#sendayutinggi

178,016 posts

Loading...
Siapa yg ada masalah sinus atau resdung ? Biasanya apa simptom yg anda alami ? Setiap org tak sama tau. Ada yg naik gatal rongga, mata merah, susah bernafas, nafas berbau & laking sinonim keluar jerawat bernanah . Kenapa jerawat selalu dikaitkan dgn resdung ? Biasanya, resdung akan menyebabkan rasa gatal – gatal pada kulit wajah. Jadi, ini menyebabkan kita sering menggaru wajah dan ini menyebabkan kuman dari kuku akan melekat pada wajah. Di tambah dengan serangan virus resdung dari bawah kulit, jerawat akan tumbuh dengan cepat. Serangan virus resdung secara berterusan akhirnya akan menyebabkan struktur kulit rosak dan liang – liang roma kulit tertutup. Akibatnya jerawat akan terbentuk apabila wajah anda penuh dengan kulit mati dan kotoran dari udara. . Nosygone dirumus khas untuk merawat masalah resdung ni. Ia bantu mencuci dan membunuh kuman resdung dari dalam, merawat jerawat bernanah yang serius dan juga membaik pulih tisu-tisu kulit yang rosak akibat jerawat resdung. . Nosygone RM35.00 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6014-5148 769 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #kurussebelumraya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2018 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #dramamonalisa #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #scrubdistrict #wawawax #hlive #motifviral #bigstage #sendayutinggiselangor #sendayutinggishahalam #sendayutinggipenang #cintatiadaganti #dtoxnatural #kurus
Biasanya mencuci wajah akan terasa kering dan pedih ? Itu tanda kulit sensitif, kering dan menggelupas. Kini, Cleansing Gel hadir dgn ph5.5 yg menyerupai ph asli kulit wajah. Ia tidak menanggalkan “lembapan” wajah semasa proses mencuci selain mencerahkn wajah . Face Cleansing And Makeup Removing Gel + Whitening Walk-in RM36.00 ( Ahli RM32.40 ) . WhatsApp +6013-3262186 untuk order😊 . . . #sendayutinggi #cleansinggelph5 .5 #newproduct #sendayutinggiperak #sendayutinggiipoh #codipoh #codharihari #poslajuharihari #instashoponlinemalaysia
Pengambilan kolagen boleh bermula seawal usia 20-an. Waktu terbaik adalah ketika menginjak 25 tahun ke atas. Sepaket sehari utk pengambilan kolagen yg diperlukan oleh badan. Manakala 2 paket sehari bagi usia 35 tahun ke atas. Sebaiknya di ambil 2 jam sebelum makan berat. Apa kebaikan Cocoa Collagen pada badan? . ♥ Ia minuman suplemen untuk menambahkan kuantiti kolagen yang hilang dalam badan untuk mengelakkan sakit badan dan pereputan tulang. ♥ Ia mengandungi 25oomg kolagen untuk keperluan maksimum badan ♥ Membantu meningkatkan tenaga, mengatasi tumit merekah, siku kering dan kulit bersisik ♥ Menyihat & melebatkan rambut serta kuku ♥ Membantu memudarkan parut dan mengurangkan penghasilan jeragat ♥ Melembap, menganjal dan menegangkan kulit . Cocoa Collagen Shake RM 29.00 (ahli RM 26.10) . Untuk info lanjut boleh wassap 0104530408 atau klik terus link pada bio utk consultation percuma ! ✔️☺️ . #sendayutinggi #cocoacollagen #suplementdrink #sendayutinggi #acnecream #scartoner #sendayutinggimalaysia #sendayutinggitemerloh #sendayutinggimurah #sendayutinggipahang #sendayutinggionline #sendayutinggi #sendayutingginegerisembilan #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggikotabharu #sendayutinggiterengganu #sendayutinggialorsetar #sendayutinggialorsetar #sendayutinggimelaka #sendayutinggikelantan #sendayutinggikelantan #sendayutinggiperak #sendayutinggipantaitimur #sendayutinggiipoh #sendayutinggirompin #sendayutinggiperlis #sendayutinggikuantan #sendayutinggijohor #sendayutinggikedah
Tengah baring2 sambil scroll ig tu mesti tetiba rasa nak mengudap kan? Selalu tak jadi mcm tu? Lepas tu mula lah buat trip pergi melawat peti ais tengok apa yang ada. Ish3…cuba bancuh Easyfull setiap kali rasa craving. InsyaAllah kejap lagi terus ‘mati’ selera tu. Cuba dulu baru tau jadi ke tidak. . Salah satu bahan dalam Easyfull ni adalah beras perang. Beras perang ni memang selalu diambil oleh mereka yang nak turunkan berat badan atau nak maintain berat badan ideal. Ia tergolong dalam karbohidrat kompleks yang buatkan perut lambat lapar selain bagus untuk turunkan paras kolesterol. . Easyfull RM 56.00 (ahli RM 50.40) . Untuk info lanjut boleh wassap 0104530408 atau klik saja link pada bio ! ✔️☺️ . #sendayutinggi #easyfull #latenightcravingtips #sendayutinggi #acnecream #scartoner #sendayutinggimalaysia #sendayutinggitemerloh #sendayutinggimurah #sendayutinggipahang #sendayutinggionline #sendayutinggi #sendayutingginegerisembilan #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggikotabharu #sendayutinggiterengganu #sendayutinggialorsetar #sendayutinggialorsetar #sendayutinggimelaka #sendayutinggikelantan #sendayutinggikelantan #sendayutinggiperak #sendayutinggipantaitimur #sendayutinggiipoh #sendayutinggirompin #sendayutinggiperlis #sendayutinggikuantan #sendayutinggijohor #sendayutinggikedah
Marnaje Oil sememangnya PRODUK LAKU KERAS yang biasa digunakan sebagai minyak anti penuaan. . Ianya membantu mengurangkan pengeluaran minyak yang berlebihan untuk ‘oily skin’ dan dalam pada yang sama mengawal kelembapan kulit muka. . Walaupun ianya sejenis minyak, ianya meresap ke dalam kulit dengan cepat tanpa mengilatkan kulit muka. . Dengan fungsi tersebut, sekali gus menghaluskan tekstur kulit dan nampak lebih berseri. Ianya juga sangat baik untuk menghilangkan kesan-kesan jerawat. . Boleh juga digunakan untuk menghilangkan kesan-kesan parut pada bahagian badan yang lain. . Antara kandungan terbaik dan berkhasiat yang menyebabkan Marjane Oil sangat bagus untuk kulit ialah: . Shea Butter – Sejenis lemak berwarna putih kekuningan yang dihasilkan dari sejenis kekacang berlemak. Kekacang ini berasal dari Afrika dan banyak digunakan untuk tujuan rawatan kulit dan sebagai kandungan kosmetik. Ianya bersifat anti-inflamasi. Tekstur lembutnya memudahkan ianya meresap ke dalam kulit dan sangat bagus untuk mengatasi kerosakan kulit akibat terdedah dengan pancaran ultraviolet. . Macadamia Nut Oil (Macadamis Ternifolia Seed Oil) – Selain daripada rasanya yang berlemak dan sedap, ianya juga banyak digunakan dalam rawatan kulit dan sebagai kandungan produk kecantikan. Ianya berupaya membekalkan nutrien kepada kulit dengan menjadikan kulit lembut, lembap, mengatasi masalah kehilangan air dalam kulit dan mencantikkan kulit. . Minyak Badam / Sweet Almond Oil (Prunus Amygdalus Dulcis) – Minyak badam merupakan antara minyak terbaik yang telah diamalkan sejak zaman Yunani lagi untuk perubatan dan kecantikan. Ianya memang terkenal dengan kebaikan untuk penjagaan kesihatan serta kecantikan kulit serta rambut . 📲Whatsapp: +6018-2320816 http://www.wasap.my/+60182320816/JRM . #jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #jrmrawang #sayajualmurah #bondarozitaibrahim #zinniamagenta #marjeneoil #biobeautyessence
SET BEAUTY LADY 🎉 . 🌷BC CREAM 🌷GREEN TEA FACEMIST 🌷BRUSH 🌷MASCARA 🎁FREE CLEANSING WIPE 🎁FREE GIFT 5 ITEM 📮FREEPOSTAGE . Whatsapp sekrang untuk dapatkan harga yang menarik dgn DYXY cosmetics. . 📲www.wasap.my/60135388843 . #usahawandyxy #teamyaya #flacademy #teamdyxy #sendayutinggi #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyaeonnbukittinggi #dyxytescoklang #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxybukittinggiklang #dyxyAndalas #dyxyTelukPulai #dyxyTelokgadong #dyxybanting #dyxysaujanaputera #dyxyjenjarum #dyxytelokdatok #dyxyseksyen32 #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara
Tengah baring2 sambil scroll ig tu mesti tetiba rasa nak mengudap kan? Selalu tak jadi mcm tu? Lepas tu mula lah buat trip pergi melawat peti ais tengok apa yang ada. Ish3…cuba bancuh Easyfull setiap kali rasa craving. InsyaAllah kejap lagi terus ‘mati’ selera tu. Cuba dulu baru tau jadi ke tidak. . Salah satu bahan dalam Easyfull ni adalah beras perang. Beras perang ni memang selalu diambil oleh mereka yang nak turunkan berat badan atau nak maintain berat badan. Ia tergolong dalam karbohidrat kompleks yang buatkan perut lambat lapar selain bagus untuk turunkan paras kolesterol. . Easyfull RM 56.00 (ahli RM 50.40) . .Cod area Nilai, Bangi, Kajang, dan kawasan berhampiran dengannya (caj dikenakan mengikut tempat) . Pembelian RM100 ke atas FREE cod caj . #sendayutinggibangi #sendayutingginilai #sendayutinggikajang #sendayutinggibandarseriputra #sendayutinggibukitmahkota   #sendayutingginilai #sendayutingginilaiimpian #sendayutinggisalaktinggi #sendayutinggisemenyih #sendayutinggi #easyfull #latenightcravingtips
