#sabakbernam

58,560 posts

Loading...
GUCCI FLORA by Perfume Paradise Salah satu wangian Perfume Paradise yang HOT ๐Ÿ’ƒ . Wangian yang sesuai untuk mereka yang gemarkan bau yang lembut, harum, manis dan menenangkan ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐ŸŒน๐Ÿƒ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐ŸŒผ . Tq dear ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ alhamdulillah... Happy shopping with @rahsiamakeupcantik ! . . . . . #perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #hadiahguru #hadiahakhirtahun #tamanmedan #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #original #suami #jommakeup #sayanakmakeup #babershop #makeupclass #cutisekolah #petalingjaya #sungaibesar #sabakbernam #sunwaycity #medancahaya #okayafoundation #tamandatoharun #poreminimize #promosi #anniversary #holiday #pjs #fyqasignature
. Have you joined the GIVEAWAY yet? ๐Ÿ’›๐Ÿ’›. We are giving away two jars of Chocotreats ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. Do join the giveaway to get the Chocotreats for freee ๐Ÿซ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰. Contest ends at 12/12/2018 8.00 pm . I will choose two winners for this giveaway contest and each of them will get a jar of chocotreats ๐Ÿซ . RULES TO JOIN THE CONTEST: . 1. Follow @chocotreats_sabakbernam 2. Like this photo 3. Tag your friends (as many as you can) who would LOVE chocotreats. . #chocotreats #giveaway #contest #sabakbernam #giveawaycontest
Terima kasih support wak gadget ๐Ÿ‘anda suka wak gembira๐Ÿ˜‚ #wakgadget #sabakbernam #murmurje #eksesoridanrepair #dealeronexox
10/12 - Kak Liza/ Taman Mayang, Bagan Tengkorak . Thank you sis berinai dengan saya๐Ÿ˜Š . . Majlis tunang, kahwin, bridesmaid atau suka2 ๐Ÿ’• . . Cover area sawah sempadan, tg karang, kuala selangor, jeram, sekinchan, sg besar, sabak bernam . . Booking whatsapp/dm . . #inai #inaipengantin #inaimurah #inailukis #inaitanjongkarang #inaikualaselangor #inaijeram #inaisungaibesar #inaisabakbernam #inaisawahsempadan #inaisekinchan #henna #hennadesign #hennamurah #jeram #hennamahendi #mahendi #tanjongkarang #kualaselangor #sabakbernam #sawahsempadan #sekinchan #inaiputih #whitehenna #sungaibesar #pakejinai #pakejinaimurah
10/12 - Kak Liza/ Taman Mayang, Bagan Tengkorak . Thank you sis berinai dengan saya๐Ÿ˜Š . . Majlis tunang, kahwin, bridesmaid atau suka2 ๐Ÿ’• . . Cover area sawah sempadan, tg karang, kuala selangor, jeram, sekinchan, sg besar, sabak bernam . . Booking whatsapp/dm . . #inai #inaipengantin #inaimurah #inailukis #inaitanjongkarang #inaikualaselangor #inaijeram #inaisungaibesar #inaisabakbernam #inaisawahsempadan #inaisekinchan #henna #hennadesign #hennamurah #jeram #hennamahendi #mahendi #tanjongkarang #kualaselangor #sabakbernam #sawahsempadan #sekinchan #inaiputih #whitehenna #sungaibesar #pakejinai #pakejinaimurah
10/12 - Kak Liza/ Taman Mayang, Bagan Tengkorak . Thank you sis berinai dengan saya๐Ÿ˜Š . . Majlis tunang, kahwin, bridesmaid atau suka2 ๐Ÿ’• . . Cover area sawah sempadan, tg karang, kuala selangor, jeram, sekinchan, sg besar, sabak bernam . . Booking whatsapp/dm . . #inai #inaipengantin #inaimurah #inailukis #inaitanjongkarang #inaikualaselangor #inaijeram #inaisungaibesar #inaisabakbernam #inaisawahsempadan #inaisekinchan #henna #hennadesign #hennamurah #jeram #hennamahendi #mahendi #tanjongkarang #kualaselangor #sabakbernam #sawahsempadan #sekinchan #inaiputih #whitehenna #sungaibesar #pakejinai #pakejinaimurah
On point sangat bila berbawal masria ni. . . Material ringan,sejuk selasa. Rasa macam tak pakai tudung ๐Ÿ˜‚ . . Ini feedback cust tau. Bukan kak ulfah reka sendiri. . . Nak grab bawal masria Gred 1 Website www.ulfah.my ๐Ÿ˜ƒ
KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE โค๏ธ โ˜€๏ธ kesihatan gigi dan gusi โ˜€๏ธ kesihatan tulang dan kesihatan tubuh badan โ˜€menentang infeksi bakteria โ˜€๏ธ menentang tadikal bebas โ˜€๏ธ meningkatkan sistem imun badan . . VITAMIN C UNTUK PERANGI KANSER: โ˜€๏ธmeningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan kanser, membuang bahan kimia berbahaya dan menghapuskan radikal bebasโ˜€๏ธ . . apa beza chewable dengan sustained realase vita-c ? ๐ŸŒผchewable ni kita boleh hisap atau kunyah ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ”ฅ CHEWABLE VITA-C ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ„ 90 tablet ๐Ÿ„ 3 bulan penggunaan . ๐Ÿ„ RM51 only . . Harga kita boleh bincng sampai jadi ๐Ÿ™‚ dm or whtsap anis okay โค๏ธ. . . #vitaminchaklee #vitamincshaklee #vitamincshaklee #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitaminc #vitaminc #vitaminc #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #kesihatan #kesihatan #kesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #promosivitaminc #promosivitaminc #promosivitaminc #shaklee #shaklee #shaklee #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #sabakbernam #sabakbernam #sabakbernam #shakleepolitekniksultanidrisshah
KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE โค๏ธ โ˜€๏ธ kesihatan gigi dan gusi โ˜€๏ธ kesihatan tulang dan kesihatan tubuh badan โ˜€menentang infeksi bakteria โ˜€๏ธ menentang tadikal bebas โ˜€๏ธ meningkatkan sistem imun badan . . VITAMIN C UNTUK PERANGI KANSER: โ˜€๏ธmeningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan kanser, membuang bahan kimia berbahaya dan menghapuskan radikal bebasโ˜€๏ธ . . apa beza chewable dengan sustained realase vita-c ? ๐ŸŒผchewable ni kita boleh hisap atau kunyah ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ”ฅ CHEWABLE VITA-C ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ„ 90 tablet ๐Ÿ„ 3 bulan penggunaan . ๐Ÿ„ RM51 only . . Harga kita boleh bincng sampai jadi ๐Ÿ™‚ dm or whtsap anis okay โค๏ธ. . . #vitaminchaklee #vitamincshaklee #vitamincshaklee #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitaminc #vitaminc #vitaminc #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #kesihatan #kesihatan #kesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #promosivitaminc #promosivitaminc #promosivitaminc #shaklee #shaklee #shaklee #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #sabakbernam #sabakbernam #sabakbernam #shakleepolitekniksultanidrisshah
Pandan Gula Melaka Cheese Leleh 8" Terima kasih customer repeat order ๐Ÿ’‹ #pandangulamelaka #sabakbernam #sungaibesar #politekniksultanidrisshah #psis #bagannakhodaomar #keksungaibesar #keksabakbernam
RAHSIA CARA DR.SYEIKH MUZAFFAR & DR.HALINA DIDIK ANAK SUPAYA KEKAL SIHAT DAN BIJAK ๐Ÿ˜. . . Dr.syeikh muzaffar menjadikan pil suplemen sebagai amalan harian ,terutamanya untuk dua orang anak perempuannya, Sophea Isabella (Bella) dan Sophea Natasha (Tasha) . . Biasanya beliau akan memberi 4 tablet VITAMIN C setiap pagi bagi menguatkan imum badan mereka. Menurut beliau amalan ini membantu anaknya jarang jatuh sakit atau terkena selsema. . . Selain VITAMIN C,Dr,syeikh Muzaffar juga turut memberikan DHA sebagai sumber khasiat tambahan bagi perkembangan minda anak-anaknya โค๏ธ. . . #vitaminchaklee #vitamincshaklee #vitamincshaklee #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitaminc #vitaminc #vitaminc #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #kesihatan #kesihatan #kesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #promosivitaminc #promosivitaminc #promosivitaminc #shaklee #shaklee #shaklee #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #sabakbernam #sabakbernam #sabakbernam #shakleepolitekniksultanidrisshah
