#sendayutinggi

197,755 posts

Loading...
Doll Skin BB Cushion yang baru ni hadir dengan formulasi baru dimana ia dari kombinasi Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract dan Algae Extract yang akan bantu mencerah dan memberi lembapan pada kulit wajah. . Ascorbic Acid: Dikenali sebagai vitamin C. Tinggi dengan kandungan anti-oksida dan sangat berkesan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Hyaluronic Acid: Memberi kelembapan maksima pada kulit dan sebagai agen anti penuaan pada kulit. . Centella Asiatica: Dikenali sebagai Pegaga. Tinggi kandungan anti-oksida, anti inflamasi dan sebagai agen anti penuaan untuk kulit. Membantu meningkatkan kadar lembapan kulit dan melindungi kulit dari kerosakan akibat sinar matahari. . Algae Extract: Tinggi kandungan anti oksida untuk melindungi kulit dari radikal bebas. Membantu memberi lembapan untuk kulit lebih lembut, lembap dan anjal. . Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90 . #sendayutinggi #dollskinbbcushion
Siapa yang ada masalah resdung serius dan nak cuba rawatan alternatif boleh ambil Lucimax & Nosygone. . Ambil 2 biji Lucimax sebelum makan. Kemudian tunggu 15 minit dan ambil 2 biji Nosygone pula. Cara makan adalah sama untuk siang & malam. . Lucimax mengandungi Ganoderma Lucidum, raja segala penawar untuk membantu membaikpulih semula sistem dalaman badan secara sistematik. Ia juga mengatasi dan mencegah masalah sembelit, menurunkan kolesterol, meransang imuniti, membuang toksin, tekanan darah tinggi & rendah serta sukar tidur malam. . Nosygone dirumus khas untuk merawat masalah resdung ni. Ia bantu mencuci dan membunuh kuman resdung dari dalam, merawat jerawat bernanah yang serius dan juga membaik pulih tisu-tisu kulit yang rosak akibat jerawat resdung. . Lucimax 🍀 Nosygone 🍀 . Beli online melalui kami di Singapura. PM kami cepat2 ya lovelies 💕 . #sendayutinggi #lucimax #nosygone #sinustreatment #sendayutinggisg #sendayutinggisingapore #regrann #zsinstantwhite
Bersemperna VIC SALES Ni Ramai Yang Duk Pakat Beli DYXY harga Superb♥♡ . Terima Kasih Grabe SET DYXY COSMETICS dengan @dyxyklang_dayah . Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamyaya? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamyaya . . Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy♥ . FREE GIFT 🎁 FREE POSTAGE COD KLANG DAN BANTING! . Kami Buktikan? . ♥Whatsapp cepat2 na 01126187205 @ Dm saya tau😘 . #usahawandyxy #teamyaya #flacademy #teamdyxy #sendayutinggi #yankoskincare #naelofarhijab #skincare #makeupday #makeupnatural #tipssimplemakeup #bccream #concealer #foundation #penjagaanmuka #penjagaanwajah #penjagaankulitwajah #dyxybccreambydyana #muakl #muaselangor #muabellaz #muaklang #muamalaysia #makeupbujet #makeup
. Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner hadir dengan perincian mata pen yang lebih tajam dan halus untuk olesan lebih tepat dan sempurna. Celak mata berbentuk pen dengan tekstur cecair untuk aplikasi yang lebih mudah dan sekata. Hadir dalam kod Dark Brown & Black. Ia juga kalis air & tahan lama. Korang dah grab kod yang mana satu? . Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner RM 32.00 (ahli RM 28.80) . Wssp +60107071218 . #sendayutinggi #dollultimateprecision #dolleyeliner
Nama produk ni adalah Female + Coffee a.k.a ‘Hormone Booster untuk Wanita’. Korang jangan samakan Female + ni dengan D’Folia Coffee tau. Walaupun kedua2 nya berfungsi memberi tenaga dan mengelakkan kelesuan badan, tetapi Female ni lebih berfungsi kepada hormone booster. Ia membantu meningkatkan paras hormon estrogen dan progesteron dalam tubuh wanita. . Estrogen & progesteron adalah hormon yang penting untuk sistem reproduksi wanita atau bahasa mudahnya kesuburan, mengawal kitaran haid, dan mempengaruhi mencantikkan kulit kerana ia berkait rapat dengan penghasilan kolagen untuk menganjal dan melembapkan wajah, so that kulit kita tak cepat tua dan berkedut. . Apa yang menjadikan Female + ni hormone booster adalah ramuan bahan2 yang terkandung dalamnya seperti Kacip Fatimah, Manjakani dan Vitamin C. Ekstrak Quercus Infectoria (Manjakani), bagus untuk menstabilkan hormon dan melancarkan peredaran darah selain tinggi antioksida untuk mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan. . Ekstrak Labisia Pumila (Kacip Fatimah) pula tinggi pyhtoestrogen dan zat besi serta anti-radang untuk memelihara dalaman wanita seperti membetulkan kitaran haid, mengurangkan senggugut, melambatkan gejala menopaus, mengembalikan tenaga selepas bersalin, merawat angin dalam perut / buasir / penyakit kelamin, dan mengurangkan sakit-sakit badan. . Vitamin C pula membantu mencerahkan tona kulit dengan meningkatkan paras gluthatione dalam badan disamping meningkatkan hormon estrogen yang mempengaruhi kesuburan wanita. . Female + RM31.00 (ahli RM27.90) . Utk info lanjut  bleh trus whatsupp kak elly 😘 http://wasapp.me/60192685913 . #sendayutinggi #female + #supplement
. Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . #jomorder dan dapatkan produk dengan Jue di www.wasap.my/0125609145 click link di instagram @jrm.ampangkl_jue . #dailypostage #dailyselfpickup #codampangkl #sendayutinggi #sendayutinggikualalumpur #sendayutinggiampang #bodycontourcream #slimmingcream
Cendawan secara umumnya mampu meningkatkan sistem immunisasi seseorang. Sistem immunisasi sangat penting sebagai pertahanan badan terhadap penyakit, yang dibawa oleh bakteria, virus dan bahan asing. Ganoderma lucidum mengandungi 4 bahan aktif yang sangat membantu dalam penyembuhan, iaitu Polysaccharides, Organic Germanium, Superoxide Dismutase (SOD) dan juga Triterpenes. . Tapi bagaimana Ganoderma Lucidum membantu menurunkan berat badan? . Triterpenes & Polysaccharides dalam Ganoderma Lucidum berrtndak menyekat perkembangan sel lemak dan mengurangkan paras gula dalam darah. Polysaccharides juga bertindak mengurangkan paras glukosa dan kolesterol berbahaya dalam tubuh. . Ganoderma Lucidum juga mengandungi bahan-bahan aktif yang dapat meningkatkan kadar metabolisma badan. Apabila metabolisma meningkat, tubuh akan menggunakan lebih banyak tenaga untuk mencerna makanan dengan lebih cekap. Tenaga ini didorong oleh pemecahan deposit lemak dan kalori dalam badan yang kemudiannya menyebabkan penurunan berat badan. . Lucimax RM35.00 (ahli RM31.50) . 📲 Ws 011-16597431 . #sendayutinggi #lucimax #dealersendayutinggiperak #beautty_perak #sendayutinggigopeng #sendayutinggisimpangpulai #sendayutinggiipoh #sendayutinggitapah #sendayutinggiperak #sajat #sayajual #mukacantik #murahmurah #jualanmurah #gv5 #gegarvaganza2018 #bola #ekor #ekorharimaumalaya
Hanya pump 2 kali pada jari dan sapu seluruh wajah setiap kali selepas cuci muka. Masa sapu tu urut2 sikit bagi produk meresap. Super Hyaluronic Acid Serum ni adalah Set Brightening Series yang berfungsi mengembalikan keanjalan dan kelembapan wajah. Siapa yang memang guna set Brightening Series mesti tahu dulu pakaging serum ni warna biru. Tapi sekarang dah tukar warna hijau & diupgrade formula yang lebih baik. . Siapa yang ada masalah kulit kering dan ‘aging’ memang disarankan untuk pakai serum ni. Ia sangat berkesan untuk merawat penuaan pada kulit. Kalau pakai setiap hari, memang kulit akan terasa sangat lembut macam kulit bayi. Sebabnya, Hyaluronic Acid ni adalah molekul yang akan meresap ke dalam kulit & bertindak sebagai ‘humectant’ atau agen yang menarik kelembapan dari sekeliling dan memerangkap kelembapan tu dalam lapisan kulit. . Kulit yang lembap penting untuk menghalang pembentukan kedutan dan garis halus pada wajah. Pigmentasi dan masalah tona tak sekata pun boleh dielakkan kalau kulit kekal lembap. . Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum RM45.00 (ahli RM40.50) . 📲 Ws 011-16597431 . #sendayutinggi #Haserum #antipenuaan #dealersendayutinggiperak #beautty_perak #sendayutinggigopeng #sendayutinggisimpangpulai #sendayutinggiipoh #sendayutinggitapah #sendayutinggiperak #sajat #sayajual #mukacantik #murahmurah #jualanmurah #gv5 #gegarvaganza2018 #bola #ekor #ekorharimaumalaya
