#spf40

17,637 posts

Loading...
FOUNDATION SENANG NAK BLEND . 😍 SCHATZS FOUNDATION Full coverage, dewy finish, easy blend, bau nya pon menenangkan hidung macam Bau Bunga Rose heeee, ada spf40, then anti aging juga tau . Sebab tu sis pun da terpikat dengan schatzs foundation sahaja sekarang, sebab mudah all skin type boleh ngam!!! Berminyak ke, kering ke sensitif ke semua onzzz . Tekstur yg terbaik, tak cair tak pekat, menjadi favourite ramaiiiii ❤️ . Wasap : 0175740758 #schatzshqkliasepang #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundationipohst18 #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzkuantan
FOUNDATION SENANG NAK BLEND . . Betullllll. Foundation Schatzs sgttt superb sebab well blend uollssss. Tak perlu nk dap dap banyak2 kaliii sebab sekali dap dah full coverage uollssss 😍 . . Tekstur yg terbaik, tak cair tak pekat, menjadi favourite ramaiiiii ❤️ . Wasap : 0175740758 #schatzshqkliasepang #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundationipohst18 #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzkuantan
" BILA DAH PAKAI, TAK BERCAPUK PUN.. JERAWAT TAK NAIK " . . . Alhamdulillahh.. semakin ramai penggemar Schatzs Foundation uolss .. love sgttt2.. Thank youu Schatzsters 🌹 . . Apa yang best sangat ? - No paraben. - Natural ingredients. - full coverage. - long lasting. - SPF40 - 24k gold . And many more girlsss ❤️ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
🎉 TAHNIAH 🎉 TAHNIAH 🎉 TAHNIAH 🎉 . . . . . Tahniah kepada salah seorang team Schatzs @iralolyta kerana memenangi contest *"MALAYSIA DAY MAKEUP"* khas untuk agen-agen Schatzs yang berlangsung pada 14hb sehingga 16hb September lalu. . . Tahniah sekali lagi dari @schatzhq ☺ . . Nikmati hadiah kemenangan berupa penginapan untuk 2 Hari 1 Malam di Hotel Hard Rock, Penang 🎊 . . Team Schatzs yang lain siap sedia untuk ‘makeup challenge’ yang akan datang!!! . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams #makeupcontest #contest #makeupchallenges #makeupchallengesbyschatzs
" ONE OF LOCAL BEST FOUNDATION ❤️ " . . 5 SBB KNP SBG FDTION NI BEST ------------- . [+] BAHAN EMAS 24K – kalau uols nak tahu, SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni menggunakan teknologi dari FRANCE, yang telah diakui keberkesanannya oleh ramai customer yg sdh mcuba. Jadi uols x perlu ragu2 tentang ‘kepowerannya’, sbb ianya adalah bahan sama yg digunapakai oleh ahli sains dr US untuk merawat kulit sambil mencantikkn. . [+] TIDAK BERAT – bahan yg digunakan utk hasilkan SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni sgt special. Gunalah banyak mana sekalipun, uols tidak akan rasa berat di wajah walaupun seharian dipakai . Tak rasa pun melekit. Xperlu risau pape sbb ia selamat tidak tutup pori, kulit masih boleh bernafas. . [+] TIDAK BERCAPUK – ini bukan sekadar fdtion yg biasa anda jumpa tu. Dengan formulasi terkini dan gabungan bahan yg diterbangkan dr France, kami telah berjaya menghasilkan fdtion yg tidak bcapuk! Yes, tidak BCAPUK! Jadi uols boleh pakai SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni bila2 masa, di mana sahaja tnpa perlu risau lagi. . [+] SAIZ 20ML – packaging dan botol SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni direka khas bagi memudahkan si pemakai. Saiznya yg compact membolehkan ia boleh di bawa ke mana mana. . [+] DIJAMIN PUAS HATI – inilah keutamaan produk kami. Sebelum ianya dijual secara besar-besaran kepada seluruh rakyat Malaysia, kami dah pastikan bahwa produk ini mdapat klulusan KKM. . . “TERBAIKLAH! DAH LAMA SAYA CARI PONDESEN MCM NI....CMNE NAK ORDER?” . . Ok simple..jangan tunggu lama2..amik fon dan whatsapp ke no di bawah ni: . . >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << . . Team kami akan respond dan bagi details pada uols ASAP! . . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" MACAM BARBIE DOLLLLL 😍 " . . Cantikkk betullll kak niii. Geramm lahaiii makeup diaaaaaaa.. Flawless gituuuuuu🔥 . . Bagi tips sikit makeup flawless macam kak maja niii. Hehehe.. Thank you dear for trusting us ❤️ . . #shoestagram #like4likes #followforfollowback #igshopmalaysia #lawakkeder #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #bazaar
" BUKAN SETAKAT ITU, TERUS GRAB SATU BOTOL SCHATZS " . . Wahhhh, pengantin sampai grab sebotol Schatzs after MUA dia makeup guna Schatzs ❤️ LOVE BANYAKKKK 💕💕 . . Thank you dear for trusting us 🌹 . . Apa kebaikan Schatzs ? [+] BAHAN EMAS 24K – kalau uols nak tahu, SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni menggunakan teknologi dari FRANCE, yang telah diakui keberkesanannya oleh ramai customer yg sdh mcuba. Jadi uols x perlu ragu2 tentang ‘kepowerannya’, sbb ianya adalah bahan sama yg digunapakai oleh ahli sains dr US untuk merawat kulit sambil mencantikkn. . [+] TIDAK BERAT – bahan yg digunakan utk hasilkan SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni sgt special. Gunalah banyak mana sekalipun, uols tidak akan rasa berat di wajah walaupun seharian dipakai . Tak rasa pun melekit. Xperlu risau pape sbb ia selamat tidak tutup pori, kulit masih boleh bernafas. . [+] TIDAK BERCAPUK – ini bukan sekadar fdtion yg biasa anda jumpa tu. Dengan formulasi terkini dan gabungan bahan yg diterbangkan dr France, kami telah berjaya menghasilkan fdtion yg tidak bcapuk! Yes, tidak BCAPUK! Jadi uols boleh pakai SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni bila2 masa, di mana sahaja tnpa perlu risau lagi. . [+] SAIZ 20ML – packaging dan botol SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni direka khas bagi memudahkan si pemakai. Saiznya yg compact membolehkan ia boleh di bawa ke mana mana. . [+] DIJAMIN PUAS HATI – inilah keutamaan produk kami. Sebelum ianya dijual secara besar-besaran kepada seluruh rakyat Malaysia, kami dah pastikan bahwa produk ini mdapat klulusan KKM. #bazaar #likeforlikes #mua #schatzsbeautyglowfoundation #igshopmalaysia #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzsfoundation #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #likeforlikes
Salam Jumaat ! . . DOA PAGI JUMAAT, Ya Allah di pagi Jumaat yang mulia ini, ampunilah dosa kami, ibu bapa kami, seluruh ahli keluarga kami, saudara kami, sahabat kami dan seluruh umat Islam. Panjangkan umur kami, kurniakanlah kami kesihatan dan keselamatan yang baik, tunjukilah kami jalan yang benar, berkatilah kehidupan kami di dunia dan di akhirat dan masukkanlah kami ke dalam SyurgaMu. Aamiin Ya Robbal 'Alamiin. #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" BUKAN SETAKAT ITU, TERUS GRAB SATU BOTOL SCHATZS " . . Wahhhh, pengantin sampai grab sebotol Schatzs after MUA dia makeup guna Schatzs ❤️ LOVE BANYAKKKK 💕💕 . . Thank you dear for trusting us 🌹 . . Apa kebaikan Schatzs ? [+] BAHAN EMAS 24K – kalau uols nak tahu, SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni menggunakan teknologi dari FRANCE, yang telah diakui keberkesanannya oleh ramai customer yg sdh mcuba. Jadi uols x perlu ragu2 tentang ‘kepowerannya’, sbb ianya