#skincarefree

307 posts

Loading...
FREEBIES! Yes it’s absolutely free.... get one of these with any order placed today!!! Ends 12am! 🛍 Call 07044550005 or dm to order . . . . . . . . . #friday #fridaysales #thebodyshopsales #thebodyshopfree #freebies #skincarefree #freeconsultation #free #thebodyshop #thebodyshopng #thebodyshopnigeria #thebodyshopporthacourt #thebodyshoplagos #thebodyshopng
*Recensione* Buongiorno a tutti😘😘 Ecco a voi un post dove vi parlo del latte detergente Skin Active di @garnieritalia È una formula fresca studiata per pelli grasse o miste ed è ottimo abbianato all'acqua micellare Garnier per pelli grasse o miste! Applicato sul viso con un dischetto di cotone dona freschezza e pulisce bene il viso da ogni impurità! Dopo averlo applicato e massaggiato per qualche minuto passo un altro discetto con l'acqua micellare e poi risciacquo tutto con acqua💪😊 L'avete mai provato? Fatemi sapere cosa ne pensate😘 . . . #Skincare #skincarepro #skincarecream #skincarepassion #skincaresample #skincarecoach #skincarefree #skincarealkhemist #skincareforhimandher #skincareonline #skincare #skincarebrands #skincarerutine #skincaretherapist #skincaretreatment #skincareconsulant #viso #skin #like #like4like #follow #followme #followforlike #follow4follow
BOTANICAL EFFECTS . Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: . F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminya . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. . Formula 3: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Memulihkan keseimbangan kulit - Mengurangkan saiz pori - Membantu mengawal minyak - Kulit kelihatan muda dan segar . So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus dm/pm aini 😉😉 . Beauty Consultant Aini 01136504017 #makeupclass #skincareclass #makeupfree #skincarefree #beautyconsultant
BOTANICAL EFFECTS . Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: . F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminya . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊 . Formula 2: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Meninggalkan kulit berasa sihat - Mencergaskan kulit - Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 . So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus dm/pm aini 😉😉 . Beauty Consultant Aini 01136504017 #makeupclass #skincareclass #makeupfree #skincarefree #beautyconsultant
BOTANICAL EFFECTS . Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: . F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminya . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊 . Untuk formula 1: 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta - Meninggalkan kulit berasa selesa - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 . So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus dm/pm aini 😉😉 . Beauty Consultant Aini 01136504017 #makeupclass #skincareclass #makeupfree #skincarefree #beautyconsultant
Assalam.Morning semua. Saya ada buat open DIY FACIAL di DPP.Sepanjang bln Ramadhan 9-12.Tak ade ceramah² just datang dan balik gitew jek.Brg semua disediakan.Terbuka kpd Lelaki dan Perempuan.InShaAllah,4minggu buat,wajah bersih berhari raya.😊.Buat appt dulu sblm dtg dikhuatiri penuh. Panjang²kan ke sahabat anda 😊 #facialfree #skincarefree #facial
MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular sekarang. Kenapa popular? Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel sel kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita! Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan. Woww 😱 😍 Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni. Bahaya tak? Nope! Tak bahaya langsung. Sumber glycolic acid adalah semulajadi. Ekstrak dari tebu! TIMEWISE REPAIR ni untuk mereka yang berusia 40tahun dan keatas. Nak try...? Pm okey.... Lina Independent Beauty Comsultant www.wasap.my/60192355456 #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySeremban #MakeupClassFree #SkincareFree
