#sayapakaisayajual

456,450 posts

Loading...
Baru restock,ptg tdi da cod satu set.. Alhmdulillah.. ๐Ÿ˜˜ So far sy guna set ni mmg bnyk perubhn pde kulit.. Dulu jenuh nak hilangkan parut jerawat, asbab kan set Meeracle ni lah parut yg berlapis kat dahi hilang.. Set Meeracle ade pencuci n serum shj.. Bersiap dgn ringkas tpi hasil yg memuaskan.. Sbb tu sy suka.. ๐Ÿ˜‚ Korang yang nak try, mehla whatsapp akk.. Kite sembang2...xnak beli set, beli satu2 pun bole.. ๐Ÿ˜˜ Yg pasti harga mmpu milik.. ๐ŸŒท . #mgb00000002859 #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #teammeeraclehanida #meeraclegemstonebeauty #1stgemstoneinasia #teammeeraclehanida #sayapakaisayajual #ajimaura #dukunsaka #sifucilik #terapiinstagram #saka #produkkecantikan #produkjerawat #produkjeragat #produkhilangjeragat #kulitkusam #serum #cleanser #agent #negerisembilan #seremban #tampin #kualapilah
Happy tak kalau dah kulit baru??? Mestilah happy kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sebab NO MORE kulit kusam, jerawat, kulit lebih lembabbb bila pegang tu toinkkk toinkkk ๐Ÿ’ฆ . ๐ŸŒธPUTIH KOREA ๐ŸŒธ โœ”๏ธSesuai untuk semua peringkat umur โœ”๏ธIbu mengandung โœ”๏ธIbu menyusukan โœ”๏ธIbu yang berpantang . ๐Ÿ™‹Further details : ๐Ÿ“ฒ DM/Whatsapp 0136127534/ tekan link dekat bio ๐Ÿค—Fast response ๐ŸŽFreegift untuk setiap pembelian . #thejunnilovers #produkmuslim #thejunniputihkorea #putihkoreareseller #putihtanpainjection #putihkekal #putihseawal7hari #supplementkecantikan #sayapakaisayajual #kaliskasih #dramamonalisa #dramamrgrey #7harimencintaiku #panamadance #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #sayajualonline
๐ŸŒธ Hello dolls, Esok ptg 6pm onwards kakak ade cod area sini. Siapa yg nak selit order boleh ws kakak cepat2 sekarang. Kita set masa okay ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Jom ๐Ÿ“ฒ Ws 011 2362 9282 to order ๐Ÿ˜˜ (click link on bio) . ๐Ÿ’ฐ RM69 (exclude postage & COD charges) ๐Ÿ“ฎ POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) ๐Ÿš— COD - All AMPANG area.KLCC.BUKIT BINTANG.JALAN TAR.KERAMAT.SETIAWANGSA.UKAY PERDANA.TAMAN MELAWATI.BANGSAR.CHERAS. . #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellsetiawangsa #bombshellcheras #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshellklang #bombshellbangsar #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #bombshellbukitjalil #breastandbootycream #bombshellviral #teamleen #bestproduct #krimpayudara #bodygoals #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Abaikan hakak yang bertudung mcm makcik2 dah hahaha dan pakai baju uniform special di dapur hahah, hakak buz di dapur ๐Ÿ˜ Kawan2 datang sambil beraya sambil berobsess cosmetics, di mana sahaja boleh berobsess taw . DM/WASSAP MIRA 0145114890 ๐Ÿš—COD AREA IPOH POSTAGE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI KECUALI CUTI UMUM . #obsesscosmetics #squadsyiera #obsesscosmeticsipoh #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsperak #obsesscosmeticsagent #sayapakaisayajual #muaipoh #mirafilzah #rahsiahatiperempuan #tiamosweetheart #neelofa #makeup #makeuptutorial #ipohmali
"TAK HABIS PAKAI LOTION 250ML DAH PUTIH"๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ..Cust teruja sangat sbb kulit dah jadi putih sekata ..tiada lg masalh kulit x sekata akibat sunburn๐Ÿ˜ƒ *READY TO GLOW* ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60165792939 #lotionpocong #supershinebodylotion #sayapakaisayajual
. Buyer 60 . ๐Ÿ‘ŸLV x Supreme x Air Huarache Run Ultra ๐Ÿ“ฎKuantan, Pahang
Hitam2 si tompok manis walau hitam kesannya cukup aum K.anil paling suka pakai cc cream light kaler.. Sebab ada spf yang dapat melindungi skin kita dari sinar uv yang berbahaya tao Calit2 harus gebu Calit2 harus cantik Jom bacaโคตโคต ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Org perempuan, sy selalu dgr diaorg sibuk duk cari spf spf ni, sy lg takot kalau ada spf tinggi tau tak, lg tinggi spf tu lg merbahaya pada kulit? Jangan salah erti dgn SPF! Spf (Sun Protector Factor) -->Jumlah Spf menunjukkan berapa lama kita boleh berada di bawah sinaran matahari tanpa terbakar or "burn" --> Kita sebenarnya ada natural spf..depend on warna kulit..lagi gelap warna kulit lagi tinggi spf..sbb kulit gelap lg byk melanin..lagi yg kulit putih menipis!! paham ke paham.. --> Cara kira kekerapan yg diperlukan utk reapply product yg ada spf: ***kulit normal burn dalam 10min tanpa protection cth: spf15 x 10min=150min @ 2jam30min **mksdnya setiap 2jam30min kite reapply semula --> x de pn study yg ckp lg tggi spf lg bagus...tp study finding ckp "select the best spf level according to your life routine" -->kalau nk apply product yg ada spf just dap2 je supaya molekul spf x rosak #cccream #cccreammurah #foundation #mukacantik #bebascela #muaaizat #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kulitputih #khaibahar #beautyconsultant #mirafilzah #simplysiti #skincare #skincareroutine #sayapakaisayajual #terlajakmurah #terlajaklaris #trustedseller #trustedshop #myigshop
