#scrubmurah

168,488 posts

Loading...
TIMEWISE MIRACLE SET Set skincare untuk 25 tahun ke atas. Kulit akan start alami penuaan bermula dr umur 25 tahun. So, set ni sangat membantu untuk mengekalkn kulit wajah yang kekal muda n berseri. Set ni terdiri daripada 1) TW 3 in 1 Cleanser 💕 Mempunyai 3 fungsi iaitu mencuci, menyegar dan dalam masa yang sama sebagai agen exfoliation. 2) TW Age Fighting Moisturiser 💕 Memberikan kelembapan dan keanjalan sempurna bagi wajah. 3) TW Day Solution Sunscreen SPF 35 / PA +++ 💕 Membantu melindungi kulit daripada sinar UVA dan UVB yang boleh menghasilkan pertumbuhan jeragat, garis halus, kedutan dan kekusaman. 4) TW Night Solution 💕 Mengandungi Vit A, C dan E yang mampu mempervaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semulajadi. Dapatkan set ini untuk wajah yang kekal muda. Dm or whatsapp for more info ya. 😘 Ekin 0129633062 Your MK beauty consultant ❤️ . #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu #codkotabharu #mukaberminyak #ubatputih #ubatparut #mukaberlubang #scrubmurah #demica #supp
Walaupun ramai yg cakap coconut oil ni comedogenic (means menyumbat pores), tapi kalau digunakan dengan betul, boleh reduce acne & also mengurangkan parut kat muka korang 😍. . Jom wasap yaya 019-7863823 atau terus tekan link di bio ya. Cod kluang/masai/sri alam/permas jaya/pasir gudang 😋
FINEST MINERAL SALT !😍❤️ . Sape yang dah gunakan body scrub by Temyracle? Best tak? . . Hasil scrub dengan mineral salt yang digunakan which is teramat lah halus. Bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah melembutkan serta mengatasi masalah kulit kering dan masalah kulit seperti eczema. . ❤RM20 sahaja for 350g. . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubtemyracle #temyraclesayamesticari #temyskincareroutine
Cuma mau kasih tau aja.. ini scrub wangi nya kebangetan, habis pake kulit jd halus + bersih banget... heran aja knp bisa begituuu... trus kulit juga berasa lebih putihan.. . Setelah di searching ternyata scrub HWI ini mengandung ekstrak soya,hydrolyzed milk protein,olive oil & vit E . Mau scrub tubuh jg mesti liat" scrub nya guysss Scrub prime skin ini ccok bingit buat kamu yg punya kulit kusam/mau kulit nya lebih putih dan halus lagi.. . READY STOCK siap kirim ke seluruh INDONESIA Dan luar negri . . 💙Ella HWI💙 WA : 081382065332 IG : ella lantemona RESELLER WELCOME 😀 NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍 . . #primeskin #primeskinscrub #scrubhwi #bodyscrub #scrubmurah #scrubwangi #scrubterkini #kekinian #fleecyscrub #lotion #handandbodylotion #scrub #scrubbadan #produkhwi #produkhwimurah #produkhwiasli @RepostIt_app
NEW CUSTOMER! Thank you sis for purchasing Set Combo (Detox Mask+Peach Face Scrub+Rice Milk Soap) worth RM 102! Semoga Temyracle menjadi asbab skin sis menjadi lbh sihat! 😍 . Pembelian Combo Set Detox Mask + Peach Face Scrub akan dpt FREE facial bowl set. Limited set left! Hurry! 😱😱😱 . Nak order? Jum klik link di bio 🔝 okay! COD di sekitar Kch & sewaktu dgnnya! . #temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #TeamNana #temyraclesayamesticari #temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Morning! Cuba teka ni raw materials untuk produk temyracle yang mana satu? 😍
🌸 SCRUB BUNGA 🌸 . . 💐 Menyegarkan wajah / badan . 💐 Menaikkan seri . 💐Mencantikan Kulit . 💐 melembapkan kulit kering . 💐 Menghaluskan kulit . 💐 Mencerahkan kulit secara pelahan . 💐 kaya dgn vitamin C, E & A . 💐 membunuh kuman penyebab jerawat. . 💐 Mengatasi iritasi pada kulit sensitif . 💐 Mengatasi kulit berminyak . 💐 Mengecilkan pori-pori wajah . 💐 merawat sun burn . 💐Menangalkan sel kulit mati / daki2 . 💐 Menghilangkan Stretch Mark . 💐 Mencegah Penuaan Dini . . . #seremban #scrubs #seremban2 #scrubbadan #scrubcantik #scrubcantik #scrubmurah #scrubdaki #scrubmuka #scruborganic #scrubbunga #coffeescrub #sayajual #murah #lulurmuka #lulurbadan #lulurrempah #lulurbunga #mawar #rose #wangi
Coffee scrub + avocado gais!! . Manfaat coffe scrub tu dah sejuta plus lagi sejuta bestest avocado agak2 jadi? . Boom kebaboom flawless terbang ke bulan la weih!! . 📌mengecilkan liang pori diwajah 📌memudarkan dan menghilangkan parut 📌mengecutkan jerawat 📌menanggalkan sel kulit mati,whitehead dan blackhead 📌mencerahkan tona kulit wajah . Whatsaap 0179855877💗 . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #coffeescrubmurah #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #temyraclesayamesticari #scrubs #codtanahmerah