TENGOK SAMPAI HABIS ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ SUNBURN HILANG HAPPY GILLERRRRR TANGAN DAH TAK BERBELANG MACAM TAK PERCAYA ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 808 2100 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #trustedsellermalaysia #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #moodrepublik #gegariafest #cintafatamorgana #tititancinta #cintafatamorgana #halalkanhatiyangkucuri #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #naelofa #wishservicebyjannanick #siapataknakcantik
Repost @sendayutinggimy • • • • • EasyFull sgt membantu cut craving/kawal selera makan utk mereka yg nak kurangkan berat badan. . Ia bukan supplement utk kurus tetapi dari segi kawalan pengambilan makanan dan kalori, ia sgt membantu. . Ia mengandungi pelbagai jenis zat dr pelbagai sumber khasiat. Jd jgn risau ttg sumber karbohidrat dan sebagainya. . Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing. DM kami atau whatsaap +60162038031 @ady.ramon untuk pembelian atau product consultation. . #superfood #caloriecontrol #cravingcontrol #mealreplacement #protein #slimming #weightcontrol #foodintake #sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline #sendayutinggisabah #sendayutinggikotakinabalu #sendayutinggikk #sendayutinggikaramunsing #sendayutinggikeningau #sendayutinggitambunan #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggisepang #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggiklia #baazarpaknil #stokisstsabah #stokissendayutinggi #sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline #sendayutinggisabah #sendayutinggikotakinabalu #sendayutinggikk #sendayutinggikaramunsing #sendayutinggikeningau #sendayutinggilabuan #sendayutinggisepang #sendayutinggibrunei
🌸5 Perkara Anda Perlu Tahu Tentang UV DEFENSE CREAM HYDRATING TINTED SUSNCREEN🌸 . 1. Pelindung & Pelembap Kulit 2 Dalam 1 2. Dirumus dengan formula ‘waterbase’, memang tidak meninggalkan rasa melekit atau tebal pada wajah. 3. Lengkap dengan SPF 50 PA++ untuk perlindungan dari sinaran UV 4. Tekstur warna produk seakan warna asli kulit & sesuai untuk semua tona wajah. 5. Sangat sesuai kulit kering, kombinasi, sensitif dan normal. . Serius best! Kalau pakai sunscreen ni shj pun dah okay utk muka nampak berseri😘 . . . . . #uvdefensecream #sunscreen #sendayutinggi #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggiselangor
Pilihan TERBAIK untuk produk Penggemuk Badan. Kami hanya menyediakan Suplemen Herbal Berkualitas dan bersertifikat International. Tersertifikasi Halal, BPOM, Depkes, FDA Amerika , TGA Australia , menjadi produk favorite di China dan dunia, menjadi produk farmasi di jajaran no.1 China. Dijamin praktis dan bebas efeksamping, GARANSI barang sampai, & telah membantu ribuan orang baik konsumen di dalam maupun luar negeri. Ada Promo Diskon Termurah! Siapa cepat dia dapat!! ㅤㅤ ㅤㅤ ================================ ㅤㅤ ㅤㅤ Hub Admin di ✆✉☏ ㅤㅤ ㅤㅤ WA/SMS : 085777426517 LINE : sanitaryherbals FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ㅤㅤ ================================ ㅤㅤ ㅤㅤ #badantinggi #tambahtinggi #sendayutinggi #sepatuhaktinggi #tebingtinggi #bukittinggi #darahtinggi #pecanduketinggian #ubattinggi #obattinggimurah #salaktinggi #cepattinggi #jualobattinggi #conversetinggi #berkualitastinggi #pecandu_ketinggian #tanjungtinggi #tipstinggi #sepatutinggi #jualbarangberkualitastinggi #weightliftinggirls #tinggisekejap #powerliftinggirls #mautinggi #supplementtinggi #tinggibadan #tinggi #bukittinggiku #kotatinggi #tebingtinggi #tinggibadan
. AWAK, AWAK LUNCH APA TADI??? . . . . . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 808 2100 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #trustedsellermalaysia #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #moodrepublik #gegariafest #cintafatamorgana #tititancinta #cintafatamorgana #halalkanhatiyangkucuri #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #naelofa #wishservicebyjannanick #siapataknakcantik
. ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ SUNBURN HILANG HAPPY GILLERRRRR TANGAN DAH TAK BERBELANG MACAM TAK PERCAYA ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 808 2100 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #trustedsellermalaysia #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #moodrepublik #gegariafest #cintafatamorgana #tititancinta #cintafatamorgana #halalkanhatiyangkucuri #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #naelofa #wishservicebyjannanick #siapataknakcantik
Siapa peminat D’Folia Coffe kat sini? Komen sikit kenapa korang suka minuman ni. Kalau nak tahu, selain memberi tenaga, kopi juga sebenarnya membantu dalam proses pembakaran lemak. Kebanyakkan produk pembakar lemak atau yang mengurangkan berat badan mengandungi kopi sebagai salah satu bahannya. Kandungan kafein yang ada dalam kopi ni akan membantu meningkatkan kadar metabolisme tubuh yang membantu proses pembakaran lemak dengan lebih baik. . D’folia Coffee ni dirumus khas dengan bijian kopi dan juga kacip fatimah untuk merawat pelbagai masalah dalaman wanita seperti keputihan, menyihatkan rahim, sebagai herba perapat, mengelak mudah letih dan memberi tenaga. . D’folia Coffee RM27.50 (ahli RM24.75) - click link on bio for order 📲 📦 postage EVERYDAY 📌 add RM8 sm || RM12 ss 🎁 FREE post belian RM100 📍pickup/walk in : Kuchai Entreprenuers Park (Kuchai Lama) / Taman Sri Nanding (Hulu Langat) ❌ COD not available - fast respond : 📲 01137519734 📲 01137519734 📲 01137519734 - #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #sendayutinggi #kualalumpur #ainaserum #dherbs #quputeh #qurose #jrmmurah #sendayutinggimurah #scrubdistrict #skincare #supplement #makeupartist #whiteningpearlcream #aurawhite #glowglowing #goodvirtuesco #safi #watsons #drugstore #himalaya #simple #dfoliacoffee #womendrink
. Swatches Doll Skin BB Cushion pada tangan. Sekarang dah ada penambahan kod baru, no 4 Cocoa Caramel khas untuk si manis berkulit sawo matang. Bukan itu saja baru, formula pun dah upgraded baru siap ada gabungan Vitamin E dan Whitening Complex untuk mencerahkan kompleksi wajah, menyekatakan rona kulit serta menaikkan seri wajah yang kusam. BB Cushion kali ini juga mengandungi Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract dan Algae Extract untuk memberi lembapan maksima pada kulit wajah agar kekal lembap sepanjang hari especially those with dry skin. Tunggu apa lagi? Jom la grab sekarang! . Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90 (ahli RM44.90) - click link on bio for order 📲 📦 postage EVERYDAY 📌 add RM8 sm || RM12 ss 🎁 FREE post belian RM100 📍pickup/walk in : Kuchai Entreprenuers Park (Kuchai Lama) / Taman Sri Nanding (Hulu Langat) ❌ COD not available - fast respond : 📲 01137519734 📲 01137519734 📲 01137519734 - #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #sendayutinggi #kualalumpur #ainaserum #dherbs #quputeh #qurose #jrmmurah #sendayutinggimurah #scrubdistrict #whiteningpearlcream #aurawhite #glowglowing #goodvirtuesco #safi #watsons #drugstore #himalaya #simple #dollskinbbcushion #dewyskin
Dah beli tapi tak tahu cara makan? Untuk yang ada masalah resdung boleh follow step ni. Siang : Ambil 2 biji Lucimax sebelum makan. Kemudian tunggu 15 minit dan ambil 2 biji Nosygone pula. . Malam : Ambil 2 biji Lucimax sebelum makan. Kemudian tunggu 15 minit dan ambil 2 biji Nosygone pula. . Lucimax mengandungi Ganoderma Lucidum, raja segala penawar untuk membantu membaikpulih semula sistem dalaman badan secara sistematik. Ia juga mengatasi dan mencegah masalah sembelit, menurunkan kolesterol, meransang imuniti, membuang toksin, tekanan darah tinggi & rendah serta sukar tidur malam. . Nosygone dirumus khas untuk merawat masalah resdung ni. Ia bantu mencuci dan membunuh kuman resdung dari dalam, merawat jerawat bernanah yang serius dan juga membaik pulih tisu-tisu kulit yang rosak akibat jerawat resdung. . Lucimax RM 35.00 (ahli RM 31.50) Nosygone RM 35.00 (ahli RM 31.50) - click link on bio for order 📲 📦 postage EVERYDAY 📌 add RM8 sm || RM12 ss 🎁 FREE post belian RM100 📍pickup/walk in : Kuchai Entreprenuers Park (Kuchai Lama) / Taman Sri Nanding (Hulu Langat) ❌ COD not available - fast respond : 📲 01137519734 📲 01137519734 📲 01137519734 - #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #sendayutinggi #kualalumpur #ainaserum #dherbs #quputeh #qurose #jrmmurah #sendayutinggimurah #scrubdistrict #whiteningpearlcream #aurawhite #glowglowing #goodvirtuesco #safi #watsons #drugstore #sendayutinggi #lucimax #nosygone #sinustreatment
