#sayapakaisayajual

482,961 posts

Loading...
Wanita Oooo wanita.... 😊😍 Nak berubah, nak mengubah, tu suatu perkara yg mudah jew... Yg penting hati... Klu malas.. Awk duduk la diam2 dgn muka berkarat... 😂 🌸semua dgn izin Allah🌸 ❌perlu sakit pun.. ❌Perlu keluar duit 💰byk pun nk kene buat pembedahan plastic tau pakai botox last2 nnt muka jadi hodoh lagi teruk. 😩😱 #karismacosmetic #karismatrustedseller #SayapakaiSayaJual wasap.my/60196996162 Pastii..... Chantikkkkk Sangatttt ❗❗😍
Uols nak jimat kos pos? Jom order dekat shopee 👇 Follow: https://shopee.com.my/cikinamin . Untung tauuu.. 1 harga dpt 2 corak tudung. Berbaloiii... 😚😍 boleh pelbagaikan, lipat segi tiga dgn 4 cara - dpt gayakan dgn pelbagai corak. Be creative 😘😍 . 💕READY STOCK! Harga: Rm35/pc #DUArekascarfB3point0 . Agent/Reseller: Port Dickson, Negeri Sembilan . Utk order: 👇 Wasap: www.wasap.my/60122629090 . Material: Bawal Cotton Voal ✔Tidak panas ✔Mudah bentuk ✔Kurang kedut ✔Harga berpatutan ✔Duareka™ Bidang: 114cm x 114cm (45+) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #premiumvoalscarf #portdickson #negerisembilan #hijabfashion #cikgucikgi #tudungbawal #tudungbawalcantik #cikinaminresources #sayapakaisayajual #tudungcotton #tudungbawalmurah #tudungcantik #tudungduareka #tudungmurahjimat #bidang45 #bawalprinted #tudungbawalmalaysia #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalmurah
Uols nak jimat kos pos? Jom order dekat shopee 👇 Follow: https://shopee.com.my/cikinamin . Untung tauuu.. 1 harga dpt 2 corak tudung. Berbaloiii... 😚😍 boleh pelbagaikan, lipat segi tiga dgn 4 cara - dpt gayakan dgn pelbagai corak. Be creative 😘😍 . 💕READY STOCK! Harga: Rm35/pc #DUArekascarfB3point0 . Agent/Reseller: Port Dickson, Negeri Sembilan . Utk order: 👇 Wasap: www.wasap.my/60122629090 . Material: Bawal Cotton Voal ✔Tidak panas ✔Mudah bentuk ✔Kurang kedut ✔Harga berpatutan ✔Duareka™ Bidang: 114cm x 114cm (45+) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #premiumvoalscarf #portdickson #negerisembilan #hijabfashion #cikgucikgi #tudungbawal #tudungbawalcantik #cikinaminresources #sayapakaisayajual #tudungcotton #tudungbawalmurah #tudungcantik #tudungduareka #tudungmurahjimat #bidang45 #bawalprinted #tudungbawalmalaysia #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalmurah
Uols nak jimat kos pos? Jom order dekat shopee 👇 Follow: https://shopee.com.my/cikinamin . Untung tauuu.. 1 harga dpt 2 corak tudung. Berbaloiii... 😚😍 boleh pelbagaikan, lipat segi tiga dgn 4 cara - dpt gayakan dgn pelbagai corak. Be creative 😘😍 . 💕READY STOCK! Harga: Rm35/pc #DUArekascarfB3point0 . Agent/Reseller: Port Dickson, Negeri Sembilan . Utk order: 👇 Wasap: www.wasap.my/60122629090 . Material: Bawal Cotton Voal ✔Tidak panas ✔Mudah bentuk ✔Kurang kedut ✔Harga berpatutan ✔Duareka™ Bidang: 114cm x 114cm (45+) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #premiumvoalscarf #portdickson #negerisembilan #hijabfashion #cikgucikgi #tudungbawal #tudungbawalcantik #cikinaminresources #sayapakaisayajual #tudungcotton #tudungbawalmurah #tudungcantik #tudungduareka #tudungmurahjimat #bidang45 #bawalprinted #tudungbawalmalaysia #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalmurah
Uols nak jimat kos pos? Jom order dekat shopee 👇 Follow: https://shopee.com.my/cikinamin . Untung tauuu.. 1 harga dpt 2 corak tudung. Berbaloiii... 😚😍 boleh pelbagaikan, lipat segi tiga dgn 4 cara - dpt gayakan dgn pelbagai corak. Be creative 😘😍 . 💕READY STOCK! Harga: Rm35/pc #DUArekascarfB3point0 . Agent/Reseller: Port Dickson, Negeri Sembilan . Utk order: 👇 Wasap: www.wasap.my/60122629090 . Material: Bawal Cotton Voal ✔Tidak panas ✔Mudah bentuk ✔Kurang kedut ✔Harga berpatutan ✔Duareka™ Bidang: 114cm x 114cm (45+) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #premiumvoalscarf #portdickson #negerisembilan #hijabfashion #cikgucikgi #tudungbawal #tudungbawalcantik #cikinaminresources #sayapakaisayajual #tudungcotton #tudungbawalmurah #tudungcantik #tudungduareka #tudungmurahjimat #bidang45 #bawalprinted #tudungbawalmalaysia #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalmurah
Uols nak jimat kos pos? Jom order dekat shopee 👇 Follow: https://shopee.com.my/cikinamin . Untung tauuu.. 1 harga dpt 2 corak tudung. Berbaloiii... 😚😍 boleh pelbagaikan, lipat segi tiga dgn 4 cara - dpt gayakan dgn pelbagai corak. Be creative 😘😍 . 💕READY STOCK! Harga: Rm35/pc #DUArekascarfB3point0 . Agent/Reseller: Port Dickson, Negeri Sembilan . Utk order: 👇 Wasap: www.wasap.my/60122629090 . Material: Bawal Cotton Voal ✔Tidak panas ✔Mudah bentuk ✔Kurang kedut ✔Harga berpatutan ✔Duareka™ Bidang: 114cm x 114cm (45+) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #premiumvoalscarf #portdickson #negerisembilan #hijabfashion #cikgucikgi #tudungbawal #tudungbawalcantik #cikinaminresources #sayapakaisayajual #tudungcotton #tudungbawalmurah #tudungcantik #tudungduareka #tudungmurahjimat #bidang45 #bawalprinted #tudungbawalmalaysia #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalmurah
