#selangorspa

128 posts

Loading...
Treatment BMF menggunakan teknologo ageloc nuskin. Korang x nak try ke? The best ever. #Repost @dinnarbeauty (@get_repost ) ・・・ Assalamualaikum uolss!! Alhamdulillah feedback yg tiptop apabile buat #biogenesmedicfacial kami.. sepantas abc !! Kulit jd halus n shaping.. kedutan dikurangkan dan pores pon tmbh kecik.. sape nk try ada first trial yg murah2 jer.. dm kami! 😘😘 #dinnarbeauty #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #spamobile #spaselangor #spabergerak #masterantiaging #masterantiaging #lockyourage #oilcyst #skintagremoval #behealthy damansara #selangorspa #seremban #kualalumpur
Its Saturdayyyyyyy!!!!! Bagi sesiapa yg belum try treatment BMF jgn lepaskan peluang utk dptkan pakej yg kami ada.. Iron the wrinkle away! With this treatment you’ll get a smooth and brighter skin.. extra shaping and booster the level of your collagen! Thank you #clientdinnar for trusting us.. #dinnarbeauty #bmftreatment #masterantiaging #spamobile #mobilespa #spabergerak #damansara #selangorspa #selangor #seremban #kualalumpur #economy #bondafacial #mompreneur #mediapreneur #supermombiz #globalbiz
Alhamdulillah.. rezeki takkan pernah salah alamat... sentiasalah berbuat baik kpd org dan senangkan org lain.. kepada para ibu yg inginkan income yg bercabang, boleh lah pm saya.. - no payment needed - tak perlu modal - menggunakan handphone - bekerja ikut masa sendiri - be your own boss - boleh bekerja di serata dunia Anda boleh dpt passive income bulan2.. jika ada yg inginkan spa sendiri kami juga membantu anda dlm kursus usahawan spa mobile selama setahun dan mempunyai mentor yg mempunyai pengalaman lebih dari 30 tahun dalam bidang perawatan dan kecantikkan.. jgn lupa pm ya! #karmaalsoisabless #mompreneur #bondafacial #spamobile #spabergerak #mobilespa #seremban #kualalumpur #selangorspa #damansara #globalbiz #bizopp #sharingbiz
PROMOTION RAYAAAAAAA!!!!! Get ur special medic spa with us @dinnarbeauty with the cheapest price and be pretty for your raya.. totally mind blowing! Only until 31 August! #dinnarbeauty #promosiraya #spadamansara #spaselangor #spabergerak #spaseremban #seremban #kl #selangorspa #mompreneur #bizopp #globalbiz
Assalamualaikum uolss!! Alhamdulillah feedback yg tiptop apabile buat #biogenesmedicfacial kami.. sepantas abc !! Kulit jd halus n shaping.. kedutan dikurangkan dan pores pon tmbh kecik.. sape nk try ada first trial yg murah2 jer.. dm kami! 😘😘 #dinnarbeauty #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #spamobile #spaselangor #spabergerak #masterantiaging #masterantiaging #lockyourage #oilcyst #skintagremoval #behealthy damansara #selangorspa #seremban #kualalumpur
Sebelum tidur kite pakai marine mud musk dlu ye! Baru lah jerawat2 ni boleh tidur dgn aman.. esok lusa dah kecut! Bgus kan! Yg penting musk ni merawat dari dlm.. merawat kulit bknnye menipiskan kulit! Beza tu!! Loves the after effect as it can make ur pores smaller! Best giler!! Korg xnk ke kulit yg halus mcm ni?? Klu nk meh sisthur bagi harga yg mantapp!! #masterantiaging #lockyourage #facialmurah #sayaservis #sayajual #premierproducts #spalainnkcubadialualukan #spamobile #mobilespa #spabergerak #seremban #selangorspa #selangor #damansara #kualalumpur #spakl #spadamansara
One of an example of skin tag on the neck.. woah!! Skin tag normally will form to those who has diabetes, overweight or obese. There is no recovery time needed and skin tag treatment usually leaves no trace of the tag or scarring.. get your beauty consultation for Free at #dinnarbeauty ! #skintagremoval #beautyawareness #oilcyst #masterantiaging #lockyourage #handandfootspa #facialmurah #faceandbodytreatment #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #resdungtreatment #biogenesmedicfacial #behealthy #seremban #damansara #kualalumpur #selangorspa #sayaservis #bazaaronline #bazaarpaknil #onthego
