#scrubmurah

173,788 posts

Loading...
Nak bawak scrub pergi travel tapi susah sebab saiz besar & berat. Nak letak dalam handbag pon susah. . Beza dengan Softening Facial & Body Jelly Scrub Nurraysa. Senang nak bawa travel, bauk pon wangi. Sweet je. Tak rugi kalau uolls grab satu 😍😍 . #NurraysaBeauty #SquadAisyaa #TeamNurraysa #NurraysaLover #ScrubNurraysa #ScrubMurah #bodyscrub #facescrub
Sy ingatkan Greentea Skrub ni boleh hilangkan jerawat & parut semata mata . Tertanjat pulak bila ramai yang share feedback segala masalah kulit dah hilang lepas sapu skrub ni. Macam magik! . Tak lama pun, dua hari je semua masalah setel. Kalini cuols kena percaya dengan Greentea Mint Face Scrub . Nak confident balik macam hakak2 cantik ni? 😘 . Jom click link whatsapp di bio 📲
PARUT MAKIN PUDAR❤ . COFFEE SCRUB memang TERBAIKKK!✨ Bahan2 seperti Organic coffee, coconut oil, organic brown sugar dan almond oil yg terkandung dlm COFFEE SCRUB ni mampu membantu mengurangkan parut baru & lama tau💕, juga blh buat kulit korang jadi lembut & glowing✨ . Berminat nak order? Boleh terus dm atau wassap 0139047108 . #temyracle #temyraclekemaman #lipscrubtemyracle #lipscrub #coffeescrubtemyracle #jerawat #peachscrubtemyracle #parut #detoxmasktemyracle #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah #produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #skincareroutine #naturalproducts
Biji Kolestrol dah hilang dengan menggunakan Greentea Mint Face Scrub 😮😮😮
Ni memang betul2 pengguna tegar Dyas ni! Holiday tepi pantai pun bawa Dyas gitchew.. Nak protect skin katanyaaa.. Chuols yg nak g holiday tu boleh bawa Dyas juga taww 😘💋 . Biarkan kulit anda bernafas . . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. . Hi uolls, last time siapa pernah beli Wawawax dan dapat free scrub? Selepas buat kajian terhadap scrub kami dan ramai suka sangat, jadi kami akan keluarkan scrub organik untuk uolls.😊 . Sebab scrub sangat baik untuk waxing. uolls dapat kulit lembut, bulu pon tak ada. Memang mengancam kan!🤗 . Ok now sis dah ada READY STOCK SCRUB ORGANIC tau uolls. Harganya cuma RM29 je uolls. Bau scrub ni sumpah wangi gila. Sis really fall in love with this scrub.😘 . Meh Whatsapp 012-9060019 untuk dapatkan segera atau klik link di bio @wawawax.organic.melaka SEKARANG! 😍 . #wawawax #scrub #wawawaxmalaysia #wawawaxmelaka #wawawaxmelakatengah #wawawaxbukitkatil #wawawaxbukitberuang #wawawaxayermolek #wawawaxuser #lakukeras #shaving #waxing #buangbulu #pencabutbulu #studentsideincome #bazarpaknil #produkkecantikan #organichairremoval #bodyscrub #organicskincare #organicscrub #scrubs #scrubmurah #hairremovalcream #hairremovalwax #icsyvmy #gegarvaganza2018 #isteriuntukdisewa
Good Morning. Have a nice day guys! 💕
Perfect Skin is not just a dream 🎈Road to FLAWLESS is at your fingertips ❤️ Start now girls , Your adventure to smooth flawless fair skin starts now. . Yes, say goodbye to ACNE JERAWAT PIGMENTATION PARUT DARK CIRCLES DARK ARMPITS BACK ACNE DARK BIKINI LINE & almost all your skin problems 💯 . Your life starts here, RIGHT HERE RIGHT NOW ! Fair Flawless Fabulous our days with #ScrubDistrict . MACAM MANA NAK ORDER? WHATSAPP SIS SEKARANG 📲 017-5451126 ATAU KLIK JE LINK DEKAT BIO OKAY! 😘😘 . #scrubdistrict #produkkecantikan #scrubmalaysiamurah #ScrubDistrictFeedback #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