"Salam, ibu-ibu. Tumpang tanya ye. Siapa tahu petua atau cara-cara nak hilangkan kahak baby selain pergi buat rawatan sedut di hospital?" . Hah, soalan ni sering ditanya oleh ibu-ibu yang kesian dan risau tengok babynya berkahak. . Biasanya saya akan mencadangkan ibu-ibu ini menggunakan #IVKids . . #IVKids selamat digunakan kerana pengunaannya untuk bahagian luaran sahaja dan bebas dari bahan champor. . #IVKids juga telah mendapat pengiktirafan Halal dan selamat digunakan tanpa was-was. . Jadi jika anda risau dan kesian melihat bayi anda berkahak, gunalah #IVKids . WhatsApp 0128425977 #selsema #batuk #kahak #asma #ivkids #ivkidsmurah #ivmist #ivkidspromosi #sayapakaisayajual #sayajualivkids #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil
Uols yang nak mewangi bersama Voila Vee effleurer parfum boleh PM or Dm Admin.. Atau pun uols boleh PM Agent Rasmi kami๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . Ben salim 017-8396309 Tawau Sabah . Linda 016-4443005 Subang Jaya . Betty Yasmine 012-2065700 Hartamas . Fauzi 012-6947902 Klang . . Serlahkan hari uols bersama voila vee wangi sepanjang hari... wissss ahcing . . Uols MASIH ragu-ragu dengan Voilร  Vรฉe? Tak perlu dah Uols ragu-ragu dengan wangian kami. YANG lain dah pun beli dan berpuas hati dengan Voilร  Vรฉe effleurer parfum. So yang belum cuba tu ape kata Beli dulu baru tahu penangan wangian kami๐Ÿ˜‰. GERENTI uols tak menyesal. . . ๐Ÿ’‹minyak wangi berkualiti tinggi. ๐Ÿ’‹Produk keluaran Bumiputera. ๐Ÿ’‹Tahan lama kekal di kulit 8-12 jam dan 2-3 hari di pakaian. ๐Ÿ’‹Bau setanding original perfume, Inpirasi perfume jenama antarabangsa. ๐Ÿ’‹Alkohol perfume diperbuat daripada ekstrak tumbuhan dan boleh dibawa solat. ๐Ÿ’‹Size 30ml mudah dibawa kemana mana (Travel Friendly) ๐Ÿ’‹Harga mampu milik. . . #letswangiwithvoilavee . . Versatile Elegance Exclusive . . Untuk pembelian atau pertanyaan, boleh Dm atau terus www.wassap.my/601137184073 chapchusss. Sementara stock masih ada.. . . . #vvparfume #vvparfum #effleurerparfum #harihariwangi #letswangi #local #lokalahmalaysia #instagram #instafamous #malaysia #kualalumpur #fragrance #lasting #tahanlama #24jam #vvdolls #vee #versatile #elegance #exclusive #lastlong #tempatan #sayapakaisayajual #sayajualperfume #love #bazarpaknil #inspiredperfume
APA YG BEST SGT DYXY SAMPAIKAN HAMPIR 70,000 SET TERJUAL? ๐Ÿ’– BC CREAM :- ๐Ÿ‘‰ Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++. ๐Ÿ’– GREENTEA FACE MIST :- ๐Ÿ‘‰ Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist. ๐Ÿ’– BRUSH :- ๐Ÿ‘‰ Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut. SUPER DUPER BEST KANN!! . . #trustedseller #dyxycosmetics #nakcantikpmlajulaju ๐Ÿ˜ #sayapakaisayajual #dyxymakeup #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyeyeliner #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfreegift #dyxypromo #dyxypromotion #dyxysale #promosiraya #promosi #hargamurah #foundationmurah #foundation #eyeliner #mascara #bccream #facemist
Just because you're traveling doesn't mean you should skimp on your skin-care routineโ€”in fact, you should probably take care of your skin even more! . โค๏ธ SK-II Trial Size โค๏ธ SK-II Mini Size โค๏ธ SK-II Trial Pack (Sachet) These set will make your travel journey soo much easier & lighter! . Order / Enquiries, Whatsapp : 0194073810 http://skiibeautysale.wasap.my/ Facebook : Skii.beauty Instagram : @skii.beauty . #skii #skiimalaysia #skiibeauty ย  #skiioriginal #sk2 #sk2original #skincare #skincareroutine #antiaging #flawless #flawlessskin #trialset #welcomeset #sephora #sephorasale ย  #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #rayasales #essence #serum #pitera #makeup #blusher #foundation #whitening #glowing #sales #beauty #basicset #completeset
Apakah perasaan anda bila dapat pakai baju adik bongsu anda yg kurus?? ๐Ÿ˜ Sis xnak cakap banyak. Hanya mampu ucap terima kasih #premiumbeautifulcorset ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜˜ #testimonikorset #taukepremiumbeautiful #testimonipb #sayapakaisayajual #g8unity #g8preneur
TERCARI CARI BEST FOUNDATION SEKARANG ?? . NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DAH, NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER, PAKAI BCC JERR ๐Ÿ˜ . . โ—INI BUKAN TIPU . Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau! . . Tepek sekali je flawless habis kulit nampak ๐Ÿ™ˆ BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga . Korang kena try sendiri!! . . JOM ORDER NOW . #trustedseller #dyxycosmetics #nakcantikpmlajulaju ๐Ÿ˜ #sayapakaisayajual #dyxymakeup #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyeyeliner #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfreegift #dyxypromo #dyxypromotion #dyxysale #promosiraya #promosi #hargamurah #foundationmurah #foundation #eyeliner #mascara #bccream #facemist
