#sejadahtravel

9,489 posts

Loading...
Sebenarnya kita dah off mesin. Dah tolak tepi tuk pindah. Tapi sebab rasa sempat, boring tak ada kerja dan cust nak sebelum new year, kita bongkar balik mesin2 semua. Ok, tinggal nak sulam ❤ dan sulam nama. Sambung esok. #sejadahkanakkanak #sejadahdewasa #sejadahputih #sejadahmuka #sejadahquilt #raiqahasfa #mybabybloom #urcraftnartent #telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungibuanak #begsejadah #begtelekung #sejadahtravel #hajiumrah #doorgift #sulam #bazaarpaknil #sejadahkids #telekungkids #sejadahmini
Sebenarnya kita dah off mesin. Dah tolak tepi tuk pindah. Tapi sebab rasa sempat, boring tak ada kerja dan cust nak sebelum new year, kita bongkar balik mesin2 semua. Ok, tinggal nak sulam ❤ dan sulam nama. Sambung esok. #sejadahkanakkanak #sejadahdewasa #sejadahputih #sejadahmuka #sejadahquilt #raiqahasfa #mybabybloom #urcraftnartent #telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungibuanak #begsejadah #begtelekung #sejadahtravel #hajiumrah #doorgift #sulam #bazaarpaknil #sejadahkids #telekungkids #sejadahmini
E-SEJADAH ELEKTRONIK HARGA TERLAJAK MURAH ................................................... sangat mudah digunakan,,tidak membosankan..in sya Allah tidak rugi ibu bapa mencuba E-sejadah nie..dalam kit sejadah ini mempunyai 2 unit iaitu smart panel dan smart sejadah.. ✔️dilengkapi sensor solat ✔️kompas kiblat ✔️pengiraan rakaat ✔️panduan 5 waktu solat ✔️tidak perlu sambungan elektrik,,hanya gune bateri 📍KELEBIHAN E-SEJADAH ELEKTRONIK📍 ⚫membantu utk solat secara tertib ⚫pilih solat yg ingin dilakukan ⚫bermula dgn niat dan takbir,bacaan Al-fatihah & surah lazim ⚫bacaan setiap rukun dalam solat yg jelas ⚫akan mengesan jika berlaku kesalahan pergerakkan yg dilakukan dalam solat dan panel akan tunjukkan rukun yg sepatutnya ⚫akan tunjukan bilangan rakaat solat yg dilakukan pada panel ⚫anak-anak tak boleh solat tergesa-gesa..jadi bila gune E-sejadah..anak-anak solat dgn tertib ⚫wirid selepas solat 📍FUNGSI LAIN📍 ◾5 solat fardu ◾solat sunat 2 dan 4 rakaat ◾solat istikharah ◾solat qiamulai ◾solat terawih...haa,puasa dah nak dekat nie ◾solat witir ◾doa dan wirid selepas solat ◾kompas RM 85 SEMENANJUNG RM 90 SABAH & SARAWAK Untuk order bole whatsapp 019- 622 8462 . #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahturki #sejadahmuka #jualsejadah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahkanakkanak #sejadahempuk #sejadahturkey #sejadahmalaysia #sejadahputih #sejadahbudak #sejadahcantik #sejadahelektronikdigital #sejadahborong #sejadahelektronikmalaysia #sejadahkids #sejadahgebu #sejadahcomel #sejadahbululembut #sejadahrasfur #sejadahelektronik
__________________________________________________ WA TEXT ONLY +62816600928 NO DM __________________________________________________ SAJADAH KEPALA Material : Satin Dutchess SIZE : 35 x 50 CM FRINGE/ RUMBAI SATIN 4 CM Price 150,000 + Biaya kirim JNE . POUCH Material : Satin Dutchess Garis Size : 13 x 13 cm. . Weight 50 gram ______________________________________________________Washing Instructions *Hand-wash Cold water Medium temperature iron Cara pencucian : *Pencucian dengan tangan Jangan menggunakan air panas Setrika dg suhu sedang _____________________________________________________ #sejadahtravel #mukenabyamani #sajadahtraveling #sajadahumrah #sajadahhaji #gifts #dua #sujud #giftlebaran #gifthaji #giftumrah #umrah #ootdmuslimah #ootdmuslimah #bdaygift #umrah #mukenabyamani #haji2018 #mukena #mukenah #mukenatas #mukenasatin #mukenatravelers A slight difference in colors or details from the real objects may occur due to various phone/computer monitor configurations