Adakah anda salah seorang pengguna yg memiliki wajah seperti ini?? Mempunyai tone kulit yg tidak sekata dan keras dibahagian tersebut?? Skintag tidak dpt dibuang dgn hanya pemakaian skin care.. ianya perlu dibuang! #masterantiaging #resdungtreatment #lockyourage #beautyawareness #behealthy #masterantiaging #faceandbodytreatment #handandfootspa #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #spamobile #spabergerak #mobilespa #spamalaysia #sayaservis #skintagremoval #oilcyst #bazaarpaknil #biogenesmedicfacial #bazaaronline
Hari2 tengok kulit sendiri.. tapi xtau kulit tu bermasalah? Banyak tompok2 hitam dikeliling pipi.. tapi x tau macam mana nak hilangkan? Penggunaan skin care pon x dpt hilangkan tompok tersebut.. so apa yg perlu anda buat?? Dapatkan consultation PERCUMA dgn kami di #dinnarbeauty .. #resdungtreatment #masterantiaging #lockyourage #skintagremoval #oilcyst #biogenesmedicfacial #bmftreatment #faceandbodytreatment #handandfootspa #spabergerak #spabergerak #mobilespa #facialmurah #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #bazaaronline #bazaarpaknil #sayaservis
Resdung treatment is for those who has symstoms like itchiness on ur face, eyes, nose and even ears. You will feel like sneezing every morning and normally you’ll feel itchy whenever you eat seafood.. do u have these symptoms or any one of it? Dm/pm us for details! #dinnarbeauty #resdungfacial #resdungtreatment #masterantiaging #lockyourage #bmftreatment #biogenesmedicfacial #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #behealthy #beautyawareness
#dinnarbeauty menawarkan pakej #biogenesmedicfacial dgn menggunakan treatment yg canggih bersama Galvanic! ianya sgt pantas dlm menangani masalah kedutan, dan lifting dengan hanya 5MINIT SHJ!!! Merawat kulit dari dalam sehingga ke lapisan ke 4.. dasyat?? YES! DISCOUNT untuk cubaan pertama! Dapatkan sekarang... #lockyourage #handandfootspa #faceandbodytreatment #seremban #damansara #mobilespa #kualalumpur #lockyourage #spamobile #selangorspa #spabergerak #bazaarpaknil #kualalumpur #facialmurah #masterantiaging #behealthy #skintag #oilcyst #beautyawareness
Adakah anda termasuk dalam kelompok ini?? Kebanyakkan produk di luar sana menipiskan lapisan kulit dan bukannya membaiki sel2 tersebut? Produk2 tidak berkesan untuk membaiki atau merawat? Selalunya produk2 ini hanya menipiskan kulit, apabila ianya hilang kulit seakan menegang..Inilah yg dikatakan kulit sensitif.. bagaimana ingin merawat kulit ini? Boleh dptkan consult PERCUMA dari team @dinnarbeauty .. boleh pm/dm jika anda berminat! #masterantiaging #resdungtreatment #biogenesmedicfacial #bmftreatment #handandfootspa #faceandbodytreatment #skintag #oilcyst #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #spabergerak #spamobile #spamalaysia #mobilespa #beautyawareness #behealthy #sayaservis #bazaaronline #bazaarpaknil
Assalamualaikum and very good morning to All😘😘 so i heard that you have a sensitive skin.. kene matahari pon rasa pedih! Kulit ibarat ditarik tarik menegang, nampak cantik kulit mcm ala2 korea gituw.. tp x tahan kne panas.. ada ke yg rasa mcm ni?? #dinnarbeauty #masterantiaging #lockyourage #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #resdungtreatment #resdungfacial #biogenesmedicfacial #beautyawareness #behealthy #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #bazaaronline #bazaarpaknil #cantikdaridalam
Salah satu treatment utk merawat kulit radang, merawat kulit yg bermasalah ialah melalui #biogenesmedicfacial .. tp jgnlah anggap sekali buat trus ploless.. kau nihhh.. πŸ™„πŸ™„πŸ€£πŸ€£πŸ’†β€β™€οΈ kau ingt merawat tu sekaligus siap?? Haha. So jaga lah kulit sementara elok, klu pakai produk2 sampah sorry lah to your skin! #dinnarbeauty #masterantiaging #lockyourage #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #behealthy #beautyawareness #rawatkulit
