#sobella

162,362 posts

Loading...
Sobella Birthday Edition bakal menjelmakan diri, Ni yang tak tahan ๐Ÿ˜‚, peminat #sobella sanggup beratur panjang buat pre order sebab taknak lepas peluang dengan koleksi warna yang comel nih. Vibrant orange @ yummy maroon, Yang mana 1 pilihan hati?๐Ÿ’‹ #alhamdulillah #sobellaBirthdayEdition #soonOnApril #sobellaKelantan
Gigih buat kotak utk masukkn lipmatte cstmer dlm kreta dpn pej pos..sbb nk terus pos.. Org srmbn/senawang kalo nak bole order cpt ye..jimat pos korang..mggu dpn khamis intan da ada srmban..sempat lg kalo nak order๐Ÿ˜‰ #sobellakelantan #sobella #lipmattesobella #kuasaviral 0193523686
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ *TERBAIKKKK!!! TAK PERLU TUNGGU BERMINGGU-MINGGU KULIT KUSAM TERUS HILANG DENGAN PINKLADY* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sebelum ni makan jamu je, sekarang stop jamu dan makan pinklady. Best lah,tak perlu tunggu berminggu minggu nak tenguk perubahan, member tanya kenapa muke macam dah berseri, muka akak pulak jenis kusam. -kak ana, JB- . Kelebihan Pinklady โœ”๏ธPayudara dan punggung yang montok โœ”๏ธBody mantap โœ”๏ธPinggang ramping seperti kerengga โœ”๏ธKulit putih dan rambut jadi lebat โœ”๏ธMasalah dalaman semua dapat diatasi . #teamiladaniel #pinkladyviral #syimabeauty #sayajualsyguna #fazurabeauty #supplementkecantikan #pinkladytestimoni #bazarpaknil #remyempire #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladymalaysia #sobella #pinkladybodygoals #ansuranpinklady #pinkladyinternational #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginalhq #kutupinklady #trustedseller #teameykaa #dropshipwanted #dropshippinklady #freeyuran #freemodal #onlinebisnes
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ *TERBAIKKKK!!! TAK PERLU TUNGGU BERMINGGU-MINGGU KULIT KUSAM TERUS HILANG DENGAN PINKLADY* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sebelum ni makan jamu je, sekarang stop jamu dan makan pinklady. Best lah,tak perlu tunggu berminggu minggu nak tenguk perubahan, member tanya kenapa muke macam dah berseri, muka akak pulak jenis kusam. -kak ana, JB- . Kelebihan Pinklady โœ”๏ธPayudara dan punggung yang montok โœ”๏ธBody mantap โœ”๏ธPinggang ramping seperti kerengga โœ”๏ธKulit putih dan rambut jadi lebat โœ”๏ธMasalah dalaman semua dapat diatasi . #teamiladaniel #pinkladyviral #syimabeauty #sayajualsyguna #fazurabeauty #supplementkecantikan #pinkladytestimoni #bazarpaknil #remyempire #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladymalaysia #sobella #pinkladybodygoals #ansuranpinklady #pinkladyinternational #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginalhq #kutupinklady #trustedseller #teameykaa #dropshipwanted #dropshippinklady #freeyuran #freemodal #onlinebisnes
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ *TERBAIKKKK!!! TAK PERLU TUNGGU BERMINGGU-MINGGU KULIT KUSAM TERUS HILANG DENGAN PINKLADY* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sebelum ni makan jamu je, sekarang stop jamu dan makan pinklady. Best lah,tak perlu tunggu berminggu minggu nak tenguk perubahan, member tanya kenapa muke macam dah berseri, muka akak pulak jenis kusam. -kak ana, JB- . Kelebihan Pinklady โœ”๏ธPayudara dan punggung yang montok โœ”๏ธBody mantap โœ”๏ธPinggang ramping seperti kerengga โœ”๏ธKulit putih dan rambut jadi lebat โœ”๏ธMasalah dalaman semua dapat diatasi . #teamiladaniel #pinkladyviral #syimabeauty #sayajualsyguna #fazurabeauty #supplementkecantikan #pinkladytestimoni #bazarpaknil #remyempire #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladymalaysia #sobella #pinkladybodygoals #ansuranpinklady #pinkladyinternational #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginalhq #kutupinklady #trustedseller #teameykaa #dropshipwanted #dropshippinklady #freeyuran #freemodal #onlinebisnes
. Rahsia pipi blushing and shining awek Korea . Cukuplah Wonder Blush pelengkap gaya . 6 Pilihan Warna Sobella Wonder Blush. โค ๐Ÿ’• Ada apa dengan wonder blush sobella ni๐Ÿค” . โœ…texture lembut ringan โœ…wangi โœ…color yang cantik โœ…tahan lama โœ…sangat pigmented โœ…senang nak blend โœ…yang tak reti makeup pun terus reti . #sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellablusher #tsubella #sobellaliptint #sobellaselangor #sobellacod #sobelladelivery #sobellapuchong #sobellaputraheights #sobellasubangjaya #igshopmalaysia #sobellausj #lipmattemalaysia #sobellasolawa #sobellasquad #sobellaagent #bazaarpaknil #sobellafeedback #sobellalover #sobellabeauty #teamshashamy #bazaaronline #igshopmalaysia #sobellasodiva #wonderblusher
