#sitiaafiyah

100,154 posts

Loading...
Alhamdulillah TREAPLUS BUKAN SUPPLEMENT PERMAINAN bukan UBATAN..dan ianya adalah PEMAKANAN TAMBAHAN LENGKAP yg duji sah OLEH AHLI FARMASI BERTAULIAH. TIDAK SPRT MANA2 SUPPLEMENT DI DALAM FARMASI YG MEMILIKI HALAL JAKIM, TREAPLUS MEMILIKINYA.KINI, HALAL JAKIM MENGIKTIRAF Treaplus Adalah pemakanan tambahan yg mengikut SPESIFIKASI nutrition dan terhindar drpd kemudaratan dan terbaik utk kulit cerah dan pink. KENAPA UOLLSS WAJIB PILIH TREAPLUS??? TreaPlus produk Malaysia yg disokong formulanya sekumpulan penyelidik eropah SPECIAL for CHARMSIAN👇👇👇 TREAPLUS ✔HALAL JAKIM ✔SUPERHEALTH BRAND ✔TOP BRAND AWARD ✔PHARMACIST TESTED ✔NUTRITION TESTED ✔DNA GELATIN XX TESTED #halaljakim #solekdanrawat #leaderselangor #teamdiva #codklangshahalam #charmshalalcosmeticskincare #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
MAJLIS PERKAHWINAN ANDA TAMPAK MERIAH DAN BERSERI DENGAN KEHADIRAN _BRIDESMAID_ YG CANTIK DAN JELITA🌸 . . . Koleksi BAJU KURUNG PAHANG kami sudah terjual BERIBU PASANG! ❤️JAHITAN YG KEMAS ❤️MATERIAL COTTON YG SELESA DIPAKAI ❤️HARGA YG SANGAT BERPATUTAN . . . Terdapat lebih dari *30* warna yg MENARIK untuk anda pilih! Saiz dari XS hingga 4XL (tambahan RM10 utk saiz 2XL-4XL) . . Beli sepasang RM60 Nak JIMAT? Beli 3 pasang ke atas RM50 SEPASANG👏🏻 Harga yg sgt MAMPU MILIK!!!❤️ . . Berminat? Jom tekan link di bawah sistur👇🏻 http://www.wasap.my/60137445537 . . Jgn order _LAST MINUTE_ ya😄 . Follow ig @bajukurung_cantikdanmurah . . #bajupengapit #bajukurungpahang #bajucotton #fashion #bajubridesmaidmurah #bajusedondon #fashionvalet #bazarpaknilmurah #bazaronline #kedaionline #ootdraya #plussizemalaysiaootd #munafik2 #ctdk #sitiaafiyah #arifjiwa #mentor7 #seriburindu #ggv #sfmm32 #antapermana
IN STOCK - LOVE SPELL NEW EDITION ❤ Stock baru uols! Bau lebih manis dari Love Spell yg biasa tawww! So, yg mana suka manis2 boleh try new ni! ❤ Jgn tunggu lama2 tawww 💯 Original USA !! ❤ Limited Stock !! Stock very #Limited ya. Cepat cepat pilih fevret awak! 👯 Yg first time nak try pon, confirm jatuh #chentaaaaa ❤ Tak tau nak pilih yg mana? Sis boleh suggestkan! Grab fast, klik whatsapp link terus okayyy 👯 ✔ www.wasap.my/601133593008/Sales+VS+50 #meletops #tv3 #hantukaklimah #hkl #munafik2 #dct #victoriassecret #victoriasecretbodymist #perfumevictoriasecret #victoriassecretmurah #victoriassecretoriginal #kekasihpaksarela #pemborongmalaysia #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmalaysiamurah #tiadaarahjodohkita #bajurayamurah #tiadaarahjodohkita #takadacintasepertimu #babyctdk #sitiaafiyah #aafiyah #selafazcinta #seriburindu #bodymist #astro
💕 GOODBYE 2018!! PROMO SALES SALES SALES 💕 On tak on uols? Serendah #RM19 untuk uols kekal #mewangi sehingga 2019 😍 ✅ORIGINAL USA ofcourse! OFFER last 31 Dec 2018 💗 Jom grab laju laju, terus klik link d bawah list #fragrance available! 💕 www.wasap.my/601133593008/Goodbye2018Sales Love Love Love 💗 #meletops #tv3 #hantukaklimah #hkl #munafik2 #dct #victoriassecret #victoriasecretbodymist #perfumevictoriasecret #victoriassecretmurah #victoriassecretoriginal #kekasihpaksarela #pemborongmalaysia #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmalaysiamurah #tiadaarahjodohkita #bajurayamurah #tiadaarahjodohkita #takadacintasepertimu #babyctdk #sitiaafiyah #aafiyah #selafazcinta #seriburindu #astro
Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY 🍀INTENSE MOISTURIZNG CREAM🍀 Dikhaskan untuk : 🐠KULIT KERING 🐠MENGGELUPAS 🐠BERJERAGAT 🐠Melembabkan kulit 🐠Menghidratkan kulit sehingga 10 jam 🐠Melembut & menghaluskan kulit 🐠Meningkatkan kelembapan kulit 🐠MAKEUP base Diyana www.wasap.my/601112960823 . . #marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaypenang #marykay #marykayjitra #marykayalorsetar #breakoutskin #botanicaleffect #testimoni #ctdk #sitiaafiyah #nazimothman #neelofa #bestskincare #bareskinproject #alifsyukri #sajat #safieyilias #mirafilzah #beautyconsultantkedah #dindamasdo
Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY 🍀INTENSE MOISTURIZNG CREAM🍀 Dikhaskan untuk : 🐠KULIT KERING 🐠MENGGELUPAS 🐠BERJERAGAT 🐠Melembabkan kulit 🐠Menghidratkan kulit sehingga 10 jam 🐠Melembut & menghaluskan kulit 🐠Meningkatkan kelembapan kulit 🐠MAKEUP base Diyana www.wasap.my/601112960823 . . #marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaypenang #marykay #marykayjitra #marykayalorsetar #breakoutskin #botanicaleffect #testimoni #ctdk #sitiaafiyah #nazimothman #neelofa #bestskincare #bareskinproject #alifsyukri #sajat #safieyilias #mirafilzah #beautyconsultantkedah #dindamasdo
Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY 🍀INTENSE MOISTURIZNG CREAM🍀 Dikhaskan untuk : 🐠KULIT KERING 🐠MENGGELUPAS 🐠BERJERAGAT 🐠Melembabkan kulit 🐠Menghidratkan kulit sehingga 10 jam 🐠Melembut & menghaluskan kulit 🐠Meningkatkan kelembapan kulit 🐠MAKEUP base Diyana www.wasap.my/601112960823 . . #marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaypenang #marykay #marykayjitra #marykayalorsetar #breakoutskin #botanicaleffect #testimoni #ctdk #sitiaafiyah #nazimothman #neelofa #bestskincare #bareskinproject #alifsyukri #sajat #safieyilias #mirafilzah #beautyconsultantkedah #dindamasdo
Kulit kering? Risau kan? Jom lembapkan kulit anda dgn SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY 🍀INTENSE MOISTURIZNG CREAM🍀 Dikhaskan untuk : 🐠KULIT KERING 🐠MENGGELUPAS 🐠BERJERAGAT 🐠Melembabkan kulit 🐠Menghidratkan kulit sehingga 10 jam 🐠Melembut & menghaluskan kulit 🐠Meningkatkan kelembapan kulit 🐠MAKEUP base Diyana www.wasap.my/601112960823 . . #marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaypenang #marykay #marykayjitra #marykayalorsetar #breakoutskin #botanicaleffect #testimoni #ctdk #sitiaafiyah #nazimothman #neelofa #bestskincare #bareskinproject #alifsyukri #sajat #safieyilias #mirafilzah #beautyconsultantkedah #dindamasdo
LAWA SEMUA & NAK BELI BANYAK UNTUK PERGI UMRAH😍😍 . . stokin Henna ni sgt sesuai untuk korang yang ingin buat Umrah. Sebab stokin henna ni selesa untuk beribadat😁 . #stokincorakmurah #stokinumrah #stokinumrahhaji #stokinmuslimahpanjang #stokinmuslimahmalaysia #sitinurhaliza #sitiaafiyah #nurhelizahelmi #bazaapaknil #onlineshopping
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM300 INC POS SM/SS ADD ON RM45 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 1 x bantal petak 10"x14" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM300 INC POS SM/SS ADD ON RM45 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 1 x bantal petak 10"x14" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM300 INC POS SM/SS ADD ON RM45 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 1 x bantal petak 10"x14" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM300 INC POS SM/SS ADD ON RM45 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 1 x bantal petak 10"x14" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
Tidak lengkap hari seorg wanita tanpa calitan sinar daripada warna2 LipCharms.. Warna edisi 2018 yg bakal berlabuh tidak lama lagi.. . Apa yg specialnya LipCharms 2018 ni? Semestinya #solekdanrawat itu Charms.. Larutan Vit E drpd Swiss membuatkan bibil #mungilmungilgebu . Formula baru ini dijumpai sekumpulam pakar pada 2018 apabila lebih drpd 100 tester telah diguna pakai dan hasilnya😱😱? Mcm tak pakai apa2 dibibir, bibir tak kering, paling penting, tahan lama dan x melekat di mana2.. . 3 warna paling laris! 💖EARTH STAR 💖STEINMETZ PINK 💖VINTAGE ROSE . SIAPA DAH CUBA 3 CODEs🙋‍♀️🙋‍♀️ . #lipmattecharms #halaljakim #solekdanrawat #leaderselangor #teamdiva #codklangshahalam #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