Hey spa lovers!!! We would like to thank you for your trust and we truly amazed on how people react towards #biogenesmedicfacial .. awesome that we are almost full in the month of August 2018.. if you would like to try on how effective that treatment, please dm/pm us in near future.. thank you! #dinnarbeauty #lockyourage #masterantiaging #bmftreatment #sayaservis #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #faceandbodytreatment #resdungtreatment #resdungfacial #handandfootspa #bazaaronline #bazaarpaknil #beautyawareness #behealthy
Alhamdulillah #customerdinnar melakukan #biogenesmedicfacial utk merawat kulit muka beliau! Sekali jalan dgn #resdungtreatment .. double impact kerana treatment BMF juga menolong matikan ulat demodex! Nak tahu demodex itu apa boleh scroll ig @dinnarbeauty ya.. terima kasih diva gorgeous! #lockyourage #masterantiaging #mobilespa #spabergerak #spamobile #spamalaysia #damansara #selangorspa #seremban #kualalumpur #behealthy #beautyawareness #bazaaronline #bazaarpaknil
This is our 9 years old #customerdinnar .. dasyat tak! He always sneeze early in the morning and turn out he got aloooot of demodex mites in his skin. Recommended to do every 2 weeks.. #resdungtreatment #masterantiaging #lockyourage #biogenesmedicfacial #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #sayaservis #behealthy #traditionaltreatment
Thank you #customerdinnar for the trust.. she questioned if its safe for her letting a stranger coming to her place.. anyway, it turned out to be good and she loved it! #resdungtreatment #masterantiaging #lockyourage #behealthy #beautyawareness #spabergerak #spamobile #spamalaysia #mobilespa #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #bazaaronline #bazaarpaknil
Sapa kata lelaki x perlu facial?? Lelaki pon perlu menjaga kulit dgn penggunaan skin care yg betul.. selain itu perlu mengenakan moisturizer yg sesuai dgn kulit kita.. terima kasih kerana percaya kami @dinnarbeauty .. kulit makin halus dgn produk premier kami. Ingat, yg penting halal! #masterantiaging #lockyourage #spamobile #spabergerak #mobilespa #resdungtreatment #resdungfacial #facialmurah #biogenesmedicfacial #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #onthego #beautyawareness #behealthy
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. wahai Allah, sesungguhnya hujan ini adalah rahmat dan rezeki darimu.. jadikan lah ia sesuatu yg bermanfaat untuk kami semua.. sesuatu yg ajaib utk mereka yg memerlukan.. dan sembuhkanlah segala penyakit kami.. amin. Selamat pagi kalian. Pergi kerja hati2 ya.. #spamobile #spabergerak #mobilespa #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #lockyourage #masterantiaging #behealthy #beautyawareness #sayaservis #bazaarpaknil #bazaarpaknil
Salam maghrib.. sedikit testimoni dari #customerdinnar .. beliau tiada masalah resdung namun ingin mencuba pakej rawatan kami di #dinnarbeauty . Alhamdulillah.. ada yg disedut habis! Rawatan ini tidak menyakitkan katanya.. dan bagi beliau, tidak rasa gatal2 di muka tetapi di leher.. perkara biasa! Terima ksih dear.. #resdungtreatment #resdungfacial #lockyourage #masterantiaging #biogenesmedicfacial #handandfootspa #faceandbodytreatment #seremban #kualalumpur #damansara #selangorspa #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #bazaaronline #bazaarpaknil #behealthy #beautyawareness
Traditional treatment for this #customerdinnar .. our expatriate.. before the treatment her skin was quite uneven. Dan pores agak besar! Tp setelah menepek double musk, pores terus kecik.. glowing muka! Instantly said she loves her skin.. i advise her on her skintag & oilcyst.. next treatment is to remove that from her skin! Thank you Simone! 😘 #resdungtreatment #lockyourage #masterantiaging #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #behealthy #beautyawareness #dinnarbeauty
