#slim

4,492,226 posts

Loading...
Macetnyaaaa Jakarta di hari Minggu... Sempet2nya edit foto Devo-Revo KF. 😂😂😂 . Maafkan aku yang dulu. 😆😆😆 Sayang E-KTP (kiri) sdh ga bs foto ulang hiks. Yg kanan foto baru di SIM. 🎶 Masih lumayan yaaa Passport kudu bikin baru...bisa foto yg terkini 😍 . Kebayang, pas cek imigrasi, ga bs lolos krn fotonya beda sama orangnya 😅😅😅 . #alhamdulillah #healthy #happy #slim #forthelovedones #KetofastosisWarrior
💮LATOJA HYALURONIC ACID SOLUTION kebaikan: 1.muka jadi anjal 2.menghilangkan kedutan 3.memutihkan kulit, 4.melembabkan kulit muka 5.anti-alergi 6.menghapuskan lingkaran hitam bawah mata. 7.menghilangkan bintik-bintik hitam 8.menghilangkan jerawat 9.menghilangkan "eyebag " di bawah mata Tindakan prinsip LATOJA: 1.Melalui urutan Dzat,sel-sel kecil bahan aktif boleh mencapai jauh ke dalam penyerapan kulit, 2.mencetuskan aktiviti sel otot melalui akhir untuk membaiki urut Essence, 3.sel-sel kecil bahan aktif boleh mencapai jauh ke dalam penyerapan kulit, 4. aktiviti sel otot pembaikan memainkan muka-angkat, menarik padat, kedutan, pigmentasi, untuk membaiki sel-sel epidermis . Tips penggunaan Waktu pagi (Latoja DAY): 1.Bersihkan muka dengan air suam sebanyak 3 kali. 2.Urut muka dengan cecair Latoja khas utk pagi. Waktu malam (Latoja NIGHT): 1.Bersihkan muka dengan air suam sebanyak 3 kali 2.Urut muka dengan cecair Latoja khas utk malam. Gunakan setengah botol dulu kemudian gunakan baki dari penggunaan setengah botol itu untuk mengurut pada kulit muka yang bermasalah seperti jerawat ,etc ARAHAN: 1.Urut cecair pada wajah utk melembapkan kulit 2. kekalkan riak wajah selama 2-3 minit sehingga cecair kering. 3.Satu serum untuk siang setiap hari 4. Satu serum untuk malam setiap hari 5.Biasanya berlangsung selama 2-3 hari bergantung kepada penggunaan individu. 6.Gunakan seperti yang diarahkan dan elakkan daripada terkena mata. 7.Jika cecair terkena mata, basuh dengan air Whatsapp me for order 013-3217022📲 #slimmingworld #slim #latojaserum #latoja #latoja排毒針 #masker #mask #serum #letscantik #az #azcosmeticoriginalmurah #original #malaysia #aurawhite
What a difference!! 2018 here she comes🔥🔥🔥 The Solution Kit was her solution ✔✔Aren’t her results amazing?!!! Our products specialize in results!!! GET YOUR SOLUTION KIT TODAY!!! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Comment below or PM me for information. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Tag a friend who likes such content✌ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔥🔥🔥 #energy #beachbody #healthy #health #getinshape #slim #fitness #wellness #inspiration #inspired #debt #loseweight #weightwatcher #getfit #exercise #gettone #sports #bootcamp #mlm #taylorswift #healthymom #mom #food #foodie #network #success #result #small #meal #30303kit
