#realpatchwork

5,685 posts

Loading...
πŸŽ€ EMBROIDERY CUSHION COVER πŸŽ€ . . 🌟 Size : 45cm x 45cm . 🌟 Material : 100% Cotton . 🌟 Patern : Embroidered . 🌟 Weight : 200gm . 🌟 Invisible Zipper . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ EMBROIDERY CUSHION COVER πŸŽ€ . . 🌟 Size : 45cm x 45cm . 🌟 Material : 100% Cotton . 🌟 Patern : Embroidered . 🌟 Weight : 200gm . 🌟 Invisible Zipper . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ EMBROIDERY CUSHION COVER πŸŽ€ . . 🌟 Size : 45cm x 45cm . 🌟 Material : 100% Cotton . 🌟 Patern : Embroidered . 🌟 Weight : 200gm . 🌟 Invisible Zipper . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ EMBROIDERY CUSHION COVER πŸŽ€ . . 🌟 Size : 45cm x 45cm . 🌟 Material : 100% Cotton . 🌟 Patern : Embroidered . 🌟 Weight : 200gm . 🌟 Invisible Zipper . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ EMBROIDERY CUSHION COVER πŸŽ€ . . 🌟 Size : 45cm x 45cm . 🌟 Material : 100% Cotton . 🌟 Patern : Embroidered . 🌟 Weight : 200gm . 🌟 Invisible Zipper . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ EMBROIDERY CUSHION COVER πŸŽ€ . . 🌟 Size : 45cm x 45cm . 🌟 Material : 100% Cotton . 🌟 Patern : Embroidered . 🌟 Weight : 200gm . 🌟 Invisible Zipper . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ EMBROIDERY CUSHION COVER πŸŽ€ . . 🌟 Size : 45cm x 45cm . 🌟 Material : 100% Cotton . 🌟 Patern : Embroidered . 🌟 Weight : 200gm . 🌟 Invisible Zipper . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ EMBROIDERY CUSHION COVER πŸŽ€ . . 🌟 Size : 45cm x 45cm . 🌟 Material : 100% Cotton . 🌟 Patern : Embroidered . 🌟 Weight : 200gm . 🌟 Invisible Zipper . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸ’• SUPER SINGLE EMBROIDERY . βœ”οΈSize : Super Single βœ”οΈMaterial : 100% Cotton βœ”οΈSET 4in1: ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster RM105 *SEHINGGA 15.12.2018 RM11.50 POS SM RM22 POS SS . . . πŸ“² whatsapps πŸ‘‰ 0137598832/DM @ click link di bio . . . #patchworklover #realpatchwork #cadarrealpatchwork #supersinglepatchwork #patchworklovermalaysia #cadarsinglepatchwork #cadarpatchwork #cadarpatchworkmalaysia #cadarhomestaymalaysia #cadarcottonmalaysia #cadarbujangmalaysia
πŸ’• SUPER SINGLE EMBROIDERY . βœ”οΈSize : Super Single βœ”οΈMaterial : 100% Cotton βœ”οΈSET 4in1: ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster RM105 *SEHINGGA 15.12.2018 RM11.50 POS SM RM22 POS SS . . . πŸ“² whatsapps πŸ‘‰ 0137598832/DM @ click link di bio . . . #patchworklover #realpatchwork #cadarrealpatchwork #supersinglepatchwork #patchworklovermalaysia #cadarsinglepatchwork #cadarpatchwork #cadarpatchworkmalaysia #cadarhomestaymalaysia #cadarcottonmalaysia #cadarbujangmalaysia
