#sambalkurau

143 posts

Loading...
Malam ni wrap tebal2 sambal, cookies dan lain2 . Sok pagi nak pos . Malam ni over time. Kerja menge'wrap' .. #cookiesomirium #sambalkurau #maduhabbatussauda #minyakaromatherapy #handbag #kerusibatu #buke #kurasan #kakrad #kluang #posseluruhmalaysia
Semua cust yg saya pos sambal dan cookies. Saya wrap tebal2 mcm ni. Tak kira dia beli 1 blg atau lebih. Saya wrap 1 demi 1 balang . So mmg berat. Tebal. Demi keselamatan, tak pecah, tak tumpah. Insha Allah selamat .Tak mahal mana pun. You bayar, i pos, brg selamat smpai pada u . Insha Allah selmat semua . Tq sudi berurusan dan bgi kjasama yg baik antara i dan u . #saya jual sambal #sayajual cookies . . #sambalhitampetai #sambalkurau #sambalkeringbilis #cookiessyahdu #cookiesomirium #tatmawar #peanutChoc_ball #redvelvet #popipop
Okay ni cerita dinner pulak ye sebabkan cuaca sangat sejuk so sis decide malamni kita pekena maggi kari asam laksa bersama sambal bilis cili padi letops๐Ÿœ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜š yummy sedapnyaaa jangan terliur okay uols hehe #sambalpetaicilipadi #sambalbiliscilipadi #sambalkurau
Lunch sis untuk hari kedua di Jepun iaitu Chicken cutlet with curry rice ๐Ÿ› Memang sedap sangat uols tapi yang penting sambal @sambalpetaicilipadi & serunding @sue_serundingchesu wajib kena ada dengan sis baru makanan bertambah lagi sedap๐Ÿ˜‹ . . Alhamdulillah syukur dengan segala nikmat yang dikurniakan oleh Allah swt๐ŸŒธโ˜บ๏ธ #sambalpetaicilipadi #sambalbiliscilipadi #sambalkurau
Salam dari Jepun๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต sampai2 je dekat sini kami terus keluarkan bekalan makanan kami iaitu sambal dari @sambalpetaicilipadi & serunding daging dari @sue_serundingchesu ๐Ÿ˜‹ cuaca sejuk kat sini buat perut cepat rasa lapar nasib baik ade stok sambal & serunding ni hihi memudahkan serta cepat ! ๐Ÿ‘Œ . . Sis makan dengan roti macam biasalah, susah betul nak berhenti makan kalau ada serunding ni, memang terasa betul keenakan rempah & isi daging dalam serunding tu๐Ÿคค . . Serunding serba friendly boleh makan dengan pulut, roti, nasi putih, lontong, lemang dan macam2 lagi๐Ÿ‘Œ . . Kepada yang suka travel tu tapi tekak melayu sis suggestkan uols beli @sue_serundingchesu ni penyelamat untuk uols semua๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ packaging pun sangat simple dan mudah untuk dibawa travelโœˆ๏ธ PALING PENTING RASANYA SANGAT SEDAAAAP!๐Ÿ˜ #sambalpetaicilipadi #sambalkurau #sambalbiliscilipadi
Buat makan macantu la, buat tumis nasi goreng la, buat lumur kat ayam panggang la.sume tale yang tu ... #sambalhitampetai #sambalkurau #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletopppp
Jakun x reti makan petai. Nak belajar makan petai. Try dulu sambal hitam petai.hehe #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
Sambal kurau. Rasa ikanmasin.mmg terbaik. Goreg telur +nasi panas2+ sambal. Marveles tu pun da cukup . #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
Bergetar lidah. Pedas pijor.pedas piaaww .. Sambal kurau punya pasal. Haha alhamdulillah. Lauk ayam grg aje pun jadi. Nak letak dlm masakan pun boleh .tumis2 dalam nasi goreng. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
Smbal serbguna. Musim cuti skolah ni. Bijak betul ibu2 semua. Mudah untuk memasak. Sambal hitam petai. Boleh dijadikan pes tumis buat nasi goreng. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
Smbal serbguna. Musim cuti skolah ni. Bijak betul ibu2 semua. Mudah untuk memasak. Sambal hitam petai. Boleh dijadikan pes tumis buat nasi goreng. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
sambal kering bilis rm18.00. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletoppp wasap 0147750084
sambal hitam petai rm18.00. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletoppp wasap 0147750084
hehe alhamdulillah satu hari aje da smpai #kajang dari #kluang tqvm staf klinik kajang sudi borong #sambalkurau ..kelako la korang.blh bah kalakau .. kempunannnnn........
