#secretshine

3,686 posts

Loading...
"BILA DAH DAPAT KULIT CANTIK DAN SIHAT MEMANG DAH TAK CARI YANG LAIN KAN" . . Produk #secretshine mmg lambat sikit nampak kesan. Tapi bila dah pakai rasa selesa dan selamat. . Nak cantik mmg la lambat kan? Kena banyak bersabar. Paling penting konsisten tau. ☺️ . . . [ Apa yang best produk Secret Shine? ] 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Mengecutkan jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan . . JOM CUBA SEKARANG 💕 . Super 5in1 : RM58.00 Super Big 5in1 : RM68.00 . 📦 Pos seluruh Malaysia RM8 Sabah / RM12 SM & SARAWAK . Click 👇 www.wasap.my/601151636460 www.wasap.my/601151636460 www.wasap.my/601151636460 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #SSteamFlawless
"BILA DAH DAPAT KULIT CANTIK DAN SIHAT MEMANG DAH TAK CARI YANG LAIN KAN" . . Produk #secretshine mmg lambat sikit nampak kesan. Tapi bila dah pakai rasa selesa dan selamat. . Nak cantik mmg la lambat kan? Kena banyak bersabar. Paling penting konsisten tau. ☺️ . . . [ Apa yang best produk Secret Shine? ] 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Mengecutkan jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan . . JOM CUBA SEKARANG 💕 . Super 5in1 : RM58.00 Super Big 5in1 : RM68.00 . 📦 Pos seluruh Malaysia RM8 Sabah / RM12 SM & SARAWAK . Click 👇🏼 www.wasap.my/60128315910 www.wasap.my/60128315910 www.wasap.my/60128315910 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #SSteamFlawless
Promosi sudah habis.. tapi order tak pandai habis, mala semakin banyak😍😍 Apa tak semakin banyak, semua nak flawless kan, so ambil keputusan untuk pilih produk SRCRET SHINE *[KELEBIHAN PRODUK SECRET SHINE SKIN SOLUTION]* (1 SET 5IN1 RM58 SAHAJA) ✅Menghilangkan jerawat, jeragat & memutihkan kulit wajah ✅Mengecilkan pori-pori agar tidak berminyak ✅Memutihkan kulit ✅Tidak meninggalkan kesan buruk ✅Sesuai untuk semua jenis kulit ✅Diperbuat dari ekstrak seaweed asli ✅Boleh mengurangkan garisan halus dimuka ✅Kulit lebih pinkish & kenyal ✅Menggebu & menghaluskan kulit #SSteamFlawless #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong
Adat bisnes, turun naik sales itu normal.. jangan lah risau kalau hari ini kamu tiada sales! Sebab rezeki itu bukan semuanya datang berbentuk duit. Dapat berita gembira pun 1 rezeki sudah tu.. yang penting rajin-rajin lah bersyukur.. syukur selalu syukur dengan apa yang ada. Dengan sentiasa bersyukur hidup kita tidak akan merasa kekurangan.. Selamat malam semua.. jangan kamu lupa guna serum vitamin + krim malam SECRET SHINE, selain boleh kasi hilang jerawat juga boleh melambatkan penuaan. Jadi dengan menggunakan produk SECRET SHINE dengan konsisten semakin hari semakin muda semakin cantik😍 . . #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShine #SyukurSelalu #Syukuralhamdulillah #Syukur #Alhamdulillah #Bismillahirrahmanirrahim #Assalamualaikum #SelamatMalam
Promosi sudah habis.. tapi order tak pandai habis, mala semakin banyak😍😍 Apa tak semakin banyak, semua nak flawless kan, so ambil keputusan untuk pilih produk SRCRET SHINE *[KELEBIHAN PRODUK SECRET SHINE SKIN SOLUTION]* (1 SET 5IN1 RM58 SAHAJA) ✅Menghilangkan jerawat, jeragat & memutihkan kulit wajah ✅Mengecilkan pori-pori agar tidak berminyak ✅Memutihkan kulit ✅Tidak meninggalkan kesan buruk ✅Sesuai untuk semua jenis kulit ✅Diperbuat dari ekstrak seaweed asli ✅Boleh mengurangkan garisan halus dimuka ✅Kulit lebih pinkish & kenyal ✅Menggebu & menghaluskan kulit #SSteamFlawless #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong
Promosi sudah habis.. tapi order tak pandai habis, mala semakin banyak😍😍 Apa tak semakin banyak, semua nak flawless kan, so ambil keputusan untuk pilih produk SRCRET SHINE *[KELEBIHAN PRODUK SECRET SHINE SKIN SOLUTION]* (1 SET 5IN1 RM58 SAHAJA) ✅Menghilangkan jerawat, jeragat & memutihkan kulit wajah ✅Mengecilkan pori-pori agar tidak berminyak ✅Memutihkan kulit ✅Tidak meninggalkan kesan buruk ✅Sesuai untuk semua jenis kulit ✅Diperbuat dari ekstrak seaweed asli ✅Boleh mengurangkan garisan halus dimuka ✅Kulit lebih pinkish & kenyal ✅Menggebu & menghaluskan kulit #SSteamFlawless #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #SSTEAMFLAWLESSCHALLENGE
