#selangor

3,590,397 posts

Loading...
Alhamdulillah. Mainan kami sudah sampai 😊 Bersedia untuk Marhaban/Berzanji di Majlis Tahnik minggu depan 👶 #pasystem #aqiqah #tahnik #kuala lumpur #selangor
Proton Saga Standard Mampu Milik !! Otr Price RM37,563.05 - Discount RM2,000 = RM35,563.05 BOLEH trade in kereta lama BOLEH baru kerja sebulan (Fresh Graduate) BOLEH Gaji rendah (Min RM 1,800 Basic) BOLEH Join income suami isteri FREE GIFT 11 item touch n go with reload Full Tank Tinted Voucher RM250 + 10% Personal Discount PERCUMA PENGHANTARAN KERETA SAMPAI DEPAN RUMAH !!! (hanya di semenanjung Malaysia**) DM for best car price #keretamurah #keretamampumilik #selangor #kualalumpur #proton #saga #protonsaga #newyaer
Valentine's day Promotion is up for cupcakes. This is our cupcakes topper (Fondant & Gum Paste) •Fixed Design •2 flavours available (Choose 1) •Self Collect from Bandar Botanic,Klang. •6 Cupcakes @ RM65 Check out our stories for more updates. #cupcakes #klangvalley #valentines #valentinecupcake #baceholertte #valentinescakes #weddingbell #teddy #white #blue #bliss #cakelife #cakeideas #love #desserts #simple #lovecake #weddingbell #cakedecorating #klangbaker #weekday #selangor #dessert #klang #elegant #cakelover #loveinair #shaadi
Untuk keselesaan para pelanggan kami telah menambah payung untuk menampung jumlah pelanggan yang semakin bertambah. Apa lagi jom pakat mari rasa nasikukus hartamas ! . . #nasikukushartamas #nasikukus #jjcm #kl #selangor #lunchbox #nasikukussedap #publika #hartamas #kualalumpur #lunch #lunch #dinner #foodreview #jjcm #jjcmtv3 #breakfast #halalfood #halalkl #kualalumpur #selangor #foodporn #sayajual
CLICK MORE 👉🏻 . . • READY STOCK • READY STOCK • AUTHENTIC TUPPERWARE BRANDS - INDONESIA • . • Tupperware Kiddos Lunch Set with Bag RM 55. Postage cost: Semenanjung/ Sabah RM 10, Sarawak RM 7 . . • Serious buyer kindly WhatsApp your order to +60173509790/ simply click link on bio to get redirected to WhatsApp apps 🚫Strictly no call🚫 . • Payment mode: Online banking/ Cash deposit. Credit card payment via Paypal accepted. Cash/ Maybank QRPAY on collection available within Bintulu Sarawak . . . . #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperware #kualalumpur #selangor #ttdi #sarawak #perlis #ipoh #miri #kualaterengganu #ampang #sabah #terengganu #melaka #seremban #melaka #kotabharu #kuantan #johor #shahalam #moorlifemalaysia #bangi #damansara #kuching #kotakinabalu #bintulu #johorbahru #klcc #bangsar
OHHHH AMMMM GIII 😍😍😍😍😍😍 "Vans socks " (Long socks) 1.White stripe 2.Black Stripe 3.Cherkerboard Black and white 4.Cherkerboard Blue white 5.Cherkerboard Merah and white . 🧦 Price : 1 pasang-Rm25 2 pasangs-Rm40 !!!! (jimat rm10) 3 pasangs-Rm50 !!!! (jimat rm25) 📮postage rm8sm/rm12ss . (Short socks) 1.White 2.Black . 🧦 Price : 1 pasang-Rm15 2 pasangs-Rm25 !!!! (jimat rm5) 3 pasangs-Rm30 !!!! (jimat rm15!!!!!) 📮postage rm8sm/rm12ss Memang merecik gaish . kasit dah byak . stoking tak payung pulak hmmmm . LIMITED STOCK TAU 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ----------------------------------------------------------------------- 📲 WHATSAP +6011-3657 3052🌹 ------------------------------------------------------------------------- LOKASI : 🏬 Tingkat 2, 32A Persiaran Flora Utama, Jalan Flora Utama, Batu Pahat Johor. LANDMARK :📍 Tingkat 2 Nasi ayam warisan gemas depan CIMB belakang AEON Batu Pahat ( Naik tangga ) WAKTU OPERASI : 🕙 Isnin - Khamis ( 10am-10pm) Jumaat Tutup HARI POSTAGE:📮📦 Isnin & Khamis ------------------------------------------------------------------------- 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #bundlekasut #vansmurah #adidasbundle #adidasmurah #kasutterbang #bundlemalaysia #skatemalaysia #bundleonline #bundlemalaya #adidas #vintage #adidasmalaysia #johor #bundlejohor #selangor #vans #vansporn #vanscalifornia #vansoldskool #sk8hi #vansbundle #preloved #nikebundle #nike #jejakabungarosbundle
