#sumandak

23,536 posts

Loading...
[TURUN BERAT BADAN SECARA SIHAT] #1 Kurangkan garam dan minyak #2 Makan sumber semulajadi seperti buah-buahan #3 Ambil portion yang betul - suku suku separuh #4 Hanya segenggam karbohidrat, Lebihkan sayur sayuran #5 Pastikan motivasi tinggi untuk diet #6 Jangan ikat perut! #7 ย  Bersenam 3-4 kali seminggu secara konsisten #8 ย  Minum air putih secukupnya! #9 ย  Tidur 6-7 jam sehari #10 Minum Mizross 1 sachet/sudu pagi dan malam
Natural home remedies for dark lips . #5 Berry . Raspberries work BEST because of how rich they are in VITAL VITAMIN and MINERALS, which make your lips pink and soft too. Make a raspberries paste and apply it on your lips for five minutes and wash it off ๐Ÿ’‹
Sugarbelle's Beauty & Cosmetics Products; . #2 PEEL OFF GOLD MASK SB . kebaikan: โœ…PARABEN-FREE โœ…Menanggalkan sel kulit mati. โœ…Menanggalkan whiteheads. โœ…Menanggalkan blackheads. โœ…Memudarkan parut jerawat โœ…Mencerahkan kulit โœ…Memperbaharui sel kulit โœ…Mengecilkan liang pori yang besar
Hello beauties! Good morning โค Siapa nampak post ni DOUBLE TAP PLEASE!
Hello, good morning Sabah #roses semua #Repost @wardaaofficial (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป Kakak ni beli tiga kotak tiga botol terusss sebab takyah bayar postage dan murah sangat tadi. Takpa lepasni warga Terengganu boleh beli dengan @ravendorhouse ya ______ Warga Sabah dah bole beli #mizross dengan @wardaaaaa.sabah ye. Bole WA ๐Ÿ“ฒ Tap link on bio ๐ŸŒน
#Sumandak Sabahan๐Ÿ˜Š
Hi korang ๐Ÿ˜˜ Taknak kah body macam bgini? ๐Ÿ’“ sudah ramping cantik lagi body. Berminat? Jom DM @ WS sis 01155466799 #saraanna #korset #fitsport #bumpants #sumandak #slimmingcream
Hi #roses pernah tak keluar rumah dah wangi, tapi sekejap je hilang bau wangi tu๐Ÿ˜ฅ . . Macam mana nak bagi minyak wangi tahan lebih lama ni? . . Boleh cuba beberapa cara ni: #1 Sapukan vaseline di pergelangan tangan sebelum sembur minyak wangi disitu . #2 Semburkan sebaik sahaja selepas mandi sebelum menyarungkan pakaian
Classic Eyelash Extensions RM80 Thank you to Joy baby girl ๐Ÿ’‹ #eyelashextensions #penampang #donggongon #divaclassicitcc #divaclassicLove #kkCity #sumandak
Warda atau Safia? Korang suka yang mana? . . . #ANASlipcream #ANAS #ANASism #iwearANAS
How would you style your tee? @kimberly.vnug is wearing our #Sumandak tee in white. - Keeping Heritage with Style
SETERES TENGOK KAWAN MEMBELON kita punya tv flat screen ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ญ Selalu kurang dapat perhatian..selalu disisih sbb xde eset super duper menarik SIS!!!!๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Mungkin ni last change tuk sis dapatkan payu dan pinggul mantop macam kawan2 sis๐Ÿ˜ž Cepat sis..miss boob xkan besar sendiri kalau kita x tolong besarkan die sis๐Ÿ˜ค Meh cepat kita borak kita bincang..benda boleh settle sis๐Ÿค“ DM atau whatsapp 0136568256 Link direct whatsapp ade dekat BIO . . . . . . #sumandak #sisto #sistur #sister #mekap #makeup #rxz #125z #y15 #sis #sistersquad #sistorare #ootdmalaysia #LOVEBREAST #like4likes #l #l4l #lfl #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #followforfollowback #followtrain #liketrain #follow4followback #hijabister #wanita #payudara #serum #tetek
