#sublimationprinting

81,472 posts

Loading...
👉Rugby shirt. 👉Available in every color, in every size, in every style, in every pattern & in every fabric. 👉We will make the products according to customer designs, requirnments and also with your Brand name or Logo. 👉Sublimation & Non-sublimation. 👉If you have intersted, please feel free to contact me@ ♇WhatsApp: +92 332 6319846 E-mail: nimborosportswear@gmail.com 👉We are the Manufacturers & Exporters of Sportswear. 👉💯Premium Quality. 👉Best stiching quality👌. 👉🌏Worldwide shipping. #menshorts #tracksuit #sports #sportsclothing #wearing #sportswear #gymwear #teamwear #fitnesswear #brandedclothes #racewear #bikewear #fashionsportswear #clothingbrand #america #california #australia #europe #unitedstates #canada #world #fashionwear #model #wear #sublimationprinting #businesscasual #brandedclothes #nimboro #nimborodesigners #nimborophotography #nimborosportswear
Life is all about testing out the possibilities 🦋💛🧡❤️💚💙🦋 This soft fabric was not suitable for screen printing so I am using heat transfer instead. 🔥 • • • #colours #textiles #trial #happycolors #yutingdesigns #inspiration #bright #bold #fashion #surfacepattern #sublimationprinting #print
This Valentine’s Day, tell her your feelings for her by printing them out on the cool bottle! Every drink will remind her of your love! #sublimationbottle #sublimationprinting #customgift #stainlesssteelbottle #personalizedgift #valentinesdaygift #loversgift
"You help your customers properly, and as you have come up with it, that's good enough for me. Like I said, it's a fantastic product, I'm very impressed". Another satisfied customer, who had this to say about our product. . . . . #sublimacion #sublimationink #sublimationtshirt #sublimationprinting #sublimation #dyesublimationink #dyesublimation #business #businessman #print #printer #aftercare #product #invention #reviews #review #happycustomer #customerappreciation #customerservice #results #beautiful #photooftheday #photo #wanderlust #tshirtdesign #tshirt #cottonshirt #cotton100 #transferpaper #heatpress
👉Rugby shirt. 👉Available in every color, in every size, in every style, in every pattern & in every fabric. 👉We will make the products according to customer designs, requirnments and also with your Brand name or Logo. 👉Sublimation & Non-sublimation. 👉If you have intersted, please feel free to contact me@ ♇WhatsApp: +92 332 6319846 E-mail: nimborosportswear@gmail.com 👉We are the Manufacturers & Exporters of Sportswear. 👉💯Premium Quality. 👉Best stiching quality👌. 👉🌏Worldwide shipping. #menshorts #tracksuit #sports #sportsclothing #wearing sportswear #gymwear #teamwear #fitnesswear #brandedclothes #racewear #bikewear #fashionsportswear #clothingbrand #america #california #australia #europe #unitedstates #canada #world #fashionwear #model #wear #sublimationprinting #businesscasual #brandedclothes #nimboro #nimborodesigners #nimborophotography #nimborosportswear
👉Rugby shirt 👉Available in every color, in every size, in every style, in every pattern & in every fabric. 👉We will make the products according to customer designs, requirnments and also with your Brand name or Logo. 👉Sublimation & Non-sublimation. 👉If you have intersted, please feel free to contact me@ ♇WhatsApp: +92 332 6319846 E-mail: nimborosportswear@gmail.com 👉We are the Manufacturers & Exporters of Sportswear. 👉💯Premium Quality. 👉Best stiching quality👌. 👉🌏Worldwide shipping. #menshorts #tracksuit #sports #sportsclothing #wearing #sportswear #gymwear #teamwear #fitnesswear #brandedclothes #racewear #bikewear #fashionsportswear #clothingbrand #america #california #australia #europe #unitedstates #canada #world #fashionwear #model #wear #sublimationprinting #businesscasual #brandedclothes #nimboro #nimborodesigners #nimborophotography #nimborosportswear
🍩🍹🍩🍸🍩 #drunkindonuts #netballers will be sporting this summery print at the #capetown10s2019 event taking place on the 1st and 2nd of February - comment below if you will be taking part in the event.
