#reastaurant

15,677 posts

Loading...
سس ترش و شيرين ماساكي و ميگو و برنج تفت داده ؛ سوغات ماساكي از شرق دور ، براي شما كه دنبال طعم هاي تازه ايد Sweet and sour shrimp. ——————————————— • The | Mall blog-Melall Mall | , Fereshteh, Fayazi. Tehran Iran. ——————————————— • #masaki . #masakirestaurant @masakirestaurant @melalmall #masaki #food #healthy #asian ##instafood #sushi #chinese #japanese #dinner #lunch #cafe #coffee #fresh #tasty #foodie #delicius #foodpics #eat #instafood #foods #reastaurant #melalboutique #fereshteh # سوشي#رستوران #رستوران_گردي #فرشته #مال_ملل #آسيايي #paazel
Όλα είναι θέμα προοπτικής. Η Δευτέρα είναι όσο απολαυστικός είναι ο ελληνικός καφές μας που αργοψήνεται στη χόβολη. Στον Παλιάτσο φυσικά! #Paliatsos #Allday #Bar #Music #Reastaurant #Athens #Gourmet #Cafe #Groove
Чизбургер в кафе Централь! Аппетитная булочка, сочная котлета из рубленой говядины, маринованный лук и огурец, сыр, соусы барбекю и дижонский. Гостиница Централь ул. Артема, 87, г. Донецк. Тел: 071 303 27 00; 062 303 26 61. #централь #донецк #кафе #ресторан #бургер #фото #фотография #гамбургер #central #hotel #cafe #reastaurant #photo #photos #burger #food #instafood #like #follow
Μετά το μεσημεριανό ένα γλυκάκι από τον Παλιάτσο το σηκώνει. Με καφέ, παρέα στο cosy περιβάλλον μας. Αυτή η Κυριακή είναι η πιο lazy απ όλες γιατί έχουμε και live με τους υπέροχους Lazytrains. Σας περιμένουμε! #Paliatsos #Allday #Bar #Music #Reastaurant #Athens #Gourmet #luxury #Cafe #sweetooth #Cocktails #Live #super #Sunday #lazytrains
Nice place good food ❤️مكان جميل الأطباق جيدة #reastaurant #food #مطاعم_الرياض
👘🥢⛩ . از اين به بعد مي توانيد غذاهاي ماساكي را در خانه هم داشته باشيد؛ فقط كافي است با ما تماس بگيريد ——————————————— • The | Mall blog-Melall Mall | , Fereshteh, Fayazi. Tehran Iran. ——————————————— • #masaki . #masakirestaurant @masakirestaurant @melalmall #masaki #food #healthy #asian ##instafood #sushi #chinese #japanese #dinner #lunch #cafe #coffee #fresh #tasty #foodie #delicius #foodpics #eat #instafood #foods #reastaurant #melalboutique #fereshteh # سوشي#رستوران #رستوران_گردي #فرشته #مال_ملل #آسيايي #paazel
Chloé supports movember with her moustache bracelet from @ink3d.co. - We donate 1€ to the @movember Association for each bracelet we sell.