MISI KAMI MEMBANTU ANDA YG NAK SIHAT DAN TURUN BERAT BADAN ๐Ÿ’– Hari ni ila turun KELAB NUTRISI #SungaiBesar ..Jom ramai2 area sini boleh la HALLO2 ILA ๐Ÿ˜ Klik link di bio ok ๐Ÿ˜‰ โ˜Žwww.wasap.my/601112332097 Masih ramai yg nk SIHAT dan TURUN BERAT โ™ฅ BE POSITIF โ™ฅ #NakTurunBeratAndaTanyaSayaBagaimana #SabakBernam #SungaiBesar #SyukurAlhamdulillah #TeamEizaAzmi #ilaKualaSelangor
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #HUAWEI #HUAWEISERIES #HUAWEIMATE20 #HUAWEIMATE20PRO #HUAWEIMATE20X #HUAWEIYMAX ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #HUAWEI #HUAWEISERIES #HUAWEIMATE20 #HUAWEIMATE20PRO #HUAWEIMATE20X #HUAWEIYMAX ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Nak makan kambing bakar malam ni? X sempat nak perap? Usah gusar ibukkk, meh sini mamacik ada kambing perap berapi confirm tersedap dipasaran ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ X caya cer baca testimoni ni sikit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ๐ŸŒธDelivery sekitar selangor - kuala lumpur ๐Ÿšš ๐ŸŒธDelivery sekitar kuantan - pekan - maran - jengka - temerloh ๐Ÿšš . Untuk order klik je http://wasap.my/601113135366/kambingperapberapi . #sabrinabakery #mamasab #kekanniversary #kekkawen #kekbesday #kekharijadi #keksabakbernam #keksungaibesar #sabakbernam #sungaihajidorani #sungaibesar #sungaibuloh #kajang #bangi #rawang #shahalam #petalingjaya #putrajaya #cyberjaya #kuantan #cherating #telukcempedak #pekan #sekinchan #setapak #gombak #maran #jengka #chenor #temerloh
Sedap sangat sapa suka?? Menu ikan... #ikanharuanbakar #ikansepatkering #sawahpadi #sabakbernam #selangor
Assalamualaikum ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Warga sg besar - sabak bernam . mamacik open order untuk penghantaran sabrina bakery/mamasab product ~ kek, dessert, cookies & kambing perap berapi hari *jumaat 14/12/18* ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Last order khamis 13/12/18 jam 8 pagi ya ๐Ÿ˜‰ . Meh jenguk2 fb mamacik Fatimah Zulhaiza Zulkipli atau ig @mamacikbakery atau . whatsapp terus http://wasap.my/601113135366/sayanakkek . #sabrinabakery #mamasab #kekanniversary #kekkawen #kekbesday #kekharijadi #keksabakbernam #keksungaibesar #sabakbernam #sungaihajidorani #sungaibesar #sungaibuloh #kajang #bangi #rawang #shahalam #petalingjaya #putrajaya #cyberjaya #kuantan #cherating #telukcempedak #pekan #sekinchan #setapak
Tenkiu sayang setia dengan perfume paradise. Memang customer tetap kami dari perfume paradise packging lama sampai ke packging baru yang super cantik pinkyy giteww.. Uolss wajib dapatkan perfume paradise exclusive ni okey sebab sangat2 berbaloi . โœ”๏ธ Wangian tahan lama sehingga 72jam โœ”๏ธ Wangian sama seperti original โœ”๏ธ Mesra solat โœ”๏ธ Kualiti botol perfume mengikut spesifikasi antarabangsa โœ”๏ธ Harga murah berbaloi hanya RM40 sahaja โœ”๏ธ Bentuk botol yang unik menarik sesuai dijadikan sebagai hadiah โœ”๏ธ Testimoni beribu. Confirm uolss puas hati.. โ— Promosi masih ONZ lagi.. 1 botol = RM40 3 botol = RM105 JOMMM JANGAN LAMBAT2 TAW. STOK TAK BANYAK DAH.. . . . . . . . #perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #hadiahguru #hadiahakhirtahun #concealer #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #original #suami #jommakeup #sayanakmakeup #babershop #makeupclass #cutisekolah #petalingjaya #sungaibesar #sabakbernam #shahalam #uitmshahalam #okayafoundation #abangsado #poreminimize #promosi #anniversary #holiday #moisturizer #fyqasignature
Assalamualaikum & Selamat Petang! . Selamat pengantin baru kepada Aliyah dan suami, semoga berbahagia hendaknya hingga ke Jannah . Terima kasih Aliyah & suami kerana memilih full package & mempercayai #NorzanWeddingCentre . Jangan risau harga kami harga kawan je tau! . Anda boleh hubungi/ws : +016 - 2620501 (Kak Yan) . Atau layari page Facebook serta Instagram kami : Norzan Wedding Centre . #ButikPengantinSelangor #BridalHouseSelangor #PelaminMurah #PelaminSelangor #PelaminTanjongKarang #PelaminSekincan #PelaminPasirPanjang #PelaminSungaiBesar #PelaminSabakBernam #PelaminTelukIntan #KerjaKahwinSelangor #kerjakahwinmurah #KerjakahwinSungaiBesar #KerjaKahwimSabakBernam #KerjaKahwinTanjongKarang #KerjaKahwinSekincan #kerjakahwinmurah #PakejTunangMurah #kerjakahwin2018 #PakejTunang #pelaminmurah #KualaSelangor #TanjongKarang #Sekinchan #SungaiBesar #SabakBernam #ButikPengantin #bajusewamurah