Track suits for Men And Women. All color are available Get these for your Brand with your Own Logo Labels and Tags. Dm us for further Details. #fitnesswears #fitnessmodel #sublimationprinting #ukclothing #usaclothing #americaclothing #gymwear #sportswear #gymshark #activewear #tightwear #clothingbrand #clothing #manufacturer #max
It’s all in the print... Introducing the @allsorts10s2019 #netballkit 🍬 🤸🏻‍♂️🍬🤸🏻‍♂️ Design and sublimation by @mikessports
10 days till #capetown10s2019 Introducing The #HealthScienceAngels #netballdresses - Design and sublimation by @mikessports
LETAK DI DADA Customer : Baju korporat ni logo macam biasa letak belah dada kiri. PK : untuk lelaki dan perempuan? Customer : ya design sama untuk both gender PK : Puan, kami suggest, untuk perempuan, kita sulam logo syarikat di lengan kiri, supaya, orang nampak baju apa staff yang bertudung pakai. customer : haah ye tak ye, sy pun tak terfikir, awak design tgk, kalau itu lebih cantik, then you proceed. _ kita kadang remind diri sendiri untuk berubah kearah lebih baik, tanpa kita sedar kita buat "dakwah kecil" dalam urusan jual beli walau sekecil zarah. "labuhkan tudungmu menutupi dadamu" kan lebih manis 😊 untuk tempahan baju korporat anda boleh layari laman web : www.kaleruniform.com 💕 #printkaler #printkalers15 #printkalershahalam #printbajuonline #printpoloshirt #printmaking #printbajuonline #printkaler #print #printbajumalaysia #printjersey #printtopi #f1shirt   #f1shirt   #corporateshirt #sulambaju #sulammurah #sulam #sublimationprinting #sublimation
2019Custom latest design slim fitted man and woman sublimation T-shirt and shorts . We also offer custom design and logo hang tang etc. Made in high quality fabric. You are looking  for a manufacturer for your brand font feel free to contact us Whatsapp +923336550915 www.skyoverent.com skyover.ent@gmail.com
Sneak peek Spring collection
[🔥NEW ARRIVAL🔥]- BAJU BOLA KERANJANG DAVIDSON SIAP ! . . TEMPAHAN DI BUKA KHAS UNTUK PASUKAN ANDA . 1. Pasukan bola sepak 2. Pasukan futsal 3. Pasukan bola tampar 4. Pasukan rudby 5. Pasukan badminton 6. Pasukan hoki 7. Pasukan yang active bersukan . . Jangan tunggu lama lagi nanti offer habis Click! Link dibawah Untuk urusan yg lebih pantas, urusan dengan staff kami : ................................................................................. . KLIK LINK DI BIO SEGERA ! . . #SUBLIMATIONPRINTING #PRINTINGPAKAIANTERMURAH #SUBLIMATIONMURAH #ASIATEEPRINTINGSTUDIO
#sublimationpaper containers loading 👊 Chinese traditional New Year is coming, order quickly!!! #sublimacion #sublimationprinting #dyesublimation #sublimation #digitalprinting #textileprint #sublimasi
With Australia Day only around the corner, don’t forget to check out our website to start personalising your own items! It being either a mug, a hat, t-shirt or even an apron, may the people unite together to celebrate STRAYA DAY! ⁣ ⁣ Aussie! Aussie! Aussie! OI! OI! OI! 🇦🇺🇦🇺⁣ ⁣ Link in bio!⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #frogprintz #personalised #custom #customprinting #melbourneprinting #tshirtprinting #vinylprinting #silkscreenprinting #heatpress #sublimationprinting #printing #printmaking #australiaday