Siapa yang ada masalah resdung serius dan nak cuba rawatan alternatif boleh ambil Lucimax & Nosygone. . . Ambil 2 biji Lucimax sebelum makan. Kemudian tunggu 15 minit dan ambil 2 biji Nosygone pula. Cara makan adalah sama untuk siang & malam. . Lucimax mengandungi Ganoderma Lucidum, raja segala penawar untuk membantu membaikpulih semula sistem dalaman badan secara sistematik. Ia juga mengatasi dan mencegah masalah sembelit, menurunkan kolesterol, meransang imuniti, membuang toksin, tekanan darah tinggi & rendah serta sukar tidur malam. . Nosygone dirumus khas untuk merawat masalah resdung ni. Ia bantu mencuci dan membunuh kuman resdung dari dalam, merawat jerawat bernanah yang serius dan juga membaik pulih tisu-tisu kulit yang rosak akibat jerawat resdung. . Lucimax Nosygone . . 🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊 . . #sendayutinggi #lucimax #nosygone #sinustreatment - #regrann
‼️HOW TO DO NATURAL MAKEUP‼️ ・・・ Credit video: Youtube Yatie Sendayu Tinggi ・・・ Settle dah review video “How To Do Natural Make Up” ni. Ila dah share semua produk yang Kak Yatie pakai dalam video ni. Mana yang dah not available ila dah bagi suggestion products ST yang lain. Anyway. Cantikkan mekap Kak Yatie dalam tutorial ni. If siapa-siapa yang suka makeup natural boleh la try tutorial ni. Selamat mencuba! 😉 . *Belian 5 item Sendayu Tinggi ke atas PERCUMA Postage . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️NAK BEST PRICE⁉️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #naturalmakeup #sendayutinggi #sayajual #sayaDealerST #sayapenggunaSendayuTinggi #trustedSENDAYUTINGGIonlineDealer
Nak eyelash lebat, panjang & lentik? Jom dapatkan Arafa Beauty Serum sekarang! . Nak order whatsapp 019-9547466 , nak mudah awak klik je terus link whatsapp di bio ig sis.💕 . . #pipipink #pinklady #bibiaqbybellaz #wawaserum #wowskin #azanisscarserum #nucifera #zaffyco #aurawhite #nsabeauty #jamudara #eyelashserum #agamakedamaian #dherbs #sendayutinggi #terlajaklaris #dyxycosmetics #alhaalfa #muamalaysia #shalicious #uforabeauty #arafabeauty #bidadariku #percaya #syintagila #seribella #chewnglow #serumbulumata
*********** SUPPLEMENT ************* ********* SENDAYU TINGGI ************ . Female+ merupakan HORMONE BOOSTER berperisa kopi. Ia membantu mengekalkan hormon yg seimbang selain memberikan kecergasan. Mengandungi Vitamin C serta kombinasi ekstrak herba utk kesihatan, kecantikkan dan kesuburan wanita . ❌🙅‍♀️ Bagi penghidap cyst, fibroid atau apa-apa ketumbuhan dan juga wanita mengandung, anda dilarang untuk mengambil Female+ ni tau. . . 🔹Female+ RM31.00 (Ahli RM27.90)🔹 . . . 📲📲📲 whatsapp 018-3797432 . . . . Maklumat lanjut mengenai kandungan / no.pendaftaran produk boleh rujuk di www.sendayutinggi.com . . . #stonlinedealer #sendayutinggi #female + #hormonebooster
bff baru...dah hmpir 2 bulan kulit pun dah nmpak ok sikit #sendayutinggi
Siapa yang ada masalah resdung serius dan nak cuba rawatan alternatif boleh ambil Lucimax & Nosygone. . Ambil 2 biji Lucimax sebelum makan. Kemudian tunggu 15 minit dan ambil 2 biji Nosygone pula. Cara makan adalah sama untuk siang & malam. . Lucimax mengandungi Ganoderma Lucidum, raja segala penawar untuk membantu membaikpulih semula sistem dalaman badan secara sistematik. Ia juga mengatasi dan mencegah masalah sembelit, menurunkan kolesterol, meransang imuniti, membuang toksin, tekanan darah tinggi & rendah serta sukar tidur malam. . Nosygone dirumus khas untuk merawat masalah resdung ni. Ia bantu mencuci dan membunuh kuman resdung dari dalam, merawat jerawat bernanah yang serius dan juga membaik pulih tisu-tisu kulit yang rosak akibat jerawat resdung. . Lucimax RM 35.00 (ahli RM 31.50) Nosygone RM 35.00 (ahli RM 31.50) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #lucimax #nosygone #sinustreatment
Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . Body Contour Cream 🍀 . Beli online melalui kami di Singapura. Ready stocks. PM kami cepat2 ya lovelies 💕 . #sendayutinggi #bodycontourcream #slimmingcream #sendayutinggisg #sendayutinggisingapore #regrann #zsinstantwhite
Perasan tak kalau kita tidak buang air besar dalam sehari, mesti perut akan jadi kembung, badan terasa lesu, kerap mengantuk sakit kepala dan kadangkala boleh menyebabkan masalah kulit seperti jerawat. Ini kerana badan kita terjadi masalah sembelit yang biasanya disebabkan oleh pola pemakanan serta gaya hidup. . Pengambilan Dtox setiap hari akan membantu mengatasi masalah sembelit dan sukar membuang air besar ini kerana kandungan Inulin yang terdapat di dalam Dtox ini. Ia berfungsi mencuci usus serta menyingkirkan toksin yang terkandung di dalam badan kita sekaligus melawaskan pembuangan kita. . Dtox ini boleh diambil sebelum jam 9.30 malam atau sebelum tidur. Bagi yang baru nak cuba, anda akan merasa simptom awalan seperti kerap ke tandas dan perut memulas. . . Whatsapp 0192127005 #dtox #sendayutinggi #sendayutinggibotanicklang
Siapa Pearl Cream lovers kat sini?? Komen sikit mana yang pernah pakai tu. Antara best seller and selalu sold out, ni lah produknya. Pearl Cream, atau beauty cream yang dirumus dengan serbuk mutiara dan pelbagai bahan lain untuk memperbaiki tona wajah yang tidak sekata, pigmentasi, kekusaman dan memudarkan parut. Memang ramai peminat Pearl Cream ni dan mostly akan repeat lagi berkotak2 nak simpan stok takut tak sempat grab kalau sold out. . Whitening Pearl Cream RM34.00 . . #sendayutinggi #pearlcream #beautycream
#Repost from @sendayu.tinggi_hq (@repost_media_app ) Keadaan kulit yang kering akan menyebabkan kulit lebih cepat terdedah kepada penuaan. Kulit yang kurang atau tidak menghasilkan sebum yang diperlukan oleh kulit wajah merupakan salah satu ciri-ciri masalah kulit kering. Masalah ini kadangkala akan menyebabkan kulit menggelupas, kasar dan berkedut secara berpanjangan. . Kandungan Glutathione yang terdapat di dalam moisturiser ini mampu melambatkan proses penuaan, mengurangkan risiko kerosakan kulit, menjadikan kulit lebih cantik, sihat & lembut disamping membantu menghilangkan pigmentasi dgn mengurangkan aktiviti melanin utk kompleksi wajah lebih cerah sekata. . Selain perlu minum air putih dengan cukup, adalah penting untuk kita menggunakan pelembap dalam rutin penjagaan wajah. Brightening Series Anti Aging Moisturiser ini dirumus khas buat mereka yang mempunyai kulit kering dan normal. . Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 (ahli RM40.50). . Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . Whatsapp 013-5241521 untuk belian & pertanyaan. Best price ♥️ . #sendayutinggi #bestseller #brsmoisturiser #antiagingmoisturiser #dealersendayutinggi #sendayutinggiperak #ipoh
Follow 3 step mudah utk mendapatkan kulit yg lembut, cerah & anjal. . Scrub muka dgn Collagen Facial Scrub 1-2 kali seminggu utk buang sel kulit mati & supaya skincare yg kita pakai kulit akan dapat serap dgn baik. Kulit akan terasa lebih lembut lepas kita buat exfoliation. . Cuci muka dgn Whitening & Moisturise Cleanser, jenis cream cleanser. Ianya membantu membersihkan muka, menyingkirkan kotoran. . . Lepas tu spray dgn Collagen Spray 2 kali sehari, waktu pagi & malam. Ianya melembapkan kulit sepanjang hari. . . Collagen Facial Scrub RM29 Whitening & Moisturise Cleanser RM33 Collagen Spray RM29 Whatsapp 017-6103051 atau click link di Bio. Ready Stock. Postage setiap hari. Free COD Setia Alam. . . #sendayutinggi #sendayutinggisetiaalam #dealerST #setiaalam #meru #facialscrub #cleanser #collagenspray
