#rollcake

255,142 posts

Loading...
Roll Cake Batik Nusantara Rp 55.000 Minat DM Hub WA:085216110481 #bolubatik #bolubatikbogor #rollcake #rollcakebatik
☘️ Món signature ở #BotanBotan là gì⁉️ Là #ChizuCoco đó ạ. Đây là chiếc bánh phô mai cực thơm, cực mềm tan ngay trong miệng mà Botanbotan rất rất muốn giới thiệu với các bạn 👍🏻 Đừng lầm tưởng là chỉ có tín đồ phô mai mới thích món này nha, chiếc bánh này đã chinh phục biết bao nhiêu người (ăn thử) để được hoàn hảo như bây giờ đó 🌸 Còn chần chờ gì mà không inbox cho BotanBotan để thử ngay bánh phô mai đặc biệt này nàooo 🚀 —————- #BotanBotan #BOTANxBOTAN #cake #rollcake #cookies #foodporn #foody #hcm #cheese
草莓季第二彈!▹ ▹ ▹ 今天訂後天拿◃ ◃ ◃ 🍓草莓濃可可戚風 Strawberry Chocolate Cake . #巧克力控 #草莓控 舉手🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️! 這季節就是盡情放縱地吃草莓吧! 採用比利時百年頂級CALLEBAUT黑巧克力 巧克力香緹配上大湖新鮮盛產的酸甜草莓 特別減糖配方是大人都能接受的微甜度 享受味覺的美好饗宴,先去擦口水了⋯⋯ . 時甜 官網➡️ https://lideesweet.oddle.me 時甜 電話➡️ 02-2965-7762 時甜 營業➡️ 12:00-20:00(週一公休) 時甜 地址➡️ 新北市板橋區倉後街18號 (府中站1號出口步行約6分鐘,近 #林家花園 ) . #板橋甜點 #板橋蛋糕 #生乳捲 #韓風咖啡店 #板橋咖啡 #戚風蛋糕 #板橋府中 #府中 #黃石市場 #南雅夜市 #府中美食 #板橋美食 #生日蛋糕 #草莓季 #草莓 #草莓蛋糕 #草莓甜點 @lideecafe #台灣 #Taiwan #Taipei #banqiao #sweet #rollcake #chiffoncake #birthdaycake
[Paid Promote - B2B Invisible] Sweet guilty pleasure, because no diet on weekend 😁✌🏻 A kind of Premium rollcake from @lightbites.patisserie that simply won my heart, fluffy soft, not overly sweet, best enjoyed with a cup of tea or coffee. Two thumbs up for their presentation and the taste 🍰 . . In frame: 🧀 Red Velvet Roll Cake 🍪 Cookies n Cream Roll Cake 🥜 Mocha Nougat Roll Cake . . Basically it’s homemade baked rollcake. All of their products are freshly made everyday using only PREMIUM ingredients and of course with NO preservatives added 👌 Since their size are quite BIG, so don't hesitate to enjoy it together with your beloved ones 💕 . . . Fyi, they will be at SIAL INTERFOOD 2018 @ JIEXPO Kemayoran from 21-24 November 2018. Do come and visit their booth (Hall D-H.037) to enjoy their scrumptious assorted rollcakes and other mouth watering desserts 🍰🍩 save the date! . IG: @lightbites.patisserie 📍Jakarta . . #lightbites #lightbitespatisserie #rollcake #rollcakejakarta #rollcakejkt #jualrollcakes #rollcakes #homemaderollcake #bolugulung #premiumrollcake #redvelvet #cookiesandcream #dessert #homemade #nopreservatives #eatandtreats #anakjajan #jktfoodbang #jktfooddestination #foodies #teatime #coffeetime #coffeeoclock #B2Bxlightbitespatisserie #blessedtobless #komunitastritunggalmahakudus #KTM #KTMMMJKT #holytrinity
The thing is, I am glad to find a photo object. #Thank you for liking my post #cheese #rollcake #cake #pastry #yummy #instalike #instagram #instafood #instaphoto #instapic #foodphotography
#rollcake Dengan topping 45k
Roll cake yang cukup menarik, wangi,rasanya boljug ... Yang ini cobain choco cheesenya, cheesenya ada di roll-an tengah yang tampak seperti kue lapis 🍩Holiday Roll "Choco Cheese" 💰IDR 100K . . . #eatandtreats #eatpostrepeat #eatfolks #eatsociety #feelandeat #keluarmakan #snapfoodie #wtfoodies #whatsupjakarta #jktfoodbang #jktfooddestination #jktsociety #jktfoodies #capturethefood #foodsociety #mg15cakery #holidayroll #malicacake #chococheese #rollcake
