#romaniacs

9,060 posts

Loading...
🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️ Land of the dead. . . . . #viscrigram #viscri #romania #romania 🇹🇩 #romaniamagica #romaniatravel #romaniawow #romaniacs #loveromania #fortifiedchurch #easterneurope #everydayeasterneurope
Posted @withrepost@holeshotmxstore PART 1 #Repost @lutfiarshad with @get_repost ・・・ Hard RocX Enduro Race 2019 @rocxenduromy minggu lepas memang terbaik. ada lebih kurang 100 org peserta tapi dapat cover beberape je, yg lain sume mcm pelesit dalam hutan. pepah jerr tau tau dah panjat bukit. @holeshotmxstore salah satu sponsor event dan hantar @ayiehery untuk race ni. @rocxenduromy @holeshotmxstore @ayiehery #motocross #motocrosslife #enduro #ktm #husqvarna #kawasaki #liveauthentic #rocxenduromy #holeshot #pepahje #redbull #romaniacs
1 month, 10 pictures #englandish #romaniacs #vacationforever
It takes two very special people to get us to go to a wedding. A great day catching up with old friends, and making new ones. #didntgetdrunkandfallover #forgottogetcake #romaniacs
Take me wherever you want (With my bike) 😂🎑🗻🌎📸By: @sara_1610_ ———————————————————————-LOCOS POR ENDURO COLOMBIA #axm #redbull #AXMTEAM #locosporelenduro #locosporelendurocolombia #maxxis #fox #airoh #bell #shoei #motoz #goldentyre #fim #harescramble #romaniacs #store #endurostore #braplife
“Câne ciobănesc, păzitor la stână, mână ursu’ când hăule ciobanii. E mândru, ține ordinea în strungă. Acum că tot vin zăpezile, oile au coborât la șes. Juma’ de an are să stea de pază în saivan cu gândul doar la pădurile întunecate și la măgurile pietroase pe care cu devotament le va umbla și le va apăra pentru turma căreia i-a jurat credință.” ...... 📸 @podu.stricat ....... Repost♻️ .... #romania #bucegi #bucegimountains #romania 🇹🇩 #romaniamagica #romaniawow #romaniafrumoasa #romaniateiubesc #romaniacs #romaniapitoreasca #romaniamea #romaniatravel #romania 🇷🇴 #discoverromania #românia #travelromania #romaniaascunsa #igromania #experienceromania #instaromania #exploreromania #romaniaefrumoasa #igersromania #madeinromania #romaniainpics #promovezromania #topromaniaphoto #beautifulromania #visitromania #romanialandscape
Romanian Mountain Mayhem! Big Shout out and Thanks to @mossshane of @red.roo.adventures This Route is not just a trail ride, but an epic journey that will Test the Sum of your Enduro Abilities... #RedBullRomaniacs #romaniacs #hardenduro #endurocross #enduro #moto #dirtbike #motolife #sketchy #summitmotorsports406 @summitmotorsports406 #motorcycle #motocross #motorsport #bikejudoka #gnarly #hillclimb #hillclimbracing #dirtbikesforlife #ktm300 #ktm
Un procent de 86% dintre brand-urile americane folosesc 𝕚𝕟𝕗𝕝𝕦𝕖𝕟𝕔𝕖𝕣𝕚𝕚 pentru a crea conținut original (content marketing). Iar 57% dintre agenții au descoperit că Influencerii produc conținut mai popular decât cel realizat de profesioniști angajați. (The State of Influencer Marketing) *** ** * ***** *** ***** * **** #branduri #brandromanesc #afaceri #cumsa #brandingpersonal #romanian #Romania #romania 🇷🇴 #romaniacs #instaromania #madeinromania #romanianblogger #timisoara #romania_online #romanianbrand #brandwise #brandwisemedia #romanianinfluencer #onlinepresence #personalbranding #personalbrand #businessbranding #onlinebranding #despremine #vloggerlife #ig_romania #bucuresti #blogginglife #romanianinfluencer
Наследие #hardenduro . Совсем скоро этот #exc250 кардинально преобразится как по технической части так и внешне #hardenduroru #khabarigens #endurogon #maxxservice #khabarovsk #readytorace #romaniacs #ktm #twostroke #extremenduro
PART 1 #Repost @lutfiarshad with @get_repost ・・・ @rocxenduromy minggu lepas memang terbaik. ada lebih kurang 100 org peserta tapi dapat cover beberape je, yg lain sume mcm pelesit dalam hutan. pepah jerr tau tau dah panjat bukit. @holeshotmxstore salah satu sponsor event dan hantar @ayiehery untuk race ni. @rocxenduromy @holeshotmxstore @ayiehery #motocross #motocrosslife #enduro #ktm #husqvarna #kawasaki #liveauthentic #rocxenduromy #holeshot #pepahje #redbull #romaniacs