Jom follow 3 step mudah untuk dapatkan kulit lembut, cerah dan anjal. . 1️ Jangan lupa Facial Scrub With Collagen at least 3 kali seminggu. Ia akan menanggalkan sel mati dan menjadikan kulit lembut serta halus. Exfoliation penting utk memastikan skincare yg disapu meresap sepenuhnya utk mendapatkan hasil terbaik. . 2️ Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser pencuci wajah dengan formula cream cleanser. Ia melembap, menyingkirkan kotoran & mencegah pigmentasi pada masa yang sama. . 3️ Sembur Collagen Facial Spray waktu pagi & malam. Ia mengandungi Sodium Gluconate & Kolagen untuk melembapkan wajah 24 jam disamping menganjalkan kulit. . Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser RM33.00 (ahli RM29.70) Facial Scrub With Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10) . #sendayutinggi #facialscrub #brscleanser #collagenspray
DTOX 150G NI DAH TAK RESTOCK LEPAS NI..ADA YG 300G SHJA(BESAR)..STOCK ADA LGI 5BOTOL SHJA.. Kenapa ramai org suka DTox ni & akan susah hati kalau tiba-tiba stok putus 😅 . 🌸 Bila bancuh tak berkepal/likat 🌸 Lelaki pun senang amalkan 🌸 Paling sikit blh turun 3-5kg masa 1st amalkan 🌸 Utk yg ada buasir dan rasa “selamat” 🌸 Kulit jerawat jadi licin 🌸 Saiz pinggang jadi kurang 2-5 inci 🌸 Suplemen yg kita consume nampak result cepat 🌸 Hilang rasa bloated & buncit 🌸 Automatik hilang sakit bahu 🌸 Dah taknrasa badan berat & penat keterlaluan . Yg dah cuba je blh explain kenapa kami TAK BOLEH kalau DTox ni habis. Kan ?? DTox RM45 . Beli di whtapps 0166846775 . #sendayutinggi #dtox #bestseller #stokmakinsusut #lakukeras
Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . Body Contour Cream RM45.00 (ahli RM42.75) #sendayutinggi #bodycontourcream #slimmingcream
Cendawan secara umumnya mampu meningkatkan sistem immunisasi seseorang. Sistem immunisasi sangat penting sebagai pertahanan badan terhadap penyakit, yang dibawa oleh bakteria, virus dan bahan asing. Ganoderma lucidum mengandungi 4 bahan aktif yang sangat membantu dalam penyembuhan, iaitu Polysaccharides, Organic Germanium, Superoxide Dismutase (SOD) dan juga Triterpenes. . Tapi bagaimana Ganoderma Lucidum membantu menurunkan berat badan? . Triterpenes & Polysaccharides dalam Ganoderma Lucidum berrtndak menyekat perkembangan sel lemak dan mengurangkan paras gula dalam darah. Polysaccharides juga bertindak mengurangkan paras glukosa dan kolesterol berbahaya dalam tubuh. . Ganoderma Lucidum juga mengandungi bahan-bahan aktif yang dapat meningkatkan kadar metabolisma badan. Apabila metabolisma meningkat, tubuh akan menggunakan lebih banyak tenaga untuk mencerna makanan dengan lebih cekap. Tenaga ini didorong oleh pemecahan deposit lemak dan kalori dalam badan yang kemudiannya menyebabkan penurunan berat badan. Lucimax RM35.00 (ahli RM31.50) #sendayutinggi #lucimax
Hanya pump 2 kali pada jari dan sapu seluruh wajah setiap kali selepas cuci muka. Masa sapu tu urut2 sikit bagi produk meresap. Super Hyaluronic Acid Serum ni adalah Set Brightening Series yang berfungsi mengembalikan keanjalan dan kelembapan wajah. Siapa yang memang guna set Brightening Series mesti tahu dulu pakaging serum ni warna biru. Tapi sekarang dah tukar warna hijau & diupgrade formula yang lebih baik. . Siapa yang ada masalah kulit kering dan ‘aging’ memang disarankan untuk pakai serum ni. Ia sangat berkesan untuk merawat penuaan pada kulit. Kalau pakai setiap hari, memang kulit akan terasa sangat lembut macam kulit bayi. Sebabnya, Hyaluronic Acid ni adalah molekul yang akan meresap ke dalam kulit & bertindak sebagai ‘humectant’ atau agen yang menarik kelembapan dari sekeliling dan memerangkap kelembapan tu dalam lapisan kulit. . Kulit yang lembap penting untuk menghalang pembentukan kedutan dan garis halus pada wajah. Pigmentasi dan masalah tona tak sekata pun boleh dielakkan kalau kulit kekal lembap. . Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum RM45.00 (ahli RM40.50) #sendayutinggi #Haserum #antipenuaan
Nak Kulit Halus Mulus Macam Kulit Bayi? JERAWAT DAN PARUT LESAP??JOM ORDER SEKARANG SEKARANG! . . . . Hanya dengan TONER Sahaja? Ya betul!!! Toner ini mengandungi estrak daun teh hijau yang membantu mengecutkan jerawat dan juga membantu mencerahkan kulit. Bahan Semulajadi. . . READY STOCK ✔ PENGHANTARAN PERCUMA✔ . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia
Nak Kulit Halus Mulus Macam Kulit Bayi? JERAWAT DAN PARUT LESAP??JOM ORDER SEKARANG SEKARANG! . . . . Hanya dengan TONER Sahaja? Ya betul!!! Toner ini mengandungi estrak daun teh hijau yang membantu mengecutkan jerawat dan juga membantu mencerahkan kulit. Bahan Semulajadi. . . READY STOCK ✔ PENGHANTARAN PERCUMA✔ . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia
Nak Kulit Halus Mulus Macam Kulit Bayi? JERAWAT DAN PARUT LESAP??JOM ORDER SEKARANG SEKARANG! . . . . Hanya dengan TONER Sahaja? Ya betul!!! Toner ini mengandungi estrak daun teh hijau yang membantu mengecutkan jerawat dan juga membantu mencerahkan kulit. Bahan Semulajadi. . . READY STOCK ✔ PENGHANTARAN PERCUMA✔ . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia
Yang bermasalah dengan keputihan, lesu & mudah mengantuk atau kurang fokus, cuba ambil sepaket D’Folia Coffee. Tak rugi kalau cuba. Ramai yg dah minum dan repeat lagi berpaket-paket sebab memang nampak ketara kesannya. Badan lebih bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan pun hilang dalam 30 minit selepas minum sepaket sahaja. Kalau ambil sebelum bersenam lagi bagus untuk menambah tenaga. Untuk yg bekerja shift, suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat untuk bersenam lama serta yang selalu sakit-sakit badan sangat sesuai ambil DFolia Coffee ni. . D’Folia Coffee diadun istimewa daripada ekstrak Kacip Fatimah dan kombinasi herba yang dikhaskan untuk merawat dalaman wanita. Ia juga boleh diambil oleh penghidap kencing manis kerana menggunakan pemanis stevia. Per serving adalah 92 kcal. Kalau nak kelainan boleh campur dengan 1 sudu Easyfull. Rasa lebih sedap dan mengenyangkan. Siapa suka campur D’Folia Coffee dengan minuman lain kat sini? D’Folia Coffee RM 27.50(ahli RM24.75) #sendayutinggi #dfoliacoffee
Siapa sini dah try Female +? Komen sikit pendapat korang yang dah minum tu. Bagi yang masih belum familiar dengan produk ni ok jom baca kat bawah. . Nama produk ni adalah Female + Coffee a.k.a ‘Hormone Booster untuk Wanita’. Korang jangan samakan Female + ni dengan D’Folia Coffee tau. Walaupun kedua2 nya berfungsi memberi tenaga dan mengelakkan kelesuan badan, tetapi Female ni lebih berfungsi kepada hormone booster. Ia membantu meningkatkan paras hormon estrogen dan progesteron dalam tubuh wanita. . Estrogen & progesteron adalah hormon yang penting untuk sistem reproduksi wanita atau bahasa mudahnya kesuburan, mengawal kitaran haid, dan mempengaruhi mencantikkan kulit kerana ia berkait rapat dengan penghasilan kolagen untuk menganjal dan melembapkan wajah, so that kulit kita tak cepat tua dan berkedut. . Apa yang menjadikan Female + ni hormone booster adalah ramuan bahan2 yang terkandung dalamnya seperti Kacip Fatimah, Manjakani dan Vitamin C. Ekstrak Quercus Infectoria (Manjakani), bagus untuk menstabilkan hormon dan melancarkan peredaran darah selain tinggi antioksida untuk mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan. . Ekstrak Labisia Pumila (Kacip Fatimah) pula tinggi pyhtoestrogen dan zat besi serta anti-radang untuk memelihara dalaman wanita seperti membetulkan kitaran haid, mengurangkan senggugut, melambatkan gejala menopaus, mengembalikan tenaga selepas bersalin, merawat angin dalam perut / buasir / penyakit kelamin, dan mengurangkan sakit-sakit badan. . Vitamin C pula membantu mencerahkan tona kulit dengan meningkatkan paras gluthatione dalam badan disamping meningkatkan hormon estrogen yang mempengaruhi kesuburan wanita. . Female + RM31.00 . #sendayutinggi #muakl #muamalaysia #tutorialmakeup #muautara #muakedah #muasarawak #makeupartist #muaselangor #muajohor #muakelantan #muasabah #kosmetikmalaysia #muaseremban #muapahang #muaterengganu #sale #kosmetikmurah #makeup #muaseremban #muaperak #muaperlis #muamelaka #muapenang #mua #skincarehalal #whitening #tipssihat #female + #supplement