sambal kering bilis rm18.00. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletoppp wasap 0147750084
sambal hitam petai rm18.00. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletoppp wasap 0147750084
Harini kita bikin SAMBAL TUMIS UDANG Sambal Sakura. RESEPI kita olah sikit, sama jugak macam sambal bilis cili api & sambal tumis penyet kita oleh resepi setiap sambal nie.. . Kita bagi lagi kick... lagi sedap & lagi padu... ๐ŸŒถ๐ŸŒธ๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿฆ๐Ÿฆ . Jom ramai2 support MAHA 2018, jualan online sale di portal Agrobazaar online. Promosi kaw2 dari pelbagai produk iks seluruh malaysia.. . Gempak2 seyhh... Macam2 ada. Ade jualan #sambalsakura dgn promo yg kaw2 korg bole layari agrobazaaronline portal bermula 15 nov - 2 dis 2018. . Juga boleh singgah ke booth kami di AGROTRADE 1. Booth no 84. Sakura pelangi empire .#maha2018 #booth84 #agrotrade1 #promosikaw2 #agrobazaaronline #sambalhomemade #sambalsedap #sambalpower #sambaltempoyak #sambalpetai #lubuksambal #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #homemade #famamalaysia #sambaludang #sambalkurau #samblado #sambaijo
Jom ramai2 support MAHA 2018, jualan online sale di portal Agrobazaar online. Promosi kaw2 dari pelbagai produk iks seluruh malaysia.. Gempak2 seyhh... Macam2 ada.. . Ade jualan #sambalsakura dgn promo yg kaw2 korg bole layari agrobazaaronline portal bermula 15 nov - 2 dis 2018. . Juga boleh singgah ke booth kami di AGROTRADE 1. Booth no 84. Sakura pelangi empire .#maha2018 #booth84 #agrotrade1 . #promosikaw2 #agrobazaaronline #sambalhomemade #sambalsedap #sambalpower #sambaltempoyak #sambalpetai #lubuksambal #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #homemade #famamalaysia #sambaludang #sambalkurau #samblado #sambaijo
Jom ramai2 support MAHA 2018, jualan online sale di portal Agrobazaar online. Promosi kaw2 dari pelbagai produk iks seluruh malaysia.. Gempak2 seyhh... Macam2 ada.. . Ade jualan #sambalsakura dgn promo yg kaw2 korg bole layari agrobazaaronline portal bermula 15 nov - 2 dis 2018. . Juga boleh singgah ke booth kami di AGROTRADE 1. Booth no 84. Sakura pelangi empire .#maha2018 #booth84 #agrotrade1 . #promosikaw2 #agrobazaaronline #sambalhomemade #sambalsedap #sambalpower #sambaltempoyak #sambalpetai #lubuksambal #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #homemade #famamalaysia #sambaludang #sambalkurau #samblado #sambaijo