🔹 Scar Toner RM33.00 (Ahli RM 31.35)🔹 . *************** FACE TREATMENT *************** *************** SENDAYU TINGGI **************** . Scar Toner ni dah lama ada di pasaran dan memang ramai dah cuba dan berjaya merawat masalah parut, jerawat, kulit berminyak dan pori besar. . Scar Toner ni boleh digunakan setiap hari selepas mencuci wajah. Sapukan pada seluruh wajah menggunakan cotton pad. .️ . . . 📲📲📲 whatsapp 018-3797432 . . . . Maklumat lanjut mengenai kandungan / no.pendaftaran produk boleh rujuk di www.sendayutinggi.com . . . #stonlinedealer #sendayutinggi #scartoner #oilyskin #acneset #acne
Alhamdulillah ramai yang berpuas hati dengan Brightening Series Cleanser. Tips utk bersihkan mekap, sentiasa buat ‘double cleansing’ masa nak tanggalkan mekap. Remove makeup dengan normal mekap remover yang water based, then guna mekap remover yang boleh ‘melt’ kan mekap iaitu yang ada ‘oil’. Kemudian baru cuci wajah dengan cleanser . Cara ni akan bantu tanggalkan seluruh kotoran bukan sejadar mekap je tapi segala habuk pencemaran yang melekat dkt muka. Brightening Series Whitening & Moisturise Cleanser khas untuk mereka yang mempunyai kulit kering dan kusam. Ia tidak akan mengeringkan kulit selepas cucian dan ia bantu mencerahkan serta menyekatakan tona wajah. . Brightening Series Whitening & Moisturise Cleanser RM 33.00 (ahli RM 29.70) - click link on bio for order 📲 📦 postage EVERYDAY 📌 add RM8 sm || RM12 ss 🎁 FREE post belian RM100 📍pickup/walk in : Kuchai Entreprenuers Park (Kuchai Lama) / Taman Sri Nanding (Hulu Langat) ❌ COD not available - fast respond : 📲 01137519734 📲 01137519734 📲 01137519734 - #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #sendayutinggi #kualalumpur #ainaserum #dherbs #quputeh #qurose #jrmmurah #sendayutinggimurah #scrubdistrict #skincare #supplement #makeupartist #whiteningpearlcream #aurawhite #glowglowing #goodvirtuesco #sendayutinggi #brscleanser &whiteningcleanser
[BARU] Face Cleansing Makeup Remover Gel pH 5.5 by Sendayu Tinggi ⭐️ _ • Pembersih jenis gel dengan Ph5.5 yang membersihkan kulit tanpa menanggalkan pH semulajadi kulit. Ia tidak menyebabkan wajah terasa “ketat” atau kering selepas mencuci muka • Membantu memutih wajah serta membersihkan kekotoran dan sel kulit mati. Membuatkan kulit kekal lembut dan lembap. • Sesuai untuk kulit kering, terlalu kering dan normal. • Bebas Paraben _ Face Cleansing Makeup Remover Gel pH 5.5 + whitening RM36.00 (ahli RM32.40) . 🗣FREE Consultation 📮Postage RM8 SM / RM12 SS 🙅🏻‍♀️NO COD / NO SELF PICKUP . Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 📲📩 TERIMA KASIH 😘 . #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #healthbeautymalaysiaonlineshop #onlineshop #facecleansingmakeupremovinggel #makeupremover #cleanser #skincare #whitening #flawless #pembersihmuka #penanggalmakeup #mencerahkanwajah #pencuciwajah #gelcleanser #facewash #facecleanser #penjagaanwajah #nakcantik #bestseller #musthave #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup
D’folia adalah merupakan suplemen herba yang dirumus khas untuk menjaga dalaman wanita terutamanya bahagian rahim. D’folia ni bukan sahaja untuk wanita yang dah berkahwin, tapi juga sesuai untuk wanita bujang untuk menjaga kesihatan rahim. . Antara kebaikan D’folia ialah: 1. Mengatasi masalah keputihan dan bau busuk pada vagina. 2. Menguatkan rahim lemah terutama untuk wanita yang mudah keguguran di awal kehamilan 3. Merapatkan otot & tisu dalaman rahim serta tulang pelvik selepas mengandung dan bersalin. 4. Menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin atau selepas pembedahan. 5. Menaikkan seri wajah dan atasi sembab/gelap dibawah mata. . D’Folia RM31.50 (ahli RM28.35) . @eika_beautybyjelita 0192596563 @eika_beautybyjelita 0192596563 @eika_beautybyjelita 0192596563 .. #sendayutinggi #dealersendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikelantan #sendayutinggkotabharu #sendayutinggitanahmerah #sendayutinggimachang #sendayutinggipasirmas #stdealer #dealerst #stonline #kopidfolia #kopikacipfatimah #kopist #dfoliacoffee #dfoliacapsule #jamusendayutinggi #rawatcyst #dfolia
Creamy Matte Lipstick adalah gabungan dua jenis kemasan iaitu ‘creamy’ dan ‘matte’. Ia sesuai untuk bibir kering kerana tidak menyebabkan bibir merekah atau kering. Ianya juga tahan lama tanpa perlu touch up yang kerap. Korang dah try warna yg mana?? Komen sikit. . CREAMY MATTE LIPSTICK RM 31.00 (ahli RM 27.90) . @beauty_byjelita 0192596563 @beauty_byjelita 0192596563 @beauty_byjelita 0192596563 . #mattelipstic #creamymattelipstic #lipstickmatte #mattelipsticksendayutinggi #mattelipstickst #sendayutinggi #sendayutinggionline #stonline #dealerst #dealersendayutinggi #stkelantan #stkotabharu #sttanahmerah #stpasirmas #stmachang #stkelantan #delaerstkelantan #sendayutinggikelantan #sendayutinggikb #sendayutinggikotabharu #sendayutinggitanahmerah #sendayutinggipasirmas #sendayutinggimachang #kosmetikst #sendayutinggikosmetik #brighteningseries #pelembapst #soothinggel #pearlcream #cocoacollagen
Ada yang dah keluar lunch ke? Ha biarkan diorang. Mana yang lunch lewat tu sebab kerja menimbun confirm dah terbayang2 nasi sepinggan, ayam seketul, sayur campur, tetiba ada pulak side dish lauk2 lain. Banyak betul lauknya. Ye lah sebab lambat lunch kan, confirm level lapar tahap dewa. Ok stop kejap. Baca and hadamkan ye. . Bila lewat makan, kita cenderung untuk makan portion yang banyak sebab masa tu perut tengah kosong dan otak bagi signal perut lapar dan perlu diisi. Tapi sebenarnya tak perlu makan banyak pun, cuma masa tu otak tak mampu proses maklumat sebab terlalu lapar. Ada cara untuk tak makan banyak, salah satunya minum air kosong dulu segelas kemudian makan dengan perlahan. Kunyah lambat-lambat. Otak akan proses perut kita dah kenyang secara automatik bila makanan dah perlahan-lahan masuk dalam perut. Tapi kalau takut tak mampu nak buat cara kat atas tu, bancuh la Slimmax. . Seeloknya bancuh Slimmax Drink setengah jam sebelum makan berat untuk bagi masa Slimmax berkesan. Percayalah masa nk keluar lunch nanti confirm kurang rasa lapar tu. Slimmax Drink merupakan minuman campuran bijirin serat yang dirumus khas untuk membantu proses penurunan berat badan dan salah satu bahan yang terkandung dalam Slimmax Drink ialah beras perang. Beras perang merupakan karbohidrat kompleks. Ia mampu memberi tambahan tenaga dan juga rasa kenyang dengan lebih lama. Sebab tu, beras perang ni selalu diambil oleh mereka yang nak menurunkan berat badan. Slimmax Drink juga boleh diambil bagi pesakit kencing manis ya sebab menggunakan stevia sebagai pemanis semulajadi. . SLIMMAX DRINK RM29.50 (ahli RM28.00). . #sendayutinggi #slimmaxdrink #brownrice
Ramai tahu yang sinar UV ni merbahaya, tapi tak ramai yang ambil tindakan untuk melindungi kulit dari sinar UV ni. Ada yang berpendapat, “ah! Aku kerja dalam office, tak kena sinar matahari. Tak pakai sunblock pun taka pa”. Haa sebenarnya salah tau. Sinar UV ni ada dimana-mana je selagi tempat kita tu ada tingkap. Walhal masa hari mendung pun sinar UV masih ada tau. . Sinar UV ni atau nama panjangnya Sinar Ultra Violet adalah sinar yang dipancarkan oleh matahari. Sinar UV terbahagi kepada 3 iaitu Sinar UVA, UVB dan UVC. Sinar UV yang paling bahaya ialah UVC, tapi jangan risau kerana sinar UVC dah dihalang oleh lapisan ozon bumi. Walaupun kita dah selamat dari sinar UVC, sinaran UVA dan UVB masih ada. Sinar UVA dan UVB ni dapat menembusi lapisan ozon dan menyebabkan pelbagai masalah pada kulit. . Sinar UVA akan merosak sel kulit pada lapisan luaran kulit serta menyebabkan kerosakan pada DNA dan meningkatkan risiko kanser kulit. Sinar UVB pula menyebabkan kesan terbakar pada kulit (sunburn), merosakkan lapisan epidermis lebih dalam dan membuatkan warna kulit menjadi kecoklatan sehingga menyebabkan jeragat! . Sebab itulah pentingnya penggunaan krim pelindung sinar UV ni setiap hari walaupun kita tak buat aktiviti outdoor. Ia akan bantu untuk lindungi kulit dari bahaya yang ada pada sinar UV . UV Defense Cream Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . @sendayu.tinggi.online 0192596563 @sendayu.tinggi.online 0192596563 @sendayu.tinggi.online 0192596563 . #mattesunscreen #sunscreen #foundation #uvcream #uvtintedcream #sunblocksendayutinggi #kolagen #sendayutinggi #sendayutinggionline #stonline #dealerst #dealersendayutinggi #stkelantan #stkotabharu #sttanahmerah #stpasirmas #stmachang #stkelantan #delaerstkelantan #sendayutinggikelantan #sendayutinggikb #sendayutinggikotabharu #sendayutinggitanahmerah #sendayutinggipasirmas #sendayutinggimachang #kosmetikst #sendayutinggikosmetik #brighteningseries #sendayutinggi #uvdefensecream