Yang bermasalah dengan keputihan, lesu & mudah mengantuk atau kurang fokus, cuba ambil sepaket D’Folia Coffee. Tak rugi kalau cuba. Ramai yg dah minum dan repeat lagi berpaket-paket sebab memang nampak ketara kesannya. Badan lebih bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan pun hilang dalam 30 minit selepas minum sepaket sahaja. Kalau ambil sebelum bersenam lagi bagus untuk menambah tenaga. Untuk yg bekerja shift, suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat untuk bersenam lama serta yang selalu sakit-sakit badan sangat sesuai ambil DFolia Coffee ni. . D’Folia Coffee diadun istimewa daripada ekstrak Kacip Fatimah dan kombinasi herba yang dikhaskan untuk merawat dalaman wanita. Ia juga boleh diambil oleh penghidap kencing manis kerana menggunakan pemanis stevia. Per serving adalah 92 kcal. Kalau nak kelainan boleh campur dengan 1 sudu Easyfull. Rasa lebih sedap dan mengenyangkan. Siapa suka campur D’Folia Coffee dengan minuman lain kat sini? . D’Folia Coffee RM 27.50 (ahli RM24.75) . Whatsap 📲 0123178443 . #sendayutinggi #dfoliacoffee #sendayutinggiipoh #sendayutinggitambun #codipoh #ipohawesomecity #ipohipohajer
Cendawan secara umumnya mampu meningkatkan sistem immunisasi seseorang. Sistem immunisasi sangat penting sebagai pertahanan badan terhadap penyakit, yang dibawa oleh bakteria, virus dan bahan asing. Ganoderma lucidum mengandungi 4 bahan aktif yang sangat membantu dalam penyembuhan, iaitu Polysaccharides, Organic Germanium, Superoxide Dismutase (SOD) dan juga Triterpenes. . Tapi bagaimana Ganoderma Lucidum membantu menurunkan berat badan? . Triterpenes & Polysaccharides dalam Ganoderma Lucidum berrtndak menyekat perkembangan sel lemak dan mengurangkan paras gula dalam darah. Polysaccharides juga bertindak mengurangkan paras glukosa dan kolesterol berbahaya dalam tubuh. . Ganoderma Lucidum juga mengandungi bahan-bahan aktif yang dapat meningkatkan kadar metabolisma badan. Apabila metabolisma meningkat, tubuh akan menggunakan lebih banyak tenaga untuk mencerna makanan dengan lebih cekap. Tenaga ini didorong oleh pemecahan deposit lemak dan kalori dalam badan yang kemudiannya menyebabkan penurunan berat badan. . Lucimax RM35.00 . Whatsapp 0194543617 for special price😍😍 . #sendayutinggi #lucimax
Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . Body Contour Cream RM45.00 Whatsapp 0194543617 for special price😍 . #sendayutinggi #bodycontourcream #slimmingcream
Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . Body Contour Cream RM45.00 (ahli RM42.75) . 📲 Ws 011-16597431 . #sendayutinggi #bodycontourcream #slimmingcream #dealersendayutinggiperak #beautty_perak #sendayutinggigopeng #sendayutinggisimpangpulai #sendayutinggiipoh #sendayutinggitapah #sendayutinggiperak #sajat #sayajual #mukacantik #murahmurah #jualanmurah #gv5 #gegarvaganza2018 #bola #ekor #ekorharimaumalaya
Jom follow 3 step mudah untuk dapatkan kulit lembut, cerah dan anjal. . 1️ Jangan lupa Facial Scrub With Collagen at least 3 kali seminggu. Ia akan menanggalkan sel mati dan menjadikan kulit lembut serta halus. Exfoliation penting utk memastikan skincare yg disapu meresap sepenuhnya utk mendapatkan hasil terbaik. . 2️ Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser pencuci wajah dengan formula cream cleanser. Ia melembap, menyingkirkan kotoran & mencegah pigmentasi pada masa yang sama. . 3️ Sembur Collagen Facial Spray waktu pagi & malam. Ia mengandungi Sodium Gluconate & Kolagen untuk melembapkan wajah 24 jam disamping menganjalkan kulit. . Whtsapp 0134040411 . #sendayutinggi #muakl #muamalaysia #tutorialmakeup #muautara #muakedah #muasarawak #makeupartist #muaselangor #muajohor #muakelantan #muasabah #kosmetikmalaysia #muaseremban #muapahang #muaterengganu #sale #kosmetikmurah #makeup #muaseremban #muaperak #muaperlis #muamelaka #muapenang #mua #skincarehalal #whitening #tipssihat #facialscrub #brscleanser #collagenspray
Selama ni pakai Doll Skin Foundation utk nampak gebu. Tapi tak tau ada benefit skincare utk kulit. Yg suka natural just blend dgn jari tipis & apply Setting Powder. Maintain seharian. One of our bestseller item 😱 . . Doll skin fd - RM38 ( ahli RM36.10 ) . . Whatsapp 01121292298 utk pembelian atau klik link whatsapp at bio 🤗 . . #makeup #beauty #sendayutinggisetiawangsa #sendayutinggiwangsamaju #sendayutinggisetapak #sendayutinggiampang #sendayutinggiklcc #sendayutinggigombak #sendayutinggicheras #sendayutinggisentul #sendayutinggiselayang #sendayutinggibangsar #bazaarpaknil #shopee #nakcantik #likeforlikes #assalamualaikum #kualalumpur #1 #bestseller #musthave #klcc #sendayutinggibangsar #sendayutinggi #watson
Ada geng Doll Skin Foundation tak sini ?? Ini lah produk yg ST launch & dpt awards berturut2 utk product MOST WANTED kat Watsons. Kegebuan luar biasa yg menikam kalbu kalau pakai ni tau 😁 . . Whatsapp 01121292298 utk pembelian atau klik link whatsapp at bio 🤗 . . #makeup #beauty #sendayutinggisetiawangsa #sendayutinggiwangsamaju #sendayutinggisetapak #sendayutinggiampang #sendayutinggiklcc #sendayutinggigombak #sendayutinggicheras #sendayutinggisentul #sendayutinggiselayang #sendayutinggibangsar #bazaarpaknil #shopee #nakcantik #likeforlikes #assalamualaikum #kualalumpur #1 #bestseller #musthave #klcc #sendayutinggibangsar #like4likes #sendayutinggi #dollskinfoundation #watsons #watsonmalaysia
Selama ni pakai Doll Skin Foundation utk nampak gebu. Tapi tak tau ada benefit skincare utk kulit. Yg suka natural just blend dgn jari tipis & apply Setting Powder. Maintain seharian. One of our bestseller item ._____________________________ 🌻Whtsapp 📱 013-4040411 . #sendayutinggi #muakl #muamalaysia #tutorialmakeup #muautara #muakedah #muasarawak #makeupartist #muaselangor #muajohor #muakelantan #muasabah #kosmetikmalaysia #muaseremban #muapahang #muaterengganu #sale #kosmetikmurah #makeup #muaseremban #muaperak #muaperlis #foundation #muamelaka #muapenang #mua #skincarehalal #whitening #tipssihatd #dollskinfoundation
Doll Skin BB Cushion Sendayu Tinggi . Readystock RM51.90 . 📲0138871181 . Warga Keningau boleh dapatkan produk2 ST di AE Vendor Keningau Mall Tingkat 2 ya.. 🤗 . ••• Doll Skin BB Cushion yang baru ni hadir dengan formulasi baru dimana ia dari kombinasi Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract dan Algae Extract yang akan bantu mencerah dan memberi lembapan pada kulit wajah. . Ascorbic Acid: Dikenali sebagai vitamin C. Tinggi dengan kandungan anti-oksida dan sangat berkesan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Hyaluronic Acid: Memberi kelembapan maksima pada kulit dan sebagai agen anti penuaan pada kulit. . Centella Asiatica: Dikenali sebagai Pegaga. Tinggi kandungan anti-oksida, anti inflamasi dan sebagai agen anti penuaan untuk kulit. Membantu meningkatkan kadar lembapan kulit dan melindungi kulit dari kerosakan akibat sinar matahari. . Algae Extract: Tinggi kandungan anti oksida untuk melindungi kulit dari radikal bebas. Membantu memberi lembapan untuk kulit lebih lembut, lembap dan anjal. . Doll Skin BB Cushion SPF50 RM51.90 . . . #sendayutinggi #dollskinbbcushion #sendayutinggikeningau #sendayutinggisabah #stsabah #stkeningau #dealerstkeningau
Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . Body Contour Cream RM45.00 (ahli RM42.75) . Beli dengan harga ahli tanpa perlu daftar . #sendayutinggi #bodycontourcream #slimmingcream
