#sayajualhandsock

38,332 posts

Loading...
🤗Y.E.S🤗 . Ayna Dwitone Handsock😍😍. RM7 je awak sepasang.. . Jom pilih color yg korang suke, then whatsapp kami di 019 9119695 tau😉. Cepat cepat sblm sold out 😁. . #aynadwitone #handsockdwitone #handsockmurah #handsockcotton #sayajualhandsock #handsocksm4u #handsockmuslimah #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #teamhandsockrare #butikdhiarose #onlinebusiness #onlineteam #kuantanpahang #senyumsokmo
Item : LACE HANDSOCK Harga : RM11 Pos Laju : RM7.50 (SEM) RM10.50(SWK) RM11(SBH) . Material : SOFT COTTON & STREACHABLE LACE Length :25cm . #sarunglengan #handsock #handsocks #armsock #sockhand #lacehandsock #handsockmurah #handsockrenda #handsockcantik #handsockcomfy #lacehandsock #handsocklace #handsockcotton #kedaisarunglengan #kedaihandsock #sayajualhandsock #LACEakhawat
🌸IRIS 2.0 KINI DI LANCARKAN🌸 Alhamdulillah handsock ruffle sekarang mendapat sambutan yang sangat tinggi terutama nya customer yang hendak beli borong😉 __ __ beli 10pasang handsock sahaja dah boleh dapat harga borong + free postage ke semenanjung😊 __ __ Nak order? Jomm whatsapp 01136905592😉😉 __ #handsock #handsockmurah #handsockdwicolour #stokin #stokinsoka #stokinsilvy #sayajual #sayajualhandsock #handsockmurah #stokinsilvy #stokinsandy #stokinmurah #stokinborong #handsockborong #tudungmesirmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalpromosi #handsockcantik #barangmesir #hargapromosi #stokinbest #hargaborong #handsockruffle #tudungmurah #tudungmesir #Handsockmesir #stokinmesir #silvy #sandy #tudungbidang60 #tudungbidang50 #stokinmurah #stokinibujari
Cantikkan Naura Lacey handsock ni 😍😍. RM 12 sepasang exclude postage! Jom grab sementare stok ade WA 019 9119695 #nouralacehandsock #handsockcantik #jombelionline #sayajualhandsock #teamsatumakna4upahang #sm4upahang #senyumsokmo #salamsyawal #jomtutupaurat
Handsock Button 🔘 . 💧 Meterial jersey 💧 Lembut dan Selesa 💧Tiada getah dihujung 💧 Pnjang 30cm 💧 Size S/M . 📌 Sepasang Rm12 📌 Sedozen 12psg Rm87 . 🚀 Pos Sem Rm8 / SS Rm10 . Cepat wasap kami sebab stok selalunya cepat habis 😄 . #handsock #stokin #handsockcantik #handsockjersey #handsockbutton #anarissaclothing #lelakikirimantuhan #AimYourAurah #handsockmurah #nadhiraheksklusif #mirafilzah #handsockmalaysia #handsockborong #terapiinstagram #likeforlikes #muslimah #dakwah #muslimahwear #handsockcomel #malaysian #selangor #seriburindu #uiagombak #upsi #colourful #AuraInsta #sayajualhandsock
Open Pre order 😃 . Handsock by:Dyhcollection Jom cuci mata risik2 collection By:dyhcollection ❤ . OPEN ORDER DENGAN HARGA SANGAT BERBALOI . ➡ RM18 ⬅ ONLY 🚚 FREE POSTAGE . #hijrah #hijab #handsock #dyhcollection #handsockmurah #jomshare #iklanfacebook #iklaninstagram #iklanpagefb #handsockmuslimah #muslimproduk #wanitamuslimah #sayajualonline #handsock2019 #sayajualhandsock
Cantikkan Naura Lacey handsock ni 😍😍. RM 12 sepasang exclude postage! Jom grab sementare stok ade WA 019 9119695 #nouralacehandsock #handsockcantik #jombelionline #sayajualhandsock #teamsatumakna4upahang #sm4upahang #senyumsokmo #salamsyawal #jomtutupaurat
Comel pula warna-warna Bella ni.. Siapa pakai Bella pagi ni.. Up your hand!!!! . Promosi buy 5 free gift, free postage masih ada tauu!! Lets grab yours now!! . Untuk tempahan.. Boleh klik contact di Bio.. . Harga H. Bella: RM 15 (S, M); RM17 (L) Exclude Postage: RM8 SM/RM10 SRWK/RM 11 SBH . #bazarpaknil #handsock #handsockadra #handsockbella #handsockcantik #handsockdalila #handsockmalaysia #handsockmurah #handsocklover #handsockpastel #handsockplain #handsockruffle #handsockselesa #handsockviral #handsockwarnawarni #sarunglengan #sayajualhandsock #sayajualsarunglengan #snowcap #stokinsilvy #stokinsoka #lelakikirimantuhan #seriburindu #terbaikdariku #mencariqiblat #ajl33 #mentor7
