#reduceweight

11,379 posts

Loading...
Let go of the need to be perfect Perfection is a mechanism we put in place to try and avoid judgement. It’s attached to ‘fear of failure’ which can result in procrastination. Perfectionists overcomplicate things, need to control everything, take things personal, get defensive, people please, find it very hard to open up to others. Any of the above ring true with you? Never satisfied with your results, you get an A and you beat yourself up because you wanted an A+, when you come second and you’re so unhappy because you should have been first, but nobody’s perfect, not even the “oh so perfect” people in the magazines and the internet. Be you. Do you. Be real! I know it can be scary but the more you do it, the more comfortable you’ll feel! There’s no need to be perfect to impress others, let others be impressed by how you deal with your imperfections. Because when you are You, warts and all, others will identify with you. Remember vulnerability is a great strength. Focus on your achievements. Learn to acknowledge them and celebrate them!
🌟BEST SELLER SAUNA GOLD 2 IN 1🌟 . . Features:- ♨ketebalan kain 3 lapis. ♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa. ♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit. ♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut. ♨️BerZip kiri & kanan ♨periuk boleh ubah suhu hingga 9 gred ♨waranty 1 tahun untuk periuk sauna . . Set Sauna Gold 2 in 1:- . ✅khemah senang lipat (kain tebal 3lapis) ✅periuk boleh ejas suhu dan masa, ✅remote, ✅bateri, ✅herba 5 uncang, ✅travel bag, ✅bekas herba. ✅2 hose. ✅waranty 1 year ( Periuk Sauna) . . Harga Asal : Rm520 . Harga Promosi: Rm390 shj . 👉Suggest, boleh pakai bangku plastik cam kedai makan . . COD : Puchong, Putrajaya, Kl, Shah Alam, Bangi , Kajang, Cara Order :- 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲CALL/WHATSAPP "SG" ke 012-2204181 skg!! . Or . KLIK DI BIO PROFILE⤴⤴⤴ . http://www.wasap.my/60122204181 http://www.wasap.my/60122204181 . . #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #saunabagus #saunamurah #kurus #trudolly
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan KULIT 🔥 . Whatsapp 012 7551984 @ Klik link di bio utk dapatkan harga promosi 😍 . #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunakujohor #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunamurahjohor #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #saunabagus #saunamurah #kurus #trudolly
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan KULIT 🔥 . Whatsapp 012 7551984 @ Klik link di bio utk dapatkan harga promosi 😍 . #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunakujohor #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunamurahjohor #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #saunabagus #saunamurah #kurus #trudolly
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan KULIT 🔥 . Whatsapp 012 7551984 @ Klik link di bio utk dapatkan harga promosi 😍 . #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunakujohor #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunamurahjohor #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #saunabagus #saunamurah #kurus #trudolly
從開始接觸咱家的 #AuloraPantsWithKodenshi 我就開始穿 它不單 改善了我的手腳冰冷 直到我懷上第二胎後 它也讓我 #輕鬆渡過懷孕的時期 🤗 沒有出現下肢水腫 抽筋 靜脈曲張的狀況 😘 另外 看見好多媽咪們生產後的見證 讓我更不用擔心 #產後修復身材 的問題 😍 From the beginning of contact with our #AuloraPantsWithKodenshi I began to wear it not only improved my hands and feet cold until I was pregnant with a second child, it also let me # easily through the pregnancy period 🤗 did not have lower extremity edema cramps varicose veins 😘 Wechat: junsonping wassap.me/+60175131151
SAUNA GOLD 2 DALAM 1. . Boleh bersauna 1 badan DAN 2 org boleh bersauna dlm 1 masa! 😍 . 🔥 Sauna Steam 🔥 Warranty 1 tahun 🔥 Khemah mudah lipat 🔥 Ada lubang utk kaki dari tepi. 🔥 Set steamer boleh adjust suhu & masa . FREE HERBA 1 PAKET !! . Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit 🔥 . Whatsapp ✅0194783806 ✅0194783806 ✅0194783806 . #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #saunabagus #saunamurah #kurus #trudolly
