#sayajualbarangikea

23,793 posts

Loading...
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Leirvik Bed Frame + Luroy Bed Base (tak termasuk tilam) Queen 150x200cm : RM600 King 180x200cm : RM770 (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Ramai sgt peminat katil ni..Katil ni mmg cantik sgt..ala2 princess..rugi siapa tak beli..boleh jd katil pengantin jugak..Katil ni tak tinggi sgt dan tak rendah sgt..mmg just nice .. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit: Ahli KDIM (Reza Muhammad & Norzuliana Ibrahim) & Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsLEIRVIK
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Hemnes Bed Frame + Luroy Bed Base Queen 150x200cm : RM 1170 King 180x200cm : RM1340 *tak tmasuk Tilam (tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn) Katil ni ada 2 warna..putih dan black brown..size queen, sekali dgn bed base (tulang ikan)..katil ni kena pasang sendiri..tp ada arahan..insyaAllah senang je psg.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsHEMNESBED
ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Trysil (queen 150x200cm,luroy bed base) RM780 *tak tmasuk Tilam tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan Katil ni ada warna putih dan black brown..Katil ni ada saiz queen je, sekali dgn bed base (tulang ikan)..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTRYSIL
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Nesttun Bed Frame + Luroy Bed Base Queen 150x200cm : RM650 King 180x200cm : RM790 *tak tmasuk tilam (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni drpd besi..katil ni design simple je, tp mmg nampak moden..insyaAllah kukuh dan boleh tahan lama..boleh letak kat bilik utama or bilik anak lelaki..Katil ni tak tinggi sgt dan tak rendah sgt..mmg just nice .. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tarva (solid pine) Bed Frame + Luroy Bed Base Queen (150x200cm) : RM520 King (180x200cm) : RM730 *tak termasuk tilam (harga termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan: self pick up) *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni size queen..size boleh rujuk dlm gambar..katil ni dah termasuk bed base..insyaAllah tahan lama n kukuh..katil ni tak tinggi sgt..sesuai utk anak2 yg tgh meningkat dewasa n nak belajar tdo ngn adik bradik yg lain..parents yg ada baby pun sesuai sb tak perlu risau baby jatuh katil..sb tak tinggi sgt..so kurg bahaya..rekaan simple n moden.. jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tarva (katil single) Bed Frame + Luroy Bed Base (90x200cm) RM370 *tak tmasuk tilam. (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan : self pick up) *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni saiz single..sesuai utk remaja, atau anak2 yg nak belajar tdo sendiri..org dewasa pun boleh jugak..katil ni tak tinggi sgt..just nice..sesuai utk bilik yg ruangnya kecil n terhad..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : Pinterest & Ahli KDIM (Zulhilmi Ismail & Ixura Mazlan) #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Nesttun Bed Frame + Luroy Bed Base Single (90x200cm) RM440 *tak tmasuk tilam (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni drpd besi..katil ni design simple je, tp mmg nampak moden..insyaAllah kukuh dan boleh tahan lama..boleh letak kat bilik anak2...yg bujang ni cantik kalo guna katil nie.. Katil ni tak tinggi sgt dan tak rendah sgt..mmg just nice .. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Grimsbu Bed Frame,Green + Luroy Bed Base Single (90x200cm) RM300 Queen (150x200cm) RM400 *tak tmasuk tilam (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni drpd besi..katil ni design simple je, tp mmg nampak moden..insyaAllah kukuh dan boleh tahan lama..boleh letak kat bilik anak2...yg bujang ni cantik kalo guna katil nie.. Katil ni tak tinggi sgt dan tak rendah sgt..mmg just nice .. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Minnen Ext Bed Frame + Slatted Bed Base (80x200cm) RM550 Min. length: 135 cm Max. length: 206 cm * tak termasuk tilam tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klate *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ini simple but nice. Sesuai utk anak2 anda..Katil ini boleh dipanjangkn mngikut kperluan anak anda. Katil ini blh digunakan dri kanak2 hingga dewasa.