#rotisosejcheese

1,005 posts

Loading...
Makan petang🍴 #rotisosejcheese
Taraaaa...... Resepi baru KITA ptg2. Nie...... Nmpak x cheese die.. AummmmπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #ROTISOSEJCHEESE #kichenmamajua #sedap
Bfast Roti Sosej Goreng je arini Cheese tu ain guna Go Veggies Vegan Mozarella & Cheddar Cheese So, Yazdan blh mkn sekali Konon2 nak bg Yazdan merasa mkn cheese Tp nampaknya Yazdan xbape suka cheese πŸ˜… . . Roti tu kukus kejap sebelum roll dgn roller Lps tu baru letak cheese & sosej mcm biasa So, bila goreng xserap minyak even x coat dgn breadcrumbs . #rotisosej #rotisosejgoreng #rotisosejcheese #rotisosejcheesegulung #rotisosejgulung
Nahh belanja roti sosej cheese 😘 Korang makan apa? #rotisosejcheese #rotitelurcheese #sosejcheese #sedap #rotitelur
Tq pada yang memberi... Semoga murah rezeki awak.. Sedap sangat..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Tak berenti saya makan.. Nanti buat lagi ek 😜😜😜 Tq so much awk!!!! Love it.. 😍😍 Kalau ada yang nak order boleh call sis yer.. Serius sedap... Tak tipu. πŸ˜‰πŸ˜‰ #semogamurahrezeki #ramadhan2018 #sayasuka #tqawak #rezekiramadhan #gnandelica #loveit #rotisosejcheese #jellykelapa
Ramadan ke17 . Menu kami sekeluarga arini...last minit masak...alhamdulillah..😁 . #pulutsambal #rotisosejcheese #udang3rasa #ikanmasakkicap #bawalemasgoreng
Menu 14 Ramadhan by Mummy..πŸ˜… #bihungoreng #rotisosejcheese #keropok #pausegerabyMIL 😍
Wahh sedapnya uols wajib cuba!!! View instastory untuk resepi ⬆️ #juadahsahur #sahur #rotisosejcheese
Ramadan ke13 . Wesak day...kita x kja..rehat2 kan badan...makin rehat makin malas lak rasa..🀣 dgn cuaca yg mendung...aku rasa..mcm lama lak nak berbuka arini... . Menu malas arini....yg penting..x beli kat bazar.. . #meetomato #murtabakmaggi #ayambakar #rotisosejcheese #minipizza
Ni la hok jadi bile wat. Huhu. Indoh khbr dari rupa.Mkn jela. #makan2 #rotisosejcheese πŸ˜ͺ
Bljr mencuba stlh share resepi tadi. #rotisosejcheese . #cooking #mencuba πŸ˜€
Teringi beno nk makan kerabu telur masin & roti sosej cheese yg buat sndiri sblm nie....maka terhasil lah hahaha...baru harini ad kerajinan hahahaha..sedap xsedap belakang kira na jnji masak sendiri puas hati πŸ‘ #kerabutelurmasin #sambalikankayu #massklemaktempe #ikangoreng #rotisosejcheese #airanggur #tehopanas #12ramadhan #ramadhankareem πŸŒ™
Ramadan ke12 . Kelmarin kan dapur x berasap..tp..sgt rugi besar..sbb byk mknan tbuang....so,sgt2 kecewa... . Maka dgn ini...gigihkn diro jugak nk perasapkan dapur...simple2... . #pudingrotimilo #rotisosejcheese #kariayam #telurdadar #pakchoioystersauce
COMMINGG SOON GAISS! 🌭ROTI SOSEJ BIASA 🌭ROTI SOSEJ CHESSE COD #KKPB SAHAJA! CONTACT NUMBER: πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ0166044963 (ENAYANA) πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ0184634597 (MUNERAH) πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ01139147102 (HUDA) #keusahawanan #stm4 #kkpb #rotisosej #rotisosejcheese
Ini lah aktiviti kami dari Pastry Girls setiap kali kami membuat jualan roti sosej cheese....Memang xrugi lah kalau beli dengan kami....harga pon murah je tau...beli sekali,insyaAllah akan repeat lagi😊 Jom layan video di atas πŸ‘† #rotisosej #rotisosejcheese #tangkak #murahmurahje #jombeli
