#sumandak

27,708 posts

Loading...
Nothing special.. Its just me eating Tortilla.. KERAS yau ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kluar muscleยฒ rahang.. Tapi sedap . . . #sumandaksabah #sumandak #instagram
๐Ÿ˜ŠThere's always something to be thankful for ๐ŸŒน๐ŸŒนKadang kadang kan, bila something berlaku dalam hidup kita pandai down. Bah, biasa la baitu, mcm tu tayar. Beputar, jadi begitula kehidupan. Kadang di bawah, kadang di atas. Tapi bila down, capat capat kasi sedar diri. Jangan telampau lama tu down. Buat something utk kasi up diri Semua yang berlaku pasti ada sebab๐ŸŒน๐ŸŒนJadi hargai setiap yg ada Sy post ini sbb sy menghargai gigi sy๐Ÿ˜‚bulika begitu? Sy sedar bahawa gigi perlu untuk makan. Jadi sy kasi tingula gigi sy paling dakat niari. Belapissss..Basar lagi tu dahi tapi begitu laitu๐Ÿ˜‚yg basar dahi kita geng Macam selalu hujan pula time malamยฒ sekarang๐Ÿ˜Bah yg selalu balik malam hatiยฒ #thursdaythoughts #randomthoughts
Lambat pos. Kemarin cust grab 2 pek masker beras. Alhamdulillah.. Dia terus beli dua sebab dia bilang bagus ini masker asli dia bilang. Kebetulan beli dua dapat percuma DIY FACIAL MASK naa makin senang c sumandak cantik mau diy masker beras yang dia beli nie. Thanks support sumandak. Terus datang d kedai beauty box beli Masker nie. Masker beras ๐Ÿ’ฏasli bha ini 1pek rm10 seja. Kalau mau order pun boleh watsap sis www.wasap.my/+601131649594 #NaiBeauty #MaskerBeras #MaksScrub #Masker #Beras #ProdukSabahan #OrganikProduk #Nature #NaturalProduk #Natural #sumandak #Keningau #Sabah
Lambat pos. Kemarin cust grab 2 pek masker beras. Alhamdulillah.. Dia terus beli dua sebab dia bilang bagus ini masker asli dia bilang. Kebetulan beli dua dapat percuma DIY FACIAL MASK naa makin senang c sumandak cantik mau diy masker beras yang dia beli nie. Thanks support sumandak. Terus datang d kedai beauty box beli Masker nie. Masker beras ๐Ÿ’ฏasli bha ini 1pek rm10 seja. Kalau mau order pun boleh watsap sis www.wasap.my/+601131649594 #NaiBeauty #MaskerBeras #MaksScrub #Masker #Beras #ProdukSabahan #OrganikProduk #Nature #NaturalProduk #Natural #sumandak #Keningau #Sabah
Lambat pos. Kemarin cust grab 2 pek masker beras. Alhamdulillah.. Dia terus beli dua sebab dia bilang bagus ini masker asli dia bilang. Kebetulan beli dua dapat percuma DIY FACIAL MASK naa makin senang c sumandak cantik mau diy masker beras yang dia beli nie. Thanks support sumandak. Terus datang d kedai beauty box beli Masker nie. Masker beras ๐Ÿ’ฏasli bha ini 1pek rm10 seja. Kalau mau order pun boleh watsap sis www.wasap.my/+601131649594 #NaiBeauty #MaskerBeras #MaksScrub #Masker #Beras #ProdukSabahan #OrganikProduk #Nature #NaturalProduk #Natural #sumandak #Keningau #Sabah
Dua tiga kucing berlari Hati siapa yang sy jaga ni? ๐Ÿคฃ . . . 20% off Code: VIVIA20 Link in bio ๐Ÿ”ฅ . . . #sumandaksabah #sumandak #originalsabahan #instagram #halifornia #haliforniaambassador
Kelebihan PINKLADY Happy Cream > Membesarkan, menganjalkan dan menegangkan payudara dan punggung wanita. > Meratakan warna kulit di bahagian payudara dan punggung. > Mencerahkan warna puting. > Tidak beracun dan selamat untuk bayi dan suami ๐Ÿคญ > Mengandungi bahan yang pantas diserap ke dalam kulit dan tidak melekit. > Kualiti terbaik di dalam pasaran. . Whatsapp http://www.wasap.my/60148703808/HAPPYCREAM #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sftradesnetwork #teampinkladymarcella #suppliment #sumandak #cantik #alawa #olumis #sabahonlineshop #sabahonlineseller #sarawakonlineshop #beautyproductmalaysia #pinkladybodyperfections
