#streetmeetina

708,976 posts

Loading...
Hey, you good morning I'm sure you're busy now, why else would you ignore me? . . Photo by @tylersjourney // Edit by me
η„¦γ‚Šγ‚’ηŸ₯らγͺい぀も εΎŒγ‚γ‚’θ¦‹γͺγ„γ§η”Ÿγγ‚‹ ε½“γŸγ‚Šε‰γŒδΌšγ‚γͺい事もある
So don’t call me baby Unless you mean it Don’t tell me you need me If you don’t believe it So let me know the truth Before I dive right into you. (ed sheeran - dive) #folk_idols
I saw the shoot as soon as I turned the corner. This gentleman mas walking towards the bridge. I had to be fast. No time to think. I slammed my car in park, turned on the 4 ways (hazards) and went running through traffic. Got into position. Dialed in my settings and grabbed the shot. Shot with the #lumixGx8 and #leica25 Iso: 200 Shutter: 1/8000 Aperture: 1.4 #changingPhotography #whereLumixGoes #lumix #lumixUSA
πŸŒƒ
I planned on vlogging my errands in Orchard when I was overcame by how beautiful the place was. I took out my Canon 600D and started looking around when I saw this food stand. . While I was preparing to take a snap, he started waving his hands. I didn’t think he liked his picture taken. And then, one click. One. . I’m just elated that the composition of this photo was great. It wasn’t even unfocused!
Far From Earth 🌏🌎🌍 ––––––––––––––––––––––––––– ––––––––––––––––––––––––––– #randomstreets | #enter_imagination | #createcommune | #moodygrams | #500px | #gearednomad | #urbanandstreet | #rsa_streetview | #ig_street | #killeverygram | #lookupseason | #twgrammers | #tv_streetlife | #thecreatorclass | #streets_vision | #fatalframes | #meistershots | #globalcapture | #streetshared | #hypebeast | #highsnobiety | #streetleaks | #justgoshoot | #explorecreate |#streetmeetina | #visualofstreet | #streets_vision | #neverstopexploring | #shotzdelight |#sdmtravels
Finally getting that first taste of fall with this chilly week πŸ™πŸ™
El Trabajo en tiempos actuales...
" Back to routine" | - Sebelum gw sangat suka dengan street photography, gw hampir mencoba beragam genre photography. Mulai dr foto pemandangan, model, dan apapun itu gw coba. - Sampai akhirnya didalam "proses" itu gw mengevaluasi semua foto gw, kok banyak dijalan ya? Dan akhirnya cb terus gw jalanin sampai akhirnya memang gw merasa selalu happy kalo motret dijalan. - Beberapa pertanyaan banyak dateng di DM gw gimana sih biar kita tau, kita itu sukanya genre yang seperti apa? - Jawabannya simple. "Nikmatin prosesnya", karena kalo gak ada proses kita gak akan kenal apa yg kita suka. Kalo kt gak kenal, maka kita gak akan pernah tau karakter kita 😊 - Anyway semua hanya opini pribadi gw boleh setuju boleh tidak, have a good day!😊✌🏼
Ngeng ngeng ngeng πŸš—
you ever seen a dog have an existential crisis?
Another bird’s eye view
for @fettinewyork this past weekend (lmk in the comments)
Presents P H O T O | @Rkrkrk S E L E C T E D | @Rachelp41_ F E A T U R E D T A @David.Sowa G| #igworldclub . #igworldclub_urban M A I L | igworldclub@gmail.com FB β€’ TW β€’ SNAPCHAT igworldclub M E M B E R S | @igworldclub_thematic F O L L O W S U S | @Igworldclub / @Igworldclub_Urban @Ig_Lara_ @Ig_All_Americas @Ig_Caracas_ #Thematic_101618
trashed the dream of woman victory
w o r k.
SΓ£o Paulo, 29/09 - 09:47 AM.
"jangan pandangi langit malam ini." aku berkata demikian. dengan muka bodohnya dia bertanya, "memangnya kenapa?" "bintangnya pasti tak ada, sama seperti harapanku. tak ada sedikit pun." aku menaikkan nada bicaraku. kita terdiam, cukup lama terjebak dalam keheningan. - "kau tahu kan hubungan kita?" tanyaku. "entah." ia mempercepat langkahnya. - andai ia bisa tahu sedalam apa perasaan ini, seberapa besar rasa ini untuknya. andai ia bisa mendengar suara angin yang berhembus melewati telinganya, aku sudah titipkan perasaanku kepada angin dan semesta raya. namun sayangnya kau mati rasa, buta hati, entah apa namanya. - "it's ok." singkat, padat dan jelas jawabku. "lupakan sajalah." gumamnya. - music by #alexturner - #stuckonthepuzzle
C O L O R #exploretocreate
Naber
When you are in this place don't expect to take a selfie properly, this place is too crowded. I also only managed to take photos of the flowers. β€’ Kalo lagi ketempat ini jangan ngarep bisa dapet foto selfie dengan baik dan benar, penuh banget. Gue pun hanya berhasil mengambil foto bunga-bunganya #agameoftones #streetphotography #streetdreamsmag #streetmobs #squaregrapher #streetmeetina #peopleinframe #peoplecreatives #visualoflife #vscophile #vsco #vscocam #vscogrid #majestic #majesticmoments #hypebeast #hypebae #modernoutdoorsman #thecrative #thecreatorclass #vscoindo #thehundredspanorama #createexploretakeover #aesthetic #singapore #nature #flowers #fujixa3 #fujifilmxa3 #fujifilm
Homesick. #feelsandcapture
Something Fishy. Somewhere on the road, 2017 Prints/Licensing available: www.lainamcwhorter.com
next page →