#spf40

19,578 posts

Loading...
RAMAI YANG DOK PUJI NI PASAIPAAAAA 🔥 . . Haihhh laaaa.. ada customer bagi feedback macam niii.. uishhh.. gerammmm jaaa 😅 Hakak sukaaaa sangat tengok feedback customer lagi2 bila customer bagi gambar.. semua lawoooo2.. . . Jeles betulll la tengok orang cantik2 niii.. haihhhh . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
SUMPAH BERBEZA DENGAN FOUNDATION LAIN ✨ . . Apa yang beza tuuuuu .. uiiihhhh .. Alhamdulillahh.. customer tak putus2 support Schatzs foundation. Love sangattt2 😍 . . Teringin nak cantikkk dengan mudah ? Tanpa perlu sakit2 ? Jimatt ?? Schatzs Foundation boleh bantu anda ☺️ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
А вы знаете, что защита от солнца нужна нашей коже круглый год? Даже в пасмурную погоду, когда очевидного солнечного воздействия вы не замечаете, оно имеет влияние ☀️☝ ⠀ ВВ-крем для лица  с плацентой, солнцезащитный ☀️ 3W Clinic Premium Placenta Sun BB Cream имеет нужную защиту☺️ Крем обладает комплексным действием, быстро впитывается, не создавая «эффекта маски». ⠀ Гидролизованный экстракт плаценты восстанавливает тургор кожи🌀создавая лифтинг-эффект, обеспечивая влагой пересушенные участки кожи.💦 Является идеальной основой для равномерного нанесения макияжа🙂 ⠀ Крем обладает способностью  отражать УФ-лучи (SPF40/PA++), придает коже: 🔺эластичность и упругость, 🔺делает кожу гладкой, 🔺выравнивает цвет лица и придает ей сияющий вид, 🔺предупреждает образование пигментных пятен. ⠀ Наносите умеренное количество крема на предварительно очищенную кожу лица, равномерно распределяя его.👍 ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ ❗В НАЛИЧИИ ❗ Объем 70 мл 🔶️Цена 900 руб🔶️ Все вопросы по приобретению 📩ЛС, DIRECT 📲 WhatsApp 89120374367 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ✅Приятный сюрприз к каждому заказу🎁⠀ 🌍При заказе с сайта, скидка 5% 📲 plumeriya.ru⠀ 🚚Доставка по всей России⠀ 🚘Доставка по Екатеринбурку  ТК СДЭК всего 190руб
Hi hi hi uollsssss ✨ . . Dah grab Schatzs Foundation ??? Uollssss tak tahu nak beli kat mana ?? Tercari-cari agen terdekat ?? Haaa.. untuk senarai agen Schatzs Foundation, boleh check di ig @schatzsteams ! Boleh contact number agen yg berdekatan dengan anda di situ.. . . Bagi sesapa yang NAK jadi agen pulaaa, bolehhhh dm kami cecepattt sementara hq buka peluang untuk jadi agen ☺️☺️☺️ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
SUMPAH BERBEZA DARI PRODUK LAIN 💥 . . Fuhhhhh ‼️ pengakuan customer ni memangggg Da Bomb weyyyyy 😍 Alhamdulillahhh dear.. thank you so much ☺️ . . Sampaii mak dia pun kata lainnnnn tau foundation kami dgn jenama lain.. setiap jenama ada kelebihan tersendiri.. Alhamdulillahh.. she choose us ❤️ . . Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera . http://www.wasap.my/60163070047/schatzs #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