๐Ÿ’•Before & after๐Ÿ’• Sumandak talawa๐Ÿ’•๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• Pre-wedding photoshooting, trying out the Thailand makeup look style for this pretty nurse, Rechelle๐Ÿ˜ Thanks for allowing me to take this picture โ˜บ๏ธ . Open booking for makeup and hairdo service, don't be hesitate to contact me at 0168317910 or just PM ๐Ÿ˜Š "My makeup purposes is to enhance and balance the facial features and let her natural beauty shine๐Ÿ˜˜" . . . . . #mua #makeupartist #muasabah #muakk #kotakinabalumua #sabahmua #ranaumua #muaranau #muaborneo #sabahmua #sabahmakeupartist #kkmakeupartist #bridalmakeup #bridemakeup #weddingmakeup #bridehairstyling #weddinghair #bridehairdo #naturalmakeup #naturalmakelook #koreanmakeuplook #koreanmakeup #thaimakeup #thaimakeupstyle #sumandak #makeupartist #shelalarumua
One bad chapter doesn't meant ur story is over.. ๐ŸŒธ #wedding #family #weddings #engaged #selfie #selca #sipitang #sabah #sabahan #sumandak #raya
2 IN 1 Pure Nutritions Leave On Treatment + Perfume ๐ŸŒน . It repairs your hair with Natural Herbal and Innovative Ingredients to intensely ๐Ÿ‘๐Ÿ’› . โœ…Improve manageability โœ…Hair gloss โœ…Replenishes moisture for intense softness. โœ…Long lasting Luxurious Fragrance up to 48 hours . โŽNo Colourant. โŽNo Silicone. โŽNo Paraben. โŽNo Alcohol. Dโ€™coeur hair perfume treatment โคต๏ธโคต๏ธ โœ…resistant to uv damage โœ…restore hair loss โœ…restore hair silkiness โœ…ease tangled hair
Kopisanangan toinsanai!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ž Yoku om ie tangatambalutku insan poh orohian do mamason kumaa dokoyu ngawi do .... ...๐ŸŒพKOTOBIAN TADAU TAGAZO DO KAAMATAN๐ŸŒพ .. & ....๐Ÿ‘”KOTOBIAN TADAU MONGINGIA๐Ÿ‘”... ..om nogi... ๐ŸŽ‰KOTOBIAN TADAU RAYA๐ŸŽ‰ Kanou misompuru miampai barakat do kinorohingan.Pounsikou.๐Ÿ’ž #Misompuru #raya #mongingia #kaamatan #sikuldahai #kadazan #dusun #originalsabah #sumandak #MSR #3in1event
Just a normal day in #KotaBelud
Kelebihan PINKLADY Happy Cream > Membesarkan, menganjalkan dan menegangkan payudara dan punggung wanita. > Meratakan warna kulit di bahagian payudara dan punggung. > Mencerahkan warna puting. > Tidak beracun dan selamat untuk bayi dan suami ๐Ÿคญ > Mengandungi bahan yang pantas diserap ke dalam kulit dan tidak melekit. > Kualiti terbaik di dalam pasaran. . Whatsapp http://www.wasap.my/60148703808/HAPPYCREAM #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sftradesnetwork #teampinkladymarcella #suppliment #sumandak #cantik #alawa #olumis #sabahonlineshop #sabahonlineseller #sarawakonlineshop #beautyproductmalaysia #pinkladybodyperfections
Assalamualaikum kamurang Selamat pagi . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Assalamualaikum kamurang Selamat pagi . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Assalamualaikum kamurang Selamat pagi . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Seorg lg sis cr player utk Supliment Pinklady ..mencegah lebih baik dr merawat..mulakan la pjagaan kesihatan & kecantikan dr skrg ๐Ÿ˜ RM 100 X 3PLAYER (bulanan) DEPOSIT RM40 *BATCH 3* 1) nira 2) yoyoe 3) .......... http://www.wasap.my/60148703808/KUTUPL . #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sftradesnetwork #teampinkladymarcella #suppliment #sumandak #cantik #alawa #olumis #sabahonlineshop #sabahonlineseller #sarawakonlineshop #beautyproductmalaysia #pinkladybodyperfections
