#sayajualkek

507,811 posts

Loading...
Whoopie pie king pon boleh buat utk celebrate birthday tau SAIZ 6" RM25 #keksedap #kekmalaysia #sayajual #sayajualkek #kekhantaran #kektunang #kekkawenbajet #kekkawen #dessert #cakeboss #whoppie #cheeseleleh
Kek hantaran. Sesuai untuk majlis pertunangan mahupun, hantaran. #keksedap #kekmalaysia #sayajual #sayajualkek #kekhantaran #kektunang #kekkawenbajet #kekkawen
Nampaknya hari2 la saya kena buat donut ni..ape2 pun tima kasih pada customers2 yang repeat order...ada yang mula2 hanya nak cuba rasa tapi last2 order lagi banyak..#doughnuts #doughnutwithnutella #sayajualkek #donutgebu #foodie #donut #bomboloni #kekkl #cheras
A R S Y A S E R U M . 🌱 Merawat jerawat,jeragat,Sunburn & kulit kusam 🌱 Mencerahkan kulit 🌱 Mengecilkan liang pori 🌱 Melembabkan kulit 🌱 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🌱 Anti oksidan yang tinggi 🌱 Muka menjadi awet muda 🌱 Merawat pigmentasi 🌱 Melicinkan kulit wajah 🌱 Lulus KKM 🌱 Bebas Merkuri . Mengandungi: 🌸 Aloe Vera 🌸 Minyak Argan 🌸 Chamomile 🌸 Apple Stemcell 🌸 Vitamin C & E . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : jgn menilai pada harga, jika kualiti dan kandungan bahan setanding produk mahal, why not cuba kan ? . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( No dm Whatsapp only ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( Jaminan Shopee ) . #serumarsya #serumgold #serummuka #serumajaib #bougasbeautyserum #serumwhitening #serumhalal #serumacne #serumbotoxkkm #serumterbaik #miracleserum #serumcantik #serummutiara #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualjubah #sayajualdress #sayajualshawl #sayajualbaju #sayajualhandbag #sayajualjam #sayajualtudung #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualshaklee #sayajualbawal #sayajualkek #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualperfume
I can't sleep. Bake this for my hubby and i just done. My favourite sourbuttercreamcake with leopardmotif. Let be honest, i just Cant wait to have this tomorrow. I implore you to taste this Sour Butter Cream Cake because it’s moist and tender texture. Information : Baked in 8" or 10" pan for Sourbuttercreamcake πŸ˜‹πŸ˜‹ Thank you. Cake is for life, not only for Birthday 😍 Any enquiry please WA me. #fruitpastrycake #pureingredients #bakedwithlove #homebakermalaysia #sayajualkek #freshingredients #homemade #homemadewithlove #biskutsedap #keksedap #klcheras #ampang #kekgombak #kekuluklang #kektamanmelawati #bandartunrazak #bdrsripermaisuri #brownieslover #homebakerkl #homebakerampang #foodstagram #foodpassion #keksedap #sayajualbrowniessedap #rotihomemade #rotimanis #rotitawar #homebaker #kekmarble #kekmarble #rotihomemade #sayamasak #foodstagram #foodpassion #foodporn
A R S Y A S E R U M . 🌱 Merawat jerawat,jeragat,Sunburn & kulit kusam 🌱 Mencerahkan kulit 🌱 Mengecilkan liang pori 🌱 Melembabkan kulit 🌱 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🌱 Anti oksidan yang tinggi 🌱 Muka menjadi awet muda 🌱 Merawat pigmentasi 🌱 Melicinkan kulit wajah 🌱 Lulus KKM 🌱 Bebas Merkuri . Mengandungi: 🌸 Aloe Vera 🌸 Minyak Argan 🌸 Chamomile 🌸 Apple Stemcell 🌸 Vitamin C & E . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : jgn menilai pada harga, jika kualiti dan kandungan bahan setanding produk mahal, why not cuba kan ? . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( No dm Whatsapp only ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( Jaminan Shopee ) . #serumarsya #serumgold #serummuka #serumajaib #bougasbeautyserum #serumwhitening #serumhalal #serumacne #serumbotoxkkm #serumterbaik #miracleserum #serumcantik #serummutiara #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualjubah #sayajualdress #sayajualshawl #sayajualbaju #sayajualhandbag #sayajualjam #sayajualtudung #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualshaklee #sayajualbawal #sayajualkek #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualperfume
