#slimming

3,046,061 posts

Loading...
It’s DAY 1 today for Shama, she has a work colleague who lost “loads of weight” on Cambridge Weight Plan so she decided to give it s go. Anyone else starting today? . Just think how happy you will be 3 months from now. Don’t delay start today . Many of our slimmers have successfully lost weight with our support and Cambridge Weight Plan💎 . . Visit our centres in Bank, Canary Wharf, Brentwood & Hornchurch Arrange a free consultation appointment, find out how CWP’s healthy eating plan and my 1-2-1 support can help you. With locations in . ▫️Bank . ▫️Canary wharf . ▫️Essex Can’t get to us? Contact us now about our home/office mobile service 🏍 Call Us Now! It’s not too late to start your #CWP60day Challenge 💎 . . #torenewu #cambridgeweightplan #transformation #canarywharf #bank #overeatersanonymous #health #obesity #highbloodpressure #discipline #diabetes #insulinresistence #nutrition #inspiration #healthy #cambridgediet #cwp #cwpfamily #nutrition #consultant #diet #slimming #weightloss #support #dietcounselling #lighterlife #slimmingworld
#Repost @akupuntur_kliniksmc_denpasar (@get_repost ) • • • JANGAN ABAIKAN GEJALA SUSAH BAB!! ___---___ Wasir atau hemoroid adalah pembengkakan yang berisi pembuluh darah yang membesar. Pembuluh darah yang terkena wasir berada di dalam atau di sekitar bokong, yaitu di dalam rektum atau di dalam anus. Kebanyakan hemoroid adalah penyakit ringan dan bahkan tidak menimbulkan gejala. ____---___ penyakit ini dihubungkan dengan adanya peningkatan tekanan darah dalam pembuluh darah yang berada di anus dan sekitarnya. Peningkatan tekanan darah di area anus dan rektum bisa disebabkan karena terlalu lama mengejan saat buang air besar. Konstipasi jadi penyebab utama dari orang mengejan. Konstipasi yang terjadi biasanya akibat dari kekurangan nutrisi serat di dalam makanan. Faktor lainnya : *Sering mengangkat benda berat secara rutin. *Usia semakin tua, yang membuat penopang jaringan tubuh menjadi semakin lemah. *Kelebihan berat badan. *Memiliki riwayat kesehatan keluarga yang sakit hemoroid. *Sering duduk dalam waktu lama. *Sedang hamil. ____-----____ ✓Bersama Internist kami Dr. Mayura,SpPd , Dapatkan pengobatan dan informasi detail ttg hemoroid yang anda rasakan saat ini • ✓ Konsultasikan Rasa tidak nyaman dan kehilangan management stress akibat konstipasi lama dan kecemasan anda terhadap keluhan fisik anda saat ini bersama Psikiatri kami dr. Rai Putra ,SpKJ & dr.Yudhi Kurniawan ,SpKJ • ✓Cegah dan tangani susah BAB , rawat usus anda dengan metode alamiah melalui jalur meredian tubuh anda dengan Metode IMUNITY ACCUPUNTURE , lengkapi pemeriksaan meredian dengan quantum Analyser Check-up hanya di • KLINIK UTAMA SUDIRMAN MEDICAL CENTRE JALAN PB SUDIRMAN NO 1 A DENPASAR PRIVAT CONSULT 081999113575 #susahbab #konstipasi #sayangusus #hemoroid #wasir #yoga #imunitas #akupunturkesehatan #preventivecare #rehabilitasi #medical #internist #bodycare #gym #zumba #hits #relaxing #balinetizen #denpasarnow #klinismc #akupunturdenpasar #nyeripunggung #lowbackpain #beautyaccupunture #slimming
sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘 . raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu 💋 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation Ws admin yeen 0179205390 📲 . FB PAGES - CHLUSH
sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan putih kulit😘 . raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu 💋 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation Ws admin yeen 0179205390 📲 . FB PAGES - CHLUSH