setting. ______________________________________________________ Seluruh tampilan photo produk diusahakan sama/ mendekati aslinya. Perbedaan produk dengan photo bisa terjadi karena perbedaan setting dari monitor HP/PC/ Laptop ————————————————————————- Note : Pouch mukena tidak selalu sama persis dengan warna mukena karena material yang berbeda
__________________________________________________ WA TEXT ONLY +62816600928 NO DM __________________________________________________ SAJADAH KEPALA Material : Satin Dutchess SIZE : 35 x 50 CM FRINGE/ RUMBAI SATIN 4 CM Price 150,000 + Biaya kirim JNE . POUCH Material : Satin Dutchess Garis Size : 13 x 13 cm. . Weight 50 gram ______________________________________________________Washing Instructions *Hand-wash Cold water Medium temperature iron Cara pencucian : *Pencucian dengan tangan Jangan menggunakan air panas Setrika dg suhu sedang _____________________________________________________ #sejadahtravel #mukenabyamani #sajadahtraveling #sajadahumrah #sajadahhaji #gifts #dua #sujud #giftlebaran #gifthaji #giftumrah #umrah #ootdmuslimah #ootdmuslimah #bdaygift #umrah #mukenabyamani #haji2018 #mukena #mukenah #mukenatas #mukenasatin #mukenatravelers A slight difference in colors or details from the real objects may occur due to various phone/computer monitor configurations setting. ______________________________________________________ Seluruh tampilan photo produk diusahakan sama/ mendekati aslinya. Perbedaan produk dengan photo bisa terjadi karena perbedaan setting dari monitor HP/PC/ Laptop ————————————————————————- Note : Pouch mukena tidak selalu sama persis dengan warna mukena karena material yang berbeda
Embroidery Velvet Sajadah IDR 450,000. Sejadah Travel Velvet Bordir Embroidered Velvet Prayer- rug for travelers Done traditionally using conventional embroidery machine Antique Ottoman pattern Golden sateen thread Material : Velvet / Beludru Lining/Belakang : Cotton/ Katun Dimension : 58 x 100 cm Weight/Berat : 250 gram Fringe/Rumbai material : Sateen Threads Pouch Dimension : 20 x 24 cm Lining : Cotton Price : idr 450,000 Treatment : Dry Clean Only A slight difference in colors or details from the real objects may occur due to various phone/computer monitor configurations setting. - ____________________________________________ - Seluruh tampilan photo produk diusahakan sama/ mendekati aslinya. Perbedaan produk dengan photo bisa terjadi karena perbedaan setting dari monitor HP/PC/ Laptop. #bdaygift #gift #perlengkapanhaji #perlengkapanumrah #sajadah #sajadahtravel #sejadahtravel #sajadahlipat #ootdmuslim #ootdmuslimah #jualsajadahtravel #jualsajadah #hajj #haji #umrah
Embroidery Velvet Sajadah IDR 450,000. Sejadah Travel Velvet Bordir Embroidered Velvet Prayer- rug for travelers Done traditionally using conventional embroidery machine Antique Ottoman pattern Golden sateen thread Material : Velvet / Beludru Lining/Belakang : Cotton/ Katun Dimension : 58 x 100 cm Weight/Berat : 250 gram Fringe/Rumbai material : Sateen Threads Pouch Dimension : 20 x 24 cm Lining : Cotton Price : idr 450,000 Treatment : Dry Clean Only A slight difference in colors or details from the real objects may occur due to various phone/computer monitor configurations setting. - ____________________________________________ - Seluruh tampilan photo produk diusahakan sama/ mendekati aslinya. Perbedaan produk dengan photo bisa terjadi karena perbedaan setting dari monitor HP/PC/ Laptop. #bdaygift #gift #perlengkapanhaji #perlengkapanumrah #sajadah #sajadahtravel #sejadahtravel #sajadahlipat #ootdmuslim #ootdmuslimah #jualsajadahtravel #jualsajadah #hajj #haji #umrah
Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis. Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah. Whatsapp kami di - wasap.my/60177008044  #sejadahhomemade #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #alassejadah #lapiksejadah #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak #alassejadah #sejadahsulam #sejadahembroidery
Sejadah adam . 👉 Harga Rm40 . Postage SM Rm8.00 (sehelai) . SABAH/ SARAWAK Rm13.00 (sehelai) Sejadah gebu super king tebal seperti carpet . • sesuai untuk mereka yang sakit lutut • sangat selesa, terutama ketika sujud • mempunyai ciri ciri anti slip (tidak licin) • sesuai dijadikan hantaran & hadiah untuk yang tersayang • mempunyai pelbagai pilihan warna yang menarik • material polyester (tidak panas) • gebu tapi tak berbulu • tahan lasak • saiz besar 80cm - lebar 143 cm - panjang 25mm - tebal . (WhatsApp 011-15900001 ) atau klik link pada bio di atas 😊 . #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahtravel #sejadahpocket #jagadiauntukku
Sejadah adam Sejadah gebu super king tebal seperti carpet • sesuai untuk mereka yang sakit lutut • sangat selesa, terutama ketika sujud • mempunyai ciri ciri anti slip (tidak licin) • sesuai dijadikan hantaran & hadiah untuk yang tersayang • mempunyai pelbagai pilihan warna yang menarik • material polyester (tidak panas) • gebu tapi tak berbulu • tahan lasak • saiz besar 80cm - lebar 143 cm - panjang 25mm - tebal 👉Harga Rm40 . Postage SM Rm8.00 (sehelai) . SABAH/ SARAWAK Rm13.00 (sehelai) . (WhatsApp 011-15900001 ) atau klik link pada bio di atas 😊 . #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahtravel #sejadahpocket #jagadiauntukku
Alhamdulillah.. tq #KakNoor order 300pcs Sejadah Mini Murah & Exclusive (saiz 35x60).. 💐💐 #delivery #bypos ke #nusajaya #johor 🚚 . SEJADAH MINI MURAH & EXCLUSIVE 🎀Material tebal & baldu (dari turkey) 🎀Saiz 35x60 🎀Berkualiti & Exclusive 🎀Senang dibawa utk travel . ⭐️Sejadah Mini + Deco + Sticker ⭐️Design & Details sticker pilihan anda ⭐️Sesuai sgt2 dijadikan Doorgift utk Tetamu Vip dan Tempahan dibuka utk semua jenis Majlis/Kenduri . 💥Delivery byhand & by pos disediakan 🚚 💥wassap kak ira 017-3323293 📲 💥Lock your order now..!! 🗝 #doorgiftsejadah #sejadahmini #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #sejadahmuka #sejadahminimurah #minisejadah #doorgiftaqiqah #doorgiftvip #doorgiftexclusive #sejadahmukamurah #sejadahdoorgift #sejadahtravel #sejadahborong #sejadahmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #dootgiftakikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftbirthday #doorgiftvip #doorgiftvvip #terlajaklaris #doorgiftcantik #feedbackcustomer
Semoga Tahun ini kita Terpanggil ke Tanah Suci 😇✨ . Kenapa harus Souvenir Sejadah : 1. Simple dan Praktis bisa dibawa kemana-mana 2. Harga terjangkau 3. Punya nilai ibadah yg jika dipakai menjadi amal jariah buat kita 4. Kwalitas bagus, tidak pudar dan tidak menerawang 5. Bahan lembut, cocok untuk dewasa dan anak-anak 6. Bisa Request Sablon sesuai pesanan (utk Tahlilan, syukuran, akikahan dll) 7. Cocok utk hadiah, bingkisan, pengajian 4 bulanan, tahlilan, hari hari peringatan, oleh-oleh haji dan umroh dll 😇 Keterangan Produk : ✏️Bahan dari Cotton Polyester, bahan lembut dan tidak transparan ✏️Ukuran sajadah Panjang 100cm lebar 50cm ✏️Ukuran kantong 14x8,5 cm ✏️Berat 125 gram/pcs (sekitar 3kg/kodi) ✏️Warna, ada 5 warna menarik ✏️Kantong : ada 2 macam kantong sejadah yaitu Serut dan Sleting, bisa request sesuai pesanan. Sajadah sudah dipacking per 10 pcs dengan warna lengkap ya . WA 085222939882/081901110666 IG : @azkiya_shop_id Shopee : myazkiyashop Tokopedia : azkiya_shop_id Bukalapak :. azkiya_shop_id . #sejadahtravel #sejadahsouvenir #souvenirulangtahun #souvenirwedding #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirnikahmurah #souvenirhajidanumroh #souvenirhaji #souvenirumroh #souvenirnikahunik #souvenirbermanfaat #souvenirbandung #oleh2bandung #oleholehhajidanumroh #oleh2haji #oleh2unik #oleh2umroh #sajadah #sejadah #sejadahunik #sajadahmurah #grosirsejadahmurah #grosirtanahabang #sajadahcantik #sajadahtravel #sajadahwarna #sejadahturki #sejadahhantaran #sajadahtravelling
