#skincarefree

333 posts

Loading...
Karen oggi ci svela la sua esperienza con il siero #idealistporeminimizingskinrefinisher di @esteelauder "Idealist Pore Minimizing non è un semplice siero, ma un vero e proprio trattamento mirato ad azione rapida, che riduce i pori dilatati e ridensifica la superficie cutanea" L'articolo completo su www.ilgiornaledellabellezza.it #skincare #SkincareAndBeauty #skincarebossbabe #skincarewhite #SkincareJournal #skincareadvice #skincareacne #skincarepixie #skincarenerd #skincarefree #skincarethreads
Masalah bekas jerawat? Di sebab kan jerawat yg tumbuh, ada parut2 hitam? Jom pakai dua item ni bole menghalus kan kulit wajah supaya jadi rata dan halus. Fungsi 2 item ini ✔ Menghalus kan kulit wajah ✔ Merawat kulit dgn cara halus ✔ Kurangkan garis halus ✔ Kurangkan parut2 dan lekuk2 jerawat ✔ Membersihkan sel2 kulit mati ✔ Bertindak Serum mengetatkan Pori Jom kita rawat kulit wajah kita yg bermasalah. Ani 0127902793 #marykaykl #marykayshahalam #marykaycheras #marykaylovers #marykayash #skincarefree #markaycantik #marykaylovers #marykayterbaik #marykayperfumes #marykayfree #marykaytop5 #lisasurihani #yusry #ammyrarosli #kulitcantikdansihat #kulitbersihberseri #jerawatnanah #serumjeragat #marykayjb_ #marykaykulaijya
❗❕Paling basic perlu ada pencuci dan pelembab muka BASIC SET CLEANSER AND MOISTURIZER MARY KAY ( mcm foto d bawah )❕❗ . Kenapa perlu ada Cleanser dan Moisturizer? Apa pentingnya 2 benda ni? . Pentingnya adalah untuk penjagaan kulit wajah yang sihat. Selesa ke kulit kering dibiarkan sahaja kering selepas mencuci muka?? Tak selesakan?? . . Yang mempunyai masalah jerawat .. muka berminyak dan adakalanya kering selepas mencuci muka 🤔 Anda pasti dengan keperluan wajah anda Adakah ia sesuai untuk anda? Fikirkan... . . Setiap orang wajib ada pencuci dan pelembap yang bersesuaian dengan kulit wajah. Selepas mencuci kulit akan menjadi kering dan fungsi pelembap adalah mengembalikan kelembapan pada kulit. . . Kulit perlukan kelembapan terutamanya bagi mereka yang mempunyai kulit wajah yang kering, bukan yang kulit kering je tau yang perlukan pelembap ..kulit berminyak dan kombinasi juga wajib ada☝ Jom try secara PERCUMA DILA www.wasap.my/601137192686
Clase del cuidado de la piel para dama y caballero, con resultados espectaculares solo con Mary Kay 💕 totalmente GRATIS ponemos una cita? USAMOS: Miracle set. Mascarilla de carbón. Mascarilla botánica.#cuidadodepiel #marykay #marykaymakeup #marykaybrasil #marykayargentina 💄💄 #makeuptransformation #skincare #skincarefree #mascaras #facial #latinos #independentwoman #venezolanosenorlando #colombianosenpanama #colombianosenorlando #peruanosenorlando #chilenosporelmundo #argentinosenorlando #brasilerosemorlando #orlandoflorida #miami #tampa
Gud Morning Ladies ❤ Mane pilihan awak? Pilihan sy Tranquil Toffee & Rosswood..kedua Lipstick ni menjadi pilihan sy kalau keluar 😉 👄Semi Matte dan Semi Shine👄 👄Lipstick ini sangat selesa Di pakai.. Dalam masa yang sama boleh melembab kan bibir.. So uollz tak perlu risau bibir mengelupas.. 👄Membuat kan bibir Uollz sentiasa memukau dan nampak lagi menawan... Wowww Best sangatt❤❤❤ Ani 0127902793 #marykaymalaysia #marykaykl #marykayusj #marykaycheras #marykayskincare #skincarefree #makeupfree #lipsticksemishine #syjualcosmetic #productberkualiti #stalista #minaz #amyrarosli #errafazira #beautifull #wawazainal #aeiril #kulitcantik #kulitbersih #dematologist #hijabsta #laraalaana #marykayjb #marykaykulai #marykaypasirgudang #marykaypontian #ilovemyjob #imbeautyconsultant
FLASH DEAL. SEPT 25 AND 26 ONLY!!!! BUY SKINMEDICA AWARD WINNING SYSTEM...RECEIVE FREE..FREE..FREE..MICRONEEDLING OR VITALIZE PEEL SAVE $$407!!! #FREE #SKINCAREFREE
Bulan Sept ada PROMO!! Khas utk kecantikan kulit. GEL MASK & OIL FREE HYDRATING GEL yg best Free GEL MASK & Brush Foudation. Best kann 😊 Mouisture Renewing Gel Mask (Sleepy Mask) 🌸 Menbantu kulit licin 🌸 Kulit lebih kelihatan muda 🌸 Membantu kurang kedutan pd wajah 🌸 kulit wajah tidak kering dan sentiasa lembab Kulit yg jenis berminyak / jerawat elok pki OIL FREE HYDRATING GEL. Sebab ape?? Jom tgk kebaikan OFHG ni 😊👇👇👇 *Oil Free Hydrating Gel* ✔ Mengurang kan minyak berlebihan ✔ Meredekan kulit yg jerawat ✔ Mengurang kan keradangan ✔ Tekture yg lembut mudah di serap ✔ Melembabkan kulit tanpa kulit berminyak ✔ Sebagai base utk pemakaian Make up Hehe best kann...jom kita rawat skin dr awal 😉 Free Consultation Ani 0127902793 #marykaykl #marykayshahalam #marykayusj #marykaycheras #marykaysingapore #marykay #marykayskincare #Gelmask #thebestofhgmarykay #skincarefree #makeupclassfree #syjualcosmetic #syjualskincare #productberkualiti #amyrarosli #errafazira #mimilana #athira #hijabsta #beautifull #makeuppengantin #majalahpengantin #marykaypasirgudang #marykayjb #marykaykulai #imbeautyconsultant #ilovemyjob #thebestmarykay #marykaytop5