SETERES TENGOK KAWAN MEMBELON kita punya tv flat screen ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ญ Selalu kurang dapat perhatian..selalu disisih sbb xde eset super duper menarik SIS!!!!๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Mungkin ni last change tuk sis dapatkan payu dan pinggul mantop macam kawan2 sis๐Ÿ˜ž Cepat sis..miss boob xkan besar sendiri kalau kita x tolong besarkan die sis๐Ÿ˜ค Meh cepat kita borak kita bincang..benda boleh settle sis๐Ÿค“ DM atau whatsapp 0136568256 Link direct whatsapp ade dekat BIO . . . . . . #sumandak #sisto #sistur #sister #mekap #makeup #rxz #125z #y15 #sis #sistersquad #sistorare #ootdmalaysia #LOVEBREAST #like4likes #l #l4l #lfl #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #followforfollowback #followtrain #liketrain #follow4followback #hijabister #wanita #payudara #serum #tetek
SETERES TENGOK KAWAN MEMBELON kita punya tv flat screen ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ญ Selalu kurang dapat perhatian..selalu disisih sbb xde eset super duper menarik SIS!!!!๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Mungkin ni last change tuk sis dapatkan payu dan pinggul mantop macam kawan2 sis๐Ÿ˜ž Cepat sis..miss boob xkan besar sendiri kalau kita x tolong besarkan die sis๐Ÿ˜ค Meh cepat kita borak kita bincang..benda boleh settle sis๐Ÿค“ DM atau whatsapp 0136568256 Link direct whatsapp ade dekat BIO . . . . . . #sumandak #sisto #sistur #sister #mekap #makeup #rxz #125z #y15 #sis #sistersquad #sistorare #ootdmalaysia #LOVEBREAST #like4likes #l #l4l #lfl #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #followforfollowback #followtrain #liketrain #follow4followback #hijabister #wanita #payudara #serum #tetek
#Repost @fgp_studio โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Happy Weekend guys !! Suka yang mana ?? Red ๐Ÿ“ฎ or Black ๐Ÿ•ต ? Choose yours now !! FGP STUDIO Signature Tees + Patched Indigo Denim Pocket !! Only RM55. Early buyer will get RM5 off. How to pre order ? Dm us / whatsapp us 0148629121 Ba ?? Order sekarang !! Jan kasi lama...buli la pakai time krismas nanti ๐Ÿ˜ Ho Ho Ho ๐ŸŽช๐Ÿ‘ฏโค๐Ÿ‘ ๐Ÿ•ญ๐Ÿ“ธ๐Ÿ”–๐Ÿ“ฎโœ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿญ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽฏ P/s : Actual color may vary /Warna sebenar mungkin berbeza #fgpstudiobyfikrigompul #fgpstudiosignaturetee #handmadefromdenim #handmadefromjeans #handcraft #sayajual #sayajualtshirt #sayajualtshirtpoketjeans #kotakinabalu #tawau #sandakan #kudat #papar #tuaran #tamparuli #labuan #lahaddatu #ranau #kkcity #lokalbah #art #artmarket #sabahtourism #sabah #sumandak #tanakwagu
Happy Weekend guys !! Suka yang mana ?? Red ๐Ÿ“ฎ or Black ๐Ÿ•ต ? Choose yours now !! FGP STUDIO Signature Tees + Patched Indigo Denim Pocket !! Only RM55. Early buyer will get RM5 off. How to pre order ? Dm us / whatsapp us 0148629121 Ba ?? Order sekarang !! Jan kasi lama...buli la pakai time krismas nanti ๐Ÿ˜ Ho Ho Ho ๐ŸŽช๐Ÿ‘ฏโค๐Ÿ‘ ๐Ÿ•ญ๐Ÿ“ธ๐Ÿ”–๐Ÿ“ฎโœ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿญ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽฏ P/s : Actual color may vary /Warna sebenar mungkin berbeza #fgpstudiobyfikrigompul #fgpstudiosignaturetee #handmadefromdenim #handmadefromjeans #handcraft #sayajual #sayajualtshirt #sayajualtshirtpoketjeans #kotakinabalu #tawau #sandakan #kudat #papar #tuaran #tamparuli #labuan #lahaddatu #ranau #kkcity #lokalbah #art #artmarket #jesseltonartisanmarket #sabahtourism #sabah #sumandak #tanakwagu
People will stare. Make it worth their while โœจ #sumandak #original #sabahan #iiihhaaaa
It's still morning you all! Ada yang tanya, betul ke minum Mizross boleh turun berat? Ya, jawapannya memang boleh ๐Ÿ˜‰ Mizross membantu kita rasa kenyang lebih lama so takdalah sikit sikit drive thru McD. Also Mizross juga improve bowel movement. . Jom ๐Ÿ‘‰ SWIPE LEFT baca feedback #mizrrosslover #roses yang minum #mizrossjamumoden ni ๐ŸŒน . #WardaaTestimoni #MizrossTestimoni #Wardaa #Mizross