Khasiat SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS: ✔️ Perlindungan sinar UV ✔ Kuat kan imun badan. Cepat sembuh selsema dan demam ✔️ Tona kulit lebih sekata ✔️ Cerahkan kulit secara semulajadi ✔️ Bantu masalah kulit sensitif ✔️ Ganti tisu rosak dan cepat sembuhkan luka ✔️ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ✔️ Elakkan masalah gusi berdarah ✔️ Bantu merawat masalah jerawat degil ✔️ Menghasilkan kolagen dalam badan Meh oder dengan fatin..konsultan shaklee yang sah 017-2273385 #dtxcomplex #detoxHati #shakleeputrawalk #shakleetamanpinggiranputra #shakleekajang #shakleekajang #shakleemachang #shakleeserikembangan #shakleekualakrai #shakleeputrajaya #shakleeguchil #shakleeguchil #shakleeequinepark #herbalife #sendayutinggi #syifamelvin #sitinurhaliza #ctdk #noradanish #mirafilzah #shakleeKelantan #shakleetanahmerah #MMT #bisneswithMMT #teaminstamf
Creamy Matte Lipstick adalah gabungan dua jenis kemasan iaitu ‘creamy’ dan ‘matte’. Ia sesuai untuk bibir kering kerana tidak menyebabkan bibir merekah atau kering. Ianya juga tahan lama tanpa perlu touch up yang kerap. Korang dah try warna yg mana?? Komen sikit. . CREAMY MATTE LIPSTICK RM 31.00 (ahli RM 27.90) . #sendayutinggi #creamymatte
. SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (3-6bulan) 🌸Kulit cerah sekata 🌸Pori muka mengecil 🌸Jerawat mengecut 🌸Kulit lebih lembut & halus 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Meransang pembentukan kolagen 🌸Mengekalkan awet muda 🌸Membantu menguatkan imunisasi badan so, jarang kena demam 🌸Mengurangkan tanda penuaan 🌸Membantu kulit sensitif seperti ekzema & resdung 🌸Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌸Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir . VITAMIN E (4bulan) 🌸Mengurangkan parut jerawat 🌸Mengurangkan kesan jeragat 🌸 Mengurangkan stretchmark lepas bersalin 🌸Menjadikan kulit lembab secara semulajadi 🌸Sesuai untuk kulit kering/bersisik 🌸Menjadikan kulit awet muda 🌸Menjadikan kulit bebas cela 🌸Mengurangkan kedutan 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mencegah kesan negatif yg disebabkan oleh sinar UV 🌸Meningkatkan daya pertahanan badan 🌸Mengandungi antioksidan yang tinggi Untuk pertanyaan..whatsapp fatin 017-2273385 #dtxcomplex #detoxHati #shakleeputrawalk #shakleetamanpinggiranputra #shakleekajang #shakleekajang #shakleemachang #shakleeserikembangan #shakleekualakrai #shakleeputrajaya #shakleeguchil #shakleeguchil #shakleeequinepark #herbalife #sendayutinggi #syifamelvin #sitinurhaliza #ctdk #noradanish #mirafilzah #shakleeKelantan #shakleetanahmerah #MMT #bisneswithMMT #teaminstamf
#bondarozitaibrahim Sebelum sy ada rumah hutan sy akan mengurut bdn sy sebuln 2 kali.. dlm teori perubatan holistik sebenarnya sebaik2 nya bdn kita ni diurut 3 bulan sekali.. . Bnyak kebaikn berurut ni sebenarnya kalau kita tahu.. apa yg sy dapati dn amalan yg sy buat ini mengurut bdn sy sejak muda dgn kekerapan itu.. dgn minyak yg sy gunakan dpt membantu menengangkn kulit..mencantikkan kulit.. mengurangkan selulit dn ia juga dpt melancarkan peredaran darah dn urat saraf tidak bergumpal.. . Sbb itu bila org dtg berurut di rumah hutan bonda.. pertama sekali sy akn menggunakan satu gel minyak pati halia dibawah tapak kaki utk merangsang darah dn memanaskannya.. . Selepas itu tukang urut sy akan menggunakan flora aroma terapi iaitu sejenis minyak yg sgt lembut halus disertai dgn bauan bunga2an tuk membuang sel kulit mati dn memberi terapi kepada diri.. membuatkn kita rasa tenang dn lebih gembira.. . Sbb itu sy xbenarkan mandi selepas berurut.. tetapi bg org yg ada masalah sendi.. strok.. sakit pinggang.. atau lumpuh.. minyak khelin myra seeloknya diurut pd tempat yg sukar bergerak.. . Bagi wanita yg ingin mencantikkan bdnnya seeloknya menggunakan naria romasty utk disapu pd payudaranya.. . Bagi kaum adam nk menguatkn tenaga kelakian biasanya mereka akan menggunakan naria romasty.. #jamuratumalaya #jrmkemaman #jamu #jrmterengganu #bondarozita #sendayutinggi #jamuratumalayaterengganu #kemaman #royalv #jamuwanita #mushtanir #dungun #jrmmurah #onlinemalaysia #jualonline 0189161747 0169229496
Shaping gel ni rasa sejuk berangin & tak panas macam Body Contour Cream. So boleh sapu pada dekat muka, urut bawah dagu serta bawah rahang. Ia akan mengurangkan sembab, water retention dan memberikan efek lifting pada bentuk muka. Plus shaping gel ni memang cepat meresap dan tak rasa melekit. So boleh sangat kalau nak sapu dekat perut, peha, atau bawah tangan yang membuai-buai tu. . Bagaimana Shaping Gel Berfungsi ? Shaping Gel menggalakkan proses lipolisis iaitu pencairan lemak apabila disapu dan diurut disekitar bawah dagu bagi membantu memecahkan lemak selain mengurangkan kesan double chin. Shaping Gel juga boleh disapu pada bahagian badan yang berlemak seperti bawah lengan, perut dan peha. Gunakan 2 kali sehari selepas mandi atau sebelum bersenam untuk hasil yg terbaik. . #sendayutinggi #shapinggelsg #slimminggel
Apa sebenarnya facial spray ni? Kenapa perlu pakai facial spray? Ini adalah antara soalan yang selalu ditanyakan berkenaan facial spray ni. . Facial spray ni sebenarnya ialah pelembap dan penyegar wajah 2 dalam 1. Ia berbentuk cecair dan ia sangat memudahkan. Bila-bila masa kulit muka terasa kering, kita boleh terus spray facial spray ni pada wajah. Selain segarkan wajah, facial spray ni juga bantu untuk buat makeup tahan lebih lama supaya tak bercapuk. . X-Ne Facial Spray ni sesuai digunakan untuk mereka yang ada kulit berminyak dan berjerawat. Ia akan bantu kawal minyak dan juga bantu rawat jerawat pada kulit wajah. . X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) #sendayutinggi #xnefacialspray
Tengah baring2 sambil scroll ig tu mesti tetiba rasa nak mengudap kan? Selalu tak jadi mcm tu? Lepas tu mula lah buat trip pergi melawat peti ais tengok apa yang ada. Ish3…cuba bancuh Easyfull setiap kali rasa craving. InsyaAllah kejap lagi terus ‘mati’ selera tu. Cuba dulu baru tau jadi ke tidak. . Salah satu bahan dalam Easyfull ni adalah beras perang. Beras perang ni memang selalu diambil oleh mereka yang nak turunkan berat badan atau nak maintain berat badan ideal. Ia tergolong dalam karbohidrat kompleks yang buatkan perut lambat lapar selain bagus untuk turunkan paras kolesterol. . Easyfull RM 56.00 . #sendayutinggi #easyfull #latenightcravingtips #cutcraving
Chocolate Fiber Life membekalkan tenaga dan membuatkan kita rasa kenyang berpanjangan . Chocolate Fiber Life mengandungi sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan . Minuman coklat ini sangat tinggi dengan unsur fiber, Vitamin E dan B, Asid Folik, Mineral, Phosphat, Maganese dan Zat besi. Ia sangat bagus membekalkan tenaga dan dijadikan ikhtiar untuk turunkan kolestrol, mengurangkan penyakit kencing manis, memperoleh jantung yang sihat selain menguatkan tulang dan gigi . Ia juga mengandungi Inulin iaitu serat prebiotik yang membantu menyuburkan bakteria baik dalam usus dan melancarkan sistem penghadaman . Pesakit gastrik, reflux, susah buang air besar sangat elok amalkan Choc Fiber Life terutama pada bulan puasa. Wanita hamil atau dalam pantang juga boleh ambil produk ini . Choc Fiber mengandungi gula stevia dan bukan gula tebu. Tiada masalah bagi pesakit kencing manis untuk amalkan produk ini . Cara penyediaan: Tuangkan satu sachet Choc Fiber Life ke dalam 150ml – 200ml air panas dan kacau sehingga larut. (Satu pek Choc Fiber Life mengandungi 15 sachet) . Chocolate Fiber Life RM63 . #jrmfeedback #jamuratumalaya #pengedarjrm #pengedarst #meruklang #jamuratumalaya #sendayutinggi
26-28/10/2018 Menangis tengok harga ceni 😭😭😭 Yang dah biasa guna skincare ST MESTI BELI untuk stock jangka panjang. FREE ACNE BALM lagi!! JIMAT ALMOST RM20++ 😱💞 _ Cara-cara untuk buat tempahan : 1️⃣ Terus DM / Whatsapp 0149033050 2️⃣ Nyatakan no. ahli Sendayu Tinggi (jika ada) 3️⃣ Nama, alamat & no. telefon 4️⃣ Senarai barang _ • Service Charge RM3-RM5 per oder/per head • Full payment after submit order sebaiknya sebelum 26/10/2018 untuk dapatakan harga promosi _ 🗣FREE Consultation 📮Postage RM8 SM / RM12 SS 🙅🏻‍♀️NO COD / NO SELF PICKUP . Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 📲📩 TERIMA KASIH 😘 . #stwarehouse #promosimurahgila #promosisendayutinggi #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #healthbeautymalaysiaonlineshop #onlineshop #acneseries #acnescars #acnecare #oilyskin #supplements #flawlessskin #clearskin #skincare #acnebalm #scartoner #makeuplover #penjagaanwajah #nakcantik #bestseller #musthave #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup
. Ada yang dah keluar lunch ke? Ha biarkan diorang. Mana yang lunch lewat tu sebab kerja menimbun confirm dah terbayang2 nasi sepinggan, ayam seketul, sayur campur, tetiba ada pulak side dish lauk2 lain. Banyak betul lauknya. Ye lah sebab lambat lunch kan, confirm level lapar tahap dewa. Ok stop kejap. Baca and hadamkan ye. . Bila lewat makan, kita cenderung untuk makan portion yang banyak sebab masa tu perut tengah kosong dan otak bagi signal perut lapar dan perlu diisi. Tapi sebenarnya tak perlu makan banyak pun, cuma masa tu otak tak mampu proses maklumat sebab terlalu lapar. Ada cara untuk tak makan banyak, salah satunya minum air kosong dulu segelas kemudian makan dengan perlahan. Kunyah lambat-lambat. Otak akan proses perut kita dah kenyang secara automatik bila makanan dah perlahan-lahan masuk dalam perut. Tapi kalau takut tak mampu nak buat cara kat atas tu, bancuh la Slimmax. . Seeloknya bancuh Slimmax Drink setengah jam sebelum makan berat untuk bagi masa Slimmax berkesan. Percayalah masa nk keluar lunch nanti confirm kurang rasa lapar tu. Slimmax Drink merupakan minuman campuran bijirin serat yang dirumus khas untuk membantu proses penurunan berat badan dan salah satu bahan yang terkandung dalam Slimmax Drink ialah beras perang. Beras perang merupakan karbohidrat kompleks. Ia mampu memberi tambahan tenaga dan juga rasa kenyang dengan lebih lama. Sebab tu, beras perang ni selalu diambil oleh mereka yang nak menurunkan berat badan. Slimmax Drink juga boleh diambil bagi pesakit kencing manis ya sebab menggunakan stevia sebagai pemanis semulajadi. . SLIMMAX DRINK RM29.50 (ahli RM28.00). . Berminat Boleh Whtspp Di 0182953064 Cod Atau Self Pick Up Tmn Melati Dan Postage. . #sendayutinggi #slimmaxdrink #brownrice
Shaping gel ni rasa sejuk berangin & tak panas macam Body Contour Cream. So boleh sapu pada dekat muka, urut bawah dagu serta bawah rahang. Ia akan mengurangkan sembab, water retention dan memberikan efek lifting pada bentuk muka. Plus shaping gel ni memang cepat meresap dan tak rasa melekit. So boleh sangat kalau nak sapu dekat perut, peha, atau bawah tangan yang membuai-buai tu. . Bagaimana Shaping Gel Berfungsi ? Shaping Gel menggalakkan proses lipolisis iaitu pencairan lemak apabila disapu dan diurut disekitar bawah dagu bagi membantu memecahkan lemak selain mengurangkan kesan double chin. Shaping Gel juga boleh disapu pada bahagian badan yang berlemak seperti bawah lengan, perut dan peha. Gunakan 2 kali sehari selepas mandi atau sebelum bersenam untuk hasil yg terbaik. . Shaping Gel RM47.00 ( ahli RM42.30 ) . #sendayutinggi #shapinggel #slimminggel
Pengambilan kolagen boleh bermula seawal usia 20-an. Waktu terbaik adalah ketika menginjak 25 tahun ke atas. Sepaket sehari utk pengambilan kolagen yg diperlukan oleh badan. Manakala 2 paket sehari bagi usia 35 tahun ke atas. Sebaiknya di ambil 2 jam sebelum makan berat. Apa kebaikan Cocoa Collagen pada badan? . ♥ Ia minuman suplemen untuk menambahkan kuantiti kolagen yang hilang dalam badan untuk mengelakkan sakit badan dan pereputan tulang. ♥ Ia mengandungi 25oomg kolagen untuk keperluan maksimum badan ♥ Membantu meningkatkan tenaga, mengatasi tumit merekah, siku kering dan kulit bersisik ♥ Menyihat & melebatkan rambut serta kuku ♥ Membantu memudarkan parut dan mengurangkan penghasilan jeragat ♥ Melembap, menganjal dan menegangkan kulit . Cocoa Collagen Shake RM 29.00 (ahli RM 26.10) . #sendayutinggi #cocoacollagen #suplementdrink
Ada yang tengah bersiap2 nak pegi kenduri ke tu? Maklumlah hari cuti ni mesti banyak undangan perkahwinan kan. Kira macam cheat day jugak lah sebab lauk kenduri ni memang tak terkira kalori dia. Kalau yang jenis usus malas tu, kalau makan daging confirm tak ‘membuang’ 3 4 hari. Takpe, nanti malam sebelum tidur jangan lupa bancuh dulu Dtox secawan. Esok pagi confirm lancar. Badan pun rasa ringan je sebab tak de simpan toksin berlebihan. . Fiber atau serat sangat diperlukan untuk kesihatan usus dan sistem pencernaan. Kita disarankan untuk mengambil sehingga 30gram serat pada setiap hari. Kalau rasa tak mampu atau jenis susah makan sayur / buah, jangan risau. Dtox mengandungi kandungan fiber dari oat yang berada dibawah kategori serat larut air. Ia akan membantu mengatasi masalah sembelit dan sukar membuang. . Dtox RM45.00 (ahli RM42.75) . Utk info lanjut  bleh trus whatsupp kak elly 😘 http://wasapp.me/60192685913 . #sendayutinggi #dtox #slimmingdrink
KULIT FLAWLESS DARI RESDUNG . Pagi pagi dah bersin sampaikan tak selesa,makanan seafood yang sedap-sedap semua tak boleh makan . Selalunya untuk pesakit resdung bukan pada tahap kronik Matun akan cadangkan 3 supplement ni iaitu :- . ALFAFA COMPLEX 🌷Mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung(sinuistis) 🌷Kaya dengan sumber klorofil yang membantu mengurangkan tahap keradangan daripada allergi,gegata dan resdung 🌷Penghidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil alfafa sebagai suppliment . B COMPLEX 🔸Kandungan B6 dalam B complex berperanan untuk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan 🔸Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang B complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka 🔸Membantu dalam membina protein dalam tubuh . VITAMIN C 🔹Sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan menghadapi serangan penyakit 🔹Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh 🔹Memastikan proses pemuliharaan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna 🔹Mengecutkan jerawat . Fatin http://www.wasap.my/60172273385 #dtxcomplex #detoxHati #shakleeputrawalk #shakleetamanpinggiranputra #shakleekajang #shakleekajang #shakleemachang #shakleeserikembangan #shakleekualakrai #shakleeputrajaya #shakleeguchil #shakleeguchil #shakleeequinepark #herbalife #sendayutinggi #syifamelvin #sitinurhaliza #ctdk #noradanish #mirafilzah #shakleeKelantan #shakleetanahmerah #MMT #bisneswithMMT #teaminstamf
Vitamin kesukaan fatin..yang ni 2 la.. VITAMIN C ALFALFA COMPLEX Yang mana dah tau tu mesti korang ingat masa kulit fatin tengah breakout teruk dulu... Yang tak tau boleh tengok gambar last tu.. Vitamin 2 ni memang fatin tak tinggal... Ikut bajet fatin sekarang la..mampu beli yang ni je dulu untuk jaga dalaman..😀😀😀 So sape2 yang kulit breakout teruk lepas pakai krim macam2 kat luar tu..meh try shaklee ni.. Comfirm puas hati..nak kulit sihat cam fatin boleh whatsapp.. Fatin 017-2273385 #teaminstamf #konsultanshaklee #Alfalfa #vitaminCshaklee #shakleeputrajaya #shakleeputrawalk #shakleeseikembangan #dtxcomplex #detoxHati #shakleeputrawalk #shakleetamanpinggiranputra #shakleekajang #shakleekajang #shakleemachang #shakleeserikembangan #shakleekualakrai #shakleeputrajaya #shakleeguchil #shakleeguchil #shakleeequinepark #herbalife #sendayutinggi #syifamelvin #sitinurhaliza #ctdk #noradanish #mirafilzah #shakleeKelantan #shakleetanahmerah #MMT #bisneswithMMT #teaminstamf
#Repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost ・・・ Siapa dah beli Perfect Finish Compat Powder? Suka tak?? Komen sikit siapa yang dah try tu. . Perfect Finish Compact Powder ni adalah satu-satunya bedak kompak dalam kategori Simply Gorgeous Sendayu Tinggi. Ia mengandungi Simmondsia Chinensis Seed Oil atau Jojoba Oil yang sangat bagus untuk kulit sebab bantu melembapkan skin yang dry tapi pada masa yang sama bantu ‘remove’ lebihan sebum pada wajah. Jadi both dry and oily skin pun boleh pakai bedak ni. . Selain tu, ia juga membantu mengawal minyak, menyembunyikan pori dan juga kedutan pada wajah. Kemasannya yang halus ini amat ringan pada kulit dan tidak menyebabkan solekan kelihatan tebal dan bercapuk walaupun setelah seharian. And yang paling best dia ada SPF5- PA++ hokayy…kalau pakai insyaAllah mekap nampak soft, gebu and natural je. . PERFECT FINISH COMPACT POWDER RM37.50 (ahli RM33.75) . #sendayutinggi #perfectfinish #compactpowder #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #cikreenencikngokngek #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #bazarpaknil #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #poslaju #akasiatv3 #dramasangat
