#scrubmurah

168,151 posts

Loading...
KELEBIHAN GREENTEA BUBBLE MASK . ๐ŸŒฟMengangkut keluar kotoran yang menyumbat pori wajah ๐ŸŒฟMemberi kesegaran, kelembapan dan kelembutan pada kulit wajah ๐ŸŒฟMenjadikan kulit wajah lebih sihat, glowing dan lebih cerah ๐ŸŒฟMembantu menyingkirkan sel kulit mati dan kusam tanpa penggelupasan dan mengeringkan kulit ๐ŸŒฟMengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang pori muka tersumbat yang boleh menyebabkan kehadiran jerawat ๐ŸŒฟMelambatkan proses penuaan & garis-garis halus pada muka ๐ŸŒฟTerbukti mengecutkan & mengawal kehadiran jerawat pada kulit wajah ๐ŸŒฟMenghilangkan lebam bawah mata ๐ŸŒฟ Memberi lebih nutrisi pada kulit wajah supaya sentiasa kelihatan awet muda . WhatsApp 0194735223
' Tegang' ' Lembut ' ' jerawat dah kurang ' ' kulit tak sekata dah okey ' ' terus jatuh cinta ' Yang mana belum try tu wajib try okay ! Lulur Flawless boleh mengatasi masalah anda ๐Ÿ˜ Rm15 sm/ rm20 ss exc pos Whatsapp +60106695450 LULURFLAWLESS FACE&BODY SCRUB๐Ÿ’“ . RM15 + POSTAGE RM7 (SM) RM20 + POSTAGE RM10 (SS) 5 FLAVOUR AVAILABLE ๐ŸŒธ Chocolate ๐ŸŒธ Milk ๐ŸŒธ Green Tea ๐ŸŒธ Tumeric ๐ŸŒธ Coffee #lulurflawless #feedbacklulurflawless #lulurflawlessviral #flawlessgoldserumfeedback #flawlessgoldserum #naabeauty_hq #hilangkanjerawat #hilangkanwhitehead #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkandaki #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #lulurmurah #lulurmuka #lulurbadan #bangigateway #bangi #kajang #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #kualalumpur #dropshipneeded #miniagentneeded #sideincome #reviewbypakazad
Simple Sugar Face Scrub 1 tsp organic cane sugar (or granulated sugar) 2 drops of water 1 โ€“ 2 drops orange, lemon, lavender or melaleucaย essential oilย (optional) How you do it: Combine all ingredients in a small bowl. Using the tips of your fingers, gently rub scrub into clean face. Take care to avoid the eyes. Remove by rinsing with cool water, and pat dry with a clean towel. Add on a layer of oil as a moisturizer, if necessary. #lulurflawless #lipsscrub #faceandbodyscrub #scrubmurah #ent241sect9 #facescrub #bodyscrub #ent241 #greenteascrub #turmericscrub #flawlessskin #flawlessscrub #scrubs #scrubmampumilik #belumcubabelumtahu #beliscrubwajah #beliscrubbadan #scrublife #murahmurah #janganlupabeli #scrubmuka #scrubbadan
Dirumus khas dengan daun TEH HIJAU untuk menghilangkan parut jerawat. - Selain memberi kesegaran yang berpanjangan untuk muka anda! .
Our products are made from roses and itโ€™s ORGANIC . Results can be shown within 1 week . ORGANIC products provide a healthy look & natural glow for the skin . Hence, it takes a little longer to see the results and effect on the skin . Best part it naturally saves you from all those chemicals and providing natures resources for the goodness for your skin . We only want to provide the best skincare for our customers to match each ones needs for their skin ๐ŸŒน #organic #skincare #roses #serum #glowingserum #goodness #benefits #pureroses #skincareaddict #rosevitamineserum #rosemilkvanillaseasaltscrub #scrubs #best #scrubmurah #setmurah #skincarenatural #serummurah #malaysia #kualalumpur #kl #agentneededmalaysia
Whitening body scrub kami, effect nak putih tu memang slowly sikit ( nama pun natural ). Tapiiiiiii. Kalau korang bebetul konsisten, memang boleh nampak kesan dia tu cemana even tak ketara sangat. Dah. Asyik fikir nak inject vitamin. Tak takut ke? Jom cuba whitening body scrub kami. Hanya RM20 sahaja. Whatsapp ๐Ÿ“ฑ011 3135 9020 #agenttemyraclekotabharu #agenttemyracletumpat #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #scrubnurin
Hi semua ๐Ÿ™ˆ sape dah cuba Set Combo Detox Mask ๐ŸŒผ and Peach Face Scrub ni ๐Ÿ‘ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ? | Best kan ๐Ÿ˜ sape yg belum cuba lagi tu inilah masanya nak cuba ๐Ÿ˜ confirm tak menyesal ๐Ÿ™ˆ | ๐Ÿ“ฒ WS: 0148179050 [ LINK DI BIO] ๐Ÿ“ฉ DM: @scrubs.by.aisyah . | TEMYRACLE ... SAYA MESTI CARI ! . #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #sayajualtemyracle #sayapakaisayajual
Ada lagi ke yang dok mengeluh muka berminyak, jerawat pulak timbul berketul. Tapi sayang duit nak beli skincare mahal mahal? Kakak, adik. Mahal pun, kalu takdak kesan tak jalan jugak tau. Kadang yang murah tu kesan dia lagi mantops dari yang mahal. Macam rice milk ni. Harga RM18 jur. Tapi kesan dia, memang gilos mak. Jom cuba. Whatsapp ๐Ÿ“ž 011 3135 9020 #agenttemyraclekotabharu #agenttemyracletumpat #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #scrubnurin
GREEN TEA MINT FACE SCRUB ! bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! . ๐ŸŒฟ *GREENTEA* ๐ŸŒฟ *PEPPERMINT* ๐ŸŒฟ *WALNUT* ๐ŸŒฟ *STEMCELL* ๐ŸŒฟ *ARGAN* . ๐Ÿ‘ *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM! ๐Ÿ‘ Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! ๐Ÿ‘ 1 bekas boleh tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan Whatsapp 0197002868 atau klik link di profile ๐Ÿ˜
BIBIR MUNGIL, MANA LAKI KITA TAK SUKA KAN?๐Ÿ’‹ . . Bibir lembut je, dah la pinkish. Siapa je yang tak suka. Jom la cuba. Mutah sahaja. Only RM23 and you get FREE LIP BRUSH for each purchasing.๐Ÿค— . . Price exclude postage/cod . . Dm/Whatssap 0128711962๐Ÿ’– . #temyraclesarawak #teamlala #teamquinncielle #agenkuchingkapit #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubtemyracle #scrubs
Comel comel je tengok LULUR FLAWLESS ni๐Ÿ˜harga murah je๐Ÿ˜œ . RM15sm RM20ss Postage RM8sm RM12ss #scrubkunyit #scrubgreentea #scrubcoffee #scrubchocolate #scrubmilk #scrubmurah #scrubmukadanbadan #scruborganik #agentneeded #miniagent #stokislulurflawlessselangor #teamnaabeauty_hq
