#sitizoners

64,667 posts

Loading...
Walaupun bagi org lain ni perkara biasa tapi tidak bagi sy sbb sy mmg mengikuti perkembangan dato @ctdk dari sy berumur 8 tahun (darjah 2). Boleh dikata kan fans cilik dato @ctdk pada ketika itu ๐Ÿ˜‚ lagu2 dato Siti sy selalu nyanyi. Lagi2 bila Ada pertandingan di sekolah. Mesti pilih lagu dato Siti, walaupun masa tu lagu yg sy pilih tiada dlm senarai pertandingan tapi sy tetap pilih lagu dato Siti (yg sy tak hafal lg rentak melodi nya dulu, maklum lah bdk lg ๐Ÿ˜‚) berlaku lah off pitching tune dan sebagai nya. Tak Kira yg penting lagu Siti ๐Ÿ˜‚ HAHA Kenangan sgt! . ๐Ÿ˜‚ . Sebab terlalu minat sgt dato Siti dulu and selalu sgt nyanyi lagu Siti bila karaoke, budak2 taman pernah gelarkan saya "SITI NURHALIZA HITAM" sbb sy gelap org nye ๐Ÿ˜… tak tahu sama Ada dorang mengejek atau memberi semangat (confirm lah ejek kan haha ๐Ÿ˜…) tapi tetap minat dgn penyanyi nombor satu negara ni disebabkan sifat nya lemah lembut Dan tak sombong ๐Ÿ˜ (pernah jumpa dato Siti sekali masa kat mentor ๐Ÿ˜) . ๐Ÿ’‹ . Sebab tu bila dato @ctdk post video sy walaupun sedikit je sy rasa sgt bermakna ๐Ÿ˜ sbb dato Siti dah tengok ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ I'm sooooo happyyyyy โค๏ธโค๏ธ semoga Allah sentiasa memberi rezeki yg melimpah ruah, memberi kesihatan yg baik2 buat dato Siti Nurhaliza serta keluarga yg banyak membantu dato Siti Dari bawah sehingga lah skrg โค๏ธ Penyanyi no.1 kesayangan semua ๐Ÿ˜ jom undi lagu Anta Permana di corong2 radio anda! Saya dah undi anda bila lagi? ๐Ÿ˜˜ . P/s: husband pun tegur kenapa 1 hari ni happy je memanjang ๐Ÿ˜‚ Dato @ctdk Kak @rozisangdewi #datositinurhaliza #datoserisitinurhaliza #ctdk #datositi #tokti #makiti #sitinurhaliza #sitinurhalizafans #sitizoners #antapermana #antapermanasitinurhaliza #happy #supportdatositinurhaliza #support #jomundilagunie #penyanyinombor1malaysia #penyanyinomborsatunegara #penyanyino1malaysia #penyanyikesayangan
Nak 'Special Price' ? whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0176823671 (FarahSimplySitiElit) @ klik link kat bio profile okeyy!! No more filter needed! Sekarang mudah untuk kelihatan flawless setiap kali nak berselfie bila adanya Soft Focus Technology dalam rangkaian Gold Edition? ๐Ÿ™Šโ™ฅ๏ธ โ€ข โ€ข โ€ข Kelebihan Soft Focus Tecnology : ๐Ÿ”ฎ Menyamaratakan tona kulit ๐Ÿ”ฎ Memudarkan garis halus ๐Ÿ”ฎ Tekstur kulit lebih mulus ๐Ÿ”ฎ Kulit wajah kelihatan berseri โ€ข โ€ข โ€ข Dapatkan rangkaian Gold Edition ini di: โ–ชWebsite โ–ชCawangan Watsons yang terpilih โ–ชButik CreacionxSimplysiti โ–ชShopee โ–ชAtau contact mana mana ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu. ( http://www.wasap.my/60176823671/SimplySitiSpecialPrice ) โ€ข #SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #Gold #GoldEdition #GoodAsGold #cushion #foundation #cushionfoundation #agent #SSE00111 #SimplySitiElit #SimplySitiElitMelaka #Melaka #onlineshopping #ps #cosmetic #cosmetics #makeup #skincare #fragrance #perfume #halal #halalcosmetics #beauty #SayaJualOnline #exclusive #SitiNurhaliza #SitiZoners #caraCT #REPOST @officialsimplysiti
Tengahari tadi berkesempatan merasa air tangan makcik salmah (ibu @ctdk ) di cafe yang baru dibuka tak sampai seminggu aku rasa @samasama_cafe . Saja selidik tanya dekat waiter siapa yang masakkan semua makanan dekat situ, jawab adik tu makcik salmah sendiri yang masak. Aku macam WOW!!! Kuatnya tenaga makcik salmah. Boleh memasak banyak-banyak lagi. So u guyz boleh cuba merasa makanan-makanan dekat sini. Aku promote bukan sebab aku #Sitizoners tapi sebab teruja dengan semangat makcik salmah.
