#skincare

33,785,670 posts

Loading...
Skincare routine for the morning I will do a night one tomorrow! So the current products that I’m using is in the order of the steps are: 1. Cleaning: @joesoefskincare #joesoefsulfersoap it’s perfect for acne prone skin and oily skin. It dries out my acne and they clear up within a few days! 2. Toner: @pixibeauty #pixiretinoltoner it helps with the pores and the darks spots from acne scars I noticed that when I did use the product more regularly my skin appearance did improve! 3. @kiehls #kiehlsirisextractactivatingtreatmentessence is for hydrating the skin and making you serums and moisturizer more absorbent to the skin! I absolutely love it and the skin elasticity definitely improved and no dullness either! 4. @ayeleandco #ayeleandcohydraboostserum is absolutely amazing too it hydrates the skin and I can definitely seen a difference in my oily skin since I stared using it Day and Night my skin is definitely less oily! 5. @clinique #cliniquedramaticallydifferentmoisturizinggel is the best moisturizer for under makeup and for the day time it not oily or heavy on the skin I have been using this product for over 3 years! 5. @coola #coolasunscreen is a great sunscreen for when your going to be active with no makeup this sunscreen does not work well under makeup as you will see in a future video! I hope you enjoyed this video and let me know what your skin care routine looks like! #bhsloveeg1 #dopemakeupsquad #skincareroutine #skincare #skincaretips #skincarethread #skincareaddict #skincarecommunity #skincareblogger #skincareregime
Are you tired, run-down, listless? Do you poop out at parties? Are you unpopular? 😂 Sorry, I can’t help ya. BUT, if you need a fresh makeup look or killer skincare, I’m ya lady! . . . #limelifebyalcone #makeuptalk #pursuepretty #makeuplook #makeupaddict #makeuplover #iheartmakeup #beautyjunkie #makeuplove #mamapreneur #motd #wakeupandmakeup #makeupdolls #makeupcollection #bbloggers #makeupblogger #beautyblogger #makeuphaul  #limelife #makeuplife #makeupoftheday #makeuptime #skincare #allnatural #freshlook
[Scion Whitening Roll On (Nu Skin)] Deodorant roll-on dengan whitening dan anti-keringat untuk perlindungan 24-jam dari pertumbuhan bakteri dan keringat yang dapat menyebabkan aroma tubuh tidak sedap. Hasil pencerahannya dapat terlihat hanya dalam beberapa minggu ! Bebas alkohol membuatnya lembut dan tidak menyebabkan iritasi. Berikut beberapa manfaat Scion Roll On : * Bebas alcohol * Melawan Bakteri penyebab bau badan * Tidak meninggalkan noda dibaju * Wanginya tahan lama. * Bisa digunakan untuk memutihkan lipatan pada tubuh (Khususnya ketiak dan selangkangan) * Selain keti Dan tubuh bisa utk kaki juga lho * Mengandung Vitamin E dan Lacyc Acid untuk merawat kelembaban kulit * Cocok untuk pria dan wanita * sangat a man digunakan BUMIL & BUSUI Info lengkap dan Pemesanan : CP/WA 082376771494 #scionnuskin #rollonnuskin #pencerahketiak #skincare #hargapromo #nuskinid #
Two of @boxycharm March boxyluxe #sneakpeek 😍 The @itcosmetics moisturizer alone costs $48 and the 📦 costs $50 😮 Sign up with link in bio to get yours😃 Everyone will get a @morphebrushes #palette 15H, 15N, 15D or 15B. Love my #boxycharm 🥰🥰#makeup #eyemakeup #eyeshadow #palettes #skincare #skinfood #beauty #makeuplife #makeupjunkie #makeupoftheday #makeupobsessed #makeuplover #makeuplovers #cosmetics #instamakeup #instabeauty
I tried to stay away and suppress what I feel but I can’t do it any more. - Highlighter in Aphrodite by @lakarmacosmetics Use my code cakeface for sum money off 🤪