Kesan-kesan kekurangan vitamin c dalam badan ๐Ÿ˜ง adakah anda ada tanda-tanda tersebut? Dari sumber manakah anda mendapatkan vitamin C untuk badan ? Pemakanan? Buah-buahan? Sayur sayuran? Cukupkah??. . .. KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE โค๏ธ โ˜€๏ธ kesihatan gigi dan gusi โ˜€๏ธ kesihatan tulang dan kesihatan tubuh badan โ˜€menentang infeksi bakteria โ˜€๏ธ menentang tadikal bebas โ˜€๏ธ meningkatkan sistem imun badan . . VITAMIN C UNTUK PERANGI KANSER: โ˜€๏ธmeningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan kanser, membuang bahan kimia berbahaya dan menghapuskan radikal bebasโ˜€๏ธ . . ๐Ÿ”ฅ SUSTAINED RELEASE VITA-C ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ„ 180 tablet ๐Ÿ„ 6 bulan penggunaan . ๐Ÿ„ Harga tak sampai RM 100 . . Harga kita boleh bincng sampai jadi ๐Ÿ™‚ dm or whtsap anis okay โค๏ธ. . . #vitaminchaklee #vitamincshaklee #vitamincshaklee #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitaminc #vitaminc #vitaminc #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #kesihatan #kesihatan #kesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #promosivitaminc #promosivitaminc #promosivitaminc #shaklee #shaklee #shaklee #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #sabakbernam #sabakbernam #sabakbernam #shakleepolitekniksultanidrisshah
KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE โค๏ธ โ˜€๏ธ kesihatan gigi dan gusi โ˜€๏ธ kesihatan tulang dan kesihatan tubuh badan โ˜€menentang infeksi bakteria โ˜€๏ธ menentang tadikal bebas โ˜€๏ธ meningkatkan sistem imun badan . . VITAMIN C UNTUK PERANGI KANSER: โ˜€๏ธmeningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan kanser, membuang bahan kimia berbahaya dan menghapuskan radikal bebasโ˜€๏ธ . . ๐Ÿ”ฅ SUSTAINED RELEASE VITA-C ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ„ 180 tablet ๐Ÿ„ 6 bulan penggunaan . ๐Ÿ„ Harga tak sampai RM 100 . . Harga kita boleh bincng sampai jadi ๐Ÿ™‚ dm or whtsap anis okay โค๏ธ. . . #vitaminchaklee #vitamincshaklee #vitamincshaklee #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitaminc #vitaminc #vitaminc #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #kesihatan #kesihatan #kesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #promosivitaminc #promosivitaminc #promosivitaminc #shaklee #shaklee #shaklee #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #sabakbernam #sabakbernam #sabakbernam #shakleepolitekniksultanidrisshah
RAHSIA CARA DR.SYEIKH MUZAFFAR & DR.HALINA DIDIK ANAK SUPAYA KEKAL SIHAT DAN BIJAK ๐Ÿ˜. . . Dr.syeikh muzaffar menjadikan pil suplemen sebagai amalan harian ,terutamanya untuk dua orang anak perempuannya, Sophea Isabella (Bella) dan Sophea Natasha (Tasha) . . Biasanya beliau akan memberi 4 tablet VITAMIN C setiap pagi bagi menguatkan imum badan mereka. Menurut beliau amalan ini membantu anaknya jarang jatuh sakit atau terkena selsema. . . Selain VITAMIN C,Dr,syeikh Muzaffar juga turut memberikan DHA sebagai sumber khasiat tambahan bagi perkembangan minda anak-anaknya โค๏ธ. . . #vitaminchaklee #vitamincshaklee #vitamincshaklee #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurahmalaysia #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitamincshakleemurah #vitaminc #vitaminc #vitaminc #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #vitaminsemulajadi #kesihatan #kesihatan #kesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #tipskesihatan #promosivitaminc #promosivitaminc #promosivitaminc #shaklee #shaklee #shaklee #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleemalaysiabypos #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleepolitekniksultanidrisshah #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #shakleesgbesar #sabakbernam #sabakbernam #sabakbernam #shakleepolitekniksultanidrisshah