Today yawa pakai Kissme Lipmatte KARISMA kod JESSICA โž• VICTORIA ๐Ÿ’‹ Lighting on point sangat๐Ÿ™ˆ #teamkchaiza #karismacosmetic #karismacosmetickuantan #jerawat #cantik #kulitputih #elcahco #elcahcoteamyawa #feedbackbyyawa ๐ŸŒธ #sayapakaisayajual #kuantan #codkuantan #codpekan #pekan #pahang
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
Alhamdulillah ..tiada yang mustahil dengan VSL beautycare โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . . Gelap , jerawat , kusam , jeragat hanya ada satu penyelesaian nya . Mesti lah VSL beautycare jawapannya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Pastikan yang original . Semestinya dari agen vsl . Laddy nora adalah pengedar sah dan original . In sya Allah anda nampak lebih cantik tanpa makeup . . . Nak cantik tanpa makeup ?? . . Kena beli โ€ผ๏ธ Kena cuba โ€ผ๏ธ Kena percaya โ€ผ๏ธ Mesti berjaya โ€ผ๏ธ . .๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธDealer VSL Beauty Care http://www.wasap.my/60126706505 ๐Ÿš˜COD KL & sekitarnya ๐Ÿ“ฎPosLaju seluruh Malaysia #vslbeautycareLadyynora #vslteamseriwangi #vslbeautycaremaintain #vslbeautycareKL #sayapakaisayajual
9 kaler syantik dari Smash Collection!!! . . Klik link whatsapp di bio sementara promo still berjalan ๐Ÿ’‹!! Let's cantikss dengan FEVER GLAM ๐Ÿ˜˜ . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
โ€Žุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… . ๐Ÿ“ท๐Ÿ’ฏGAMBAR SEBENAR . โ€ผ๏ธNEW STOCKSโ€ผ๏ธ . ๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†• . โ€ผ๏ธNEW ARRIVALโ€ผ๏ธ . RELEASE DATE 2๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ.0๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ.2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ . ๐Ÿ‘ŸEpic React Flyknit (premium 1:1) ๐Ÿ’ฐRM250 SAHAJA ๐Ÿ“–Deposit : RM200 ๐Ÿ“Saiz : 36-44 EURO . "QUALITY IS OUR PRIORITY" . "What You See, What You Get" "What You Get, What you Order" . โš PENTING!!!โš  โžกSesetengah gambar yang ditunjuk (Original Grade) adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Jika gambar sebenar, pihak SKยฎ akan maklumkan. โžกKasut yang dibeli tidak boleh RETURN/REFUND semula, melainkan dari kesilapan pihak SKยฎ sendiri. โžกSalah pilih saiz dikira dari kesilapan pihak BUYER, pihak SKยฎ tidak menerima RETURN/REFUND semula. Jadi, pastikan BUYER memilih saiz yang betul.
SALE RAYA ๐ŸŽ‰ GShock & Baby G โค . โ— Gred AA โ— AUTOLIGHT FUNCTION โ— WATER RESISTANT โ— ALARM โ— WORLD TIME โ— TIMER โ— STOPWATCH โ— Sleep mode โ— WARRANTY ENGINE 6 MONTH PRICE 1Pcs RM85 Inc Pos & Tin GShock @ Baby G Couple Set RM140 Inc Pos & Tin Love Cara Order : โ‡ฉ 1โƒฃ Screenshot gambar barang 2โƒฃ Whatsapp saya 019-4277882 3โƒฃ Saya akan berikan servis paling RANGGI untuk anda ๐Ÿ˜Ž #ranggiwatchshop #ranggitestimoni #teamranggiwatchshop #jamtanganmurah #jamcouplemurah #begmurah #topimurah #kasutmurah #semuamurah #barangmurah #barangmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #servicejamkasuttopibeg #sayapakaisayajual #giveawaymalaysia #customerfeedback #jamtopikasutbegonline #supportranggiwatchshop
Cantik kan code Kiss Me dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
Cantik kan code Dolce Glam dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
๐Ÿ’• My RAYA 2018 ๐Ÿ’• Walaupun tak complete semua color , tetapi 2 color ni pun Dah cukup utk mengayakan Mata anda.. โ€ข Blueberry & Lollipop โ€ข OPEN ORDER NOW โ— OPEN ORDER NOW โ— Berminat boleh >> http://www.wasap.my/0197730512 #ishadowbarbieferrarossa #ferrarossabeauty #sayapakaisayajual #lollipop #blueberry #loveFerraRossa
#Repost @nafura Tq @jismakasih. Tq @shazreeyanashukri . Browcara @nafura . โค๏ธBrowcara Nafura ada 3 code๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜˜ sesuai tuk semua jenis kening x perlu risau sape x pandai lukis kening.... sikat2 shj pakai Browcara @nafura . Code 1 : Light Brown : ๐ŸŒนsesuai tuk kening nmpk blode and sesuai tuk make up doll . Code 2: Natural Brown ๐ŸŒน sesuai tuk kening yg tebal untuk tone down kan warna kening . Code 3 : Rich Brown ๐ŸŒนsesuai tuk kening yang x tebal. . ๐Ÿ™‹๐Ÿผ Mari dapatkan ๐ŸŒŸPRODUCT NAFURA๐ŸŒŸdari @nisa.angelbeauty Terus hantar ๐Ÿ“ฉ Direct Message DM atau Whatsapp 60133506160 . ๐Ÿ“ฎ Postage Available. ๐Ÿ›ต COD setiap hari untuk kawasan berikut : . ๐Ÿ—บ After Office Hours And Weekend : Cheras Tmn Tun Perak | BTHO | Bdr Sri Permaisuri | alam damai | Kg Pandan | Tmn Maluri Cheras . ๐Ÿ—บ Weekdays Service Cod Jln Ipoh | Jalan Kuching | Batu Caves | Selayang | Kepong | Segambut | Bangsar | Pantai Dalam . ๐Ÿ—บ Tmn Tun Dr. Ismail | Damansara Utama | Kelana Jaya ๐Ÿ—บ Sri Hartamas | Jln Duta | Mon't Kiara . ๐Ÿ—บ Kl Town area | Sentul | Gombak | Danau Kota | Wangsa Maju | Tmn Melawati | Setiawangsa | Ampang . ๐Ÿ’—Other area in Selangor can be arrange with T&C applied. โค๏ธ Authorised COD Agent @nafura.glo . For COD Melaka @aireen_beautyhouse For COD JB & Pontian @nafura_byasyaalan . #agensahnafura #honeybeevenom #sayapakaisayajual #nisaangelbeauty #madefromkorea #nafuraproducts #nafuratopsale #nafurabeauty #codhoneybeevenom #servicepantas #doortodoorservice #honeybeevenomcodkl #sayapakaisayajual #teamnisafabulous #nafurakl #honeybeekl #nafura #browcarahopegirl shop at @nafura.glo #nafura