. Rahsia pipi blushing and shining awek Korea . Cukuplah Wonder Blush pelengkap gaya . 6 Pilihan Warna Sobella Wonder Blush. โค ๐Ÿ’• Ada apa dengan wonder blush sobella ni๐Ÿค” . โœ…texture lembut ringan โœ…wangi โœ…color yang cantik โœ…tahan lama โœ…sangat pigmented โœ…senang nak blend โœ…yang tak reti makeup pun terus reti . #sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellablusher #tsubella #sobellaliptint #sobellaselangor #sobellacod #sobelladelivery #sobellapuchong #sobellaputraheights #sobellasubangjaya #igshopmalaysia #sobellausj #lipmattemalaysia #sobellasolawa #sobellasquad #sobellaagent #bazaarpaknil #sobellafeedback #sobellalover #sobellabeauty #teamshashamy #bazaaronline #igshopmalaysia #sobellasodiva #wonderblusher
. Rahsia pipi blushing and shining awek Korea . Cukuplah Wonder Blush pelengkap gaya . 6 Pilihan Warna Sobella Wonder Blush. โค ๐Ÿ’• Ada apa dengan wonder blush sobella ni๐Ÿค” . โœ…texture lembut ringan โœ…wangi โœ…color yang cantik โœ…tahan lama โœ…sangat pigmented โœ…senang nak blend โœ…yang tak reti makeup pun terus reti . #sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellablusher #tsubella #sobellaliptint #sobellaselangor #sobellacod #sobelladelivery #sobellapuchong #sobellaputraheights #sobellasubangjaya #igshopmalaysia #sobellausj #lipmattemalaysia #sobellasolawa #sobellasquad #sobellaagent #bazaarpaknil #sobellafeedback #sobellalover #sobellabeauty #teamshashamy #bazaaronline #igshopmalaysia #sobellasodiva #wonderblusher
Makeup laju laju dengan SOBELLA ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒธ WONDERBLUSH BROWN SUGAR ๐ŸŒธ LIPMATTE BROWN VENOM ๐ŸŒธ LIPMATTE NUDE TEDDY . Love teruk combination BROWN VENOM + NUDE TEDDY ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . FREE COD !!! Kuala Pilah/Bahau ๐Ÿ’• . ๐Ÿ“ฒ 0166709835 . sobellamalaysia #sobellasquad #sobellasquadhq #sobellanegerisembilan #sobella #sobellalovers #sobellakualapilah #sobellabahau #sobellasolawasodiva #sobellasolawa #sobellalipmatte #sobellacosmetics #kolejjururawatkualapilah #kmns #uitmdihatiku #jururawatmalaysia #jururawat #makeup #makeuptutorial #kualapilah #bahau #jempol #juasseh #negerisembilan #ilkkm #ilkkmkualapilah
Nak bagitau ni lipmatte paling hot edisi 5.0 ni dah out of stock ey hahaha. Sape tak grab dia rugi. Tapi jangan risau sbb dengan sis ade lg 2 pcs. Sape cepat dia dapat. Kalau lambat melepas. Kbye. #sobella #sobellalipmatte #agentsobella #sobellaputrajaya #sobellasquad
๐ŸŒธ๐ŸŒต Wanita juga kadang-kadang boleh jadi tegas dan garang sebab wanita ada ego dia yang tersendiri , maka lahirlah Brown Venom๐ŸŒต๐ŸŒธ . . Kerana kita sangatlah unik sebagai seorang wanita . Maka SoBella 5.0 ini untuk anda yang bergelar wanita . .
FAIRY PINK BY SOBELLA . . Apa yang bagus lipmatte Sobella 5.0 ni ia mampu merawat bibir kering & bibir gelap. Terdapat 5 kandungan utama dalam lipmatte ni antaranya, cocoa butter, minyak kelapa, aloe vera & minyak argan . . Warna pink seperti smoothie strawberry! Sangat ceria untuk kelihatan muda & terang . . P/S : Sesuai untuk semua kulit kecuali dark skin๐Ÿ˜‰ . . #sobella #sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobellasquad #lipmatteviral #muapengantin #sobellaeyeshadow #sobellasolawaa #sobellajb #sobellakulai #sobellabandartenggara #sobellajohorbahru #makeupmurah #sobelladarajelita #sobellalipmattemeroyan #sobella5 .0 #ctdk #makeupaddict #muajb #muakulai #mascaramurah #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraviral #sobellaeyeshadow #eyeshadowmurah #2minuteseyeshadow #2minuteseyeshadowsobella #wonderblushsobella #wonderblush #fairypinksobella
MAKEUP SIMPLE DAN CEPAT Susah sangat ker nak ceriakan hari hari mu sebagai seorang isteri dan ibu. Jerawat, parut bertaburan tak kesah hokey. Dengan Cubremi semudah ABC sepantas kilat terus bidadari. Tak cukup berseri tambah dengan calitan Sobella. Wow wow effect. Yang murung pun boleh ceria tahap tak nak remove makeup hokey. Dapatkan semua item dibawah ni dengan sizz kalau nak ceria selalu.๐Ÿ˜Š Kita pakai & kita jual ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #cubremi #sobella
