#speakermurahmalaysia

4,323 posts

Loading...
Alhamdulillah stereo sound bluetooth speaker dah sampai. Tq oder dengan kami bos😀 ⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM119 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
‼️W-KING WATERPROOF SPEAKER‼️ • Bukan biase2 punye!! Speaker ni waterproof, dustproof & shockproof!! Bateri pun tahan 8-10 jam😱 Sound confirm padu👍🏻 • Harga asal RM150 Promo RM119 FREE POS • Berminat?! Terus WhatsApp 0132742005 sekarang 🤝
⚡️BLUETOOTH HEADSET WITH 1200 MAH POWERBANK ⚡️ . Apa kelebihan Bluetooth Headset ni ialah: • Sound mantap • Ada bass yang POWER • 1200 mah powerbank, korang yg nak charge phone pun boleh 😏 • Sejenis magnetic serius kemas je terletak • Guna casual or sport confirm style 🤤 . RM129 FREE postage 1 malaysia . Nak order terus WhatsApp admin di link BIO 😉
ONEDER SPEAKER 🔥🔥 . Korang mesti Tak pernah dengar kan speaker brand oneder ni? 😏 Admin nak bagitau brand oneder dah popular dekat luar negara tau. Memang sound gempak, bass pun power! 💯 . Semua kita bagi FREE POSTAGE RM120 sahaja . Yang serius berminat boleh WhatsApp admin tekan link kat bio untuk more details 😉
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH ‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ W-KING WATERPROOF SPEAKER. Shockproof & dustproof 😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: 👍🏻3 months warranty!! ✅support radio, aux & tf card ✅support IOS & Android ✅Bateri tahan 8-10 jam ✅colours: black, yellow, blue, green ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM89 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder 👉🏻Dm/ whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH ‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ W-KING WATERPROOF SPEAKER. Slide tepi untuk pilihan warna👉🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: 👍🏻3 months warranty!! ✅shockproof & dustproof ✅support radio, aux & tf card ✅support IOS & Android ✅Bateri tahan 8-10 jam ✅colours: black, yellow, blue, green ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM89 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder 👉🏻Dm/ whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alhamdulillah remax microphone dah sampai. Tq oder dengan kami sis😘 ⠀ ----------------------- HARGA: RM120 mic RM180 1 set arm stand Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀ REMAX MOBILE RECORDING MICROPHONE. Boleh guna di phone & pc👍🏻😀 ⠀ FUNGSI: 👍🏻3 months warranty!! ✅Original Remax product ✅Support iOS, PC, Recorder, Android and car ✅Balancing voice quality (bass, treble & echo) ✅Supporting more than 99 apps for karaoke ✅Easy plug and play to PC or phone ✅Colours: gold, silver, pink ⠀ ----------------------- HARGA: RM120 mic RM180 1 set arm stand Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀ Ini REMAX MOBILE RECORDING MICROPHONE. Boleh guna di phone & pc. Tq beli dengan kami @itsmeirul._ 😄 ⠀ FUNGSI: 👍🏻3 months warranty!! ✅Original Remax product ✅Support iOS, PC, Recorder, Android and car ✅Balancing voice quality (bass, treble & echo) ✅Supporting more than 99 apps for karaoke ✅Easy plug and play to PC or phone ✅Colours: gold, silver, pink ⠀ ----------------------- HARGA: RM120 mic sahaja RM180 1 set arm stand Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
Alhamdulillah Q7 wireless microphone warna rose gold dah sampai. Tq oder dengan kami😘 ⠀ ----------------------- Harga: RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
W- KING S18 Waterproof Portable Bluetooth Speaker . - model S18 wking - Water proof, drop proof - SD card slot - portable rugged design - FM radio playback, built-in microphone - 10 to 12 hrs play time - working distance 10 meters - maximum output 5 watts -1 month warranty POSTAGE MIN BELANJA😉. BERMINAT DM MIN ATAU TEKAN LINK DI BIO🤗 #wkingspeaker #wkings18 #waterproofspeaker #wirelessspeaker #bluetoothspeaker #speakermurah #speakerbluetooth #speakerbox #speakerbluetoothmurah #speakerportablemurah #speakermalaysia #supportlocalbusiness #followforfollowback #samasamakitanaik #speakermurahmalaysia #freepostage #speaker