SUMPAH BERBEZA DARI PRODUK LAIN 💥 . . Fuhhhhh ‼️ pengakuan customer ni memangggg Da Bomb weyyyyy 😍 Alhamdulillahhh dear.. thank you so much ☺️ . . Sampaii mak dia pun kata lainnnnn tau foundation kami dgn jenama lain.. setiap jenama ada kelebihan tersendiri.. Alhamdulillahh.. she choose us ❤️ . . Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥️ 013-3110383 ( azzura ) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
SUMPAH BERBEZA DARI PRODUK LAIN 💥 . . Fuhhhhh ‼️ pengakuan customer ni memangggg Da Bomb weyyyyy 😍 Alhamdulillahhh dear.. thank you so much ☺️ . . Sampaii mak dia pun kata lainnnnn tau foundation kami dgn jenama lain.. setiap jenama ada kelebihan tersendiri.. Alhamdulillahh.. she choose us ❤️ . . Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥️ 018-2500548 ( Yati Schatzs ) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
PENCARIAN AGEN SELURUH MALAYSIA DIBUKA 🔥 . . Berita baikkkkk buat semua yang ingin menambah pendapatan sampingan dengan margin keuntungan yang tinggi ✨ . . Schatzs hq membuka peluang lagi untuk semua and jangan risauu.. kami akan guide anda untuk buat income beriban-riban uollss ☺️ . . Macam mana ??? Tak nak ke ada group support, free marketing class and rewards ?? Yang penting, rajin 💪🏻 . . Usah ragu-ragu lagiii, angkat phone tuuuu.. whatsapp laju-laju nak jadi agen Schatzs hari ni juga ❗️ Berminat? Boleh register agen schatzs di nombor tertera ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
近期很多客人購買skin need 系列防曬,冬天大量紫外光不知不覺渗入皮膚,強烈推介:😃😃😃 特價中 Skin need 系列之完美透紅閃亮防曬SPF 40,有幾種不同防曬,又可潤膚,配合原液或MG產品相輔相成,効果更佳,今天又新返貨,客人又翻單,十分好用, 仍然最優惠價錢,現特價💲(數量有限), 立即WhatsApp 我啦96002358😉 具閃亮及滋潤作用,令肌膚紅潤通透,令上妝更貼服自然,特有鯊烯及維他命E,保護肌膚免受日光老化,防止黑斑 成份:二氧化钛、橘子萃取物、鯊魚精華、維他命E 使用方法:每天日間使用,或用於光療後。 MADE IN U S A Whatapps :96002358 亦可到公司取,順豐自取點$22(順豐收) 地址:長沙灣天悦廣場地下B6店 #MG茶樹理肌調膚精華 #特價 #護膚 #暗瘡 #暗瘡印 #保健美 #純氧原液 #skin need #skin Expert#暗瘡消炎 #暗瘡 #保健美 #candy yu professional beauty#mg 茶樹#Mg茶樹理肌調膚精華液 #skin need#skin Expert#防曬乳 #防曬液 #UV #SPF40 #Skin need 系列之完美透紅閃亮防曬SPF 40#完美透紅閃亮防曬SPF 40
Tip: The large size fits perfectly in your car's cup holder, while the small size is a fab companion for a gel manicure to protect your hands against UV rays.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #spf40 #handcream #supergoop #foreveryoung #remedyskinstudio #loveland #colorado
HD JIC FLAWLESS FOUNDATION *senang blend *tak payah pakai bedak pn xpe *xbercapuk *muka berpeluh pn make up xluntur *glowing *flawless *tahan 12jam *wangi *tidak crak Mempunyai 30ml tahan 3-4 bln mngikut pnggunaan Lulus kkm Mengandungi #argan oil #24k gold #spf40 #Vit E #Vit B 3 #mix 2 wangian Mendapat bnyk fedback yg baik..dari mereka yg sudah mencubanya..anda bila lg.. www.wasap.my/60172080344