#희희_광주 #동명동 #코코로나인 #티라미수롤 . . 가요니가 사가꼬온 #롤케이크 ❤️ 티라미수롤 이날 거의 처음 나온 날인 것 같은...? 시트 부분 왕 부들촉촉하구 초코맛 뿜뿌미에 가운데 크림 마니 들어잇어서 조았구요😘 #티라미수 라는 느낌보단 초코롤같았던게 크림에서 치즈맛이 연하게 났어융ㅎㅎ 그래도 무난히 호불호없이 먹을 수 있는 롤케키였던. . . #rollcake #dessert
Horee! Menjelang Natal 2018, @adoralezat lagi ada Christmas Promo 25% off dari tgl 9-20 November. Trus, kita juga ada produk spesial Natal yaitu Red Velvet Roll Cake. Ayo order sebelum kehabisan! Syarat & Ketentuan : 1. Promo berlaku untuk All Items 2. Promo ini hanya untuk pre-order tanggal 9-20 November 2018 3. Hanya untuk pengambilan/pengiriman tanggal 1-20 December 2018 4. Promo ini tidak bisa digabung dengan promo lain Adora Lezat | 4th Floor, EPM #christmassale #redvelvet #rollcake #brownies #miniroll #santaclaus #endofyearsale #jakarta #adora #adoralezat #adoralezatreview #emporium #emporiummall #salenatal #emporiumpluitmall #emporium_mall #emporiummallpluit #emporiumpluit #emporiumpluitmal #natal #xmas #emporiumpluitmalljakarta #christmas #mallemporium #mallemporiumpluit
. #견과롤케이크 #롤케이크 #견과류듬북 #rollcake . . . 아웅 정말 😆 이렇게 맛있을수가 있을까요 생크림과 마스카포네치즈비율이 재대로 나온 최고궁합이네요!! 고소한 견과류씹히는 맛이 너무좋아요 첨가제가 전혀없어 더 안심되는 케이크 강력추천합니다!! 😆 . . . #dalke #달케 #베이킹스튜디오 #대전베이킹스튜디오 #원신흥동케이크 #도안동케이크 #대전케이크 #어린이집케이크 #생일케이크 #답례품 #베이킹 #빵스타그램 #baking #cake #present #gift #디져트 #dessert #대전디져트 #도안고
Horee! Menjelang Natal 2018, @adoralezat lagi ada Christmas Promo 25% off dari tgl 9-20 November. Trus, kita juga ada produk spesial Natal yaitu Red Velvet Roll Cake. Ayo order sebelum kehabisan! Syarat & Ketentuan 1. Promo berlaku untuk All Items 2. Promo ini hanya untuk pre-order tanggal 9-20 November 2018 3. Hanya untuk pengambilan/pengiriman tanggal 1-20 December 2018 4. Promo ini tidak bisa digabung dengan promo lain Adora Lezat | 4th Floor, EPM #christmassale #promo #discount #redvelvet #rollcake #brownies #miniroll #santaclaus #endofyearsale #jakarta
This is the roll cake I made for our Father’s Day celebration last weekend. #rollcake #rulltårta #fika #afternoontea #cake #yummy #sweet #homemade #baking
[Paid Promote - B2B Invisible] Sweet guilty pleasure, because no diet on weekend 😁✌🏻 A kind of Premium rollcake from @lightbites.patisserie that simply won my heart, fluffy soft, not overly sweet, best enjoyed with a cup of tea or coffee. Two thumbs up for their presentation and the taste 🍰 . . In frame: 🧀 Red Velvet Roll Cake 🍪 Cookies n Cream Roll Cake 🥜 Mocha Nougat Roll Cake . . Basically it’s homemade baked rollcake. All of their products are freshly made everyday using only PREMIUM ingredients and of course with NO preservatives added 👌 Since their size are quite BIG, so don't hesitate to enjoy it together with your beloved ones 💕 . . . Fyi, they will be at SIAL INTERFOOD 2018 @ JIEXPO Kemayoran from 21-24 November 2018. Do come and visit their booth (Hall D-H.037) to enjoy their scrumptious assorted rollcakes and other mouth watering desserts 🍰🍩 save the date! . IG: @lightbites.patisserie 📍Jakarta . . #lightbites #lightbitespatisserie #rollcake #rollcakejakarta #rollcakejkt #jualrollcakes #rollcakes #homemaderollcake #bolugulung #premiumrollcake #redvelvet #cookiesandcream #dessert #homemade #nopreservatives #eatandtreats #anakjajan #jktfoodbang #jktfooddestination #foodies #teatime #coffeetime #coffeeoclock #B2Bxlightbitespatisserie #blessedtobless #komunitastritunggalmahakudus #KTM #KTMMMJKT #holytrinity