Thank you Li Ling for sharing and sharing husband's testimony "foot pain?" Knee pain? Can't squat? "My husband said he has not worn aulora pants. Before this he cannot climbed to the roof , cannot squat too lont, stand up need to rely on both hands on the ground to borrow power to stand up. After wearing Aulora pants has been one months, he can squat down easily, and quickly stand up. The foots' pain was reduced, and now he wears it every day. And the belly is getting smaller 👏 Pm me wechat: junsonping Whatsapp:+60175131151
Want to reduce weight quickly without harming your health. Fitness & Exercise can be very effective in weight loss. Join Sunny Biggy Fitness training program to improve your fitness. #reduceweight #fitness #wellness #health #weightloss #Exercise #SunnyBiggyFitness #fitnesstrainingprogram #healthylifestyle #like4like #instagram4you #like4likeback #fitnesstrainer
SAUNA GOLD 2 DALAM 1. . Boleh bersauna 1 badan DAN 2 org boleh bersauna dlm 1 masa! 😍 . 🔥 Sauna Steam 🔥 Warranty 1 tahun 🔥 Khemah mudah lipat 🔥 Ada lubang utk kaki dari tepi. 🔥 Set steamer boleh adjust suhu & masa . FREE HERBA 1 PAKET !! . Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit 🔥 . Whatsapp ✅0194783806 ✅0194783806 ✅0194783806 . #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #uitm #ukm #saunabagus #saunamurah #kurus #trudolly
READY STOCK! SET SAUNA FIR INFRARED SILVER :- READY STOCK!!!! . JOM DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA 👉Khemah Sauna beserta Panel Pemanas FIR (far infra red) 👉Kerusi Lipat 👉Heating Pad/Pemanas Kaki (untuk diletak di bawah tapak kaki semasa bersauna) 👉tapak span (alas kaki, letak bawah kerusi) . KETEBALAN LAPISAN KHEMAH SAUNA Lapisan 1 : kain nylon (bahagian luar) Lapisan 2 : fiber tahan panas (bahagian tengah) Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagan dalam) . CIRI-CIRI FIR INFRARED SAUNA:- 👉Mudah dilipat dan dipasang. 👉Mudah dibawa ke mana-mana. 👉boleh kawal suhu dan masa bergantung pada keselesaan anda. 👉Kain tebal dan kalis air. 👉3 panel pemanas (di belakang, kiri dan kanan khemah) Whatsapp ✅019-4783806 ✅019-4783806 ✅019-4783806 saunakuu #saunaku .hq #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #uitm #ukm
PRE-ORDER! Bersauna dengan gaya eksklusif dengan Sauna Brown 😍😍 . SAUNA BROWN -khemah, -penutup kepala, -mat(alas kaki, letak bawah kerusi). -periuk boleh ejas suhu dan masa, -2 tiub getah, -bekas herba/sebar wap, -remote, -bateri, -herba 5uncg, -kerusi, -waranty 1 tahun. . 👍🏼Kelebihan sauna brown. ♨ketebalan kain 3 lapis. ♨periuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan. ♨ remote control. ♨waranty 1 tahun(periuk) Whatsapp ✅019-4783806 ✅019-4783806 ✅019-4783806 saunakuu #saunaku .hq #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #uitm #uum
SAUNA BROWN READY STOK . Boleh bersauna 1 badan sehingga kepala 😍 . 🔥 Sauna Steam 🔥 Warranty 1 tahun 🔥 Khemah mudah lipat 🔥 Ada penutup kepala 🔥 Set steamer boleh adjust suhu & masa . FREE HERBA 1 PAKET !! . Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit 🔥 . . #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #saunamurah #kurus #portablesauna
Cara mengenali produk original Saunaku _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit. Banyak sgt testimoni nak share. Bukan overclaim. Usaha dan konsisten pasti ada hasilnya! _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
✔️READYSTOCK SAUNA PINK✔️ 😍PERCUMA PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA😍 🔆 JENIS SAUNA : WAP 🔆 _ ❤set termasuk; 👉khemah senang lipat 👉periuk boleh ejas suhu dan masa 👉remote 👉bateri 👉herba 5uncg 👉travel bag 👉bekas herba 👉2 tiub getah 👉waranty steamer 3 bulan _ 👍🏼Kelebihan Sauna Pink ♨ketebalan kain 1 lapis (tahan lasak) ♨periuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan. ♨ remote control ♨WARRANTY 3 bulan _ Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit _⠀ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #testimoni #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