Sudah berapa lama kita kurus?? Jangan kurus, Lupa pulak daratan selepas tu..sel lelemak mengembang kan.. Yg penting kita terus konsisten.. Istiqamah..dalam meneruskan gaya hidup sihat dengan pemakanan sihat.. Tak rugi hidup sentiasa ceria..dan cergas.. Yg penting dapat menggembirakan orang di sekeliling kita.. 💗💗🌷 Coach min 019 3944046 #teamckrosliza #kurussihat #sihatcantik #coachingonline #dietsihat #jomkurus #tipkurusmudah #tipkuruscepat #cabarankurus #dietkirakalori #kurustanpalapar #kalorimakan #fitmalaysia #utm #bisnessonline #missfazura #ajimaura #shoppingonline #neelofa #selangor #terapiinstagram #AuraInsta #AuraInstaBatch13 #usahawanonline #IGMASHUP #alifsyukriterlajaklaris
Kutu di MISS V 😱. Biar betul? . Kisah tergempar, pada 24 april, seorang wanita di serang penyakit kelamin asbab kutu di miss v. . . Doktor menasihatkan beliau untuk sentiasa membersihkan bulu-bulu di miss v.Untuk mengelakkan kutu miss v. . . Hati-hati wanita di luar sana ☝🏼. Jangan main-main dengan kutu miss v ni,die serang miss v yang lebat & lembab tau. . Saya tak risau lagi dengan kutu!Sebab admin ada Wawawax. 😍.Seronoknyaaaa! U guys tak nak cuba? . #wawawaxsungaibuloh #waxmurah #waxmurahmalaysia #sungaibuloh #waxkualalumpur #barangmurah #kualalumpur #selangor #bakalpengantin #pengantinmodern #pengantinperempuan #muakl #muaselangor #muabellaz #muaperak #muanegerisembilan #makeupmurah #kekechallenge #tutorialmakeup
Bersenam sangat terbaik bagi yang menpunyai diabetis. Antara kelebihannya : 1. Meningkatkan stamina. 2. Mengurangkan stress. 3. Dapat mengekal tahap gula dalam badan yang diingini. Ini tips untuk pengidap diabetis yang baru bermula untuk bersenam. Senaman berjalan kaki amat digalakkan. Sebelum mulakan bersenam, pastikan pilih kasut yang selesa dipakai dan menpunyai sokongan tapak yang bagus. Kerana kasut yang ketat boleh menyebabkan berlaku luka pada kaki seperti melecet. Ini sangat menbimbangkan jika berlaku luka dan pastikan kaki dalam keadaan bersih sebelum memakai kasut sukan. #tunjuklangit #kapsultunjuklangit #kapsul #kapsulherba #herba #diabetes #darahtinggi #kencingmanis #gout #puchong #serikembangan #putrajaya #selangor #mazaisa
Pudding crystal/puding kaca Mini pack rm 15 sebekas Minimum order 2 bekas Saiz:15 cm +- Berat:750gm +- *Nota:order baru buat . #shimahsweetdelight #puddingcrystal #pudingkaca #bandarkinrara #puchong #selangor #minicatering #minipack #anekapuding
We Create Happiness & Sweet Memories..💖😋 Alhamdulillah, Encik Syahrizal telah memilih Set Package Kempen 'Keceriaan Berganda' dan terus menjadi SnackUs Membership secara automatik. Yang best lagi Encik Syahrizal ni berpeluang untuk mendapatkan slot cabutan bertuah hadiah misteri yang SnackUs nak bagi khas kepada SnackUs Lovers yang bertuah 😉. Terima kasih Tuan Shahrizal kerana memilih SnackUs sebagai snek kudapan di pejabat yang pasti menceriakan dan meningkatkat lagi mood untuk bekerja sepanjang hari di pejabat 😃 #snackus #snackusfans #snackuslovers #pejabat #kerja #cabutanbertuah #membership #keceriaanberganda #meletop #viral #sedap #selayang #gombak #ampang #cheras #kajang #bangi #subang #damansara #selangor #kualalumpur #johor #kedah #johorbahru #melaka #negerisembilan #penang #perak #pahang