Elence Body Wash 400ml Stawberry Milk dgn Banana Milk Harga Borong➡️ : RM3.50/pcs Website➡️:www.beautysecond.com 💕 Ready Stock !! ☎WhatsApp 0125375800 Walk in➡️:GM Plaza Tingkat 4 Unit 6 #kylie #hudabeauty #morphe #hengfang #naked #kissbeauty #thebalm #etudehouse #nars #dermacol #obuse #brush #slimming #hairshampoo #hairserum #eyelash #highlight #sabun #lipstick #matte #powder #loose #bbcream #eyeshadow #mascara #sasimi #bioaqua #aloevera
#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost ) ・・・ Sis cantik dari pulau pinang dtg buat rawatan putih kulit 😘😘 . Kulit cantik putih pakwe bertambah sayang 🌹🌹 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening . Ws admin SITY 0132165640 📲 . FB PAGES - CHLUSH
#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost ) ・・・ Alhamdulillah , jerawat makin hilang slps pakai ALMOND CREME 😍😙 . . Kulit licin menawan hati ramai 💓 . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening Ws admin tirah 01119777590 . FB PAGES - CHLUSH
#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost ) ・・・ Wahhh , happy diaa husband tegur kulit makin berseri-seri 😍😙 . . Kulit gebu lawa menawan hati cik somi 💓 . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening Ws admin tirah 01119777590 . FB PAGES - CHLUSH
#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost ) ・・・ Wahh terbaiklah feedback guna DRKNO5 & GOJES MOJES 😍😚 . . Kulit licin lawa menawan hati ramai 💓 . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening Ws admin tirah 01119777590 . FB PAGES - CHLUSH
#Repost @datodrkk_chlush (@get_repost ) ・・・ Alhamdulillah , kulit beransur cantik after guna DRKNO5 😍😙 . . Kulit flawless memikat hati cik somi 💗 . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening Ws admin tirah 01119777590 . FB PAGES - CHLUSH
Liburan Jadi Makin Gemuk? No Worry! Konsumsilah Cyanos Slimming! Liburan menyenangkan jauh dari hiruk pikuk ibu kota tentunya tak hanya diisi dengan menikmati pemandangan alam saja, Anda juga pasti mencoba berbagai makanan khas yang ada di daerah tersebut. Mulai dari yang rasanya manis, gurih, hingga asin. Belum lagi harganya yang bersahabat, bisa saja membuat Anda jatuh hati dengan makanan tersebut dan tak hentinya untuk makan. Yang perlu Anda waspadai adalah, ketika sisa kalori yang tidak terbakar akan disimpan menjadi lemak. Apabila lemak sudah menumpuk maka risiko berat badan naik pun dapat terjadi dengan mudah. Untuk bantu mencegah hal tersebut, manfaatkanlah Cyanos Slimming sebagai solusi bentuk tubuh ideal Anda! Cyanos Slimming, produk slimming blockbuster pertama di Indonesia dengan 3 kandungan utama kaya nutrisi dan serat dari ekstrak AFA, Psyllium Husk, dan L-Karnitin. Dalam sebuah studi yang dipublikasikan oleh Obesity Reviews 2016, menyebutkan bahwa L-karnitin memiliki efek penurunan berat badan pada orang dewasa secara signifikan. Hal ini karena L-karnitin membuka peluang untuk menggunakan energi dari lemak yang disimpan di dalam tubuh Anda sehingga berpengaruh terhadap penurunan berat badan. Selain 3 kandungan utamanya, Cyanos Slimming juga diperkaya dengan ekstrak bahan alami lainnya seperti Soluble Fiber, Lotus Extract, Lemon dan juga Prebiotik (inulin). Dengan perpaduan bahan alaminya, Cyanos Slimming mampu bersinergi aktif untuk membantu membentuk berat badan jadi lebih ideal dan memperlancar pencernaan. Yuk, sedia selalu Cyanos Slimming dan konsumsi secara rutin agar liburan Anda tetap menyenangkan tanpa takut gemuk! #cyanosslimming #slimming #livewellglobal #lwg #networkmarketing #millionaireacademy #minumanpenurunberatbadan #kesehatan #minumanpelangsing #lemon #afa #lkarnitin #psylliumhusk #solublefiber #prebiotik #lifestyle #gayahidupsehat #kayaserat #testimonicyanosslimming #tipsdiet #dietsehat #rendahkalori #ramadan #idulfitri #lebaran
