#sitiaafiyah

92,338 posts

Loading...
Kenapa kene pilih Celebrity Feminine Scrub Wash berbanding Pembersih Wanita lain?⠀ Jom baca 👇⠀ .⠀ ✅Terdapat scrub halus dan lembut yang dapat cerahkan Cik Bunga dan celah paha dan dapat memberikan keselesaan ibarat di spa.⠀ ✅pH yg sesuai untuk Cik Bunga. (3.8-4.3) Slightly Acidic iaitu pH normal Cik Bunga.⠀ ✅Super wangi ibarat perfume mahal. ⠀ ✅Bersifat merawat.CFSW merawat masalah Cik Bunga dari akar umbi hingga sihat.⠀ ✅Mempunyi efek sensasi dingin dan sejuk nyaman yang menyegarkan dan memberi keselesaan pada Cik Bunga terutama bagi mereka yang kerap berpeluh.⠀ ✅Mangandungi Magnolia Stemcell yang merawat masalah Datang Bul.an tanpa jamu dan pil.⠀ ✅Ramuan dari Herba & Bahan Semulajadi semata-mata dan tiada bahan chemical yang membahayakan Cik Bunga.⠀ ✅Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia. ⠀ ✅Pekat dan Tahan lebih sehingga 3-4 bulan penggunaan.⠀ ✅Produk Muslim dan Bumiputera⠀ ✅Produk bertaraf kilang GMP. ⠀ ✅Halal & Berkesan.⠀ .⠀ .⠀ Whatsapp +6017 755 6316 sekarang⠀ Whatsapp +6017 755 6316 sekarang⠀ .⠀ #skinstories #cfsw #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #femininwash #intimatewash #pencucicikbunga #hygienewash #pencucimissv #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #borakkopitiam #sitiaafiyah
Colours of Longchamp Neo. You can DM or Whatsapp 017 5598982 if you need specific colours 🤩 #sayajual #sayajualbag #sayajuallongchamp #longchampmalaysia #aaisyahdhiarana #laraalana #sitiaafiyah #bazaarpaknil #bazaarpaknilhandbag #handbagmalaysia #longchampmurah
REDUCED PRICE Until 5th November 2018 Top Handle M : RM230 Top Handle S : RM215 Tote S: RM220 Tote L: RM235 It's time for Longchamp Neo Whatsapp 017 5598982 or DM me for pre order #sayajual #sayajualbag #sayajuallongchamp #longchampmalaysia #aaisyahdhiarana #laraalana #sitiaafiyah #bazaarpaknil #bazaarpaknilhandbag #handbagmalaysia #longchampmurah
Selamat malam double tap untuk Aafiyah ❤️#sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid
terkejut Aafiyah 👧🏻#sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid
Alhamdulillah sempat online, anakanda keletihan lalu awal lenakan diri Mama pun sedar diri ambik peluang ONLINE ler Pagi nih busy tolong mok buat nasi lemok Kak Nelly buat Sambal gesek jugok Fuhhh ai love spicy food Cumanya semenjak ada gastrik, buasir dan cirit birit bila makan pedas, kak Nelly kurangkan Alhamdulillah kini gastrik makin lupa nak singgah, buasir pun malah maintain tanpa sakit perut dah Terima kasih Allah buat Kak Nelly lebih sihat ikhtiar dengan ESP untuk bebas gastrik, amalkan ostematrix jugak omega guard untuk masalah buasir malah alhamdulillah selera jer makan pedas No more teragak agak Pilihla untuk hidup dan sihat lebih lama Sayangi diri, jaga kesihatan Cari Kak Nelly ye untuk Shaklee Tolong Whatsapp Kak Nelly +6011 15416561 . #shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #puncakbukitkeluang #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #bahagiabukanbidaan #nur #villaghazara
Alhamdulillah sempat online, anakanda keletihan lalu awal lenakan diri Mama pun sedar diri ambik peluang ONLINE ler Pagi nih busy tolong mok buat nasi lemok Kak Nelly buat Sambal gesek jugok Fuhhh ai love spicy food Cumanya semenjak ada gastrik, buasir dan cirit birit bila makan pedas, kak Nelly kurangkan Alhamdulillah kini gastrik makin lupa nak singgah, buasir pun malah maintain tanpa sakit perut dah Terima kasih Allah buat Kak Nelly lebih sihat ikhtiar dengan ESP untuk bebas gastrik, amalkan ostematrix jugak omega guard untuk masalah buasir malah alhamdulillah selera jer makan pedas No more teragak agak Pilihla untuk hidup dan sihat lebih lama Sayangi diri, jaga kesihatan Cari Kak Nelly ye untuk Shaklee Tolong Whatsapp Kak Nelly +6011 15416561 . #shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #puncakbukitkeluang #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #bahagiabukanbidaan #nur #villaghazara