. Alhamdulillah feedback SYMA SKINCARE😍 . . Kulit kusam? Berparut? Breakout teruk sebab salah produk? NAK KULIT MACAM NI? Beza sakan dulu dengan sekarang. Makin cerah flawless😍😍😘 . Jom try symabeauty skincare💝💝💝 . 📣KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE📣 . √ Menghilangkan jerawat √ Menghilangkan jeragat √ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata √ Mencerahkan kulit wajah √ Menghilangkan blackhead dan whitehead √ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat √ Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat √ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah √ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks √ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah √ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 √ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit. √ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka √ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles √ Kulit akan kelihatan lebih sihat . 🎉Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih🎉 . . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wasap di bio) Syma ☎0111-2350153 . #symabeauty #symabeautymurah #symabeautyskincareori #symabeautyori #skincaresymabeauty #symabeautynegerisembilan #skincare #symabeautykedah #symabeautyjohor #symabeautyselangor #symabeautymelaka #symabeautyterengganu #symabeautypahang #symabeautyperak #symabeautykualalumpur #symabeautysabah #symabeautyperlis #symabeautysarawak #symabeautykelantan #syimaeima #produkputih #symabeautyskincare #tiktok
#Repost ・・・ A special thanks to George, for using Renew Intensive Skin Therapy for over 30 years! Here’s looking at you kid. 😘🥰 #DoYouRenew #DrySkin #EnhanceLives #Skincare
#skincare . Investasi kulit jangka panjang yang akan membuat kulitmu 7 thn lebih muda. Woww... Rangkaian inilah yang In syaa Allah akan menggebrak lagi Dunia Kecantikan 😍 Bangganya jadi konsultan JAFRA yang perusahaannya selalu berinovasi untuk kecantikan kulit masa depan. Apalagi gemasss kemasannya ya Mewah, elegance, n lucuuu 😍
Va va voom! Want nice long lush lashes?! You need lash boost in your life! Full of biotin and keratin for natural growth! Message me for details... #skincare #rodanandfields #newyearnewme #treatyoself #rodanandfieldsskincare #lashboost #selflove
I’m about that Rodan+Fields life. Taking it to a new level! Defying expectations! Let’s get it!#rodanandfields #skincare #beauty #winter #sidehustle #wednesday
I hope you enjoy!🧡😁——— Post daily🌻—— Follow @self.careinsta (me) for more Credit to: @caption_hoe #selfcare #selfcarethread #selfcareday #explore #tips #selfhelp #help #love #selflove #healthy #healthylifestyle #skin #care #skincare #makeup
**DISCOUNT SPECIAL KHUSUS PAKET WAJAH** Setiap pembelian 1 Paket Wajah dapatkan harga special disc 10% dari Rp. 300.000 menjadi Rp. 270.000.. *Periode 17 Januari - 31 Januari 2019 Yukk order skrang ya say 😍. #creamcantik   #jualkosmetik  #creampemutih   #creamwajah  #faceglowindonesia #skinglow   #faceglow  #skincare   #faceglowdistributor   #facegloworiginal #faceglowindonesia   #faceglowbali #faceglowagen  #faceglowpusat #cantikskincare  #faceglowjakarta #faceglowsurabaya  #faceglowbandung #perawata
PROMOOOO PERBOTOL👌🏻 MASKER WAJAH TERBAIK DUNIA🤗 . BPOM✔️ MUI✔️ HALAL✔️ LEGAL✔️ AMAN✔️ HERBAL✔️ ASLI✔️ . Bermanfaat: 1. Mencerahkan wajah. 2. Memperhalus tekstur kulit. 3. Menghilangkan komedo 4. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / 5. Mengencangkan kulit wajah 6. Mengatasi kulit kering. 7. Mengatasi kulit berminyak . 👇 WA : 085975188621📩 . #maskerspirulina #masker #maskerwajah #spirulina #tiens #original #jerawat #kusam #likeforlikes #bebasjerawat #bebaskusam #skincare #like4like #like4follow #maskerhijau #greemask #cantik #hits #maskerterbaikdunia #spirulinatiens #likeforfollow #maskerspirulinamurah #likeforlikes #like4likes #maskerorganik #like4follow #maskerspirulinaori #likeforlikes #maskerjerawat #spirulinaori #maskerherbal