❤️Handsock Warda . ✅ Material High quality Lycra. tak berbulu, tahan lasak. Sejuk dan Selesa dipakai. . ✅ Handsock panjang melebihi siku. . ✅ Tiada getah di hujung Handsock. . ✅ Jahitan double sebagai corak pada handsock. . ✅ Terdapat dalam 2 saiz (S&M) , ada 5 warna . ✅ Original nurBella (ada tag logo & saiz pada handsock). . ✅ Mesin-basuh tested. . HARGA : RM13 (exclude postage) . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #handsockruffle #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
❤️Handsock Warda . ✅ Material High quality Lycra. tak berbulu, tahan lasak. Sejuk dan Selesa dipakai. . ✅ Handsock panjang melebihi siku. . ✅ Tiada getah di hujung Handsock. . ✅ Jahitan double sebagai corak pada handsock. . ✅ Terdapat dalam 2 saiz (S&M) , ada 5 warna . ✅ Original nurBella (ada tag logo & saiz pada handsock). . ✅ Mesin-basuh tested. . HARGA : RM13 (exclude postage) . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #handsockruffle #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
❤️Handsock Warda . ✅ Material High quality Lycra. tak berbulu, tahan lasak. Sejuk dan Selesa dipakai. . ✅ Handsock panjang melebihi siku. . ✅ Tiada getah di hujung Handsock. . ✅ Jahitan double sebagai corak pada handsock. . ✅ Terdapat dalam 2 saiz (S&M) , ada 5 warna . ✅ Original nurBella (ada tag logo & saiz pada handsock). . ✅ Mesin-basuh tested. . HARGA : RM13 (exclude postage) . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #handsockruffle #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
❤️Handsock Warda . ✅ Material High quality Lycra. tak berbulu, tahan lasak. Sejuk dan Selesa dipakai. . ✅ Handsock panjang melebihi siku. . ✅ Tiada getah di hujung Handsock. . ✅ Jahitan double sebagai corak pada handsock. . ✅ Terdapat dalam 2 saiz (S&M) , ada 5 warna . ✅ Original nurBella (ada tag logo & saiz pada handsock). . ✅ Mesin-basuh tested. . HARGA : RM13 (exclude postage) . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #handsockruffle #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
❤️Handsock Warda . ✅ Material High quality Lycra. tak berbulu, tahan lasak. Sejuk dan Selesa dipakai. . ✅ Handsock panjang melebihi siku. . ✅ Tiada getah di hujung Handsock. . ✅ Jahitan double sebagai corak pada handsock. . ✅ Terdapat dalam 2 saiz (S&M) , ada 5 warna . ✅ Original nurBella (ada tag logo & saiz pada handsock). . ✅ Mesin-basuh tested. . HARGA : RM13 (exclude postage) . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #handsockruffle #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
❤️Handsock Warda . ✅ Material High quality Lycra. tak berbulu, tahan lasak. Sejuk dan Selesa dipakai. . ✅ Handsock panjang melebihi siku. . ✅ Tiada getah di hujung Handsock. . ✅ Jahitan double sebagai corak pada handsock. . ✅ Terdapat dalam 2 saiz (S&M) , ada 5 warna . ✅ Original nurBella (ada tag logo & saiz pada handsock). . ✅ Mesin-basuh tested. . HARGA : RM13 (exclude postage) . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #handsockruffle #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
❤️Handsock Warda . ✅ Material High quality Lycra. tak berbulu, tahan lasak. Sejuk dan Selesa dipakai. . ✅ Handsock panjang melebihi siku. . ✅ Tiada getah di hujung Handsock. . ✅ Jahitan double sebagai corak pada handsock. . ✅ Terdapat dalam 2 saiz (S&M) , ada 5 warna . ✅ Original nurBella (ada tag logo & saiz pada handsock). . ✅ Mesin-basuh tested. . HARGA : RM13 (exclude postage) . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #handsockruffle #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