Una Sera a Cena Da Uliassi Arriviamo a Senigallia, in una sera normalissima, in una città di mare dove - come è normale che sia - non gira anima viva, unicamente per sederci al tavolo di un ristorante storico, un ristorante che in una città di mare normale durante una sera normale...è strapieno Atmosfera giusta, temperatura interna giusta, subito ti senti bene e non vedi l'ora di iniziare a mangiare. Il servizio ha i tempi perfetti, la sala è guidata magistralmente da Catia a cui non sfugge nulla e tutto fila liscio. Scegliamo il Menù Classico, per affrontare la storia di questo locale nel modo iniziale corretto. Che dire, le foto raccontano questo viaggio culinario meraviglioso, errante tra sperimentazioni e piatti "tradizionali" ma con un tocco di grande ispirazione e tecnicismo. Le due stelle - meritatissime - si toccano con mano su alcuni piatti in particolare che mi sento di consigliare se sceglierete la carta: La Triglia croccante Il Rimini Fest (uno spiedino di calamari freschi ingentilito da una citronette all'azoto da urlo) Gli Spaghetti Affumicati A questi aggiungerei il Wafer Salato al Foie Gras del Benvenuto di cui avrei ingurgitato tranquillamente un "pacchetto intero", un fantastico mix di tecnica e qualità da valere - da solo - il viaggio. In mezzo a questo gustoso delirio culinario - se posso permettermi - toglierei dal Menu Classico i Cappelletti, il Pescato del giorno ed il tiramisù che sviliscono un po' il menù stesso e lo rendono quasi "stanco", oserei dire normale....e la qualità di questo Ristorante non lo merita. Al prossimo Viaggio intorno al Cibo...che a me piace tanto raccontare.
• • • • • . Hai guys lagi ada korean feast nih di Seasonal Taste di The Westin,Disini kalian puas deh mencicipi semua makanan korea (all you can eat) . Salah satu yg saya suka DAK GANJEONG (Sweet and Soy Sauce Chicken) rasanya beneran bikin nagih, manis, sedkit spicy, manisnya pun pas 😍😍 . 📌 @thewestinjakarta 💰 338 K ++ (weekday lunch) 💰 408 K ++ (weekday dinner) 💰 438 K ++ (weekend lunch/dinner) 🖌 Inclusive Beer, Flavored Ice Tea, Soft Drink . . . . #GFOODID #koreanfood #koreanfeast #thewestinjakarta #westin #thewestin #korea #food #dakganjeong #hotel #reastaurant #seasonaltastes #koreanchef #foodporn #foodshare #kulinerjakarta #rasunasaid #ayce #jangkrikkuliner #infokuliner #makanapa #brokuliner #broinfokuliner #bromakanmakan #brows #infokuliner #followersindonesia #followtrain #followersaktif
🤩 Südtirol-Fans aufgepasst! 🤩 Das schönste Hochplateau Südtirols strahlt in der kalten Jahreszeit wie kaum ein anderer Ort Ruhe und Kraft aus. ❄️😌💫 Sportlicher wird es beim Langlaufen oder beim Skifahren am Rittner Horn. ⛷️❄️ Ein Winterurlaub im 3-Sterne Hotel Post Victoria ist die perfekte Mischung aus gelebter Tradition, modernem Komfort und herrlichem Schneevergnügen. ☃️ Das lebendige Stadtleben von Bozen und das idyllische Landleben von Oberbozen auf dem Ritten – die top Kombination für Deinen nächsten, facettenreichen Winterurlaub in Südtirol. 💪😍👉 https://bit.ly/2Oy1FtW #postvictoria #oberbozen #ritten #südtirol #italien #mountains 🗻 #skifahren 🎿 #alpen #alpenjoy #hotelpostvictoria #hochplateau #rittnerhorn #skigebiet #wanderer #wellness #italy #italy 🇮🇹 #weihnachtsmarkt #reastaurant #winterurlaub #winter