Tidak lengkap hari seorg wanita tanpa calitan sinar daripada warna2 LipCharms.. Warna edisi 2018 yg bakal berlabuh tidak lama lagi.. . Apa yg specialnya LipCharms 2018 ni? Semestinya #solekdanrawat itu Charms.. Larutan Vit E drpd Swiss membuatkan bibil #mungilmungilgebu . Formula baru ini dijumpai sekumpulam pakar pada 2018 apabila lebih drpd 100 tester telah diguna pakai dan hasilnya😱😱? Mcm tak pakai apa2 dibibir, bibir tak kering, paling penting, tahan lama dan x melekat di mana2.. . 3 warna paling laris! 💖EARTH STAR 💖STEINMETZ PINK 💖VINTAGE ROSE . SIAPA DAH CUBA 3 CODEs🙋‍♀️🙋‍♀️ . #lipmattecharms #halaljakim #solekdanrawat #leaderselangor #teamdiva #codklangshahalam #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
Tidak lengkap hari seorg wanita tanpa calitan sinar daripada warna2 LipCharms.. Warna edisi 2018 yg bakal berlabuh tidak lama lagi.. . Apa yg specialnya LipCharms 2018 ni? Semestinya #solekdanrawat itu Charms.. Larutan Vit E drpd Swiss membuatkan bibil #mungilmungilgebu . Formula baru ini dijumpai sekumpulam pakar pada 2018 apabila lebih drpd 100 tester telah diguna pakai dan hasilnya😱😱? Mcm tak pakai apa2 dibibir, bibir tak kering, paling penting, tahan lama dan x melekat di mana2.. . 3 warna paling laris! 💖EARTH STAR 💖STEINMETZ PINK 💖VINTAGE ROSE . SIAPA DAH CUBA 3 CODEs🙋‍♀️🙋‍♀️ . #lipmattecharms #halaljakim #solekdanrawat #leaderselangor #teamdiva #codklangshahalam #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
Tidak lengkap hari seorg wanita tanpa calitan sinar daripada warna2 LipCharms.. Warna edisi 2018 yg bakal berlabuh tidak lama lagi.. . Apa yg specialnya LipCharms 2018 ni? Semestinya #solekdanrawat itu Charms.. Larutan Vit E drpd Swiss membuatkan bibil #mungilmungilgebu . Formula baru ini dijumpai sekumpulam pakar pada 2018 apabila lebih drpd 100 tester telah diguna pakai dan hasilnya😱😱? Mcm tak pakai apa2 dibibir, bibir tak kering, paling penting, tahan lama dan x melekat di mana2.. . 3 warna paling laris! 💖EARTH STAR 💖STEINMETZ PINK 💖VINTAGE ROSE . SIAPA DAH CUBA 3 CODEs🙋‍♀️🙋‍♀️ . #lipmattecharms #halaljakim #solekdanrawat #leaderselangor #teamdiva #codklangshahalam #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
.. . Lost 8.3 kg tanpa berlapar! 😱😱😍 . . PROGRAM KURUS 30 HARI ❤️❤️ . 🌟Turun 5-15kg & Shapeloss! 🌟Kelas Kurus Online KHAS KEMPEN! 🌟Starter Pack Khas Edisi Kempen . ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang supportive ✔️Pelbagai Kelas Online ✔️ Food Diary Checking ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG . #HerbalifeCoachMalaysia #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
[ITEM READYSTOCK] "SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM390 INC POS SM/SS ADD ON RM50 . ITEM IN SET : 1 x tilam playpen 30"x40" 1 x comforter 34"x40" 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" 2 x bantal petak 10"x14" 🛍FREE cloud pillow . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
YEAR END SALE SALE SALE ‼️‼️‼️ . ALL Items READYSTOCK, SET yang ini boleh mix chestysuit, rompers, balletsuit 🤩 . ❤4 HELAI RM 98 SAHAJA! ❤4 HELAI RM 98 SAHAJA! ❤4 HELAI RM 98 SAHAJA! . 💟FREE POSTAGE 💟FAST SHIPPING 💟READY STOCK 💟MATERIAL : COTTON Sangat best . Sah sehingga 31 DEC 2018 . Size : ✅3-6 MONTH (66) ✅6-12 MONTH (73) ✅12-18 MONTH (80) ✅18-24 MONTH (90) ✅24-36 MONTH (100) . Nk oder boleh dm atau whasapps 012 4422891 📲📲📲 (Hanya click di Bio, Tak perlu save number) . CARA ORDER : 👇👇👇 . SS gambar / code item berkenaan ➡️ Size . . . . . . . . . #bajubaby #bajubudak #bajubabymurah #bajubabymalaysia #romperbabymalaysia #prelovebajubayi #jumpsuitbaby #fattzura #sleepsuitmurah #barangbabymalaysia #bondsinspiredmalaysia #bondsinspiredreadystock #kidstalesmalaysia #barangbabycantik #aqeefanaqi #sleepsuitbayimalaysia #bondsmalaysiareadystock #bondsmalaysia #tinyclubmalaysia #romperfsbabylove #nextmalaysia #sitiaafiyah #syerivsamheizy