💆 Lulur Flawless by naabeauty_hq 💆 Hari hari feedback masuk, macam mana lah tak laku keras LUHUR FLAWLESS ni??? Yang belum grab lagi meh grab sorang sebotol dulu. Comfirm repeat!! Comfirm jatuh cinta!! Wahhh hebat tak hebat produk homemade nih??💪 RM20 sm | RM25 ss (exclude postage) ☎whatsApp 0165524948 #lulurflawless #lulurflawlesslahaddatu #scrubmurah #luhurflawless #luhurflawlessmurah #luhurflawlessmalaysia #luhurmalaysiamurah #luhurflawlessmampumilik #luhurflawlesslovers #cantiksambilmerawat #luhurmalaysia #luhurmurah #luhurmalaysiamurah #luhurmurahmalaysia #dropshipneeded #produkviral #viral2018 #scrubmurah #scrubhomemade
💆 Lulur Flawless by naabeauty_hq 💆 Hari hari feedback masuk, macam mana lah tak laku keras LUHUR FLAWLESS ni??? Yang belum grab lagi meh grab sorang sebotol dulu. Comfirm repeat!! Comfirm jatuh cinta!! Wahhh hebat tak hebat produk homemade nih??💪 RM20 sm | RM25 ss (exclude postage) ☎whatsApp 0165524948 #lulurflawless #lulurflawlesslahaddatu #scrubmurah #luhurflawless #luhurflawlessmurah #luhurflawlessmalaysia #luhurmalaysiamurah #luhurflawlessmampumilik #luhurflawlesslovers #cantiksambilmerawat #luhurmalaysia #luhurmurah #luhurmalaysiamurah #luhurmurahmalaysia #dropshipneeded #produkviral #viral2018 #scrubmurah #scrubhomemade
💆 Lulur Flawless by naabeauty_hq 💆 Hari hari feedback masuk, macam mana lah tak laku keras LUHUR FLAWLESS ni??? Yang belum grab lagi meh grab sorang sebotol dulu. Comfirm repeat!! Comfirm jatuh cinta!! Wahhh hebat tak hebat produk homemade nih??💪 RM20 sm | RM25 ss (exclude postage) ☎whatsApp 0165524948 #lulurflawless #lulurflawlesslahaddatu #scrubmurah #luhurflawless #luhurflawlessmurah #luhurflawlessmalaysia #luhurmalaysiamurah #luhurflawlessmampumilik #luhurflawlesslovers #cantiksambilmerawat #luhurmalaysia #luhurmurah #luhurmalaysiamurah #luhurmurahmalaysia #dropshipneeded #produkviral #viral2018 #scrubmurah #scrubhomemade
🌻MAGIC SCRUB🌻 💲Harga: RM45 🚚Pos: RM8SM/12SS . 🍅Vitamin C: Mencerahkan dan memberi kesegaran pada kulit muka serta menanggalkan sel kulit mati agar kekal cantik dan sihat. 🌺Vitamin E: Berfungsi menghilangkan jerawat, jeragat dan parut luka. Mencerahkan dan memberi kesegaran kulit yang terbaik. 🌰Almond: Tinggi dengan antioksidan dapat membantu merawat serta memulihkan kulit yang rosak akibat jerawat. 🥜Wicth Hazel: Membantu mengatasi kulit berjerawat. Mengawal daripada pengeluaran minyak yang berlebihan pada kulit. 🌵Membantu melicinkan serta menghaluskan kulit yang kusam dan kering. Berpotensi untuk kecantikan luar dan dalam. 🌱Merawat kulit berminyak mengurangkan dan mengawal kulit daripada iritasi secara semula jadi. . #magicscrub #scrubmagic #scrub ##scrubmurah #facescrub #whiteningscrub #blackheadsremover #whiteheadsremover #magicscrubmurah #scrubbadan #scrubmagicmurah #magicscrubfeedback #customerfeedback #scrubmagicfeedback #feedbacks #facescrubfeedback
Ginger and sea salt body rub, scrub lulur dari JAFRA yang bisa mencerahkan area gelap di bagian tubuh, bikin kulit lembab dan lembut, wangi aromatherapy nya bikin rilexs😍💕 Jngan khawatir yaa say yg mmpunyai area sperti sikut, lutut, ketiak gelap ini dia solusinya 😍😍💕😘 . Info/order: WA 08123683315 ~ Tisna #scrubbadanterbaik #olshopkomestik #scrubbadanjafra #scrubbadan #bodyscrub #scrubbadanmurah #scrub #scrubmurah #scrubmuka #scrubbadanalami #gingerseasalt #gingerseasaltbodyrub #gingerseasaltjafra #jafrabali #jafraresmi #jafrareadystock
. Dalam organic turmeric (kunyit) mempunyai satu lagi bahan yang bernama Curcumin yang menjadi agen untuk mencerahkan kulit. Kalau korang perasan, mostly kaum India akan pakai mask kunyit ni as one of their skincare routine, selain mencerahkan kulit ia juga boleh membantu dalam menyekatakan tona kulit kita. . #cilahkongsi #agenttemyraclekualalumpur #cilahniaga . #teamnabilaa #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
. Dua botol Dyas Limited Edition untuk awak! Yass.. SGC dan Cik Bunge yang boleh menjadikan skin awak cantik dan flawless sangat! Grab sekarang tauu . Biarkan kulit anda bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
. Mereka dah berkata tentang Temyracle, awak2 bila lagi?😊😊 . ✔️COD available:PUCHONG dan sekitar kawasan yang berdekatan . Jom cantik bersama Temyracle ? Terus direct wassup +6010-9298050 / wasap.my/60109298050/Temyracle 4 info lanjut . #testimonitemyracle #feedbacktemyracle #temyraclepuchong #scrub #tanpamerkuri #temyraclesayamesticari #noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade #homemadeproduct #bibirmerekah #scrubmurah #bibirgelap #milkricesoap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub #sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan
Adakah scrub boleh mengeringkan kulit jika diguna berterusan? Jawapannya adalah tidak sama sekali. Dalam Greentea Mint Face Scrub, bahannya terdiri dari Minyak Argan. Minyak Argan fungsinya ✓Lembabkan kulit wajah ✓Mencerahkan dan menyegarkan kulit ✓Hilangkan tanda penuaan
‼️ NEW ARRIVAL DAN TOPS BUAT BRIDESMAID ‼️ . . Majlis kenduri kahwin makin dekat . Tak Yah Susah² Cari Kain Jahit. Beli Aje Siap. Lawo pon Lawooo. . . Jom kita viralkan LAURA KEBAYA sehingga membuatkan uollzz tak lena tido 😜 . . LAURA KEBAYA 💥 Kebaya menutupi bahagian punggung 💥 BF friendly dan Wudhuk friendly ( Mempunyai Zip Susuk. di dada dan zip susuk di lengan) 💥 Harga Of Course MAMPU MILIK 💥 Material WASHIBER SILK 💥 Saiz Available Dari XS , S , M , L , XL , XXL 💥 Cutting Loose Berdutt Belakang 💥 Terletak Bila Di Pakai 💥 Cutting Kain Mermaid 💥 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan . ❌ Jarang ❌ Kecut ❌ Berbulu Selepas DiBasuh ❌ Tak Renyuk ✅ Mudah DiGosok ✅ Sejuk & Selesa DiPakai ✅ Tahan Lasak & Tahan Luntur ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian & Kenduri ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design Yang Simple ✅ Flowy Bila DiPakai . HARGA: RM115 SM / RM120 SS 📫Free postage Whatsapp 019-5966373 #resepimudah #dietsihat #nakcantik #kopikurus #makeupmurahmalaysia #begmurahmalaysia #handbagmurah #minikurung #ryanazcollection #waxmurah #scrubmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #trustedsellermalaysia #neelofa #aydajebat #kendurikahwin #pengapitpengantin #weddingplannermalaysia #makeuppengantin #kebayamoden #studentmalaysia #pensyarah #konvokesyen #konvo #terapiinstagram #bajukonvo #kebayaplain #bajukurungsedondon #cikgumalaysia
Sape yang adore warna peach? . Lembut je dimata kan? Bau teramatlah menenangkan!! Urrrmmmm...wongi.. . Peach face scrub rm42 . 📌anti-aging 📌anti-wrinkle 📌pudarkan parut 📌tanggalkan sel kulit mati . Whatsaap 0179855877💗 . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #coffeescrubmurah #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #temyraclesayamesticari #scrubs #codtanahmerah
• BEST SELLER & AMERICA'S #1 SCRUB BRAND!!! ST. IVES Blemish Control 170 gr ORIGINAL 100% (Banyak sekali beauty blogger yang pakai dan merekomendasikan ST.IVES APRICOT sebagai scrub treatment ❤️) • Pencuci Muka Scrub (Blemish Control) ini mengandung @% Salicylic acid yang dengan lembut membersihkan pori-pori pada wajah dan membantu menghentikan jerawat yang akan timbul. • Sangat cocok untuk kulit yang sensitive ataupun yang memiliki pori2 dan berjerawat karena scrub ini paraben free. Setelah menggunakan scrub ini muka menjadi lebih halus , make up jadi lebih bagus ❤️ • Keuntungan dari product: - 100% Natural Exfoliants - Paraben Free - Oil Free - 2% salicylic acid - Dermatologist Tested - Hypoallergenic • Bahan Baku: Apricot, Corn Kernel Meal, Walnut • #jualscrub #scrubmurah #stivesscrub #stivesmurah #stivesapricotscrub #jualstives #jualstivesscrub #jualstivesmurah #jualstivesapricot #jualstivesjakarta #jualstivesoatmeal #batistemurah #vaselinemurah #evianmurah #stivesblemish #stivesblemishmurah #scrubmurah #facescrubmurah
Satu-satunya sabun yang multifungsi tau, boleh hilangkan minyak di muke, boleh jadi mekap remover, boleh buat sabun mandi, boleh kecutkan jerawat dan banyak lagilah. . Tapi sabun ni kalau nak pakai kat muke hanya yang KULIT BERMINYAK je di syorkan gune sebab sabun ni agak mengeringkan. . Kalau yang kulit lain boleh pakai kat badan, untung2 kulit gebooo cerohh macam susu, hihii. . Seketul besar gedabak ni boleh tahan berbulan-bulan, nak jimat lagi boleh potong2. Mur mur je uolsss, rm 18 hengget jurrr. . 📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship? 📱 WhatsApp No ni : www.wasap.my/+60173597714 (Kak As). 💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. 🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘. . #temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