πŸ“ŒTESTIMONI πŸ“Œ . . Lepas ni lebih selesa la satu keluarga nak tengok tv πŸ’ž (TOTO PATCHWORK) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸ“ŒTESTIMONI πŸ“Œ . . Bangun pagi, kemas bantal, kibas sikit, dah siap πŸ’— (CADAR PREMIUM EMBROIDERY 6IN1) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . EMBROIDERY? 😱 . Sekali imbas nampak macam cadar biasa biasa je. Stop!! . Cuba tengok close up cadar ni dulu. Very Exclusive Embroidery. Sulaman timbul tau. . Nak cari cadar baru untuk tahun baru ni? Atau mencari cadar untuk bakal pengantin? Jom pilih dari koleksi Premium EmbroideryπŸ€— . . Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . EMBROIDERY? 😱 . Sekali imbas nampak macam cadar biasa biasa je. Stop!! . Cuba tengok close up cadar ni dulu. Very Exclusive Embroidery. Sulaman timbul tau. . Nak cari cadar baru untuk tahun baru ni? Atau mencari cadar untuk bakal pengantin? Jom pilih dari koleksi Premium EmbroideryπŸ€— . . Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . EMBROIDERY? 😱 . Sekali imbas nampak macam cadar biasa biasa je. Stop!! . Cuba tengok close up cadar ni dulu. Very Exclusive Embroidery. Sulaman timbul tau. . Nak cari cadar baru untuk tahun baru ni? Atau mencari cadar untuk bakal pengantin? Jom pilih dari koleksi Premium EmbroideryπŸ€— . . Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . EMBROIDERY? 😱 . Sekali imbas nampak macam cadar biasa biasa je. Stop!! . Cuba tengok close up cadar ni dulu. Very Exclusive Embroidery. Sulaman timbul tau. . Nak cari cadar baru untuk tahun baru ni? Atau mencari cadar untuk bakal pengantin? Jom pilih dari koleksi Premium EmbroideryπŸ€— . . Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
12.12 SALEπŸ’• . Rugi tak grab, jimat baloi2 . Cadar Premium Printed Patchwork :: . ❀Cadar extra tebal dan menambah keempukkan tilam ❀Jahitan lebih halus dan kemas ❀Warna terang dan sedap mata memandang ❀Warna dijamin tak luntur ❀Labuh dan menutup tepi katil ❀Kain berkualiti tinggi dan tahan lama ❀Corak cantik membuatkan bilik tidur anda nampak tenang dan luas ❀Material πŸ’―% Pure Cotton, sejuk dan selesa . SET CADAR PREMIUM PATCHWORK FULL COTTON mengandungi :- . βœ”1 CADAR QUILT TEBAL βœ”2 SARUNG BANTAL . 🌹 Saiz Super Queen (230cm X 250cm) 🌹 Price : Rm160 inc pos . Berminat cepat2 whatsapp di 0139114875 0139114875 0139114875 . @ boleh juga klik link di BIO untuk direct whatsapp k.ma 😊 . p/s: 12.12 sale singga 12pm malam ni shj taw . #SyaQist #TeamSyaQist #HomeDecor #RoomDecor #PatchworkPremium #RealPatchwork . #patchworkcotton #cadarpatchwork #cadarsuperqueen . #maharajalawakmega2018 #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #terapiinstagram . #homestay #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #brunei #selangor #malaysia #sabah #sarawak . #hadiahkahwin #uitm #politeknik #cikgu #homestaymalaysia #seriburindu #isteridalamsangkar #dewiremaja2018 #homestaymalaysia