Mesin steam press utk dijual dgn harga promosi (barang baru bukan secondhand) . Harga asal 1000++ *mesin tekap manik boleh tekap tudung,kain batik, baju dan apa2 shja kain dan material mana2 pun. *tahan lasak boleh guna bertahun tahun *ramai yg dah buat duit berkepok2 guna mesin ini. Alhamduliilah sy pun gunakannya dan jual. *penghantaran free area kb dan berhampiran *jauh boleh post Berminat boleh call atau whatsapp 0132365322 Or just tekan link dibawah direct whatsapp Www.wasap.my/60132365322/steampress #steampresstekapmanik #steampressmalaysia #steampresskotabharu #steampresssyaasabriii #steampressfeedbacksyaasabriii #steampressawishcollection .co #steampresstrustedseller #steampressmurah #steampresstrustedseller #bruneidarulsalam #pahang #terengganu #kelantan #perlis #perak #Penang #selangor #putrajaya #ootd
Arsya Serum . KELEBIHAN ARSYA SERUM: ❤️Menghilangkan jerawat ❤️Memudarkan parut jerawat ❤️Mencerahkan kulit ❤️Melembabkan kulit ❤️Melembutkan kulit ❤️Mengecilkan pores ❤️Meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive ❤️Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama . Harga : RM8 . Harga murah kualiti berbaloi.. . Sila Click whatapps link di bio untuk info/order/pertanyaan.. atau ke no +60149922019 . #tv3malaysia #igshopmalaysia #malaysian #codchukai #codkemasik #malaysiawedding #malaysiaonlineshopping #azanisscarserum #kualalumpur #perak #serummurah #uitm #uitmsegamat #ipoh #pulaupinang #negerisembilan #melaka #malacca #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #bawal #bawalbidang50 #uitmpuncakperdana #seremban #selangor #johorbahru #uitmlendu #bawalexclusive #bawalmurah #kurungcantik
OPEN TRIP KUL-#GENTING 4D3N: IDR 2.550.000,-/pax - 2 Pax CAN GO . Tgl keberangkatan (start CGK): Feb: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 Mar: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 13, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 28 Surcharge Imlek: USD40/pax tgl 01-10 Feb 2019 + hotel peak season surcharge TBA . ITINERARY: DAY 01 : CGK-KUL ( - / - / - ) Photo Stop at #KLCC , King Palace, Independence Square, Chocolate Outlet, Coffee Shop DAY 02 : KUL-GEN-KUL (B / - / - ) #BatuCave , Genewa Swiss Watches and Local Product Shop, #GentingHighland (with 2 way #CableCar ) DAY 03 : OPTIONAL TOUR (B / - / - ) #MALAYSIA 'S CULTURAL NIGHT BUFFET DINNER & SHOW GARDEN & PARK BIRD PARK, BUTTERFLY & ORCHID TEMPLER'S PARK A DAY IN RAINFOREST HISTORICAL #MALACCA #PUTRAJAYA & AGRICULTURAL PARK ENTRANCE AGRICULTURE PARK SUNWAY LAGOON THEME PARK ELEPHANT SANCTUARY PULAU KETAM RURAL ADVENTUTURE FIREFLY & KUALA #SELANGOR DINNER & BOAT RIDE CAMERON HIGHLAND #LEGOLAND THEME PARK RAFTING & CAVING #BUKITMERAH #ORANGUTAN PORT DICKSON KL CULTURAL & HERITAGE NATIONAL ZOO ENTRANCE FEE & PANDA KL GRAND TOUR PADDY FIELD, FISHING SEKINCHAN DAY 04 : FREE TIME. KUL-CGK (B / - / - ) . PAKET TOUR TERMASUK: • Tiket Pesawat PP By Air Asia • Bagasi Cabin 7 Kg • Hotel (Twin/Triple share) • Transportasi AC sesuai jumlah peserta • Sarapan pagi • Genting Day Tour With 2 Way Cable Car • Driver (Indonesia / Melayu / English Speaking) . BELUM TERMASUK: • Biaya Pribadi (Laundry, MiniBar, Telepon & Roo) • Bagasi pesawat • Tipping untuk Supir/Guide (USD12/pax) • Asuransi Perjalanan • Makan Siang & Malam • Optional Tour • Biaya Masuk Objek Wisata di luar program • Surcharge Midnight Transfer (23.00-07.00) • Peak Season Surcharge . Note: - Harga tidak mengikat, dapat berubah sewaktu-waktu sebelum ada deposit - Deposit minimal Rp1,5jt/pax dgn data paspor - Pelunasan paling lambat 3 minggu sebelum keberangkatan . SEGORO TOUR & TRAVEL Mall WTC Matahari Serpong www.segorotourtravel.com segorotourtravel@gmail.com FB: Segoro Tour & Travel IG: @segorotourtravel WA: +628119770958 . #grouptour #opentrip #tourmalaysia #promo #segorotourtravel #wisata
