#serlahkankehebatan

37,633 posts

Loading...
Mana tau ada rezeki admin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #Repost @fiqhalfcutmotorsport with @get_repost ใƒปใƒปใƒป OK kite nak buat give away barang2 Vr46 original ni. Headwear macam saya pakai tuh Dan kawan saya pakai bernilai rm90 saya nak bagi free je sebanyak 2pcs. Termasuk beg helmet Vr46 soleluna tu pon kami Akan bagi free bernilai RM100 sebanyak 3pcs . Syarat nye korang kne repost post ni Dan tag saya sekali. Saya akan tengok Dan pilih pos siapa paling meriah. Jangan lupa mention kawan2 korang dalam pos suro follow Dan repost sekali k. Ingat jangan lupa repost yer! Sapa nak bagi barang free kan. Pos semua saya akn tanggung. Jom repost ramai2! @fiqhalfcutmotorsport @farispitbrakesmotorsport #vr46 #rossi #yamaha #monster #soleluna #thedoctor #dainese #alpinestars #serlahkankehebatan
SK11 dh lepas.. pos Skrang Blh lg tak Erk ๐Ÿ˜‚ Aip Saje Editt ๐Ÿ˜Ž Yg perasan Eyna tu Cer kOmen siket ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ž . . . . #serlahkankehebatan11 #serlahkankehebatan #kroniyamaha #pejuangdarat #pejuanghighway #muar #p #gades #kroniego
Posted @withrepost โ€ข @teega.sgpetani Uish tu diaaaa bergaya dengan teega cheese.. tunggu apa lagi tgk akak2 cantik ni pon dah grab dia punya teega.. takkan awak nak tengok je๐Ÿคญ๐Ÿคญ . Jom la rasa sekali confirm teringat2 nyer๐Ÿคช๐Ÿคช... tak menyesal la beli.. harga pon murah RM19 je sebalang๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Mana nak dapat lagi snek cheese yg viral pastu murah pulak ni.. jom grab cepat kami hanya tinggal dua balang je ni ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ.. cepat2 jangan terlambat๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Kami sediakan cod di uitm kedah, lembah bujang dan seluruh sungai petani.. duduk jauh tapi nak cuba teega?.. jangan risau kami boleh pos seluruh malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #sedapwei #sungaipetani #sungaipetanikedah #codsungaipetani #codsungaipetanikedah #uitmkedah #uitmmerbok #uitmsungaipetani #lembahbujang #lembahbujangkedah #anakkedah #anakkedah ๐Ÿ”ฐ #anakjatikedah #kedahan #kedahanpeople #teegajagung #teegasnack #teegahq #teegasnacks #makananviral #malaysianfood #snackjagung #snackjagungcheese #kerepekkeju you #studentmalaysia #studentuitmkedah #projekrayateega #serlahkankehebatan #serlahkanserimu
Repair chome asal yg dh x molek~ ๐Ÿ˜‹ โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธREPAINT CHROMEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ - ๐Ÿค—MEGA.CHROME ๐Ÿค”LOKASI: SETIA BUSINESS 11, 12 JALAN PERNIAGAAN SETIA 4, TAMAN PERNIAGAAN SETIA 81100 JOHOR BAHRU - www.wasap./01137214770 - ๐Ÿ˜‹Hantar barang yang hendak di chrome kan ๐Ÿ˜ฑmulakan business hanya dengan chrome ๐Ÿ˜ˆbeli barang ready stok ๐Ÿค“join khusus chrome ๐Ÿ˜ตbeli chemical chrome โฌ†๏ธSERVICE YANG ADAโฌ†๏ธ - Stok baru masuk ๐Ÿ˜Žuntuk kepastian barang masih ade, direct terus wasap yang tertera๐Ÿ˜Ž Barang pre-order ๐Ÿค“mengikut warna chrome yg anda mahu,perlu membuat pembayaran deposit terlebih dahulu๐Ÿค“ - โ€ผ๏ธITEM YANG SUDAH DIBELI TIDAK BOLEH DIKEMBALIKAN KECUALI TERDAPAT KECACATANโ€ผ๏ธ - URUSAN: SILA DATANG KE KEDAI ๐Ÿ†™JAUH BOLEH POS๐Ÿ†™ #duniakapcai_ #sukanmalam #duniapermotoran #sisto #sistoidola #chrome #chromejohor #chromemurah #standardtipu #serlahkankehebatan #santaianakutara #kapciamania #maluapebossku #standardwituwindah #sukanpermotoran #yamaha #125z #yahama125zr #yahamarxz #rxzmembers #rxz #rxzstilltheboss #kapcaijahat #kapcainoob #budak_kapcai_ #adek_selatan_
#Repost @emirfizua02 โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข SK11 doneโœ”๏ธ. Panaih litยฒ๐Ÿ”ฅ. Ade yg perasan x?๐Ÿ˜Ž . . . . #wave125 #wave125thailand #wave125r #sk11 #serlahkankehebatan11 #serlahkankehebatan
โ€œFall in love at the first bite"- Teega Crispy Brownies . . Apa tuuuuu.... โ‰๏ธMacam sedap aje โ‰๏ธBrownies dari ๐Ÿซcoklat sedap dan mahal, tepung gandum...ditabur pumpkin seeds... ia rapuh dan gooey at the same time... . . Nak beli teega browniesโ‰๏ธ wasap laju laju 0193321030.. kami ada Harga ALL IN TERMASUK KOS POS.. HARGA KOMBO pon ada.... atau singgah la tengok IG agent dan stokis team kami ... Mereka buat COD, Postage dan ada yg open for self collect #serlahkankehebatan #serlahkanserimu #matrempit #rempitmalaya #jenterapejuang #jenterapadu #jenterasado #kapcai #kapcaimalaya #kapcaiawesome #kamixlaju #jentera2roda #kauyangterindah #kauyangsembunyi #jenterakita #sotongers ๐Ÿ™ #taksukabolehjalan #bolehlah #kitaboleh #punboleh #semuasedap #kuatmakan #gengkuatmakan #kuatmakantapinakkurus #budakkuatmakan #lazadamalaysia #shopeemalaysia #shopeemall #teegastokis
โ€œFall in love at the first bite"- Teega Crispy Brownies . . Apa tuuuuu.... โ‰๏ธMacam sedap aje โ‰๏ธBrownies dari ๐Ÿซcoklat sedap dan mahal, tepung gandum...ditabur pumpkin seeds... ia rapuh dan gooey at the same time... . . Nak beli teega browniesโ‰๏ธ wasap laju laju 0193321030.. kami ada Harga ALL IN TERMASUK KOS POS.. HARGA KOMBO pon ada.... atau singgah la tengok IG agent dan stokis team kami ... Mereka buat COD, Postage dan ada yg open for self collect tau #serlahkankehebatan #serlahkanserimu #matrempit #rempitmalaya #jenterapejuang #jenterapadu #jenterasado #kapcai #kapcaimalaya #kapcaiawesome #kamixlaju #jentera2roda #kauyangterindah #kauyangsembunyi #jenterakita #sotongers ๐Ÿ™ #taksukabolehjalan #bolehlah #kitaboleh #punboleh #semuasedap #kuatmakan #gengkuatmakan #kuatmakantapinakkurus #budakkuatmakan #lazadamalaysia #shopeemalaysia #shopeemall #teegastokis
balik sk burn teruk la ek ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธ . . . . . . . . . . . . #sangaphighway #jenterapejuang #jentera #jenterakita #duniapermotoran #minahrempit #kakymotor #minahsistor #kakylepaktown #minah #serlahkankehebatan #minahrempit