Selalu jealous tengok orang yang kulitnya licin dan sekata ni kan. Mesti terdetik nak kulit macam tu. Whitening Bar Soap ni bukan untuk cerahkan kulit wajah je tau. Malah bagi mereka yang ada tona kulit tak sekata, tompok hitam pada wajah dan berjeragat memang sangat sesuai gunakan Whitening Bar Soap ni sebab ia akan bantu sekatakan tona wajah dengan mencerahkan kawasan yang gelap dan juga menghilangkan parut2 yang ada pada wajah. . Nak tau apa punca tona kulit tak sekata? Jom baca sikit . 1️⃣ Hormon tak seimbang Tona tak sekata lagi senang terjadi pada wanita mengandung atau menopause sebab golongan ni sedang mengalami perubahan pada hormon esterogen. . 2️⃣ Sinaran cahaya matahari Pancaran sinaran matahari secara langsung boleh membuatkan kulit menjadi lebih gelap. Sebab tu kita ni kena pakai sunblock hari-hari. . 3️⃣ Pemakaian produk kecantikan yang tidak tepat. Perubahan tona kulit akan terjadi kerana tindakbalas sensitif kulit pada zat-zat yang terdapat dalam produk kecantikan tersebut. . Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) . klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 ⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area ▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi . . 📲011-21902656📲 📲011-21902656📲 📲011-21902656📲 . . Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis💖 . Semoga dimurahkan rezeki selalu InsyaAllah ✨ . #sendayutinggi #whiteningbarsoap
WOW BANYAKNYA TRICK UNTUK APPLY MASCARA 😀😀😀 . Tak pernah tau sebelum ni 😬 Ok jom nantikan lg pelbagai tips kecantikan dgn @dyxybyhanani3legacy . . 💰 Free Voucher RM10.00 + RM 30.00 🚚 Free Postage seluruh Malaysia 🚗 Free COD seluruh Negeri Sembilan 🙋 Free Beauty Consult 🎁 Free Gift Exclusive 🎉 Lucky Draw setiap bulan . Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655 @dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655 @dyxybyhanani3legacy / ☎ 011-12272655 . #teamfl #myhananifamily #usahawanDYXY #stokisdyxy #trustedseller #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxycosmeticsmalaysia #dyxy #dyxymurah #dyxylovers #dyxymascara #dyxybrush #dyxycleansingwipes #dyxyperfume #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #contestmalaysia #giveawaymalaysia #sendayutinggi #dherbs #terlajaklaris #wawacosmetics #ainacosmetics #ainaserum #nyxmalaysia #sephoramalaysia #hudabeautymalaysia #marykaymalaysia
Nak Kulit Halus Mulus Macam Kulit Bayi? JERAWAT DAN PARUT LESAP??JOM ORDER SEKARANG SEKARANG! . . . . Hanya dengan TONER Sahaja? Ya betul!!! Toner ini mengandungi estrak daun teh hijau yang membantu mengecutkan jerawat dan juga membantu mencerahkan kulit. Bahan Semulajadi. . . READY STOCK ✔ PENGHANTARAN PERCUMA✔ . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia
Jangan lupa dengarkan celoteh dan perkongsian akak esok “Pengalaman dan Cabaran Berbisnes” pada pukul 11:30 pagi dan 3:30 petang ye! . . Hanya di https://efm.live/ @bicaraekspres banyak tips2 akak nak kongsi untuk adik n Kakak semua Yang mungkin baru nak berjinak dalam bisnes kan? . . SHARING IS CARING ❤️ . . #rysaloonsek18 #jomfit #letscantik #datoaliffsyukri #wawaserum #wawawax #dherbs #datoserivida #haelhusaini #sitinurhaliza #jamususukdara #tatiskincare #moodrepublik #paskal #abp #gegarvaganza2018 #gegarvaganza #bengkung #vasia #vasiamurah #okaya #sendayutinggi #efm #bicarabisnes #bicaraekspres #marketing #business
Antara sampel yg dimohon oleh klien. Fungsi produk dan bahan utama blh ditentukan sendiri termasuk perisa. Pakej kami utk buat produk sendiri cuma serendah RM1,000 . Hubungi kami utk maklumat lanjut di manufacturing@sendayutinggi.com / whatsapp +60196266133 . #sendayutinggi #factory #manufacturing #oem #gmpfactory #halalcertificate #kkm #collagen #proven #produksendiri
Ramai yang ambil remeh tentang rutin penggunaan scrub wajah ni. Tapi tahu tak, scrub wajah ini penting dilakukan untuk memastikan kita dapat menyingkirkan sel kulit mati pada wajah. Sel kulit mati pada wajah akan menajdi punca kulit kusam, mengurangkan penghasilan sebum dan juga menjadikan kulit lebih bersih, sihat, lembut dan cerah. . Facial Scrub With Collagen ini diformulasi dari Hydrolyzed Collagen untuk memastikan kulit lebih anjal dan halus. Ia juga mempunyai microbeads yang kecil agar tidak terasa terlalu kasar semasa menggunakannya.Walaupun rutin scrub ini merupakan salah satu rutin yang penting, jangan pula scrub wajah hari-hari kerana ia akan menyebabkan kulit menjadi terlalu kering, menggelupas dan boleh menyebabkan iritasi. . Facial Scrub With Collagen Rm29 . #sendayutinggi #collagenfacialscrub #st_online_sepang #littleqisyashop #kedaipuspanitasepang #carbootsalekotawarisan #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #kedaionline #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #igers . Berminat❓📱WHATSAPP : 019-6695082 Atau click link di Bio 👆🏻 . ▶️FB page : st_online_sepang ➡️IG page : st_online_sepang . WAKTU URUS NIAGA . Monday - Friday 👇🏻 🏠Walk-in at @littleqisya Shop Kedai Puspanita, Kompleks Pejabat Kerajaan,. (Pejabat Tanah/Daerah), Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang,. 🕙9am - 🕔5pm . 🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang . 📦Postage Monday - Friday 🛵Self Pick-up Kota Warisan (on availability)
#Readystok . . Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . Body Contour Cream RM45.00 (ahli RM42.75) . #sendayutinggi #bodycontourcream #slimmingcream Belian Online 013-9153732 . #sendayutinggi #slimmerface #NilaiNegeriSembilan #negerisembilan #sendayutingginilai #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggionline #sendayutinggibandarseriputra #sendayutinggibandarbarunilai #sendayutinggibukitmahkota #BangiAvenueThemepark #sendayutinggi #BukitMahkota #bandarsriputra #BandarBaruNilai #nilai #pajam #labu #stlabu #stpajam #sendayutinggilabu #sendayutinggipajam
. Yang bermasalah dengan keputihan, lesu & mudah mengantuk atau kurang fokus, cuba ambil sepaket D’Folia Coffee. Tak rugi kalau cuba. Ramai yg dah minum dan repeat lagi berpaket-paket sebab memang nampak ketara kesannya. Badan lebih bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan pun hilang dalam 30 minit selepas minum sepaket sahaja. Kalau ambil sebelum bersenam lagi bagus untuk menambah tenaga. Untuk yg bekerja shift, suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat untuk bersenam lama serta yang selalu sakit-sakit badan sangat sesuai ambil DFolia Coffee ni. . D’Folia Coffee diadun istimewa daripada ekstrak Kacip Fatimah dan kombinasi herba yang dikhaskan untuk merawat dalaman wanita. Ia juga boleh diambil oleh penghidap kencing manis kerana menggunakan pemanis stevia. Per serving adalah 92 kcal. Kalau nak kelainan boleh campur dengan 1 sudu Easyfull. Rasa lebih sedap dan mengenyangkan. Siapa suka campur D’Folia Coffee dengan minuman lain kat sini? . D’Folia Coffee RM 27.50 (ahli RM24.75) . Dm kami atau whatsapp terus 01164390565 untuk dapatkan stok ini dengan harga ahli ! . Wasap.my/601164390565 . #sendayutinggi #dfoliacoffee
Cendawan secara umumnya mampu meningkatkan sistem immunisasi seseorang. Sistem immunisasi sangat penting sebagai pertahanan badan terhadap penyakit, yang dibawa oleh bakteria, virus dan bahan asing. Ganoderma lucidum mengandungi 4 bahan aktif yang sangat membantu dalam penyembuhan, iaitu Polysaccharides, Organic Germanium, Superoxide Dismutase (SOD) dan juga Triterpenes. . Tapi bagaimana Ganoderma Lucidum membantu menurunkan berat badan? . Triterpenes & Polysaccharides dalam Ganoderma Lucidum berrtndak menyekat perkembangan sel lemak dan mengurangkan paras gula dalam darah. Polysaccharides juga bertindak mengurangkan paras glukosa dan kolesterol berbahaya dalam tubuh. . Ganoderma Lucidum juga mengandungi bahan-bahan aktif yang dapat meningkatkan kadar metabolisma badan. Apabila metabolisma meningkat, tubuh akan menggunakan lebih banyak tenaga untuk mencerna makanan dengan lebih cekap. Tenaga ini didorong oleh pemecahan deposit lemak dan kalori dalam badan yang kemudiannya menyebabkan penurunan berat badan. . Lucimax RM35.00 (ahli RM31.50) . Dm kami atau whatsapp terus 01164390565 untuk dapatkan stok ini dengan harga ahli ! . Wasap.my/601164390565 . #sendayutinggi #lucimax