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . CADAR ALA HOTEL IN THE HOUSE πŸ’– Warna plain untuk yang sukakan konsep minimalis. Masuk bilik gah umpama HOTEL 5 STARS! 😍 . Material semestinya 100% Pure Cotton. Kualiti PREMIUM πŸ’ . Cantik, ringkas, elegen dan berbaloi dimiliki. . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . CADAR ALA HOTEL IN THE HOUSE πŸ’– Warna plain untuk yang sukakan konsep minimalis. Masuk bilik gah umpama HOTEL 5 STARS! 😍 . Material semestinya 100% Pure Cotton. Kualiti PREMIUM πŸ’ . Cantik, ringkas, elegen dan berbaloi dimiliki. . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . CADAR ALA HOTEL IN THE HOUSE πŸ’– Warna plain untuk yang sukakan konsep minimalis. Masuk bilik gah umpama HOTEL 5 STARS! 😍 . Material semestinya 100% Pure Cotton. Kualiti PREMIUM πŸ’ . Cantik, ringkas, elegen dan berbaloi dimiliki. . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . CADAR ALA HOTEL IN THE HOUSE πŸ’– Warna plain untuk yang sukakan konsep minimalis. Masuk bilik gah umpama HOTEL 5 STARS! 😍 . Material semestinya 100% Pure Cotton. Kualiti PREMIUM πŸ’ . Cantik, ringkas, elegen dan berbaloi dimiliki. . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 πŸŽ€ . . CADAR ALA HOTEL IN THE HOUSE πŸ’– Warna plain untuk yang sukakan konsep minimalis. Masuk bilik gah umpama HOTEL 5 STARS! 😍 . Material semestinya 100% Pure Cotton. Kualiti PREMIUM πŸ’ . Cantik, ringkas, elegen dan berbaloi dimiliki. . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM PRINTED 3IN1 πŸŽ€ . . FULLY COTTON πŸ’― PERCENT . Haaa... nak tahu tak, rahsia memilih cadar Berkualiti PREMIUM? . Pilih material kapas tulen. Seriously ni penting untuk keselesaan. Tahan lama, tak luntur, warna maintain cantik. Cadar maintain terletak rapi sebab berat. 😍 . Kain jenis ni tak panas tau. Bilik tiada hawa dingin? Tak jadi masalah. πŸ˜„ . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM PRINTED 3IN1 πŸŽ€ . . FULLY COTTON πŸ’― PERCENT . Haaa... nak tahu tak, rahsia memilih cadar Berkualiti PREMIUM? . Pilih material kapas tulen. Seriously ni penting untuk keselesaan. Tahan lama, tak luntur, warna maintain cantik. Cadar maintain terletak rapi sebab berat. 😍 . Kain jenis ni tak panas tau. Bilik tiada hawa dingin? Tak jadi masalah. πŸ˜„ . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM PRINTED 3IN1 πŸŽ€ . . FULLY COTTON πŸ’― PERCENT . Haaa... nak tahu tak, rahsia memilih cadar Berkualiti PREMIUM? . Pilih material kapas tulen. Seriously ni penting untuk keselesaan. Tahan lama, tak luntur, warna maintain cantik. Cadar maintain terletak rapi sebab berat. 😍 . Kain jenis ni tak panas tau. Bilik tiada hawa dingin? Tak jadi masalah. πŸ˜„ . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM PRINTED 3IN1 πŸŽ€ . . FULLY COTTON πŸ’― PERCENT . Haaa... nak tahu tak, rahsia memilih cadar Berkualiti PREMIUM? . Pilih material kapas tulen. Seriously ni penting untuk keselesaan. Tahan lama, tak luntur, warna maintain cantik. Cadar maintain terletak rapi sebab berat. 😍 . Kain jenis ni tak panas tau. Bilik tiada hawa dingin? Tak jadi masalah. πŸ˜„ . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
