#sayamasak

55,662 posts

Loading...
Brownies Nutella + Salted Caramel 🤤🤤 . . 📌 Self pick up setiap hari - selayang 📌 Delivery by runner only - Full payment + Delivery charges 📌 Better confirm order awal . . Cara order 📌 sila screenshot item yang nak diorder/tanya 📌 Inform siap2 nak self pick up atau delivery 📌 Confirm time betul2, jangan last minute nak tukar nak pick up atau delivery awal . . Whatsapp untun fast response 017 2924284 . #Creampuffsedap #creampuffmurah #browniessedap #browniesmalaysia #pavlova #pavlovamurah #cheesetart #cheesetartsedap #resepi #nutellacheesetart #igfood #nutellacheesetartmurah #doorgiftmurah #desserttable #instafamous #igfood #motifviral #cintabukankristal #foodlover #like4like #sayamasak #likeforlike #alamatnyacinta #pencuricintakelassatu #cintatiadaganti
Creampuff drizzle Nutella 😋😋 . . 📌 Self pick up setiap hari - selayang 📌 Delivery by runner only - Full payment + Delivery charges 📌 Better confirm order awal . . Cara order 📌 sila screenshot item yang nak diorder/tanya 📌 Inform siap2 nak self pick up atau delivery 📌 Confirm time betul2, jangan last minute nak tukar nak pick up atau delivery awal . . Whatsapp untun fast response 017 2924284 . #Creampuffsedap #creampuffmurah #browniessedap #browniesmalaysia #pavlova #pavlovamurah #cheesetart #cheesetartsedap #resepi #nutellacheesetart #igfood #nutellacheesetartmurah #doorgiftmurah #desserttable #instafamous #igfood #motifviral #cintabukankristal #foodlover #like4like #sayamasak #likeforlike #alamatnyacinta #pencuricintakelassatu #cintatiadaganti
#lunch 12pm . Salam Jumaat semua..hari ni masak yg simple aje..ayam goreng dan sup pakchoy tofu telur utk anak2.. utk ❤ dia nak kari ikan dan kentang & terung..mommy pun tumpang la sekali makan kari, ulam raja petik kat rumah jiran tu masih banyak bila nk abis tak tau😃petai pun punya la byk stok😂colek ulam2 dgn sambal tempoyak nyumzz.. x ada bedio malasss 😆.. . . . . #amyzayukitchen #sayamasak #foodlover #malaysianfood #instafood #realfood #foodstagram #nomnom #eatright
Burnt CheeseCake Open order next week. Jom order. RM 40/ size 6" #SayaMasak #Puchong #BurntCheeseCake
KAKI ULAM DAH CUBA KE BELUM? Sapa dah coba santap #NasiPedaih dengan ulam ulaman? Perghhhh memang heaven gila baq ang! Tengok brader kita sorang ni, jeles weh kami tengok. Lazat terokkkk! Dah boleh order sesiap untuk dinner satgi 🤤😍 . . [ NASI PUTIH BERSIH + AYAM / KELI GORENG GARING + SAMBAL PEDAS PUAKA + TIMUN KRUP KRAP + LIMAU KECUR LIUR ] DELIVERY FROM HOME - (DINNER) . - NASI PEDAIH - RM6 SEBUNGKUS - DELIVERY SENTUL - KL (8pm - habis) - DELIVERY DAMANSARA DAMAI (8.30pm - habis) - DELIVERY SG.DUA, KEPALA BATAS, SPT, SPU - PENANG (Lunch 1-3.30pm | Dinner 8.30-11pm) . - Delivery Charge : RM2 (lain² charge ikut kawasan) - Operasi hari Isnin - Jumaat - Pembayaran online diterima - Luar kawasan boleh self pick up - Terima tempahan untuk sebarang majlis . BERANI COBA? TERUS WHATSAPP ⤵️⤵️ . Sentul | KL : 017.5361590 Damansara Damai : 017.6566681 Sungai Dua | Kepala Batas : 011.59498383 FB : Nasi Pedaih IG : nasi.pedaih #ExtremeSpicyForExtremePeople . . . . . . #nasibajet #damansaradamai #sayajual #klfooddelivery #selangorfooddelivery #primadamansara #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #like4like #suteradamansara #saujanadamansara #primadamansara #bayudamansara #bandarbarusentul #utcsentul #tamandatosenu #sentul #sentultimur #jjcm #sungaidua #butterworth #kepalabatas #pulaupinang #jalanipoh #pedasgiler #sayamasak #fooddeliverydamansaradamai #fooddeliverypenang #mahn
