#raya

1,775,105 posts

Loading...
Batik Simalungun Batik yang didesain Simalungun collection sedemikian rupa dengan perpaduan Pinar Simalungun menjadi sebuah batik yang bercorak khas Simalungun. . . Size chart : # M = Panjang 66cm; Lebar 44cm # L = Panjang 69cm; Lebar 50cm # XL = Panjang 71cm; Lebar 52cm #XXL = Panjang 73 cm; Lebar 54 cm ● FORMAT PEMBELIAN : Nama/Alamat Lengkap/Kode Kaos/Ukuran/Warna Kaos/Jumlah dan Langsung order melalui WA/SMS 0821 6844 8296/ 0852 7509 5570/ 0852 7509 5570 ‌#batak #bataksimalungun #simalungun #simalungunese #simalungunesia #indonesia #anaksiantar #raya #simalungucollection #tobadream #habonarondobona #simalungunkeren #bayaknese #laketoba #danautoba #sumaterautara #sumut #horas #sidamanik #medan #komunitasbatak #kumpulananakmedan
Alhamdulillah thank you agent agent. Semua yang jual product chococrispy penambat hati memang laku kaw kaw gaissss 😊 Chococrispy tiptop dari semua segi . KEPADA SESIAPA YANG NAK CARI DUIT LEBIH ? SIDE INCOME ? JOM JOIN AGENT KAMI. TIADA YURAN PENDAFTARAN SEUMUR HIDUP 😇 CLICK LINK KAT BIO OR CONTACT US ; 0174620551 #agentchocojar #murahmurah #agent #chocolatesedap #hadiahuntuklelaki #hadiahmurah #dinner #doorgiftkawenmurah #raya
NEW ARRIVAL KURUNG ANEESA Dapatkan Kurung Aneesa pada harga PROMO LAUNCH [18-20 OCTOBER ] SERENDAH RM79 (SS add RM5) . . Material Como Crepe selesa dipakai seharian dan senang digosok Susunan pearl secara terabur dan bukan dijahit tapi ditebuk agar lebih cantik dan kemas . Sesuai digayakan santai mahupun ke acara² rasmi Mempunyai zip nursing dan mesra wudhuk (tangan lepas) . Cutting kurung moden UP TO DATE dan menepati syariah Kain duyung loose dan pinggang full getah (mempunyai cangkuk) Saiz available S hingga 5XL . STOK LIMITED ❣ HARGA ASAL :RM84 SM (SS + RM5) #ieyraootd #ieyrasales #ieyrafeedback #jubah #jubahdress #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahcantikmurah #jubahmurah #jubahrm55 #jubahrm75 #jubahrm70 #aidilfitri #raya #raya2018 #raya2k18 #kurung #rahsiahati #purple #upsi #umt #unisza #usm #usim #uiam #jubahbridemaid #bridemaid #blouse #blousemurah #blousecantik
Apa cuma aku yg lebay, yg nyimpen kartu ini sampe dibawa pulang terus di upload di Instagram?? 😂😂 Aku titip disini, takutnya hilang atau lapuk, suatu kehormatan dan kebanggaan tersendiri bagi saya pribadi khususnya, atas kepercayaannya untuk bisa bergabung dan bekerjasama dengan orang-orang luar biasa. @kpgir_parahyangan @official_kpgir #bersamajiwapetualang #silihasahsilihasihsilihasuh #kpgirparahyangan #gathering #gathnaskpgir3 #komunitas #pendakigunung #indonesia #raya
Walaupun tak nampak aku sebelah mana? 😂 Senang bisa ikut terlibat langsung bersama orang-orang hebat dan luar biasa. #bersmajiwapetualang #kpgir #kpgirparahyangan #komunitas #pendakiindonesia #pendakigunung #indonesia #raya