‼️ 12.12 SALE ‼️ _ πŸŽ€ SUPER QUEEN PREMIUM PRINTED 3IN1 πŸŽ€ . . FULLY COTTON πŸ’― PERCENT . Haaa... nak tahu tak, rahsia memilih cadar Berkualiti PREMIUM? . Pilih material kapas tulen. Seriously ni penting untuk keselesaan. Tahan lama, tak luntur, warna maintain cantik. Cadar maintain terletak rapi sebab berat. 😍 . Kain jenis ni tak panas tau. Bilik tiada hawa dingin? Tak jadi masalah. πŸ˜„ . Nak cadar jenis macam ni? Dapatkan hari ni sempena SALE 12.12 πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸ”₯πŸ”₯HAPPY HOUR 12.12πŸ”₯πŸ”₯ 12PM-12AM . 🌹 SQ PREMIUM PRINTED 3IN1🌹 . βœ…Cadar Tebal βœ…2 Sarung Bantal βœ…1 Sarung Bantal Peluk βœ…Saiz : Super Queen βœ…Ukuran : 230cm x 250cm βœ…Sesuai untuk Katil Queen dan King . . ❌❌❌NP: RM160❌❌❌ πŸ”₯πŸ”₯OFFER RM149 ONLYπŸ”₯πŸ”₯ . . πŸš›POS SM RM13 πŸš›POS DOMESTIK SS RM23 . . . πŸ“² whatsapps πŸ‘‰ 0137598832/DM @ click link di bio . . . #patchworklover #realpatchwork #cadarrealpatchwork #superqueenrealpatchwork #patchworklovermalaysia #cadarqueenpatchwork #cadarpatchwork #cadarpatchworkmalaysia #cadarpengantin #cadarpengantinmalaysia
πŸ”₯πŸ”₯HAPPY HOUR 12.12πŸ”₯πŸ”₯ 12PM-12AM . 🌹 SQ PREMIUM EMBROIDERY 6IN1🌹 . βœ…Cadar Tebal βœ…4 Sarung Bantal βœ…1 Sarung Bantal Peluk βœ…Saiz : Super Queen βœ…Ukuran : 230cm x 250cm βœ…Sesuai untuk Katil Queen dan King . . ❌❌❌NP: RM200❌❌❌ πŸ”₯πŸ”₯OFFER RM188 ONLYπŸ”₯πŸ”₯ . . πŸš›POS SM RM15 πŸš›POS DOMESTIK SS RM26.50 . . . πŸ“² whatsapps πŸ‘‰ 0137598832/DM @ click link di bio . . . #patchworklover #realpatchwork #cadarrealpatchwork #superqueenrealpatchwork #patchworklovermalaysia #cadarqueenpatchwork #cadarpatchwork #cadarpatchworkmalaysia #cadarpengantin #cadarpengantinmalaysia
πŸ“ŒTESTIMONI πŸ“Œ . . Cantik dan kemas je bilik anak dara 🌸 (CADAR EMBROIDERY) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸ“ŒTESTIMONI πŸ“Œ . . Walaupun katil size king, muat juga cadar size super queen πŸ‘Œ (CADAR REAL PATCHWORK) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ CADAR REAL PATCHWORK 3IN1 πŸŽ€ . . Nampak tak CLOSE UP cadar eksklusif ni? 😊 Inilah dia cadar ORIGINAL REAL PATCHWORK. Wow ! 😱 . β˜‘οΈ warna kain berbeza dijahit cantum β˜‘οΈ ada lining/lace/sulaman dekat cadar β˜‘οΈ jahitan nampak kemas . Kalau nak tahu, REAL PATCHWORK ni bukan yang biasa-biasa tu ya. Ni jenis berkualiti premium πŸ’– . Kain jenis sejuk, sebab 100% pure cotton, selesa, tebal dan berat. . Sekali cuba, terus jatuh hati! Ni koleksi idaman patchwork lover tau. Semua design cantik-cantik! 😍😍😍 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ CADAR REAL PATCHWORK 3IN1 πŸŽ€ . . Nampak tak CLOSE UP cadar eksklusif ni? 😊 Inilah dia cadar ORIGINAL REAL PATCHWORK. Wow ! 