*Videooo* Buongiorno e buona domenica a tutti 😘❤️😘 Volevo mostrarvi un video che ho fatto ieri sera, lo so è un po' lunghino ma non l'ho editato! Vi mostro la linea Sebo Vegetal di @yvesrocheritalia Invece Instagram è cattivo e me l'ha tagliato😂 Nel video procedevo con il risciacquo e vi dicevo che erano prodotti molto buoni e che pulivano bene il viso...dopo ho applicato la crema viso della stessa linea et voilà...skin care terminata😘😘😘😘 Se avete domande scrivetemi 😘😘 . . . . #skincarecream #skincarepassion #skincaresample #skincare #skincarecoach #skincarefree #skincareaccount #skincarestartswithasip #skincarealkhemist #skincareforher #skincareonline #skincaresolo #skincarebeyondclean #skincarebox #skincarerutine #skincaretherapist #skincaretreatment #skincareconsulant
LIMITED EDITION ‼️ LIMITED EDITION ‼️ eyecolor pallette 👁 khas untuk bulan April onlyy ✅ Come grab Now ‼️ #marykaylover #marykaymalaysia #women #independent #girl #eyecolor #cantik #kualalumpur #selangor #beautyconsultant #skincarefree
BOTANICAL EFFECTS . Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: . F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminya . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊 . Untuk formula 1: 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta - Meninggalkan kulit berasa selesa - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 . Formula 2: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Meninggalkan kulit berasa sihat - Mencergaskan kulit - Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 . Formula 3: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Memulihkan keseimbangan kulit - Mengurangkan saiz pori - Membantu mengawal minyak - Kulit kelihatan muda dan segar . So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus dm/pm aini 😉😉 . Beauty Consultant Aini 01136504017 #makeupclass #skincareclass #makeupfree #skincarefree #beautyconsultant
Sis share gambar bercahhhayyyaaaa nurrr mlm ni dan jangan ade yg muntah pulak kang.. Best bila pakai mary kay, bnyak perubahan.. Siapa yg belum cuba lagi, nak cuba tak? Free je kot.. Ermm masuk toilet pun bayar tau tau cuolsss Ok nunite semua💋 #freetest #skincarefree #skincare #skincareclass #marykaymalaysia #marykay
👄NEW Gel Semi-Shine Lipstick👄 . . 🍍 LONG WEARING 🍍SMOOTH GLIDING 🍍HIGHLY PIGMENTED . . WHY SEMI SHINE LIPSTICK by MARY KAY ? . . 💋Tahan lebih 24 jam 💋Bibir terasa ringan bila apply 💋 ADVANCE TEHNOLOGY untuk memastikan color lipstick kekal sempurna dekat bibir WAJIB ada at least satu dalam handbag ☝ . . So, nak fikir apa lagi. Ada 90 days warranty lagi... Feels free to contact me . . ❤, Nuriszuana Your IBC . . www.wasap.my/+60198167696 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
👄NEW Gel Semi-Shine Lipstick👄 . . 🍍 LONG WEARING 🍍SMOOTH GLIDING 🍍HIGHLY PIGMENTED . . WHY SEMI SHINE LIPSTICK by MARY KAY ? . . 💋Tahan lebih 24 jam 💋Bibir terasa ringan bila apply 💋 ADVANCE TEHNOLOGY untuk memastikan color lipstick kekal sempurna dekat bibir WAJIB ada at least satu dalam handbag ☝ . . So, nak fikir apa lagi. Ada 90 days warranty lagi... Feels free to contact me . . ❤, Nuriszuana Your IBC . . www.wasap.my/+60198167696 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
👄NEW Gel Semi-Shine Lipstick👄 . . 🍍 LONG WEARING 🍍SMOOTH GLIDING 🍍HIGHLY PIGMENTED . . WHY SEMI SHINE LIPSTICK by MARY KAY ? . . 💋Tahan lebih 24 jam 💋Bibir terasa ringan bila apply 💋 ADVANCE TEHNOLOGY untuk memastikan color lipstick kekal sempurna dekat bibir WAJIB ada at least satu dalam handbag ☝ . . So, nak fikir apa lagi. Ada 90 days warranty lagi... Feels free to contact me . . ❤, Nuriszuana Your IBC . . www.wasap.my/+60198167696 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