Uols nak jimat kos pos? Jom order dekat shopee 👇 Follow: https://shopee.com.my/cikinamin . Untung tauuu.. 1 harga dpt 2 corak tudung. Berbaloiii... 😚😍 boleh pelbagaikan, lipat segi tiga dgn 4 cara - dpt gayakan dgn pelbagai corak. Be creative 😘😍 . 💕READY STOCK! Harga: Rm35/pc #DUArekascarfB3point0 . Agent/Reseller: Port Dickson, Negeri Sembilan . Utk order: 👇 Wasap: www.wasap.my/60122629090 . Material: Bawal Cotton Voal ✔Tidak panas ✔Mudah bentuk ✔Kurang kedut ✔Harga berpatutan ✔Duareka™ Bidang: 114cm x 114cm (45+) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #premiumvoalscarf #portdickson #negerisembilan #hijabfashion #cikgucikgi #tudungbawal #tudungbawalcantik #cikinaminresources #sayapakaisayajual #tudungcotton #tudungbawalmurah #tudungcantik #tudungduareka #tudungmurahjimat #bidang45 #bawalprinted #tudungbawalmalaysia #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalmurah
"Saya sampai jadi rimas bila pakai tudung Bawal Satin Matte ni. Kawan2 asyik tanya je beli kat mana! " Cara nak beli? senang saja. Baca kat komen utk urusan seterusnya #sayapakaisayajual Jom order ! Tekan link untuk terus whatsapp 📲http://www.wasap.my/60109718212 . #tudungbylayea #tudungmurahmalaysia #tudungbawalmurah #shawlmurahmalaysia #sayajual #sayajualtudungbawal #bazaarpaknil #bazaar #inner #shawlchiffonmurah #shawlchiffonplain #chiffonshawlmurah #sayajualtudung #shawlarabicmurah #hijab #hijabsingapore #bawalsaudiamurah #bawal #bidang45 #bawalsatinmurah #tudungbawal #borongmurah #wanita #hijabbrunei #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudungborong #borongtudung #bawalcottonvoile
Bawal Cotton Crochet Candy 🍬 Cam sedap jer kan Memang sedap sgt material bawal ni tak caya meh order selai pasti nk lagi.... Bila pakai langsung x rasa panas Tunggu apa lagi mai lah...ajummm 💃💃 #sayapakaisayajual Jom order ! Tekan link untuk terus whatsapp 📲http://www.wasap.my/60109718212 . #tudungbylayea #tudungmurahmalaysia #tudungbawalmurah #shawlmurahmalaysia #sayajual #sayajualtudungbawal #bazaarpaknil #bazaar #inner #shawlchiffonmurah #shawlchiffonplain #chiffonshawlmurah #sayajualtudung #shawlarabicmurah #hijab #hijabsingapore #bawalsaudiamurah #bawal #bidang45 #bawalsatinmurah #tudungbawal #borongmurah #wanita #hijabbrunei #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudungborong #borongtudung #bawalcottonvoile
BESTNYA LAH BILA PAKAI SESUATU PRODUK TU BETUL BETUL MENJADI KAN..? . Ni hah akak nak share lagi kat uolls feedback dari pengguna Set 3 in 1 Cinderella. Alhamdulilah dalam masa 5 hari jer parut chicken pox dah clear dan kulit makin memutih uollss! Wah... bestnya! 😍 . . Berbeza sangat kan sebelum dan selepas? Alhamdulilah. . . Set 3 in 1 Cinderella ni didatangkan dengan 3 produk berkualiti. Ada ✔️Supplement CGS, ✔️Magical Cream dan ✔️Magical Soap . . Ini adalah set lengkap untuk merawat masalah dalaman dan luaran, sebab itu kesannya lagi PANTASSS uollss. . . Apa Lagi Jom Secantik Cinderella 👰 . . Nak cuba? Whatsapp terus untuk info lanjut KLIK LINK👇🏼 www.wasap.my/60102193846 . Free post + Free gift . . #youandigorgeous #produkviral #cinderellaglowslim #cinderellamagicalsoap #cinderellamagicalcream #cinderellaglowandslimbangi #whiteningslimming #suplement2in1 #bandarbarubangi #putrajaya #cyberjaya #kajang #uitmshahalam #uitm #glowing #slimming #sayajual #ibudananak #keluargabahagia #sayamakansayajual #sayapakaisayajual #cepatmudahsedap #senangjenakcantik
Wanita Oooo wanita.... 😊😍 Nak berubah, nak mengubah, tu suatu perkara yg mudah jew... Yg penting hati... Klu malas.. Awk duduk la diam2 dgn muka berkarat... 😂 ❌perlu sakit pun.. ❌Perlu keluar duit 💰byk pun nk kene buat pembedahan plastic tau pakai botox last2 nnt muka jadi hodoh lagi teruk. 😩😱 #karismacosmetic #stokisgoldklang #SayapakaiSayaJual 013.936.8386 Pastii..... Chantikkkkk Sangatttt ❗❗😍
Morning korang ! . . . APA best ya maskara SYOK ni ?? . Bila Pakai Tu ofkos korang Rasa SYOK habis !! Sebab menambah bulu Mata , volume Kan bulu Mata. Tengok je la kat vid no okay ?? . . SYOK maskara RM48 sahaja . . . . #syokmaskara #memangsyok #syokhabis #sayajualsayapakai #sayapakaisayajual #sayajualmascara #kakimekap #sukamekap #mainmekapmekap #mua #muamalaysia #mac #nars #nyxcosmetics #alhaalfacosmetics #nrccosmetics #worldcup2018 #croatia #france #shahalamresident #selamatpagidunia #selangor
TIDAK PERLU UNTUK BERBELANJA BESAR UNTUK MEWANGIKAN DIRI UOLSS. KAMI MEMAHAMI & MEMENUHI KEHENDAK WANGIAN UOLSS.. ANYTIME...EVERYWHERE Jika berminat boleh terus DM @ WhatsApp sis #NakedPerfume #anytime #everywhere #SayaPakaiSayaJual
