#sanding

493,549 posts

Loading...
IDA🌸🌸🌸🌸 Event Make Up on my beautiful friend @ida_shaheeza ❤️ Thank youuu Sayanggg 🌹🌹
I need smaller sanding heads to really get into the corners like I want. #wip #woodsybugguitars #woodsybugart #inprogress #dremel #sanding #tree
Putih itu suci bukan pucat.siapa suka offwhite🙋 Untuk tempahan dan juga pertayaan sila kunjungi kami Di alamat : No 258 H,Batu 7 jalan kapar 42200 kapar selangor. OPERATION HOUR 🕙 Monday-saturday Sunday-By Appointment📱 FB : Butik Awan Biru Bridal IG : rezza_sahuri ☎️ : 016-4750310 ☎️ : 011-26042657 #weddingplanner #malaysiawedding #pameranpengantinmalaysia #weddingmakeup #muaklang #eventplanner #fullpakej #weddingpakej #fullpakejwedding #fullpakejcatering #fullpakejdewan #songket #weddingdress #sanding #weddingreception #makeupartismalaysia #mahligaicinta #songketoffwhite
9 Disember 2017 ( Sabtu ) 7pm - 10pm bertempat di RESTHOUSE KUDAT (full tag sdh.. yg lain xdpt tag.. jng mengaus.. hOhO .. ) #sanding #bbyanashared
Wow!! Terpikat! Lawakan, Couple ring set ni? Exclusive look gitew! Suit for engagement/wedding or casual fit. Harga dah termasuk kos pos + kotak cincin baldu + polish silver Berkenan? Nak order? Whatsapp Akma cepat2 +60145341806 925 STERLING SILVER / PERAK ASLI TAK KARAT TAK LUNTUR READY STOCK but Limited Size LEBIH JIMAT DENGAN PEMBELIAN SEPASANG/1 SET COUPLE RING Awak boleh mix & match sendiri jgk tau! HOW TO ORDER : 1) SCREENSHOOT 2) WHATSAPP (+6) 014 534 1806 / klik link di bio (recommended) Tak tahu saiz? Jangan risau. Akma akan guide awak. Follow @cinta_diamonds (couple ring) @sunshinejewellery_ (single ring & bracelet) @cincin_lelakikacak (men ring) @hartacustomer (testimoni) #tunang #sanding #merisik #pelamin #weddingbracelet #weddingring #cincinemas #cincinnikah #cincintunang #nikah #alatmekap #cincinmalaysia #skincare #kosmetik #menring #classicring #cintahati #cincinnikahlelaki #cincinlelaki #cincinperakasli #cincinperaklelaki #couplering #cincinpasangan #925sterlingsilverring #melamar #hantaran #kursuskahwin #nakkahwin
😱WORLDS MOST FULL COVERAGE FOUNDATION!! Dah ramai yang cuba! Yang penting,pastikan beli yang original ok? . . Kami sangat menjaga kualiti dan originaliti produk 😘 Jangan risau. Kami beli direct dari kaunter Dermacol di Prague,Czech Republic (where the brand originaliti) *hati2 dengan scammer!! . . Next batch open : 29 NOVEMBER 2017 (RABU) Closed order/payment : Setiap ISNIN (before 5pm) ❤ WHATSAPP : 0195173631 (miss nana) ❤ . . 🌸DERMACOL MAKE-UP COVER🌸 *PRE ORDER *AUTHENTIC *ORIGINAL FROM DERMACOL STORE *TRUSTED SELLER ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #foundationmurahmalaysia #dermacol #dermacolmalaysia #pemborongkosmetik #sephoramy #makeupoftheday #muaselangor #muakl #muapuchong #muashahalam #muaampang #muaputrajaya #muamalaysia #preweddingmakeup #makeupclass #makeuptransformation #fairskin #nikah #sanding #tunang #malaysian #makeupartist #healthyskin #nyxcosmetics #maybelline #basicmakeup #modelmuslimah #brushmakeupmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #pemborongmurah
