#sepaktakraw

47,820 posts

Loading...
Sepak Takraw or kick volleyball!! All credits belong to the artist. DM me for Credit/removal. ---------------------------------------------------------------------------- FOLLOW US @APPGALLERYOFFICIAL FOR MORE AMAZING CONTENTS. ---------------------------------------------------------------------------- #appgalleryofficial #amazingt #amazingvideo #acrobat #talentedpeople #acrobatics #acrobaticmoves #amazingpeople #flip #jump #twist #turn #acrobaticgymnastics #sepaktakraw #volleyball #kick #football #gymnastics #acrobaticgymnastics #acrobatic #awesomemoves #gym #amazingpeoples #tricking #flow #movement #steeze #fit #perfect #health #sportslover #sportslover
Seluar tight panjang saiz S-2XL kualiti insyaALLAH puas hati😉..berminat dm @ wassap je kite 0145082191. #stokinantislip #stokinantislipmurah #stokin #antislipsocks #antislip #kakifutsal #kakibola #kakitakraw #kasutnanyang #bolarotan #bolakuning #takraw #sepaktakraw #futsal #futsalmalaysia #KODILSTORE COD AREA KUALA TERENGGANU❗️ POS KE SELURUH TANAH AIR❗️
Dapat no 3 ....#sepaktakraw #gametodyje
training can prove everything #bolarotan #rollspike #sepaktakraw
Friends playing caneball near U Bein Bridge, which is believed to be the longest and oldest teakwood bridge in the world. Caneball, also known as Chinlone, is the traditional, national sport of Myanmar. In other countries, like Thailand, it’s called takraw, which coincidentally is the first letter of my first name, the first letter of my middle name, and the first four letters of my family name. Wow. So cool.
Tb smlm punye🥇🥇🥇 #sepaktakraw
Rutinitas pukul 17an #takraw #sepaktakraw
#Repost @kopika_mjp ・・・ Sudah olahraga hari ini??? Sisa kemaren bersama grup senam dari ibu2 majapura murub,terima kasih atas partisipasinya di tunggu kedatangannya minggu depan 😊 📷 @id_banyumili Selamat bekerja dan beraktifitas sedulur kabeh 😉 . . Share foto atau video kegiatan olahragamu. Dan jangan lupa tag & follow @purbalinggaberolahraga #purbalinggaberolahraga . #purbalingga #purbalinggasehat #running #basketball #volleyball #sport #olahraga #olahragapagi #healthylifestyle #badminton #sepakbola #futsal #ayoolahraga #healthy #sepeda #jogging #gowes #skateboard #bmx #sepaktakraw #jawatengah #sehat #banjarnegara #hidupsehat #purwokerto #banyumas #sports #lfl
Bkn hadiah jd ukuran tp semangat bersukan dan silaturahim..trima ksh pd sahabat.. #throwback #sepaktakraw #sukanmelayu
mari kita cari tune ini kasut baru meriah punya,,sudah ngam baru masuk gelanggang,,☺️ #sepaktakraw
kena kerja keras utk berjaya💪 #rollspike #sepaktakraw
🥉 . . . #popwil #bali #3rd #sepaktakraw
Kedudukan #PerakBison dalam liga selepas tewas dua perlawanan #STL2018 pada Jumaat dan Sabtu lalu #sepaktakraw . Grafik @stl.my
We #sepaktakraw 😘😘😍😍
Tidak ada proses yg menghianati hasil Good job tim 🥇🥇🥇👏👏 @jakartasepaktakrawpplp @sepaktakrawdki #POPWIL #sepaktakraw #DKI #juara
Kepada semua pelajar Tingkatan 5, selamat menduduki peperiksaan #SPM . Ibu Bapa Penjaga #Guru Saudara Sahabat Keluarga sentiasa doakan yang #terbaik semoga semua cemerlang. #Malaysia #sekolah #teacher #cikgu #selangor #kualalumpur #putrajaya #darulmurtadza #buku #vape #vaper #vapeking #mauliduRasul #SELAWAT #Mahasiswa #Malaysian #Malaysiaku #futsal #bola #pancing #sepaktakraw #tudung #SijilPelajaranMalaysia