Postage hari ni.. Alhamdulillah.. terima kasih customer2 tersayang 💞 Satu parcel untuk org jauh nun di labuan.. Semoga semuanya sampai ke destinasi dgn selamat 😊 . #telekungtales #telekungiris #telekungerina #telekungtravelcotton #telekungarissa #telekungumrah
Cari Souvenir yang Bermanfaat ??? SOUVENIR SEJADAH Solusinya😍😘💕 . Silahkan kunjungi Toko Online Kami Kaka😇✨ . Kenapa harus Souvenir Sejadah ? : 1. Simple dan Praktis bisa dibawa kemana-mana 2. Harga terjangkau 3. Punya nilai ibadah yg jika dipakai menjadi amal jariah buat kita 4. Kwalitas bagus, tidak pudar dan tidak menerawang 5. Bahan lembut, cocok untuk dewasa dan anak-anak 6. Bisa Request Sablon sesuai pesanan (utk Tahlilan, syukuran, akikahan dll) 7. Cocok utk hadiah, bingkisan, pengajian 4 bulanan, tahlilan, hari hari peringatan, oleh-oleh haji dan umroh dll 😇 Keterangan Produk : ✏️Bahan dari Cotton Polyester, bahan lembut dan tidak transparan ✏️Ukuran sajadah Panjang 100cm lebar 50cm ✏️Ukuran kantong 14x8,5 cm ✏️Berat 125 gram/pcs (sekitar 3kg/kodi) ✏️Warna, ada 5 warna menarik ✏️Kantong : ada 2 macam kantong sejadah yaitu Serut dan Sleting, bisa request sesuai pesanan. Sajadah sudah dipacking per 10 pcs dengan warna lengkap ya . WA 085222939882/081901110666 IG : @azkiya_shop_id Shopee : myazkiyashop Tokopedia : azkiya_shop_id Bukalapak :. azkiya_shop_id . #sejadahtravel #sejadahsouvenir #souvenirulangtahun #souvenirwedding #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirnikahmurah #souvenirhajidanumroh #souvenirhaji #souvenirumroh #souvenirnikahunik #souvenirbermanfaat #souvenirbandung #oleh2bandung #oleholehhajidanumroh #oleh2haji #oleh2unik #oleh2umroh #sajadah #sejadah #sejadahunik #sajadahmurah #grosirsejadahmurah #grosirtanahabang #sajadahcantik #sajadahtravel #sajadahwarna #sejadahturki #sejadahhantaran #sajadahtravelling
Sajadah + Tasbih Premium Kaka😊☺️😇✨ . Sajadah Printing + Kantong + Tasbih + Plastik Cantik Real Pict TANPA EDITAN. Simple, Cantik & Elegant 😍😇 . Kenapa harus sajadah printing: 1. Simple dan Praktis bisa dibawa kemana-mana 2. Harga terjangkau 3. Punya nilai ibadah yg jika dipakai menjadi amal jariah buat kita 4. Kwalitas bagus, tidak pudar dan tidak menerawang 5. Bahan lembut, cocok untuk dewasa dan anak-anak 6. Bisa Request Sablon sesuai pesanan (utk Tahlilan, syukuran, akikahan dll) 7. Cocok utk hadiah, bingkisan, pengajian 4 bulanan, tahlilan, hari hari peringatan, oleh-oleh haji dan umroh dll 😇 Keterangan Produk : ✏️Bahan dari Cotton Polyester, bahan lembut dan tidak transparan ✏️Ukuran sajadah Panjang 100cm lebar 50cm ✏️Ukuran kantong 14x8,5 cm ✏️Berat 125 gram/pcs (sekitar 3kg/kodi) ✏️Warna, ada 5 warna menarik ✏️Kantong : ada 2 macam kantong sejadah yaitu Serut dan Sleting, bisa request sesuai pesanan. Sajadah sudah dipacking per 10 pcs dengan warna lengkap ya Harga sangat terjangkau, Harga Murah tapi tidak murahan 😇 . WA 085222939882/081901110666 IG : @azkiya_shop_id Shopee : myazkiyashop Tokopedia : azkiya_shop_id Bukalapak :. azkiya_shop_id . #sejadahtravel #sejadahsouvenir #souvenirulangtahun #souvenirwedding #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirnikahmurah #souvenirhajidanumroh #souvenirhaji #souvenirumroh #souvenirnikahunik #souvenirbermanfaat #souvenirbandung #oleh2bandung #oleholehhajidanumroh #oleh2haji #oleh2unik #oleh2umroh #sajadah #sejadah #sejadahunik #sajadahmurah #grosirsejadahmurah #grosirtanahabang #sajadahcantik #sajadahtravel #sajadahwarna #sejadahturki #sejadahhantaran #sajadahtravelling