Selamat Pagi. Sarapan ape pagi nie?? Nie sambal ikan masin kurau dari sambal sakura. . . Boleh makan dengan bubur , nasi , ubi kayu & sebagainya.. . . JUMPA KAMI DI MAHA 2018. AGROTRADE 1 BOOTH NO.84. . Boleh di beli di lazada , shopee & agrobazaaronline atah whatsapp 0186662302. . . #sambalsakura #sambalpetai #sambaltempoyakpetai #sambal #sambalsedap #bilistempoyak #sambalpower #homemade #sambalciliapi #tempoyakudang #tempoyakudangpetai #sambalkurau #sambakikanmasin #resepisambal #sambalhitam #malaysianfood #tempoyak #tempoyakpetai #jualsambal #petai #tempoyakbilis #petaitempoyak #sayamasak #foodmalaysia #pessambal #readytoeat
Selamat Pagi. Sarapan ape pagi nie?? Nie sambal ikan masin kurau dari sambal sakura. . . Boleh makan dengan bubur , nasi , ubi kayu & sebagainya.. . . JUMPA KAMI DI MAHA 2018. AGROTRADE 1 BOOTH NO.84. . Boleh di beli di lazada , shopee & agrobazaaronline atah whatsapp 0186662302. . . #sambalsakura #sambalpetai #sambaltempoyakpetai #sambal #sambalsedap #bilistempoyak #sambalpower #homemade #sambalciliapi #tempoyakudang #tempoyakudangpetai #sambalkurau #sambakikanmasin #resepisambal #sambalhitam #malaysianfood #tempoyak #tempoyakpetai #jualsambal #petai #tempoyakbilis #petaitempoyak #sayamasak #foodmalaysia #pessambal #readytoeat
Dah upgrade balang. Hrga tetap sama. Kandungn tetap sama. #sambalKurau rm18 #sambalHitamPetai rm18 Wasap.my/+60147750084/sambal #pedasss #menggilerrrr #meletoppppp
[GAMBAR DARI CUSTOMER] Salam berhujung minggu semua๐ŸŒนharini uols lunch makan apa ? Ha tengok ni customer sis masak lauk untuk lunch ya Allah sedapnya terliur nengoknya ni๐Ÿคค tapi macam mana banyak pun lauk kalau takde sambal dari @sambalpetaicilipadi maka tak sempurna lah hidangan tu eceh๐Ÿ˜† hihi so uols kat rumah tu jom order sambal sekarang ! murah je harga mampu milik๐Ÿ˜‹ #pedastapisedap #sambalpetai #sambalbilis #sambalkurau
Memang kita wrap tebal guna paper + bubblewrap. Demi keselamatan. Alhamdulillah selamat sampai dari #kluang to #penang . Tak tumpah pun sambal. #sambalhitampetai #sambalKurau #sambalkeringbilis #pedasssss #menggilerrrr #meletopppp
Makan lauk gini pon dah kyg #alhamdulillah . Nasi panas + sambal kurau + sambal hitam petai + ikan goreg. Pedassss sampai husb ckp ""tu idung merah makan sambal pedasss sgt "" #sambalkurau #sambalhitampetai .. haha .. tgk tu ikan kurau besar. Tgk tu petai besar .
Sama la macam ibuayah kita . Suka makan #sambalkurau . Baik2 haji hajah . Makan sambal. Sampai x toleh sebelah. Haha #alhamdulillah
Mmg buat pasal mak jemah ni. Haha mkn #kurasan campur #sambalkurau . Adoiyai. Mmg padu wei rasa dia. Pedas berhingus hidung. Nnti oder lagi. Kita cod lgi smpi dpn umah jemah. #sambalkurau RM18.00 #kurasan RM4.00
#sambalkurau mengancam . Pedas giler 200%% haha #alhamdulillah ... tq mak jemah sudi beli. Marvelessss sedappp mengancammm sambal kurau ni...
