#stupcat

3,225 posts

Loading...
Rruj nersjetllat bre πŸ˜† #albania #kosovo #osamire #egjeli #stupcat
πŸ’£ Cmimi: 20€ πŸ”₯ πŸ”˜ Porosit tek mesazhet πŸ“© πŸ”˜ Posta falas brenda Kosoves πŸ”˜ Shqiperi posta 3€ #gjirafa #stupcat #gjirafavideo #prishtina #egjeli #kafenejajone #gjirafa50 #kosova #albania #humor #kafenejajoneofficial_
Ja kum qi kejt robt ktij shteti, u ba mut #albania #kosovo #osamire #egjeli #stupcat #kidatorforever
πŸ”˜ Cmimi: 50€ πŸ”˜ Super cilesi, mekanizmi automatik, vjen ne paketim origjinal + dokumentet πŸ”˜ Porosit tek mesazhet πŸ”˜ Posta falas brenda Kosovesβ € πŸ”˜ Shqiperi posta 3€ #kafenejajoneofficial_ #osamire #stupcat #albania #kosova #prishtina #gjilan #kosovo #diaspora #kafenejajone #peja #mitrovica #gjakova #ferizaj
Ja vlen me shiku deri n'fund, gjdo fjale e tij vlen #albania #kosovo #osamire #egjeli #stupcat #kafenejajone #cakashpija @tripateshqiptarve
πŸ”₯PFINGSTSONNTAG 20.05.2018 πŸ”₯ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– @rinora4 @ledrivula @lumib @gjikotheflyboy @vedatiofficial βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #rinora4 #rinora #partytime #rΓΌmlang #zurich #stupcat #ledrivula #gjiko #lumib βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ”₯PFINGSTSONNTAG 20.05.2018 πŸ”₯ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– @rinora4 @ledrivula @lumib @gjikotheflyboy @vedatiofficial βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #rinora4 #rinora #partytime #rΓΌmlang #zurich #stupcat #ledrivula #gjiko #lumib βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ”₯PFINGSTSONNTAG 20.05.2018 πŸ”₯ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– @rinora4 @ledrivula @lumib @gjikotheflyboy @vedatiofficial βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #rinora4 #rinora #partytime #rΓΌmlang #zurich #stupcat #ledrivula #gjiko #lumib βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ’£ Cmimi: 20€πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ πŸ”˜ Porosit tek mesazhet πŸ“© πŸ”˜ Posta falas brenda Kosoves πŸ”˜ Shqiperi posta 3€
Γ‡mimi 19.99€ 100% produkti ne foto πŸ“© Porosit tek mesazhet πŸ’Ά Pagesa pas pranimit πŸ‡½πŸ‡° Transporti falas brenda Kosoves
Γ‡mimi 19.99€ 100% produkti ne foto πŸ“© Porosit tek mesazhet πŸ’Ά Pagesa pas pranimit πŸ‡½πŸ‡° Transporti falas brenda Kosoves
πŸ”₯ Cmimi: 50€ πŸ”˜ Cilesi e larte, mekanizem automatik, (pa bateri me levizje dhe kurdisje), vjen ne paketimin origjinal + dokumentet πŸ”˜ Porosit tek mesazhet πŸ”˜ Posta falas brenda Kosovesβ € πŸ”˜ Shqiperi posta 3€ - - - #kafenejajoneofficial_ #mefal #machΓ©rie #humorkosovar #egjeli #teamkapo #xhensilamyrtezaj #humor #dhuratadora #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #humorshqip #qkakashpija #babastars #diaspora #stupcat #osamire
πŸ”₯ Cmimi: 50€ πŸ”˜ Cilesi e larte, mekanizem automatik, (pa bateri me levizje dhe kurdisje), vjen ne paketimin origjinal + dokumentet πŸ”˜ Porosit tek mesazhet πŸ”˜ Posta falas brenda Kosovesβ € πŸ”˜ Shqiperi posta 3€ #fakteinteresante_ #kafenejajoneofficial_ #osamire #thenjeteshpirtit #stupcat
next page →