DARK BLUE | RM30 INC | SIZE S-M . . STEP TO ORDER 😍 . 🌼Please click link WhatsApp at bio .. 🌼Screenshot picture include the caption (price & size) .. 🌼1 item 1 size only.. 🌼Please make payment as soon as possible because I cannot hold your item too long time.. 🌼No reserve , First pay, first serve 😉 . #knitwearmurah #knitwearmurahgila #knitwear #bajumurah #uitm #uumisthebest #uia #upm #ootd #black #malaysia #usm #kl #nilai #pj #damansara #selfie #bajucantikmurah #peneng #selangor #johor #outfitoftheday #bajusejuk #winter #cool #oversea #2018 #konvo #konvokesyen #konvokesyenkv2018
Alhamdulillah Syukur... . Terima kasih bossku support legacy.tech..Asal nak ambik secondhand je..tpi skli dpt offer murah giler trus sambar baru... . Korang yg cri phone idaman korang meyh la pm abg..Harga Mur2 je.. #murmurje #shahalam #selangor #kualalumpur #klang #subang
Follow,Like & Tag your Friends! 🔥NEW DESIGN🔥Kasut viral dah restock gais📣Merecik habiss kalau pakai pergi jalan-jalan atau bersukan😍Design baru! . . . ADIDAS AX2 Harga Promo: RM100 Free Postage SM Harga Market: RM160 (Saiz 41-45 euro) . . . 📍Ready Stock 📍Standard Size 📍High Quality. Berminat nak order?klik link di bio kami 😊
Singapore/Malaysia Recognition Night 2019 Date: 23rd Feb 2019, Saturday Venue: Sunway Resort Hotel & SPA, Grand Ballroom, Level 15 Admission Time: 4pm Theme: Glorious Moment Attire: Luxury Chinese Oriental . . *Please refer details of this activity in the Announcement of respective countries, Easecox International reserves the right to amend, clarify and terminate this notice at its discretion. . . #Easecox #malaysiaawardnight #january2019 #januarymonth #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #hormon #wanita #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshaping
FIRST TRIP FOR 2019 IS US:- -2019 Easecox Elite Contest Overseas Travel Award- USA Twin Centre Holiday (9 Days 6 Nights) Qualifiers will be invited to participate in the 9-day, 6-night USA Twin Centre Holiday for free, enjoy the exotic food feast, stay in a five-star luxury hotel, experience the highest level of VVIP Courtesy! Qualification Period: January 1st to December 31st, 2019 Applicable to: All Easecox Distributors Applied Country: TW/ HK / SG / MY / PH / ID / TH #Easecox #EasecoxElite #Incentivetrip *Please refer details of this activity in the Announcement of respective countries, Easecox Int'l Group reserves the right to amend, clarify, and terminate this memo at its discretion. . . SECOND TRIP 2019 IS THAILAND:- . 2019 Easecox Incentive Trip- Fabulous Thailand Trip Qualifiers will be invited to participate in the 4-day, 3-night Fabulous Thailand Trip for free, enjoy the exotic food feast, stay in a five-star luxury hotel, experience the highest level of VVIP Courtesy! Qualification Period: January 1st to April 30th, or February 1st to May 31st, 2019 Applicable to: All Easecox Distributors Applied Country: TW/ HK / SG / MY / PH / ID / TH #thailandtrip *Please refer details of this activity in the Announcement of respective countries, Easecox Int'l Group reserves the right to amend, clarify, and terminate this memo at its discretion. #january2019 #januarymonth #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #hormon #wanita #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #payudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshaping
RED | RM30 INC | SIZE S . . STEP TO ORDER 😍 . 🌼Please click link WhatsApp at bio .. 🌼Screenshot picture include the caption (price & size) .. 🌼1 item 1 size only.. 🌼Please make payment as soon as possible because I cannot hold your item too long time.. 🌼No reserve , First pay, first serve 😉 . #knitwearmurah #knitwearmurahgila #knitwear #bajumurah #uitm #uumisthebest #uia #upm #ootd #black #malaysia #usm #kl #nilai #pj #damansara #selfie #bajucantikmurah #peneng #selangor #johor #outfitoftheday #bajusejuk #winter #cool #oversea #2018 #konvo #konvokesyen #konvokesyenkv2018