Yang ada masalah daki degil mcm ni mesti rasa tak confident je nak keluar rumah kan. Gosok je dgn #honeylovescrub insyaAllah semua kotoran dan daki degil akan tanggal sekali ๐Ÿ˜˜ . . HARGA : RM36 sm // RM40 ss FREE POSTAGE!! . WHATSAPP 0149132838 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #honeylovescrub #honeylovescrublovers #bodyscrub #lipscrub #facescrub #feedbackhoneylovescrub #scrubmurah #scrubberkesan #scrubserbaguna #cerahgebukulit #flawless #malaysiaonlineshop #honeylovescrublover #beautyproduct #skincare #sensualplusserum #serumterbaik #feedbacktbsmy #cantikkankulit #hilangkanparut #sunburn #jerawat #hilangkandaki
JERAWAT PASIR MAKIN SURUT & PARUT PUDAR . Hasil pemakaian #honeylovescrub secara konsisten, kulit cust ni makin licin, parut jerawat pun pudar ๐Ÿ˜ ni yg bestnya bila guna HLS, sebabnya boleh pakai skali dkt badan dan juga bibir ๐Ÿ˜‰ . . HARGA : RM36 sm // RM40 ss FREE POSTAGE!! . WHATSAPP 0149132838 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #honeylovescrub #honeylovescrublovers #bodyscrub #lipscrub #facescrub #feedbackhoneylovescrub #scrubmurah #scrubberkesan #scrubserbaguna #cerahgebukulit #flawless #malaysiaonlineshop #honeylovescrublover #beautyproduct #skincare #sensualplusserum #serumterbaik #feedbacktbsmy #cantikkankulit #hilangkanparut #sunburn #jerawat #hilangkandaki
๐ŸŒธ CELAH BADAN DAH TAK BERKERAK LAGI ๐ŸŒธ KULIT MAKIN CERAH DAN BERSIH . Kadang kadang akibat pembawakan budak masa mengandung sesetengah bakal ibu ni akan menghadapi masalah celah2 badan yg berkerak dan gelap . Haa siapa mummy2 yg ada masalah mcm ni meh try gosok dgn #honeylovescrub setiap kali mandi. InsyaAllah masalah mcmni akan selesai. Jangan risau sbb HLS ni boleh dipakai pelbagai peringkt umur preggy mommy pun boleh guna tau ๐Ÿ˜‰ . HARGA : RM36 sm // RM40 ss FREE POSTAGE!! . WHATSAPP 0149132838 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #honeylovescrub #honeylovescrublovers #bodyscrub #lipscrub #facescrub #feedbackhoneylovescrub #scrubmurah #scrubberkesan #scrubserbaguna #cerahgebukulit #flawless #malaysiaonlineshop #honeylovescrublover #beautyproduct #skincare #sensualplusserum #serumterbaik #feedbacktbsmy #cantikkankulit #hilangkanparut #sunburn #jerawat #hilangkandaki
FINEST MINERAL SALT !๐Ÿ˜โค๏ธ . Siapa yang dah gunakan body scrub by Temyracle? Best tak? Hasil scrub dengan mineral salt yang digunakan which is teramat lah halus. Bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah melembutkan serta mengatasi masalah kulit kering an masalah kulit seperti eczema. RM20 sahaja for 350g. Whatssap 0128711962๐Ÿ’– . . *Price exclude postage #temyraclesarawak #teamlala #agenkuchingkapit #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubtemyracle #temyraclesayamesticari #temyskincareroutine
PANAS! SILA DUDUK DAN JANGAN LARI๐Ÿ”ฅ . Ni bukan panas nak membawang tau. Ni panas Coffee Scrub. Baru siap dibancuh! Mohon duduk dulu dan baca dulu kenapa scrub tu penting. Bukan setakat nak buang sel mati tau, tapi kelebihan kopi itu sendiri yang mampu untuk REDUCE TENDENCY TO BREAKOUT. Tapiiii, perhatian untuk kulit yang over sensitif, agar tidak gunakan scrub ini tapiii gunakan Peach face scrub. Boleh boleh?๐Ÿ˜Š๐ŸŒน . Pos disediakan ๐Ÿ“ฎ Cod kuala terengganu ๐Ÿš™ . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade and natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹ . For fast response, tekan link dibawah โคต๏ธ www.wasap.my/60199075475/ . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #coffeescrubmurah #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #temyraclesayamesticari
LOOK AT HER PINKISH CHEEK!So cute kan? ๐Ÿ˜ Skin pun flawless ya ampunnn takda jerawat satu pun even jerawat pasir tau. Nak tahu apa benefits scrub district sampai dapat kulit macam ni? BENEFITS SCRUB DISTRICT: โค๏ธ Mencerahkan kulit muka & menghilangkan jerawat โค๏ธ Mengurangkan whitehead blackhead โค๏ธ Memudarkan parut-parut hitam, parut-parut jerawat & jeragat โค๏ธ Merawat rashes & excema โค๏ธ Mencerahkan tempat-tempat gelap seperti ketiak โค๏ธ Menghilangkan jerawat belakang badan โค๏ธ Menjamin kulit lebih cerah & flawless . Berminat? Ws ๐Ÿ“ฒ +60175570407
FREE JE LIP BRUSH!๐Ÿ˜Š๐Ÿ’‹ . Nak bibir cantik dan FREE LIP BRUSH?. Nak bibir mungil dan nampak berkilat je, wajib scrub. Barulah bibir PINKISH, LEMBAP SEPANJANG MASA. Haa, pemakaian lipstick pun tahan LEBIH LAMA tau. ๐Ÿค— . Pos disediakan ๐Ÿ“ฎ Cod kuala terengganu ๐Ÿš™ . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade and natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹ . For fast response, tekan link dibawah โคต๏ธ www.wasap.my/60199075475/ . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubtemyracle #scrubs
BIBIR MUNGIL, MANA LAKI KITA TAK SUKA KAN?๐Ÿ’‹ . Bibir lembut je, dah la pinkish. Siapa je yang tak suka. Jom la cuba. Mutah sahaja. Only RM23 and you get FREE LIP BRUSH for each purchasing.๐Ÿค— . Pos disediakan ๐Ÿ“ฎ Cod kuala terengganu ๐Ÿš™ . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade and natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹ . For fast response, tekan link dibawah โคต๏ธ www.wasap.my/60199075475/ . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubtemyracle #scrubs
Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu. . Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam. . Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer ๐Ÿ˜ . Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! . Boleh picit link di bio ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