Hanya pump 2 kali pada jari dan sapu seluruh wajah setiap kali selepas cuci muka. Masa sapu tu urut2 sikit bagi produk meresap. Super Hyaluronic Acid Serum ni adalah Set Brightening Series yang berfungsi mengembalikan keanjalan dan kelembapan wajah. Siapa yang memang guna set Brightening Series mesti tahu dulu pakaging serum ni warna biru. Tapi sekarang dah tukar warna hijau & diupgrade formula yang lebih baik. . Siapa yang ada masalah kulit kering dan ‘aging’ memang disarankan untuk pakai serum ni. Ia sangat berkesan untuk merawat penuaan pada kulit. Kalau pakai setiap hari, memang kulit akan terasa sangat lembut macam kulit bayi. Sebabnya, Hyaluronic Acid ni adalah molekul yang akan meresap ke dalam kulit & bertindak sebagai ‘humectant’ atau agen yang menarik kelembapan dari sekeliling dan memerangkap kelembapan tu dalam lapisan kulit. . Kulit yang lembap penting untuk menghalang pembentukan kedutan dan garis halus pada wajah. Pigmentasi dan masalah tona tak sekata pun boleh dielakkan kalau kulit kekal lembap . Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum RM45 . #sendayutinggi #Haserum #antipenuaan #st_online_sepang #littleqisyashop #kedaipuspanitasepang #carbootsalekotawarisan #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #kedaionline #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #igers . Berminat❓📱WHATSAPP : 019-6695082 Atau click link di Bio 👆🏻 . ▶️FB page : st_online_sepang ➡️IG page : st_online_sepang . WAKTU URUS NIAGA . Monday - Friday 👇🏻 🏠Walk-in at @littleqisya Shop Kedai Puspanita, Kompleks Pejabat Kerajaan,. (Pejabat Tanah/Daerah), Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang,. 🕙9am - 🕔5pm . 🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang . 📦Postage Monday - Friday 🛵Self Pick-up Kota Warisan (on availability)
Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . Body Contour Cream RM45.00 (ahli RM42.75) . Dm kami atau whatsapp terus 01164390565 untuk dapatkan stok ini dengan harga ahli ! . Wasap.my/601164390565 . #sendayutinggi #bodycontourcream #slimmingcream
dua compact powder st yang lama dah kita masih simpan.yang sebelah kanan tu dah habis.tinggal casing.suka simpan benda comel-comel ni. . yang bb compact powder ni pun masih ada. maklum la kita tak pakai bedak sangat setiap hari.cuma masa tertentu je.jadi dah lebih setahun bb compact powder masih ada. . namun hari ni,kita lihat sendayu tinggi setiap upgrade formula dan packaging makeupnya yang sesuai untuk peredaran masa dan kehendak pengguna. . sekarang ni yang terkini compact powder st ialah doll skin matte powder dan gambar burung hantu yang comel tu.tu kalau siapa nak,baru kita order stock.maaf tak simpan sangat stock compact powder st sebab kadang-kadang kita tak boleh predict warna apa yang mereka suka dan design luaran compact mana mereka suka. . #compactpowdersaya #sendayutinggi
Sabun badan yang diformulasi dengan Minyak Bunga Matahari dan kulit cengkerang Walnut ini dapat membantu melicinkan dan menghaluskan kulit. Ia sesuai digunakan bagi mereka yang mengalami masalah badan berparut, kusam, kasar dan kehitaman di kawasan pelipat. . Amalkan Zeoary Soap ini 2 kali sehari semasa mandi dan bilas macam biasa. Walaubagaimanapun, bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif, dinasihatkan agar tidak menggunakan sabun ini dengan terlalu kerap ya... . Zeoary Soap RM15.00 (ahli RM13.50). . Untuk pembelian , boleh terus wassap 0104530408 atau klik terus link pada bio ! 🧡 . #sendayutinggi #zeoarysoap
#Repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost ・・・ Yang bermasalah dengan keputihan, lesu & mudah mengantuk atau kurang fokus, cuba ambil sepaket D’Folia Coffee. Tak rugi kalau cuba. Ramai yg dah minum dan repeat lagi berpaket-paket sebab memang nampak ketara kesannya . Badan lebih bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan pun hilang dalam 30 minit selepas minum sepaket sahaja. Kalau ambil sebelum bersenam lagi bagus untuk menambah tenaga . Untuk yg bekerja shift, suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat untuk bersenam lama serta yang selalu sakit-sakit badan sangat sesuai ambil DFolia Coffee ni. . D’Folia Coffee diadun istimewa daripada ekstrak Kacip Fatimah dan kombinasi herba yang dikhaskan untuk merawat dalaman wanita. Ia juga boleh diambil oleh penghidap kencing manis kerana menggunakan pemanis stevia. Per serving adalah 92 kcal . Kalau nak kelainan boleh campur dengan 1 sudu Easyfull. Rasa lebih sedap dan mengenyangkan . D’Folia Coffee RM 27.50 (ahli RM24.75) . #sendayutinggi #dfoliacoffee #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #isteribukanuntukdisewa #doayangbaikbaik #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #cekelathoney #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #poslaju #dramasangat #selafazcinta
Sabun badan yang diformulasi dengan Minyak Bunga Matahari dan kulit cengkerang Walnut dapat membantu melicinkan dan menghaluskan kulit. . Ia sesuai digunakan bagi mereka yang mengalami masalah badan berparut, kusam, kasar dan kehitaman di kawasan pelipat. . Amalkan Zeoary Soap 2 kali sehari semasa mandi dan bilas macam biasa. Walaubagaimanapun, bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif, dinasihatkan agar tidak menggunakan sabun ini dengan terlalu kerap ya.😘 . Zeoary Soap RM15.00 (ahli RM13.50). . COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136 • #sendayutinggi #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #codjb
Brightening Series Super Hyaluronic Acid yang hadir dengan wajah baru ni juga telah ditambah baik untuk memberi lembapan maksima kepada kulit wajah. Super Hyaluronic Acid ni bertekstur seakan gel cair yang akan menyerap cepat pada kulit wajah tanpa menyebabkan rasa melekit pada kulit Fomulasi baharu yang ditambah dengan Trehalose iaitu sejenis molekul yang sangat berkesan untuk memberi lembapan dan mengekalkan lembapan pada kulit wajah. Ia memiliki keupayaan yang tinggi untuk mengekalkan kelembapan kulit supaya kulit tidak menjadi kering dan mengelupas. Antara keupayaan lain Trehalose ini ialah ia turut membantu menjadikan kulit lebih awet muda, anjal, lembut dan cerah sekata Super Hyaluronic Acid Serum ni sesuai digunakan oleh semua jenis kulit terutamanya untuk mereka yang mempunyai kulit jenis kering. Gunakan setiap hari selepas mencuci wajah Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 ) . . Whatsapp #0183994406 . . . #sendayutinggi #superhaserum #sendayutinggipagoh #sendayutinggimelaka
Hanya pump 2 kali pada jari dan sapu seluruh wajah setiap kali selepas cuci muka. Masa sapu tu urut2 sikit bagi produk meresap. Super Hyaluronic Acid Serum ni adalah Set Brightening Series yang berfungsi mengembalikan keanjalan dan kelembapan wajah. Siapa yang memang guna set Brightening Series mesti tahu dulu pakaging serum ni warna biru. Tapi sekarang dah tukar warna hijau & diupgrade formula yang lebih baik. . Siapa yang ada masalah kulit kering dan ‘aging’ memang disarankan untuk pakai serum ni. Ia sangat berkesan untuk merawat penuaan pada kulit. Kalau pakai setiap hari, memang kulit akan terasa sangat lembut macam kulit bayi. Sebabnya, Hyaluronic Acid ni adalah molekul yang akan meresap ke dalam kulit & bertindak sebagai ‘humectant’ atau agen yang menarik kelembapan dari sekeliling dan memerangkap kelembapan tu dalam lapisan kulit. . Kulit yang lembap penting untuk menghalang pembentukan kedutan dan garis halus pada wajah. Pigmentasi dan masalah tona tak sekata pun boleh dielakkan kalau kulit kekal lembap. . . Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum RM45.00 (ahli RM40.50) . Whatsapp #0183994406 . #sendayutinggi #Haserum #antipenuaan