It's always a good thing to have a cup of coffee/tea paired with homebaked goodness in a rainy afternoon like this 😌 This time my choice goes to homemade LASAGNA & CHEESE ROLLCAKE by @pistoia_kitchenette 🍝🍩 . . Sweet or Savoury? Well, why not go for both 😝 since both are two of my favourite comfort food 😊 their mini LASAGNA in cup is a perfect choice for your tea-time accompaniment, the size is just nice, not too big and won't make you feel bloated after eating 👌👌 Lovin those juicy tender minced beef 🐮 meet the melted cheese explosion 🧀 inside them lasagna 🤤 Dayum! . . And last but not least, their Cheesy Rollcake melted heavenly in my mouth 👅 uber soft cake texture, filled with generous amount of cream and grated cheese, covered with another bunch of grated cheese 🧀🧀🧀 Double Happiness OMG! 💛💛 Can't be more excited than enjoying these bakedgoods at home with my beloved ones 👪 Grab yours too asap! 😉 IG: @pistoia_kitchenette 📍Pasar Rebo, Jakarta . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #cnfoodgallery #pistoiakitchenette #lasagna #minilasagna #lasagnaincup #rollcake #rollcakejakarta #cakejakarta #kuejakarta #homemadefood #bakedgoods #bakedgoodness #cheesecake #cheeserollcake #eatandtreats #anakjajan #jktfoodbang #jktfooddestination #jktfoodies #foodporn #foodstagram #foodie #kulinerjabodetabek #kulinerjkt #jktculinary #foodreview #homemadelasagna #jualrollcake #juallasagna #endorsement
오빠가 부탁한 디저트들... 내맘데로 골고루 넣어보았어~ 받으시는 분이 맛있게 먹으려나~😁 . . #선물용디저트 #구움과자 #cookiebox #rollcake #다쿠아즈 #마카롱 #dacquoise #macaron #쿠키 #handmade #homebaking #sweets #yummy #dessert #골고루넣어봤어용 #맛있게드세요
(*´艸`*).。.:*♡ * ♡⃡ プリン * 今回のお目当て (*//艸//)♡ * まったり濃厚 想像よりはるかに おいしくて♡ とっても好み❣️ (๑>؂<๑)۶ * これはハマる (*ˊ艸ˋ) * * #itonowa #イトノワ #プリン #pudding #sweets #cakes #ロールケーキ #rollcake #イチゴ #苺 🍓 #strawberry #とちおとめ #cafe #カフェ巡り #東京カフェ * *
ROLL CAKE By @anna_christanto Bahan : 4btr kuning telur + 1btr telur utuh 50gr gula pasir 1sdm susu bubuk putih 75gr mentega dilelehkan 30gr tepung terigu pro rendah Sedikit pewarna biru Filling : susu kental manis + coklat kit kat Cara buatnya : Panaskan oven suhu 190°C Oles loyang uk.22 dgn mentega tipis lalu beri baking paper dan oles tipis lagi Kocok gula pasir dan telur sampai mengembang lalu masukkan tepung terigu kocok speed rendah, masukkan pewarna makanan dan mentega leleh aduk rata Tuang ke loyang dan hentakkan utk mengeluarkan gelembungnya Panggang selama 15-20menit atau sampai matang Angkat dan lepaskan baking papernya, biarkan hangat oles dgn susu kental manis dan beri coklat kit kat lalu gulung sambil dipadatkan, masukkan kulkas sampai set, siap dipotong2,sajikan Thx dear . Yummy 👍👍👍 ________ 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ____ . 🍎🍐🍓🍈🌽🍠🌰🍖🍗🍤🍳 . Mau resep kamu kami repost??? 😊😊😊 . Jangan lupa FOLLOW & TAG kami yaa.... . 👉 @resepdahsyat ________ 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ____ #rollcake #chiffoncake #poundcake #bakery #buttercake #caketart #chococake #instabake #spongecake #homemadecake #simplecake #cakepic #homebake #orangecake #swissroll #bundtcake #igcake #bananacake #cakestyle #chocolatecake #bakingwithlove #cakeofinstagram #homemadecakes #ilovecake #deliciouscake #cakedecoration #caramelcake #creamcheesefrosting #cakecakecake #bakerslife