FINEST MINERAL SALT !๐Ÿ˜โค๏ธ . Siapa yang dah gunakan body scrub by Temyracle? Best tak? Hasil scrub dengan mineral salt yang digunakan which is teramat lah halus. Bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah melembutkan serta mengatasi masalah kulit kering an masalah kulit seperti eczema. RM20 sahaja for 350g . Pos disediakan ๐Ÿ“ฎ Cod kuala terengganu ๐Ÿš™ . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade and natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹ . For fast response, tekan link dibawah โคต๏ธ www.wasap.my/60199075475/ . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubtemyracle #temyraclesayamesticari #temyskincareroutine
Hi dear ๐Ÿ‘‹๐Ÿ™Œ Yaa Detox the Skin Set is here! Uolls yang mana nak kulit bersih cantik boleh try one set derox ni. Kabungan set ni memang sangat bagus dan korang akan rasa seronok bila pakai. Sebab dia akan buatkan skin korang fresh and clean. So, uolls try jom! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’– ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ๐Ÿ˜ณ๐ŸŒผ Whatsapp 018-2516689 for fast response, saya akan guide uols semua. Grab it now dear ๐Ÿ’‹ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #jeragat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmengelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmekuri #cantiktanpaKimia #facescrubtemyracle #facescrub #lipscrub
Holla dear ๐Ÿ‘‹๐Ÿ™Œ Saya nak bagitahu siapa yang suka dengan body scrub dan rasa nak beli tiga tiga jenis body scrub. Uolls boleh ambil set ni taw. Sebab kira harga berbaloi dah kita buat, daripada uolls beli satu satu. Then, body scrub ni sangat best taw. Texture diabest! Seriusly, kena cuba taw uolls! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’– ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ๐Ÿ˜ณ๐ŸŒผ Whatsapp 018-2516689 for fast response, saya akan guide uols semua. Grab it now dear ๐Ÿ’‹ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #jeragat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmengelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmekuri #cantiktanpaKimia #facescrubtemyracle #facescrub #lipscrub
Hi dear ๐Ÿ‘‹๐Ÿ™Œ Uolls jom jom! Satu set yang menarik ni "Fav Combo One". So, if uolls suka Coffee Scrub, Peach Face Scrub dan Lip Srcub. Yaa! This one set ada untuk memenuhi permintaan korang. Seriusly, one set ni lagi berbaloi harga dia. Try jom! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’– ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ๐Ÿ˜ณ๐ŸŒผ Whatsapp 018-2516689 for fast response, saya akan guide uols semua. Grab it now dear ๐Ÿ’‹ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #jeragat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmengelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmekuri #cantiktanpaKimia #facescrubtemyracle #facescrub #lipscrub
Dah ready ke nak halau semua kulit-kulit mati yang duk bersarang kat muka tu? - If yess, jom kita scrub muka sama-sama malam ni! ___ โ™ฅ๏ธ
Hi dear, Acne Clear Skin Set here! ๐Ÿ‘‹๐Ÿ™Œ This one i buat untuk uolls one set taw Rice Milk Soap and Coffee Scrub. Gabungan yang sangat hebat untuk masalah kulit yang berjerawat. Serius kena cuba taw. Sebab memang berkesan untuk nak muka bersih dan cantik . Likely one set ni lagi berbaloi harga dia. Try jom! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’– ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ๐Ÿ˜ณ๐ŸŒผ Whatsapp 018-2516689 for fast response, saya akan guide uols semua. Grab it now dear ๐Ÿ’‹ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #jeragat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmengelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmekuri #cantiktanpaKimia #facescrubtemyracle #facescrub #lipscrub
' Tegang' ' Lembut ' ' jerawat dah kurang ' ' kulit tak sekata dah okey ' ' terus jatuh cinta ' Yang mana belum try tu wajib try okay ! Lulur Flawless boleh mengatasi masalah anda ๐Ÿ˜ Rm15 sm/ rm20 ss exc pos Whatsapp +60106695450 LULURFLAWLESS FACE&BODY SCRUB๐Ÿ’“ . RM15 + POSTAGE RM7 (SM) RM20 + POSTAGE RM10 (SS) 5 FLAVOUR AVAILABLE ๐ŸŒธ Chocolate ๐ŸŒธ Milk ๐ŸŒธ Green Tea ๐ŸŒธ Tumeric ๐ŸŒธ Coffee #lulurflawless #feedbacklulurflawless #lulurflawlessviral #flawlessgoldserumfeedback #flawlessgoldserum #naabeauty_hq #hilangkanjerawat #hilangkanwhitehead #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkandaki #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #lulurmurah #lulurmuka #lulurbadan #bangigateway #bangi #kajang #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #kualalumpur #dropshipneeded #miniagentneeded #sideincome #reviewbypakazad
' Tegang' ' Lembut ' ' jerawat dah kurang ' ' kulit tak sekata dah okey ' ' terus jatuh cinta ' Yang mana belum try tu wajib try okay ! Lulur Flawless boleh mengatasi masalah anda ๐Ÿ˜ Rm15 sm/ rm20 ss exc pos Whatsapp +60106695450 LULURFLAWLESS FACE&BODY SCRUB๐Ÿ’“ . RM15 + POSTAGE RM7 (SM) RM20 + POSTAGE RM10 (SS) 5 FLAVOUR AVAILABLE ๐ŸŒธ Chocolate ๐ŸŒธ Milk ๐ŸŒธ Green Tea ๐ŸŒธ Tumeric ๐ŸŒธ Coffee #lulurflawless #feedbacklulurflawless #lulurflawlessviral #flawlessgoldserumfeedback #flawlessgoldserum #naabeauty_hq #hilangkanjerawat #hilangkanwhitehead #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkandaki #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #lulurmurah #lulurmuka #lulurbadan #bangigateway #bangi #kajang #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #kualalumpur #dropshipneeded #miniagentneeded #sideincome #reviewbypakazad