For a few months now, I have noticed some changes with my skin. Especially in my neck area. I think majority of the changes are from losing some weight, but also I am sure the aging factor is starting to set in. I recently have been using a product from @yeouthskincare It’s a neck firming cream (Made in the USA) with Green tea, Argireline and Vitamin C. I wanted to give it a try and see how I liked it before I shared. These 3 ingredients all assist w/ promoting collagen production and skin elasticity while reducing the appearance of fine lines, wrinkles, and sagging....... which we all hate! 👎 So far, I have been liking what I see and I am very happy with the improvements on my neck. If you're in the market for neck firming cream, use my coupon code SOCIAL20 to get 20% off on your first order at the link 👉🏻 (yeouth.com) . . . #momblogger #yeouth #skincare #skincareroutine #skin #antiaging #wrinkles #naturalskincare #organicskincare #skincarecommunity #beautifulskin #beautyaddict #glowingskin #neck #instaskincare #skincarejunkie #clearskin #skincareregime #momreview #productreview #iherb
@dermae Purifying Daily Detox Scrub is an activated charcoal & marine Algae Extract it’s gentle enough to use it daily this detox scrub lifts away micro-pollutants and impurities while promoting oxygenation for a fresh, healthy radiance. Then we have the purifying 2-in-1 charcoal mask. It deeply detoxifies the skin of harmful micropollutants. #dermae #charcoal #charcoalmask #cleanser #facialmask #algaemask #skincare #skincareroutine #makeup #cleanseyourface
🖤👊🏼
Level up your skills with our Advanced Skincare & Makeup Classes on Thursday, January 17th or January 24th from 6:30-8:30 pm. Check out our website for more information or visit us on Facebook.
Hai slamat pagi uollssss 💞 sambil sambil tengah tunggu anak bersiap nak pergi skolah tu, meh lerrr usha2 satttt ig oni 😉 Harini oni nk share psl cc cream Mary Kay😍 oni suka pkai cc cream ni sbb senang nk apply kt muka just calit2 kt pipi kt dagu kt dahi then apply..senang kn😊 lagi satu alia suka sbb guna sikit pun dh cukup mmg jimat giler👍🏻 Jom kita baca ap ye kebaikan cc cream mary kay nie💞 8 KEBAIKAN CC CREAM SPF 15 1) melawan garis halus 2) melembapkan kulit 3) melindungi dari sinar UV 4) menutup cela, MEMELIHARA KULIT JERAWAT, MENENANGKAN KULIT BERMASALAH 5) mencerah dan menyerikan 6) membetul ketidaksempurnaan 7) mengurangkan kemerahan 8) melindungi drpd radikal bebas 🌼Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya 😉💓 . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉 . . Auni Mazlan 01125516846 Mary Kay Ind Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayunisza #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #marykaysetiu #marykayipg #marykayskincare #sajat #RAYYANHAYYA #jakel #ctdk #skincare #testimonimarykay #jubahsouq #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah
. 🔴اولین محلول پاک کننده پیشگیری و التیام بخش ادرار سوختگی 🔻 🔹بدون نیاز به آبکشی 🔹التیام بخش 🔹نرم کننده صورت - بدن- ناحیه پوشک ________________________________________________ #اسپری_آب_معدنی   #اوریاژ  #اوریاژ_ایران  #پوبر  #پوست #زیبایی #پوست_زیبا   #اوریاژکودک  #اوریاژ_کودک #سوختگی #التیام_بخش #uriageiran #uriage_iran #uriage  #skincare  #myskin  #beauty #poober #healthyskin  #healthy  #eauthermale #eauthermaleuriage  #uriagebaby ----------------------------------------------------------------------------
Hai slamat pagi uollssss 💞 sambil sambil tengah tunggu anak bersiap nak pergi skolah tu, meh lerrr usha2 satttt ig oni 😉 Harini oni nk share psl cc cream Mary Kay😍 oni suka pkai cc cream ni sbb senang nk apply kt muka just calit2 kt pipi kt dagu kt dahi then apply..senang kn😊 lagi satu alia suka sbb guna sikit pun dh cukup mmg jimat giler👍🏻 Jom kita baca ap ye kebaikan cc cream mary kay nie💞 8 KEBAIKAN CC CREAM SPF 15 1) melawan garis halus 2) melembapkan kulit 3) melindungi dari sinar UV 4) menutup cela, MEMELIHARA KULIT JERAWAT, MENENANGKAN KULIT BERMASALAH 5) mencerah dan menyerikan 6) membetul ketidaksempurnaan 7) mengurangkan kemerahan 8) melindungi drpd radikal bebas 🌼Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya 😉💓 . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉 . . Auni Mazlan 01125516846 Mary Kay Ind Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayunisza #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #marykaysetiu #marykayipg #marykayskincare #sajat #RAYYANHAYYA #jakel #ctdk #skincare #testimonimarykay #jubahsouq #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that's when you're most beautiful. - Zoe Kravitz ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #allthingsbeauty #wakeupandmakeup #beautyallaround #findbeauty #selfhelp #selfcare #selflove #bebetter #dobetter #kindness #loveyourself #loveyourscars #love #kindnessmatters #healyourself #scar #letgo #skincare #skinlove
" SAYA SUKA NATURAL BEUTY , SO SAYA TAK PAKAI APA2 PRODUK KAT KULIT MUKA " ... me : 😵😵😐😐🙅🏻🙅🏻 . Assalamualaikum and good evening MK Lovers , Stalkers 🌸🌸 kalau dulu ye , tak pakai apa2 still boleh consider , dulu xdelah panas macam sekarang , pendedahan pada sinaran uv pon tak hebat macam skrg , kalau uolls skrg tak pkai apa2, keluar rumah macam tu aje , tu yang sebabkan kulit naik jeragat , nampak kusam sebab rosak kena sinaran uv 😌😌 orang dulu2 masuk umur 50 baru nampak jeragat , tapi budak2 sekarang umur 20 an dah keluar jeragat 😵😵 jadi prevention is much better syg iqah semua 🌸🌸 once jeragat dah naik, you only can reduce penampakan dia , tak boleh hilangkan dah . Cc cream Mary Kayy sangat sangat best kegemaran iqah sangat2 satu tiub iqah tahan sampai 7 bulan 😇😇😇 takk risau dah psal jeragat 💕💕sangat bestt sebab light coverage memang takbrasa apa2 bila guna ☺️☺️& nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream❤️❤️❤️. . ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan. ✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ✔Mengurangkan kemerahan pada kulit. ✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 🌼Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya 😉💓 . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉 . . Auni Mazlan 01125516846 Mary Kay Ind Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayunisza #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak #marykaysetiu #marykayipg #marykayskincare #sajat #RAYYANHAYYA #jakel #ctdk #skincare #testimonimarykay #jubahsouq #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah
💥💥GIVEAWAY DOLLS💥💥💥 This is one of my FAVORITE @eminenceorganics masques🤗 HYDRATE / LIFT & TONE 🙌 Who doesn't need all of those things??? Vitamin - rich pink grapefruit revitalizes the skin's appearance & brings life to your complexion. This Masque is rich in antioxidants & it smells DELICIOUS!!!!!!! 🎯ENTER TO WIN BY : 🎯LIKING THIS POST 🎯TAG 2 FRIENDS ( MAKE SURE THEY FOLLOW @camaillevictoriabrows I WILL DM THE WINNER THIS FRIDAY 😘 #giveaway #eminenceorganics #mask #takecareofyourskin #treatyourskin #skincare #tagafriend #girlboss #beauty #skinpro #facialist #glowingskin #skinenvy #healthyskin
Our Hydra Fusion line is growing. Hydra Fusion Nighttime Facial Treatment is the perfect addition to the team! Formulated with shea butter beads to nourish and strengthen, this hard-working treatment repairs your skin while visibly re-plumping it with 3X more moisture as you slumber.😴 #avon #anew #beauty #skincare #shoponline Www.youravon.com/aureagonzalez
