#sharing

1,988,986 posts

Loading...
#Sharing is Masih banyak yang tergiur dengan hasil instan, putih, racikan, cepukan, entah gak jelas bahannya apa.. Yang kita tahu tulisannya krim siang dan malam... Yang kuning siang yang putih malam.. Whaattt..??😱😱 Aku juga Doyan Pake Yang begitu dahulu..😂😂 Sekarang udah Tobatan Nasuha😆😆 Lebih percaya dengan tulisan seperti itu dari pada tau Halal kah, BPOM kah, apa kandungannya, dan Bagaimana ngeraciknya..😨😨 Kalo lihat asli dari TV Begini.. Langgannya udah banyak.. Ketangkep.. Serem juga yaaa..🙈🙊🙈🙊
Makan malam bersama para2 Hamba yg luar biasa. Amazing stories to share. #servants #friends #dinner #sharing #makanmalam #mojokerto #jawatimur #indonesia
Understanding is everything...
Sharing is carring.. · God food & lots of laugh make our life just like superrrhappy😁😍.. · Thank you for all Ton2 Studio team 😍👍thank you for all ITB Summer program 2018 participants. You all awesome😍 · · See you again ...adios...matur nuhun🙏🙏 · #architects #architectur #architectsummerprogram2018 #ITB #sharing #turningpoint #turningpointcoffee
KLAIM SAKIT KRITIS SUSAH??? Selama dokumen sudah lengkap, memenuhi kriteria polis, dan tidak ada penyembunyian data, klaim bisa cair dengan mudah. Polis aktif sejak 8/10/2015 Manfaat CC 35jt dan CCB 90jt (penyakit kritis). Mei 2018 didiagnosa SERANGAN JANTUNG dengan tindakan ANGIOPLASTY. Klaim diajukan 1bulan kemudian tanggal 11 JULI 2018 (karena SKD baru diisi dokter). Puji Tuhan Klaim sudah disetujui tanggal 20 JULI 2018. Gak nyangka klaim sakit kritis bisa disetujui hanya 9 hari sejak pengajuan klaim. Walaupun nominal tidak terlalu besar bagi sebagian orang, tapi sangat berguna bagi keluarga ybs untuk berobat. Arnold Fabian, RFP® 0898 629 7153 #blessed #service #helpfull #sharing #commitment #klaim #claim #asuransi #insurance #sakitkritis #seranganjantung #heartattack
Someone stopped by my booth last night at the Beer Garden. Our conversation reminded me of this quote. . . So often we (humans) can not let go and GROW. We hold on and take ownership of the negative experiences of the past. . . Yes, we should learn but more importantly, retain the lessons and move on. . . #sharing #love #spreadingpositivity #sprinkling #goodstuff #goodvibes #positiveoutlook #mindopen #eyesopen #heartopen #armsopen #beopen
JANJI ALLAH KEPADA SETIAP HAMBANYA YANG BERINFAK . Sahabat Zakat, Allah adalah sebaik-baik pemberi. Saat kita berdoa kepadanya Allah pasti akan mengabulkan doa-doa yang terbaik bagi kita yang kita butuhkan. Dan ketahuilah Ia adalah Zat yang tidak pernah mengingkari janji-janji yang telah dijanjikan-Nya kepada kita. Begitu pula dengan janji Allah atas orang-orang yang berinfak di jalan-Nya. Yakinlah! Allah akan membalas hamba yang berinfak dengan balasan yang dipatgandakan. Allah SWT Berfirman, "Barang siapa meminjami Allah dengan pinjaman yang baik, maka Allah melipatgandakan ganti kepadanya dengan banyak. Allah menahan dan melapangkan (rezeki) dan kepada-Nyalah kamu dikembalikan. (QS. Al-Baqarah 2: Ayat 245) Selamat beraktifitas semoga segala sesuatunya dipermudah dan diberkahi Allah, Wallahu ‘alam Sahabat, mari sisihkan sebagian harta kita untuk bersedekah. Transfer Donasi: Muamalat 101 00822 08 Mandiri 132000 481 974 5 Atas nama Yayasan Rumah Zakat Indonesia Mohon konfirmasinya apabila sudah transfer agar bisa kami proses, hubungi: Harjuna wibawa HP, WA 085743326602 #SaatnyaZakat #SayaBerdaya #RumahZakat #Zakat #Sedekah #Sharing #Happiness #Berbagi #Donasi #DonasiOnline
♛~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♛ ♥️🔻Follow our page🔻♥️ ♛_____________________________♛ 💥👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇💥 @chandigarh_colleges 💥☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝ ☝☝💥 ✔🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌✔ 💥🚨🚨SHOUTOUT RULES🚨🚨 💥 ⏩💟🔛 Only HD/HQ pics 🔛💟⏪ ♛🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛ 😘👉 #Chandigarh_Colleges 👈😍 ♛🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛ #picoftheday #davcollge #sdcollege #khalsacollege #sardarji #sardarni #turban #singh #kaur #artist #love #religion #chandigarh #yaarhoni #jindjaan #campus #canteenimandeer #waheguru #happy #being #khalsian #shoot #dslr #keep #supporting #nd #sharing #chandigarh_colleges ਨੋਟ :- ਜੇ ਤੁਆਨੂੰ ਸਾਡਾ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗੇ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਕੇ ਸਪੋਰਟ ਜਰੂਰ ਕਰੋ ਜੀ🙏😘
