#student

9,849,460 posts

Loading...
Lihatlah kawan, masa depan kita ada di sana! Kita harus bisa mencapainya dengan berusaha dan tidak mudah putus asa 🍃 . . 🔁@veryal_imansyah0402 . . #story_of_student #student #now #future #sucsess #pelajar #2018 #like4like #lfl 💛 #fff
Hiii😊Tuk April ni, I ada special price which is cheaper and affordable. So yang masih student macam I, jom lah daftar jadi agent topup!!🤗 Apakah itu agent topup? . Agent topup adalah wakil untuk menjual topup dan boleh daftarkan orang jadi agent topup jugak . . Syarat menjadi agent topup ? . ✔Anda mesti pegguna line maxis , digi atau celcom . Kalau tak ada boleh guna no keluarga anda . ✔ Tiada had umur🔞 . Apakah anda dapat jika anda daftar sebagai agent topup? 💰 keuntungan dari hasil jualan . 💰 keuntungan yg anda daftarkan orang bawah anda . 💰 jika anda topup ke no anda sendiri pun akan dapat diskaun . 💰 yuran daftar serendah RM50 sahaja . . . Jika berminat boleh whatapps saya segera ‼️ Click link di bio lovelies😘😘😘 . #uitm #unimas #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmarau #agentopup #agenttopup #sideincome #uum #student #politeknik #matrikulasi #agentopupmurah #april #student #ump #umk #ums #fattzura #mrgrey #murah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #dramaMrGrey #awaksukasayatakraya #fattzura #malaydrama #awaksukasayatak #tiadaarahjodohkita #monalisa #tiamosweetheart100hari
📢บราวนี่พรีเมี่ยมชิ้นละ 18 บาท. (มีเรตส่ง) 📢คอนเฟลกคาราเมลเชคปุกละ 30 บาท(มีเรตส่ง) 📢บราวนี่บาร์ (ชอค,สตรอเบอรี่,ชาเขียว) 8 บาท (มีเรต) 📢เมอแรงค์ (ดั้งเดิม,สตรอเบอรี่,ชาเขียว) 15 บาท(มีเรต) 📢มินิมาการองดูโอ้ (2ชิ้น) ปุกละ 5 บาท (มีเรตส่ง) 📢มินิมาการองในถ้วย 10 ชิ้น รา คา 18 บาท (มีเรตส่ง) 📢มินิมาการองในถ้วย 12 ชิ้น ราคา 20 บาท (มีเรตส่ง) 📢มาการองสวยใหญ่ 9 บาท (มีเรตส่ง) 📢มาการองเพ้น 15 บาท 📢มินิมาการองเพ้น 10 บาท 📢คอนเฟลกกระปุกละ 12 บาท (25 กรัม), โลละ 350 บ. 📢มินิโส๊ดโสดชุดละ 380 บาท(ชิ้นละ2.6บาท) 📢บราวนี่โส๊ดโสดชุดละ 350 บาท(ชิ้นละ 3.9 บาท) ---------------------------------- 👉ไม่มีขั้นต่ำส่งขนม EMS 📮เริ่มที่ 50 บ.📮ทุกวันจันทร์ถึงเสาร์ มีส่งผ่านรถทัวร์จากโคราช 👉รับตัวแทนร้านค้า ---------------------------------- 🍭เมอแรงค์🍭 สามรส ชาเขียว, สตรอเบอรี, ดั้งเดิม ---------------------------------- มาการอง(เลือกรสได้)/Mini Macarons (คละรส)🎗 👉มีให้เลือกกว่า 20 รสชาติ 🍬ราสเบอรี่มิ้นต์ 🍇บลูเบอร์รี่ 🍓สตรอเบอรี่🍊ส้ม 🍋มะนาว 🍵ชาเขียว☕️ชาไทย 🍦วานิลลา🍶คาราเมล🍮คัสตาสต์🎂ไวท์ชอค🍫ดาร์คชอค 🍫อัลมอนด์ชอคบัตเตอร์ 🍌ชอคบานาน่า 🍯คาราเมลคอนเฟลก🍈แคนตาลูป 🍏กรีนแอปเปิล☕️มอคค่ามัจฉะ🧀พีนัทบัตเตอร์🍹ชามะนาว -------------------------------- 🍭🍭ราคาส่งมินิมาการอง🍭🍭 🍬มินิมาการอง 10 ชิ้น 🍬 11 ปุก 250 บาท (รวมส่ง), 22 ปุก 450 บาท (รวมส่ง) 55 ปุก 1000 บาท (รวมส่ง), 110 ปุก 1900 บาท (รวมส่ง) (51-99 ปุก เรต 17 บาท) ---------------------------------- 🍫บราวนี่บาร์ ชิ้นละ 8 บาทมี 3 รส ชาเขียว สตรอเบอรี่ ชอคโกแลต 🍫Brownie Premium ชิ้นละ 18บาท 👉หน้าโอริโอ้, อัลมอนด์, เม็ดมะม่วงหิมพานต์, ชอคชิพ👈 -------------------------------- สนใจเป็นตัวแทนจำหน่าย "ฟรีไม่มีข้อผูกมัด" 🍪มาการองจะอบกรอบแบบคุ๊กกี้เพื่อความสดใหม่โปรดทานให้หมดภายใน7วันหลังจากได้รับของ🍪 ติดต่อ line : emenertum โทร. 0882519157 เพจร้าน : https://www.facebook.com/pages/BrownBrown/815381868499970 #มาการอง #ซ ื้อ#ขาย #ของฝาก #บราวน ี่#ม ินิมาการอง#คอนเฟลก #ของขว ัญ#อร ่อย#ถ ูก #ร ับตัวแทน #ร ้านค้า#กาแฟ #กำไรงาม #ชาเข ียว#น ้ำ#เคร ื่องดื่ม#minimacaron #student #macaron #brownie #bangkok #khonkaen #korat #ขายส ่ง#ขนม #phuket #chiangmai #เมอแรงค#รายได ้พิเศษ