Terima kasih kerana memilih kami, semoga anda semua sukses di masa depan ya Kami juga menerima order ☑ Baju Kelas ( @kirajadiprinting ) ☑ Baju Event ☑ Baju Family ☑ Sticker (@kjstickers ) ☑ Kad / Kadkahwin ( @kertasjingga ) ❌ Tiada minimum order ❌ Tiada GST 📲 www.wasap.my/60107884478/printmug #printmug #whitemug #magicmug #colormug #memories #moment #serikembangan #serdang #puchong #putrajaya #cyberjaya #bangi #kualalumpur #selangor
EASECOX INDONESIA AWARDS RECOGNITION 2019 . Date: January 26th 2019, Saturday Time: 5 pm [ admission 4 pm ] Venue: Ritz Carlton Jakarta Pacific Place, Pacific Ballroom Level 4 Attire: Evening Gown/ Formal Suit . . *Please refer details of this activity in the Announcement of respective countries, Easecox International reserves the right to amend, clarify and terminate this notice at its discretion. . . #Easecox #Indonesiaawardsnight #january2019 #januarymonth #essentialoils #korsetkesihatan #hormon #wanita #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshaping
SAPU2 JE YALL DAH MONTOK, SESUAI UTK LELAKI & WANITA 🍑 . . . 💯cream xpanas xmelekit & cepat meresap 💯punggung & payudara boleh guna 💯dirumuskhas untuk lelaki & wanita 💯tiada sebarang kesan sampingan & lulus kkm 💯cara penggunaan yang sangat senang hanya guna dua kali sehari sahaja after shower ( guna mcm guna lotion je yall ) . . . More info whatsapp i 📲019 570 0698 📲019 570 0698 @fsbhq @fsbhq . . . #bbec #bubblebutt #bubblebuttenhancementcream #bubblebutmalaysia #halal #kkm #montok #padu #padat #lakukeras #freepostage #pinklady #bangi #kajang #putrajaya #kedah #kelantan #perak #perlis #terengganu #nursajat #safieyilias #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #malaysia
SAPU2 JE YALL DAH MONTOK, SESUAI UTK LELAKI & WANITA 🍑 . . . 💯cream xpanas xmelekit & cepat meresap 💯punggung & payudara boleh guna 💯dirumuskhas untuk lelaki & wanita 💯tiada sebarang kesan sampingan & lulus kkm 💯cara penggunaan yang sangat senang hanya guna dua kali sehari sahaja after shower ( guna mcm guna lotion je yall ) . . . More info whatsapp i 📲019 570 0698 📲019 570 0698 @fsbhq @fsbhq . . . #bbec #bubblebutt #bubblebuttenhancementcream #bubblebutmalaysia #halal #kkm #montok #padu #padat #lakukeras #freepostage #pinklady #bangi #kajang #putrajaya #kedah #kelantan #perak #perlis #terengganu #nursajat #safieyilias #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #malaysia
Tubuh kita semakin hari semakin stress dan rosak akibat berbagai toksin dan pencemaran yang merbahaya. . Buktinya kesihatan kita seringkali terganggu seperti mengalami masalah sakit-sakit sendi, sakit kepala, masalah penghadaman, sukar tidur dan keletihan. Detoksifikasi akan membantu mengurangkan tekanan pada tubuh badan dan juga kembali menguatkan memori kita... Alhamdulillah LIMESHOTS menjadi pilihan utama untuk berdetox dizaman moden kini..MUDAH..SEDAP..BERKESAN❤️ A Delicious and Trendy Way to Detox 👍🏻 . sila printscreen gambar untuk pertanyaan / order nak order di inbox FB kami : https://www.facebook.com/sitiamira.junior nak whatsapp kami : http://www.wasap.my/+601139380204/ http://www.wasap.my/+601139380204/ http://www.wasap.my/+601139380204/ #toksik #limeshots #limeshotsdetox #detox #delicious #trendyway #trustedseller #malaysia #selangor #sabah #sarawak #labuan #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #perak #kedah #penang #perlis #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #uitm #myhomelab #igshop #sayajual #bazaarpaknil
BLACK | RM30 INC | SIZE S-XL . STEP TO ORDER 😍 . 🌼Please click link WhatsApp at bio .. 🌼Screenshot picture include the caption (price & size) .. 🌼1 item 1 size only.. 🌼Please make payment as soon as possible because I cannot hold your item too long time.. 🌼No reserve , First pay, first serve 😉 . #knitwearmurah #knitwearmurahgila #knitwear #bajumurah #uitm #uumisthebest #uia #upm #ootd #black #malaysia #usm #kl #nilai #pj #damansara #selfie #bajucantikmurah #peneng #selangor #johor #outfitoftheday #bajusejuk #winter #cool #oversea #2018 #konvo #konvokesyen #konvokesyenkv2018
