#rotisosejcheese

1,054 posts

Loading...
. . Roti Sedap Gembira πŸ₯›πŸŒ― . . Kalau ndak mau bread serap minyak super banyak.. β–ͺ tu sosej kasi masak awal2 lalu 5saat di air mendidih β–ͺ supaya ndak payah lama2 goreng β–ͺ and of coz la tos bila angkat 🀣🀣🀣 . . #AisoOven #JadiGuringNopo #MayonisExpireLahPula #CheeseSajaPunSodap . #RotiSosejCheese #SusuKacang #iLapar #SelamatPagi πŸ‡²πŸ‡Ύ . #deelista 🍽
semalam dh buat roti sosej cheese nie.pagi nie abam #HaziQAqeef nk lg.so jd la breakfas pg nie #rotisosejcheese by mama
Ptg ni #papatigaalif bz sgt dgn aktivitinya so #mamatigaalif & #3alif mereput je dlm rumah. Pg td je kuar g "berjalan2" di tasik kota puteri. Lunch td sesi menghabiskan segala lauk / menu smlm je so bl ptg dh xde apa nk dimakan. Lps solat asar td muncul idea nk buat #rotisosej celup telur tu. Sesaje tabur cheese πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #rotisosejceluptelur #rotisosejcheese #minumpetang #masakmasak
anak2 request roti sosej breakfast pagi niπŸ‘ŒπŸ» Half ade cheese πŸ§€ & half lagi biasa.. Enjoy ur food kidsπŸ€— #bilamamamasukdapur #rotisosej #rotisosejcheese
Jom breakfast πŸ˜‹πŸ˜‹#rotisosejcheese #homemade
Breakfast.. #rotisosejcheese
Untuk kudapan anak-anak petang ni. Sis buat roti sosej cheese. Lepas ni baru kita makan berat-berat sebab anak2 yg nak membesar ni semua kuat makan. πŸ˜…. . Bahan-bahan : - roti - serbuk roti - sosej (sis guna sosej cocktail) - cheese - telur Cara buat : - potong dua roti. Leperkan sedikit, letak sosej dan cheese. Gulung kan roti. Gamkan dengan telur di hujung. Selepas itu salutkan seluruh roti dgn telur dan seterusnya dengan serbuk roti. Siap!!!. Boleh la digoreng. Boleh buat banyak2 nnsimpan dlm freezer. Nanti nak makan tinggal goreng je. . . #rotisosejcheese #sosejcheese #cheese #keklapissarawak #resipisedap #masakapaharin
Roti sosej bercheese πŸ₯–πŸ₯– menerima tempahan sekitar #senawang -#seremban -#seremban3 -#seremban2 #ampangan - #sikamat #bukitgambir - #tangkak #kundangulu #pagoh berminat ws-0176208354 @Sweet17delight #sweet17delight #rotisosejcheese #roti
Bekpes for today... #rotisosejcheese #homemade
Bekal 2dayπŸ˜‹ #rotisosejcheese #pagijumaat
Family package β€οΈπŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Roti sosej bercheese .. berminat boleh pm 0176208354- @sweet_17_delight #sweet17delight #rotisosejcheese #senawang #roti #rotisaranglebah #roticheese #roticoklatchipbuttersotchcheese #bukitgambir #seremban
Cak πŸ˜‹ . Siap dh roti2...cukup la arini ke dapur k...esok off la kat dapo tu..bawak2 berehat ler... . #chickenfloss #rotisosejcheese #rotituna
Alahai kesian ank umi sampai tertido tunggu nak mkn roti ...πŸ˜…πŸ˜… #rotisosejcheese #sarapanesokpagi
Cak 🀫 . Arini menunaikan hasrat nak wat roti dr minggu lepas...πŸ€— saje nak try..belajar dari budak2..tak tau..kena btanya...πŸ˜‚ ckup la utk arini...esok klu x penat blh repeat lg.. . #rotisosejcheese #rotigolok #chickenfloss
Selamat pagi Kita sarapan ni Alhamdulillah #mamamasak #rotisosejcheese
Terbuat roti sosej cheese leleh. Aduuhhh.. #rotisosej #rotisosejcheese Buatnya petang semalam.
