#sayapakaisayajual

507,416 posts

Loading...
Dari skin dia jerawat & pori-pori terbuka now hasil maintain VSL selama 4bulan dengan jayanya skin dia bebas dari jerawat🤗😍 Flawless✔️ Glowinggg✔️ Skin semakin sihat ✔️ Bebas jerawat ✔️ “GUIDE SAMPAI JADI” Sape mau skin yg cntik.. Guide yg terbaik blh cari kak Azie 👇🏼💋 #AGENTSAHVSLBEAUTYCARE #SAYAPAKAISAYAJUAL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL 🙋🏻‍♀VSL Beauty Care Agent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia 💕 LOVE GUIDE💕 #VslTeamAyu #vslbeautycarebyAzie #VSLBCTeamAyuMuar #vslmuar #vslklang #luluskkm #vslbyazie #vslnilai #vslseremban #skincaremalaysia #vslsepang #vslbanting #vsllovers #vslampang #vslcheras #ukm #vslselangor #vslbangi #vslbandarseriputra #vslkajang #kuis #vslbukitmahkota #vslsgmerab #vslputrajaya #vslcyberjaya #vslsemenyih #vslpelabuhanklang #vslselangor 🌺 AGENT SAH VSLBC MUAR/BANGI/KAJANG/PUTRAJAYA/CYBERJAYA
Dari skin dia jerawat & pori-pori terbuka now hasil maintain VSL selama 4bulan dengan jayanya skin dia bebas dari jerawat🤗😍 Flawless✔️ Glowinggg✔️ Skin semakin sihat ✔️ Bebas jerawat ✔️ “GUIDE SAMPAI JADI” Sape mau skin yg cntik.. Guide yg terbaik blh cari kak Azie 👇🏼💋 #AGENTSAHVSLBEAUTYCARE #SAYAPAKAISAYAJUAL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL 🙋🏻‍♀VSL Beauty Care Agent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia 💕 LOVE GUIDE💕 #VslTeamAyu #vslbeautycarebyAzie #VSLBCTeamAyuMuar #vslmuar #vslklang #luluskkm #vslbyazie #vslnilai #vslseremban #skincaremalaysia #vslsepang #vslbanting #vsllovers #vslampang #vslcheras #ukm #vslselangor #vslbangi #vslbandarseriputra #vslkajang #kuis #vslbukitmahkota #vslsgmerab #vslputrajaya #vslcyberjaya #vslsemenyih #vslpelabuhanklang #vslselangor 🌺 AGENT SAH VSLBC MUAR/BANGI/KAJANG/PUTRAJAYA/CYBERJAYA
Dari skin dia jerawat & pori-pori terbuka now hasil maintain VSL selama 4bulan dengan jayanya skin dia bebas dari jerawat🤗😍 Flawless✔️ Glowinggg✔️ Skin semakin sihat ✔️ Bebas jerawat ✔️ “GUIDE SAMPAI JADI” Sape mau skin yg cntik.. Guide yg terbaik blh cari kak Azie 👇🏼💋 #AGENTSAHVSLBEAUTYCARE #SAYAPAKAISAYAJUAL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL http://vslbyazie.wasap.my/NakOrderVSL 🙋🏻‍♀VSL Beauty Care Agent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia 💕 LOVE GUIDE💕 #VslTeamAyu #vslbeautycarebyAzie #VSLBCTeamAyuMuar #vslmuar #vslklang #luluskkm #vslbyazie #vslnilai #vslseremban #skincaremalaysia #vslsepang #vslbanting #vsllovers #vslampang #vslcheras #ukm #vslselangor #vslbangi #vslbandarseriputra #vslkajang #kuis #vslbukitmahkota #vslsgmerab #vslputrajaya #vslcyberjaya #vslsemenyih #vslpelabuhanklang #vslselangor 🌺 AGENT SAH VSLBC MUAR/BANGI/KAJANG/PUTRAJAYA/CYBERJAYA