😍😍Siapa suka pakai Mask? Mary Kay ada pelbagai jenis Mask tau..... Kita nak pakai Mask, kita kene tgk juga mana yang sesuai dengan masalah kulit kita....guna kan mask yg paling sesuai dengan keperluan kulit anda... ❤Charchoal Mask -masalah kulit jerawat -muka berminyak -buang kulit mati -liang pori ❤Malacep Mask -pencerahan kulit - sunburn -tona tak sekata ❤BE Mask -white/blackhead -buang sel-sel mati -bersihkan kulit -kecutkan jerawat dan liang pori ❤Gel Mask -masalah kulit kering -nak tegang/anjalkan kulit -kulit sensitif, kemerah-merahan -anti-aging ❤Facial Peel Mask -sesuai utk 40thn ke atas -mudakan kulit -tegangkan kulit Pakai nipis sudah mencukupi. untuk permulaan pakai cuma 2xseminggu, untuk maintain, pakai seminggu sekali pon ok. . . Tahan sampai setahun taw! 🙌🏻 Seronok kan dapat pakai Mask yang berkualiti, harga berbaloi, tahan lama pula tu. . . Saya pengguna mask BE dan Gel Mask. Saya sangat suka dengan hasilnya.. Kulit bersih, tegang dan nampak lebih muda😍💃🏻
A lovely #sample pack from @esteelauderuk I picked this up in @debenhams and all of them are great. My skin is so soft now and smooth to touch. The 3 minute detox #facemask was so nice and my skin feels tighter and refreshed. I can't wait to buy the full size versions and am feeling pampered relaxed and refreshed . Do try them if you can they are really worth it It included •Perfectly clean multi action foam cleanser purifying mask •DayWear multi protection anti oxident 24hr cream •DayWear eye cooling anti-oxident gel creme •NightWear Plus Anti-oxident detox creme •Nightwear Plus 3 minute Detox Mask •Advanced Night Repair Synchonized Complex II These are definitely going on my top shelf and in my top buys #beauty #skinfix #skincarefree #skincare #facemasks #serums #beauty4u #freesamples #daywear #esteelauder #face #pamper #pure #beautyreview #productreview #skincareroutine
CLOSED *******GIVEAWAY TIME****** . We are giving away skin care ESSENTIALS for glowing skin. . Skin care package valued at $150 . 🌿Cleanser 🌿Bamboo and Hyaluronic Spritz 🌿Day Moisturizer 🌿Pumice and Jojoba Face scrub or Dead sea mud mask . 🌿Night serum . To qualify for this giveaway, you must 1. Like this post 2. Follow @eohealing 3. Tag your family & friends in the comment section to gain an extra entry (each tag is an extra entry) . We will announce the lucky winner on September 28, 2018 at 10 pm. . The contest is open worldwide. The winner must be responsible for shipping or pick up can be arranged if you are local to us in Surrey, BC. . Good luck everyone. . . . #eo #eohealing #essentialoils #giveaway #winfreestuff #skincarefree #enternowtowin #allnatural #greenbeauty #plantbased #vancouver #shoplocal #freegoodies #madeincanada #loveskincare #facialcare #facescrub
Gud Morning! Promo sept, pagi2 share sikit...sebelum keluar jom kita nmpk cantik dan kemas 😊 *Foudation* 🌸Ringan kat wajah 🌸Menutup cela wajah 🌸Ada Vitamin E 🌸Tidak sumbat Pori 🌸kekemasan yg cantik 2. *Sheer Dimension Powder* (Blusher) 🌸Nampak Glowing 🌸Effect yg kemas *FREE!!* *Tanslucent Powder* 🌸Sangat Ringan 🌸Mengawal kilatan 🌸Membuat Makeup nmpk segar 🌸sesuai dgn semua jenis kulit Ani 0127902793 #MarykayConsultant #Marykaykljb #MarykayTerbaik #MakeupClassFree #SkincareFree #Beautifull
*Skin care* Eccomiii sono ancora tra di voi.. scusate l'assenza ma questo mese di mare sta volando... Ieri nel mio negozietto di fiducia ho acquistato le maschere @garnieritalia #Hydrabomb e le trovo fantastiche... Ovviamente ce ne sono di diversi tipi ma io ho acquistato quella per pelli grasse o miste... E mi sto trovando benissimo.. L'ho fatta ieri sera ma è talmente carica di prodotto che l'ho riapplicata oggi e potrei usarla anche una terza volta... La pelle risulta immediatamente opacizzata... tutti i brufolini che mi ha provocato sia il sole che l'olio abbronzante stanno scomparendo 💪 La promuovo a pieni voti anche perché l'ho pagata solo 1,90€ (su Amazon viene 3,75€ più spese di spedizione 😂) ..e mi sembra un ottimo prezzo visto che posso utilizzarla più volte😂 . . . #garnier #maschera #mare #Skincare #skincarepro #skincarecream #skincarepassion #skincaresample #skincarecoach #skincarefree #skincarealkhemist #skincareforhimandher #skincareonline #skincare #skincarebrands #skincarerutine #skincaretherapist #skincaretreatment #skincareconsulant #viso #skin #like #like4like #follow #followme #followforlike #follow4follow
Assalamualaikum. Pagi semua, salam penghulu segala hari. . #marykayBeautyConsultant #pmforfreeconsultation #freebeautyclass #makeupfree #skincarefree