Alhamdulillah sempat online, anakanda keletihan lalu awal lenakan diri Mama pun sedar diri ambik peluang ONLINE ler Pagi nih busy tolong mok buat nasi lemok Kak Nelly buat Sambal gesek jugok Fuhhh ai love spicy food Cumanya semenjak ada gastrik, buasir dan cirit birit bila makan pedas, kak Nelly kurangkan Alhamdulillah kini gastrik makin lupa nak singgah, buasir pun malah maintain tanpa sakit perut dah Terima kasih Allah buat Kak Nelly lebih sihat ikhtiar dengan ESP untuk bebas gastrik, amalkan ostematrix jugak omega guard untuk masalah buasir malah alhamdulillah selera jer makan pedas No more teragak agak Pilihla untuk hidup dan sihat lebih lama Sayangi diri, jaga kesihatan Cari Kak Nelly ye untuk Shaklee Tolong Whatsapp Kak Nelly +6011 15416561 . #shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #puncakbukitkeluang #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #bahagiabukanbidaan #nur #villaghazara
Alhamdulillah sempat online, anakanda keletihan lalu awal lenakan diri Mama pun sedar diri ambik peluang ONLINE ler Pagi nih busy tolong mok buat nasi lemok Kak Nelly buat Sambal gesek jugok Fuhhh ai love spicy food Cumanya semenjak ada gastrik, buasir dan cirit birit bila makan pedas, kak Nelly kurangkan Alhamdulillah kini gastrik makin lupa nak singgah, buasir pun malah maintain tanpa sakit perut dah Terima kasih Allah buat Kak Nelly lebih sihat ikhtiar dengan ESP untuk bebas gastrik, amalkan ostematrix jugak omega guard untuk masalah buasir malah alhamdulillah selera jer makan pedas No more teragak agak Pilihla untuk hidup dan sihat lebih lama Sayangi diri, jaga kesihatan Cari Kak Nelly ye untuk Shaklee Tolong Whatsapp Kak Nelly +6011 15416561 . #shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #puncakbukitkeluang #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #bahagiabukanbidaan #nur #villaghazara
🦁 *SIZE FOR TOTO PATCHWORK* 🦁 . . Carpet Toto . . ✓ material cotton isian fiber ✓ tebal 6cm +- ✓ lembut gebu besar ✓ children friendly . . *Size Single* 110cm x205cm Harga : RM100 . . *Size Queen* 150cm x 200cm . . Harga Jual : RM135 . . *Size King* 180cm x 200cm Harga Jual : RM156 . . Postage RM 15 SM RM25 POS SS . . Nak?? jom click Bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #cadarbudak #homedeco #cadarsingle #cadarcartoon #neelofa #sitiaafiyah #fattzura #ctdk #cadarplain #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #daybed
🦁 *SIZE FOR TOTO PATCHWORK* 🦁 . . Carpet Toto . . ✓ material cotton isian fiber ✓ tebal 6cm +- ✓ lembut gebu besar ✓ children friendly . . *Size Single* 110cm x205cm Harga : RM100 . . *Size Queen* 150cm x 200cm . . Harga Jual : RM135 . . *Size King* 180cm x 200cm Harga Jual : RM155 . . Postage RM 15 SM RM25 POS SS . . Nak?? jom click Bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #cadarbudak #homedeco #cadarsingle #cadarcartoon #neelofa #sitiaafiyah #fattzura #ctdk #cadarplain #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #daybed
🦁 *SIZE FOR TOTO PATCHWORK* 🦁 . . Carpet Toto . . ✓ material cotton isian fiber ✓ tebal 6cm +- ✓ lembut gebu besar ✓ children friendly . . *Size Single* 110cm x205cm Harga : RM100 . . *Size Queen* 150cm x 200cm . . Harga Jual : RM135 . . *Size King* 180cm x 200cm Harga Jual : RM156 . . Postage RM 15 SM RM25 POS SS . . Nak?? jom click Bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #cadarbudak #homedeco #cadarsingle #cadarcartoon #neelofa #sitiaafiyah #fattzura #ctdk #cadarplain #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #daybed
🦁 *SIZE FOR TOTO PATCHWORK* 🦁 . . Carpet Toto . . ✓ material cotton isian fiber ✓ tebal 6cm +- ✓ lembut gebu besar ✓ children friendly . . *Size Single* 110cm x205cm Harga : RM100 . . *Size Queen* 150cm x 200cm . . Harga Jual : RM135 . . *Size King* 180cm x 200cm Harga Jual : RM155 . . Postage RM 15 SM RM25 POS SS . . Nak?? jom click Bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #cadarbudak #homedeco #cadarsingle #cadarcartoon #neelofa #sitiaafiyah #fattzura #ctdk #cadarplain #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #daybed