Hi! . . Mozzie bug READY STOCK! . . RM39 . RM39 . Senang sgt nak bawak pergi travel bcoz its small sizes. . Super penting kalau kulit anak sensetif dengan gigitan serangga. . COD & POSTAGE AVAILABLE . . POSTAGE PRICE RM3 ONLY . COD . -SHAH ALAM -KLANG -SETAPAK -SG. BESAR #audeliashahalam #audelianaturals #sungaibesar #sabakbernam
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #BRAND #APPLE #SAMSUNG #ALCATEL #HUAWEI #HONOR #OPPO #VIVO #XIAOMI ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #BRAND #APPLE #SAMSUNG #ALCATEL #HUAWEI #HONOR #OPPO #VIVO #XIAOMI ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
MOTIVASI HARI INI.. 1.๐ŸšซAsal : Aku takde duit nak berniaga. โœ”Ubah : Sebab aku takde duit lah aku mesti berniaga. 2.๐ŸšซAsal : Aku mana ada bakat berniaga. โœ”Ubah : Aku mesti cari seseorang untuk belajar berniaga. 3.๐ŸšซAsal : Keluarga aku mana ada berniaga. โœ”Ubah : Aku mesti jadi contoh kepada keluarga aku untuk berniaga. 4.๐ŸšซAsal : Aku mana ada masa berniaga. Selalu sibuk. โœ”Ubah : Aku mesti belajar urus masa. 24 jam cukup jika bijak uruskan masa. 5.๐ŸšซAsal : Aku takut gagal, tak laku dan malu. โœ”Ubah : Apa yang aku dapat jika aku takut & malu? Tak dapat apa pun. Buat & adjust je. 6.๐ŸšซAsal : Aku takut sombong bila kaya. โœ”Ubah : Ramai juga orang miskin yang sombong. Aku kaya aku tidak menyusahkan sesiapa. Aku boleh bantu orang yang memerlukan. 7.๐ŸšซAsal : Aku banyak hutang. โœ”Ubah : Sebab banyak hutang lah aku mesti berjaya dalam bisnes. Keuntungan bisnes boleh bayar hutang dengan lebih cepat. 8.๐ŸšซAsal : Aku belum bersedia. Ilmu & pengalaman takde. โœ”Ubah : Aku mesti bertindak sekarang. Ilmu & pengalaman pasti ada sepanjang aku berniaga. 9.๐ŸšซAsal : Kalau aku kaya & berjaya, aku takut kahwin dua, tiga atau empat. โœ”Ubah : Ramai juga orang miskin yang kahwin lebih dari satu. Aku mesti fokus untuk dalam bidang bisnes. 10.๐ŸšซAsal : Bila masa sesuai untuk berniaga? โœ”Ubah : Sekarang masa sesuai untuk bermula. Ya. Sekarang! Bukan esok. In Syaa ALLAH. Aamiin. Jom Ubah ! Wasap minah laju2.. Minah ajar macam mne nk dpat duit.. www.wasap.my/60133972220/nak+tambah+PENDAPATAN www.wasap.my/60133972220/nak+tambah+PENDAPATAN #MinahTupperware #PencintaTupperwareMalaysia #katalogtupperware #kututupperware #makkutu #sayaguna #sayajual #daftarahli #belajarniaga #sungaibesar #sabakbernam #selayang #batucaves #perak
๐Ÿ†• DIRECT KILANG ============= Harga serendah RM 250 ๐Ÿ†“ Delivery kawasan Semenanjung Malaysia kecuali Langkawi ๐Ÿš› 7-14 hari ๐Ÿ‘ท Tahan lasak dan berkualiti ๐ŸŽจ Handmade ๐Ÿ’ธ Sampai barang baru bayar (COD) ๐Ÿ“ฒ 019 391 9943 #setmejabatuthaimurah Sesuai untuk kediaman berhalaman,sekolah,taska, tadika,restoran,warong, pejabat,taman permainan dll. #setmejabatuthaimurah Bukan hanya menyerikan laman malah memberi manfaat untuk seisi keluarga. Masih ada pelbagai design dan saiz lain ๐Ÿ‘ Hubungi untuk info produk ๐Ÿ“ฒ 019 391 9943<<< #kualaselangor #sungaibesar #sabakbernam #decorationideas #terrace #garden #tadika #homestay
Tyara Hot,Cold,Softcold Push button Rm 899 #kualaselangor #sabakbernam #sungaibesar #ijok #tanjungkarang
Introducing price only RM109 Retail price: RM419 100% authentic with minor defect!! NO FUSSY BUYER!! whatsapp 0135935973 @ click link at bio ๐Ÿ˜Š #yourfairyperfume #ifrasyaperfumehouse #authenticperfume #sungaibesar #sabakbernam #sekinchan #tanjungkarang