Bibir lebih fresh dan cantik dengan fruit tint sobella ๐Ÿ˜ . Highly recommended. Tak try mana nak rasa best ke tak. . Dapatkan SOBELLA FRUIT TINT sebagai koleksi peribadi anda sekarang. Highly recommended๐Ÿ‘ . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq021 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #fattzura #unisza #ctdk #muakemaman #muakuantan #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellalipmatteviral
LAST BATCH ๐Ÿ’ฅ LIPMATTE MEROYAN SOBELLA . Demi manafaat bersama. Terpaksa share!! Ramai yang kat luar tu alami masalah bibir kering dan merekah, bibir gelap, bibir sensitif. Ayuh, beralih seketika pada SOBELLA LIPMATTE!! . Highly recommended. Tak try mana nak rasa best ke tak. Sobella satu satunya brand lipmatte di Asia yang guna ABS HONEY OIL yang dimport khas dari US. . Teksturnya yang lembut, moist,creamy, wangi buah honey dew, warna tahan lama, limited edition menjadi rebutan๐Ÿค— ๐Ÿ˜ . Dapatkan SOBELLA LIPMATTE sebagai koleksi peribadi anda sekarang. Highly recommended๐Ÿ‘ . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq021 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #fattzura #unisza #ctdk #muakemaman #muakuantan #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellalipmatteviral
LAST BATCH ๐Ÿ’ฅ LIPMATTE MEROYAN SOBELLA . Demi manafaat bersama. Terpaksa share!! Ramai yang kat luar tu alami masalah bibir kering dan merekah, bibir gelap, bibir sensitif. Ayuh, beralih seketika pada SOBELLA LIPMATTE!! . Highly recommended. Tak try mana nak rasa best ke tak. Sobella satu satunya brand lipmatte di Asia yang guna ABS HONEY OIL yang dimport khas dari US. . Teksturnya yang lembut, moist,creamy, wangi buah honey dew, warna tahan lama, limited edition menjadi rebutan๐Ÿค— ๐Ÿ˜ . Dapatkan SOBELLA LIPMATTE sebagai koleksi peribadi anda sekarang. Highly recommended๐Ÿ‘ . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq021 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #fattzura #unisza #ctdk #muakemaman #muakuantan #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellalipmatteviral
LAST BATCH ๐Ÿ’ฅ LIPMATTE MEROYAN SOBELLA . Demi manafaat bersama. Terpaksa share!! Ramai yang kat luar tu alami masalah bibir kering dan merekah, bibir gelap, bibir sensitif. Ayuh, beralih seketika pada SOBELLA LIPMATTE!! . Highly recommended. Tak try mana nak rasa best ke tak. Sobella satu satunya brand lipmatte di Asia yang guna ABS HONEY OIL yang dimport khas dari US. . Teksturnya yang lembut, moist,creamy, wangi buah honey dew, warna tahan lama, limited edition menjadi rebutan๐Ÿค— ๐Ÿ˜ . Dapatkan SOBELLA LIPMATTE sebagai koleksi peribadi anda sekarang. Highly recommended๐Ÿ‘ . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq021 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #fattzura #unisza #ctdk #muakemaman #muakuantan #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellalipmatteviral
LAST BATCH ๐Ÿ’ฅ LIPMATTE MEROYAN SOBELLA . Demi manafaat bersama. Terpaksa share!! Ramai yang kat luar tu alami masalah bibir kering dan merekah, bibir gelap, bibir sensitif. Ayuh, beralih seketika pada SOBELLA LIPMATTE!! . Highly recommended. Tak try mana nak rasa best ke tak. Sobella satu satunya brand lipmatte di Asia yang guna ABS HONEY OIL yang dimport khas dari US. . Teksturnya yang lembut, moist,creamy, wangi buah honey dew, warna tahan lama, limited edition menjadi rebutan๐Ÿค— ๐Ÿ˜ . Dapatkan SOBELLA LIPMATTE sebagai koleksi peribadi anda sekarang. Highly recommended๐Ÿ‘ . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq021 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #fattzura #unisza #ctdk #muakemaman #muakuantan #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellalipmatteviral
โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #SQUEEZME TERBARU DARI #BELLAZBEAUTY โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ. . Apa yg best yer #SqueezMeByBellazBeauty ??? โœ”๏ธ Mudah Dap2 Foundation โœ”๏ธ Mudah Cuci โœ”๏ธ Sangat2 lembut & fluffy โœ”๏ธ Kegunaan yg menyeluruh โœ”๏ธ Mudah menyerap . ๐Ÿ’ฐRM29 .00 ๐ŸššKOS POS RM8SM / RM12SS . Dijamin puas hati tau hampa... Rugi x grab sementara stock masih ada . Whatsapp untuk order 0193451442 Whatsapp untuk order 0193451442 . #spanbellaz #squeezeme #spongebellaz #bellazsponge #bella #muabellaz #okayacreamtopowder #okayaspan sobellalipmatte #cikpuangojes #cpgcosmetic #makeupartist #muakelantan #muakl #cpg #bedakcpg #sobellaeyeshadow #muabellaz #bellamakeup #cpg #bajurayamurah #sobella #eyeshadowsobella #bajurayamurah #sobella #sobellaeyeshadow2minit #sobellaraya #khafcosmetic #khaf #khafcosmetics #sobella2019 #agensobella #sobella