Penimbang digital & pita pengukur antara cara kita nak trace berjaya atau tidak turun berat & turun lemak .. jom saya terangkan kenapa perlu ada dua benda ni.. . Penimbang Ditigal Penimbang digital kita perlu ada untuk lihat progres mingguan kita .. boleh je beli penimbang digital yg biasa .. kalau yang berkemampuan boleh beli penimbang yang boleh tengok lemak & muscle .. tp mana yg tak boleh , boleh je beli yg biasa .. ikut kemampuan masing2 ye.. timbang hanya boleh dilakukan seminggu sekali sahaja .. . Pita Pengukur Badan Kadang2 org hairan , berat di penimbang hanya turun sedikit saja .. tapi banyak longgar bahagian pemakaian .. pita pengukur bertujuan kita nak tgok berapa inchi kita dah kurang bahagian lemak2 tertumpu .. antaranya bahagian perut , punggung , lengan , paha .. jangan risau jika di atas penimbang kita lambat penurunan , tapi di badan anda dah longgar sana sini .. tahniah ! Anda telah kurangkan body fat dan tingkatkan otot .. . Perkongsian dari fb Coach Ariff Sodiqin Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit. Banyak sgt testimoni nak share. Bukan overclaim. Usaha dan konsisten pasti ada hasilnya! _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
✔TERBARU!! READY STOCK✔ 😍PERCUMA PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA😍 🔆 JENIS SAUNA : WAP 🔆 _ ❤set termasuk; 👉khemah senang lipat 👉periuk boleh ejas suhu dan masa 👉remote 👉bateri 👉FREE HERBA UTK 20X SAUNA 👉bekas herba 👉travel bag 👉WARRANTY periuk 1 tahun _ 👍🏼Kelebihan sauna bronze. ♨ketebalan kain 3 lapis. ♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa. ♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit. ♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut. ♨ ada penutup kepala ♨periuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan. ♨ remote control. ♨waranty 1 tahun. _ Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit _⠀ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my) _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #testimoni #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
Checkout these detox water recipe to reach your weight loss goals soon. Reach us @ +91-9790512999 to sculpt yourself. #fitnessone #fitnessoneannanagarwest #gym #fitness #workout #circuittraining #reduceweight #Transformation #BodyTransformation #WomenFitness #KnowTheDifference #NeverBackDown #NeverGiveup #Focus #StayFit #StayHungry
The more greens you eat, the healthier you'll be💪💪.This butterhead low in Sodium, and very low in Saturated Fat and Cholesterol.It is Soooooo good for those who plan to reduce weight👍👍. Ready to get your butterhead by next week and those not yet make a booking, can make it NOW!! #moregreen #morehealth #reduceweight #countingdays #bookyours #charitywork #AladdinDreamHotel
If you can't sleep properly then you will face many problems in your daily life. From your skin to your daily activity , everything depends upon your sleep cycle so I'm sharing a few foods that can help you sleep . . . #SAKsays #beauty #fashion #health #fitness #instagood #love #makeup #insomnia #instablogger #beautyblogger #hair #glowingskin #reduceweight #sleepwell #health #healthyfood
Weight loss and stress reduction challenge! I have some exciting news. I have been working on a weight loss and stress reduction programme that can change your life in 4 weeks. Yes! Only 4 weeks to shift the weight and the mindset. I remember when I was on my weight loss and stress reduction journey, it was very difficult to stick to something to reach my goals without constantly feeling like I am alone. This is why I am so excited to have created something so amazing that can help anyone lose their weight, reduce stress, gain energy and confidence and just feel great. So if you have a target you want to achieve by Christmas or the new year then now is the time to take action. If you want to be part of my programme I am doing an early bird offer that is too good to miss. All you have to do it type yes below and I will DM you with all the details.
