#sayajualhandsock

37,640 posts

Loading...
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Handsock AR 3.0 Triely...Sesuai sangat kalau pakai dgn baju kurung..terselah sweetnye si pemakai 😍. . RM15 je exclude postage. Nak beli.. Jom whatsapp kami di 019 9119695 ye 😉. . #ainisharuffletriely #ainisharuffle #handsockruffle #handsockmuslimah #mosscrepehandsock #sayajualhandsock #teamsatumakna4u #teamsatumakna4upahang #satumakna4upahang #satumakna4u #butikdhiarose #kuantanpahang #onlinebusiness #onlineteam #senyumsokmo
Assalamualaikum lovelies 💖 🌸BAWAL SATIN silk lasercut(new stock) . 🥀 Bidang 45' (110cmx110) 🥀PRICE : RM25 🥀Postage:RM7(SM) RM10(SS) . DM or just click the link on bio profile. Tq. 😘 . #sayajualmurah #sayajualhandsock #sayajual #jualmurah #muslimahwear #hijabpin #hijabpins #shawlpin #jualborong #hijab #handsock #handsocks #sarunglengan #sarungtangan #pintudung #murah #handsockmurah #handsockjejari #jual #tutupaurat #haji #umrah #handsockring #aurat #handsockruffle #instashopmalaysia #handsockmurah
Parcel soka handsock dah sampai ke rumah baru🏡 Parcel siapa yang besar mampat dan padat ni? Takut sis😱 . Hmm, macam tak sabar jea sis nak tengok apa dalam sampul poslaju nie kan. Jeng jeng jeng! Kita tungguuu dan lihat😃 . Thank you dear sudi shopping handsock @aj.signature yang superb laku keras macam pisang goreng tu😋 Petang2 gini lapar pula rasa, korang masak apa tu untuk minum petang? #handsockcantik #handsocklawa #handsockmalaysia #handsockselangor #handsockkl #handsocksekolah #handsockborong #handsocklaku #handsockviral #handsockselesa #handsockberkualiti #handsockberopol #handsockruffle #handsockadra #handsockdalila #teamhananur #trustedseller #sellerhandsock #jualhandsock #belihandsock #sayajualhandsock
Ayna Dwitone Handsock dah ade color baruuu😍😍. RM7 je awak sepasang.. . Jom pilih color yg korang suke,then order dgn kami di 019 9119695 tau😉. Cepat cepat sblm sold out 😁. . #aynadwitone #handsockdwitone #handsockmurah #handsockcotton #sayajualhandsock #handsocksm4u #handsockmuslimah #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #teamhandsockrare #butikdhiarose #onlinebusiness #onlineteam #kuantanpahang #senyumsokmo
Ayna Dwitone Handsock dah ade color baruuu😍😍. RM7 je awak sepasang.. . Jom pilih color yg korang suke,then order dgn kami di 019 9119695 tau😉. Cepat cepat sblm sold out 😁. . #aynadwitone #handsockdwitone #handsockmurah #handsockcotton #sayajualhandsock #handsocksm4u #handsockmuslimah #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #teamhandsockrare #butikdhiarose #onlinebusiness #onlineteam #kuantanpahang #senyumsokmo
HANDSOCK DEWI DIAMOND . 🔶 DESCRIPTIONS OF #HandsockDewiDiamond . 📌 CODE: 📌 MATERIAL: Lycra Premium Ohana 📌 DESIGN: #HandsockDiamond 📌 AVAILABLE SIZE: S & M 📌 SPECIALITY: No rubber grip at the end of the arm, but it will not fall as it use comfortable grip. 📌 PREMIUM ADD-ONS: Decorated with elegant looking diamonds at the end of the wrist and finishing “double-layer” seam. 📌 EXTRAS: NurBella's logo and size tag. . ☎ HOW TO ORDER? . Kindly WHATSAPP to +6011 2065 5133 Or directly click LINK on our bio. . Thank you. Happy shopping! ❤ . #HandsockNurBella #HandsockNurBellaZah #Handsock #HandsockMurah #HandsockViral #HandsockMalaysia #SayaJualHandsock