👄NEW Gel Semi-Shine Lipstick👄 . . 🍍 LONG WEARING 🍍SMOOTH GLIDING 🍍HIGHLY PIGMENTED . . WHY SEMI SHINE LIPSTICK by MARY KAY ? . . 💋Tahan lebih 24 jam 💋Bibir terasa ringan bila apply 💋 ADVANCE TEHNOLOGY untuk memastikan color lipstick kekal sempurna dekat bibir WAJIB ada at least satu dalam handbag ☝ . . So, nak fikir apa lagi. Ada 90 days warranty lagi... Feels free to contact me . . ❤, Nuriszuana Your IBC . . www.wasap.my/+60198167696 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
🍍NEW SEMI GEL SHINE LIPSTICK🍍 . . NEW 9 SHADES COLOUR WITH NEW FORMULA TEXTURE . . 👄Formula gel yang moist di bibir 👄Sangat sesuai merawat bibir 👄Mempunyai vitamin . . Whatsap me for 15% less 🎈🎉🎈🎉 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . . ❤ Your IBC Nuriszuana . . . www.wasap.my/+60198167696
🍍NEW SEMI GEL SHINE LIPSTICK🍍 . . NEW 9 SHADES COLOUR WITH NEW FORMULA TEXTURE . . 👄Formula gel yang moist di bibir 👄Sangat sesuai merawat bibir 👄Mempunyai vitamin . . Whatsap me for 15% less 🎈🎉🎈🎉 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . . ❤ Your IBC Nuriszuana . . . www.wasap.my/+60198167696
Hi akak akak.. adik adik.. abang abang mak cik pak cik semuaaa🙋🏻‍♀️ Santai petang.. Asar pun masuk daa.. Sambil duduk makan pisang goreng ke.. santai minum petang ke... Nurul nk share tentang kesihatan kulit Nurul yg semakin hari semakin menawan.. aiceh! 🙈 Ye betul. Mmg menawan sbb dpt treat skincare dgn produk yg baik dan betul. Dan 1 month plus ye Nurul guna melacep.🤗 memg terbaik👍🏻 Ditambah pula dgn supplement lain, OFHG, Replinishing serum C+ dan timewise miracle set yg membuatkan kulit muka Nurul nmpk lebih tegang, anjal dan awet muda.☺️ Haaa korg nak juga? Boleh2... meh, kita borak2 minum kopi lepas Maghrib nanti.. Wasap je nk jumpa kat mana area Muar ni.. #bandarmuar www.wasap.my/0183667448 💋Nurul || TB BEAUTY CONSULTANT MARY KAY #marykaymalaysia #muarjohor #skincarefree #freemarykayconsultation
THE LIMITED EDITION PURPLE SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH IS BACKKKKK !!! . . Muncul hanya setahun sekali ! . . 🍍85% lagi bersih dr menggunakan tangan.KENA CUBA! . 🍍Liang pori bersih dari debu dan kotoran. . 🍍Next skincare step yang kita apply akan lebih efektif dan baik penyerapannya. . WARRANTY : SETAHUN . Include :- 🍍Batteries 🍍2 skinvigorate headbrush 🍍Skinvigorate body . 🍍KELEBIHAN 🎈Membersih dengan efektif 🎈Hilangkan whitehead/blackhead degil 🎈Mencerahkan kulit wajah 🎈Membersihkan pori2 secara halus & efektif Klik link at bio for more info👇 . . http://www.wasap.my/+60198167696 . . ❤ Nuris, Your Independent beauty consultant . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
THE LIMITED EDITION PURPLE SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH IS BACKKKKK !!! . . Muncul hanya setahun sekali ! . . 🍍85% lagi bersih dr menggunakan tangan.KENA CUBA! . 🍍Liang pori bersih dari debu dan kotoran. . 🍍Next skincare step yang kita apply akan lebih efektif dan baik penyerapannya. . WARRANTY : SETAHUN . Include :- 🍍Batteries 🍍2 skinvigorate headbrush 🍍Skinvigorate body . 🍍KELEBIHAN 🎈Membersih dengan efektif 🎈Hilangkan whitehead/blackhead degil 🎈Mencerahkan kulit wajah 🎈Membersihkan pori2 secara halus & efektif Klik link at bio for more info👇 . . http://www.wasap.my/+60198167696 . . ❤ Nuris, Your Independent beauty consultant . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