Beg ... beg ... beg 🐶 She smelled the steak on the grill and gave me the girl batting her eyelashes and gave me the cute look ... ohhh OK 😏
♛~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♛ ♥️🔻Follow our page🔻♥️ ♛_____________________________♛ 💥👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇💥 @chandigarh_colleges 💥☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝ ☝☝💥 ✔🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌✔ 💥🚨🚨SHOUTOUT RULES🚨🚨 💥 ⏩💟🔛 Only HD/HQ pics 🔛💟⏪ ♛🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛ 😘👉 #Chandigarh_Colleges 👈😍 ♛🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛ #picoftheday #davcollge #sdcollege #khalsacollege #sardarji #sardarni #turban #singh #kaur #artist #love #religion #chandigarh #yaarhoni #jindjaan #campus #canteenimandeer #waheguru #happy #being #khalsian #shoot #dslr #keep #supporting #nd #sharing #chandigarh_colleges ਨੋਟ :- ਜੇ ਤੁਆਨੂੰ ਸਾਡਾ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗੇ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਕੇ ਸਪੋਰਟ ਜਰੂਰ ਕਰੋ ਜੀ🙏😘
Everything I have earned in the last six weeks! #MaryKay #SkinCare #Sharing #SimplyTheBest
Dinner. Family style. Toddler friendly deconstructed no bun burger kabobs. LOL aka One giant plate of meatballs, Cheese and pickles dipped in ketchup. . . . . . . #fingerfood #toddlerfriendly #toddlerfood #deconstructed #food #fiveminutedinner #babyburger #sharing #singlemomlife
Motherhood means never getting to eat alone again. #sharing #babybrainfreeze
Time to put your swag on because there will be 😎 People Nowadays Boogie Down 😎 Saturday, 21 July 2018 at Roemah Kantja, Jl. Raya Candi II No. 316 Malang from 15.00 - end _ Presenting insightful sharing sessions from Indonesia’s Hip Hop finests as well as performances from : @panteranegramlg @eyestheticmlg 8Ball @tuantigabelas @blessthemicyo @dj_cruzzy _ Sharing session hosted by @0neding & @delyciousxx _ Live bombing by : @tuiebrek RACON3 _ 18+ _ #kementerianbudayaurban #malang90s #kemenbudur #PeopleNowadays #BoogieDown #madhouseprojects #hiphop #sharing #eventmalang #malang
That time I shared gummy bears with my horse 🤣😂🐎🐻🍭🍬 #gummy #bears #sharing #is #caring #snack #time #treats #horse #equestrian #all #day #every #day #instagram #instadaily #live #laugh #love #show #jumping
Meet da crew from People Nowadays Boogie Down. Yo, @blessthemicyo is here to bless your day! Join them on our event today.... _ Register yourself through DM for joining the sharing session! _ #kementerianbudayaurban #malang90s #kemenbudur #PeopleNowadays #BoogieDown #madhouseprojects #hiphop #sharing #eventmalang #malang
Sharing knowledge Hands-on Seminar Bandung Dentistry 2018 PDGI Kota Bandung 14 Juli 2018 #sharing #dentistry #hypnosisindentistry #seminar #handson #bandungdentistry #bandungdentistry2018 #doktergigi #doktergigijakartabarat
Sharing knowledge Seminar Bandung Dentistry 2018 PDGI Kota Bandung 13 Juli 2018 #sharing #dentistry #hypnosisindentistry #seminar #bandungdentistry #bandungdentistry2018 #doktergigi #doktergigijakartabarat
Amazing night yesterday!! Thank you Federale and the Holocene for letting us share this evening! Music is life 🙌🏽 #Federale #ednavazquez #killedit #broughtdownthehouse #badass #sharing #musicislife
. #Sharing info #Copas . Benjolan di kepala isinya cairan Sekarang sudah hilang dengan terapi tempel #Bioglass sekarang sudah kempes sendiri. Tidak perlu operasi, duch ga bisa bayangin si Dedek yang masih kecil gini kalo operasi. . #BioGlass banyak banget manfaatnya , #BioGlass cuma 2juta bisa membantu terapi penyakit tumor, diabetes, batu ginjal, stroke kanker. Dan tentunya atas izinTuhan Karena kita hanya bisa berikhtiar. Tuhan lah yang berkuasa atas kesembuhan😇. . More info and promo chat me WA. 081.3709.99907 Or Line me☝️ . #hemangioma #benjolanisicairan #bioglass #biomini #terapibioglass #BBM #produkkesehatan #mci .