* ・ ・ NORIZ COFFEE (武蔵境) ・ ・ ※フレンチトースト ※自家製プリン ※エスプレッソキャラメルロールケーキ ※アイスカフェラテ ・ ・ ・ NORIZさんの人気者を並べて楽しいコーヒーブレイク…。 ・ ・ 今週末ものんびりとコーヒーを楽しみましょう。 ・ ・ ・ ・ #東京カフェ #カフェ #コーヒー #アイスコーヒー #アイスカフェラテ #カフェラテ #☕️ #☕ #フレンチトースト #パン好き #🍞 #プリン #🍮 #ロールケーキ #ケーキ #スポンジケーキ #コーヒーブレイク #コーヒータイム #コーヒー好き #コーヒー巡り #コーヒー好きな人と繋がりたい #カフェ好き #カフェ巡り #カフェ好きな人と繋がりたい #goodcoffee #norizcoffee #frenchtoast #pudding #swissroll #rollcake
Selamat sore igers Mari ngteh yukkk... Kalau yang tadi pakai topping cheese yang ini versi originalnya aja dalamnya cuma saya kasih selai nanas Note : untuk resep dibawah ini dapat 2 roll cake yah dengan loyang uk 20x20, kalau mau jadi 1 rol kurleb bisa pakai loyang uk 30cm. Original roll cake Made : @ferlieta_lim Bahan 1 : 5 butir kuning telur 5 butir telur utuh ( total 10 telur ) 100 gr gula pasir 8 gr emulsifier ( sp/tbm) 100 gr tepung kunci 10 gr maizena 10 susu bubuk 1/4 Vaniili Bahan 2: 100 gr butter/margarin cair Topping : selai nanas Cara membuat : 1. Campur semua bahan 1 telur,gula pasir, emulrsifier, tepung kunci, maizena, susu bubuk dan vanili kocok dengan metode all in hingga mengembang kental berjejak. 2.masukkan butter cair lalu aduk balik hingga rata. 4. Tuang ke loyang yang sudah diolesin mentega/dialasi baking paper. Panggang dengan suhu 180°C kurleb 20 menit ( sesuai oven sendiri) 5. Setelah matang segera keluarkan dari loyang, biarkan suhu ruang lalu poles dengan selai atau buttercream sesuai selera dan gulung sambil dipadatkan ( bawahnya dialasi baking paper dan jangan kesentuh tangan karna akan mengakibatkan kulitnya pecah ). #rollcake #bolugulung #bolugulungselainanas #fotokue #cakedankue #bolujadul #photooftheday #temanteh #kudapan #ngtehsore
오늘 수업한 홍차애플롤케이크입니다^^ 얼그레이의 시트에 사과콩포트를 더해서 달콤한 사과가 씹히는 퐁신한 고급 롤케이크맛입니다🍎🍎🍎 . . #롤케이크 ,#얼그레이애플롤케이크 ,#홍차애플롤케이크 ,#earlgreyrollcake ,#rollcake ,#신세계아카데미본점 ,#신세계아카데미 ,#더블스윗베이킹 ,#pastry ,#patisserie ,#cake ,#케이크
. 《DIXANS 神保町》 シロカネロール カフェラテ * しっとり生地に軽いクリームとキャラメル。 プリンは売り切れてたけど、これも美味しかった! * #ディゾン神保町 #神保町 #カフェ #ロールケーキ #カフェラテ #ue3が行きました #過去pic #スイーツ #おやつ #東京カフェ #神保町カフェ #dixansjinbocho #jinbocho #cafe #rollcake #cafelatte #sweets #ue3sweets #tokyostyle #tokyocameraclub #team_jp_ #igersjp #foodpic
Super Empuk & Super Yummy Kasur Coklat Keju Ready di kukibakery Roti Sobek Khas Oleh-oleh Cantik Jogja Tekstur Roti Lembut Isian Coklat dan Keju Lezat Lumer Di Mulut Tanpa Bahan Pengawet Halal MUI Dibuat oleh Bakery terbaik Hantaran Murah Rasa Mewah ============================================ INFO DETAIL & PEMESANAN WA: 0816680203 / 0816214607 Atau Official Line: @kukibakery #Rotisobek #hantaran #hantaranmurah #hantaranjogja #oleholeh #oleholehjogja #kuejogja #cheesecake #chiffoncake #kuehantaran #hantaranmurahjogja #krumpul #bread #rollcake #mandarincake #lapismandarin #marmercake #spikucake #nutellabrownies #wisatajogjakarta #oleholehkhasjogja #kursuskue #wisatajogja #kulinerjogja #kulineryogya