😱 . β˜‘οΈ warna kain berbeza dijahit cantum β˜‘οΈ ada lining/lace/sulaman dekat cadar β˜‘οΈ jahitan nampak kemas . Kalau nak tahu, REAL PATCHWORK ni bukan yang biasa-biasa tu ya. Ni jenis berkualiti premium πŸ’– . Kain jenis sejuk, sebab 100% pure cotton, selesa, tebal dan berat. . Sekali cuba, terus jatuh hati! Ni koleksi idaman patchwork lover tau. Semua design cantik-cantik! 😍😍😍 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ CADAR REAL PATCHWORK 3IN1 πŸŽ€ . . Nampak tak CLOSE UP cadar eksklusif ni? 😊 Inilah dia cadar ORIGINAL REAL PATCHWORK. Wow ! 😱 . β˜‘οΈ warna kain berbeza dijahit cantum β˜‘οΈ ada lining/lace/sulaman dekat cadar β˜‘οΈ jahitan nampak kemas . Kalau nak tahu, REAL PATCHWORK ni bukan yang biasa-biasa tu ya. Ni jenis berkualiti premium πŸ’– . Kain jenis sejuk, sebab 100% pure cotton, selesa, tebal dan berat. . Sekali cuba, terus jatuh hati! Ni koleksi idaman patchwork lover tau. Semua design cantik-cantik! 😍😍😍 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ CADAR REAL PATCHWORK 3IN1 πŸŽ€ . . Nampak tak CLOSE UP cadar eksklusif ni? 😊 Inilah dia cadar ORIGINAL REAL PATCHWORK. Wow ! 😱 . β˜‘οΈ warna kain berbeza dijahit cantum β˜‘οΈ ada lining/lace/sulaman dekat cadar β˜‘οΈ jahitan nampak kemas . Kalau nak tahu, REAL PATCHWORK ni bukan yang biasa-biasa tu ya. Ni jenis berkualiti premium πŸ’– . Kain jenis sejuk, sebab 100% pure cotton, selesa, tebal dan berat. . Sekali cuba, terus jatuh hati! Ni koleksi idaman patchwork lover tau. Semua design cantik-cantik! 😍😍😍 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ CADAR REAL PATCHWORK 3IN1 πŸŽ€ . . Nampak tak CLOSE UP cadar eksklusif ni? 😊 Inilah dia cadar ORIGINAL REAL PATCHWORK. Wow ! 😱 . β˜‘οΈ warna kain berbeza dijahit cantum β˜‘οΈ ada lining/lace/sulaman dekat cadar β˜‘οΈ jahitan nampak kemas . Kalau nak tahu, REAL PATCHWORK ni bukan yang biasa-biasa tu ya. Ni jenis berkualiti premium πŸ’– . Kain jenis sejuk, sebab 100% pure cotton, selesa, tebal dan berat. . Sekali cuba, terus jatuh hati! Ni koleksi idaman patchwork lover tau. Semua design cantik-cantik! 😍😍😍 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ CADAR REAL PATCHWORK 3IN1 πŸŽ€ . . Nampak tak CLOSE UP cadar eksklusif ni? 😊 Inilah dia cadar ORIGINAL REAL PATCHWORK. Wow ! 😱 . β˜‘οΈ warna kain berbeza dijahit cantum β˜‘οΈ ada lining/lace/sulaman dekat cadar β˜‘οΈ jahitan nampak kemas . Kalau nak tahu, REAL PATCHWORK ni bukan yang biasa-biasa tu ya. Ni jenis berkualiti premium πŸ’– . Kain jenis sejuk, sebab 100% pure cotton, selesa, tebal dan berat. . Sekali cuba, terus jatuh hati! Ni koleksi idaman patchwork lover tau. Semua design cantik-cantik! 😍😍😍 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ CADAR REAL PATCHWORK 3IN1 πŸŽ€ . . Nampak tak CLOSE UP cadar eksklusif ni? 😊 Inilah dia cadar ORIGINAL REAL PATCHWORK. Wow ! 😱 . β˜‘οΈ warna kain berbeza dijahit cantum β˜‘οΈ ada lining/lace/sulaman dekat cadar β˜‘οΈ jahitan nampak kemas . Kalau nak tahu, REAL PATCHWORK ni bukan yang biasa-biasa tu ya. Ni jenis berkualiti premium πŸ’– . Kain jenis sejuk, sebab 100% pure cotton, selesa, tebal dan berat. . Sekali cuba, terus jatuh hati! Ni koleksi idaman patchwork lover tau. Semua design cantik-cantik! 