๐ŸŽŠKain baru.. Merecik wow kali ni. Dubai Double Print. Taste org have2 gitue๐Ÿ˜ ๐ŸŽŠkain baru design RAREโ—โ— Wajib beli uols๐Ÿ˜ Dubai silk high grade Double print Khas buat peminat design classic mewah. ๐Ÿงค . *Kod OD* Dubai silk 4 meter Bidang 45 Rm55 spsg Tak masuk pos . Ciri kain๐Ÿ‘‡ โคDubai silk high grade โคLembut โคDesign mewah โคDesign terbaru โคMudah Iron Nak order? Whatsapp 0173379176 #kainpasangdubaisilk #batiklover #kainpasangmurahcantik #kainpasangonline #busanaanggun #kainbajuraya2018 #kainbajusedondon #kainbajubridesmaid #kainbajukenduri #kainbajukurungcikgu #kedaikainonline #readystok #trustedseller #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #fathiyatiff #aydajebat #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
๐ŸŽŠKain baru.. Merecik wow kali ni. Dubai Double Print. Taste org have2 gitue๐Ÿ˜ ๐ŸŽŠkain baru design RAREโ—โ— Wajib beli uols๐Ÿ˜ Dubai silk high grade Double print Khas buat peminat design classic mewah. ๐Ÿงค . *Kod OD* Dubai silk 4 meter Bidang 45 Rm55 spsg Tak masuk pos . Ciri kain๐Ÿ‘‡ โคDubai silk high grade โคLembut โคDesign mewah โคDesign terbaru โคMudah Iron Nak order? Whatsapp 0173379176 #kainpasangdubaisilk #batiklover #kainpasangmurahcantik #kainpasangonline #busanaanggun #kainbajuray2018 #kainbajusedondon #kainbajubridesmaid #kainbajukenduri #kainbajukurungcikgu #kedaikainonline #readystok #trustedseller #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #fathiyatiff #aydajebat #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
๐ŸŽŠKain baru.. Merecik wow kali ni. Dubai Double Print. Taste org have2 gitue๐Ÿ˜ ๐ŸŽŠkain baru design RAREโ—โ— Wajib beli uols๐Ÿ˜ Dubai silk high grade Double print Khas buat peminat design classic mewah. ๐Ÿงค . *Kod OD* Dubai silk 4 meter Bidang 45 Rm55 spsg Tak masuk pos . Ciri kain๐Ÿ‘‡ โคDubai silk high grade โคLembut โคDesign mewah โคDesign terbaru โคMudah Iron Nak order? Whatsapp 0173379176 #kainpasangdubaisilk #batiklover #kainpasangmurahcantik #kainpasangonline #busanaanggun #kainbajuray2018 #kainbajusedondon #kainbajubridesmaid #kainbajukenduri #kainbajukurungcikgu #kedaikainonline #readystok #trustedseller #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #fathiyatiff #aydajebat #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
๐ŸŽŠKain baru.. Merecik wow kali ni. Dubai Double Print. Taste org have2 gitue๐Ÿ˜ ๐ŸŽŠkain baru design RAREโ—โ— Wajib beli uols๐Ÿ˜ Dubai silk high grade Double print Khas buat peminat design classic mewah. ๐Ÿงค . *Kod OD* Dubai silk 4 meter Bidang 45 Rm55 spsg Tak masuk pos . Ciri kain๐Ÿ‘‡ โคDubai silk high grade โคLembut โคDesign mewah โคDesign terbaru โคMudah Iron Nak order? Whatsapp 0173379176 #kainpasangdubaisilk #batiklover #kainpasangmurahcantik #kainpasangonline #busanaanggun #kainbajuray2018 #kainbajusedondon #kainbajubridesmaid #kainbajukenduri #kainbajukurungcikgu #kedaikainonline #readystok #trustedseller #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #fathiyatiff #aydajebat #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