Swiss Roll Cake . . #kursus #bakingcourses #rollcake
Ready kak dikukibakery - Heavenly Big - Muffin Coklat - Mandarin - Bread - Gulung Jogja - Bajul - Bolu kukus - White Oreo Big Kalau lagi mager ORDER ONLINE AJA kak lebih mudah ?? Jangan biarkan cake, hantaran, dan cemilan kesukaan kuki's kehabisan ?? . . INFO DETAIL DAN PEMESANAN WA: 0816680203 / 0816214607 Atau Official Line: @kukibakery #Blackforest #rumball #Greentea #Mousse #UGM #UNY #UII #cake #meses #Moussetiramissu #Rollcake #Cheese #rollserutkeju #hantaran #hantaranmurah #hantaranjogja #oleholeh #oleholehjogja #kuejogja #cheesecake #chiffoncake #kuehantaran #hantaranmurahjogja #krumpul #bread #rollcake #mandarincake #lapismandarin #marmercake #nutellabrownies
Terima kasih yang sudah ikut kursus quick and easy Roll cake, semoga ilmunya bermanfaat 🙏 . . #bakingcourse #kursusdepok #rollcake
Chocolate Crunchy Moo Roll . . #kursus #bakingcourses #rollcake
𓂃𖧷 ⁺. ㅤㅤ ⚐⚑ itonowa 季節のロールケーキ ( いちご ) ㅤㅤ またこの季節がやってきたんですね 今年は何回会えるかな 𓂃 𓈒𓏸 ㅤㅤ 仙台 ⇔ 東京 の距離が切ない ᵕ ᵕ̩̩ 東京行ったらできるだけ行こ 節約だ〜〜〜⋆͛⋆͛ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ #itonowa ㅤㅤ #cafe #tokyo #tokyocafe #dessert #sweets #cake #rollcake #strawberry #cocoa #cafestagram #イトノワ #東京カフェ #浅草カフェ #東京 #浅草 #カフェ #カフェ巡り #カフェ好き #ケーキ #ロールケーキ #ココア生地 #いちご #苺 #とうきょうきろく
Selamat sore igers Mari ngteh yukkk...kemarin" tidak sempat ikut posbar roll cake, hari ini malah kepengen bikin telat banget yah 😂 Ini roll cakenya isi dalamnya saya kasih selai nanas karna lagi banyak stok selai nanas homemade dan luarnya olesin tipis buttercream dan taburi keju karna saya suka keju 😍 Note : untuk resep dibawah ini dapat 2 roll cake yah dengan loyang uk 20x20, kalau mau jadi 1 rol kurleb bisa pakai loyang uk 30cm. Cheese roll cake Made : @ferlieta_lim Bahan 1 : 5 butir kuning telur 5 butir telur utuh ( total 10 telur ) 100 gr gula pasir 8 gr emulsifier ( sp/tbm) 100 gr tepung kunci 10 gr maizena 10 susu bubuk 1/4 Vaniili Bahan 2: 100 gr butter/margarin cair Topping : buttercream, keju dan selai nanas Cara membuat : 1. Campur semua bahan 1 telur,gula pasir, emulrsifier, tepung kunci, maizena, susu bubuk dan vanili kocok dengan metode all in hingga mengembang kental berjejak. 2.masukkan butter cair lalu aduk balik hingga rata. 4. Tuang ke loyang yang sudah diolesin mentega/dialasi baking paper. Panggang dengan suhu 180°C kurleb 20 menit ( sesuai oven sendiri) 5. Setelah matang segera keluarkan dari loyang, biarkan suhu ruang lalu poles dengan selai atau buttercream sesuai selera dan gulung sambil dipadatkan ( bawahnya dialasi baking paper supaya kulitnya tidak nempel dan jangan sampai kesentuh tangan akan mengakibatkan kulit pecah )lalu beri topping. #rollcake #cheeselover #cheeserollcake #bolugulung #homemade #doyancake #doyanbaking #photooftheday #kejukraft #selainanas
MOCHA NOUGAT ROLLCAKE WITH BAILEYS BUTTERCREAM AND LINDT PRALINEN Huaa akhirnya bisa baking lagi 😍 Suka banget perpaduan mocca, baileys sama kacang nougat yang kres kres. Sayang pas bikin buttercream, butternya abis, jadi 1/2 nya margarin, padahal full butter lebih wueeenak pastinya 😍 #mochanougat #rollcake #moccacake #cakejadul
추운 겨울 땃땃한 Tea~한잔😁~ 새로운 Tea 준비중입니다.😆캬오~ 디카페인도 추가 됩니다..