Pakai scrubdistrict sental2 PUTIHKAN CELAH KANGKANG kita puhhh puhh PUTIH MONTOK FLAWLESS GEBU ♥️ . PUTIH FLAWLESS takde jerawat, ketiak putih, celah kangkang flawless tak hitam dah, tak berkerak berpeta 👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍😍 . HARI-HARI FLAWLESS KITA wajib scrub dengan scrubdistrict errrdaayy Yaaass #BARBIELIFE . . #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
Nak maintain cantik n skin tu kelihatan fair, chuols pakai DYAS SCRUB ockayhh! Dyas Scrub ni banyak flavour n ada kelebihannya..So chuols boleh apply dekat skin kompem skin chuols jadi gojes ☺️😘 . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes #aor #baazarpaknil
Nak maintain cantik n skin tu kelihatan fair, chuols pakai DYAS SCRUB ockayhh! Dyas Scrub ni banyak flavour n ada kelebihannya..So chuols boleh apply dekat skin kompem skin chuols jadi gojes ☺️😘 . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes #aor #baazarpaknil
Stay fabulous with you skin k sayang!! Dengan Dyas Scrub skin chuols akan jadi fair and flawless sangat. Best je bila apply make up n boleh datangkan keyakinan kat diri chuols taww☺️😘 . Biarkan kulit anda bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Smooth gila bila apply make up dekat skin sejak guna Dyas Scrub. Cantik kan skin sis nii??jom try Dyas Scrub sekarang. Ada banyak flavour ni..Chuols pilih jee yang mana chuols suka . Biarkan kulit anda bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
#Repost @scrubdistrict (@get_repost ) ・・・ Ini lah bahan-bahan PREMIUM meletop SCRUB MAGIC VIRAL @scrubdistrict yaaaas! 🦄 Apricot Essence 🦄 Brown Sugar 🦄 Rock Salt 🦄 Concentrated whitening ingredients & a whole lot of ❤️ ! . BENEFIT Letop Scrub Magic Viral ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . To order contact agents list in @scrubdistrictangels okay kesayangans 🎈 . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless #scrubdistrictkuantan #KUANTAN #beserah #balok #gebeng #semambu #inderamahkota . Untuk pembelian klik di link BIO tau 👆 Atau Wasap Azma 0199923887 ❤️
Kalau nak harapkn facial wash je everyday basuh muka girls memang sebab tu la banyak jerawat tak hilang2 and yg baru pun asyik tumbuh je . YEEEE dengar ni girls!! pori pori awak tu terrrrsangatlaaaah kotor serious Barbie cakap tau , kotor yang amat setelah satu hari kat luar dengan asap bas , minyak dari kepala dah 2 hari tak shampoo, makeup korang yg ada mcm2 chemical tu semua, dengan korang pegang muka tu lagi bacteria mak aiihhhhh seriousssss !! YES itulah yang membuatkan jerawat whiteheads blackheads bertimbun2 kat muka tau ✔️ DEEP CLEANSING SCRUBBING daily ni sangaaatlaaaah PENTING untuk dapatkan kulit Flawless flawless flawless 💯 Dah beratus ribu @scrubdistrict terjual serious tak tipu nak tau sebab apa ? Sebab SCRUB MAGIC VIRAL kita boleh: . . ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . To order contact 017-2471321 🚗 or click on bio to whatsapp COD EVERYDAY AREA KL POSTAGE EVERYDAY 🚛 . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
. #ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 Contact agents to order - list agents in @scrubdistrictangels ❤️ SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . . . . . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