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kritter (bed frame + bed base 70x160cm) RM380 *tak tmsuk tilam *termasuk upah beli + kos pengangkutan sapa kelate *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni sesuai sgt utk parents sy ada anak kecik yg tgh nak membesar..boleh letak tepi katil parents..anak anda boleh blaja utk tidur atas katil sendiri,kemas katil sendiri..plg best, tepi katil ni ada satu palang utk mhalang budak drpd tjatuh masa tgh tidur..sgt praktikal..lepas ni parents pun ada ruang yg lebih selesa bila nak tidur..nnt boleh alihkan katil ni ke bilik lain jika anak anda dah pandai tidur sendiri..saiz n material spt dlm gambar.. jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Sundvik Ext Bed Frame + Slatted Bed Base (80x200cm) RM660 Min. length: 137 cm Max. length: 207 cm * tak termasuk tilam tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klate *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ini simple but nice. Ada dua warna putih & grey-brown...Sesuai utk anak2 anda..Katil ini boleh dipanjangkn mngikut kperluan anak anda. Katil ini blh digunakan dri kanak2 hingga dewasa.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Songesand Bed Frame + Luroy Bed Base Queen (150x200cm) : RM950 King (180x200cm) : RM1060 *tak termasuk tilam (harga termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan: self pick up) *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni wlaupun simple tapi nampak moden.. Katil ni ada warna putih dan black brown..Katil ni ada saiz queen je, sekali dgn bed base (tulang ikan)..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Sniglar (bed frame with slatted bed base, 70x160cm) RM260 *tak tmasuk tilam tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni sesuai sgt utk parents sy ada anak kecik yg tgh nak membesar..boleh letak tepi katil parents..anak anda boleh blaja utk tidur atas katil sendiri,kemas katil sendiri..plg best, tepi katil ni ada satu palang utk mhalang budak drpd tjatuh masa tgh tidur..sgt praktikal..lepas ni parents pun ada ruang yg lebih selesa bila nak tidur..nnt boleh alihkan katil ni ke bilik lain jika anak anda dah pandai tidur sendiri...saiz n material spt dlm gambar..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tuffing Bunk Bed Frame, Dark Grey (90x200cm) RM640 * tak termasuk tilam tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klate *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ini simple but nice... Didatangkn dgn katil 2 tingkat sgt sesuai utk ibu bapa yg mpunyai anak ramai.. Anak2 pasti myukainya.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Svarta Bunk Bed Frame, Silver-Colour (90x200cm) RM920 * tak termasuk tilam tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klate *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ini simple but nice... Didatangkn dgn katil 2 tingkat sgt sesuai utk ibu bapa yg mpunyai anak ramai.. Anak2 pasti myukainya.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Fryesdal Day Bed Frame, Black (80x200 cm) RM970 *tak tmasuk tilam tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi rumah area KB *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa 2 in 1...Siang hari blh jd sofa, alik mlm plok gak blh jadi katil... sapo hok nk jimat xse beli katil & sofa suku gak, hok ni meme jd pilihan.. satu harga utk dua fungsi..terbaikklahh.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
LEDBERG 💰RM39.90 . 🍄Sesuai untuk kegunaan pada ruang terhad, seperti kabinet, rak buku dan almari, kerana sumber cahaya LED hanya mengeluarkan haba yang rendah. 🍄Dilengkapi LED yang menggunakan sehingga 85% kurang tenaga dan tahan 20 kali lebih lama berbanding mentol lampu pijar berminat?? 📲www.wasap.my/60134484301 . . #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Sundvik (bed frame with slatted bed base, 60x120cm) RM580 *tak termasuk tilam. tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni sesuai sgt utk parents sy ada anak kecik yg tgh nak membesar..boleh letak tepi katil parents..anak anda boleh blaja utk tidur atas katil sendiri,kemas katil sendiri..plg best, tepi katil ni ada satu palang utk mhalang budak drpd tjatuh masa tgh tidur..sgt praktikal..lepas ni parents pun ada ruang yg lebih selesa bila nak tidur..nnt boleh alihkan katil ni ke bilik lain jika anak anda dah pandai tidur sendiri...saiz n material spt dlm gambar.. jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Sniglar (cot, beech, 60x120cm) RM310 *tak tmasuk tilam (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cot ni sesuai utk baby umur 0-3 tahun..cot ni boleh pakai 2 level..boleh letak bhgn plg bawah n tgh2..boleh rujuk gambar..sesuai kalau nak letak dlm bilik parents..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mattress for babycot (Tilam) :- Pluttig Foam mattress for cot RM100 Length: 120 cm Width: 60 cm Thickness: 5 cm Pelleplutt Foam mattress for cot RM140 Length: 120 cm Width: 60 cm Thickness: 6 cm Jattetrott Pocket sprung mattress for cot, white RM380 Length: 120 cm Width: 60 cm Thickness: 11 cm (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Tilam nie sesuai utk baby Cot bg baby yg umur 0-3 tahun.. jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Hafslo Sprung mattress, medium firm, beige (Tilam) :- Single (90x200cm) : RM470 Length: 200 cm Width: 90 cm Thickness: 18 cm Queen (150x200cm) : RM580 Length: 200 cm Width: 150 cm Thickness: 18 cm King (180x200cm) : RM700 Length: 200 cm Width: 180 cm Thickness: 18 cm (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBED
ANNONS 💰RM22.90 . Berfungsi dengan baik pada semua jenis dapur termasuk dapur induksi. . Diperbuat daripada keluli tahan karat yang menghasilkan kuali yang tahan lama dan mudah dibersihkan. . Dasar tiga lapis; dua lapisan keluli tahan karat dengan lapisan aluminum di tengah; mengurangkan risiko makanan hangus dan melekat pada kuali. . Penutup keluli tahan karat memantulkan haba ke dalam peralatan memasak; menyebabkan isinya mendidih dengan lebih cepat. . Lohong wap mengurangkan tekanan agar makanan tidak terlalu masak dengan mudah . . berminat?? 📲www.wasap.my/60134484301 . . #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea
STEKA 💰RM10.90 . Salutan tidak melekat mengurangkan risiko makanan menjadi hangus dan melekat, dan mudah untuk dicuci. . Diperbuat daripada aluminium, menyebarkan haba dengan serata dan tenaga dengan berkesan, dan memudahkan mengatur haba supaya makanan tidak hangus atau melekat. . Kuali yang ringan agar ia mudah di pegang walaupun diisi dengan makanan. . berminat?? 📲www.wasap.my/60134484301 . . #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea
KAVALKAD 💰RM19.90 . -Kuali yang ringan agar ia mudah di pegang walaupun diisi dengan makanan. -Diperbuat daripada aluminium, menyebarkan haba dengan serata dan tenaga dengan berkesan, dan memudahkan mengatur haba supaya makanan tidak hangus atau melekat. -Dengan lapisan tidak melekat Teflon® Classic yang memudahkan memasak dan membersihkannya . . berminat?? 📲www.wasap.my/60134484301 . . #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea #ikea #barangikea #sayajualbarangikea #bolehorderbarangikea
By ORDER ONLY, No READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!!! +60179600786 IKEA - Liatorp(Tv bench, white,145x49x45cm) tmasuk upah + kos pengangkutan smpai kelantan *pasang sendiri, arahan diberikan Saiz boleh rujuk gambar. Sesuai utk letak dekat ruang tamu..ada ruang utk letak decoder astro, dvd player or ps4..shelf dlm die boleh adjust ikut keperluan kita..mmg best tv bench ni..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsliatorptvbench
By ORDER ONLY, No READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!!! +60179600786 IKEA - Brimnes (Tv bench,black& white,120x41x53cm) tmasuk upah + kos pengangkutan smpai kelantan *pasang sendiri, arahan diberikan Saiz boleh rujuk gambar. Sesuai utk letak dekat ruang tamu..ada ruang utk letak decoder astro, dvd player or ps4....mmg best tv bench ni..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbrimnestvbench
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!!! +60179600786 IKEA - Fjallbo (tv bench 150x36x54) RM 580 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Tv bench ni drpd solid pine dam metal..bhgn blkg terbuka utk mudahkan nak organise wayar2..shelf kat dlm pulak boleh letak decoder astro,tv player or ps4..signal dr remote control still boleh sampai wpun pintu bhgn depan tv bench ni ditutup..rekaan moden dan simple..insyaAllah mmg boleh tahan lama dan berkualiti..tapak die boleh adjust,so kalau letak kat lantai yg tak rata pun masih kukuh..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsFjallbo
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Honefoss (mirror 10pcs,18x21cm) RM 80 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cermin ni ada 2tona warna coklat/koko..setiap pack ada 10keping cermin..double sided tape diberikan..boleh tampal kat dinding ikut kreativiti masing2.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsHonefoss
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Bissa (shoe cabinet) (2 compartment,49x93cm) (3 compartment, 49x135cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet ni ada 2 jenis..ada yg 2 pintu,ada yg 3 pintu..warna pulak ada putih dan black brown..rak kasut ni tertutup..jd nampak kemas bila letak kat dlm rumah..dlm 1 pintu tu boleh letak lebih kurang 4-6psg kasut..bhgn ats boleh deko2 dengan frame gambar atau bunga2..boleh letak kunci dan brg2 lain..sesuai letak tepi pintu..mudah nak amik n pakai kasut masa nak keluar rumah..bila balik rumah pulak,boleh simpan kasut terus dlm kabinet ni..takde la bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsBissa
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Trofast (storage) putih/hitam (99x44x94cm) birch (94x44x91cm) Storage ni pelbagai kegunaan..boleh letak brg mainan,buku,brg2 kering kat dapur mcm biskut or maggi,stok sabun,shampu..byk sgt kegunaan..ikut keperluan anda..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeapasirpekan #ikeakotabharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrofast
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Trofast (storage) putih (99x56cm) birch (94x44x52cm) Storage ni pelbagai kegunaan..boleh letak brg mainan,buku,brg2 kering kat dapur mcm biskut or maggi,stok sabun,shampu..byk sgt kegunaan..ikut keperluan anda..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli Kdim #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpstrofast
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786. IKEA - Laiva (bookcase,black-brown) Size : 62x24x165cm Max load/shelf : 15kg Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslaiva
BY ORDER ONLY, NO READYSTOCK *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE!!!! +60179600786 IKEA - Duktig (play kitchen 72x40x109cm) Realisasikan impian anak kesayangan anda utk jadi chef/bakers. Dapur ni mudah untuk di alih. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsduktig
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!!! +60179600786 IKEA - Hemnes Dressing Table with mirror (100x50x159cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cantiknya meja make up nie..simple tp nice.. meja make up ni warna putih .. ada laci & cermin lg tau.. kalo nk alih letak tmpt lain pom blh senang nk angkat.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpshemnesDressingTable
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Strandmon wing chair(Nordvalla dark grey) 2) Gladom Tray tableYellow 3) Barometer Floor/reading lamp *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Youme.mynani via Instagram Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Leirvik Bed Frame + Luroy Bed Base (tak termasuk tilam) Queen 150x200cm 2) Selje Bedside table,white 3) Arstid Table Lamp 4) Malm 3 drawer (80x48x78cm,white) 4)Hampen rug,high pile (80x80cm,green) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Anis Syuhada via KDIM Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Stig bar stool with backrest,black,silver-colour - (74cm) 2) Ikea PS Cabinet (white 119x63 cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Anis Syuhada via KDIM Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Linnmon table (100x60cm) 2) Snile swivel chair (white) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan *warna meja DIY Kredit pic : Jae Jung Suh via KDIM Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Strandmon wing chair (skiftebo Turqoise) 2) Mosslanda picture ledge(115x12cm,black) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan *warna meja DIY Kredit pic : Yusri Shamsuddin via KDIM Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
y ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Byas tv bench ( high gloss white) 2) Bekvam stepstool ,aspen 3) Lack wall shelf (110x26cm,white) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic :Yusri Shamsuddin via KDIM Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Malm Chest of 6 drawers (160x78cm,white) 2) Trysil (chest of 4 drawer,60x40x99cm) 3) Arstid (floor lamp, height 155 cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic :Aisya Zulkawi via KDIM Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Byas tv bench ( high gloss white) 2) Kvistbro storage table,white 3)Trones shoe cabinet/storage,white 4) Nolmyra Easy chair ,grey/birch 5) Gladom Tray Table,white 6) Hampen rug,high-pile,grey(133x195cm) 7) Mossalnda picture ledge,white *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic :Sahrul Nizam via KDIM Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Strandmon wing chair(Nordvalla dark grey) 2) Detolf glass door, white 3) Gladom Tray Table Yellow 4) Barometer Floor/reading lamp Kredit pic : Youme.mynani via Instagram Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Billy oxberg/bookcase, white (80x202x30 cm) 2) Trofast (storage)putih (99x56cm) 3) Lappljung ruta Rug, low pile, white white/black, black 4) Duktig (play kitchen 72x40x109cm) Kredit pic :Youme.MYnani via Istagram Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) ALbert Shelving unit, pine softwood (64x28x159 cm) 2) Askholmen Table+2 chairs, outdoor, grey grey-brown stained, brown Kredit pic :Youme.MYnani via Istagram Whatsapp for BEST PRICE !!! +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsDEKOMARINA6
next page →