DAY61|LUNCH : : ~segengam nasi putih ~ikan kerisi goreng ~daging gulai(3ktul tnpa kuah) ~ulam alhamdulillah... jumaat yang baroqah. nasi putih tu bile mkn berdua..sbb mls dh nk msk lain.. klo hri mkn sorang2 bru msk beras basmathi atau beras perang kukus je semangkuk kecik..xnk membazir. late lunch... #myjourneyroadtosixtyfive #menusihatsaya #dietkalori #fasapertama #healtylife #healtyfoods #keepfighting #keepchallenge #sayamasak
Beef Fried Macaroni , tabur daging cincang byk2.. sedap mkn mendung2 ni ... mkn panas2..#sayamasak #macaroni #fried #delicious #instafood #sedap #masak #malaysia 🇲🇾 #beef #resepi #makan #cook #cooking #hornywithcookandfood
#Assalamualaikum Salam Sayyidul Ayyam. Nasi goreng ala thai untuk bekal lunch suami hari ni. Masak cepat2. Staff watsap nak ambik bekal sebelum solat Jumaat. Alahaiii belum ready apa pun ni... Lebur je la apa yang ada. Yang penting ade pes tomyam. Dah kata fried rice ala thai kan. Zucchini dan terung tinggal sebiji dalam esbok pun kau potong cube masuk sekali. Ohhh.. ade pulak leftover ikan goreng dalam esbok ni. Tak boleh jadi ni.. isi ikan kita ambik pastu tumbuk. Cincang garlic dan cili. Leburkan dalam 1 kuali bagi mesra semuanya. Sayonara. Jangan lupa baca selawat. ☺ Apa yang ulama nasihat itu ada betulnya pada abang bisnesman itu.. ehh tiberrr 🙂 #renungkan #sayamasak #cincaimasak #lunch #latepost #instafood #syukurselalu
kita try buat ayam masak ungkep jawa resepi ori arwah nenek.. . yang dinamakan 'ungkep' itu ialah semua bahan termasuk garam dan perasa hendaklah dimasukkan bersama menjadi satu supaya mesra dalam keadaan 'diungkep nang njero wajan' (tutup rapat-rapat dalam kuali) dan dimasak menggunakan api sederhana. - c&p from blog salamisimon1 😘😘😘 . #mushmasakmasak #ayamungkep #ayammasakungkep #ungkep #jowo #resepijowo #cookswithpassion #sayamasak #myway #mystyle #styleofcooking #instacook #instafood #instavideo #resepimush #masakuntukmakdanapak #masakuntukfamily #javanese #menuorangjawa #thisismuor #icookweeattogether
McD apple pie, salad, tomatoes, wholemeal bread 2 keping & sambal bilis kering. Ok ni bekal paling malasss. Jangan judge kemalasan pls. #applepie #salad #sambalbilis #bento #bentogram
Gulai tempoyak ikan pekat likat masam manis pedas 😁. Saya kalau makan lauk ni, tak hirup memang tak sah. Bahan² simple je; Tumbuk kasar kunyit hidup, cili api, bawang besar (option). Masukkan bahan tumbuk, air secukupnya dan tempoyak ke dalam periuk. Didihkan hingga cili betul² masak. Masukkan asam keping (option-kalau tempoyak tak cukup masam). Kacau rata. Biarkan kuah mendidih sekejap. Kemudian, masukkan ikan, daun kesum dan bunga kantan (option). Perisakan dengan garam, gula dan perasa (option). Akhir sekali, saya masukkan timun (option). Kacau rata dan biarkan mendidih hingga gulai masak. Siap 😁 P/S; bahan yang bertulis option tu sebenarnya terpulang pada selera masing². Kalau ikutkan resipi original, bahan² option tu tak wajib dimasukkan pun. Tapi saya masukkan juga sekadar untuk memenuhi selera sahaja #faramasakmasak #whatsforlunch #sayamasak #gulaitempoyak #simpleandeasy #easypeasy #instafood