LED 6 Color Eyeshadow Harga Borong➡️ : RM7.50/pcs Website➡️:www.beautysecond.com 💕 Ready Stock !! ☎WhatsApp 0125375800 Walk in➡️:GM Plaza Tingkat 4 Unit 6 #kylie #hudabeauty #morphe #hengfang #naked #kissbeauty #thebalm #etudehouse #nars #dermacol #obuse #brush #slimming #hairshampoo #hairserum #eyelash #highlight #sabun #lipstick #matte #powder #loose #bbcream #eyeshadow #mascara #sasimi #bioaqua #aloevera
How's your Raya celebrations and holidays? Full of good food, great company, and fun times, right? 😁 As you get back to work, it's time to detox and cleanse your body again! ✨ The raya promo is still ongoing, and you can get any 3 Wellous products for only RM380, and each package comes with 2 FREE Biocos masks as well! 😍 Get your MCOLL collagen candies with us now ➡www.wellousmcoll.wasap.my⬅ #mcoll #wellous #Malaysia #collagen #health #beauty #madeinjapan #Japan #skinwhitening #antiaging #weightloss #slimming #skinhydration
กินโชว์ทุกไลฟ์ มั่นใจเกิน100💯 แม่เลิฟ #BJ ไม่มีซองนี้แม่คงไม่ได้หุ่นนี้ #สนใจส ั่งสินค้าหรือสมัครเป็นตัวแทนกับบริษัท 🌷กดทักแชท ❤️ https://bit.ly/2IF0E0s Line: 0844484133 inbox ❤️ https://m.me/gdmblossomgel8 #AEC  #GDM  #GDMBlossomjelly  #Gardenme  #bestseller #thailandshoppingonline  #worldwide #worldwideshipping  #hotitem  #cosmetic  #cosmeticshop #cosmeticthailand #blossumjelly  #GDMBJ  #bj  #เจลล ี่หุ่นสวย#davikah  #โปรเจคผอมสวยรวยเปร ี้ยง#slimming  #slimmingworld #slimmingthailand  #อาหารเสร ิมลดความอ้วน#อาหารเสร ิมลดน้ำหนัก #อาหารเสร ิมควบคุมน้ำหนัก #อาหารเสร ิมหุ่นดี #ผอม  #ห ุ่นดี#ลดน ้ำหนักอย่างปลอดภัย #worldwide
Berat turun 10kg, hanya 6 bulan je! Mandi-mandi dengan #slimswash jer pun. . . Ramuan herba semulajadi ginger, turmeric, peppermint, ekstrak nanas, ekstrak papaya sangat² membantu dalam membakar metabolisme, dan menurunkan berat. . . Minum air kosong 3 liter sehari . Tak perlu tahan lapar. . . Ingin kembali langsing, kak ieta guide u alls. www.wasap.my/60195149989 . #gelkurus #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #bakarlemak #slimfit #codalorsetar #sungaipetani #kangar #dietplan #terapiinstagram #igshop #produkhotdfacebook #langsing #assalamualaikum #ame2018 #kurus7hari #ubatkurus #kurustanpadiet #exercise #bumping #slimfit #fitness #assalamualaikum ##mentormillenia #slimmingworld #tipskembalimenawan #gelmandian #slimming #detoks #tipscantik
BOUB 4 Color Eyeshadow Harga Borong➡️ : RM5.00/pcs Website➡️:www.beautysecond.com 💕 Ready Stock !! ☎WhatsApp 0125375800 Walk in➡️:GM Plaza Tingkat 4 Unit 6 #kylie #hudabeauty #morphe #hengfang #naked #kissbeauty #thebalm #etudehouse #nars #dermacol #obuse #brush #slimming #hairshampoo #hairserum #eyelash #highlight #sabun #lipstick #matte #powder #loose #bbcream #eyeshadow #mascara #sasimi #bioaqua #aloevera
孝順要及時 ❤️ 不管父母有沒有病痛 👨👩🏼 我們都得先預防 所謂「預防勝於治療」👩⚕️ 千萬不要等到失去了才來後悔 😢 我們的年紀越來越大 👴🏻 新陳代謝功能會開始慢慢衰退 💔 我們都需要按時的排毒來預防疾病侵入😷 癌症是一個很可怕的夢 😢 要健康,就從Lemonet開始🍋 wecнaт 📩small_spana071291 #mayterlynn #lemonet #kiwinet #detox #reduceconstipation #slimming #grain #lazior #staristteam #health #preventcancer #healthy #healthylife
15 Minute Shrimp Fajita Recipe Clean Eating Shrimp Fajitas possess all of the taste of your favorite dish but can simply be made in your house in under 15 minutes with all organic ingredients plus an awesome fajita seasoning. Whenever I go out for Mexican food and hope for eating healthy, I almost always order the fajitas as they’re normally .. #healthyfats #gainpost #fitfood #justdoit #lowcarb #sweatforchange #instadiet #glutenfreebreakfast #fitmom #friends #swmums #rzesy #icandothis #throwback #fitspiration #healthymom #extremeweightlossjourney #12weeks #camera #goals #fattofit #foods #slimming #fatty #herbalifefitness #cleaneating #healthyliving
