#sambalkurau

115 posts

Loading...
[GAMBAR DARI CUSTOMER] Salam berhujung minggu semua🌹harini uols lunch makan apa ? Ha tengok ni customer sis masak lauk untuk lunch ya Allah sedapnya terliur nengoknya ni🀀 tapi macam mana banyak pun lauk kalau takde sambal dari @sambalpetaicilipadi maka tak sempurna lah hidangan tu ecehπŸ˜† hihi so uols kat rumah tu jom order sambal sekarang ! murah je harga mampu milikπŸ˜‹ #pedastapisedap #sambalpetai #sambalbilis #sambalkurau
Memang kita wrap tebal guna paper + bubblewrap. Demi keselamatan. Alhamdulillah selamat sampai dari #kluang to #penang . Tak tumpah pun sambal. #sambalhitampetai #sambalKurau #sambalkeringbilis #pedasssss #menggilerrrr #meletopppp
Makan lauk gini pon dah kyg #alhamdulillah . Nasi panas + sambal kurau + sambal hitam petai + ikan goreg. Pedassss sampai husb ckp ""tu idung merah makan sambal pedasss sgt "" #sambalkurau #sambalhitampetai .. haha .. tgk tu ikan kurau besar. Tgk tu petai besar .
Sama la macam ibuayah kita . Suka makan #sambalkurau . Baik2 haji hajah . Makan sambal. Sampai x toleh sebelah. Haha #alhamdulillah
Mmg buat pasal mak jemah ni. Haha mkn #kurasan campur #sambalkurau . Adoiyai. Mmg padu wei rasa dia. Pedas berhingus hidung. Nnti oder lagi. Kita cod lgi smpi dpn umah jemah. #sambalkurau RM18.00 #kurasan RM4.00
#sambalkurau mengancam . Pedas giler 200%% haha #alhamdulillah ... tq mak jemah sudi beli. Marvelessss sedappp mengancammm sambal kurau ni...
Feedback terbaiiiikkkkkk #sambalkurau .. -ni stok las 3 bln lps beli dgn akak. Mkn sikit2 tau. Sronok dgr sambal ada smula. Oder trus 5 botol -baru beli 5 minit. dah tiggal separuh. Rindu sgt2 kat sambal ni -pedas !! Serius pedas gila !! Tapi sdp β™‘β™‘ -makan hujung sudu aje mmpu. X tahan pedas . -sggup cust Kl turun Kluang beli sambal kita - sungguhhhhh sedap memangggggg sedap. Nasi panas gaul dgn #sambalhitampetai SAMBAL KURAU RM18 SAMBAL HITAM PETAI RM 18 SAMBAL KERIING BILIS RM 18 WASAP 0147750084 #PEDASSSS #MENGGILERRRR #MELETOPPPP
Feedback terbaiiiikkkkkk #sambalkurau .. -ni stok las 3 bln lps beli dgn akak. Mkn sikit2 tau. Sronok dgr sambal ada smula. Oder trus 5 botol -baru beli 5 minit. dah tiggal separuh. Rindu sgt2 kat sambal ni -pedas !! Serius pedas gila !! Tapi sdp β™‘β™‘ -makan hujung sudu aje mmpu. X tahan pedas . -sggup cust Kl turun Kluang beli sambal kita - sungguhhhhh sedap memangggggg sedap. Nasi panas gaul dgn #sambalhitampetai SAMBAL KURAU RM18 SAMBAL HITAM PETAI RM 18 SAMBAL KERIING BILIS RM 18 WASAP 0147750084 #PEDASSSS #MENGGILERRRR #MELETOPPPP
Surirumah kerja parttime. Hari ni super bz . Jumaat yg barakah. Nk ngis kesyukuran. Mcm biasa. Bangun subuh. Urus suami n boboy2. Hri ni kerja seawal 830 pgi-1230 tghri . Sidai baju . Urus boboy2 mndi n sarap. Gi bank urus duit2 cust #sambal dan #buke . Cari paper , bubble wrap , gunting , selotip , kotak. Wrap tebal2 blg sambal agar x tumpah n selamat. Gi pej poslaju. Pos kotak2 sambal untuk cust2 #selangor dan #negerisembilan . Drive lagi. Urus bahan cust #suprise_buke . Alhamdulillah 1230 tghri. Smpai rmh. Urus suami n boboy2 solat jmaat. Boboy2 biasalah ragam dlm krta. Nak suh diam. Bawa bekal makanan n minuman. Tq uollss percaya bsnes kita. Ptg ni cod #kurasan #sambalkurau #amo dan lain2. Nak oder apa2 rojer wasap 0147750084 #kakrad #sayajual #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletoopppp #buke #suprise #suprisedelivery #ainomar
