#rotisosejcheese

1,155 posts

Loading...
Roti sosej πŸ• order dari kak ina a.k.a jiran. Tq sgt2 ye kak ina selalu support 😘 #rotisaranglebah #rotituna #rotisosej #rotisosejcheese #rotikaya #rotisweetcheese #rotigarlic #rotiipoh
Jom try buat roti sosej cheese goreng πŸ˜‹ Senang je tau. Bahannya pun mudah. Roti, sosej, cheese, serbuk roti dan telur. . . 1. Roti 4 segi letak atasnya cheese dan sosej 2. Gulung dan salut dengan telur untuk lekatkan. Gaul dengan serbuk roti 3. Goreng sampai keperangan. 4. Potong jadi kecik untuk mudah dimakan. Boleh cicah dengan apa-apa sos. Siap!!! . . . . #roti #rotisosej #rotisosejkeju #rotisosejcheese #rotisedap #rotigardenia #resepiroti #resepirotimudah #jommakan #jommasak #sayamakan #sayamasak #resepi #resepisedap #foodpornmalaysia #mahn #jjcmtv3 #makanansedap #makananlazat #resepiringkas #sarapan #minumpetang
#rotisosejcheese #syukur #alhamdulillah #shahalam utk order πŸ‘‰ 013 2077846
Time to asben gemok kn badan @azree_abby 😜😜 #rotisosejcheese #mknselagibolehmakan πŸ€“
Ikan Siakap Bakar style ala restoran entah mana mana hajaja yang ni kakak sera yang masak πŸ”₯ #bilaseramasak #bilaseramasukdapur #dapursera #seramdb #videomemasak #resepi #Rotisosejcheese #roticheese #rotihotdog #ikansiakapbakar #ikansiakap
Menu Diet Malam Ni... #rotisosejcheese #HomeMadeByMyWife
Selamat Pagi..... Hari ini dah mula service coway jadi kena sarapan lebih sikit untuk tenaga sampai tenghari ni... #rotibakartelurseparuhmasak #rotisosejcheese #tamarcocopanas
Roti sosej cheese RM2 Kini dibuka utk order. Belian secara borong akan diberi harga borong. Minima borong 40pcs. Self pickup Www.wasap.my/6018989450 #rotisosejcheese
Tq pd yg repeat order..smga kalian murah rezeki n d permudahkan segala urusan..aamiin Uzma Alissa Fadlan Huda Aida #donut #rotisosejcheese #alinhomemade #syjualmurah2je Pd yg berminat nak order boleh klik link WA kat bwah nie ekk πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/+60129102878
Order 12 Nov: πŸŽ‚ Brownies mix drizzle Nutela/Choc/Peanut butter/Oreo 1box 🍞 Roti Golok mix topping 6boxes πŸ₯ͺ Thai Bread 1pack 🌭 Roti Sosej 1pack #rotigolok #rotiviral #rotimixtopping #rotisedap #rotimurah #rotilembut #browniesbajet #browniessedap #browniesampang #browniesmixdrizzle #thaibread #rotifillingtunaayam #rotisosejcheese #sayajualbrownies #sayajualroti #foodservice #deliveryservice #bundelivery browniesdelivery #ampang #kualalumpur #keramat #setiawangsa #wangsamaju #cheras
GodekΒ² Ape Yg Ade Kat Dapur Je πŸ˜‹πŸ˜‹Jemput Makan .. Daging Buger Xde .. Sosej Pun Boleh La πŸ˜†πŸ˜† #RotiSosejCheese #SelamatPagi
Breakfast Tepi sungai Kita rendam 29 minit sebab sosej masih frozen #sosej #sosejayam #sihat #menusihat #breakfast #sarapan #rotisosej #rotisosejcheese
Selamat pagi... Semoga hari ini lbih baik dari hari semalam.. Amin. 😍 #rotisosejcheese #homemade #byabgiman
Bukan sebab hujan..mmg perot mintak d isi.... #laksam #rotisosejcheese
Menu minum petang.. β˜•β˜•β˜•β˜•β˜• Simple but enyummy.. 😍 #rotisosejcheese #tehstrawberrycameronvalley
Sarapan paling senang #RotiSosejCheese #Nuget #Brownies #SarapanOrgBujaNg #SrpanPlingSmple *Happy Deepavali*
Sapo2 nk blh oder deh nk cod ko nk pickup dekat sudee snow wash demit pn blh 😊 #kuihtepungbunga #rotisosejcheese #sandwichtelur #homemade
Morning mondayyy!!❀️ . Roti sosej with cheese utk sarapan omar&hana, karipap sardin untuk eboo &ayah . Lunch box today, asam pedas ayam with telor dadar cukup!! Off to work..bye #karipapsardin #rotisosejcheese #asampedasayam #lunchbox #botd #farahfahmi #dapurfarahfahmi
Roti sosej cheese Rm2 #rotisosejcheese #murah #sedap #homemade
Tq pd yg repeat order semalam.. #donut #rotisosejcheese #alinhomemade #syjualmurah2je http://www.wasap.my/+60129102878
Slmt ptg jom mkn2..😍😍 #pudingrotikismis #rotisosejcheese
Dh lama ngidam tapi masa tk prnah mngizinkan utk buat sndiri. Akhirnyaa #rotisosejcheese #rotisosejutm
meroti dan terus meroti.. #rotisosej #rotisosejcheese
Double sausage cheese bun 23 set hari ni πŸŒ­πŸ˜‹πŸŒ­πŸ˜‹πŸŒ­πŸ˜‹ #rotisosejcheese #rotisosej #durranikitchen #kuantan #kuantanpahang
Menu bekal cepat mama harini. Roti sosej cheese. Memang kegemaran anak-anak tapi tak elok selalu. Sebab mama bangun lewat, mama belanja bagi excuse.😁 #chefbukanmaster #rotisosejcheese
Assalamualaikum hye followers kami 😍 Kami ada menyediakan roti gulung sosej didatangi dengan dua flavor iaitu roti sosej biasa dengan roti sosej dengan cheese πŸ˜‹ Anda terasa malas nak datang ke kedai kami ? Jangan risau hampa 😊 Kami ada menyediakan perkhidmatan COD untuk mereka yg tinggal berdekatan dengan Taman Cempaka dan pelajar di Kamsis Baru PUO 😎 Mesti terliur kan tengok kami punya roti sosej so jangan lupa beli hampa 😘 Apa2 dm je hampa πŸ˜πŸ€— #rotisosej #rotisosejcheese #tamancempakaipoh #puokacakcantik #chillco