❤️Handsock Warda . ✅ Material High quality Lycra. tak berbulu, tahan lasak. Sejuk dan Selesa dipakai. . ✅ Handsock panjang melebihi siku. . ✅ Tiada getah di hujung Handsock. . ✅ Jahitan double sebagai corak pada handsock. . ✅ Terdapat dalam 2 saiz (S&M) , ada 5 warna . ✅ Original nurBella (ada tag logo & saiz pada handsock). . ✅ Mesin-basuh tested. . HARGA : RM13 (exclude postage) . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #handsockruffle #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
Selamat pagi.. Semoga Allah mudah kan urusan.. Dilapangkan rezeki dan dikurniakan ketenangan hati.. Amin2.. . . Untuk tempahan.. Boleh klik contact di Bio.. . Harga H. Bella: RM 15 (S, M); RM17 (L) Exclude Postage: RM8 SM/RM10 SRWK/RM 11 SBH . #bazarpaknil #handsock #handsockadra #handsockbella #handsockcantik #handsockdalila #handsockmalaysia #handsockmurah #handsocklover #handsockpastel #handsockplain #handsockruffle #handsockselesa #handsockviral #handsockwarnawarni #sarunglengan #sayajualhandsock #sayajualsarunglengan #snowcap #stokinsilvy #stokinsoka #lelakikirimantuhan #seriburindu #terbaikdariku #mencariqiblat #ajl33 #mentor7
BELLA BLUE VARIATION 5 SEBAB ANDA WAJIB CUBA BELLA DOUBLE RUFFLE 💋 In trend sekarang. Sekali tengok terus terjatuh hati. Pakai pun senang hati❤️. . 💋Material High quality Lycra; tahan lasak dan fabrik yang selesa untuk pemakaian sepanjang hari. . 💋Terdapat dalam 3 saiz demi keselesaan si pemakai. . 💋 Tak mudah melorot, jatuh dan sewaktu dengannya. Ringan sampai tak terasa tengah pakai handsock. . 💋 Harga berpatutan dan mampu milik. Bayangkan anda memiliki handsock yang boleh dipakai berulang kali tanpa mudah lusuh, berbulu, dan tahan lama? Satu penjimatan untuk jangka masa panjang, betul?😍. . Untuk tempahan.. Boleh klik contact di Bio.. . Harga H. Bella: RM 15 (S, M); RM17 (L) Exclude Postage: RM8 SM/ RM10 SRWK/ RM 11 SBH . #bazarpaknil #handsock #handsockadra #handsockbella #handsockcantik #handsockdalila #handsockmalaysia #handsockmurah #handsocklover #handsockpastel #handsockplain #handsockruffle #handsockselesa #handsockviral #handsockwarnawarni #sarunglengan #sayajualhandsock #sayajualsarunglengan #snowcap #stokinsilvy #stokinsoka #lelakikirimantuhan #seriburindu #terbaikdariku #mencariqiblat #ajl33 #mentor7
5 SEBAB ANDA WAJIB CUBA BELLA DOUBLE RUFFLE . 💋 In trend sekarang. Sekali tengok terus terjatuh hati. Pakai pun senang hati❤️. . 💋Material High quality Lycra; tahan lasak dan fabrik yang selesa untuk pemakaian sepanjang hari. . 💋Terdapat dalam 3 saiz iaitu S , M dan L demi keselesaan si pemakai. . 💋 Tak mudah melorot, jatuh dan sewaktu dengannya. Ringan sampai tak terasa tengah pakai handsock. . 💋 Harga berpatutan dan mampu milik. Bayangkan anda memiliki handsock yang boleh dipakai berulang kali tanpa mudah lusuh, berbulu, dan tahan lama? Satu penjimatan untuk jangka masa panjang, betul?😍. . Rm15 sahaja sepasang exc postage ! . Nk order cepat² whatsapp saya 0199261935/tekan je link di bio okeyy 😀 . #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsockring #handsockpastel #handsocklycra #handsockmosscrepe #handsockbella #handsocktangan #handsockviral #handsockruffle #handsockplain #handsockcantik #handsockselesa #handsockplussize #handsockdoubleruffle #handsockedelweiss #pemboronghandsock #handsockadra #handsockumrah #handsockdalila #handsockborong #handsockcantik #jomtutupaurat #handsockibujari #ootdhandsock #handsockhighquality #sayajualhandsock