S doručkom krećes u dan. Ili ne? Naš prijedlog za danas: kaki, avokado, 2 suhe šljive, par lješnjaka, zob mlijeko i 1/2 zl kurkume. #mofitfitness #adidassportsstudio #zdravenavike #vjezbanjejezabavno #reduceweight #breakfast #instafood #mrsavizdravo
اقوى عرض من شركة يو اس ان لهذا الخريف 💥USN Whey one of the purest European protein 💥USN Liquid Carnitine 2400 Helps Increase Metabolism And Reduce Body Fat!  Get them now at best price and remmember we are one of very few stores in Lebanon directed and owned by a health professional , all we care about is your health we provide you the best original products that are cerified from the Lebanese MOH contact us for more info 03045583 (we deliver all over Lebanon) #lebanon #beirut #jounieh #jbeil #saida #tripoly #offers #protein #dymatize #iso100 #isolateprotein #workout #lebanesegyms #lebanesesports #gymsinlebanon #fitnesslebanon #fitnesszonelb #livelovelebanon #beirutcircle #livelovebeirut #instalebanese #egypt #gyms #workout #reduceweight #weightloss #tuesdaymotivation #tuesday
Review 💕 @dutrimherbal3 has been a part of my weight loss journey last 3months . Dutrim is completely natural,preservative free herbal powder which aids is weight loss along with eating healthy and light exercise . It’s not a miracle drug which would work overnight but gradually helps in boosting metabolism and burn existing fat. Key ingredients being Moringa powder,garcinia , gooseberry extract ,neem extract ,wheatgrass powder , cinnamon , cumin and more herbs .☘️🍀🍃 It also helps in prevents cholesterol and boosting immunity. Ps : only Coz it’s herbal don’t expect it to taste great,it’s tasteless but squeezing lemon does help to mask the taste ! Price : rs 1190/- for 30days Since it’s purely herbal it can be consumed by all age groups and no contra indications as such . Contact @dutrimherbal3 For more details . #dutrimherbal #fattofit #weightlossproduct #inchloss #tummytrimmer #reduceweight #immunitybooster #herbalweightloss #ayurvedicmedicine #fitness #drdishadinakar #dishadinakar #fitnessmotivation #workhard -#fitnessgoals #achieveit #doctor #actress #kfi #sandalwood #missmangalore #igers #herbal #naturalproducts
SAUNAKU - Sihat, Cantik, Langsing ° ° Alhamdulillah, telah ramai yg mula menggunakan produk Saunaku.. ° ° We are trusted seller yang telah berada selama 8 tahun dlam pasaran dgn menjual produk portable sauna 😊 ° ° Anda pasti akn berpuas hati 😉 ✔Kesan terbaik yg akn anda dpt dgn bersauna ✔Bersauna kini lebih mudah dan boleh dilakukan pada bila2 masa mengikut kelapangan waktu anda ✔sesuai utk kegunaan seisi keluarga ✔penjimatan yang berganda ganda kerana tidak perlu lg bersauna di spa ✔sebarang masalah berkaitan dgn produk boleh terus dikemukan pada kami (Saunaku) - kami mempunyai gudang di Puchong selangor  For more info boleh dptkan dr Saunaku atau mana2 agent kami yg sah 😊 Terima kasih ° ° saunakuu #sihat  #cantik  #kurus  #slim #flawless  #gebu  #produkkurus  #sauna #saunadhome  #burnfat  #weightlost  #reduceweight #saunamalaysia  #saunapuchong  #saunaasia #testimoni  #kulit  #skincare  #healthy  #life  #strok #strock  #kebas  #sakitlutut  #doublechin
SET SAUNA FIR INFRARED SILVER :- 👉Khemah Sauna beserta Panel Pemanas FIR (far infra red) 👉Kerusi Lipat 👉Heating Pad/Pemanas Kaki (untuk diletak di bawah tapak kaki semasa bersauna) 👉tapak span (alas kaki, letak bawah kerusi) KETEBALAN LAPISAN KHEMAH SAUNA Lapisan 1 : kain nylon (bahagian luar) Lapisan 2 : fiber tahan panas (bahagian tengah) Lapisan 3 : PVC kalis air (bahagan dalam) CIRI-CIRI FIR INFRARED SAUNA:- 👉Mudah dilipat dan dipasang. 👉Mudah dibawa ke mana-mana. 👉boleh kawal suhu dan masa bergantung pada keselesaan anda. 👉Kain tebal dan kalis air. 👉3 panel pemanas (di belakang, kiri dan kanan khemah) saunakuu #sihat  #cantik  #kurus  #slim #flawless  #gebu  #produkkurus  #sauna #saunadhome  #burnfat  #weightlost  #reduceweight #saunamalaysia  #saunapuchong  #saunaasia #testimoni  #kulit  #skincare  #healthy  #life  #strok #strock  #kebas  #sakitlutut  #doublechin
What if I fall? Oh, but Darling, what if you Fly? Be mindful of when you say, ‘but What If’ What if I can’t do it? What if they don’t like me? What if it doesn’t work? etc. etc. Negative What ifs stop us going forward and they signal that we are not being ‘present’. Negative What if’s can be our anxieties about the future. Turn it into a positive! What if I am brilliant at it? What if they love me? What if it really works? What if I surprise myself?
