#sejadahtravel

6,556 posts

Loading...
Sejadah Muka Auni mudah dibawa kemana2. Tebal, ringan dan sangat selesa digunakan. Berwarna putih bersih, inshaAllah khusyuk ketika solat. Dapatkan untuk diri sendiri dan sangat sesuai untuk dijadikan Exclusive Gift💖 #sejadahtravel #minisejadah #kedaionline #sejadah #sejadahkecil #sejadahauni #sejadahbudak #sejadahputih #sejadahmurah #igshop #sejadahhomemade #sejadahmuka #sejadahrayahaji #hadiahsejadah
Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis. Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah. Whatsapp sy di - wasap.my/60177008044 #sejadahhomemade #sejadah #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak
Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis. Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah. Whatsapp sy di - wasap.my/60177008044 #sejadahhomemade #sejadah #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak
Nak cantik? Nak slim ? Xperlu baget bribu².. Hanya belanja RM199, TERUS DPT 9 ITEM 😱 🎉MERDEKA SALE stahun skli jer🎉 Jom order skrg🚚FREE POSTAGE☎0175516045 #nakkempiskanperutlepasbersalin #freegift #freesample #freepostage #hargaborong #PMSKRG #ootdfashion #slimming #slimfit #annetteslimandfirm #neelofa #annette #nakslim #CANTIK #syantik #lifequotes #traveling #sejadahtravel #sejadahmuka
anak suka green colour ke? yang ni illustrated rainbows, ada aeroplane, masjid. lebih flexible untuk anak lelaki boleh, anak girl pun boleh guna. mana tau ada antara anak kalian bercita cita nak jadi pilot suatu hari nanti kan? #sejadahadimaru #sejadahtravel #sejadahmurah #sejadahanak #sejadahbudak #sejadahkanakkanak #sejadahcutekids #sejadahmalaysia #sejadahcomel #sejadahIslam #sejadahcantik #sejadahhadiah #bazaarpaknil #rayahajisale #sale #promosimurah #tawaranhebat #soleh #anaksolehah
sejadah exclusive, anak anak pasti sangat teruja nak gunakan sejadah secomel ini. kod MTrain material polyster gred A, kain yang lembut, sangat selesa dan tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis boleh dilipat jadi beg sejadah. mudah dibawa travel ke masjid, ke tadika, taska ataupun ke mana mana sahaja https://t.me/joinchat/AAAAAERO9Nza7UKPtQ7kuw #sejadahtravel #sejadahmurah #sejadahbudak #sejadahcuteKids #sejadahadimaru #sejadaheksklusif #sejadahborong #sejadahkanakkanak #sejadahanak #sejadahmalaysia
anak anak dah ada telekung? imaninacabin ada sediakan sejadah design cute and special untuk anak anak soleh solehah kalian tau pelbagai design dan colours ada #sejadahcuteKids #sejadahkanakkanak #sejadahmurah #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahborong #sejadahbudak #sejadaheksklusif
Three colours left for #TKFlowerBelleSajadah . Swipe left for colours 😉 . 🌸Dwi-layered sajadah with exclusive flower prints imported from Turkey 🎉 . 🌸Measurements 110cm x 68cm (standard size) 🌸Limited edition & limited stocks . Price: RM169 with TK's signature box 🎁 . #sejadah #sejadahcantik #sejadahbunga #sejadahsulam #sejadahturkey #sejadahturki #sejadahtravel #sejadahhadiah #sejadahhantaran
RM 380 RM 380 RM 380 SEJADAH MIHRAB NABI PREMIUM RM380 SAHAJA! DITERBANGKAN KHAS BUAT ANDA YANG BERADA DI MALAYSIA ✈️✈️✈️ . Apa tunggu lagi?? WhatsApp 0137147074 now! . #muslimpremiumoutlet #mpo #muslimproduct #sejadahrawdah #sejadahraudah #sejadahmasjidilharam #sejadahmekah #sejadahmadinah #sejadahtravel #sejadahturkey #sejadahbag #sejadahbelgium #sejadahmurah #sejadahmalaysia #abayamalaysia #airzamzam #airzamzammalaysia #bakhoor #attar #hajjaraswad #blackstone
RM 180 RM180 RM180 RM180 . MANA NAK DAPAT SEJADAH MADE IN MADINAH DIRECT DITERBANGKAN DARI MADINAH DENGAN HARGA BEGINI!! 😱😱😱😱😱😱😱 ADA 4 PILIHAN WARNA PILIH SAHAJA! . BELI 10 PCS KAMI BERI DISCOUNT! . Apa tunggu lagi?? WhatsApp 0137147074 now! . #muslimpremiumoutlet #mpo #muslimproduct #sejadahrawdah #sejadahraudah #sejadahmasjidilharam #sejadahmekah #sejadahmadinah #sejadahtravel #sejadahturkey #sejadahbag #sejadahbelgium #sejadahmurah #sejadahmalaysia #abayamalaysia #airzamzam #airzamzammalaysia #bakhoor #attar #hajjaraswad #blackstone
Melting kan tengok canister ni? Sape yang dapat pun confirm cair!! Looking for something LUXURIOUS and COOL?? This one the right one 😍 Dah la boleh isi apa je dalam tu..sejadah? Towel? Cookies? Mineral? Just name it!! COOL kan? Sape pernah beli can cookies kat butik Crabtree & Evelyn? Harga 1 can je RM 50++.. Sebab die limited dan import from London. No wonder la kan?? TAPI dengan kami 1 can hanya RM 3.xx. Tak sampai pun RM5 kan?? ( makin banyak beli makin murah tau!) So..tunggu apa lagi?? Dapatkan canister mewah ni dengan harga yang super super menarik hati! Jangan termimpi mimpi tau.. 😊 Boleh DM atau Whatsapp sekarang tau 😍 📲0132096484 . #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #canistermurah #sejadahmini #doorgiftsingapore #sejadahsingapore #pillowboxyassin #kahwin #doorgift #yassin #canistermalaysia #doorgiftbywhitelily #doorgiftyassinmurah #majlisaqiqah #majliskahwin #kahwinsingapura #doorgifts #doorgiftterbaik #doorgiftmalaysia #doorgiftnikah #kahwinbrunei #canistercantik #pillowboxmurah #sejadahmurah #sejadahmuka #sejadahmukamurah #sejadahturkey #sejadahturki #sejadahtravel #doorgiftaqiqahmurah