Look at this transformation! #customerdinnar ni ada masalah jerawat dan kulit yg agak kasar.. tetapi after treatment #biogenesmedicfacial kulit bertambah licin, tone yg sekata, and the most important is the cheek was uplift! Dark circle pon mengecik!! Alhamdulillah.. rawatan ini akan mengambil masa 72 jam utk merawat kulit dari lapisan ke 4.. dan kulit akn bertambah lebih sihat dari yg sebelumnya.. (maaf gambar tidak sama) yg penting lesung pipit pon jelas kelihatan!.. terima kasih spa lovers! #resdungtreatment #faceandbodytreatment #handandfootspa #biogenesmedicfacial #bmftreatment #sayaservis #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #spamobile #mobilespa #spabergerak #spamalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #behealthy #beautyawareness #oilcyst #skintagremoval #spakualalumpur #spadamansara #spaselangor
Di samping kite buat modern treatment, kite selitkan traditional for greater impact! Mcm ney haaa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ .. dont wait till u drop! Get up high with @dinnarbeauty !! #resdungtreatment #lockyourage #masterantiaging #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah #spamobile #mobilespa #spabergerak #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #sayaservis #behealthy #beautyawareness #bazaarpaknil #bazaaronline #biogenesmedicfacial
Selamat pagi spa loversss! Pepagi dah bangun menunaikan tuntutan kerja.. alhamdulillah.. semoga hari ini ceria buat kita semua dan mendapat keberkatan Allah.. insya Allah! #dinnarbeauty #mobilespa #spamobile #sayaservis #spabergerak #resdungtreatment #masterantiaging #lockyourage #damansara #seremban #selangorspa #kualalumpur #bazaaronline #bazaarpaknil #biogenesmedicfacial #bmftreatment
Ni haaa.. encik google bg jawapan! Semua org ade demodex tau! Hanya aktif dan x aktif je.. kalau ade symptom2 seperti berikut dapatkan rawatan segera!! - gatal2 bhgian hidung, mata, dagu dan telinga -mkn seafood dan allergy gatal2 -mkn belacan pon gatal -alahan pada cuaca dan persekitaran.. #beautyawareness #behealthy #resdungtreatment #sinusinfection #faceandbodytreatment #handandfootspa #facialmurah #spamobile #spabergerak #mobilespa #masterantiaging #lockyourage #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #dinnarbeauty #bazaaronline #bazaarpaknil
Ini ialah demodex mites yg berada dlm kulit kita.. bagi mereka yg mempunyai masalah resdung yg agak serious, byk lah demodex yg keluar berbanding kpd mereka yg kurang mempunyai masalah gatal2 di bahagian mata, hidung, telinga dan dagu.. anda juga mungkin mempunyai simptom yg sama jika mempunyai alahan kpd cuaca dan persekitaran.. jadi tunggu apa lagi?? Dapatkan booking segera! #resdungtreatment #sayaservis #faceandbodytreatment #handandfootspa #facialmurah #mobilespa #spamobile #spabergerak #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #beautyareness #behealthy #dinnarbeauty
Anda mempunyi masalah jeragat?? Apakah punca anda mempunyai masalah tersebut??? Merawat jeragat adalah perkara yg amat sukar untuk kita lakukan. Punca timbulnya jeragat ialah daripada perubahan hormon, kerana itu apabila umur meningkat risk adalah lebih tinggi utk mendapat jeragat. Selain itu juga terdedah kpd cahaya matahari juga merangsang melanocytes yg menjadikan tona kulit kite berbeza.. yg terakhir dari pengambilan bahan2 kimia melalui kosmetik yg digunakan. Jadi perlu berhati2 dalam pengambilan produk2 yg ada di pasaran. Nak rawat jeragat?? Pm/dm kami! #dinnarbeauty #beautyawareness #behealthy #faceandbodytreatment #handandfootspa #spabergerak #spamobile #mobilespa #masterantiaging #lockyourage #lambatpenuan #damansara #seremban #selangorspa #kualalumpur #sayaservis
Salam Jumaat! Pastikan anda memilih apa yg terbaik utk diri anda.. bukan utk org lain! ME time adalah sgt penting untuk kita kembali mendapatkan senses yg munasabah. Ada sesiapa yg x pernah dapatkan ME time? Boleh pm/dm kami utk enjoy!! #dinnarbeauty #beautyawareness #spabergerak #mobilespa #spamobile #lockyourage #masterantiaging #bmftreatment #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah #damansara #seremban #selangorspa #kualalumpur #behealthy #sayajual #sayaservis