SAPU2 JE YALL DAH MONTOK, SESUAI UTK LELAKI & WANITA 🍑 . . . 💯cream xpanas xmelekit & cepat meresap 💯punggung & payudara boleh guna 💯dirumuskhas untuk lelaki & wanita 💯tiada sebarang kesan sampingan & lulus kkm 💯cara penggunaan yang sangat senang hanya guna dua kali sehari sahaja after shower ( guna mcm guna lotion je yall ) . . . More info whatsapp i 📲019 570 0698 📲019 570 0698 @fsbhq @fsbhq . . . #bbec #bubblebutt #bubblebuttenhancementcream #bubblebutmalaysia #halal #kkm #montok #padu #padat #lakukeras #freepostage #pinklady #bangi #kajang #putrajaya #kedah #kelantan #perak #perlis #terengganu #nursajat #safieyilias #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #malaysia
PURPLE CARDIGAN | RM30 INC | SIZE S-M . STEP TO ORDER 😍 . 🌼Please click link WhatsApp at bio .. 🌼Screenshot picture include the caption (price & size) .. 🌼1 item 1 size only.. 🌼Please make payment as soon as possible because I cannot hold your item too long time.. 🌼No reserve , First pay, first serve 😉 . #knitwearmurah #knitwearmurahgila #knitwear #bajumurah #uitm #uumisthebest #uia #upm #ootd #black #malaysia #usm #kl #nilai #pj #damansara #selfie #bajucantikmurah #peneng #selangor #johor #outfitoftheday #bajusejuk #winter #cool #oversea #2018 #konvo #konvokesyen #konvokesyenkv2018
. SALE ! SALE ! SALE ! RM 99 , RM 99 , RM 99 📣📣📣 . _____ BELLE SLEEVE RED NORMAL PRICE: RM169 SALE PRICE: RM99 ______ AVAILABLE - RED - NUDE - PASTEL BLUE - GREY ______ whatsapp 01136767361 to purchase or click link in bio ________ #ShawlPublikaOfficialAgent #OfficialPSShawlPublika #ShawlPublikaLover #KurungSaree #SareePiooner #malaysia #sayajual #visitmyig #bazarpaknil #igshopmalaysia #kualalumpur #selangor #kajang #bangi #putrajaya #cheras #balakong #kurungsareemurah #shawlpublika #leeyanarahman #bellaamarra #lilypetuna #spcasual #hijabistahub #salelilypetuna #bellesleeve #cjwowshop
Sedapnya Si cantik manis Elfira Loy makan oat MasterChef ni.. Gabungan oat, kurma dan madu. Cukup lengkap untuk memberi tenaga yang berpanjangan.. #MasterchefOatWithDate #masterchefoatkurma #oatviral #oatsedap #oat #jomkurussihat #menusihat #serapkolesterol #jantung #elakstroke #bazarpaknil #terengganu #Pahang #produkmuslim #johor #Kelantan #melaka #Selangor #Perlis #penang
#活动最后三天 📌网站下单新客扣RM14.20  📌国际邮费老板付  过年新内衣抢购就是现在!  🔺包邮日期:1月07日-1月20日  🔺地区:限马来西亚区  Follow @mybra_my 看更多台湾商品  #myBRA_MY #panty #lingerie #taiwan #kualalumpur #selangor #ipoh #penang #johor #gongxifacai #lousang #yeesang #chinesenewyear
SNOWWOLF MFENG LIMITED EDITION RESTOCK. RM180❗RM180❗RM180❗ FULL GOLD RM200❗ . . JOM RAMAI2 SERBU OUTLET KAMI -VAPEXPREZZ SHAH ALAM -VAPEXPREZZ SUBANG SS15 -VAPEXPREZZ TAMAN DATO HARUN PJ . . SHAH ALAM ⏰Monday-Sunday (1PM-1AM) ⏰Friday (3PM-1AM) ☎WhatsApp : +6012-8897686 🏢:VapeXprezz Shah Alam ACG - 43, Jln Plumbum AC 7/AC, Seksyen 7, 40000,Shah Alam. (Beside Murni Discovery and and Kak Wok) 🚙Waze:Vapexprezz SUBANG JAYA ⏰Monday-Sunday (1PM-1AM) ⏰Friday (3PM-1AM) ☎WatsApp : +60 12 8897686 🏢:Vapexprezz Subang Jaya No A-7, Jalan SS15/8A, 47500,Subang Jaya( Opposite Darussalam/Next to 7-11) 🚙Waze:Vapexprezz SS15 TAMAN DATO HARUN PJ ⏰Monday-Sunday (1PM-1AM) ⏰Friday (3PM-1AM) ☎WhatsApp : +6012-8897686 🏢:VAPEXPREZZPJ Jalan 7 Taman Dato Harun , Petaling Jaya. Postage setiap hari kecuali ahad Rm10 semenanjung & Rm15 Sabah Sarawak . #vapemurah #vapemurahmalaysia #vapekl #vapeklang #vapebangi   #vaperselangor #kedaivapemurah #vapermalaysiacommunity #vmog #vapemalaysia #vapemalaya #vapemurah #selangor #vapemurahselangor #vapeselayang #vapepuchong #subangjayavape #vapemurah #vapeklang #vapeshahalam #shahalamvapecommunity   #onlinevape #vapexprezzsubang #vapesubang #VAPORKLANG #vaporport #sejutarakyatvape #ejuicemalaysia #vapeseksyen7 #vapemurahshahalam