I love chatting with people at art crawls, so many stories... It’s such a privilege to be entrusted with very personal thoughts, feelings, and memories...especially when something I’ve created evokes one of those stories... Hope you can come by August 3, 6-9pm. @officialfranklinartscene #fineart #acrylicpainting #palletknife #creative #art #beauty #sharing #community #lovewhereilive
I held my first Sourdough demonstration this morning @thirdground ,oh it felt soooooo good to share my passion!! And there was so much interest in a full workshop. Bring that on #heartfull #sharing #community #passionate #traditionalfoods #grainsaregood #nourishingtraditions #australia #empowering #realfoods @sallyfallonmorell @holistic_hilda @fermaculturefarm thank you for sharing your passion so i can pay it forward
HAY BUNDA❤❤bagi yang belum mendapat kan buah hati atau yang banyak mengalami banyak penghambat kehamilan ⁉JANGAN BERSEDIH YAH BUND ✔kami datang untuk memberi rekomendasi kepada setiap wanita yang merasa sulit mendapat kan buah hati atau mengalami banyak penghambat kehamilan karna besar harapan kami para bunda-bunda yang liat INFORMASI ini lah yang mendapat jawaban dari tuhan atas doa juga usaha bunda untuk mendapat kan buah hati yang sekian lama di idam kan (👉TAG DAN SHARE TEMAN KALIAN/TETANGGA/SAUDARA YANG INGIN CEPAT HAMIL👈) Hubungi kami : WA: 083848377635 #pernikahanadat #tascharlesandkeith #tasmichaelkors #tasvintage #tasfashionmurah #heelsmurah #heelskondangan #heelsbranded #makeupindo #sharing #parenting #weekend #beer #beerporn #beergeek #beerlover #beerbottle #beerstagram #instabeer #craftbeer #brew #brewery #brewsky #boxingrock #bock #stayinalive #abv #hops #hariguru #daster
那晚,有音樂有酒也有奶茶 你們正交頭接耳的聊著 屬於你們的小秘密 我和妳在後方觀看都覺得可愛 陪妳和妳們一家人 屬於一年的紀念日 恰巧的曲風 讓我們都覺得爺爺一定也有到場聆聽 小暖男依舊可愛又暖心 捷運上讓另一個爺爺笑嘻嘻 叫人怎麼能不愛這個男孩 謝謝妳,拉著我們參與了妳的生活 貼近的方式 很享受也很舒服 也是一種特別的存在 It’s really nice to meet u all!!!! #haveagoodday #aniversary #livemusicbar #Taipei #中山光一revnow #lovelyday #thefamily #lovelyfriends #cuteboy #abtus #life #sharing #withu
Time to put your swag on because there will be 😎 People Nowadays Boogie Down 😎 Saturday, 21 July 2018 at Roemah Kantja, Jl. Raya Candi II No. 316 Malang from 15.00 - end _ Presenting insightful sharing sessions from Indonesia’s Hip Hop finests as well as performances from : @panteranegramlg @eyestheticmlg 8Ball @tuantigabelas @blessthemicyo @dj_cruzzy _ Sharing session hosted by @0neding & @delyciousxx _ Live bombing by : @tuiebrek RACON3 _ 18+ _ #kementerianbudayaurban #malang90s #kemenbudur #PeopleNowadays #BoogieDown #madhouseprojects #hiphop #sharing #eventmalang #malang
Hello warga Kuala Lumpur khususnya warga Cheras. Kalau ada kelapangan petang ni, moh ler datang sambil dengar santai2 pasal minyak pati atau essential oils ni. Masuk percuma sahaja. Siap dapat doorgift lagi tau. Tapi kalau datang jangan lupa sebut nama saya. Nanti saya hadiah tambahan kat korang #sharing #youngliving #younglivingeomelaka #teamylgegau #teamylangelisya
Namobuddhaya Manteman semua 😇 Hadirilah Sharing Dhamma yg akan di sampaikan oleh Upi. Sherly Dengan topik :: "Pentingnya Pengarahan Diri secara Benar" Temen temen jangan lupa yaa Untuk hadir di kebaktian Mingguan Tempat :: Vihara Mendut Alamat :: Jl. Pinang Baris gg. Sai ganesha No.4D 📍Kebaktian Muda/i Pukul : 10:00 - selesai Anumodana 😇 . Berkesempatan Mendengarkan & membahas Dharma di waktu yang tepat adalah Berkah Utama - Manggala Sutta . #pmvmendut #viharamendut #mendut #pmvm #sharing #dhamaduta