Kenapa fatin cakap produk ni hot selling? Esp ni memang cepat jew habis. So, siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan, ESP ni pasti menjadi kawan baik anda. Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat! - - Apa kelebihan ESP? - kulit jadi lebih anjal dan gebu - banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang - pudarkan parut - mengawal pertumbuhan jerawat - menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut - mempertingkatkan fungsi hormon wanita - kulit jadi lebih tegang dan sihat - menghalang penyakit batu karang - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat - sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan - elakkan kencing manis - kuatkan ingatan memori - sembuhkan luka - melindungi dan menjaga rahim - menghalang sel kanser dari merosakkan arteri - mengurangkan risiko kanser payudara - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap - - Fatin 017-2273385 👈 ORDER HERE #dtxcomplex #detoxHati #shakleeputrawalk #shakleetamanpinggiranputra #shakleekajang #shakleekajang #shakleemachang #shakleeserikembangan #shakleekualakrai #shakleeputrajaya #shakleeguchil #shakleeguchil #shakleeequinepark #herbalife #sendayutinggi #syifamelvin #sitinurhaliza #ctdk #noradanish #mirafilzah #shakleeKelantan #shakleetanahmerah #MMT #bisneswithMMT #teaminstamf
Ada yang tengah bersiap2 nak pegi kenduri ke tu? Maklumlah hari cuti ni mesti banyak undangan perkahwinan kan. Kira macam cheat day jugak lah sebab lauk kenduri ni memang tak terkira kalori dia. Kalau yang jenis usus malas tu, kalau makan daging confirm tak ‘membuang’ 3 4 hari. Takpe, nanti malam sebelum tidur jangan lupa bancuh dulu Dtox secawan. Esok pagi confirm lancar. Badan pun rasa ringan je sebab tak de simpan toksin berlebihan. . Fiber atau serat sangat diperlukan untuk kesihatan usus dan sistem pencernaan. Kita disarankan untuk mengambil sehingga 30gram serat pada setiap hari. Kalau rasa tak mampu atau jenis susah makan sayur / buah, jangan risau. Dtox mengandungi kandungan fiber dari oat yang berada dibawah kategori serat larut air. Ia akan membantu mengatasi masalah sembelit dan sukar membuang. . Dtox RM45.00 (ahli RM42.75) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #detox #wangsamaju #melawatimall
*************** FACE TREATMENT *************** *************** SENDAYU TINGGI ***************** . Bagi mereka yg tidak serasi menggunakan pencuci muka jenis sabun boleh beralih ke Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser. . 🔹Acne Bar Soap RM18 (Ahli RM16.20)🔹 Merawat masalah kulit berjerawat & mengawal sebum atau minyak di wajah utk mengurangkan masalah pori tersumbat hingga mengakibatkan jerawat baru. . 🔹Whitening Bar Soap RM 18.00 (Ahli RM 16.20)🔹Diformulasi dari Apha Arbutin. Bersifat mencerahkan, memudarkan parut, pigmentasi, jeragat dan tona wajah tidak sekata. . 🔹Pearl & Yogurt soap RM 18.00 (Ahli RM 17.10)🔹 Sesuai utk semua jenis kulit. Ia melembut dan melembapkan wajah selain mengurangkan kemunculan jeragat. Memberikan kecerahan natural dgn penggunaan yg konsisten. . . . 📲📲📲 whatsapp 018-3797432 . . . Maklumat lanjut mengenai kandungan / no.pendaftaran produk boleh rujuk di www.sendayutinggi.com . . . . #stonlinedealer #sendayutinggi #soap #whiteningbarsoap #pearlyogurtsoap #acnebarsoap
Biasanya mencuci wajah akan terasa kering dan pedih ? Itu tanda kulit sensitif, kering dan menggelupas. Kini, Cleansing Gel hadir dgn ph5.5 yg menyerupai ph asli kulit wajah. Ia tidak menanggalkan “lembapan” wajah semasa proses mencuci selain mencerahkn wajah . Face Cleansing And Makeup Removing Gel + Whitening RM36.00 ( Ahli RM32.40 ) . . . . °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Belian Online dan COD | whstpp 0162210891 utk khidmat runding. . Meqla Dealer Sendayu Tinggi KL . 🚗COD. √Sri Rampai √Melati √Setapak √Setiawangsa √Bkt Bntg √KLCC √Phileo Damansara 2 √Danau Kota √Keramat √Melawati √Kg Baru √bdr KL. . 💰setiap pembelian produk ST, RM1 akan disumbangkan kepada Tabung Aman Palestin 🇵🇸☺ . #sendayutinggi #meqladealerst #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #dealersendayutinggikl #produkmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #onlineshopping #bestseller #sayajualonline #sayajualonlinemalaysia #sayajualsayaguna #sayajualmurah #shoppingonline #shoppings #belionline #skincare #jamu #kkmaproved #mildcleanser #gelcleanser #cleansers #cleansergel #kulitsensitif #dryskincare #cleansinggelph5 .5 #newproduct
#Repost @sendayutinggimy • • • • • Inginkan lipstick dengan sapuan lembut, kekal lama dan matte look? Ini yg anda cari. . ■CREAMY YET MATTE LOOK■ Latest from @sendayu.tinggi_hq @sendayutinggimy .. Lipstick dengan warna2 natural , tekstur creamy tetapi mempesona dengan kesan "matte". Satu sapuan utk natural, lapisan kedua utk tampil mewah dan tahan lama. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 WALK - IN  at @sendayutinggimy , Lot2.65, Tingkat2 , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu. #creamylipstick #mattelipstick #longlastinglipstick #lips #lipstick #sendayutinggimynetworks #sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline #sendayutinggisabah #sendayutinggikotakinabalu #sendayutinggikk #sendayutinggikaramunsing #sendayutinggikeningau #sendayutinggitambunan #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggisepang #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggiklia #sendayutinggibrunei #baazarpaknil
Uv Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen ini bukan foundation ya. Ia adalah pelindung matahari 2 in 1 yang berfungsi melembapkan kulit pada masa yang sama. Ada yang tanya, kalau dah pakai UV Defense Cream ni kena pakai foundation lagi tak? Jawapannya, boleh je nak pakai kalau nak full coverage. Sebab Sunscreen ni bukan full coverage, so kalau pakai dia sahaja dan baur dengan bedak hasilnya more to natural. Ia juga ‘water-based’ means ringan dan tidak melekit pada wajah. Dan untuk pengetahuan semua, tekstur produk ni seakan warna semulajadi kulit, so ia sesuai untuk semua tona wajah. . Uv Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen RM 39.00 (ahli RM 35.10) . #sendayutinggi #uvdefensecream #hydratingsunscreen
Whitening Pearl Cream CONFIRM jadi paling laris setiap kali restock . . Digalakkan standby stok at least 1 pc spy tak keciwa kalau stok putus😂😂 . . Whitening Pearl Cream RM34.00 0135919697 . #sendayutinggi #hotitem #pearlcream #restock
PROMO DATANG LAGI!! KALINI YEAR END SALE PULAK! Awal ye Y.E.S.. Iye kita buat awal2 sebab tahu hujung2 tahun mcm ni mesti banyak giler yg nak cantik attend majlis mcm2 majlis uoll.. Majlis kawen, annual dinner la. So nak cantik lentik bulu mata tu boleh prepare awal2 lentik kan bulu mata tuuuu kan.. kan.. . YANG NAK START JUAL N BORONG MASA NI LA NAK START pegang stok sikit tapi harga murah, nak dekat hujung tahun ni konpem ramai beli, mmbe2 ke kenalan mesti ramai nak guna. . So cecepat order sbb stok PROMO HANYA UNTUK 100 SET SAHAJA YE. 100 SET NI tak tahu la boleh tahan sampai hujung bulan ni atau tak.. hihi.. So cecepat dptkan EYELASH PERMING KIT NI dgn harga promo. SO JOM WHATSAPP CECEPAT. Click whatsapp pada link bio profile ni. Jangan DM, takut mesej tak perasan masuk tau. #maskara #syokcosmetics #norafurla #dxyx #nrcosmetics #obsescosmetics #eyelashes #syedewa #lipmatte #eyeliner #waterproofmascara #eyebrow #eyelens #lens #sendayutinggi #bulumatapalsu #eyeshadow #cosmetic #makeup #mua #makeuptutorial #makeupbrushes #eyelashesextension #ferrarossa #skincare #dropshipwanted #agentwanted #borongkosmetik #pembekalkosmetik
Whitening Pearl Cream CONFIRM jadi paling laris setiap kali restock . . Digalakkan standby stok at least 1 pc spy tak keciwa kalau stok putus😂😂 . . Whitening Pearl Cream RM34.00 0135919697 . #sendayutinggi #hotitem #pearlcream #restock
SAY BYE2 to pengepit bulu mata n mascara. NEXT MONTH NI BANYAK CUTI KAN. Mesti banyak wedding invitation bulan depan ni.. So nak makeup tak yah dah susah2 nak kepitkan bulu mata sbb bulu mata dah cantik lentik.. TAK NAK KE? . Bukan extension. Bukan bulu mata palsu. Bukan fake eyelashes. Tapi...... bulu mata original tau! Lentikkan yang sangat meng-asyikkan! Sangat berbaloi - baloi! Satu kit boleh guna sampai 6 - 7 kali. Tak perlu touch - up pergi spa, eyelash perm ni tahan sehingga 3 bulan tau! Letak mascara lagi aunmmmm! 😻😻 Siapa nak cepat cepat whatsapp untuk dapatkan harga 1 set kit yang mmg tak masuk akal! 😻 #maskara #syokcosmetics #norafurla #dxyx #nrcosmetics #obsescosmetics #eyelashes #syedewa #lipmatte #eyeliner #waterproofmascara #eyebrow #eyelens #lens #sendayutinggi #bulumatapalsu #eyeshadow #cosmetic #makeup #mua #makeuptutorial #makeupbrushes #eyelashesextension #ferrarossa #skincare #dropshipwanted #agentwanted #borongkosmetik #pembekalkosmetik
