#raya2016

740,860 posts

Loading...
Kesayangan dunia akhirat madam rose.. Nyawa.. #tb #raya2016 #alfatihahabah
"Pengalaman bukanlah apa yang terjadi pada seseorang; akan tetapi, pengalaman adalah apa yang seseorang lakukan dengan apa yang terjadi padanya.” (Aldous Leonard Huxley) Terima kasih atas segala pengalaman bersama andaπŸ’• #raya2016 #trowback #putrajs #rindu #upmkb #teambola #jalandia #modraya #masihberaya #trustedseller #pencintatikusjantan #kedah #malaysiapictures #malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
Raya Tahun ke2 daddy & mommy πŸ₯° #raya2016 #redtheme
❀Bullet & Egg Vibrator MZ019ES❀ πŸ’°Special Offer Now only RM44πŸ’° 🎁with Postage, Battery🎁 πŸ’“20-ModesπŸ’“ πŸ’“Color depending on stock availabilityπŸ’“ …………………………………………………………………………………… πŸ‘‰More Bullet & Egg #wawabulletegg πŸ‘ˆ πŸ‘‰More All Vibrator #wawavibrator πŸ‘ˆ πŸ’»or visit www.sexywawa.comπŸ’» …………………………………………………………………………………… ✈FREE delivery Purchase above RM99✈ ☎WhatsApp or PM 012*2166860☎ …………………………………………………………………………………… #sextoysmalaysia #condommalaysia #sextoymalaysia #adulttoymalaysia #sexylingeriemalaysia #malaysian #malaysia #malaysiaonlineshopping #suamisuka #sexynightwears #murah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallingerie #sayajualbajutidur #lingeriemalaysia #raya2016 #malaysiaonline
I love them very much ❀️ #family #siblings #raya2016 #matriye2019
🌸 RM25 FREE SHIPPING! - Crown Bling pram shoes (SS) πŸƒ . 🌷 SAIZ :0-6 Months | 7-12 Months |12-18 Months . 🌸Material : PU . πŸ“± For order/ query, directly whatsapp +60108931044 . πŸ‘‰Click here #ShoesCatalogAA for more cute design. πŸ’‹ . πŸ“’Free Shipping to Malaysia via China Post Registered Air Mail . πŸ“’Estimated Delivery Time: 22-38days . #prewalker #babyprewalker #prewalkermalaysia #prewalkershoes #prewalkermurah #kasutbaby #kasutbabyboy #kasutbabymurah #kasutcomel #jualkasut #kasutbaby #kasutraya #raya2016 #kasutraya2017 #sayajualkasutbaby #babyfashion #kidsfashion #justbaby #littlefashion #toddlerfashion #KasutRayaBaby #babyfashion #toddlerfashion #vintage
Bismillah, with this video our family wish you all muslims a happy eidul fitr! #teamrayakuning πŸ’› #raya2016 raya vlog day 1 is up now! Make sure to click the link on bio ❣️
umi berADP dengan seawed πŸ₯°. Tq #arabelladepremira_viathe2esshopee ; tudung selesa pakai ... luv sesangat 😍. #raya2016
The best bestie i ever had..tq for the great friendship before❀ #throwback #raya2016 #bajuraya2016
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ #flashback #raya2016 #iedmubarak #jauhdarirumah #darijauhkupohonmaaf
Dah 3 tahun gambar raya sama ni yunkπŸ˜– Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin dari kami sekeluarga❀️ #inmemory #raya2016 #tahunterakhirrayabersama #mamianakdua #rinduawakyunk #seeusoon #stillcounting
4 tahun warna warni raya kami 2016-2019.. 2016 baby eryn dlm peyut.. 2017 abah dukung deq eryn , umi pegang botol susu je.. 2018 deq eryn dh btukar jd kaka eryn, umi dh ada deq dam.. Alhamdulillah, 2019 masih sama bil. 4 org hehe, umi abah kaka eryn n deq dam.. Smoga mbesar dgn sihat anakΒ² umi.. Amin #kakaEryn #deqdam #raya2016 #raya2017 #raya2018 #raya2019
My Family 2019 😍 . Mula disatukan 2011.. Hanya sempat beraya berdua pd tahun 2012.. 2013 & 2014 beraya bertiga.. πŸ˜‰ . Lagi setahun nk masuk 2020.. Tahun yg dinantiΒ²kan dari zaman sekolah.. 😌 . Semoga dipanjangkan umor & diberi kesihatan utk bertemu ramadhan & syawal seterusnya.. . #raya2014 #raya2015 #raya2016 #raya2017 #raya2018 #raya2019