Promosi sudah habis.. tapi order tak pandai habis, mala semakin banyak😍😍 Apa tak semakin banyak, semua nak flawless kan, so ambil keputusan untuk pilih produk SRCRET SHINE *[KELEBIHAN PRODUK SECRET SHINE SKIN SOLUTION]* (1 SET 5IN1 RM58 SAHAJA) www.wasap.my/+60128315910 ✅Menghilangkan jerawat, jeragat & memutihkan kulit wajah ✅Mengecilkan pori-pori agar tidak berminyak ✅Memutihkan kulit ✅Tidak meninggalkan kesan buruk ✅Sesuai untuk semua jenis kulit ✅Diperbuat dari ekstrak seaweed asli ✅Boleh mengurangkan garisan halus dimuka ✅Kulit lebih pinkish & kenyal ✅Menggebu & menghaluskan kulit #SSteamFlawless #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong
, Akhirnya promosi 10% suda pun meninggalkan kita 🚶🏻‍♀ semoga berjumpa lagi di promosi yang akan datang 😘😘 Terima kasih yang grab waktu promo berjalan dan Setia bersama secret shine 💝 Boleh pm'pm sis untuk pertanyaan dan sembang'sembang sambil kupi'kupi☕ Www.wasap.my/+601131649594 LOVE SECRET SHINE. #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #Teambeautysecretshine #SSTEAMFLAWLESSCHALLENGE
Tamat lah sudah promosi SECRET SHINE dan kini harga kembali seperti asal.. Terimakasih kerana terus memilih produk rumpai laut SECRET SHINE SKIN SOLUTION. Semoga kita terus flawless bersama SECRET SHINE .. Hari nie ada postage, yang mau join postage hari nie boleh pm akak di watsap www.wasap.my/+60128315910 payment sebelum pukul 12 tengahari kita pos pada hari yang sama.. . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless
THE FADED NIGHTS (swipe for tracklist and description)// This is a reposting of a mixtape that originally appeared six or so years back on the blog, PerfectMidnightWorld. stream it on #soundcloud here: http://bit.ly/fadednightsstream stream it on #spotify here: http://bit.ly/fadednightsspotify __________________________ #mixtape #playlist #dreampop #shoegaze #ambient #postrock #perfectmidnightworld #throwbackmixtape #adem #aphextwin #secretshine #brianeno #explosionsinthesky #mixtapecovers
😱OMG 😱OMG 😱OMG😱OMG😱OMG HARGA RUNTUH DISCOUNT 10% AKAN TAMAT BEBERAPA JAM LAGI... MASI SEMPAT MANA YANG NAK GRAB HARGA PROMO.. ESOK HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI ASAL, JANGAN LEPASKAN PELUANG.. INILAH MASA UNTUK BERJIMAT SAMBIL BERCANTIK UOLLS.. WHATSAPP salmiya CEPAT DEAR UNTUK GRAB HARGA PROMO SECRET SHINE TEKAN LINK 👉WWW.WASAP.MY/+601151636460 #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShine #Discount10 % #LastDayDiscount #SecretShinePromotion
😱OMG 😱OMG 😱OMG😱OMG😱OMG HARGA RUNTUH DISCOUNT 10% AKAN TAMAT BEBERAPA JAM LAGI... MASI SEMPAT MANA YANG NAK GRAB HARGA PROMO.. ESOK HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI ASAL, JANGAN LEPASKAN PELUANG.. INILAH MASA UNTUK BERJIMAT SAMBIL BERCANTIK UOLLS.. WHATSAPP AKAK CEPAT DEAR UNTUK GRAB HARGA PROMO SECRET SHINE TEKAN LINK 👉🏻WWW.WASAP.MY/+60128315910 #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShine #Discount10 % #LastDayDiscount #SecretShinePromotion
"BILA DAH DAPAT KULIT CANTIK DAN SIHAT MEMANG DAH TAK CARI YANG LAIN KAN" . . Produk #secretshine mmg lambat sikit nampak kesan. Tapi bila dah pakai rasa selesa dan selamat. . Nak cantik mmg la lambat kan? Kena banyak bersabar. Paling penting konsisten tau. ☺️ . . . [ Apa yang best produk Secret Shine? ] 👉 Mencerahkan kulit wajah 👉 Melembapkan kulit 👉 Membuang sel sel kulit mati 👉 Mengecutkan jerawat, parut dan jeragat. 👉 Mengecilkan liang pori pada wajah. 👉 Merawat kulit wajah yang berminyak. 👉 Menganjalkan dan menegangkan kulit 👉 Mengurangkan whitehead dan blackhead 👉 Merawat bekas jerawat berlubang 👉 Sesuai untuk semua golongan . . JOM CUBA SEKARANG 💕 . Super 5in1 : RM58.00 Super Big 5in1 : RM68.00 . 📦 Pos seluruh Malaysia RM8 Sabah / RM12 SM & SARAWAK . Click 👇🏼 www.wasap.my/60145570141 www.wasap.my/60145570141 www.wasap.my/60145570141 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong
Terimakasih kerana memilih produk rumpai laut SECRET SHINE SKIN SOLUTION. Syukur alhamdulillah 2 set dilamar sumandak keningau lagi hari nie.. sis doakan semoga flawless lah dengan SECRET SHINE yah, Aamiin ya Rabbal Alamin.. . Warga keningau untuk dapatkan produk kecantikan SECRET SHINE SKIN SOLUTION boleh terus datang ke stokis dan agent dropship berdekatan anda.. yang luar kawasan boleh terus PM sis melalui whatsapp www.wasap.my/+60128315910 . Harga rm58. Mampu milik mampu cantik.. jom dapatkan sekarang, lambat cuba lambat cantik😚 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #ProdukRumpaiLaut #Seaweed
SECRET SHINE : MERDEKA SALE ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . PERHATIAN! PERHATIAN❗️ . SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh & free 1pcs sabun ungu sempena bulan kemerdekaan . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whiteningisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku #telukintan #perak