DADAR MIE By @jennynovembria BAHAN : 150 grm mie telur,rebus,potong2 1/2 sdt bawang putih bubuk 1 buah wortel,parut sawut 1 batang daun bawang,iris serong 4 butir telur,kocok lepas 4 sdm kornet sapi 1/2 sdt lada halus 1/2 sdt bubuk kari (beli jadi) 2 sdm santan kental instan Garam secukupnya Sedikit mentega utk oles2 pan CARA MEMBUATNYA : Tempatkan semua bahan dalam 1 wadah,aduk hingga rata,lalu panaskan mentega di atas pan, tuang adonan,biarkan hingga berkulit,lalu balik,biarkan hingga matang,angkat,sajikan. #berbagiresep #hobimasak #doyanmasak #masakanrumah #mie #masakansederhana #homecookingisthebest #cemilanbocah #cemilananak #masak #masaklezzat #masakenak #masakanikan #masakansederhana #masakannusantara #masakanindonesia #masakanrumah #masakanrumahan #masakapahariini #masakmasak #masakan #masakgampang #sayamasak #masakmudah #masakgampang #masakinstan
Sore tadi bikin galantin daging sapi, aku bagi jadi 2 sebagian untuk makan malam ini sisanya aku simpan di kulkas buat bekal suami besok. Praktis banget jadi pagi tinggal goreng sebentar dan siapin pelengkapnya. Yuk dicoba 😆 Galantin Bahan Galantin : 300 gr daging sapi giling 75 gr tepung roti 2 butir telur ukuran kecil (kalo besar 1 aja) 50 ml susu cair 1/2 bw bombay, cincang halus 2 siung bw putih, haluskan 1/4 sdt pala bubuk 1/2 sdt lada bubuk Garam secukupnya Penyedap rasa bila suka Saus : 1/2 bw bombay, iris 2 siung bw putih, haluskan 3 sdm datar saus tomat 1 sdm kecap manis 1 sdt gula pasir 1/4 sdt lada bubuk Garam secukupnya 300 ml air kaldu sapi 1 sdm datar tepung maizena, larutkan dengan sedikit air Margarin, untuk menumis Pelengkap : Daun selada Sayuran (buncis, wortel, kacang polong) Kentang goreng Cara Membuat : 1. Campur semua bahan galantin, aduk rata. Goreng sedikit untuk mencicipi rasa. 2. Bungkus dengan daun pisang atau alumunium foil, kukus selama kurang lebih 30 menit hingga matang. Angkat, dinginkan lalu potong2. Boleh langsung disajikan atau di goreng sebentar. 3. Saus : panaskan margarin, tumis bw bombay dan bw putih hingga harum. Masukkan saus tomat, kecap manis, gula pasir, garam dan lada. Tambahkan air kaldu, masak hingga mendidih, terakhir masukkan larutan maizena, aduk2 hingga mengental dan meletup2, angkat. 4. Sajikan galantin dengan saus, sayuran dan kentang goreng. #masak #masaklezzat #masakenak #masakanikan #masakansederhana #masakannusantara #masakanindonesia #masakanrumah #masakanrumahan #masakapahariini #masakmasak #masakan #masakgampang #sayamasak #masakmudah #masakgampang #masakinstan
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Tak jadi jugak nak buat nasi ayam harini. Hujan lebat tadi jadi tak dapat la nak keluar beli ayam. So masak je apa yang ada dalam peti ais, apa yang ada kat dapur. Buat daging merah, gulai telur itik dengan ikan goreng je. Walaupun macam tak berapa nak kena. Takpelah makan je apa yang ade 😂 . . #dagingmerah #dagingmasakmerah #sayamasak #masak #homecooking #dapurhan