adalah bahan sama yg digunapakai oleh ahli sains dr US untuk merawat kulit sambil mencantikkn. . [+] TIDAK BERAT – bahan yg digunakan utk hasilkan SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni sgt special. Gunalah banyak mana sekalipun, uols tidak akan rasa berat di wajah walaupun seharian dipakai . Tak rasa pun melekit. Xperlu risau pape sbb ia selamat tidak tutup pori, kulit masih boleh bernafas. . [+] TIDAK BERCAPUK – ini bukan sekadar fdtion yg biasa anda jumpa tu. Dengan formulasi terkini dan gabungan bahan yg diterbangkan dr France, kami telah berjaya menghasilkan fdtion yg tidak bcapuk! Yes, tidak BCAPUK! Jadi uols boleh pakai SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni bila2 masa, di mana sahaja tnpa perlu risau lagi. . [+] SAIZ 20ML – packaging dan botol SCHATZS BEAUTY GLOW FDTION ni direka khas bagi memudahkan si pemakai. Saiznya yg compact membolehkan ia boleh di bawa ke mana mana. . [+] DIJAMIN PUAS HATI – inilah keutamaan produk kami. Sebelum ianya dijual secara besar-besaran kepada seluruh rakyat Malaysia, kami dah pastikan bahwa produk ini mdapat klulusan KKM. #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" MACAM BARBIE DOLLLLL 😍 " . . Cantikkk betullll kak @majahenna niii. Geramm lahaiii makeup diaaaaaaa.. Flawless gituuuuuu🔥 . . Bagi tips sikit makeup flawless macam kak maja niii. Hehehe.. Thank you dear for trusting us ❤️ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Thank youuu loveeee @erinleolamakeupartist ❤️❤️❤️❤️. . . Seeeee ?? MUA ERIN sendiri dah try and memang suka dengan Schatzs Foundationnnnn . ALHAMDULILLAHHH .. 🌸 . . Mana nak dapatkan produk setaraf antarabangsa ni ?? Uishhh.. . . Ok simple..jangan tunggu lama2..amik fon dan whatsapp ke no di bawah ni: . . >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << >> wasap “SCHATZS” ke +60192778077 << . . Team kami akan respond dan bagi details pada uols ASAP! . . #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
☀️What is that outside?? The sun?☀️ - Finally the beautiful sun is deciding to come out and defrost us after all this colder weather. I know a lot of you are soaking up the sun whenever you get a chance. Don’t forget even though it’s only just starting to turn to spring we still need to Slip, Slop and Slap!! - While your loving the weather we have been thinking of your health and have the lovely Moogoo All Natural Sunscreen in for you. - S-MOOth out your complexion with Broad Spectrum protection! - This natural cream is perfect for anyone who needs a way to smooth out their complexion in harsh sunlight whilst protecting their skin with broad spectrum SPF 40. It has natural moisturisers, minerals to add a natural tan coloured tint, and Zinc for sun protection. What it doesnt have are chemical UV filters, penetration enhancers, PEG's or synthetic preservatives. - Beachside, poolside, or at a BBQ - slap it on and go anywhere feeling like a s-MOOth skinned Goddess or God, knowing you’re protected from the sun. - Suitable for children and adults. There’s no better sunscreen than the Moogoo Natural Sunscreen SPF 40. #moogoo #moogoosunscreen #sunisout #beautifulweather #warmerweather #bringonthesun #spring #soakingupthesun #slipslopslap #allnatural #spf40 #nochemicals #allages #sunnydays #shoplocal #narrogin #narrogingoodlife