[ PARCEL KU GEMUK GEMUKS ] Semoga selamat berterbangan memberi manfaat pada bakal tuan tuan baru mu sayang. Go Ladeans Go!! Ada yang nak tahu lebih detail tentang Ladeans produk? Meh wasap jur tiqah di 👇👇👇👇 www.wasap.my/601157520838/ladeansproduk . . #LADEANS #vanillasplashbodyglam #Cocoblushfaceglam #sayajualscrub #scrubalami #scrubwajah #scrubmurah #LadeansVitsOil #minyakargan #sayajualprodukorganic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurahmurah #agenkedah #semeling #bedong #Uitm #uitmmerbok #mrsmmerbok #kedah #kelantan #perak #perlis #selangor
Alhamdulillahh😍😍 . Let your skin breath‼️ yang tak pernah cuba dyas scrub, memang tak tahu fungsi untuk apa kan. . Bukan apply kat muka sahaja. BADAN PUN BOLEH. Tak ada masalah. Harga yang mampu milik dan tahan 1-2 bulan tau. Jimat sangat ! Yang penting TIADA BAHAN KIMIA 😍😍 . Love your skin! Alami kesegaran DYAS SCRUB sendiri. Bahan organik yang membuatkan kulit anda menjadi sihat dan cantik👄👄 . 🚨Whatsapp 011-2673 4526 sekarang🌹 #dyasscrub #biarkankulitandabernafas #dyas #dyasscrubmurah #breakoutsolution #kulitsihat #kulitcantik #kulitflawless #kulitbersih #jomcantik #jomacrub #maskermurah #scrubmurah #bahanorganik #scruborganik #tipscantik #tipskulitflawless
Jeless kan tengok skin sis ni! Kemain licin lahaiii..flawless ngat! Tulaaah..siapa suruh chuols tak pakai DYAS scrub! Kan dah skin chuols bermasalah. Huhuhu. Nak skin gojes like her, grab DYAS SCRUB sekarang k! Let your skin breath‼️ yang tak pernah cuba dyas scrub, memang tak tahu fungsi untuk apa kan. . Bukan apply kat muka sahaja. BADAN PUN BOLEH. Tak ada masalah. Harga yang mampu milik dan tahan 1-2 bulan tau. Jimat sangat ! Yang penting TIADA BAHAN KIMIA 😍😍 . Love your skin! Alami kesegaran DYAS SCRUB sendiri. Bahan organik yang membuatkan kulit anda menjadi sihat dan cantik👄👄 . 🚨Whatsapp 011-2673 4526 sekarang🌹 #dyasscrub #biarkankulitandabernafas #dyas #dyasscrubmurah #breakoutsolution #kulitsihat #kulitcantik #kulitflawless #kulitbersih #jomcantik #jomacrub #maskermurah #scrubmurah #bahanorganik #scruborganik #tipscantik #tipsflawless
Let your skin breath‼️ yang tak pernah cuba dyas scrub, memang tak tahu fungsi untuk apa kan. . Bukan apply kat muka sahaja. BADAN PUN BOLEH. Tak ada masalah. Harga yang mampu milik dan tahan 1-2 bulan tau. Jimat sangat ! Yang penting TIADA BAHAN KIMIA 😍😍 . Love your skin! Alami kesegaran DYAS SCRUB sendiri. Bahan organik yang membuatkan kulit anda menjadi sihat dan cantik👄👄 . 🚨Whatsapp 011-2673 4526 sekarang🌹 #dyasscrub #biarkankulitandabernafas #dyas #dyasscrubmurah #breakoutsolution #kulitsihat #kulitcantik #kulitflawless #kulitbersih #jomcantik #jomacrub #maskermurah #scrubmurah #bahanorganik #scruborganik #tipscantik #tipsflawless
🌸 DYAS SCRUB ni ada banyak flavour taw then semua boleh bantu skin chuols jadi sihat , bersih dan cantik dengan sempurna ! Baru 2 hari guna dah nampak kesan ! 😱😱😛 Let’s try it sebelum chuols menyesal kang skin tak cantik cam ne 😩😩 Sekali sekala jadi tamak apa salahnya kan ? YASS ! Grab DYAS SCRUB banyak² pun takpe k ! Boleh lah chuols tenyeh skin supaya jadi fair and flawless ☺😘 Kita renyeh sampai nampak gigi yah 😁 Biarkan kulit anda bernafas #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Vitamin E memang sudah tidak diragukan lagi khasiat dan manfaatnya untuk kulit kamu. Karena Vitamin E yang terkandung dalam Scarlett Whitening Body Lotion dan Whitening Shower Scrub memiliki banyak manfaat, diantarnya adalah . 