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Bikin yg berkuah tp ga seribet soto yg lbh banyak printilannya kl ini cukup sambel krupuk plus telor udh beres eh iya kecambah juga bikin makin sedep yah . . RAWON DAGING SAPI By @ettyyuni . . BAHAN : 1/2 kg daging sapi yg berlemak/rawonan potong" Tulangan untuk kaldu 1000 ml /Secukupnya Air Utk Rebusan dan Kuahnya. Minyak Goreng secukupnya Utk menumis Bumbu 2 Lembar Daun Salam 4 lembar daun Jeruk Garam Secukupnya gulapasir Daun bawang,daun seledri Penyedap Rasa Secukupnya . Haluskan 4-5 buah kluwak (pecahkn ambil dagingnya,rendam air panas) 9 siung bawang merah 6 siung bawang putih 2 buah cabe merah besar 1 sdt ketumbar 1 sdt.merica 2 batang sereh putihnya(geprek) 2 cm jahe 4 butir kemiri sangrai 1 ruas Lengkuas(geprek) . PELENGKAP : Nasi Kecambah Kecil Telur Kerupuk Udang/Emping Sambel dan Jeruk Nipis Bawang Goreng . CARA MEMBUAT : Rebus tulangan dg air smp keluar kaldu sisihkan Tumis bumbu halus sampai harum tambahkan daun salam daun jeruk lengkuas dan sere tunggu smp harum dan bumbu agak kering dan masukkan daging aduk rata tambahkan sedikit air tunggu smp bumbu meresap lalu tuang kerebusan tulangan Tambahkan garam,gula,penyedap rasa, cek rasa,terakhir masukan irisan daun seledri dan daun bawang Sajikan Rawon dg pelengkap #masak #masaklezzat #masakenak #masakanikan #masakansederhana #masakannusantara #masakanindonesia #masakanrumah #masakanrumahan #masakapahariini #masakmasak #masakan #masakgampang #sayamasak #masakmudah #masakgampang #masakinstan
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Tq Geng Taman Rakyat Mergong order Nasi Tomato dari #kakjwacookcook ❤❤❤ #sayamasak #malayfoodlicious #malayfood
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Keli belado Bendi tumis udang Hr ni xde simpan nasi lebih😂😂😂 . . . #sayamasak #ayeenacooking
Masuk dapur pukul 1030 masa ni baru siap masak 😊 Dua menu untuk dimakan bersama nasi planta ❤️ #sayamasak #masakwithlove #masakwithpassion #buttermilk #masakmerah
Review dr Salah sorang cust😍 Lengkap dapur dia... Complete set!!! Mudah guna, xmelekat, senang cuci, XPERLU TUDUNG SAJI dah katanya👍👍👍👍 #instagramiraescollection #facebookmaszenismail #instashopmurahmalaysia #syjual #murah #sayamasak #sayaguna #tupperwarebrands #tuppylovers #butterworth
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Maggie kari kesuma jiwa 😋😂jom lunch.. takmo mkn nasi jemu#sayamasak #sayamakan
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Kakak cantik yang tercari cari kain lawa untuk seragam kerja, ni ha kainnya dah ada. Bab selesa tak payah tanya, KakFar jamin pagi sampai malam awak pakai pun selesanya tetap serupa. . Gayakan di tempat terbuka atau even dalam dewan awak tetap nampak menawan 😍 . Kain sejuk lembut gebu, air flow nombor satu ofkos special untuk kakak chantik satu geng yang sedang tercari cari kain nak buat seragam tu. . Corak bunga suwit sesuai untuk kakak chantik dan abam abam juga. . Sila tekan link whatapps kat BIO untuk tempahan. Tazabar nak tengok awak satu geng nampak wow pakai seragam cantik sepasukan. . SERAGAM ROYAL SILK/WALENZA CREPE EXCLUSIVE 💗SEMETER RM15💗 . #munafik2 #cikgumalaysia #naelofarhijab #aidijuma #radiusite #sugarscarf #ariani #tudungruffle #duckscarves #alhumaira #tudungpeople #owlbynd #cakenis #sayamasak #bawal #bawalexclusive #fareeda #tudung #kainpasang #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuseragam #konvokesyen
Jom lunch bebudakkk.. kari ayam je arini. Ummi ko tgh mood sakit badan, demam.. harap lpas rest dpt buat minum ptg dgn projek breakfast frozen💪💪💪😘😘😘 #chikencurry #sayamasak #malaysianfood #foodporn #foodlover