this verse is probably in the top 5 verses that EM ever made. I mean the anger and bars are insaneee!! The remix is fire🔥🔥 @eminem.shows @eminem.shows . . _________________ ________________ #eminem #marshall #marshallmathers #slim #shady #Detroit #Rap #hiphop #8mile #Thegoat #thebest #respect #motivation #Artist #art #Drdre #Oldschool #remix #alien #2018 #dream #mtv #ema #snl #billboord #stan #fuck #trump #loseit @eminem
SEXYCURVE DAH VIRAL SAMPAI KE SABAH!!! 😱😱😱😱😱😱 . SUKA SANGAT CUSTOMER SABAHAN SAYA NI..SIAP HANTAR VIDEO SEBAB PUAS HATI SANGAT TAW! . PEREMPUAN MANA TAK NAK CANTIK BODY HOT OIIII..SETAKAT TENGOK MANA DAPAT APA2 😎 📲Whatsapp +60105706153 📲Whatsapp +60105706153 📲Whatsapp +60105706153 #sexycurve #daretobesexy #waisttrainer #waisttrainermurah #waisttrimmer #bengkung #bodyidamanjejaka #pinggangkerengga #rahsiapinggang24 #pinggangsaloma #beauty #sexy #sexybody #kurus #slim #tipskurus #tipsslim #cantik #letscantik #fit #fitmalaysia #fitmy #tipsfit #motivation #bodygoals #baazarpaknil #moodrepublik #sayajual #diluluskankkm #sexycurvepetalingjaya
วันหยุดแบบนี้ อยู่กับครอบครัว ชวนกันมาฟิตหุ่นดีกว่าคร่า😍 อย่านั่งเฉยๆ อย่าลืมดูแลตัวเองค่ะ และอย่าลืมฟิตหุ่นกันด้วยนะค่า😆😆 อยากแขวนตรงไหนก็เอาไปแขวนเล่นได้ทุกที่เลยค่ะ 😆😆เอวคอด หน้าท้องแบน ต้นขาเฟริม บั้นท้ายกระชับ🙌🙌อยู่ที่ไหนก็ออกกำลังกายได้ค่ะ😱😱เอาไปแขวนเล่นได้สบายๆเลยค่ะ เปลี่ยนสถานที่ออกกำลังกายดูบ้างจะได้ไม่จำเจไม่เบื่อนะค่ะ TRX แขวนได้ทุกที่เลยค่ะ จะ มัด ผูก พาด ที่ไหนก็ได้ เฟริมได้ทุกที่ ทุกเวลา indoor หรือ outdoor เล่นได้หมดค่ะ สินค้าส่งมอบดูแลคุณทั่วประเทศ ส่งฟรี ems ถึงไวทันใจแน่นอนค่ะ เรามาหุ่นดีไปพร้อมๆกันนะคร่า สู้ๆ!! 🔶🔶TRX สีเหลือง ราคา1,590 บาท 🔷🔷TRX สีชมพู ราคา 1,990 บาท 📲สนใจติดต่อ Line: cherla_shop #trx #Fitness #yoga #food #sportbra #gym #healthymary #healthydiet #sbn #wefitness #yogafly #yogabra #workout #cps #topshop #exercise #yogalove #yogaposes #yogaverywhere #weociety #workout #yogawear #sbn #fat #slim #pilates #diet #cleanfooddelivery #อยากขาย #TRXTRAININGCENTER #ตามหาจนเจอ #ราคาถ ูก
มื้อกลางวันนี้ ทานหนักหน่วงแค่ไหน ยังไงก็รอด !! อร่อยแบบหุ่นไม่พัง แถมปังกว่าเดิม !! " ARa Yummy " . Line : kumamiwww
.. ❥อร่อยได้มากกว่าที่เคย . ที่เด็ดอาหารอร่อย ซองเดียว เพรียวทุกส่วน 👏🏻 ทานเอง ขาดไม่ได้เลย #อ ิ่มนานมาก ‼️
.. ❥อร่อยได้มากกว่าที่เคย . ที่เด็ดอาหารอร่อย ซองเดียว เพรียวทุกส่วน 👏🏻 ทานเอง ขาดไม่ได้เลย #อ ิ่มนานมาก ‼️
ให้ Icetea ช่วยบล็อคสิคะ จะทานเยอะแค่ไหน No สน No แคร์ค่ะ 😆😆😆 . 💥อดใจรออีกนิด สินค้าใกล้คลอดแล้วได้ลองกันถ้วนหน้า 💥 . #ตอนน ี้ยังเปิดรับจองสิทธิ์การเป็นตัวแทนอยู่นะคะ. ❤️สมัครเลย❤️ Line : @nicky.anni IG : @icetea_nicky FB : Icetea Roc Plus By Anni . . #iceteathailand #icetea #marketing #brands #healthydrink #slim #mood #instagram