QUNYIT MASKER SESUAI UNTUK AWAK YANG ADA MASALAH๐Ÿ‘‡ โœ…Kulit kering โœ…Kulit berminyak โœ…Kulit kusam โœ…Kulit berjerawat n jeragat โœ…Sunburn Awak2 yg masalah seperti diatas sangat digalakkan untuk mencuba #QunyitMasker by Leeya Beauty..Ianya sangat bagus untuk merawat pelbagai masalah kulit supaya kulit lebih sihat dan cantikk..๐Ÿ˜ Jom sihatkan kulit wajah dengan #QunyitMasker by Leeya Beauty.. โœ”ADA KELULUSAN KKM โœ”NO CHEMICAL www.wassap.my/601112165298 #QunyitMasker #Sayapakaisayajual #Teammekmah
KINI TIADA LAGI MASALAH BULU MATA JARANG DAN KENING YG HALUS! Siape yg dah pakai GOLD Hair Serum mesti setia pada yg satu je kan? Hiks. ๐Ÿ˜˜ . Korang yg ade masalah bulu mata JARANG dan HALUS. Ataupun masalah kening TAK LEBAT, setiap kali nak keluar mesti wajib kena lukis kening even nak gi pasar ramadhan tepi rumah je pun! Huhu. ๐Ÿ˜ญ . Jgn risauuu! Rin pon pernah lalui semua ni dan sekarang sudah atasi dengan cara yg PALING BIJAK sekali! ๐Ÿ˜‰ . NO MASCARA.โŒ NO FAKE EYELASHESโŒ NO EYELASH EXTENSIONSโŒ NO PROBLEMS! โค Sbb hanya dengan GOLD Hair Serum korang dah boleh dapatkan bulu mata dan kening 'idaman' korang. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tanpa buang duit beribu riban dan tanpa menahan kesakitan! YES. Ini kerana GOLD Hair Serum diperbuat drpd 200% bahan2 ORGANIK. DIJAMIN SELAMAT serta TIADA KESAN SAMPINGAN. InsyaAllah ๐Ÿ˜Š . Dannnn ia meninggalkan anda dengan kesan yg KEKAL! ๐Ÿ˜ฑ Wowwww tak ke best?! Kalau buat eyelash extensions paling kurang pun tahan sampai 6 bulan je. Tapi kalau pakai GOLD Hair Serum tahan sampai korang tua! Sbb GOLD Hair Serum ni berasaskan dari Habatussauda, Castor Oil dan Herba Asli Arab. . Bukan sekadar memanjangkan dan melebatkan bulu mata korang je. Malah GOLD Hair Serum merawat bulu mata korang drpd akar! Pastu die juga bagi vitamin kuat dan sihat utk bulu mata korang jadi korang dah tak perlu risau bulu mata gugur! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Want to transform the look of your eyelashes and eyebrow? ๐Ÿ’…๐Ÿป ORDER YOURS NOW. ๐Ÿ“ž 0172884715 . #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #serummurah #serumrm50 #serumbulumata #serumbulukening #eyelashes #eyebrow #bazaarpaknil #sayajual #igshopmalaysia #beauty #naturalbeauty #organics #organicingredient #serumarafabeauty #goldhairserum #goldserum #arafabeauty #sayapakaisayajual #malaysia #igshop #borong
๐Ÿ’œ๐Ÿ‘„G I G I P U T I H ! ! ๐Ÿ’œ ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COMBO PROMOTION SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG!!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . JOMMMM!! KEPADA YANG DAH LAMA TINJAU2 TU, YES YES YESSSS!! ๐ŸŽ๐ŸŽŠInilah peluang korang tuk dapatkan promosi Sale SEKARANG!!! . Bukan senang nk buat sale tau! Sebab crest 3d ni kita import dari USA. Jadi smua urusan jual beli mengikut harga USD.. Kalau matawang Malaysia rendah, Makin mahal lah harga crest nanti. . Tapi jangan risau tau tauuu.. sebab Harga kami tetap boleh beat harga lazada okay! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . JOMMM JIMAT SEKARANG!! AWAK KENA CUBA PRODUK NI.. TERBAIK DI PASARAN TAU! DIJAMIN BERKESAN GILA GILAAAA! DAN KAMI HANYA JUAL PRODUK ORIGINAL.. NO FAKE FAKE ITEM OK!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . dapatkan senyuman menawan dengan CREST 3D WHITE sekarang!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa tunggu lagi?? Tambahkan keyakinan diri anda!๐Ÿ˜Ž . Nak dpt senyuman putih bersih?? . pakai CREST 3D WHITESTRIP meh! . . Dijamin berkesan utk tambah keyakinan diri dan lebarkan senyuman manis anda tau! ๐Ÿ˜„ . Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! . Macam mana nak order? Hubungi kami: Whatsapp +60172884715 p/s: rugiiii tak cubaaa... seriously best!! . . #crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik #bazaarpaknil #gigiputih #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #bazarpaknil #pemutihgigioriginal #pemutihgigimurah #sayajual #lokalah #muakl #muamalaysia #pemutihgigimalaysia #sayapakaisayajual
Cantik kan code Insatiable dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
๐Ÿ’œ๐Ÿ‘„G I G I P U T I H ! ! ๐Ÿ’œ ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COMBO PROMOTION SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG!!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . JOMMMM!! KEPADA YANG DAH LAMA TINJAU2 TU, YES YES YESSSS!! ๐ŸŽ๐ŸŽŠInilah peluang korang tuk dapatkan promosi Sale SEKARANG!!! . Bukan senang nk buat sale tau! Sebab crest 3d ni kita import dari USA. Jadi smua urusan jual beli mengikut harga USD.. Kalau matawang Malaysia rendah, Makin mahal lah harga crest nanti. . Tapi jangan risau tau tauuu.. sebab Harga kami tetap boleh beat harga lazada okay! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . JOMMM JIMAT SEKARANG!! AWAK KENA CUBA PRODUK NI.. TERBAIK DI PASARAN TAU! DIJAMIN BERKESAN GILA GILAAAA! DAN KAMI HANYA JUAL PRODUK ORIGINAL.. NO FAKE FAKE ITEM OK!