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing.. ✔Delima. ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C. ✔Folic Acid . . 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY.. . ✅ Tidak hamis ✅ Sedap. ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning. ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih. ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi. ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . . . . . . . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing.. ✔Delima. ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C. ✔Folic Acid . . 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY.. . ✅ Tidak hamis ✅ Sedap. ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning. ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih. ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi. ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . . . . . . . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing.. ✔Delima. ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C. ✔Folic Acid . . 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY.. . ✅ Tidak hamis ✅ Sedap. ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning. ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih. ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi. ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . . . . . . . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing.. ✔Delima. ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C. ✔Folic Acid . . 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY.. . ✅ Tidak hamis ✅ Sedap. ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning. ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih. ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi. ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . . . . . . . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing.. ✔Delima. ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C. ✔Folic Acid . . 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY.. . ✅ Tidak hamis ✅ Sedap. ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning. ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih. ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi. ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . . . . . . . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing.. ✔Delima. ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C. ✔Folic Acid . . 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY.. . ✅ Tidak hamis ✅ Sedap. ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning. ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih. ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi. ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . . . . . . . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing.. ✔Delima. ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C. ✔Folic Acid . . 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY.. . ✅ Tidak hamis ✅ Sedap. ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning. ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih. ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi. ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . . . . . . . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing.. ✔Delima. ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C. ✔Folic Acid . . 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY.. . ✅ Tidak hamis ✅ Sedap. ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning. ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih. ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi. ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . . . . . . . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Kandungan Haze Care Moisturizer . 1. Shea butter extract -Mengandungi kandungan Vitamin A yang tinggi -Melindungi kulit dr sinaran UV -Mampu meratakan warna kulit -Salah satu agen anti penuaan . 2. Cucumber extract -Menghilangkan bintik-bintik hitam diwajah -Mengecilkan pori-pori -Mengatasi masalah wajah berminyak -Memperbaiki tona warna kulit . 3. Aloe Vera -Merawat jerawat -Anti penuaan -Merawat sunburn pada kulit -Melembapkan kulit wajah . 4. Pitera -Melambatkan proses penuaan -Membantu mengurangkan masalah jerawat -Melembapkan kulit wajah -Membantu mencerahkan wajah -Mampu membantu menghilangkan parut . 5. Vitamin E -Membantu memudarkan parut dengan pantas -Sebagai agen pelembap kulit -Membantu mengatasi masalah penuaan kulit -Berkesan dalam mencegah dan membaiki kerosakan radikal bebas -Berkesan melegakan selaran matahari kecil (sunburn) . 6. Collagen - Anti Penuaan -Merawat kulit luka dengan pantas -Melembapkan kulit -Mencerahkan kulit . 7. Pearl Powder -Memutihkan muka dan badan -Menghapuskan jerawat -Membaiki struktur kulit -Menghilangkan kulit berminyak -Mengecilkan liang pori . 8. Alpha arbutin -Mencerahkan kulit Wajah -Mengurangkan bintik-bintik hitam -Mencegah pigmentasi pada wajah -Mengelakkan kulit daripada terkena selaran matahari . . Siapa yang nak kulit cantik secara natural blh la try product Sis Faa jual ni🙈🙈. Rm58/50g. Murahkan and yang pasti sangat jimat. . Do whatsapp me 0109023994 to place your order . #hazecare #hazeturizer #hazecarepenang #hazecarekedah #hazecarekelantan #hazecarekulim #hazecarekotabharu #codkulim #hazecarekepalabatas #hazecareagent #hazecaregang #sayapakaisayajual #kkmapproved #trustedseller #hazecarebertam #moisturizer #hazetupat #skincaremalaysia #moisturizermurah #farahlee #hilangkanjerawat #hilangkanparutjerawat #brighteningcream #pelembapmuka #koreanskincare #mencerahkankulit #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatparutjerawat #mengecutkanjerawat