Hydra face soap - 🌿Merawat parut jerawat 🌿Mencerahkan kulit 🌿Mencuci kotoran dan kulit mati 🌿Merawat bintik hitam pada wajah 🌿Merawat tona kulit tak sekata - Ingredients Green tea extract Aloe vera extract Argan Oil Rosehip oil Rose water Oat Glycerin - SLS & PARABEN FREE | HANDMADE DARI BAHAN NATURAL - Berat 110g Tahan 1 ke 2 bulan ( bergantung pada cara pakai ) - Cara pakai Basahkan sabun, sapu kan buih2 sabun di muka dan leher.. bilas sehingga bersih.. guna sehari 2 kali pagi dan malam.. - RM35 exc postage - WhatsApp 0162624473 - #teamuna #taags #glowshine #sayapakaisayajual #glowshinerosehishahalam #bazaaronlinemalaysia #kecantikan #hydraglowserum #akmaabdullah #hydrafacesoap #hydradetoxclaymask #blossomc #vitcglownshine #glowshinebodyshapinggel #babyglowfoundation #hydrarosewaterfacemist #airrose #airmawar #rosewater #vitaminc #rvcscrub #ariannafoundation #ariannamascara #arganoil #aloevera
CANTIK BERSERI DENGAN 3 LANGKAH MUDAH? . Psst..nak tau tak rahsia bersiap berseri sepantas 2 MINIT SAHAJA? . Nak?Betul nak? . 'Pembantu perbadi' dari #nameecosmetics siap sedia membantu dengan hanya 3 langkah mudah sahaja!👍👍 . 1) All in one.Lepas apply foundation tak perlu bedak lagi.Foundation stick dengan BRUSH sekali. . 2) Kiss & blush boleh apply pada lips and cheek.Material kiss & blush tak oily.So nampak pipi tak berkilat pon dan dah jimat kat blusher.Boleh letak sikit jugak sebagai eye shadow. . 3)Dengan adanya Fibre Awake Mascara akan lentikkan bulu mata dan panjangkan.Terus mata nampak lebih besar dan segar. . Nak cuba?Dapatkan sekarang tau.😉💕 . For more info⤵️ . 📲+60194305326 http://www.wasap.my/60194305326/expressmakeupkit @nameeroslancosmetic.belleisyou #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #nameecosmetics #selfie #simplemakeup #makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #beauty #naturalmakeup #travellingladies #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #mascara #freshmakeup #sayapakaisayajual #mua #motd #ootd #freepostage #nofilterneeded
Rezeki ayam nampak di kaki, rezeki kita sape tahu, rezeki Ladyy Nora dapat jual dari pengalaman dan ilmu skincare, rezeki uols "syantik berseri-seri dengan produk VSL Sape lagi nak selit order vsl meh PM ladyy nora 🙋🏻‍♀️Dealer VSL Beauty Care http://www.wasap.my/60126706505 (ladyy nora) 🏍COD KL & sekitarnya 📮PosLaju seluruh Malaysia #vslbeautycareLadyynora #vslteamseriwangi #vslbeautycaremaintain #vslbeautycareKL #sayapakaisayajual
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Pouch bag rosabella . Cantik kan? • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
💕RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
💕Peachy Forest - RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
💕RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
💕Hasna - RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
💕Mozek - RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