Jom pi kenduri rmh tokyu! โค๏ธ . Hari ni mama pakai liptint sobella Peach ๐Ÿ‘ + lipmatte sobella Rusty Butterfly ๐Ÿฆ‹ . Blusher pun dari sobella Wonder Blush code Brown Sugar . Suka sgt kaler ni! ๐Ÿ˜ . . Hasya pulak pakai liptint sobella kaler Strawberry ๐Ÿ“sweet anak mama papa ni ๐Ÿ’• . . Pesanan penaja : Musim panas lit ni kena byk minum air tau! . . #sobella #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellawonderblush #kendurikawin
[ Punca Liang Pori Membesar Adalah Seperti Berikut ] . ๐ŸŒธ Genetik Masalah pori-pori wajah terbuka adalah disebabkan faktor genetik keturunan. Genetik bukan sahaja akan mewariskan warna kulit, warna anak mata, malahan juga boleh mewariskan struktur pori-pori wajah seseorang itu. . ๐ŸŒธ Penuaan Apabila seseorang itu semakin meningkat usia, secara semulajadi, penghasilan Elastin akan berkurang. Elastin ialah keanjalan kulit untuk meregang dan kembali ke asal. Apabila elastin berkurangan, ia menyebabkan kulit mengendur dan menyebabkan pori-pori wajah kelihatan lebih besar. . ๐ŸŒธ Cahaya Matahari Wajah yang sering terdedah dengan radiasi ultraviolet cahaya matahari boleh menyebabkan kerosakan Elastin wajah dan menjadikan pori-pori wajah terbuka. . ๐ŸŒธ Kebersihan Sekirannya anda tidak mencuci wajah dengan betul, pengumpulan minyak di wajah akan menyebabkan pori-pori tersumbat, dan menyebabkan pori-pori wajah kelihatan lebih besar. . ๐Ÿ‘‰ Bolehkah kita mengecilkan liang pori? Sebenarnya kalau pori-pori anda dah besar kita tak boleh betul-betul hilangkannya tapi kita boleh memperbaikinya dengan mencari produk yang sesuai untuk menutup liang-liang ini. Kita harus mengurangkan saiznya, memang ia mengambil masa sedikit. . ๐Ÿ‘‰ Produk yang anda pilih mestilah membantu dari segi -mengecilkan saiz liang pori -membersihkan liang supaya tidak tersumbat -menghalang jerawat supaya tidak muncul akibat liang tersumbat . ๐Ÿ‘‰ Perlu anda ketahui liang pori yang tidak dibersihkan dengan baik akan menyebab kan dinding liang pori menebal menyebabkan kecacatan kekal. Sebab tu kalau korang nampak ada orang muka dia lubang-lubang terlampau besar terutama lelaki. . ๐Ÿ‘‰ Perlu sentiasa mencuci muka dengan pembersih yang sesuai, tidak terdedah kepada pancaran matahari yang teruk, menyingkirkan bakteria, kekotoran dan lebihan minyak di muka yang boleh menjadi penyebab kepada liang tersumbat. Tapi perlu diingat supaya kulit juga memerlukan lembapan, jadi jangan pula mencari pencuci muka yang membuang semua minyak sampai kulit terasa kering dan pedih! . . Semoga dapat manfaat ! . Kalau ada masalah kulit , meh terus whatsapp ( link di bio ) ๐Ÿ’‹
Rasa segar muka bila muka bersih takde #whitehead ! Yelah kalau muka penuh #whitehead #blackhead memang tak selesa. Nak mekap lagi la rasa tak selesa. . . Jom segarkan muka dari #whitehead before raya! . . Whatsapp 0165640595 ๐Ÿ˜˜ . . #sobella #bajumurah #kurungmoden #produkkurus #kulitcantik #vitaminc #lipmatte #bijikolestrol #matapanda #eyebags #shaklee #sendayutinggi #pearlcream #kulitjerawat #jeragat #blackhead #whitehead #kulitputih #ctdk #serum #moisturizer #ubatjerawat #jamuratumalaya #codpuchong #kulitsihat #honeybeevenom
Sobella 4.0 yang ready stock lagi dengan zzaty. Cepat korang, ada berapa pcs je lagi. Lepas ni takde dah. Ingat limited edition, ingat sobella
Kalau korang ada Sobella Lipmatte code Fairy Pink dan Sugar Plum, cuba korang mix both colour nie. Cantik sangat! Sexyyy terus bibir ๐Ÿ’‹ Wsp 0139813162 #sobella #lipmatte #liptine #lipmattesobella #liptinesobella #blusher #blushersobella #eyeshadow #eyeshadowsobella #fairypink #sugarplum
Kalau korang ada Sobella Lipmatte code Fairy Pink dan Sugar Plum, cuba korang mix both colour nie. Cantik sangat! Sexyyy terus bibir ๐Ÿ’‹
WonderBlush ni sejenis blusher cushion, thatโ€™s why bila korang dot di pipi dan blend, korang akan nampak warna tu sangat pigmented. Terus pipi nampak glowing dan lebih berseri โœจ Wsp 0139813162 #sobella #lipmatte #liptine #lipmattesobella #liptinesobella #blusher #blushersobella #eyeshadow #eyeshadowsobella #wonderblush