MORNING MY BELOVED FOLLOWERS ‼️😍😘❤️ . Jgn lupa SCRUB MUKA kalau nak BEBAS dari MASALAH ; . 👉🏻JERAWAT KRONIK ❓ 👉🏻JERAWAT HALUS/PASIR ❓ 👉🏻PARUT JERAWAT❓ 👉🏻KULIT KASAR / KUSAM ❓ 👉🏻SUNBURN/RASHES/ECZEMA❓ 👉🏻CELAH2 BERDAKI ❓ 👉🏻WHITEHEAD BLACKHEAD❓ . Best ke best❓❓hehe . Jd jommm spe yg ade mslh jerawat tuu, cpt2 guna scrub magic ni ok! TREATMENT SCRUB‼️‼️ . Whatsapp sis 012-7313374 or just click link at bio ok😘😘😘😘 . #scrubmurah #healthyskin #scrubmukadanbadan #glowingskin #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistricangels #scrubdistrictsubang #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #testimonibyliyanabakri
Assalamualaikum..selamat pagi semua...semoga hari ini lebih baik dari hari semalam.. . . 🌹🌹🌹 . . #selamatpagi #positivevibes #smile #scrub #scrubmurah #borong #borongscrub #dropshipwanted #agentwanted #sayajualmurah #janapendapatan
Spread the good news to Malaysian👍😍
Kulit sentiasa bersih dan cantik hanya dgn #scrubdistrict ! . Xpayah laser2 , xpaah cocok2 uolss takutt 😨 !! Nnt muka berlobang 😱 , NOOOO ! . Jom cuba skrg , jgn menyesal kemudian hari ..nnt husband larii 🙊 ! . Hanya scrub 2 kali sehari utk kulit cantik dan peloless putih dr dinding faw 😘 ! . Whatsapp Ieza skrg! . . ❝ Lempeng ❞ 0122785859 ❝ Lempeng❞ 0122785869 ❝ Lempeng ❞ 0122785859 . 🛵 EVERYDAY COD :- Tmn Keramat | Dato Keramat | Setiawangsa | Permai | Rampai | Wangsa Maju | Ampang |Uk Perdana | Bkt Antarabangsa |TMn Melati |Melawati | Setapak | Sentul |Danau Kota |Gombak | Selayang |Batu Caves | Uk Perdana | Ampang |Bukit Bintang |Cheras | Kuchai Lama | Kg.Baru | Titiwangsa | KLCC | Bangsar | Damansara |Kota Damansara |Hartamas | Mont kiara |Duta | Ttdi . . 🚚Postage setiap hari 😘 . #DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #viral #lempenghangus
A closer look at the texture . Turn the sound on to hear the sound of our magical rock salt 😍 YAAAS main ingredients untuk Magic Scrub ni is Rock Salt, Apricot Essence, Brown Sugar & Secret whitening ingredients. Yeesss kene wajib secret sebab byk sgt org nak tiru Scrub putih barbie ni betul tak tipu tau dik ! And yang paling penting APPROVE KKM 💯 No harmful ingredients boleh guna waktu pregnant ke waktu bersalin ke takde masalah tau . Untuk kulit lebih flawless bebas jerawat whitehead blackhead & PUTIH DARI DINDING , hari hari kita wajib dengan @scrubdistrict YAAAS #BarbieLife " . . Krg nk transformasikan kulit menjadi Cantik mcm #Barbie ? Flawless ❗️ Cantikk ❗️ Gebu Gebas ❗️ . Whatsapp Ieza skrg ❗️ . 📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . . Kami akn Reply Satu persatu ye . . Eh jap.. NAK TAHU APA KEISTIMEWAAN BELI DR KAMI ? . KAMI ADA KHIDMAT C.O.D ( tertakluk kepada kawasan ). Tmn Keramat | Dato Keramat | Setiawangsa | Permai | Rampai | Wangsa Maju | Ampang |Uk Perdana | Bkt Antarabangsa |TMn Melati |Melawati | Setapak | Sentul |Danau Kota |Gombak | Selayang |Batu Caves | Uk Perdana | Ampang |Bukit Bintang |Cheras | Kg.Baru | Titiwangsa | KLCC | Bangsar | Damansara | Duta | Ttdi . . BEST KAN ! WHATSAP2 terus dapat brg ! . ✅JOM GOSOK ! ✅PAGI GOSOK MLM !✅TERUSSS FLAWLESS 💯 ! . #DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #jerawat #scrubviral #viralmalaysia
Haluuu uolsss ..ada yg belom tido lg ke tuu.. Sbelom tido mestii ramai yg berangan2 kan..Ada x yg berangan nk kulit mcm barbie @fazulkafli ? JGN TIPU SISS TAW , mesti ada kan ! . Jgn risau uolss , dgn #scrubdistrict korg xperlu berangan lg ..sb korg juga boleh dptkan kulit yg peloless gebu gebass mcm barbie ! . Dah2 jgn berangan lagi , meh whatsapp sis skrg ! . ❝ IEZA ❞ 0122785859 ❝ IEZA ❞ 0122785869 ❝ IEZA ❞ 0122785859 ❝ IEZA ❞ 0122785869 . 🛵 EVERYDAY COD :- Tmn Keramat | Dato Keramat | Setiawangsa | Permai | Rampai | Wangsa Maju | Ampang |Uk Perdana | Bkt Antarabangsa |TMn Melati |Melawati | Setapak | Sentul |Danau Kota |Gombak | Selayang |Batu Caves | Uk Perdana | Ampang |Bukit Bintang |Cheras | Kuchai Lama | Kg.Baru | Titiwangsa | KLCC | Bangsar | Damansara |Kota Damansara |Hartamas | Mont kiara |Duta | Ttdi . . 🚚Postage setiap hari 😘 . #DistrictBabes #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #scrubviral #viralmalaysia #lempenghangus
❤💯% homemade ❤1 botol 8 kiub, seminggu 1-2kali scrub ❤Untuk melembutkan permukaan tangan, kaki, lutut dan siku ❤melembabkan permukaan kulit dan merawat kulit kering ❤membuang sel kulit mati dan daki2 ❤menyingkirkan bau bahagian tubuh yang tidak menyenangkan ❤bagi memaksimumkan penyerapan lotion ke dalam kulit ❤bau yang sungguh menyegarkan dr haruman lavender, lemon 🍋 dan strawbery 🍓 ❤boleh juga digunakan di mana2 bahagian badan ❤NO SLS NO PARABEN NO NONSENSE ❤cara menggunakan : ⏩⏩ Ambil 1 kiub scrub, lalukan di air dan pecahkan sedikit dan sapu ke permukaan yang di ingini. Sental bahagian berkenaan dan bilas sehingga bersih. #ahrempire #scrubmurah #badanberbau #tangan #lembut #murahmurah #handmade #sabunmurah