Assalamualaikum w.b.t & Salam Separuh Akhir Piala Dunia 2018😁 📣 Promosi Promosi Promosi 📣 . 📛 NIXON Ladies 📛 . 💰 RM85 Postage Admin Tanggung 💪 📌 Colour - Red Roses Lancelot . 🎯 Gred AA 🎯 1 Bulan Warranty 🎯 Dapat kotak Ori 🎯 Rubber Strap 🎯 Stainless steel 🎯 Water Resistant 🎯 💯 Quality Tip Top . 📲 Wasap 0146608424 / tekan saje link dkt bio ⬆️ . #topajamtangan #topaaccessories #pialadunia2018 #jamtanganmurahmalaysia #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jammalaysia #kamijual #kamijualmurah #servicejam #giveawaymalaysia #jam #sayapakai #sayapakaisayajual #customerfeedbackmalaysia #customerfeedback #testimonimalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganonlinemalaysia #bazarpaknil #moodrepublik #sabah #sarawak #awekcendol #malaysiamemilih #pru14 #ge14
Assalamualaikum w.b.t & Salam Separuh Akhir Piala Dunia 2018😁 📣 Promosi Promosi Promosi 📣 . 📛 NIXON Ladies 📛 . 💰 RM85 Postage Admin Tanggung 💪 📌 Colour - Hitam Berkilau . 🎯 Gred AA 🎯 1 Bulan Warranty 🎯 Dapat kotak Ori 🎯 Rubber Strap 🎯 Stainless steel 🎯 Water Resistant 🎯 💯 Quality Tip Top . 📲 Wasap 0146608424 / tekan saje link dkt bio ⬆️ . #topajamtangan #topaaccessories #pialadunia2018 #jamtanganmurahmalaysia #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jammalaysia #kamijual #kamijualmurah #servicejam #giveawaymalaysia #jam #sayapakai #sayapakaisayajual #customerfeedbackmalaysia #customerfeedback #testimonimalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganonlinemalaysia #bazarpaknil #moodrepublik #sabah #sarawak #awekcendol #malaysiamemilih #pru14 #ge14
Assalamualaikum w.b.t & Salam Separuh Akhir Piala Dunia 2018😁 📣 Promosi Promosi Promosi 📣 . 📛 NIXON Ladies 📛 . 💰 RM85 Postage Admin Tanggung 💪 📌 Colour - Gold Digger . 🎯 Gred AA 🎯 1 Bulan Warranty 🎯 Dapat kotak Ori 🎯 Rubber Strap 🎯 Stainless steel 🎯 Water Resistant 🎯 💯 Quality Tip Top . 📲 Wasap 0146608424 / tekan saje link dkt bio ⬆️ . #topajamtangan #topaaccessories #pialadunia2018 #jamtanganmurahmalaysia #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jammalaysia #kamijual #kamijualmurah #servicejam #giveawaymalaysia #jam #sayapakai #sayapakaisayajual #customerfeedbackmalaysia #customerfeedback #testimonimalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganonlinemalaysia #bazarpaknil #moodrepublik #sabah #sarawak #awekcendol #malaysiamemilih #pru14 #ge14
.. Happy weekends uols, ok ni cara betul uols apply scrubdistrict every 3 a weeks (depends on your skin types). .. Kalau pakai makeup tu, seeloknya u remove makeup dgn face oil/ makeup remover, dah cuci bersih then cuci muka dengan pembersih muka, barulah uols scrub muka tu (dalam keadaan muka masih basah, ambil scrub sebanyak duit 10sen tu, urut perlahan di muka, kalau terlebih scrub tu boleh letak bawah ketiak ke, celah kangkang ker, sambil tu boleh urut scrub tu kt muka), INGAT scrub dengan lembut & perlahan. Jangan scrub muka macam uols cuci toilet pula yea ❌ nanti tak pasal2 melecet kulit tu!. .. Buat dalam masa 1-2 minit, jangan terlalu lama sampai kering, then bilas macam biasa lap muka & apply pelembap untuk kekalkan kelembapan kulit muka uols! .. READY STOCK! ScrubDistrict Whitening Facial Scrub in Jar, Harga: RM65, excl postage (1-3 bulan usage mengikut pemakaian) . COD RM3 charged to all AMPANG AREAS: BKT INDAH/ TMN KOSAS/ AEON BIG AMPANG/ BKT BELACAN/AMPANG SAUJANA/ TMN SAGA/ TMN TERATAI/ PANDAN INDAH/ PANDAN JAYA/ BDR BR AMPANG/TMN CAHAYA/ TMN DAGANG/ TMN CEMPAKA/ NIRWANA/ KG MELAYU AMPANG/ LRT AMPANG/ LRT CAHAYA/LRT CEMPAKA/ LRT AMPANG PARK/ JALAN AMPANG/ AMPANG POINT/ TESCO AMPANG/ DESA PANDAN & YG BERDEKATAN. . FREE COD only for Self Pickup at the following area; MCD, PETRONAS TANJUNG/ MCD, BHP TAMAN KOSAS/ MASJID BUKIT INDAH/ AEON BIG AMPANG & LRT AMPANG. . Whatsapp/ Ezza atau click link di BIO website untuk fast reply 0⃣1⃣9⃣2⃣3⃣1⃣3⃣6⃣8⃣0⃣ . #ScrubDistrict #DistrictBabes #BarbieAngels #teambarbiefaa #ScrubDistrictAngels #siscuba #sisflipshawl #ezzaflipshawl #halal #glow #gopaknil #ScrubDistrictFeedback #ScrubJerawat #ScrubBadan #ScrubMurah #facescrub #ScrubMurahMalaysia #WhiteningFaceScrub #KoreanScrub #londonvibes #ampang #victoriasecret #glowingradiance #bodyscrub #apricotscrub #lokalah #smallbusiness #husna #sayapakaisayajual #scrubdistrictampang
Assalamualaikum w.b.t Bosskuuu😀😀😀 . 📛 Shoei Gshck 📛 💰 RM70 free postage Seluruh Malaysia . 🎯 Gred AA 🎯 1 Bulan Warranty 🎯 Dapat kotak Ori 🎯 Rubber Strap 🎯 Stainless steel 🎯 Water Resistant 🎯 💯 Quality Tip Top . 📲 Wasap 0146608424 @ tekan saja link di ⬆️ . #topajamtangan #topaaccessories #pialadunia2018 #jamtanganmurahmalaysia #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jammalaysia #kamijual #kamijualmurah #servicejam #giveawaymalaysia #jam #sayapakai #sayapakaisayajual #customerfeedbackmalaysia #customerfeedback #testimonimalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganonlinemalaysia #bazarpaknil #moodrepublik #sabah #sarawak #awekcendol #malaysiamemilih #pru14 #ge14