~Risau makeup tak tahan lama?Pagi makeup, tengah hari makeup dah hilang? ~Makeup bercapuk akibat berpeluh?Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini. ❤️Kelebihan Makeup Finishing Spray ni ialah: 👉tahan sehingga 16 jam . 👉bebas minyak . 👉ringan . 👉tak melekit . 👉mudah kering ❤️Cara guna pun sangat mudah: Selesai makeup, pegang botol lebih kurang 8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 3 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam-jam lamanya😘 Nak dptkan Finishing Spray ni meh whatsapp lina.. Special for CNY #MakeupFree #SkincareFree #MaryKayWorld Lina 019-235 5456
🌸Mary Kay Skinvigorate Brush🌸 Apa fungsi berus ni? 💝mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda 💝mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah 💝menyelesaikan masalah white head dan black head 💝menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri 💝meningkatkan kadar serapan serum di wajah 💝brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan. 💝tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana. Nak free consultant?free sample?free gift?free postage Love, Ind Beauty Consultant 0179417380 Noriah Che Ismail #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu # Kakarykaypengkalanchepa #marykayterengganu #marykaypahang #timewisemiracleset #botanicaleffects #testimonimarykay # hijablista#fashionnista #shudsparklingswan #beautywithconfidence #beautycometoyou #bazaar #kosmetikmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #skincarefree #makeupclassfree #careerpathmarykay
Wahhh Puan Faizah pun dah grab promo CNY dari @hannanmedispa_bangi . Siap dapat freegift skincare lagi uols 😘 So siapa yang belum set appointment jom cepat2 set dan grab harga promo dari kami ❤💕 #CNYpromo #skincarefree #bangi #bangirian #hannanmedispa #drhannan #gongxifacai
Mary Kay Make up Finishing Spray by Skindinavia . . Breathable. Anytime u need help avoiding make up meltdown,a couple of spritzes of MK spray will have u "set"..It worksn on any skin type..even oily skin.Plus it dries quickly and necer feels sticky.Also its a great fresher anytime of the day to keep your face feeling cool.And when u ready to remove ur make up. This lightweight formula washes off as easily as it applies.So lets give your make up the staying power to last when nothing less than picture prefect will do. Shake the bottle.Just hold the bottle 20cm-25cm away and spray face 2-4 times in an "X" and "T" formation. . . .#makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . . www.wasap.my/+60198167696
Packing time utk customer!! Repeat order from Pasir Gudang 😊 #marykayconsultant #free #freemakeup #skincarefree
Alhamdullilah semakin ramai memiliki kulit yg sihat, dgn permulaan basic skincare. Insya allah dpt merawat skin u alls dgn sihat 😊 #freemakeupclass #skincarefree #marykay #terbaikmarykay #beautys #marykaybeauty
Hi uols...nida nak bagi free free ni.. Open sehingga 30 januari jer... Tak nak ke barang free free dari nida.. Apa yg free free tu.. Ha moh la pm cik nida.. Mana tau dapat lipsetik ke, dapat pondesen ke, dapat skin care ke.. Awww tak nok ke nokk??? 017-3157903 #mekapmurahmalaysia #mekapfee #free #skincarefree #murah2 #mahal #pesananbeautyconsultant #nakcantik #nakflawless #nakmekap #nakskincare #mekapmineral #skincarebebasracun
2 cream berbeza tetapi manfaat yang sama. PINK and PURPLE💜💗 Ni adalah makanan tambahan untuk kulit muka anda.Ada beza tau warna PINK dengan PURPLE NI. 🍬DRY SKIN🍬 Intense Moisturizing Cream 🎁Pink KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎈Penghidratan Tambahan untuk Kulit Kering 🎈Khas untuk mereka yang kulit kering. 🎈Mengelakkan pembentukan kedutan halus 🎈Mmenjadikan kulit berseri dan lembut. 🎈Kulit licin dan lembap sehingga 10 jam. 🎈Muka lebih segar sepanjang hari. IMC lebih sesuai utk.. 💁Untuk kulit yang sangat kering dan perlukan lembapan. 💁Sesuai untuk sesiapa yang berdepan dengan Aircond untuk masa yang lama. 👩NORMAL to OILY SKIN👩 Oil Free Hydrating Gel 🎉Purple KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎁Gel yang ringan dan cepat meresap dalam kulit. 