Τέλεια ιδέα για brunch μεσημέρι Παρασκευής στον Παλιάτσο φυσικά! #Paliatsos #Allday #Bar #Music #Reastaurant #brunch #Friday #sogood
Пицца…Самое традиционное блюдо итальянской кухни. Особенно вкусна и интересна пицца 4 сыра. Богатый и насыщенный вкус не оставит равнодушным никого. Приглашаем попробовать в кафе Централь. Гостиница Централь ул. Артема, 87, г. Донецк. Тел: 071 303 27 00; 062 303 26 61. #централь #донецк #кафе #ресторан #пицца #фото #фотография #италия #central #hotel #cafe #reastaurant #photo #photos #burger #food #instafood #like #follow
Чикенбургер! Аппетитная булочка, сочное куриное филе гриль, сыр и соус Цезарь. Кафе Централь приглашает попробовать бургер-меню от шеф-повара. Гостиница Централь ул. Артема, 87, г. Донецк. Тел: 071 303 27 00; 062 303 26 61. #централь #донецк #кафе #ресторан #бургер #фото #фотография #гамбургер #central #hotel #cafe #reastaurant #photo #photos #burger #food #instafood #like #follow
☕️🍫🍪. روزي كه با قهوه شروع شه روز خوبيه . روزي كه با قهوه شروع شه و با هات چاكلت ادامه پيداكنه، روز بي نظيريه! ——————————————— • The | Mall blog-Melall Mall | , Fereshteh, Fayazi. Tehran Iran. ——————————————— • #masaki . #masakirestaurant @masakirestaurant @melalmall #masaki #food #healthy #asian ##instafood #sushi #chinese #japanese #dinner #lunch #cafe #coffee #fresh #tasty #foodie #delicius #foodpics #eat #instafood #foods #reastaurant #melalboutique #fereshteh # سوشي#رستوران #رستوران_گردي #فرشته #مال_ملل #آسيايي #paazel
Что может быть лучше ароматной, вкусной пиццы? Только пицца от шеф-повара кафе Централь! Приглашаем насладиться этим традиционным итальянским блюдом и зарядиться хорошим настроением. Гостиница Централь ул. Артема, 87, г. Донецк. Тел: 071 303 27 00; 062 303 26 61. #централь #донецк #кафе #ресторан #пицца #фото #фотография #италия #central #hotel #cafe #reastaurant #photo #photos #burger #food #instafood #like #follow
Ο χειμώνας κάνει τα δοκιμαστικά του κι εμείς στον Παλιάτσο είμαστε έτοιμοι να τον απολαύσουμε μαζί σας, μέσα ή έξω με την πιο ζεστή συντροφιά. Υπέροχο! #Paliatsos #Allday #Bar #Music #Reastaurant #thursday #loveit #follow #cozy #winter #best
🇩🇰 to 🇮🇹 after 7 months of waiting The NoMa Guide to fermentation!!.pickling preserving and Fermenting is part of my food its become the building blocks. it build tiny little bridge between each ingridients.thats why i want to learn more about it . when renè and david announce this book last april , i know i need to get this book and now from the 4 times named the best restaurant in the world NOMA Copenhagen René Redzepi, and David Zilber(Director of fermentation lab)the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never before revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments.10 Years of work distiled into this book.It covers multiple variations on classic fermented foods in every section and gives recommended uses and history for each one.This book just teach you "how" to ferment, it teaches you "why." (10 days past after they released this book its become new york Times best seller) greatest book of the year.This is one of the best cookbooks I have ever owned Thank you for sharing your knowledge.Noma will always be my dream work.lets see what i can make #day313 /365#FoodPlaceTellStories #2018journey #dreams #Godbless #food #hk #50bestrestaurants #dining #world50bestrestaurant #theworld50best #japanesefood #Filipino #reastaurant #Dining #food #Japanese #filipinofood #seafood #filipinofood #breafast #korean #streetfood #traditional #fusion #summer #spain #sushi #travel #blog #seafood #Nomaferment #noma #fermentation #