Telluride here we come!!!! I’ll be bringing you with me you sexy little beast you!! 😍@mdsolarsciences 40 spf stick sunscreen!! Although she may look little, she’s silky, and glides on oh so smooth, and last forever!! Not only does this make a great, easy to apply sunscreen, but also doubles as chapstick, and a makeup highlighter. Swipe right 👉 for fun facts! #spf #spf40 #mineralsunscreen #naturalspf #protectyourskin #beauty #savingface #skintuitionatl www.iheartskin.com
" MAKEUP TAHAN LAMA " . . Fuhhhh !!! Meletuppssssss 🔥 Alhamdulillah ... customer bagi feedback positifffff .. . . Betull uollsss.. makeup mmg tahan lama kalau guna Schatzs Foundation.. up to 16 hrs tauuuu.. and plus glowinggg gituuu.. tak perlu guna highlighter pun tak apaaa.. . . Super jimat foundation yang ramai dah cuba and yang pasti dah VIRALLLL 🔥🔥 #agentkuantan #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
MAKEUP PALING TAHAN LAMA 🔥 . . Wowwww, bukan biasa-biasa foundation Schatzs ni tau.☺️ tahan lebih 18 jammmm 💥 pengantin2 diluar sana tak perlu risauuuu.. even dah berpanas, berpeluh bermacam2 lagi, makeup still merecikkk wooo 🔥 suka ke sukaaaa ✨ . . Usah ragu-ragu lagiii, angkat phone tuuuu.. whatsapp laju-laju nak order Schatzs hari ni juga ❗️ Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera http://www.wasap.my/60163070047/schatzs . #schatzshq #teamyatischatzs #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
BOBBI BROWN EXTRA Balm Rinse ✖️ BOBBI BROWN Intensive Skin Serum Foundation ☑️ 最近心头好 💓 #BobbiBrown #芭比波朗 #BalmRinse #洁肤露 #IntensiveSkinSerumFoundation #虫草粉底液 #Foundation #粉底液 #SPF40 #PA +++ #心头好 #💓 #MakeUp #Instagram
RAMAI YANG PUJI MAKEUP LAWA AND TAHAN LAMA ❤️⠀ .⠀ .⠀ Wahhh, rata-rata clients / pengantin puji makeup tahan lama and tak bercapuk. Alhamdulillah .. suka sangatttt bila customer puji macam ni. Tak senang duduk kita di buat nya ☺️⠀ .⠀ .⠀ Rahsia kecantikkan sepantas 5 minit sahaja. Glowing and flawlesss uollssss. Plus pakai sikit je dh cover seluruh muka ☺️⠀ .⠀ .⠀ #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
AGENT WANTED ❗️AGENT WANTED ❗️ AGENT WANTED ❗️ . . Jangan lepaskan peluang utk menjadi salah satu family Schatzs ❗️kenapa kena jadi agen Schatzs ? 🔥 nak tambah pendapatan 🔥nak ubah kehidupan sedia ada 🔥 nak biznes tapi tak ada orang guide 🔥marketing tolls Hq sediakan 🔥 group support 🔥 direct info daripada founder & team HQ 🔥 keuntungan RM120-RM1500 Barangggg baikkkkk weyyyy . . Ramai agen merokettttt sampai ke bintangggg 🚀🚀🚀Fuhhhhh 😍 Alhamdulillah, rezeki kongsi bersama ❤️ . . Cepat cepat register agen sekaranggg ♥️ 013-4040242 (Ayana Schatzs) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