5 SEBAB ANDA WAJIB CUBA BELLA DOUBLE RUFFLE . 💋 In trend sekarang. Sekali tengok terus terjatuh hati. Pakai pun senang hati❤️. . 💋Material High quality Lycra; tahan lasak dan fabrik yang selesa untuk pemakaian sepanjang hari. . 💋Terdapat dalam 3 saiz iaitu S , M dan L demi keselesaan si pemakai. . 💋 Tak mudah melorot, jatuh dan sewaktu dengannya. Ringan sampai tak terasa tengah pakai handsock. . 💋 Harga berpatutan dan mampu milik. Bayangkan anda memiliki handsock yang boleh dipakai berulang kali tanpa mudah lusuh, berbulu, dan tahan lama? Satu penjimatan untuk jangka masa panjang, betul?😍. . Rm15 sahaja sepasang exc postage ! . Nk order cepat² whatsapp saya 0199261935/tekan je link di bio okeyy 😀 . #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsockring #handsockpastel #handsocklycra #handsockmosscrepe #handsockbella #handsocktangan #handsockviral #handsockruffle #handsockplain #handsockcantik #handsockselesa #handsockplussize #handsockdoubleruffle #handsockedelweiss #pemboronghandsock #handsockadra #handsockumrah #handsockdalila #handsockborong #handsockcantik #jomtutupaurat #handsockibujari #ootdhandsock #handsockhighquality #sayajualhandsock
5 SEBAB ANDA WAJIB CUBA BELLA DOUBLE RUFFLE . 💋 In trend sekarang. Sekali tengok terus terjatuh hati. Pakai pun senang hati❤️. . 💋Material High quality Lycra; tahan lasak dan fabrik yang selesa untuk pemakaian sepanjang hari. . 💋Terdapat dalam 3 saiz iaitu S , M dan L demi keselesaan si pemakai. . 💋 Tak mudah melorot, jatuh dan sewaktu dengannya. Ringan sampai tak terasa tengah pakai handsock. . 💋 Harga berpatutan dan mampu milik. Bayangkan anda memiliki handsock yang boleh dipakai berulang kali tanpa mudah lusuh, berbulu, dan tahan lama? Satu penjimatan untuk jangka masa panjang, betul?😍. . Rm15 sahaja sepasang exc postage ! . Nk order cepat² whatsapp saya 0199261935/tekan je link di bio okeyy 😀 . #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsockring #handsockpastel #handsocklycra #handsockmosscrepe #handsockbella #handsocktangan #handsockviral #handsockruffle #handsockplain #handsockcantik #handsockselesa #handsockplussize #handsockdoubleruffle #handsockedelweiss #pemboronghandsock #handsockadra #handsockumrah #handsockdalila #handsockborong #handsockcantik #jomtutupaurat #handsockibujari #ootdhandsock #handsockhighquality #sayajualhandsock
5 SEBAB ANDA WAJIB CUBA BELLA DOUBLE RUFFLE . 💋 In trend sekarang. Sekali tengok terus terjatuh hati. Pakai pun senang hati❤️. . 💋Material High quality Lycra; tahan lasak dan fabrik yang selesa untuk pemakaian sepanjang hari. . 💋Terdapat dalam 3 saiz iaitu S , M dan L demi keselesaan si pemakai. . 💋 Tak mudah melorot, jatuh dan sewaktu dengannya. Ringan sampai tak terasa tengah pakai handsock. . 💋 Harga berpatutan dan mampu milik. Bayangkan anda memiliki handsock yang boleh dipakai berulang kali tanpa mudah lusuh, berbulu, dan tahan lama? Satu penjimatan untuk jangka masa panjang, betul?😍. . Rm15 sahaja sepasang exc postage ! . Nk order cepat² whatsapp saya 0199261935/tekan je link di bio okeyy 😀 . #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsockring #handsockpastel #handsocklycra #handsockmosscrepe #handsockbella #handsocktangan #handsockviral #handsockruffle #handsockplain #handsockcantik #handsockselesa #handsockplussize #handsockdoubleruffle #handsockedelweiss #pemboronghandsock #handsockadra #handsockumrah #handsockdalila #handsockborong #handsockcantik #jomtutupaurat #handsockibujari #ootdhandsock #handsockhighquality #sayajualhandsock
5 SEBAB ANDA WAJIB CUBA BELLA DOUBLE RUFFLE . 💋 In trend sekarang. Sekali tengok terus terjatuh hati. Pakai pun senang hati❤️. . 💋Material High quality Lycra; tahan lasak dan fabrik yang selesa untuk pemakaian sepanjang hari. . 💋Terdapat dalam 3 saiz iaitu S , M dan L demi keselesaan si pemakai. . 💋 Tak mudah melorot, jatuh dan sewaktu dengannya. Ringan sampai tak terasa tengah pakai handsock. . 💋 Harga berpatutan dan mampu milik. Bayangkan anda memiliki handsock yang boleh dipakai berulang kali tanpa mudah lusuh, berbulu, dan tahan lama? Satu penjimatan untuk jangka masa panjang, betul?😍. . Rm15 sahaja sepasang exc postage ! . Nk order cepat² whatsapp saya 0199261935/tekan je link di bio okeyy 😀 . #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsockring #handsockpastel #handsocklycra #handsockmosscrepe #handsockbella #handsocktangan #handsockviral #handsockruffle #handsockplain #handsockcantik #handsockselesa #handsockplussize #handsockdoubleruffle #handsockedelweiss #pemboronghandsock #handsockadra #handsockumrah #handsockdalila #handsockborong #handsockcantik #jomtutupaurat #handsockibujari #ootdhandsock #handsockhighquality #sayajualhandsock