🥢🍷🍋. گوشت مرغ خودش خوشمزه س، ولي مهم هم هست كه با چه سسي طعم دار شده . طعم شرقي مرغ رو با اورنج چيكن امتحان كنيد ! ——————————————— • The | Mall blog-Melall Mall | , Fereshteh, Fayazi. Tehran Iran. ——————————————— • #masaki . #masakirestaurant @masakirestaurant @melalmall
Бургер-меню в кафе Централь! Мягкая булочка, сочная котлета и фирменный соус! Ждём Вас! Гостиница Централь ул. Артема, 87, г. Донецк. Тел: 071 303 27 00; 062 303 26 61. #централь #донецк #кафе #ресторан #бургер #фото #фотография #гамбургер #central #hotel #cafe #reastaurant #photo #photos #burger #food #instafood #like #follow
Καλημέρα! Η Τετάρτη ξεκινά με εναν υπέροχα αρωματικό καφέ, που αλλού; Στον Παλιάτσο φυσικά! #Paliatsos #Allday #Bar #Music #Reastaurant #Cafe #aroma #taste #wednesday #love
Οι Τετάρτες στον Παλιάτσο έχουν άρωμα Λατινικής Αμερικής! Πάρτι με μουσική, ατελείωτο χορό, τραγούδι, κοκτέιλ στο καλύτερο σημείο της Αθήνας! Μην το χάσετε! #Paliatsos #Allday #Bar #Music #Reastaurant #latin #Party #Dancing #fun #wednesday
Selamat sore Ayah dan Bunda, Aku akan menginformsikan produk - produk terbaru dari Toko Kami. salah satunya Boneka yang lagi terkenal yaitu KONGSUNI Boneka dan mainan masak-masakan, mainan 100% Original YOUNG TOYS produk impor dari korea. Ada KONGSUNI - RESTAURANT - Oiginal. adalah versi terbaru dari Young Toys. Cara memainkannya : - Termasuk restoran Kongsuni dengan lampu dan suara, lonceng, resep, panci, panci, piring, banyak makanan berpura-pura, peralatan memasak, garam dan lada pretend, dan aksesoris lainnya - Buat makanan pura-pura dengan Kongsuni - Masukkan kartu resep dan bersiap-siap untuk membuat makanan yang lezat - Taruh makanan di atas panggangan dan saksikan saat "mendesis" (dengan lampu) - Tumpuk semua bahan dan masukkan stik untuk membuat sandwich yang sempurna - Bunyikan bel untuk memberi tahu pelanggan bahwa makanan mereka sudah siap - Gunakan penggorengan dan untuk membuat makanan pretend emas yang renyah atau gunakan panci untuk merebus beberapa makanan sehat - Gunakan garam dan pengocok meracau untuk mendapatkan rasa yang tepat - Sebuah mainan yang bagus untuk berpura-pura bermain dengan mengolah imajinasi kecil Anda Ingin mainan ini? Atau butuh info lebih lanjut? Klik link berikut atau kirim pertanyaanmu melalui email ke astaandkidz@gmail.com atau bisa juga ke SNS kita di : Facebook : https://www.facebook.com/AstaAndKidz/ Instagram : https://www.instagram.com/astaandkidz/ Twitter : https://twitter.com/astaandkidz LINE : @astaandkidz Dan dapat juga kejutan - kejutan PROMO Discount dari beberapa online shop kami, Yuk bunda check koleksi - koleksi mainan kami di Toyz Galaxy Bunda langsung klik link toko kami yah. http://www.toyzgalaxy.com Terima kasih, dan kami tunggu orderannya ya bunda ^-^. kongsuni#cafe #reastaurant #resep #panci #piring #mainan #anak2 #perempuan #original #youngtoys #made #in #korea #mini #mainan #koleksi #hobby #mainananak2 #lucu #menarik #Order #by #Onlineshop #Tokopedia #shopee #bukalapak #lazada #blibli #Jd .id.com#blanja .com#elevenia .com.