SECRET SHINE : MERDEKA SALE ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . PERHATIAN! PERHATIAN❗️ . SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh & free 1pcs sabun ungu sempena bulan kemerdekaan . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkos #telukintan #perak
SECRET SHINE : MERDEKA SALE ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . PERHATIAN! PERHATIAN❗️ . SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh & free 1pcs sabun ungu sempena bulan kemerdekaan . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #telukintan #perak
SECRET SHINE : MERDEKA SALE ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . PERHATIAN! PERHATIAN❗️ . SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh & free 1pcs sabun ungu sempena bulan kemerdekaan . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #telukintan #perak
Selamat malam.. masa untuk tidur, tapi sebelum tu kita kena apply serum SECRET SHINE nie baru lah besok nampak sihat & flawless seja kulit🌸 . . #SelamatMalam #SecretShineSkinSolution #SecretShine #SSteamFlawless #ProdukRumpaiLaut #Seaweed #SerumSecretShine #SerumVit #Serum
Terimaa kasehh kepadaa cust , bebeh , gadiss , wanita , lelaki dan semua pengguna ss 😆 keranaa setia bersama secretshineskinsolution . ♥♥ Yang balik2 repeat oder , yang balik2 oder , yang balik2 oder lagi dan oder lagi haha 😂 Thankyouuu so muchh! ♥♥ mesti kamurang tau kan apaa ituu konsisten? 🤗 kalauu kita konsisten sesuatu product , tidak kisah lah product apa saja .. mesti memberi kesan yang baik dengan kita tauu 😚 gaisss promotion #secretshine masii ON yaa .. adaa lagi mau grab ? 😊 time time promosi begini memang laju betul cust pajak tauu 🤣 apa tidak mau rebut peluang kan harg murahh 😉 Jom wasapp sis skg untuk dapatkan promosi 📲http://Fionashop.wasap.my 📲http://Fionashop.wasap.my 📲http://Fionashop.wasap.my #secretshineskinsolution #secretshine #SSteamflawless #keningau #SSTEAMFLAWLESSCHALLENGE #Fionashop
Hari nie akal masi cuti.. tapi bisnes tak pernah cuti.. OTW kirim stock ke agent K.K by tung ma, yang mau selit order tu boleh terus whatsapp akak yerr, jgn malu2 kalau malu nanti tak dapat cantik🤪 www.watsap.my/+60128315910 #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #AgentWanted #DropshipWanted #ProdukRumpaiLaut #Seaweed #SelamatHariMalaysia #PromoON #Discount10 %
Nahhh.. Ada sudah stock SECRETSHINE FOUNDATION 😍😍😍 Sapa nak try!?? Pm / Wasap www.wasap.my/60145570141 Esok saya letak di kiosk EL SMART SHOP GIANT KENINGAU 😍🙌 🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛 Kelebihan *FOUNDATION SECRET SHINE* Menjadikan kulit lebih bersinar Menutupi jerawat & jeragat Menutupi liang pori Melembapkan kulit Melindungi kulit dari sinaran uv *CARA PENGGUNAAN* Bersihkan kulit muka terlebih dahulu dengan menggunakan sabun pencuci muka. Seterusnya lembabkan kulit wajah dengan menggunakan toner SECRET SHINE. Apabila toner sudah kering, sapukan FOUNDATION *TIPS* Campurkan serum SECRET SHINE bersama foundation kerana ia dapat menjadikan wajah anda lebih bersinar & Foundation lebih tahan lama. #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #Keningau #CodKeningau #Ilovekeningau
Happy Sunday #SecretShineLover Hujung minggu customer grab produk SECRET SHINE ..Kata cust Grab selagi promo , orang Keningau memang sporting kan...😍😍 TQ support aunty cantik adik manis semua.. terimakasih kerana memilih produk rumpai laut SECRET SHINE SKIN SOLUTION. . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #ProdukRumpaiLaut #Seaweed #SelamatHariMalaysia #Sayangimalaysiaku #Keningau #Sabah #SumandakKeningau
CARA PENGGUNAAN SET [SECRET SHINE SKIN SOLUTION] (1) cuci muka dengan sabun setiap pagi & malam. Bilas dengan air & keringkan (2) gosok muka dengan toner untuk mengeluarkan kotoran di wajah (jika perlu) elakkan sapu di keliling mata. (3) kemudian sapukan serum memandai setitik dua (4) sapukan pula krim siang di serata wajah untuk kelihatan glowing (5) bila malam, titiskan sedikit serum SECRET SHINE di tangan & sapukan keseluruh muka hingga kering (6) kemudian pakai krim malam & ratakan keseluruh wajah & leher (N'AI) #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless
PROMO ‼️‼️ Diskaun 10%‼️‼️ promo akan tamat bila bila masa hokay! ada lagi tak yang belum tau apa kehebatan & kelebihan secretshineskinsolution ni ? so korang boleh tanya sis yer , jum wasapp sis skg , tekan link d bawa tuh 😘 ready stock , yang area keningau kita cod , yang area lain kita akan pos 😘 don't worry hokay .. yang mau jadi dropship pun bolehh 💚💚 Tekan link 👇 📲http://Fionashop.wasap.my 📲http://Fionashop.wasap.my 📲http://Fionashop.wasap.my #Fionashop #Trustedseller #secretshineskinsolution #secretshine #SSteamflawless #SSTEAMFLAWLESSCHALLENGE #sayangimalaysiaku #promotion #bobodimana
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+601 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #BoBodimana #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off #SSTEAMFLAWLESSCHALLENGE
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+60195319036 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #BoBodimana #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off
Secret Shine - There Is Only Now: Their 4th LP released in 2017 by Saint Marie Records pressed on translucent royal blue. This band has been around since the 90's but I actually hadn't heard 'em until Saint Marie reissued their debut not too long ago. Super underappreciated, they deserve to be recognized alongside the likes of My Bloody Valentine, Slowdive, and Ride as one of the early greats. I was super stoked that they dropped this new album on the heels of that reissue. Huge walls of lush hazy guitars and synths, pure shoegaze bliss!
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+60138515813 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #BoBodimana #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+60143905298 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #BoBodimana #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+60143905298 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #BoBodimana #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+60143905298 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #BoBodimana #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+601114142598 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #BoBodimana #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+601151636460 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off
Promosi potongan harga sebanyak 10% masih on Uolls... Jangan lepaskan peluang.. inilah masa berjimat sambil bercantik.. Cepat tekan link watsap untuk order selagi stock promo masih banyak.. promosi akan tamat pada bila-bila masa sahaja yerr.. siapa cepat dia dapat siapa lambat dia rugi.. Before Rm58 Now promotion RM52.20 ONLY WWW.WASAP.MY/+60128315910 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #BoBodimana #SayangiMalaysiaku #PromosiSecretShine #SecretShinePromotion #10 %off
❤KEBAIKKAN SERUM SECRET SHINE❤ ✔Melembabkan wajah tanpa menyebabkan kulit mengeluarkan minyak terlalu banyak ✔Kulit berminyak kembali normal ✔Mengecutkan jerawat ✔Mengecilkan liang pori muka (oil control) ✔Kulit lembut, halus dan gebu ✔Mengekalkan keanjalan kulit dari dalam ✔Mencerahkan wajah secara natural ✔Melegakan kulit yang sunburn ♡♡ KELEBIHAN SECRET SHINE SERUM SEBELUM MAKEUP ♡♡ 💞 Pelembab solekan terbaik anda , Kulit lebih lembab seawal 1x sapuan. 💞 Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation. 💞 Makeup lebih tahan lama sehingga 10 jam. 💞 Makeup nampak glowing semula jadi. 💞 Makeup nampak lembab dan segar. 💞 Makeup nampak exclusive. . 🌸CARA PENGGUNAAN 🌸 CARA 1: Titiskan di telapak tangan & sapukan keseluruhan wajah, CARA 2: Titiskan terus ke wajah di bahagian T-Zone & sapu sehingga rata di seluruh wajah dengan menggunakan jari. #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShineSerum #SerumVitE #SSserum
HAI! . #secretshine : Produk rumpai laut NO.1 anda! . [ APA KELEBIHAN PRODUK INI? ] Diformulasikan daripada ekstrak rumpai laut asli yang sangat berkhasiat untuk wajah agar nampak muda, licin dan gebu. Diperbuat dari water based & mesra wuduk. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen yang ada pada kulit, yang akan menjaga kehalusan kulit. . ✨ MENCERAHKAN ✨ MEMULIHKAN ✨ MEMBERSIHKAN ✨ MELEMBUTKAN . 📲Jom DM admin sekarang atau click link whatsapp kami di bio instagram ini. . Atau . . FOR POS LAJU: Add on Rm8 SM / Rm12 SS Location Butik Lemari Sarah @ Taman Melor (berhadapan balai polis & bersebelahan klinik farah diyana) WhatsApp ke 013 502 6413 #lemariSarah #Perak #TelukIntan #butikvendor #butikvendorcafe #vendorperak #vendortelukintan #bazaaronline #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan
❤KEBAIKKAN SERUM SECRET SHINE❤ ✔Melembabkan wajah tanpa menyebabkan kulit mengeluarkan minyak terlalu banyak ✔Kulit berminyak kembali normal ✔Mengecutkan jerawat ✔Mengecilkan liang pori muka (oil control) ✔Kulit lembut, halus dan gebu ✔Mengekalkan keanjalan kulit dari dalam ✔Mencerahkan wajah secara natural ✔Melegakan kulit yang sunburn ♡♡ KELEBIHAN SECRET SHINE SERUM SEBELUM MAKEUP ♡♡ 💞 Pelembab solekan terbaik anda , Kulit lebih lembab seawal 1x sapuan. 💞 Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation. 💞 Makeup lebih tahan lama sehingga 10 jam. 💞 Makeup nampak glowing semula jadi. 💞 Makeup nampak lembab dan segar. 💞 Makeup nampak exclusive. . 🌸CARA PENGGUNAAN 🌸 CARA 1: Titiskan di telapak tangan & sapukan keseluruhan wajah, CARA 2: Titiskan terus ke wajah di bahagian T-Zone & sapu sehingga rata di seluruh wajah dengan menggunakan jari. berminat pm/dm akak yer 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=+601114142598&text=haisayaberminatproductygandajual #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShineSerum #SerumVitE #SSserum
❤KEBAIKKAN SERUM SECRET SHINE❤ ✔Melembabkan wajah tanpa menyebabkan kulit mengeluarkan minyak terlalu banyak ✔Kulit berminyak kembali normal ✔Mengecutkan jerawat ✔Mengecilkan liang pori muka (oil control) ✔Kulit lembut, halus dan gebu ✔Mengekalkan keanjalan kulit dari dalam ✔Mencerahkan wajah secara natural ✔Melegakan kulit yang sunburn ♡♡ KELEBIHAN SECRET SHINE SERUM SEBELUM MAKEUP ♡♡ 💞 Pelembab solekan terbaik anda , Kulit lebih lembab seawal 1x sapuan. 💞 Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation. 💞 Makeup lebih tahan lama sehingga 10 jam. 💞 Makeup nampak glowing semula jadi. 💞 Makeup nampak lembab dan segar. 💞 Makeup nampak exclusive. . 🌸CARA PENGGUNAAN 🌸 CARA 1: Titiskan di telapak tangan & sapukan keseluruhan wajah, CARA 2: Titiskan terus ke wajah di bahagian T-Zone & sapu sehingga rata di seluruh wajah dengan menggunakan jari. #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShineSerum #SerumVitE #SSserum
❤KEBAIKKAN SERUM SECRET SHINE❤ ✔Melembabkan wajah tanpa menyebabkan kulit mengeluarkan minyak terlalu banyak ✔Kulit berminyak kembali normal ✔Mengecutkan jerawat ✔Mengecilkan liang pori muka (oil control) ✔Kulit lembut, halus dan gebu ✔Mengekalkan keanjalan kulit dari dalam ✔Mencerahkan wajah secara natural ✔Melegakan kulit yang sunburn ♡♡ KELEBIHAN SECRET SHINE SERUM SEBELUM MAKEUP ♡♡ 💞 Pelembab solekan terbaik anda , Kulit lebih lembab seawal 1x sapuan. 💞 Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation. 💞 Makeup lebih tahan lama sehingga 10 jam. 💞 Makeup nampak glowing semula jadi. 💞 Makeup nampak lembab dan segar. 💞 Makeup nampak exclusive. . 🌸CARA PENGGUNAAN 🌸 CARA 1: Titiskan di telapak tangan & sapukan keseluruhan wajah, CARA 2: Titiskan terus ke wajah di bahagian T-Zone & sapu sehingga rata di seluruh wajah dengan menggunakan jari. #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShineSerum #SerumVitE #SSserum
Wahai orang-orang yang beriman! Apabila diserukan azan untuk mengerjakan sembahyang pada hari Jumaat, maka segeralah kamu pergi untuk mengingati Allah dan tinggalkanlah berjual -beli. Yang demikian adalah baik bagi kamu jika kamu mengetahui (SURA AL-JUMU'AH 62:9) Assalamualaikum dan selamat pagi.. salam jumaat penghulu segala hari.. . . #SalamJumaat #SelamatPagi #Assalamualaikum #Bismillahirrahmanirrahim #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #Jumaatpenuhberkat
❤️KEBAIKKAN SERUM SECRET SHINE❤️ ✔Melembabkan wajah tanpa menyebabkan kulit mengeluarkan minyak terlalu banyak ✔Kulit berminyak kembali normal ✔Mengecutkan jerawat ✔Mengecilkan liang pori muka (oil control) ✔Kulit lembut, halus dan gebu ✔Mengekalkan keanjalan kulit dari dalam ✔Mencerahkan wajah secara natural ✔Melegakan kulit yang sunburn ♡♡ KELEBIHAN SECRET SHINE SERUM SEBELUM MAKEUP ♡♡ 💞 Pelembab solekan terbaik anda , Kulit lebih lembab seawal 1x sapuan. 💞 Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation. 💞 Makeup lebih tahan lama sehingga 10 jam. 💞 Makeup nampak glowing semula jadi. 💞 Makeup nampak lembab dan segar. 💞 Makeup nampak exclusive. . 🌸CARA PENGGUNAAN 🌸 CARA 1: Titiskan di telapak tangan & sapukan keseluruhan wajah, CARA 2: Titiskan terus ke wajah di bahagian T-Zone & sapu sehingga rata di seluruh wajah dengan menggunakan jari. #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShineSerum #SerumVitE #SSserum #SSTEAMFLAWLESSCHALENGE