BAGI MASA 20HARI UTK BARANG NI KERJAKAN LEMAK ANDA. ANDA TENGOK SENDIRI HASILNYA NANTI. 📲 WHATSAPP KE 019-2638768 SEKARANG!! . HARGA ASAL RM 200.00. WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN HARGA DISKAUN. #fatburner #fatburnermega #tipskurus #tipssihat #tipsbakarlemak #boroi #turunberatbadan #fatburnermalaysia #produkkurus #projekkurus #jomkurus #diet #bakarlemak #gym #ubatkurus #slim #trustedseller #jk1m #jogging #exercise #binabadan #kuruscepat #0192638768
NAK BAKAR LEMAK?? TAPI XDE MASA NAK BERSENAM?? JANGAN RISAU. FAT BURNER MEGA 3.0 MEMANG SESUAI UTK ANDA YANG HADAPI MASALAH SEPERTI DI ATAS. 📲 WHATSAPP 019-2638768 SEKARANG!! . -> HARGA ASAL RM 200.00 -> HARGA DISKAUN RM 150.00 + FREE SHAKER + FREE POSTAGE #fatburner #fatburnermega #tipskurus #tipssihat #tipsbakarlemak #boroi #turunberatbadan #fatburnermalaysia #produkkurus #projekkurus #jomkurus #diet #bakarlemak #gym #ubatkurus #slim #trustedseller #jk1m #jogging #exercise #binabadan #kuruscepat #0192638768
BAGI MASA 20HARI UTK BARANG NI KERJAKAN LEMAK ANDA. ANDA TENGOK SENDIRI HASILNYA NANTI. 📲 WHATSAPP 019-2638768 SEKARANG!! . HARGA ASAL RM 200.00. WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN HARGA DISKAUN. #fatburner #fatburnermega #tipskurus #tipssihat #tipsbakarlemak #boroi #turunberatbadan #fatburnermalaysia #produkkurus #projekkurus #jomkurus #diet #bakarlemak #gym #ubatkurus #slim #trustedseller #jk1m #jogging #exercise #binabadan #kuruscepat #0192638768
#leatherphonecase #slim design premium quality
Posting a video early I quess 🤷🏻‍♀️;) I love how this sliem is thiccccccccccc and glossayyy ok I’m weird bye - Ps I love that lil yellow bead in there and this was the result from like 7 videos back - - - - Tags💩 ~ #slime #fun #yellow #asmr #stressrelief #sounds #satisfying #imlit #slime ❤️ #avalancheslime #anxietyrelief #cool #slimes #slim #hi #fail #talisatossell #green #white #noticeme #omg #satisfyingvideos #fail #smallslimeaccount #smallslimeaccountsunite #smallslimeaccountsrepost
النظام الغذائي السليم هو الطريق الصحيح لإنقاص الوزن وضبط نمط الحياة، ونحن في مركز الموسى الطبي نقدم لكم برنامج قام بتصميمه خبراء الصحة لمساعدتك على تحسين صحتك والحفاظ على وزن صحي للجسم مدى الحياة.. احجزوا موعدكم الأن Good diet is the right way to lose weight and control lifestyle, and we at Almossa Day Surgery Center introducing a program designed by health experts to help you improve your health and maintain healthy weight for your body.. Book now. للحجز والإستعلام يرجى الإتصال على : 043452999 العنوان : دبي - الجميرا - شارع الوصل #تخسيس #حمية_غذائية #نظام_غذائي #مركز_الموسى #دبي_السعادة #عيادات #عام_زايد #شكرا_محمد_بن_زايد #Weight_loss #Dietitian #Diet #Slim #Fit #Fitnessmotivation #Almoosa_dubai #Day_Surgery_Dubai #Mydubai #Dubai