MEMANG RUGI KALAU BELUM BERKENALAN DENGAN #expressmakeupkit dari #nameeroslancosmetics . . Kenapa? . Sebab.... . Dengan hanya 3 langkah mudah dah boleh bantu serikan wajah dan boleh tersenyum manis depan cermin dengan #naturallook yang berseri-seri bak bidadari.😘😘 . ➡️Concealer + Powder + Foundation = Selfie Ready Stick Foundation with Brush! All in one. . Boleh skip guna concealer dan bedak.Sebatang ni cukup dah.Lepas tu effect dia macam pakai bedak.Bukan tu saja,dapat kawal minyak berlebihan kat kulit jugak tau. . ➡️Kiss & blush boleh apply pada lips and cheek.Material kiss & blush tak oily.So nampak pipi tak berkilat pon dan dah jimat kat blusher.Boleh letak sikit jugak sebagai eye shadow. . ➡️Dengan adanya Fibre Awake Mascara akan lentikkan bulu mata dan panjangkan.Terus mata nampak lebih besar dan segar. . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆👆 . . #raniaempire #nameecosmetics #makeuplover #simplemakeup #naturalmakeup #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #makeupbeginner #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #makeupkit #foundation #concealer #lipmatte #blusher #mascara #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua
💕QR - RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
Wonder Blush By Sobella 🔥 . Blusher nom 1 di Malaysia berbentuk liquid taw 😍 Serious paling best sbb senang sgt nk blend + mmg xkan bercapuk ‼️ Wajib try uolsss , RM35 ajurrr FREE COD + FREEGIFT utk customer tersayang 💕 . www.wasap.my/60179634760 💕 . #Sobella #SobellaTerengganu #SobellaDurianBurung #HoneyMatte #EyeShadow2Minit #Eyeshadow #SobellaSolawa #FeedbackSobella #MakeupNude #MerawatBibirHitam #LipmatteBermadu #Lipmatte #AgentKualaTerengganu #AgentSobella #WonderBlush #Blusher #Blusher2minit #SobellaBeauty #SobellaWonderBlush #SayaJual #SayaPakaiSayaJual #LulusKKM #TeamArraKatang
Wonder Blush By Sobella 🔥 . Blusher nom 1 di Malaysia berbentuk liquid taw 😍 Serious paling best sbb senang sgt nk blend + mmg xkan bercapuk ‼️ Wajib try uolsss , RM35 ajurrr FREE COD + FREEGIFT utk customer tersayang 💕 . www.wasap.my/60179634760 💕 . #Sobella #SobellaTerengganu #SobellaDurianBurung #HoneyMatte #EyeShadow2Minit #Eyeshadow #SobellaSolawa #FeedbackSobella #MakeupNude #MerawatBibirHitam #LipmatteBermadu #Lipmatte #AgentKualaTerengganu #AgentSobella #WonderBlush #Blusher #Blusher2minit #SobellaBeauty #SobellaWonderBlush #SayaJual #SayaPakaiSayaJual #LulusKKM #TeamArraKatang
💕Adonia - RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
Wonder Blush By Sobella 🔥 . Blusher nom 1 di Malaysia berbentuk liquid taw 😍 Serious paling best sbb senang sgt nk blend + mmg xkan bercapuk ‼️ Wajib try uolsss , RM35 ajurrr FREE COD + FREEGIFT utk customer tersayang 💕 . www.wasap.my/60179634760 💕 . #Sobella #SobellaTerengganu #SobellaDurianBurung #HoneyMatte #EyeShadow2Minit #Eyeshadow #SobellaSolawa #FeedbackSobella #MakeupNude #MerawatBibirHitam #LipmatteBermadu #Lipmatte #AgentKualaTerengganu #AgentSobella #WonderBlush #Blusher #Blusher2minit #SobellaBeauty #SobellaWonderBlush #SayaJual #SayaPakaiSayaJual #LulusKKM #TeamArraKatang
