#sevenseas

53,782 posts

Loading...
Celebrate this Christmas with Seven Seas and explore our line of pure cod liver oil products. It’s good for the entire family! #SevenSeas #HealthyLifestyle
Aquaman✔️ . Aquaman is a solid movie that packs a punch but lacks a smooth rhythm. The movie has a lot of cheesy moments and the music made those moments worst. Idk who made the musical decisions but it felt like two different people. King Orm and Black Manta theme we’re so strong and powerful but there are moments of “huh”? Besides that, King Orm “THE OCEANMASTER” ladies and gentleman! BY FAR, Patrick Wilson as King Orm was the best part of this movie. Black Manta delivered as well. Those two kept me engaged whenever they were on screen. The imagery and imagination in this movie was amazing. I can’t lie, Jason Mamoa as Aquaman wasn’t hitting with me throughout but boy oh boy when the 3rd act started, I was FULLY on board with Aquaman. He commanded a different presence and maybe it was on purpose but it changed the game. No way Nicole Kidman is 51 years old. Her first action sequence had me like 👀. The action shots in this movie was innovative and felt so cool and fresh. All in all, besides some corny scenes and horrible dialogue in character reveals, this movie was special. Haka Dance! HYPE! 2nd Best DCEU movie, after Man of Steel and before Wonder Woman. . . . . . #aquaman #arthurcurry #jasonmamoa #amberheard #kingorm #atlantis #kingofatlantis #nicolekidman #water #wet #ocean #sea #sevenseas #7seas #fish #sharks #underwater #justiceleague #batman #superman #wonderwoman #flash #cyborg #warnerbros #wb #dc #dceu #cw #nicolekidman #patrickwilson
@hometesterclubuk Let the testing begin, well needed right now with this cold weather! #hometesterclubuk #sevenseas #jointcare #turmeric #glucosomine
We bought a second #Geonaute belt and monitored two subjects simultaneously this time to compare heart rate variability while both watched #Aquaman (awash with very cool underwater scenes, go see it!) We have been experimenting with different indicators to include in a #physioreview and it's all very much still a work in progress. Any comments or thoughts on the process is most welcome! Tomatometer rating via @rottentomatoes - Heart rate variability (HRV) is an indicator of physiological arousal. A statistical feature commonly used to describe HRV is the standard deviation of the NN intervals* (SDNN**) — shown here over the course of the movie. *normal-to-normal intervals, i.e. intervals between normal, artifact-free R-peaks ** SDNN is calculated using a 5 minute rolling window)
Aquaman: “Permission to Come Aboard”, is now up for preview- side.show/aquaprint sign up and WIN A FRAMED PRINT! #jasonmomoa #aquaman #dccomics #superhero #warnerbrosstudios #movie #ocean #fish #atlantis #ruler #king #sevenseas #undersea #sideshowcollectibles @sideshowcollectibles @sideshowartprints
#throwbackthursday ... throwback to days in the forest, building pirate dens & searching for treasures ... looking forward to the Christmas holidays so we get out & about again 🏴‍☠️
Want to say a big thank to everyone 5,000+ followers never expected to get this fair but so fair to go as well 😆🔱🌊 much love for all Surface Dwellers!! WAHOOOOOOOO!!! @pamn4gold @aquafan @jasonmomoanews2 @jasonmomoafan.account @m0moa79__fan_page_of_momoa @momoasberries @mauloabook @ambermeras follow these guys who have shown me support from the beginning of this journey!!! RIGHT GUYS 10,000 Next 🔱🤙🏻🌊 #aquamanworld #aquaman #jasonmomoa #momoa #amberheard #mera #jameswan #patrickwilson #KingOrm #OceanMaster #williamdefoe #vulko #dolflundgren #creed2 #nicolekidman #atlantis #sevenseas #dceu #dccomics #dcextendeduniverse #cosplay #trident #comics #tattoo