AGENT WANTED ❗️AGENT WANTED ❗️ AGENT WANTED ❗️ . . Jangan lepaskan peluang utk menjadi salah satu family Schatzs ❗️kenapa kena jadi agen Schatzs ? 🔥 nak tambah pendapatan 🔥nak ubah kehidupan sedia ada 🔥 nak biznes tapi tak ada orang guide 🔥marketing tolls Hq sediakan 🔥 group support 🔥 direct info daripada founder & team HQ 🔥 keuntungan RM120-RM1500 Barangggg baikkkkk weyyyy . . Ramai agen merokettttt sampai ke bintangggg 🚀🚀🚀Fuhhhhh 😍 Alhamdulillah, rezeki kongsi bersama ❤️ . . Cepat cepat register agen sekaranggg ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
PROMO !! PROMO !! DECEMBER 2018 📣 . AGEN WANTED 📣 AGEN WANTED 📣 . . Haaa ???? Buat side income dengan Schatzs Foundation dapat double tripleee income ???? Perghhhhh . Best gilerrrrrr 😍🔥 bersemangat betul2 agen2 kami meroketttt 🚀🚀🚀 Alhamdulillahhh.. . . Dengan support dari teamleader Schatzs Hq, semuaaaa meroketttt 🔥 . BOLE BUAT PAYMENT 2X??? http://www.wasap.my/+60182500548 . #teamyatischatzs #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
RAMAI YANG PUJI MAKEUP LAWA AND TAHAN LAMA ❤️⠀ .⠀ .⠀ Wahhh, rata-rata clients / pengantin puji makeup tahan lama and tak bercapuk. Alhamdulillah .. suka sangatttt bila customer puji macam ni. Tak senang duduk kita di buat nya ☺️⠀ .⠀ .⠀ Rahsia kecantikkan sepantas 5 minit sahaja. Glowing and flawlesss uollssss. Plus pakai sikit je dh cover seluruh muka ☺️⠀ .⠀ .⠀ #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
FOUNDATION TAK BERCAPUK, FULL COVERAGE PULA TU 🔥 . . Wowwwww, memang tersenyum lebar la kami bila customer bagi feedback macam nii. Tak serik tauuuu 🤣 . . Fuhhh, tak perlu bersusah payah nak nampak cantikkk bila Schatzs Foundation dapat bantu uollssss dengan pantassss ☺️ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH BANYAK " . . . Cuaca panas kerap menjadi masalah kepada pemakai makeup kerana takut foundation bercapuk, luntur , dan melekitt. Haihhh.. beauty is hard gaissss 😅 . . Tapi, dengan adanya Schatzs Foundation, uolls tak prlu risau lagi sebab fd schatzs ni tak melekittt tauuu sebab after effect dia matte 😍 and makin berpeluh makin glowing tauuuu.. ramai pengantin dah pakai and makeup tahan even dah photoshoot outdoor tauuu.. best tak best ? 😍😍😍 . . Macam mana nak purchase schatzs ni ??? Ramai orang dh guna niiii .. Ok simple..jangan tunggu lama2..amik fon dan whatsapp ke no di bawah ni: . . >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << . . Team kami akan respond dan bagi details pada uols ASAP! . . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" SENANG BETUL NAK APPLY, FULL COVERAGE "⠀ .⠀ .⠀ .⠀ Wahhhhh, makin senang la kerja chuollsss yang nak cantik cantik niiii 😍 hanya satu pump, calit and dap dapp jee dah nampak gebuuu weyyyy ☺️ bestnyaaaa .. .