Assalammualaikum n morning gais... Atas permintaan..kite mendonut d pagi senin..alhamdulillah.. Tq repeat order..smga kalian sentiasa d murahkan rzki..n sgala urusan kalian pd hr ini berjalan dgn lancar..aamiin @dinie_seven @syafieka_nor Uzma Najwa Zana #rotisosejcheese #donuts #syjualmurah2je #alinhomemade Nak mcm πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† jugak..klik je link kat bwah nie ekk.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/+60129102878
cadangan sarapan tak berapa simple : ROTI SOSEJ CHEESE 3 keping roti 3 sosej 3 keping cheese 1 biji telur breadcrumbs secukupnye gelek roti bagi nipis dan letakkan cheese dan sosej. gulungkan. kacau telur dan dipkan roti dalam telur dan salut dengan breadcrumbs. goreng sehingga masak dan warna coklat keperangan. toskan dan potong ikut ketebalan yang korang suke . #cadangansarapan #breakfast #rotisosejcheese #iammykidsbestchef #whatrehaniscooking #simplebreakfast #kidswilllikeit #kidswillloveit #bites #cheesesausagebread
Alhamdulillah.. Tq penggemar 🍩 n 🌭 😘😘😘 Smga sgala urusan kalian hr ini berjalan dgn lancar n smga sentiasa d murahkan rzki..aamiin..😊😊😊 @nurullsyiirah @dinie_seven @syafieka_nor @nurshfqh_31 Uzma Hasnah Shafiena Ammar Eiman Yaya Kausar Fadlan #donuts #rotisosejcheese #creampuff Nak mcm tu jugak? Klik link kat bwah nie..... πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/+60129102878
Skrg tgh cod ye. Ada extra. Mane yg nak selit order direct wassap sis ye πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60122485886 #rotisosej #rotisosejcheese #durranikitchen #kuantan #kuantanpahang
Ptg ni ada roti double sosej cheese. RM5/set 🌭🌭🌭🌭🌭🌭 πŸ‘‡wassapπŸ‘‡ www.wasap.my/60122485886 #rotisosej #rotisosejcheese #durranikitchen #kuantan #kuantanpahang
Siappp ... Freshly Baked !!! Roti Sosej Cheese Roti Mayo Cheese Roti Cheese Gula Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra #roticheesegula #rotimayocheese #rotisosejcheese
Siappp ... Freshly Baked !!! Roti Sosej Cheese Roti Mayo Cheese Roti Cheese Gula Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra #roticheesegula #rotimayocheese #rotisosejcheese
Siappp ... Freshly Baked !!! Roti Sosej Cheese Roti Mayo Cheese Roti Cheese Gula Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra #roticheesegula #rotimayocheese #rotisosejcheese
Siappp ... Freshly Baked !!! Roti Sosej Cheese Roti Mayo Cheese Roti Cheese Gula Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra #roticheesegula #rotimayocheese #rotisosejcheese
Siappp ... Freshly Baked !!! Roti Sosej Cheese Roti Mayo Cheese Roti Cheese Gula Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra #roticheesegula #rotimayocheese #rotisosejcheese
In Progress !!! Roti Sosej Cheese #rotisosejcheese Roti Mayo Cheese #rotimayocheese Roti Cheese Gula #roticheesegula Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra
In Progress !!! Roti Sosej Cheese #rotisosejcheese Roti Mayo Cheese #rotimayocheese Roti Cheese Gula #roticheesegula Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra
In Progress !!! Roti Sosej Cheese #rotisosejcheese Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra
In Progress !!! Roti Sosej Cheese #rotisosejcheese Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra
In Progress !!! Roti Sosej Cheese #rotisosejcheese Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra
In Progress !!! Roti Sosej Cheese #rotisosejcheese Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra
In Progress !!! Roti Sosej Cheese #rotisosejcheese Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra
In Progress !!! Roti Sosej Cheese #rotisosejcheese Dari Dapur Mama Fyzra #dapurmamafyzra
PART 2 Assalammualaikum.. Salam pagi Jumaat😊😊 . Tq..smga kalian murah rezeki n d permudahkan sgala urusan..aamiin😘😘😘 #donut #rotisosejcheese #syjualmurah2je #alinhomemade Nak mcm tu jugak?... Klik link kat bwah ni yer.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/+60129102878 @ Perak
PART 1 Assalammualaikum.. Salam pagi Jumaat😊😊 . Tq..smga kalian murah rezeki n d permudahkan sgala urusan..aamiin😘😘😘 #donut #rotisosejcheese #syjualmurah2je #alinhomemade Nak mcm tu jugak?... Klik link kat bwah ni yer.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/+60129102878
Done #freshfromtheoven #rotisosejcheese #syjualmurah2je #alinhomemade Nak mcm tu jugak?...tekan link bwah ni jer.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/+60129102878
next page →