Wonder Blush By Sobella 🔥 . Blusher nom 1 di Malaysia berbentuk liquid taw 😍 Serious paling best sbb senang sgt nk blend + mmg xkan bercapuk ‼️ Wajib try uolsss , RM35 ajurrr FREE COD + FREEGIFT utk customer tersayang 💕 . www.wasap.my/60179634760 💕 . #Sobella #SobellaTerengganu #SobellaDurianBurung #HoneyMatte #EyeShadow2Minit #Eyeshadow #SobellaSolawa #FeedbackSobella #MakeupNude #MerawatBibirHitam #LipmatteBermadu #Lipmatte #AgentKualaTerengganu #AgentSobella #WonderBlush #Blusher #Blusher2minit #SobellaBeauty #SobellaWonderBlush #SayaJual #SayaPakaiSayaJual #LulusKKM #TeamArraKatang
💕Annisa - RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
Wonder Blush By Sobella 🔥 . Blusher nom 1 di Malaysia berbentuk liquid taw 😍 Serious paling best sbb senang sgt nk blend + mmg xkan bercapuk ‼️ Wajib try uolsss , RM35 ajurrr FREE COD + FREEGIFT utk customer tersayang 💕 . www.wasap.my/60179634760 💕 . #Sobella #SobellaTerengganu #SobellaDurianBurung #HoneyMatte #EyeShadow2Minit #Eyeshadow #SobellaSolawa #FeedbackSobella #MakeupNude #MerawatBibirHitam #LipmatteBermadu #Lipmatte #AgentKualaTerengganu #AgentSobella #WonderBlush #Blusher #Blusher2minit #SobellaBeauty #SobellaWonderBlush #SayaJual #SayaPakaiSayaJual #LulusKKM #TeamArraKatang
Wonder Blush By Sobella 🔥 . Blusher nom 1 di Malaysia berbentuk liquid taw 😍 Serious paling best sbb senang sgt nk blend + mmg xkan bercapuk ‼️ Wajib try uolsss , RM35 ajurrr FREE COD + FREEGIFT utk customer tersayang 💕 . www.wasap.my/60179634760 💕 . #Sobella #SobellaTerengganu #SobellaDurianBurung #HoneyMatte #EyeShadow2Minit #Eyeshadow #SobellaSolawa #FeedbackSobella #MakeupNude #MerawatBibirHitam #LipmatteBermadu #Lipmatte #AgentKualaTerengganu #AgentSobella #WonderBlush #Blusher #Blusher2minit #SobellaBeauty #SobellaWonderBlush #SayaJual #SayaPakaiSayaJual #LulusKKM #TeamArraKatang
. 📷💯GAMBAR SEBENAR . 🆕🆙🆕 . ‼️NEW STOCK‼️ . RELEASE DATE 1️⃣7️⃣th.0️⃣5️⃣.2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ . 👟Air Max 97 SE "Corduroy" (premium 1:1) 💰RM240 SAHAJA 📖Deposit : RM180 📝Saiz : 36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42.5, 42.5, 43, 44, 44.5, 45 EURO . "QUALITY IS OUR PRIORITY" . "What You See, What You Get" "What You Get, What you Order" . ⚠PENTING!!!⚠ ➡Sesetengah gambar yang ditunjuk (Original Grade) adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Jika gambar sebenar, pihak SK® akan maklumkan. ➡Kasut yang dibeli tidak boleh RETURN/REFUND semula, melainkan dari kesilapan pihak SK® sendiri. ➡Salah pilih saiz dikira dari kesilapan pihak BUYER, pihak SK® tidak menerima RETURN/REFUND semula. Jadi, pastikan BUYER memilih saiz yang betul. . . . . . #saudhagarkasot #murah #bazaaronline #onlineseller #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #kedaionline #kedaionline #murahmurah #onlineshopmurah #promosi . #kasut #onlinemurah #kasutcantik #sayapakaisayajual #kakishopping #kasutsukan #kasutbundle #kasutperempuan #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #jualsneakers . #kualalipis #raub #jerantut #bentong #cameronhighland #gentinghighland #temerloh #kuantan