Surirumah kerja parttime. Hari ni super bz . Jumaat yg barakah. Nk ngis kesyukuran. Mcm biasa. Bangun subuh. Urus suami n boboy2. Hri ni kerja seawal 830 pgi-1230 tghri . Sidai baju . Urus boboy2 mndi n sarap. Gi bank urus duit2 cust #sambal dan #buke . Cari paper , bubble wrap , gunting , selotip , kotak. Wrap tebal2 blg sambal agar x tumpah n selamat. Gi pej poslaju. Pos kotak2 sambal untuk cust2 #selangor dan #negerisembilan . Drive lagi. Urus bahan cust #suprise_buke . Alhamdulillah 1230 tghri. Smpai rmh. Urus suami n boboy2 solat jmaat. Boboy2 biasalah ragam dlm krta. Nak suh diam. Bawa bekal makanan n minuman. Tq uollss percaya bsnes kita. Ptg ni cod #kurasan #sambalkurau #amo dan lain2. Nak oder apa2 rojer wasap 0147750084 #kakrad #sayajual #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletoopppp #buke #suprise #suprisedelivery #ainomar
Surirumah kerja parttime. Hari ni super bz . Jumaat yg barakah. Nk ngis kesyukuran. Mcm biasa. Bangun subuh. Urus suami n boboy2. Hri ni kerja seawal 830 pgi-1230 tghri . Sidai baju . Urus boboy2 mndi n sarap. Gi bank urus duit2 cust #sambal dan #buke . Cari paper , bubble wrap , gunting , selotip , kotak. Wrap tebal2 blg sambal agar x tumpah n selamat. Gi pej poslaju. Pos kotak2 sambal untuk cust2 #selangor dan #negerisembilan . Drive lagi. Urus bahan cust #suprise_buke . Alhamdulillah 1230 tghri. Smpai rmh. Urus suami n boboy2 solat jmaat. Boboy2 biasalah ragam dlm krta. Nak suh diam. Bawa bekal makanan n minuman. Tq uollss percaya bsnes kita. Ptg ni cod #kurasan #sambalkurau #amo dan lain2. Nak oder apa2 rojer wasap 0147750084 #kakrad #sayajual #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletoopppp #buke #suprise #suprisedelivery #ainomar
Rezeqi pagi ni. Cod #handbag . Cust pilih warna hijau. (Gambar diruangan komen ). Berkenan #sambalkurau . Dia beli juga. Alhamdulillah ... Tq sudi jadi cust handbag bulan #ogos . sape nak oder handbag bulan #sept , dapat bulan #okt . Wasap 0147750084 . Mcm2 jenis mcm2 warna handbag kita bisnes ☺☺
Rezeqi pagi ni. Cod #handbag . Cust pilih warna hijau. (Gambar diruangan komen ). Berkenan #sambalkurau . Dia beli juga. Alhamdulillah ... Tq sudi jadi cust handbag bulan #ogos . sape nak oder handbag bulan #sept , dapat bulan #okt . Wasap 0147750084 . Mcm2 jenis mcm2 warna handbag kita bisnes ☺☺
Haha tq follower kita kat ig. Selalu follow bisnes kita. #alhamdulillah . #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletoppp . Wasap 0147750084
Alhamdulillah selamat sampai #kluang Terus amik stok #sambalkurau . Sape yg rindu SAMBAL KURAU ??? Wasap 0147750084 #pedassss #meletoppp #menggilerrrr
Open order sambal raya haji. -sambal kurau -sambal.hitam petai -sambal kering bilis Wasap 0147750084 #sambalhitampetai #sambalKurau #SAMBALKERINGBILIS #pedasssss #meletopppp #menggilerrr #POSSELURUHMALAYSIA #KLUANG #Kluangmall #batuPahat #RAYA2018 #rayahaji