⠀ .⠀ Kenapa Schatzs best sangat ???? ♥️SPF 40 sesuai dengan weather di Malaysia⠀ .⠀ ♥️Royal 24 K Gold + antioxidant .⠀ ♥️melembapkan , menyegarkan kulit daripada kekusaman dan merawat kulit sensitif⠀ .⠀ ♥️ Foundation tidak melekit, Non-Cakey, Glowing, Flawless effect, tahan selama 16jam “wow lama tu”⠀ .⠀ ♥️Menganjalkan Kulit & Awet Muda & French Formula High Quality⠀ .⠀ Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera⠀ ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq)⠀ .⠀ #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" SENANG BETUL NAK APPLY, FULL COVERAGE "⠀ .⠀ .⠀ .⠀ Wahhhhh, makin senang la kerja chuollsss yang nak cantik cantik niiii 😍 hanya satu pump, calit and dap dapp jee dah nampak gebuuu weyyyy ☺️ bestnyaaaa .. .⠀ .⠀ Kenapa Schatzs best sangat ???? ♥️SPF 40 sesuai dengan weather di Malaysia⠀ .⠀ ♥️Royal 24 K Gold + antioxidant .⠀ ♥️melembapkan , menyegarkan kulit daripada kekusaman dan merawat kulit sensitif⠀ .⠀ ♥️ Foundation tidak melekit, Non-Cakey, Glowing, Flawless effect, tahan selama 16jam “wow lama tu”⠀ .⠀ ♥️Menganjalkan Kulit & Awet Muda & French Formula High Quality⠀ .⠀ Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera⠀ ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq)⠀ .⠀ #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
#umu #undermakeup_official #umuofficial #UnderMakeUp #UnderMakeUpth #cosmetic #cosmetics #skincare #makeuptutorial #makeup #beauty #sunscreen #foundation #sunscreencream #vitaminc #คร ีม #คร ีมทาหน้า #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางค์ #howtoperfect #howtobeauty #คร ีมกันแดด #คร ีมกันแดดวิตซี #คร ีมกันแดดมาใหม่ #หน ้าสดสู้แดด #ว ิตามินซี #ก ันแดด #vitcsunscreen #spf40
🙏 ขอบคุณรีวิวจากผู้ใช้ดีนะคะ ❤หน้าใส 😊 ❥สิวหายจริง ❗หน้าใสขึ้น❗ รอยสิว ฝ้า กระ จางลง ❗ ✅ #เซร ั่มวิตซี 380฿ ✅ #ก ันแดดVc 430฿ *2กล่องส่งฟรี 🙋‍♀️แม่ค้ารายใหญ่ภาคอีสาน Vip สต็อกแน่น ส่งของทุกวัน รับตัวแทน เปิดบิล10กล่อง 2,xxx $ 🍭กำไร1,xxx$ คุ้ม❗👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇👇👇👇👇👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 😙สอบถาม/สั่งซื้อ/รับตัวแทนทั่วไทย 🧡❥ทีมบีปังสุด #ส ั่งซื้อline🆔tawi_vitc และ . #ส ั่งซื้อline🆔0922941887 📞0922941887 😳❥ดูรีวิวเพิ่มเติมได้ที่ 👉🏻 #TawiVitC . มีของแถมแจกเพียบ 📮จัดส่งทั่วไทย ส่งของทุกวัน ❥นัดรับส่งฟรี 📍บุรีรัมย์📍กาญจนบุรี📍ชัยภูมิ📍กทม 📍ปทุมธานี . 💦 #vitcbiofaceserum #vitcbioface #สก ินแคร์ #Vitcserum #Vitcน ้องฉัตร #vitc #serum #serumvitc #เซร ั่ม #เซร ั่มวิตซี #เซร ั่มน้องฉัตร #ว ิตซีไบโอเฟสเซรั่ม 🌞 #ก ันแดด #คร ีมกันแดด #Vitcuv #SPF40 #SPF40PA +++ #Vitamin #vitaminc #โลช ั่นกันแดด #vitcuvprotection #ก ันแดดวิตซี #คร ีมกันแดดวิตซี #คร ีมทาหน้า #คร ีมกันแดดทาหน้า #คร ีมกันแดดทาตัว