🦁 *SIZE FOR TOTO PATCHWORK* 🦁 . . Carpet Toto . . ✓ material cotton isian fiber ✓ tebal 6cm +- ✓ lembut gebu besar ✓ children friendly . . *Size Single* 110cm x205cm Harga : RM100 . . *Size Queen* 150cm x 200cm . . Harga Jual : RM135 . . *Size King* 180cm x 200cm Harga Jual : RM155 . . Postage RM 15 SM RM25 POS SS . . Nak?? jom click Bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #cadarbudak #homedeco #cadarsingle #cadarcartoon #neelofa #sitiaafiyah #fattzura #ctdk #cadarplain #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #daybed
🍀Baby mommy sukar tidur, suka meragam? Jom ikhtiar dengan sapu bumbum oil. Inshaallah baby tidur lebih lena dan bangun pagi dengan senyuman yang ceria. . 🚙 COD PENANG - Teluk Air Tawar, Kepala Batas, Pokok Sena (Charge COD bermula RM3 . 📮 POSTAGE EVERYDAY ; Payment before 12pm . 📲Berminat jom whatsapp 012-7015116 (klik link di bio)
😍 Mommies dah ade Bum Bum Oil dalam beg baby? Wajib spare tau. 10 Khasiat Dalam 1 Botol. . Ni lah org panggil Kecik2 Cili Berapi 🔥 Dalam 1 botol boleh selesaikan pelbagai masalah taw.. . Banyak Khasiat Bumbum Oil ni antaranya: . 🌿Legakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada Had usia penggunaan . 🚙 COD PENANG - Teluk Air Tawar, Kepala Batas, Pokok Sena (Charge COD bermula RM3 . 📲 Berminat, whatsapp 012-7015116 (klik link di bio)
😍 Mommies dah ade Bum Bum Oil dalam beg baby? Wajib spare tau. 10 Khasiat Dalam 1 Botol. . Ni lah org panggil Kecik2 Cili Berapi 🔥 Dalam 1 botol boleh selesaikan pelbagai masalah taw.. . Banyak Khasiat Bumbum Oil ni antaranya: . 🌿Legakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada Had usia penggunaan . 🚙 COD PENANG - Teluk Air Tawar, Kepala Batas, Pokok Sena (Charge COD bermula RM3 . 📲 Berminat, whatsapp 012-7015116 (klik link di bio)
#beaumamafeedback . 🤰kurang muntah2 🤰Bertenaga 🤰Hb maintain cantik Alhamdulillah Kelebihan BeauMama 1. Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat 2. Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung 3. Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung 4. Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi 5. Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol Kandungan BeauMama 1. Olive leaf. 👶Membantu memutihkan kulit ibu  menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat (bebas dari masalah kulit) 👩Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung 2. Omega3 👩👶Bagus utk perkembangan sistem imune ibu&bayi serta bagus utk perkembangan minda bayi. 3. Avocado. 👩Mencegah morning sickness/loya ibu ketika mengandung 👩menstabilkan paras gula dalam darah dan dapat mengawal paras kolestrol 4. Kurma 👩makanan sunnah terbaik, sumber tenaga terbaik buat ibu semasa mengandung. 👩membantu menambahkan susu ibu🍼 5. Brokoli 👶sumber asid folik semulajadi yang membantu perkembangan bayi dalam kandungan 👩membantu menjadikan kulit dan rambut ibu bersinar dan sihat 👩👶menguatkan tulang ibu dan bayi. 👩kaya dengan zat besi dan asid folik yang membantu mengatasi masalah anemia. . 1 btl rm59sm/rm63ss exc pos PROMOSI 2btl rm100 FREE pos sm/ss add rm5 . . msg/whatsapp 019-9182484 jom follow @vsireh.olicandy.pantaitimur & click link WhatsApp utk order . #Beaumamamommycantikbabygebu #Beaumama #BeaumamaNewLook #BeaumamaNewPackaging #BeaumamaOriginalHQ #Beaumamaofficial #Beaumamakotabharu #Beaumamakelantan #Beaumamaterengganu #Beaumamakualaterengganu #Beaumamababyputihkulitcantik #Beaumamatabletibuhamil #Beaumamatabletibumenyusu #Beaumamaatasimorningsickness #BeaumamanaikkanHB #beaumamaINFOdanTIPS #supplementibumengandung #supplementibuhamil #vsireholicandypantaitimur #ibumengandung #pragnant #hamil #milkbooster #alahan #alahanmengandung #ctdk #sitiaafiyah #morningsickness #alahanmemgandung