Feedback terbaiiiikkkkkk #sambalkurau .. -ni stok las 3 bln lps beli dgn akak. Mkn sikit2 tau. Sronok dgr sambal ada smula. Oder trus 5 botol -baru beli 5 minit. dah tiggal separuh. Rindu sgt2 kat sambal ni -pedas !! Serius pedas gila !! Tapi sdp โ™กโ™ก -makan hujung sudu aje mmpu. X tahan pedas . -sggup cust Kl turun Kluang beli sambal kita - sungguhhhhh sedap memangggggg sedap. Nasi panas gaul dgn #sambalhitampetai SAMBAL KURAU RM18 SAMBAL HITAM PETAI RM 18 SAMBAL KERIING BILIS RM 18 WASAP 0147750084 #PEDASSSS #MENGGILERRRR #MELETOPPPP
Feedback terbaiiiikkkkkk #sambalkurau .. -ni stok las 3 bln lps beli dgn akak. Mkn sikit2 tau. Sronok dgr sambal ada smula. Oder trus 5 botol -baru beli 5 minit. dah tiggal separuh. Rindu sgt2 kat sambal ni -pedas !! Serius pedas gila !! Tapi sdp โ™กโ™ก -makan hujung sudu aje mmpu. X tahan pedas . -sggup cust Kl turun Kluang beli sambal kita - sungguhhhhh sedap memangggggg sedap. Nasi panas gaul dgn #sambalhitampetai SAMBAL KURAU RM18 SAMBAL HITAM PETAI RM 18 SAMBAL KERIING BILIS RM 18 WASAP 0147750084 #PEDASSSS #MENGGILERRRR #MELETOPPPP
Surirumah kerja parttime. Hari ni super bz . Jumaat yg barakah. Nk ngis kesyukuran. Mcm biasa. Bangun subuh. Urus suami n boboy2. Hri ni kerja seawal 830 pgi-1230 tghri . Sidai baju . Urus boboy2 mndi n sarap. Gi bank urus duit2 cust #sambal dan #buke . Cari paper , bubble wrap , gunting , selotip , kotak. Wrap tebal2 blg sambal agar x tumpah n selamat. Gi pej poslaju. Pos kotak2 sambal untuk cust2 #selangor dan #negerisembilan . Drive lagi. Urus bahan cust #suprise_buke . Alhamdulillah 1230 tghri. Smpai rmh. Urus suami n boboy2 solat jmaat. Boboy2 biasalah ragam dlm krta. Nak suh diam. Bawa bekal makanan n minuman. Tq uollss percaya bsnes kita. Ptg ni cod #kurasan #sambalkurau #amo dan lain2. Nak oder apa2 rojer wasap 0147750084 #kakrad #sayajual #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletoopppp #buke #suprise #suprisedelivery #ainomar
Surirumah kerja parttime. Hari ni super bz . Jumaat yg barakah. Nk ngis kesyukuran. Mcm biasa. Bangun subuh. Urus suami n boboy2. Hri ni kerja seawal 830 pgi-1230 tghri . Sidai baju . Urus boboy2 mndi n sarap. Gi bank urus duit2 cust #sambal dan #buke . Cari paper , bubble wrap , gunting , selotip , kotak. Wrap tebal2 blg sambal agar x tumpah n selamat. Gi pej poslaju. Pos kotak2 sambal untuk cust2 #selangor dan #negerisembilan . Drive lagi. Urus bahan cust #suprise_buke . Alhamdulillah 1230 tghri. Smpai rmh. Urus suami n boboy2 solat jmaat. Boboy2 biasalah ragam dlm krta. Nak suh diam. Bawa bekal makanan n minuman. Tq uollss percaya bsnes kita. Ptg ni cod #kurasan #sambalkurau #amo dan lain2. Nak oder apa2 rojer wasap 0147750084 #kakrad #sayajual #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletoopppp #buke #suprise #suprisedelivery #ainomar