HANDSOCK WARDA . 🔶 DESCRIPTIONS OF #HandsockWarda . 📌 CODE: 📌 MATERIAL: Lycra Premium Ohana 📌 DESIGN: #HandsockSimple 📌 AVAILABLE SIZE: S & M 📌 SPECIALITY: No rubber grip at the end of the arm, but it will not fall as it use comfortable grip. 📌 EXTRAS: NurBella's logo and size tag. . ☎ HOW TO ORDER? . Kindly WHATSAPP to +6011 2065 5133 Or directly click LINK on our bio. . Thank you. Happy shopping! ❤ . #HandsockNurBella #HandsockNurBellaZah #Handsock #HandsockMurah #HandsockViral #HandsockMalaysia #SayaJualHandsock
HANDSOCK LUNA . 🔶 DESCRIPTIONS OF #HandsockLuna . 📌 CODE: 📌 MATERIAL: Lycra Premium Ohana 📌 DESIGN: #HandsockSingleRuffle 📌 AVAILABLE SIZE: S & M 📌 SPECIALITY: No rubber grip at the end of the arm, but it will not fall as it use comfortable grip. 📌 EXTRAS: NurBella's logo and size tag. . ☎ HOW TO ORDER? . Kindly WHATSAPP to +6011 2065 5133 Or directly click LINK on our bio. . Thank you. Happy shopping! ❤ . #HandsockNurBella #HandsockNurBellaZah #Handsock #HandsockMurah #HandsockViral #HandsockMalaysia #SayaJualHandsock
Ayna Dwitone Handsock!! Handsock Dwitone, Material Cotton, Panjang: 18cm, Lilit Atas: 16cm & Lilit Bawah: 14cm.. RM7 je 😉.. . Handsock bajet, sebab beli sepasang dapat 2 color berbeza 😍. . Nak beli, whatsapp 014 5346422 @ tekan je link wassap kt bio tu 😘. . #aynadwitone #handsockdwitone #handsockmuslimah #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocksm4u #teamsatumakna4upahang #satumakna4upahang #satumakna4u #kuantanpahang #senyumselalu
Warna Hot untuk Handsock Maira 😀 - Mocha mellow ada stok lagi tau utk saiz s . . Whatsapp cikda utk order okay #handsockbydreamdress
Klu awak bijak bestari, cuba teka handsock apakah ini? 😝 . Dengar kata ada keluar warna baru lagii horey! Haa cepat teka dulu! Siapa jawab betul nii sis rasa mcm bagi diskaun special lah kat dia, hehe nak tak?
Hai semua👋🏻 Selamat berhujung minggu. . Harini kita up sikit geng purple beraksi💥💥Meriah tak meriah kaler dia? . Haa! Puprle lovers wajib grab semua purple colour nie. Sementara semua code untuk purple colour masih available. Semua cantikk cantikk taww😍 . Boleh fit untuk semua saiz tangan (saiz xs-xl). Bukan calang-calang handsock taww✨ . Boleh klik link number di bio yaa.. #handsockcantik #handsocklawa #handsockmurah #handsockberkualiti #handsockmalaysia #handsockborong #handsockberopol #handsockruffle #handsockadra #handsockdalila #teamhananur #trustedseller #sellerhandsock #jualhandsock #belihandsock #handsockviral #handsocklaku #sayajualhandsock #jualsarunglengan
"Alhamdulillah dengan adanya Handsock Adra, saya lebih bersemangat utk ke kelas setiap hari" Konfiden level pon tinggi wooo! . Hehe siap excited lagi pikir esok nak pakai warna apa pula supaya match dgn baju hihi.. . Ada yg nak cuba handsock adra ni? Meh dm/whatsapp sis cecepat yea.. Ada promo tau korangg😘
Ish ish mesti tak selesa kan klu elok kita tengah buat kerja susun2 file kat ofis pastu lengan baju sokmo nak terselak/melorot jeeee😥 . Tersiksa juga kita nak cover kan? . Jadi usah risau! Singkirkan kepenatan anda dan cuba lah pelbagai HANDSOCK kualiti terbaik dari kami @amodestclo 😎 . Dari tangan haluss cili padi sampai tangan saiz XL kita ada taww awak! Tinggal pilih jee ikut kata hati kenan yg mana hihiks . Ok klu nak order, tekan link whatsapp di bio utk fast response ya girls ❤