Natural home remedies for dark lips . #3 Rose Water . Rose water has several healing properties which can work well for soothing and moisturizing your lips. Miz a drop of rose water with a teaspoon of honey and apply on your lips. This can be done two to three times a day ๐Ÿ’‹
Kalau pigi taman permainan wajib main nie ayunan/buaian biarpun sudah besar๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #sabahan #throwbacksaturday #sumandak
Buncit itu sexy? Iya ke? Seksa adalah sebab tiga empat kali tukar baju nak puaskan hati sebelum keluar rumah. Duduk pun kena cover perut ๐Ÿ˜ญ . Tak suka kan? Kalau tak suka jangan lagi makan minum makan minum. Lepastu kurangkan makanan yang terlalu manis atau masin. . . Dan setiap pagi sebelum breakfast & malam sebelum tidur, pastikan minum Mizross Sireh biar lawas segala benda kita makan sepanjang hari tu ๐Ÿ˜‚ . #wardaahealthytips #wardaashare #wardaatestimoni #wardaamizross #likeforlikes #followforfollow #bloatingremedy #bloatedbelly #bloatedstomach
. Hard wax bean ni dia jenis biji2 macam ni. Sebab tu panggil bean. Lain brand size berlainan. . Combo D adalah combo terbaru. 1 warmer + 1kg wax + 10pcs spatula harga open promo RM120. Belum masuk pos. Ready stock now ๐ŸŽˆ. - - - #hardwaxmurah #waxingmurah #hardwaxmalaysia #waxingmalaysiamurah #waxingmalaysia #waxbean #sarawakian #sarawakians #waxwarmer #sabahan #waxheater #sumandak #cabutbulu #waxbeans #kuching #kuchingsarawak #kuchingonlineshop #kotakinabalu #labuanonlineshop #miri #lahaddatu #kksabah #sibu #sarawakonlineshop #sabahonlineshop #waxingbuluketiak #honeywaxing #honeywax #sugarwaxmurah #sugarwaxtermurah
Its 10 days before Christmas !!!! HO HO HO !! ๐ŸŽฏ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐Ÿญ๐Ÿซ We are happy to release our : FGP STUDIO SIGNATURE TEE / Red Series ..................................................... + With Indigo Color Patched Denim Pocket. Only RM55. Early buyer will get RM5 off How to pre order ? Dm us / whatsapp us 0148629121 ( Fikri ) Ba ?? Order sekarang !! Minggu dapan kami delivery/poslaju sudah ๐Ÿ˜ Ho Ho Ho ๐ŸŽช๐Ÿ‘ฏโค๐Ÿ‘ ๐Ÿ•ญ๐Ÿ“ธ๐Ÿ”–๐Ÿ“ฎโœ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿญ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽฏ P/s : Actual color may vary P/s : Warna sebenar mungkin berbeza #fgpstudiobyfikrigompul #fgpstudiosignaturetee #handmadefromdenim #handmadefromjeans #handcraft #sayajual #sayajualtshirt #sayajualtshirtpoketjeans #kotakinabalu #tawau #sandakan #kudat #papar #tuaran #tamparuli #labuan #lahaddatu #ranau #kkcity #lokalbah #art #artmarket #jesseltonartisanmarket #sabahtourism #sabah #sumandak #tanakwagu
Natural home remedies for dark lips . #2 Pomegranate . Pink fruit can also bring back the natural pink hue of lips. Use some milk and crushed pomegranate seeds to bring back the red rosy lips. It can be use on daily basis ๐Ÿ’‹
. Hard wax bean ni dia jenis biji2 macam ni. Sebab tu panggil bean. Lain brand size berlainan. . Combo D adalah combo terbaru. 1 warmer + 1kg wax + 10pcs spatula harga open promo RM120. Belum masuk pos. Ready stock now ๐ŸŽˆ. - - - #hardwaxmurah #waxingmurah #hardwaxmalaysia #waxingmalaysiamurah #waxingmalaysia #waxbean #sarawakian #sarawakians #waxwarmer #sabahan #waxheater #sumandak #cabutbulu #waxbeans #kuching #kuchingsarawak #kuchingonlineshop #kotakinabalu #labuanonlineshop #miri #lahaddatu #kksabah #sibu #sarawakonlineshop #sabahonlineshop #waxingbuluketiak #honeywaxing #honeywax #sugarwaxmurah #sugarwaxtermurah