Playing with my sublimation printer and coasters. These would make a great gift paired with a mug. #customcoasters #sublimationprinting #clt #weddinggift #housewarminggift #closinggift #charlottenc #lakenormannc
ISKL🔥🔥 . Thank for choosing us🤗 . We were very glad to work with you😄 . Sublimation jersey sangat sesuai digunakan untuk aktiviti lasak dan outdoor. Ini kerana kualiti kain yang digunakan sangat tinggi dan finishing printing juga sangat baik . Anda tidak perlu risau cetakan akan tertanggal kerana ia tidak akan tertanggal sama sekali . Kepada yang berminat untuk membuat tempahan baju sila whatsapp 0124420363 atau DM kami😄 . #iskl #printingcantik #sublimationprinting #printingmurah #highquality
♥️ Thanks for customers trusting us And Supporting Us ♥️ 🤗 Looking forward to seeing you guys Next Visit 😘 For more info, Call 016 - 899 3300 Or WhatsApp👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://api.whatsapp.com/send?phone=60168993300.. #ThankYouForSupportingUs 🌷 #SublimationPrinting #FootballJerseyMalaysia
♥️ Thanks for customers trusting us And Supporting Us ♥️ 🤗 Looking forward to seeing you guys Next Visit 😘 For more info, Call 016 - 899 3300 Or WhatsApp👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://api.whatsapp.com/send?phone=60168993300.. #ThankYouForSupportingUs 🌷 #SublimationPrinting #FootballJerseyMalaysia
♥️ Thanks for customers trusting us And Supporting Us ♥️ 🤗 Looking forward to seeing you guys Next Visit 😘 For more info, Call 016 - 899 3300 Or WhatsApp👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://api.whatsapp.com/send?phone=60168993300.. #ThankYouForSupportingUs 🌷 #SublimationPrinting #FootballJerseyMalaysia
#SublimationPrinting #SPECIALPROMOTION #NOW #OnlyRM35 😱😱😱 👉🏻 Unlimited Colours ✔ 👉🏻 Unlimited Patterns ✔ 👉🏻 Unlimited Sizes ✔ Are you after a soul for your team?! 🙋🏻‍♀️ Sublimation Printing will bring your team an unique athletic wear experience which will stand up in the crowd. By wearing your team uniform, you'll be sure to bring unity and harmony to your team. Place Your ORDER NOW‼️‼️‼️ Call 016-899 3300 Or WhatsApp👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://api.whatsapp.com/send?phone=60168993300...
#SublimationPrinting #SPECIALPROMOTION #NOW #OnlyRM35 😱😱😱 👉🏻 Unlimited Colours ✔ 👉🏻 Unlimited Patterns ✔ 👉🏻 Unlimited Sizes ✔ Are you after a soul for your team?! 🙋🏻‍♀️ Sublimation Printing will bring your team an unique athletic wear experience which will stand up in the crowd. By wearing your team uniform, you'll be sure to bring unity and harmony to your team. Place Your ORDER NOW‼️‼️‼️ Call 016-899 3300 Or WhatsApp👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://api.whatsapp.com/send?phone=60168993300...