Modal Holong da modal holong da Au martandang hu rumah mu . . Ready stock . IDR 70.000 . Langsung WA/SMS 👇👇👇 Admin 1 👉082261242649 Admin 2 👉0821 6844 8296 Admin 3 👉 0852 7540 8440 BBM 👉 DA3451AD . Bebas kirim seluruh Indonesia. 🔛GRATIS DESIGN🔛 Dan jangan lupa invite IG kita: "@simalunguncollection " ‌#batak #kaosbatak #batiksimalungun #ka iconmedan osetnik #kemejasimalungun   #simalungun #simalungunese   #indonesia #anaksiantar #raya #simalungucollection #tobadream #habonarondobona #simalungunkeren #bataknese #laketoba #danautoba #aksesorissimalungun #anakmedanbung #iconsimalungun #komunitasbatak #pgkpsbangkit #lippsimalungun #simalungunetnik #gorga #ornamen #adatsimalungun
#raya#musikforumuppsala 1980. Donerad av @tjonzon
Diskusi HIMA-CITA || Bahasa sebagai Pemersatu atau Pemecah Bangsa || Muhammad Izbik Mas'ud || Kamis 18 Oktober 2018 || Landmark Uin Jakarta || . . . . #Himacita #Himpunan #Mahasiswa #Cirebon #Jakarta #Raya #Bahasa #Bangsa #Psdakeren
Tailoring baju princess baby Customize veil (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Tailoring kaftan Customize veil (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Tailoring abaya Customize veil (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Tailoring KAFTAN Customize veil (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Tailoring baju kurung biasa RM60 Customize veil (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Jahit veil biasa RM10 Customize veil (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Ready stock rm60 Customize veil (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Ready stock Promo RM60 sahaja Customize veil (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Korang dah try minum supplement kurus yang tahan lapar tu tapi tak menjadi kan? Sebab apa? Sebab lemak kita dah tepu. So apa yang kita kena buat jika dah minum produk tahan lapar tapi tak menjadi ? . Korang perlu minum supplement detox. Apa itu detox? Detox adalah supplement yang membantu mencairkan lemak2 tepu di dalam usus korang tu yang dah lama menepek di dinding usus. Detox #amaura ini berfungsi 6 jam lepas kita minum & akan membuatkan korang membuang. . Sebelum membuang, detox #amaura ni akan proses semua makanan & lemak tepu yang ada dalam usus untuk dibuang 6 jam lepas kita minum. Biasa la kita orang perempuan memang susah nak membuang kan? Sebab tu la kita susah nak turun berat badan. Sangat2 susah. Kenapa? Tengok la bila masa kita membuang, bila masa kita pergi ke toilet utk buang air besar. Jarang kan? So #amaura ni sangat2 membantu untuk mengatasi masalah susah buang air besar. . Jangan lupa dapatkan Amaura sekarang sementara stock masih ada & sementara tengah promosi gila2 sekarang ni 😍 . #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
Ada peminat SLIM BOOTCUT 🙋🙋 batch baru ni ada tambahan 3 warna baru dan size L 🌸 - harga masih sama, 1 helai RM59 2 helai RM100 - whatsapp 0137980908 untuk pertanyaan & pembelian 😘 - #quote #supernatural #ghost #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #jualbaju #jualanku #raya #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #hijabi #hijabfashion #aamyrarosli #bajukurung #dress #hijabers #bajuraya2018 #instagram #instagoodmyphoto