Handsock Ainisha Ruffle Dwiely.. Material: Mosscrepe, selesa dan tak panas bile pakai 😍. Color yang menarik dan RM 12 sahaja tdk termasuk postage 😘. . Nak beli, jom whatsapp 019 9119695 ye 😉. . #ainisharuffledwiely #mosscrepehandsock #handsockruffle #handsockmurah #sayajualhandsock #handsockcantik #handsocksm4u #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #butikdhiarose #butikkuantan #socksempire #kuantanpahang #onlinebusiness #onlineteam #senyumsokmo #jomtutupaurat
Handsock Ainisha Ruffle Dwiely.. Material: Mosscrepe, selesa dan tak panas bile pakai 😍. Color yang menarik dan RM 12 sahaja tdk termasuk postage 😘. . Nak beli, jom whatsapp 019 9119695 ye 😉. . #ainisharuffledwiely #mosscrepehandsock #handsockruffle #handsockmurah #sayajualhandsock #handsockcantik #handsocksm4u #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #butikdhiarose #butikkuantan #socksempire #kuantanpahang #onlinebusiness #onlineteam #senyumsokmo #jomtutupaurat
"Dalila! Dalila! Jangan pisahkan saya dengan Dalila😭!!" . Haa sampai mengigau ke dalam mimpi Handsock Dalila ni😆. Apa yang best sangat dengan Dalila #handsockruffle ni sampai tak nak pisah tu? . 💝Handsock bersifat ringan dan meregang. Pakai lama lama pun tak rimas sebab tak loose dan rasa macam 'tak pakai' handsocks😎 . 💝Tak melorot/gelongsor/londeh sebab materialnya jenis fit tapi tak melemaskan🤗. Lebih 1000 muslimah setuju Handsock Dalila memang behave di tangan! . 💝Ruffle gebu gebas menambah seri si pemakai. Mantain gebu walaupun dibasuh banyak kali🌸 . Dengan semua ciri ciri ni macam mana tak meraung kalau tak dapat handsock idaman😍 Tak percaya? Cuba sepasang, konfirm repeat order😉 . . . #HandsockRuffle #handsockDalila #yangoribermututinggi #handsockmosscrepe #handsockropol #handsockropolmurah #handsockdoubleruffle #boronghandsockruffle #TeamEdelweiss #handsockrufflemurah   #handsockrenda   #handsockplain #handsockmurah   #sarungtanganruffle #sarunglengnruffle #sarungtanganropol #sayajualhandsock #handsockumrah #handsockhaji #sarungtangandoubleruffle
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
Psssst... awak dah dapat ke belum handsock dalila ni? - - 🌷material moss crepe, very stretchable dan sangat selesa dipakai 🌷tak panas, material breathable 🌷Panjang ±37cm, lebar hujung ±10.5cm, lebar lengan ±7.5cm 🌷panjang lebih dari atas siku 🌷getah TIADA di hujung tapi jangan risau! Takkan melorot sebab material stretchable - - - Hanya RM12 sepasang exc postage! click LINK di bio untuk order ❤️ - - - #handsockmurah #handsockmalaysia #handsockdalila #sayajualhandsock #sayajualsarunglengan #teamhananur #handsockumrah #handsockcantik #handsock #handsockviral #handsockberopol #handsockruffle #trustedseller #muslimahessentials
Ya Allah.. Sis lupa lah nak habaq kat semua dearies #thetrulyhijabbyfz yang Nuqaa tengah buat promo 😆 . . 🌸Kombo A🌸 . ✔️1 pasang Handsock Bella/Adra ✔️1 pasang Handsock Dalila ✔️1 pasang Handsock Nuqaa plain ✔️+ postage . . Cuma RM35 je gaissss, jimat RM6 wehh 😱 Beronok-ronok nak shopping selambak macam ni 😩 . . . Berminat? Boleh lah pm sis cepat sebelum warna yg dearies nak tu out of stock 😙 DM atau klik link di bio untuk whatsapp 📲 🤗 FAST RESPOND ⚡ . . . . . #nuqaahandsock #teamnuqaa #handsockbynuqaa #handsockcantik #handsockkainsejuk #handsockmurah #handsocklovers #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockdalila #handsoclbelladoubleruffle #handsoclmaira #handsockadradoubleruffle #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #ikutsyariat #sayajualmurah #sayajualhandsock #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop . #teamnuqaa #handsockadra #handsockadramidnight #handsockdoublerenda