#throwback Alhamdulillah... Selesai skincare Mary Kay bersama Puan Zura.. Thanks akk sbb really supportive. Nurul suka memperkaya wanita dekat luar Nurul suka berkongsi dgn org ap yg Nurul rasa best😍😍 Ad yg nk try jugak? Meh roger kt kitaaaa..😊😊 #marykaymalaysia #skincarefree #sihatdancantik #lebihselamat
Set rawatan utk kulit kering! . Siapa yg mempunyai kulit kering, penuaan cpt berlaku. Kulit terkopek2. Jom kita tgk set basic ini. CLEANSER BOTANICAL EFFECT 1.Dapat membersih segala kotoran / mekap / hama/ habuk serta dpt menyegarkan kulit. Bantu kekal utk kulit jadi sihat. INTENSE MOUSTURIZING CREAM 2. Amat membantu utk lembab kan kulit. Sekira nya kulit jenis kering lebih kan pelembab supaya kulit ke tahap optimum dan dpt membentuk lapisan perlindungan serta menghaluskan kulit yg baik dan sihat. . So hasil guna dua item ini dapat membantu normal kan kembali kulit wajah anda. Nak Free consultation sila watsapp sy utk lebih detail Ani 0127902793 #skincarefree #setrawatan #freeclass #marykayproduct #iluvmyjob #majalahpengatin #botanicaleffects #timewise #lipstickmatte
Like it? 👉 place an Order.. Love it? 👉 host a party.. Want it all?👉 join my team.. I am Independent Beauty Consultant Mary Kay are ready to consult your BEAUTY & HEALTHY SKIN. Come and ask me how, how and how to make it happen..☺☺😇 #marykaymalaysia #independentbeautyconsultant #consultantfree #makeupparty #lipstikparty #skincarefree
I can do anything for 60 days if it brings results like this 👏🏼 #glowing #eyecreamisamust
OIL FREE MAKEUP REMOVER ❤ . Malam ni sis nak citer sikit pasal Makeup Remover. Bagi yg suke pakai eyeliner, mascara, eyeshadow, eyebrow & lipstick wajib bace sampai habis ye..☝ . . Tau tak makeup mata tak boleh dicuci guna pencuci muka biase atau baby oil? Tak tau kan? . . Kulit Bahagian mata sangat nipis & sensitif. Mesti dilap lembut sahaja menggunakan Oil Free Makeup Remover.. Nak tau ape kebaikannye? . . 1️⃣ Tidak mengandungi minyak maka sesuai utk semua jenis kulit . 2️⃣ Merupakan salah satu suppliment yang berfungsi membersihkan solekan pada wajah & sekaligus mencuci dan melembapkan kulit . 3️⃣ Mengandungi silikon yang mampu merawat & menganjalkan kulit dengan satu sapuan..bukan sekadar mencuci malah merawat kekusaman akibat pemakaiaan makeup terlalu lama & sangat selamat utk mencuci bibir . 4️⃣ Mampu menanggalkan makeup jenis Water Proof dengan satu cucian lembut, ringan & nyaman pada muka. . Best kann? Setiap ladiess wajib ada tau makeup remover ni. Satu simpan dlm handbag..satu lagi letak di rumah. Sentiasa bawa kemana2. Mudah nak solat bila makeup dicuci bersih😍 . . Berminat nak dapatkan? Jom whatsapp sis sekarang ! . ☎ Ira | 010-4053004 Mary Kay Sales Director . . #marykaymakeupremover #makeupremover #oilfreemakeupremover #beautyconsultantmarykay #muabellaz #makeupmalaysia #makeupfree #skincarefree #freemakeover #marykayskincare #skincaremalaysia #marykaymakeup
*video* Eccomi qui con un nuovo video molto casalingo e molto vergognoso😂 Oggi vi propongo la maschera di @sephora al The verde che serve ad opacizzare la pelle e a togliere le imperfezioni... Dietro viene riportato: Maschera arricchita con estratti di the verde che serve per opacizzare la pelle e per togliere le imperfezioni! Va applicata per 15 minuti e poi tolta senza bisogno di risciacquo 😊😎 Io l'ho tenuta 15 minuti ma avevo ancora chili e chili di prodotto sia sul viso che nella bustina, quindi ho preso il panno rosa e l'ho rimesso sopra al tessuto che avevo in faccia e l'ho rimessa nella bustina in modo tale da usarla altra volte. Non ho sciacquato il viso ma ho massaggiato il prodotto in eccesso, però mi da molto fastidio sul viso, sento come se avessi del miele in faccia...penso di fare comunque un risciacquo! Mi sono accorta che nel video non avevo tirato giù la parte da mettere sul naso😂😂😂😂🤣oppppsss...voi fatelo! E fatevi anche due risate perché in questo video sono proprio scema😂😂 Voi l'avete provata? . . . #Skincare #skincarepro #skincarecream #skincarepassion #skincaresample #skincarecoach #skincarefree #skincarealkhemist #skincareforhimandher #skincareonline #skincare #skincarebrands #skincarerutine #skincaretherapist #skincaretreatment #skincareconsulant #viso #mascheraintessuto #sephora #skin #like #like4like #follow #followme #followforlike #follow4follow
FREEBIES! Yes it’s absolutely free.... get one of these with any order placed today!!! Ends 12am! 🛍 Call 07044550005 or dm to order . . . . . . . . . #friday #fridaysales #thebodyshopsales #thebodyshopfree #freebies #skincarefree #freeconsultation #free #thebodyshop #thebodyshopng #thebodyshopnigeria #thebodyshopporthacourt #thebodyshoplagos #thebodyshopng