OMG ❗️LAWA BETULLL 🔥🔥 . . Guna Schatzs Foundation dapat effect macam niii girlssss 😍 . . Thank you dear @shequeenz_ for trusting us ❤️ LOVE LOVE LOVE 💕 . . #Repost @shequeenz_ with @get_repost ・・・ . . . Foundation @schatzhq , laaafff sangat! ❤️ Dia bagi effect glowing , tahan lama , senang blend & full coverage tauuu . Uols nak beli , beli dengan stokis kesayangan iekin ni , baik , cantik & free cod ! 2x dah repeat dengan dia hehe 👉🏻 @diyang_fiona 👈🏻 . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Good Morningg everyoneeee 🌸 . . Already Thursdayy.. how fast time fliess ☺️ . . Don't forget to try our Luxury Schatzs Foundation before starting your dayy ✨ . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
Beauty must have! ✨✨#polvocompacto con #spf40 ☀️y un toque de #color 🦋Encuéntralo en @onpoint_cuidadopersonal
The fall semester is in full swing and I still don't leave the house without SPF! The @supergoop Smooth & Poreless 100% Mineral Matte Screen SPF 40 preps and perfects my canvas for the makeup to come (in this case, a glowy neutral look) and is SPF 40 for all those sunlit runs from my car to the classroom, making it a unmitigated part of my daily routine🌞👓What's a non-negotiable in YOUR routine? Do tell! xx #beautyprofessor #ad #meetyourmatte http://liketk.it/2xpkJ #liketkit @liketoknow.it #SPF40 #routine
@shanityfair is now a CC+ Matte IT Girl! "Literally taken minutes after each other, both without filters or editing etc. Left: no makeup, bare face 🙈 Right: *NEW* @itcosmetics Matte CC cream oil free 40 SPF. ✨I’ve been using @itcosmetics for years, I love everything they make, but the matte CC cream is now my fav. " #itcosmetics
M I N E R A L S P F / / . . 100% mineral IS 100% awesome. CF Sunscreen Matte is the perfect primer if you’re all about Mineral SPF! @cfsuncare #spfmatte #mineral #cansa #spf40 #childfriendly #cfsunscreen #cfsuncare
M I N E R A L S P F / / . . 100% mineral IS 100% awesome. CF Sunscreen Matte is the perfect primer if you’re all about Mineral SPF! #spfmatte #mineral #cansa #spf40 #childfriendly #cfsunscreen #cfsuncare
. アクアシャボンの「UVジェル ウォータリーシャンプーの香り」🛁💙 . ジェルタイプなので伸びがよく、まるで水のような触感が、素肌でいるように感じることができます😌✨ からだ・顔・髪に使えて1日3~4プッシュを使用した場合でも、2か月~3か月も使えるお得なポンプタイプなので さっと手早く塗れるので使いやすいです😉 . さらにコラーゲンも入っているからお肌の潤いが保てます💙 . #AQUASAVON #アクアシャボン #シャボンな毎日 #愛される香り #プチプラコスメ #香りのある暮らし #みずみずしい #清潔感 #今日のコスメ #女子向上委員会 #癒しの時間 #リラックスタイム #cosmetics #ドラッグコスメ #ポンプタイプ #紫外線ケア #UVカット #日焼け止め #さらさら肌 #べたつかない #SPF40 #生コラーゲン #UVジェル #ウォータリーシャンプーの香り
How about this tshirtswimtop for the beach ? 💖💚💙 #sweetcolors #spf40 #protection #watersports #newcollection #amosav #bikinigirl #beachlovers
#ของใช ้2handgiftshopbk 💕 ของแท้นะคะ มาจากบริษัทโดยตรง 🕶 White BB cream SPF40 PA+++ 🎈 ขนาด 27 ml. 💰 ราคา 300 บาท 📦 ฟรี EMS 📮 พร้อมส่ง ของสภาพดี แม่ค้ามีตัวตนค้า 😇 💟 สนใจ แอดไลน์ kamolchanokbam หรือจิ้มลิ้งข้างบนได้นะ 👧 ถูกใจทักมาคุยกันเล้ย 💕 #2handgiftshopbk #2hand #ส ่งต่อ #คร ีมกันแดด #คร ีมกันแดดน้ำนม #คร ีมกันแดดลดความมัน #คร ีมกันแดดหน้าฉ่ำ #sekkisei #sekkiseiprotect #sekkiseisunprotectessencemilk #protectandwhite #ส ูตรลดความมัน #whitebbcream #whitebbcreamkose #bb #ก ันแดดspf40 #ก ันแดดspf40pa #bbcreamoriginal #whitebb #ซ ึมไว #oilcontrolserum #spf40 #kosethailand sekkisi #sekkisei #kose #kosesekkisei
#Repost @schatzhq with @get_repost ・・・ YASSSSS 🔥 GRABBB SEKARANGGGGG UOLSSSS 😍 . . Thank you @xaarafella_concept for explaining Schatzs benefitttt ❤️ uollss boleh dapatkan Schatzs dari @xaarafella_concept juga tauuuuu ☺️ cepat cepat grabbbbbb sekaranggg 🔥 . . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