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . dapatkan senyuman menawan dengan CREST 3D WHITE sekarang!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa tunggu lagi?? Tambahkan keyakinan diri anda!๐Ÿ˜Ž . Nak dpt senyuman putih bersih?? . pakai CREST 3D WHITESTRIP meh! . . Dijamin berkesan utk tambah keyakinan diri dan lebarkan senyuman manis anda tau! ๐Ÿ˜„ . Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! . Macam mana nak order? Hubungi kami: Whatsapp +60172884715 p/s: rugiiii tak cubaaa... seriously best!! . . #crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik #bazaarpaknil #gigiputih #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #bazarpaknil #pemutihgigioriginal #pemutihgigimurah #sayajual #lokalah #muakl #muamalaysia #pemutihgigimalaysia #sayapakaisayajual
๐Ÿ’œ๐Ÿ‘„G I G I P U T I H ! ! ๐Ÿ’œ ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COMBO PROMOTION SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG!!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . JOMMMM!! KEPADA YANG DAH LAMA TINJAU2 TU, YES YES YESSSS!! ๐ŸŽ๐ŸŽŠInilah peluang korang tuk dapatkan promosi Sale SEKARANG!!! . Bukan senang nk buat sale tau! Sebab crest 3d ni kita import dari USA. Jadi smua urusan jual beli mengikut harga USD.. Kalau matawang Malaysia rendah, Makin mahal lah harga crest nanti. . Tapi jangan risau tau tauuu.. sebab Harga kami tetap boleh beat harga lazada okay! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . JOMMM JIMAT SEKARANG!! AWAK KENA CUBA PRODUK NI.. TERBAIK DI PASARAN TAU! DIJAMIN BERKESAN GILA GILAAAA! DAN KAMI HANYA JUAL PRODUK ORIGINAL.. NO FAKE FAKE ITEM OK!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . dapatkan senyuman menawan dengan CREST 3D WHITE sekarang!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa tunggu lagi?? Tambahkan keyakinan diri anda!๐Ÿ˜Ž . Nak dpt senyuman putih bersih?? . pakai CREST 3D WHITESTRIP meh! . . Dijamin berkesan utk tambah keyakinan diri dan lebarkan senyuman manis anda tau! ๐Ÿ˜„ . Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! . Macam mana nak order? Hubungi kami: Whatsapp +60172884715 p/s: rugiiii tak cubaaa... seriously best!! . . #crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik #bazaarpaknil #gigiputih #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #bazarpaknil #pemutihgigioriginal #pemutihgigimurah #sayajual #lokalah #muakl #muamalaysia #pemutihgigimalaysia #sayapakaisayajual
Cantik kan code Cherry Bomb dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
๐Ÿ’œ๐Ÿ‘„G I G I P U T I H ! ! ๐Ÿ’œ ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COMBO PROMOTION SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG!!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . JOMMMM!! KEPADA YANG DAH LAMA TINJAU2 TU, YES YES YESSSS!! ๐ŸŽ๐ŸŽŠInilah peluang korang tuk dapatkan promosi Sale SEKARANG!!! . Bukan senang nk buat sale tau! Sebab crest 3d ni kita import dari USA. Jadi smua urusan jual beli mengikut harga USD.. Kalau matawang Malaysia rendah, Makin mahal lah harga crest nanti. . Tapi jangan risau tau tauuu.. sebab Harga kami tetap boleh beat harga lazada okay! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . JOMMM JIMAT SEKARANG!! AWAK KENA CUBA PRODUK NI.. TERBAIK DI PASARAN TAU! DIJAMIN BERKESAN GILA GILAAAA! DAN KAMI HANYA JUAL PRODUK ORIGINAL.. NO FAKE FAKE ITEM OK!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . dapatkan senyuman menawan dengan CREST 3D WHITE sekarang!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa tunggu lagi?? Tambahkan keyakinan diri anda!๐Ÿ˜Ž . Nak dpt senyuman putih bersih?? . pakai CREST 3D WHITESTRIP meh! . . Dijamin berkesan utk tambah keyakinan diri dan lebarkan senyuman manis anda tau! ๐Ÿ˜„ . Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! . Macam mana nak order? Hubungi kami: Whatsapp +60172884715 p/s: rugiiii tak cubaaa... seriously best!! . . #crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik #bazaarpaknil #gigiputih #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #bazarpaknil #pemutihgigioriginal #pemutihgigimurah #sayajual #lokalah #muakl #muamalaysia #pemutihgigimalaysia #sayapakaisayajual
The power of Greentea๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ Greentea sangat elok untuk merawat kulit wajah,ramai yang menjadikan sebagai scrub dan masker juga tau๐Ÿ˜ Untuk jenis yang malas nak sediakan bahan untuk buat masker apakata korang grab sebotol facemist dyxy ni, tahan sehingga lima bulan tau sebotol ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Jom ketahui kelebihan greentea dalam facemist dyxy niโคโค ๐ŸƒMengecutkan jerawat ๐ŸƒMemudarkan parut jerawat ๐ŸƒMenyegarkan kulit wajah ๐ŸƒMengekalkan kelembapan kulit wajah ๐ŸƒMengawal kada lebihan minyak pada wajah ๐ŸƒMerawat kulit kusam ๐ŸƒMencegah kedutan pada wajah ๐ŸƒMenegangkan kulit wajah Bestkan dyxy facemist ni, dapatkan sebotol sekarang๐Ÿค—๐Ÿค— . . Berbaloiiii sangatttt . Rugi kalau tak grab tau ๐Ÿ˜˜. . Tunggu apa lagi jom whatsapp Mira sekarang. . +60189031213 +60189031213 +60189031213 . #dyxy #dyxyhq #dyxylegacy #dyxylovers #dyxycosmetics #dyxycosmeticslegacy #dyxyhq #dyxylovers ๐Ÿ’– #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybest #dyxykuantan #dyxybccream #dyxycombo #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxymattelipstik #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxyagent #dyxyfacemistgreeantea #dyxybccreammurah #dyxymurah #dyxysale #dyxypromosi #foundation #dyxysetladyd #dyxysetbasic #dyxysetladyd #dyxysetperfect #sayapakaisayajual #onlineshopping #kedaionline