Touch me Black Seed Soap El-Baraka Black Seed Soap-with natural Extracts Zbusni lëkurën dhe fytyrën. Rrisni ëmbëlsinë e trupit dhe të fytyrës. Ruani fytyrën dhe bukurinë e trupit. Përmirësoni cilësinë e flokëve dhe ruajini ata nga rënia. Eliminon zbokthin. Përdorimi: Aplikohet mbi fytyrën dhe trupin e lagur ose gjatë dushit. Përdoreni rregullisht në mëngjes dhe gjatë mbrëmjes. _______________ Na kontaktoni: Për një trup më të shëndetshëm mund të blini produktin tuaj të preferuar direkt nga faqet tona sociale dhe e internetit: - Instagram: Kida kozmetike bio Shkoder - Facebook: Kida kozmetikë Shkoder - 🌐 Website: kidakozmetike.al Mos harroni: 👍 Like & Follow Kida kozmetikë Shkoder Kurseni 💰 dhe kujdesuni për trupin dhe shëndetin tuaj me produkte natyrale! 🍊🌿🍐🍁🍊🌷 🍋🌺 🍉🌸🍓 🌼 🥑🌻🥥🌹🥝🍃🍇🍂🍒 Nëse dëshironi të kontaktoni stafin tonë mund të telefononi, dërgoni SMS, mesazh nëpërmjet Whatsapp dhe Viber ose e-mail: - 📲 SMS | Whatsapp | Viber: +355695838361 - 📧 e-mail: kidakozmetike@gmail.com _______________ Transporti: Për të qënë sa më pranë jush, Kida Kozmetikë ofron shërbimin e transportit jo vetëm në Shkoder por për të gjithë zonen e Veriut. - 📦 Paketimi & 🚚 Transporti 360 lekë. _______________ #cosmetics #bio #kidakozmetike #delon #shampoo #nails #lacquer #topface #makeup #summermakeup #lipstic #fondatine #bodywash #bodycream #bodybutter #cream #hair #face #professionalmakeup #naturalcosmetics #skincare #sunprotection
SUDAH TAU KANDUNGAN SKIN CARE YANG KAMU PAKAI? Dears, beda produk pasti beda pula kandungannya. Karena kondisi kulit kita berbeda-beda pula, maka pasti kebutuhan kitapun beda. So, pelajari dulu manfaat dan kandungan skin care yang akan kamu pakai agar sesuai dengan yang kamu butuhkan. Nah, yuk kita pelajari manfaat dan kandungan 2 produk B ERL berikut B ERL Intense Moisturizing Facial Toner Berfungsi untuk menyegarkan wajah, menyeimbangkan kadar ph kulit kita kembali setelah cuci muka, mengecilkan pori-pori, mengurangi sebum/minyak berlebih dan menjaga kelembapan alami kulit. Kandungan Vitamin B3nya mampu mencerahkan kulit dari lapisan epidermis, serta Sodium PCA dan Aloe Vera didalamnya melembabkan kulit dari hari ke hari sehingga mampu mencegah timbulnya kerutan halus di wajah. B ERL Intense Moisturizing Facial Wash Sabun khusus wajah dengan formula yang mild dan cocok untuk jenis kulit sensitif sekalipun. Mengandung Olive Oil yang dapat memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus. Vitamin B3 didalamnya dapat mencerahkan kulit. Serta Aloe Vera dan Sodium PCA yang bekerja aktif melembabkan dan membantu menyembuhkan bekas jerawat di wajah. Apakah sudah sesuai dengan kebutuhan harian perawatan kulitmu? Info order Wa 0895322048358 atau klik link di bio . Beautiful | Confident | You B ERL Cosmetics . #bercosmetics #berl #skincare #perawatankulitjperawatanwajah #pencerahwajah #wajahglowing #wajahbersih #halalbpom #amanbusuibumil #flekhitam #bekasjerawat #antiaging #olshopbandung #infobandung #bandungraya #infogarut #jakarta #bandung #denpasar #semarang #jogja #surabaya #produkkosmetik #kecantikankulit
Avocado oil. Avocado oil derived from the seeds of avocado contains; 55-75% Oleic acid 12%-24% palmitic acid 8%-%15 Linoleic acid 3.5% Stearic acid ———————————————— INCI name- PRESEA GRATISSIMA(avocado) oil. ————————————————— Benefits; •Nourishing oil for skin and hair care . •Particularly high content of vitamins A,B,D and E and essential fatty acids. •Moisturizes and softens skin and hair. •Well suited for dry skin,dry hair and damaged hair————————————————— Applications- Creams,serums,lotions,hair care products,sun care,lip care products. ————————————————— Country of origin- Kenya 🇰🇪,South Africa. ————————————————— Raw material source- Avocado seeds. ————————————————— Manufacture- cold pressed from avocado seeds. ————————————————— Animal testing- not animal tested ————————————————— GMO(genetically modified organism)- Not tested for GMO but unlikely to contain GMOs. ————————————————— Vegan - Does not contain animal-derived components. ————————————————— 100ml-N1800. 250ml-N2800. 500ml-N5000. 