Rezeki hari Jumaat.. Beginilah diopis kalau hari Jumaat.. Hari ni bos belanja.. Nahhh duit masak la apa korang nak makan ada lagi opismate lain beri sumbagan.. . . Simple saja hari ni Nasi Briyani Ayam Bukhari Jelatah. Alhamdulillah. Kongsi reseki bersama . Semoga murah rezeki kalian & urusan kalian dipermudahkan dunia akhirat..aamiiiinn. InshaAllah . #ipoh #kualakangsar #usas #briyani #briyaniayam #ayambukhari #jelatah #sayamasak #opismate #kongsirezeki #alhamdulillah #SalamJumaat #jumaat
Assalamualaikum smua.akak masak Kari ikan merah + syur cmpur aduk.hbis kn stok yg ad.ate hujung bulan.ahaks. #homemade #sayamasak #malaysianfood #shared_joy #foodporndaily #followforlike #insphoto #sukenasi
Special intake khas untuk yang NAK KURUS TAPI SUKA MAKAN, TAK TAHU CARA YANG BETUL NAK KURUS DAN DAH LAMA DIET, TAPI TAK KURUS-KURUS... . Klik link di bio ig saya untuk mendaftar. Slot adalah terhad! . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? ❌ tak ada pelan pemakanan betul untuk turun berat ❌ makan tak tentu masa dan tidak dipantau ❌tak ada orang monitor progress ❌tiada hala jalan diet ❌ tak ada orang bagi hadiah bila berjaya capai target . Apa anda dapat dengan program kami? ✔ Meal plan hari-hari (makan 5-6 kali sehari) ✔ Group support di Whatsapp ✔ 25 topik dan ilmu diet dari senior coach ✔ Teknik LOCK BERAT IDEAL . Betul-betul serious nak kurus sebelum tahun baru 2019? Ya! Andalah orang yang saya cari 💪🏽 Klik link di bio ig saya sekarang. Jom daftar sekarang!Menang hadiah misteri🔥🔥🔥untuk hadiah utama 🔥 . Coach Syamim +60134709727 Online Weight Loss Coach I lost 27 kg . #gemokisawesome #sayamasak #jomkurus #tipskurus #kurusselepasbersalin #kurusselepasberpantang #turunberat5kgsebulan #jk1m #nakkurus #bawalchiffon #fazbulous #cintalemonmadu #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #sarapan #senaman #gemukisawesome #cintafatamorgana #mahligaicintatv3 #akasiatv3 #bellaammara #cintatiadaganti #zahirtakterucap #meleTop #motifviral #nur #officialdramasangat #testimonikurus
Alhamdulillah tempahan untuk hari ini❤.. Nasi tomato + Ayam Masak Merah + Telur Rebus + Acar .. #kakjwacookcook Menerima tempahan untuk catering untuk majlis kesyukuran,kenduri kahwin dan sebagainya.. .. Whatsapp 0174027907 untuk menempah.. #sayamasak #malayfood #alorstarcod #alorstar #jitra #jitracod
Hari ni masak tomyam ayam + sayur overload je. Lain2 semua lauk semalam. Sambal sotong semalam, ayam goreng semalam, dengan lasagna roti gardenia last kopek semalam. Semoga semalam tak marah aku ambik lauk dia. Eh pebenda tu. Ok sapa takda idea nak masak apa boleh la tiru menu kita hari ni. #tomyamayam #sambalsotong #ayamgorengalakfc #lasagna #homemade #sayamasak #icookedthis #lunch #makantengahari #selamatmenjamuselera #foodpornasia #foodporn #instafood #instaphoto #malayfood #malaysia #perak #taiping #alhamdulillah