Ya Allah.. Sis lupa lah nak habaq kat semua dearies #thetrulyhijabbyfz yang Nuqaa tengah buat promo 😆 . . 🌸Kombo B🌸 . . ✔️1 pasang Handsock Bella ✔️1 pasang Handsock Adra ✔️1 pasang stokin ✔️+ postage . . Cuma RM40 je gaissss, jimat RM5 wehh 😱 Beronok-ronok nak shopping selambak macam ni 😩 . . . Berminat? Boleh lah pm sis cepat sebelum warna yg dearies nak tu out of stock 😙 DM atau klik link di bio untuk whatsapp 📲 🤗 FAST RESPOND ⚡ . . . . . #nuqaahandsock #teamnuqaa #handsockbynuqaa #handsockcantik #handsockkainsejuk #handsockmurah #handsocklovers #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockdalila #handsoclbelladoubleruffle #handsoclmaira #handsockadradoubleruffle #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #ikutsyariat #sayajualmurah #sayajualhandsock #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop . #teamnuqaa #handsockadra #handsockadramidnight #handsockdoublerenda
Ya Allah.. Sis lupa lah nak habaq kat semua dearies #thetrulyhijabbyfz yang Nuqaa tengah buat promo 😆 . . 🌸Kombo C🌸 . ✔️1 pasang Handsock Bella ✔️1 pasang Handsock Adra ✔️1 pasang Handsock Dalila ✔️+ postage . . Cuma RM45 je gaissss, jimat RM4 wehh 😱 Beronok-ronok nak shopping selambak macam ni 😩 . . . Berminat? Boleh lah pm sis cepat sebelum warna yg dearies nak tu out of stock 😙 DM atau klik link di bio untuk whatsapp 📲 🤗 FAST RESPOND ⚡ . . . . . #nuqaahandsock #teamnuqaa #handsockbynuqaa #handsockcantik #handsockkainsejuk #handsockmurah #handsocklovers #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockdalila #handsoclbelladoubleruffle #handsoclmaira #handsockadradoubleruffle #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #ikutsyariat #sayajualmurah #sayajualhandsock #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop . #teamnuqaa #handsockadra #handsockadramidnight #handsockdoublerenda
Ya Allah.. Sis lupa lah nak habaq kat semua dearies #thetrulyhijabbyfz yang Nuqaa tengah buat promo 😆 . . 🌸Kombo D🌸 . ✔️5 pasang Nuqaa plain + postage . . Cuma RM38 je gaissss, jimat RM4 wehh 😱 Beronok-ronok nak shopping selambak macam ni 😩 . . . Berminat? Boleh lah pm sis cepat sebelum warna yg dearies nak tu out of stock 😙 DM atau klik link di bio untuk whatsapp 📲 🤗 FAST RESPOND ⚡ . . . . . #nuqaahandsock #teamnuqaa #handsockbynuqaa #handsockcantik #handsockkainsejuk #handsockmurah #handsocklovers #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockdalila #handsoclbelladoubleruffle #handsoclmaira #handsockadradoubleruffle #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #ikutsyariat #sayajualmurah #sayajualhandsock #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop . #teamnuqaa #handsockadra #handsockadramidnight #handsockdoublerenda
AR 3.0 Basic.. Handsock simple tapi menarik.. Kalau hadiahkan pd kesayangan pon okay 😉. Mesti bertambah tambah sayangnye pade awakk 😍. . RM10 je awak.. Harge mampu milik kan.. Jom order dgn kami skrg, whatsapp 019 9119695 ye 😘. . #ainisharuffle #ainishabasic #handsockainisha #mosscrepehandsock #sayajualhandsock #handsocksm4u #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #teamhandsockrare #butikdhiarose #kuantanpahang #onlinebusiness #onlineteam #senyumsokmo #jomtutupaurat