1000ml-N9500. @anikenatural @anike__natural @anikenatural @anike__natural ————————————————— Working hours; 8am-8pm (Mondays-Sundays)————————————————— WhatsApp no-0809 526 3088;0818 721 4609 Enquiries only -0812 487 5280 Complaint no- 09083244981 Appointment only- 08172808660 DM’s are allowed! ———————————————— No payment on delivery ❌ No refund no exchange ❌ ————————————————— Anike natural distributors nationwide Onome lauretta Benin- 08038082933 Akande azeezat Abuja- 07062283631 Kalu Queen Abia - 08134499664 Oke Omotola ibadan - 08031216273 Udeala Emmanuelle ibadan- 08167998190 Chidole Naomi Chidere onitsha/enugu- 08093833600 Odocha Linda Owerri -08132289842 Alana Tosin lasu -08086023045 Agbogidi Kellie warri -08039555270 Aigoro Bukola Akure- 09025834557 Kusimo Wuraola Abeokuta -09050988061 Ejalonibu Victoria ile-ife- 08107725739 Kofoworola ilorin- 08107151702 Kesiena PH- 07035636732 Rejoice Abuja- 08065099370 —————————————— #anikenatural #skincarelagos #skincarenigeria #organicskincare #natural #organic #naturalskincare #skincare
HONEY SOAP SR12 Kebaikan madu untuk kulit wajah yaitu mampu menjaga kelembaban kulit, sehingga kulit wajah lembut, lembab, kenyal dan sehat. Selain itu madu juga dipercaya sebagai pencerah alami kulit dan mencegah timbulnya jerawat. Sabun ini direkomendasikan untuk tipe kulit wajah kering dan sensitif. Netto: 70 gram Price: 22.000 Free konsultasi, order Info bisa cek di bio ya 😉 #skincare #sr12herbalskincare #sr12surabaya #sr12indonesia #sr12jakarta #sr12gresik #sr12skincare #sr12
The trick to a glow even in the dead of winter? HYDRATION, sister. Seriously, our Active Hydration Serum makes it possible for me to leave the house in the winter 😂 . 30% glycerin + hyaluronic acid = smoother, more radiant skin 🙌 . Link in bio to save 30% on some amazing bundles! . . . . . #skincare #randf #hydration
‼️‼️😱OH. YES! Rodan + Fields just launched a new promo that add EXTRA moisture and SAVINGS!😱‼️‼️ ⏳For a limited time offer, you can add the active hydration duo products with your selected skincare regimen, which gives you 20% in savings, not even including your savings as a preferred customer!⌛️ ❄️✨This is an AMAZING deal! Don’t miss out on it! Message me if you are ready to switch to R + F. Remember there’s a 60-day money back if you’re not satisfied with yourself, but I HIGHLY doubt it. Who doesn’t want to have amazingly healthy, glowing, and beautiful skin during the winter?! ❄️✨ #RodanAndFields #Skincare #IndependentConsultant #RedefineRegimen #UnblemishRegimen #ReverseBrighteningRegimen #SootheRegimen #ActiveHydration #MoistureIsKey #WinterPromotion #ClickTheLinkInMyBio #SolutionTool #DmMe #MoneyBackGuarantee #PreferredCustomer #ReferAFriend
Love your skin this Valentine’s season with a custom European Facial from one of our skilled estheticians! Experience a totally unique, personalized facial built to meet your skin’s specific needs! Give us a call at 706-543-2418 to book! ✨💖✨ #arborsalonandspa #athensga #expectgoodthings #bioelements #skincare #loveyourskin #hydrate #beyondhydration #water #moisturize #athenshair #athensskin #athenssalon #athensspa #myathens #uga #godawgs #allnatural #nontoxic #botanicals #healthyskin #loveyourskin #selflove
Had a bit of a hiatus over Christmas and New Years, hope you all had a lovely time!! I’m getting through my @maylindstromskin Blue Cocoon, such a beautiful and luxurious product, every time I use it it’s like my skin starts singing! Also a little bit goes a veryyy long way so I’m happy to say I will have this beautiful product for a long time. The smell of it is so relaxing too it makes it such a joy to use! Have any of you tried any May Lindstrom products? This is my first I’d love to expand my collection! 💙
Narrowing down my current top 3 foundations must be what it feels like to pick a favorite child 😉. Based on: 1. wear after a full work day, with no touch ups; and 2. natural looking, I personally hate a heavy look and feel What are your favs...I am always looking for an excuse to try something new. @diormakeup @armanibeauty @narsissist