Shasha lose 33.6kg .. jadi peserta masa bulan puasa tahun lepas . Berbaloi 😘 . Dan shaha hanyalah part sebahagian dari beratus peserta yg berjaya transfom .. kami tak kongsi disini atas dasar privacy.. tahniah @qeerashashaqeera . Alhamdulillah 2018 .. masuk tahun ke-3 our program dan hari ini ada kami ada berpuluh team coach termasuk dari team fitness. Semoga apa yg kami lakukan beri manafaat pada anda yg serius.. jumpa anda semua season 30 (February) yg sedang dlm proses pengambilan coachee. Boleh klik di bio unt dapat detail kemasukkan. . Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta LWFH online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_ #teamnickhinhussien coach nickhin +60172908763 coach_mila +60107926236 #coachnickhin #coachmila #tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus #nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim #nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg #coachkurus #mealwrap #menudiet
Nak ramping? Nak kurus? Nak mantap? Nak sihat dalaman? . Hanya dengan meminum satu sudu Jus AD sahaja, awak mampu mendapatkan kecantikan dalaman dan juga luaran. Kerana Jus AD mengandungi jus lemon, jus prune, jus asam gelugur dan jus manggis yang kaya dengan Vitamin C . Vitamin C yang elok untuk dalaman para wanita. Especially yang mengalami masalah haid tidak teratur dan gastrik yang kronik. Itu untuk kebaikan dalaman tau uolls, bagi luaran pula of course la bakal mendapatkan tubuh badan yang ideal. . Jus lemon dan jus asam gelugur sangat mujarab untuk memecahkan lemak dan juga mengempiskan perut yang buncit. Hanya dalam seminggu uolls! Kesan yang sangat pantas. . Jangan lupa minum air putih yang secukupnya. Jomjom dapatkan Jus AD jika anda seorang yang amat mementingkan penampilan dan kesihatan dalaman. Wajib cuba. CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0145100749 ☎☎ PRICE : 🌸 RM 58 exclude postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 . 🔥digalakkan grab 2set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
Awak consume jus AD tapi takde kesan pape. Ok please do this checklist 👇. . ✔cukup tak 3Liter air sehari? Salah satu syarat untuk sebarang nutrien menyerap dengan baik adalah kuantiti air yang kita minum. Malah tubuh kita memerlukan 1 Liter air putih untuk setiap 25kg dari berat badan kita. Kalau tak cukup air macamana proses detoksifikasi boleh berjalan lancorrr . . ✔Berapa banyak makanan dan minuman manis yang awak ambil? Ke 3kali sehari minum air manis? Tau tak kandungan gula yang tinggi menyebabkan kiya sentiasa craving dengan makanan. Patot la tak kurus-kurus😂😂 . . ✔Apa yang awak makan seharian? Nasi je? Roti je? Ke fast food? Makan kena balance. Banyakkan makan buah dan sayur. Makan makanan tinggi fibre baru la cepat kenyang dan kenyang lama . . ✔Caffein? IS A BIG NO!!! Tau tak caffein yang tinggi akan menghalang penyerapan sebarang nutrien oleh tubuh. Ada ke patut g telan jus AD dengan air kopi o kaw! . . Sia-siaje wehh consume supplement. Kalau craving sangat tu minum la dalam jumlah yang sedikit dan jarakkan pengambilan dari jus AD. Macam panjang je korang baca ke tak? Penat akak taip ni. 😉 Kalau baca sampai habis cer bagi emoji 💓💓 . CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0145100749 ☎☎ PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 bottle pembelian dpt free postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