❤💯% homemade ❤1 botol 8 kiub, seminggu 1-2kali scrub ❤Untuk melembutkan permukaan tangan, kaki, lutut dan siku ❤melembabkan permukaan kulit dan merawat kulit kering ❤membuang sel kulit mati dan daki2 ❤menyingkirkan bau bahagian tubuh yang tidak menyenangkan ❤bagi memaksimumkan penyerapan lotion ke dalam kulit ❤bau yang sungguh menyegarkan dr haruman lavender, lemon 🍋 dan strawbery 🍓 ❤boleh juga digunakan di mana2 bahagian badan ❤NO SLS NO PARABEN NO NONSENSE ❤cara menggunakan : ⏩⏩ Ambil 1 kiub scrub, lalukan di air dan pecahkan sedikit dan sapu ke permukaan yang di ingini. Sental bahagian berkenaan dan bilas sehingga bersih. #ahrempire #scrubmurah #badanberbau #tangan #lembut #murahmurah #handmade #sabunmurah
❤💯% homemade ❤1 botol 8 kiub, seminggu 1-2kali scrub ❤Untuk melembutkan permukaan tangan, kaki, lutut dan siku ❤melembabkan permukaan kulit dan merawat kulit kering ❤membuang sel kulit mati dan daki2 ❤menyingkirkan bau bahagian tubuh yang tidak menyenangkan ❤bagi memaksimumkan penyerapan lotion ke dalam kulit ❤bau yang sungguh menyegarkan dr haruman lavender, lemon 🍋 dan strawbery 🍓 ❤boleh juga digunakan di mana2 bahagian badan ❤NO SLS NO PARABEN NO NONSENSE ❤cara menggunakan : ⏩⏩ Ambil 1 kiub scrub, lalukan di air dan pecahkan sedikit dan sapu ke permukaan yang di ingini. Sental bahagian berkenaan dan bilas sehingga bersih. #ahrempire #scrubmurah #badanberbau #tangan #lembut #murahmurah #handmade #sabunmurah
🌸FUNGSI RICE MILK SOAP🌸 . 🌿 Mengurangkan minyak berlebihan di wajah. 🌿 Mengecilkan pori yang terbuka. 🌿 Membersih jauh ke dalam kulit. 🌿 Mengecutkan dan menghilangkan jerawat dengan cepat. 🌿 Mencerahkan kulit muka dan badan. 🌿 Melembutkan kulit. 🌿 Menganjalkan kulit. 🌿 Menghilangkan sunburn. 🌿 Menanggalkan mekap. 🌿 Menghilangkan bau badan. . Kandungan Rice Milk Soap (100% dari bahan semulajadi) : 🍼 Rice Seed. 🍼 Coconut Oil. 🍼 Aloe vera. . Harga : RM 18/100 gram exc postage. SEM RM 8 | SS RM 11 . 📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship? 📱 WhatsApp No ni : www.wasap.my/+60173597714 (Kak As). 💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. 🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘. . #temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
sebelum tidur, uolss pakai detox mask dulu ya,nt esok pagi, uolss akan rasa perbezaan nya, . kulit muka uolss akn rasa fresh je, makin lembut, gebu , kurang minyak n yg penting flawless giteww 💃💃. . whatsaap 01162019291 . #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #peacefacescrub #detoxmasktemyracle #scrubpalinghalus #detoxmask #temyraclesabakbernam
N'Pure Sugar Brightening Scrub🍃🌸🌻 . 1. Honey & lemon 🐝 - fresh 2. Oatmeal & honey🍂- sweet Harga 80rb Isi: 200ml (big size) . Manfaat? 1. Mengangkat sel kulit mati dan membantu regenerasi kulit 2. Membuat kulit tampak cerah 3. Menutrisi dan melembabkan 4. Kulit lembut dan halus 5. Wangi yang menenangkan 6. Mengencangkan dan mencegah penuaan kulit 7. Menghilangkan bekas jerawat, noda hitam dan bekas luka (oatmeal) 8. Membantu menghilangkan stretch mark . ☘Scrub kita itu rich texture, creamy, dan oil based ya. . ☘Jadi kamu cukup pakai SEDIKIT saja diratakan. Dan tidak usah pakai air / dicampur air dulu untuk pemakaiannya. Seperti pakai body lotion/body butter, langsung aplikasi saja. Nanti after effectnya moist rich gtuh yaaa.. tinggal kamu bilas dengan air (lebih baik air hangat) saja sampai gulanya luruh dan keringkan dengan handuk. . 💖Jaminan kulit kamu langsung CERAH dan MOIST seketika.💎 . VERY RECOMMENDED FOR DRY SKIN (pakai sebelum tidur / yang suka berada di ruang berAC / dingin) BAHAN SUPER AMAN - BERBPOM Gunakan dua kali dalam seminggu untuk kulit tampak cerah. Any question? Order? Langsung aja hubungi kita ya... 💌 Dm: Ok👌 . . . . . . . .#npure #npuresabun #sabunmandi #npureskincare #npurebeauty #npurescrub #scrubmurah #sabunpemutihbpom #pemutihbpom #npure #npurecosmetic #npureskincare #jualnpure #npuremurah #jualpemutihbadan #sabunnpure #sabunbpom #npurejakarta #sabunpemutih   #jualpemutihkorea #juallulurmurah #juallulurbadan #scrubbadan #sugarscrubbadan #pemutihaman #pemutihalami #scrubbpom #lulurbpom