🎁Melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak. 🎁Meninggalkan kulit lembap sehingga 10 jam. 🎁Boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya bedak tahan lama. 🎁Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit. 🎁Boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif. 🎁Membina kulit baru yang lagi sihat. 🎁Membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka. OFHG lebih sesuai utk? 😘Untuk kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone.. . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . www.wasap.my/+60198167696
Lama sudah kan iis tak update kosmetik and skin care yang super best ni.. Ha mana yang nak cuba kosmetik iis ni bole la contact iis.. Ketepikan malu kalau nak cantik betul tak..hehe Anggap kita da kawan lama.. #iisMaryKay #beautyconsultantmarykay #lipstickbest #skincarefree
Set melacep . . 1. Pembersihan (Cleanse) – membersihkan dan menanggalkan mekap, kotoran dan minyak dari kulit. 2. Mengeksfolitasi (Mask) – menanggalkan sel kulit mati yang terkumpul di permukaan kulit. 3. Penyegaran (Softener/ Toner) – membersih, menyegar, melembutkan dan melembapkan kulit. 4. Pelembapan (Moisturizer) – menghidratkan semula, menyubur, memperbaiki dan menyeimbangkan kulit. 5. Perlindungan (Sunscreen) – melindungi kulit daripada bahan cemar seperti cahaya matahari dan debu, menyembunyikan ketidaksempurnaan minor dan meratakan tona (nada) kulit. . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . . www.wasap.my/+60198167696
Affordable cruelty free skincare routine (featuring as many national products as possible)!! You all know this one loves a good luxury product, but this one is also on a budget! What are some of your favorite affordable products? I’d love to hear your recommendations. - Cleanser @bioclarity - Hydrating sheet mask @elfcosmetics - Face oil @dermae - Eye cream @zskincosmetics - Vitamin E @cococare_products - Music @adrianmashups . . . . . . . . . . . #playbeautifully #elf #acne #Skincare #skincaregoodies #skincareonabudget #crueltyfree #skincarekorea #skincarejungle #budget #budgetshopping #video #turorialesvideos #veganbeauty #skincareovermakeup #acnetreatment #skincaretips101 #skincarefacts #acnecure #discoverunder100k #skincarefree #skincareobsession #crueltyfreebeauty #crueltyfreeskincare #nontoxicbeauty #howto #skincareshare #greenbeautylover #greenbeautyblogger
Ramai yang tanya.. Kenapa pakai Mary Kay ni naik jerawat? Malu la kawan2 tegur.. Pakai produk mahal tapi jerawat naik bagai cendawan tumbuh.. . Tapi korang tau kan kita ada banyak lapisan kulit. Once dah pakai bahan kimia, lapisan bawah kulit akan rosak dan semakin menipis. Tapi dengan Mary Kay, bahan semulajadi akan bantu sihatkan balik lapisan bawah kulit tu, keluarkan semua kotoran yang ada dan akan berlaku healing crisis.. Pakai bahan kimia 7 tahun tak kan nk elok dalam masa 2-3 hari kan? Banyak tu kotoran nak kena buang. Banyak semak samun dalam kulit yang perlu dibersihkan . Kena yakin dan sabar dengan kesan yang hebat lepas guna Mary Kay. 👸🏻kulit makin cantik. makin sihat dan makin bersih. So anda perlu banyak bersabar dan displin. mula2 memang agak suffer sikit .. Insya Allah kesannye anda akan ditegur oleh rakan2 yang anda kelihatan muda dari usia. 🤗🤗 bagi yang sabar jerr meh dm @ wasap Jue Consultation FREE Skincare FREE Makeup FREE www.wasap.my/60179314248 #MaryKay #skincareFREE #MakeupFREE