Dulu masa 1 office pakai main-main..... Selalu je skip. Kan dah makan masa nak rawat miss J tu ! 😝 • 8 bulan setia bersama #vslskincare Alhamdulillah kulit bersih ‼️ Mana perginya JERAWAT yang dulu ?? Of course lahh dah keluar habis 🤭 • Jangan gelabah kalau jerawat tiba-tiba keluar mendadak, tu tandanya tindakbalas dah pun bermula👍🏻 • Korang yang jenis skin jerawat macamni, 1 je nak pesan.... tolong SABAR & KONSISTEN🙏🏻bukan pakai sebulan teros cantik bak bidadari👼 • 💕VSL BEAUTY CARE 💕VSL BEAUTY CARE 💕 . 🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgent 📮Postage All in Malaysia. . Sebarang pertanyaan bolh DM or Whatsapp Myra okay😉 📲www.wasap.my/60134554972 . #Vslbeautycarelover #vslskincare_byamyra #vslbeautycare #guidenevergiveup #vslagentkemaman #sayapakaisayajual #posseluruhmalaysia
Kami bantu mereka yang memerlukan Rawatan Vsl dari kami 🍃♥️ Keikhlasan Vsl ni sampai buat Orang biasa Jadi Orang yang Luar Biasa 🚀🚀 Kalau dulu kulit dia breakout kesan dari Product Mercury, Takkan harini muka Cantik Bersih pon sebab Product Mercury ??? Bole imagine tak...?? Yaaaa sis Vsl ade asid, Bohonglah kalau Vsl ni takde asid sebab tu dia mengelupaskan skin.... Cuma Asid kami dibenarkan & terkawal Yang tersilap pakai @ tak follow agent sahaja akan buat skin mereka terover toner Hak pengguna untuk memilih yang terbaik Takkan orang yang xmampu laser kau push suruh pergi buat laser??? Pergi dermapen @ pakai bahan yg kononnya semulajadi ?? Organik ?? Vsl tidak pernah memaksa pengguna untuk membeli, Mereka Cari kami,Kami bantu Seikhlas hati + Package guide free 🙏🏻😊 Jika ade yang gagal.... Anggaplah Vsl ni bukan Jodoh kamu...🍃♥️ . 💕VSL BEAUTY CARE 💕VSL BEAUTY CARE 💕 . 🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgent 📮Postage All in Malaysia. . Sebarang pertanyaan bolh DM or Whatsapp Myra okay😉 📲www.wasap.my/60134554972 . #Vslbeautycarelover #vslskincare_byamyra #vslbeautycare #guidenevergiveup #vslagentkemaman #sayapakaisayajual #posseluruhmalaysia
Testimoni Luvqis Seaweed Skincare #Repost @luvqis_hq (@get_repost ) ・・・ Comel sis ni.. Suka tengok dia.. Lebih comel lepas dahi bersih licin guna Luvqis Seaweed Skincare. 4 hari je guna produk Luvqis da glowing cerah bersih mcm ni. Cuma gunakan Sabun muka saja pun muka boleh bersih semulajadi mcm ni 😘 . . #resellerluvqisseaweedskincare #luvqisseaweedskincare #sayapakaisayajual #luvqisinstagram #luvqistestimoni
Sale Datang Lagi 👏 . Anyone yang grab #momegojes akan dapat FREESHAKER. Woww ! . Dan siapa anyone yang grab 3box akan dapat harga rm100 dan dapat free seperti yang mek bagi tahu tadi. . http://www.wasap.my/601125578707/momegojes . #susukambingcantikviral #momegojes #susukambing #strawberry #choclate #viral #cantik #putih #cod #kotabharu #kelantan #bachok #review #agentsusumomegojes #halal #sihat #pregnant #breastfeeding #postage #freegift #sale #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #wellness #sayajual #readystock #igshopmalaysia #sayapakaisayajual
Sale Datang Lagi 👏 . Anyone yang grab #momegojes akan dapat FREESHAKER. Woww ! . Dan siapa anyone yang grab 3box akan dapat harga rm100 dan dapat free seperti yang mek bagi tahu tadi. . http://www.wasap.my/601125578707/momegojes . #susukambingcantikviral #momegojes #susukambing #strawberry #choclate #viral #cantik #putih #cod #kotabharu #kelantan #bachok #review #agentsusumomegojes #halal #sihat #pregnant #breastfeeding #postage #freegift #sale #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #wellness #sayajual #readystock #igshopmalaysia #sayapakaisayajual
Sale Datang Lagi 👏 . Anyone yang grab #momegojes akan dapat FREESHAKER. Woww ! . Dan siapa anyone yang grab 3box akan dapat harga rm100 dan dapat free seperti yang mek bagi tahu tadi. . http://www.wasap.my/601125578707/momegojes . #susukambingcantikviral #momegojes #susukambing #strawberry #choclate #viral #cantik #putih #cod #kotabharu #kelantan #bachok #review #agentsusumomegojes #halal #sihat #pregnant #breastfeeding #postage #freegift #sale #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #wellness #sayajual #readystock #igshopmalaysia #sayapakaisayajual
Alhamdulillah.. feedback dari customer yang dah mencuba dan mengamalkan susu momegojes... 😋😋😘😘 . Testimoni jujur dari pengguna. . 🍫susu sedap . http://www.wasap.my/601125578707/momegojes . #susukambingcantikviral #momegojes #susukambing #strawberry #choclate #viral #cantik #putih #cod #kotabharu #kelantan #bachok #review #agentsusumomegojes #halal #sihat #pregnant #breastfeeding #postage #freegift #sale #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #wellness #agenwanted #readystock #igshopmalaysia #sayapakaisayajual
Alhamdulillah.. feedback dari customer yang dah mencuba dan mengamalkan susu momegojes... 😋😋😘😘 . Testimoni jujur dari pengguna. . 🍫hb dah okay doktor puji lagi 🍓susu badan pon banyak . http://www.wasap.my/601125578707/momegojes . #susukambingcantikviral #momegojes #susukambing #strawberry #choclate #viral #cantik #putih #cod #kotabharu #kelantan #bachok #review #agentsusumomegojes #halal #sihat #pregnant #breastfeeding #postage #freegift #sale #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #wellness #agenwanted #readystock #igshopmalaysia #sayapakaisayajual