❤️KEBAIKKAN SERUM SECRET SHINE❤️ ✔Melembabkan wajah tanpa menyebabkan kulit mengeluarkan minyak terlalu banyak ✔Kulit berminyak kembali normal ✔Mengecutkan jerawat ✔Mengecilkan liang pori muka (oil control) ✔Kulit lembut, halus dan gebu ✔Mengekalkan keanjalan kulit dari dalam ✔Mencerahkan wajah secara natural ✔Melegakan kulit yang sunburn ♡♡ KELEBIHAN SECRET SHINE SERUM SEBELUM MAKEUP ♡♡ 💞 Pelembab solekan terbaik anda , Kulit lebih lembab seawal 1x sapuan. 💞 Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation. 💞 Makeup lebih tahan lama sehingga 10 jam. 💞 Makeup nampak glowing semula jadi. 💞 Makeup nampak lembab dan segar. 💞 Makeup nampak exclusive. . 🌸CARA PENGGUNAAN 🌸 CARA 1: Titiskan di telapak tangan & sapukan keseluruhan wajah, CARA 2: Titiskan terus ke wajah di bahagian T-Zone & sapu sehingga rata di seluruh wajah dengan menggunakan jari. #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShineSerum #SerumVitE #SSserum
Wahai orang-orang yang beriman! Apabila diserukan azan untuk mengerjakan sembahyang pada hari Jumaat, maka segeralah kamu pergi untuk mengingati Allah dan tinggalkanlah berjual -beli. Yang demikian adalah baik bagi kamu jika kamu mengetahui (SURA AL-JUMU'AH 62:9) Assalamualaikum dan selamat pagi.. salam jumaat penghulu segala hari.. . . #SalamJumaat #SelamatPagi #Assalamualaikum #Bismillahirrahmanirrahim #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #Jumaatpenuhberkat
Wahai orang-orang yang beriman! Apabila diserukan azan untuk mengerjakan sembahyang pada hari Jumaat, maka segeralah kamu pergi untuk mengingati Allah dan tinggalkanlah berjual -beli. Yang demikian adalah baik bagi kamu jika kamu mengetahui (SURA AL-JUMU'AH 62:9) Assalamualaikum dan selamat pagi.. salam jumaat penghulu segala hari.. . . #SalamJumaat #SelamatPagi #Assalamualaikum #Bismillahirrahmanirrahim #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #Jumaatpenuhberkat
Bismillahirahmanirahim assalamualaikum 😌 ☀️Selamat pagi si cantik c gojes si flawless.. Segarnya kulit muka lepas guna serum SECRET SHINE nie.. Kamu sudah guna serum SS yang upgrade nie?? Best tau.. Mai lah cuba😍. . . #Morning #SelamatPagi #Assalamualaikum #Bismillahirahmanirahim #SecretShineSkinSolution #SecretShine #SSteamFlawless
Stock SECRET SHINE sampai lagi.. jom grab selagi masih harga promosi ladiesss... AGENT DROPSHIP WANTED . . #SecretShineSkinSolution #SecretShine #SSteamFlawless
Baru kelmarin pos pigi shah alam hari nie dah sampai... Kadang-kadang abang poslaju nie memang terbaik kan.. Semoga customer flawless lah hendaknya bersama SECRET SHINE nie.. jauh2 tebang dari Sabah ke shah alam produk SECRET SHINE SKIN SOLUTION ni untuk flawlesskan cust2 akak 😍 . . #SecretShineSkinSolution #SecretShine #SSteamFlawless
PROMOSI ❗PROMOSI ❗ PROMOSI ❗🔥 Secret shine skin solution masih PROMOSI ❗ bah common grap bnyk bnyk sblm tamat promosi 😎 Potongan harga 10% ✔ setiap items ruginyaa lepaskan peluang yang ada jimat cermat duit pokett 😄 kalau nak cantik kulit wajah mesti berusha gais so jgn lepas kn pelung yg ada abg abg pun bole guna 😂 atau pun beli untk si cantik manis barula tambah syggg kan 😄 ▶ Set 5in1 NORMAL RM58.00 NOW RM52.20 ▶ Set big 5in1 NORMAL RM68.00 NOW RM61.20 ✔️LULUS KKM ✔️HALAL ✔️SELAMAT ✔️TIADA MERKURI Sementara SECRET SHINE masih PROMO cepat cepattt ! grab pm whatsapp akak cpt😊 📲whatsapp ▶https://api.whatsapp.com/send?phone=+601114142598&teks=haisayaberminat LOVE SECRET SHINE. #Promo10 % #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless
HARI NI POSTAGE BERJALAN SEPERTI BIASA. CLOSE ORDER 12PM. YANG NAK JOIN POSTAGE HARI NI PAYMENT SEBELUM PUKUL 12PM YA. DISKAUN 10% MASIH ON LAGI SEKARANG. WHATSAPP SIS WWW.WASAP.MY/+60128325910 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless
Setiap manusia ada cara tersendiri untuk berjaya jika ketepikan sikap malas.. Tidak semua manusia berjaya ditempat yang sama cara yang sama, sebab rezeki itu ada di mana-mana.. Jadilah diri sendiri tetapkan matlamat dan tujuan [DOA USAHA TAWAKAL] ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT PAGI RAKAN-RAKAN POSITIF, SEMOGA KITA MENJADI ORANG YANG BERJAYA DUNIA & AKHIRAT, AAMIIN YA RABBAL ALAMIN.. . . #Assalamualaikum #SelamatPagi #Morning #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless
Syukur selalu... Bila agent sis senang hati, sis lagi gembira tau.. Ini lah kelebihan joint team FLAWLESS nie, bulan2 pun ada reward untuk mereka yang rajin dan berusaha.. Ada yang dapat handbag dengan loket emas sekali .. Ada yang dapat handbag dengan gelang emas sekali.. 😍 Kerja tiap bulan gaji 1k-2k seja sebulan bayar itu ini beli emas 1tahun sekali pun belum tentu.. Tapi dengan join team SECRET SHINE #TEAMFLAWLESS dalam setahun tu tetap akan dapat emas secara percuma.. Ada yang 1 tahun dah dapat 4 jenis emas hanya dengan join team SECRET SHINE.. Kelebihan join team kami nie, bulan2 ada reward, jual produk untung runcit pun dapat. Untung bukan seringgit dua, tpi lebih dari rm10.. Kalau uolls guna produk nie juga lagi yang berbaloi baloi sebab apa?? Sebab tercantik bersama SECRET SHINE.. Haa, MUKA CANTIK POKET TEBAL TIAP BULAN ADA HADIAH Hanya di team FLAWLESS.. Uolls kalau berminat join kami, cantik bersama kami, poket tebal bersama kami, tiap bulan nak dapat hadiah. Watsap akak sekarang.. Dropship/agent dialu-alukan.. Www.wasap.my/+60128315910 . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless
Setiap hari mereka grab produk SECRET SHINE.. Anda bila lagi?? Produk SECRET SHINE pilihan no 1 sumandak keningau tidak kira tua maupun yang muda.. Kenapa mereka memilih untuk menggunakan produk SECRET SHINE?? Sebab ianya 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 ✅SELAMAT ✅TIADA BAHAN TERLARANG ✅LULUS KKM ✅MEMUTIHKAN KULIT WAJAH ✅MENGHILANGKAN JERAWAT ✅MENGHILANGKAN JERAGAT ✅MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM ✅ANTI PENUAAN Kami semua sudah pun flawless bersama SECRET SHINE SKIN SOLUTION anda?? Bila lagi.. . . #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShine
Niat nak tambah pendapatan dengan masuk dropship dulu.. Ehh terjebak terus ambil 1 set untuk penggunaan sendiri, selepas seminggu lebih yakin promote produk sebab ter FLAWLESS bersama SECRET SHINE.. . . Hebat sungguh produk SECRET SHINE nie kan.. Masuk DS/AGENT dapat tambah pendapatan, dapat juga membantu mereka yang ada masalah kulit wajah.. . . Yang nak tambah pendapatan pm watsap akak, Yang nak flawless bersama SECRET SHINE pm akak juga tau , promosi potongan harga 10% masi on, kalau harga asal rm58 sekarang rm52 jerrrr, . . Www.wasap.my/+60128315910 Www.wasap.my/+60128315910 Www.wasap.my/+60128315910 Www.wasap.my/+60128315910 . #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShine #SecretShineTestimoni #TestimoniSecretShine #SecretShineFeedback
SECRET SHINE : SHOCKING SALE 2.0 ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . APA ?! DISKAUN LAGI ?! . Ya! SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh TAPI tak lama tau. Akan tamat bila-bila masa dari sekarang! . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM58 - selepas diskaun : RM52 - harga tidak masuk postage . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM68 - selepas diskaun : RM61 - harga tidak masuk postage . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . www.wasap.my/60132642405 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
SECRET SHINE : SHOCKING SALE 2.0 ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . APA ?! DISKAUN LAGI ?! . Ya! SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh TAPI tak lama tau. Akan tamat bila-bila masa dari sekarang! . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM58 - selepas diskaun : RM52 - harga tidak masuk postage . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM68 - selepas diskaun : RM61 - harga tidak masuk postage . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . www.wasap.my/60132642405 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
SECRET SHINE : SHOCKING SALE 2.0 ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . APA ?! DISKAUN LAGI ?! . Ya! SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh TAPI tak lama tau. Akan tamat bila-bila masa dari sekarang! . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM58 - selepas diskaun : RM52 - harga tidak masuk postage . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM68 - selepas diskaun : RM61 - harga tidak masuk postage . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . www.wasap.my/60132642405 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
Bismillahirahmanirahim assalamualaikum 😌 ☀️Selamat pagi si cantik c gojes si flawless.. Segarnya kulit muka lepas guna serum SECRET SHINE nie.. Kamu sudah guna serum SS yang upgrade nie?? Best tau.. Mai lah cuba😍. . . #Morning #SelamatPagi #Assalamualaikum #Bismillahirahmanirahim #SecretShineSkinSolution #SecretShine #SSteamFlawless
SECRET SHINE : SHOCKING SALE 2.0 ❗ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . APA ?! DISKAUN LAGI ?! . Ya! SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh TAPI tak lama tau. Akan tamat bila-bila masa dari sekarang! (06.09.2018) . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM58 - selepas diskaun : RM52 - harga tidak masuk postage . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM68 - selepas diskaun : RM61 - harga tidak masuk postage . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . www.wasap.my/601128133788 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