AR 3.0 Basic.. Handsock simple tapi menarik.. Kalau hadiahkan pd kesayangan pon okay 😉. Mesti bertambah tambah sayangnye pade awakk 😍. . RM10 je awak.. Harge mampu milik kan.. Jom order dgn kami skrg, whatsapp 019 9119695 ye 😘. . #ainisharuffle #ainishabasic #handsockainisha #mosscrepehandsock #sayajualhandsock #handsocksm4u #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #teamhandsockrare #butikdhiarose #kuantanpahang #onlinebusiness #onlineteam #senyumsokmo #jomtutupaurat
Real love grows out of imperfection Because perfection grows adoration and admiration but nothing more💕 Handsock iris here! Ramai peminat iris ni kan😉😙 . Jom grab while stock last! #oktobersale #hargakasihsayang #handsocklover #handsockborong #semuahandsockbest #handsockmurah #handsockdwitonemurah #handsockbestsangat #handsockcantekdanselesa #handsocktermurah #sayajualhandsock
Walaupun dah banyak jenis handsock Ruffle yang keluar, Handsock Dalila ni juga yang sentiasa melekat di hati ❤️ . Rahsia si Dalila ni? Design ruffle yang gebu dan wavy beralun. Masih simple dan tak terlalu menonjol😍 . Dan juga sebab Handsock Dalila ni cantik terletak pada tangan . Tak melorot walaupun tangan sekecil kerengga 😆 . RM12 sepasang tak termasuk pos. Beli 5psg dapat FREE 1PSG Handsock Peony bernilai RM12 😱. Haihh ni extra best dah ! . Berminat terus ws cik Migha, klik di bio okay 🌸 . . . #HandsockRuffle #handsockDalila #yangoribermututinggi #handsockmosscrepe #handsockropol #handsockropolmurah #handsockdoubleruffle #boronghandsockruffle #TeamEdelweiss #handsockrufflemurah   #handsockrenda   #handsockplain #handsockmurah   #sarungtanganruffle #sarunglengnruffle #sarungtanganropol #sayajualhandsock #handsockumrah #handsockhaji #sarungtangandoubleruffle
💐Kanik Tapak Hitam💐 . . 🌸panjang ±38cm. . 🌸 material cotton, selesa. . 🌸bertapak hitam . 🌸sederhana tebal, boleh dipakai utk solat. . 🌸berjejari (sesuai untuk dipakai dgn sandal, selipar). . 🌸ada 6pilihan warna pastelll😍 . . Harga: RM8 only🔥🔥🔥 . . . Berminat? Boleh lah pm sis cepat sebelum warna yg dearies nak tu out of stock 😙 DM atau klik link di bio untuk whatsapp 📲 🤗 FAST RESPOND ⚡ . . . . . #nuqaahandsock #teamnuqaa #handsockbynuqaa #handsockcantik #handsockkainsejuk #handsockmurah #handsocklovers #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockdalila #handsoclbelladoubleruffle #handsoclmaira #handsockadradoubleruffle #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #ikutsyariat #sayajualmurah #sayajualhandsock #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop . #teamnuqaa #handsockadra #handsockadramidnight #handsockdoublerenda
💐Details Stokin Soka Plain💐 . . 🌸panjang ±33cm, separuh betis. . 🌸 material cotton combed, lembut, selesa. . 🌸 kain tebal, boleh bawa solat. . 🌸 Free size . 🌸 Berjari, boleh dipakai dengan selipar, sandal mahupun kasut❤️ . . Harga: RM8 only🔥🔥🔥 . . . Berminat? Boleh lah pm sis cepat sebelum warna yg dearies nak tu out of stock 😙 DM atau klik link di bio untuk whatsapp 📲 🤗 FAST RESPOND ⚡ . . . . . #nuqaahandsock #teamnuqaa #handsockbynuqaa #handsockcantik #handsockkainsejuk #handsockmurah #handsocklovers #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockdalila #handsoclbelladoubleruffle #handsoclmaira #handsockadradoubleruffle #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #ikutsyariat #sayajualmurah #sayajualhandsock #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop . #teamnuqaa #handsockadra #handsockadramidnight #handsockdoublerenda