🙏ขอบคุณลูกค้าที่น่ารัก รอรับได้เลยจ้า 😊 ❥️แม่ค้าสต็อกแน่น Vip รายใหญ่ภาคอีสาน #2ช ิ้นส่งฟรี 👇🏻👇👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇👇🏻👇🏻👇🏻👇👇🏻👇🏻👇🏻👇👇🏻👇🙋‍♀️ สั่งซื้อ/รับตัวแทนทั่วไทย 🧡❥ทีมบีปังสุด #ส ั่งซื้อline🆔tawi_vitc และ . #ส ั่งซื้อline🆔0922941887 📞0922941887 😳❥ดูรีวิวเพิ่มเติมได้ที่ 👉🏻 #TawiVitC . มีของแถมแจกทุกออเดอร์ 📮จัดส่งทั่วไทย ส่งของทุกวัน ❥นัดรับส่งฟรี 📍บุรีรัมย์,กาญจนบุรี,ชัยภูมิ,กทม,ปทุมธานี . 💦 #vitcbiofaceserum #vitcbioface #สก ินแคร์ #Vitcserum #Vitcน ้องฉัตร #vitcbio #serum #serumvitc #เซร ั่ม #เซร ั่มวิตซี #เซร ั่มน้องฉัตร #ว ิตซีไบโอเฟสเซรั่ม 🌞 #ก ันแดดVc #คร ีมกันแดด #Vitcuv #SPF40 #SPF40PA +++ #Vitamin #vitaminc #โลช ั่นกันแดด #vitcuvprotection #ก ันแดดวิตซี #คร ีมกันแดดวิตซี #คร ีมทาหน้า #คร ีมกันแดดทาหน้า #คร ีมกันแดดทาตัว
MAKEUP PALING TAHAN LAMA 🔥 . . Wowwww, bukan biasa-biasa foundation Schatzs ni tau.☺️ tahan lebih 18 jammmm 💥 pengantin2 diluar sana tak perlu risauuuu.. even dah berpanas, berpeluh bermacam2 lagi, makeup still merecikkk wooo 🔥 suka ke sukaaaa ✨ . . Usah ragu-ragu lagiii, angkat phone tuuuu.. whatsapp laju-laju nak order Schatzs hari ni juga ❗️ Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" LOVELY BUILDABLE FOUNDATION ❤️ " . . . Alhamdulillahhhhhh 😍 Thank you dear customerrrrr .. hari hari whatsapp berdesup masukkkk bagi feedback positiff dari pengguna Schatzs foundation. Happy la kitaaaa 😁 Thank You so much ✨ . . Jangan tunggu2 lagi .. cepat2 angkat phone tu, whatsapp kami sekarang di ... . >> wasap “SCHATZS” ke +60182500548 << >> wasap “SCHATZS” ke +60182500548 << >> wasap “SCHATZS” ke +60182500548 << . . Team kami akan respond dan bagi details pada uols ASAP! . . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams - #regrann
" TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH BANYAK " . . . Cuaca panas kerap menjadi masalah kepada pemakai makeup kerana takut foundation bercapuk, luntur , dan melekitt. Haihhh.. beauty is hard gaissss 😅 . . Tapi, dengan adanya Schatzs Foundation, uolls tak prlu risau lagi sebab fd schatzs ni tak melekittt tauuu sebab after effect dia matte 😍 and makin berpeluh makin glowing tauuuu.. ramai pengantin dah pakai and makeup tahan even dah photoshoot outdoor tauuu.. best tak best ? 😍😍😍 . . Macam mana nak purchase schatzs ni ??? Ramai orang dh guna niiii .. Ok simple..jangan tunggu lama2..amik fon dan whatsapp ke no di bawah ni: . . >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << . . Team kami akan respond dan bagi details pada uols ASAP! . . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
TUDIAAAAAAA ... GLOWINGGG BAK HANGGGG 😍 . . Uishhhh.. silauuu mata aihhhh .. makeup glowing betullll .. thank you dear for trusting us ❤️ Nahhh, kasi LOVE BANYAKKK2 ❤️❤️❤️❤️❤️ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