Anda pernah dengar tentang Mary Kay tapi tidak pernah cuba produk ini? Berikan no telefon dan saya akan hubungi anda untuk diberikan FREE sampel produk Mary Kay ini. Jika ada di area Putrajaya dan sekitarnya, bolehlah mendapatkan booking date bagi FREE SANTAI SESSION untuk trial produk Mary Kay. Sesi selama 1 jam bergantung kepada keadaan. Jangan lepaskan peluang ya. So untuk dapatkan FREE sampel ini, just drop me "PM SIS"...dan saya akan hubungi anda untuk mendapatkan alamat serta email. Postage pun free. Jom try #putrajaya #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #foundation #wanita #skincarefree #tester #testerskincare #lipstik #noradanish #handbagmurah #handbagoriginal #dexandra
Ada yang tanya mane yang okay? Antara CC cream ke Liquid foundation?Ape beza?Nak amik yang mane?? Okay meh i listkan so that u all boleh nampak ye.. . . 👒CC cream👒 . . -kalau kulit ok takde jerawat or jeragat boleh try cc cream -liquid nya agak nipis dari liquid foundation -Ada spf 15 so dpt melindungi kulit dari sinaran matahari -more natural look -sesuai untuk semua jenis kulit . . 🍬liquid foundation🍬 . . kalau kulit berjerawat boleh juga apply liquid..dapat menutup cela dan parut -liquid sedikit tebal dr cc cream -NO SPF -ada 2 jenis 1)matte- utk kulit combination/berminyak 2)luminous-utk kulit normal dan kering Jom dapatkan satu..wajib ada dalam koleksi make up u all okay😎 💖, Your MK beauty consultant . . My 📲 0198167696 Nuriszuana Mk beauty consultant #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion #fattzura
🎈Loofah body cleanser 🎈Nourishing body lotion 🎈De body spritzer . . - mencipta pengalaman belaian luar biasa -menanggalkan kotoran permukaan kulit -menyegar -melembap Boleh didapati dalam koleksi ilham semulajadi Lotus dan bamboo . . ❤, Nuriszuana Beauty Consultant of Mary Kay http://www.wasap.my/+6019816769 . . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts
OIL FREE MAKEUP REMOVER MARY KAY❤ . . Haii semua🤗. Malam ni sis nak citer sikit pasal Makeup Remover. Bagi yg suke pakai eyeliner, mascara, eyeshadow, eyebrow & lipstick wajib bace sampai habis ye..☝ . . Tau tak makeup mata tak boleh dicuci guna pencuci muka biase atau baby oil? Tak tau kan? . . Kulit Bahagian mata sangat nipis & sensitif. Mesti dilap lembut sahaja menggunakan Oil Free Makeup Remover.. Nak tau ape kebaikannye? . . 1) Tidak mengandungi minyak maka sesuai utk semua jenis kulit . 2) Merupakan salah satu suppliment yang berfungsi membersihkan solekan pada wajah & sekaligus mencuci dan melembapkan kulit . 3) Mengandungi silikon yang mampu merawat & menganjalkan kulit dengan satu sapuan..bukan sekadar mencuci malah merawat kekusaman akibat pemakaiaan makeup terlalu lama & sangat selamat utk mencuci bibir . 4) Mampu menanggalkan makeup jenis Water Proof dengan satu cucian lembut, ringan & nyaman pada muka.. . . Best kann!!. Setiap ladiess wajib ada tau makeup remover ni. Satu simpan dlm handbag..satu lagi letak di rumah. Sentiasa bawa kemana2. Mudah nak solat bila makeup dicuci bersih😍 . . Berminat nak dapatkan? Jom whatsapp sis sekarang ye😘 . . ❤️Atikah 📲011-26384480 . #marykaymakeupremover #makeupremover #oilfreemakeupremover #beautyconsultantmarykay #muabellaz #makeupmalaysia #makeupfree #skincarefree #freemakeover #marykayskincare #skincaremalaysia #marykaymakeup
5 LANGKAH MUDAH UNTUK MENJAGA MUKA? . . 1. Pembersihan (Cleanse) – membersihkan dan menanggalkan mekap, kotoran dan minyak dari kulit. 2. Mengeksfolitasi (Mask) – menanggalkan sel kulit mati yang terkumpul di permukaan kulit. 3. Penyegaran (Softener/ Toner) – membersih, menyegar, melembutkan dan melembapkan kulit. 4. Pelembapan (Moisturizer) – menghidratkan semula, menyubur, memperbaiki dan menyeimbangkan kulit. 5. Perlindungan (Sunscreen) – melindungi kulit daripada bahan cemar seperti cahaya matahari dan debu, menyembunyikan ketidaksempurnaan minor dan meratakan tona (nada) kulit. Nak cuba dulu..Boleh! Jom whatsap saya . . . . ❤, Nuriszuana Independent Beauty Consultant of Mary Kay . . . http://www.wasap.my/+6019816769 . . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts
🌲MARY KAY BAKED CHEEK POWDER🌲 Blusher yang best yang akan membuatkan muka bertambah berseri & muka pun tak pucat Blusher best yang wajib ada dalam handbag & setahun pun tak habis pakai okayy Kelebihan baked cheek powder : ☀ Pigmented and silky formula ☀ Lightweight and highly blendable ☀ Two shades : ❤Giving Heart (Pretty soft pink ) 💙Kind Heart (Baby peach) ☀ Natural glow no chunky glitters or over the top sparkles So sesiapa yang suka blusher yang boleh memberikan effect glowing selepas pakai tapi masih nampak natural boleh try My 📲 0198167696 Nuriszuana Mk beauty consultant #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion #fattzura
👄Serum Marykay👄 Setiap serum ade kelebihan dan khasiat nya. Jenis-jenis serum yang marykay ada secara ringkas nya: 🎈serum melacep- bertindak sebagai agen pencerahan 🎈serum pore minimizer-untuk pori2 kulit 🎈night solution - mempercepat sel baru 🎈lifting serum tw repair- untuk wajah kelihatan lebih muda More info do not hesitate to ctc me . . http://www.wasap.my/+60198167696 . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion #fattzura
Siapa skincare product dia dah nak habis tu.. jom I kasi korang try MaryKay secara percuma je..ye PERCUMA..boleh kenal kulit korang dengan lebih mendalam cara cuci muka yang betul dan belajar asa penjagaan kulit muka..Nak? Jom set appointment okayy 💁 . . http://www.wasap.my/+60198167696 . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion #fattzura
Hi everyone.. nak share tips sikit.. 🌲TIPS MEMILIH SKINCARE🌲 Pilih skincare mengikut umur masing-masing okay...tersalah pilih nanti tak dapat pulak hasil yang u olls inginkan..nak free consultation/sample? Whatsap me 😎 .http://www.wasap.my/+60198167696 . . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion #fattzura
Saya baru buat kelas skincare u olls free tau.. u olls dpt dua dalam satu penjagaan kulit dan makeup.. jom u olls area kl selangor jek .. jom tinggal no phone .. or wasap kat sini #0135357115 #skincarefree #kulitcantik #kulitsehat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitsensitif #foundationmarykay #marykaymalaysia #facialfree #skinvigorate #skinvigoratecleansingbrush #skinvigoratemarykay #melacepsetmarykay #botanicaleffectmarykay #timewisemarykay
Let it Glow! Let it Glow ! Thinking of the perfect gift ideas for ur mom or dad,sibling,or special friend?? . . Here are some of the best gift ideas from MarKay for this holiday season to keep your skin glowing & beautiful in time for Christmas...🎆🎊🌲⛄🍻 . . Anything feels free to wa/dm/pm me . . http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 . . . 💕 Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . .#sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion 🌲🎊🌲🎊🌲🎊🌲🎊🌲🎊🌲
Selamat pagi..hari ni kita apply sikit lipstik limited edition dari mary kay 💜 Moist+matte je feel2 dia bestt Asmidar Beauty consultant mary kay #marykayproduct #marykaykl #sayajualprodukkecantikan #skincare #skincarefree #limitededition
Assalamualaikum & salam Jumaat ladies... . . . . Did you ever dream of working from home? If YES! Then its a NEW BEGINNING..hanya bermula dengan sebuah beg je..😊 Fleksibiliti dan kebebasan. Jika ini kriteria yang anda cari.Yes anda boleh bermula dgn MaryKay. Selain dapat kulit yang cantik dan sihat,hubungan dengan Tuhan & family inshaAllah akan semakin baik. You be your own boss,plan your own work.You buat you dapat.Should you need any further information, please do not hesitate to contact me orait..thanks 😘 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 . . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . .#sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #ilovewhatido #ilovemarykay #HomeiswheretheOfficeis