💐Stokin Silvy Opaque💐 . . 🌸 Tebal & tidak jarang . 🌸 Boleh dipakai solat . 🌸 Tahan lasak & tahan lama . 🌸 Tidak meregang/meri walau saiz kaki besar . 🌸 Tidak licin . 🌸 Material berkualiti (88% Polyamide 12% Elastane) . 🌸 Getah yang tidak mencengkam . 🌸Panjang hingga ke bawah lutut . 🌸 Sesuai untuk semua saiz kaki dan betis (Free Size) . . Harga: RM9 only 🔥🔥🔥 . . . Berminat? Boleh lah pm sis cepat sebelum warna yg dearies nak tu out of stock 😙 DM atau klik link di bio untuk whatsapp 📲 🤗 FAST RESPOND ⚡ . . . . . #nuqaahandsock #teamnuqaa #handsockbynuqaa #handsockcantik #handsockkainsejuk #handsockmurah #handsocklovers #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockdalila #handsoclbelladoubleruffle #handsoclmaira #handsockadradoubleruffle #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #ikutsyariat #sayajualmurah #sayajualhandsock #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop . #teamnuqaa #handsockadra #handsockadramidnight #handsockdoublerenda
OKTOBER SPECIAL! . MACAM MANA NAK DAPAT FREE POSTAGE NI SIS? . Okayy mudah je awak.. . Awak grab mana mana jenis handsock kami (nama tertera dalam gambar diatas), ajak sekali member mak kakak adik kak ipar jiran.. Make sure bagi cukup 10 pasangg tau! Lebih 10 pun boleh ja, tak de hal okay! Hihi Postage kami tanggungggg! FREE POSTAGE😘DAN DAPAT FREE BROOCH jugak! . Ahaa BEST ke tak ni? . Jom cepat order sekarangg Tekan link di bio utk fast response💞
OKTOBER SPECIAL! . MACAM MANA NAK DAPAT FREE POSTAGE NI SIS? . Okayy mudah je awak.. . Awak grab mana mana jenis handsock kami (nama tertera dalam gambar diatas), ajak sekali member mak kakak adik kak ipar jiran.. Make sure bagi cukup 10 pasangg tau! Lebih 10 pun boleh ja, tak de hal okay! Hihi Postage kami tanggungggg! FREE POSTAGE😘DAN DAPAT FREE BROOCH jugak! . Ahaa BEST ke tak ni? . Jom cepat order sekarangg Tekan link di bio utk fast response💞
Wahhhh...colorful gitu handsock nyee... Eh. Meh lah pilih color yg korang suke.. Pastu whatsapp kami di 019 9119695 utk pembelian ye 😉 . Ayra Basic Handsock..rm10 sahaja tidak termasuk postage. Material Cotton dan selesa sangat ☺️. . #ayrabasichandsock #handsockberjari #handsockcotton #handsockmurah #handsockcantik #sayajualhandsock #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #socksempire #handsocksm4u #onlinebusiness #onlineteam #butikdhiarose #butikpakaianmuslimah #kuantanpahang #senyumsokmo #jomtutupaurat
Handsock Double Renda #handsockbydreamdress ni memangla lawaaaa😍.. Pilihla kome nak yang mana syatuu . . Whatsapp 011-2926.0221 utk order okay
Handsock Maira sudah sampai ke Indonesia🙈❤ Yang ni warna deep maroon tau, boleh la slide tepi tu utk tgk pilihan warna. Ada 3 saiz bolehla pilih yang mana sesuai dengan saiz lengan masing2 ya😗❤ . . Whatsapp 011-2926.0221 #handsockbydreamdress
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product : handshok jempol polos Bahan : quality rib Size : 40 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Bismillah Syar'i bukan halangan buat kamu untuk aktif beraktifitas, dan beprestasi💓 Mau di indoor ataupun outdoor bukan halangan  Karena sekarang ready manset dan handsock yang akan bikin kamu makin pede beraktifitas tanpa takut pergelangan tangan terlihat 😂 Ready 💓💓💓💓 Product :manset 2 in 1 Bahan : quality rib Size : 20 cm mengapa harus manset di GIA 👉banyak varian warna 👉bahan nyaman 👉 harga terjangkau 👉 pelayanan ramah dan cepat insya alloh 👉trendi dan.syar’i Untuk pemesanan dan tanya tanya silahkan.via.admin kami ya , Mari syar'i bersama kami😊 Syar'i mudah syar'i murah💓 #mansettangan  #mansetmurah #mansetjempol  #mansetcincin  #manset2in1 #handsock  #handsockmurah #sayajualhandsock  #handsocks #handsockring  #handsockdwitone #handsockcotton #hijab  #hijabfashion #hijabers  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijabmurah #fashionhijab  #grosirhijab  #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah  #hijrah #hijabsyari  #syari #syarimurah #muslimah