😱WORLDS MOST FULL COVERAGE FOUNDATION!! Dah ramai yang cuba! Yang penting,pastikan beli yang original ok? . . Kami sangat menjaga kualiti dan originaliti produk 😘 Jangan risau. Kami beli direct dari kaunter Dermacol di Prague,Czech Republic (where the brand originaliti) *hati2 dengan scammer!! . . Next batch open : 29 NOVEMBER 2017 (RABU) Closed order/payment : Setiap ISNIN (before 5pm) ❤ WHATSAPP : 0195173631 (miss nana) ❤ . . 🌸DERMACOL MAKE-UP COVER🌸 *PRE ORDER *AUTHENTIC *ORIGINAL FROM DERMACOL STORE *TRUSTED SELLER ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #foundationmurahmalaysia #dermacol #dermacolmalaysia #pemborongkosmetik #sephoramy #makeupoftheday #muaselangor #muakl #muapuchong #muashahalam #muaampang #muaputrajaya #muamalaysia #preweddingmakeup #makeupclass #makeuptransformation #fairskin #nikah #sanding #tunang #malaysian #makeupartist #healthyskin #nyxcosmetics #maybelline #basicmakeup #modelmuslimah #brushmakeupmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #pemborongmurah
😱WORLDS MOST FULL COVERAGE FOUNDATION!! Dah ramai yang cuba! Yang penting,pastikan beli yang original ok? . . Kami sangat menjaga kualiti dan originaliti produk 😘 Jangan risau. Kami beli direct dari kaunter Dermacol di Prague,Czech Republic (where the brand originaliti) *hati2 dengan scammer!! . . Next batch open : 29 NOVEMBER 2017 (RABU) Closed order/payment : Setiap ISNIN (before 5pm) ❤ WHATSAPP : 0195173631 (miss nana) ❤ . . 🌸DERMACOL MAKE-UP COVER🌸 *PRE ORDER *AUTHENTIC *ORIGINAL FROM DERMACOL STORE *TRUSTED SELLER ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #foundationmurahmalaysia #dermacol #dermacolmalaysia #pemborongkosmetik #sephoramy #makeupoftheday #muaselangor #muakl #muapuchong #muashahalam #muaampang #muaputrajaya #muamalaysia #preweddingmakeup #makeupclass #makeuptransformation #fairskin #nikah #sanding #tunang #malaysian #makeupartist #healthyskin #nyxcosmetics #maybelline #basicmakeup #modelmuslimah #brushmakeupmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #pemborongmurah
Photoshoot Post Wedding . . . #penang #penangstreetart #ilovepenang . . . Wedding Photography Any inquiries please DM or whatsapp 0123999349 Kindly visit our facebook page KRYPICTURES STUDIO #wedding #weddingdetails #malaywedding #penangwedding #studiopenang #studio #portraiture #portrait #nikah #bride #sanding #weddingphotography #penangstudio #penangphotographer #muapenang #malaysia #malaysiaphotographer
Yeayy dah open preorder Karmila comeback Price RM199 (Original RM279) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Versatile sgt tau karmila ni boleh pakai nikah, bridesmaid, tunang, pegi dinner, outdoor photoshoot ke, khatam Al-Quran ke takpun reserve siap2 utk RAYA 2018!!! Barulah MELETOPPPP! 😍 kalau tak sempat masuk order uolssss jgn nanges tepi bucu katil tau. . Nah schedule delivery karmila preorder dah boleh plan tarikh2 penting nak melaram dgn karmila princesss letoppppp sgt. 😘 . . KARMILA PRINCESS LETUP: ==================== [Preorder 20-22Nov - Delivery 15Dec] [Preorder 23-30Nov - Delivery 29Dec] [Preorder 1 - 8Dec - Delivery 12 Jan] . *Preorder Price : RM199 ( original RM299: 2013) *Material - Non lining high grade satin *Size XS to L PREORDER METHOD: ================ 📲 011.10652208 ataupun tekan je link kat bio sara tu 😆😆 . . Karmila guna kain sampai 5 meter tau nak dapat effect princess letopppppp ni. Mana nak dapattt? Ramai yg beli kain hantar kat tailor sdr konon2 nak buat ala2 karmila dress HANA BELLA lepas tu bila siap meraung sebab baju jadi mcm kain sarung nangka jangan repeat buat mcm tu nnt nanti nangis2 dtg mengadu kat HANA BELLA takmau takmau camtu.☝ . #terlajakglammer #raya2018goals #raya2018 #weddingmalaysia #nikah #sanding #tunang #bridemalaysia #brides #dinner #shawlmalaysia #shawl #longshawl #shawlcantik #hanabella
next page →