Tak Sadar Kue Kering Tinggi Kalori, Cegah Efeknya dengan Nutrisi Kaya Serat Cyanos Slimming! Berkunjung ke rumah sanak saudara menjadi suatu hal yang tak terlewatkan saat Lebaran. Berbagai macam kue kering pun juga tersedia untuk melengkapi momen silaturahmi bersama. Sambil cerita banyak hal, terkadang kita jadi lupa untuk memperhatikan jumlah makanan yang masuk ke dalam mulut. Padahal kandungan kalori pada kue kering atau coklat cukup tinggi dan bisa berpengaruh pada kenaikan berat badan. Tak hanya itu, konsumsi berlebihan juga bisa berisiko tinggi meningkatkan kadar glukosa dalam tubuh hingga risiko diabetes. Apalagi jika habis mengonsumsi makanan tersebut, kita tidak mengimbanginya dengan berolahraga atau aktivitas fisik lainnya. Pastikan berat badan tetap ideal dan kadar glukosa tubuh Anda normal dengan membatasi asupan gula serta konsumsilah Cyanos Slimming! Cyanos Slimming merupakan produk slimming blockbuster pertama di Indonesia dengan 3 kandungan utama kaya nutrisi dan serat dari ekstrak AFA, Psyllium Husk, dan L-Karnitin. Kandungan AFA dalam Cyanos Slimming tak hanya berfungsi sebagai superfood, tetapi juga bisa bantu menormalkan kadar glukosa darah. Seperti yang dijelaskan dalam salah satu studi di Journal of Diabetes & Metabolic Disorder 2015, bahwa AFA membawa konsekuensi positif pada kadar glukosa darah pasien Iran dengan diabetes tipe 2. Bahkan dalam studi ini juga menyebutkan bahwa AFA dapat dijadikan sebagai makanan fungsional untuk memanajemen penyakit diabetes. Adapun kandungan lain dari Cyanos Slimming seperti Soluble Fiber, Lotus Extract, Lemon dan juga Prebiotik (inulin) yang juga memberikan kebaikan untuk tubuh Anda. Kendalikan berat badan ideal Anda pasca lebaran dengan konsumsi rutin Cyanos Slimming 1-2 kali dalam sehari disertai pola makan gizi seimbang dan olahraga secara teratur! #cyanosslimming #slimming #livewellglobal #lwg #networkmarketing #millionaireacademy #minumanpenurunberatbadan #kesehatan #minumanpelangsing #lemon #afa #lkarnitin #psylliumhusk #solublefiber #prebiotik #lifestyle #gayahidupsehat #kayaserat #testimonicyanosslimming #tipsdiet #dietsehat #idulfitri #lebaran More info, hubungi : Wenny 082282421122
Hah ini la Lady boss kita **ierasyazira** Makin cantik jelita seperti anak dara setelah mengamalkan jus seri lady *Testimoni jus seri lady berkesan utk* #PERIOD PAIN #slimming #glowing #whitening #tightening *Jus ini membantu* : #menurunkan berat badan #mengempiskan perut #mencerahkan kulit yg kusam #memberi tenaga & kecerdasan #menganjalkan payudara #mengaw kesan penuaan #merawat keputihan #mengetatkan otot vagina *Jus seri lady ini mengandungi* : #fish collagen #manjakani #white yam #mangga affrica #daun stevia #green coffee #daun serapat #garcinia cambogia #green tea #melon www.wasap.my/+60192735965/serilady #seriladyjus #eirasyaziraofficial #trustedseller
🌷🌷🌷🌷🌷 برای آب شدن چربی شکم حرکت درازنشست را انجام می دهید؟ 〰 درازنشست عضله ریز چربی را سفت می کند اما چربی شکم را آب نمی کند. برای سوزاندن چربی باید به ایروبیک، پیاده روی و … بپردازید. . 〰〰〰〰〰〰〰〰 لطفا برای مشاوره رایگان و سفارش پکیج کاهش وزن به آدرس تلگرام در بیو گرافی ویا دایرکت پیام بدید ویا با شماره 85_26_210_0913 تماس بگیرید @laghari_khoshmaze1 〰〰〰〰〰〰〰〰 . #ایران #ایرانگردی #زیبایی #خوشمزه #دمنوش #ورزش_بانوان #چربی_سوزی #تناسب_اندام #نکات_آرایشی #نکات_تربیتی #نکات_رژیمی #آرایشگاه #مدل_لباس #مانتو #بلوبری #bluberry #iran #love #healthy #fitness #slimming #تهران #مشهد #شیراز #تبریز #مازندران #اهواز #بوشهر