PINKLADY Happy Cream increases the volume of your breasts by sculpting and reconstructing the skin of your breasts and the surrounding areas. It gives a beautiful shape to your breasts by lifting your breasts and making them firm. . The product facilitates plumpness and regenerates dermal tissues. . PINKLADY Happy Cream increases your cup size three times within a few weeks. also, this product helps in the growth of breast tissue and contains the โ€˜phytoestrogenโ€™ formula that helps you get bigger and firmer breasts. . PINKLADY Happy Cream contains nano molecules that penetrate deep into the breast tissues. Apart from increasing your cup size, the cream makes your breasts smooth and soft. . โ€ข Pleasant smell. โ€ข Works for all skin types. โ€ข No side effects. โ€ข Contains natural ingredients. โ€ข 100% organics. โ€ข Gets absorbed fast. โ€ข Safe for infant and children. โ€ข Edible substances. โ€ข Quick results. โ€ข Contains herbal extracts. โ€ข Works well even after pregnancy. โ€ข Moisturising. . Whatsapp http://www.wasap.my/60148703808/HAPPYCREAM #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sftradesnetwork #teampinkladymarcella #suppliment #sumandak #cantik #alawa #olumis #sabahonlineshop #sabahonlineseller #sarawakonlineshop #beautyproductmalaysia #pinkladybodyperfections
Nah belanja sikit macam mana @marshamilan baca news. #urangsabah memang hebat. #sumandak Sabah pandai masak nasi katanya. Suara sedap, intonasi kena. Fuhh rugi sungguh kalau tak tengok penyanyi dan pelakon ni baca #KomunitiAWANI . Ingat 20, 21 & 22 June. 8.15 malam di saluran @501awani atau astroawani.com/live-tv. #bolehbahkalaukau #marshamilan #marsha
ku kunci hati untuk mu ... . . thank you vodana messy trus rambut ๐Ÿคฃ, persubaan pertama tidak jadi . namunn tetap yakin ๐Ÿคซ. jgan tertipu sma filter yahh. muka kita tak plowloss . #life #black #vodana #vodanakorea #rayana #sumandak #sumandaksabah #kotakinabalusabah #landbelowthewind #sabah #malaysian #borneo #dayak #ralaahmurut #murut #beauty #amazing #instamood #instagram #photography #vscocam #sun #photo
Assalamualaikum haiii alls ๐Ÿ˜ Meh oder carya cosmatics... Pilih ja nak cocoa classic atau truffle daring... Mana pilihan anda... ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜ All in one dalam satu palete Ada ๐Ÿ’“ Blusher ๐Ÿ’“ Higliter ๐Ÿ’“ Bronzer ๐Ÿ’“ Shading ๐Ÿ’“ Lipcream (3 warna yang cun melecun) ๐Ÿ’“ Eyeshadow (3 warna yang cun melecun) Dan ada lagi free + Eyebrow seharga Rm 49๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ + Eyeshadow brush + Pouch Harga terkini rm99 tidak termasuk caj pos. Mana kau mau cari??? All in one dalam 1 harga ๐Ÿ’“ Hanya di http//www.wasap.my/+60138989225/carya+cosmetics Cod area semporna,lahad datu, kunak, sandakan dan by postage seluruh malaysia Quality dijamin ๐Ÿ’ฏ #flwarrios #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #teamikais #teamfl #sabahan #sumandak #kotakinabalu #kkcity #ainaserum #bizzybody #sephoramalaysia #makeuptutorial #makeupkit #makeupartist #makeupmurah #makeuallinone
Mak cantik dari anak , sad story sggh la๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #sumandak
Assalamualaikum kamurang Selamat tengahari . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Assalamualaikum kamurang Selamat tengahari . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Assalamualaikum kamurang Selamat tengahari . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Assalamualaikum kamurang Selamat pagi . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Assalamualaikum kamurang Selamat pagi . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Assalamualaikum kamurang Selamat pagi . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics ๐Ÿ’“๐Ÿ˜˜ Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Tumpang lalu๐Ÿข. . Well i can use Dโ€™coeur anywhere and everywhere i want ๐Ÿคฃ๐Ÿค— . Smooth and silky hair , with Dโ€™coeur hair perfume treatment ๐ŸŒน . tagap betul tu tangan./:๐Ÿ’ช๐Ÿผ