SAY BYE2 to pengepit bulu mata n mascara. NEXT MONTH NI BANYAK CUTI KAN. Mesti banyak wedding invitation bulan depan ni.. So nak makeup tak yah dah susah2 nak kepitkan bulu mata sbb bulu mata dah cantik lentik.. TAK NAK KE? . Bukan extension. Bukan bulu mata palsu. Bukan fake eyelashes. Tapi...... bulu mata original tau! Lentikkan yang sangat meng-asyikkan! Sangat berbaloi - baloi! Satu kit boleh guna sampai 6 - 7 kali. Tak perlu touch - up pergi spa, eyelash perm ni tahan sehingga 3 bulan tau! Letak mascara lagi aunmmmm! 😻😻 Siapa nak cepat cepat whatsapp untuk dapatkan harga 1 set kit yang mmg tak masuk akal! 😻 #maskara #syokcosmetics #norafurla #dxyx #nrcosmetics #obsescosmetics #eyelashes #syedewa #lipmatte #eyeliner #waterproofmascara #eyebrow #eyelens #lens #sendayutinggi #bulumatapalsu #eyeshadow #cosmetic #makeup #mua #makeuptutorial #makeupbrushes #eyelashesextension #ferrarossa #skincare #dropshipwanted #agentwanted #borongkosmetik #pembekalkosmetik
Wah ramainya borong Whitening Pearl Cream ni. Jgn lupa pakai dgn Pearl Soap. Sesuai utk semua jenis kulit. Mmg terbaik 2 produk ni . Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) #sendayutinggi #pearlcream #restock #pearlsoap Terima kasih repeat order sis @atehta Pilihan hati semestinya pearl & yogurt soap dan whitening pearl cream Saya jual dan semoga bermanfaat No tracking sis EH831589972MY
Ada yang tengah bersiap2 nak pegi kenduri ke tu? Maklumlah hari cuti ni mesti banyak undangan perkahwinan kan. Kira macam cheat day jugak lah sebab lauk kenduri ni memang tak terkira kalori dia. Kalau yang jenis usus malas tu, kalau makan daging confirm tak ‘membuang’ 3 4 hari. Takpe, nanti malam sebelum tidur jangan lupa bancuh dulu Dtox secawan. Esok pagi confirm lancar. Badan pun rasa ringan je sebab tak de simpan toksin berlebihan. . Fiber atau serat sangat diperlukan untuk kesihatan usus dan sistem pencernaan. Kita disarankan untuk mengambil sehingga 30gram serat pada setiap hari. Kalau rasa tak mampu atau jenis susah makan sayur / buah, jangan risau. Dtox mengandungi kandungan fiber dari oat yang berada dibawah kategori serat larut air. Ia akan membantu mengatasi masalah sembelit dan sukar membuang. . Dtox RM45.00 (ahli RM42.75) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #dtox #slimmingdrink
Bukan muka je kene exfoliate, badan pun kena exfoliate juga. Best seller Sendayu Tinggi dari mula2 launch sampai hari ni tak puus-putus customer beli. Alhamdulillah banyak feedback postifif yang diterima. Rata-rata puas hati dan repeat lagi order. Ada yang masih belum cuba ke? . Facial Scrub With Collagen: mencerah dan melembutkan kulit wajah. Sekaligus memudahkan proses exfoliation blackheads & whiteheads. Penggunaan scrub mampu untuk menanggalkan kotoran yang menyebabkan kulit menjadi kusam dan terjadinya blackhead dan breakouts. . Zeoary Soap : sabun lulur badan yang dirumus khas untuk membantu membersihkan daki kehitaman pada badan dan juga mengatasi masalah jerawat pada badan. . Facial Scrub With Collagen RM 29.00 (ahli RM 26.10) Zeoary Soap RM 15.00 (ahli RM 13.50) . #sendayutinggi #facialscrub #zeoarysoap #bodyscrub #facescrub
ROYAL V 1botol Rm60 (tidak termasuk pos) Minuman ini ialah jus kesihatan dari Jus Manggis dan buah delima serta di perkaya dgn royal jelly..Membantu meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit..Sangat bagus utk kesihatan wanita. Khasiatnya 1. Mengetatkan dan menegangkan otot faraj 2. Menguatkan keinginan hubungan seksual. 3. Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan 4. Membesar dan menegangkan payudara. 5. Menurunkan kadar kolestrol 6. Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita monopause 7. Menguat rahim untuk hamil. 8. Menyuburkan rahim wanita utk hamil 9. Melancarkan perjalanan haid 10. Menguatkan ingatan 11. Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi. 12. Amat berkhasiat utk membuang asid 30: urik (gout) 13. Merawat masalah sakit sendi dan lutut. 14. Tinggi vitamin c utk rawatan kulit 15. Meningkatkan rasa ghairah wanita.. 16. Memperbanyakan air susu ibu.. 17. Menghalang jangkitan kulat dan virus. 18. Merangsangkan pengeluaran hormon 19. Mempercepatkan proses kurus 20. Mengurangkan risiko kanser, 21. Menegangkan dan mencantikkan Simpan dlm peti sejuk · Anak dara 1 sudu kecil 2x sehari . 30 tahun ke atas 1 sudu besar 2x sehari · 31 - 45 tahun 2 sudu besar 2x sehari · 50 tahun ke atas 3 sudu besar 2x sehari Sebotol Royal V boleh bertahan dalam 10 - 14 hari bergantong dgn cara penggunaan.. Minum secara berterusan utk kekal muda,cantik,sihat.. PERHATIAN Masa datang haid teruskan minum Royal V adalah lebih baik kerana ia dpt membersihkan darah yg tersumbat dan membersihkan rahim.. Menghilangkan bau darah dan bau kemaluan yg tidak enak. Bagaimana nak oder... Whatsapp/sms 0134209281 #afifabeautycentre #jamuratumalaya #rozitaibrahim #sendayutinggi #royalv #putiktelagadara
Tak nak step skincare yang rumit2 untuk rawat kulit berminyak? Boleh cuba kombinasi Golden Herb’s Soap & X-Ne Facial Spray sebagai permulaan. Rutin penjagaan pun simple je. . Siang & Malam : Cuci wajah dengan Golden Herb’s Soap 2 kali sehari. Buihkan sabun dengan sedikit air dan gosok pada wajah. Bilas bersih. Lap kering wajah dan sembur X-Ne Facial Spray pada seluruh wajah atau pada tapak tangan dan tepuk lembut seluruh muka. Okay dah siap! . P/s : X-Ne Facial Spray tu boleh spray pada span atau berus mekap juga sebelum sapu foundation. Tujuan untuk bagi foundation melekap sempurna dkt muka and lebih full coverage. Mekap pun terletak elok. . Golden Herb’s Soap RM 15.00 (ahli RM 13.50) X-Ne Facial Spray RM 29.00 (ahli RM 26.10) . #sendayutinggi #goldensoap #xnespray #oilyskin
Kebaikan mutiara dan yogurt untuk kulit : Yogurt mengandungi Vitamin B, Kalsium dan Zink yang membantu memudarkan parut serta meransang pertumbuhan kulit baru. Asid laktik dlm yogurt bagus utk mengurangkan pembentukan kedutan serta melembapkan kulit kering Mutiara tinggi dengan anti-oksida & kalsium untuk membantu melawan penuaan dan meremajakan wajah. Ia juga kaya dengan asid-amino, magnesium & silikon untuk agen pencerahan dan kecantikan kulit. Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10) #sendayutinggi #pearlsoap #skinwhitening Terima kasih order sis @nanaruzaina Pilihan hati pearl yogurt soap Saya jual dan semoga bermanfaat No. tracking sis EH831589986MY
Baru sempat buat short clip review ni. Lipt Tint dlm type Marker Pen pulak. Ni colors yg available . . Masa apply ni mmg rasa mcm wet sikit tau. Bg lip tint tu set off dulu a few minit. Mmg lasting sampai ke malam walaupun dah makan, minum, mandi 😅 . Darling Doll Lip Tint Marker Pen RM33.90 . Whatsapp 01132553383 atau klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 . #sendayutinggi #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggiseremban #sendayutinggiseremban2 #sendayutinggiseremban3 #sendayutinggisikamat #sendayutinggiparoi #sendayutinggirasah #sendayutinggiampangan #sendayutinggisenawang #sendayutinggisendayan #sendayutinggirembau #sendayutinggijelebu #sendayutinggijempol #sendayutinggiportdickson #sendayutinggitampin #sendayutinggikualapilah #sendayutingginilai #sendayutinggibahau #sendayutinggipalong #pearlcream
Siapa dah beli Perfect Finish Compat Powder? Suka tak?? Komen sikit siapa yang dah try tu. . Perfect Finish Compact Powder ni adalah satu-satunya bedak kompak dalam kategori Simply Gorgeous Sendayu Tinggi. Ia mengandungi Simmondsia Chinensis Seed Oil atau Jojoba Oil yang sangat bagus untuk kulit sebab bantu melembapkan skin yang dry tapi pada masa yang sama bantu ‘remove’ lebihan sebum pada wajah. Jadi both dry and oily skin pun boleh pakai bedak ni. . Selain tu, ia juga membantu mengawal minyak, menyembunyikan pori dan juga kedutan pada wajah. Kemasannya yang halus ini amat ringan pada kulit dan tidak menyebabkan solekan kelihatan tebal dan bercapuk walaupun setelah seharian. And yang paling best dia ada SPF5- PA++ hokayy…kalau pakai insyaAllah mekap nampak soft, gebu and natural je. . PERFECT FINISH COMPACT POWDER RM37.50 (ahli RM33.75) #sendayutinggi #perfectfinish #compactpowder