Students--you could manage your money more effectively starting this week. Monday in the NWTC Commons, Peter Bielagus, “America’s Financial Educator” will share tips for financial wellness including investing, finding the hidden money in your life, credit reports, credit scores, student loans, and budgeting. Open to staff, faculty, students, and the public. Join us from 11:30 a.m. to 12:30 p.m. as we begin #MoneySmartWeek with this national expert! . . . #Student Success #AchievingTheDream #ATDLeaderCollege #WTCS #NWTC
Woman teacher are (Dick Rider) #comedy #teacher #women #student #explore (vc:@psyxho_14.jd )😂😂😂😂
Happy Earth Day friends! The day is almost over, but we hope you enjoyed it. Remember to be kind to the earth...and each other! 🌎☺🌻🌍 ▪▪▪ #dreamdancefitness #ddf #lidance #longisland #lidancers #spinpole #poledancing #dance #dancer #student #cirque #followers #beastmode #aerialist #fitfam #balance #strength #strong #dancestudio #earthday2018
What you think about unbk this year . . . . . . . . . . . Model by:@m.bryan.w #unbk2018 #usbn #luv #candid #photography #art #stess #schoollife #student #studentlife #myboy
I don’t go out drinking very much, but when I do, I make sure to bike to my car the next morning, immediately drive to my soccer game, followed by a hot detoxifying bath, which of course leads into my daily yoga practice, and then on to the college for mass amounts of studying till the wee hours of the night! #thistooshallpass #ihaveafew #spinningplates #itsasocialthing #biking #soccergirl #detox #musclerepair #epsomsalt #bakingsoda #cypress #essentialoils #yoga #healthyself #student #uaa #keepingpromises #tomyself #practiceeveryday #danfogelberg #bjork #weirdo #recordobsessed #apudog #alwayswantstosnuggle #samoyed #samoyedsofinstagram #kuvasz
[APR22’18] 🌎 hello instagram, happy earth day! it only felt natural to feature an oldie (but a goodie) for my first post on here (っ˘ω˘ς ) more content to come, especially with ap exam season coming up! • • • • • #studygram #studyblr #studyspo #notes #study #studying #student #stationery #mildliner #studyinspiration #notetaking
Сложные будет волонтёра #2 😴😴😴 @cpv_dvfu P.S. Уставшие, но НЕВЕРОЯТНО СЧАСТЛИВЫЕ 🤗 #ДельфийскийВолонтер2018 #vladivostok #FEFU #student #university #ДВФУ #Волонтер #volunteer #ДельфийскиеИгры #team #campus #ЦПВДВФУ #ДельфийскиеИгры
•••••••••••••• 😂 Tag 5 friends for a shoutout! 👉🏽 Follow @realwhispers ✅ Double Tap for more videos! - Credit @brentrivera •••••••••••••• #school #schoollife #universitylife #students #studentlife #student #studentteaching #studentteacher #funny #funnyvideos #funnyshit #videos #funnyvids #funnymemes #funnymeme #memesdaily #funnyaf #memedaily #memelife #memeaccount #memepage #memevideos #funnyday #funnystuff #funnyposts #funnymoments #funnyvid