jom dapatkan scrub district bagi area #johor bahru kita cod sampai depan rumah. 🚘 CAS COD MENGIKUT KAWASAN. 🚘 🚘CAS BERMULA (RM3.00- RM 10.00)🚘 Cari lokasi anda disini dan pm je terus dekat wassap kalau tak jumpa lokasi 🦄Bandar johor bahru 🦄Larkin 🦄Tampoi 🦄Majidee 🦄Taman daya 🦄Desa rahmat 🦄Bandar baru uda 🦄Tebrau 🦄Kebun teh 🦄Kampung melayu 🦄Setia tropika 🦄Pelangi 🦄Sentosa 🦄Pasir gudang 🦄Bandar pasir gudang 🦄Masai 🦄Impian mas 🦄Dato onn 🦄Adda height 🦄Permas jaya 🦄Stulang 🦄Kolam ayer 🦄Skudai 🦄Senai 🦄Perling 🦄Nusa bestari 🦄Bandar uda utama 🦄Bukit indah 🦄Taman sutera 🦄Tampoi indah SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA) READY STOCK. 📮 Semenanjung RM8.00/ SS RM12.00 💲RM59.00 (packet)/RM65.00 (jar) http://api.whatsapp.com/send?phone=60183914164 http://api.whatsapp.com/send?phone=60183914164 http://api.whatsapp.com/send?phone=60183914164 #scrubdistrict #scrubjerawat #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #scrub #pinkjar #statementpaperbag #limitededition #codjohorbahru #codjb #sayajual #johorbahru #scrubmurahmalaysia #barangviral #tular #fattzura #putihdinding #zazateam #teammummyvogue
" I kumpul semua collection SD, been using SD since zaman paket lagi. Thank you sebab SD sangat membantu my skin " . . #scrubdistrictfeedback 💕 . More feedbacks on our magical scrub and everybody yang dah try SCRUB DISTRICT loved every bit of it! . . Because our scrub is totally different from other scrubs. Only 5 minutes a day and you will see the amazing results in less than a week! . . To place your order WhatsApp 📱+6013-2983668 . or just click link kat bio di atas untuk direct WhatsApp . . Fair Flawless Fabulous our days with #scrubdistrict . . . #scrubdistrict #jerawat #jeragat #teamdatinsumelodi #skincaremalaysia #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserikembangan #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan   #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #pencucimuka #agentwantedmalaysia   #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia #parutpudar #kulitcantik #kulitkusam   #parut #kulitlicin
Body scrub in action! Ramai yg tanya Nabila apa beza warna2 body scrub ni. Sebenarnya fungsi dia sama je cuma bau je berbeza. Merah bau fresh, bau mcm shampoo. Purple bau manis. Putih bau vanila. Tiga2 ni banyak permintaan sebab wangi ❤ . Uols yg nak sental daki & kembalikan warna kulit asal sebab sunburn wajib guna body scrub ni tau! 1 bekas 350 gram RM20. Whatsapp Nabila 014-3895980 ok 😊 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle #bodyscrub #bodyscrubnabila
Perempuan mana lah yg nda pandai jaga kulit badan kan.. Mesti jaga punyaa. Kita kan wajib scrub badan 2-3x seminggu supaya kulit badan sentiasa sihat & bersih. Kulit halus ja licin. Tiada masalah kehitaman, daki2 & kulit kasar tu. Ehhh ka ada juga yg bergantung dgn sabun ja? Nda pernah scrub badan? 😱 . #Teamtemy #temyraclesayamesticari #temyraclesabah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bodyscrub #bodyscrubiris #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #irissentialsabah #kotakinabaluonlineshop #sabahonlineshop #kkcity #kkcityonlineshop #kkcitybazaar
Apa perbezaan ketiga-tiga body scrub temyracle ni? 🤔 Hey guys, body scrub temyracle fungsi dan bahan dia sama sahaja. Cuma flavour je yg berbeza 😋 Nak hilangkan bau badan dan cerahkan kulit , cuba laa body scrub ni. Confirm nak repeat lagi 💕💕 . . . Sha Temyracle: #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
Cara guna Body Scrub Temyracle ni senang ajurr uolls. Feedback customer on BODY SCRUB uolls, alhamdulillah this customer apply on badan yang allergy pun slowly healing. RM20 exc pos uolls ❤️ • So, jom start invest untuk kulit korang dgn penggunaan bahan-bahan organik TANPA KIMIA TEMYRACLES ni. • Temyracle, freshly made for you. BEBAS bahan kimia, 100% homemade dan natural. 💋 Whatsapp je 013-5835150 atau klik link whatsapp di bio, adda akan bantu korang ya 🌸 • #Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #addabeautystore #temyraclekedah #temyraclepenang #temyracleperak