5 SEBAB ANDA WAJIB CUBA BELLA DOUBLE RUFFLE . 💋 In trend sekarang. Sekali tengok terus terjatuh hati. Pakai pun senang hati❤️. . 💋Material High quality Lycra; tahan lasak dan fabrik yang selesa untuk pemakaian sepanjang hari. . 💋Terdapat dalam 3 saiz iaitu S , M dan L demi keselesaan si pemakai. . 💋 Tak mudah melorot, jatuh dan sewaktu dengannya. Ringan sampai tak terasa tengah pakai handsock. . 💋 Harga berpatutan dan mampu milik. Bayangkan anda memiliki handsock yang boleh dipakai berulang kali tanpa mudah lusuh, berbulu, dan tahan lama? Satu penjimatan untuk jangka masa panjang, betul?😍. . Rm15 sahaja sepasang exc postage ! . Nk order cepat² whatsapp saya 0199261935/tekan je link di bio okeyy 😀 . #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsockring #handsockpastel #handsocklycra #handsockmosscrepe #handsockbella #handsocktangan #handsockviral #handsockruffle #handsockplain #handsockcantik #handsockselesa #handsockplussize #handsockdoubleruffle #handsockedelweiss #pemboronghandsock #handsockadra #handsockumrah #handsockdalila #handsockborong #handsockcantik #jomtutupaurat #handsockibujari #ootdhandsock #handsockhighquality #sayajualhandsock
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
Selain handsock Bella yang ada ramai adik beradik warna yang cantik cantik, jangan tak tahu handsock Dalila pun warna warna dia meriah sekampung ! Sampai cik Mira sendiri pun dah berapa kali culik untuk diri sendiri 😂 . cik Mira tahu awak tak ada masa untuk sakit kepala nak matching kan handsock dengan outfit setiap hari. Jadi lepas ni bila ada handsock Dalila ni mesti senang nak bersiap kan 😜 . Dan semestinya ada harga best sempena YEAR END SALE tak lama lagi. Nak tahu apa apa boleh terus roger cik Mira di wassap okay 🌸 . Klik shja link di bio 😘 . . . #HandsockRuffle #handsockDalila #yangoribermututinggi #handsockmosscrepe #handsockropol #handsockropolmurah #handsockdoubleruffle #boronghandsockruffle #TeamEdelweiss #handsockrufflemurah   #handsockrenda   #handsockplain #handsockmurah   #sarungtanganruffle #sarunglengnruffle #sarungtanganropol #sayajualhandsock #handsockumrah #handsockhaji #sarungtangandoubleruffle
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
TERSENYUM MANIS bila satu hari selesa tanpa gatal-gatal, panas dan rimas hooray😆 say YES to Handsock Bella #doublerenda . Berdasarkan survey hakak memang ramai sangatlah minat dengan si Bella ni sebab Bella ni sangat user-friendly tau. Sarung je dah rasa selesa, fabrik lembut, ringan. Kadang tak terasa pun tengah pakai handsock😍 . Paling best tangan boleh bergerak bebas nak selfie ke, nak buat apa-apa aktiviti pun sebab handsock tak londeh😆 . Awak suka tak kalau pakai handsock tapi tak terasa macam pakai handsock tapi aurat selamat terpelihara elok? . Kalau suka cepat-cepat grab Bella okay? . . #handsockdoublerenda #handsockviral #handsockBella #handsockmalaysia #handsockdoubleruffle #handsockcantik #handsockmurah #handsockborong #handsockberopol #handsockruffle #handsockdalila #handsockadra #handsockbella #ajdaplain #handsockbercorak #handsockdwitone #printedhandsock #plainhandsock #teamhananur #trustedseller #sellerhandsock #jualhandsock #belihandsock #sayajualhandsock #sayajualsarunglengan
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