Cepat-cepat jangan lambat-lambat. Kang melepas ๐Ÿ˜Ž. . . #sobella
Rusty Butterfly - Orange colour with peach tone . Buat yang sukakan look elegant ๐Ÿงก . . #sobella
Nude Teddy - Nude Brown with orange tone. . . #sobella
Brown Venom - Dark brown . Buat yang berhati tegas ๐Ÿ . . #sobella
Fairy Pink - Feminin tahap dewa . Buat yang berjiwa lembut ๐ŸŒท . . #sobella
SUNBURN! JANGAN RISAU LAA..JOM GLOWING BALIK . โ€˜semut berkawad satu satu horaaa horeyyyโ€™. . haaa.! Ibarat berkawad ditengah sinaran terik matahari uolss muka ni terbakar kaw kaw. Siapa yang alami masalah sama macam nie sepp skit . saje nak gumbirakan hati yg lara ni..isk3 . Sedih taw muka burn macam ni. Nampak takde nutrisi je kat skin.๐Ÿ˜ข #alhamdulillah nasib kenal dengan DewyGlow VitC. Seminggu je kemam dah nampak kesan. Skin lembab je and glowing.๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Tengok la wajah kita yang syantik niee uolsss. Tolak tepi je la make-up tebal2 tu. I donโ€™t need it any more..amboii. . Jom grab set combo dewyglow ni untuk kesan yang lebih best~ . Bermula 1 Mac ni, pembelian RM60 ke atas nama uolss akan dimasukkan ke dalam #cabutanBertuah . Jom cantik sambil menang Cepat tekan link di bio ๐Ÿ˜˜ #cubremi #demica #dewyglow #sobella #demicantik #kulitputih #kulitcantik #gebugebas #tanpabahankimia #tanpamerkuri #luluskkm #jerawat #jerawathilang #jerawatbatu #serumjerawat #jeragat #kulitglowing #sayajual #sayajualvitaminc #sayajualskincare #skincaremalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #sayajualsayaguna
Sugar Plum - Purple eksotika . Buat yang jiwa kental dan berani bergaya ๐Ÿ˜ˆ . . #sobella
MEERACLE FACIAL SERUM!๐Ÿ’Žโค . Satu-satunya Serum yang diformulasi dengan kebaikan batu permata. Di dalam Meeracle Facial Serum terdapat tiga jenis batu permata yang masing-masing mempunyai kelebihan sendiri iaitu berlian, batu delima dan mutiara. . Berlian membantu untuk menyucikan dan memulihkan keadaan kulit anda. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel dan membantu mencegah tanda-tanda awal penuaan. . Ruby pula membantu melancarkan pengaliran darah dan menguatkan lapisan kulit dan ia juga dapat meningkatkan keserian kulit wajah. . Manakala mutiara pula digunakan untuk memberi kesan keserian serta merta kepada kulit, dan membantu merawat masalah kulit. . . --------------------------------------------------------------------------- DAPATKAN MEERACLE SERUM DENGAN KAMI SEKARANG!! --------------------------------------------------------------------------- . 017-5621902 017-5621902 017-5621902 . Atau klik link, wasap.my/60175621902/meeracle - - - - #okayafoundation #watsons #jannahcosmetics #serum #localskincare #foundation #loosepowdermamadil #skincareviral #vcarebeauty #susumaez #sobella #compactpowdermamadil #bedakmuka #setmekapmurah #mamadil #makeup #ohanacosmetics #bintangbersamabintang #NRC #setmekapmurah #makeupviral2019 #alhaalfacosmetics #tutorialmekap #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #syokcosmetics #okayamalaysia
#sobella ๐Ÿ’„๐Ÿ‘„๐Ÿ˜ mix pn cantik
#sobella ๐Ÿ’„๐Ÿ‘„
#sobella ๐Ÿ’„๐Ÿ‘„
#sobella ๐Ÿ˜๐Ÿ‘„๐Ÿ’„
Lipstick sobella Rm38 #lipmate #lipmatte #sobella #gincu
๐ŸŒบOKAYA FOUNDATION โ–ซ RM79.00 Free pos sm /ss add rm4 . โœจ *KEUNIKAN OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER ๐Ÿ’‹ Mengandungi SPF 30 ๐Ÿ’‹ Tahan lama (sehingga 12 jam) ๐Ÿ’‹ Mesra solat kerana sangat mudah dicuci ๐Ÿ’‹ Tidak perlu apply bedak ๐Ÿ’‹ Makin dicalit dan disapu kulit makin cantik dan glowing . . ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601111276893 #azanisscarserum #alhaalfaproduk #belleza #beevenomskincare4in1 #charmsproduk #cubremimattefoundation #deejacosmetic #dianzvitamin #dyxy #glowglowingskincare #jamu #mascaraomg #nars #okayaproduk #sobella #syimabeauty #tatiskincare #vcareglossyfoundation #yarra #mask #produkkecantikan #produkviral #produkmurah
๐ŸŒบOKAYA FOUNDATION โ–ซ RM79.00 Free pos sm /ss add rm4 . โœจ *KEUNIKAN OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER ๐Ÿ’‹ Mengandungi SPF 30 ๐Ÿ’‹ Tahan lama (sehingga 12 jam) ๐Ÿ’‹ Mesra solat kerana sangat mudah dicuci ๐Ÿ’‹ Tidak perlu apply bedak ๐Ÿ’‹ Makin dicalit dan disapu kulit makin cantik dan glowing . . ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601111276893 #azanisscarserum #alhaalfaproduk #belleza #beevenomskincare4in1 #charmsproduk #cubremimattefoundation #deejacosmetic #dianzvitamin #dyxy #glowglowingskincare #jamu #mascaraomg #nars #okayaproduk #sobella #syimabeauty #tatiskincare #vcareglossyfoundation #yarra #mask #produkkecantikan #produkviral #produkmurah