Semalam pos. Hri ni da smpai. Alhamdulillah cepat dan selamat sampai pd tuan baru. #kluang #selangor . Santun aje semua sambal2 kita pos smalam. Xde pecah xde tumpah. Alhamdulillah. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
Semalam pos. Hri ni da smpai. Alhamdulillah cepat dan selamat sampai pd tuan baru. #kluang #selangor . Santun aje semua sambal2 kita pos smalam. Xde pecah xde tumpah. Alhamdulillah. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
Raya haji 10 zulhijjah 1439h 22.08.2018 Sape nak order #cookies #sambal #kerusibatu , cop awal2 ya . Kang las minit order , ada yg tak raya 😜😜 wasap 0147750084 . . . . #rayahaji #cookiesraya #raya2018 #sambalkurau #cookiessyahdu #cookiesomirium #kerusibatu
Tgh dok fikir nak masak apa lunch ni? Goreng aje ikan & ayam. Makan #sambalKurau ni dgn nasi panas2. Yumm yumm Tengahari ni kita nak cod Sambal kurau, jom selit order , wasap 0147750084 -sambal kurau -sambal hitam petai -sambal kering bilis #posseluruhmalaysia #sambalhitampetai #sambalKurau #sambalkeringbilis #KLUANG #batuPahat #pedasssss #menggiler #meletoppp
SAMBAL IKAN MASIN KURAU #sambalikanmasinkurau #sambalpetai #lubuksambal #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalkurau Kredit : through_helenaeyesFeberet hakak nasi goreng. Paling cepat dan paling sedap! Ditambah pulak dengan Sambal Ikan Masin dariΒ @sakurapelangiempire Β ni bertambah rosak lah dayet hakak. Jom terai! Untuk sebarang pertanyaan, order dan delivery, Sila whatsapp 018 666 2302 Yuols jugak boleh dapatkan Sambal Sakura secara online di LAZADA. Atau follow IGΒ @sakurapelangiempire Untuk info dan update terkini. #helenarizanieshoutout #sambalsakura
Sape yg dah cop order awal2 sambal2... esok ya Rad cod πŸŒΆπŸŒΆπŸš—πŸš— #pedas #meletop #menggiler #menyengat #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis
"Mak Makan pedas bertambah2 " #feedback #terbaik tqvm cust sambal kurau sambal hitam petai. Rasa sambal tetap cenggini haaa πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis
Terima kasih semua cust hari ni ( #jumaat 25.5.2018 ). Utk esok, dah full order ( #sabtu 26.5.2018). Utk lusa , belum full order , boleh order lg ( #ahad 27.5.2018). Wasap 0147750084 #kurasan #sambalkurau
Let's mkn berdamai mommy...berpeluh2 skrng n blom bab hingus meleleh lagi..hahaha!!! #sambalkurau #pedasmeletop #barangbaik @sambalgalore
Selasa 15 mei 2018 . Alhamdulillah done #poslaju sambal kurau, sambal hitam petai , sambal kering bilis utk cust #selangor #johorbahru #simpangrengam ..Penangan cuti 5 hari PRU .. 30 minit mnggu berbaloi. Sape lagi nak oder sambal ? Wasap 0147750084 . Nanti kita cod #kluang dan poslaju . #sambalKurau RM18 #sambalHitamPetai RM18 #sambalKeringBilis RM18
Tak pedassss la .. Haaa yg ni cust mmg kuat, strong , geliga. Tahan pedassss punyaaa .... Siap tmbh cili padi lagi. Walaweiii haha πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Sebenar benarnya mmg pedasss menggiler meletop berapi. 😍😍😍 klu berkenan dihati dan lidah juga tekak anda. Cepat2 la beli. Sebab benda sedap mmg cepat habis . Whatsapp 0147750084 #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis
βœ”mmg pdss gila βœ”btambah2 nasiβœ”punah diet Hehe πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ apa2 pon mmg sdp sgt2. Pedas meletop menggiler #SAMBALKURAU sape nak oder Sambal kurau, Sambal hitam petai , Sambal kering bilis ? Ptg ni ada cod . Wasap 0147750084 . #SaMBALHITAMPETAI #SAMBALKERINGBILIS
Sape yg dah oder hari tu ? Jeng jeng jeng... saya akan cod dan pos ...tggu ya .. #readystok #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis MEMANG PEDASSS MENGGILERR MELETOOPPP. RASALAH !! GERENTI BELI LAGI. WHATSAPP 0147750084
Alhamdulillah.. Setelah bercuti Hampir 2 mggu. Esok kami dah start bukak kedai dan dah Start postage Sambal Sakura untuk BULAN RAMADHAN... Dah ramai order sambal sakura melalui LAZADA.. Bulan puasa tanpa sambal sakura hidup anda akan suram dan selera sahur anda akan tersekat2.. 🀣🀣 marilah membeli sambal sakura untuk BULAN RAMADHAN yang lebih meriah dan Barakah.. 😍😍🌢🌢✊✊ Selamat berpuasa & selamat menyambut bulan ramadhan tinggal berape hari je lagi nie.. semoga RAMADHAN tahun ini lebih memberi makna pada kita semua. #ramadhan #puasa #sambal #sambalsedap #bilistempoyak #sambalpower #homemade #sambalhitam #sambalsakura #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #sambalsedap #sambalpower #homemade #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #sambalhijaupadang #sambalkurau #ikanmasinkurau #petai #tempoyakpetai
Alhamdulillah selamat sampai. Betul2 wrap2 tebal2 . X pecah x rosak. Alhamdulillah. Ya allah bahagia nya . Rezeqi bulan syaaban. Cust ni oder byk sambal dan popipop. So rad wrap satu persatu hokeh. Alhamdulillah selamat sampai dgn jayanya . Sape nak oder sambal dan cookies raya dan item raya.. cepat2 wasap 0147750084 .. Rad jual 16 cookies raya .tak lama lg rad nak tutup oder utk raya . Rad akan cod dan pos semua pada 1 mggu atau 2 mggu sbelum raya . #popipop rm 24 #sambalkurau rm 18 #sambalhitampetai rm 18 #sambalkeringbilis rm 18 #almond london rm 35 #kelly o flakes rm 33 #cookiessyahdu rm 29 #kluang #batupahat #posseluruhmalaysia #cookiesraya #raya2018
Feedback testimoni torbaek cust #singapura ..alhamdulillah .. sape nak oder ..wasap Kak Rad .. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletoppp #rayaaidilfitri / / Wasap 0147750084
Lunch makan #sambalkurau . So delicious. Tq cust di #singapura . Alhamdulillah selamat sampai sambal kurau dari kluang to singapura . Tqvm. Sape nak order ? Wasap 0147750084 #sambalkurau #SAMBALHITAMPETAI #sambalkeringbilis #posseluruhmalaysia #KLUANG #batupahat
*SAMBAL SAKURA* RM16 - 230g _berat bersih_ 7 JENIS SAMBAL. HOMEMADE TRADITIONAL PREMIUM QUALITY TAHAN SETAHUN, Tahan setahun selagi penutup tidak di buka. Jika dibuka perlu diletakkan di dalam fridge kerana TIADA BAHAN PENGAWET... 100% MUSLIM PRODUK , SEDIA DI MAKAN TANPA PERLU DIPANASKAN. #sambalsakura 🌢-Sambal Tempoyak Bilis Petai 🌢-Sambal Hijau Padang ,Terung Pipit Petai 🌢-Sambal Bilis Cili Api 🌢-Sambal Ikan Masin Kurau 🌢-Sambal Hitam Pahang 🌢-Sambal Udang 🌢-Sambal Tumis Penyet Bahan-bahan : βœ”οΈ Cili api segar FRESH βœ”οΈ Bilis / Ikan Kurau / Udang Grad Terbaik βœ”οΈ Petai Fresh βœ”οΈ Tempoyak Baru βœ”οΈ Minyak Masak Berkualiti 🌢️ Menggunakan Bahan Asas Yang Terbaik dan Segar. 🌢️ SUDAH SIAP DI MASAK 🌢 SEDIA TERUS DI MAKAN 🌢 TAHAN SEHINGGA SETAHUN 🌢 BOLEH DI BAWA KE AUSTRALIA, US & NZ ❌ CUKA ❌ BELACAN ❌ BAHAN PENGAWET ❌ MSG #sambalhitam #sambalsakurachallange #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #sambalsedap #sambalpower #homemade #sambalhitampahang #sambalhijau #SAMBALPADANG #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalikanmasinkurau #sambalkurau