*Recensione* Buongiorno a tutti😘😘 Ecco a voi un post dove vi parlo del latte detergente Skin Active di @garnieritalia È una formula fresca studiata per pelli grasse o miste ed è ottimo abbianato all'acqua micellare Garnier per pelli grasse o miste! Applicato sul viso con un dischetto di cotone dona freschezza e pulisce bene il viso da ogni impurità! Dopo averlo applicato e massaggiato per qualche minuto passo un altro discetto con l'acqua micellare e poi risciacquo tutto con acqua💪😊 L'avete mai provato? Fatemi sapere cosa ne pensate😘 . . . #Skincare #skincarepro #skincarecream #skincarepassion #skincaresample #skincarecoach #skincarefree #skincarealkhemist #skincareforhimandher #skincareonline #skincare #skincarebrands #skincarerutine #skincaretherapist #skincaretreatment #skincareconsulant #viso #skin #like #like4like #follow #followme #followforlike #follow4follow
BOTANICAL EFFECTS . Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: . F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminya . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. . Formula 3: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Memulihkan keseimbangan kulit - Mengurangkan saiz pori - Membantu mengawal minyak - Kulit kelihatan muda dan segar . So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus dm/pm aini 😉😉 . Beauty Consultant Aini 01136504017 #makeupclass #skincareclass #makeupfree #skincarefree #beautyconsultant
BOTANICAL EFFECTS . Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: . F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminya . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊 . Formula 2: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Meninggalkan kulit berasa sihat - Mencergaskan kulit - Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 . So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus dm/pm aini 😉😉 . Beauty Consultant Aini 01136504017 #makeupclass #skincareclass #makeupfree #skincarefree #beautyconsultant
BOTANICAL EFFECTS . Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: . F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminya . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊 . Untuk formula 1: 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta - Meninggalkan kulit berasa selesa - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 . So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus dm/pm aini 😉😉 . Beauty Consultant Aini 01136504017 #makeupclass #skincareclass #makeupfree #skincarefree #beautyconsultant
Assalam.Morning semua. Saya ada buat open DIY FACIAL di DPP.Sepanjang bln Ramadhan 9-12.Tak ade ceramah² just datang dan balik gitew jek.Brg semua disediakan.Terbuka kpd Lelaki dan Perempuan.InShaAllah,4minggu buat,wajah bersih berhari raya.😊.Buat appt dulu sblm dtg dikhuatiri penuh. Panjang²kan ke sahabat anda 😊 #facialfree #skincarefree #facial
MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular sekarang. Kenapa popular? Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel sel kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita! Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan. Woww 😱 😍 Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni. Bahaya tak? Nope! Tak bahaya langsung. Sumber glycolic acid adalah semulajadi. Ekstrak dari tebu! TIMEWISE REPAIR ni untuk mereka yang berusia 40tahun dan keatas. Nak try...? Pm okey.... Lina Independent Beauty Comsultant www.wasap.my/60192355456 #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySeremban #MakeupClassFree #SkincareFree
*Videooo* Buongiorno e buona domenica a tutti 😘❤️😘 Volevo mostrarvi un video che ho fatto ieri sera, lo so è un po' lunghino ma non l'ho editato! Vi mostro la linea Sebo Vegetal di @yvesrocheritalia Invece Instagram è cattivo e me l'ha tagliato😂 Nel video procedevo con il risciacquo e vi dicevo che erano prodotti molto buoni e che pulivano bene il viso...dopo ho applicato la crema viso della stessa linea et voilà...skin care terminata😘😘😘😘 Se avete domande scrivetemi 😘😘 . . . . #skincarecream #skincarepassion #skincaresample #skincare #skincarecoach #skincarefree #skincareaccount #skincarestartswithasip #skincarealkhemist #skincareforher #skincareonline #skincaresolo #skincarebeyondclean #skincarebox #skincarerutine #skincaretherapist #skincaretreatment #skincareconsulant
LIMITED EDITION ‼️ LIMITED EDITION ‼️ eyecolor pallette 👁 khas untuk bulan April onlyy ✅ Come grab Now ‼️ #marykaylover #marykaymalaysia #women #independent #girl #eyecolor #cantik #kualalumpur #selangor #beautyconsultant #skincarefree