收款RM2⃣️5⃣️0⃣️ 宝贝优惠带走2罐‼️ 不可否认SS Figure的威力⚡️ 到货后每天都有宝贝在抢我的货🙌 谁不想瘦过年?我说过它是最强的内服瘦身产品 会是很快又面临缺货的产品😈 待会让大家见证仅吃1天的效果㊙️ 欢迎询问更多详情🌹Wechat:lee_prinjia96 #溶脂 #減脂 #燃脂 #ssfigure #shapingstar #shapingstarfigure #slim #burnfat #slimming #slimcare #natural #formulated #hkig #sgig #girlssecretbeauty
Всё достигается упражнением! Великая формула☝️👌🙏👏💪🤣 собралась тренить👸🙆‍♀️ ведь скоро летоооо🌞❤ #fitnessmom #fitnessaddict #fitnessgirl #sportislove #iloveit #me #girl #health #slim #sport #motivation #training #goingtothegym #cool #cute #reebok #style
#จ ัดด่วน 7ps ลดน้ำหนัก การันตีผลใน 7 วัน🏅 ลดง่ายๆ แค่วันละ 1 เม็ดเท่านั้น สูตรสำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก #1 กล่องลด 2-5 กิโล #เร ่งเผาผลาญ 🔥 #ม ีใยอาหารสูง✨ #บล ้อคแป้ง ไขมัน และน้ำตาล 🍫 #อ ิ่มง่าย ทานน้อย 🍔 ++ผอม เพรียว กระชับ เห็นผลชัดเจน ++ ไม่มีผลข้างเคียง ปลอดภัย มี อย. สูตรลดเร็ว สำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก เห็นผล 💯% #ม ีบริการจัดเก็บเงินปลายทาง #ร ับตัวแทนจำหน่าย ขายง่าย รายได้ดี รีวิวล้น Tel : 062-5691423 Line id : z-tune #thai #bangkok #slim
#จ ัดด่วน 7ps ลดน้ำหนัก การันตีผลใน 7 วัน🏅 ลดง่ายๆ แค่วันละ 1 เม็ดเท่านั้น สูตรสำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก #1 กล่องลด 2-5 กิโล #เร ่งเผาผลาญ 🔥 #ม ีใยอาหารสูง✨ #บล ้อคแป้ง ไขมัน และน้ำตาล 🍫 #อ ิ่มง่าย ทานน้อย 🍔 ++ผอม เพรียว กระชับ เห็นผลชัดเจน ++ ไม่มีผลข้างเคียง ปลอดภัย มี อย. สูตรลดเร็ว สำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก เห็นผล 💯% #ม ีบริการจัดเก็บเงินปลายทาง #ร ับตัวแทนจำหน่าย ขายง่าย รายได้ดี รีวิวล้น Tel : 062-5691423 Line id : z-tune #thai #bangkok #slim
#จ ัดด่วน 7ps ลดน้ำหนัก การันตีผลใน 7 วัน🏅 ลดง่ายๆ แค่วันละ 1 เม็ดเท่านั้น สูตรสำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก #1 กล่องลด 2-5 กิโล #เร ่งเผาผลาญ 🔥 #ม ีใยอาหารสูง✨ #บล ้อคแป้ง ไขมัน และน้ำตาล 🍫 #อ ิ่มง่าย ทานน้อย 🍔 ++ผอม เพรียว กระชับ เห็นผลชัดเจน ++ ไม่มีผลข้างเคียง ปลอดภัย มี อย. สูตรลดเร็ว สำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก เห็นผล 💯% #ม ีบริการจัดเก็บเงินปลายทาง #ร ับตัวแทนจำหน่าย ขายง่าย รายได้ดี รีวิวล้น Tel : 062-5691423 Line id : z-tune #thai #bangkok #slim
#จ ัดด่วน 7ps ลดน้ำหนัก การันตีผลใน 7 วัน🏅 ลดง่ายๆ แค่วันละ 1 เม็ดเท่านั้น สูตรสำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก #1 กล่องลด 2-5 กิโล #เร ่งเผาผลาญ 🔥 #ม ีใยอาหารสูง✨ #บล ้อคแป้ง ไขมัน และน้ำตาล 🍫 #อ ิ่มง่าย ทานน้อย 🍔 ++ผอม เพรียว กระชับ เห็นผลชัดเจน ++ ไม่มีผลข้างเคียง ปลอดภัย มี อย. สูตรลดเร็ว สำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก เห็นผล 💯% #ม ีบริการจัดเก็บเงินปลายทาง #ร ับตัวแทนจำหน่าย ขายง่าย รายได้ดี รีวิวล้น Tel : 062-5691423 Line id : z-tune #thai #bangkok #slim