Alhamdulillah 1 set budget studio microphone & mic stand dah sampai. Tq oder dengan kami 😘 ⠀ ----------------------- RM200 (1 set) Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH ‼️ ⠀⠀⠀ BUDGET STUDIO MICROPHONE. 1 set dengan arm stand🤩 ⠀ DETAILS: ✅3 bulan warranty ✅preoder 1 minggu ✅sambung laptop / pc ✅1 set dengan filter & arm stand, mic cable, usb, manual book & foam cap ✅colours: black & blue ⠀ ----------------------- RM130 (1 set) Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH ‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀ LED WIRELESS MICROPHONE warna gold. Sound clear & tak pecah!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH ‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀ LED WIRELESS MICROPHONE warna gold. Sound clear & tak pecah!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀ 1 set REMAX MOBILE RECORDING MICROPHONE. 1 set dengan arm stand. ⠀ FUNGSI REMAX MICROPHONE: 👍🏻3 months warranty!! ✅Original Remax product ✅Support iOS, PC, Recorder, Android and car ✅Balancing voice quality (bass, treble & echo) ✅Supporting more than 99 apps for karaoke ✅Easy plug and play to PC or phone ✅Colours: gold, silver, pink ⠀ ----------------------- HARGA: RM120 mic sahaja RM180 1 set Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA & SMARTWATCH‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀ REMAX MOBILE RECORDING MICROPHONE. Ada 3 warna yang cantik-cantik😍 ⠀ FUNGSI: 👍🏻3 months warranty!! ✅Original Remax product ✅Support iOS, PC, Recorder, Android and car ✅Balancing voice quality (bass, treble & echo) ✅Supporting more than 99 apps for karaoke ✅Easy plug and play to PC or phone ✅Colours: gold, silver, pink ⠀ ----------------------- HARGA: RM120 mic sahaja RM180 1 set Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
Alhamdulillah STEREO SOUND BLUETOOTH SPEAKER dah sampai. Tq oder dengan kami bos😄 ⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM119 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
LED WIRELESS MICROPHONE. Hifi speaker & tak pecah!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LED WIRELESS MICROPHONE. Hifi speaker & tak pecah!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA😍 ⠀⠀⠀ STEREO SOUND BLUETOOTH SPEAKER. Power output 10 W!! 😱 ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅sound kuat!! ✅ada digital clock ✅6 months warranty ✅support ios & android ✅stand by time: 8 hours ✅working time: 5 hours ✅colours: black & camouflage ⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM119 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
Alhamdulillah led wireless microphone warna merah dah sampai. Tq oder dengan kami😃 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀⠀ 1 set BUDGET STUDIO MICROPHONE. Jenis condenser. Sound jelas👍🏻 ⠀ DETAILS: ✅3 bulan warranty ✅preoder 1 minggu ✅sambung laptop / pc ✅1 set dengan filter & arm stand, mic cable, usb, manual book & foam cap ✅colours: black & blue ⠀ ----------------------- RM130 (1 set) Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
Alhamdulillah Q7 wireless microphone dah sampai. Tq oder dengan kami sis😘 ⠀ ----------------------- RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀⠀ 1 set BUDGET STUDIO MICROPHONE. Jenis condenser. Sound jelas👍🏻 ⠀ DETAILS: ✅3 bulan warranty ✅preoder 1 minggu ✅sambung laptop / pc ✅1 set dengan filter & arm stand, mic cable, usb, manual book & foam cap ✅colours: black & blue ⠀ ----------------------- RM130 (1 set) Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀ PROFESSIONAL MICROPHONE STAND. Lepas ni boleh menyayi ala2 artis😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ Boleh digunakan untuk wireless microphone, remax recording microphone atau budget studio microphone. Semuanya muat👍🏻👍🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- RM85 (mic stand je) Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀ Dm/ WhatsApp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀ PROFESSIONAL MICROPHONE STAND. Lepas ni boleh menyayi ala2 artis😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ Boleh digunakan untuk wireless microphone, remax recording microphone atau budget studio microphone. Semuanya muat👍🏻👍🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- RM85 (mic stand je) Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀ Dm/ WhatsApp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀
Alhamdulillah Q7 wireless microphone dah sampai. Cust suka sangat😍 ⠀ ----------------------- Harga: RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA😵 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Q7 wireless microphone. Kualiti tip top walaupun harga murah. Sound tak pecah!! ⠀ FUNGSI Q7: ✅Microphone dah siap speaker (suara terus keluar dekat mic) ✅Boleh connect dengan semua jenis phone ✅Boleh adjust setting (echo,treble,bass) ✅Chargeable battery (cas macam phone) ✅Senang digunakan: 1. Tekan " ON " terus aktif senangkan? 2. Connect dengan bluetooth je. ✅Colours: PINK, BLACK, ROSE GOLD & GOLD ⠀ ⠀ ----------------------- Harga: RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA😵 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Q7 wireless microphone. Kualiti tip top walaupun harga murah. Sound tak pecah!! ⠀ FUNGSI Q7: ✅Microphone dah siap speaker (suara terus keluar dekat mic) ✅Boleh connect dengan semua jenis phone ✅Boleh adjust setting (echo,treble,bass) ✅Chargeable battery (cas macam phone) ✅Senang digunakan: 1. Tekan " ON " terus aktif senangkan? 2. Connect dengan bluetooth je. ✅Colours: PINK, BLACK, ROSE GOLD & GOLD ⠀ ⠀ ----------------------- Harga: RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