Tailoring (Mengikut citarasa & budget customer😊) Pm untuk harga upah Kain daripada customer Tailoring Service @dewshopcollection Shahalam sekyen 7 Follow ig/fb dewshopcollection Promosi oct-dec2018 Upah jahit rm60(baju simple/basic) Tailoring service #bajuibudananak #jubah #tukangjahitshahalam #kebaya #modern #tailoring #shahalam #baju #kurung #tempahan #jahitmurah #jahitbajunikah #tunang #perkahwinan #dew #expresstailoring #bajuibudananak #wedding #malaywedding #bajunikah #sewabaru #tempahanraya #tempahan #raya #jahitbaju #jahitbajuonline #tempahanraya
Korang dah try minum supplement kurus yang tahan lapar tu tapi tak menjadi kan? Sebab apa? Sebab lemak kita dah tepu. So apa yang kita kena buat jika dah minum produk tahan lapar tapi tak menjadi ? . Korang perlu minum supplement detox. Apa itu detox? Detox adalah supplement yang membantu mencairkan lemak2 tepu di dalam usus korang tu yang dah lama menepek di dinding usus. Detox #amaura ini berfungsi 6 jam lepas kita minum & akan membuatkan korang membuang. . Sebelum membuang, detox #amaura ni akan proses semua makanan & lemak tepu yang ada dalam usus untuk dibuang 6 jam lepas kita minum. Biasa la kita orang perempuan memang susah nak membuang kan? Sebab tu la kita susah nak turun berat badan. Sangat2 susah. Kenapa? Tengok la bila masa kita membuang, bila masa kita pergi ke toilet utk buang air besar. Jarang kan? So #amaura ni sangat2 membantu untuk mengatasi masalah susah buang air besar. . Jangan lupa dapatkan Amaura sekarang sementara stock masih ada & sementara tengah promosi gila2 sekarang ni 😍 . #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
PRETTYCAKED SKINCARE . 100% diperbuat daripada bahan2 organic dan 100% tiada bahan kimia berbahaya! Memang berbaloi tau. . 🍰Merawat masalah jerawat 🍰Memudarkan parut jerawat 🍰Sesuai untuk semua jenis kulit 🍰Merawat kulit berminyak 🍰Menaikkan seri wajah 🍰Mencerahkan kulit 🍰Melembapkan kulit muka 🍰Menutup pori pori terbuka 🍰Menghilangkan white/blackhead 🍰Menyekatakan warna kulit 🍰Menghilangkan garisan dan kedut di muka . 📌0176597432 (klik link di bio) 📌POSTAGE EVERYDAY 📌TRUSTED AGENT 📌SENTUL, GOMBAK, BATU MUDA, BATU KENTOMEN, KOPERASI POLIS, JLN IPOH BT 5, SELAYANG, SEGAMBUT, BATU CAVES, KTM STATION, LRT STATION (ampang line, putra height line) FREE COD 📌FREE GIFT / BUY 2 AND ABOVE FREE GIFT FREE POSTAGE 📌KKM CERTIFIED 📌FAST REPLY . #viral #prettycaked #flawless #jogging #glowing #foundationwaterproof #spftinggi #kosmetikviral #makeupmurah #makeupbeginner #muamalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysia #muakl #ukm #uitm #upm #uitmpuncakalam #uum #ums #usm #foundation #sukan #raya #promosi #moodrepublik #moodrepublik2018
Tudung Souk 👻 by HAFIFAZULKIFLIxBCF . . Terdapat 3 saiz - free saiz, L dan XL . . Kelebihan tudung ni ?? . 👻antitembam 👻tak jarang 👻labuh depan dan belakang 👻tak perlu iron 👻sarung je terus kat kepala 👻senang bentuk 👻serap peluh 👻tak berkedut 👻kain jenis viscose sejuk dan selesa 👻jimat masa dan tenaga . . Jadi apa tunggu lagi. Cecepat grab sebelum habis warna yang akak berkenan. . . #snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral #innersilang #polis #akakpolis #tudungpolis