#จ ัดด่วน 7ps ลดน้ำหนัก การันตีผลใน 7 วัน🏅 ลดง่ายๆ แค่วันละ 1 เม็ดเท่านั้น สูตรสำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก #1 กล่องลด 2-5 กิโล #เร ่งเผาผลาญ 🔥 #ม ีใยอาหารสูง✨ #บล ้อคแป้ง ไขมัน และน้ำตาล 🍫 #อ ิ่มง่าย ทานน้อย 🍔 ++ผอม เพรียว กระชับ เห็นผลชัดเจน ++ ไม่มีผลข้างเคียง ปลอดภัย มี อย. สูตรลดเร็ว สำหรับคนลดยาก ดื้อยามาก เห็นผล 💯% #ม ีบริการจัดเก็บเงินปลายทาง #ร ับตัวแทนจำหน่าย ขายง่าย รายได้ดี รีวิวล้น Tel : 062-5691423 Line id : z-tune #thai #bangkok #slim
6 TIPS SIS KERENGGA NK SHARE DGN KORANG UTK DPTKAN BODY YG SIHAT DAN CUN MELECUN!!! : 1. Sentiasa bersenam 2. Sentiasa minum air kosong 3 Sentiasa tido awal 4 Makan makanan yang sihat 5 Elakkan diri daripada stress 6 Pakai bengkung strap Sexycurve kemana sahaja korang pergi atau dimana sahaja korang berada!! . . Haaa....barulah body pasni cun melecun mcm sisi kerengga! Abang tgk pergh confirm jatuh cinta dan semakin sayang!!! : #sexycurve #daretobesexy #waisttrainer #waisttrainermurah #waisttrimmer #bengkung #bodyidamanjejaka #pinggangkerengga #rahsiapinggang24 #pinggangsaloma #beauty #sexy #sexybody #kurus #slim #tipskurus #tipsslim #cantik #letscantik #fit #fitmalaysia #fitmy #tipsfit #motivation #bodygoals #baazarpaknil #moodrepublik #sayajual #diluluskankkm #sexycurvepetalingjaya
Lepas bersalin ni, dgn mana nk jaga anak, mana nk breastfeed baby, mana baby nangis, mana baby nk tukar lampin.. adoi stress! Mcm mana nk jaga diri sendiri? Nk pakai bengkung yg terikat2? Adoi.. stress! . Ahhhh. Ni la i nk cite.. zaman moden skrg tk macam org dulu2.. org dulu2, mak jaga time pantang slama 44 hari.. but now, memang tk la.. 1 minggu je mungkin.. lepas tu mak pon kata goodbye, mak nk balik dah! 😂😂 . So kita ni pon juggle everything la.. so mmg tkkan pantang betol2 pantang.. . Nk pakai bengkung tradisional? Memang tk lah.. sape nk ikatkan? Betol tk? . Ni I nk kasi solution paling bernas.. pakai je bengkung nursajat ni.. bengkung ni ada 16 tulang yg ada infrared utk burn fats hokey! Serious tk bedek ni.. i wearing it for myself 🤣🤣🤣 I have limited piece each size now.. so sape2 yg tknk rahim mengembang and end up kene tombong or womb prolapsed, pls whatsapp me now to know more about this bengkung gold okay? 😗😗 . Love Tina 86684624 #jgnmengata #jgnckpakaktkpayung #nursajat02 #cintabelleza #slimming #slim #kurus #bengkung #postnatal #pregnancy #letsbengkunggold #cintabellezateam #pinggangkyliejenner #hourglassbody
#SLIM NHÀ EM CÓ BAO GIỜ FAI QUẢNG CÁO RẦM RỘ ĐÂU NHƯNG 2 năm nay vẫn cư la Best seller . Nguyên 1 album 1000 feedback về em ý là đủ hiểu sức ảnh hưởng vì sự hiệu quả thật sự ntn.... ❤️👍🏻 Cứ ai mà ăn quá đà mồm miệng là tìm e ý ngay ý hihi😛 Page chính thức của #QUEENPERFECT