GREEN | RM30 INC | SIZE XS . . STEP TO ORDER 😍 . 🌼Please click link WhatsApp at bio .. 🌼Screenshot picture include the caption (price & size) .. 🌼1 item 1 size only.. 🌼Please make payment as soon as possible because I cannot hold your item too long time.. 🌼No reserve , First pay, first serve 😉 . #knitwearmurah #knitwearmurahgila #knitwear #bajumurah #uitm #uumisthebest #uia #upm #ootd #black #malaysia #usm #kl #nilai #pj #damansara #selfie #bajucantikmurah #peneng #selangor #johor #outfitoftheday #bajusejuk #winter #cool #oversea #2018 #konvo #konvokesyen #konvokesyenkv2018
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA: 089617826890 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #kabarindoesia #tipspembesarpayudara #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #pelangsing #malaysia #penggemuk #pemutih #singapore #mhca #peninggibadan #maskerpayudara #solusipayudarakendor #alatmhcapembesarpayuda #payudarasehat #dokterpembesarpayudara #dokterpayudara
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA: 089617826890 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #kabarindoesia #tipspembesarpayudara #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #pelangsing #malaysia #penggemuk #pemutih #singapore #mhca #peninggibadan #maskerpayudara #solusipayudarakendor #alatmhcapembesarpayuda #payudarasehat #dokterpembesarpayudara #dokterpayudara
Jom viral kan pernigaan kak el #selangor #temerloh #jb
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA: 089617826890 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #kabarindoesia #tipspembesarpayudara #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #pelangsing #malaysia #penggemuk #pemutih #singapore #mhca #peninggibadan #maskerpayudara #solusipayudarakendor #alatmhcapembesarpayuda #payudarasehat #dokterpembesarpayudara #dokterpayudara
Jemput datang ye kakak-kakak abang-abang yang jauh yang dekat boleh riki-riki dulu mana tau ada yang berkenan di hati 🤗💖💝 ✔Trade in emas lama dengn harga paling tinggi ✔Membercard free dengn setiap pembelian pertama ✔Berpeluang memenangi Contest Cabutan Bertuah dengan setiap pembelian ✔Diskaun 30% cincin batu permata. For more info do: Info HQ: •••••••••Call••••••••• 03-9021 2691 •••••Whatsapp••••• 019-387 2502 MEKARLA GOLD Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1 TMN LAGENDA SURIA 43100 HULU LANGAT SELANGOR * (Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor) * * Info CAWANGAN SENAWANG : 🏡: Area Cimb Bank Senawang sebelah Gila Gadjet & Rainbow Senawang 📱: 011-13278008 📞:06-8512288 #emasanuarhululangat #mekarla #mekarlagold #mekarlagoldsenawang #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #emasmurah #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban #paroi #portdikson #jempol
ADULT RAGLAN T-SHIRT (UNISEX) SIZE : XS - 2XL MATERIAL : GILDAN COTTON HARGA: RM30.00 . POSTAGE : RM8.00 (1-2 HELAI) (SEMENANJUNG MALAYSIA). RM10.00 (1-2 HELAI) (SABAH & SARAWAK) PRE ORDER :2 HARI BEKERJA WHATSAPP : 013-932 5457 #syavintage #hipster #unisex #arcticmonkeys #gildan #lokalah #bazarpaknil #kotabharu #kualalumpur #ootd #kuantan #melaka #clothingsya #shortsleevex #terengganu #bbnu #kelantan #kedah #perlis #penang #langkawi #perak #pulaupinang #negerisembilan #terengganu #pahang #johor #selangor #sabah #sarawak #sajat