HANDSOCK MAIRA. . ❤ Material Kain Lycra Premium (Sama Bella & Dewi) . ❤ Ropol Single Layer (Jahitan Benang Getah) . ❤ Memiliki Size S, M & L ❤ Panjang Melebihi Siku. . HARGA : S & M : RM22 L : RM25 . #handsockcantik #handsockbest #handsocklace #hansock #handsockruffle #handsockmurah #handsockdoubleruffle #handsock #sayajualhandsock #sayajual
YEAR END SALE 12 DEC - 31 DEC ‼️ . . Jom pakat2 grab harga YES kami untuk DONNA CRYSTAL HANDSOCK. Cepat2 whatsapp aina tau sementara stock warna yang korang nak masih ada 🤗 . Boleh whatsapp 0182526963 atau terus tekan link di bio 😉 . . #teamhasyaempire #teamHE #HASYAEMPIRE #handsockmuslimah #borongmurah #boronghandsock #borongmalaysia #sayajualborong #handsockmurah #hamdsockborong #handsockcotton #handsockruffle #handsockdonna #handsockdalila #handsock #sayajualhandsock #handsockcotton #handsockmurah #handsockonline #sayajualonline #yearendsale #yessale #sales
"Saya tak nak yang ropol-ropol. Saya nak yang plain je" . Yang plain pun ada tau, awak! Namanya Handsock Peony! Terdapat lebih 10 warna pilihan dengan hiasan minimal butang2 comel sebagai penyeri. . Yang pasti selesa dipakai untuk pemakaian harian. Handsock Peony; Sarung-sarung terus comel😉 Awak nak cuba? . #handsockbutton #handsockplain #handsockmuslimah #teamedelweiss #handsockcantik #sayajual #sayajualhandsock #bazaarpaknil #bazarpaknil #igersmalaysia
🌸 Material Yang Digunakan High Quality Lycra. Dijamin : ✅ Selesa ✅ Tidak Gatal2 ✅ Tidak Panas ✅ Tidak Turun Warna . 🌸 SAIZ : Panjang : - 16inci keatas 🌸 SAIZ : Ukurlilit lengan/ pergelangan tangan: S : 7 inci. / 5 inci M.L : 8 inci. / 6 inci XL : 9 inci. / 7 inci ✅ NOTA PENTING : Tiada getah di bahagian pergelangan tangan, jadi tak meregang. Harus betul2 ikut ukuran yg diberi. Harga : RM 22 (exclude postage) #hansock #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsockdoubleruffle #handsockruffle #handsocklace #sayajualhandsock #sayajual
🌸 Material Yang Digunakan High Quality Lycra. Dijamin : ✅ Selesa ✅ Tidak Gatal2 ✅ Tidak Panas ✅ Tidak Turun Warna . 🌸 SAIZ : Panjang : - 16inci keatas 🌸 SAIZ : Ukurlilit lengan/ pergelangan tangan: S : 7 inci. / 5 inci M.L : 8 inci. / 6 inci XL : 9 inci. / 7 inci ✅ NOTA PENTING : Tiada getah di bahagian pergelangan tangan, jadi tak meregang. Harus betul2 ikut ukuran yg diberi. Harga : RM 22 (exclude postage) #hansock #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsockdoubleruffle #handsockruffle #handsocklace #sayajualhandsock #sayajual
🌸 Material Yang Digunakan High Quality Lycra. Dijamin : ✅ Selesa ✅ Tidak Gatal2 ✅ Tidak Panas ✅ Tidak Turun Warna . 🌸 SAIZ : Panjang : - 16inci keatas 🌸 SAIZ : Ukurlilit lengan/ pergelangan tangan: S : 7 inci. / 5 inci M.L : 8 inci. / 6 inci XL : 9 inci. / 7 inci ✅ NOTA PENTING : Tiada getah di bahagian pergelangan tangan, jadi tak meregang. Harus betul2 ikut ukuran yg diberi. Harga : RM 22 (exclude postage) #hansock #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsockdoubleruffle #handsockruffle #handsocklace #sayajualhandsock #sayajual
🌸 Material Yang Digunakan High Quality Lycra. Dijamin : ✅ Selesa ✅ Tidak Gatal2 ✅ Tidak Panas ✅ Tidak Turun Warna . 🌸 SAIZ : Panjang : - 16inci keatas 🌸 SAIZ : Ukurlilit lengan/ pergelangan tangan: S : 7 inci. / 5 inci M.L : 8 inci. / 6 inci XL : 9 inci. / 7 inci ✅ NOTA PENTING : Tiada getah di bahagian pergelangan tangan, jadi tak meregang. Harus betul2 ikut ukuran yg diberi. Harga : RM 22 (exclude postage) #hansock #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsockdoubleruffle #handsockruffle #handsocklace #sayajualhandsock #sayajual
🌸 Material Yang Digunakan High Quality Lycra. Dijamin : ✅ Selesa ✅ Tidak Gatal2 ✅ Tidak Panas ✅ Tidak Turun Warna . 🌸 SAIZ : Panjang : - 16inci keatas 🌸 SAIZ : Ukurlilit lengan/ pergelangan tangan: S : 7 inci. / 5 inci M.L : 8 inci. / 6 inci XL : 9 inci. / 7 inci ✅ NOTA PENTING : Tiada getah di bahagian pergelangan tangan, jadi tak meregang. Harus betul2 ikut ukuran yg diberi. Harga : RM 22 (exclude postage) #hansock #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsockdoubleruffle #handsockruffle #handsocklace #sayajualhandsock #sayajual