Our German client is on #bmftreatment as well! Look how her dark circle fade away! More shaping and cleaned tone of skin.. thank you #customerdinnar for having us! #masterantiaging #lockyourage #faceandbodytreatment #handandfootspa #mobilespa #spabergerak #spamobile #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #behealthywithdinnar #bazaaronline #bazaarpaknil
Cantik tu hanya pada luaran.. yg penting ialah sihat dari segi mental dan fizikal dari dalam baru terpancul di wajah! Kejadian kita sempurna, sihat dan baik kulit kita.. jgnlah kita pulak tidak menjaga amanah Allah.. tau! Pesanan kami ke hati anda.. Assalamualaikum.. selamat pagi.. #bmftreatment #dinnarbeauty #damansara #selangorspa #kualalumpur #seremban #faceandbodytreatment #handandfootspa #lockyourage #masterantiaging #mobilespa #spabergerak #spamobile #bazaaronline #bazaarpaknil
Salam maghrib!! Harini BMF treatment take over #customerdinnar kita.. alhamdulillah.. 5MINIT sebelah naik mcm botox dlm botol! Siap ckp β€œkau betulkan balik muke aku niiii!!!” Hahahah.. jeragat di muka pon semakin pudar selepas treatment 5MINIT! boleh amik pakej lepasni kak... jgn ketinggalan! Moh kite repair kulit kita! #dinnarbeauty #spamobile #spabergerak #mobilespa #masterantiaging #resdungtreatment #sayajual #sayaservis #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #resdungtreatment #lockyourage #bmftreatment #bazaaronline #bazaarpaknil
Morning gais! Ceriakan hari anda.. x kesah la mcm mana ianya bermula tp kita perlu usaha utk jadikan yg akhir bermakna.. paling best klu dpt tlg org! So ringan2 kan tulang membantu org lain.. ringan2 mulut utk bercakap yg baik2.. jaga mata supaya lihat yg baik, dan jaga perbuatan kita.. semoga kita beramal dgn sempurna utk hari ini dan akan dtg! #dinnarbeauty #faceandbodytreatment #handandfootspa #mobilespa #spabergerak #spamobile #damansara #seremban #selangorspa #kualalumpur #bmftreatment #lockyourage #sayajual #sayaservis #bazaarpaknil #bazaaronline #biogenesmedicfacial #sihatbersamadb
Rilex wehh.. rezeki masing2 bile soal dalam bisnes ni.. x perlu melatah sgt.. tp yg perlu ialah saling hormat menghormati antara satu sma lain.. macam mana kau nk up bisnes kau perlu beradab.. manusia skrg semakin pandai , tp klu terlebih pandai pon susah jugak.. dikk.. klu rasa benda tu memudaratkan kau carilah bisnes lain.. jgnlah memperdaya org.. byk lg skin care yg boleh kau up yg jauh lebih elok! Nnt klu org kne cancer tak ke kau susah? Meh jmpe hakak ni haa.. hakak bukan ape, nk membantu consult.. xde niat lain dan utk memberi kesedaran je.. marilah kita sama2 menuju utk mendapat kulit yg lebih cantik! BUKAN plastik BUKAN tegang! BUKAN fake! #dinnarbeauty #beautyawareness #beautydoesnthavetobepain #lovemoderntreatment #spamobile #mobilespa #masterantiaging #curetheskin #spabergerak #seremban #damansara #kualalumpur #selangorspa #bazaaronline #bazaarpaknil
Nak tahu apa BMF buat utk kulit anda?? Lihat gambar ni.. 1) merawat kulit 2) menganjalkan kulit mcm botox di dalam botol 3)menaikkan kulit yg menggelebeh 4) menghilangkan smile lines 5)melembapkan kulit utk melambatkan proses penuaan 6) sesuai utk semua jenis kulit x kira sama ada kering, oily ataupun normal kerana mempunyai arus yg berbeza 7)mencantikkan kulit dan membuang kulit2 mati 8) sekatakan tona kulit 9)membuang segala ternakan di dalam kulit dan macam macam lagiiii... penat den nk tulis! #lockyourage #bmftreatment #mobilespa #masterantiaging #spabergerak #spamalaysia #seremban #selangorspa #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah #berkesan #clinicalandscientific #productpremier2018 #sayajual #sayaservis #bazaaronline #bazaarpaknil