Tudung Souk 👻 by HAFIFAZULKIFLIxBCF . . Terdapat 3 saiz - free saiz, L dan XL . . Kelebihan tudung ni ?? . 👻antitembam 👻tak jarang 👻labuh depan dan belakang 👻tak perlu iron 👻sarung je terus kat kepala 👻senang bentuk 👻serap peluh 👻tak berkedut 👻kain jenis viscose sejuk dan selesa 👻jimat masa dan tenaga . . Jadi apa tunggu lagi. Cecepat grab sebelum habis warna yang akak berkenan. . . #snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral #innersilang #polis #akakpolis #tudungpolis
Tudung Souk 👻 by HAFIFAZULKIFLIxBCF . . Terdapat 3 saiz - free saiz, L dan XL . . Kelebihan tudung ni ?? . 👻antitembam 👻tak jarang 👻labuh depan dan belakang 👻tak perlu iron 👻sarung je terus kat kepala 👻senang bentuk 👻serap peluh 👻tak berkedut 👻kain jenis viscose sejuk dan selesa 👻jimat masa dan tenaga . . Jadi apa tunggu lagi. Cecepat grab sebelum habis warna yang akak berkenan. . . #snowcapberhantu #innertudung #snowcap #snowcapdewasa #anaktudung #innerselesa #snowcapbaby #snowcapinner #snowcapkanakkanak #innnersnowcap #innertudungmurah #scarf #sales #raya #raya2018 #sedondon #anaktudungmurah #raya2018 #rayasales #salesraya #snowcapviral #anaktudungviral #murah #innersailang #innerviral #innersilang #polis #akakpolis #tudungpolis
Pssst Akito! Hast du schon das Neueste gehört? Morgen soll es Mäuse geben! Darf nicht so laut reden, sonst ist Murphy wieder der Erste am Napf. 🙄😅 #frettchen #ferret #frettchenfieber #flüsterparty #akito #raya #geheimnis #leckerschmecker #mäuse
. 🌹 KURUNG SONGKET🌹 . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasongket #songket #kurungsongket #bajukurungsongket #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. 🌹 KURUNG SONGKET🌹 . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasongket #songket #kurungsongket #bajukurungsongket #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. 🌹 KURUNG SONGKET🌹 . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasongket #songket #kurungsongket #bajukurungsongket #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️AULIYA ❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️AULIYA ❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️AULIYA ❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️AULIYA ❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️AULIYA ❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️AULIYA ❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️SET with JACKET❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
Assalammualaikum hye for all chicken burger lovers 🍔🍟🍟🐔 • 🌙Jom lepak lepak makan burger ayam crispy di RBTS downtown selayang 🌙6 petang - 1 pagi 🌙waze downtown selayang • 🛵 Delivery ke rumah anda 🛵8 petang- 1 pagi 🛵sekitar 15km dari selayang • WATSAP MAI LAJU LAJU 📲📲📲 klik link di bawah 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60133635792/RBTS • #rbts #rotibakarteloqsempoi #foodporn #selayang #jjcm #love #instagood #ootd #foodporn #deliverykl #burgerdelivery #kualalumpur #gombak #gombakdelivery #cute #instafood #lawakhambar #deliveryfoodkl #kepong #gombak #damansara #makanmurah #raya #makan #foodpornmalaysia #selayangdelivery #foodgasm #rawangdelivery #viral #makanmakan