I want to follow Jesus. Check our Bio and visit our website! Our YouTube channel ‘afterRainbow’ Back to WORD and Awesome Nature. They are about Bible Memory Verses and Nature TV for Kids and Babies. #jesus #life #truth #hope #save #god #lord #afterrainbow #backtoword #awesomenature #freedom #christian #bibleverse #bible #quote #biblestudy #qt #quiettime #inspiration #rainbow #wayout #sharing #faith #biblia #amor #grace #good #ccch
Having a snooze with my friend Morris the staffy. Sharing is caring! 😍
Check our Bio and visit our website! Our YouTube channel ‘afterRainbow’ Back to WORD and Awesome Nature. They are about Bible Memory Verses and Nature TV for Kids and Babies. #jesus #life #truth #hope #save #god #lord #afterrainbow #backtoword #awesomenature #freedom #christian #bibleverse #bible #quote #biblestudy #qt #quiettime #inspiration #rainbow #wayout #sharing #faith #biblia #amor #grace #good #ccch
~ Death will release us from the lie we've been living ~
Check our Bio and visit our website! Our YouTube channel ‘afterRainbow’ Back to WORD and Awesome Nature. They are about Bible Memory Verses and Nature TV for Kids and Babies. #jesus #life #truth #hope #save #god #lord #afterrainbow #backtoword #awesomenature #freedom #christian #bibleverse #bible #quote #biblestudy #qt #quiettime #inspiration #rainbow #wayout #sharing #faith #biblia #amor #grace #good #ccch
Yaww teman” ngalam, jangan sampe ngelewatin acara ini, nanti bakal ada sharing session bareng gw yang bakal ngebahas hal” mengenai turntablism, juga bareng @bonie_mc yang akan ngebahas music producing dan @tuantigabelas yang akan membagikan pengetahuannya mengenai skema HipHop sekarang ini so, see y’all there! • Regrann from @kemenbudur - Time to put your swag on because there will be 😎 People Nowadays Boogie Down 😎 Saturday, 21 July 2018 at Roemah Kantja, Jl. Raya Candi II No. 316 Malang from 15.00 - end _ Presenting insightful sharing sessions from Indonesia’s Hip Hop finests as well as performances from : @panteranegramlg @eyestheticmlg 8Ball @tuantigabelas @blessthemicyo @dj_cruzzy _ Sharing session hosted by @0neding & @delyciousxx (limited seat, register on DM) _ Live bombing by : @tuiebrek RACON3 _ 18+ _ #kementerianbudayaurban #malang90s #kemenbudur #PeopleNowadays #BoogieDown #madhouseprojects #hiphop #sharing #eventmalang #malang - #regrann
A beautiful woman delights the eye; a wise woman, the understanding; a pure one, the soul. ~ Minna Antrim 🚩💕♥️ #alchub#family #bonding #sharing #fun #blessed #unstoppable #pc
Let’s read the Bible. Check our Bio and visit our website! Our YouTube channel ‘afterRainbow’ Back to WORD and Awesome Nature. They are about Bible Memory Verses and Nature TV for Kids and Babies. #jesus #life #truth #hope #save #god #lord #afterrainbow #backtoword #awesomenature #freedom #christian #bibleverse #bible #quote #biblestudy #qt #quiettime #inspiration #rainbow #wayout #sharing #faith #biblia #amor #grace #good #ccch
Please invite your friends to this page so they can take advantage of this wonderful opportunity of giving and receiving. Be a part of something great! More shirts to come. #guiltfreeshopping #designforacause #nonprofit #raiseawareness #givingandreceiving #share #sharing #caring #charityshop #help #helpingothers #support #criticalcauses #helpthoseinneed #dogoodfeelgood #love #♥️ #❤️ #🙏 #balancetheworld
Jeremiah sneaking some ice cream from big sister! I love how much the older kids will give up for their little siblings! So much love and kindness!💛💛💛
@starwaystudiospro Thankful to be able to do what I love, while at the same time, touch people through my music, A Universal Language!
next page →