' Tegang' ' Lembut ' ' jerawat dah kurang ' ' kulit tak sekata dah okey ' ' terus jatuh cinta ' Yang mana belum try tu wajib try okay ! Lulur Flawless boleh mengatasi masalah anda ๐Ÿ˜ Rm15 sm/ rm20 ss exc pos Whatsapp +60106695450 LULURFLAWLESS FACE&BODY SCRUB๐Ÿ’“ . RM15 + POSTAGE RM7 (SM) RM20 + POSTAGE RM10 (SS) 5 FLAVOUR AVAILABLE ๐ŸŒธ Chocolate ๐ŸŒธ Milk ๐ŸŒธ Green Tea ๐ŸŒธ Tumeric ๐ŸŒธ Coffee #lulurflawless #feedbacklulurflawless #lulurflawlessviral #flawlessgoldserumfeedback #flawlessgoldserum #naabeauty_hq #hilangkanjerawat #hilangkanwhitehead #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkandaki #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #lulurmurah #lulurmuka #lulurbadan #bangigateway #bangi #kajang #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #kualalumpur #dropshipneeded #miniagentneeded #sideincome #reviewbypakazad
Bentuk nya cute bgtt persis coklat.. aroma nya wangii bgtt persis matcha jadi pengen dimakan yaa ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜œ Eiitss, jangan ya gengs ini sabun bukan coklat beneran ๐Ÿ˜ . . N'Pure brightening bar soap ๐Ÿƒ Sabun n'pure adalah sabun 2 in 1 yang efektif mengangkat sel kulit mati penyebab kulit kusam.. Kenapa 2 in 1? Karna sabun n'pure bisa dipakai mandi skaligus luluran.. sabun n'pure itu alami karna mengandung natural exfoliator dari daun teh camellia asli dan biji kopi robusta asli.. serta diperkaya dengan glutathione dan arbutin yang efektif memutihkan dan mencerahkan kulit ๐Ÿ˜™ . . Sabun n'pure tersedia dalam 2 varian : 1. Mocha ๐ŸŒฟ 2. Matcha โ˜˜ Berat : 75gram . . Sabun n'pure juga mengandung vitamin E ya gengs yang sangat baik untuk menutrisi kulit kamu jadi lebih cantik dan sehat ๐Ÿ˜˜ sabun n'pure sudah 100% BPOM ya jadi dijamin aman gengs ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... ๐Ÿ’Œ Dm: Ok๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ’Œ WA : 0899-9177-142 Free ongkir? โคShopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra๐Ÿ˜ "We know it smell delicious, but try not to eat it" ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’“๐Ÿ’• . . . . . . .#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih ย  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Harumnya aroma matcha yang menyegarkan kini hadir dalam n'pure brightening bar soap ๐Ÿƒ . . N'Pure Matcha brightening soap Terbuat dari serbuk daun teh camellia asli yang efektif meremajakan kulit, mengangkat sel2 kulit mati, menghaluskan dan melembapkan kulit.. Sabun n'pure juga mengandung glutathione dan arbutin yang efektif memutihkan dan mencerahkan kulit plus mengandung vitamin E yang mampu menutrisi kulit kamu jadi semakin sehat bercahaya ๐Ÿ˜™ . . Sabun n'pure tersedia dalam 2 varian : 1. Mocha ๐ŸŒฟ 2. Matcha โ˜˜ Berat : 75gram . . Sabun n'pure sudah 100% BPOM ya jadi dijamin aman. Sabun n'pure juga bisa diusapkan ke wajah ya gengs dan cocok dipakai untuk segala jenis kulit๐Ÿ‘ . . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... ๐Ÿ’Œ Dm: Ok๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ’Œ WA : 0899-9177-142 Free ongkir? โคShopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra๐Ÿ˜ "We know it smell delicious, but try not to eat it" ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’“๐Ÿ’• . . . . . . .#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih ย  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Sabun lulur kesukaan kak erra . Haii dear ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Aku lagi suka banget pakek sabunnya n'pure karna bisa mencerahkan kulitku dengan cepat....ini sabun sekaligus lulur ya tp di buat dalam bentuk sabun jadi makin praktis dan gk ribet, makeknya juga kaya sabun mandi biasa....dan ini sudah ber BPOM loo jadi aman banget...price murah banget cuma 35k aja udah punya kulit putih cerah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yuuk buruan di order ๐Ÿ˜˜ . Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... ๐Ÿ’Œ Dm: Ok๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ’Œ WA : 0899-9177-142 Free ongkir? โคShopee: Toko Everwhite Indonesia . . Mau penghasilan 100.000-1.000.000 perhari? Gabung yuk jadi reseller kami, chat yaa biar mesra๐Ÿ˜ "We know it smell delicious, but try not to eat it" ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’“๐Ÿ’• . . . . . . .#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih ย  #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
Dari dulu sukkaaa bgt pke scrub. Bahkan sking senengnya tiap mndi pke itu sbg pngganti sabun.. Gmn gk dikulit bs mkin lembut,, halus dan ceraahh.. Hihihi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dan luarbiasanya HWI hadir dg SCRUB yg supeerrr komplit ''' manfaatnya bejibuunn plus lngkp dg lotionnya jugaa lhoo.. Ini nih perawatan kulitku biar gk kasar dan kering ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ OPEN PO yahh... Dari kantor udah INDEN๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PRIME SKIN WHITENING & MOISTURIZING BODY SCRUB Body scrub dengan butiran halus dari walnut yang mengandung bahan-bahan pilihan seperti ekstrak soya, hydrolyzed milk protein, olive oil (minyak zaitun), vitamin E yang efektif mengangkat kotoran dan sel-sel kulit mati, melembabkan dan melembutkan kulit serta membantu regenerasi sel-sel kulit. Manfaat : 1. Membantu mengangkat sel-sel kulit mati 2. Membantu menghaluskan kulit 3. Membantu mencerahkan kulit 4. Membantu mempercepat regenerasi sel-sel kulit 5. Membantu menjaga kelembaban dan elastisitas kulit Cara pemakaian : Gunakan PRIME SKIN WHITENING & MOISTURIZING BODY SCRUB secara merata sambil dipijat terutama pada bagian lipatan kulit. Biarkan hingga 10-15 menit, kemudian bilas dengan air hingga bersih. . . BOSS HERBAL INDONESIA INFO BISNIS DAN ORDER ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Helen Bigbos HWI๐Ÿ‘‘ Fast response โฌโฌโฌ ๐Ÿ“ฑLine: helenoktaviaa ๐Ÿ“ฉWa: 081322250037 RESELLER WELCOME ๐Ÿ˜€ NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . #primeskin #primeskinscrub #scrubhwi #bodyscrub #scrubmurah #scrubwangi #scrubterkini #kekinian #fleecyscrub #lotion #handandbodylotion #scrub #scrubbadan #produkhwi #produkhwimurah #produkhwiasli #hwi #hwisiantar #hwimedan #hwijakarta #hwitebing #hwiperbaungan #winnahwi #agenhwiperbaungan #scrubmurahhwi #putihpermanen #lulurhwi #juallulurhwi #jualscrubhwi #hwisumut