โœจโœจARIANIRTW โœจโœจ hi @arianirtw lovers.. MYRIAM BLOUSE RM149 saiz dr XS-5XL.๐Ÿ‘—๐Ÿ‘œ jom beli ngn sis!! . ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘›gerenti puas hati!! ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0137105117 utk kiriman..Muah ciked.. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . ๐Ÿš€FAST RESPOND FAST SERVICE . โœ…serious buyer only ๐Ÿšซno back out buyer #creacion #creacionbysitinurhaliza #creacionsitinurhalizaxariani #arianixsitinurhaliza #arianixcreacionbysitinurhaliza #creacionbysitinurhalizakl #creacionkl #arianirtw #arianirtwlovers #ctdkfans #ctdk #arianilovers #creacionlovers #galeriariani #galeriarianilovers #trustedpersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #sitizoners #arianibabiesseries #arianiootd #arianilebaran2018 #arianirtwlebaran2018 #glamlebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #ArianiLuminous2018h #TeamRayaAriani #artwglamlebaran2018 #markdownprice
โœจโœจARIANIRTW โœจโœจ hi @arianirtw lovers.. AURIKA BLOUSE RM169 saiz dr XS-5XL.๐Ÿ‘—๐Ÿ‘œ jom beli ngn sis!! . ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘›gerenti puas hati!! ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0137105117 utk kiriman..Muah ciked.. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . ๐Ÿš€FAST RESPOND FAST SERVICE . โœ…serious buyer only ๐Ÿšซno back out buyer #creacion #creacionbysitinurhaliza #creacionsitinurhalizaxariani #arianixsitinurhaliza #arianixcreacionbysitinurhaliza #creacionbysitinurhalizakl #creacionkl #arianirtw #arianirtwlovers #ctdkfans #ctdk #arianilovers #creacionlovers #galeriariani #galeriarianilovers #trustedpersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #sitizoners #arianibabiesseries #arianiootd #arianilebaran2018 #arianirtwlebaran2018 #glamlebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #ArianiLuminous2018h #TeamRayaAriani #artwglamlebaran2018 #markdownprice
โœจโœจARIANIRTW โœจโœจ hi @arianirtw lovers.. ANDRA BLOUSE RM139 saiz dr XS-5XL.๐Ÿ‘—๐Ÿ‘œ jom beli ngn sis!! . ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘›gerenti puas hati!! ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0137105117 utk kiriman..Muah ciked.. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . ๐Ÿš€FAST RESPOND FAST SERVICE . โœ…serious buyer only ๐Ÿšซno back out buyer #creacion #creacionbysitinurhaliza #creacionsitinurhalizaxariani #arianixsitinurhaliza #arianixcreacionbysitinurhaliza #creacionbysitinurhalizakl #creacionkl #arianirtw #arianirtwlovers #ctdkfans #ctdk #arianilovers #creacionlovers #galeriariani #galeriarianilovers #trustedpersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #sitizoners #arianibabiesseries #arianiootd #arianilebaran2018 #arianirtwlebaran2018 #glamlebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #ArianiLuminous2018h #TeamRayaAriani #artwglamlebaran2018 #markdownprice
๐ŸŒปBeauty Consultant๐ŸŒป ๐ŸŒปUmmiey Atul๐ŸŒป ๐ŸŒป0133345601๐ŸŒป #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #BeautyConsultant #jubah #prelovedlover #MakeUpArtisMalaysia #CcCreamMaryKay #bazaarpaknil #ctdklovers #ctdklovers #ctdkfans #instafamousmalaysia #prelovedjubahsouq #prelovedaidijuma #prelovedariani #jubahmurah #preloved #aidijumamurah #antapermana #tiktokmalaysia #sitizoners ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