๐ŸŒบOKAYA FOUNDATION โ–ซ RM79.00 Free pos sm /ss add rm4 . โœจ *KEUNIKAN OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER ๐Ÿ’‹ Mengandungi SPF 30 ๐Ÿ’‹ Tahan lama (sehingga 12 jam) ๐Ÿ’‹ Mesra solat kerana sangat mudah dicuci ๐Ÿ’‹ Tidak perlu apply bedak ๐Ÿ’‹ Makin dicalit dan disapu kulit makin cantik dan glowing . . ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601111276893 #azanisscarserum #alhaalfaproduk #belleza #beevenomskincare4in1 #charmsproduk #cubremimattefoundation #deejacosmetic #dianzvitamin #dyxy #glowglowingskincare #jamu #mascaraomg #nars #okayaproduk #sobella #syimabeauty #tatiskincare #vcareglossyfoundation #yarra #mask #produkkecantikan #produkviral #produkmurah
"Hi, jom teman sha makeup jap. pening nak cari moiturizer yang sesuai untuk muka. now, sha dah jumpa moisturizer dari @solanum_hq memang best, serius talk! bau dia ya allah, semerbak tomato. and! and! tekstur @solanum_hq ni tersangat lembut. sekarang sha tk risau nak blend foundation, dgn adanya @solanum_hq foundation yang sha pakai pun akan tahan lama & tk bercampuk. muka akan jadi soft soft je bila apply solanum moisturizer sebelum makeup๐Ÿ… . . Wasap >>> 0148407710 Wasap >>> 0148407710 Wasap >>> 0148407710 . . Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq . #trusted #murah #skincare #malaysia #cantik #flawless #tiktokmalay #ohana #trustedseller #trustedsellermalaysia #igview #jerawat #jeragat #parut #pemborong #artismalaysia #neelofa #sobella #emmamaembong #produkviral #produkorganic #buatanmalaysia #lulusgmp #kelantan #malaysia #bazarpaknilmurah
BARU KAWEN ! MALAM PERTAMA TERKEJUT LAKI . . . Sebelum ni makeup je lawo skin licin , parut jerawat tutup dengan tepek ii makeup je. Buang je makeup , laki sendiri xkenal bini . Ayuh licinkan skin dengan #SOLANUMMOISTURISER & #SOLANUMFACEMIST , lepas ni SAY NO TO MAKEUP ! . . Wasap >>> 0148407710 Wasap >>> 0148407710 Wasap >>> 0148407710 . . Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq . #trusted #murah #skincare #malaysia #cantik #flawless #tiktokmalay #ohana #trustedseller #trustedsellermalaysia #igview #jerawat #jeragat #parut #pemborong #artismalaysia #neelofa #sobella #emmamaembong #produkviral #produkorganic #buatanmalaysia #lulusgmp #kelantan #malaysia #bazarpaknilmurah
BARU KAWEN ! MALAM PERTAMA TERKEJUT LAKI . . . Sebelum ni makeup je lawo skin licin , parut jerawat tutup dengan tepek ii makeup je. Buang je makeup , laki sendiri xkenal bini . Ayuh licinkan skin dengan #SOLANUMMOISTURISER & #SOLANUMFACEMIST , lepas ni SAY NO TO MAKEUP ! . . Wasap >>> 0148407710 Wasap >>> 0148407710 Wasap >>> 0148407710 . . Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq Terus โ€œ DM โ€œ ig @solanum_hq . #trusted #murah #skincare #malaysia #cantik #flawless #tiktokmalay #ohana #trustedseller #trustedsellermalaysia #igview #jerawat #jeragat #parut #pemborong #artismalaysia #neelofa #sobella #emmamaembong #produkviral #produkorganic #buatanmalaysia #lulusgmp #kelantan #malaysia #bazarpaknilmurah
Siapa suka liptint buah? Selalu beli bila tertelan rasa pahit je lepastu taktahan lama ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ kadang beli liptint kat luar bau dia busuk ๐Ÿคข๐Ÿคข tapi jangan risau sobella liptint ni dia ada vitamin c tahu untuk merawat bibir anda! Bau pun wangi sangat.Jangan tengok pada harga tapi tengok pada kualiti ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ http://www.wasap.my/60148347412 #sobella #sobellaliptint #codkuantan #sobellacod #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellamurah #sobellapadu
#NudeTeddy Rona coklat keemasan. Sesuai untuk gegirl light to medium skin tone. Warna seakan teh tarik pekat ni cantik bila digayakan dengan makeup heavy ataupun simple . . Seriously bila pakai warna NUDE TEDDY ni dari look yashe yashe terus jadi look bukan yashe yashe. . . Nampak PEMALU and SOPAN lagi lembut dan femenin. Sesuai sangat bila nak jumpa bakal mak mertua. Tak gituew ๐Ÿ˜˜ . Ready Stock chuolss โ€ผ๏ธ . . . Nak cantik nak cunss dengan Sobella boleh whatsapp . . . โžก๏ธ0194735223 โžก๏ธ0194735223 โžก๏ธ0194735223 .