FOUNDATION TAK BERCAPUK, FULL COVERAGE PULA TU 🔥 . . Wowwwww, memang tersenyum lebar la kami bila customer bagi feedback macam nii. Tak serik tauuuu 🤣 . . Fuhhh, tak perlu bersusah payah nak nampak cantikkk bila Schatzs Foundation dapat bantu uollssss dengan pantassss ☺️ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
🌥🌈เปิดร้านจ้า เลือกสิ่งดีๆให้ผิวกันเถอะ🌈🌥 ทาเซรั่มและกันแดดวิตซี..แต่งหน้าแล้วออกบ้านได้ ➖เซรั่มวิตามินซีเซรั่มดีๆที่ใครๆก็เลือกใช้ ✅ผิวหน้าขาวกระจ่างใส ✅กระชับรูขุมขน ลดการเกิดสิว ✅ลดรอยดำ รอยแดง เพิ่มความชุ่มชื้น ✅เสริมสร้างคอลลาเจน ✅ปรับสภาพผิวให้แข็งแรง ✅ใช้ได้แม้ผิวแพ้ง่าย ✅100%Natural ✅ ลงก่อนแต่งหน้าก็เริ่ดดด เมคอัพติดทน ฉ่ำงามดีมากๆ #VitCBioFaceSerum #VitaminC #เซร ั่มวิตามินซี ➖ครีมเจลกันแดด Spf 40 pa+++ เกลี่ยง่ายมาก ✅เพิ่มอนุพันธ์วิตามินซีที่เสถียรที่สุด ณ ตอนนี้ ✅ทนต่อความร้อนไม่เปลี่ยนสี (นำเข้าจากญี่ปุ่น) ✅มีประสิทธิภาพในการเพิ่มความขาวกระจ่างใส ✅ฆ่าเชื้อแบคทีเรียอันเกิดจากสิวได้ดีเยี่ยม ✅ลดเลือนจุดด่างดำ รอยฝ้ารอยกระดูจางลง ✅เรายังบำรุงผิวด้วยแสงเพื่อให้เกิดความงาม ✅ผิวหน้าดูเด็กลง #VcUVprotection #VcVitCprotection #Sunblock #Spf40 pa+++ #VitCBioFace IG: #vcvitc_by_puylum Line🆔puylum
🙏 ขอบคุณรีวิวจากผู้ใช้ดีนะคะ ❤หน้าใส 😊 ❥สิวหายจริง ❗หน้าใสขึ้น❗ รอยสิว ฝ้า กระ จางลง ❗ ✅ #เซร ั่มวิตซี 380฿ ✅ #ก ันแดดVc 430฿ *2กล่องส่งฟรี 🙋‍♀️แม่ค้ารายใหญ่ภาคอีสาน Vip สต็อกแน่น ส่งของทุกวัน รับตัวแทน เปิดบิล10กล่อง 2,xxx $ 🍭กำไร1,xxx$ คุ้ม❗👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇👇👇👇👇👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 😙สอบถาม/สั่งซื้อ/รับตัวแทนทั่วไทย 🧡❥ทีมบีปังสุด #ส ั่งซื้อline🆔tawi_vitc และ . #ส ั่งซื้อline🆔0922941887 📞0922941887 😳❥ดูรีวิวเพิ่มเติมได้ที่ 👉🏻 #TawiVitC . มีของแถมแจกเพียบ 📮จัดส่งทั่วไทย ส่งของทุกวัน ❥นัดรับส่งฟรี 📍บุรีรัมย์📍กาญจนบุรี📍ชัยภูมิ📍กทม 📍ปทุมธานี . 💦 #vitcbiofaceserum #vitcbioface #สก ินแคร์ #Vitcserum #Vitcน ้องฉัตร #vitc #serum #serumvitc #เซร ั่ม #เซร ั่มวิตซี #เซร ั่มน้องฉัตร #ว ิตซีไบโอเฟสเซรั่ม 🌞 #ก ันแดด #คร ีมกันแดด #Vitcuv #SPF40 #SPF40PA +++ #Vitamin #vitaminc #โลช ั่นกันแดด #vitcuvprotection #ก ันแดดวิตซี #คร ีมกันแดดวิตซี #คร ีมทาหน้า #คร ีมกันแดดทาหน้า #คร ีมกันแดดทาตัว
#Makeupbaseazzaelite #spf40 Natural dan tak tidak berminyak serta tidak melekit ya wajah . Mudah dicuci.pakai air pun hilang sb waterbase cream.bila pakai sejuk je kulit wajah .yg best nya bila pakai #azzaelitemakeupbase Mcm lepas mandi. @chyeizie 01111171377
H A P P Y W E E K E N D Korang rasa sempat tak kalau nak pakai krim , foundation bagai tiap - tiap hari sebelum pergi mana² ? Kalau rasa tak sempat pilih krim yang selamat untuk perlindungan kulit dari sinaran Uv. #SunUV #SPF40