E-SEJADAH ELEKTRONIK HARGA TERLAJAK MURAH ................................................... sangat mudah digunakan,,tidak membosankan..in sya Allah tidak rugi ibu bapa mencuba E-sejadah nie..dalam kit sejadah ini mempunyai 2 unit iaitu smart panel dan smart sejadah.. ✔️dilengkapi sensor solat ✔️kompas kiblat ✔️pengiraan rakaat ✔️panduan 5 waktu solat ✔️tidak perlu sambungan elektrik,,hanya gune bateri 📍KELEBIHAN E-SEJADAH ELEKTRONIK📍 ⚫membantu utk solat secara tertib ⚫pilih solat yg ingin dilakukan ⚫bermula dgn niat dan takbir,bacaan Al-fatihah & surah lazim ⚫bacaan setiap rukun dalam solat yg jelas ⚫akan mengesan jika berlaku kesalahan pergerakkan yg dilakukan dalam solat dan panel akan tunjukkan rukun yg sepatutnya ⚫akan tunjukan bilangan rakaat solat yg dilakukan pada panel ⚫anak-anak tak boleh solat tergesa-gesa..jadi bila gune E-sejadah..anak-anak solat dgn tertib ⚫wirid selepas solat 📍FUNGSI LAIN📍 ◾5 solat fardu ◾solat sunat 2 dan 4 rakaat ◾solat istikharah ◾solat qiamulai ◾solat terawih...haa,puasa dah nak dekat nie ◾solat witir ◾doa dan wirid selepas solat ◾kompas RM 85 SEMENANJUNG RM 90 SABAH & SARAWAK Untuk order bole whatsapp 019- 622 8462 . #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahturki #sejadahmuka #jualsejadah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahkanakkanak #sejadahempuk #sejadahturkey #sejadahmalaysia #sejadahputih #sejadahbudak #sejadahcantik #sejadahelektronikdigital #sejadahborong #sejadahelektronikmalaysia #sejadahkids #sejadahgebu #sejadahcomel #sejadahbululembut #sejadahrasfur #sejadahelektronik
E-SEJADAH ELEKTRONIK HARGA TERLAJAK MURAH ................................................... sangat mudah digunakan,,tidak membosankan..in sya Allah tidak rugi ibu bapa mencuba E-sejadah nie..dalam kit sejadah ini mempunyai 2 unit iaitu smart panel dan smart sejadah.. ✔️dilengkapi sensor solat ✔️kompas kiblat ✔️pengiraan rakaat ✔️panduan 5 waktu solat ✔️tidak perlu sambungan elektrik,,hanya gune bateri 📍KELEBIHAN E-SEJADAH ELEKTRONIK📍 ⚫membantu utk solat secara tertib ⚫pilih solat yg ingin dilakukan ⚫bermula dgn niat dan takbir,bacaan Al-fatihah & surah lazim ⚫bacaan setiap rukun dalam solat yg jelas ⚫akan mengesan jika berlaku kesalahan pergerakkan yg dilakukan dalam solat dan panel akan tunjukkan rukun yg sepatutnya ⚫akan tunjukan bilangan rakaat solat yg dilakukan pada panel ⚫anak-anak tak boleh solat tergesa-gesa..jadi bila gune E-sejadah..anak-anak solat dgn tertib ⚫wirid selepas solat 📍FUNGSI LAIN📍 ◾5 solat fardu ◾solat sunat 2 dan 4 rakaat ◾solat istikharah ◾solat qiamulai ◾solat terawih...haa,puasa dah nak dekat nie ◾solat witir ◾doa dan wirid selepas solat ◾kompas RM 85 SEMENANJUNG RM 90 SABAH & SARAWAK Untuk order bole whatsapp 019- 622 8462 . #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahturki #sejadahmuka #jualsejadah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahkanakkanak #sejadahempuk #sejadahturkey #sejadahmalaysia #sejadahputih #sejadahbudak #sejadahcantik #sejadahelektronikdigital #sejadahborong #sejadahelektronikmalaysia #sejadahkids #sejadahgebu #sejadahcomel #sejadahbululembut #sejadahrasfur #sejadahelektronik