If you are looking for a product to . ✔️Hydrate ✔️Tone ✔️Refresh ✔️Tighten ✔️Lighten Blemishes & ✔️ Heal . Look no further our Rosewater & Aloe Vera Hydrators are created to nourish your skin!! . . Shop our Rosewater & Aloe Vera Hydrators Www.amorsnaturaltouch.com
I see my calling to Limelife By Alcone serendipity! Why ? Because, I love going into L'Occtaine's cool stores with all their fantastic products and the fascination of the secret pharmacy on a London or Parisian street <3 Intrigued by the leadership, culture, and momentum of limelife, L’Occitane bought our entire skincare line of products and tested it in their lab. L’Occitane was so impressed with the quality of our products that they reached out to our CEO about partnering and taking our brand worldwide! And here we are! LimeLife and L’Occitane, two family run companies and partners in business.... True story. To be cont ..... #skincare #makeup #facialoil #vegan #glutenfree #nochemicals #bossbabe #influencer #global #uk #france #italy #brazil #canada #orangecounty #mlm #entrepreneur 💕
🌸Hello Lovelies today I will be reviewing Sharr Mask Hyaluronic Acid @sharrmask ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💮I was kindly sent a PR package from Sharr Mask @sharrmask to review their products and let me tell you just one use has literally change my skin. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💮This mask is a really unique type of mask because you have to follow the steps carefully which I will explain to you. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔1. Open step 1 and apply the essence on your face (not the whole thing just enough that your face needs) because you will need some essences later on. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔2. Apply the Nano Fibre Sheet mask on to your face and take off the mask screen of the Nano Fibre then apply the remaining essence on to the Nano fibre to moisturize the Nano Fibre. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔3. Take of the Nano Fibre mask off and you face should like have clear shiny consistency which you will need to wait and let it dry for 10 to 20 mins. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔4. You can work or sleep with this mask on and do other every day task which is so cool because I personally lack time and this feature is so so amazing. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔5. Then remove a thin layer of the mask to prevent any wrinkles from forming and then rinse the remaining mask off. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💮As mention in the video I was really lacking sleep badly, so when I started to use Sharr Mask my skin was really really dull! After the usage of this unique mask my face automatically brighten and I was blown away 🤗🤗 with the results! No wonder Korean makeup guru Pony loves it so much because it really works @ponysmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ [⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀][⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀][⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀][⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀] ⭐You can buy this at Sharr Mask website for $10 a single and a bundle for $45 [⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀][⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀][⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀][⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀] ⚡DISCLAIMER: I am not professional I am just giving a review based on my experience with it. Sharr Mask kindly sent me there skincare products for me to review and everything here is my own opinion and thought. If you have any questions please feel free to comment or email me. ⠀⠀⠀
A few of my recent obsessions as of late 🤩 I figured it would be fun to do a round up of a few favorites I’ve been loving. There’s a few things not pictured so head to the #linkinbio to see what they are!