Δώστε στις καλύτερες στιγμές σας ή στα εταιρικά event σας την αίγλη που τους αξίζει. Καλέστε μας να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ιδέες! #Paliatsos #Allday #Bar #Music #Reastaurant #Athens #Gourmet #luxury #Events
⭐️🎷 . Don’t play the saxophone , let the saxophone play you . Happy saxophone day . ——————————————— • The | Mall blog-Melall Mall | , Fereshteh, Fayazi. Tehran Iran. ——————————————— • #masaki . #masakirestaurant @masakirestaurant @melalmall
می‌خواستم زیباترین کلام را برایت بنویسم اما پنداشتم ساده نوشتن همچون ساده زیستن زیباست تولدت مبارک دوستت دارم ❤🌹🎂❤🌹🎂❤🌹🎂❤🌹🎂❤🌹🎂❤🎂 #fingerfood #luxurylife #luxury_event #tabeledeaign #eatablefoodpic #food #fingerfood #mrtister #khoshmaze #springrolls #partyfood #partyplanner #partying #tapasfood #maneli #maneli_fingerfood #eventplanning #eventplanner #cateringevent #reastaurant #cheff #food_design #filo_chef #maneli_fingerfood #tavalodet_mobarak 🎂🎈🎁🎈🎀🎈🎊🎈🎉🎈🎇🎈🎆🎈🎂🎈🎁🎈🎀🎈🎊🎈🎉🎈🎇🎈🎆🎈🎆🎇🎈🎊🎈🎂🎈🎁🎈🎀 #tavalodm_ 🌈happy_mappy🎉🎉🎁🎀🎊🎏🎇🎂🎌🎉🎐🎐🎐🎀🎋🎇🎉🎊🎊🎁🎂🎈🎄🎂🎃🎀🎊🎇🎊🎁🎉🎈🎈🎀🎈🎇🎁🎇🎊🎍🎉🎂🎀🎆🎂🎂tavalodm🎈🎈🎁🎇🎊🎊📦koli📦📦🎊🎀🎀📦📦📦mobarakkkk🎍🎌🎏🎇🎍🎉🎀🎁🎂🎂ishala🎇🎏🎏🎊🎊🎀🎂🎂120saleshm😜😍
Kao i vina, ostrige nose ukus mjesta više nego bilo koja druga hrana. Ostrige koje se uzgajaju na jednoj lokaciji mogu imati potpuno drugačiji ukus od iste vrste ostriga uzgajanih negdje drugo. Probajte naše mediteranske ostrige! 👌🌊🌞 ~ Like wine oysters carry the flavor of place more so than any other food. An oyster grown in one location can taste completely different than the same species of oysters grown somewhere else. Try some Adriatic oysters!👌🌞 ~ ~ ~ #SeaFood #Shrimps #FoodIdeas #SeafoodPasta #FoodDiary #Foodig #Foodcritic #Food Ideas #FoodStar #FoodPorn #Fooddie #Fooddelicious #Foodfetish #Foodfashion #Fishfood #Organic #Tasty #Yummy #Natural #LocalFood #Reastaurant #Fresh #FoodPhotography #Foodblogger #Tastyfood #Delicious #Instafoodie #Montenegro #Budva #RestoranObala
🍹🍸🍷 . نوشيدني ها فرصتي اند براي طعم هايي كه كمتر مي چشيم ؛ معرفي مي كنيم ، دو عضو خانواده ي نوشيدني هاي ماساكي : بلادي مري و لمون جينجر ——————————————— • The | Mall blog-Melall Mall | , Fereshteh, Fayazi. Tehran Iran. ——————————————— • #masaki . #masakirestaurant @masakirestaurant @melalmall
Что может быть лучше ароматной, вкусной пиццы? Только пицца от шеф-повара кафе Централь! Приглашаем насладиться этим традиционным итальянским блюдом и зарядиться хорошим настроением. Гостиница Централь ул. Артема, 87, г. Донецк. Тел: 071 303 27 00; 062 303 26 61. #централь #донецк #кафе #ресторан #пицца #фото #фотография #италия #central #hotel #cafe #reastaurant #photo #photos #burger #food #instafood #like #follow
Η μοναδική ALCMENE απογείωσε τη διάθεσή μας απόψε στον Παλιάτσο γεμίζοντας μας ενέργεια για την εβδομάδα που ξεκινά! #Paliatsos #Allday #Bar #Music #Reastaurant #live #super #vibes #sunday #Bliss
next page →