SAMBAL POWER SAMBAL VIRAL dah ada kt butik ya iolsss.... . Hakak dah rasa mmg sgt2 meletoppp.. powerrr. Hari2 mauu.. Sehari x rasa mcm setahun. 😊 . Rugi uolsss x cuba... Cepat2 sambal powerr dh nqk habiss... . wassap hakak sekrg!! πŸ“²+60197638500 πŸ“²+60197638500 πŸ“²+60197638500 #sambal #sambalviral #sambalpower #sambalpedas #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalmangga
Alhamdulillah..selamat pagi..assalamualaikum Heaven bekpes pagi ni wei... AhakssssπŸ˜‚ Korang sarap apa lak... #cutirini #sambalkurau #petai #tempoyak #kopiarabica
Rasa dihargai dengan setiap apa yg kita hasilkan.. bile customer suke kita rasa gembira... Semoga sambal sakura akan terus kekalkan quality sampai bila2 dan akan tetap menjadi pilihan customer kami.... Tq sis , tq Allah.. tq semua #sambalsakura #sambalhitam #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #sambalsedap #sambalpower #sambal #sambaltempoyak #sambalpetai #lubuksambal #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalkurau #sambalikanmasin #7sambal
feedback di #LAZADA Walaupun masih baru... Ordee di lazada hari2 masuk dan banyak.. tq so.much sudi order sambal sakura di lazada ... PERCUMA PENGHANTARAN FREE POSTAGE... LEBIH JIMAT LEBIH BERBALOI Lebih mudah lebih senang dengan adanya sambalsakura di lazada... #sambalsakura #sambal #sambalpahang #sambalhitam #terungpipit #sambalsedap #sambalpedas #sambalviral #sambalsakuradilazada #sambalhomemade #sambalberapi #sambaltravel #sambalmalaysia #sambalterbaik #jualsambal #foodmalaysian #homemade #sambalhijau #sambalpadang #sambalpetai #sambalado #sambalikanmasin #sambalkurau
Antara sambal laku keras & ade peminat tersendiri dan peminat tersndiri.... SAMBAL HIJAU PADANG , TERUNG PIPIT PETAI... BOLEH BELI DI LAZADA... MENGANCAM RASA DIA.. LAIN DARI LAIN... SEDAPP & YANG PENTING ADE PETAI... sambalsakura #sambal #sambalpahang #sambalhitam #terungpipit #sambalsedap #sambalpedas #sambalviral #sambalsakuradilazada #sambalhomemade #sambalberapi #sambaltravel #sambalmalaysia #sambalterbaik #jualsambal #foodmalaysian #homemade #sambalhijau #sambalpadang #sambalpetai #sambalado #sambalikanmasin #sambalkurau #sambalhijaupadang #samballakukeras #sambalpower
Dah sampai pun. Malam nnt kita try ya kak @kak_ogy #sambalsaadiah #sambalkurau
Sori muka sememeh senget2 dlm pic.haha.. Hri ni cuaca pns. Boboy2 dlm krta ms ni dah pggil2 "mama mama mama" Hari ni restok #sambal . Terus cod pada cust area HOSPITAL-TSI-BATU 4-JALAN NIYOR- #Alhamdulillah Tqvm semuaaaa....sape nak oder.wasap 0147750084 #READYSTOK #SAMBALKURAU #SAMBALHITAMPETAI #SAMBALKERINGBILIS #kluang #batupahat #posseluruhmalaysia #ampang #nilai #perak #pontian . . . . .