. Fairy Pink, warna buat gegirl tidur tak lena, mandi tak basah, makan tak kenyang โ˜บ Nampak tak, warna pink boleh buat gegirl jadi resah. Betapa gegirl memang obses dengan warna pink. . Ada 7 warna yg available . ๐Ÿ’‹ Chipsmore ๐Ÿ’‹ Vampire Red ๐Ÿ’‹ Fairy Pink ๐Ÿ’‹ Brown Venom ๐Ÿ’‹ Sugar Plum ๐Ÿ’‹ Nude Teddy ๐Ÿ’‹ Rusty Butterfly Stock sangat terhad tau untuk semua warna !! . 1pc RM38.00 3pcs PERCUMA GIFT 5pcs DISKAUN RM15 & PERCUMA GIFT HARGA BELUM MASUK POSTAGE . Rugi kalau tak beli ๐Ÿคฉ Klik link whatsapp di bio. . ๐Ÿ“ฒ 0172347622 ๐Ÿ“ฒ 0172347622 ๐Ÿ“ฒ 0172347622 . ๐Ÿš— COD KL ๐Ÿค๐Ÿป SELF PICKUP: UTC SENTUL
. Fairy Pink, warna buat gegirl tidur tak lena, mandi tak basah, makan tak kenyang โ˜บ Nampak tak, warna pink boleh buat gegirl jadi resah. Betapa gegirl memang obses dengan warna pink. . Ada 7 warna yg available . ๐Ÿ’‹ Chipsmore ๐Ÿ’‹ Vampire Red ๐Ÿ’‹ Fairy Pink ๐Ÿ’‹ Brown Venom ๐Ÿ’‹ Sugar Plum ๐Ÿ’‹ Nude Teddy ๐Ÿ’‹ Rusty Butterfly Stock sangat terhad tau untuk semua warna !! . 1pc RM38.00 3pcs PERCUMA GIFT 5pcs DISKAUN RM15 & PERCUMA GIFT HARGA BELUM MASUK POSTAGE . Rugi kalau tak beli ๐Ÿคฉ Klik link whatsapp di bio. . ๐Ÿ“ฒ 0172347622 ๐Ÿ“ฒ 0172347622 ๐Ÿ“ฒ 0172347622 . ๐Ÿš— COD KL ๐Ÿค๐Ÿป SELF PICKUP: UTC SENTUL
. Fairy Pink, warna buat gegirl tidur tak lena, mandi tak basah, makan tak kenyang โ˜บ Nampak tak, warna pink boleh buat gegirl jadi resah. Betapa gegirl memang obses dengan warna pink. . Ada 7 warna yg available . ๐Ÿ’‹ Chipsmore ๐Ÿ’‹ Vampire Red ๐Ÿ’‹ Fairy Pink ๐Ÿ’‹ Brown Venom ๐Ÿ’‹ Sugar Plum ๐Ÿ’‹ Nude Teddy ๐Ÿ’‹ Rusty Butterfly Stock sangat terhad tau untuk semua warna !! . 1pc RM38.00 3pcs PERCUMA GIFT 5pcs DISKAUN RM15 & PERCUMA GIFT HARGA BELUM MASUK POSTAGE . Rugi kalau tak beli ๐Ÿคฉ Klik link whatsapp di bio. . ๐Ÿ“ฒ 0172347622 ๐Ÿ“ฒ 0172347622 ๐Ÿ“ฒ 0172347622 . ๐Ÿš— COD KL ๐Ÿค๐Ÿป SELF PICKUP: UTC SENTUL
Code KILLER Looking confident and bold yasss girl๐Ÿ’‹ Korang nak tahu tak lain tone based kulit akan bagi effect warna yang berbeza depends dengan kulit korang tau ๐Ÿ˜ Tapi jangan risau tau kami dah pilih warna yang sesuai dengan wanita Asia ๐Ÿ’• sesuai untuk semua event ๐Ÿ˜š #lipmattemalaysia #lipmattemurah #kosmetikmalaysiamurah #kosmetikmurah #lipmatte #lipstick #lipstickmalaysia #famelipmatte #sobella #wawazainal #wardah #murah #marykay #studentprice #sale #koreanmakeup #koreaMalaysian #nudes #lipmattenudes
Hawa pakai Kireina dengan sobella je harinie. Lipmatte sobella#nudeteady mix watermalon. Blusher sobella brown Eyesdow sobella valentine mix gold diva. Foundation KIREINA TREATMENT FOUNDATION. #kireinafoundation #KIREINARS #kuasaviral #KIREINATREATMENTFOUNDATION #foundationsalji #sobellamelaka #sobellalovers #sobella #TEAMHAWABEAUTY
๐Ÿ’‹Fruit Tint Sobella๐Ÿ’‹ ๐Ÿ“Fruit Liptint berasaskan kebaikan buah - buahan. ๐Ÿ“Diformulasikan dengan Vitamin C & E untuk mengekalkan kelembapan bibir. ๐Ÿ“Membuatkan bibir nampak segar dan merah semulajadi. 3 Code Liptint Sobella Peach ๐Ÿ‘ Watermelon ๐Ÿ‰ Strawberry ๐Ÿ“ Promosi Murah Sobella๐Ÿ’„โœจ . Siapa nak? Admin nak bg harga KASIH SAYANG taw kat korang๐Ÿ’•๐Ÿ˜, so kalau berminat nak order boleh โ€œ CLICK LINK DI BIO YA โ€œ . #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellalipstick #sobellablusher #sobellalovers #sobellamurah #sobellamurahmalaysia #sobellamalaysia #murah #sayajualmurah #lipstick #tranding #sobella
SoBella Fruit Liptint ni akan dirasai pada bulan April ini..๐Ÿ‰๐Ÿ‰ Formulasi Fruit Liptint yang dirumus dari ekstrak buah-buhan , warna yang super pigmented , tekstur tak terlalu berair just nice.. Coming soon April..๐Ÿ‰๐Ÿ‰ Khasiat buah-buahan bakal mewarnai bibir anda..๐Ÿ‰๐Ÿ‰ Promosi Murah Sobella๐Ÿ’„โœจ . Siapa nak? Admin nak bg harga KASIH SAYANG taw kat korang๐Ÿ’•๐Ÿ˜, so kalau berminat nak order boleh โ€œ CLICK LINK DI BIO YA โ€œ . #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellalipstick #sobellablusher #sobellalovers #sobellamurah #sobellamurahmalaysia #sobellamalaysia #murah #sayajualmurah #lipstick #tranding #sobella
SOBELLA 5.0 EDITION ๐Ÿ’‹ . Lipmatte yg paling larisss ... sebab apa? Sebab Sobella ni warna2 dia semua cun wei, boleh merawat bibir dan tidak mengeringkan bibir . Secalit sobella jer terasa lembut , gebu, ringan dan munggil je tau ๐Ÿ˜ . Memang rugi sangat sape2 yg belum grab tau, so meh cecepat grab fevret color korang sebelum stok yilek. . Jomm syantek bersama SobellaLipmatteMeroyan2019 ๐Ÿ’‹ . . WhatsApp 0194735223