Surirumah kerja parttime. Hari ni super bz . Jumaat yg barakah. Nk ngis kesyukuran. Mcm biasa. Bangun subuh. Urus suami n boboy2. Hri ni kerja seawal 830 pgi-1230 tghri . Sidai baju . Urus boboy2 mndi n sarap. Gi bank urus duit2 cust #sambal dan #buke . Cari paper , bubble wrap , gunting , selotip , kotak. Wrap tebal2 blg sambal agar x tumpah n selamat. Gi pej poslaju. Pos kotak2 sambal untuk cust2 #selangor dan #negerisembilan . Drive lagi. Urus bahan cust #suprise_buke . Alhamdulillah 1230 tghri. Smpai rmh. Urus suami n boboy2 solat jmaat. Boboy2 biasalah ragam dlm krta. Nak suh diam. Bawa bekal makanan n minuman. Tq uollss percaya bsnes kita. Ptg ni cod #kurasan #sambalkurau #amo dan lain2. Nak oder apa2 rojer wasap 0147750084 #kakrad #sayajual #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletoopppp #buke #suprise #suprisedelivery #ainomar
Rezeqi pagi ni. Cod #handbag . Cust pilih warna hijau. (Gambar diruangan komen ). Berkenan #sambalkurau . Dia beli juga. Alhamdulillah ... Tq sudi jadi cust handbag bulan #ogos . sape nak oder handbag bulan #sept , dapat bulan #okt . Wasap 0147750084 . Mcm2 jenis mcm2 warna handbag kita bisnes โ˜บโ˜บ
Rezeqi pagi ni. Cod #handbag . Cust pilih warna hijau. (Gambar diruangan komen ). Berkenan #sambalkurau . Dia beli juga. Alhamdulillah ... Tq sudi jadi cust handbag bulan #ogos . sape nak oder handbag bulan #sept , dapat bulan #okt . Wasap 0147750084 . Mcm2 jenis mcm2 warna handbag kita bisnes โ˜บโ˜บ
Haha tq follower kita kat ig. Selalu follow bisnes kita. #alhamdulillah . #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletoppp . Wasap 0147750084
Alhamdulillah selamat sampai #kluang Terus amik stok #sambalkurau . Sape yg rindu SAMBAL KURAU ??? Wasap 0147750084 #pedassss #meletoppp #menggilerrrr
Open order sambal raya haji. -sambal kurau -sambal.hitam petai -sambal kering bilis Wasap 0147750084 #sambalhitampetai #sambalKurau #SAMBALKERINGBILIS #pedasssss #meletopppp #menggilerrr #POSSELURUHMALAYSIA #KLUANG #Kluangmall #batuPahat #RAYA2018 #rayahaji
Semalam pos. Hri ni da smpai. Alhamdulillah cepat dan selamat sampai pd tuan baru. #kluang #selangor . Santun aje semua sambal2 kita pos smalam. Xde pecah xde tumpah. Alhamdulillah. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
Semalam pos. Hri ni da smpai. Alhamdulillah cepat dan selamat sampai pd tuan baru. #kluang #selangor . Santun aje semua sambal2 kita pos smalam. Xde pecah xde tumpah. Alhamdulillah. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedasss #menggilerrr #meletopppp
Raya haji 10 zulhijjah 1439h 22.08.2018 Sape nak order #cookies #sambal #kerusibatu , cop awal2 ya . Kang las minit order , ada yg tak raya ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ wasap 0147750084 . . . . #rayahaji #cookiesraya #raya2018 #sambalkurau #cookiessyahdu #cookiesomirium #kerusibatu
Tgh dok fikir nak masak apa lunch ni? Goreng aje ikan & ayam. Makan #sambalKurau ni dgn nasi panas2. Yumm yumm Tengahari ni kita nak cod Sambal kurau, jom selit order , wasap 0147750084 -sambal kurau -sambal hitam petai -sambal kering bilis #posseluruhmalaysia #sambalhitampetai #sambalKurau #sambalkeringbilis #KLUANG #batuPahat #pedasssss #menggiler #meletoppp
SAMBAL IKAN MASIN KURAU #sambalikanmasinkurau #sambalpetai #lubuksambal #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalkurau Kredit : through_helenaeyesFeberet hakak nasi goreng. Paling cepat dan paling sedap! Ditambah pulak dengan Sambal Ikan Masin dariย @sakurapelangiempire ย ni bertambah rosak lah dayet hakak. Jom terai! Untuk sebarang pertanyaan, order dan delivery, Sila whatsapp 018 666 2302 Yuols jugak boleh dapatkan Sambal Sakura secara online di LAZADA. Atau follow IGย @sakurapelangiempire Untuk info dan update terkini. #helenarizanieshoutout #sambalsakura