Mera of Xebel Kingdom🧜‍♀️🌊 Queen of Atlantis👸 And True love of Acuaman 🧜‍♂️💕 Some pictures of Premier Acuaman 🎬 Enjoy it!!! #workcosplay #acuamanmovie #warnerbrotherschile #acuaman #jasonmomoa #mera #mermaid #amberheard #princessmera #queenofatlantis #ryussdaughter #kingryus #instabeauty #instasexy #webstagram #instacosplay #sevenseas #cosplaybabe #gingergirl #dccomics
最後のミセルバライブ終わりました🐥半年間たくさん勉強になりました 💫歌に関してはこれからもっとがんばります!ミセルバ独特の雰囲気が緊張はありましたがとても好きでした😊 本当にありがとうございました ✨ . . #live #solo #sevenseas
梅拉公主妮可女王好美 海底哥吉拉神獸爆發很壯觀 終極武器金色三叉也太容易被拔出,爽片無誤! 🌊💙🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♂️🐳🐬🦀🔱 #aquaman #atlanta #atlantis #underthesea #sevenseas #kingdom #king #arthur #superhero #power #dccomics
Smikkelen en smullen elke dag #thailand #sevenseas #ayutthaya #krungsririverhotel
Subodh Gupta, In This Vessel Lie The Seven Seas, In It, Too, The Nine Hundred Thousand Stars (I); 2016; Oil paint and digital print on aluminum. Exhibition in Paris (2018) #photography #painting #museum #art #artist #exhibition #oilpainting #aluminum #digital #print #led #pots #vessel #cooking #lightning #stars #space #sevenseas #subodhgupta #subodh #gupta #indian #monnaiedeparis #conti #paris #france
O REI CHEGOU!
「SEVEN SEAS SILVER」 アルコールを通り越した後、程よく黒糖の甘みと厚みの香りを感じます。アグリコール製法のような植物香、青みも感じながら、華麗に黒糖の味わいに変わっていく素敵なラムです。香りと味わいのバランスが心地よい。 #SEVENSEAS #セブンシーズ #ラム酒 #ラム #ジャパニーズラム #japaneserum #japanesespirits #rum #spirits #ラム酒勉強中 #分かりそうで分からないことばかりです
💥NEW💥 SEASON RHYTHM HAS ARRIVED @evolution_surf 🏃‍♀️💨 run, dont walk..... these beauties wont last long! 🧡👙☀️ . . . . . . . . . . . . #surf #waves #surflife #beach #ocean #sea #surfstyle #surfinglife #surfsup #beachbum #sevenseas #evolutionsurf #dunsborough #southwest #downsouth #surfshop #livingthedream #rhythndisplay #dunsboroughsurfshop #shoplocal #windowshopping . . @rhythmswimwear
. استمتع بالويكند وخلي الباقي علينا😉 اتصل على 0562609229 أو 024466035 والتوصيل مجاناً
. 魚の群れに圧倒なんだけど、お魚さん見えるかな? . . . #沖縄 #石垣島 #ダイビング #仲間募集中 #セブンシーズ #JOP74 #sevenseas #イントラ #修行中
Minuman yang sangat lazat ini berkonsepkan minuman kecantikan yang berasaskan dari BLACK TEA, BUAH PIC & BUAH MENGKUDU yang sangat lazat dan menyegarkan . Mudah je nak bancuh! 3 sudu kecil (20gm) kedalam gelas 250ml air suam atau air sejuk. Untuk rasa yang lebih lazat, tambah ketulan ais! Guarantee sedap 😋 . Sangat bagus untuk membuang toksin dalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme, meransang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
Minuman yang sangat lazat ini berkonsepkan minuman kecantikan yang berasaskan dari BLACK TEA, BUAH PIC & BUAH MENGKUDU yang sangat lazat dan menyegarkan . Mudah je nak bancuh! 3 sudu kecil (20gm) kedalam gelas 250ml air suam atau air sejuk. Untuk rasa yang lebih lazat, tambah ketulan ais! Guarantee sedap 😋 . Sangat bagus untuk membuang toksin dalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme, meransang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
Barracuda asada con dalda de pimienta y verduras #sevenseas #kohkradan #tailandia #thailand #restaurant #delicious
Ice tea peach mengkudu diperbuat dari campuran teh hitam dan ekstrak buah-buahan terpilih yang tinggi antioksida. . Antara khasiatnya adalah: . -Membuang toksin dalam badan -Kandungan khasiat serta gizinya amat sesuai untuk amalan kesihatan -Mampu merawat masalah kulit seperti jerawat dan chicken pox. -Meningkatkan sistem ketahanan badan bagi melawan penyakit -Baik untuk kesihatan mata seperti menghindari dari rabun serta mencerahkan ‘eyebag’. -Awet muda -Menggalakkan sistem organ pencernaan -Baik untuk metabolisme tubuh -Menambahkan tenaga -Mengurangkan masalah sakit sendi . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