#squareyekfeedback #rempeyekfeedback #squareyeklovers 👉Sedap 👉Rangup Apa yang bestnyer tentang squareyek (rempeyek) . 👩‍🍳 Resepi turun temurun . 👩‍🍳 Pengalaman hampir 5 tahun dalam penghasilan rempeyek. . 👩‍🍳 Uniknya kerana berbentuk 4 segi . 👩‍🍳 Adunan rempah rahsia. Tidak boleh dibeli dimana2 . 👩‍🍳 Sangat rangup bila dimakan sesuai dengan namanya "peyek krap krup krap 4 segi. . Squareyek ada 4 jenis 🍪 Rempeyek Kacang Tanah 🍪 Rempeyek Kacang dal 🍪 Rempeyek Kacang Hijau 🍪 Rempeyek Bilis msg/whatsapp zila skrg 019-9182484 ataupun click link WhatsApp utk order at bio @square_yek_kotabharu & follow rapat2 😘😘😘 . #rempeyek #rempeyekviral #squareyekkuantan #kuantan #squareyekshahalam #squareyekdungun #squareyekkotabharu #rempeyekkacangtanah #rempeyekkacangdal #rempeyektumpi #rempeyekbilis #rempeyekkacanghijau #bazarpaknil #neelofarhijab #ctdk #sitiaafiyah #rempeyekempatsegi #kudapkudap #kerepektraditional #kembalikannostal
Beribu tahniah buat semua coachee.. MasyaAllah Tabarakallah Alhamdulillah... . Masing-masing ade result... Dh ada ilmu, InsyaAllah akan nampak hasilnya... TAHNIAH UOLLSS!!!💃💃💃😍😍😍 . *3rd Scale 20 OKTOBER 2018* Masukkan total kg lost + ukur lilit pinggang & pinggul anda🔥🔥🔥 *(kiraan total lost dari berat awal Video Timbang tolak berat timbang hari ni)* 1. Jess 5.1kg, perut 3cm, pinggul 2.5cm 2. Ain 5kg, perut 10cm, pinggul 6cm 3. nurul 4.3kg..perut xturun 😭..pinggul 1cm.. 4.Shikin 3.9kg, perut 4cm, pinggul 3cm 5. Azlin 2kg, perut 1.5cm, pinggul 1.5cm 6. Marina 2kg, perut 2cm, punggung 1.5cm 7. Tym 2.5kg, perut 2cm, pinggul 2cm 8. Suhana 1.9kg pinggul 1.3cm 9. Helwa 1.4kg , perut 1.7cm pinggul 1.5cm 10. Lisa 2.5kg perut 2cm pinggul 2cm 11.Nora 3.15kg perut 3cm pinggul 1.5cm 12. Azureen - berat: 4kg pinggul: 9cm pinggang: 12cm 13. yanti- berat: 3.4kg: pinggul 5cm, pinggang 5cm 14. Rohaini - 2.2kg, pinggang 1cm, pinggul - 15. Nabilah -1.5kg, pinggang 3cm pinggul - 16. Nor Asma 1kg, pinggul 5cm, perut 5cm 17. Adlina : berat 3.4kg, pinggang 3cm, pinggul 5cm 18. Kak zue 3.1kg , pjnggang 5cm , pinggul 5cm 19.husna 3.8 kg, pinggul 0.1 cm jer 20. Hana 2.4kg, pinggul 1cm, perut 3cm 21. Meriam 4kg 22. Ija 1.5kg 23. Bad- berat 3.7kg pinggang 7cm,pinggul b 24. Reena - berat 3.9kg , pinggang 3cm, pinggul 5 cm Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻 anda telah membuktikan usaha utk mengurangkan berat badan tercapai wlau berapa pun yg turun...😍😍😍😍 . . #fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . COACH FIZAH 📲 0166916056 . #healthylifestyle #healthydiet #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #cintabukankristal #cintatiadaganti #alamatnyacinta #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
READY STOCK! RM45 Sahaja!! . 👍Kualiti tip top❗ . Pos RM10 sm | RM15 ss . HOW TO ORDER : 1) SCREENSHOT GAMBAR 2) WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO @gerobok_begmurah . . . #syjual #beg #slingbeg #backpack #beggrade #fashionbeg #bazarpaknil #murahmurah #online #lv #gucci #carlorino #lawa #cantik #jombeli #sitiaafiyah #bonia #gerobok #fashion #gredaaa #gredaa
READY STOCK! RM45 Sahaja!! . 👍Kualiti tip top❗ . Pos RM10 sm | RM15 ss . HOW TO ORDER : 1) SCREENSHOT GAMBAR 2) WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO @gerobok_begmurah . . . #syjual #beg #slingbeg #backpack #beggrade #fashionbeg #bazarpaknil #murahmurah #online #lv #gucci #carlorino #lawa #cantik #jombeli #sitiaafiyah #bonia #gerobok #fashion #gredaaa #gredaa
READY STOCK! RM45 Sahaja!! . 👍Kualiti tip top❗ . Pos RM10 sm | RM15 ss . HOW TO ORDER : 1) SCREENSHOT GAMBAR 2) WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO @gerobok_begmurah . . . #syjual #beg #slingbeg #backpack #beggrade #fashionbeg #bazarpaknil #murahmurah #online #lv #gucci #carlorino #lawa #cantik #jombeli #sitiaafiyah #bonia #gerobok #fashion #gredaaa #gredaa
Hari2 keluar mesti bawak ni..penanggal mekup paling berkesan.. Sekali eye liner pun hilang.. . Utk remove mekup kakG pakai Cleanser n remover ni.. Dh tangglkan mekup..kakG wajib pakai Baby soap(utk hilangkan miang2 gatal2 muka,akibat kimia yg lama dulu) still sampai skrg kakG pakai bany soap(buah tin) power giler sabun tu... . Charms 1 1 nya produk yg ada Sabun khas utk buang kimia tau..untung uolls zaman Gen Z ni..hehhe..kakG dulu derita 4thn tau.. #charmshalalcosmeticskincare #homemadesoap #naturalsoap #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14