1. Vitamin E sangat baik untuk membersihkan kulit secara mendalam 2. Vitamin E juga sangat baik untuk melembabkan kulit 3. Vitamin E ampuh menghilangkan stretch mark 4. Mencegah penuaan dini pada kulit 5. Mengatasi dan mencegah keriput 6. Menyehatkan kuku dan menghaluskan kondisi kotikula yang kering dan pecah 7. Menghilangkan dengan baik noda hitam pada kulit 8. Mengatasi problem kulit kasar 9. Menghalau sengatan matahari/sinar ultraviolet 10. Secara ampuh menghilangkan bekas luka membandel . Masih ragu pakai Scarlett? Yuk buruan pesan Scarlett sekarang juga! . . #bodyscrub #srubwajah #scrubbadan #scrubmurah #peelingwajah #peelingtubuh #bodylotionmurah #shampoo #conditioner #facialwash #sabunmuka #sabunjerawat #sabunpemutih #sabunpemutihbadan #sabunamoorea #sabunjerawat
Bukan setakat pos ajerr kita buat. .malah COD pun onzz. Kawasan2 yang boleh COD iaitu: . Taiping Kamunting KLIA (mini agent cover) Nilai (mini agent cover) Salak tinggi (mini agent cover) Kota warisan (mini agent cover) Korang yang berdekatan ni boleh papppp cod terus jurrr. Kadang2 kalau korang dm tak perasan, better korang whatsapp 013-6781890 terus ok? 🙌 . . #coffeescrubtemyracle #temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #teamIraa #whiteningbodyscrub #lipscrub #facescrub #kopi #organik #coffeescrub #ricemilksoap #detoxmask #temyraclesayamesticari #temyracletaiping #temyraclekamunting #agenttemyracletaiping #codaeontaiping #codtamantasiktaiping #codtaipingsentral #codtescotaiping
Ni adalah body scrub by Temyracle. Lembut je tekstur ni. Siapa belum cuba? Wangi mengancam je bau mix fruits ni. MENCERAHKAN KULIT, MEMBUANG SEL KULIT MATI DAN MERAWAT MASALAH ECZEMA KULIT. Jom cuba sekarang🌸💕 . . Body scrub and favourite semua. Ramai yang nak kulit yang cerah tapi ramai yang tiak tahu melalui proses scrub badan dan muka dapat bersihkan kulit dan badan sebersihnya. Hanya RM20 sahaja uolss, rugi tak grab ye❤️ . Whatssap 018 577 4301💖 . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bodyscrubtemyracle #bodyscrub ❤️
. Moh berDYAS yaa sayangku! Skin kadi cantik,mulus n gojes mojes sajoorr. Grab jee flavour yg chuols love yaa😬😘Setiap flavour ada benefit sendiri k 💋☺️ . Biarkan kulit anda bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 . To order whatsapp 017-5451126 atau klik je link dekat bio ok! 🎈 . . . #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 . To order whatsapp 017-5451126 atau klik je link dekat bio ok! 🎈 . . . #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 . To order whatsapp 017-5451126 atau klik je link dekat bio ok! 🎈 . . . #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 . To order whatsapp 017-5451126 atau klik je link dekat bio ok! 🎈 . . . #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 . To order whatsapp 017-5451126 atau klik je link dekat bio ok! 🎈 . . . #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖 . Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa-timpa! 💖 . . MACAM MANA NAK ORDER? WHATSAPP SIS SEKARANG 📲 017-5451126 ATAU KLIK JE LINK DEKAT BIO OKAY! 😘😘 . #scrubdistrict #produkkecantikan #fazulkafli #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubbadan #scrubmuka #ScrubDistrictFeedback #scrubflawless #scrubmurah #scrubjerawat #apricot #rocksalt #lemon #luluskkm #halal #isteribukanuntukdisewa #dewiremaja