Handsock ni pon boleh jadi gift utk Tersayanggg 😍😍. . Hiasan ribbon comel buat pemakai nampak lagi manis tauu 😘. . Handsock Ayra Ribbon, RM 15 je tidak termasuk postage. Nak beli tak? Whatsapp je 019 9119695 utk pembelian ye 😉. . #ayraribbonhandsock #ayrahandsock #ribbonhandsock #handsockcantik #handsockmurah #handsocksm4u #sayajualhandsock #satumakna4u #teamsatumakna4upahang #satumakna4upahang #butikdhiarose #butikpakaianmuslimah #onlinebusiness #onlineteam #kuantanpahang #senyumsokmo #jomtutupaurat
BEST SELLER produk ini salah satu yang paling laku dari GIA modelnya yang trendy , bahan yang nyaman gak licin karena dari bahan kaos premium, dan dijamin gak bakal melorot karena pakainkaret diujungnya, cocok nih buat kamu yang aktif diluar ruangan, buat pelengkap busananya, penyambung baju, dan buat prngendara motor recomended banget kalau gak mau tangannya belang, pakai produk ini warna ini paling dicari 💗 saya kasih tau infonya ya produk : handsock JEMPOL POLOS panjang :40 cm (sesikut) ready banyak.pilihan.warNa murah bangets !!! beli lebih banyak lebih murah, dipakai.sendiri cocok BUAT KAMU YANG MAU JUALAN juga oke bnget HARGA yang kami beri akan miring banget, 。 ko.bisa?? KARENA KITA PRODUKSI SENDIRI, jamin bakal bantu finansial kamu insya alloh mau tanya tanya lebih lanjut? okee kita layani dengN sepenuh hati klik aja link di bio ya 😄 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
BEST SELLER produk ini salah satu yang paling laku dari GIA modelnya yang trendy , bahan yang nyaman gak licin karena dari bahan kaos premium, dan dijamin gak bakal melorot karena pakainkaret diujungnya, cocok nih buat kamu yang aktif diluar ruangan, buat pelengkap busananya, penyambung baju, dan buat prngendara motor recomended banget kalau gak mau tangannya belang, pakai produk ini warna ini paling dicari 💗 saya kasih tau infonya ya produk : handsock JEMPOL POLOS panjang :40 cm (sesikut) ready banyak.pilihan.warNa murah bangets !!! beli lebih banyak lebih murah, dipakai.sendiri cocok BUAT KAMU YANG MAU JUALAN juga oke bnget HARGA yang kami beri akan miring banget, 。 ko.bisa?? KARENA KITA PRODUKSI SENDIRI, jamin bakal bantu finansial kamu insya alloh mau tanya tanya lebih lanjut? okee kita layani dengN sepenuh hati klik aja link di bio ya 😄 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
BEST SELLER produk ini salah satu yang paling laku dari GIA modelnya yang trendy , bahan yang nyaman gak licin karena dari bahan kaos premium, dan dijamin gak bakal melorot karena pakainkaret diujungnya, cocok nih buat kamu yang aktif diluar ruangan, buat pelengkap busananya, penyambung baju, dan buat prngendara motor recomended banget kalau gak mau tangannya belang, pakai produk ini warna ini paling dicari 💗 saya kasih tau infonya ya produk : handsock JEMPOL POLOS panjang :40 cm (sesikut) ready banyak.pilihan.warNa murah bangets !!! beli lebih banyak lebih murah, dipakai.sendiri cocok BUAT KAMU YANG MAU JUALAN juga oke bnget HARGA yang kami beri akan miring banget, 。 ko.bisa?? KARENA KITA PRODUKSI SENDIRI, jamin bakal bantu finansial kamu insya alloh mau tanya tanya lebih lanjut? okee kita layani dengN sepenuh hati klik aja link di bio ya 😄 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