Cuma mau kasih tau aja.. ini scrub wangi nya kebangetan, habis pake kulit jd halus + bersih banget... heran aja knp bisa begituuu... trus kulit juga berasa lebih putihan.. . Setelah di searching ternyata scrub HWI ini mengandung ekstrak soya,hydrolyzed milk protein,olive oil & vit E . Mau scrub tubuh jg mesti liat" scrub nya guysss Scrub prime skin ini ccok bingit buat kamu yg punya kulit kusam/mau kulit nya lebih putih dan halus lagi.. . READY STOCK siap kirim ke seluruh INDONESIA Dan luar negri . . BOSS HERBAL INDONESIA INFO BISNIS DAN ORDER ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Helen Bigbos HWI๐Ÿ‘‘ Fast response โฌโฌโฌ ๐Ÿ“ฑLine: helenoktaviaa ๐Ÿ“ฉWa: 081322250037 RESELLER WELCOME ๐Ÿ˜€ NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Welcome reseller ๐Ÿ’‹ Dicari agen & reseller di seluruh Indonesia ๐Ÿ‘ . #primeskin #primeskinscrub #scrubhwi #bodyscrub #scrubmurah #scrubwangi #scrubterkini #kekinian #fleecyscrub #lotion #handandbodylotion #scrub #scrubbadan #produkhwi #produkhwimurah #produkhwiasli #frutahwi #cmp #wmp #frutablendmurah #dtozym #frutablend #glucella #calseabone #hwibandung #hwijakarta #hwimedan #olshopbandung #olshopbdg #olshopjakarta
"Jerawat cepat kecut & muka pun rasa licin sangat. Best!!!!!" . Another happy customer enjoying our product โ™ฅ๏ธ . Have you purchase yours? Whatsapp me now to get FREE SAMPLE OF ROSE CLAY ๐ŸŒน . . #jerawat #pimple #jomcantik #skincare #jagakulit #flawless #sayajual #barangboek #toner #saffrontoner #tonermalaysia #tonermurah #murah #scrub #greenteascrub #greenteascrubmalaysia #scrubmurah #mask #claymask #claymaskmalaysia #rosemask #rosemaskmalaysia #maskmurah #jb #thisisjb
Hai uolss. Ramai yang suka tanya. Boleh ke nak mix detox mask dengan benda lain. As long as bukan barangan berbahaya, of course boleh. Normally ekin suka mix dengan yogurt, lime, or lemon. Sebab apa tau. Yogurt dapat bantu lembutkan lagi kulit. Meanwhile lime and lemon ni, dia ada acidic properties yang bantu untuk kills the bacteria. Siapa pernah mix dengan lime. Angkat tangan๐Ÿคš๐Ÿป๐Ÿค— . . Whatssap 0129633062 untuk dapatkan detox mask segera. . . #temyraclemegasale2018 . . #kurungmoden #bajuraya2018 #sayajualmakeupmurah #produkviral #temyraclekotabharu #temyracle #temyraclekelantan #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bodyscrubtemyracle #coffeescrub #lipscrubtemyracle - #temyraclebyashikinasri #temyraclecodkelantan
Peach face scrub & coffee scrub. Thanks dear share feedback ni. Memang nampak bezanya tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Nak cuba set ni boleh Whatsapp ekin 0129633062. Coffee scrub Rm29 & peach face scrub Rm42. Boleh guna secara bergilir2 contohnya Ahad guna peach face scrub, Rabu guna coffee scrub. Yg penting jangan guna lebih 3x seminggu ๐Ÿ˜‰ Nak ekin guide cara penggunaan yg betul? Whatsapp tau! ๐Ÿ˜ - #temyraclemegasale2018 . . #kurungmoden #bajuraya2018 #sayajualmakeupmurah #produkviral #temyraclekotabharu #temyracle #temyraclekelantan #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bodyscrubtemyracle #coffeescrub #lipscrubtemyracle - #temyraclebyashikinasri #temyraclecodkelantan
Stok untuk agent baru. Alhamdulillah. Mudahan dipermudahkan segala urusan. REWARD SEKIRANYA ANDA SEBAGAI EJEN TIEJA's SECRETs ๐Ÿ’ธ SEBULAN RM1.3k korang dah boleh dapat cincin emas ๐Ÿ’ setiap bulan target lady boss tieja akan meningkat dari bulan ke bulan, dari tahun ke tahun Yang penting pernah pakai product Tieja's Secret. Berminat nak income lebih + kulit sihat WA www.wasap.my/60172638067 STOKIS SAH TIEJA'S SECRET #scrubhomemade #maskerhomemade ย  #bazarkarat #bazarpaknil #scrubmurah #scrubberas #scrubepal #scrublemon #bedaksejukhomemade #bedaksejuk #bedaksejuktitik #bedaksejuktradisional #bedaksejukmurah #lippolishhomemade #scrubbibirmurah #scrubberaspulut ย  #restorehydra #manjefacemist #homemadebytieja โค๏ธโค๏ธ #rayasakan #prettys #sales #facemist
Tudiaaa coklat pekat hitam likat! patutla yg dah pakai sukaaa sgt bau pakai hari2 sbb kita tak kedekut coklat hokayyyyy . sape kata coklat utk makan je? coklat pun bagus utk kulit tau. sis byk share pasal kebaikan coklat kat bawah๐Ÿ’‹ . sbb ramai tertanya2 mcm mana rupa scrub ni, so sis bg close up pic mmg tekstur basah2 lembap tak sakit kan kulit korang beli gosok kat muka . yg penting tak keringkan muka hokey sbb ada maduuuu dlm scrub ni . esok ada postage sis masih ada mood nak belanja postage ni hehe๐Ÿค—