Hot item🎈 Yang mana 1 pilihan kalbu😍😍 Cadar Embroidery . ▶️Material 💯 cotton ▶️King 6 in 1💰 RM150 ▶️Queen 6 in 1💰 RM137 ✔1 cadar quilt . ✔4 sarung bantal . ✔1 boolster ▶️Single 4 in 1 💰 RM110 . ✔1 cadar quilt . ✔2 sarung bantal . ✔1 boolster ▶️Warna tidak luntur . 🚚POSTAGE : RM 12.00(SM) RM 22.00(SS) . Kalau nak tau byk corak &design lebih detail Cepat2 wassap ju click jer . 📱📱👇 www.wasap.my/60193319444/cadarembroidery #sayajualpatchwork #cadarcantik #pinklover #pencintamerahjambu #teamsyaqist #cadarberkualiti #dekolovers #cadarpengantin #cadarplain #cadarpatchworkmalaysia #cadarpengantinmalaysia #dekomalaysia #sayang #janganmengata #moodrepublik #sitiaafiyah #ctdk #neelofa
Fairy Kisses ni magic. Sebab bila kunyah bukan putih biasa-biasa wooo. Putih luar biasa sampai nampak urat hijau. Magic lagi bila sekaligus detox satu badan sampai semua toksin dalam badan clear habisss. Lagi magic hanya dengan kunyah-kunyah. ⠀ .⠀ Magic bila kunyah-kunyah je putih sekaligus detox.⠀ .⠀ Kenapa kena detox dulu? ⠀ Supaya kesan putih lebih turbo cepatnya bila takda toksin yang block selepas diflush out sampai akar umbi dgn Collagen Putih Detox Kunyah Pertama ni. ⠀ .⠀ Lepastu, putih natural yang putih putih pink gitewww tau. Bibir-bibir merah. Dapat pudarkan parut dan kesan-kesan jerawat if consistant consume Fairy Kisses ni. ⠀ .⠀ Muka glow-glow shining dan bersih. Bila dalaman bersih baru terpancar pada wajah.⠀ .⠀ .⠀ Whatsapp +6017 755 6316 sekarang⠀ Whatsapp +6017 755 6316 sekarang⠀ .⠀ #skinstories #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #fairykisses #collagendetox #collagenputih #collagen #supplementputih #supplementdetox #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #borakkopitiam #sitiaafiyah
"BILA MEMUNCIT SGT SELUAR PUN BOLEH KOYAK!" "Akak bila nak pakai seluar tu tiba2 tak boleh nak masuk , nak menangis rasa" ☹️ Anda Pernah hadapi situasi seperti di atas? Perhatian untuk wanita yang nak turunkan berat badan serta kempiskan perut Sepantas mungkin.Ini Ramuan Baru buat anda Tinggalkan no whastapp anda di bawah sekarang untuk kami bantu anda turunkan berat badan dan kempiskan perut dengan berkesan. Kami support anda! Tinggalkan No telefon anda di bawah sekarang! Juga boleh klik terus di sini! 📲http//:www.wasap.my/60192659212/lotionkurus #applefit #buanglemak #pecahlemak #ctdk #perutbuncit #anakabah #gelbakarlemak #comel #ctdkjunior #babyctdk #fattahanas #fattahamin #fattzura #sitinurhaliza #sitiaafiyah #achey #jozlynnhanania
Selalu fokus putih kat muka, lupa tangan dan badan hitam macam kuali . hik hik. ⠀ .⠀ Jangan risau. Fairy Kisses bukan putihkan bahagian muka je, tapi satu badan putih berganda-ganda dari asal.⠀ .⠀ Plus, Fairy Kisses akan glow glow kan kulit muka sampai nampak berkilat tau. Aum aum kan? Consistant guna, kulit akan putih natural dan pink pink gitewww.⠀ .⠀ Ingredients yg mempunyai anti-oksida yang sangat sangat tinggi bantu rawat masalah kulit sampai akar umbi. ⠀ .⠀ Selain tu, Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni bantu turunkan berat badan, buang toksin dalaman , detox toksin dan chemical dalam badan dan bantu stabilkan berat badan. Jadi kesan 2 in 1 putih + detox dengan sekadar kunyah-kunyah .⠀ .⠀ .⠀ Whatsapp +6017 755 6316 sekarang⠀ Whatsapp +6017 755 6316 sekarang⠀ .⠀ #skinstories #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #fairykisses #collagendetox #collagenputih #collagen #supplementputih #supplementdetox #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #borakkopitiam #sitiaafiyah