SEJADAH + KOTAK . . . RunsingNya nak cukupkan bekas hantaran ni. Tak tahu nak letak apa. Lepstu nak pk nak gubah mcm mana pulang atas dulang hantaran ni . . Ha bagi sejadahla. Tapi , Nak hias mcm mana eh. buat bentuk katil ke, rehal ke. MasalahNya sapa pulak yang kreatif kat rumah ni nak bentuk bagai. Hantar kedai dah lain pulak caj 😂 . . Nasib baik ada kotak hantaran + sejadah ni. Cuma pilih nak warna apa, order dan tunggu abg posmen sado sampai. . . Dapatje barang, bukak bungkusan terus boleh letak atas dulang hantaran. Dah siap reben uolss. Bez kan? Dah cepat cepat book ur slot . Wedding dah nak dekat kan? Jangan lambat lambat 🤗 . . Whatapps: +60195247024 #sejadah #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahborong #gift #giftkahwin #hantaran #hantarannikah #hantarankahwin #hantaranpernikahan #pelamintunang #pelamin #sakitlutut #leeyanarahman #shawl #bajubaby #ebook #leeyanarahman #testimonisejadahcarpet
. . #Assalamualaikum dan selamat sejahtera pada semua yang membaca 😊😊 . Dapatkan di #SHOPEE juga 😎😎 . . . "Bila kali terakhir anda menghadiahkan SEJADAH untuk seseorang atau diri sendiri?" Dapatkan Beg Sejadah 2 in 1 yang praktikal untuk kegunaan di mana sahaja 👍 . ↪GUNA ↪SIMPAN (telekung @ pelikat) ↪ZIP . 🕌 BEG SEJADAH 2 in 1 🕌 . 🌼 Sejadah standard saiz, medium ketebalan. 🌼 Kain cotton/linen/silk (mudah cuci). 🌼 Mudah di bawa ke pejabat, Sekolah, percutian @ di simpan dalam kereta. 🕌🕋🌍 🌼 Menggunakan 2 zip berkualiti untuk memberikan ketahanan pada beg. 🌼 Muat utk mengisi telekung, pelikat, Al Quran kecil, Tasbih. 🌼 Boleh dijadikan sebagai bantal juga (tanpa Quran di dalam) 😊 🌼 Hadiah yang menarik untuk semua golongan. Wedding gift/ door gift / etc. . . 💥 Corak Elegan dan moden. 💥 Harga murah dengan produk yang hebat 👍👍 . . . ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ℹ Harga . RM54.00 . + pos laju RM8.00 (semenanjung) RM12.00 (sabah/sarawak) . ⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴⤴ . . . Whatsapp sekarang untuk corak pilihan anda ⤵⤵ . 016 331 9849 016 331 9849 016 331 9849 . Hadiah yang berganda pahala buat semua ❤ . . #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #telekungarafah #telekung #sejadahtravel #telekungbag #telekungtravel #cintamasjid #muslimahfashion #karnivalmasjid #hadiah #doorgift #gubahanhantaran #begsejadah #sejadah #ctdk #begsejadah2in1 #shahalam #muslimwear #jakim #umrah #tanyalahustaz
Customer pickup Telekung Iris yang diorder rakan2. Terima kasih repeat order dan susah payah dtg mlm2 dalam hujan ni 😊 . #telekungiris #feedbacktelekungiris
Sejadah Hawa 128 x 78 x 2.0 cm Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 👉Harga Rm35.00 . Postage SM RM 8.00 . SABAH/SARAWAK RM13.00 . WhatsApp (011-15900001) atau klik link di bio je 😉 . #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahtravel #sejadahpocket
Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis. Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah. Whatsapp kami di - wasap.my/60177008044 #sejadah #sejadahhomemade #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #alassejadah #lapiksejadah #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak #alassejadah #sejadahsulam #sejadahembroidery
Done 2pcs saiz mini. Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis. Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah. Whatsapp kami di - wasap.my/60177008044 #sejadah #sejadahhomemade #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #alassejadah #lapiksejadah #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak #alassejadah #sejadahsulam #sejadahembroidery