Ice tea peach mengkudu diperbuat dari campuran teh hitam dan ekstrak buah-buahan terpilih yang tinggi antioksida. . Antara khasiatnya adalah: . -Membuang toksin dalam badan -Kandungan khasiat serta gizinya amat sesuai untuk amalan kesihatan -Mampu merawat masalah kulit seperti jerawat dan chicken pox. -Meningkatkan sistem ketahanan badan bagi melawan penyakit -Baik untuk kesihatan mata seperti menghindari dari rabun serta mencerahkan ‘eyebag’. -Awet muda -Menggalakkan sistem organ pencernaan -Baik untuk metabolisme tubuh -Menambahkan tenaga -Mengurangkan masalah sakit sendi . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
“Cara, quella è una scialuppa. Il mio veliero è magnifico, e fiero, e enorme, e ... non c’è” #therealwaysapiratebehindeverycaptain #olandesevolante #argh #corpodimillebalene #sevenseas #piratesofthecaribbean #icapitanididomani #jacksparrow #capitanbarbosa
. اتصل بنا على 0562609229 أو 024466035 والتوصيل مجاناً . . . Call us on 02-4466035 or 056-2609229. FREE delivery & pick up anywhere #InAbuDhabi !
JOM TENGOK APA KATA BONDA, . ice tea peach mengkudu boleh menurunkan darah tinggi??? . ha, ada banyak khasiat tau.. seperti anda sedia maklum, khasiat buah mengkudu macam mana. . tetapi, pesakit kencing manis tak digalakkan ye sebab ia menggunakan gula tebu. . kalau ada tetamu dtg rumah, boleh bancuh dan hidangkan. sedapppppp. . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
JOM TENGOK APA KATA BONDA, . ice tea peach mengkudu boleh menurunkan darah tinggi??? . ha, ada banyak khasiat tau.. seperti anda sedia maklum, khasiat buah mengkudu macam mana. . tetapi, pesakit kencing manis tak digalakkan ye sebab ia menggunakan gula tebu. . kalau ada tetamu dtg rumah, boleh bancuh dan hidangkan. sedapppppp. . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
ramai tanye sis, macam mana nk tahu toksin banyak dalam badan kita? . ada macam-macam tanda yang menunjukkan badan kita mengandungi toksin, cuma kita perasan atau tidak sahaja. . Tanda-tanda toksik dalam badan: . -Sering letih dan lesu -Lemah daya tumpuan dan daya ingatan -Timbulnya jerawat dan bintik hitam -Keguguran rambut dan kuku mudah rapuh -Sering alami sembelit dan cirit-birit -Sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk -Cepat marah dan mudah murung -Kitaran haid tidak normal -Sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi . Ice tea peach mengkudu bukan saje sedap, tapi juga membantu menyingkirkan toksin dalam badan tau. . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
ramai tanye sis, macam mana nk tahu toksin banyak dalam badan kita? . ada macam-macam tanda yang menunjukkan badan kita mengandungi toksin, cuma kita perasan atau tidak sahaja. . Tanda-tanda toksik dalam badan: . -Sering letih dan lesu -Lemah daya tumpuan dan daya ingatan -Timbulnya jerawat dan bintik hitam -Keguguran rambut dan kuku mudah rapuh -Sering alami sembelit dan cirit-birit -Sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk -Cepat marah dan mudah murung -Kitaran haid tidak normal -Sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi . Ice tea peach mengkudu bukan saje sedap, tapi juga membantu menyingkirkan toksin dalam badan tau. . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
. かわぴーも丸々とした内臓脂肪たっぷりの アラをGETして良い釣り収めでしたとさ🤤 . 🇯🇵Japan,Nagasaki,Iki 🎣Longtooth grouper . #釣り #sevenseas #セブンシーズ #釣り人 #釣り好き #釣りフォト #アラ #クエ #壱岐 #fishing #instafish #fishingdiary #longtoothgrouper #grouper