BOTANICAL EFFECTS . Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: . F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminya . Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊 . Untuk formula 1: 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta - Meninggalkan kulit berasa selesa - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 . Formula 2: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Meninggalkan kulit berasa sihat - Mencergaskan kulit - Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 . Formula 3: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Memulihkan keseimbangan kulit - Mengurangkan saiz pori - Membantu mengawal minyak - Kulit kelihatan muda dan segar . So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus dm/pm aini 😉😉 . Beauty Consultant Aini 01136504017 #makeupclass #skincareclass #makeupfree #skincarefree #beautyconsultant
Sis share gambar bercahhhayyyaaaa nurrr mlm ni dan jangan ade yg muntah pulak kang.. Best bila pakai mary kay, bnyak perubahan.. Siapa yg belum cuba lagi, nak cuba tak? Free je kot.. Ermm masuk toilet pun bayar tau tau cuolsss Ok nunite semua💋 #freetest #skincarefree #skincare #skincareclass #marykaymalaysia #marykay
👄NEW Gel Semi-Shine Lipstick👄 . . 🍍 LONG WEARING 🍍SMOOTH GLIDING 🍍HIGHLY PIGMENTED . . WHY SEMI SHINE LIPSTICK by MARY KAY ? . . 💋Tahan lebih 24 jam 💋Bibir terasa ringan bila apply 💋 ADVANCE TEHNOLOGY untuk memastikan color lipstick kekal sempurna dekat bibir WAJIB ada at least satu dalam handbag ☝ . . So, nak fikir apa lagi. Ada 90 days warranty lagi... Feels free to contact me . . ❤, Nuriszuana Your IBC . . www.wasap.my/+60198167696 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
👄NEW Gel Semi-Shine Lipstick👄 . . 🍍 LONG WEARING 🍍SMOOTH GLIDING 🍍HIGHLY PIGMENTED . . WHY SEMI SHINE LIPSTICK by MARY KAY ? . . 💋Tahan lebih 24 jam 💋Bibir terasa ringan bila apply 💋 ADVANCE TEHNOLOGY untuk memastikan color lipstick kekal sempurna dekat bibir WAJIB ada at least satu dalam handbag ☝ . . So, nak fikir apa lagi. Ada 90 days warranty lagi... Feels free to contact me . . ❤, Nuriszuana Your IBC . . www.wasap.my/+60198167696 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
👄NEW Gel Semi-Shine Lipstick👄 . . 🍍 LONG WEARING 🍍SMOOTH GLIDING 🍍HIGHLY PIGMENTED . . WHY SEMI SHINE LIPSTICK by MARY KAY ? . . 💋Tahan lebih 24 jam 💋Bibir terasa ringan bila apply 💋 ADVANCE TEHNOLOGY untuk memastikan color lipstick kekal sempurna dekat bibir WAJIB ada at least satu dalam handbag ☝ . . So, nak fikir apa lagi. Ada 90 days warranty lagi... Feels free to contact me . . ❤, Nuriszuana Your IBC . . www.wasap.my/+60198167696 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
👄NEW Gel Semi-Shine Lipstick👄 . . 🍍 LONG WEARING 🍍SMOOTH GLIDING 🍍HIGHLY PIGMENTED . . WHY SEMI SHINE LIPSTICK by MARY KAY ? . . 💋Tahan lebih 24 jam 💋Bibir terasa ringan bila apply 💋 ADVANCE TEHNOLOGY untuk memastikan color lipstick kekal sempurna dekat bibir WAJIB ada at least satu dalam handbag ☝ . . So, nak fikir apa lagi. Ada 90 days warranty lagi... Feels free to contact me . . ❤, Nuriszuana Your IBC . . www.wasap.my/+60198167696 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
🍍NEW SEMI GEL SHINE LIPSTICK🍍 . . NEW 9 SHADES COLOUR WITH NEW FORMULA TEXTURE . . 👄Formula gel yang moist di bibir 👄Sangat sesuai merawat bibir 👄Mempunyai vitamin . . Whatsap me for 15% less 🎈🎉🎈🎉 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . . ❤ Your IBC Nuriszuana . . . www.wasap.my/+60198167696
🍍NEW SEMI GEL SHINE LIPSTICK🍍 . . NEW 9 SHADES COLOUR WITH NEW FORMULA TEXTURE . . 👄Formula gel yang moist di bibir 👄Sangat sesuai merawat bibir 👄Mempunyai vitamin . . Whatsap me for 15% less 🎈🎉🎈🎉 . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . . ❤ Your IBC Nuriszuana . . . www.wasap.my/+60198167696
Hi akak akak.. adik adik.. abang abang mak cik pak cik semuaaa🙋🏻‍♀️ Santai petang.. Asar pun masuk daa.. Sambil duduk makan pisang goreng ke.. santai minum petang ke... Nurul nk share tentang kesihatan kulit Nurul yg semakin hari semakin menawan.. aiceh! 🙈 Ye betul. Mmg menawan sbb dpt treat skincare dgn produk yg baik dan betul. Dan 1 month plus ye Nurul guna melacep.🤗 memg terbaik👍🏻 Ditambah pula dgn supplement lain, OFHG, Replinishing serum C+ dan timewise miracle set yg membuatkan kulit muka Nurul nmpk lebih tegang, anjal dan awet muda.☺️ Haaa korg nak juga? Boleh2... meh, kita borak2 minum kopi lepas Maghrib nanti.. Wasap je nk jumpa kat mana area Muar ni.. #bandarmuar www.wasap.my/0183667448 💋Nurul || TB BEAUTY CONSULTANT MARY KAY #marykaymalaysia #muarjohor #skincarefree #freemarykayconsultation
THE LIMITED EDITION PURPLE SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH IS BACKKKKK !!! . . Muncul hanya setahun sekali ! . . 🍍85% lagi bersih dr menggunakan tangan.KENA CUBA! . 🍍Liang pori bersih dari debu dan kotoran. . 🍍Next skincare step yang kita apply akan lebih efektif dan baik penyerapannya. . WARRANTY : SETAHUN . Include :- 🍍Batteries 🍍2 skinvigorate headbrush 🍍Skinvigorate body . 🍍KELEBIHAN 🎈Membersih dengan efektif 🎈Hilangkan whitehead/blackhead degil 🎈Mencerahkan kulit wajah 🎈Membersihkan pori2 secara halus & efektif Klik link at bio for more info👇 . . http://www.wasap.my/+60198167696 . . ❤ Nuris, Your Independent beauty consultant . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