SET KECANTIKAN ASAS 🌸 . . Kelebihan Protein(ESP) . 🌸Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu • Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang • Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily • Menjadikan kulit lebih halus dan lembut • Mengawal masalah pertumbuhan jerawat • Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut • Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang Kelebihan Vitamin C . 🌸Melindungi kulit daripada sinaran UV • Mengurangkan kesan sunburn • Membantu mengatasi masalah jerawat degil • Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata • Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi • Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema • Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan • Membantu menghasilkan collagen dalam badan • Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri Kelebihan Vitamin E . 🌸Mengurangkan parut dan masalah jerawat • Memelihara kesihatan kulit dan rambut • Mengatasi masalah whitehead dan blackhead • Membantu mengurangkan eyebag • Mengatasi masalah kulit kering • Mengurangkan masalah jeragat • Mengatasi masalah penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #ShakleeKelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setKecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #ShakleePutrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan
SET KECANTIKAN ASAS 🌸 . . Kelebihan Protein(ESP) . 🌸Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu • Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang • Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily • Menjadikan kulit lebih halus dan lembut • Mengawal masalah pertumbuhan jerawat • Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut • Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang Kelebihan Vitamin C . 🌸Melindungi kulit daripada sinaran UV • Mengurangkan kesan sunburn • Membantu mengatasi masalah jerawat degil • Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata • Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi • Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema • Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan • Membantu menghasilkan collagen dalam badan • Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri Kelebihan Vitamin E . 🌸Mengurangkan parut dan masalah jerawat • Memelihara kesihatan kulit dan rambut • Mengatasi masalah whitehead dan blackhead • Membantu mengurangkan eyebag • Mengatasi masalah kulit kering • Mengurangkan masalah jeragat • Mengatasi masalah penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #ShakleeKelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setKecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #ShakleePutrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan
SET KECANTIKAN ASAS 🌸 . . Kelebihan Protein(ESP) . 🌸Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu • Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang • Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily • Menjadikan kulit lebih halus dan lembut • Mengawal masalah pertumbuhan jerawat • Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut • Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang Kelebihan Vitamin C . 🌸Melindungi kulit daripada sinaran UV • Mengurangkan kesan sunburn • Membantu mengatasi masalah jerawat degil • Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata • Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi • Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema • Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan • Membantu menghasilkan collagen dalam badan • Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri Kelebihan Vitamin E . 🌸Mengurangkan parut dan masalah jerawat • Memelihara kesihatan kulit dan rambut • Mengatasi masalah whitehead dan blackhead • Membantu mengurangkan eyebag • Mengatasi masalah kulit kering • Mengurangkan masalah jeragat • Mengatasi masalah penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #ShakleeKelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setKecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #ShakleePutrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan
Lip Color Changing Lip Balm ni ada dua jenis tau. Glossy Peach tidak mengandungi menthol dan Glossy Pink ada mengandungi menthol. Glossy Pink ni lebih digemari kerana ia beri rasa berangin pada bibir. Jadi bibir akan rasa lebih segar selain warna pada bibir akan kelihatan pink semulajadi. . Antara bahan yang ada dalam Lip Color Changing Lip Balm kod Glossy Pink ni ialah Olive Oil, Menthol, Mineral Oil dan Candelila Cera. Kandungan Olive Oil dan Mineral Oil ini akan bantu untuk rawat masalah bibir yang kering dan mengelupas. Ia akan bantu untuk melembap dan melembut kulit pada bibir tu. Candelila Cera pula akan bantu untuk membuatkan bibir nampak lembap dan kemerahan secara semula jadi. Kandungan Menthol pula akan bantu beri kesegaran pada bibir. . Lip Color Changing Lip Balm RM33.00 ( ahli RM31.50 ) _ click link on bio for order 📲 📦 postage EVERYDAY 📌 add RM8 sm || RM12 ss 🎁 FREEGIFT BELIAN RM150 🚗 COD : Kuchai Lama | Jalan Klang Lama | Sg Besi | TBS | Permaisuri | Hulu Langat | Gombak 💰charge COD : min RM5 ikut jarak & delivery rumah RM10 📍pickup/walk in : Kuchai Entreprenuers Park (Kuchai Lama) / Taman Sri Nanding (Hulu Langat) _ ⛔ NO RUSH ORDER FOR COD ⛔ _ fast respond : 📲 01137519734 📲 01137519734 📲 01137519734 _ #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #sendayutinggi #kualalumpur #ainaserum #dherbs #quputeh #qurose #jrmmurah #sendayutinggimurah #scrubdistrict #skincare #supplement #makeupartist #whiteningpearlcream #aurawhite #glowglowing #goodvirtuesco #safi #watsons #drugstore #himalaya #simple #lipcolorchanginglipbalm
Makeup Tutorial 💄 BASE: 1. ARGAN OIL PRIMER WAJAH: 1. MATTE BB CUSHION - PRIMROSE 2. HIGHLIGHT CONTOUR & CONCEAL CREAM FOUNDATION 3. SMOOTH FOCUS SETTING POWDER 4. BLUSHER & HIGHLIGHT - CODE 2 5. SUPERGLOW GORGEOUS SKIN - TAN PEARL MATA: 1. ANGELED EYEBROW PENCIL - BROWN AMBER 2. DUAL BROW KIT MASCARA & PENCIL - CODE 1 3. BLUSHER & HIGHLIGHT - CODE 2 4. MATTE WATERPROOF EYELINER PENCIL - CODE 03 BURN COPPER 5. DOLL EYELASHES MASCARA BIBIR: 1. CREAMY MATTE LIPSTICK - ROSE BLOOM 2. NUDE EDITION - DULL PINK BRUSH: 1. FLAMINGO EDITION BEAUTY BRUSH SET Whatsapp 0192127005 . #makeuptutorial #sendayutinggi #sendayutinggibotanicklang
Ada yang tertanya2 tak kandungan bahan-bahan dalam Acne Bar Soap ni? kalau nak tahu memang banyak betul ekstrak tumbuh-tumbuhan yang diformulasikan khas untuk cipta Acne Bar Soap ni. Alhamdulillah testimoni semua berpuas hati dengan dan banyak feedback positif yang kami terima. Siapa lagi yang dah cuba?? Komen sini sikit. . Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi @sendayutinggimy , Lot2.65, Tingkat2, Kompleks Karamunsing atau drpd dealer2 kami. . #skincare #acnestreatment #acnes #jerawat #oilyskin #openpores #poribesar #sendayutinggi #sendayutinggimy #kotakinabalu #sabah . #sendayutinggi #acnebarsoap
Garlic Plus membantu membuang angin dalam badan, membakar lemak dan bagus untuk masalah pedih ulu hati serta kembung perut. Bila ambil ni mmg mudah kentut dan sendawa. . _. Produk Sendayu Tinggi.(Sabah & KotaKinabalu) ~Follow Page FB Riezwanah-Sendayu Tinggi. ~Visit to Like my Page-https://www.facebook.com/RiezwanahSendayuTinggi/?referrer=whatsapp ~whatsapp 0198101570 ~boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://www.wasap.my/60198101570/BerminatDgnProdukST *WASSAP hanya untuk SERIUS BUYER sahaja ~Cas Cod Area KK. ~Cas Pos Semanjung, Sabah & Sarawak. ❤DealerRiezwanah❤ #sendayutinggi #garlicplus