Sape yg dah cop order awal2 sambal2... esok ya Rad cod ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐Ÿš—๐Ÿš— #pedas #meletop #menggiler #menyengat #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis
"Mak Makan pedas bertambah2 " #feedback #terbaik tqvm cust sambal kurau sambal hitam petai. Rasa sambal tetap cenggini haaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis
Terima kasih semua cust hari ni ( #jumaat 25.5.2018 ). Utk esok, dah full order ( #sabtu 26.5.2018). Utk lusa , belum full order , boleh order lg ( #ahad 27.5.2018). Wasap 0147750084 #kurasan #sambalkurau
Let's mkn berdamai mommy...berpeluh2 skrng n blom bab hingus meleleh lagi..hahaha!!! #sambalkurau #pedasmeletop #barangbaik @sambalgalore
Selasa 15 mei 2018 . Alhamdulillah done #poslaju sambal kurau, sambal hitam petai , sambal kering bilis utk cust #selangor #johorbahru #simpangrengam ..Penangan cuti 5 hari PRU .. 30 minit mnggu berbaloi. Sape lagi nak oder sambal ? Wasap 0147750084 . Nanti kita cod #kluang dan poslaju . #sambalKurau RM18 #sambalHitamPetai RM18 #sambalKeringBilis RM18
Tak pedassss la .. Haaa yg ni cust mmg kuat, strong , geliga. Tahan pedassss punyaaa .... Siap tmbh cili padi lagi. Walaweiii haha ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Sebenar benarnya mmg pedasss menggiler meletop berapi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ klu berkenan dihati dan lidah juga tekak anda. Cepat2 la beli. Sebab benda sedap mmg cepat habis . Whatsapp 0147750084 #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis
โœ”mmg pdss gila โœ”btambah2 nasiโœ”punah diet Hehe ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ apa2 pon mmg sdp sgt2. Pedas meletop menggiler #SAMBALKURAU sape nak oder Sambal kurau, Sambal hitam petai , Sambal kering bilis ? Ptg ni ada cod . Wasap 0147750084 . #SaMBALHITAMPETAI #SAMBALKERINGBILIS
Sape yg dah oder hari tu ? Jeng jeng jeng... saya akan cod dan pos ...tggu ya .. #readystok #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis MEMANG PEDASSS MENGGILERR MELETOOPPP. RASALAH !! GERENTI BELI LAGI. WHATSAPP 0147750084
Alhamdulillah.. Setelah bercuti Hampir 2 mggu. Esok kami dah start bukak kedai dan dah Start postage Sambal Sakura untuk BULAN RAMADHAN... Dah ramai order sambal sakura melalui LAZADA.. Bulan puasa tanpa sambal sakura hidup anda akan suram dan selera sahur anda akan tersekat2.. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ marilah membeli sambal sakura untuk BULAN RAMADHAN yang lebih meriah dan Barakah.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŒถ๐ŸŒถโœŠโœŠ Selamat berpuasa & selamat menyambut bulan ramadhan tinggal berape hari je lagi nie.. semoga RAMADHAN tahun ini lebih memberi makna pada kita semua. #ramadhan #puasa #sambal #sambalsedap #bilistempoyak #sambalpower #homemade #sambalhitam #sambalsakura #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #sambalsedap #sambalpower #homemade #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #sambalhijaupadang #sambalkurau #ikanmasinkurau #petai #tempoyakpetai