St. Ives Fresh Skin Apricot Scrub 170gr Rp 100.000 . Ini scrub untuk wajah ya, gunanya untuk exfoliate sel sel kulit mati diwajah, mengangkat sel-sel kulit mati yang bikin kulit wajah kusam dan gak berkilau. Wanginya seger banget๐Ÿ˜ . Pakai ini, wajah jadi lebih mulus dan even brighter. . Dipakainya hanya perlu seminggu 2-3x pemakaian, gaperlu setiap hari ya๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ . . Apricot Scrub Fresh Skin Yang jenis ini termasuk (Best Seller) dan dia menangin Allure Award Winner 2013. Jenis apricot scrub tapi untuk membuat kulit wajah lebih segar, membersihkan wajah hingga kedalam, dan dengan instant membuat kulit halus dan glowing . Happy Shopping Guys๐Ÿ˜˜ 100% Original Produk asli Packaging insyaAllah Aman . More info ๐Ÿ’™Wa: 081336108400 ๐Ÿ’™Line : @TWH2453S (use @) fast respon. . #stivesscrub #stives #stivesmurah #stivesindo #stivesblemishcontrolapricotscrub #stivesindo #stivesindonesia #stivesskin #stivesoriginal #stivesori #scrubwajah #maskwajah #maskerwajah #jualmasker #jualmaskerstives #jualscrubstives #jualstivesapricotscrub #stivesoatmeal #stivesoatmealscrub #jualstivesoatmealscrub #jualstivesoatmeal #maskeroat #maskeroatmeal #scruboatmeal #scrubmurah #scrubapricot #srubwajah
LULUR FLAWLESS SCRUB โ˜˜๏ธ . . [ MAKEUP LAWA & SMOOTH ] . . Engkorang kalau nak makeup nampak Smooth, Tak merekah, Lawa lah senang cerita. BASE pun kena cantik letops taw. . . Scrub muka ni Wajib okey sebelum korang Apply makeup. Lepas scrub, Time tu korang rasa sendiri betapa Lembutnyaa muka korang. Macam kulit Baby. Baru lah boleh apply makeup. Sebab base dah Bersih & Licin ๐Ÿ˜ #lulurflawless #lulurflawlessjitra #scrubmurah www.wasap.my/60137746201/lulurflawless
Aku give up weh nak hilangkan parut ni! -------- Kenapa cepat sangat give up? Dah cuba coffee scrub temyracle ke belum? Coffee scrub terbaik abad ini kalau taktahu. Viral seluruh pelosok dunia. Ha gitew. Tapi seriuslah, parut baru ke parut lama ke. Apa apa jenis parut, coffee scrub ni mampu pudarkan. Bukan sekelip mata, konsisten kunci dia. Harga murah je. Hanya RM29. Ingredients dia pun selamat je kalau nak telan. Eh jangan ah telan pulak. I mean if korang tertelan. Meh la cuba siket. Ajak kawan kawan sekali. Whatsapp ๐Ÿ“ž 011 3135 9020 #agenttemyraclekotabharu #agenttemyracletumpat #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #scrubnurin
Kita bertangas dulu okayy mommy2 semua! . Kebaikan bertangas : -Mengecutkan rahim dan otot vagina -Mengurangkan bau badan -Memulihkan bahagian bawah wanita -Melancarkan darah nifas -Mengelakkan masalah kegatalan -Membantu melangsingkan tubuh . Berikut adalah senarai harga harga pakej rawatan berpantang nufianbeauty_ 3 hr = RM 960 5 hr = RM 1500 7 hr= RM 1800 14 hr= RM 3600 Antara rawatan yang terdapat dalam pakej yang disediakan adalah seperti berikut :- - Urutan Tradisional - Urutan aromatheraphy - Sauna/slimming - Bertangas - Mandi herba - Bertungku - Mandikan baby - Urutan baby - Memakaikan pilis - Memakaikan param - Memakaikan bengkung - Memasak makanan ibu berpantang . Rawatan berpantang yg kami sediakan memang tiptop taw. Tercari cari rawatan berpantang yg bagus? DM kami untuk tau harga pakej rawatan kami ๐Ÿ˜๐ŸŒธ #Mandibunga #spamurah #uruttradisional #Cantik #wanitasahaja #Jomcantik #sauna #murah #nakcantik #sripengantin #lawa #seri #bertungku #lulur #urutantradisional #Scrubmurah #peranakan #menaikkanperanakan #cantik #sengkakmuka #nakmukapeloles #mandibunga #mandiherba #mandisusudanbunga #bertangas #Bekam #urutan #RawatanBerpantang #berpantangmurah #Rawatanbersalin
Fuhhhh, Ramai yang terkejut dengan #GreenteaBubbleMask ni. Tiba-tiba naik buih penuh satu muka. Dah la best, ploless & awet muda. Kulit rasa macam baby buuu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’– Rase macam baby jap, hehe. ---- P/s: Stok sangat sangat limited. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜‰ ---- ---- Setiap pembelian, uolls akan dapat Special FREE GIFT dari Cikya ๐Ÿ˜‰ ๐ŸŽ ---- ๐Ÿ’ธ Harga bubble mask RM38 1pcs skrg promosi RM35 jerr ๐Ÿšš Add Postage RM8 โœจ Pos seluruh Malaysia ---- For more info, jom whatsapp 0194735223 @ for fast response direct klik link whatsapp di bio ig โค .
PANAS! SILA DUDUK DAN JANGAN LARI๐Ÿ”ฅ . Ni bukan panas nak membawang tau. Ni panas Coffee Scrub. Baru siap dibancuh! Mohon duduk dulu dan baca dulu kenapa scrub tu penting. . . Bukan setakat nak buang sel mati tau, tapi kelebihan kopi itu sendiri yang mampu untuk REDUCE TENDENCY TO BREAKOUT. . . Tapiiii, perhatian untuk kulit yang over sensitif, agar tidak gunakan scrub ini tapiii gunakan Peach face scrub. Boleh boleh?๐Ÿ˜Š๐ŸŒน . Whatssap 0162357284๐Ÿ’– . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #coffeescrubmurah #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #temyraclesayamesticari
FINEST MINERAL SALT !๐Ÿ˜โค๏ธ . Siapa yang dah gunakan body scrub by Temyracle? Best tak? Hasil scrub dengan mineral salt yang digunakan which is teramat lah halus. Bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah melembutkan serta mengatasi masalah kulit kering an masalah kulit seperti eczema. RM20 sahaja for 350g. Whatssap 0169227446๐Ÿ’– . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubtemyracle #temyraclesayamesticari #temyskincareroutine
Pakai macam macam sampai tak rehat muka, cuba rehat sat mukaa tu, sebab tu jerawat cepat naik, kulit cepat sensitif๐Ÿ˜  Nak jaga kulit kena betul la ! Kadang kadang muka tu kena berehat. Pakai scrub pun muka dah boleh rehat n fresh . Scrub macam mana tu ? LULUR FLAWLESS SCRUB la. 100% organik. Yang paling best ada 5 flavour. #lulurflawless #feedbacklulurflawless #lulurflawlessviral #flawlessgoldserumfeedback #flawlessgoldserum #naabeauty_hq #hilangkanjerawat #hilangkanwhitehead #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkandaki #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #lulurmurah #lulurmuka #lulurbadan #bangigateway #bangi #kajang #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #kualalumpur #dropshipneeded #miniagentneeded #sideincome #reviewbypakazad