As finals are approaching, I find myself reminiscing on last semesters projects and critiques. With them on my mind I figured I’d share some of the work that went into my favorite piece 🤗 #figuritiveart #humanform #female #nudity #oilpainting #unf #homework #art #progress #artist #classwork #student #sendyourbestart #life_in_art #art_prime #artsexpo #artistic_unity_ #artshub #iartpost #instaartexplorer #artsgodz #artistsofinstagram #artnerd #quickart #artoftheday #sexuality #sexualityinnudity #objectificationofwomen #conceptualart
TATI SKINCARE NEW . 🌹 Tanpa penggelupasan 🌹 Merawat masalah KULIT KUSAM, KASAR, JERAWAT dan JERAGAT 🌹 Kesan seawal 7 hari 🌹 Berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C 🌹 Wajah kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi . . KANDUNGAN SET TATI SKINCARE: 5 items in 1 set 1. Beauty soap (cleanser) 2. Day cream 3. Night cream 4. Treatment cream 5. Sunblock . KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE 🎉Pencerahan BERGANDA 🎉Menjadikan kulit lebih cerah, mulus & gebu 🎉Membantutkan pertumbuhan jerawat 🎉Menghilangkan jeragat 🎉Menjadikan muka yang kusam lebih glowing 🎉Mengelak pertumbuhan jerawat 🎉Melicinkan kulit dan meratakan tona kulit 🎉Melembabkan dan menganjalkan kulit 🎉Mengurangkan blemish dari muka berminyak 🎉Mengecilkan pori muka agar kelihatan flawless dan gebu . . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #onlineshopping #produkkecantikan #trustedseller #aydajebat #student #uitm #kolej #dramamrgrey #jannanick #ilofayou #fattzura #produkisteri #produkwanita #cintafatamorgana #kaliskasih #7harimencintaiku #terataikemboja #tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tatiskincarecantik #tatiskincarebest #tatiskincaremalaysia #tatiskincarenewpack #tatiskincarebaru #produkmuka #produkpenjagaanwajah #skincare
I guess time ain't on your side 👀
👗Student Promo 🎉 Yuk ke Rayya Store Jogja dan dapatkan dapatkan diskon Rayya. Caranya: - Tunjukkan kartu pelajarmu untuk 5% -Follow akun atau Photo kamu saat belanja di Toko Rayya ke @rayyastorejogja #Rayyastorejogja #shopping #studentpromo ##timoho #yogyakarta #student #fashionhijab #accessories #shopjogja #storejogja
Sometimes I don’t really like holidays or days dedicated to doing something certain because we should always be kind always be thankful, and always surprise someone once in a while with a small gift or card . . . ✒️ Pentel sign touch green . . . ~ #arttherapy #calligraphy #student #studygram #artoftheday #handwritten #handwriting #handlettering #modernlettering #lettering #motivation #stationery #art #design #brushletter #quotes #brushcalligraphy #moderncalligraphy #brushlettering #watercolor #modern #brushpen #pentelbrushpen #leftycalligraphy #leftylettering #artist #handlettered #instaart . . . @pentelofamerica
Сьогодні понеділок , а значить що ? 😏Правильно ! День відкритих дверей на вихідних пройшов як завжди на «УРА» 💥 Субота виявилась дуже насиченою 😱😍 Абітурієнти з різних куточків України завітали до університету ,а саме і на кафедру індустрії моди 🌺 Пропонуємо переглянути невеличкий фотозвіт ⭐️ 📌 Є питання щодо вступу ? Ми раді будем тобі відповісти ! Звертайся у direct ‼️ Не упусти свій шанс побудувати своє успішне майбутнє 😍⭐️ #knukaa #knukim #кнукии #кнукім #фришб #фрiшб #frishb #kiev #kyiv #киев #киïв #student #university #❤ #ТА #ТР #РЕМС #МШБ #ММБ #вступ2018 #абітурієнт #випускник #зно #студент #фрішб #кнукім #абітурієнт2018