THE LIMITED EDITION PURPLE SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH IS BACKKKKK !!! . . Muncul hanya setahun sekali ! . . 🍍85% lagi bersih dr menggunakan tangan.KENA CUBA! . 🍍Liang pori bersih dari debu dan kotoran. . 🍍Next skincare step yang kita apply akan lebih efektif dan baik penyerapannya. . WARRANTY : SETAHUN . Include :- 🍍Batteries 🍍2 skinvigorate headbrush 🍍Skinvigorate body . 🍍KELEBIHAN 🎈Membersih dengan efektif 🎈Hilangkan whitehead/blackhead degil 🎈Mencerahkan kulit wajah 🎈Membersihkan pori2 secara halus & efektif Klik link at bio for more info👇 . . http://www.wasap.my/+60198167696 . . ❤ Nuris, Your Independent beauty consultant . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct
~Risau makeup tak tahan lama?Pagi makeup, tengah hari makeup dah hilang? ~Makeup bercapuk akibat berpeluh?Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini. ❤️Kelebihan Makeup Finishing Spray ni ialah: 👉tahan sehingga 16 jam . 👉bebas minyak . 👉ringan . 👉tak melekit . 👉mudah kering ❤️Cara guna pun sangat mudah: Selesai makeup, pegang botol lebih kurang 8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 3 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam-jam lamanya😘 Nak dptkan Finishing Spray ni meh whatsapp lina.. Special for CNY #MakeupFree #SkincareFree #MaryKayWorld Lina 019-235 5456
🌸Mary Kay Skinvigorate Brush🌸 Apa fungsi berus ni? 💝mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda 💝mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah 💝menyelesaikan masalah white head dan black head 💝menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri 💝meningkatkan kadar serapan serum di wajah 💝brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan. 💝tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana. Nak free consultant?free sample?free gift?free postage Love, Ind Beauty Consultant 0179417380 Noriah Che Ismail #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu # Kakarykaypengkalanchepa #marykayterengganu #marykaypahang #timewisemiracleset #botanicaleffects #testimonimarykay # hijablista#fashionnista #shudsparklingswan #beautywithconfidence #beautycometoyou #bazaar #kosmetikmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #skincarefree #makeupclassfree #careerpathmarykay
Wahhh Puan Faizah pun dah grab promo CNY dari @hannanmedispa_bangi . Siap dapat freegift skincare lagi uols 😘 So siapa yang belum set appointment jom cepat2 set dan grab harga promo dari kami ❤💕 #CNYpromo #skincarefree #bangi #bangirian #hannanmedispa #drhannan #gongxifacai
Mary Kay Make up Finishing Spray by Skindinavia . . Breathable. Anytime u need help avoiding make up meltdown,a couple of spritzes of MK spray will have u "set"..It worksn on any skin type..even oily skin.Plus it dries quickly and necer feels sticky.Also its a great fresher anytime of the day to keep your face feeling cool.And when u ready to remove ur make up. This lightweight formula washes off as easily as it applies.So lets give your make up the staying power to last when nothing less than picture prefect will do. Shake the bottle.Just hold the bottle 20cm-25cm away and spray face 2-4 times in an "X" and "T" formation. . . .#makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . . www.wasap.my/+60198167696
Packing time utk customer!! Repeat order from Pasir Gudang 😊 #marykayconsultant #free #freemakeup #skincarefree
Alhamdullilah semakin ramai memiliki kulit yg sihat, dgn permulaan basic skincare. Insya allah dpt merawat skin u alls dgn sihat 😊 #freemakeupclass #skincarefree #marykay #terbaikmarykay #beautys #marykaybeauty
Hi uols...nida nak bagi free free ni.. Open sehingga 30 januari jer... Tak nak ke barang free free dari nida.. Apa yg free free tu.. Ha moh la pm cik nida.. Mana tau dapat lipsetik ke, dapat pondesen ke, dapat skin care ke.. Awww tak nok ke nokk??? 017-3157903 #mekapmurahmalaysia #mekapfee #free #skincarefree #murah2 #mahal #pesananbeautyconsultant #nakcantik #nakflawless #nakmekap #nakskincare #mekapmineral #skincarebebasracun