Its 10 days before Christmas !!!! HO HO HO !! ๐ŸŽฏ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐Ÿญ๐Ÿซ We are happy to release our : FGP STUDIO SIGNATURE TEE / Red Series ..................................................... + With Indigo Color Patched Denim Pocket. Only RM55. Early buyer will get RM5 off How to pre order ? Dm us / whatsapp us 0148629121 ( Fikri ) Ba ?? Order sekarang !! Minggu dapan kami delivery/poslaju sudah ๐Ÿ˜ Ho Ho Ho ๐ŸŽช๐Ÿ‘ฏโค๐Ÿ‘ ๐Ÿ•ญ๐Ÿ“ธ๐Ÿ”–๐Ÿ“ฎโœ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿญ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽฏ P/s : Actual color may vary P/s : Warna sebenar mungkin berbeza #fgpstudiobyfikrigompul #fgpstudiosignaturetee #handmadefromdenim #handmadefromjeans #handcraft #sayajual #sayajualtshirt #sayajualtshirtpoketjeans #kotakinabalu #tawau #sandakan #kudat #papar #tuaran #tamparuli #labuan #lahaddatu #ranau #kkcity #lokalbah #art #artmarket #jesseltonartisanmarket #sabahtourism #sabah #sumandak #tanakwagu
Anas liquid lipsticks comes in 14 gorgeous colours for all to grab! . Go grab your favourite! WA ๐Ÿ“ฒ Tap link on bio . . #ANAS #bestselling #iwearANAS #anaslovers
Bantai sampai kenyang ๐Ÿ‘๐Ÿป #vacationmode #familyholiday #sumandak #sabah #kakigunungkinabalu
Apa agaknya rahsia kecantikan ladyboss Pijaminaz ni? Awet muda, maintain slim pula tuuuu! [๐Ÿ‘‰ GO SWIPE LEFT] . Mestilah Mizross Sireh ๐Ÿ˜˜ Pergi mana pun WAJIB bawa dalam bag! . Korang nak cuba? Boleh je, WA ๐Ÿ“ฒ Tap link on bio . #mizrossbypijaminaz #mizross #mizrossireh #cantiksihatonthego
SALEโ—๏ธ Turn on notification skg yaaa! Kalau tak nanti termiss PROMO murah 1 tahun sekali jeee...๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ . ๐Ÿ’›10% ๐Ÿ’›20% ๐Ÿ’›30% Jimat sehingga RM55 dan menangi hadiah MENARIK ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ . . YEAR END SALE! STAY TUNED! Jangan lupa Turn On Notification ya๐ŸŒŸ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017-8662400 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017-8662400 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017-8662400 . Malas save number, tekan je link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . #Leedee #LeedeeLagiPower #KurusMacamLeedee #leedee #LeedeeTikTik #leedeesabah #NaomiLeedeeChallenge #leedeemalaysia #leedeesumandak #sumandaksabah #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #KurusdanSihat #KurusBersamaLeedee #sabahan #sumandak #kotakinabalu #kotabelud
Attention Plz... kwn sy,jejaka dr sabah mau cari jodoh katanya...expecialy utk sumandak2 sabahan...he also want to be greet happy merry christmas n happy new year too all...insta dia nama @dimna_ada_jln_disitu_ada_way ...klau ada yg berkenan boleh cuba nasib ok...mna taw ada jodoh... #sabah #sumandak
Whatโ€™s your will find you. ๐ŸŒธ๐ŸŒท๐ŸŒผhappy friday you all๐Ÿฆ‹ #happyfriday #trustallahplans #๐Ÿฆ‹ #๐Ÿ’™ #๐ŸŒธ #spreadlovenothate #sumandak #๐Ÿ‘ธ๐Ÿป #soloyolo #islandgirl #december #2018
#throwbackfriday ๐Ÿค— . . . . . . Asal sy upload gambar jak mesti munyit2 dlm gmbr tu perasan sy rindu durang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ ehh plewshhhhhh.. x rindu ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜ Bergambar time tghari dan sangatttt panassssssssss... excuse our beutipullll faces wakakakaka ada yg x nampak mata.. ada yg muka stress mcm si step sbb tidatau yg kali ke brpa sudah snap gmbr hahahaha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚tp ini saja gmbr yg almost perfect knun ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kbaii. Itu shj throwback utk petang ini.. nanti malam sambung lg. Biasalah penganggur berjaya bh sudah ! Tiada assignment sudah & fulltime di rumah shj ๐Ÿ˜ #sabahan #sarawakian #sumandak