__________________________________________________ WA TEXT ONLY +62816600928 __________________________________________________ SAJADAH KEPALA Material : Satin Dutchess SIZE : 35 x 50 CM FRINGE/ RUMBAI SATIN 4 CM Price 150,000 + Biaya kirim JNE . POUCH Material : Satin Dutchess Garis Size : 13 x 13 cm. . Weight 50 gram ______________________________________________________Washing Instructions *Hand-wash Cold water Medium temperature iron Cara pencucian : *Pencucian dengan tangan Jangan menggunakan air panas Setrika dg suhu sedang _____________________________________________________ #sejadahtravel #mukenabyamani #sajadahtraveling #sajadahumrah #sajadahhaji #gifts #giftlebaran #gifthaji #giftumrah #umrah #ootdmuslimah #ootdmuslimah #bdaygift #umrah #mukenabyamani #haji2017 #mukena #mukenah #mukenatas #mukenasatin #mukenatravelers A slight difference in colors or details from the real objects may occur due to various phone/computer monitor configurations setting. ______________________________________________________ Seluruh tampilan photo produk diusahakan sama/ mendekati aslinya. Perbedaan produk dengan photo bisa terjadi karena perbedaan setting dari monitor HP/PC/ Laptop ————————————————————————- Note : Pouch mukena tidak selalu sama persis dengan warna mukena karena material yang berbeda
Sejadah TRAVEL beserta KOMPAS . 👉Harga Rm12.00 . Postage SM Rm8.00 . Sabah/Sarawak Rm10.00 . Material : Waterproof polyester Size sejadah : 100 x 60 cm Size cover/sarung : 10 x 15 cm 4 pcs iron mat inside each corner Color : Red / Army Green / Blue / Black . Ciri-Ciri: Waterproof Cloth 210D Tidak mudah terbang ( pemberat di setiap penjuru ) Warna: Merah, Hitam, Biru, navy green . Boleh terus Whatsapp 011-15900001 atau klik pada bio dia atas 😍 . Sesuai dijadikan sebagai: 1. Hadiah door gift pertunangan & perkahwinan. 2. Hadiah kepada Ibu Bapa & keluarga. 3. Hadiah kepada rakan-rakan. 4. Beri kepada anak yatim & fakir miskin. 5. Sedekahkan kepada pondok tahfiz & masjid. 6. Hadiahkan kepada orang yang baru memeluk Islam. . #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahtravel #sejadahpocket
Cantik ya warna hijau nya, dan ini beserta penampakan kantong serut serta kantong seleting nya, unik ya? 😍 Kenapa harus pilih SEJADAHKU_UNIK ?? 1. Unik karena simple dan praktis bisa di bawa kemana mana 2. Harga MURAH 3. kwalitas bagus, tidak luntur, tidak pudar dan tidak menerawang 4. Bahan lembut. Cocok untuk dewasa dan anak anak 5. Bermanfaat. Jika dipakai bisa menjadi amal jariah buat kita 6. Bisa request sablon atau bordir (unt tahlilan, aqiqah, syukuran dll) 7. Cocok unt hadiah, bingkisan, oleh oleh haji dan umroh dll Keterangan Produk : ~Bahan dari Cotton Polyester, bahan lembut dan tidak transparan ~Ukuran 100x50 cm, Panjang 100cm lebar 50cm ~Berat 125 gram/pcs (sekitar 3kg/kodi) ~Warna, ada 5 warna menarik (warna hampir 99% sesuai foto) ~Kantong : ada 2 macam kantong sejadah yaitu Serut dan Sleting, bisa request sesuai pesanan.😍 Kepoin harga nya yuk WA :081316423298/083133138442 #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirweeding #souvenirnikahmurah #souvenirulangtahun #oleholehumroh #oleholehhaji #oleholehhajidanumroh #sajadahtravel #sajadahpraktis #sajadahtravel #sajadahunik #sajadahsouvenir #souvenirsajadah #sejadahtravel #sejadahpraktis #sejadahpraktis #sejadahjakarta #sejadahmurah
Alhamdulillah.. Tq #zaidika order Doorgift Sejadah Mini Murah & Exclusive (saiz 35x60).. 💐💐 #selfpickup . SEJADAH MINI MURAH & EXCLUSIVE 🎀Material tebal & baldu (dari turkey) 🎀Saiz 35x60 🎀Berkualiti & Exclusive 🎀Senang dibawa utk travel . ⭐️Sejadah Mini + Deco + Sticker ⭐️Design & Details Sticker pilihan anda ⭐️Sesuai sgt2 dijadikan Doorgift utk Tetamu Vip dan Tempahan dibuka utk semua jenis Majlis/Kenduri . 💥Delivery byhand & by pos disediakan 🚚 💥wassap kak ira 017-3323293 📲 💥Lock your order now..!! 🗝 #doorgiftsejadah #sejadahmini #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #sejadahmuka #sejadahminimurah #minisejadah #doorgiftaqiqah #doorgiftvip #doorgiftexclusive #sejadahmukamurah #sejadahdoorgift #sejadahtravel #sejadahborong #sejadahmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #dootgiftakikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftbirthday #doorgiftvip #doorgiftvvip #terlajaklaris #doorgiftcantik #feedbackcustomer