2 cream berbeza tetapi manfaat yang sama. PINK and PURPLE💜💗 Ni adalah makanan tambahan untuk kulit muka anda.Ada beza tau warna PINK dengan PURPLE NI. 🍬DRY SKIN🍬 Intense Moisturizing Cream 🎁Pink KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎈Penghidratan Tambahan untuk Kulit Kering 🎈Khas untuk mereka yang kulit kering. 🎈Mengelakkan pembentukan kedutan halus 🎈Mmenjadikan kulit berseri dan lembut. 🎈Kulit licin dan lembap sehingga 10 jam. 🎈Muka lebih segar sepanjang hari. IMC lebih sesuai utk.. 💁Untuk kulit yang sangat kering dan perlukan lembapan. 💁Sesuai untuk sesiapa yang berdepan dengan Aircond untuk masa yang lama. 👩NORMAL to OILY SKIN👩 Oil Free Hydrating Gel 🎉Purple KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎁Gel yang ringan dan cepat meresap dalam kulit. 🎁Melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak. 🎁Meninggalkan kulit lembap sehingga 10 jam. 🎁Boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya bedak tahan lama. 🎁Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit. 🎁Boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif. 🎁Membina kulit baru yang lagi sihat. 🎁Membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka. OFHG lebih sesuai utk? 😘Untuk kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone.. . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . www.wasap.my/+60198167696
Lama sudah kan iis tak update kosmetik and skin care yang super best ni.. Ha mana yang nak cuba kosmetik iis ni bole la contact iis.. Ketepikan malu kalau nak cantik betul tak..hehe Anggap kita da kawan lama.. #iisMaryKay #beautyconsultantmarykay #lipstickbest #skincarefree
Set melacep . . 1. Pembersihan (Cleanse) – membersihkan dan menanggalkan mekap, kotoran dan minyak dari kulit. 2. Mengeksfolitasi (Mask) – menanggalkan sel kulit mati yang terkumpul di permukaan kulit. 3. Penyegaran (Softener/ Toner) – membersih, menyegar, melembutkan dan melembapkan kulit. 4. Pelembapan (Moisturizer) – menghidratkan semula, menyubur, memperbaiki dan menyeimbangkan kulit. 5. Perlindungan (Sunscreen) – melindungi kulit daripada bahan cemar seperti cahaya matahari dan debu, menyembunyikan ketidaksempurnaan minor dan meratakan tona (nada) kulit. . . #makeupproduct #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovewhatido #ilovemarykayproduct . . www.wasap.my/+60198167696
Affordable cruelty free skincare routine (featuring as many national products as possible)!! You all know this one loves a good luxury product, but this one is also on a budget! What are some of your favorite affordable products? I’d love to hear your recommendations. - Cleanser @bioclarity - Hydrating sheet mask @elfcosmetics - Face oil @dermae - Eye cream @zskincosmetics - Vitamin E @cococare_products - Music @adrianmashups . . . . . . . . . . . #playbeautifully #elf #acne #Skincare #skincaregoodies #skincareonabudget #crueltyfree #skincarekorea #skincarejungle #budget #budgetshopping #video #turorialesvideos #veganbeauty #skincareovermakeup #acnetreatment #skincaretips101 #skincarefacts #acnecure #discoverunder100k #skincarefree #skincareobsession #crueltyfreebeauty #crueltyfreeskincare #nontoxicbeauty #howto #skincareshare #greenbeautylover #greenbeautyblogger
Ramai yang tanya.. Kenapa pakai Mary Kay ni naik jerawat? Malu la kawan2 tegur.. Pakai produk mahal tapi jerawat naik bagai cendawan tumbuh.. . Tapi korang tau kan kita ada banyak lapisan kulit. Once dah pakai bahan kimia, lapisan bawah kulit akan rosak dan semakin menipis. Tapi dengan Mary Kay, bahan semulajadi akan bantu sihatkan balik lapisan bawah kulit tu, keluarkan semua kotoran yang ada dan akan berlaku healing crisis.. Pakai bahan kimia 7 tahun tak kan nk elok dalam masa 2-3 hari kan? Banyak tu kotoran nak kena buang. Banyak semak samun dalam kulit yang perlu dibersihkan . Kena yakin dan sabar dengan kesan yang hebat lepas guna Mary Kay. 👸🏻kulit makin cantik. makin sihat dan makin bersih. So anda perlu banyak bersabar dan displin. mula2 memang agak suffer sikit .. Insya Allah kesannye anda akan ditegur oleh rakan2 yang anda kelihatan muda dari usia. 🤗🤗 bagi yang sabar jerr meh dm @ wasap Jue Consultation FREE Skincare FREE Makeup FREE www.wasap.my/60179314248 #MaryKay #skincareFREE #MakeupFREE
Anda pernah dengar tentang Mary Kay tapi tidak pernah cuba produk ini? Berikan no telefon dan saya akan hubungi anda untuk diberikan FREE sampel produk Mary Kay ini. Jika ada di area Putrajaya dan sekitarnya, bolehlah mendapatkan booking date bagi FREE SANTAI SESSION untuk trial produk Mary Kay. Sesi selama 1 jam bergantung kepada keadaan. Jangan lepaskan peluang ya. So untuk dapatkan FREE sampel ini, just drop me "PM SIS"...dan saya akan hubungi anda untuk mendapatkan alamat serta email. Postage pun free. Jom try #putrajaya #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #foundation #wanita #skincarefree #tester #testerskincare #lipstik #noradanish #handbagmurah #handbagoriginal #dexandra