ICE TEA PEACH MENGKUDU . KHASIAT BUAH MENGKUDU . mengkudu memang tidak dinafikan khasiatnya yang telah sedia maklum sejak dari dulu lagi. seringkali digunakan untuk pelbagai rawatan, buah mengkudu yang senang ditemui di Australia, India, Asia Tenggara dan juga Indonesia ini tidak asing lagi dalam dunia kecantikan dan kesihatan. . antara khasiat yang terkandung dalam buah mengkudu adalah : - meningkatkan stamina - menurunkan tekanan darah tinggi - meredakan osteoarthritis - melembapkan kulit - melambatkan proses penuaan . untuk memudahkan anda mendapatkan khasiat mengkudu, kami hasilkan ICE TEA PEACH MENGKUDU yang membawa khasiat gabungan dari black tea, buah pic serta mengkudu. . ia membantu menyahtoksinkan badan, mencantikkan kulit serta merawat masalah rabun dan banyak lagi. . READYSTOCK RM22 exc postage . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
ICE TEA PEACH MENGKUDU . KHASIAT BUAH MENGKUDU . mengkudu memang tidak dinafikan khasiatnya yang telah sedia maklum sejak dari dulu lagi. seringkali digunakan untuk pelbagai rawatan, buah mengkudu yang senang ditemui di Australia, India, Asia Tenggara dan juga Indonesia ini tidak asing lagi dalam dunia kecantikan dan kesihatan. . antara khasiat yang terkandung dalam buah mengkudu adalah : - meningkatkan stamina - menurunkan tekanan darah tinggi - meredakan osteoarthritis - melembapkan kulit - melambatkan proses penuaan . untuk memudahkan anda mendapatkan khasiat mengkudu, kami hasilkan ICE TEA PEACH MENGKUDU yang membawa khasiat gabungan dari black tea, buah pic serta mengkudu. . ia membantu menyahtoksinkan badan, mencantikkan kulit serta merawat masalah rabun dan banyak lagi. . READYSTOCK RM22 exc postage . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut whatsapp : www.wasap.my/60145221949 / www.wasap.my/60192411949 call : 09-6205714
Assalammualaikum, selamat pagi sahabat positif JRM :D . jadilah sahabat yang selalu ada ketka susah senang, bukan sahabat yang berubah ketika musim pun silih berganti. . sahabat yang sejati tidak akan perpisahan walau keduanya tidak berada di depan mata. sahabat yang sejati, persahabatannya kekal abadi hingga syurga firdausi. . sahabat-- kelak di firdausi, jika kau tidak terlihat akan aku, maka tanyakanlah pada Tuhan, di mana aku ketika itu. dan pimpinlah aku ke firdausi bersama mu. . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut
Assalammualaikum, selamat pagi sahabat positif JRM :D . jadilah sahabat yang selalu ada ketka susah senang, bukan sahabat yang berubah ketika musim pun silih berganti. . sahabat yang sejati tidak akan perpisahan walau keduanya tidak berada di depan mata. sahabat yang sejati, persahabatannya kekal abadi hingga syurga firdausi. . sahabat-- kelak di firdausi, jika kau tidak terlihat akan aku, maka tanyakanlah pada Tuhan, di mana aku ketika itu. dan pimpinlah aku ke firdausi bersama mu. . #jamuratumalayakualaterengganu #jrmterengganu #jamuratumalayabakhitah #jamuratumalaya . #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut
AQUAMAN 12/12/2018 122th movie premiere/special screening of 2018. HE's NOT FROM AROUND HERE, And he's going back to reclaim his throne, Cause HOME IS CALLING, For Atlantis is where he truly belong. ......... P/S: Damn cool-looking movie pass.... #aquaman #aquamanmovie2018 #aquamanmovie #jasonmomoa #amberheard #patrickwilson #nicolekidman #arthurcurry #mera #kingorm #atlanna #dceu #premierrescreening #tgvcinemas #tgv1utama #warnerbrospictures #atlantis #warnerbrothersmalaysia #sevenseas
Positive thinking with Seven Seas Open your mind and live a healthy life #SevenSeas #HealthyLifestyles
Standing tall and proud, protecting those at sea from the easternmost point of mainland Australia, you’ll find Cape Byron Light; the country’s most powerful lighthouse 🔦
Free handed this. Client gave me creative freedom. I had a blast and love doing this stuff. Give me more! #sevenseas #sevenseastattoo #7seastattoo #buffalonyartist #nytattooartist #blackandgreytattoo #realismtattoo #freehandtattoo #tattoosnob #inkjunkeyz #worldfamousink #heliosneedles #eviltattoo