GLOWING SET 105.000 ( harga asli 110.000 ) Lebih hemat . UNTUK TIPE KULIT NORMAL CENDERUNG KERING KUSAM WARNA KULIT TIDAK RATA BANYAK BEKAS JERAWAT DAN FLEK HITAM SERTA TIDAK KENYAL . . - 1 Masker Morning Glowing isi 60 gram untuk 10-14 kali pakai - 1 Face & Body Scrub untuk 1-2 bulan pemakaian . . Cara pakai : - gunakan Scrub 2-3 kali seminggu gosokan pelan ke wajah tunggu 1 menit bilas dengan sabun wajah - lanjut dengan masker Morning glowing untuk pemakaian pertama Gunakan masker 10 hari berurut turut agar hasil maximal setelah itu 2-3 kali aja seminggu . . . Lakukan dengan benar rajin dan teratur , And get your gloiwng skin with Yippy skin organic product ๐ŸŒนโœŒ๏ธ #coffee #scrub #scrubmurah #scrubwajah #swcrubbadan #scrubalami #scruborganik #scrubpemutih #scrubkopi #scrubtubuh #scrubmuka #scrubalamimurah #scrubbadanmurah #coffescrub #scrubcoffee #scrubcoffe #scrubcoklat #scrubcoffeemurah
CLEAR SKIN SET 105.000 ( harga asli 110.000 ) Lebih hemat . . - 1 Masker Bye Bye Acne isi 60 gram untuk 10-14 kali pakai - 1 Face & Body Scrub untuk 1-2 bulan pemakaian . . Cara pakai : - gunakan Scrub 2-3 kali seminggu gosokan pelan ke wajah tunggu 1 menit bilas dengan sabun wajah - lanjut dengan masker Bye Bye Acne untuk pemakaian pertama gunakan masker Bye Bye Acne 10 hari berurut turut agar hasil maximal setelah itu 2-3 kali aja seminggu . . . Lakukan dengan benar rajin dan teratur , And get your clear skin with Yippy skin organic product ๐ŸŒนโœŒ๏ธ . . #coffee #scrub #scrubmurah #scrubwajah #swcrubbadan #scrubalami #scruborganik #scrubpemutih #scrubkopi #scrubtubuh #scrubmuka #scrubalamimurah #scrubbadanmurah #coffescrub #scrubcoffee #scrubcoffe #scrubcoklat #scrubcoffeemurah
ALOE VERA adalah satu bahan ajaib yang terdapat di dalam Organic Moisturiser. . Antara kelebihannya adalah : . 1. Contains 2 hormones : Giberellin & Auxin - Giberellin : stimulate new cells growth - Auxin : anti-inflammatory & wound healing . 2. Moisturise the skin without giving it a greasy feel . 3. Perfect for anyone with an oily skin complexion . 4. Anti-aging (beta-carotene, Vitamin C & E) . 5. Keep the skin hydrated . 6. Improve the skin's natural firmness
Kalo ini namanya LIQUID BODY LUFRA atau LUFRA aja.. Scrub lembut terbuat Dari Cangkang walnut Dan lidah buaya. . Cocok bgt buat kamu yg punya keluhan seperti : Tumit kasar Dan pecahยฒ? Kulit belangยฒ akibat panasยฒ dibawah sinar matahari? Kulit terlihat kusam? Kulit terasa kasar? Kulit terlihat busik/bersisik? Siku Dan lutut terasa kasar dan hitam? . . ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON) ๐Ÿ“ฒ WA 085799302229 . #liquidbodylufra #liquidbodybar #liquidbodybarmurah #lufranuskin #lufra #luframurah #lufratermurah #lufrapalembang #lufrapromo #lufranuskinmurah #lulurnuskin #nuskinluframurah #nuskinlufraasli #lulurbadan #lulurbadanmurah #lulurbadanalami #lulurbadanorganik #lulurpemutihbadan #lulurpemutih #lulurpemutihtubuh #lfl ๐Ÿ’› #lfl #l4l #lulurpemutihkulit #lulurpemutihalami #scrubwajah #scrubbadan #scrubmurah #juallulur
Kalo ini namanya LIQUID BODY LUFRA atau LUFRA aja.. Scrub lembut terbuat Dari Cangkang walnut Dan lidah buaya. . Cocok bgt buat kamu yg punya keluhan seperti : Tumit kasar Dan pecahยฒ? Kulit belangยฒ akibat panasยฒ dibawah sinar matahari? Kulit terlihat kusam? Kulit terasa kasar? Kulit terlihat busik/bersisik? Siku Dan lutut terasa kasar dan hitam? . . ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON) ๐Ÿ“ฒ WA 087779390900 @nurul_hidayat_susanti ๐Ÿ“ฒ DM LANSUNG JUGA BOLEH . . #liquidbodylufra #liquidbodybar #liquidbodybarmurah #lufranuskin #lufra #luframurah #lufratermurah #lufrapalembang #lufrapromo #lufranuskinmurah #lulurnuskin #nuskinluframurah #nuskinlufraasli #lulurbadan #lulurbadanmurah #lulurbadanalami #lulurbadanorganik #lulurpemutihbadan #lulurpemutih #lulurpemutihtubuh #lfl ๐Ÿ’› #lfl #l4l #lulurpemutihkulit #lulurpemutihalami #scrubwajah #scrubbadan #scrubmurah #juallulur
Emak2 rasa gadis? Emg bisa?? Jelasss BISAA DUNKK ^,^ Sini ekeee bisikin rahasianyaaa,, Pakee NES V ya bunn... ehh, suami jgn smpe tahu lhoo.. bikin kejutan ajaaa buat suami., hihihi >,< Pasti deh dia jdi betah dirumahh Ihuiiiiiii ^^ Nes V Solusi u/ smua masalah kewanitaanmu + membantu rumah tangga lbih harmoniss ^^ Free konsultasi yaaa :* Yudua HWI WA 085252493805 . ๐Ÿ”NB : ORDER = TRANSFER..! (NO PHP) ๐Ÿ“ฆ Produk DIJAMIN 100ORI โœˆ Melayani Produk kirim Dalam dan Luar Negeri . #Glucellamurah #Frutablendori #obatjerawat #flekhitam #wmpmurah #nesv #penghilangkeputihan #obatgatal #kankerserviks #pembesarpayudara #nesvmurah #queenbeauty_hwi #menghilangkanperutbuncit #calseabone #peninggibadan #mencegahosteoporosis #obatrematik #langsingcepat #caragemuk #pencerahkulit #kulitcantik #dietcepat #dietmurah #produkherbal #scrubmurah #lulurmandi #bodyscrub #primeskinscrub #kulitputih
Hi gorgeous! ๐ŸŒค Greentea Mint Face Scrub ni sesuai untuk semua jenis kulit seperti - โ€ข KULIT BERMINYAK. โ€ข KULIT NORMAL. โ€ข KULIT KERING. โ€ข KULIT SENSITIF. โ€ข KULIT KOMBINASI. - So, siapa yang ada masalah kulit wajah, jom cuba greentea mint face scrub untuk rawat masalah kulit korang tu. . Whatsapp sofi sekarang 0179265854๐Ÿ˜Š
. Scrub sejuk ni sangat unik dan BUKAN KRIM KILO SEBARANGAN tau. . Based kaler dalam si scrub sejuk ni ada ekstrak teh hijau. Nama pun teh hijau kann. Teh hijau kaler apa? Hijau. Hijau yang tenang pastuu opkos menyejukkan. . Bau bukan setakat wangi jur namuun wangi yang berkhasiat dan melembabkan kulit. . Nak sental pon mudah, calit siket jer dah bolehh cover seluruh muka. Cara apply, kita basahkan dulu muka, pastuu sapu rata gosok perlahan secara bulatan. . Punya special SCRUB SEJUK ni kita design kannn. Bersusah payah kita dapatkan 200% lulusan KKM semuaaa. . Semborono jer fitnah. Haihhh, cemana tu?๐Ÿ˜ .