Thanks Makswip ! | Powered by FUTEBOL ! Full sublimation jersey !!! | | 🔴 Custom made your own design !!! We can design it for you or send us your design. | | ⚫️ We are using the best quality material. V-neck, Round neck and Collar neck. | | 🔴 Size from XS ~ 5 XL | | ⚫️ (Minimum order 8 pcs) | | 🏢Our shop is located at : Seksyen 13, Shah Alam. | | 📞Contact us : 0122779795/0176136121/0166150154 | | #printingbajumurah #sublimation #silkscreen #heatpress #sayapakaisayajual #futsalmalaysia #kakibola #jersibola #semuanyabola #jersimurah #jersimalaysia #sublimationmurah #psg #manutd #dybala #jersimurah #sublimationprinting #sublimationjersey #sublimationmalaysia #sublimationmurah #msumalaysia #msushahalam #msushahalamcampus #arenafutsalmalaysia #masiswa2018 #tempatanfest
Anda berminat untuk membuat sublimation T-shirt /Jersi bagi acara-acara tertentu. Kami di Smart Uniform ada menawarkan pelbagai design menarik dan baju pelbagai warna untuk anda pilih. Anda juga boleh menambah logo ataupun perkataan pada baju. Tiada tempahan minimum, 1 helai pun kami terima. Untuk tempahan hubungi kami segera, kami pasti akan memberi respon dengan secepat mungkin. Anda hanya perlu hantarkan sebutharga anda ke email smart.uniform@yahoo.com atau whatsapp kami 012-9773828 #sublimationprintingmalaysia #sublimationjersey #sublimationpolotshirt #sublimationprinting #sublimationcustommade #smartuniformmalaysia
Anda berminat untuk membuat sublimation T-shirt /Jersi bagi acara-acara tertentu. Kami di Smart Uniform ada menawarkan pelbagai design menarik dan baju pelbagai warna untuk anda pilih. Anda juga boleh menambah logo ataupun perkataan pada baju. Tiada tempahan minimum, 1 helai pun kami terima. Untuk tempahan hubungi kami segera, kami pasti akan memberi respon dengan secepat mungkin. Anda hanya perlu hantarkan sebutharga anda ke email smart.uniform@yahoo.com atau whatsapp kami 012-9773828 #sublimationprintingmalaysia #sublimationjersey #sublimationpolotshirt #sublimationprinting #sublimationcustommade #smartuniformmalaysia
Anda berminat untuk membuat sublimation T-shirt /Jersi bagi acara-acara tertentu. Kami di Smart Uniform ada menawarkan pelbagai design menarik dan baju pelbagai warna untuk anda pilih. Anda juga boleh menambah logo ataupun perkataan pada baju. Tiada tempahan minimum, 1 helai pun kami terima. Untuk tempahan hubungi kami segera, kami pasti akan memberi respon dengan secepat mungkin. Anda hanya perlu hantarkan sebutharga anda ke email smart.uniform@yahoo.com atau whatsapp kami 012-9773828 #sublimationprintingmalaysia #sublimationjersey #sublimationpolotshirt #sublimationprinting #sublimationcustommade #smartuniformmalaysia
Anda berminat untuk membuat sublimation T-shirt /Jersi bagi acara-acara tertentu. Kami di Smart Uniform ada menawarkan pelbagai design menarik dan baju pelbagai warna untuk anda pilih. Anda juga boleh menambah logo ataupun perkataan pada baju. Tiada tempahan minimum, 1 helai pun kami terima. Untuk tempahan hubungi kami segera, kami pasti akan memberi respon dengan secepat mungkin. Anda hanya perlu hantarkan sebutharga anda ke email smart.uniform@yahoo.com atau whatsapp kami 012-9773828 #sublimationprintingmalaysia #sublimationjersey #sublimationpolotshirt #sublimationprinting #sublimationcustommade #smartuniformmalaysia
Anda berminat untuk membuat sublimation T-shirt /Jersi bagi acara-acara tertentu. Kami di Smart Uniform ada menawarkan pelbagai design menarik dan baju pelbagai warna untuk anda pilih. Anda juga boleh menambah logo ataupun perkataan pada baju. Tiada tempahan minimum, 1 helai pun kami terima. Untuk tempahan hubungi kami segera, kami pasti akan memberi respon dengan secepat mungkin. Anda hanya perlu hantarkan sebutharga anda ke email smart.uniform@yahoo.com atau whatsapp kami 012-9773828 #sublimationprintingmalaysia #sublimationjersey #sublimationpolotshirt #sublimationprinting #sublimationcustommade #smartuniformmalaysia