Доброе утро ☺ Я вчера нарастила реснички бесплатно. Была в роли модели. Правда ли, что бесплатно - не качественно? Нет. Но голову на плечах иметь надо. Меня принимали в салоне на кушетке. Делели объем 2д. Понравилось. Естественно. Но в следующий раз буду делать ламинирование 😊 Делала девушка почти 5 часов. Спина болела. Мастер старалась. Но за 5 часов неудобств брать по 300-500 р, как другие, по мне, несправедливо. В общем, ощутила я прелести модели для начинающих. Круто, что этот салон через дорогу от общаги. ✋ . . . #пп #ип #правильноепитание #интуитивноепитание #healthy #diary #sport #lifestyle #pp #food #foodporn #life #дневникпитания #зож #здоровыйобразжизни #спорт #health #slim #f4f #followforfollow #правильноепохудение #похудение #мирдолжензнатьчтояем
วิธีลดน้ำหนักในอีก 10 วันโดยมินิมอลล์ คุณจะไม่ผอมแต่ก็สุขภาพดี แน่นอนว่ามันสุขภาพดีและไม่โยโย่หลังจากหยุดใช้ . . ✅มินิมอล ✅ลดจริง ✅ลดไว ✅ปลอดภัย การันตีด้วยรีวิวนับหมื่น 450.- ส่งฟรีEMS 📮 สอบถาม/สั่งซื้อ👉Line: @iop0179s (มี@) หรือคลิก👇👇 http://bit.ly/2vrBlMQ . . #minimalfalonfon #minimal #ม ินิมอล #slim #ลดน ้ำหนัก #ลดความอ ้วน #ลดน ้ำหนักแบบปลอดภัย #กระช ับสัดส่วน #ลดพ ุง #ลดต ้นแขน #ลดต ้นขา #ด ื้อยา #ไมโยโย#ผอมแบบเร ่งด่วน #ร ับสมัครตัวแทนจำหน่าย #รายได ้เสริม
MGI So Shin adalah minuman kesehatan yang terbuat dari ekstrak bahan alami dengan rasa segar yang diformulakan khusus bagi Anda yang ingin memiliki berat badan ideal dan sehat. Kandungan yang ada dalam MGI So Shin diantaranya adalah Teh Hijau, Rumput Laut dan Green Coffee dengan kualitas terbaik, juga mengandung enzim αG Hesperidin yang kaya bioflavonoid sebagai antioksidan, serta ekstrak stevia sebagai pemanis alami yang aman bagi penderita #diabetes . Dengan semua kandungan bahan alami yang terdapat dalam MGI So Shin, manfaat utama yang bisa Anda peroleh : • Membantu #menurunkanbb berat badan • Sebagai antioksidan untuk #menangkal #radikal bebas • Membantu merelaksasikan pikiran • Membantu #melancarkan #metabolismetubuh • Membantu #meremajakankulit • Membantu #menurunkan #kolesterol darah • Membantu meningkatkan kepadatan tulang SOSHIN ingredient.. INSEA dr JEPANG Green Coffee dr Australia 1 Box isi 30 saset 1 Saset isi 5 Gram BPOM RI MD 867031014127 MUI No. 1716000 Order ke siapa??Beli Soshin Original ke saya as Distributor RESMi MCI ya, kalau yg murah palsu bukan slim dan sehat.. malah nanti kamu.........🙈🙈🙈 Mau konsultasi/tanya2 dl welcome ya Herlina 📲Wattsapp : 0877 8666 0900 Better Life with MCI #langsing #langsingsehat #langsingalami #pelangsingbadan #dietsehat #diet #dietmayo #obesitas #slime #slim
自从开始喝了【De Cario美白瘦饮品】,我发现到好多人都说我越来越白了。 之前还以为是我自己幻想的,原来是真的🤣🤣 接下来—————我要更努力继续喝下去,要越喝越白,越喝越美,再来越喝越瘦❤️ #decario #collagen #detox #slim #lovebeautymt
next page →