BEST SELLER produk ini salah satu yang paling laku dari GIA modelnya yang trendy , bahan yang nyaman gak licin karena dari bahan kaos premium, dan dijamin gak bakal melorot karena pakainkaret diujungnya, cocok nih buat kamu yang aktif diluar ruangan, buat pelengkap busananya, penyambung baju, dan buat prngendara motor recomended banget kalau gak mau tangannya belang, pakai produk ini warna ini paling dicari 💗 saya kasih tau infonya ya produk : handsock JEMPOL POLOS panjang :40 cm (sesikut) ready banyak.pilihan.warNa murah bangets !!! beli lebih banyak lebih murah, dipakai.sendiri cocok BUAT KAMU YANG MAU JUALAN juga oke bnget HARGA yang kami beri akan miring banget, 。 ko.bisa?? KARENA KITA PRODUKSI SENDIRI, jamin bakal bantu finansial kamu insya alloh mau tanya tanya lebih lanjut? okee kita layani dengN sepenuh hati klik aja link di bio ya 😄 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
BEST SELLER produk ini salah satu yang paling laku dari GIA modelnya yang trendy , bahan yang nyaman gak licin karena dari bahan kaos premium, dan dijamin gak bakal melorot karena pakainkaret diujungnya, cocok nih buat kamu yang aktif diluar ruangan, buat pelengkap busananya, penyambung baju, dan buat prngendara motor recomended banget kalau gak mau tangannya belang, pakai produk ini warna ini paling dicari 💗 saya kasih tau infonya ya produk : handsock JEMPOL POLOS panjang :40 cm (sesikut) ready banyak.pilihan.warNa murah bangets !!! beli lebih banyak lebih murah, dipakai.sendiri cocok BUAT KAMU YANG MAU JUALAN juga oke bnget HARGA yang kami beri akan miring banget, 。 ko.bisa?? KARENA KITA PRODUKSI SENDIRI, jamin bakal bantu finansial kamu insya alloh mau tanya tanya lebih lanjut? okee kita layani dengN sepenuh hati klik aja link di bio ya 😄 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
BEST SELLER produk ini salah satu yang paling laku dari GIA modelnya yang trendy , bahan yang nyaman gak licin karena dari bahan kaos premium, dan dijamin gak bakal melorot karena pakainkaret diujungnya, cocok nih buat kamu yang aktif diluar ruangan, buat pelengkap busananya, penyambung baju, dan buat prngendara motor recomended banget kalau gak mau tangannya belang, pakai produk ini warna ini paling dicari 💗 saya kasih tau infonya ya produk : handsock JEMPOL POLOS panjang :40 cm (sesikut) ready banyak.pilihan.warNa murah bangets !!! beli lebih banyak lebih murah, dipakai.sendiri cocok BUAT KAMU YANG MAU JUALAN juga oke bnget HARGA yang kami beri akan miring banget, 。 ko.bisa?? KARENA KITA PRODUKSI SENDIRI, jamin bakal bantu finansial kamu insya alloh mau tanya tanya lebih lanjut? okee kita layani dengN sepenuh hati klik aja link di bio ya 😄 #mansettangan #mansetmurah #mansetjempol #mansetcincin #manset2in1 #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #handsocks #handsockring #handsockdwitone #handsockcotton #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #hijabsyari #hijabmurah #fashionhijab #grosirhijab #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarcantik #kaostanganpanjang #beraniberhijrah #hijrah #hijabsyari #syari #syarimurah #muslimah
next page →