#Repost @bykakmek โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Soft Doll look HANYA MENGGUNAKAN 100% barangan dari @officialsimplysiti by Dato Seri @ctdk . . โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข . Gold Edition collections Cushion Foundation code light beige. RM59.90 Loose Powder code Light Beige. RM39.90 Simply Elegant Compact powder Code light beige. RM44.90 Shading Blusher Gold Edition. RM39.90 Lip Matte Cream code Primerose pink mix Red Velvet ๐Ÿ’‹ RM33.90 . Set GOLD EDITION EXCLUSIVE hanya RM130 termasuk postage !! Murah kan ?? ๐Ÿ˜๐Ÿ’• Jom dapatkan dengan whatsapp sy di 0136307680 ataupun klik link di BIO.. . Saya ahli elit SIMPLYSITI SSE00118 . #makeupbykakmek #tutorialmakeupbykakmek #simplysiti #simplysitilover #influencersimplysiti #tutorialmakeupbykakmeksimplysiti #simplysitiaiza #simplysitinegerisembilan #simplysitiportdickson #simplysitigoldedition #GoodAsGold #goldeditionexclusive #goldeditioncushionfoundation #sitizoners #sitinurhaliza #kosmetikterlaris #cosmetic
Lovebirds ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ธ by @ctdk โ € #tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #aliffsyukriterlajaklaris #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #aliffsyukriterlajaklaris #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #datoalifsyukri #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #aliffsyukriterlajaklaris #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #cincintopi #kitapunya
Timewise liquid foundation.. Best2..hihi...bile pakai muka rase ringan2 jer..๐Ÿ˜‚ Nak Cuba? Nak nak... Meh meh pm/dm/wassap ๐ŸŒปBeauty Consultant๐ŸŒป ๐ŸŒปUmmiey Atul๐ŸŒป ๐ŸŒป0133345601๐ŸŒป #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #BeautyConsultant #jubah #prelovedlover #MakeUpArtisMalaysia #CcCreamMaryKay #bazaarpaknil #ctdklovers #ctdklovers #ctdkfans #instafamousmalaysia #prelovedjubahsouq #prelovedaidijuma #prelovedariani #jubahmurah #preloved #aidijumamurah #antapermana #tiktokmalaysia #sitizoners ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
CC cream Mary Kay๐ŸŒธ The best cc cream ever! ๐Ÿ˜˜ . 1. Melawan garis halus tanda penuaan 2. Tidak berminyak mahupun melekit 3. Mengandungi SPF15 4. Menutup cela dan warna sekata 5. Non comodogenic - tidak menutupi liang roma kulit Sgt sesuai utk penggunaan harian anda๐Ÿ˜ ๐ŸŒปBeauty Consultant๐ŸŒป ๐ŸŒปUmmiey Atul๐ŸŒป ๐ŸŒป0133345601๐ŸŒป #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #BeautyConsultant #jubah #prelovedlover #MakeUpArtisMalaysia #CcCreamMaryKay #bazaarpaknil #ctdklovers #ctdklovers #ctdkfans #instafamousmalaysia #prelovedjubahsouq #prelovedaidijuma #prelovedariani #jubahmurah #preloved #aidijumamurah #antapermana #tiktokmalaysia #sitizoners ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
YAAASSS!!! #AntaPermana by DS Siti Nurhaliza @ctdk berhasil masuk sebagai NEW ENTRY di CHART VIRAL 50 SPOTIFY MALAYSIA di posisi 1 dan juga NEW ENTRY di CHART VIRAL 50 SPOTIFY SINGAPORE di posisi 22. ๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ CONGRATULATIONS TokTi!!! KEEP STREAMING GUYS!!! @rozisangdewi @universalmusicmalaysia @haelhusaini @ezrakong โค #ctdk #sitinurhaliza #spotify #chart #viral #Malaysia #singapore #Singer #sitizoners #Fans #Indonesia