๐Ÿ’Ž KEBAIKAN MAGIC CREAM BY SARA ANNA: โ˜‘ Membantu membuang lemak. โ˜‘ Membantu menguruskan badan. โ˜‘ Membantu memanaskan badan & sesuai diguna untuk selsema. โ˜‘ Membantu melancarkan peraliran darah (period pun bagus). โ˜‘ Membantu membuang selulit. โ˜‘ Memecahkan lemak dalam 24jam. โ˜‘ Tegangkan kulit. โ˜‘ Sangat bagus di gunakan semasa bermain gym, tidur, jalan & sebagainya. โ˜‘ Digalakkan untuk sertakan dengan exercise untuk kesan yang lebih power!! โš  CARA GUNA MAGIC CREAM BY SARA ANNA: โœจ Ingat, cream ini panas. Jadi, sila ambil sangat sedikit. Satu titik cukup untuk satu perut. โœจ Pastikan pakai & biarkan 5minit. Kalau kurang panas then tambah lagi sikit. โœจ Balut pakai wrapper/korset (sangat effective). โœจ Boleh pakai bila-bila masa. โœจ Sangat bagus untuk pakai masa gym/exercise. โœจ Boleh pakai dimana-mana kecuali muka (sebab panas). ๐Ÿ… mana nak beli? Price : RM39 (50g) RM19 (10g) Berminat? Boleh DM sis, atau WS ke 011-55466799 #sabah #sumandak #saraanna
Fly me to the moon โœˆ๏ธโœˆ๏ธ __Borneo #Sabah #Sabahan #borneo #photography #beautiful #travel #holiday #bukanbiasabiasa #sumandak #happy #smile #goodvibes #Island #bukanbiasabiasa #sabahanvibes . . . Photo by @kicie_juju . . . Tag us ur clicks @sabahanvibes
โœจWrinkles mean you laughed, Grey hair means you cared, and scars mean you lived! - . . . #yolo #sumandak #sabah
Hi #roses have you go to the toilet this morning? Kalau takde korang kena start consider to drink #mizross ni. AND be impressed like this sister here . Contact me by WA ๐Ÿ“ฒ Tap link on bio FOR ANY INQUIRIES
Mayaโ€™s Farewell. Kali ni, farewell bukan sebab nak berhenti kerja. BUT. This time, maya akan balik Sabah, for good. Stay with her husband dekat sana. Its a new start for her since dah lama jugak dia dekat sini (KL). I know iโ€™m gonna miss her.. but takpe. Nanti aku datang KK okay. Hahahah bawak aku jalan jalan pi makan ! #maya #mayanese #mayafarewell #farewell #friends #shawarma #urbanfamily #urbanfambam #primeworks #pokok #sabah #sumandak #sumandaksabah
Jom keluar dari pada masalah kewangan, miliki lah aplikasi jutawan app sekerang, kerna ini adalah satu2nya aplikasi yg boleh 100% membantu jana pendapatan.. Tak percaya ? Boleh cuma๐Ÿ˜ @rw_roydidi93 @rw_didiroy95 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #follow4follow #followforfollow #f #followforfollowback #l #like4like #likeforlike #likeforlikes #shareforshare #sumandak #share4share #sabahangirls #s #instafamousmalaysia #instafamous #instafamouse #nursajat #1borneo #penampang #youngmama #cute #comment4comment #babycute #mybaby #motifviral #viralvideos #viralphotos
Above the clouds!!! Move on please!! #geng7e #kinabalu #kundasang #sumandak #2018 #mountain #tenangje #nature
[WELCOME KAMURANG] _____________ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ihh Excited sy ohh kamu sini. Bah selalu kamu nampak tips travel dalam "ingilis" kan? Nikali sy kasi "malayu sabah". Puas hati membaca kan? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ โ€ข Sy akan share banyak tips pasal travel, apa mau packing.. selalu beg berat kan, kasi ringan ringan la ni kali๐Ÿ˜‰Tempat menarik utk dilawati pun ada, gambar cantik pn ada (maklumla suka btl mau tangkap2 gambar ini) dan paling best sekali selalu kamu nampak kupiโ˜• ni. Adehhh.. biasala "coffee addict" _____________ Jangan lupa follow sy k ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ kompom memang best ni tips2! ______________ #travel #sabah #sumandaksabah #sumandak #20 's #traveltips #traveler #tiketflightmurah #hotelmurah #tempatmenarik #besttraveler #solotaveler #worldfun #aroundtheworld #traveladdict #coffeeaddict #choco #tipstravel