Omg.. Ini testimoni yang paling ketara.. 😱😱 STEP BY STEP Kesan memang lambat tapi dengan kesabaran dan konsisten, see hasil yang cust dapat.. 2in1 kesan selepas guna produk SECRET SHINE nie. (PUTIH + JERAWAT HILANG) Yang inginkan kulit putih gebu gebass tanpa jerawat jeragat bintik hitam.. Mai pm akak, ada ready stock.. Akak tak mau cantik sendiri-sendiri so jom cantik bersama SECRET SHINE SKIN SOLUTION.. Promosi potongan harga 10% masi on tau , so apa tunggu lagi.. Mai pm watsap akak www.wasap.my/+60128315910. . . #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless #SecretShine
Syukur alhamdulillah.. Siappacking siap hantar.. Hadiah agent k.k dan order sekali.. 😍. . . #SecretShine #SecretShineSkinSolution #SSteamFlawless
SECRET SHINE : MERDEKA SALE ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . PERHATIAN! PERHATIAN❗️ . SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh & free 1pcs sabun ungu sempena bulan kemerdekaan . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
SECRET SHINE : MERDEKA SALE ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . PERHATIAN! PERHATIAN❗️ . SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh & free 1pcs sabun ungu sempena bulan kemerdekaan . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
SECRET SHINE : MERDEKA SALE ❗️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . PERHATIAN! PERHATIAN❗️ . SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh & free 1pcs sabun ungu sempena bulan kemerdekaan . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% + extra 1pcs purple soap . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
SECRET SHINE : SHOCKING SALE 2.0 ❗ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . APA ?! DISKAUN LAGI ?! . Ya! SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh TAPI tak lama tau. Akan tamat bila-bila masa dari sekarang! (06.09.2018) . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM58 - selepas diskaun : RM52 - harga tidak masuk postage . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM68 - selepas diskaun : RM61 - harga tidak masuk postage . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . www.wasap.my/601128133788 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
SECRET SHINE : SHOCKING SALE 2.0 ❗ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . APA ?! DISKAUN LAGI ?! . Ya! SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh TAPI tak lama tau. Akan tamat bila-bila masa dari sekarang! (06.09.2018) . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM58 - selepas diskaun : RM52 - harga tidak masuk postage . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM68 - selepas diskaun : RM61 - harga tidak masuk postage . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . www.wasap.my/601128133788 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
SECRET SHINE : SHOCKING SALE 2.0 ❗ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . APA ?! DISKAUN LAGI ?! . Ya! SECRET SHINE kini sedang menganjurkan diskaun harga runtuh TAPI tak lama tau. Akan tamat bila-bila masa dari sekarang! (06.09.2018) . INILAH MASANYA ! Korang yg belum top up skincare SECRET SHINE cpt2 tempah skg sbb korang akan dapat diskaun harga dan jimat berganda tau. . Jom tengok apa yg sedang promosi : . 1) Super 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM58 - selepas diskaun : RM52 - harga tidak masuk postage . 2) Super Big 5in1 : diskaun 10% - harga asal : RM68 - selepas diskaun : RM61 - harga tidak masuk postage . 3) Loose Item : - bagi pembelian loose item akan dapat 10% diskaun bagi semua produk SecretShine . JOM serbu semua DROPSHIPPER / AGENT / STOKIS SECRET SHINE sekarang ! . Atau . Korang boleh tekan link whatsapp di bio instagram ini ATAU tekan link whatsapp dibawah untuk menempah melalui whatsapp. . www.wasap.my/601128133788 . #secretshineskinsolution #secretshine #skincare #skinbeauty #cosmetics #rumpailaut #rumpailautasli #seaweed #whitening #pemutih #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikkan #pembekalkosmetik #jualmurah #sayajualkosmetik #bisnesonline #shop #kosmetikselamat #malaysia #agentwanted #dropshipwanted #murah #skincarehalal #beautycare #kecantikkan #kosmetik #sayajualborong #sayangimalaysiaku
next page →