JOM BORONG 🔥 BUKAN SELALU SENDAYU TINGGI BUAT SALE ‼️ _ Cara-cara untuk buat tempahan : 1️⃣ Terus DM / Whatsapp 0149033050 2️⃣ Nyatakan no. ahli Sendayu Tinggi (jika ada) 3️⃣ Nama, alamat & no. telefon 4️⃣ Senarai barang _ • Service Charge RM3-RM5 per oder/per head • Full payment after submit order sebaiknya sebelum 26/10/2018 untuk dapatakan harga promosi _ 🗣FREE Consultation 📮Postage RM8 SM / RM12 SS 🙅🏻‍♀️NO COD / NO SELF PICKUP . Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 📲📩 TERIMA KASIH 😘 . #stwarehouse #promosimurahgila #promosisendayutinggi #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #healthbeautymalaysiaonlineshop #onlineshop #makeup #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup #malaysia
Tak bestnya bila kulit muka kusam. Kalau nak keluar mesti kena makeup tebal-tebal sebab nk cover banyak cela kat muka. Jangan risau, Brightening Series-Whitening&Moisturise Cleanser mengandungi pelbagai kandungan istimewa yang di formula untuk membantu masalah kusam. Antaranya ialah: 1. Ekstrak Daun Camellia Memastikan kulit berada dalam serta mencegah kulit menjadi kering, bersisik dan kasar. Ia juga dapat membantu dalam proses mencerahkan kulit dan kandungan Vitamin E di dalam nya dapat menghalang pertumbuhan jerawat. . 2. Madu Lebah Khasiat madu lebah dapat membantu dari segi mencegah penuaan pada kulit wajah. Ini kerana madu lebah kaya dengan antioksidan. Selamat tinggal garis halus! . 3. Ekstrak Bearberry Ekstrak buah bearberry ini mampu untuk membuka liang pori kulit dan mencuci segala kotoran yang terdapat di dalamnya serta mengaktifkan sel kulit baru. Bahan ini dikatakan paling bagus untuk proses mencerahkan kulit dengan menggantikan kulit yang tidak sihat kepada kulit yang lebih bermaya. . Kalau nak jimat, boleh beli cleanser ini secara kombo di event nanti. Sambil berjimat sambil cantik! . ✓ WAREHOUSE SALE SENDAYU TINGGI, ✓ LOKASI : Hotel Casuarina Ipoh ✓ TARIKH : 26-28 Okt ✓ MASA : 10pg - 8.00mlm . #sendayutinggi #sendayutinggisale #warehousesale #dealersendayutinggi #dealeripoh #dealergopeng #dealersimpangpulai #dealerkualakangsar
Tengah baring2 sambil scroll ig tu mesti tetiba rasa nak mengudap kan? Selalu tak jadi mcm tu? Lepas tu mula lah buat trip pergi melawat peti ais tengok apa yang ada. Ish3…cuba bancuh Easyfull setiap kali rasa craving. InsyaAllah kejap lagi terus ‘mati’ selera tu. Cuba dulu baru tau jadi ke tidak. . Salah satu bahan dalam Easyfull ni adalah beras perang. Beras perang ni memang selalu diambil oleh mereka yang nak turunkan berat badan atau nak maintain berat badan ideal. Ia tergolong dalam karbohidrat kompleks yang buatkan perut lambat lapar selain bagus untuk turunkan paras kolesterol. . Easyfull RM 56.00 (ahli RM 50.40) . #sendayutinggi #easyfull #latenightcravingtips
Siapa kat sini dah cuba Doll CC Whitening Compact Powder ? Komen sikit. Apa yang menyebabkan Doll CC Whitening Compact Powder ni best? Mestilah sebab ia satu-satunya bedak kompak Color Corrector yang akan bagi tona warna kulit sebenar kepada pemakainya. . Paling best dia ada SPF50+++ untuk perlindungan maksima dari sinaran UVA. Nak2 pulak Malaysia yang sentiasa panas ni kan? Jangan risau, memang tak bercapuk kalau berpeluh. Kemasannya akan buat kulit kelihatan glowy dan makeup nampak sangat natural. . Selain tu, bedak ni juga ada ekstrak Simmondsia Chinensis Seed Oil atau Jojoba Oil. Ia sangat bagus untuk kulit sebab bantu melembapkan skin yang dry tapi pada masa yang sama bantu ‘remove’ lebihan sebum pada wajah. So good news to both oily & dry skin! . Doll CC Whitening Compact Powder🌟🌼💗 . Beli online melalui kami di Singapura. PM kami cepat2 ya lovelies 💗 . #sendayutinggi #dollskinwhitening #compactpowder #sendayutinggidealer #sendayutinggisingapore #sendayutinggisgp #regrann #zsinstantwhite
26-28/10/2018 Dfolia Coffee x3 only RM61.90 😱 JIMAT RM20.00++ oii!! Untung betul jadi ahli ST 💖 _ Nak beli 1 pek shj? Boleh..ada SALE juga tau!! 🎉 _ Cara-cara untuk buat tempahan : 1️⃣ Terus DM / Whatsapp 0149033050 2️⃣ Nyatakan no. ahli Sendayu Tinggi (jika ada) 3️⃣ Nama, alamat & no. telefon 4️⃣ Senarai barang _ • Service Charge RM3-RM5 per oder/per head • Full payment after submit order sebaiknya sebelum 26/10/2018 untuk dapatakan harga promosi _ 🗣FREE Consultation 📮Postage RM8 SM / RM12 SS 🙅🏻‍♀️NO COD / NO SELF PICKUP . Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 📲📩 TERIMA KASIH 😘 . #stwarehouse #promosimurahgila #promosisendayutinggi #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #healthbeautymalaysiaonlineshop #onlineshop #dfoliacoffee #kopiherba #merawatkeputihan #memberitenaga #takmengantuk #dalamanwanita #luarbiasa #bagusuntukrahim #sedap #bestseller #musthave #coffeelover #delicious #healthy #coffeetime #sihatdalamandanluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup
Siapa kat sini dah cuba Doll CC Whitening Compact Powder ? Komen sikit. Apa yang menyebabkan Doll CC Whitening Compact Powder ni best? Mestilah sebab ia satu-satunya bedak kompak Color Corrector yang akan bagi tona warna kulit sebenar kepada pemakainya. . Paling best dia ada SPF50+++ untuk perlindungan maksima dari sinaran UVA. Nak2 pulak Malaysia yang sentiasa panas ni kan? Jangan risau, memang tak bercapuk kalau berpeluh. Kemasannya akan buat kulit kelihatan glowy dan makeup nampak sangat natural. . Selain tu, bedak ni juga ada ekstrak Simmondsia Chinensis Seed Oil atau Jojoba Oil. Ia sangat bagus untuk kulit sebab bantu melembapkan skin yang dry tapi pada masa yang sama bantu ‘remove’ lebihan sebum pada wajah. So good news to both oily & dry skin! . Doll CC Whitening Compact Powder RM40.00 . Whatsapp 01132553383 atau klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 . #sendayutinggi #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggiseremban #sendayutinggiseremban2 #sendayutinggiseremban3 #sendayutinggisikamat #sendayutinggiparoi #sendayutinggirasah #sendayutinggiampangan #sendayutinggisenawang #sendayutinggisendayan #sendayutinggirembau #sendayutinggijelebu #sendayutinggijempol #sendayutinggiportdickson #sendayutinggitampin #sendayutinggikualapilah #sendayutingginilai #sendayutinggibahau #sendayutinggipalong #pearlcream
LEBIH JIMAT DAN LEBIH NILAI SET COMBO BRS CLEANSER x3 Hanya RM69.30 shj JIMAT RM20++ . . . . Tak bestnya bila kulit muka kusam. Kalau nak keluar mesti kena makeup tebal-tebal sebab nk cover banyak cela kat muka. Jangan risau, Brightening Series-Whitening&Moisturise Cleanser mengandungi pelbagai kandungan istimewa yang di formula untuk membantu masalah kusam. Antaranya ialah: 1. Ekstrak Daun Camellia Memastikan kulit berada dalam serta mencegah kulit menjadi kering, bersisik dan kasar. Ia juga dapat membantu dalam proses mencerahkan kulit dan kandungan Vitamin E di dalam nya dapat menghalang pertumbuhan jerawat. . 2. Madu Lebah Khasiat madu lebah dapat membantu dari segi mencegah penuaan pada kulit wajah. Ini kerana madu lebah kaya dengan antioksidan. Selamat tinggal garis halus! . 3. Ekstrak Bearberry Ekstrak buah bearberry ini mampu untuk membuka liang pori kulit dan mencuci segala kotoran yang terdapat di dalamnya serta mengaktifkan sel kulit baru. Bahan ini dikatakan paling bagus untuk proses mencerahkan kulit dengan menggantikan kulit yang tidak sihat kepada kulit yang lebih bermaya. . Kalau nak jimat, boleh beli cleanser ini secara kombo. Sambil berjimat sambil cantik! Whatsapp utk order +60105625008 #sendayutinggi #sendayutinggisale #warehousesale
Tak bestnya bila kulit muka kusam. Kalau nak keluar mesti kena makeup tebal-tebal sebab nk cover banyak cela kat muka. Jangan risau, Brightening Series-Whitening&Moisturise Cleanser mengandungi pelbagai kandungan istimewa yang di formula untuk membantu masalah kusam. Antaranya ialah: 1. Ekstrak Daun Camellia Memastikan kulit berada dalam serta mencegah kulit menjadi kering, bersisik dan kasar. Ia juga dapat membantu dalam proses mencerahkan kulit dan kandungan Vitamin E di dalam nya dapat menghalang pertumbuhan jerawat. . 2. Madu Lebah Khasiat madu lebah dapat membantu dari segi mencegah penuaan pada kulit wajah. Ini kerana madu lebah kaya dengan antioksidan. Selamat tinggal garis halus! . 3. Ekstrak Bearberry Ekstrak buah bearberry ini mampu untuk membuka liang pori kulit dan mencuci segala kotoran yang terdapat di dalamnya serta mengaktifkan sel kulit baru. Bahan ini dikatakan paling bagus untuk proses mencerahkan kulit dengan menggantikan kulit yang tidak sihat kepada kulit yang lebih bermaya. . Kalau nak jimat, boleh beli cleanser ini secara kombo di event nanti. Sambil berjimat sambil cantik! . ✓ WAREHOUSE SALE SENDAYU TINGGI, ✓ LOKASI : Hotel Casuarina Ipoh ✓ TARIKH : 26-28 Okt ✓ MASA : 10pg - 8.00mlm . #sendayutinggi #sendayutinggisale #warehousesale
next page →