Nak share jugak😉 Cara2 cuci ikan keli... Da siang kat kedai td.. Bersihkan dlu bahagian perut mne2 yg x ptt buangkan.. Guna limau kasturi,limau nipis pon bole.. Kalau ada modal lebih guna la lemon😁 Setengah org guna asam jawa dgn garam kan.. Saya suka guna limau sbb nti kulit limau tu nak wat sental kat bahagian perut ikan yg ada drh beku tu.....baru puas hati...buang hanyir2 dia kat bwh perut tu... Kalau pkai daun limau purut lg bersih skali basuh je hilang hanyirnya...tp daun xde... Dah siap sental celah2 yg ptt saya cuci plak dgn tepung gandum nk hilangkan lendir dia... Lps tu bru puas hati🤣 Memang akan lama kerjakan ikan ni xde le loya masa mkn nantikan😅 1 family memang suka keli belado tp kena goreng garing.kalau x semua x lalu mkn😂 Saje share kot2 ada yg suka mkn tp x reti mcmne nak hilangkan hanyir dia bole try lps ni...msk sendiri puas hati kan mkn 😉 . . #ayeenacooking #sayamasak #kongsiresepi #kongsiilmu
#IkanTerubuk fresh dimasinkan digaul dengan garam semalam... Harini bapak mertua request kukus simple mcm ni supaya kemanisan fresh ikan ni kekal semasa dikukus... dikukus cuma tambah aji no moto saja sbb ikan terubuk ni dah dimasinkan... Sayur taugeh pulak kita tumis bersama ikan kembung masin #taugehikanmasin .. Menu sampingan #TelurMasin ... Masak ringkas saja sbb hidangan bubur nasi breakfast tadi pun masih ada... Jadi penghuni2 rumah bisa saja pilih mau yg mana.... Bubur nasi bersama geng2 nya (kacang, ikan bilis goreng, telur masin, telur padi & lobak masin dlm tin) atau Nasi bersama lauk2 ni... 😊😘❤️
BAJU 5 TAHUN LEPAS . mashallah tahniah2 peserta senior Kami... . Alhamdulillah baju 5 tahun lepas pun dah boleh pakai balik. . Sapa2 sangka kan? Tiada yg mustahil dlm dunia ni. Yang penting Ada ilmu betul Dan coach utk bimbing serta kumpulan yg menyokong . Nak jadi mcm peserta senior kami? . TEKAN LINK DI BIO COACH 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @liz_slimfit @liz_slimfit @liz_slimfit . ♥️ coach Aliza 📲📱 0122893876 🔊 @liz_slimfit . #kuruscepat #misclare #plussizemalaysia #kurusfitonlinecoaching #sayanaksihat #sayanakkurus #projekkurus30hari #onlinecoaching #fattzura #bazarpaknil #shahalam #jomsihat1malaysia #jomkurus #projekkurusonline #herbalifemalaysia #projekkurus30hari #coachonlinemalaysia #turunberatbadanonline #kuruslepasbersalin #bazarpaknil #shahalam #jomsihat1malaysia #jomkurus #kevinzahri #plussizemalaysia #foodporn #sayamasak #kekechallengemalaysia #projekkurusonline #tudungneelofa #duckscarve #prelovedduckscarve #jubahplussize #jubahbesar #zaloraya2018 #zawaralovers
Lunch 🍴 #nasimaqlubah gaisss 😊. . . 🚚COD KL sentral: isnin-jumaat. 🚛COD Sungai Buloh & Kota Damansara: Sabtu-Ahad. Boleh order click link whatsapp @nasi_arab_kuisin ya. Nasi arab terbaik untuk anda 👨🏻‍🍳. . . #nasiarabmandy #nasibukhari #nasiarabmaqlubah #nasiarabkabsah #nasidagingutara #nasidagang #nasiberiyani #nasiberiani #easytocook #peknasiarab #nasiarabmurah #nasiarabkl #codsungaibuloh #codkotadamansara #codklsentral #codlrtbangsar #sayamasak #sayajual #rugikalautakcuba #nasiarabkuisin
Biasalah org tak rajin masak, bila sekali masak bangga dia tak kira la 😏 so menu harini 1. Nasi biasa buh serai 🍚 (sbb serai haritu tak habis lg maid ni pi bawak lg 2 ikat) 2. Creamy salted egg squid 🦑 prawn 🍤 3. Ikan goreng 🐟 4. Ayam masak merah kenduri 🍗 #nfatina #cook #saltedegg #ayamMasakMerah #ikanGoreng #sayaMasak