Hai uolls..disebabkan cust2 kesayangan sis love sgt dgn serum ni..sis nk open for order ni..cepat2 whatsapp sis or dm ye.. *NI SEMUA TESTIMONI DARI CUST SIS SENDIRI YE..BUKAN COPY2 TAU!!! QEESNA SERUM + Vitamin C Hanya sapu 2x sehari Tiada lagi +KULIT KUSAM Tiada lagi +JERAWAT Tiada lagi +JERAGAT Tiada lagi +PARUT Apa Yang Special sangat Qeesna Serum Nie? . โœ…Lulus KKM : NOT180102958K โœ… 100% Natural tanpa bahan kimia โœ… Selamat digunakan โœ… Waterbased (Cepat meresap ke dalam kulit) โœ… Ready Stock ๐Ÿ˜„ Menjimatkan (Penggunaan yang minima boleh meratakan seluruh wajah) Whatsapp sekarang untuk awak berpeluang dapat : ๐ŸFREE COD (MELAKA only) ๐ŸššFREE POSTAGE ๐ŸŽ FREE GIFT Untuk order sila klik link pada bio di atas..๐Ÿ‘†โคด๏ธ #qeesnaserum #qeesnaserummelaka #qeesnaserumantijerawat #qeesnaserumantijeragat #sayapakaisayajual
Cantik kan code Big Bang dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
Cantik kan code Unicorn dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
Cantik kan code Good Lady dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
Cantik kan code Amour dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
Cantik kan code Ariana dari Smash Colection ๐Ÿ˜... Dah habis beraya mesti nak atur pulak rumah sapa yang ada jamuan rumah terbuka kan? Dah lelawa pakai baju merelip relipp takkan laa nak biaq bibir tuh kusam jaa ๐Ÿ˜‚ Calitt laa sikit FEVERGLAM LIPMATTE dari jauh orang dah bole nampak kita hehe.. meh lah selit order...ruginya sapa yang tak nak try feverglam lipsmatte . Dah laa sekarang tengah OFFER ๐Ÿ’‹ . . . #feverglam #smashcollection #smashcollection #kebayagang #kebayagangfeverglam #kebayaganglimitededition #feverglamlipmatte #feverglammurah #feverglammalaysia #feverglambff #feverglamliquidmattelipstick #feverglammereciks #onlineseller #sayapakaisayajual #trustedseller
Oh oh tee dee ๐Ÿ˜ Opkos laaaa wajib sarung PB baru konfiden nak berOOTD. Raya ke5 punye OOTD. Kain tu MIL bagi mase memula jadi menantu lagi nih. Heh ! Nak yakin? Wajib sarung PB. Sebab nak melaram pun tak kalut kot pancit sana sini. #SayaPakaiSayaJual #TokeyPB #g8unity
super awesome.. . cuti seminggu raya dah 15 botol orang sapu.. . sapa yang nak PM cepat.. . promo raya sampai 25/6 je.. . Adam Yasmi ๐Ÿ— Nu Skin
INAI CELUP 3 ITEM !!!!!!!. ----------------------------------------.--------------------,. ... ... ~ Inai celup yang merah menyala,jenis istant,tahan 5hari (lihat penjagaan). ~ Mudah digunakan celup celup dah merah. ~ Tak payah petik daun dipokok,tidak perlu tumbuk pakai daun pisang.. . ~ Menjimatkan masa anda, ~ Sesuai dipakai semua peringkat umur.. . Order klik www.wasap.my/60123525046. .. .. #zurarahimhenna #inaicelup #inailukis #inaikukuhipster #blackhenna #whitehenna #inairambut #inaiserbuk #inaikening #pakaimacamvip #agentbanting #agentzurarahimhenna #inaibanting #hennabanting #teammimiehenna #mimiehenna #bridehenna #inainikah #inaitunang #inaipengantin #hennawedding #inaimerahmenyala #mahligaicinta #dropshipwanted #sayapakaisayajual #inaimurah #inaiviral
SAKOORA ROSE DARI MIMY BEAUTY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Murah je sakoora rose ni yang, sbotol rm99 je.. Sehari u hanya perlu spend rm3.30 je utk cantik!! Dah lah sedap! Kunyah2 jee, rasa buah-buahan.. Plg bes ade KKM approval taw, so sgt selamat! ๐Ÿ˜ Ingredients : Astaxantin, Vitamin C, Kolagen, Gluthatione , stem sel epal, L-cystein, Ekstrak sakura, Exstrak tomato, Ekstrak rosehip , Ekstrak rasberi๐Ÿ˜ Sangat sesuai bagi ibu yang hamil/mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang, perancangan untuk hamil, kanak2 berumur 3 thun ke atas, lelaki dan warga emas senang kata semua golongan sesuai bestkan ๐Ÿ‘di jamin selamat๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Ape tunggu lagi, ๐Ÿ˜˜ click jerk at link nieh x payah nak save2 bagai. ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60193679796 #mimybeautypakarkulitanda #mimybeautypakarputihgebu #mimybeauty #mimybeautyteam #mimybeautyshop #mimybeautypakarputihgebuanda #sayajual #sayajualmurah #sayajualsayapakai #sayajualonline #sayanakcantik #sayapakaisayajual #sayasuka #jomblohappy #jomcantik #jomcantiksama2 #jomshoppingonline #jomshopping #jomubahdiri #jomjadicantik #jomborong #rugitakbeli