😍😍😍 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ CADAR REAL PATCHWORK 3IN1 πŸŽ€ . . Nampak tak CLOSE UP cadar eksklusif ni? 😊 Inilah dia cadar ORIGINAL REAL PATCHWORK. Wow ! 😱 . β˜‘οΈ warna kain berbeza dijahit cantum β˜‘οΈ ada lining/lace/sulaman dekat cadar β˜‘οΈ jahitan nampak kemas . Kalau nak tahu, REAL PATCHWORK ni bukan yang biasa-biasa tu ya. Ni jenis berkualiti premium πŸ’– . Kain jenis sejuk, sebab 100% pure cotton, selesa, tebal dan berat. . Sekali cuba, terus jatuh hati! Ni koleksi idaman patchwork lover tau. Semua design cantik-cantik! 😍😍😍 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
Assalamualaikum.. Cantik kan cadar SUPER QUEEN PREMIUM REALPATCHWORK 😘😘 boleh dijadikan cadar pengantin.. Siapa yg berminat boleh wassap ye.. πŸ“² 01156974817 #syaqist #cadarpengantin #realpatchwork
TESTIMONI SYAQIST ================== Cadar untuk majlis pertunangan/perkahwinan tak semestinya kena plain, bercorak macam ni pun cantik juga. Kita yg hias dia, asalkan kreatif boleh aje. SET CADAR PREMIUM REAL PATCHWORK Cadar SyaQist Bukan Cadar Biasa-Biasa #TeamSyaQist #TestimoniSyaQist #CadarKahwin #PatchworkPremium #RealPatchwork #HomeDecor #RoomDecor
TESTIMONI SYAQIST ================== Cadar untuk majlis pertunangan/perkahwinan tak semestinya kena plain, bercorak macam ni pun cantik juga. Kita yg hias dia, asalkan kreatif boleh aje. SET CADAR PREMIUM REAL PATCHWORK Cadar SyaQist Bukan Cadar Biasa-Biasa #TeamSyaQist #TestimoniSyaQist #CadarKahwin #PatchworkPremium #RealPatchwork #HomeDecor #RoomDecor
πŸ“ŒTESTIMONI πŸ“Œ . . Toto dah sampai, suka la adik dapat baring di ruang tamu 😊 (TOTO PATCHWORK) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸ“ŒTESTIMONI πŸ“Œ . . Bukan cadar kosong sahaja sesuai untuk waktu bertunang, cadar bercorak juga sesuai, nampak eksklusif πŸ’–πŸ’–πŸ’– (CADAR REAL PATCHWORK) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
TESTIMONI SYAQIST ================== Cadar untuk majlis pertunangan/perkahwinan tak semestinya kena plain, bercorak macam ni pun cantik juga. Kita yg hias dia, asalkan kreatif boleh aje. SET CADAR PREMIUM REAL PATCHWORK Cadar SyaQist Bukan Cadar Biasa-Biasa #TeamSyaQist #TestimoniSyaQist #CadarKahwin #PatchworkPremium #RealPatchwork #HomeDecor #bedroomdecor
TESTIMONI SYAQIST ================== Cadar untuk majlis pertunangan/perkahwinan tak semestinya kena plain, bercorak macam ni pun cantik juga. Kita yg hias dia, asalkan kreatif boleh aje. SET CADAR PREMIUM REAL PATCHWORK Cadar SyaQist Bukan Cadar Biasa-Biasa #TeamSyaQist #TestimoniSyaQist #CadarKahwin #PatchworkPremium #RealPatchwork #HomeDecor #RoomDecor