Alhamdulillah selamat sampai. Betul2 wrap2 tebal2 . X pecah x rosak. Alhamdulillah. Ya allah bahagia nya . Rezeqi bulan syaaban. Cust ni oder byk sambal dan popipop. So rad wrap satu persatu hokeh. Alhamdulillah selamat sampai dgn jayanya . Sape nak oder sambal dan cookies raya dan item raya.. cepat2 wasap 0147750084 .. Rad jual 16 cookies raya .tak lama lg rad nak tutup oder utk raya . Rad akan cod dan pos semua pada 1 mggu atau 2 mggu sbelum raya . #popipop rm 24 #sambalkurau rm 18 #sambalhitampetai rm 18 #sambalkeringbilis rm 18 #almond london rm 35 #kelly o flakes rm 33 #cookiessyahdu rm 29 #kluang #batupahat #posseluruhmalaysia #cookiesraya #raya2018
Feedback testimoni torbaek cust #singapura ..alhamdulillah .. sape nak oder ..wasap Kak Rad .. #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalkeringbilis #pedassss #menggilerrr #meletoppp #rayaaidilfitri / / Wasap 0147750084
Lunch makan #sambalkurau . So delicious. Tq cust di #singapura . Alhamdulillah selamat sampai sambal kurau dari kluang to singapura . Tqvm. Sape nak order ? Wasap 0147750084 #sambalkurau #SAMBALHITAMPETAI #sambalkeringbilis #posseluruhmalaysia #KLUANG #batupahat
*SAMBAL SAKURA* RM16 - 230g _berat bersih_ 7 JENIS SAMBAL. HOMEMADE TRADITIONAL PREMIUM QUALITY TAHAN SETAHUN, Tahan setahun selagi penutup tidak di buka. Jika dibuka perlu diletakkan di dalam fridge kerana TIADA BAHAN PENGAWET... 100% MUSLIM PRODUK , SEDIA DI MAKAN TANPA PERLU DIPANASKAN. #sambalsakura ๐ŸŒถ-Sambal Tempoyak Bilis Petai ๐ŸŒถ-Sambal Hijau Padang ,Terung Pipit Petai ๐ŸŒถ-Sambal Bilis Cili Api ๐ŸŒถ-Sambal Ikan Masin Kurau ๐ŸŒถ-Sambal Hitam Pahang ๐ŸŒถ-Sambal Udang ๐ŸŒถ-Sambal Tumis Penyet Bahan-bahan : โœ”๏ธ Cili api segar FRESH โœ”๏ธ Bilis / Ikan Kurau / Udang Grad Terbaik โœ”๏ธ Petai Fresh โœ”๏ธ Tempoyak Baru โœ”๏ธ Minyak Masak Berkualiti ๐ŸŒถ๏ธ Menggunakan Bahan Asas Yang Terbaik dan Segar. ๐ŸŒถ๏ธ SUDAH SIAP DI MASAK ๐ŸŒถ SEDIA TERUS DI MAKAN ๐ŸŒถ TAHAN SEHINGGA SETAHUN ๐ŸŒถ BOLEH DI BAWA KE AUSTRALIA, US & NZ โŒ CUKA โŒ BELACAN โŒ BAHAN PENGAWET โŒ MSG #sambalhitam #sambalsakurachallange #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #sambalsedap #sambalpower #homemade #sambalhitampahang #sambalhijau #SAMBALPADANG #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalikanmasinkurau #sambalkurau
SAMBAL POWER SAMBAL VIRAL dah ada kt butik ya iolsss.... . Hakak dah rasa mmg sgt2 meletoppp.. powerrr. Hari2 mauu.. Sehari x rasa mcm setahun. ๐Ÿ˜Š . Rugi uolsss x cuba... Cepat2 sambal powerr dh nqk habiss... . wassap hakak sekrg!! ๐Ÿ“ฒ+60197638500 ๐Ÿ“ฒ+60197638500 ๐Ÿ“ฒ+60197638500 #sambal #sambalviral #sambalpower #sambalpedas #sambalkurau #sambalhitampetai #sambalmangga
Alhamdulillah..selamat pagi..assalamualaikum Heaven bekpes pagi ni wei... Ahakssss๐Ÿ˜‚ Korang sarap apa lak... #cutirini #sambalkurau #petai #tempoyak #kopiarabica
Rasa dihargai dengan setiap apa yg kita hasilkan.. bile customer suke kita rasa gembira... Semoga sambal sakura akan terus kekalkan quality sampai bila2 dan akan tetap menjadi pilihan customer kami.... Tq sis , tq Allah.. tq semua #sambalsakura #sambalhitam #sambalpahang #sambalbelimbing #sambalviral #sambalsedap #sambalpower #sambal #sambaltempoyak #sambalpetai #lubuksambal #sambalhijau #sambalpadang #sambalciliapi #sambalpenyet #sambalkurau #sambalikanmasin #7sambal
next page →