Kalau nak tau, Sambal nie pedas dia memang berapi , termasuk sambal penyet & sambal udang... Dan yang paling specialnye KEBANYAKKAN CHINESE SANGAT SUKAKN SAMBAL NIE.. MEREKA ADALAH GOLONGAN TEGAR PEMINAT SAMBAL PEDAS BERAPI NIE... Pedas dorang lebih pedas dari kita tau.. Pedas macam nie bagi dia biasa2 hehehe... dan sejarah sambal nie pun dari request my friend yang juga chinese... Dan harini ramai betul chinese beli di lazada... 😱😱😱😱. kalau korang berani try ke?? #sambalsedap #sambalpedas #sambalhomemade #homemade #sambalhitam #sambalciliapi #sambalbilis #sambalkurau #sambalmalaysia #jualdilazada #sambalsakura #sayajualsambal #sambalviral #sambalpetai #sambalpower #sambalsedappedas #pedassedap #sambalpahang #sambalhitampahang #sambalbelimbing #sambalcili #sambalikanmasin #tempoyak #petai #sambalado #sambalhijau #sambalpadang #sambalpenyet #sambalmalaysia #sambalpower #sambalchinese #cinasuke #kuatpedas #sukepedas #berapi #foodmalaysia #fattzura #sambaltradisi #malaysianfood #cili #bawang #travelsambal #travel
Pegi negara arab dah memang HALAL.. tpi selera pulak xkena.. negara2 arab nie biasa makannanye plain , takde rasa , kurang rasa .. atau kalau pedas.. pedas je.. kalau manis , manis je... kurang rasa, takde kombinasi macam kita... tue kalau p mekah , p umrah , p turki , dubai dan sebagainya kena bawak sambal.. kalau xde sambal memang balik2 kuruss teruss.... kalau p negara lain.. macam korea , japan , china Susah nak cari yang halal.. dapat yang halal xkena selera.... hihihi... nampak tak nampak takk... pentingnyee sambal2 sakura nie... 😍😍😍 #sambal #sambalsakura #tempoyak #petai #sambalbilis #sambalkurau #sambalmalaysia #sambalhomemade #sambaltravel #pedassedap #sambalpadang #sambalminang #sambalhitam #sambalpahang #sambalhijau #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalberapi #sambalsedap #sambalkurau #jualsambal #foodmalaysian #homemade #sambalterbaik #sambalpower #sambalviral
#dinner apa malam ni? Mcm biasa lah. Sambal menu wajib 😍😍 #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis Sedappppp mkn dgn nasi panas2, ayam goreng, ikan goreng...marvelessss....Alhamdulillah #sayajual #sayamakan #readystok #wasap 0147750084
Kalau orang tanye ape kelebihan sambalsakura? Antaranya utamanya ialah HOMEMADE... Premium quality yang terbaik.. Rasa seakan masakan di rumah.. Kalau cookies homemade menjadi pilihan, lebih baik , lebih sedap , lebih diadun dgn kasih sayang.. begitu juga sambalsakura... Rasa Homemade yang begitu mengiurkan..... 😍😍 qualiti yang sentiasa dijaga.... #sambal #sambalsakura #tempoyak #petai #sambalbilis #sambalkurau #sambalmalaysia #sambalhomemade #sambaltravel #pedassedap #sambalpadang #sambalminang #sambalhitam #sambalpahang #sambalhijau #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalberapi #sambalsedap #sambalkurau #jualsambal #foodmalaysian #homemade #sambalterbaik #sambalpower #sambalviral #petaisambal #sayajualsambal #menyambal #travelsambal #sambaludang #sambalbelimbing #belimbingbuloh #sedappedasmasam
SAMBAL SAKURA ANTARA PENYELAMAT Ketika travel... tak semua makanan di luar negara kena dengan tekak kita.. Turki makanannye agak manis , agak 1 rasa dan kadang2 membuatkan kita kurang berselera nk menikmati makanan.. di korea , china & Japan pun makanan susah nk kena dengan tekak.. termasuk di mekah , Australia Uk US.. maka dengan ini sambalsakura jugak yg perlu di bawak merata2 ketika travel... silap2 3 kali tambah....😁😁.. MAKAN SAMBAL SAKURA DI LUAR NEGARA LEBIH 800 KALI BERSELERA tauu.... #sambal #sambalsakura #tempoyak #petai #sambalbilis #sambalkurau #sambalmalaysia #sambalhomemade #sambaltravel #pedassedap #sambalpadang #sambalminang #sambalhitam #sambalpahang #sambalhijau #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalberapi #sambalsedap #sambalkurau #jualsambal #foodmalaysian #homemade #sambalterbaik #sambalpower #sambalviral #petaisambal #sayajualsambal #menyambal #travelsambal #sambaludang #sambalbelimbing #belimbingbuloh #sedappedasmasam