YASSSSS 🔥 GRABBB SEKARANGGGGG UOLSSSS 😍 . . Thank you @xaarafella_concept for explaining Schatzs benefitttt ❤️ uollss boleh dapatkan Schatzs dari @xaarafella_concept juga tauuuuu ☺️ cepat cepat grabbbbbb sekaranggg 🔥 . . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" SCHATZS BEAUTY GLOW FOUNDATION " . . Ramai pujiiii muka flawless and glowingggg.. keluar dengan kawan-kawan punnn kena pujiii aihhhh.. lama2 maluuu pulaaaa tapi HAPPYYY ☺️ bagus betul Schatzs niii.. hari hari orang puji cantikkk . Aauchhh 😍 . . Apa kebaikan Schatzs ni sampai orang ramai puji ? - mengandungi SPF40 sesuai utk kulit asia. - bau haruman ros sebagai penaik seri wajah. - diperbuat dari royal 24k gold. - Glowing & flawlesskan muka. - mudah di cuci. - tahan 2 bulan (jimattt). ALHAMDULILLAHHH.. semakin yakin nak keluar jalan2 sekarang ❤️ THANK YOU SCHATZS FOUNDATION .. #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
IT’s clear- CC+ Oil Free Matte is your go-to for a natural full coverage, velvet matte finish, and 12-hour wear! 📸: @beautytidbits #itcosmetics
NEW Clinique For Men Super Energizer SPF 40 Our brand new lightweight gel instantly energizes skin with 12 hours of anti fatigue power. It’s delivers all day hydration and powerful antioxidant defence.🥦🥒🥕#cliniqueconsultant #cfm #cliniqueformen #mensskincare #antioxidants #mensmoisturiser #spf40 #cliniqueuk
🧡NEW🧡Clinique For Men Super Energizer SPF 40 Our brand new lightweight gel instantly energizes skin with 12 hours of anti fatigue power. It’s delivers all day hydration and powerful antioxidant defence.🥦🥒🥕#cliniqueconsultant #cfm #cliniqueformen #mensskincare #antioxidants #mensmoisturiser #spf40 #cliniqueuk
A cuidarse y disfrutar del SOL! 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞 . . . . . . . . . . . . #solares #lidherma #sol #ProteccionSolar #septiembre #spf50 #spf40
KULIT TANNED PUN BOLEH GUNA CHUOLLS . . Wowwwww.. betul ke niiiii .. hebatttt ❗️ Schatzs juga ada 2 code iaitu light beige & beige . Orang kulit tanned boleh purchase colour beige weyhhhhhh . Tak perlu susah2 cari jenama lain nak mix dahhh ☺️ . . Bila lagi nk cuba kalau bukan sekarang ? Belum cuba belum tahu okay ☺️ #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" BEST SCHATZS LAGI " . . . Wahhhh, Alhamdulillahhhh.. thank you dear customerr 🌹 tak putus-putus bagi feedback positif.. . . Uollssss, patut cubaa Schatzs niiii .. memanggg besttttt 👍🏻 . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
この時期のマストアイテム🖤 お気に入りベースメイクです😊 ・ #ナチュラグラッセ #メイクアップクリームシアーモイスト #SPF40 #PA +++ ・ こちらは限定カラーの#ラベンダーピンク ですが 濃すぎないほんのりピンクでくすみを飛ばし、上から重ねるファンデの邪魔をせず綺麗に仕上がります✨ ・ 現行品より#シロキクラゲ多糖体 が2倍配合されているそうで 保湿力も更に高く、瑞々しさも伸びも良かったです🙆パール感も限定品の方が私にはちょうど良くて 自然な艶感が出るので 一年中使いたいぐらいです。 ・ SPFもこの時期には申し分ないのでかなり優秀だと思っています🙆 ちなみに、BAさんに保水力を調べてもらったところ、肌の水分量がupしていたのでこのベースも一役買っていると思います❤️ ・ 是非とも定番化してほしい商品です! ・ #限定品 #限定色 #naturaglace #メイクアップクリーム #シアーモイスト #ベースメイク #下地 #下地クリーム #ナチュラルコスメ #ナチュラルメイク #ミネラルコスメ #敏感肌 #コスメコンシェルジュ
. . Pssttt.. NAK shantekkk NAK tampil natural meh ler wasap sis, . TAPI!!! kalau nak gorgeous.. bab spend duit 🤑🤑🤑 kedekut sila mereputss.. Ahakkkks . . . 🆔 A9220 . 🅰 AGENT KLANG . 🅱 BASE SELANGOR . 🆓🎁🎁🎁 #agentklangbukitraja #antigarishalus #bebashydroquinone #bebasparaben #bebasmerkuri #foundationterlajaklaris #foundationbestseller #foundationviral2018 #instafamous #kosmetikmalaysia #kelulusankkm #lesandasweetfoundationklang #makeupmurah #makeuptutorial #mesrawudhu #muaMalaysia #nakgebu #nakflawless #SPF40 #SapuSapuGebuSapuSapuWangi #tidakberminyak #tidakmelekit #tidakbercapuk