SoBella HoneyMatte Liquid Lipstick . ๐Ÿ’„ Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium. ๐Ÿ’„ Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping. ๐Ÿ’„ Colour yang limited ๐Ÿ’„Tahan lama ๐Ÿ’„Waterproof ๐Ÿ’„Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut. ๐Ÿ’„ Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir. ๐Ÿ’„ Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan. ๐Ÿ’„Mesra Wudhuk . . . WhatsApp 0194735223
Set Kening On Point ni laku keras weh ! Dah banyak set orang beli. Memang tak mengecewakan !โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Dah lukis kening pakai eyebrow Obsess, conceal pulak dengan concealer Obsess. Settle ! Lengkap makeup look kita . . #agentobsesscosmetics #agentobsesscomesticpenang #obsesslipmatte #obsesslipmattepenang #obsesscosmeticsnibongtebal #obsesscosmeticsbatukawan #obsesscosmeticsjuru #obsesscosmeticsseberangjaya #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #wawamascara #duckcosmetics #anasism #anasismrevival #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawazainal #wawazainallipmatte #wawalipmatte #uitmpenang #wawacosmetics #obsesscosmeticskulim #alhaalfamascara #sobellalipmatte #sobella #obsesscosmeticspenang #waniempire #obsesscosmeticskulim #squadsyiera #teamfellas
Dah grab belum Sobella WonderBlush ni?? . WonderBlush nie part paling best ialah sesuai dengan semua skin tone orang Asia tau. So kalau korang amik warna apa pun, result tetap boom dengan warna yang sangat pigmented dan instant glowing. Confirm tak menyesal! . . #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellastokis #sobellashahalam #sobellasepang #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobelladengkil #sobelladengkil #sobellaklia #sobellasubang #sobellacheras #sobellapetalingjaya #sobelladamansara #sobellabangi #sobellauniten #sobellapuchong #wonderblushsobella #wonderblush #agentsobella #sayajualblusher #sayajualblushermurah #sayajuallipmatte
Bukan dapat duit pun ternak #whitehead lama2, lain la kalau benda yang mendatangkan hasil kan. Ni #whitehead , dapat apa je? Muka pun nampak tak cantik. . . Tindakan yang paling bijak cepat2 nyahkan #whitehead dengan #DianzMask ! . . #sobella #bajumurah #kurungmoden #produkkurus #kulitcantik #vitaminc #lipmatte #bijikolestrol #matapanda #eyebags #shaklee #sendayutinggi #pearlcream #kulitjerawat #jeragat #blackhead #whitehead #kulitputih #ctdk #serum #moisturizer #ubatjerawat #jamuratumalaya #codpuchong #kulitsihat #honeybeevenom
[TAK NAK LA BELA JERAWAT PASIR!] Ramai dah kawan-kawan tegur, sis ada jerawat pasir. Macam-macam cara dah sis try, tapi tak berkesan. Tolonglah sis pliss!!! ๐Ÿ˜– Ala, apa nak risau. Kan ada petua orang tua untuk hilangkan jerawat pasir. Antaranya: 1. Lidah Buaya Campurkan gel lidah buaya dengan garam sampai jadi masker. Lepas tu, sapu kat muka dan picit bahagian jerawat guna tisu. Tunggu sampai kering lepas tu bilas bersih. 2. Bawang Putih Tumbuk bawang putih dengan gula merah dan sedikit air sampai jadi masker. Sapu bahagian jerawat, biar sampai kering, dan kemudian cuci muka sampai bersih. 3. Putih Telur Sapu putih telur pada bahagian yang berjerawat, tunggu dalam 15-20 minit. Lepas tu bilas dengan air panas. 4. Jeruk Nipis (Limau Nipis) Campur titisan limau nipis dengan air mawar, dan kemudian sapu pada wajah. Biarkan sampai 30 minit & bilaskan dengan aie lepas tu. 5. Yogurt Plain Sapu yogurt plain ke area berjerawat. Biar selama beberapa minit sampai meresap. Lepas tu, cuci la sampai bersih kan. Selain tu jugak, ade jugak cara moden. Macam biasala, consume #DianzVitamin secara konsisten. Bukan takat jerawat pasir aja hilang, dengan parut-parut jerawat pun sekali jalan tau. Jom hilangkan jerawat pasir dengan #DianzVitamin ! ๐Ÿคฉ . . #sobella #bajumurah #kurungmoden #produkkurus #kulitcantik #vitaminc #lipmatte #bijikolestrol #matapanda #eyebags #shaklee #sendayutinggi #pearlcream #kulitjerawat #jeragat #blackhead #whitehead #kulitputih #ctdk #serum #moisturizer #ubatjerawat #jamuratumalaya #codpuchong #kulitsihat #honeybeevenom
next page →