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖 . Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa-timpa! 💖 . . MACAM MANA NAK ORDER? WHATSAPP SIS SEKARANG 📲 017-5451126 ATAU KLIK JE LINK DEKAT BIO OKAY! 😘😘 . #scrubdistrict #produkkecantikan #fazulkafli #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubbadan #scrubmuka #ScrubDistrictFeedback #scrubflawless #scrubmurah #scrubjerawat #apricot #rocksalt #lemon #luluskkm #halal #isteribukanuntukdisewa #dewiremaja
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖 . Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa-timpa! 💖 . . MACAM MANA NAK ORDER? WHATSAPP SIS SEKARANG 📲 017-5451126 ATAU KLIK JE LINK DEKAT BIO OKAY! 😘😘 . #scrubdistrict #produkkecantikan #fazulkafli #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubbadan #scrubmuka #ScrubDistrictFeedback #scrubflawless #scrubmurah #scrubjerawat #apricot #rocksalt #lemon #luluskkm #halal #isteribukanuntukdisewa #dewiremaja
Siapa sini SUKA ngat ngat pakai lipstick ? Tapi tak pernah langsung seumur hidup pakai #LipScrubTemyracle ? Angkat ibu jari kaki lekaih 👣 So, ni cara penyelesaian untuk mereka yang nak bibir kelihatan CANTIK, LICIN, KILAT, MERAH & SEWAKTU DENGANNYA. Baru ler lepas pakai lipstick nampak wauu wauuu kata ko. 💋 DM me now ~ #TemyracleSayaMestiCari #homemadescrub #scrubmurah # #temyracletanahmerah #scrubtanahmerah #scrubkelantan #temyracle #testimonitemyracle #scruborganic #skruborganik #watsonsmalaysia #drugstoreskincare #drugstoremakeup #skincareorganik #skrubbadan #skrubmuka #skrubbibir #skrubpemutih #coffeescrub #coffeescrubmurah #kopiskrubmurah #kopiskrub #kopiskrubhomemade #coffeescrubhomemade #bibirkering #bibirkeringpecah #bibirgelap #bibirsexy #bibirhitam
Kulit muka berminyak dan berjerawat? . Untuk kulit muka berminyak dan berjerawat, ina lebih suka suggestkan rice milk soap Temyracle sebab ia bertindak untuk balancekan sebum pada kulit muka kita . Ia diperbuat daripada soap base, glycerin, rice milk & coconut oil dimana coconut oil sangatt bagus untuk lembapkan kulit muka pada masa yang sama . Jangan risau, bila kulit muka dah kembali normal boleh stop dan sangat digalakkan untuk digunakan di badan. Berbaloi kann 🤗😍 . 100g | RM18 sahajaa . Whatsapp ina 📲 0125778287 . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclekualakububharu #temyraclebatangkali
Rahsia kulit cantik Barbie yang paling penting ialah Barbie tak pernah kedekut spend untuk cantikkan kulit. Tak payah belanja mahal2 tau nak cantikkan kulit. . Lupakan Facial kat spa yang harga dekat rm400 - rm600 sekali buat facial (Itu sekali je TAU !!) Pastu scrub ape bahan ape pun kita tak tau dari China ke ape dia letak kat muka kita SERAM. . Cara Barbie dah lah effective beratus ribu orang dah dapat feedback positive daripada scrubdistrict dahla formulated daripada Korea & memang terbukti NUM 1 SCRUB MAGIC VIRAL KAT MALAYSIA ni hokays 🔥 . And takyah spend beribu2 hanya rm65 untuk 2 bulan sahaja kesayangans ! Yaaaaas bukan saja boleh facial sendiri kat rumah muka flawless glowing cerah takde jerawat whitehead blackhead semua ! Tapi ketiak hitam boleh jadi putih, celah kangkang berkerak hitam boleh jadi putih Yaaas 🔥 Hanya dengan Scrub Magic Viral scrubdistrict !!!! . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless #teamdatinsumelodi
Skin jadi pretty n fair sangatsss sejak pakai DYAS SCRUB! Apa tunggu lagi sis??! Grab sekarang k..Dyas ni banyak flavour n setiap flavour ada kelebihannya. Sis roger jee ada masalah skin apa, then iols akan suggest flavour yg lavvv utk sis k 💋☺️😘 #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes #aor #baazarpaknil