Hampa jangan tak tau, Fairy Kisses ni boleh ubah tona kulit yang tak sekata 5x ganda kalau hampa consistant.⠀ .⠀ Jangan tak tau jugak, kulit jadi gebus, lembab, moist and putih pink natural gitueww. ⠀ .⠀ Kunyah lebih lagi, boleh hilangkan parut bukan muka ja, tapi satu badan 5x cepat. Merah-merah bekas jerawat tu insyaAllah memang dapat membantu. Jerawat apatah lagi, kunyah harini esok kecut. hehe⠀ .⠀ Nak habaq lagi kat hampa, sebab Fairy Kisses ni Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia, jadi Fairy Kisses bantu flush out semua toksin dalaman hampa sampai clear utk kesan putih turbo kat hampa. ⠀ .⠀ Aipp, tenaga makin banyak jugak tau. Plus, boleh juga tolong hampa hilangkan jeragat kat muka tu dan eyebag berkilo hampa. ⠀ .⠀ Semua all in one dalam sebotol Fairy Kisses je. Tak perlu supplement jenama lain lagi. Semua kami dah mix mix sekali utk penjimatan berganda sekali gus putih melepak berganda-ganda.⠀ .⠀ .⠀ Whatsapp +6017 755 6316 sekarang⠀ Whatsapp +6017 755 6316 sekarang⠀ .⠀ #skinstories #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #fairykisses #collagendetox #collagenputih #collagen #supplementputih #supplementdetox #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #borakkopitiam #sitiaafiyah
Tak perlu labur mahal-mahal untuk sebotol Collagen Putih + Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni tau. . Rahsia kulit makin putih 5x ganda putih dari asal sampai nampak urat hijau. Rahsia kulit muka makin sihat, bebas parut, jeragat & jerawat di muka. . Rahsia dalaman sekali bonus bersih dan toksin dalaman clear dan proses putih makin berganda-ganda turbo. . Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Kunyah-kunyah je putih satu badan. Kunyah-kunyah je detox satu badan. . No bancuh. No suntik. No shake. . Kunyah-kunyah je dapat semua efek di atas taw. . . Whatsapp +6017 755 6316 sekarang Whatsapp +6017 755 6316 sekarang . #skinstories #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #fairykisses #collagendetox #collagenputih #collagen #supplementputih #supplementdetox #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #borakkopitiam #sitiaafiyah
Kata org nak lihat dalaman org tu, tengok luarannya. Kalau kulit muka banyak jerawat batu, nanah dan sebagainya. Dalaman pun kotor mcm apa yg terpancar di muka tu tau. . Penat tukar skincare tapi masalah kulit muka tak clear-clear sebab dalaman lupa nak nyah toksin-toksin punca jerawat keep on tumbuh di muka. . Collagen shake shake, kemam-kemam, semua dah cuba tak berjaya juga. Hello! Lupa nak detox lah tu babe. . Cepatlah kunyah Fairy Kisses untuk detox sekaligus putih dan cantikkan kulit. All in one tau. Tak payah supplement asing lagi. Jangan baca je, cepat-cepat hubungi kami supaya anda cepat merasa kesannya. 😊 . . Whatsapp +6017 755 6316 sekarang Whatsapp +6017 755 6316 sekarang . #skinstories #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #fairykisses #collagendetox #collagenputih #collagen #supplementputih #supplementdetox #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #borakkopitiam #sitiaafiyah
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. . Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. . Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin dan dehidrasi. . Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. . . Nak kulit putih 5x ganda dari warna kulit asal??? Bukan muka je putih, satu badan putih. . Sekali gus dapat efek detox toksin dalam badan punca lambat putih walaupun dan berbotol-botol collagen dah telan dan punca jerawat tak pernah stop. . Dapat pula efek kulit muka makin hari makin 👉glowing dan moist-moist 👉kulit putih natural pink-pink 👉parut di muka makin hari makin hilang 👉jerawat makin kecut dan malu-malu nak tumbuh. . Besttttt woooooo, kunyah-kunyah je putih, kunyah-kunyah je detox. Tak mahal pun tau collagen putih detox kunyah pertama di Malaysia ni. WhatsApp lah kami cepat. . . Whatsapp +6017 755 6316 sekarang Whatsapp +6017 755 6316 sekarang . #skinstories #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #fairykisses #collagendetox #collagenputih #collagen #supplementputih #supplementdetox #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #borakkopitiam #sitiaafiyah
Hello! Since exam is getting closer, I have to stop taking orders. I'll stop on 5th November 2018. Kalau sis order on 5th Nov and barang sis sampai selepas itu saya akan pos pada sis. It just saya tak ambil order baru. Thanks for your understanding 🤗 #sayajual #sayajualbag #sayajuallongchamp #longchampmalaysia #aaisyahdhiarana #laraalana #sitiaafiyah #bazaarpaknil #bazaarpaknilhandbag #handbagmalaysia #janganbencicintaku #gw9notes