It's 🎄☃️Christmas time 😊🎁 Are you looking For choice, color🌈,design and originality, come and discover our finest 💎jewelry collections, for a gift 🎁as unique as memorable.💝 Come and visit us in our jewelrystore located at "La Gare Maritime d'Uturoa Raiatea 🛳, on the island 🏝 of Raiatea ☀️. We will advise 💡 you in the choice of your pearl, for a unique souvenir of your stay in French (Tahiti) 😊 💥All our pearls are ✨certified!✨ 💥Wide selection of Jewels! 💥Experts Advice! 💥We Speak English! #pearl #blackpearl #sevenseasmariner #sevenseas #jewelry #princesscruises #jewelryblogger #jewelrydesign #fashionjewelry #christmasgift #fashionblogger #blogger #luxury #instapic #instacruise #instafashion #oceaniacruises #insignia #hollandamerica #christmas #halcruises #windstarcruises #windspirit #instajewelry #instajewels #cruiseblogger #regentcruises #raiatea #frenchpolynesia #ticopearls
It's 🎄☃️Christmas time 😊🎁 Are you looking For choice, color🌈,design and originality, come and discover our finest 💎jewelry collections, for a gift 🎁as unique as memorable.💝 Come and visit us in our jewelrystore located at "La Gare Maritime d'Uturoa Raiatea 🛳, on the island 🏝 of Raiatea ☀️. We will advise 💡 you in the choice of your pearl, for a unique souvenir of your stay in French (Tahiti) 😊 💥All our pearls are ✨certified!✨ 💥Wide selection of Jewels! 💥Experts Advice! 💥We Speak English! #pearl #blackpearl #sevenseasmariner #sevenseas #jewelry #princesscruises #jewelryblogger #jewelrydesign #fashionjewelry #christmasgift #fashionblogger #blogger #luxury #instapic #instacruise #instafashion #oceaniacruises #insignia #hollandamerica #christmas #halcruises #windstarcruises #windspirit #instajewelry #instajewels #cruiseblogger #regentcruises #raiatea #frenchpolynesia #ticopearls
Scientifically proven to reduce the appearance of wrinkles in 60 days with new Perfect7 Renewal’s Ceramosides technology #repost from the lovely @the_naughtyfortydiaries On the 7th day of Christmas my true love gave to me the gift that keeps on giving @sevenseasperfect7 I have been trailing these supplements for 2 months now. For the past 60 days I have been taking 1 Ceramosides Capsule, 1 Fish Oil Capsule and 1 MultiVitamin and Mineral tablet every morning with a glass of water and my breakfast . Perfect7 Renewal Advanced has been scientifically designed to help support better looking skin in 7 ways with Ceramosides . These being the reduction of the appearance of wrinkles in 60 days, Skin Firmness, Moisture, Smoothness , Elasticity, Radiance and Softness . I’ve found that my skin definitely feels much softer, it looks clearer and more plumped up. Fine lines around my mouth look softer. My Boyfriend told me I looked radiant earlier today. That’s a first . Based on the above and my 60 day trail I will definitely be purchasing again ... that is unless Santa surprises me and I find a box under the Christmas tree [ad] . . . #sevenseas #skincare #thisis47 #perfect7renewaladvanced #perfect7 #beauty #skininfluencer #beautysupplement #antiaging #wrinkles #skincare365 #christmas #60daytrail #insideoutbeauty #skincareover45 #youdoyou . Please check out my stories ✨
Fish oil, the most important supplement missing in most diets. Thanks @sevenseasjamaica for the support! #SprySprintClub believes talent is the basic requirement for athletic success, however good character and hard work will bring ultimate success! #trackandfield #strength #speed #Jamaica #exercise #fishoil #sevenseas
With all the fun and excitement that the season brings, we hope that you continue to keep you and your little ones topped up with vitamins. Happy Holidays from #SevenSeas
next page →