SAYA JUAL SAYA PAKAI Bahan yang digunakan dalam PINK LADY BODY PERFECTION Nak tahu lebih lagi tentang #pinklady boleh WASSAP 0198620209 0198620209 Atau klik link http://www.wasap.my/0198620209/hai+kaknon Kita sembang2 tepi beli atau tak lain cerita yang penting Kita jelas dulu tentang produk ni okay ๐Ÿค— Nak tengok testimoni lain boleh cari Kat #pinkladytestimoni What ever it is.. kena make sure korang beli yang Ori ya dik. PINK LADY BODY PERFECTION Tak dijual dekat shoppe , Lazada and so on. Kita direct teruskan ke HQ. Saya jual Saya pakai ๐Ÿค— #pinkladyhqoriginal #pinkladytestimoni #pinkladyreview #akupunyagerai #adella #travel #nakkurus #nakraya #sayapakaisayajual #bajuraya #bajuplussize #gshock #tiktokmalaysia #likeforlikes #likeforfollow
Be happy for this moment. This moment is your life. Life isnโ€™t about finding yourself. Life is about creating yourself. ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #goodPM #itstimetoworking #blessedwednesday #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaykotakinabalu #marykaypapar #sayapakaisayajual #MKlover
What makes our Botanical Brightening Soap special? Two of the key ingredients in this soap is Cedarwood Virginia & Bergamot. Cedarwood Virginia is an anti-inflammatory, anti-fungal, works great for oily skin. While Bergamot is a natural skin lightening properties while removes dirt & impurities without stripping the natural oil on our skin. The cleansing properties of Cedarwood can also improve the appearance of skin imperfections. #adaniaXmizznina #adaniaskincare #certifiedorganicingredients #naturalskincaremalaysia #sayapakaisayajual #adaniatrustedseller
DYXY ni ada 5 produk yg anda kena tahu . 1. FACEMIST GREEN TEA 2. BC CREAM 3. BRUSH 4. LIPSTICK 5. MASCARA . Nak tahu apa kelebihan dan cara penggunaannya? . Boleh skrol smpi hujung ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‡ . #myhananifamily #hanani3legacy #trustedseller #dyxycosmetics #nakcantikpmlajulaju ๐Ÿ˜ #sayapakaisayajual #dyxymakeup #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyeyeliner #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfreegift #dyxypromo #dyxypromotion #dyxysale #promosiraya #promosi #hargamurah #foundationmurah #foundation #eyeliner #mascara #bccream #facemist
#Repost @miss_barang_murah (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป MENANG DUIT RAYA ๐Ÿ˜˜ Ok Guys...seperti yg admin janjikan...hari ni 17 JUN akan bermulanya CONTEST MENANG DUIT RAYA pada jam 11PM Syaratยฒnya adalah: . ๐Ÿ‘‰ Follow IG & Like @miss_barang_murah (at least 5 gmbar dan ke atas) . ๐Ÿ‘‰ Tag 5 Personal IG di ruang komen, IG shop dan artis tak boleh! . ๐Ÿ‘‰ Lagi ramai korg tag, lagi cerah peluang utk menang . ๐Ÿ‘‰ JANGAN PRIVATE IG . ๐Ÿ‘‰ Share Post MENANG DUIT RAYA . ๐Ÿ‘‰ Contest Bermula 17 JUN dan Tamat 24 JUN 5PM. Pemenang akan diumum pada 24 JUN jam 9PM Penyertaan korg xkan dikira sekiranya : 1. Tidak Follow IG admin 2. Tidak Like Gambar 3. Tag IG shop/artis 4. Tidak Share Post Admin Harap jelas dan faham ya ๐Ÿ˜ All The Best ๐ŸŽ‰ #ranggiwatchshop #ranggitestimoni #teamranggiwatchshop #jamtanganmurah #jamcouplemurah #begmurah #topimurah #kasutmurah #semuamurah #barangmurah #barangmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #servicejamkasuttopibeg #sayapakaisayajual #giveawaymalaysia #customerfeedback #jamtopikasutbegonline #supportranggiwatchshop #contestduitraya
#Repost @miss_barang_murah (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป MENANG DUIT RAYA ๐Ÿ˜˜ Ok Guys...seperti yg admin janjikan...hari ni 17 JUN akan bermulanya CONTEST MENANG DUIT RAYA pada jam 11PM Syaratยฒnya adalah: . ๐Ÿ‘‰ Follow IG & Like @miss_barang_murah (at least 5 gmbar dan ke atas) . ๐Ÿ‘‰ Tag 5 Personal IG di ruang komen, IG shop dan artis tak boleh! . ๐Ÿ‘‰ Lagi ramai korg tag, lagi cerah peluang utk menang . ๐Ÿ‘‰ JANGAN PRIVATE IG . ๐Ÿ‘‰ Share Post MENANG DUIT RAYA . ๐Ÿ‘‰ Contest Bermula 17 JUN dan Tamat 24 JUN 5PM. Pemenang akan diumum pada 24 JUN jam 9PM Penyertaan korg xkan dikira sekiranya : 1. Tidak Follow IG admin 2. Tidak Like Gambar 3. Tag IG shop/artis 4. Tidak Share Post Admin Harap jelas dan faham ya ๐Ÿ˜ All The Best ๐ŸŽ‰ #ranggiwatchshop #ranggitestimoni #teamranggiwatchshop #jamtanganmurah #jamcouplemurah #begmurah #topimurah #kasutmurah #semuamurah #barangmurah #barangmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #servicejamkasuttopibeg #sayapakaisayajual #giveawaymalaysia #customerfeedback #jamtopikasutbegonline #supportranggiwatchshop #contestduitraya