Takraw post tiang sepak takraw Barang BARU Harga RM700 1SET Tempahan di buka , berminat order direct call/whatsapp: 0173880955 #sepaktakraw #tiangtakraw #STL #stadiumpayajaras #marathon
Good Luck👍 Team Korea safey arrived in Hulun Buir for ISTAF WORLD CUP 2018 . . #Sepaktakraw #Takraw #Korea #Gold #화이팅해요 #추워보이네요 🏜
Kasut Nanyang warna yang agak garang sedikit..ada berminat? . Pm mai la yea..kualiti warna yang mantap,korang basuh pon xhilang warna tu. . Xpercaya ??? Beli la dulu baru taw.. . Harga termasuk postage. Saiz 34-45 Sedia menjual borong. . #nanyang #kasutnanyang #nanyangoriginal #nanyangcustomade #nanyanglawa #kasutsepaktakraw #sepaktakraw #stl #sepaktakrawmalaysia #onlineshop #shopshoes #kasutnanyangborong #borongmurah #trustedseller #insyAllahpuashati #terbaek #shoescustomade #nanyangcolorful
PAHLAWAN OLAHRAGA - 1 Medali Emas Indonesia 🇮🇩 dari cabang olahraga Sepak Takraw dalam ajang Asian Games 2018 Jakarta-Palembang setelah menumbangkan tim Jepang dengan skor 2 - 1, menjadi Sejarah fenomenal selama keikut-sertaan dalam Asian Games. Perjuangan Heroik pemain andalan tim Indonesia SAIFUL RIJAL dkk merupakan sumbangsih nyata para Pahlawan Olahraga membawa harum nama Indonesia dalam percaturan bangsa-bangsa se-Asia. Betul apa yang diungkapkan Bung Hatta ,, Pahlawan yang setia berkorban bukan buat dikenal namanya, tetapi semata-mata membela Cita-cita. Medali Emas yang diperlihatkan SAIFUL RIJAL ini menjadi bukti sebuah cita cita anak bangsa. Indonesia Juara ! Selamat Hari Pahlawan 🇮🇩 @dbs_guyub #dbssuperguyub #dbssuperguyub2018 #heroesaroundus #heroesatoffice #livingthetelkomway #haripahlawantelkomgroup #sepaktakraw #sepaktakrawindonesia
🔥alhamdulillah juara sepak raga bulatan thun ni🔥 #baikbossku #alhamdulillah #stmhebat #sepakragabulatan #sepaktakraw #johan
#repost bukan rezeki kelantan untuk memenangi pelawanan ini...apa apa pun kelantan dh buat yg terbaik #Stl #sepaktakraw #kelantanwarriors #klthunder @stl.my @kl_thunder
. [New Design] Jersi Adidas Copy [Code:004] RM25 Print Nama & Nombor . PERCUMA Print Sehelai utk 15pcs . . . ☑️Kualiti tiptop ☑️Sedap dipakai ☑️Kualiti Print terbaik . . Wasap helpline kami dkt bio atau 012-3506155 untuk pertanyaan . . #jersimurah #jersibola #jersiteam #jerseyfootball #warrix #futsal #badminton #bolasepak #hoki #bolatampar #bolajaring #jersimalaysia #jersifutsal #jersey #sepaktakraw #hoki #jersimalaysia #kelantan #kotabharu #shahalam #selangor #johor #johorbahru #perak #ipoh #kedah #alorsetar #pahang #kuantan #terengganu #kualaterengganu #peticsawojersey
Sepak Takraw is an amazing sport!! Check out our video of our trip tothe Malaysian league! (Link in bio). . . . . . #sepaktakraw #sports #coolsports #malaysiatrulyasia #inimilikkita #sepaktakrawleague #athletes #howdidtheydothat #lonelyplanet #putthisintheolympics
Salam kawan2... Jersey FBT... Sesuai sangat untuk Sepak takraw.. sebarang pertanyaan sila call@wasap 📲011 5698 5774 #mha93jersey #fbt #fbtjersey #jersifutsalmurah #jerseytakraw #sepaktakraw #sepakragatuju #jersipasukan #jersimurah #jersionline
#Sepaktakraw #Senior #Statemeet # Kasargod # Bronze medalists#Teamwork .