Anta Permana by Siti Nurhaliza and Siti Aafiyah @ctdk 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📹 by @acapalam #Qasidahchallenge #antapermanachallenge #antapermana #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
JOM BOOKING SLOT ANDA UNTUK SEASON 39!!!! . JANGAN LEPASKAN SLOT ANDA KEPADA ORANG LAIN! KERANA ANDA AKAN MENDAPAT: . ✔Meal Plan & Resipi ✔Teknik zigzag ✔Nutrition ✔Support Group & Komuniti ✔100% Online . ✔Fitness Workout Combo dr ✔Certified Personal Trainer - PERCUMA ✔Ebook workout - PERCUMA . ✔21 hari Eat Clean ✔3 hari cleansing ✔2 hari Cheat Day ✔Pantauan Harian ✔Meal Plate Rating ✔Reward ✔Lose 3-10kg semusim . . Boleh klik link di bio IG untuk terus booking slot 🤩 . #fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . COACH FIZAH 📲 0166916056 . #healthylifestyle #healthydiet #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #cintabukankristal #cintatiadaganti #alamatnyacinta #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
Mengiringi kakak kesayangan ku Dato Seri Siti Nurhaliza @ctdk serta bonda @rozisangdewi dan orang kuat Aswara dan juga abam2 polis.. sewaktu di Majlis Konvokesyen Aswara yang ke14 baru2 ni.. . . Dato Seri Siti Nurhaliza dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah Aswara dan dijemput untuk melengkapkan lagi Majlis Konvokesyen Aswara yang ke14.. . . Pasni ada show Siti Nurhaliza kt aswara kita orang pertama yang akan ke Aswara sebab kita kerja dkat Blok JKR hehehe .. . #Fadzoners #Fadzullah #KonvokesyenAswara #Aswara #SitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #siti #ctdk #DSSN #ct #Sitizone #Sitizoners #simplysiti #creacionbysitinurhaliza #ComelPipiMerah #Antapermana #AntapermanaChallenge #qasidahchallenge #Dafbama2018 #dafBAMA2018Siti #100MostBeautifulFaces2018 #SitiAafiyah #BabyCTDK #SitiAafiyahkhalid #BAMA2018 #BAMA2018_SitiNurhaliza #Malaysia #My 🇲🇾
Boleh je nak makan... Dipersilakan.. TAPI lepas tu kena berjalan sejam la ye... . Tak makan nasi lemak tp makan kuih manis2 sama la jugak kalori dia... . Sebab tu nak kurus wajib ada ILMU . . #fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . COACH FIZAH 📲 0166916056 . #healthylifestyle #healthydiet #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #cintabukankristal #cintatiadaganti #alamatnyacinta #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
Ramai yang tak percaya bila tengok gambar before after kan? . Kecantikan anda telah di lindungi oleh lemak. Kolagen berkurang pun sebab lemak. Nampak tua dari usia pun sebab lemak. . Jadi apa yang anda perlu buat adalah dengan hanya buang lemak! Mudah bila ada ilmu dan guru😍 . Jom saya Guide😀 . . #fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . COACH FIZAH 📲 0166916056 . #healthylifestyle #healthydiet #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #cintabukankristal #cintatiadaganti #alamatnyacinta #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
Medic Serum merupakan produk generasi terkini hasil penyelidikan saintifik khas untuk merawat ekzema dan kulit sensitif. . Yang paling unik formula ini adalah hasil kajian saintifik oleh PhD candidate dari Universiti Teknologi Petronas. . MEDIC SERUM BANTU MERAWAT: 1- ekzema 2- psoriasis 3- ruam 4- gegata 5- kudis 6- kulit sensitif 7- kulit alahan/alergik 8- kulit berkulat 9- kulit melecur 10- kulit berkuping 11- kulit merekah 12- kulit mengelupas 13- kulit kering 14- gatal-gatal 15- rambut tidak subur Dan berbagai masalah kulit yang lain. . Medic Serum sangat sesuai digunakan untuk kulit sensitif.. Medic Serum juga tidak berangin jika terjilat oleh anak juga tidak merbahaya.. . Harga 1 botol (80ml) RM65 Postage RM8 sm / RM12 ss . Harga yang kami bagi sangat berbaloi dengan kesan yang anda bakal alami nanti.. Dapatkan Medic Serum SEGERA. Jangan biarkan penyakit kulit anda terus mengganggu kehidupan seharian anda ! . BERMINAT ?? Tekan Link Whatsapp Di Bio @MedicSerum_RenoSkin SEKARANG !! 🔊🔊 .