Ada yang tanya mane yang okay? Antara CC cream ke Liquid foundation?Ape beza?Nak amik yang mane?? Okay meh i listkan so that u all boleh nampak ye.. . . 👒CC cream👒 . . -kalau kulit ok takde jerawat or jeragat boleh try cc cream -liquid nya agak nipis dari liquid foundation -Ada spf 15 so dpt melindungi kulit dari sinaran matahari -more natural look -sesuai untuk semua jenis kulit . . 🍬liquid foundation🍬 . . kalau kulit berjerawat boleh juga apply liquid..dapat menutup cela dan parut -liquid sedikit tebal dr cc cream -NO SPF -ada 2 jenis 1)matte- utk kulit combination/berminyak 2)luminous-utk kulit normal dan kering Jom dapatkan satu..wajib ada dalam koleksi make up u all okay😎 💖, Your MK beauty consultant . . My 📲 0198167696 Nuriszuana Mk beauty consultant #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion #fattzura
🎈Loofah body cleanser 🎈Nourishing body lotion 🎈De body spritzer . . - mencipta pengalaman belaian luar biasa -menanggalkan kotoran permukaan kulit -menyegar -melembap Boleh didapati dalam koleksi ilham semulajadi Lotus dan bamboo . . ❤, Nuriszuana Beauty Consultant of Mary Kay http://www.wasap.my/+6019816769 . . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts
OIL FREE MAKEUP REMOVER MARY KAY❤ . . Haii semua🤗. Malam ni sis nak citer sikit pasal Makeup Remover. Bagi yg suke pakai eyeliner, mascara, eyeshadow, eyebrow & lipstick wajib bace sampai habis ye..☝ . . Tau tak makeup mata tak boleh dicuci guna pencuci muka biase atau baby oil? Tak tau kan? . . Kulit Bahagian mata sangat nipis & sensitif. Mesti dilap lembut sahaja menggunakan Oil Free Makeup Remover.. Nak tau ape kebaikannye? . . 1) Tidak mengandungi minyak maka sesuai utk semua jenis kulit . 2) Merupakan salah satu suppliment yang berfungsi membersihkan solekan pada wajah & sekaligus mencuci dan melembapkan kulit . 3) Mengandungi silikon yang mampu merawat & menganjalkan kulit dengan satu sapuan..bukan sekadar mencuci malah merawat kekusaman akibat pemakaiaan makeup terlalu lama & sangat selamat utk mencuci bibir . 4) Mampu menanggalkan makeup jenis Water Proof dengan satu cucian lembut, ringan & nyaman pada muka.. . . Best kann!!. Setiap ladiess wajib ada tau makeup remover ni. Satu simpan dlm handbag..satu lagi letak di rumah. Sentiasa bawa kemana2. Mudah nak solat bila makeup dicuci bersih😍 . . Berminat nak dapatkan? Jom whatsapp sis sekarang ye😘 . . ❤️Atikah 📲011-26384480 . #marykaymakeupremover #makeupremover #oilfreemakeupremover #beautyconsultantmarykay #muabellaz #makeupmalaysia #makeupfree #skincarefree #freemakeover #marykayskincare #skincaremalaysia #marykaymakeup
5 LANGKAH MUDAH UNTUK MENJAGA MUKA? . . 1. Pembersihan (Cleanse) – membersihkan dan menanggalkan mekap, kotoran dan minyak dari kulit. 2. Mengeksfolitasi (Mask) – menanggalkan sel kulit mati yang terkumpul di permukaan kulit. 3. Penyegaran (Softener/ Toner) – membersih, menyegar, melembutkan dan melembapkan kulit. 4. Pelembapan (Moisturizer) – menghidratkan semula, menyubur, memperbaiki dan menyeimbangkan kulit. 5. Perlindungan (Sunscreen) – melindungi kulit daripada bahan cemar seperti cahaya matahari dan debu, menyembunyikan ketidaksempurnaan minor dan meratakan tona (nada) kulit. Nak cuba dulu..Boleh! Jom whatsap saya . . . . ❤, Nuriszuana Independent Beauty Consultant of Mary Kay . . . http://www.wasap.my/+6019816769 . . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayasukaskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #titiancinta #ilovemarykay #iamwaiting #ilovemarykay #ilovemarykayproducts
🌲MARY KAY BAKED CHEEK POWDER🌲 Blusher yang best yang akan membuatkan muka bertambah berseri & muka pun tak pucat Blusher best yang wajib ada dalam handbag & setahun pun tak habis pakai okayy Kelebihan baked cheek powder : ☀ Pigmented and silky formula ☀ Lightweight and highly blendable ☀ Two shades : ❤Giving Heart (Pretty soft pink ) 💙Kind Heart (Baby peach) ☀ Natural glow no chunky glitters or over the top sparkles So sesiapa yang suka blusher yang boleh memberikan effect glowing selepas pakai tapi masih nampak natural boleh try My 📲 0198167696 Nuriszuana Mk beauty consultant #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion #fattzura
👄Serum Marykay👄 Setiap serum ade kelebihan dan khasiat nya. Jenis-jenis serum yang marykay ada secara ringkas nya: 🎈serum melacep- bertindak sebagai agen pencerahan 🎈serum pore minimizer-untuk pori2 kulit 🎈night solution - mempercepat sel baru 🎈lifting serum tw repair- untuk wajah kelihatan lebih muda More info do not hesitate to ctc me . . http://www.wasap.my/+60198167696 . . ❤ Nuriszuana, Marykay Independent Beauty Consultant . . #sayasukamakeup #sayajualmakeup #sayajualskincare #marykaykl #marykayselangor #johorbahru #singapore #kualalumpur #petalingjaya #bazarpaknil #bazarramadhan #trendmakeup2017 #trendmakeup2018 #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeupmarykay #marykaybeautyconsultant #independentmarykaybeautyconsultant #sayabuatskincareclass #makeupfree #skincarefree #marykayskincarethebest #marykayskincaremalaysia #ilovemarykay #ilovemarykay #ilovemarykayproducts #christmaspromotion #christmaspromo #xmaspromo #xmaspromotion #fattzura
next page →