Projek meroti la memalam...bila anak x nak mkn nasi...tekak nk mkn roti n cheese...adoiila anak.. Layann jerla asal anak nak makan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Badan pun x berapa sihat tu..pg td abinye dh bawak ke klinik...semoga anak mama cepat sembuh πŸ’ͺ #rotisosejcheese #anakmamasyaqir #budakg6pd
Alhamdulillah puas hati bila kita dpt buat sendiri #rotisosejcheese #sedapdanlazat #airtangansendiri
Roti sosej goreng plak... kegemaran anak2... #rotisosejcheese
Done my roti sosej cheese leleh.. Mkn panas2 + rangup!! #rotisosejcheese #cheeseleleh πŸ˜‹
Alhamdulillah selesai kelas roti hari ni..Apa yang best bila join kelas roti Oven mama Ainnur? Saya ajar cara uli tangan..share teknik yang betul..Tips2 yang takkan dapat dalam google..hehe.. #kelasrotibangi #rotisosejcheese #rotigolokgebu #bonusresepi #rotigebus
Makanan diet me πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ€ͺπŸ˜…πŸ˜‹πŸ™†πŸ»β€β™€οΈ . . . #rotisosejcheese #πŸžπŸ§€πŸ₯–πŸ₯š #πŸ₯ͺβ˜•οΈ #tehpanas #layannn #alhamdulillah
Assalamualaikum... Selamat pagi... Selamat bersarapan... Selamat bertugas kpd semua... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #fikiryangbaikbaik πŸ˜‡ #keepcalm πŸ™‚ #rotisosejcheese 🀀 #homemade 😊
Makan petang🍴 #rotisosejcheese
Taraaaa...... Resepi baru KITA ptg2. Nie...... Nmpak x cheese die.. AummmmπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #ROTISOSEJCHEESE #kichenmamajua #sedap
Bfast Roti Sosej Goreng je arini Cheese tu ain guna Go Veggies Vegan Mozarella & Cheddar Cheese So, Yazdan blh mkn sekali Konon2 nak bg Yazdan merasa mkn cheese Tp nampaknya Yazdan xbape suka cheese πŸ˜… . . Roti tu kukus kejap sebelum roll dgn roller Lps tu baru letak cheese & sosej mcm biasa So, bila goreng xserap minyak even x coat dgn breadcrumbs . #rotisosej #rotisosejgoreng #rotisosejcheese #rotisosejcheesegulung #rotisosejgulung
Nahh belanja roti sosej cheese 😘 Korang makan apa? #rotisosejcheese #rotitelurcheese #sosejcheese #sedap #rotitelur
Tq pada yang memberi... Semoga murah rezeki awak.. Sedap sangat..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Tak berenti saya makan.. Nanti buat lagi ek 😜😜😜 Tq so much awk!!!! Love it.. 😍😍 Kalau ada yang nak order boleh call sis yer.. Serius sedap... Tak tipu. πŸ˜‰πŸ˜‰ #semogamurahrezeki #ramadhan2018 #sayasuka #tqawak #rezekiramadhan #gnandelica #loveit #rotisosejcheese #jellykelapa
Ramadan ke17 . Menu kami sekeluarga arini...last minit masak...alhamdulillah..😁 . #pulutsambal #rotisosejcheese #udang3rasa #ikanmasakkicap #bawalemasgoreng
Menu 14 Ramadhan by Mummy..πŸ˜… #bihungoreng #rotisosejcheese #keropok #pausegerabyMIL 😍
Wahh sedapnya uols wajib cuba!!! View instastory untuk resepi ⬆️ #juadahsahur #sahur #rotisosejcheese
Ramadan ke13 . Wesak day...kita x kja..rehat2 kan badan...makin rehat makin malas lak rasa..🀣 dgn cuaca yg mendung...aku rasa..mcm lama lak nak berbuka arini... . Menu malas arini....yg penting..x beli kat bazar.. . #meetomato #murtabakmaggi #ayambakar #rotisosejcheese #minipizza
Teringi beno nk makan kerabu telur masin & roti sosej cheese yg buat sndiri sblm nie....maka terhasil lah hahaha...baru harini ad kerajinan hahahaha..sedap xsedap belakang kira na jnji masak sendiri puas hati πŸ‘ #kerabutelurmasin #sambalikankayu #massklemaktempe #ikangoreng #rotisosejcheese #airanggur #tehopanas #12ramadhan #ramadhankareem πŸŒ™
Ramadan ke12 . Kelmarin kan dapur x berasap..tp..sgt rugi besar..sbb byk mknan tbuang....so,sgt2 kecewa... . Maka dgn ini...gigihkn diro jugak nk perasapkan dapur...simple2... . #pudingrotimilo #rotisosejcheese #kariayam #telurdadar #pakchoioystersauce