Our own ladyboss, too pretty, too flawless! Her skin is unbelievable! Cantik kan?? Langsung takda parut, jerawat or even white heads & black heads ! So, nak kulit cantik kenalah start with scrub first k dolls? Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with Deep Pore cleansing 💯 . Lets get your Scrub Now!Kita sama2 cantik untuk diri sendiri and of course orang tersayang😋 . WhatsApp📱+60132983668 . atau nak mudah just click link kat bio untuk direct WhatsApp . . #scrubdistrictfeedback . . #scrubdistrict #jerawat #jeragat #teamdatinsumelodi #skincaremalaysia #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserikembangan #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan   #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #pencucimuka #agentwantedmalaysia   #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia #parutpudar #kulitcantik #kulitkusam   #parut #kulitlicin
OMG! HAPPY SIS TENGOK SKIN SIS DAH SEMAKIN MEMBAIK! . Sis nie pakai set combo Detox Mask + Coffee Scrub. Akibat kesan penggunaan produk bahan kimia dulu, muka sis nie breakout. Akhirnya sis nie bertemu dgn Temyracle and slowly heal her skin! Slowly but its getting healthy sis! Gonna share her own feedback after this! 😘 . #temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #TeamNana #temyraclesayamesticari #temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
The Best feeling ever bila pakai scrub 5rempah ni gatal2 makin hilang uols. . Eh eh hitam2 pun hilang juga laa 🙊 . #scrubbadan #scrubmurah #seremban #senawang #pilah #seremban2 #lulur #lulurmuka #lulurbadan #byniizfeedback #lulurwajah
💆 Lulur Flawless by naabeauty_hq 💆 Kelebihan Lulur Flawless by naabeauty_hq : Scrub Kunyit : Scrub Greentea : Scrub coffee : Scrub susu : Scrub coklat 🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit 🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 🍃Menaikkan seri muka 🍃Merawat kulit berminyak dan melembapkan kulit 🍃100% bahan organik 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit 🍃Mengecilkan pori muka 🍃Merawat kulit muka 🍃Membuang whitehead dan blackhead 🍃Merawat masalah resdung 🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka 🍃Detox muka 🍃cellulite 🍃 stretch mark 🍃 antioksidan 🍃menghilangkan bau badan 🍃menenangkan dan menghilangkan stress Choose your fav flavour ❤ ☎ WhatsApp 0165524948 #luhurflawless #luhurflawlessmurah #luhurflawlessmalaysia #luhurmalaysiamurah #luhurflawlessmampumilik #luhurflawlesslovers #cantiksambilmerawat #luhurmalaysia #luhurmurah #luhurmalaysiamurah #luhurmurahmalaysia #dropshipneeded #produkviral #viral2018 #scrubmurah #scrubhomemade
Si kuning yang buat hidup anda tak keruan tanpanye, ia akan mengganggu siang dan malam mu hahahaaa. . Inilah dia Detox Mask si kuning yang buat kulit orang sihat cantik kebabum gitew. . Nak tau kebaikannye? . 🌝 Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan bahan kimia yang berlebihan di wajah/tersalah guna produk. 🌝 Menarik kotoran yang tersumbat di dalam pori. 🌝 Mengeluarkan whitehead dan bkackhead. 🌝 Merawat kulit kusam. 🌝 Mencerahkan kulit. 🌝 Memudarkan jeragat. 🌝 Membasmi, mengecut, mengeringkan dan menghilangkan jerawat. 🌝 Menghilangkan dark circle. 🌝 Merawat resdung. 🌝 Menjadikan kulit Glowing. 🌝 Memelihara kulit dari dalam. . Kandungan Detox Mask: 🌸 Turmeric. 🌸 Manuka Honey. 🌸 Geranium Essential Oil. . 📝 Nak Oder / Nak jadi Mini Agent @ Dropship? 📱 WhatsApp No ni : www.wasap.my/+60173597714 (Kak As). 💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. 🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘. . #temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
. Kebahagiaan dalam percintaan sebenar adalah apabila memiliki skin bersih dan cantik daannnn! Yass! Dikelilingi oleh botol bidadari by Dyas Scrub . Biarkan kulit anda bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
💆 Lulur Flawless by naabeauty_hq 💆 Kelebihan Lulur Flawless by naabeauty_hq : Scrub Kunyit : Scrub Greentea : Scrub coffee : Scrub susu : Scrub coklat 🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit 🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 🍃Menaikkan seri muka 🍃Merawat kulit berminyak dan melembapkan kulit 🍃100% bahan organik 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit 🍃Mengecilkan pori muka 🍃Merawat kulit muka 🍃Membuang whitehead dan blackhead 🍃Merawat masalah resdung 🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka 🍃Detox muka 🍃cellulite 🍃 stretch mark 🍃 antioksidan 🍃menghilangkan bau badan 🍃menenangkan dan menghilangkan stress Choose your fav flavour ❤ ☎ WhatsApp 0165524948 #luhurflawless #luhurflawlessmurah #luhurflawlessmalaysia #luhurmalaysiamurah #luhurflawlessmampumilik #luhurflawlesslovers #cantiksambilmerawat #luhurmalaysia #luhurmurah #luhurmalaysiamurah #luhurmurahmalaysia #dropshipneeded #produkviral #viral2018 #scrubmurah #scrubhomemade