Introducing price only RM109 Retail price: RM475 100% authentic with minor defect!! NO FUSSY BUYER!! whatsapp 0135935973 @ click link at bio ๐Ÿ˜Š #yourfairyperfume #ifrasyaperfumehouse #authenticperfume #sungaibesar #sabakbernam #sekinchan #tanjungkarang
Introducing price only RM109 Retail price: RM295 100% authentic with minor defect!! NO FUSSY BUYER!! whatsapp 0135935973 @ click link at bio ๐Ÿ˜Š #yourfairyperfume #ifrasyaperfumehouse #authenticperfume #sungaibesar #sabakbernam #sekinchan #tanjungkarang
Hai syg2 semua ๐Ÿ˜Š Nak celebrate birthday party utk si comel tapi x taw nak cari kek kt mana kan? Kami ada solusi untuk selesaikan masalah mommy semua ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Kita meriahkan majlis prince & princess mommy dengan cute cakes pelbagai pilihn dari sabrina bakery/mamasab confirm semuanya senyum riang..termasuklah tetamu yg hadir ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐ŸŒผ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐ŸŒธDelivery sekitar selangor - kuala lumpur ๐Ÿšš ๐ŸŒธDelivery sekitar kuantan - pekan - maran - jengka - temerloh ๐Ÿšš . Untuk order klik je http://wasap.my/601113135366/sayanakkek . #sabrinabakery #mamasab #kekanniversary #kekkawen #kekbesday #kekharijadi #keksabakbernam #keksungaibesar #sabakbernam #sungaihajidorani #sungaibesar #sungaibuloh #kajang #bangi #rawang #shahalam #petalingjaya #putrajaya #cyberjaya #kuantan #cherating #telukcempedak #pekan #sekinchan #setapak #gombak #maran #jengka #chenor #temerloh
Introducing price only RM109 Retail price: RM859 100% authentic with minor defect!! NO FUSSY BUYER!! whatsapp 0135935973 @ click link at bio ๐Ÿ˜Š #yourfairyperfume #ifrasyaperfumehouse #authenticperfume #sungaibesar #sabakbernam #sekinchan #tanjungkarang
Balik kampung kenduri...syiok kumpul ramai2 ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. Tido lambak ramai2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #hometown #sabakbernam #balikkampung #kenduri #family #happyfamily #advancebirthday
๐Ÿ”ฝNew Arrival BAG ๐ŸŒธKOD HB3834 FLORAL SERIES . . ๐ŸŒผPrice : RM50 tidak termasuk postage ๐Ÿš›Postage RM10 ke sm dan ss . . MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER . . LENGTH : 23CM BOTTOM WIDTH : 12CM HEIGHT : 20CM . . LONG STRAP : 100CM . . OPENING CLOSER : CLIP . . GRED : AA WITH KEYCHAIN . . ๐Ÿ”ธFREE ITEM 1 X KEY CHAIN . . ๐Ÿ‚ Whatsapp 010 322 7074
Bersama adik ipar pengantin baru #sabakbernam
Kacau betul adik Mama br je nak bergambar๐Ÿ˜ #sabakbernam
Assalamualaikum & Selamat Petang! . Selamat pengantin baru kepada Aliyah dan suami, semoga berbahagia hendaknya hingga ke Jannah . Terima kasih Aliyah & suami kerana memilih full package & mempercayai #NorzanWeddingCentre . Jangan risau harga kami harga kawan je tau! . Anda boleh hubungi/ws : +016 - 2620501 (Kak Yan) . Atau layari page Facebook serta Instagram kami : Norzan Wedding Centre . #ButikPengantinSelangor #BridalHouseSelangor #PelaminMurah #PelaminSelangor #PelaminTanjongKarang #PelaminSekincan #PelaminPasirPanjang #PelaminSungaiBesar #PelaminSabakBernam #PelaminTelukIntan #KerjaKahwinSelangor #kerjakahwinmurah #KerjakahwinSungaiBesar #KerjaKahwimSabakBernam #KerjaKahwinTanjongKarang #KerjaKahwinSekincan #kerjakahwinmurah #PakejTunangMurah #kerjakahwin2018 #PakejTunang #pelaminmurah #KualaSelangor #TanjongKarang #Sekinchan #SungaiBesar #SabakBernam #ButikPengantin #bajusewamurah