Alhamdulillah Q7 wireless microphone dah sampai. Cust suka😍 ⠀ ----------------------- RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
Alhamdulillah Q7 wireless microphone dah sampai. Cust puas hati👍🏻👍🏻 ⠀ ----------------------- Harga: RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
REMAX MOBILE RECORDING MICROPHONE m ⠀ FUNGSI REMAX MICROPHONE: 👍🏻3 months warranty!! ✅Original Remax product ✅Support iOS, PC, Recorder, Android and car ✅Balancing voice quality (bass, treble & echo) ✅Supporting more than 99 apps for karaoke ✅Easy plug and play to PC or phone ✅Colours: gold, silver, pink ⠀ ----------------------- HARGA: RM120 mic sahaja RM180 1 set Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
All purpose, All weather companion. Compare and buy at www.souqofqatar.com
REMAX MOBILE RECORDING MICROPHONE (1 set dengan arm stand) ⠀ FUNGSI REMAX MICROPHONE: 👍🏻3 months warranty!! ✅Original Remax product ✅Support iOS, PC, Recorder, Android and car ✅Balancing voice quality (bass, treble & echo) ✅Supporting more than 99 apps for karaoke ✅Easy plug and play to PC or phone ✅Colours: gold, silver, pink ⠀ ----------------------- HARGA: RM120 mic sahaja RM180 1 set Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀⠀ Mini set STUDIO RECORDING MICROPHONE. Bunyi jelas & kuat. Boleh adjust echo. ⠀ DETAILS: ✅ready stock ✅3 bulan warranty ✅guna usb, aux cable ✅condenser microphone ✅ada foam & mini mic stand ✅boleh adjust echo & volume ✅sesuai untuk pakai menyanyi, main game, personal recording, network broadcasting, chat & more ✅colours: black + gold ⠀ ----------------------- HARGA: RM160 (1 set) Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀⠀ Mini set STUDIO RECORDING MICROPHONE. Bunyi jelas & kuat. Boleh adjust echo. ⠀ DETAILS: ✅ready stock ✅3 bulan warranty ✅guna usb, aux cable ✅condenser microphone ✅ada foam & mini mic stand ✅boleh adjust echo & volume ✅sesuai untuk pakai menyanyi, main game, personal recording, network broadcasting, chat & more ✅colours: black + gold ⠀ ----------------------- HARGA: RM160 (1 set) Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
Alhamdulillah Q7 wireless microphone dah sampai. Tq oder dengan kami ye😘 ⠀ ----------------------- RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
Alhamdulillah Q7 & LED wireless dah sampai. Semua ok👍🏻👍🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 (led) RM60 (Q7) Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ LED WIRELESS MICROPHONE. Sound clear & tak pecah!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ LED WIRELESS MICROPHONE. Sound clear & tak pecah!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Speaker sfunctional parameter • FM radio • Mp3 player • USB player • Line in • Buit-in power switch • with bluetooth function • Full function remote control Rm 169 #speaker #speakermalaysia #speakermurah #speakermurahmalaysia #speakermur2
Alhamdulillah fabric speaker dah sampai. Tq oder dengan kami ye sis😘 ⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM49 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
Q7 wireless microphone ni ready stock!! Kualiti tip top. Sound tak pecah!! ⠀ FUNGSI Q7: ✅Ada bag ✅2 months warranty ✅Microphone dah siap speaker (suara terus keluar dekat mic) ✅Boleh connect dengan semua jenis phone ✅Boleh adjust setting (echo,treble,bass) ✅Chargeable battery (cas macam phone) ✅Senang digunakan: 1. Tekan " ON " terus aktif senangkan? 2. Connect dengan bluetooth je. ✅Colours: PINK, BLACK, ROSE GOLD & GOLD ⠀ ⠀ ----------------------- RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
Q7 wireless microphone ni ready stock!! Kualiti tip top. Sound tak pecah!! ⠀ FUNGSI Q7: ✅Ada bag ✅2 months warranty ✅Microphone dah siap speaker (suara terus keluar dekat mic) ✅Boleh connect dengan semua jenis phone ✅Boleh adjust setting (echo,treble,bass) ✅Chargeable battery (cas macam phone) ✅Senang digunakan: 1. Tekan " ON " terus aktif senangkan? 2. Connect dengan bluetooth je. ✅Colours: PINK, BLACK, ROSE GOLD & GOLD ⠀ ⠀ ----------------------- RM60 Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀⠀ WIRELESS LIGHT SPEAKER. Saiz comel tapi sound kuat!! ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅rechargeable ✅loud and clear ✅3 months warranty ✅bluetooth ios & android ✅lampu warna-warni yang ikut beats & lampu boleh off. ✅support radio, pendrive, sd card, earphones ⠀⠀⠀ --------------------- Harga: RM95 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA 😍 ⠀⠀⠀ WIRELESS LIGHT SPEAKER. Saiz comel tapi sound kuat!! ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅rechargeable ✅loud and clear ✅3 months warranty ✅bluetooth ios & android ✅lampu warna-warni yang ikut beats & lampu boleh off. ✅support radio, pendrive, sd card, earphones ⠀⠀⠀ --------------------- Harga: RM95 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA😍 ⠀⠀ GIANT WIRELESS SPEAKER!! Free microphone jika beli dengan kami😍 ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅ Besar tapi ringan ✅ Ada pemegang so senang nak bawa untuk aktiviti outdoor ✅ Ada multicolour led effect ✅ Bluetooth range sampai 10m ✅ Tahan sehingga 7 jam ✅ Support tf card, aux in, usb input, radio ✅ Warranty 3 bulan ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ------------------------ HARGA: RM165 (sm) RM170 (ss) Inc postage ------------------------ ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA😍 ⠀⠀ GIANT WIRELESS SPEAKER!! Free microphone jika beli dengan kami😍 ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅ Besar tapi ringan ✅ Ada pemegang so senang nak bawa untuk aktiviti outdoor ✅ Ada multicolour led effect ✅ Bluetooth range sampai 10m ✅ Tahan sehingga 7 jam ✅ Support tf card, aux in, usb input, radio ✅ Warranty 3 bulan ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ------------------------ HARGA: RM165 (sm) RM170 (ss) Inc postage ------------------------ ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
MINI WIRELESS SPEAKER. Ada lampu-lampu yang cantik😍 ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅ada radio ✅hanya guna bluetooth ✅boleh guna di laptop ✅boleh guna usb/ micro SD ✅350 MAH, boleh pakai 2 jam ✅colours: blue, white, pink, yellow, purple, green & black ⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM37 Inc postage (sm&ss) ------------------— ⠀⠀⠀ Nak oder 👉🏻Dm/WA 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀
MINI WIRELESS SPEAKER. Ada lampu-lampu yang cantik😍 ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅ada radio ✅hanya guna bluetooth ✅boleh guna di laptop ✅boleh guna usb/ micro SD ✅350 MAH, boleh pakai 2 jam ✅colours: blue, white, pink, yellow, purple, green & black ⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM37 Inc postage (sm&ss) ------------------— ⠀⠀⠀ Nak oder 👉🏻Dm/WA 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀
Alhamdulillah led wireless microphone dah sampai. Cust suka😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WaterProof Speaker Sesuai diguna untuk anda yang minat aktiviti outdoor. Boleh dibawa bersama ketika berkelah, memancing dan hiking💪 membolehkan anda melakukan aktiviti dgn tenang. Anda berminat? DM kami dgn segera🤗 . #wkingspeaker #wkings18 #waterproofspeaker #wirelessspeaker #bluetoothspeaker #speakermurah #speakerbluetooth #speakerbox #speakerbluetoothmurah #speakerportablemurah #speakermalaysia #supportlocalbusiness #followforfollowback #samasamakitanaik #speakermurahmalaysia #freepostage #speaker
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA😍 ⠀⠀⠀ STEREO SOUND BLUETOOTH SPEAKER. Ada digital clock beb!! ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅sound kuat!! ✅power output 10 W ✅6 months warranty ✅support ios & android ✅stand by time: 8 hours ✅working time: 5 hours ✅support radio, aux, usb & sd card ✅colours: black & camouflage ⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM119 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
LIKE, TAG RAKAN & WIN ACTION CAMERA😍 ⠀⠀⠀ PARTY BLUETOOTH SPEAKER. Warna yang limited edition😍 ⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅loud and clear ✅3 months warranty ✅support ios & android ✅support fm rodio, aux, usb & sd card ✅colours: blue, orange, army & grey ⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM69 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀ Nak oder DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀
Alhamdulillah Q7 wireless microphone dah sampai. Tq oder dengan kami ye😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- HARGA: RM60 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
OUTDOOR WATERPROOF SPEAKER warna green dah ade!! Bass power giler👍🏻👍🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FUNGSI: ✅free hook ✅support SD card ✅saiz: panjang 180cm ✅ada radio & flashlight ✅bateri tahan sampai 10 jam ✅wireless, pakai bluetooth je ✅support IOS & Android ✅1 set dengan user manual book, usb cable, wire ✅colours: black, red, blue & green ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------- HARGA: RM100 Inc postage (sm&ss) --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder 👉🏻Dm/ whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
next page →