🌸 Material Yang Digunakan High Quality Lycra. Dijamin : ✅ Selesa ✅ Tidak Gatal2 ✅ Tidak Panas ✅ Tidak Turun Warna . 🌸 SAIZ : Panjang : - 16inci keatas 🌸 SAIZ : Ukurlilit lengan/ pergelangan tangan: S : 7 inci. / 5 inci M.L : 8 inci. / 6 inci XL : 9 inci. / 7 inci ✅ NOTA PENTING : Tiada getah di bahagian pergelangan tangan, jadi tak meregang. Harus betul2 ikut ukuran yg diberi. Harga : RM 22 (exclude postage) #hansock #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsockdoubleruffle #handsockruffle #handsocklace #sayajualhandsock #sayajual
🌸DAMIA TRIPLE Ruffle🌸 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai. 🌹Material breathable. 🌹Panjang ±38cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm. (free size fit till L). 🌹Tiada getah di hujung. P/S; Warna pada gambar berbeza disebabkan pencahayaan; indoor, outdoor dan juga faktor alat yg digunakan. Harga : RM18 (exclude postage) #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsock #handsockruffle #sayajualhandsock #sayajual
🌸DAMIA TRIPLE Ruffle🌸 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai. 🌹Material breathable. 🌹Panjang ±38cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm. (free size fit till L). 🌹Tiada getah di hujung. P/S; Warna pada gambar berbeza disebabkan pencahayaan; indoor, outdoor dan juga faktor alat yg digunakan. Harga : RM18 (exclude postage) #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsock #handsockruffle #sayajualhandsock #sayajual
🌸DAMIA TRIPLE Ruffle🌸 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai. 🌹Material breathable. 🌹Panjang ±38cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm. (free size fit till L). 🌹Tiada getah di hujung. P/S; Warna pada gambar berbeza disebabkan pencahayaan; indoor, outdoor dan juga faktor alat yg digunakan. Harga : RM18 (exclude postage) #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsock #handsockruffle #sayajualhandsock #sayajual
🌸DAMIA TRIPLE Ruffle🌸 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai. 🌹Material breathable. 🌹Panjang ±38cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm. (free size fit till L). 🌹Tiada getah di hujung. P/S; Warna pada gambar berbeza disebabkan pencahayaan; indoor, outdoor dan juga faktor alat yg digunakan. Harga : RM18 (exclude postage) #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsock #handsockruffle #sayajualhandsock #sayajual
🌸DAMIA TRIPLE Ruffle🌸 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai. 🌹Material breathable. 🌹Panjang ±38cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm. (free size fit till L). 🌹Tiada getah di hujung. P/S; Warna pada gambar berbeza disebabkan pencahayaan; indoor, outdoor dan juga faktor alat yg digunakan. Harga : RM18 (exclude postage) #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsock #handsockruffle #sayajualhandsock #sayajual
🌸DAMIA TRIPLE Ruffle🌸 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai. 🌹Material breathable. 🌹Panjang ±38cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm. (free size fit till L). 🌹Tiada getah di hujung. P/S; Warna pada gambar berbeza disebabkan pencahayaan; indoor, outdoor dan juga faktor alat yg digunakan. Harga : RM18 (exclude postage) #handsockmurah #handsockbest #handsockcantik #handsock #handsockruffle #sayajualhandsock #sayajual