Semoga menjadi yang terbaik diantara yang terbaik 🔥🔥🔥 . . . #pora2018 #poraaceh #poraacehbesar2018 #acehtimur #acehbesar #kotajantho #sepaktakraw #aceh
CHampions..thrissur ... #sepaktakraw
asah sikit sikit lama2 tajam lah 💪🏽#malambo55ku #killergulong #sepaktakraw #sabakbernamgeng -s
강한 여자💪 . . . . #sepaktakraw #takraw #delapan #speldenteam
. 今日は幼稚園、小学校時代からの友達や先生、コーチにアジア競技大会のお祝いをしてもらいました! 久しぶりに会って色んな話をして、少しは成長した姿を見せることができたかなと思います。 色々な方々があって今の自分があるのだと改めて感じました! . 今後も皆様に喜んでもらえるような結果や行動で恩返しできるよう、頑張っていきます!! . #セパタクロー #sepaktakraw #日本代表 #アジア大会 #銀メダル #銅メダル #長津田 #幼稚園 #長津田幼稚園 #小山先生 #鳥海コーチ #内藤コーチ #米田コーチ #いぶき野FCヘリオス #地元
Dia buat lagi hahaha ... #sepaktakraw
Alhamdulillah selesai sudah program sepak takraw tertutup belia sheikh madar anjuran pertubuhan kebajikan pemuda harapan pulau pinang dengan kerjasama armada bahagian bukit gelugor yang dirasmikan oleh Yb Joseph Ng Soon Siang 黄顺祥 adun air itam. Program ini melibatkan para belia sekitar 12 tahun keatas yang meminati permainan sepak takraw smoga program seperti ini diteruskan di masa akan datang Insya Allah.. #sepaktakraw #pemudaharapanpulaupinang #youthpower #iloveairitam #ascobestyle #supetstyle #ascobe05 #Anaktanjung #menaih @ Ayer Itam
hasil keje kontrak hujung minggu ni.. #sepaktakraw #juulpods
Feeder : "How to humiliate Tekong & Your Opponents" . What a Skills 😱 . #sepaktakraw #feeder #sunback #skills #kaiosmyth_27
Tekong:Tanpa balingan yang baik tekong xleh servis dengan baik Killer:Tanpa umpanan yang baik killer xkan boleh membuat pukulan yg baik Feeder:Tanpa first ball yang baik dari tekong dan killer feeder xdpt membuat umpanan yg baik #sepaktakraw #heroharustenang #pukoinaik
Kayane nembe mau esuk senam,Jogging,jajan,foto2...ngesuk wis Dina Senen...😅😅 . . 📷 @agnes017_ . . Lokasi: GOR Goentoer Darjono, Purbalingga . . Share foto atau video kegiatan olahragamu. Dan jangan lupa tag & follow @purbalinggaberolahraga #purbalinggaberolahraga . #purbalingga #purbalinggasehat #running #basketball #volleyball #sport #olahraga #olahragapagi #healthylifestyle #badminton #sepakbola #futsal #ayoolahraga #healthy #sepeda #jogging #gowes #balapmotor #skateboard #bmx #sepaktakraw #jawatengah #sehat #banjarnegara #hidupsehat #purwokerto #banyumas #sports #lfl
Molino2 Sepak Takraw Club 😊💕💕 #sepaktakraw #travel
Felda united fc... sutera.. #sepaktakraw #newjersey
Keluarga Besar Sul Sel se kabupaten Jayawijaya.. #JJS #Perlombaan #SepakTakraw #KP3SPinrang #Bugis
People playing sepak takraw ! 😄👍🏼 Somewhere in Bangkok ! ✌🏼 #thailand #thailande #bangkok #sepaktakraw #playing
Back in action. Nice one man show by @khairolzaman08 . Cr. 📽 @stl.my . #sepaktakraw #rollspike #sepaktakrawleague #stl2018 #kaiosmyth_27
Majlis Penyampaian Hadiah 🥇🥈🥉Bagi Acara Futsal Lelaki & Sepak Takraw Antara Regu MSF 2018 (Fasa 2) dengan keputusan penuh seperti berikut:.. . FUTSAL LELAKI. . 🥇KSU. 🥈YB MENTERI. 🥉JPT. . SEPAK TAKRAW. . 🥇JPM-Lembaga Peperiksaan. 🥈JPM-Bahagian Sukan. 🥉JPT. . Tahniahh!! & Syabass!! kepada semua pemenang...💪🏻💪🏻💪🏻. . #moesportscarnival2018 #sptkpm #thethinkingathlete #winningmentality #wecreatewinners #futsal #sepaktakraw
Dalam rangka memeriahkan Hari Jadi Kabupaten Tapin yang ke 53 thn ✨🎉 , dengan ini pengurus PSTI Kab. Tapin menyelenggarakan Kejuaraan Sepak Takraw Inter Regu se-Kabupaten Tapin pada tanggal 17-19 November 2018. Mari daftarkan regu kalian sekarang juga dan dapatkan hadiah jutaan rupiah 👌. #Sepaktakraw #Tapin #Kalimantanselatan
Kejuaraan Bupati Cup Hulu Sungai Selatan 👌 #Sepaktakraw #Kalimantanselatan
sama kakak #atletasiangames2018 😊 #sepaktakraw
Semoga KAMIL HAKIMI kekal fit dan dpat semula rentak permainannya🎯🤗. . SELAMAT HARI SUKAN NEGARA⛳🎾⚽🎳🎱⚾🏐🏈 . #rollspike #budakbarublajar #1year8month #armbroken #sepaktakraw
🔥2016🔥 . . . #mssm #SepakTakraw
Sukan malam🤸🏼‍♂️💨 #sepaktakraw
Setiap orang mempunyai bakat tersendiri. #rollspike #sepaktakraw
next page →