Reposted from @mhmduzair_ - Okay da bole plan untk mayday pulak๐Ÿค”#sk11 #serlahkankehebatan - #regrann
#repost from @amyyrull by (@get_repost ) โ€ขโ€ขโ€ข Settle #SK11 di Muar Johor ๐Ÿ˜˜ Next event guys? Boleh lah janji ada dari takde en hehe ๐Ÿ™Š Tengok sampai habis ada budak tengah rem jatuh motor haha ๐Ÿ˜‚ _ ๐™ˆ๐˜ผ๐™”๐˜ฟ๐˜ผ๐™”ย ๐™ˆ๐™€๐™‡๐˜ผ๐™†๐˜ผย ๐˜พ๐˜ผ๐™‡๐™‡๐™„๐™‰๐™‚โ€ผ๏ธ ๐˜พ๐˜ผ๐™‰ย ๐™…๐™Š๐™„๐™‰ย ๐™๐™Ž ๐Ÿค™๐Ÿ˜‹ _ Tag sikit kawan korang yang ada dalam niy โค๏ธ๐Ÿ˜˜ _ Material from me ๐Ÿค™ ๐ŸŽฅ edit by @mhmmdsyfq_ ๐Ÿ˜ ๐ŸŽถ Bebe Rexha - Gateway _ #serlahkankehebatan #serlahkankehebatan11 _ #jenterapejuang #ridewithstyle .co #budak_video_official #hobikamimahal #kejarsampaidapat
#KHAS Buat Rider Yang Mencari Rim Enkei Fullcop! . Special untuk Y15/ LC135/ 125/ RS150/ Dinamik/ Lagenda & lain-lain. . Rim problem atau nak merasa pakai Rim Enkei FC 3/6 batang? Nah untuk korang. . Motorkap ada Offer Rim Enkei FC dengan Pelbagai Size & Warna. Drum, Disc semua ada! . . Potong Harga Sampai RM55 bossku & Ada Freegift lagi! . . Nak dapatkan semua diatas? >> Komen Rim Pilihan Korang Dibawah Sekarang! . . . Jom Follow @motorkap_ untuk info, tips & promo terbaru kami. . ps- Harga Promo ni Sah sampai 6/5/19 je, jangan lambat bossku! . #motorkapofficial
Settle #SK11 di Muar Johor ๐Ÿ˜˜ Next event guys? Boleh lah janji ada dari takde en hehe ๐Ÿ™Š Tengok sampai habis ada budak tengah rem jatuh motor haha ๐Ÿ˜‚ _ ๐™ˆ๐˜ผ๐™”๐˜ฟ๐˜ผ๐™”ย ๐™ˆ๐™€๐™‡๐˜ผ๐™†๐˜ผย ๐˜พ๐˜ผ๐™‡๐™‡๐™„๐™‰๐™‚โ€ผ๏ธ ๐˜พ๐˜ผ๐™‰ย ๐™…๐™Š๐™„๐™‰ย ๐™๐™Ž ๐Ÿค™๐Ÿ˜‹ _ Tag sikit kawan korang yang ada dalam niy โค๏ธ๐Ÿ˜˜ _ Material from me ๐Ÿค™ ๐ŸŽฅ edit by @mhmmdsyfq_ ๐Ÿ˜ ๐ŸŽถ Bebe Rexha - Gateway _ #serlahkankehebatan #serlahkankehebatan11 _ #jenterapejuang #ridewithstyle .co #budak_video_official #hobikamimahal #kejarsampaidapat
#Repost @emirfizua02 (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป SK11 doneโœ”๏ธ. Panaih litยฒ๐Ÿ”ฅ. Ade yg perasan x?๐Ÿ˜Ž . . . . #wave125 #wave125thailand #wave125r #sk11 #serlahkankehebatan11 #serlahkankehebatan
Siapa kata kasar2 ni xreti nak melawo ?๐Ÿ˜‚ @qshaa_beauty ..magic foundation ni bukan sekadar foundation je ok...manfaatnye -hilangkan jerawat/parut jerawat -melembutkan kulit -mencerahkan wajah -mengatasi minyak.. -menghalang dri sinar uv๐Ÿ˜Š Area segamat/labis boleh pm saya..luar kawasan boleh je pos..๐Ÿ˜Šatau pm @qshaa_beauty #makeuptutorial #foundationroutine #magicfoundation #bukanbiasabiasa #nakketaknak #belumcubabelumtahu #cantikskincare #cute #ngam โŒngam #makeupvideos #bukankalengkaleng #tutorialmakeup #makeuplooks #maluapabossku #foundation #lagisyantik #murahje #halal #luarbiasa #supportmember #gadis #idola #glowingskin #babyface #makeuplife #duniapermotoran #makeuplooks #foundationmurah #serlahkankehebatan
Kriss pun jadi la....berakhlak dulu bidap di highway #serlahkankehebatan #onXon #racingboy #paduXpadu
next page →