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin. Missing little sister and brother @hasanahazhar in Australia πŸ‡¦πŸ‡Ί @kirinnnnnnnnn in New Zealand #raya2016 #teamrayakl
Nak throwback gambar lama boleh ke🀭 #raya2016
Me, when makciks ask me about baby no. 2 this Raya 😜 BRB, sis terbang dulu k πŸ˜‚ . Selamat Hari Raya to you guys! Stay safe, eat moderately and embrace every moment with your love ones! . #BikOpiInvadesYourCity #Germany #Berlin #Throwback #Raya2016
Assalamualaikum wr wb Pagi teman tudi Long tunik Ig 88. Tudi Wa 087822901714 Store @baltos lantai 2 blok f. 16 bersama SAADIA (tulisan ijo) Ramadhan sale Material toyobo ori Size S ld 100 panjang 115 Size M ld 104 panjang 115 Size L ld 108 panjang 120 Size XL ld 112 panjang 120 #casual #casualstyle #stoneisland #casualscene #boots #semiboots #adiporn #casuals #pantofel #awaydays #sepatubandung #sepatuolahraga #clobber #casuallyobsessed #outfitoftheday #lookbook #wiwt #instastyle #lookoftheday #wiw #whatiwore #tunik #tunikmurah #elbise #tesettΓΌr #tesettur #etek #raya #raya2016 #bajuraya
Raya without anak 3 years ago be like πŸ€ͺπŸŽ‰ . #BikOpiInvadesYourCity #Berlin #Germany #Berlinerdom #Raya2016 #throwback
Tinggal beberapa hari sahaja lagi nak raya . Kalau tahun lepas kelam kabut uruskan duit raya sebab tak buat pertukaran di bank . Tahun nih, cari baju raya last minit sebab duitnya tak dak . Hmm, baju raya tahun nih rahsia . Raya nanti baru up gambar . Baju kurta nih dipakai tahun terakhir beraya bersama arwah bapak . P/s : hmm, habislah .. Habislahh .. Warna pinkk .. Habislahh .. #raya2016 #raya_2016 #salamaidilfitri #maafzahirbatin #kosongkosong #syukurselalu #setulusikhlas #teamrayaperak #teamkurta #teampurple #teamrayakampung #teamkualakangsar #kualakangsar #padangrengas #perak #suasanakampung #saudaramaramak #orangkampung #budakkampung #kerjaya_berseragam #segak_berseragam
The view we don't get to see everyday at @deserenity Eco Nature Resort, Seremban 😍 #youngarif #raya2016 #deserenity #econatureresort
Morningg. Disebabkan raya dah nak tiba. So sis nak lanje throwback #Raya2016 hehe leh? . masa ni first time 50++kg, burn lebih 13 kg dlm 2 minggu hihi. Cane tah. The Power of Doa 🀲 . #BalingbelakangRayaKurus πŸ˜… #Raya2016 . . . . . .#shoutout #followforfollow #love #shout #followback #shoutout4shoutout #followme #followall #prilaga #nice #shoutoutforshoutout #TFLers #follow #s4s #shoutouter #followher #me #shoutouts #f4f #shout_out #instagood #ilovemyfollowers #photooftheday #out #followhim #so #sobackteam #soback
Photoshoot raya 2016 #throwback #raya2016
Part of Raya.... #raya2016 #raya2017 #raya2018
. hai guys!!! crunchy caramel in the houze... cepat2 order sebelum raya ni. konfem meletopsss. Ws +60126585033 untuk order. #homemadecookies #cookiesraya2019 #kuihraya2019 #raya2016
My first raya wif mama n baba πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§ selamat hari raya maaf zahir da batin everyoneβ€οΈπŸŽ† #raya2016 #arianiootdraya
Adakah berulang kembali πŸ˜… #raya2016 #raya2019 @apix_lee
❀Bullet & Egg Vibrator MZ019ED❀ πŸ’°Special Offer Now only RM54πŸ’° 🎁with Postage, Battery🎁 πŸ’“20-ModesπŸ’“ πŸ’“Color depending on stock availabilityπŸ’“ …………………………………………………………………………………… πŸ‘‰More Bullet & Egg #wawabulletegg πŸ‘ˆ πŸ‘‰More All Vibrator #wawavibrator πŸ‘ˆ πŸ’»or visit www.sexywawa.comπŸ’» …………………………………………………………………………………… ✈FREE delivery Purchase above RM99✈ ☎WhatsApp or PM 012*2166860☎ …………………………………………………………………………………… #sextoysmalaysia #condommalaysia #sextoymalaysia #adulttoymalaysia #sexylingeriemalaysia #malaysian #malaysia #malaysiaonlineshopping #suamisuka #sexynightwears #murah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallingerie #sayajualbajutidur #lingeriemalaysia #raya2016 #malaysiaonline