COMMINGG SOON GAISS! 🌭ROTI SOSEJ BIASA 🌭ROTI SOSEJ CHESSE COD #KKPB SAHAJA! CONTACT NUMBER: πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ0166044963 (ENAYANA) πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ0184634597 (MUNERAH) πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ01139147102 (HUDA) #keusahawanan #stm4 #kkpb #rotisosej #rotisosejcheese
Ini lah aktiviti kami dari Pastry Girls setiap kali kami membuat jualan roti sosej cheese....Memang xrugi lah kalau beli dengan kami....harga pon murah je tau...beli sekali,insyaAllah akan repeat lagi😊 Jom layan video di atas πŸ‘† #rotisosej #rotisosejcheese #tangkak #murahmurahje #jombeli
nie mama buat khas utk 'aiman berbuka puasa "cheesy sosej roll with oats" haaa amik kaw nama bukan main lagi 😝 . . #nurulzcookin #sosejroll #rotisosejcheese #oats
Bersamaaa cust Roti Sosej Cheese πŸ˜ŠπŸ‘ #rotisosej #RotiSosejCheese
Moreh pulak uolls 😜 biasala diorang ni malam2 lapar.. ehh samela kita pun.. hewhew. #rotisosej #rotisosejcheese #cheesybreadhotdog #moreh #sajianlestari #menuramadhan #foodie #foodmalaysia #foodporn #foodpornmalaysia #cheeseleleh
Assalamualaikum..πŸ’πŸ’ Salam subuh igers.. Roti utk anak sarapan pg ni sebelom ke skolah.. Alhamdulillah.. #rotisosejcheese #homemade #bfasttoday
Umi dan roti mmg tak dpt dipisahkan.. sebagaimana gebusnya roti begitu juga tuannya..Haha kembang elok jer 😜lepaslah buat kudap2 sambil minum petang... 🍞πŸ₯§β˜•οΈ #rotimanis #rotisosejcheese #geekitchen
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua😊 JomΒ² !!! Jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati makanan yang ringkas tapi SEDAPπŸ˜‹ Murah Murah jeπŸ˜‡ #murahmurah #pastries #rotisosej #rotisosejcheese #specialforyou #jomcuba #tangkak
Tsunami sausage buns kat @ifaskitchen semalam.. Done 80 pack sausage buns ordered by @asma_munajati thank you for trusting ifa's kitchen 😍 #thankyoucustomer #ifaskitchen #sausagebuns #chezzysausagebuns #hotfreshfromtheoven πŸ”₯ #homemadebuns #rotisosejcheese #rotisosej #bazarpaknill #homebakery
Tsunami roti sosej kat ifa's kitchen smlm.. Done 80 packs of sausage buns ordered by customer.. Thank you customer.. Thankyou for your trust 😊 #sausagebuns #homemadebuns #hotfreshfromoven πŸ”₯ #thankyoucustomer #ifaskitchen #bazarpaknill #rotisosejcheese #ctdk #rozitachewan #sayamasak
Slmat makan2 daddy ngan kengkawan tu.. Syok nye mkn ramai2 kanπŸ‘ Geng mak2 kat opis bwk nasi lemak menu wajib..mehun la & mcm2..blh mkn smp lunchπŸ˜‹ Geng bapak2 bwk roti sosej🌭 dan buah2an🍎🍊 #breakfast #rotisosejcheese #nosalad #mixfruit #manggasusu #jambuasamboi #gengpotluck #ptg #shahalam
Sesiapaa yang mempunyai facebook boleh la follow dan like facebook page roti sosej cheese ni ye 😊 sebarang pertanyaan atau nak order roti sosej cheese ni boleh la dm atau whatsapp di talian 0175828342 πŸ‘‹ #rotisosejcheese #Onlinefoodinterprise
Malam ni mommy buat #rotisosejcheese je ye suami & anak2. Japgi nak masak bekai untuk esok plak πŸ’ͺ #dapurjuju
Tetiba ramai plak yg minat dgΓ± roti ni... Tenggelam plak sosej...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #roticheeseparut #rotisosejcheese
Alhamdulillah siap meroti #rotigularotikacangmerah #rotisosejcheese
Ni je yang tinggal.. Bekpes pagi ni. #rotisosejcheese
Pagi ni kemalasan Melanda diri Mama order ja Pepagi dh bunyi tingtong² Mai hantaq depan pagaq rumah Yg penting murah rm1 ajer Beli6 percuma1 alhamdulillah rezeki 😊 #rotisosejcheese #beliaja
Bekalan untuk picnic tepi padang esok. Hari sukan sekolah kakak. #rotisosejcheese #rotituna #rotisaranglebah yang berlubang tu..klau rajin kita buat butterscotch sos..klau mmmm...kita letak jer tuna..😬
Roti sosej extra cheese...anak2 suka mkn mcm ni😘 #gmahzurikedapur #rotisosejcheese
next page →