Testimoni by Azma Lanz.. Skin before kusam + jerawat.. Rimas bile ada jerawat.. Skin akan rasa gatal, ada rasa tajam2... Alhamdulillah dengan vsl, skin bebas dari masalah jerawat.. Skin lebih fresh.. Lebih glowing... Yang paling best lagi, bile mekap.. Senang je siap.. Uollss tak tingin ke dapat skin fresh & glowing camni.. . . Hye saya Azma.. Nak skin peloles.. Meh roger saya.. Sy akan guide uollsss sampai cun.. #AGENTSAHVSLBEAUTYCAREJBSKUDAIGP #SAYAPAKAISAYAJUAL 📱http://www.wasap.my/601110428003/azma 📱http://www.wasap.my/601110428003/azma 💕LOVE GUIDE💕 #agentsahvslbeautycare #vslbeautycareteamazmalanz #vslbeautycareteamstokisleezniel #codseluruhareajbskudaigelangpatah #vslazmaperling #vslazmabktindah #vslazmanusaidaman #vslazmatansriyaakob #vslazmaskudai #vslazmagelangpatah #postageSELURUHMALAYSIA
💕Shakila - RM18 Masih boleh order lagi! 😍 . Mana nak dpt design lawa camni dgn harga yg sangat berpatutan? Betul tak? Kualiti material setanding dgn harga. Berbaloiiiiii... 😍👍 . Klik katalog 👇 #redlogooct2018 . READY STOCK!!! Rm18/pc excl post 1-5pcs rm8(sm)/Rm12(ss) . 💕Bawal cotton poly voile 💕Kain lembut 💕Mudah bentuk 💕Kurang kedut/ironless 💕Harga berpatutan dgn kualiti . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . #redlogo #anaqeen #anaqeenbawal #newrelease #anaqeenlovers #bawallovers #bawalpeople #tudungbawalcotton #tudungbawalprinted #squarescarf #squarescarfcotton #tudungcotton #tudungprinted #malaysia #malaysian #tudungbawalmalaysia #tudungcottonmalaysia #squarescarfmalaysia #sayapakaisayajual #bawalmurah #bawalcottonmurah #rm18 #tudungmurahmalaysia #tudungmurah
Concealar Hope Girl @nafura x pernah mengecewakan dadi conceal kening smpi tutup parut mmg Onz 😘😘😘😍😍😘 . 😘 Hope Girl Nude Concealer @nafura . ❤concealer utk menutup cela,dark circle,bekas jerawat & jeragat ❤concealer ni sgt ringan & sesuai utk highlight dibawah mata,tulang hidung & tulang pipi . ❤Fungsi utama Concealer utk menutup 💢jerawat 💢bekas jerawat 💢noda hitam 💢lingkaran hitam bawah mata 💢parut ringan 💢sebahagian garis halus . ❤terdapat 2 ton warna 👉kod 21- Light beige (under eye) highlight bawah mata 👉 kod 23-Natural Beige (great for blemish) utk kening ,parut jerawat & segala noda pada wajah . 🙋🏼 Mari dapatkan 🌟PRODUCT NAFURA🌟@nisa.angelbeauty Terus hantar 📩 Direct Message DM atau Whatsapp 60133506160 . 📮 Postage Available. 🛵 COD setiap hari untuk kawasan berikut : . 🗺 After Office Hours And Weekend : Cheras Tmn Tun Perak | BTHO | Bdr Sri Permaisuri | alam damai | Kg Pandan | Tmn Maluri Cheras . 🗺 Weekdays Service Cod Jln Ipoh | Jalan Kuching | Batu Caves | Selayang | Kepong | Segambut | Bangsar | Pantai Dalam . 