Terima kasih kerana menyokong Exprssii! Beli lagi byk lagi berbaloi-baloi!!๐Ÿฅฐ . EXPRSSIIKAN DIRI DENGAN T-SHIRT NEGERI KEGEMARAN ANDA! --- JERSI EXPRSSIIโ„ข ๐Ÿ‘‰ HARGA PROMOSI JERSI RM65.00 Adult / RM45.00 Kids termasuk penghantaran percuma ke seluruh Malaysia! ๐Ÿ‘‰ Tambahan nama dan nombor jersi: PERCUMA! ๐Ÿ‘‰ Penghantaran 1Malaysia (SM/SS): PERCUMA! ๐Ÿ‘‰ Saiz XS - 3XL (sama harga) ๐Ÿ‘‰ Adult/Kids/Lady-Cut ๐Ÿ‘‰ Material - Microfiber Interlock ๐Ÿ‘‰ Short sleeve / Long sleeve (sama harga) ๐Ÿ‘‰ Produksi dalam masa 2 minggu Whatsapp/PM kami untuk menempah atau klik link di bio: ๐Ÿ“ฑ0129890549 | Klik: wasap.my/60129890549 ๐Ÿ“ฑ010-5648431 | Klik: wasap.my/60105648431 Whatsapp kami sekarang sementara ada promosi! Lawati IG/FB kami untuk galeri gambar dan testimoni. Nama dan Nombor adalah sebahagian daripada design. Tiada masalah koyak, luntur dan sebagainya. KUALITI DIJAMIN! FB: http://www.facebook.com/exprssii IG: https://www.instagram.com/exprssii #exprssii #malaysia #jersi #tshirt #jersimalaysia #sayangketatsendatpadat #testimoni #sabahfa #sabah #kotakinabalu #borneo #sabahbah #sabahsarawak #sumandak #tawau #sabahsabah #sumandaksabah #sarawak #mirisarawak #sarawakonlineshop
Mencari-cari jamu untuk kebaikan dalaman wanita? . Cubalah jamu modern Vdolly by Trudolly โ™ฅ๏ธ . Jamu paling power 2018 . Bagus untuk semua wanita yang prihatin terhadap masalah dalaman . ๐Ÿšซ Keputihan ๐Ÿšซ Period pain ๐Ÿšซ period tak teratur ๐Ÿšซ Longgar faraj ๐Ÿšซ Rahim tidak subur . InshaaAllah vdolly jamu modern boleh bantu anda ๐Ÿ˜˜ . Inilah dia rahsia wanita bahagia โค๏ธ๐Ÿ’• . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0198118222 ๐Ÿ“ฒ 0198118222 ๐Ÿ“ฒ 0198118222 . . #trudolly #vdolly #cantik #ketatmemikat #sumandak #sabah
Mencari-cari jamu untuk kebaikan dalaman wanita? . Cubalah jamu modern Vdolly by Trudolly โ™ฅ๏ธ . Jamu paling power 2018 . Bagus untuk semua wanita yang prihatin terhadap masalah dalaman . ๐Ÿšซ Keputihan ๐Ÿšซ Period pain ๐Ÿšซ period tak teratur ๐Ÿšซ Longgar faraj ๐Ÿšซ Rahim tidak subur . InshaaAllah vdolly jamu modern boleh bantu anda ๐Ÿ˜˜ . Inilah dia rahsia wanita bahagia โค๏ธ๐Ÿ’• . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0198118222 ๐Ÿ“ฒ 0198118222 ๐Ÿ“ฒ 0198118222 . . #trudolly #vdolly #cantik #ketatmemikat #sumandak #sabah
Mencari-cari jamu untuk kebaikan dalaman wanita? . Cubalah jamu modern Vdolly by Trudolly โ™ฅ๏ธ . Jamu paling power 2018 . Bagus untuk semua wanita yang prihatin terhadap masalah dalaman . ๐Ÿšซ Keputihan ๐Ÿšซ Period pain ๐Ÿšซ period tak teratur ๐Ÿšซ Longgar faraj ๐Ÿšซ Rahim tidak subur . InshaaAllah vdolly jamu modern boleh bantu anda ๐Ÿ˜˜ . Inilah dia rahsia wanita bahagia โค๏ธ๐Ÿ’• . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0198118222 ๐Ÿ“ฒ 0198118222 ๐Ÿ“ฒ 0198118222 . . #trudolly #vdolly #cantik #ketatmemikat #sumandak #sabah
. HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ Mastika Kg. Paka2 Ranau 14062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
. HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ Mastika Kg. Paka2 Ranau 14062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
. HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ Norlizah Kg. Lasing Ranau 14062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
. HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ Norlizah Kg. Lasing Ranau 14062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
. HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ Norlizah Kg. Lasing Ranau 14062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
Assalamualaikum Selamat malam kamurang Cust today Terimakasih sda grab carya cosmetics โค๏ธ๐Ÿ˜ Kamurang bila lagi? ๐Ÿ˜ Jom dapatkan di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
Assalamualaikum Selamat malam kamurang Cust today Terimakasih sda grab carya cosmetics โค๏ธ๐Ÿ˜ Kamurang bila lagi? ๐Ÿ˜ Jom dapatkan di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu #undukngadau2019 #undukngadau
. HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ Azziera Lohan ulu Ranau 13062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
. HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ Azziera Lohan ulu Ranau 13062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
. HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ Azziera Lohan ulu Ranau 13062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ @aidatul.nadia Muhibbah Ranau 08062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin .
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ @aidatul.nadia Muhibbah Ranau 08062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ @fira_mahmus KG. Silou 07062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ @fira_mahmus KG. Silou 07062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
HENNA KHAWIN ๐Ÿ’œ @fira_mahmus KG. Silou 07062019 . Henna BY @sumandakhenna _________________________________ Assalamualaikum , Hai ladies๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง .. Bride๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ and Groom To be ๐Ÿ’‘ . . Contact us for booked ur slot๐Ÿ˜Š Tekan Link whatsapp dekat Bio si sumandak ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Please provide us with the details..๐Ÿ‘‰ Name : Date : Type of Event: Location : No. Phone : . . #inai #ranau #inaimerah #inaiputih #inaikhawin #sumandakranau #sumandak #khawin #inairanau #ranau #sabah #pekanranau #inaihenna #tunanghenna #engagementring #wedding #weddinghenna #malaysiasabah #inaiinai #merah #merahmenyala #inaiangelwhite #whitehenna #inaiinstant #merahinai #inaitangan #sabahsabah #ranauindah #inaipekan #inaikhawin #inaiasli #inaikhawin
Not that perfect But I'm someone perfection . . . ๐Ÿ”ฅ20% Discount Code: VIVIA20 Link in my bio . . . #sumandaksabah #sumandak #red #haliforniaambassador #halifornia #haliforniaapparel
A Gap has Emerged. . It's common to experience social gap with someone who used to be so close. I've come to accept this. Time has brought us much change. When life took place and distance was created for a total of 5 years, I should've expected the gap. . I grew up with a bunch of boys. It was my luck that I got to grow up with them. I was one of the boys. Life was great. I was going for all the boys stuffs. All the games. All the injuries. None of my Barbie toys ever survived. They always ended up beheaded. And I laughed a few times because of the scary body-less Barbie dolls. . Now that I'm 23 years old, all that I ever miss is life during those days. But there was no way for me to return to my old ways. Growing up hurts. I can't hang out with them anymore and clearly, I've been kicked out of the team. Life, taking place, there was nobody to blame. I just happened to be a women