Matcha roll cake 🍵 ⑅ 小豆と抹茶のロールケーキ シャンティと合わせたあずきクリームを 抹茶生地でロールしました🐒 ⑅ はい キメ粗めな仕上がりです😂 抹茶やココアの生地って 要領悪い私には 抜群の相性の悪さを発揮します𓈓( ´ー`)ハァ- ⑅ でも今までで一番理想に近い巻きあがりになって ちょっとだけ気分がいいのです♪ルン(´ε ` ) なのでキメの粗さなんて気にしません🙈笑 ⑅ 別に巻きいつもと変わらんやんって 旦那くんに言われても気にしないもーん😭😭笑 ⑅ また巻けるかと言ったら そんなわけもないけど🤦🏼‍♀️ ⑅ ロールケーキそんなに食べませんが とりあえず巻きたくて仕方ないです𖦹𖦹𖦹 #誰か巻かせてくれませんか ⑅ ⑅ 会社帰りお友達のお家へお邪魔するのに 手土産に作ったものだったので初めて出勤前に撮影𓈓 朝が弱い私には結局数分しか時間がなくバタバタ なかなか地味過ぎるpicで失礼しました😂💦 ⑅ ⑅ 今シーズン初の苺ちゃん発見🍓 何にしようかな〜♡♡ ⑅ ⑅ #ロールケーキ #クッキングラム #手作りお菓子 #手作りスイーツ #手作りケーキ #手作りおやつ #私のおいしい写真 #コッタ #cotta #おうちごはんlover #お菓子作り好きな人と繋がりたい #お菓子作り #おいしい秋見つけた #rollcake #homemade #handmade #cookingram #wp_deli_japan
후 뒷북라서 조용히 #뒷북파티 짤을 써보았다,,, 리뷰도 소심하게 해야겠다,,,,,🤭 내 기준 녹차맛보다는 더 맛있었다 예전에 팔던 #티라미슈모찌 랑 아주 같은 맛이다 그러나 달긴 달다! 근데 맛있다! 지금 붐이 좀 지나서 편의점에서 자주 발견가능하다🤠 (전혀 소심하지 않네) . #초희_편의점 . #편의점 #cu #cu편의점 #띵작 #모찌모찌롤 #모찌모찌롤티라미수 #티라미수 #티라미수모찌 #모찌롤 #편의점모찌롤 #편의점간식 #당충전 #일상 #디저트 #foodie #dessert #yummy #like4likes #mochiroll #rollcake #tiramisu #コンビニ #ティラミス #デザート
試作段階2回目のキャラメルナッツロールケーキ✨生地には、グラニュー糖の半分を黒糖に変え、キャラメルクリームは生クリームワンパックの使い切りでほろ苦のあっさり目で、カリカリのキャラメリゼした胡桃を散りばめました!キャラメル胡桃がアクセントになってます😆✨ 大人のキャラメルロールかな! 息子いわく、子供には少し苦いらしい。😅 そして、ママ友がスーパーでまさかの苺🍓323円を見つけ、あたしにそっこーLINEしてくれた!笑 こりゃー、買わずにはいられないっしょ!🤩✨苺安いのはすごくワクワクするぅ〜笑(*・ω・*)wkwk💕 何作ろうかなぁ〜。 #ケーキ #手作り #手作りケーキ #おやつ #ロールケーキ #キャラメル #キャラメルロールケーキ #クッキングラム #おうちカフェ #コッタ #パティシエカメラ部 #いちご #🍓 #cake #decoration #sweets #rollcake #delicious #strawberry #caramel #homemade
. 来週末は宇多田ヒカルlive🎵 疲れもふっとぶ、驚きの席😍😍😍 楽しみすぎる~🌠 最近、忙しすぎるからほんとにうれしい🎵😍🎵 まだミスチルが当たらないけど頑張れる❗ . 断面ちょっときたないですが🙈💦 コヤマロール🌀🎵 エスコヤマさんのレシピ本をプレゼントしてもらえて作りました✨ 本の写真とはちょっと違うけど、めちゃおいしい😋🍴💕 もいっかいつくろ💮 . #今日のおやつ #おうちおやつ #おやつタイム #おうちカフェ #おうちスイーツ #お菓子作り #手作りスイーツ #手作りケーキ #ロールケーキ #エスコヤマ #コヤマロール #クッキングラム #コッタ #rollcake #cotta #cafe #cake #instasweets #sweet #homemade #homemadecake
-CAKE POTONG ANEKA TOPPING- 15.11.2018 Thx for order😇 Wanna Try? . --------------------------- Open Pre-Order Monday till Saturday. Sunday is Closed. Made by order only, D-2 before pick up and delivery Please contact us for Price Pick Up & Delivery Jayapura - Papua Contact Info & Order WA +6281342925378 Line meltymelt.id _________________________ #jualanku   #browniespie #paishuu #custarddoughnut #rollcake #puddingregal #kulinerjayapura #jayapura #kulinerpapuaindonesia #kulinerjayapuraindonesia   #kulinerabepura #jayapuracity #papuahits #papuakekinian #papualand #hitsjayapuraofficiali
-PUDDING REGAL WITH VLA- 15.11.2018 Thx for order😇 Wanna Try? . --------------------------- Open Pre-Order Monday till Saturday. Sunday is Closed. Made by order only, D-2 before pick up and delivery Please contact us for Price Pick Up & Delivery Jayapura - Papua Contact Info & Order WA +6281342925378 Line meltymelt.id _________________________ #jualanku   #browniespie #paishuu #custarddoughnut #rollcake #puddingregal #kulinerjayapura #jayapura #kulinerpapuaindonesia #kulinerjayapuraindonesia   #kulinerabepura #jayapuracity #papuahits #papuakekinian #papualand #hitsjayapuraofficiali