🗺 Tmn Tun Dr. Ismail | Damansara Utama | Kelana Jaya 🗺 Sri Hartamas | Jln Duta | Mon't Kiara . 🗺 Kl Town area | Sentul | Gombak | Danau Kota | Wangsa Maju | Tmn Melawati | Setiawangsa | Ampang . 💗Other area in Selangor can be arrange with T&C applied. ❤️ Authorised COD Agent @nafura.glo . #agensahnafura #honeybeevenom #sayapakaisayajual #nisaangelbeauty #madefromkorea #nafuraproducts #nafuratopsale #nafurabeauty #codhoneybeevenom #servicepantas #doortodoorservice #honeybeevenomcodkl #teamnisafabulous #nafurakl #honeybeekl #nafura #hbvglowing #makeupviral #skincare
Kalau sebelum ni hampa rasa tak pandai nak pakai maskara atau bila pakai taknak nampak over, atin galakkan hampa try mycara sebab mycara ni very natural looks dan mesra pengguna gitueww.. . Efek bila pakai mycara ni bulu mata akan nampak selai2 langsung tak berketul, tak bergumpal..sekali cuba atin pasti hampa akan jatuh cinta ikat mati bila melihat kehalusan bulu mata hampa tu.. . Paling best, bila sikat ja dekat bulu mata aroma vanilla yang menenangkan si pemakai akan sentiasa menemani❤ . Jom cuba awak2 sementara stock free 10ml masih available.. . #sayapakaisayajual #mycaramaskara #maskarapeeloff #codperlis #postageseluruhmalaysia
Anak batuk? Selsema? Meh apply sniffles ni. InsyaAllah akan kurangkn batuk & keringkan hingus. Bukan baby & kids je boleh guna, org dewasa pun boleh guna tau. . Selalunya kalau resdung mesti hidung rasa gatal kan? Apply je sniffles ni insyaAllah akan mengurangkan rasa gatal tu. The best is bila mommies yg tgh pregnant and alami morning sickness. Bila apply sniffles ni boleh combat the morning sickness tu.😍 . Stock in coming this week. Whatsapp 0199160095 atau tekan link in bio to purchase.😊 . #AudeliaNaturals #AudeliaNaturalsTerengganu #MummysRescueKit #GoGermsBusterSpray #BugAwaySpray #audelianaturalsagent #sayapakaisayajual #sayajualbarangbayi #barangbayi #barangbaby #essentialoils #essentialoilsbaby #babyessentials #minyaktelon #minyakbayi #agentterengganu #kualaterengganuagent #kualaterengganu
haaaa... ini lah antara kegunaan2 minyak amo 🤗🤗🤗 . . kecil2 cili padi tau... x sangka kan minyak kecik2 tu tpi multifunction 💓💓 . rm15sm rm18ss postage seluruh malaysia setiap hari .. klik link di bio (order) . . #agenamopontian #AMO #amohq #agenamo #AMOpontian #mampumilik #mujarab #murah #johor #pontian #malaysia #viral #sayapakaisayajual #terbaik
haaaa... ini lah antara kegunaan2 minyak amo 🤗🤗🤗 . . kecil2 cili padi tau... x sangka kan minyak kecik2 tu tpi multifunction 💓💓 . rm15sm rm18ss postage seluruh malaysia setiap hari .. klik link di bio (order) . . #agenamopontian #AMO #amohq #agenamo #AMOpontian #mampumilik #mujarab #murah #johor #pontian #malaysia #viral #sayapakaisayajual #terbaik
Stok Maira kod Sandy dan tak banyak dah dekat stok😎 Rugi tau sape yang tak grab sepasang warna paling feberet ramai muslimah😘 Ootd Maira kod Sandy.