Jemput datang ye kakak-kakak abang-abang yang jauh yang dekat boleh riki-riki dulu mana tau ada yang berkenan di hati 🤗💖💝 ✔Trade in emas lama dengn harga paling tinggi ✔Membercard free dengn setiap pembelian pertama ✔Berpeluang memenangi Contest Cabutan Bertuah dengan setiap pembelian ✔Diskaun 30% cincin batu permata. For more info do: Info HQ: •••••••••Call••••••••• 03-9021 2691 •••••Whatsapp••••• 019-387 2502 MEKARLA GOLD Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1 TMN LAGENDA SURIA 43100 HULU LANGAT SELANGOR * (Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor) * * Info CAWANGAN SENAWANG : 🏡: Area Cimb Bank Senawang sebelah Gila Gadjet & Rainbow Senawang 📱: 011-13278008 📞:06-8512288 #emasanuarhululangat #mekarla #mekarlagold #mekarlagoldsenawang #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #emasmurah #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban #paroi #portdikson #jempol
Jemput datang ye kakak-kakak abang-abang yang jauh yang dekat boleh riki-riki dulu mana tau ada yang berkenan di hati 🤗💖💝 ✔Trade in emas lama dengn harga paling tinggi ✔Membercard free dengn setiap pembelian pertama ✔Berpeluang memenangi Contest Cabutan Bertuah dengan setiap pembelian ✔Diskaun 30% cincin batu permata. For more info do: Info HQ: •••••••••Call••••••••• 03-9021 2691 •••••Whatsapp••••• 019-387 2502 MEKARLA GOLD Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1 TMN LAGENDA SURIA 43100 HULU LANGAT SELANGOR * (Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor) * * Info CAWANGAN SENAWANG : 🏡: Area Cimb Bank Senawang sebelah Gila Gadjet & Rainbow Senawang 📱: 011-13278008 📞:06-8512288 #emasanuarhululangat #mekarla #mekarlagold #mekarlagoldsenawang #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #emasmurah #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban #paroi #portdikson #jempol
Wanita dan bunga tidak dapat dipisahkan, Begitu juga MAKEUP 💜 Jatuh cinta tak dengan color-color khaf pallet ni ?😍 Sesuai untuk korang yang suka simple makeup and heavy makeup ❤️ . sila printscreen gambar untuk pertanyaan / order nak order di inbox FB kami : https://www.facebook.com/sitiamira.junior nak whatsapp kami : http://www.wasap.my/+601139380204/ http://www.wasap.my/+601139380204/ http://www.wasap.my/+601139380204/ #khafpallet #mekap #makeup #mua #mekapartis #beauty #trustedseller #malaysia #selangor #sabah #sarawak #labuan #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #perak #kedah #penang #perlis #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #uitm #myhomelab #igshop #sayajual #bazaarpaknil
🍒🍒🍒 Pelbagai Rawatan Pergigian ada tersedia di Klinik Pergigian Dentist3™⠀ Sila Call Utk Tahu Lebih Lanjut! ⠀ ⠀ #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #rawangdentist #kundang #bukitsubang #ttdijaya #kotaputeri #batangkali #batuarang #desaputeri #kundangjaya #shahalam #selangor #drgigirawang #rawangselangor
💻💻💻💻💻 PC GAMING REFURBISH! PC GAMING BARU PUN KITA ADA TAU!! Pasal harga jangan risau! Bos kata boleh kautim, boleh diskaun lagi, kita adjust BAGI JADI 👍🏻👍🏻👍🏻 . Ada banyak pilihan brand model untuk anda! . Berminat? Boleh datang ke kedai kita! . 📌No. 42, Jalan Dinar F U3/F, Subang Perdana 40150 Shah Alam, Selangor. (Atas kedai dobi, sebelah KK Mart) . Waktu Operasi : . (HARI2 BUKA) 9pg - 6 ptg JUMAAT BUKA LEPAS SOLAT JUMAAT . No.Fon Kedai: 03-77346967 012-2855152 . #topixtechnology #kitakawan #laptop #desktop #refurbish #pc #gaming #gadget #windows #repair #intel #acer #asus #dell #hp #lenovo #macbook #selangor #malaysia
🍒🍒🍒 Pelbagai Rawatan Pergigian ada tersedia di Klinik Pergigian Dentist3™⠀ Sila Call Utk Tahu Lebih Lanjut! ⠀ ⠀ #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #rawangdentist #kundang #bukitsubang #ttdijaya #kotaputeri #batangkali #batuarang #desaputeri #kundangjaya #shahalam #selangor #drgigirawang #rawangselangor
next page →