Skrg ade promotion utk 1st trials tau!! Bukan harga RM139, bukan RM100.. tapi hanya RM89!!! Murah murah murah untuk technology yg hightech dan premier, treatment ni sgt MURAH! Ingt senang ke facial boleh pg door to door? Klu kt spa saloon2 mesti barang hebat tu besar2 kan? U will love it with our treatment!! Yg pasti modern treatment merawat kulit dari dalam, sehingga lapisan ke 4! Bukan dgn kikis kulit... dont worry! #dinnarbeauty #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #masterantiaging #lockyourage #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #bmftreatment
Ini adalah salah satu dari testimoni treatment kita.. boleh nampak x perbezaan #bmftreatment ni? Selepas BMF, kulit kelihatan lebih anjal! Lingkaran bawah mata kurang, bibir pon boleh naik.. alhamdulillah! Ini adalah punca teknologi yg dikaji oleh lebih 200 pakar saintis! Bukan colet2, dah putih gituww.. testimoni dari org yg kne strok pon ada.. nk tahu ttg teknologi kami boleh dm/pm ya.. #masterantiaging #bmftreatment #promotion #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #sayajual #sayaservis #spamobile #spabergerak #mobilespa #lockyourage #bazaarpaknil #bazaaronline #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah
Dah lunch ke belum???? Ke buat facial tu?? @dinnarbeauty pon pergi offices during lunch to do treatments.. alhamdulillah for trusting us! Terima kasih uolss.. jgn lupe first timer boleh dpt discount rate yg meletops ok! #resdungtreatment #masterantiaging #dinnarbeauty #spamobile #spabergerak #spamalaysia #mobilespa #lockyourage #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #bmftreatment
Assalamualaikum semua! Sis terlebih neves mlm td.. takut sgt dgn penggunaan brg brg skin care yg ada di pasaran skrg ni.. sis harap semua jadi pengguna yg bijak! Pengguna yg bijak fikir baik buruk kemudian hari.. bkn tertipu dgn produk sampah ya.. ingat, sayangi diri anda tau! #dinnarbeauty #spamobile #spabergerak #masterantiaging #mobilespa #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #sayajual #sayaservis #bmftreatment #beautyawareness
Hey gaiss... hujung minggu ni ada 2 je kekosongan.. sabtu at 8pm and ahad at 2pm.. ade sesiapa nak cantik dan sihat dgn kami?? Pm/dm cepat ya! #dinnarbeauty #spamobile #mobilespa #spabergerak #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #lockyourage #bmftreatment #bazaarpaknil #bazaaronline
Put on your scrub, and wipe away all the dirts with us @dinnarbeauty !! Remember.. konsisten itu penting utk dptkan kulit yg bebas dari produk sampah! Jika sekali buat inginkan kulit yg ploless tp x ingt pulak berape byk produk sampah yg telah digunakan bulan atau bertahun.. ianya ambil masa yg lama utk hilangkan chemical tersebut! Jadi pilihlah produk anda dgn berhati2.. cegah sebelum terlambat!! #resdungtreatment #dinnarbeauty #lockyourage #bmftreatment #faceandbodytreatment #handandfootspa #mobilespa #spabergerak #spamobile #spamalaysia #masterantiaging #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #masterantiaging
Antara masque yg kita ada, adalah antioxidant green tea musk! Sgt best.. yg ni utk kurangkan lingkaran hitam di bawah mata.. merawat jerawat dan juga improve skin tone kita.. #resdungtreatment #lockyourage #masterantiaging #sayajual #sayaservis #spamobile #spabergerak #mobilespa #damansara #seremban #selangorspa #kualalumpur #faceandbodytreatment #handandfootspa #resdungfacial #facialmurah
Tahu tak, nak tau kulit kite bersih selepas mencuci muka ialah bile kite nampak kulit muka bersinar2.. jelas nampak di hidung! Alhamdulillah.. terima kasih #customerdinnar #dinnarbeauty #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #mobilespa #spamobile #spabergerak #masterantiaging #lockyourage #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah #resdungtreatment #bmftreatment
Rasa mcm spa betul kan! Ada wangi wangi... lampu malap.. boleh tidur... yg sedap bile org manjakan kita dgn treatment2 tu... superb lah! #spamobile #spabergerak #mobilespa #dinnarbeauty #damansara #seremban #selangorspa #kualalumpur #handandfootspa #faceandbodytreatment #facialmurah #lockyourage #resdungtreatment #resdungfacial #sayajual #sayaservis #masterantiaging