Sajadah Al Jeddah 100% Polyester Rp 250.000 😍🙏🏼😍 Nyaman buat sholat karena empuk, tebal, halus, dingin dan anti selip(merekat dgn lantai) 😍🙏🏼😍 PEMESANAN= Wa:0821-6084-4004(Fast respon) Line= jogjapoenyabatik 😍 #sajadah #sejadah #sajadahmurah #sajadahmewah #sajadahmodern #sejadahmewah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahantislip #sejadahtravel #lamarannikah #aksesorisnikah #sajadahnikah #lamaran #sajadahturki #sajadahbulu #sejadahbulu #sejadahcantik #sajadahcantik
Sajadah Al Jeddah 100% Polyester Rp 250.000 😍🙏🏼😍 Nyaman buat sholat karena empuk, tebal, halus, dingin dan anti selip(merekat dgn lantai) 😍🙏🏼😍 PEMESANAN= Wa:0821-6084-4004(Fast respon) Line= jogjapoenyabatik 😍 #sajadah #sejadah #sajadahmurah #sajadahmewah #sajadahmodern #sejadahmewah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahantislip #sejadahtravel #lamarannikah #aksesorisnikah #sajadahnikah #lamaran #sajadahturki #sajadahbulu #sejadahbulu #sejadahcantik #sajadahcantik
Sajadah Al Jeddah 100% Polyester Rp 250.000 😍🙏🏼😍 Nyaman buat sholat karena empuk, tebal, halus, dingin dan anti selip(merekat dgn lantai) 😍 PEMESANAN= Wa:0821-6084-4004(Fast respon) Line= jogjapoenyabatik 😍 #sajadah #sejadah #sajadahmurah #sajadahmewah #sajadahmodern #sejadahmewah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahantislip #sejadahtravel #lamarannikah #aksesorisnikah #sajadahnikah #lamaran #sajadahturki #sajadahbulu #sejadahbulu #sejadahcantik #sajadahcantik
Sajadah Al Jeddah 100% Polyester Rp 250.000 😍🙏🏼😍 Nyaman buat sholat karena empuk, tebal, halus, dingin dan anti selip(merekat dgn lantai) 😍 PEMESANAN= Wa:0821-6084-4004(Fast respon) Line= jogjapoenyabatik 😍 #sajadah #sejadah #sajadahmurah #sajadahmewah #sajadahmodern #sejadahmewah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahantislip #sejadahtravel #lamarannikah #aksesorisnikah #sajadahnikah #lamaran #sajadahturki #sajadahbulu #sejadahbulu #sejadahcantik #sajadahcantik
Kalau kita ada anak kecil yang tak berapa nak faham lagi nak letak kaki dan tangan kat mana tu..sejadah mcm ni boleh membantu :) Mesti anak-anak kenal simbol mcm ni kan. Antara benda terawal anak kecil kenal pun anggota badan mereka sendiri kan :) #sejadahadimaru #sejadahkids #sejadahkidsadimaru #adimaru #sejadah #sejadahcute #sejadahcomel #sejadahmuka #sejadahtravel #sejadahsolat #sejadahanak #sejadahmalaysia #ajaranaksolat #sejadahtaska #sejadahtadika #jomsolat #sejadahcorak
Sajadah Al Jeddah 100% Polyester Rp 250.000 😍🙏🏼😍 Nyaman buat sholat karena empuk, tebal, halus, dingin dan anti slip(merekat dgn lantai) 😍 PEMESANAN= Wa:0821-6084-4004(Fast respon) Line= jogjapoenyabatik 😍 #sajadah #sejadah #sajadahmurah #sajadahmewah #sajadahmodern #sejadahmewah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahantislip #sejadahtravel #lamarannikah #aksesorisnikah #sajadahnikah #lamaran #sajadahturki #sajadahbulu #sejadahbulu #sejadahcantik #sajadahcantik
Sajadah Al Jeddah 100% Polyester Rp 250.000 😍🙏🏼😍 Nyaman buat sholat karena empuk, tebal, halus, dingin dan anti slip(merekat dgn lantai) 😍 PEMESANAN= Wa:0821-6084-4004(Fast respon) Line= jogjapoenyabatik 😍 #sajadah #sejadah #sajadahmurah #sajadahmewah #sajadahmodern #sejadahmewah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahantislip #sejadahtravel #lamarannikah #aksesorisnikah #sajadahnikah #lamaran #sajadahturki #sajadahbulu #sejadahbulu #sejadahcantik #sajadahcantik
Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis. Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah. Whatsapp sy di - wasap.my/60177008044 #sejadahhomemade #sejadah #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak
Sejadah bunga ala2 vintage dgn material heavy cotton. Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis. Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah. Whatsapp sy di - wasap.my/60177008044 #sejadahhomemade #sejadah #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak
Sejadah dgn material heavy cotton corak ala2 vintage. Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis. Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah. Whatsapp sy di - wasap.my/60177008044 #sejadahhomemade #sejadah #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji
next page →