Collagen kunyah kuasa anti-oksidan terbaik di Malaysia. . #FairyKisses bukan janji pada kulit korang putih-putih sampai nampak urat hijau je. . Tapi janji lepas consume kulit makin helok. Semua bahan aktif dalam Fairy Kisses mmg bantu bagi kesan anti-oksident tertinggi. . Kalau rasa-rasa umur makin meningkat, collagen dalam badan mula kurang. Kulit dah tak tegang. . Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses. Terus zapppp naik ke atas semua kedutan atas kulit muka tu haaa. . Kulit muka makin flawless, gebu, extra glowing, bebas parut, jeragat & jerawat yg semua org tak suka especially org perempuan. hihi. . YES ! Fairy Kisses Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia super terbaik. . . Whatsapp +6017 755 6316 sekarang Whatsapp +6017 755 6316 sekarang . #skinstories #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #fairykisses #collagendetox #collagenputih #collagen #supplementputih #supplementdetox #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #sembangkopitiam #sitiaafiyah
TAK YAKIN DENGAN DIRI SENDIRI? Ramai orang yang tak yakin dengan diri sendiri terutama bila mengalami masalah seperti: 📛 Badan berbau. 📛 Muka berjerawat 📛 Kulit kusam dan berminyak. 📛 Kulit berparut dan sebagainya. Tapi jangan risau. Set Ekslusive Darina (SED) dah lengkap untuk mengatasi segala masalah di atas tau. SED membantu: ✅ Mengatasi masalah badan berbau. ✅ Mengurangkan masalah muka berjerawat. ✅ Mengatasi masalah kulit kusam dan berminyak. ✅ Memudarkan kesan parut. Jom tampil cantik dan berkeyakinan dengan Set Ekslusive Darina😍😍! Nak oder, klik link dibawah ya. 👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212/setdarina 👉🏻📲:www.wasap.my/60192659212/setdarina #darinalovers #comel #darinaperfumelotion #darinashowerscrub #darinavitc #anakabah #comelpipimerah #sitinurhaliza #sitiaafiyah #sitibadriah #fattzura #fattahamin #baubadan #ketiakhitam #parutpudar #selulit #achey #ctdk #ctdkjunior #babyctdk
Squareyek lover Grab 2balang 😍 Siyess tak rugi beli squareyek ni. Siyesss sedap 😋😋😋. Rangup. Memang taknyesal beli tau 😍😘😘😘 . . #squareyekfeedback #rempeyekfeedback #squareyeklovers msg/whatsapp zila skrg 019-9182484 ataupun click link WhatsApp utk order at bio @square_yek_kotabharu & follow rapat2 😘😘 - #rempeyek #rempeyekviral #squareyekkuantan #squareyekshahalam #squareyekkotabharu #rempeyekbesut #rempeyekkacangtanah #rempeyekkacangdal #rempeyektumpi #rempeyekbilis #rempeyekkacanghijau #bazarpaknil #neelofarhijab #ctdk #sitiaafiyah #rempeyekempatsegi #kudapkudap #kerepektraditional #kembalikannostalgia #codmakanankotabharu #codmakanankelantan #codkotabharu #codkelantan
Fenomena Collagen Putih Detox dengan sekadar Kunyah-Kunyah sahaja. Bukan untuk putihkan muke je. Tapi satu badan putih. Sampai nampak urat hijau. Putih pink natural taw. Bukan putih yang menakutkan tu. hehehe . Bukan tu je. Dalaman pun makin bersih selepas di detox laju-laju. Buat apa beli collagen asing, supplement detox asing kan kalau boleh dpt yg 2 in 1 dgn Skin Stories ni je. . Kunyah-kunyah je putih. Kunyah-kunyah je detox. . Best ke best? . . Whatsapp +6017 755 6316 sekarang Whatsapp +6017 755 6316 sekarang . #skinstories #skinstoriesjb #skinstorieskluang #skinstoriesjohor #skinstoriesenai #skinstorieskl #skinstoriesperlis #skinstorieskedah #skinstoriesperak #skinstorieskelantan #skinstoriesterengganu #skinstoriespahang #skinstoriesmelaka #skinstoriespenang #fairykisses #collagendetox #collagenputih #collagen #supplementputih #supplementdetox #agendiperlukan #duckscarves #ootd #cakenis #naelofarhijab #sideincome #paskal #gegarvaganza5 #sembangkopitiam #sitiaafiyah
KG201/18 NAIRA SERIES . Material Quality Printed Crepe ❤Mini Kurung ❤Hidden Back Zipper and sleeve ❤Skirt fully garthered waist . 📲 www.wasap.my/60169326382/KG201.NAIRA.SERIES . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . #swstrustedseller #swspetitesize #bajukurungmoden #kurungmodencantik #kurungmoden #bajubridesmaid #sitiaafiyah #bajupengapitmurah #bajutunangmurah #minikurunglace #kurungmodenlace #peplumlacemurah #bajukurunglace #kurungmodenlacemurah #peplummurah #peplumlace #kurungmodenmurah #kurungmodenlace #kurungmodenlacemurah #minikurungmurah #minikurung #minikurunglacemurah #minikurunglace #minikurungmodenmurah #minikurungmoden #minikurungembroiderylace #minikurunglacemurahmalaysia #minikurunglacey
Mommy mencari babynest? . 📣📣📣 READY STOCK 💃Babynest darleena cotton Apa yang best tentang jenis babynest nie? 🕺100% kekabu asli gred AAA 🕺Sarung boleh dibuka dan dibasuh 🕺High premium 🕺Custom made 🕺Free Pos . . msg/whatsapp 019-9182484 jom follow @vsireh.olicandy.pantaitimur & click link WhatsApp utk order . . #babynest #babynestmurah #vsireholicandypantaitimur #ibumengandung #pragnant #hamil #milkbooster #alahan #alahanmengandung #ctdk #sitiaafiyah #morningsickness #alahanmemgandung
next page →