Assalamualaikum & salam Jumaat ladies... . . . . Did you ever dream of working from home? If YES! Then its a NEW BEGINNING..hanya bermula dengan sebuah beg je..😊 Fleksibiliti dan kebebasan. Jika ini kriteria yang anda cari.Yes anda boleh bermula dgn MaryKay. Selain dapat kulit yang cantik dan sihat,hubungan dengan Tuhan & family inshaAllah akan semakin baik. You be your own boss,plan your own work.You buat you dapat.Should you need any further information, please do not hesitate to contact me orait..thanks 😘 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 . . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . .#sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #ilovewhatido #ilovemarykay #HomeiswheretheOfficeis
Say goodbye to . . -crack -chapped lips . . and say hello to . . -soft -supple -smooth lips . . . Nak try set satin lips ni?? Mesti lah boleh..ring me/pm/dm me okayy http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 . . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . .#sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion
Hello ladies,saya perlukan 3 orang untuk menjadi Beauty consultant MaryKay dan join team saya 😊 Di Marykay,its all about sisterhood.berjaya sama2.pergi bercuti sama2.naik pentas terima jadiah sama2.anda buat anda dapat. Misi saya ialah memperkaya kehidupan wanita lain dan memberi peluang kerjaya kepada wanita lain #womenempoweringwomen Prinsip nak berjaya di MaryKay 1) Tuhan 2) Ibubapa 3) Niat 4) Target 5) Impian 6) Kejayaan InshaAllah join marykay; . . 💝kita boleh jadi boss kepada diri sendiri . . 💝minat dengan ape yang kita buat . . 💝set jadual kerja sendiri . . 💝kereta company bagi..siapa yang tak nak kannn?? Dah get ready nak jadi Beauty consultant ? . . . Pm saya okayy..saya guide anda ❤ . . http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 . . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . .#sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts
Thinking to buy gift for this christmas? Purchase any 2 of these items and ...... . . . GET FREE 1 POUCH + 1 BE EVO SPF 30 . . . Valid till 31 December 2017 . . . http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 . . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . .#sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion
Hello ladies,saya perlukan 3 orang untuk menjadi Beauty consultant MaryKay dan join team saya 😊 Di Marykay,its all about sisterhood.berjaya sama2.pergi bercuti sama2.naik pentas terima jadiah sama2.anda buat anda dapat. Misi saya ialah memperkaya kehidupan wanita lain dan memberi oeluang kerjaya kepada wanita lain #womenempoweringwomen Prinsip nak berjaya di MaryKay 1) Tuhan 2) Ibubapa 3) Niat 4) Target 5) Impian 6) Kejayaan InshaAllah join marykay; . . 💝kita boleh jadi boss kepada diri sendiri . . 💝minat dengan ape yang kita buat . . 💝set jadual kerja sendiri . . 💝kereta company bagi..siapa yang tak nak kannn?? Dah get ready nak jadi Beauty consultant ? . . . Pm saya okayy..saya guide anda ❤ . . http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 . . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . .#sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts
DECEMBER PROMO 📢 . . . 🌲NOTHING OVER RM100! 🌲 . . . BUY ANY 2 OF THE ITEMS, YOU WILL RECEIVE . . 💐FREE BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION SPF30 💐HEART PRINT POUCH . . . PERFECT FOR XMAS GIFT!🌲 . . . 1) MINERAL CHEEK DUO RIPE WATERMELON🍉 2) GLISTENING HORIZON PALLETTE 3) UPBEAT EU DE TOILETTE 4) TRUE DIMENSION LIPSTICK- TANGERINE POP🍊 5) BAKED CHEEK POWDER - KIND HEART/ GIVING HEART❤️ 6) TRUE DIMENSION LIPSTICK- MAGENTA CHILL . . . Promo period 1-31 DEC http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 http://www.wasap.my/+60198167696 . . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts
next page →