# TERBARU Handsock Double Renda Untuk Pastel Lovers Kini DILANCARKAN🔥🔥 "Dah banyak koleksi handsock saya beli. Tapi yang warna pastel ni susah nak cari". Ini rungutan manje customer handsock kami. Dengan rasa riang, kami keluarkan Handsock ADRA yang bakal buat sayang2 lebih ayu dan sopan dari biasa😚 Pasti memukaww mata yang memandang ============================ APA BESTNYER HANDSOCK ADRA NI? ============================ 🌸MATERIAL MOSS CREPE Sifat moss crepe ni tahan lasak, tak mudah renyuk & breathable. Lembut membelai tangan. Dah boleh bayangkan betapa selesanya Handsock Adra? 🌸DOUBLE RUFFLE Double renda buat sayang2 tampak elegan, bertambah gojess mak jemah 🌸TAKDE GETAH DI HUJUNG Kekadang bila ada getah, berbekas tangan uolls kan? Jadi, kami "TIADA"kan getah. Tak melorot ke? Tidak sayang2, Handsock Adra very stretchable 🌸9 WARNA LETOPPSS Kak * bagi 9 warna hot untuk sayang2 pilih. Kalau rambang mata, apa lagi, grab kesemua warna. Yeay! 🌸FREE SIZE Kalau tangan size kerengga sampai secomel teddy bear boleh bergaya tanpa batasan. . Tak sabar sangat nak memiliki Handsock Adra kan? Wasap no ni cepat sebelum kesemua warna habis dirembat ratu👸 . Harga : RM15 (exclude postage) . Ws ke +60176138644 . #handsockmurah #handsockcantik #handsockbest #handsock #handsockruffle #handsockdoubleruffle #sayajual #sayajualhandsock
# TERBARU Handsock Double Renda Untuk Pastel Lovers Kini DILANCARKAN🔥🔥 "Dah banyak koleksi handsock saya beli. Tapi yang warna pastel ni susah nak cari". Ini rungutan manje customer handsock kami. Dengan rasa riang, kami keluarkan Handsock ADRA yang bakal buat sayang2 lebih ayu dan sopan dari biasa😚 Pasti memukaww mata yang memandang ============================ APA BESTNYER HANDSOCK ADRA NI? ============================ 🌸MATERIAL MOSS CREPE Sifat moss crepe ni tahan lasak, tak mudah renyuk & breathable. Lembut membelai tangan. Dah boleh bayangkan betapa selesanya Handsock Adra? 🌸DOUBLE RUFFLE Double renda buat sayang2 tampak elegan, bertambah gojess mak jemah 🌸TAKDE GETAH DI HUJUNG Kekadang bila ada getah, berbekas tangan uolls kan? Jadi, kami "TIADA"kan getah. Tak melorot ke? Tidak sayang2, Handsock Adra very stretchable 🌸9 WARNA LETOPPSS Kak * bagi 9 warna hot untuk sayang2 pilih. Kalau rambang mata, apa lagi, grab kesemua warna. Yeay! 🌸FREE SIZE Kalau tangan size kerengga sampai secomel teddy bear boleh bergaya tanpa batasan. . Tak sabar sangat nak memiliki Handsock Adra kan? Wasap no ni cepat sebelum kesemua warna habis dirembat ratu👸 . Harga : RM15 (exclude postage) . Ws ke +60176138644 . #handsockmurah #handsockcantik #handsockbest #handsock #handsockruffle #handsockdoubleruffle #sayajual #sayajualhandsock
# TERBARU Handsock Double Renda Untuk Pastel Lovers Kini DILANCARKAN🔥🔥 "Dah banyak koleksi handsock saya beli. Tapi yang warna pastel ni susah nak cari". Ini rungutan manje customer handsock kami. Dengan rasa riang, kami keluarkan Handsock ADRA yang bakal buat sayang2 lebih ayu dan sopan dari biasa😚 Pasti memukaww mata yang memandang ============================ APA BESTNYER HANDSOCK ADRA NI? ============================ 🌸MATERIAL MOSS CREPE Sifat moss crepe ni tahan lasak, tak mudah renyuk & breathable. Lembut membelai tangan. Dah boleh bayangkan betapa selesanya Handsock Adra? 🌸DOUBLE RUFFLE Double renda buat sayang2 tampak elegan, bertambah gojess mak jemah 🌸TAKDE GETAH DI HUJUNG Kekadang bila ada getah, berbekas tangan uolls kan? Jadi, kami "TIADA"kan getah. Tak melorot ke? Tidak sayang2, Handsock Adra very stretchable 🌸9 WARNA LETOPPSS Kak * bagi 9 warna hot untuk sayang2 pilih. Kalau rambang mata, apa lagi, grab kesemua warna. Yeay! 🌸FREE SIZE Kalau tangan size kerengga sampai secomel teddy bear boleh bergaya tanpa batasan. . Tak sabar sangat nak memiliki Handsock Adra kan? Wasap no ni cepat sebelum kesemua warna habis dirembat ratu👸 . Harga : RM15 (exclude postage) . Ws ke +60176138644 . #handsockmurah #handsockcantik #handsockbest #handsock #handsockruffle #handsockdoubleruffle #sayajual #sayajualhandsock
next page →