"В сечении получиться может все что угодно, особенно у вас." . УралЭНИН, Патрушева Н.В . . Дорогие выпускники! 🤗 Не забудьте вовремя обзавестись касками для шумного празднования окончания диплома) . 👷🏻‍♂️Делаем каски уже 4 года 🤴🏽Любой факультет 👩🏻‍🏭Любое кол-во 💰Лучшие цены 🖍Маркеры в подарок 🚁Бесплатная доставка по городу . 💡Пишите запросы в Директ 📲Все мессенджеры: 8-922-109-41-52 . . #urfu #урфу #урфу2018 #дипломнаяработа #студенты #студентыурала #вшэм #игуип #иеним #инмит #ирит #ртф #исиа #ифо #уэи #фти #хти #student #институт #универ #госы #факультет #urfuquotes #УралЭНИН #Патрушева
Antara 3 warna ni awak suka yang mana? Kalau tak tahu nak pilih boleh beli tiga2 warna terus. Senang nak bawa pergi travel ke, pergi hiking ke, pergi gym ke, zumba ke shopping mall pun boleh tau. Material memang selesa, cantik & kemas bila pakai Whatsapp : 017-2246371 atau Tekan sahaja link di bio @lelazara_closet untuk order . #extendedskirt #skirtpendek #skirtsukan #skirt #sayajual #skirtsambung #sportattire #skirtmarathon #pakaiansukan #shopeemy #skirtmuslimah #fashionmuslimah #fashionista #skirtbolajaring #skirtriadah #bazaarpaknil #student #miniskirt #skirtzumba #teamzumba #skirtsukanplussize #sukan #skirtsambungmurah #shopaholic #shirtextender #skirtpendekmuslimah #extendedskirtmurah
[Paid Promote Kampus Ramadhan UNY 2018] New Arrival!!! UNTUKMU MUSLIM NEGARAWAN Berhikmah dari Buku Perjalanan Karya: @viki_adi_nugroho Penerbit: @gazalibrary xi+217 hlmn 2018 Sinopsis : Karya ini mencoba mengambil potret peristiwa juga situasi kondisi sebagai latar. Mengambil hikmah bahkan menemukannya adalah sebuah keberuntungan bagi seorang muslim. KAMMI menjadi gerakan mahasiswa muslim yang akan selalu dituntut untuk hidup dalam berbagai pusaran zaman. Ketika daya lenting tidak dimiliki untuk selalu menghela nafas dan menjaga nafas, maka kemunduran bahkan kehancuran menjadi hal yang pasti Muslim Negarawan merupakan akumulasi dari nilai perjuangan seorang da'i untuk mengantarkan umat ini, bangsa ini, negeri ini, agama ini, ke dalam kemenangan abadi dan hakiki. Merupakan karakter perpaduan dari berbagai akhlaq Islam dalam konteks real kehidupan bermasyarakat, berbangsa, dan bernegara. Muslim Negarawan akan melihat apapun di depanya dengan rasa optimis, ia berusaha berprestasi di tengah keterbatasan yang dimiliki. Dan inilah pahlawan yang dibutuhkan oleh Indonesia masa depan Selamat berhikmah, berhikmah dari buku perjalanan Harga: 65k (belum termasuk diskon) Pemesanan/ reseller: 085747455738 #UMN #UntukmuMuslimNegarawan #kammi #mahasiswa #gerakan #gerakanmahasiswa #student #studentmovement #islam #muslim #gaza #gazalibrarypublishing #buku #bukubaru #muslimnegarawan #islamicmovement #dakwah #tarbiyah #civilisation #madani #indonesia
Estuvimos en la #ExpoLandívar y conocimos la gran variedad de carreras que tiene para vos esta casa de estudios. 🎓😉
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
💙💙PAZOUKI ART STUDIO💙💙
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
Students having fun
: Goodnight world🐰
next page →