Testimoni pengguna #marinessencebeautybar . . Anda rasa nak kulit andaa lembut dan bersih ? Hilang jeragat dan parut jerawat ? . Jawapan diaaa senang jaaa 😄 . Dengan 🌱BeautyBar Marine Essence lah. 😍😍😍😍 Meh wassap saya laju laju utk maklumat lanjut . ☎️ www.wasap.my/60175682082/+BeautyBarMarineEssence #sayapakaisayajual #marinessencebeautybar #marineessence #mintkaffe #biocleanzmultipurposespray
Alhamdulillah.. feedback dari customer yang dah mencuba dan mengamalkan susu momegojes... 😋😋😘😘 . Testimoni jujur dari pengguna. . 🍫selera makan kurang 🍓susu sedap . http://www.wasap.my/601125578707/momegojes . #susukambingcantikviral #momegojes #susukambing #strawberry #choclate #viral #cantik #putih #cod #kotabharu #kelantan #bachok #review #agentsusumomegojes #halal #sihat #pregnant #breastfeeding #postage #freegift #sale #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #wellness #agenwanted #readystock #igshopmalaysia #sayapakaisayajual
Alhamdulillah.. feedback dari customer yang dah mencuba dan mengamalkan susu momegojes... 😋😋😘😘 . Testimoni jujur dari pengguna. . 🍫tubuh rasa segar 🍓makin comey . http://www.wasap.my/601125578707/momegojes . #susukambingcantikviral #momegojes #susukambing #strawberry #choclate #viral #cantik #putih #cod #kotabharu #kelantan #bachok #review #agentsusumomegojes #halal #sihat #pregnant #breastfeeding #postage #freegift #sale #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #wellness #agenwanted #readystock #igshopmalaysia #sayapakaisayajual
Loose item📢 Loose item📢 Loose item📢 Loose item skin care karisma cosmetic....boleh dipilih...boleh dimiliki 😀 tak perlu beli full set utk pembelian kali kedua... Ikut citarasa anda sendiri..😀 Ikut keperluan anda sendiri😀 Ikut kemampuan anda sendiri😀 Keputusan di tangan anda sendiri😀 Setiap cream skin care karisma cosmetic..ade kelebihan Tersendiri...😊 Pasti...Chantikkk Sangatttt!!!!! #teamkcruz #sayapakaisayajual #karismacosmetic Klik link wasap👉http://www.wasap.my/60195665603
AIMA | BERTANDANG | 22.9.2018 . . Natural not so natural for bertandang kak Aima. Thank you kak. Senang berurusan dgn akak. Dari tunang haritu nak makeup dgn ika tapi tak dapat. Hehe alhamdulillah rezeki harini dapat makeup. . . . . . Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952. . . . . . . . #makeupbyatikabaharudin #muacheras #muaampang #muagombak #sayapakaisayajual #mfnlipstick #alhamdulillah #makeupbudget #makeupartist #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupmurah #makeuptunang #makeupkahwin #makeupsanding #photoshoot #modelmuslimah #maccosmetic #urbandecay #nars #makeupgeek #makeupdinner #makeupjunkie #makeupmanismanis
Yang mana satu idaman kalbu?? Kalau kulit cerah, suggest code light. Kalau kulit sederhana ke sawo matang ke, suggest code medium😍 . Serius tak tipu coverage sangat bagus, glowkan lagi kulit wajah korg, tidak melekit dan rasa ringan je bila pakai taw 😍 . DM/WASSAP MIRA 0145114890 COD AREA IPOH&POSTAGE SETIAP HARI KECUALI CUTI UMUM . #muaipohperak #sayapakaisayajual #instafamousmalaysia #instafamous #obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #squadsyiera #teamjerungmira #obsesscosmeticsshahalam
AIMA | BERTANDANG | 22.9.2018 . . Natural not so natural for bertandang kak Aima. Thank you kak. Senang berurusan dgn akak. Dari tunang haritu nak makeup dgn ika tapi tak dapat. Hehe alhamdulillah rezeki harini dapat makeup. . . . . . Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952. . . . . . . . #makeupbyatikabaharudin #muacheras #muaampang #muagombak #sayapakaisayajual #mfnlipstick #alhamdulillah #makeupbudget #makeupartist #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupmurah #makeuptunang #makeupkahwin #makeupsanding #photoshoot #modelmuslimah #maccosmetic #urbandecay #nars #makeupgeek #makeupdinner #makeupjunkie #makeupmanismanis
Hai semua! After a long day of working why not korang bersihkan muka dari makeup & start to pamper your skin with vitamins? 😉 . Start of with bersihkan kulit wajah dari makeup dengan makeup remover & gunakan pencuci muka #loveracompletecleanser . . Lepas cuci muka make sure lembapkan Kulit dengan #magicjellylovera untuk pastikan muka sentiasa lembap & lembut. . Lastly as a finishing, spray #loveraglowmist sebagai booster untuk glowingkan muka 💕 . Ketiga item di atas ada bahan Aloe Vera tauuu. Gunakan secara konsisten kulit uolls akan sentiasa lembut, lembap & sentiasa nampak glowing 😘 . Harga: Glow Mist RM45 Complete cleanse RM40 Magic Jelly RM70 . Berminat? Meh Order 📲 Whatsapp 0147400771 atau tekan je link di bio 😊 . . . .. . . . . . . . . . . #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #loverakedah #loveraalorsetar #loveramagicjelly #amancentral #kualakedah #loverajalanpegawai #magicjellyalorsetar #magicjellykedah #magicjelly #sayapakaisayajual #terapiinstagram #ajimaura #pencucimuka #bbjellylovera #lightfoundation #lightmakeup #bbjellykedah #daycream #likeforlike
AWEY SHOPE MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KERANA PERCAYAKAN SERVIS DAN BERPUAS HATI DENGAN PRODUK KAMI..SINGGAH LAH LAGI SHOP KAMI, DAN SHARE PADA KAWAN2 LAIN..😊😘 💕 ORDER 👇 019-2042127. Muhaizam #aweytestimoni #bisnes #anakmuda #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #remaja