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Lanjer bideo si ropol-ropol Handsock Maira😘 Ada yang nak risik-risik? 😁
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
RAHSIA KULIT CERAH, TONA SEKATA . Bye Bye kulit kusam! . Siapa yg ada masalah kulit wajah yg kusam, pakai lah masker atau scrub. Dalam seminggu 2kali je. Jangn lebih & jangan kurang! . Mask/scrub ni termasuk dlm rutin penjagaan asas kulit yg wajib. Tujuan utama adalah utk membuang sel kulit mati. . Kulit kita pun ada kitaran utk menghasilkan sel kulit yg baru. Bila kulit yg dh mati tak dibuang / tak dibersihkan dgn sempurna, itulah punca utama kulit wajah nampak kusam & tona tak sekata. Wajah pun nampak tak ceria tau. . Sebab tu pentingnya pemakaian mask/ scrub ni. . Saya paaaling suka masker jenis clay mask dr MaryKay ni. Bukan je kesan wajah nampak lebih cerah & segar, tapi tak mengeringkan kulit. Waktu pakai tu siap blh senyum sengih2 lagi laaa.. Takda kedut2 lah 😊 . Siapa nak mask macam saya pakai ni meh lah whatsapp cepat tau. Klik je link ni tau 👇 . ❤️, 📲http://www.wasap.my/60168867454 . #MaryKaymalaysia #marykayproducts #marykayprodukdipercayai #hadiahibu #hantaran #freegift #marykaykl #marykaysarawak #marykaysepang #marykaynilai #marykayputrajaya #marykaykuching #MaryKaymalaysia #kulitsihatitucantik #sayapakaisayajual #ilovemarykay #ilovemycareer #sparkledaisyswan
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Serum red kebaya penjagaan malam sebelum tidur sapu serum red kebaya untuk tujuan perawatan kulit,mampu mengurangkan kedutan,jeragat,dan mengecutkan jerawat,menyakatakan tona kulit..... Hanya rm28 ready stok #sayapakaisayajual #lesandalover
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Sentiasa ready stok utk vsl user.. Nak order, meh roger kakak cpt.. Cpt juga kakak sampai depan pintu uollss.. . . Hye saya Azma.. Nak skin peloles.. Meh roger saya.. Sy akan guide uollsss sampai cun.. #AGENTSAHVSLBEAUTYCAREJBSKUDAIGP #SAYAPAKAISAYAJUAL 📱http://www.wasap.my/601110428003/azma 📱http://www.wasap.my/601110428003/azma 💕LOVE GUIDE💕 #agentsahvslbeautycare #vslbeautycareteamazmalanz #vslbeautycareteamstokisleezniel #codseluruhareajbskudaigelangpatah #vslazmaperling #vslazmabktindah #vslazmanusaidaman #vslazmatansriyaakob #vslazmaskudai #vslazmagelangpatah #postageSELURUHMALAYSIA
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
Bye Bye kulit kusam! . Siapa yg ada masalah kulit wajah yg kusam, pakai lah masker atau scrub. Dalam seminggu 2kali je. Jangn lebih & jangan kurang! . Mask/scrub ni termasuk dlm rutin penjagaan asas kulit yg wajib. Tujuan utama adalah utk membuang sel kulit mati. . Kulit kita pun ada kitaran utk menghasilkan sel kulit yg baru. Bila kulit yg dh mati tak dibuang / tak dibersihkan dgn sempurna, itulah punca utama kulit wajah nampak kusam & tona tak sekata. Wajah pun nampak tak ceria tau. . Sebab tu pentingnya pemakaian mask/ scrub ni. . Saya paaaling suka masker jenis clay mask dr MaryKay ni. Bukan je kesan wajah nampak lebih cerah & segar, tapi tak mengeringkan kulit. Waktu pakai tu siap blh senyum sengih2 lagi laaa.. Takda kedut2 lah 😊 . Siapa nak mask macam saya pakai ni meh lah whatsapp cepat tau. Klik je link ni tau 👇 . ❤️, 📲http://www.wasap.my/60168867454 . #MaryKaymalaysia #marykayproducts #marykayprodukdipercayai #hadiahibu #hantaran #freegift #marykaykl #marykaysarawak #marykaysepang #marykaynilai #marykayputrajaya #marykaykuching #MaryKaymalaysia #kulitsihatitucantik #sayapakaisayajual #ilovemarykay #ilovemycareer #sparkledaisyswan #sparkledaisychallenge
Whatsapp ⤵️ http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 http://www.wasap.my/60165723715 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #jamumontok #jamumoden #pinkladykuantan #cantikluardalam #suamisayang #bergetah #pinkladyhalal #sayapakaisayajual
next page →