#sepaktakraw

50,893 posts

Loading...
Fighting with my girls in SEPAK TAKRAW CHAMPIONSHIP 2017 It's a reason why I love this sport so much 😍 Can you find me in this video ? 😂 Do you know which team won ?😂 ------ 2 more months to the next championship in 2019 💪💪💪💪💪💪 ------ #proudofyou #sepaktakraw #2017 #throwback #tuyentekong #caumay #sepaktakrawvietnam
Bakat berusia 16 tahun dari Singapura - Aiman #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas
X salah cuba an?😂. #bolarotan #sepaktakraw
Ayuhh bosskurr lama x main niiii🏐💥👀 @bolarotan_media @azlanalias4 @syahirosdi23 #sepaktakraw #selangor
Bila nak main sekali.Minat tu ade,tapi rezeki tak menyebelahi kita.Mungkin rezeki tu ade di tempat lain.#rezekimilikallah #sepaktakraw @azlanalias4 @fazliroslan9 @khairolzaman08
Latihan roll-spike sambil berkaki ayam #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas
I want to play with them, but I don’t know how. 😬 #Myanmar #SepakTakraw
Beliau sangat berbakat! #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas
Selepas memberikan workshop bagi Para Guru Olahraga se Kab Cirebon, kaos nya lena berubah ukuran jadi XL (ditarik terus sampe melar) 😅. . #sepaktakraw
Tidak salah kalau saya mencuba . 2 dalam satu 1 . #bolarotan_media #bolarotan #stl #sepaktakraw #aksilibas
- 高發練習~ 左滑有影片! 感謝專業的攝影師📷 @changyoliu 昶佑教練🤗😂 - #藤球 #sepaktakraw #takraw
Asyraf, pemain dari Sg Tangkas yang kini belajar di IKBN Kuala Langat merupakan bakat yang dikesan menerusi Program Trio Impian 3 tahun lalu. #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw
Test power🐎 . . . . . . . . . . . . . #bolatakraw #sepaktakraw #malaysia #bolarotan #nanyang #maraton
🌹PENGALAMAN🌹 Hari ni hari kedua Pertandingan Sepak Takraw Sekolah Rendah MSSD Johor Bahru. Terkandas di Suku Akhir.. . . Namun bagiku, ianya pengalaman yg sangat bernilai selaku orang yang bukan ahli sukan. . . Pengalaman menjadikan kita lebih matang. Oleh itu belajarlah daripada pengalaman. . . Jutaan penghargaan buat Coach Helmi yang latih diorang sejak dari tahun lepas. . InsyAllah tahun depan kita hantar lg team sepak takraw. Biar jadi team underdog, tp dapat gegarkan sekolah2 rintis takraw. 😉 #InsanYangBerjalan #SepakTakraw #SekolahRendah #MSSDJB
Alam semesta adalah ciptaan Tuhan yang berhak untuk di jaga, apa pun. Cintai lah. #generasiislami #instagram #2019 #indonesia #garudadidadaku #jawabarat #jejakpetualang #cihaurbaru #sepaktakraw #basketball #ridwankamil #kids
Belajar arti "berjuang" dari kamu kak, kamu anak yang luar biasa, berkali kali jatuh, tapi mampu BANGKIT lagi, berkali kali kecewa, tapi mampu BAHAGIA , inshaallah tidak merasa rendah jika Allah mungkin saja mengangkat derajatmu ke tingkat yang lebih TINGGI 🙏🙏 ... Doa kami selalu menyertaimu ❤❤❤ . #athlete #atlit #sepaktakraw #jakartaselatan #dkijakarta #u15 . @aisyadevi19 @ilyasam17
Servis padu oleh Zulfikar dari Kepulauan Riau #serviskuda #bolarotan #sepaktakraw
Dari amaleewongyota , perlawanan peringkat separuh akhir di Toa Payoh Singapura #bolarotan #sepaktakraw #trioimpian #aksilibas
Alkhamdulillah siap kirim ke trenggalek jatim. #sepaktakrawindonesia #sepaktakraw
🔥🔥🔥 RM25..!!RM25..!!RM25..!! FREE -nama+nombor -postage semenanjung -sabah dn serwawak add rm2 untk postage Size :S,M, L, XL, XXL ***Minimum Order 8 Helai*** =========================== Printing Silkscreen/Heatpress/Sulaman ✔Nama ✔Nombor ✔Nama Team ✔Logo Team ✔Logo Penaja ✔Nama Penaja BERMINAT??? TEKAN LINK DIBAWAH https://www.wasap.my/60193912023 https://www.wasap.my/60193912023 🔥🔥🔥 #kedah #jersi #jersimurah #jersionline #jdt #melakaunited #feldaunited #selangorfa #sabah #sarawak #pulaupinang #perlis #manunited #liverpoolfc #sepaktakraw #maluapabossqu
🔥🔥🔥 RM25..!!RM25..!!RM25..!! FREE -nama+nombor -postage semenanjung -sabah dn serwawak add rm2 untk postage Size :S,M, L, XL, XXL ***Minimum Order 8 Helai*** =========================== Printing Silkscreen/Heatpress/Sulaman ✔Nama ✔Nombor ✔Nama Team ✔Logo Team ✔Logo Penaja ✔Nama Penaja BERMINAT??? TEKAN LINK DIBAWAH https://www.wasap.my/60193912023 https://www.wasap.my/60193912023 🔥🔥🔥 #kedah #jersi #jersimurah #jersionline #jdt #melakaunited #feldaunited #selangorfa #sabah #sarawak #pulaupinang #perlis #manunited #liverpoolfc #sepaktakraw #maluapabossqu