📍In 2019 your competition isn't other people. Your competition is your procrastination. Your ego. The unhealthy food you are consuming, the knowledge you neglect. The negative behavior you're nurturing & your lack of creativity. Compete against THAT. Tag a friend who needs a little motivation and #letsgetthis 👊🏽👊🏾👊🏿 . 📷: @adamm_photography . . Dressed in @fermadasnapbacks @onlyfermada . #motivation #quotes #blackandwhite #fashion #photography #photooftheday #losangeles #grind #romaniacs #california #model #style #jrome #fermada #ivypark #beyhive #singer #music #headshots #igers #artist #quote #quotestoliveby
Stuck between a rock and a hard spot on a wheelie Wednesday..... #cantbeatthislife #lifebehindbars #husqvarna #endurolife #romaniacs 📷@dmccarthy492
PART 2 #Repost @lutfiarshad with @get_repost ・・・ @rocxenduromy minggu lepas memang terbaik. ada lebih kurang 100 org peserta tapi dapat cover beberape je, yg lain sume mcm pelesit dalam hutan. pepah jerr tau tau dah panjat bukit. @holeshotmxstore salah satu sponsor event dan hantar @ayiehery untuk race ni. @rocxenduromy @holeshotmxstore @ayiehery #motocross #motocrosslife #enduro #ktm #husqvarna #kawasaki #liveauthentic #rocxenduromy #holeshot #pepahje #redbull #romaniacs
PART 3 #Repost @lutfiarshad with @get_repost ・・・ @rocxenduromy minggu lepas memang terbaik. ada lebih kurang 100 org peserta tapi dapat cover beberape je, yg lain sume mcm pelesit dalam hutan. pepah jerr tau tau dah panjat bukit. @holeshotmxstore salah satu sponsor event dan hantar @ayiehery untuk race ni. @rocxenduromy @holeshotmxstore @ayiehery #motocross #motocrosslife #enduro #ktm #husqvarna #kawasaki #liveauthentic #rocxenduromy #holeshot #pepahje #redbull #romaniacs
PART 1 Kerja kita gelak n berkelah mase race tu je🤪🤪🤪 Nice & simple video @lutfiarshad 👍👍 sorry video yg tengah ride tak dpt sbb camera cicir n selamat ade insan jujur berhati mulia yg ambil kan n pulang kan pade saye👍👍👍(jasamudikenang) #Repost @lutfiarshad with @get_repost ・・・ @rocxenduromy minggu lepas memang terbaik. ada lebih kurang 100 org peserta tapi dapat cover beberape je, yg lain sume mcm pelesit dalam hutan. pepah jerr tau tau dah panjat bukit. @holeshotmxstore salah satu sponsor event dan hantar @ayiehery untuk race ni. @rocxenduromy @holeshotmxstore @ayiehery #motocross #motocrosslife #enduro #ktm #husqvarna #kawasaki #liveauthentic #rocxenduromy #holeshot #pepahje #redbull #romaniacs
PART 2 Kerja kita gelak n berkelah mase race tu je🤪🤪🤪 Nice & simple video @lutfiarshad 👍👍 sorry video yg tengah ride tak dpt sbb camera cicir n selamat ade insan jujur berhati mulia yg ambil kan n pulang kan pade saye👍👍👍(jasamudikenang) #Repost @lutfiarshad with @get_repost ・・・ @rocxenduromy minggu lepas memang terbaik. ada lebih kurang 100 org peserta tapi dapat cover beberape je, yg lain sume mcm pelesit dalam hutan. pepah jerr tau tau dah panjat bukit. @holeshotmxstore salah satu sponsor event dan hantar @ayiehery untuk race ni. @rocxenduromy @holeshotmxstore @ayiehery #motocross #motocrosslife #enduro #ktm #husqvarna #kawasaki #liveauthentic #rocxenduromy #holeshot #pepahje #redbull #romaniacs
PART 3 Kerja kita gelak n berkelah mase race tu je🤪🤪🤪 Nice & simple video @lutfiarshad 👍👍 sorry video yg tengah ride tak dpt sbb camera cicir n selamat ade insan jujur berhati mulia yg ambil kan n pulang kan pade saye👍👍👍(jasamudikenang) #Repost @lutfiarshad with @get_repost ・・・ @rocxenduromy minggu lepas memang terbaik. ada lebih kurang 100 org peserta tapi dapat cover beberape je, yg lain sume mcm pelesit dalam hutan. pepah jerr tau tau dah panjat bukit. @holeshotmxstore salah satu sponsor event dan hantar @ayiehery untuk race ni. @rocxenduromy @holeshotmxstore @ayiehery #motocross #motocrosslife #enduro #ktm #husqvarna #kawasaki #liveauthentic #rocxenduromy #holeshot #pepahje #redbull #romaniacs
@rocxenduromy minggu lepas memang terbaik. ada lebih kurang 100 org peserta tapi dapat cover beberape je, yg lain sume mcm pelesit dalam hutan. pepah jerr tau tau dah panjat bukit. @holeshotmxstore salah satu sponsor event dan hantar @ayiehery untuk race ni. @rocxenduromy @holeshotmxstore @ayiehery #motocross #motocrosslife #enduro #ktm #husqvarna #kawasaki #liveauthentic #rocxenduromy #holeshot #pepahje #redbull #romaniacs
To be continued!! FULL TROTTLE💨💨💨 le canaline ghiacciate non ci fanno paura !!!💥💥💥 #ktmofficial #redbull #romaniacs #Extreme #Insania #folletti #FollettiCrazy #CrazyBeach #FossoSejore #ExtremeEnduro #ktm #metzeler #sixdays #Enduro #hardenduro #enduroparma
#romaniacs in the kitchen #rettrides
next page →