TRAVEL SETIAP HARI dan SERING SAKIT BADAN?? Spray + sapu "HAVE HERBAL SPRAY" di bahagian bermasalah. Dapat melegakan masalah anda. . Penggunaan " HAVE HERBAL SPRAY" . ๐Ÿ“ŒCara Guna Produk HAVE ๐Ÿ“Œ . ๐ŸŒนBagi Yang Beragama Islam seeloknya mulakan dengan membaca bismillah dan mengikut cara guna have dibawah bersesuaian dengan masalah dialami : . . ๐ŸŒนSakit pinggang/Lenguh/Sakit Sendi/Bengkak -Sembur dan ratakan kewasan yang mengalami kesakitan,boleh juga disertakan sedikit urutan ringan.Masalah akan beransur kurang . BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT?? Komen kat bawah. Saya DM/PM #HaveHerbalSpray #FamilyARDANiaga #NothingIsImpossible #HaveMalaysia #havemalaysia #teamdrsheikh #havemy #haveherbalspray #havekualalumpur #haveselangor #havepulaupinang #havebydrsheikhmuszaphar #teamhavekl #teamhaveselangor #teamhaveherbalspray #sitizoners #ctdk #simplysiti #moodrepublik #moodrepubliktour #mindorder #moodrepubliktourperak #bazaarpaknill #personalshopperkl #byfzshop #teamfzshop #cikreenencikngokngek #fleamarketmalaysia #fashionmalaysia
Ku yakinkan diri demi rinduku Penawar hanya dari wajah kekasih Walaupun rintangan datang menduga Ku tempuhinya kerna cinta membara Ooo... Mimpi yang indah Jelmalah dalam nyata Wajah-wajah kekasih . Kami sama tinggi sebenarnya... Ok bye... #eShaz #eShazWork #sitizoners
๐ŸŒปBeauty Consultant๐ŸŒป ๐ŸŒปUmmiey Atul๐ŸŒป ๐ŸŒป0133345601๐ŸŒป #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #BeautyConsultant #jubah #prelovedlover #MakeUpArtisMalaysia #CcCreamMaryKay #bazaarpaknil #ctdklovers #ctdklovers #ctdkfans #instafamousmalaysia #prelovedjubahsouq #prelovedaidijuma #prelovedariani #jubahmurah #preloved #aidijumamurah #antapermana #tiktokmalaysia #sitizoners ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
Diet makan nasi TURUN 11KG!! Takyah stress kalau diet tapi perit asyik lapar je kan.. Minum #daryslimmingtea je InshaAllah kurang lapar sepanjang hari.โค๏ธ #daryslimmingtea #darykl #daryareagombak #kl #selayang #gombak #UIA #tehselamatmurahberkesan #tehkurusviral #tehsedutlemak #tehkurusihat #kurus #beautifulwithdary #testimonidarytea #ctdkfan #sitizoners #minumankurus #codgombak #codkl
Allah... Cute giler Tok Ti @ctdk . Yang menjerit tu bukan suara awakkan @jimmysweatsock ? Haha. Cc : @iewaa_chan @syaa_alyahya @azhuda @lady.dy_ โค๏ธ #sitinurhaliza #ctdk #sitizoners #sitizoner
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒนDato Sri Siti Nurhaliza @ctdk merupakan Presiden dan juga Pengasas SIMPLYSITI โ€ข โ€ข โ€ข ๐ŸŒนSIMPLYSITI GOLD EDITION & DERMAGIC SET OFFER (SEHINGGA 19/10/2018) โ€ข ๐ŸŒนUtk order, whatsapp 0192195015 segera, diskaun sehingga 19/10 @ selagi stok masih ada! โœจโœจโœจ โ€ข #SIMPLYSITI #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SayaJualSimplySiti #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 cc @ctdk @officialsimplysiti @officialsimplysiti_elit
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒนSIMPLYSITI GOLD EDITION & DERMAGIC SET OFFER (SEHINGGA 19/10/2018) โ€ข ๐ŸŒนUtk order, whatsapp 0192195015 segera, diskaun sehingga 19/10 @ selagi stok masih ada! โœจโœจโœจ โ€ข #SIMPLYSITI #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 #SayaJualSimplySiti #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #ctdk #ctnurhaliza #sitinurhaliza #datositinurhaliza #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosBelianLebihRM200 cc @ctdk @officialsimplysiti @officialsimplysiti_elit @ctaini77