Regrann from @datodrkk_chlush - Aunty handsome dari kota bharu datang buat rawatan sakit urat😘 . Barulah hidup makin selesa😘😉 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation Ws admin yeen 0179205390 📲 . FB PAGES - CHLUSH . FOLLOW INSTAGRAM - @datodrkk_chlush
🔥🔥SEMAKIN KURUS SELEPAS AMALKAN NUTRISI SHAKLEE🔥🔥 . . Buat anda yang serius nak turunkan berat badan tu, nana cadangkan 4 perkara ni: ⭐️Control portion makan tapi jangan skip makan tau! ⭐️Buat regular exercise ⭐️Minum air secukupnya setiap hari ⭐️Supplement wise! . . Ramai yang tanya apa tu supplement wise? Supplement wise ni maksudnya u ambil food supplement yang diperlukan oleh badan u, dengan kuantiti yang bersesuaian dengan badan u. Kalau nak tahu lebih lanjut, supplement apa yang bersesuaian dengan diri u, bolehlah hubungi nana atau mana-mana trusted Shaklee Distributor okay? . . So, kat sini nana nak share juga antara kebaikan Nutrisi Shaklee yang mana dapat bantu menurunkan berat badan anda dengan selamat! . . Cinch Shake: Membantu mengawal SELERA MAKAN, beri rasa KENYANG. Mengandungi LEUCINE untuk kekalkan otot dan elakkan kulit mengeleber. . . OMEGA GUARD: Membantu membakar LEMAK . . LECITHIN: Membantu memecahkan LEMAK TEPU . . HERBLAX: Membantu buang toksin / detoks usus . . ALFALFA: Memabntu detoks darah / buang toksin . . Boleh whatsapp nana untuk pertanyaan dan order ok😊 . . Nana Shaklee | 018-2301077, YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT . . #setkurus #kurus #slimming #sayajualshaklee #shakleemalaysia #slimmingset #diet #omegaguard #lecithin #esp #herblax #detoks #alfalfacomplex #kurus #tipskurus #obesiti #masalahberatbadan #lemaktepu #tipssihat
Tidak perlu susah payah untuk menurunkan berat badan... . New Everlean Slimming Capsule dapat menurunkan berat 2-6KG dalam 1 minggu saja.. 👇 Cara kerja - Menahan nafsu makan - Menuntaskan lemak - Aman bagi kesehatan - Membuang lemak lewat air seni . . . Dapat di minum 1 kali sebelum sarapan pagi boleh tambah dosis 1 kapsul di sore hari . Max minum sehari 2 kapsul. Setelah minum obat jgn langsung minum teh,susu,soda,maupun kopi di jeda kl emang mau minum sekitar 2-3 jam an . Rasakan perubahan nya hanya dengan 1 MINGGU SAJA dan Harga Terjangkau!!!... . . #slim #slimmingcapsule #diet #dietfood #slimming #olshopjakarta #obatpelangsing #obatkurus #kurus #slimmingworld #beratbadan #slimcapsule #beautycare #juspelangsing #sincanjus #joyjus #arkadenjus #penurunberatbadan #obatdiet #obatdietalami #pelangsing #obatlangsing #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingbadan #pelangsingmurah #pelangsingaman #everleanslimmingcapsule #everlean #indonesia
. SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . . ✅ BAKAR . ✅ BUANG . ✅ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . FUNGSI LECITHIN . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . FUNGSI HERBLAX . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . 🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. 🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . For more info, whatsapp or DM. . Jannah Shaklee Trusted SID 📲019-3617832 . #slimming #tipskurusdenganselamat #setkurusshaklee #setcantik #setkulitshaklee #shaklee #shakleebynurmie #shakleepromo #esppromosi #esppromo #setkurus #setkurusmurah #shakleediskaun #setshaklee #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleekuantan #shakleepahang
. SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . . ✅ BAKAR . ✅ BUANG . ✅ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . FUNGSI LECITHIN . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . FUNGSI HERBLAX . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . 🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. 🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . For more info, whatsapp or DM. . Jannah Shaklee Trusted SID 📲019-3617832 . #slimming #tipskurusdenganselamat #setkurusshaklee #setcantik #setkulitshaklee #shaklee #shakleebyjannah #shakleepromo #esppromosi #esppromo #setkurus #setkurusmurah #shakleediskaun #setshaklee #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleekuantan #shakleepahang
. SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . . ✅ BAKAR . ✅ BUANG . ✅ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . FUNGSI LECITHIN . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . FUNGSI HERBLAX . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . 🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. 🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . For more info, whatsapp or DM. . Jannah Shaklee Trusted SID 📲019-3617832 . #slimming #tipskurusdenganselamat #setkurusshaklee #setcantik #setkulitshaklee #shaklee #shakleebynurmie #shakleepromo #esppromosi #esppromo #setkurus #setkurusmurah #shakleediskaun #setshaklee #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleekuantan #shakleepahang
😍😍Đầu tuần là em lại nhận ngay được feedback về em #SLIMMING #QUEEN . 😋 ↪️ Đây là feedback của 1 mẹ bỉm sữa mới sinh em bé. Dùng 1 thời gian mà xuống hơn 20cm mỡ bụng luôn cơ. ✅Là phụ nữ, hi sinh vì chồng con nhiều nên lắm lúc nhìn lại bản thân mình thì không còn thấy vòng 2 đâu nữa. Chồng chán, con chê cũng bởi cái vòng 2 quá đẫy đà :))) Thay vì làm việc nhà, chăm con thì có thể vừa bôi, vừa quấn Slimming. Cứ như thế chỉ cần 1 tháng là cái bụng sẽ giảm đáng kể và nhìn ưng dã man luôn. ✅Ngay cả những nàng mà không bao giờ ra mồ hôi, nhất là vùng bụng, kể cả có tập gym khổ sở đến mấy nhưng cứ bôi, quân em Slimming Queen thì kiểu gì mồ hôi vùng bụng cũng sẽ ra như tắm. Khách sài sẽ thấy mê luôn ấy. 👉Eo thon như gái còn son là có thật đấy mấy chị mấy mẹ ạ. Làm đẹp cho mình chưa bao giờ là muộn cả, vậy nên eo có to cỡ nào thì cũng hãy cố gắng nhé. #Slimming #QueenPerfect
. SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . . ✅ BAKAR . ✅ BUANG . ✅ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . FUNGSI LECITHIN . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . FUNGSI HERBLAX . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . 🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. 🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . For more info, whatsapp or DM. . Jannah Shaklee Trusted SID 📲019-3617832 . #slimming #tipskurusdenganselamat #setkurusshaklee #setcantik #setkulitshaklee #shaklee #shakleebynurmie #shakleepromo #esppromosi #esppromo #setkurus #setkurusmurah #shakleediskaun #setshaklee #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleekuantan #shakleepahang
. SUPPLEMENT UNTUK KURUS 🔥🔥. . . Supplement SHAKLEE dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui tiga konsep iaitu : . . . ✅ BAKAR . ✅ BUANG . ✅ BINA . . . AGEN PEMBAKAR DAN PEMECAH LEMAK : OMEGA GUARD & LECITHIN . . FUNGSI OMEGA GUARD . . 🔥Mengelakkan pembentukan lemak . 🔥Menggalakkan pembakaran lemak . 🔥Merendahkan tahap kolestrol . 🔥Mencegah saluran darah yang tersumbat . . . FUNGSI LECITHIN . 🔥Memecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol . 🔥Mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane . 🔥Menurunkan total serum kolestrol dan dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) . 