Kita throwback sikit aktiviti HQ semalam di UKM BANGI ☺️. . . Meriahhh di booth kami uollsss.. warga2 UKM memang sporting habisss.. anddd mereka tak lepaskan peluang untuk grab Schatzs Foundation dengan harga promo ☺️ . . So uollsss.. patut cuba sekarang tauu fd kamiii.. sebabbbbb... ehemm.. barang boekkk seyyy 🔥 . . Usah ragu-ragu lagiii, angkat phone tuuuu.. whatsapp laju-laju nak order Schatzs hari ni juga ❗️ Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
JANGAN RISAU UNTUK GADIS2 TANNED SKIN 😍 . . Schatzs Foundation juga ada code Beige 02 utk wanita kulit tanned tauuu.. andddd memang bestttt tekstur dia .. tak pekat dan tak cair.. pakai sikit je dh full cover satu muka hokayyy.. ☺️ and kulit nampak glowing gituuwwwww ✨✨✨ . . Kebaikan dia sama tauuu dengan code2 lainn.. boleb merawat kulit jugaaaa 😍 fuhhhh ! Terbaikk 🔥 . . Super jimat foundation yang ramai dah cuba and yang pasti dah VIRALLLL 🔥🔥 . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
#umu #undermakeup_official #umuofficial #UnderMakeUp #UnderMakeUpth #cosmetic #cosmetics #skincare #makeuptutorial #makeup #beauty #sunscreen #foundation #sunscreencream #vitaminc #คร ีม #คร ีมทาหน้า #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางค์ #howtoperfect #howtobeauty #คร ีมกันแดด #คร ีมกันแดดวิตซี #คร ีมกันแดดมาใหม่ #หน ้าสดสู้แดด #ว ิตามินซี #ก ันแดด #vitcsunscreen #spf40
Hi uollsss.. dh try our foundation ?? . . Schatzs foundation 2 in 1 weyyy! Why 2 in 1 ?? . . Mengandungi anti germ killing Royal 24k gold Spf40 Vitamin E Haruman ros Dan banyak lagi.. memang rugi klu tak cuba ☺️ . . Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Skin need 品牌很多朋友用後,十分驚訝,比一些大牌子更好,在這裡再深深推介,配合原液或MG產品相輔相成,効果更佳,十分好用, 仍然最優惠價錢,現特價💲(數量有限), 立即WhatsApp 我啦96002358😉 MADE IN U S A Whatapps :96002358 亦可到公司取,順豐自取點$22(順豐收) 地址:長沙灣天悦廣場地下B6店 #MG茶樹理肌調膚精華 #特價 #護膚 #暗瘡 #暗瘡印 #保健美 #純氧原液 #skin need #skin Expert#暗瘡消炎 #暗瘡 #保健美 #candy yu professional beauty#mg 茶樹#Mg茶樹理肌調膚精華液 #skin need#skin Expert#防曬乳 #防曬液 #UV #SPF40 #Skin need 系列之完美透紅閃亮防曬SPF 40#完美透紅閃亮防曬SPF 40#skinneed
Supergoop ! Unseen Sunscreen Sunblock yang paling aku recommended Nah ni primer yang bagus Sunblock ni ringan dan tidak membuat kulit berminyak Cocok untuk semua jenis kulit dan terlihat natural (lembut) Menyamarkan garis garis halus maupun pori2 yang gede Cocok untuk orang yang sering beraktivitas di rumah ataupun kerja kantoran (indoor) #po #supergoop #sunblock #unseen #sunscreen #spf40
HD JIC FLAWLESS FOUNDATION *senang blend *tak payah pakai bedak pn xpe *xbercapuk *muka berpeluh pn make up xluntur *glowing *flawless *tahan 12jam *wangi *tidak crak Mempunyai 30ml tahan 3-4 bln mngikut pnggunaan Lulus kkm Mengandungi #argan oil #24k gold #spf40 #Vit E #Vit B 3 #mix 2 wangian Mendapat bnyk fedback yg baik..dari mereka yg sudah mencubanya..anda bila lg.. www.wasap.my/60172080344
next page →