Postingan telat lagi 😆 Resepnya sampai lupa pakai yang mana😅 #bolugulung #bolgul #cake #rollcake #homemade #selaiblueberry #yummi #doyanmakan #doyanbaking #belajarbaking
[Paid Promote - B2B Invisible] Sweet guilty pleasure, because no diet on weekend 😁✌🏻 A kind of Premium rollcake from @lightbites.patisserie that simply won my heart, fluffy soft, not overly sweet, best enjoyed with a cup of tea or coffee. Two thumbs up for their presentation and the taste 🍰 . . In frame: 🧀 Red Velvet Roll Cake 🍪 Cookies n Cream Roll Cake 🥜 Mocha Nougat Roll Cake . . Basically it’s homemade baked rollcake. All of their products are freshly made everyday using only PREMIUM ingredients and of course with NO preservatives added 👌 Since their size are quite BIG, so don't hesitate to enjoy it together with your beloved ones 💕 . . . Fyi, they will be at SIAL INTERFOOD 2018 @ JIEXPO Kemayoran from 21-24 November 2018. Do come and visit their booth (Hall D-H.037) to enjoy their scrumptious assorted rollcakes and other mouth watering desserts 🍰🍩 save the date! . IG: @lightbites.patisserie 📍Jakarta . . #lightbites #lightbitespatisserie #rollcake #rollcakejakarta #rollcakejkt #jualrollcakes #rollcakes #homemaderollcake #bolugulung #premiumrollcake #redvelvet #cookiesandcream #dessert #homemade #nopreservatives #eatandtreats #anakjajan #jktfoodbang #jktfooddestination #foodies #teatime #coffeetime #coffeeoclock #B2Bxlightbitespatisserie #blessedtobless #komunitastritunggalmahakudus #KTM #KTMMMJKT #holytrinity
MOCHA NOUGAT ROLLCAKE WITH BAILEYS BUTTERCREAM AND LINDT PRALINEN Huaa akhirnya bisa baking lagi 😍 Suka banget perpaduan mocca, baileys sama kacang nougat yang kres kres. Sayang pas bikin buttercream, butternya abis, jadi 1/2 nya margarin, padahal full butter lebih wueeenak pastinya 😍 #mochanougat #rollcake #moccacake #cakejadul
Assalamualaikum^-^ . . Lagi² kita...si Nougat yg lgi nge-hits. Gegara teman lahirlah roll pandan Nougat. Kalau gak ingat ribetnya bikin Nougat dah bikin sya bt cemilan dirumah 🤤🤤 Tuk sekarang lidah pelanggan dulu diutamakan 🤭🤭 Terlihat ya perbedaannya yg pandan koq lebih big drpd yg mocca, montok... semontok montoknya 😄😄 itu karna fillingnya gak cmn memakai cream aja tp jg taburan keju apalagi ngasinya gak pakai pelit 😋😋 alhasil ukr lebar cakenya melewatin batas kotak roll cakenya, untung aja masih bs diusahakan muat 🤦 Makasih mba Astri Wulan utk orderan Roll Mocca nougatnya dan dek Cica utk orderan Roll Pandan nougatnya. Smoga syukaa yaa n happy ngemil 😘😍 By @syisyacakes . . . #cakes #cakestagram #instacake #rollcake #bolgul #bolugulung #rollmoccanougat #rollpandannougat #nougatcake #nougat #happybaking #happyngemil #homebaking #syisyacake