PAY DAY SALE ❗❗ . 25 - 30 Sep 2018 SAHAJA 30% OFF . βœ”TART BRONIS 13 PCS RM15 ➑ RM10.50 Nak order produk KEPULAU YUMMS! boleh dm/wa 013 9786316 @ klik wasap link di bio. Self pickup & COD Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan. πŸ’Œ We do post out entire Malaya πŸ˜‰ http://kepulauyumms.wasap.my #kepulauyumms #kegembiraandisetiapkunyahan #sayajual #sayajualkek #sayajualbiskut #kekgulahangus #keksarangsemut #kektumpat #kekkelantan #biskuttumpat #biskutkelantan #brownieskelantan #kekmurahkelantan #doorgifttumpat #doorgiftmurah #tumpat #ejendikehendaki #paydaysale
Kek tema My Little Pony .. Untuk tempahan / pertanyaan: Whatsapp: 017-243 8818 ATAU Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP .. #KekMyLittlePony #MyLittlePony #KekHarijadi #BirthdayCake #HomeMadeBakery #BandarBaruBangi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya #Bangi
Kek tema My Little Pony .. Untuk tempahan / pertanyaan: Whatsapp: 017-243 8818 ATAU Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP .. #KekMyLittlePony #MyLittlePony #KekHarijadi #BirthdayCake #HomeMadeBakery #BandarBaruBangi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya #Bangi
Kek tema My Little Pony .. Untuk tempahan / pertanyaan: Whatsapp: 017-243 8818 ATAU Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP .. #KekMyLittlePony #MyLittlePony #KekHarijadi #BirthdayCake #HomeMadeBakery #BandarBaruBangi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya #Bangi
Kek tema Cars .. Tempahan / Pertanyaan: Sila Whatsapp: 017-243 8818 ATAU Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP . #KekCars #HomeMadeBakery #BandarBaruBangi #birthdaycake #kekharijadi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #foodmalaysia #cakemalaysia #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya
Kek tema Cars .. Tempahan / Pertanyaan: Sila Whatsapp: 017-243 8818 ATAU Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP . #KekCars #HomeMadeBakery #BandarBaruBangi #birthdaycake #kekharijadi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #foodmalaysia #cakemalaysia #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya
Kek tema Cars .. Tempahan / Pertanyaan: Sila Whatsapp: 017-243 8818 ATAU Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP . #KekCars #HomeMadeBakery #BandarBaruBangi #birthdaycake #kekharijadi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #foodmalaysia #cakemalaysia #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya
aaahhhh yg ni 1 in a million... dia cukup bangga dah dgn skin color dia..xperlu produk pemutih bagai.. tetap jelita wlpun kulit gelap..mata pejam...comey je dia..rambut dah dye merah..ok la kan.. πŸ˜‚ #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
A R S Y A S E R U M . 🌱 Merawat jerawat,jeragat,Sunburn & kulit kusam 🌱 Mencerahkan kulit 🌱 Mengecilkan liang pori 🌱 Melembabkan kulit 🌱 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🌱 Anti oksidan yang tinggi 🌱 Muka menjadi awet muda 🌱 Merawat pigmentasi 🌱 Melicinkan kulit wajah 🌱 Lulus KKM 🌱 Bebas Merkuri . Mengandungi: 🌸 Aloe Vera 🌸 Minyak Argan 🌸 Chamomile 🌸 Apple Stemcell 🌸 Vitamin C & E . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : jgn menilai pada harga, jika kualiti dan kandungan bahan setanding produk mahal, why not cuba kan ? . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( No dm Whatsapp only ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( Jaminan Shopee ) . #serumarsya #serumgold #serummuka #serumajaib #bougasbeautyserum #serumwhitening #serumhalal #serumacne #serumbotoxkkm #serumterbaik #miracleserum #serumcantik #serummutiara #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualjubah #sayajualdress #sayajualshawl #sayajualbaju #sayajualhandbag #sayajualjam #sayajualtudung #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualshaklee #sayajualbawal #sayajualkek #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualperfume
COD kek Batik Sepesellll Zizzzz area Shah Alam tadi . . . Korang jangan memain , kekk ni berhantu tau , sekali makan ketagih nak lagi πŸ€ͺ . . Zizzz tak tipu ! Korang rasa sendiri okay , jangan kata zizzz overclaimed pula . Koranv wajib try sendiri dengan lidah korang , mana tahu lepas makan boleh jadi manis sampai kena hurung dek semut . 😁 . . Order cepat cepat untuk COD malam esok pula ! Hari Khamis last COD area Shah Alam , Jumaat turn Orang Keyellllll pula merasa manisnya zizzz . Eh bukan , kek zizzzzz. . . Jari tu jangan kejung sangat , buat senaman sikit . Nak senam kurus keting ? Okay exercise kat sini . Ketik ketik sini cepat . . . COD area Shah Alam & Cheras batu 9 dan sewaktu dengannya . . Untuk tempahan , boleh click link di bio atau whatsapp ke 0167047437 . . #kudapkudap #makansedap #kekbatikoreo #kekbatikspecialmadebyaiyana #kekbatikspecial #kekbatikstandard #kekbatikmoist #kekmoist #kekmeleleh #keklelehcoklat #foodie #foodhunter #foodhunting #foodlover #lovetoeat #loveeatcakes #eatcakesq #cakeshunting #cakesmash #sayajualkek #sayajualkekbatikhomemade #homemadebyme #majlismakan #gathering #kenduri #kendurikahwin #tempahandibuka #tempahankek #doorgift #goodies
Alhamdulillah rezeki arini..tq buat semua customer yg sudi order n repeat order bread butter pudding kite ye..inshaAllah next week plak kite buat lg.. . . Tq kak ann @cikpuankocik tlg collect order kengkawan opis ye..jasamu dikenang 😘 yg nak order lg tu next week plak ye kite open order..this week dh full πŸ˜‰ #breadbutterpudding #vanillasauce #sayajualkek #keksedap #kekputrajaya #presint9 #putrajaya
Lucky princess! I also made her birthday cake last year, swipe left 😊 . Thank you Mr.Shaffiq! . . #sayajualcake #sayajualkek #kekmalaysia #setiawangsa #keramat
Korang suka flavour apa? . Mak suka yang ada flavour ice cream....because am a ice cream lovers.... . Kek ice cream kacang merah uols.....😘 . Thank you @iza_april sudi order.... . #sayajualkeksedap #sayajualkek #selayang #bakingclassselayang #bakingclassbyjuliananordin
Tinggal rambut je lain kalau tak mmg inilah i hari hari dgn perut 7 bulan πŸ˜‚ . . Its lemon poppyseed cake inside! Tangy & sweet πŸ‹ . . #sayajualcake #sayajualkek #kekmalaysia #setiawangsa #keramat
DFCC bunga keliling double 😍😍😍 . Ayu je nampak πŸ˜‰ . RM 50 RM 50 RM 50 . Nak orderπŸ“²DM/whatsapp ke 0172659670 . πŸš™delivery SETIAP HARI ke area KL & Selangor . #agentsabrinabakery #cakedelivery #sayajualkek #dfccbungakelilingdouble
πŸŽ‚ . . Bikers out there! Ready to vroomm vroomm?? 🀘🏻 . . Any package can be combine with : 1) EDP DEXANDRA PERFUME: add RM70. 2)DEXANDRA AIR FRESHENER: add RM10. . πŸ‘©β€πŸ³Any cake, brownies, cupcakes can that can be personalised to any of your theme, colour and needs.🎈Do Surprise Delivery for any occasion. . πŸ“² Do DM/SMS/Whatsapp Tiki at 0129336814 for any enquiries and booking 😘. . #customcake #customizedcakeskl #customcakekl #sugarcandyMY #cakekl #kekcantikkl #sayajualkek #birthdaycakekl #kekhantaran #engagementcake #weddingcake #kekmurahkl #keksedapkualalumpur #keksedapsrirampai #keksedapkeramat #keksedapwangsamaju #keksedapklcc #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverywangsamaju #kekhantarankl #surprisedeliverykl #surprisedelivery #kldelivery #brownies #cupcakes #graduation #surprise #manisdotco #surprisedeliverykl #surprisedelivery #kldelivery #brownies #dexandraperfume
Alhamdulillah.... ordered by seha.... thanks seha😘😘😘 #sayajualkek #brownieskedut #redvelvet #choccheeselava #chocmoist #muarjohor
APPLE GREEN THEME COLOUR Customer tempah 25pcs Heavenly Choc Cupcakes with Choc Ganache + Rossette & Flowery Deco + White & pastel apple green colour. Antara kek choc premium! Ada filling choc mousse sebelum dibaluti dgn choc ganache! Serius punya heaven bila di ngap gitu! πŸ˜‹πŸ˜‹ Sesungguhnya, tatkala customer ni order cupcakes ni, ai sangat teruja. Memang suka yakmat buat kek or cupcakes ni. Teringat2 rasanya yg sgt mewah! Peminat coklat... sidia ni pasti menawan anak tekak uols! πŸ˜‹πŸ˜‹ WhatsApp: www.wasap.my/60194774566 Website: www.kekcawan.com.my Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang) #elliez #deheart #kekcawan #sayajual #bakeanddeco #decoclass #bakingclass #kajang #bangi #sayajualkek #kekharijadi #kek #pavlova #tartshell #brownies #ukm #makan #kekbangi #kekcoklat #kektunang #kekmalaysia #harijadi #kekkahwin #tart #kelasbaking #onlineclass #kelaspjj #kelasmasak #pjjbakingclass #instafood