❀Bullet & Egg Vibrator MZ019ED❀ πŸ’°Special Offer Now only RM54πŸ’° 🎁with Postage, Battery🎁 πŸ’“20-ModesπŸ’“ …………………………………………………………………………………… πŸ‘‰More Bullet & Egg #wawabulletegg πŸ‘ˆ πŸ‘‰More All Vibrator #wawavibrator πŸ‘ˆ πŸ’»or visit www.sexywawa.comπŸ’» …………………………………………………………………………………… ✈FREE delivery Purchase above RM99✈ ☎WhatsApp or PM 012*2166860☎ …………………………………………………………………………………… #sextoysmalaysia #condommalaysia #sextoymalaysia #adulttoymalaysia #sexylingeriemalaysia #malaysian #malaysia #malaysiaonlineshopping #suamisuka #sexynightwears #murah #sayajualmurah #sayajual #sayajuallingerie #sayajualbajutidur #lingeriemalaysia #raya2016 #malaysiaonline
πŸ”₯πŸ”₯OFFER RAMADHAN πŸ”₯πŸ”₯ BGS100 #GRED 1 :1 #AUTOLIGHT #DAY -DATE #WORLD TIME #ALARM #STOPWATCH #TIMER #AUTO REVERSE #FULL SET WITH BOX AND PAPER BAG HARGA JUAL RM 150 SM FREE POSTAGE SS TAMBAH RM 5 #iftar #raya #sahur #raya2016 #bajuraya #ramazan #jubah
Rm150/set πŸ˜πŸ˜™πŸ˜™ Baju+ pario freepos lagi UTK semenanjung Mana nk dpt kebaya cantik dan murah mcmniπŸ€—πŸ€— Hanya di ig @nana_shope_ig @kebayakuonline Saiz s to xxl Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Rm150/set πŸ˜πŸ˜™πŸ˜™ Baju+ pario freepos lagi UTK semenanjung Mana nk dpt kebaya cantik dan murah mcmniπŸ€—πŸ€— Hanya di ig @nana_shope_ig @kebayakuonline Saiz s to 8L sampai dada 55inci Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Kebaya tafeta kupu2 Rm160/set M 92 L96 Xl 100 Xxl 104 Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Kebaya tafeta kupu2 Rm160/set M 92 L96 Xl 100 Xxl 104 Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Kebaya tafeta kupu2 Rm160/set M 92 L96 Xl 100 Xxl 104 Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Rm110 baju Rm140/set siap #pario Kebaya stick kornelli Free korset Material tile Mix sulam benang emas dan manik Lengan 7/8 (3suku) Size s to 4L Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Rm110 baju Rm140/set siap #pario Kebaya stick kornelli Free korset Material tile Mix sulam benang emas dan manik Lengan 7/8 (3suku) Size s to 4L Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Rm110 baju Rm140/set siap #pario Kebaya stick kornelli Free korset Material tile Mix sulam benang emas dan manik Lengan 7/8 (3suku) Size s to 4L Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Rm110/ baju shj Rm140 set siap pario Dres organza payet jepang Bahan organza Model dress mix aplikasi payet Krah oblong Dada 2 slayer Lengan 7/8 Furring Size dan lingkardada ALL SIZE LD 100CM Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil
Assalamualaikum wr wb Marhaban yaa ramadan Selamat menjalankan ibadah puasa Mohon maaf lahir dan batin Harga 425k Material katun toyobo ori Warna hijau tua Wa 087822901714 Ig 88.tudi Store balubur town square lantai 2 blok f.16 bersama saadia Long tunik, busui friendly S ld 100 panjang 115 M ld 104 panjang 115 L ld 108 panjang 120 Xl ld 112 panjang 120 #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabmurah #muslimah #jilbab #hijabi #gamis #hijabsyari #hijaber #muslim #ootdhijab #tunik #islam #hijabootd #bajumuslim #kerudung #pashmina #jilbabmurah #gamissyari #gamismurah #khimar #hijaboutfit #hijaboftheday #quran #raya #raya2016 #bajuraya #jubah