The No. 1 Best Selling Glutathione GLUTA PANCEA L-Glutathione . Gluta Pancea concentrations include 19 vitamins and natural extracts to help you achieve healthier and whiten skin. . โœจIt helps you fight skin sensitivity, reduce acne,reduce melanin hyper-pigmentation of the skin. It also protects your skin from harmful pollution and free radicals. . โœจ GET WHITER, SMOOTHER AND BEAUTIFUL SKIN WITHIN 5-14 DAYS! โœจ Works 10 times better compared to other brands! . โœ”๏ธ FDA, HALAL, GMP AND ISO APPROVED โœ”๏ธ Whitens skin within 5-14days โœ”๏ธ Smoother skin; Anti-aging โœ”๏ธ Gives your skin radiant bright glow โœ”๏ธ Eliminates acne, dark spots โœ”๏ธ Increase immune system โœ”๏ธ Helps reduce dark and puffy eye bags โœ”๏ธ Strengthens collagen โœ”๏ธ Effective antioxidant โœ”๏ธ Detoxifies waste from skin . . Buy 1box rm78 Buy 3box rm220 with free gift ๐ŸŽ . Last flash sale 12.12 today!! . . #glutapancea #whiten #putihsatubadan #putihsatubadanmalaysia #jomputih #putihgebu #sumandak #sumandaksabah #kotakinabalu #glutapanacea #putihsihat #malaysia #bazaarpaknil #injections #nopimples #missuniverse2018
The No. 1 Best Selling Glutathione GLUTA PANCEA L-Glutathione . Gluta Pancea concentrations include 19 vitamins and natural extracts to help you achieve healthier and whiten skin. . โœจIt helps you fight skin sensitivity, reduce acne,reduce melanin hyper-pigmentation of the skin. It also protects your skin from harmful pollution and free radicals. . โœจ GET WHITER, SMOOTHER AND BEAUTIFUL SKIN WITHIN 5-14 DAYS! โœจ Works 10 times better compared to other brands! . โœ”๏ธ FDA, HALAL, GMP AND ISO APPROVED โœ”๏ธ Whitens skin within 5-14days โœ”๏ธ Smoother skin; Anti-aging โœ”๏ธ Gives your skin radiant bright glow โœ”๏ธ Eliminates acne, dark spots โœ”๏ธ Increase immune system โœ”๏ธ Helps reduce dark and puffy eye bags โœ”๏ธ Strengthens collagen โœ”๏ธ Effective antioxidant โœ”๏ธ Detoxifies waste from skin . . Buy 1box rm78 Buy 3box rm220 with free gift ๐ŸŽ . Last flash sale 12.12 today!! . . #glutapancea #whiten #putihsatubadan #putihsatubadanmalaysia #jomputih #putihgebu #sumandak #sumandaksabah #kotakinabalu #glutapanacea #putihsihat #malaysia #bazaarpaknil #injections #nopimples #missuniverse2018
[PROBIOTIK vs PREBIOTIK] . Probiotik dan prebiotik ni sebenarnya saling melengkapi antara satu sama. . Probiotik adalah mikroorganisma hidup yang bermanfaat untuk sistem usus dan penghadaman. Kebiasaannya ditemu dalam makanan seperti yogurt dan tempe. . Prebiotik pula adalah serat yang berfungsi sebagai makanan untuk probiotik ini. Prebiotik didapati dalam menu harian seperti pisang, bawang merah, bawang putih. . . Nanti kita kupas lebih lagi pasal probiotik ni, salah satu bahan dalam Mizross Sireh ๐Ÿ˜˜
2018,tahun yang banyak peluang untuk kami...... alhamdulillahโœจ๐ŸŽฅ๐Ÿ”ฅ - - - - #panthera #photography #sabahan #kkcity #gayastreet #tansau #lusiran #kasutmurah #rare #kotakinabalu #king #sumandak
"Tourism and Hospitality Management" ๐ŸŽ“ . . . . #friend #girlfriend #friendshipgoals #sumandak #sabahangirl #originalsabahan #borneo #โค๏ธ
next page →