Egyptian Rose Hydrojelly Mask 🌹 -This mask hydrates, brightens, and protects -The key ingredient is real rose buds, they are high in vitamin c which brightens and helps protect the skin from UV damage in conjunction with SPF -The mask vacuum seals to your face to infuse vitamins and electrolytes while packing in super hydration 💦 Want this treatment? Book the ethereal facial ✨ 54$ 🌹 click the book button in my bio to reserve your spot today! • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #esthetician #aesthetician #masteresthetician #esthetics #skincare #selfcare #spa #dayspa #medicalspa #medispa #lasertech #lasertechnician #makeupartist #mua #seattleesthetician #rentonskincare #rentonlashes #rentonbrows #maplevalley #maplevalleyskincare #maplevalleylashes #maplevalleybrows #maplevalleyfacial #maplevalleywaxing #maplevalleyspa
💕👄🌸 PINK WEDNESDAY 🌸👄💕 ⁣ ⁣ So apparently pink Wednesday’s are a thing and I’m not mad about it! 😏⁣ ⁣ I have been inspired by many gorgeous Instagram accounts to be more creative with my product photos but specifically @vanityguru ! So I found a white background, got my ring light and gave it my best shot! GIRL WAS WERQING 😂 ⁣ @cocokindskincare Rosewater Toner. Y’all know I’m obsessed. Will never not use this. 🌸⁣ ⁣ @islandskinau Savy Sonic facial brush. Seriously this thing is a dream come true. Soft skin, deep but gentle cleansing, facial massage, light exfoliation, AND A HEAT MODE. COME ON. Very in love with this magic wand ATM 🙌🏾💜⁣ ⁣ @glossier Solution. She is a 10% AHA/BHA/PHA salicylic acid acne treatment chemical exfoliator. I have started using this again as when I first tried it, I found my skin was too sensitive for the formula. BUT I REALLY WANT TO LOVE IT so I’m trying again and giving it a proper trial! 🤞🏾⁣ ⁣ @glowrecipe Watermelon Glow Sleeping Mask (full and mini size) and Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer. I haven’t used either of these long enough to give a full opinion but based on smell and texture alone... Im impressed! 🍉⁣ ⁣ @herbivorebotanicals Rose Quartz Facial Roller. This lil babe is so perfect cold AF right out of the fridge to help reduce puffiness under the eyes and throughout the face especially when I haven’t had enough sleep! (So literally everyday...)🌷 ⁣ @thebodyshop British Rose Body yogurt. This is a SUMMER moisturizer, lightweight, smells like a garden and helps turn my scaly-barely shaven legs into non-scaly barely shaven legs! 🦵 ⁣ ⁣
everything’s a lesson 💛.. @quotewho
Who’s next to become a @gfbeautyacademy certified Microshading & Microblading PMU Artist? Register today! INFO IN BIO⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ FOLLOW @gfbeautyacademy • • Learn the art of Microblading and Microshading. Start an amazing career in Permanent Makeup Artistry. 2 day training is Required for ANY students who are NOT Licensed Estheticians or Cosmetologist Or who have no experience in brow mapping or brow shaping. All courses are extremely hands-on to ensure that students master each step before moving on to the next. Because these are highly specialized techniques, the class is very detailed and requires a practical approach where I will guide you through the process, step by step. • • •#makeupartistcertification #floridabeautyschool #microbladingtraining #microblading #permanentmakeup #lashextensions #growthandexpansion #orlandomua #facial #makeupartist #orlandomakeupartist #beatface #beauty #microblading #skincare #concealer #blackownedbusiness #makeupforwomenofcolor #highlightandcontour #beautyblogger #mua #goddessbeauty #makeupartistworldwide #instamakeup #makeupforblackwomen #lookoftheday #instabeauty #miamimakeupartist #blackowned #tampamakeupartist
@the_velvetlife loves the Huile Apaisante because it soothes, normalizes, and purifies the scalp. If you have flaky, sensitive, or irritated skin, experience this oil’s incredible anti-inflammatory properties to see it work its magic. Tap the photo for details and shop at leonorgreyl-USA.com. #leonorgreylusa
🤔 Which is your favorite color? ⁣ ⁣ I can't wait for you guys to get your hands on these little jewels!💄 ⁣ ⁣ 😍LOVE LOVE LOVE our packaging! So cute! They'll be ready to go the 17th!💋⁣ ⁣ 👇comment below👇 ⁣ 👉link in bio👈⁣ ⁣ #viccosmetics #lipgloss #makeup
never change your self by the sake of love cause if that person really loves u he would love u as u are at the end they are all temporary 🚶🏻‍♀️🙅🏻‍♂️ . . . . . . . . . #makeupjunkie #makeupmess #makeupaddict #eyes #cosmetics #lipstick #skincare #makeupblogger #instabeauty #lips #instamakeup #lashes #motd #stylish #makeuplover #hudabeauty #wakeupandmakeup #nailart #gorgeous #hairstyle #ig_europe #topeuropephoto #loves_europe #unlimitedeurope #igerseurope #icu_europe #iphoneography #iphoneonly #iphonesia #iphoneography #focalmarked .
next page →