Jum'at mubaroq Barokalloh huu lii walakum ,,, Dengan sejadah AL-RAWDA original Dari buah tangan orang orang madinah. Yuk yang yang mau napak tilas para nabi dengan sejadah ini sama persis dengan sejadah yg ada di mesjid madinah dan bahannya juga sama Ready stock,, WA: 081233464201 #sejadahalrawda #sejadahmadinah #sejadahoriginalmadinah #sejadahalrawdaexclusive #sejadahmalaysia #sejadahtravel #sejadahindonesia #sejadahtebal #sejadahturki
Alhamdulillah.. Tq #zaidika order Doorgift Sejadah Mini Murah & Exclusive (saiz 35x60).. 💐💐 #selfpickup . SEJADAH MINI MURAH & EXCLUSIVE 🎀Material tebal & baldu (dari turkey) 🎀Saiz 35x60 🎀Berkualiti & Exclusive 🎀Senang dibawa utk travel . ⭐️Sejadah Mini + Deco + Sticker ⭐️Design & Details Sticker pilihan anda ⭐️Sesuai sgt2 dijadikan Doorgift utk Tetamu Vip dan Tempahan dibuka utk semua jenis Majlis/Kenduri . 💥Delivery byhand & by pos disediakan 🚚 💥wassap kak ira 017-3323293 📲 💥Lock your order now..!! 🗝 #doorgiftsejadah #sejadahmini #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #sejadahmuka #sejadahminimurah #minisejadah #doorgiftaqiqah #doorgiftvip #doorgiftexclusive #sejadahmukamurah #sejadahdoorgift #sejadahtravel #sejadahborong #sejadahmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #dootgiftakikah #doorgiftperkahwinan #doorgiftbirthday #doorgiftvip #doorgiftvvip #terlajaklaris #doorgiftcantik #feedbackcustomer
🤔 SEJADAH GEBU PLAIN . 👉Harga Rm30.00 ** kalo nak box hantaran seperti berikut kena tambah Rm13.00 lagi ye yunk 😙 . WhatsApps 011-15900001 😙 , Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ?? . . Kami ada jawapan untuk persoalan anda, 🤩 🌸🌸Kami Menjual *“SEJADAH Gebu Tebal”* dengan harga yang TERMURAH di pasaran !!!. . 🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2.2 cm ) 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempjunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan 🌿Kami menawarkan 9 pilihan warna untuk anda : 🔥Red 🔥Green 🔥Dark Brown 🔥Maroon 🔥Purple 🔥Brown 🔥Silver/ Grey 🔥Blue . #teamZN #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahtravel #sejadahpocket
Sejadah bulu empuk Tebal 3cm Alas bintik Ukuran 110x65 Idr #sejadahempuk #souvenirhaji #sejadahtravel #souvenirulta #souvenirultah #sejadahmotif #
SEJADAH + KOTAK . . RunsingNya nak cukupkan bekas hantaran ni. Tak tahu nak letak apa. Lepstu nak pk nak gubah mcm mana pulang atas dulang hantaran ni . . Ha bagi sejadahla. Tapi , Nak hias mcm mana eh. buat bentuk katil ke, rehal ke. MasalahNya sapa pulak yang kreatif kat rumah ni nak bentuk bagai. Hantar kedai dah lain pulak caj 😂 . . Nasib baik ada kotak hantaran + sejadah ni. Cuma pilih nak warna apa, order dan tunggu abg posmen sado sampai. . . Dapat je barang, bukak bungkusan terus boleh letak atas dulang hantaran. Dah siap reben uolss. Bez kan? Dah cepat cepat book ur slot . Wedding dah nak dekat kan? Jangan lambat lambat 🤗 Whatapps : +60195247024 #sejadah #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahmini #sejadahtebal #sejadahtebal #sejadahmuka #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadahtravel #sejadahbuluhalus #sejadahborong #gift #giftkahwin #hantaran #hantarannikah #hantarankahwin #hantaranpernikahan #pelamintunang #pelamin #sakitlutut #leeyanarahman #shawl #bajubaby #ebook #leeyanarahman
next page →