nie mama buat khas utk 'aiman berbuka puasa "cheesy sosej roll with oats" haaa amik kaw nama bukan main lagi 😝 . . #nurulzcookin #sosejroll #rotisosejcheese #oats
Bersamaaa cust Roti Sosej Cheese πŸ˜ŠπŸ‘ #rotisosej #RotiSosejCheese
Moreh pulak uolls 😜 biasala diorang ni malam2 lapar.. ehh samela kita pun.. hewhew. #rotisosej #rotisosejcheese #cheesybreadhotdog #moreh #sajianlestari #menuramadhan #foodie #foodmalaysia #foodporn #foodpornmalaysia #cheeseleleh
Assalamualaikum..πŸ’πŸ’ Salam subuh igers.. Roti utk anak sarapan pg ni sebelom ke skolah.. Alhamdulillah.. #rotisosejcheese #homemade #bfasttoday
Umi dan roti mmg tak dpt dipisahkan.. sebagaimana gebusnya roti begitu juga tuannya..Haha kembang elok jer 😜lepaslah buat kudap2 sambil minum petang... 🍞πŸ₯§β˜•οΈ #rotimanis #rotisosejcheese #geekitchen
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua😊 JomΒ² !!! Jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati makanan yang ringkas tapi SEDAPπŸ˜‹ Murah Murah jeπŸ˜‡ #murahmurah #pastries #rotisosej #rotisosejcheese #specialforyou #jomcuba #tangkak
Tsunami sausage buns kat @ifaskitchen semalam.. Done 80 pack sausage buns ordered by @asma_munajati thank you for trusting ifa's kitchen 😍 #thankyoucustomer #ifaskitchen #sausagebuns #chezzysausagebuns #hotfreshfromtheoven πŸ”₯ #homemadebuns #rotisosejcheese #rotisosej #bazarpaknill #homebakery
Tsunami roti sosej kat ifa's kitchen smlm.. Done 80 packs of sausage buns ordered by customer.. Thank you customer.. Thankyou for your trust 😊 #sausagebuns #homemadebuns #hotfreshfromoven πŸ”₯ #thankyoucustomer #ifaskitchen #bazarpaknill #rotisosejcheese #ctdk #rozitachewan #sayamasak
Slmat makan2 daddy ngan kengkawan tu.. Syok nye mkn ramai2 kanπŸ‘ Geng mak2 kat opis bwk nasi lemak menu wajib..mehun la & mcm2..blh mkn smp lunchπŸ˜‹ Geng bapak2 bwk roti sosej🌭 dan buah2an🍎🍊 #breakfast #rotisosejcheese #nosalad #mixfruit #manggasusu #jambuasamboi #gengpotluck #ptg #shahalam
Sesiapaa yang mempunyai facebook boleh la follow dan like facebook page roti sosej cheese ni ye 😊 sebarang pertanyaan atau nak order roti sosej cheese ni boleh la dm atau whatsapp di talian 0175828342 πŸ‘‹ #rotisosejcheese #Onlinefoodinterprise
Malam ni mommy buat #rotisosejcheese je ye suami & anak2. Japgi nak masak bekai untuk esok plak πŸ’ͺ #dapurjuju
Tetiba ramai plak yg minat dgΓ± roti ni... Tenggelam plak sosej...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #roticheeseparut #rotisosejcheese
Alhamdulillah siap meroti #rotigularotikacangmerah #rotisosejcheese
Ni je yang tinggal.. Bekpes pagi ni. #rotisosejcheese
Pagi ni kemalasan Melanda diri Mama order ja Pepagi dh bunyi tingtong² Mai hantaq depan pagaq rumah Yg penting murah rm1 ajer Beli6 percuma1 alhamdulillah rezeki 😊 #rotisosejcheese #beliaja
Bekalan untuk picnic tepi padang esok. Hari sukan sekolah kakak. #rotisosejcheese #rotituna #rotisaranglebah yang berlubang tu..klau rajin kita buat butterscotch sos..klau mmmm...kita letak jer tuna..😬
Salam... Good morning... semoga rezeki hari ini seluas isi alam... amin..... #rotimelaka #rotisosejcheese