🔥🔥KUALITI PADUUU!!🔥🔥 🔥🔥GRED 5A WEYH!!!🔥🔥 . . 💥💥COME ON GUYS! GRAB IT NOW👞👞 MANA LAGI NAK CARI SNEAKERS BERGAYA DAN MURAH😲😲😍. . FILA DISRUPTOR 2 (ALL BLACK) SIZE 36-45 RM 90 SEMENANJUNG RM 95 SABAH SARAWAK . ❗STOK TERHAD❗ KUALITI BAIK PUNYA🔥🔥 AMACAM? BERMINAT? Whatsapp📲 01163060616 Whatsapp📲 01163060616 Whatsapp📲 01163060616 http://www.wasap.my/+601163060616 . #sneakerscantik #bergaya #murah #takbelirugi #dropship #stylo #sneakeizers #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #panas #usm #cun #rugged #nice #tamvan #handsome #terliur #omg #syantik #raya #shrmzb #paskal
Happy deepavali 😍😍😍 Yes twin combo for deepavali! Harga super jimat ,60pcs - RM50 FREE POSTAGE 🤗 Jom cepat grab 😍😍😍
Hadra syar i by farghani : Dres bahan ceruty mix tulle brokat mix tulle bintik Furing jersyj khimar  bahan ceruty mix tulle bintik uk all size fit to Xl, resleting depan , , karet pinggang;PB 143 cm, LD 104 cm, Harga 600.000 FOR KIDS untuk anak umur 8 - 11 thn resleting depan , karet pinggang PB 110 cm, LD 88 cm, lingkar pinggang 80 cm Harga 600.000 LIMITED 👍👍 Diutamakan yang pakai format order Nama: Alamat: Kecamatan: No telp : Kode: ✔Open: 9AM ✔Close: 7PM 🚫Weekend off🚫 Barakallah 😇 Whatsapp +6281296517075 اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ حُبَّكَ، وَحُبَّ مَنْ يُحِبُّكَ ، وَالعَمَلَ الَّذِي يُبَلِّغُنِي حُبَّكَ ، اللَّهُمَّ اجْعَلْ حُبَّكَ أَحَبَّ إِلَيَّ مِنْ نَفْسِي وَأَهْلِي ، وَمِنَ المَاءِ البَارِدِ #sisesa #jawharasyari #vanillahijab #lyravirnasyari #moslemwear #fashionmoslem #agoesthanggono #farghani #syari #hawwaaiwa #shiraaz #bugiohijab #mayra #karaenghilda #ummi #ummina #bungas #thamrincity #tanahabang #viendra #aurora #2019PrabowoPresiden #maiaandrean #mermaid #raneebruggman #farishahijab #original #raya #nailart
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
🔥READY STOCK 🌺Cadar 80% cotton 🌺single & queen & King 🌺Cadar Cotton dikelilingi getah dgn jahitan yg kemas..dan material kain sejuk 🌺1cadar fittet 🌺2 bantal tidur 🌺1 bantal peluk 🌺Cadar melekap tidak renyuk 🌺amat statik dan kemas 🌺x perlu susah payah untuk kemas 🌺x stress jika ank main atas katil 🌺getah yg berquality 🌺Single - RM 45.00 🌺Queen - RM 55.00 🌺King - RM 65.00 🔳pos RM 10.00 #jualmurah #cadarpacthreadystok #cadarmurah #cotton #cadar #patchwork #layananmesra #patchworkmurah #borongmurah #pastipuashati #kaincottounmurah #cadarking #king #biliktiduranak #ramadhan #raya #syawal #viral #heroseorangcinderalla #wanitaterindah #patchwork #cadarborongmurah #single #quality #kings #queensonlyy
WC CLASSIC Since 2003, alhamdulilah. Almond london ni memang kegemaran dari dulu sampai sekarang, 😍😍😍 🍪 ALMOND RANGUP SEBIJI 🍪 biskut RESIPI ISTIMEWA 🍪 salut CHOC GANACHE full coated (tak melekat kt cup tau) 🍪 ditabur dengan almond nib Memang puas bila dapat makan ALMOND LONDON ni 😋
Dost♥️dashtanat Ghashang tarin dashtani💥 Donyast💙🔮 Myyy singer🔥 @rayamoozik @rayamoozik #singer #best #اتحاد_رايايي ❤️ #🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 #🌼 #raya #singer #best #love #me #my #raya #eshgh #love #folower #folowing #nice #gol #khannade #singer #nice #beautiful #خواننده_زن #model #rayamoozik #raya #رايا #راياموزيك #اتحاد_رايايي ❤️ #love #rayamoozik #love #fan #my love #jane_janan #raya #moozik #music #raya #عشق #طرفدار #singer #love #girl #woman #اتحاد_رايايي ❤️ #nice #my #raya #good
next page →