🔥Mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh pembuluh darah . . AGEN DETOX DAN BUANG TOKSIN : HERB LAX & ALFALFA . . FUNGSI HERBLAX . . ✅Membantu masalah sembelit ✅Menyingkirkan toksin dari usus ✅Membantu perlawasan . FUNGSI ALFALFA . . ✅Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✅Membantu asimilisasi makanan dan metabolism protein dan lemak ✅Mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol . AGEN PEMBINA OTOT : CINCH SHAKE & ESP . . 🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan. 🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22). 🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP). . For more info, whatsapp or DM. . Jannah shaklee Trusted SID 📲019-3617832 . #slimming #tipskurusdenganselamat #setkurusshaklee #setcantik #setkulitshaklee #shaklee #shakleebynurmie #shakleepromo #esppromosi #esppromo #setkurus #setkurusmurah #shakleediskaun #setshaklee #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleekuantan #shakleepahang
Regrann from @datodrkk_chlush - Abang handsome dari kota bharu datang buat rawatan buang skintag😘 . Barulah makin handsome 😘😉 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation Ws admin yeen 0179205390 📲 . FB PAGES - CHLUSH . FOLLOW INSTAGRAM - @datodrkk_chlush
Regrann from @datodrkk_chlush - sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘 . raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu 💋 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation Ws admin yeen 0179205390 📲 . FB PAGES - CHLUSH . FOLLOW INSTAGRAM - @datodrkk_chlush
Regrann from @datodrkk_chlush - Abang handsome dari kota bharu datang buat rawatan buang parut😘 . Barulah makin handsome 😘😉 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation Ws admin yeen 0179205390 📲 . FB PAGES - CHLUSH . FOLLOW INSTAGRAM - @datodrkk_chlush
Booster Slimming Detox Boleh untuk Ibu menyusui... membakar lemak dengan aman 100% Organik @boosterslimmingdetox Manfaat Booster Slimming Detox 🍃 Menurunkan berat badan lebih cepat 🍃 Sangat ampuh mengecilkan serta mengencangkan perut 🍃 Menekan nafsu makan 🍃 Melancarkan BAB dan membersihkan usus 🍃 Menstabilkan Glukosa darah, menyehatkan Jantung 🍃 Dari bahan alami, Aman untuk usia 12 tahun sampai lanjut usia Cara pemakaian = 1 hari 3 kali ( pagi, siang, malam ) sebelum makan Follow @boosterslimmingdetox #pelangsing #slimming #diet #pelangsingherbal #maukurus #bakarlemak #obatdiet #maskerwajah #pemutih #maskerkefir
Booster Slimming Detox Boleh untuk Ibu menyusui... membakar lemak dengan aman 100% Organik @boosterslimmingdetox Manfaat Booster Slimming Detox 🍃 Menurunkan berat badan lebih cepat 🍃 Sangat ampuh mengecilkan serta mengencangkan perut 🍃 Menekan nafsu makan 🍃 Melancarkan BAB dan membersihkan usus 🍃 Menstabilkan Glukosa darah, menyehatkan Jantung 🍃 Dari bahan alami, Aman untuk usia 12 tahun sampai lanjut usia Cara pemakaian = 1 hari 3 kali ( pagi, siang, malam ) sebelum makan Follow @boosterslimmingdetox #pelangsing #slimming #diet #pelangsingherbal #maukurus #bakarlemak #obatdiet #maskerwajah #pemutih #maskerkefir
Booster Slimming Detox Boleh untuk Ibu menyusui... membakar lemak dengan aman 100% Organik @boosterslimmingdetox Manfaat Booster Slimming Detox 🍃 Menurunkan berat badan lebih cepat 🍃 Sangat ampuh mengecilkan serta mengencangkan perut 🍃 Menekan nafsu makan 🍃 Melancarkan BAB dan membersihkan usus 🍃 Menstabilkan Glukosa darah, menyehatkan Jantung 🍃 Dari bahan alami, Aman untuk usia 12 tahun sampai lanjut usia Cara pemakaian = 1 hari 3 kali ( pagi, siang, malam ) sebelum makan Follow @boosterslimmingdetox #pelangsing #slimming #diet #pelangsingherbal #maukurus #bakarlemak #obatdiet #maskerwajah #pemutih #maskerkefir
next page →