自分で自分の誕生日を祝う33歳🎂誕生日らしくいちごのショートケーキにしようかとも思ったけど、やっぱり食べたいもの食べようと思って一番心惹かれたコーヒーロールケーキにしました☕️ #rollcake #coffee #happybirthdaytome #asahikawa #hokkaido #旭川カフェ
[Paid Promote - B2B Invisible] Sweet guilty pleasure, because no diet on weekend 😁✌🏻 A kind of Premium rollcake from @lightbites.patisserie that simply won my heart, fluffy soft, not overly sweet, best enjoyed with a cup of tea or coffee. Two thumbs up for their presentation and the taste 🍰 . . In frame: 🧀 Red Velvet Roll Cake 🍪 Cookies n Cream Roll Cake 🥜 Mocha Nougat Roll Cake . . Basically it’s homemade baked rollcake. All of their products are freshly made everyday using only PREMIUM ingredients and of course with NO preservatives added 👌 Since their size are quite BIG, so don't hesitate to enjoy it together with your beloved ones 💕 . . . Fyi, they will be at SIAL INTERFOOD 2018 @ JIEXPO Kemayoran from 21-24 November 2018. Do come and visit their booth (Hall D-H.037) to enjoy their scrumptious assorted rollcakes and other mouth watering desserts 🍰🍩 save the date! . IG: @lightbites.patisserie 📍Jakarta . . #lightbites #lightbitespatisserie #rollcake #rollcakejakarta #rollcakejkt #jualrollcakes #rollcakes #homemaderollcake #bolugulung #premiumrollcake #redvelvet #cookiesandcream #dessert #homemade #nopreservatives #eatandtreats #anakjajan #jktfoodbang #jktfooddestination #foodies #teatime #coffeetime #coffeeoclock #B2Bxlightbitespatisserie #blessedtobless #komunitastritunggalmahakudus #KTM #KTMMMJKT #holytrinity
#lunch 少し早いですが クリスマスを意識したメニューにしました。でも、皆さんの総意でローストビーフは丼に〜😆 リーフ類にトマトをプラスするだけでクリスマスカラー お持ち帰りのお菓子はリクエストのスフレロールケーキ 生地がふわふわに焼けてます🌀 テーブルの花器には昨日 @ateliertrefle で買ったヒバ系の枝物4種類と 家にあった #姫林檎 #ピンクペッパー と合わせて見ました。 ・ #rollcake #roastbeef #tablesetting #tablecoordinate #花のある暮らし #ブルーアイス #グリーンアイス #ブルーバード #料理教室 #お菓子教室 #おうちカフェ #ロールケーキ #手作りケーキ #marimekko
Assalamualaikum Sebenarnya belum produksi kue-kue untuk dijual Hari ini cuma bikinin pesanan busui dan bumil Daripada anaknya ngiler terus tiap jam di WA mending saya angkat mixer 😂😂😂😂😂 Roll cake topping keju dan filling keju Roll cake topping mix coklat,keju dan nougat filling selai coklat Donat nduuuutttt topping coklat aneka macam kirim jogja Lunas ya busui bumiiiillll utang mamak ini 😅😅😅😅😅😅 Matur suwun Semoga bisa jadi booster asi dan booster mood camilan kali ini 🙏🙏🙏🙏🙏 #dapurauliapwt #rollcake #bolugulung #donatkentang #kulinerpurwokerto
Satu Roll 2 varian Rasa. #rollcakebojonegoro #rollcake #wisatakulinerbojonegoro Pemesanan WhatsApp 0852 0387 3339
#カフェタナカ #名古屋ロール 名古屋の朝をあなたにお届け♡ テイクアウトできる小倉トーストはいかがですか〜? 【名古屋の朝と言えば小倉トーストだよね?そんな味を再現したスイーツだよ♬ 】 詳しくは https://safety-gourmet.com プロフィールのリンク(ブログ)を見てね♬ ・ ・ ・ #Safetygourmet #食レポ #オススメグルメ #グルメ写真 #美味しいもの #グルメ紹介 #デリスタグラマー #カフェ #喫茶店 #小倉トースト #小倉トーストモーニング #デザート #スイーツ #おやつ #ロールケーキ #名古屋スイーツ #名古屋駅スイーツ #dessert #sweets #rollcake
next page →