#Repost @miss_barang_murah (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป MENANG DUIT RAYA ๐Ÿ˜˜ Ok Guys...seperti yg admin janjikan...hari ni 17 JUN akan bermulanya CONTEST MENANG DUIT RAYA pada jam 11PM Syaratยฒnya adalah: . ๐Ÿ‘‰ Follow IG & Like @miss_barang_murah (at least 5 gmbar dan ke atas) . ๐Ÿ‘‰ Tag 5 Personal IG di ruang komen, IG shop dan artis tak boleh! . ๐Ÿ‘‰ Lagi ramai korg tag, lagi cerah peluang utk menang . ๐Ÿ‘‰ JANGAN PRIVATE IG . ๐Ÿ‘‰ Share Post MENANG DUIT RAYA . ๐Ÿ‘‰ Contest Bermula 17 JUN dan Tamat 24 JUN 5PM. Pemenang akan diumum pada 24 JUN jam 9PM Penyertaan korg xkan dikira sekiranya : 1. Tidak Follow IG admin 2. Tidak Like Gambar 3. Tag IG shop/artis 4. Tidak Share Post Admin Harap jelas dan faham ya ๐Ÿ˜ All The Best ๐ŸŽ‰ #ranggiwatchshop #ranggitestimoni #teamranggiwatchshop #jamtanganmurah #jamcouplemurah #begmurah #topimurah #kasutmurah #semuamurah #barangmurah #barangmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #servicejamkasuttopibeg #sayapakaisayajual #giveawaymalaysia #customerfeedback #jamtopikasutbegonline #supportranggiwatchshop #contestduitraya
#Repost @miss_barang_murah (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป MENANG DUIT RAYA ๐Ÿ˜˜ Ok Guys...seperti yg admin janjikan...hari ni 17 JUN akan bermulanya CONTEST MENANG DUIT RAYA pada jam 11PM Syaratยฒnya adalah: . ๐Ÿ‘‰ Follow IG & Like @miss_barang_murah (at least 5 gmbar dan ke atas) . ๐Ÿ‘‰ Tag 5 Personal IG di ruang komen, IG shop dan artis tak boleh! . ๐Ÿ‘‰ Lagi ramai korg tag, lagi cerah peluang utk menang . ๐Ÿ‘‰ JANGAN PRIVATE IG . ๐Ÿ‘‰ Share Post MENANG DUIT RAYA . ๐Ÿ‘‰ Contest Bermula 17 JUN dan Tamat 24 JUN 5PM. Pemenang akan diumum pada 24 JUN jam 9PM Penyertaan korg xkan dikira sekiranya : 1. Tidak Follow IG admin 2. Tidak Like Gambar 3. Tag IG shop/artis 4. Tidak Share Post Admin Harap jelas dan faham ya ๐Ÿ˜ All The Best ๐ŸŽ‰ #ranggiwatchshop #ranggitestimoni #teamranggiwatchshop #jamtanganmurah #jamcouplemurah #begmurah #topimurah #kasutmurah #semuamurah #barangmurah #barangmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #servicejamkasuttopibeg #sayapakaisayajual #giveawaymalaysia #customerfeedback #jamtopikasutbegonline #supportranggiwatchshop #contestduitraya
#Repost @miss_barang_murah (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป MENANG DUIT RAYA ๐Ÿ˜˜ Ok Guys...seperti yg admin janjikan...hari ni 17 JUN akan bermulanya CONTEST MENANG DUIT RAYA pada jam 11PM Syaratยฒnya adalah: . ๐Ÿ‘‰ Follow IG & Like @miss_barang_murah (at least 5 gmbar dan ke atas) . ๐Ÿ‘‰ Tag 5 Personal IG di ruang komen, IG shop dan artis tak boleh! . ๐Ÿ‘‰ Lagi ramai korg tag, lagi cerah peluang utk menang . ๐Ÿ‘‰ JANGAN PRIVATE IG . ๐Ÿ‘‰ Share Post MENANG DUIT RAYA . ๐Ÿ‘‰ Contest Bermula 17 JUN dan Tamat 24 JUN 5PM. Pemenang akan diumum pada 24 JUN jam 9PM Penyertaan korg xkan dikira sekiranya : 1. Tidak Follow IG admin 2. Tidak Like Gambar 3. Tag IG shop/artis 4. Tidak Share Post Admin Harap jelas dan faham ya ๐Ÿ˜ All The Best ๐ŸŽ‰ #ranggiwatchshop #ranggitestimoni #teamranggiwatchshop #jamtanganmurah #jamcouplemurah #begmurah #topimurah #kasutmurah #semuamurah #barangmurah #barangmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #servicejamkasuttopibeg #sayapakaisayajual #giveawaymalaysia #customerfeedback #jamtopikasutbegonline #supportranggiwatchshop #contestduitraya
#Repost @miss_barang_murah (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป MENANG DUIT RAYA ๐Ÿ˜˜ Ok Guys...seperti yg admin janjikan...hari ni 17 JUN akan bermulanya CONTEST MENANG DUIT RAYA pada jam 11PM Syaratยฒnya adalah: . ๐Ÿ‘‰ Follow IG & Like @miss_barang_murah (at least 5 gmbar dan ke atas) . ๐Ÿ‘‰ Tag 5 Personal IG di ruang komen, IG shop dan artis tak boleh! . ๐Ÿ‘‰ Lagi ramai korg tag, lagi cerah peluang utk menang . ๐Ÿ‘‰ JANGAN PRIVATE IG . ๐Ÿ‘‰ Share Post MENANG DUIT RAYA . ๐Ÿ‘‰ Contest Bermula 17 JUN dan Tamat 24 JUN 5PM. Pemenang akan diumum pada 24 JUN jam 9PM Penyertaan korg xkan dikira sekiranya : 1. Tidak Follow IG admin 2. Tidak Like Gambar 3. Tag IG shop/artis 4. Tidak Share Post Admin Harap jelas dan faham ya ๐Ÿ˜ All The Best ๐ŸŽ‰ #ranggiwatchshop #ranggitestimoni #teamranggiwatchshop #jamtanganmurah #jamcouplemurah #begmurah #topimurah #kasutmurah #semuamurah #barangmurah #barangmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #servicejamkasuttopibeg #sayapakaisayajual #giveawaymalaysia #customerfeedback #jamtopikasutbegonline #supportranggiwatchshop #contestduitraya
Syawal pon masuk hari ke5..dah macam2 makan..buat2 lupa sekejap 'pantang'..semua bedal..alih2 tgk muka dah macam2 benda nk menempek..dgn jerawatnya..dengan kusamnya..so dah tiba masa untuk repair balik kulit anda!! Bagi yg belum tahu, set meeracle ni ada 2 item jer..cleanser & serum..sangat berkesan untuk membantu mengatasi masalah kulit wajah.. Dapatkan segera untuk kulit bersih dan sihat! Tekan link dibawah๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60172671069 . #CoretanSisSerum #Meeraclagemstonebeauty #Meeraclegemstoneserum #Meeraclegemstonecleanser #1stgemstonebeautyproductinasia #Meeraclegemstonemurah #Meeraclegemstoneoriginal #Meeraclegemstonepetalingjaya #Meeraclegemstonepj #Meeraclegemstonepromosi #Meeraclegemstonetamanmedan #Meeraclegemstonemeletop #Meeraclegemstonebytrustedseller #Meeraclegemstoneneverletudown #Meeraclegemstonethebest #Meeraclegemstonebest #Meeracleproducthebat #comelpipimerah #TeamAlongLiza #TeamMimmy #LeaderDiana #formulagemstone #meeraclegemstoneserum #sayapakaisayajual #meeraclenewlook
next page →