Kengkawan... rawatan resdung ni tidak menyakitkan ye.. anda hanya akan rasa seperti disedut shj.. disitulah ulat2 demodex keluar.. tidak perlu risau ok! #spamobile #mobilespa #spabergerak #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #faceandbodytreatment #handandfootspa #facialmurah #lockyourage #resdungtreatment #resdungfacial #sayajual #sayaservis #bazaarpaknil #bazaaronline
The best way to handle everything in our life is to stay positive and remember, Allah is always with us.. Assalamualaikum, very good morning to all! #spamobile #spabergerak #mobilespa #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #seremban #selangorspa #damansara #kualalumpur #sayajual #sayaservis #lockyourage #masterantiaging #resdungtreatment #traditionalandmodernfacial
TAHU TAK pemakaian moisturiser adalah amat penting untuk elakkan daripada aktiviti penuaan berlaku keatas kulit kita?? Bukan kulit normal shj yg memerlukannya, malah kulit kering dan berminyk juga sama! Kulit kering lebih cenderung kpd aktiviti penuaan kerana tiada pelembab untuk lapisan yg dalam, begitu juga dgn kulit berminyak. Ingin dapatkan consultation percuma?? Dm/pm kami je.. #spamobile #mobilespa #spabergerak #sayaservis #sayajual #masterantiaging #seremban #selangorspa #kualalumpur #damansara #faceandbodytreatment #handandfootspa #lockyourage #resdungtreatment #resdungfacial #facialmurah
Sedutan whitehead kebanyakkan di area hidung, dagu dan pipi.. traditional ways akan guna sedutan ni.. sebelum melakukannya, perlulah kita bersihkan muka untuk hilangkan kotoran di muka dan seterusnya memastikan liang roma terbuka utk menyenangkan sedutan berlaku.. pastikan kulit anda dicuci bersih untuk elakkan whitehead atau blackhead menetap di muka anda! πŸ‘ŒπŸΌπŸ˜˜πŸ˜˜ #dinnarbeauty #spamobile #spabergerak #mobilespa #traditionaltreatment #moderntreatment #resdungtreatment #faceandbodytreatment #handandfootspa #damansara #seremban #kualalumpur #selangorspa #lockyourage #bazaaronline #bazaarpaknil
Lepas buat facial ni trus pori2 hakak jemah ni mengecik! Yelaa.. bile kau da sedut ulat2 kat dlm liang2 kubur, ehh roma mstlah kau nak tutup balik kan! Takkan nk biar terbukak je an an! Lps je kita buat treatment ni, mestilah letak musk resdung.. dah nama pon resdung treatment! Segalanya resdung lah! Jgn tunggu ulat tu beranak pinak dlm muke kau dikkk.. akk x tanggung!! #seremban #kualalumpur #selangorspa #damansara #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #spamobile #spabergerak #mobilespa #masterantiaging #dinnarbeauty #sayajual #sayaservis
Kalau dah cantik, buat apa2 pon cantik.. thank you @iamsyaa for a little adventure with #dinnarbeauty ! Truly amazing when u feel the difference before and after the treatment. Thank you for choosing us! #damansara #kualalumpur #selangorspa #seremban #lockyourage #facialmurah #resdungfacial #resdungtreatment #handandfootspa #faceandbodytreatment #spamobile #spabergerak #mobilespa #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #sayaservis
Waaaaaaahhhhhhh..... Alhamdulillah #customerdinnar berjaya kurangkan sakit resdung! Kami sangat gembira acik dpt tanganinye dgn mudah walaupon sedap mkn belacan! Hahah.. πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 repeat again this sunday slot with us.. thank youuu acik!!! #damansara #seremban #selangorspa #kualalumpur #facialmurah #resdungtreatment #lockyourage #handandfootspa #faceandbodytreatment #spamobile #spabergerak #mobilespa #bazaarpaknil
A little useful info for us into getting a healthy skin... be sure to take care of your face by using this 4 steps! FREE Consultation with #dinnarbeauty .. #damansara #seremban #selangorspa #kualalumpur #facialmurah #faceandbodytreatment #handandfootspa #mobilespa #spabergerak #spamobile #bazaarpaknil #lockyourage #spamalaysia
next page →