Brownies Mix Nut 😱😱 . Brownies yg bila dimakan terasa chewy n chocolatenya.. Bila masuk je confirm akan tergigit kacang2 yg penuh didalmnya 😱 Emmphh.. Belum cuba belum tahu πŸ’ͺ . RM40 ONLY RM40 ONLY RM40 ONLY . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
Kambing perap 1 kg - RM50 1/2 kg - RM30 Di aduk dengan berbagai rempah ratus asli untuk menghasilkan rasa yang sangat awesome & delishhhhh. Sedap wa cakap lu 🀩🀩🀩. Amacam bro? Ok dak ayat iklan ni πŸ˜‚πŸ˜‚ . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Kambing perap 1 kg - RM50 1/2 kg - RM30 Di aduk dengan berbagai rempah ratus asli untuk menghasilkan rasa yang sangat awesome & delishhhhh. Sedap wa cakap lu 🀩🀩🀩. Amacam bro? Ok dak ayat iklan ni πŸ˜‚πŸ˜‚ . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Kambing perap 1 kg - RM50 1/2 kg - RM30 Di aduk dengan berbagai rempah ratus asli untuk menghasilkan rasa yang sangat awesome & delishhhhh. Sedap wa cakap lu 🀩🀩🀩. Amacam bro? Ok dak ayat iklan ni πŸ˜‚πŸ˜‚ . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
#cottoncheesecake Tempahan (25/9/18) istimewa dari insan misteri (pada awalnya)...Dari seorang ayah buat anakandanya yang jauh dimata,terputus hubungan sudah bertahun lamanya(lebihkurang 3tahun) Time hantar tadi,rasa sebak membuku didada...ah,kalau bercerita mau mengalir airmata. Cuma sayang, saya tak tangkapkan gambar siAnak buat tatapan ayahnya. Apapun, saya dah dapatkan nombor telipon keluarga yang menjaga si Anak yang bernama Rania itu... Semoga Allah permudahkan segala urusan mereka... #sayajual #sayajualkek #kekpontian #byDAroma #DAroma #kekharijadi #kekulangtahun
OPEN ORDER 28/9/18 (FRIDAY) MARBLE CAKE (MINI PACK) RM10 To order just click at our biolink ... #marblecake #swirlskitchen #ampang #sayajualkek #igfood #instakek #ampang #setapak
kek karamel 6"..cod paling jauh.terima kasih jiran sebelah rumah πŸ˜… #kekkaramel #kekkaramelpelangi #sayajualkek #kekampang #mahn #ampang #bukitindahampang #kekkaramelampang
Nuttela pod yang sedap..crunchy dan ada choc chips tau.. . 16biji sebekas Rm25 Whatsapp kakzu 017-5008170 . #nuttelapod #sayajualbiskut #sayajualkek #sayadelivery
Alhamdulillah.....#creambruleechoccake .... ordered by @myriz_kekbatik .... thanks amy & riza😍😍😍 #sayajualkek #pasarmalamsgabong #sungaiabong #muarjohor
PAY DAY SALE ❗❗ . 25 - 30 Sep 2018 SAHAJA 30% OFF . βœ”BRONIS KEDUT MELETOP FULL 10' TOWER RM40 ➑ RM28 Nak order produk KEPULAU YUMMS! boleh dm/wa 013 9786316 @ klik wasap link di bio. Self pickup & COD Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan. πŸ’Œ We do post out entire Malaya πŸ˜‰ http://kepulauyumms.wasap.my #kepulauyumms #kegembiraandisetiapkunyahan #sayajual #sayajualkek #sayajualbiskut #kekgulahangus #keksarangsemut #kektumpat #kekkelantan #biskuttumpat #biskutkelantan #brownieskelantan #kekmurahkelantan #doorgifttumpat #doorgiftmurah #tumpat #ejendikehendaki #paydaysale
Update: FULLY RESERVED as of now As salam and Hola, . Okay kita repeat the same combo sbb ada yg bertanya. This combo is solely open for Baking Purr's delivery areas ONLY. Pls state your NAME and LOCATION sbb kalau tak susah saya nak save nombor anda Estimated delivery date: Thursday 4 Oct 2018 (bef 4.30pm Insya Allah). No night delivery . What's in the box? . 1 slice Sour Cream Buttercake 1 slice Ireng Cheesecake (Burnt Cheesecake) 1 slice Hef Hef Buttercake (Fruit Pastry πŸ˜‰) __ Price: RM 41 per box . WA: 019 2757987 . Location: ONLY Bangi, Cyberjaya, Bdr Seri Putra/Bdr Seri Mahkota, Putrajaya, Kota Warisan, Bdr Baru Salak Tinggi . No cash on delivery - only full payment via online transfer or bank in to our account to secure your order . For new customers, just fyi, we are based in Dengkil (near KLIA) . Thank you . #bakingpurrcombobox #buttercakes #bakingpurrcombobox #butter #igers #sayajualkek #sayasukakek
Mummy Wei and baby Ying's birthday celebration each year. So precious when you can celebrate together ❀️
next page →