Assalamualaikum wr wb Marhaban yaa ramadan Selamat menjalankan ibadah puasa Mohon maaf lahir dan batin Harga 425k Material katun toyobo ori Warna hijau tua Wa 087822901714 Ig 88.tudi Store balubur town square lantai 2 blok f.16 bersama saadia Long tunik, busui friendly S ld 100 panjang 115 M ld 104 panjang 115 L ld 108 panjang 120 Xl ld 112 panjang 120 #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabmurah #muslimah #jilbab #hijabi #gamis #hijabsyari #hijaber #muslim #ootdhijab #tunik #islam #hijabootd #bajumuslim #kerudung #pashmina #jilbabmurah #gamissyari #gamismurah #khimar #hijaboutfit #hijaboftheday #quran #raya #raya2016 #bajuraya #jubah
#sale Rm130 baju + korset Rm150 baju + korset + pario free ring Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknilonline - #regrann
Rm100 baju + korset Rm170 baju + korset + pario free ring Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil - #regrann
#Clearstok Rm100 baju + korset Rm130 baju + korset + pario free ring Postage juga ke #brunei /#singapore /#thailand terus wsap utk fast reply πŸ“² 0134118855 clik kat BIO join telegram chanel @kebayakuonlinechanel follow juga @kebayakuonline (kebaya) design yg best lagi?? follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @nana_shope_ig (dress/khimar/kurung) testimoni @ feedback πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @galleryfeedbacknana #jualmurah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2016 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil - #regrann
Buenos #martes . Hoy traemos informaciΓ³n de todo nuestro #equipo . Y de calidad! . 1- @laprofedetejidos nos trae la definiciΓ³n de raya diplomΓ‘tica. . Te pongo la miel 🍯 en los labios para que te vayas al vΓ­deo completo... que maldad! πŸ˜…link en bio. . . . Good #tuesday . Today we bring you information from all our #equipment . Quality! . 1- @laprofedetejidos brings us the definition of diplomatic line. . I put the honey 🍯 on your lips (does this expression exist in englihs?) so you can go to the full video ... what evil! πŸ˜… link in bio. . . . . #textile #fabric #textiles #textiledesign #chalk #formal #raya #chalkart #prom #raya2016 #sewing #chalkboard #bajuraya #cotton #tekstil #weaving #sew #surfacedesign #upholstery #quilting #linen #fabrics #pattern #chiangmai #bouldering #rockclimbing
Kampung Baru Ramadhan Bazaar: Selamat berbuka puasa to all my Muslim friends.πŸ˜€πŸ˜€ #raya2016 #baazar
😊 baru prasan mata hakak kecik kena matahari πŸŒžπŸ€— #Raya2016
Biasa laa tuu kalau shoot family potrait, posing tak pernah nak behave πŸ˜‚πŸ˜‚ . #teamrayaperak #raya2016
Tease. Fight. Happy. Tear. Sulk. Laugh. Love #teamrayaperak #raya2016
Bila girls beraya 🌹 #teamrayaselangor #raya2016
Same as last year. #Raya2016
Abah pesan jangan gaduh gaduh adik beradik, rungsing abah mak nanti. Hahaha 😘 #teamrayaselangor #teamrayabiru #raya2016
Selamat lebaran.maaf lahir dan batin.. #bolehadikikut #raya2016
Selamat hari raya maaf zahir & batin drpd seyyy sekeluargo ⚑ Pepahal pagi raya gmbr formal luu~ Nnti boleh cuci. Gantung kekk dinding. Takpun buek cover page buku πŸ˜„ #PurplePink #Raya2016
Nie @norulsapira 😊 kwn dari kecik smpai bsr gajoh tapi bru lo nie nok #selfie πŸ˜…πŸ˜† #awekthai #klate #raya2016
Eid Mubarak Taqabbalallaahu minnaa wa minkum, taqabbal yaa kariim, minal β€˜aaidiin wal faaiziin. . Selamat Hari Raya Aidilfitri 1437H Maaf Zahir dan Batin #Raya2016 #FarazilaWahab
next page →