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐ŸŒป๐Ÿ’‹emas 916 bajet๐Ÿ’‹๐ŸŒป Pelbagai koleksi menarik, yg pasti berbaloi2 jimatnya.. Jom serbu #zarifgoldcollection ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Utk sebarang pertanyaan sila dail 0199218996 0199218996 #emas916 #emasbajet #ctdk #sitizoners #cincinemas #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #merdeka #kitapunya
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @ctdk berehat dari #AnugerahJuaraLagu #hilangseripertandingan #throwback2003 . Satu satu dlm sejuta dialah #SitiNurhaliza ๐Ÿ‘๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’–โค๏ธ #terusungguldidunia #penyanyino1Malaysia #lovesitinurhaliza #Mv #AntaPermana dari #DatoSSitiNurhaliza ... Silalaah rajin2 tonton di laman #youtube #DatoSNurhalizaVevo #sayangimalaysiaku #teammalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #tundrmahathir #no1malaysia #singer #ctdk #sitinurhaliza #ctdk #ctnurhaliza11 #sitizone #sitizoners #sitizoner #diehardfan @ctdk #sitiaafiyah #bestkeptsecret #simplysiti #creacionbysitinurhaliza #Dafbama2018 #Dafbama2018Siti
๐ŸŒปBeauty Consultant๐ŸŒป ๐ŸŒปUmmiey Atul๐ŸŒป ๐ŸŒป0133345601๐ŸŒป #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #BeautyConsultant #jubah #prelovedlover #MakeUpArtisMalaysia #CcCreamMaryKay #bazaarpaknil #ctdklovers #ctdklovers #ctdkfans #instafamousmalaysia #prelovedjubahsouq #prelovedaidijuma #prelovedariani #jubahmurah #preloved #aidijumamurah #antapermana #tiktokmalaysia #sitizoners ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
๐ŸŒปBeauty Consultant๐ŸŒป ๐ŸŒปUmmiey Atul๐ŸŒป ๐ŸŒป0133345601๐ŸŒป #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #BeautyConsultant #jubah #prelovedlover #MakeUpArtisMalaysia #CcCreamMaryKay #bazaarpaknil #ctdklovers #ctdklovers #ctdkfans #instafamousmalaysia #prelovedjubahsouq #prelovedaidijuma #prelovedariani #jubahmurah #preloved #aidijumamurah #antapermana #tiktokmalaysia #sitizoners ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
๐ŸŒปBeauty Consultant๐ŸŒป ๐ŸŒปUmmiey Atul๐ŸŒป ๐ŸŒป0133345601๐ŸŒป #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #BeautyConsultant #jubah #prelovedlover #MakeUpArtisMalaysia #CcCreamMaryKay #bazaarpaknil #ctdklovers #ctdklovers #ctdkfans #instafamousmalaysia #prelovedjubahsouq #prelovedaidijuma #prelovedariani #jubahmurah #preloved #aidijumamurah #antapermana #tiktokmalaysia #sitizoners ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
Menyahut cabaran pasangan LY & Baiduri ๐Ÿ’( @syahr1l1brah1m & @einazlaws ) untuk buat #QasidahChallenge #AntaPermana ๐Ÿ•บ. Walaupun hauk ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ, aku upload jugak ๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ. Sebab nanti orang kata tak sporting pulak ๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธ. Dah kena challenge tapi tak buat. Hahahahaha. ๐Ÿคฃ Part qasidah tu susah mak ai ๐Ÿ˜‘. Rasa macam nak terberanak dalam kereta tadi ๐Ÿคฐ. @ctdk ๐Ÿง•jer nyanyi sedap. Low note siap berlagu. Mathi. Time-time macam ni menyesal pulak dulu kuat ponteng mengaji ๐Ÿ“–. Kalau tak konfem boleh qasidah sambil baring ๐Ÿ›€. Hahahahaha. Now aku nak nominate penyanyi ๐ŸŽค๐ŸŽผfavourite aku, @haqiemrusli98_ ๐Ÿ˜Žuntuk buat #QasidahChallenge ni. Mesti power! (Kelas challenge artis....hahahaha. Tak nak kalah!) Ok. Bye. cc. Penyimpan Mohor Besar Tok Ti, @rozisangdewi โญ๏ธ #SitiNurhaliza #CTDK #SitiZoners
next page →