Alahai anak.. roti utk sarapan esok tp dah separuh lesap πŸ€¦β€β™€οΈ #rotisosejcheese
Sekali sekala breakfast ni... #rotisosejcheese #nugget
Preparation..Moga ada rezeki.. Sape nak rasai Roti Sosej Cheese Ina πŸ§€ boleh la pm bila open.. nak wat tempahan pun boleh janji inform awal ye.. πŸ˜‹ #rotisosejcheese #sesuaiutksarapanminumptg #whassap0135000201
Supper malam ni.. Roti sosej cheese.. Tak tahu btl ke tak nama nya..bantai lh ada kesah je.. Haha... Dah jom makannnnπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜ #tengahmalamlapaqpulak #rotisosejcheese #kecikitucomel 😍😘
MlmΒ² pun boleh.. Aummss πŸ˜‹πŸ˜‹ #RotiSosejCheese #Homemade #SisCuba
Rangkaian rotiπŸ˜…πŸ˜….. Esok mula dah sekolah.. Bungkus siap dalam plastic macam kat kedai tuuuuuu.. πŸ˜‚πŸ˜‚.. Senang siapa nak makan ke bawa bekal.. Ambil je .. ......... #roti #rotisosej #floss #serunding #rotisosejcheese #bread #breakfast #bento #bekal #bentomalaysia #msk2mkn2 #dapurdz #dapurmakanak3 #food #foodphoto #foodphotography #foodie #foodporn #breadmaker #kenwoodbreadmaker250 #beginner #amatur #malaysia #homebaked #fresh
Alhamdulillah, jualan arini abis yeayyy... Next week kitorang ambik order pulak yer... Upsians only 😘 #rotisosejcheese #cocktails
Oo yehh bfast siapp .. roti sosej cheese roll.. #rotisosejcheese #dapomemeza
Seronok la pula buat roti ni. Lebih2 lagi bila makan panas2. Gebu gebas. Lepas ni tak payah beli lagi. Kalau teringin je boleh buat. Puas hati dan boleh makan banyak. Alhamdulillah. #rotisosej #rotisosejpintal #rotisosejcheese
Roti sosej cheesedale 😍 hot item 😱 kombinasi Sosej dan cheesedale yg sgt menyelerakan 🀩 membangkitkan tekstur yg sangat sedap n cheese yg cayaqq dalam mulut 🀀 berserta aroma oregano yg menambahkan lagi perasa roti gebu gebas Sis 🀩 meh la cuba Sis nak selit Oder ni haaaaaa πŸ“ πŸ“Cod Aeon mall Kamunting 😘 . . . #rotisosejcheese #homemadebread #byme #hellokittylover #kamunting #withlove
berbuka satg makan ni je πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† mood rajin on eh , sume bantai buat #rotisosejcheese #donut #rotikolok #rotispinner hoiii , jangan tego roti kolok pika gelap , sbb sapika gi taruk mentega ngan gula sebelum bakar . salah teknik ! tak hangit pon , tu cuma colour 😘 moh besiap #sapikadidapo 😚πŸ’ͺ
Bukan projek mmikat suami ye..tapi mmikat selera ank gunyeh.. #rotisosejcheese #minumpetang
Alhamdulillah dah masak..sedapnya makan roti panas2. #rotisosej #rotisosejpintal #rotisosejcheese #rotikacang #rotikacangmerah
Menu Ni ja minum petang tuk anak2..yang penting ank2 suka,mama dh bahagia😊😊 #rotisosejcheese
Makin cun n bam bam mcm tuan dia.. Kalau boss cerewet ckp sedap..mksd nyaπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #RotiGolok #RotiSosej #RotiSosejCheese #RotiChickenFloss
Roti sosej extra cheese...anak2 suka mkn mcm ni😘 #gmahzurikedapur #rotisosejcheese
Tunaikan keinginan org mengidam πŸ˜… @fatimahkutty #rotisosejcheese #minumpetang β˜•
Sementara tunggu makan malam, kita alas dulu dengan benda alah ni.πŸžπŸ• #rotisosejcheese
Homemade... #rotisosejcheese
Today kids' breakfast menu πŸ˜‹. #rotisosejcheese #whenmamaiscooking πŸ˜‰
next page →