💆 Lulur Flawless by naabeauty_hq 💆 Kelebihan Lulur Flawless by naabeauty_hq : Scrub Kunyit : Scrub Greentea : Scrub coffee : Scrub susu : Scrub coklat 🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit 🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 🍃Menaikkan seri muka 🍃Merawat kulit berminyak dan melembapkan kulit 🍃100% bahan organik 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit 🍃Mengecilkan pori muka 🍃Merawat kulit muka 🍃Membuang whitehead dan blackhead 🍃Merawat masalah resdung 🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka 🍃Detox muka 🍃cellulite 🍃 stretch mark 🍃 antioksidan 🍃menghilangkan bau badan 🍃menenangkan dan menghilangkan stress Choose your fav flavour ❤ ☎ WhatsApp 0165524948 #luhurflawless #luhurflawlessmurah #luhurflawlessmalaysia #luhurmalaysiamurah #luhurflawlessmampumilik #luhurflawlesslovers #cantiksambilmerawat #luhurmalaysia #luhurmurah #luhurmalaysiamurah #luhurmurahmalaysia #dropshipneeded #produkviral #viral2018 #scrubmurah #scrubhomemade
Orang akan jealous bila kulit kita berubah 360° dari sebelum ni. . Orang akan TIRU kita. Nak cantik jugak macam kita. . Nak jugak ke awa2 semua? . Whatsaap 0179855877💗 . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #coffeescrubmurah #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #temyraclesayamesticari #scrubs #codtanahmerah
.. Haiii uols, sis tengah gigih COD scrubdistrict ni hujan2 lebat ni tau, Customer nak cepat sebab nak flawless glowing skin mcm barbie! Nak licinkan kulit, bersihkan jerawat, jeragat whiteheads blackheads semua tu. Yang penting konsisten sentiasa, jangan skip pakai, jangan pakai ikut mood, always scrub your skin 3 times in a week. Scrub mengikut jenis & ketahanan kulit uols! Jangan terlalu kasar nanti cederakan kulit, nak flawless langsung merah2 nanti. .. Jom dapatkan sekarang! READY STOCK! ScrubDistrict Whitening Facial Scrub in Jar, Harga: RM65, excl postage (1-3 bulan usage mengikut pemakaian) . COD RM3 charged to all AMPANG AREAS: BKT INDAH/ TMN KOSAS/ AEON BIG AMPANG/ BKT BELACAN/AMPANG SAUJANA/ TMN SAGA/ TMN TERATAI/ PANDAN INDAH/ PANDAN JAYA/ BDR BR AMPANG/TMN CAHAYA/ TMN DAGANG/ TMN CEMPAKA/ NIRWANA/ KG MELAYU AMPANG/ LRT AMPANG/ LRT CAHAYA/LRT CEMPAKA/ LRT AMPANG PARK/ JALAN AMPANG/ AMPANG POINT/ TESCO AMPANG/ DESA PANDAN & YG BERDEKATAN. . FREE COD only for Self Pickup at the following area; MCD, PETRONAS TANJUNG/ MCD, BHP TAMAN KOSAS/ MASJID BUKIT INDAH/ AEON BIG AMPANG & LRT AMPANG. . Whatsapp/ Ezza atau click link di BIO website untuk fast reply 0⃣1⃣9⃣2⃣3⃣1⃣3⃣6⃣8⃣0⃣ . #ScrubDistrict #DistrictBabes #BarbieAngels #teambarbiefaa #ScrubDistrictAngels #siscuba #sisflipshawl #ezzaflipshawl #halal #glow #gopaknil #ScrubDistrictFeedback #ScrubJerawat #ScrubBadan #ScrubMurah #facescrub #ScrubMurahMalaysia #WhiteningFaceScrub #KoreanScrub #londonvibes #ampang #victoriasecret #glowingradiance #bodyscrub #apricotscrub #lokalah #smallbusiness #husna #sayapakaisayajual #scrubdistrictampang
Burn dan bintik2 hitam makin hilang 😱 terbaiklah dyas! Kata dyaslover 😍 . . Seronoknya bila dapat feedback yang best! Korang patut cuba scrub ni, tak cuba korang taktahu hasilnya. Kalau tak best takdalah kita jual 🙈 cuba jangan tak cuba! Jom roger 😘 #feedbackdyas #dyasscrub #dyaslovers #stokisselangor #stokisdyascheras #scrubmurah #produkkecantikanmalaysia
Hai gaissss. . Today is Wednesday and today I choose joy!😍
Selamat hari Rabu gorjess2 kakak 😅😅.. . . Siapa lagi yang tak pernah scrub muka ? Pastu muka penuh kerakkkk whitehead/ blackhead 😭😭😭.. Maluuu gilaa .. Nak makeup nk tmbh foundation pon mmg bertambah laaa bercapuk ... Nak pakai lipstik plak bibir kering, at last keluar @ pergi kerja dgn muka berkerak tu ... Tak malu ka ampa ? 🤔. . . Kalau yang dh fedup nak pakai skincare or produk mahal2 Hanis mmg suggestkan korang pakai scrub coffee ni lah.. 100% organic .. Tiada bahan kimia lgsg guysss.. . . RM 25 sahajaa .. . . For order terus whatsapp 016 4346204. . . #scrubmalaysia #scrubmalaysiamurah #scrubtiadabahankimia #produktanpamerkuri #produktanpakimiaberbahaya #hilangkankusamwajah #hilangkanwhitehead #hilangkanblackheadwhitehead #scrubterbaik #scrubmurah #scrubmampumilik #scrubcoffeemalaysia #scrubwajah #scrubterbaik #scrubberkesan #facescrub #scrubviral #scrubjerawat #scrubmukadanbadan #scrubmukamurah #scrubmukaorganik #scrubmukamalaysia #lipsscrub #lipsscrubmurah #freegift #lips #lipsbalm #lipscrub
next page →