Jerawat dah lesapp😱😱parut pun makin pudar uolss😱😱 . Set combo DETOX MASK & COFFEE SCRUB memang TERBAIKKK!✨ 2 rangkaian produk TEMYRACLE ini akan merawat kulit korang secara natural untuk bantu korang dptkan kulit idaman💕 . Berminat nak order? Boleh terus dm atau wassap 0139047108 . #temyracle #temyraclekemaman #lipscrubtemyracle #lipscrub #coffeescrubtemyracle #peachscrubtemyracle #detoxmask #jerawat #parut #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah #produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #naturalproducts #skincareroutine
Skin jadi pretty n fair sangatsss sejak pakai DYAS SCRUB! Apa tunggu lagi sis??! Grab sekarang k..Dyas ni banyak flavour n setiap flavour ada kelebihannya. Sis roger jee ada masalah skin apa, then iols akan suggest flavour yg lavvv utk sis k 💋☺️😘 #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes #aor #baazarpaknil
The best detox mask everr!✨ Uolss yg selalu ada masalah jerawat asyik tumbuh je & stress sebab dah taktahu nak pakai ape nak kecutkan jerawat tu, WAJIB try detox mask ni tau!💕 . Berminat nak order? Boleh terus dm atau wassap 0139047108 . #temyracle #temyraclekemaman #lipscrubtemyracle #lipscrub #coffeescrubtemyracle #peachscrubtemyracle #detoxmask #jerawat #parut #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah #produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #skincareroutine #naturalproducts
Sebelum tidur boleh tepekkan Lulur Flawless untuk 30 min yer. Then bilas. Confirm kulit rasa bersih dan licin. . Kalau nak buat mask and pakai sampai pagi pun boleh. 😘 . Berminat boleh terus whatsapp atau dm sis yer. 😘 . 📱 016-9011268 📱 📱 016-9011268 📱 📱 016-9011268 📱 . Atau awak tekan jer link dekat bio IG saya. Nnt terus ke ws saya. 😉😉 . Sebotol hanya RM 15 ........................................................................................................................... COD area puchong, shah alam dan kawasan berdekatan . 📮 postage 📮 . Sm +RM8 Ss +RM12 . . #lulurflawless #lulurmurah #lulurflawlesskunyit #lulurflawlesspuchong #lulurflawlesshahalam #lulurflawlessgreentea #lulurflawlessmurah #lulurflawlessmalaysia #lulurflawlessselangor #lulurflawlesscoffee #lulurnature #lulurwajah #lulurbadan #scrubmurah #scrubhilangjerawat #scrublulurflawless #scrublulurgreentea #scrub #scrubmurah #scrubmandi #scrubmuka
All TEMYRACLE products in one pictures . List of products : ✨Traditional Rice Milk Soap ✨Original Coffee Scrub ✨Sugar Lipscrub ✨Whitening Body Scrub ✨Detox Mask ✨Face Scrub - Sesiapa yang berminat boleh whatsapp 0129893245 atau DM sekarang 📲 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia 🇲🇾 #bodyscrub #bodyscrubnabila #malaysia #murah #bazaarpaknil #produkmalaysia
Tengok apa DETOX MASK & COFFEE SCRUB dah buat kat muka sis ni😱😱😱 . Set combo DETOX MASK & COFFEE SCRUB memang TERBAIKKK!✨ 2 rangkaian produk TEMYRACLE ini akan merawat kulit korang secara natural untuk bantu korang dptkan kulit idaman💕 . Berminat nak order? Boleh terus dm atau wassap 0139047108 . #temyracle #temyraclekemaman #lipscrubtemyracle #lipscrub #coffeescrubtemyracle #peachscrubtemyracle #detoxmask #jerawat #parut #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah #produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #naturalproducts #skincareroutine
#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 Contact mami emma 0123704222 untuk order ❤️ SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . . . . . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