Kalo ini namanya LIQUID BODY LUFRA atau LUFRA aja.. Scrub lembut terbuat Dari Cangkang walnut Dan lidah buaya. . Cocok bgt buat kamu yg punya keluhan seperti : Tumit kasar Dan pecahยฒ? Kulit belangยฒ akibat panasยฒ dibawah sinar matahari? Kulit terlihat kusam? Kulit terasa kasar? Kulit terlihat busik/bersisik? Siku Dan lutut terasa kasar dan hitam? . . #liquidbodylufra #liquidbodybar #liquidbodybarmurah #lufranuskin #lufra #luframurah #lufra #lulurbadan #scrubbadan #nuskin #nuskinsurabaya #nuskinind #lulurbadanorganik #lulurpemutihbadan #lulurpemutih #lulurpemutihtubuh #lfl #lulurpemutihkulit #lulurpemutihalami #scrubwajah #scrubbadan #scrubmurah #juallulur #serpong #bsdcity #bogor #sukabumi #tangerangselatan
FEEDBACK GREENTEA MINT FACE SCRUB . Tengok tu,sanggup bangun tido sebab nak try scrub. Sekali cuba terus jatuh cinta. Kalau berkali2?๐Ÿ˜ . Salah satu bahan yg buatkan muka jadi lembut selepas scrub aadalah walnut. Walnut bukan saja melembutkan kulit muka,malah ada vitamin B yg baik untuk anti penuaan dan bantu meng'glowing'kan muka kita tau. . Memang tak rugi pon beli scrub ni tau. Jom rawat kulit muka kita agar kekal yakin! . . WhatsApp 0132582878
Siapa ada kulit sensitif kat sini? Kat sini Diba nak tunjuk korang scrub yang sesuai untuk orang yang ada sensitive skin! Peach Face Scrub ni texture dia halus dan melt kat kulit so korang jangan risau kulit korang luka and so on. Diba suka pakai before keluar and pakai makeup, so makeup lagi cantik and tahan lama! Okay Diba nak jalan jalan ni bye! #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #Kluang #CODKluang
... Its time to COD guys! want to join, text ezza now! NO DM please!! ... READY STOCK! ScrubDistrict Whitening Facial Scrub in Jar, Harga: RM62, excl postage (1-3 bulan usage mengikut pemakaian) . COD RM3 charged to all AMPANG AREAS: BKT INDAH/ TMN KOSAS/ AEON BIG AMPANG/ BKT BELACAN/AMPANG SAUJANA/ TMN SAGA/ TMN TERATAI/ PANDAN INDAH/ PANDAN JAYA/ BDR BR AMPANG/TMN CAHAYA/ TMN DAGANG/ TMN CEMPAKA/ NIRWANA/ KG MELAYU AMPANG/ LRT AMPANG/ LRT CAHAYA/LRT CEMPAKA/ LRT AMPANG PARK/ JALAN AMPANG/ AMPANG POINT/ TESCO AMPANG/ DESA PANDAN & YG BERDEKATAN. . FREE COD only for Self Pickup at the following area; MCD, PETRONAS TANJUNG/ MCD, BHP TAMAN KOSAS/ MASJID BUKIT INDAH/ AEON BIG AMPANG & LRT AMPANG. . Whatsapp/ Ezza atau click link di BIO website untuk fast reply 0โƒฃ1โƒฃ9โƒฃ2โƒฃ3โƒฃ1โƒฃ3โƒฃ6โƒฃ8โƒฃ0โƒฃ . #ScrubDistrict #DistrictBabes #BarbieAngels #teambarbiefaa #ScrubDistrictAngels #siscuba #sisflipshawl #ezzaflipshawl #halal #glow #ScrubDistrictFeedback #ScrubJerawat #ScrubBadan #ScrubMurah #facescrub #ScrubMurahMalaysia #WhiteningFaceScrub #KoreanScrub #londonvibes #ampang #victoriasecret #glowingradiance #bodyscrub #apricotscrub #lokalah #smallbusiness #sayapakaisayajual #scrubdistrictampang
SAYANG ! KEJAP. CUBA SCROLL SINI JAP . CANTIK KE TAK GAMBAR FLATLAY PRODUK TEMYRACLE ? . Semua produk kami menggunakan bahan yang natural & 0% bahan kimia yang merbahaya. Yes, homemade dear, hehehe. . Dalam setiap produk akan ada 1 bahan natural yang PREMIUM kitaorang order from oversea contohnya manuka honey, geranium oil, organic aloe vera, peach extract, grape seed oil. . Dah 4 tahun lebih dalam bidang produk kecantikan ni. korang yang malu-malu nak cuba boleh pm kitorang okay? . Take your time untuk study pasal produk kami. . Pos disediakan ๐Ÿ“ฎ Cod kuala terengganu ๐Ÿš™ . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade and natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹ . For fast response, tekan link dibawah โคต๏ธ www.wasap.my/60199075475/ . #temyracle #temyracleteam #temyracleterengganu #temyraclemarang #temyraclekualaterengganu #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Kalo ini namanya LIQUID BODY LUFRA atau LUFRA aja.. Scrub lembut terbuat Dari Cangkang walnut Dan lidah buaya. . Cocok bgt buat kamu yg punya keluhan seperti : Tumit kasar Dan pecahยฒ? Kulit belangยฒ akibat panasยฒ dibawah sinar matahari? Kulit terlihat kusam? Kulit terasa kasar? Kulit terlihat busik/bersisik? Siku Dan lutut terasa kasar dan hitam? . . ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON) ๐Ÿ“ฒ WA 0822 3358 2853 . . #liquidbodylufra #liquidbodybar #liquidbodybarmurah #lufranuskin #lufra #luframurah #lufra #lulurbadan #scrubbadan #nuskin #nuskinsurabaya #nuskinind #lulurbadanorganik #lulurpemutihbadan #lulurpemutih #lulurpemutihtubuh #lfl #lulurpemutihkulit #lulurpemutihalami #scrubwajah #scrubbadan #scrubmurah #juallulur
For those of you who complain that your skin looks dull and you have blackheads, well, you are not exfoliating often enough๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿ’๐Ÿผ . ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„Make way for new skin beneath everyday. Unclog pores from dirt, blackheads, dead skin and other surface impurities so that new, healthy skin may flourish. ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„ . Exfoliating helps sluggish skin turn over its top dermal layer more often, so you can address a multitude of problems such as flakiness or excess sebum . ๐Ÿ’–๐Ÿ’–A face scrub is an exfoliation product which has been designed specifically for use on the face. The skin on the face is more delicate than skin on other parts of the body, and because the face sees a lot of wear and tear, it requires special attention when it comes to skincare. ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . For this reason, it is important to use FACIAL SCRUB! Get our MAGICAL SCRUB DISTRICT NOWโ€ผ๏ธ #scrubdistrict #scrubdistrictkl #scrubdistrictagent #scrubdistrictsubang #scrubdistrictmurah #scrubdistrictkualalumpur #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictbukitjalil #scrubdistrictbukitchanggang #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictpuchong #scrubdistrictangels #scrubdistrictseremban #scrubdistrictnilai #scrubdistrictdengkil #scrubdistrictcheras #scrubmuka #scrubmurah #scrubmalaysia #scruborganik #scrubviral #scrubwhitening #scrubcelahkangkang #nhsbrows #nhsbrowshahalam #nhsbrowskl #nhsbrowsselangor #nhsbrowsetiaalam #eyebrowpencilmurah #kosmetikmurahmalaysia
For those of you who complain that your skin looks dull and you have blackheads, well, you are not exfoliating often enough๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿ’๐Ÿผ . ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„Make way for new skin beneath everyday. Unclog pores from dirt, blackheads, dead skin and other surface impurities so that new, healthy skin may flourish. ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„ . Exfoliating helps sluggish skin turn over its top dermal layer more often, so you can address a multitude of problems such as flakiness or excess sebum . ๐Ÿ’–๐Ÿ’–A face scrub is an exfoliation product which has been designed specifically for use on the face. The skin on the face is more delicate than skin on other parts of the body, and because the face sees a lot of wear and tear, it requires special attention when it comes to skincare. ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . For this reason, it is important to use FACIAL SCRUB! Get our MAGICAL SCRUB DISTRICT NOWโ€ผ๏ธ #scrubdistrict #scrubdistrictkl #scrubdistrictagent #scrubdistrictsubang #scrubdistrictmurah #scrubdistrictkualalumpur #scrubdistrictshahalam #scrubdistrictbukitjalil #scrubdistrictbukitchanggang #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictpuchong #scrubdistrictangels #scrubdistrictseremban #scrubdistrictnilai #scrubdistrictdengkil #scrubdistrictcheras #scrubmuka #scrubmurah #scrubmalaysia #scruborganik #scrubviral #scrubwhitening #scrubcelahkangkang #nhsbrows #nhsbrowshahalam #nhsbrowskl #nhsbrowsselangor #nhsbrowsetiaalam #eyebrowpencilmurah #kosmetikmurahmalaysia
next page →