Pernah tak terfikir apa ingredient yang ada dalam produk skincare yang korang pakai hari-hari tu dan fungsinya kepada tubuh badan kita? Jom luang seminit baca info menarik tentang Body Contour Cream ni. . Salah satu bahan yang ada dalam Body Contour ni namanya Ulva Lactuta. Dalam banyak2 ingredient, Ulva Lactuta ni paling menarik sebab dia adalah sejenis ‘marine seaweed’. Atau dikenali dengan ‘sea lettuce’. Kalau tak boleh bayangkan, boleh google lepas ni. ‘Sea lettuce’ ni sangat terkenal di luar negara kerana ia salah satu tumbuhan laut yang tinggi vitamin dan mineral yang sangat elok untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.. . Hidup di lautan seluruh dunia, tumbuhan ni digunakan sebagai suplemen tambahan untuk kecantikan dan diet oleh orang Eropah selama bertahun lamanya kerana khasiatnya yang sangat banyak. Salah satu kebaikan tumbuhan ini adalah membantu meransang peredaran darah dan menggalakkan penyingkiran toksin berlebihan. Kandungan mineral dalam tumbuhan ini memiliki keupayaan ‘toning’, iaitu meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit serta menegangkan kulit kendur. Manakala kandungan iodine yang tinggi pula membantu ‘draining effect’, dengan mengurangkan pembentukan selulit dan memecahkan lemak bawah kulit. Haaa..sebab tu lah ia digunakan dalam Body Contour Cream. Siapa yang dah pernah pakai?? Share sikit pengalaman korang. . Body Contour Cream RM45.00 (ahli RM42.75) . Wssap 0166846775 click link di bio atau dm syifaa😊 . #sendayutinggi #bodycontourcream #slimmingcream
Sesetengah wanita lebih menggemari penampilan yang simple dan natural. Lip Color Changing Lip Balm ni sangat sesuai bagi mereka yang kurang gemar memakai gincu tetapi inginkan bibir kelihatan segar dan sihat. Lip balm ini ada dua jenis. Glossy Peach tidak mengandungi menthol dan Glossy Pink ada mengandungi menthol yang akan memberi rasa berangin pada bibir. . Ini adalah fungsi bahan-bahan yang ada dalam Lip Color Changing Lip Balm ni : _ Olive Oil dan Mineral Oil ▪️Merawat masalah bibir kering dan menggelupas. Candelila Cera ▪️Membuatkan bibir kelihatan lembap dan kemerahan semulajadi. Menthol ▪️Memberi kesegaran pada bibir. . Lip Color Changing Lip Balm RM33.00 ( ahli RM31.50 ) _ click link on bio for order 📲 📦 postage EVERYDAY 📌 add RM8 sm || RM12 ss 🎁 FREEGIFT BELIAN RM150 🚗 COD : Kuchai Lama | Jalan Klang Lama | Sg Besi | TBS | Permaisuri | Hulu Langat | Gombak 💰charge COD : min RM5 ikut jarak & delivery rumah RM10 📍pickup/walk in : Kuchai Entreprenuers Park (Kuchai Lama) / Taman Sri Nanding (Hulu Langat) _ ⛔ NO RUSH ORDER FOR COD ⛔ _ fast respond : 📲 01137519734 📲 01137519734 📲 01137519734 _ #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #sendayutinggi #kualalumpur #ainaserum #dherbs #quputeh #qurose #jrmmurah #sendayutinggimurah #scrubdistrict #skincare #supplement #makeupartist #whiteningpearlcream #aurawhite #glowglowing #goodvirtuesco #safi #watsons #drugstore #himalaya #lipcolorchanginglipbalm
. Yang bermasalah dengan keputihan, lesu & mudah mengantuk atau kurang fokus, cuba ambil sepaket D’Folia Coffee. Tak rugi kalau cuba. Ramai yg dah minum dan repeat lagi berpaket-paket sebab memang nampak ketara kesannya. Badan lebih bertenaga, mata tak mengantuk, letih2 badan pun hilang dalam 30 minit selepas minum sepaket sahaja. Kalau ambil sebelum bersenam lagi bagus untuk menambah tenaga. Untuk yg bekerja shift, suka bersenam tapi malas atau badan tak cukup kuat untuk bersenam lama serta yang selalu sakit-sakit badan sangat sesuai ambil DFolia Coffee ni. . D’Folia Coffee diadun istimewa daripada ekstrak Kacip Fatimah dan kombinasi herba yang dikhaskan untuk merawat dalaman wanita. Ia juga boleh diambil oleh penghidap kencing manis kerana menggunakan pemanis stevia. Per serving adalah 92 kcal. Kalau nak kelainan boleh campur dengan 1 sudu Easyfull. Rasa lebih sedap dan mengenyangkan. Siapa suka campur D’Folia Coffee dengan minuman lain kat sini? . Beli di Dira InHouse @ LAZADA | SHOPEE . LAZADA BUY: https://s.lazada.com.my/s.iglN . SHOPEE BUY: https://shopee.com.my/nadhirah_ibrahim/1617345712?version=c6db367fc715bdee3ed0c249e3097a2e . #sendayutinggi #dfoliacoffee
Siapa kat sini yang dah ada Double Ended Brush Set ni? Double Ended Brush Set ni lebih digemari kerana ia mempunyai lebih banyak fungsi untuk solekan. Double Ended Brush Set ni mempunyai 7 batang berus dalam satu set dan bulunya diperbuat dari bulu BASF iaitu bulu sintetik yang berkualiti tinggi diilhamkan dari kualiti bulu kuda padi Bulu berus Double Ended Brush ni juga lebat dan lembut. Ia tidak mudah tercabut dan mampu untuk ‘mengangkat dan menyerap’ produk yang dibaur pada wajah Double Ended Brush RM77.50 ( ahli RM69.75 ) _ click link on bio for order 📲 📦 postage EVERYDAY 📌 add RM8 sm || RM12 ss 🎁 FREEGIFT BELIAN RM150 🚗 COD : Kuchai Lama | Jalan Klang Lama | Sg Besi | TBS | Permaisuri | Hulu Langat | Gombak 💰charge COD : min RM5 ikut jarak & delivery rumah RM10 📍pickup/walk in : Kuchai Entreprenuers Park (Kuchai Lama) / Taman Sri Nanding (Hulu Langat) _ ⛔ NO RUSH ORDER FOR COD ⛔ _ fast respond : 📲 01137519734 📲 01137519734 📲 01137519734 _ #sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #lifestyle #like4like #like4follow #likeforfollow #sendayutinggi #kualalumpur #ainaserum #dherbs #quputeh #qurose #jrmmurah #sendayutinggimurah #scrubdistrict #skincare #supplement #makeupartist #whiteningpearlcream #aurawhite #glowglowing #goodvirtuesco #safi #watsons #drugstore #himalaya #simple
Breakfast apa pagi ni?.. . Jenis nak instant tapi inginkan penuh khasiat,amalkan #slimmax . . Minuman bijiran yg kaya dgn khasiat fiber. Ia menurunkan paras kolestrol, melancarkan pembuangan serta menyingkirkan toksin. Bagus diamalkan dalam berpantang juga. . Dapatkan produk ini dr Stokis Sendayu Tinggi at Kompleks Karamunsing, atau dr dealer2 berdaftar. . . #oats #cereals #corns #fibredrinks #fibre #healthycolon #betaglucan #omega #sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline #sendayutinggisabah #sendayutinggikotakinabalu #sendayutinggikk #sendayutinggikaramunsing #sendayutinggikeningau #sendayutinggitambunan #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggisepang #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggiklia #baazarpaknil . #sendayutinggi #slimmaxdrink
COCOA COLLAGEN sesuai dimnm time peruk kosong. Kenapa kita kena tambah kolagen dalam badan terutama umur dah masuk 30an? . Kolagen mmg dah wujud dlm bdn kita dan paling byk terutama di kulit, tulang & connective tissues. Penghasilan kolagen akan menurun bila bertmbh usia & terdedah pd asap rokok & UV light. Kolagen juga blh digunakan dlm collagen dressings, utk menarik new skin cells to wound sites . Penghidap cyst, kanser atau apa shj jenis ketumbuhan mmg kena avoid kolagen & foods yg stimulates hormon spt soy, vit e & a few herbs sbb ia bertindak sbg baja . Jadi KOLAGEN BUKAN PENYEBAB CYST ATAU KANSER. Jika anda detected ada penyakit ni mmg kena avoids consume . Siapa yg masalah kulit kering, kusam, berkedut, parut dan masalah kulit lain boleh try mnm cocoa collagen nie. . Cocoa Collagen 10 paket RM29.00 (ahli 26.10) . . . °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Belian Online dan COD | whstpp 0162210891 utk khidmat runding. . Meqla Dealer Sendayu Tinggi KL . 🚗COD. √Sri Rampai √Melati √Setapak √Setiawangsa √Bkt Bntg √KLCC √Phileo Damansara 2 √Danau Kota √Keramat √Melawati √Kg Baru √bdr KL. . 💰setiap pembelian produk ST, RM1 akan disumbangkan kepada Tabung Aman Palestin 🇵🇸☺ . #sendayutinggi #meqladealerst #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #dealersendayutinggikl #produkmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #onlineshopping #bestseller #sayajualonline #sayajualonlinemalaysia #sayajualsayaguna #sayajualmurah #shoppingonline #shoppings #belionline #skincare #collagendrink #kkmaproved #collagen #collagenbeauty #cocoacollagensendayutinggi #cocoacollagen
next page →