Antong dari Sandakan Sabah #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas
📷 Dari: @meiayuindrawati ・・・ Captionnya nyusul 😃 . . Share foto atau video kegiatan olahragamu. Dan jangan lupa tag & follow @purbalinggaberolahraga #purbalinggaberolahraga
Contoh latihan libasan gulung yang baik dari Joeywill #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas yang berasal dari Sabah
Kaki kirinya perlu ditinggikan lagi untuk meningkatkan lonjakan #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas
Haiqal Ramli dari Pahang #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas
Aksi libas baring oleh Rafin Razak dari Kg Tenglu Mersing #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas
Handstand oleh Daniel Hazim dari Kedah #bolarotan #trioimpian #sepaktakraw #aksilibas
Sepaktakraw vs Obesiti Daerah Kuala Selangor tajaan Kumpulan Perangsang Selangor Berhad#bolarotan #sepaktakraw #perangsangselangor
Satu regu #sepaktakraw
Orite x Orite . . . . . @bolarotan_media #sepaktakraw
Harini utk pusingan pertama, kita naib johan kumpulan. Esok plak pusingan kedua (kalah mati), so buat yg terbaik geng, all the best.. 👍👍👍 . . *1st time jadi pengurus pasukan, nasib baik ada Coach @mr_poudode yg awesome.. 😁👍.. . #InsanYangBerjalan #SepakTakraw #SekolahRendah #MSSDJB #2019
Di saat posisi seperti ini lah yg kurasa mampu menghilangkan penat dan semua keluh kesah yg ada..!! #sepaktakraw #rollingspike
Sampai ke sini abgstokin cod. Terima kasih dik. main futsal tu baik baik score goal banyak banyak. nnti confirm ramai kawan tanya mana beli stokin tu.😆 mana lg?? abgstokin la. #antislipsocks #futsalovers #kakibola #netballers #sepaktakraw #fightthegravity #puchong #shahalam #kualalumpur #ameliath #zahirahmacwilson
🔥🔥🔥 RM25..!!RM25..!!RM25..!! FREE -nama+nombor -postage semenanjung -sabah dn serwawak add rm2 untk postage Size :S,M, L, XL, XXL ***Minimum Order 8 Helai*** =========================== Printing Silkscreen/Heatpress/Sulaman ✔Nama ✔Nombor ✔Nama Team ✔Logo Team ✔Logo Penaja ✔Nama Penaja BERMINAT??? TEKAN LINK DIBAWAH https://www.wasap.my/60193912023 https://www.wasap.my/60193912023 🔥🔥🔥 #kedah #jersi #jersimurah #jersionline #jdt #melakaunited #feldaunited #selangorfa #sabah #sarawak #pulaupinang #perlis #manunited #liverpoolfc #sepaktakraw #maluapabossqu
🔥🔥🔥 RM25..!!RM25..!!RM25..!! FREE -nama+nombor -postage semenanjung -sabah dn serwawak add rm2 untk postage Size :S,M, L, XL, XXL ***Minimum Order 8 Helai*** =========================== Printing Silkscreen/Heatpress/Sulaman ✔Nama ✔Nombor ✔Nama Team ✔Logo Team ✔Logo Penaja ✔Nama Penaja BERMINAT??? TEKAN LINK DIBAWAH https://www.wasap.my/60193912023 https://www.wasap.my/60193912023 🔥🔥🔥 #kedah #jersi #jersimurah #jersionline #jdt #melakaunited #feldaunited #selangorfa #sabah #sarawak #pulaupinang #perlis #manunited #liverpoolfc #sepaktakraw #maluapabossqu
Before you quit remember what you started #rollspike #sepaktakraw
📷 Dari: @silir_silir ・・・ Berawal dari sini.🚵🚴 . Share foto atau video kegiatan olahragamu. Dan jangan lupa tag & follow @purbalinggaberolahraga #purbalinggaberolahraga
Cinta bukan sekedar kata-kata..... Apakah masih pantas jatuh cinta lagi... @sepaktakrawindonesia #sepakbolaindonesia #sepaktakraw #takrawsumsel
All the best guys😄 #sepaktakraw
First medal ☝😚💪 First journey #sepaktakraw #throwbackto2k16 💙💙#sportslovers #sportsislive #sepaktakrawlover
road to semi final😗🍃🏐🎖 #sepaktakraw #smk pandamaran jaya🎖
Kejohanan Sepak Takraw MSSD 2019 - SRIAS telah menghantar dua pasukan untuk mengharungi kejohanan pada kali ini. Walaupun kedua dua pasukan tersangkut di peringkat kumpulan namun dua pasukan kita tidak mudah menyerah kalah Dan menunjukkan kebangkitan Dan peningkatan. AYUH SRIASKU! #stl #youthtalent #youthpower #mssd #sepaktakraw #libas #srias #assaidiyyah #ayuhsriasku #primaryschool #islamicschool #islamforall
Kasi koyak itu kankang #tekong #sepaktakraw
📷 Dari: @vikaltfa__ ・・・ Semua orang pernah gagal, sebagian menyerah, Sebagian bangkit kembali, maka ada pencundang Ada pemenang😋⚽ . . Share foto atau video kegiatan olahragamu. Dan jangan lupa tag & follow @purbalinggaberolahraga #purbalinggaberolahraga
next page →