SCRUB MAGIC VIRAL NUM 1 IN INSTAGRAM 🔥 NUM 1 kat Malaysia ni terus terang cakap sis 👏🏻 mami emma tak jamin eh kalau weekend ni korang pegi Pavillion KLCC jalan2 kat luar tu pastu husband korang tgk ladyboss Barbie ternganga okay, jalan2 tgk perempuan2 yang dah pakai @scrubdistrict tu lawaaa teruk terkehel2 leher laki kau tengok kitorang tau ya ampuns 🔥 Marah ke tidaaakkk? Yaa SILA MARAH diri sendiriiiii jangan confident je korang lawa tak pakai @scrubdistrict yaaa sumpah Barbie ckp sebab apa ? Sebab SCRUB MAGIC VIRAL ni memang merawat segala masalah kulit , jerawat chronic, eczema parut kudis , ketiak hitam celah2 kitorg semua putih melepak yaa! So kalau tak pakai lagi tu boleh order cepat dari mami emma ye. sebab HQ dah habis stock kesayanganssss 😱 Jom kita kejar pintu syurga buat husband sayang terokk kat kita YAAAASSS ! Misi mandi wajib rambut basah tak kering2 , Gituuuuu #BarbieLife . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
Ramai yang belum tahu sebenarnya rice milk soap ni sangat sesuai untuk kulit berminyak. Nampak tak kuning biji-biji tu? Yg tu adalah rice seed untuk smoothen skin korang, mencerahkan kulit andddd paling penting ANTI AGING tau. RM18 je uolss! Best kan Whatssap +6018 577 4301💖 . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #temyraclesayamesticari #scrubs #ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle #ricemilksoapmurah #ricemilksoapmalaysia
❌TOP SECRET❌ . bahan-bahan PREMIUM meletop SCRUB MAGIC VIRAL @scrubdistrict yaaaas! . 🦄 Apricot Essence 🦄 Brown Sugar 🦄 Rock Salt 🦄 Concentrated whitening ingredients ❤️ a whole lot of ❤️ ! . BENEFIT ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless
Percaya tak ini kulit bos kita sebelum adanya produk temyracle 🤔 . Perbezaan sebelum dan selepas penggunaan produk TEMYRACLE 😱😱. Sesiapa yang nak kulit cantik dan sihat macam owner TEMYRACLE ini , boleh dapatkan produk TEMYRACLE sekarang . Selain skincare , sis juga ada jual untuk bodycare 😆😆 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle #tiktokmalaysia #tiktokmalaysia 🇲🇾 #bodyscrub #bodyscrubnabila #malaysia #murah #bazaarpaknil #produkmalaysia
Take it & leave it .. Yeay, Hanis suka packaging baru ni & yang paling special “handmade font” with love utk my lovely cust kat lua sana..✏️ . . Follow @de_hanis siapa yang ada masalah kulit kering, berminyak berjerawat & soon ..👱🏻‍♀️ . . Scrub coffee deHanis only RM 25 Lips scrub Honey RM 12. . For order terus whatsapp 016 4346204 . . #carahilangkanjerawat #carahilangkanparut #caramerahkanbibir #caramerahkanbibirsecarasemulajadi #scrubmalaysia #scrubmalaysiamurah #scrubtiadabahankimia #produktanpamerkuri #produktanpakimiaberbahaya #hilangkankusamwajah #hilangkanwhitehead #hilangkanblackheadwhitehead #scrubterbaik #scrubmurah #scrubmampumilik #scrubcoffeemalaysia #scrubwajah #scrubterbaik #scrubberkesan
Sebelum tidur boleh tepekkan Lulur Flawless untuk 30 min yer. Then bilas. Confirm kulit rasa bersih dan licin. . Kalau nak buat mask and pakai sampai pagi pun boleh. 😘 . Berminat boleh terus whatsapp atau dm sis yer. 😘 . 📱 013-5871224 📱 📱 013-5871224 📱 📱 013-5871224 📱 . Atau awak tekan jer link dekat bio IG saya. Nnt terus ke ws saya. 😉😉 . Sebotol hanya RM 15 ........................................................................................................................... . 📮 postage 📮 . Sm +RM8 Ss +RM12 . . #lulurflawless #lulurmurah #lulurflawlesskunyit #lulurflawlesssenawang #lulurflawlessseremban #lulurflawlessgreentea #lulurflawlessmurah #lulurflawlessmalaysia #lulurflawlesskualapilah #lulurflawlesscoffee #lulurnature #lulurwajah #lulurbadan #scrubmurah #scrubhilangjerawat #scrublulurflawless #scrublulurgreentea #scrub #scrubmurah #scrubmandi #scrubmuka