KULIT TANNED PUN BOLEH GUNA CHUOLLS . . Wowwwww.. betul ke niiiii .. hebatttt ❗️ Schatzs juga ada 2 code iaitu light beige & beige . Orang kulit tanned boleh purchase colour beige weyhhhhhh . Tak perlu susah2 cari jenama lain nak mix dahhh ☺️ . . Bila lagi nk cuba kalau bukan sekarang ? Belum cuba belum tahu okay ☺️ #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
JUM RAMAI2 DAFTAR JADI AGENT SCHATZS ! . . . . KENAPA ?? Apa kebaikan jadi agent Schatzs ?? . . . uolls mmg rugi kalau tak daftar jadi agent kami . Margin keuntungan yang tinggi dan permintaan yang tinggi dari customer seluruh pelusuk Malaysiaaaa 👍 Selain dapat support Team dari HQ, apa lagi yang uollls mahu ?? 😏 . . . . Sebulan income lebih 4 angkaaaa 💵💵💵💵 Produk berkualiti bertaraf antarabangsa ! Siapa nak rugiii uollllsss 😊😊😊 Jangan ketinggalan untuk daftar jadi agent Schazts Foundation ! banyak kelebihan dia tauuu 😎 . . . . ws 0182058955 ( Bell Schatzs ) #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek
" FEEDBACK CUSTOMER YANG PASTI BUAT KITA SENYUM SAMPAI KE TELINGA " . . . Pagi-pagi lagi dah baca feedback customer yang positif macam niiii ☺️ ALHAMDULILLAH .. thank you dear for supporting ussss ❗️ . . So uollsss.. patutt cubaaaaa schatzs Foundation niiii. Once dahh cuba pasti tak curang lagiiii 👍🏻🔥 . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
INSTA-REVIEW: Lakme Sun Expert Compact. I was very skeptical about buying this coz it comes only in one shade. It has 40+ SPF & gives a good coverage. It matched my skin tone but I really doubt how it would work for the other skin tones. Pocket friendly price & smells nice. Ratings-4/5( because of the doubt how it would look on other skin tones) . . . . #lakme #sunexpert #compact #instabeautyreview #flatlay #digitalflatlay #spf40 #beautyproduct #beautyblogger #bangaloreblogger #nonsponsered
☀️☀️☀️Dermashield SPF 40 AND SPF 50. Doesn't leave that unsightly white residue on the skin. . . 😎 Lightweight & Moisturizing. 😎 Hypoallergenic. 😎 Non-greasy. 😎 Suitable for kids. COMPLETE PROTECTION!😁 Whatsapp 078 6444 235 to order. POSTAGE AND COURIER COUNTRYWIDE. #dermafix #cosmeceutical #skincare #dermashield #sunscreen #SPF40 #SPF50 #broadspectrum #UVA /UVB #totalprotection #zincoxide #waterresistant #suitableforkids #preventskincancer
" SCHATZS SETARAF KUALITI ANTARABANGSA " . . . Fulamakkkkkk 😍 terbaikkkk lah testimoni customer . Thank youuu dear for supporting usssssss ❤️ . . berminat ?ws me now at 0113995659 #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
" BAU BUNGA ROSE TAUUU " . . . Mmmm.. wangiiinyaaaaa .. bau bunga roseee weyyh 🌹 naik seri mukaaa chuollsss yang pakai Schatzs Foundation ❤️ LOVE LOVE LOVE 💕 . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #reviewer #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
ANDA ADA MASALAH JERAGAT ATAU PARUT JERAWAT YANG SUSAH UNTUK ANDA KABURKAN BILA DAH MAKEUP? . FOUNDATION TAK FULL COVERAGE?! . DENGAN SCHATZS TAK PERLU RISAU LGI🙈 DENGAN KELEBIHAN SCHATZS DAPAT MENAIKKAN SERI DAN KEYAKINAN UOLSS BILA DI LUAR <3 . ♥️SPF 40 sesuai dengan weather di Malaysia . ♥️Royal 24 K Gold + antioxidant . ♥️melembapkan , menyegarkan kulit daripada kekusaman dan merawat kulit sensitif . ♥️ Foundation tidak melekit, Non-Cakey, Glowing, Flawless effect, tahan selama 16jam “wow lama tu” . ♥️Menganjalkan Kulit & Awet Muda & French Formula High Quality . Berminat? Boleh beli Schatzs Foundation di nombor tertera ♥️ 019-2778077 (Schatzs Hq) . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams
next page →