*KANDUNGAN HAVE HERBAL SPRAY* ๐Ÿ’ 1) Estrak Gaharu @ Agar Wood ๐Ÿ’ 2) Ekstrak Safron @ Extract Saffron ๐Ÿ’ 3) Ekstrak Minyak Argan @ Extract Argan Oil ๐Ÿ’ 4) Ekstrak Habbatussauda @ Extract BlackSeed ๐Ÿ’ 5) Estrak Halia Bara @ Extract Zingiber Officinale ๐Ÿ’ 6) Ekstrak Halia @ Extract Ginger ๐Ÿ’ 7) Ekstrak Minyak Kayu Putih @ Extract Eucalyptus Oil ๐Ÿ’ 8) Estrak Minyak Kelapa Dara @ Extract Virgin Coconut Oil ๐Ÿ’ 9) Ekstrak Daun Pudina @ Extract Pappermint ๐Ÿ’ 10) Ekstrak Limau Purut @ Extract Kaffir Lime HAVE Herbal Spray Telah Mendapat Kelulusan KKM dan sijil Halal!!! โ—Harga terbeliak biji mata!! โ—Di Hijabiz All product #original โ—Fashion health beauty sunnah all in one store #pokettakrobek โ—PM atau wasup 0126882335 untuk order โ— atau datang terus Hijabiz!!! โ—sebab#andalahbidadari Hijabizโ™กโ™กโ™ก โ—anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #tgkarangselangor #haveherbaspray #haveherbalspray #resdung
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #HUAWEI #HUAWEISERIES #HUAWEIMATE20 #HUAWEIMATE20PRO #HUAWEIMATE20X ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #HUAWEI #HUAWEISERIES #HUAWEIMATE20 #HUAWEIMATE20PRO #HUAWEIMATE20X ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Seluas laut seluas itu jugalah ilmu yang akan diperolehi. #sabakbernam #widesea
Story, Art & photo by Pumpkins Studio Production . . do visit us on . Website : www.pumpkinsstudio.com FB : Pumpkins Studio Production Instagram : pumpkins_studio_offcl . All images and materials are copyright protected and are the property of Pumpkins Studio & Design Owned by Pumpkins Empire Studio (SA0478961-T) . ---------------------------------------------------------------- . Ade event nak kami shoot Photo @ Video?? . meh tempah slot booking korang kat Pumpkins Studio Production . click this link http://pumpkinsstudio.wasap.my/ http://pumpkinsstudio.wasap.my/ . #pumpkinsstudio #wearethepumpkins #pumpkinsstudioproduction #teampumpkins "build up my masterpiece" #weddingphotography #potraiture #malayweddingphotographer #vsco #vsco #couples #kahwin #jomkahwin #photography #vscocam #weddingdress #wedding #malaywedding #photographypromotion #sungaibesar #sabakbernam #selangor #potraiture #lovely #love #bride #groom #nikah #sanding #weddingring
FAST RESPONSEโ˜บ๏ธ PM/Whatsapp: ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @dyanitheharrogate +60197803383 +60197803383 +60197803383 link in bio๐Ÿ™Œ๐Ÿป Postage everyday ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿšš #kualaselangor #sabakbernam #sungaibesar #sekincan #ijok #puncakalam #sukselangor #setiaalam #meru #kapar #harrogatesulphursoapbytema #harrogateMalaysia #harrogateMalaysiabyTema #harrogatesulphursoap #harrogatesulphursoapbytemaauthorisedstockist #psoriasis #eczema #acne #pigmentation #skinproblems #nosteroid #nocoaltar #madeinengland #adaKKM #jerawat #jeragat #eczema #skinproblem
FAST RESPONSEโ˜บ๏ธ PM/Whatsapp: ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @dyanitheharrogate +60197803383 +60197803383 +60197803383 link in bio๐Ÿ™Œ๐Ÿป Postage everyday ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿšš #kualaselangor #sabakbernam #sungaibesar #sekincan #ijok #puncakalam #sukselangor #setiaalam #meru #kapar #harrogatesulphursoapbytema #harrogateMalaysia #harrogateMalaysiabyTema #harrogatesulphursoap #harrogatesulphursoapbytemaauthorisedstockist #psoriasis #eczema #acne #pigmentation #skinproblems #nosteroid #nocoaltar #madeinengland #adaKKM #jerawat #jeragat #eczema #skinproblem
PM/Whatsapp: ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @dyanitheharrogate +60197803383 +60197803383 +60197803383 link in bio๐Ÿ™Œ๐Ÿป Postage everyday ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿšš #kualaselangor #sabakbernam #sungaibesar #sekincan #ijok #puncakalam #sukselangor #setiaalam #meru #kapar #harrogatesulphursoapbytema #harrogateMalaysia #harrogateMalaysiabyTema #harrogatesulphursoap #harrogatesulphursoapbytemaauthorisedstockist #psoriasis #eczema #acne #pigmentation #skinproblems #nosteroid #nocoaltar #madeinengland #adaKKM #jerawat #jeragat #eczema #skinproblem