πŸŽ€ TOTO PATCHWORK KING πŸŽ€ . . 🌟 Saiz : KING (Besar Tilam King) . 🌟 Ukuran : 180cm x200cm . 🌟 Material : Cotton . 🌟 Tebal dan kain sedap pakai . 🌟 Warna terang, cantik dan sedap mata memandang . 🌟 Lengkap beg plastic dan mudah dibawa kemana-mana atau travel . 🌟 Ringan, mudah dikibas atau angkat bila berhabuk . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ TOTO PATCHWORK KING πŸŽ€ . . 🌟 Saiz : KING (Besar Tilam King) . 🌟 Ukuran : 180cm x200cm . 🌟 Material : Cotton . 🌟 Tebal dan kain sedap pakai . 🌟 Warna terang, cantik dan sedap mata memandang . 🌟 Lengkap beg plastic dan mudah dibawa kemana-mana atau travel . 🌟 Ringan, mudah dikibas atau angkat bila berhabuk . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ TOTO PATCHWORK KING πŸŽ€ . . 🌟 Saiz : KING (Besar Tilam King) . 🌟 Ukuran : 180cm x200cm . 🌟 Material : Cotton . 🌟 Tebal dan kain sedap pakai . 🌟 Warna terang, cantik dan sedap mata memandang . 🌟 Lengkap beg plastic dan mudah dibawa kemana-mana atau travel . 🌟 Ringan, mudah dikibas atau angkat bila berhabuk . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ TOTO PATCHWORK KING πŸŽ€ . . 🌟 Saiz : KING (Besar Tilam King) . 🌟 Ukuran : 180cm x200cm . 🌟 Material : Cotton . 🌟 Tebal dan kain sedap pakai . 🌟 Warna terang, cantik dan sedap mata memandang . 🌟 Lengkap beg plastic dan mudah dibawa kemana-mana atau travel . 🌟 Ringan, mudah dikibas atau angkat bila berhabuk . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸŽ€ TOTO PATCHWORK KING πŸŽ€ . . 🌟 Saiz : KING (Besar Tilam King) . 🌟 Ukuran : 180cm x200cm . 🌟 Material : Cotton . 🌟 Tebal dan kain sedap pakai . 🌟 Warna terang, cantik dan sedap mata memandang . 🌟 Lengkap beg plastic dan mudah dibawa kemana-mana atau travel . 🌟 Ringan, mudah dikibas atau angkat bila berhabuk . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
Love love love ❀️❀️ 2 set jadi milik selama nya. Corak perak Premium Realpatchwork dengan design dan warna berbeza. Katakan YA pada Cadar fabrik kapas paling berkualiti abad ini. Baik beli sekarang, 2019 harga naik tau 😁😁 _ #sayajual #cadarpatchwork #realpatchwork #cotton
Ukuran untuk TOTO PATCHWORK KING 🌹 . . Besar sikit dari Toto Queen. Bentang depan tv, boleh baring ramai-ramai atas ni 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
Ukuran untuk TOTO PATCHWORK QUEEN 🌹 . . Sangat sesuai untuk yang suka pergi bercuti beramai-ramai, jimat duit sebab tak perlu sewa extra tilam kat hotel πŸ’– . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
Ukuran untuk TOTO PATCHWORK SINGLE 🌹 . . Sangat sesuai untuk anda yang hantar anak ke taska. Baru lah anak dapat tidur dengan selesa πŸ˜‰ . Juga sesuai untuk yang masih bujang dan duduk rumah sewa. Bentang dan letak bantal, siap πŸ˜ƒ . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
πŸ“ŒTESTIMONI πŸ“Œ . . Warna cream, antara warna hot selling πŸ”₯ (CADAR EMBROIDERY) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye πŸ‘† πŸ‘† πŸ‘† . . Cantik, berkualiti dan murah ❀ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
next page →