Vitroware plain macam ni pun jual ye. . #VantageMulticookware 20% - 20% For Vantage Member (Plain ONLY) Loose & Set ; •2in1 (2L & 3L) •3in1 (1L,1.5L & 3L) •3in1 -A (2L, 3L & 5L) •5in1 (1L, 1.5L, 2L, 3L & 5L) . ✅Microwave | Oven Safe. ✅Light & High Strength Durability. ✅Fired at High Temperatures of -40 to 800 Degrees Celcius. ✅10 Years Warranty (Cover ~ 2 years) ✅Thermal Shock Resistant. ✅Stovetop|Direct Heat. ✅Refrigerator|Freezer Safe. ✅Dishwasher Safe. . FREE self pickup~ •Petronas TESCO Ampang & Showroom By @vantagecookware Desa Pandan, Ampang(Ida +6019.340.6378) •Putrajaya Alamanda & Presint 14 (Ida +6019.340.6378) •House Showroom By Vantagecookware, Bandar Sierra. Kota Kinabalu (Iema +010 928 1981) . *Installment Accepted With 50% Deposit* . •Allow me 1-2 working days to cfm order (NO Last Minute & Urgent Order)• •Pre Order 1 Week• •Price for EM (Sabah Sarawak), T&C Apply• . #sayajual #vantage #sayajualvantage #sayajualbaranganvantage #pingganmangkuk #sayajualpingganmangkuk #sayajualperiuk #visitmyig #vantagemalaysia #vantagecookware #vantagesabah #vantagesarawak #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknil #PingganMangkukOnline #VantageMurah #VantageOffer #PingganViral #SayaMasak
Vitroware plain macam ni pun jual ye. . #VantageMulticookware 3 in 1 Multicookware Set (3L, 1.5L & 1L). . 20% - 20% Discount For Vantage Member RM 739 - Member Price RM 473 (WM) RM 880 - Member Price RM 530 (EM) . FREE self pickup~ •Petronas TESCO Ampang & Showroom By @vantagecookware Desa Pandan, Ampang(Ida +6019.340.6378) •Putrajaya Alamanda & Presint 14 (Ida +6019.340.6378) •House Showroom By Vantagecookware, Bandar Sierra. Kota Kinabalu (Iema +010 928 1981) . 📦Postage Add ; RM 20 (WM) , RM 50 (EM) . •Cash full payment & Ansuran (50% deposit, balance can settle up to 2-3x) - Harga member seperti tertera. •Kutu (minimum 5 bulan, maximum 10 bulan) harga lain ye, whatsapp for quotation. . •Allow me 1-2 working days to cfm order (NO Last Minute & Urgent Order)• •Pre Order 1 Week• •Price for EM (Sabah Sarawak), T&C Apply• . #sayajual #vantage #sayajualvantage #sayajualbaranganvantage #pingganmangkuk #sayajualpingganmangkuk #sayajualperiuk #visitmyig #vantagemalaysia #vantagecookware #vantagesabah #vantagesarawak #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknil #PingganMangkukOnline #VantageMurah #VantageOffer #PingganViral #SayaMasak
Nak membesar dulu pun ambil masa, ini Kan pula nak mengecil balik... Bersabar dan teruskan je jalan.. . Tak pernah lagi dengar cerita orang berjalan tak maju-maju ke depan.. kecuali berjalan atas treadmill.. 😆 . Go Go Go! 🔥🔥🔥 . Intake Oktober Weight Loss Challenge Online sudah dibuka! Kami sediakan sarapan untuk anda! Tak perlu lagi susah payah fikirkan sarapan apa perlu diambil 😍 . Jom daftar sekarang!Menang hadiah misteri🔥🔥🔥untuk hadiah utama 🔥 . Coach Syamim +60134709727 Online Weight Loss Coach I lost 27 kg . #gemokisawesome #sayamasak #jomkurus #tipskurus #kurusselepasbersalin #kurusselepasberpantang #turunberat5kgsebulan #jk1m #nakkurus #bawalchiffon #fazbulous #cintalemonmadu #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #sarapan #senaman #gemukisawesome #cintafatamorgana #mahligaicintatv3 #akasiatv3 #bellaammara #cintatiadaganti #zahirtakterucap #meleTop #motifviral
Roti jala pg ni...perangat kari ayam berbuka smlm...berapa hari dah rayyan mintak nk roti jala . #alhamdulillah #sayamasak
This one is my favourite. Retak seribu masak masam manis. Sedappp 😋#sayamasak #sayamasaksayamakansendri
next page →