8/12 - Finaz/ walkin . Thank you sis berinai dengan saya๐Ÿ˜Š . . Majlis tunang, kahwin, bridesmaid atau suka2 ๐Ÿ’• . . Cover area sawah sempadan, tg karang, kuala selangor, jeram, sekinchan, sg besar, sabak bernam . . Booking whatsapp/dm . . #inai #inaipengantin #inaimurah #inailukis #inaitanjongkarang #inaikualaselangor #inaijeram #inaisungaibesar #inaisabakbernam #inaisawahsempadan #inaisekinchan #henna #hennadesign #hennamurah #jeram #hennamahendi #mahendi #tanjongkarang #kualaselangor #sabakbernam #sawahsempadan #sekinchan #inaiputih #whitehenna #sungaibesar #pakejinai #pakejinaimurah
8/12 - Finaz/ walkin . Thank you sis berinai dengan saya๐Ÿ˜Š . . Majlis tunang, kahwin, bridesmaid atau suka2 ๐Ÿ’• . . Cover area sawah sempadan, tg karang, kuala selangor, jeram, sekinchan, sg besar, sabak bernam . . Booking whatsapp/dm . . #inai #inaipengantin #inaimurah #inailukis #inaitanjongkarang #inaikualaselangor #inaijeram #inaisungaibesar #inaisabakbernam #inaisawahsempadan #inaisekinchan #henna #hennadesign #hennamurah #jeram #hennamahendi #mahendi #tanjongkarang #kualaselangor #sabakbernam #sawahsempadan #sekinchan #inaiputih #whitehenna #sungaibesar #pakejinai #pakejinaimurah
8/12 - Finaz/ walkin . Thank you sis berinai dengan saya๐Ÿ˜Š . . Majlis tunang, kahwin, bridesmaid atau suka2 ๐Ÿ’• . . Cover area sawah sempadan, tg karang, kuala selangor, jeram, sekinchan, sg besar, sabak bernam . . Booking whatsapp/dm . . #inai #inaipengantin #inaimurah #inailukis #inaitanjongkarang #inaikualaselangor #inaijeram #inaisungaibesar #inaisabakbernam #inaisawahsempadan #inaisekinchan #henna #hennadesign #hennamurah #jeram #hennamahendi #mahendi #tanjongkarang #kualaselangor #sabakbernam #sawahsempadan #sekinchan #inaiputih #whitehenna #sungaibesar #pakejinai #pakejinaimurah
Pantai Bagan Nakhoda #SabakBernam
๐Ÿ”ฝNew Arrival BAG ๐ŸŒธKOD HB3834 FLORAL SERIES . . ๐ŸŒผPrice : RM50 tidak termasuk postage ๐Ÿš›Postage RM10 ke sm dan ss . . MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER . . LENGTH : 23CM BOTTOM WIDTH : 12CM HEIGHT : 20CM . . LONG STRAP : 100CM . . OPENING CLOSER : CLIP . . GRED : AA WITH KEYCHAIN . . ๐Ÿ”ธFREE ITEM 1 X KEY CHAIN . . ๐Ÿ‚ Whatsapp 010 322 7074
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #BRAND #APPLE #SAMSUNG #ALCATEL #HUAWEI #HONOR #OPPO #VIVO #XIAOMI ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #BRAND #APPLE #SAMSUNG #ALCATEL #HUAWEI #HONOR #OPPO #VIVO #XIAOMI ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Assalamualaikum & Selamat Petang! . Terima kasih Haziana & suami kerana memilih full package & mempercayai #NorzanWeddingCentre . Haziana request pelamin, mekap yang simple & light je . Jangan risau harga kami harga kawan je tau! . Anda boleh hubungi/ws : +016 - 2620501 (Kak Yan) . Atau layari page Facebook serta Instagram kami : Norzan Wedding Centre . #ButikPengantinSelangor #BridalHouseSelangor #PelaminMurah #PelaminSelangor #PelaminTanjongKarang #PelaminSekincan #PelaminPasirPanjang #PelaminSungaiBesar #PelaminSabakBernam #PelaminTelukIntan #KerjaKahwinSelangor #kerjakahwinmurah #KerjakahwinSungaiBesar #KerjaKahwimSabakBernam #KerjaKahwinTanjongKarang #KerjaKahwinSekincan #kerjakahwinmurah #PakejTunangMurah #kerjakahwin2018 #PakejTunang #pelaminmurah #KualaSelangor #TanjongKarang #Sekinchan #SungaiBesar #SabakBernam #ButikPengantin #bajusewamurah
Official Russian Clans. Missing Lydia. #yayaswedding #sabakbernam
Russian clans at Yaya's wedding #sabakbernam
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #HUAWEI #HUAWEISERIES #HUAWEIMATE20 #HUAWEIMATE20PRO #HUAWEIMATE20X ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SELANGOR #GOMBAK #HULULANGAT #HULUSELANGOR #KLANG #KUALALANGAT #KUALASELANGOR #PETALING #SABAKBERNAM #SEPANG #HUAWEI #HUAWEISERIES #HUAWEIMATE20 #HUAWEIMATE20PRO #HUAWEIMATE20X ใ€APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand ใ€‚ใ€‚ใ€‚ใ€‘ For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
next page →