Anda berminat untuk membuat sublimation T-shirt /Jersi bagi acara-acara tertentu. Kami di Smart Uniform ada menawarkan pelbagai design menarik dan baju pelbagai warna untuk anda pilih. Anda juga boleh menambah logo ataupun perkataan pada baju. Tiada tempahan minimum, 1 helai pun kami terima. Untuk tempahan hubungi kami segera, kami pasti akan memberi respon dengan secepat mungkin. Anda hanya perlu hantarkan sebutharga anda ke email smart.uniform@yahoo.com atau whatsapp kami 012-9773828 #sublimationprintingmalaysia #sublimationjersey #sublimationpolotshirt #sublimationprinting #sublimationcustommade #smartuniformmalaysia
Senior 2K19 orders coming in! Matching tee and Mesh Drawstring bag available. Personalize your tee by adding your name and/or sports number on the back. #allschoolswelcome #senior2019 #sen19rs #graduationtime #sublimationprinting #customdesign #tnteesshirtbox #homeofthedabbinRoadrunner
Misfits new sublimated shirts. Another great design by team Blue Star. Gracias!!! #sublimationprinting #teamsales #embroidery #screenprinting #elpasotx #ilovescreenprinting #baseball #texas #graphicdesign
QD45 -Polo T Sublimation printing shirt 100% Polyester Interlock ECO Dye , Cool Fit Size available XS- 3XL Can put your own logo or wording on shirt For more info please whatsapp 012-9773828 or call 03-78806188/03-78873999 #sublimationprintingmalaysia #sublimationpolotshirt #sublimationprinting #sublimationjersey #smartuniformmalaysia
QD37 -Polo T Sublimation printing shirt 100% Polyester Interlock ECO Dye , Cool Fit Size available XS- 3XL Can put your own logo or wording on shirt For more info please whatsapp 012-9773828 or call 03-78806188/03-78873999 #sublimationprintingmalaysia #sublimationpolotshirt #sublimationprinting #sublimationjersey #smartuniformmalaysia
Hensem x? Baju kami disarung oleh pasukan sepak takraw SK Ru Rendang. Kami support golongan pelapis agar boleh jadi juara dunia di masa hadapan💪. Majulah sukan untuk negara😁 Terima kasih kerana menempah dengan kami Harga terendah? Wasap.my/60139650658 #sublimationprinting #sepaktakraw #skrurendang #shahalam #getthetrend #jerseybola #jersitakraw @ Vonti Malaysia
Baju kami disarung oleh pasukan sepak takraw SK Ru Rendang. Kami support golongan pelapis agar boleh jadi juara dunia di masa hadapan💪. Majulah sukan untuk negara😁 #sublimationprinting #sepaktakraw #skrurendang #shahalam #getthetrend #jerseybola #jersitakraw
🍓 Who's ready for new sublimated #hoodies this weekend? 😏 @festidaze × SIG collab: "Ramen" #pullover hoodies. 🍥🍜🐱 #Stashpocket , soft inner lining, sick #sleeves , hood big enough for your head.. Pricing deets soon. #STAYTUNED ❤❤❤ #sublimationprinting #hoodieseason #hoodieswag #ramen #ramennoodles #artmerch #designedbyme #womanartist #art_feature #fashionkilla #fashiondesigner
Thank you Zegon FT dari Temerloh 💯 • • Contact kami sekarang kita bincang customize jersi baruu korang 😁 • • #komii #komiiteam #sublimationprinting #sublimationjersey #nokabo #netup #ingatjersiingatkomii
REPEAT ORDER 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♂️ . Terima kasih kpd TERENGGANU X-PACERS kerana masih mempercayai @zrprodesign untuk edisi 2019 . P/s : Untuk membuat tempahan baju custom , team dan sebagainya..boleh terus DM atau whatapps kami yaa !! 📞013-6814511 📞011-16526250 📞013-6804357 . Check out @zrprodesign for more info #zr_pro #zrproduction #jerseymurah #custom #bajumurah #appareldesign #futsal #bolasepak #bajusukan #jersey #design #art #artwork #zrdesign #sublimationjersey #sublimationprinting #sublimation
Sublimation! Love this turtle for Valentine’s Day! #sublimation #sublimationprinting #giftsforkids #valentinestee #ilove #iloveturtles
Custom made from TEAM JENGGO LUBUK PEJING !!! masta2 udang galah nih 😎😎 ____________________________________________________________________ #zrpro #zrprodesign #customjersey #jenggo #udanggalah #customdesign #sublimation #sublimationprinting #ngailudang #jomngail
next page →