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM200 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
“SET TILAM KEKABU BAYI PALING COMEY UOOOLSS...CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT" . . RM190 INC POS SM/SS ADD ON RM25 . ITEM IN SET : 1 x babynest 28"x37" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . "HOW TO ORDER KAKNIK..?" . . Uoolss perlu 📸screenshoot gambar tilam yg berkenan dihati tu dan jangan duk pikir lama² terus whatsapp kaknik tau. . . Whatsapp LINK dibawah : http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 http://www.wasap.my/60189167468 . . P/s : Follow dan turn on notification instagram kami @kekabu_bayi_manjaku untuk update terkini . . . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
Yang kurik itu kundi, Yang merah itu saga, Yang cantik itu budi, Yang indah itu bahasa, • Moga cantik nya luaran turut diexprestasi kan dgn bahasa dan budi pekerti yang cantik cantik juga. 🌸 Siapa peminattt warna merahh angkatt tangann 🙋 haaaa cantikkan kufi merahhh ni ______________________________________________ ❤Material : High Quality Cotton Polyester ❤Features : . ✔ Easy to iron . ✔ Easy to shape . ✔ Opacity 90% . ______________________________________________ ❤Harga : . ⬇️⬇ ️ . 🔹Bidang 50'' : RM 39/ pieces 🔹Bidang 55" : RM 49/ pieces. . _________________________________________________ ❤H A R G A S U P E R J I M A T: . ⬇⬇ 🔹Bidang 50" : RM 110/3 pieces. 🔹Bidang 55" : RM 120/3 pieces. (boleh mix dengan design scarftan yang lain tau tau 😉). _______________________________________________ Nak order? atau nak tanya saja pun takpa aihh 😉. . 📲Whatsapp 017-3898303 📲Whatsapp 017-3898303 📲Whatsapp 017-3898303 . Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp saya ❤ #rayyanhaya #scarftan #kufibawal #bawalkufi #cottonpolyester #bawalcotton #bawalcottonpolyester #tudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #sitiaafiyah #selamatmalam #selamatmalamdunia #ctdk #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes #sayajual #muslimah #muslimahsolehah #bazarpaknil
📲📲📲WhatsApp 013-6712927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . #ecanishatoys #toys #jump #jumping #gown #mom #breastfeeding #school #backtoschool #kidsjumpsuit #babyjumpsuit #dressbayi #dressmurah #dressgirl #dressbaby #dressbabygirl #gownbaby #gownbabygirl #bajubudak #bajubudakmurah #kids #kidsbaby #kidsromper #babyromper #romperbayi #ctdk #sitiaafiyah #crown #princess #crownprincess
📲📲📲WhatsApp 013-6712927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . #ecanishatoys #toys #jump #jumping #gown #mom #breastfeeding #school #backtoschool #kidsjumpsuit #babyjumpsuit #dressbayi #dressmurah #dressgirl #dressbaby #dressbabygirl #gownbaby #gownbabygirl #bajubudak #bajubudakmurah #kids #kidsbaby #kidsromper #babyromper #romperbayi #ctdk #sitiaafiyah #crown #princess #crownprincess
📲📲📲WhatsApp 013-6712927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . #ecanishatoys #toys #jump #jumping #gown #mom #breastfeeding #school #backtoschool #kidsjumpsuit #babyjumpsuit #dressbayi #dressmurah #dressgirl #dressbaby #dressbabygirl #gownbaby #gownbabygirl #bajubudak #bajubudakmurah #kids #kidsbaby #kidsromper #babyromper #romperbayi #ctdk #sitiaafiyah #crown #princess #crownprincess
next page →