Makan gini aje pon cukup pedasss... bertambah2 nasi ..mmg umpphh perfecto...pedasssss.... Memang sedapppp Mmg pedasss ooii Terbako lidah Hehe #pembuka selera.. Alhamdulillah #feedback positif cust #sambalkurau #READYSTOK #sambalhitampetai #sambalkeringbilis Wasap 0147750084
Memang sedapppp Mmg pedasss ooii Terbako lidah Hehe #pembuka selera.. Sampai berebut2 dgn #housemate πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜’πŸ˜’ Alhamdulillah #feedback positif cust #sambalkurau #READYSTOK #sambalhitampetai #sambalkeringbilis Wasap 0147750084
Memang sedapppp Mmg pedasss ooii Terbako lidah Hehe #pembuka selera.. Alhamdulillah #feedback positif cust #sambalkurau #READYSTOK #sambalhitampetai #sambalkeringbilis Wasap 0147750084
Memang sedapppp Mmg pedasss ooii Terbako lidah Hehe Alhamdulillah #feedback positif cust #sambalkurau #READYSTOK #sambalhitampetai #sambalkeringbilis Wasap 0147750084
Memang sedapppp Mmg pedasss ooii Terbako lidah Hehe Alhamdulillah #feedback positif cust #sambalkurau #READYSTOK #sambalhitampetai #sambalkeringbilis Wasap 0147750084
SAMBAL KURAU PETAIπŸ“£ . . Haaa kali ni punya sambal ada ikan kurau masin dgn petai. Gila kau tak sedap. Sedap giler ni. Lemak likat pekat. Sambal ni kalau ghenyeh dgn nasi ghase dh tak toleh kiri kanan. Fokus dgn sambal, fokus! 🀣. . . πŸ“£Rugi tak try. Packaging plastik aluminium ringan dan senang nak pack untuk bwk pi travel. Paling penting SEDAP DAN NYUMMMS! Boleh terus Whatsapp 0195676372 . #sambal #sambalkurau #sambalpetai #penang #halalfood #shahalam #subang #sgbuloh #ampang #cheras #kl #klang #selangor
Harini Menyambal SAMBAL HITAM PAHANG... Di LAZADA sambal Hitam dah pun soldout.. makanya ramai dah bertanya bile nk restock... ramai dah bising pasiapa sambal hitam sold out sangat lajuu .... Orang booking pun dah belambak.. DENGAN INI DIISTIHARKAN KAMI BERUSAHA KERAS UNTUK MEMASTIKAN SAMBAL HITAM #SAMBALSAKURA SEHINGGA SIAP YEA... HARAP BERSABAR hihihi..... 😍😍 #sambalhitam #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalbilis #sambalkurau #sambalmalaysia #sambalpower #sambalhomemade #sgbuloh #sambalberapi #sambalviral #sambalsedap #sambalpedas #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalberapi #sambaltempoyak #samballado #sambalpadang #sambalhijau #sambaludang #samballakukeras
Wow!! Ini dia regular customer kita... selalu membeli sambal sakura dari 1st kami bertapak.. tak pernah jemu2 sokong & support kami... tq so much.. lepas nie senanglaa kann 😍😍 #sambaltempoyakpetai #sambalhijau #sambalpadang #sambalminang #sambalpetai #sambalhitam #sambalpower #sambaltravel #sambalmalaysia #sambalterbaik #sambalsakura #sayajualsambal #sambalviral #sambalsedap #sambalpedas #sambalkurau . #sambalkurauberlado
Membeli di #LAZADA ... sambal sakura ade di lazada.. boleh dapatkan dengan postage free.. tgguu dekat rumah.. sambal sampai depan pintu tanpa postage caj.... sementara ade promosi 😍😍. . #sambalsakura #jualdilazada #sambalsedap #sambalviral #sambalpetai #sambalikanmasin #sambalkurau #sambalmalaysia #sambalhomemade #sambalberapi #sambalhijau #sambalpadang #sambalpahang #sambalciliapi #sambalberapi #sambalpower #sambalijo #sambal #jualsambal #sambalpenyet #sambaltempoyak #sambaludang
D'chef Sambal Nasi Lemak is available NOW. . . Tq SHOM memudahkan kerja ibu² busy macam Syu di dapur😘😘 . Wajib beli buat stok dirumah.. Balik kerja masak ni je senang, cepat n mudah.. . Ibu² yg busy kerja isnin- jumaat tu boleh la try this paste sambal from shom.. High recomanded. . #sambalnasilemak #sambalhijau #sambalbilis #nasilemak #dchef #pastesambaltumis #shahalam #petalingjaya #sgbuloh #sambalkurau
next page →