MUDAH DISIMPAN & MUDAH DILIPAT 😍 . Senang dan mudah utk uolls bersauna di mana² shj dan bila² masa yg uolls mahukn 😉 . Whatsapp 012 7551984 @ Klik link di bio utk dapatkan dgn harga promosi 😎 . #sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunajohor #johorbahru #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #saunabagus #saunamurah #kurus #trudolly #berpantang #bertanggas
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit. Banyak sgt testimoni nak share. Bukan overclaim. Usaha dan konsisten pasti ada hasilnya! _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
Keep your kids away from any health issues in future and give them a healthy space to live by a small change in their lifestyle. Reach us @ +91-9790512999 to sculpt yourself. #fitnessone #fitnessoneannanagarwest #gym #fitness #workout #circuittraining #reduceweight #Transformation #BodyTransformation #WomenFitness #KnowTheDifference #NeverBackDown #NeverGiveup #Focus #StayFit #StayHungry
💪🥗Atomy Balance Life Rp. 760.000 (30 porsi) atau Rp. 25.000/porsi (25 gr) adalah pengganti makanan sehat yang memberikan keseimbangan nutrisi untuk tubuh anda karena mengandung protein, vitamin dan mineral yang mudah dikonsumsi dan dapat membantu mengontrol berat badan. (Harga dapat berubah sewaktu waktu). 1. Bagi yang ingin berdiet cukup dikonsumsi dua kali sehari untuk mengganti dua kali makan (sarapan dan makan malam). 2. Bagi yang ingin menambah berat badan dapat mengkonsumsi produk ini di antara waktu makan. 3. Bagi yang ingin mempertahankan berat badan saat ini cukup mengganti satu kali makan dengan produk ini. #younghealthyfreedomlifestyle #younghealthyandwealthy #younghealthy #atomy #atomykorea #atomymalaysia #atomyindonesia #atomyvictoryindonesia #atomyproducts #health #healthy #healthyfood #healthylifestyle #diet #bodyweight #reduceweight #weightcontrol #balancelife #superfood
自己的健康自己负责呗。 我们都来俱乐部,来把曾经的早餐,换去更营养的早餐💪 💪 Change our used to be breakfast to the healthier one... #增重 #减重 #保健 #增肌肉 #内在美 #外在美 #蛋白质 #weightgain #gainmuscle #reduceweight #innerbeauty #outerbeauty #AskMeHow #Protein #TurunBeratTanyaSaya #TambahMuscle #NaikkanBerat #Kecatikan #DalamanDanLuaran #Phoebe
Natty light... natty photo. I already can see my abs🤗 We continue! - - - #absworkout #reduceweight #reducefats #gainmuscles #gainstrenght #happytime
Toch geen vriendin, weg met die bijrijdersstoel! JK stoel is stuk😂 #reduceweight #racecar #gofast #alfaromeo147 #alpha #Romy #restoration #bmwheart
• • • • • Diana bersauna start dr last year lagi. Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni. Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! Mmg best sgt kesan dia boleh slim kan bdn+kulit bertambah gebu. Bdn pun rasa fresh je. Masa first buat dulu, diana guna sauna steam warna gold. so skrg lps bersalin ni, diana nak try sauna infrared ni pula. Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana! Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia 👍🏻 Siapa yg berminat boleh follow instagram @saunaku_johor _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di bio atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ Cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunamurah #sauna #saunagold #johor #saunakujohor #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted saller portable sauna brand #SAUNAKU !
Packaging baru utk Sauna Pink. Terhad! Sauna Pink yg ni periuk sama mcm sauna bronze. Cara buka mcm brown ha mcm mana tu? Nak tau kena beli 😁 _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di bio atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ Cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakujohor #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted saller portable sauna brand #SAUNAKU !
Sauna Gold 2in1 yg paling meletop ni ready stock 😍 Berwajah baru lagi ha. Cepat² place order 😘 _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di bio atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ Cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ Cara order : ▶️ whatsapp (link di bio) _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted saller portable sauna brand #SAUNAKU !
next page →