Rutin scrub muka boleh menjadikan kulit muka lebih bersih, lembut dan berseri - - Ini kerana scrub muka berbeza dengan rutin mencuci muka seperti pembersih muka. Scrub muka bersifat tekstur halus atau bersifat manik untuk membantu singkirkan sel kulit mati dan membersihkan liang pori jauh ke dalam - - Namun, diingatkan juga dalam rutin scrub sendiri ada batas dan hadnya penggunaanya kerana mengelakkan berlaku 'over-exfoliating'. Apabila over exfoliating berlaku ia akan membuat kulit muka kemerahan, irritasi, kulit jadi mengelupas dan jerawat - Jadi, penting untuk kita tahu jenis kulit muka dan berapa kerap untuk kita scrub kulit muka kita - - Bagi ina sendiri bila consult dengan customer, ina akan ingatkan pada customer tersayang yang scrub boleh dilakukan maksimun hanya 3x seminggu - - Untuk kulit sensitif, ina nasihatkan gunakan peach face scrub temyracle yang bertekstur halus berbanding coffee scrub. Untuk parut jerawat yg hitam, ina nasihatkan gunakan coffee scrub Temyracle - - Tapi kedua-duanya tidak melebihi 3x seminggu. - #segmeninakongsi ☺️❤️ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #temyracleperak #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyraclekualakububharu #temyraclebatangkali
Nampak tak perubahan muka sis ni dari breakout sampai dah licin pun 😍 hanya guna tiga items tuu jee. . 🍯DETOX MASK bertindak untuk mengeluarkan kekotoran yang berada dalam kulit. ☕COFFEE SCRUB bertindak untuk membuang kekotoran yang dikeluarkan oleh detox mask. 🍚 RICE MILK SOAP bertindak untuk mengurangkan minyak dan sebum2 yg ada pada muka korang. . So korang dah percaya belum ? ♥️ . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #temyracletemerlohmentakab
GONNA SAY GOODBYE TO OUR BELOVED RICE MILK SOAP SOON! 😭😭😭 - Tahukah anda, we're surviving our last batch of Rice Milk Soap??? 😭 BUT! We will come up with something BETTER, lagi BEST & lagi POWER dari our Rice Milk Soap. Actually I is sad sebab sis memang dah pakai sabun ni as my daily cleanser. - Korang especially di sekitar Kch yang nak dapatkan boleh terus whatssap sis okay! Limited stock available 😘 100 gram : RM 18 (exclude postage/cod) . . #temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #TeamNana #temyraclesayamesticari #temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
TIADA LAGI JERAWAT DAN KULIT KUSAM SEJAK PAKAI DYAS!! SCRUB PALING EFEKTIF UTK SKIN YAA CHUOLS! GRAB SEKARANG IF CHUOLS IDAM SKIN YANG CANTIK 💋🥰 . Biarkan kulit anda bernafas WhatsApp 019-3419108/DM now to order dyas scrub!!! . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
Skin dah cantik, bersih n flawless barulah boleh posing manja2 gitchew. . Chuols pun boleh manja2 k! Pastikan skin chuols cantik like sheols ni. . Okk senang je nak kasi skin tu cantik..Just pakai Dyas Scrub jeee 💋😘 . Biarkan kulit anda bernafas . Farah Hanim 0192768114 #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #Pahang #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
next page →