Alhamdulillah.. feedback dari customer yang dah mencuba dan mengamalkan susu momegojes... 😋😋😘😘 . Testimoni jujur dari pengguna. . 🍫kurang selera makan 🍓serasi dan sedap . http://www.wasap.my/60177096128/momegojes . #susukambingcantikviral #momegojes #susukambing #strawberry #choclate #viral #cantik #putih #cod #kotabharu #kelantan #bachok #review #agentsusumomegojes #halal #sihat #pregnant #breastfeeding #postage #freegift #sale #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #wellness #agenwanted #readystock #igshopmalaysia #sayapakaisayajual
AIMA | BERTANDANG | 22.9.2018 . . Natural not so natural for bertandang kak Aima. Thank you kak. Senang berurusan dgn akak. Dari tunang haritu nak makeup dgn ika tapi tak dapat. Hehe alhamdulillah rezeki harini dapat makeup. . . . . . Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952. . . . . . . . #makeupbyatikabaharudin #muacheras #muaampang #muagombak #sayapakaisayajual #mfnlipstick #alhamdulillah #makeupbudget #makeupartist #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupmurah #makeuptunang #makeupkahwin #makeupsanding #photoshoot #modelmuslimah #maccosmetic #urbandecay #nars #makeupgeek #makeupdinner #makeupjunkie #makeupmanismanis
Kenapa aku pakai SoBella?? Ko baca ape yang hakak ni cakap. Lagi bagus dari Burburry yang mahal nak mampos tu. Rm38 je weh tapi ko dapat: ❤lipmatte yang pigmented ❤bibir kau jadi sihat sebab ada madu n shea butter ❤bibir kau dah tak kering melampau sampai berdarah ❤jimat duit sebab tahan 8 jam ok ❤cawan, straw tak kotor sebab x de stain ❤kotak lipstick yang lawa sesuai untuk korang yang hipster Kualiti kalah antara bangsa ok.. Aku x cakap, akak ni cakap. Nak cium anak pun x de kesan. Laki ko pun suka sebab senang dia nak kiss ko tanpa lipstick transfer Pm or dm i okay untuk lipstick sobella.. #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellasolawa #agensobellasah #sayapakaisayajual #lipstickgoals #lipstickrawabibir #lipstickmesrawudhuk #lipsticktahanlama #hargamampumilik
#Repost @nafura . 😘 Hope Girl Nude Concealer @nafura . ❤concealer utk menutup cela,dark circle,bekas jerawat & jeragat ❤concealer ni sgt ringan & sesuai utk highlight dibawah mata,tulang hidung & tulang pipi . ❤Fungsi utama Concealer utk menutup 💢jerawat 💢bekas jerawat 💢noda hitam 💢lingkaran hitam bawah mata 💢parut ringan 💢sebahagian garis halus . ❤terdapat 2 ton warna 👉kod 21- Light beige (under eye) highlight bawah mata 👉 kod 23-Natural Beige (great for blemish) utk kening ,parut jerawat & segala noda pada wajah . 🙋🏼 Mari dapatkan 🌟PRODUCT NAFURA🌟@nisa.angelbeauty Terus hantar 📩 Direct Message DM atau Whatsapp 60133506160 . 📮 Postage Available. 🛵 COD setiap hari untuk kawasan berikut : . 🗺 After Office Hours And Weekend : Cheras Tmn Tun Perak | BTHO | Bdr Sri Permaisuri | alam damai | Kg Pandan | Tmn Maluri Cheras . 🗺 Weekdays Service Cod Jln Ipoh | Jalan Kuching | Batu Caves | Selayang | Kepong | Segambut | Bangsar | Pantai Dalam . 🗺 Tmn Tun Dr. Ismail | Damansara Utama | Kelana Jaya 🗺 Sri Hartamas | Jln Duta | Mon't Kiara . 🗺 Kl Town area | Sentul | Gombak | Danau Kota | Wangsa Maju | Tmn Melawati | Setiawangsa | Ampang . 💗Other area in Selangor can be arrange with T&C applied. ❤️ Authorised COD Agent @nafura.glo . #agensahnafura #honeybeevenom #sayapakaisayajual #nisaangelbeauty #madefromkorea #nafuraproducts #nafuratopsale #nafurabeauty #codhoneybeevenom #servicepantas #doortodoorservice #honeybeevenomcodkl #teamnisafabulous #nafurakl #honeybeekl #nafura #hbvglowing #makeupviral #skincareviral
Kelebihan SUSU MOMEGOJES: (bahan sunnah) ✔Susu Kambing ✔Delima ✔Kurma ✔Berries ✔Vitamin C ✔Folic Acid 💓 2 PERISA 💓 COKLAT & STRAWBERRY ✅ Tidak hamis ✅ Sedap ✅ 100% ibu yg alah kepada susu , tidak alah kepada SUSU MOMEGOJES ✅ Kaya dengan folic acid ✅ Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan kanak2 yg mengalami masalah kulit ✅ Anda akan sentiasa bertenaga sepanjang hamil ✅ Anak dalam kandungan tidak mudah terkena kuning ✅ Kulit anak yg bakal lahir bersih dan putih ✅ Merawat kulit kusam ketika hamil ✅ Sesuai ibu menyusu bayi ✅ Susu badan pekat dan berkhasiat . 📌PRICE📌 RM39 ( exc postage ) . 📲0177096128 . #susukambing #susumomegojes #momegojes #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #aurainstabatch9 #wellness #malaysia #sayajual #foodporn #beauty #health #muslimah #shawl #readystock #wanita #pomade #IGShopMalaysia #healing #health #kurus #diet #natural #custom #mondayblue #pomade #sayapakaisayajual #channel #susukambingcantik
Daniel Wellington Classic Petite Melrose White. . ⚡️Frer Postage ⚡️Jual Dengan Harga RM420. . -100% ORIGINAL -32mm -Japanese quartz movement -Rose gold frame -Rose gold mesh strap -Ada serial number di belakang jam -Rain resistant -Warranty 1 tahun dengan supplier -Complete set macam butik (kotak hitam, card, paper bag hitam). . **money back guaranteed kalau tak original. . ( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah ) Cara Sudmit Order: SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere.. ☎️ 019-2042127 🙋‍♂ MOHD MUHAIZAM #aweyshope #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang
#Repost @nafura ・・・ Tq @nursyafinazutagha . 🍯 Honey Bee Venom Hydrogel Eyemask😍😍😍😍 . @nafura product makin lengkap dengan Eyemask nie... . 👁 mengurangkan wrinkle 👁 mengurangkan dark circle atau lebih dikenali mata panda 🐼 👁 menganjalkan kulit bawah mata 👁 mengurangkan swelling( bengkak) bawah mata.... . Kandungan magic ✨✨✨✨ dalam Hydrogel Eyemask @nafura . 🍄 Ginkgo Mushroom ❤️ Pomegranate ☘️Centella Asianica 🌴 Coconut Palm 🎃 Pumpkin 🍯 Propolis, Royal Extract , Honey Bee 🐝 Venom . Semua kandungan di 👆 bagus tuk reduce dark circle, swelling , wrinkles and provide elasticity 😘😘😘😍😍😍 . 🙋🏼 Mari dapatkan 🌟PRODUCT NAFURA 🌟dari @nisa.angelbeauty Terus hantar 📩 Direct Message DM atau Whatsapp 60133506160 . 📮 Postage Available. 🛵 COD setiap hari untuk kawasan berikut : . 🗺 After Office Hours And Weekend : Cheras Tmn Tun Perak | BTHO | Bdr Sri Permaisuri | alam damai | Kg Pandan | Tmn Maluri Cheras . 🗺 Weekdays Service Cod Jln Ipoh | Jalan Kuching | Batu Caves | Selayang | Kepong | Segambut | Bangsar | Pantai Dalam . 🗺 Tmn Tun Dr. Ismail | Damansara Utama | Kelana Jaya 🗺 Sri Hartamas | Jln Duta | Mon't Kiara . 🗺 Kl Town area | Sentul | Gombak | Danau Kota | Wangsa Maju | Tmn Melawati | Setiawangsa | Ampang . 💗Other area in Selangor can be arrange with T&C applied. ❤️ Authorised COD Agent @nafura.glo . For COD Melaka @aireen_beautyhouse For COD JB & Pontian @ohsopretty_byasyaalan #agensahnafura #honeybeevenom #sayapakaisayajual #nisaangelbeauty #madefromkorea #nafuraproducts #nafuratopsale #nafurabeauty #codhoneybeevenom #servicepantas #doortodoorservice #honeybeevenomcodkl #sayapakaisayajual #teamnisafabulous #nafurakl #honeybeekl #skincareviral #makeupviral #nafura
Tester Obsess Cosmetics💕 Siapa-siapa yang belum pernah cuba tetapi teringin nak cuba meh cepat wasap farah kita lock satu tarikh yang sesuai untuk kita berparty !! Dah cuba sekali mesti falling in love ❤❤ #obsesscosmetics #obsesscosmeticscodipoh #farahminiagentobsesscosmetics #sayapakaisayajual #teamjerungmira #squadsyiera
Susah kan nak bersukan tapi t-shirt xde 😭 Hehe...jgn bimbang...beli yg ni dpt 2in1 Boleh bersukan dan menutup aurat 😉 . 📌 ODEEN T-SHIRT MUSLIMIN MUSLIMAH CODE : XAR70/XSP10 . 🔹 HARGA BOLEH RUJUK PADA GAMBAR . 🔴 PLUSSIZE 3XL - 8XL : tambah RM10 . ✔️ MUDAH ✔️ SELESAI DIPAKAI ✔️ BOLEH PAKAI KETIKA AKTIVITI SANTAI/LASAK ✔️ MENUTUP AURAT . ❌HARGA TAK TERMASUK POSTAGE ❌ . ‼️JOM FOLLOW IG‼️ @adam.hawa.clothing @adam.hawa.clothing @adam.hawa.clothing Cara Order : ⇩ 1⃣ Screenshot gambar baju 2⃣ Whatsapp saya 019-4277882 3⃣ Saya akan berikan servis paling sweet untuk anda ❤️ . #adamhawaclothing #adamhawatestimoni #teamadamhawaclothing #bajumurah #tshirtmurah #lelakiwanita #bajucouple #tshirtcouple #patuhsyariat #menutupaurat #semuamurah #bajumurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #servicetshirtmurah #sayapakaisayajual #giveawaymalaysia #customerfeedback #tshirtlelakiwanitapakai #supportadamhawaclothing
📣MUA MAKE-UP HANYA GUNA DYXY.. AWESOME 😍😍😍 . Dyxy BC Cream ni memang BEST. Sebab apa?. . . 👉Texture yang ringan dan mudah meresap 👉Tidak melekit dan tidak berminyak 👉Tahan lebih 8 jam 👉Ada SPF 50 (lindungi kulit dari sinar UV) 👉Mampu menutup parut, dark circle, sunburn, jeragat, jerawat kecil 👉Tidak bercapuk/hilang semasa berpeluh 👉Texture matte, tidak perlu pakai compact powder lagi 👉Tahan sehingga 3 bulan 👉Senang dipakai dan dicuci . semua cantik, gebu, glowing mowing gituuu.. 😘😍 . . Nak order ?? Nak Cuba ?? Nak cantik ??? . 📲Meh PM @ WhatsApp okayy 😉 . Boleh klik link di bio saya yeh😋😋 . #sayapakaisayajual #dyxybccreamdyxy #dyxybrushgemuk #teamIKAiS #dyxygreenteamist #dyxylipstickmatte #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybrushgebu #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #bccreamfoundation #facemist #dyxycosmetics #foundationdyxy #foundationmalaysia #raya2017 #facemistgreentea #hantaran #vsco #ootd #bccream #teamfl
Daniel Wellington Classic Petite Ashfield. . -100% ORIGINAL -32mm -Japanese quartz movement -Rose gold frame -Black mesh strap -Ada serial number di belakang jam -Rain resistant -Warranty 2 tahun dengan supplier -Complete set macam butik (kotak hitam, card, paper bag hitam). . ⚡️Free Postage ⚡️Jual Dengan Harga RM450. . **money back guaranteed kalau tak original. . ( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah ) Cara Sudmit Order: SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere.. ☎️ 019-2042127 🙋‍♂ MOHD MUHAIZAM #aweyshope #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang
Promo‼️‼️ Harga semasa : RM70/80ss Harga Promo : RM59/69ss Terhad 100botol shj🤗siapa cepat dia dpt❗ #sayapakaisayajual #norfa #rcw #aisyahdhiarana #bawallovers #byrcw #kacis #bigstage
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
sebelum tidur, saya share feedback daripada one of my friend 😊 dah terbukti keberkesanannya. lelaki pun boleh pakai. lelaki lagi digalakkan pakai, sbb sesetengah diorg malas nak cuci muka #eskinol #eskinolmurah #eskinolmurahmalaysia #eskinoloriginal #sayapakaisayajual
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
next page →