now. A Muslimah on top of that. . This path that I chose, it teaches me to make a decision. To choose a side. Being a Muslimah means giving up many things. Including this 'fun' life. In exchange for peace, I gave up that life. No regrets. Because the peace I get from this simple life is worth it. . So the gap that has emerged is necessary. Yes, I'm different now and they're different now. But no doubt. If anything were to happen to any of us, we'll trade our lives for each other. No doubt. When in need, we'll always be available for each other. . Because that's growing up. We're not always together but we know everyone's gonna be there if life gets hard. It's one heartbreaking process but worth every crack. I hope everyone that I've grown up with will always be okay. Always in His care. Always in my prayers. I love every single one of them to the deepest part of me. Always. My brothers. . #photography #photographer #nightphotography #sabah #Malaysia #igs #igers #portraitphotography #potrait #nikon #nikonphotography #photoshop #lightroom #igmalaysia #aesthetic #art #nikonmalaysia #instagood #instagram #notice #malayphotographer #nikond5300 #art #insta #portraitgame #portraitphotography #sumandak #moodygrams #positivevibes
It was such a pleasure to meet up with one of my idole, Datuk Rosnah Shirlin tadi at our Stemcells Kintaro Cells Power office just now. Seriously she's a very very nice lady, humble downed to earth and terasa mcm kami ging karas bila kami dua sdh mula buka mulut cakap Sabah. Wainaaaa feel like home dgn beliau! Thank you for choosing us, Datuk. For info, Datuk Rosnah pernah menjadi Timbalan Menteri Kesihatan Malaysia sebelum ini. And now I'm officially one of her personal doctor too. Jumpa lagi in July ya Datuk cayang โค๏ธ . Now, having my tea before my flight to Kota Kinabalu. Alangkah bestnya kalau dapat travelling mcm ni dengan insan tersayang, kan ๐Ÿคญ Its gonna be so much fun, and love... So who wants to travel with me? ๐Ÿ˜‹ . Anyway, I'm gonna fly with Malindo Airlines again today to Kota Kinabalu, and who is the captain? Yeahhh, consider me travelling with you la, Capt... ๐Ÿคญ . See you KK peeps! I miss uols already!!! . #drkatalina #aesthetic #kotakinabalu #sabah #sabahan #sumandak #sandakan #malaysia #internationalambassadors #international #internationalcompany #kintarocellspowermalaysia #kintarocellspowerdrkatalina #kkm #lovemylife #kualalumpur #klia #malindo #lounge #klialounge
Sebiru-biru langit, Pasti hujan juga, Kenangan yang pahit, Pasti berlalu juga. . . . ๐Ÿ”ฅ20% Discount Code: VIVIA20 Link in my bio . . #sumandaksabah #sumandak #borneo #sarawak #sky #halifornia #haliforniaambassador #haliforniaapparel
. Siapa yang masih belum cuba Mizross Sireh ni, korang wajib cuba tau. Berkesan mengatasi masalah perut kembung dan berangin! _ [BAHAN-BAHAN UTAMA DALAM MIZROSS:] ๐Ÿ‘‰ SIREH ๐Ÿ‘‰ DELIMA ๐Ÿ‘‰ TEMU KUNCI ๐Ÿ‘‰ MADU ๐Ÿ‘‰ ROS ๐Ÿ‘‰ KACIP FATIMAH ๐Ÿ‘‰ STRAWBERI _ whatsapp Eliza ๐Ÿ“ฒ 011.3166.3946 Bole juga tap link kat bio ๐Ÿ˜‰ _ #sabah #kkcity #kotakinabalu #ums #likas #uitmkampussabah #tglipat #tanjungaru #1borneo #imago #suriasabah #kotamarudu #kudat #sabahan #sumandak #tiktokchallenge #sabahtiktok #sembelit #badanberangin #naksihat #nakcantik #jamumoden
Assalamualaikum haiii alls ๐Ÿ˜ Meh oder carya cosmatics... Pilih ja nak cocoa classic atau truffle daring... Mana pilihan anda... ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜ All in one dalam satu palete Ada ๐Ÿ’“ Blusher ๐Ÿ’“ Higliter ๐Ÿ’“ Bronzer ๐Ÿ’“ Shading ๐Ÿ’“ Lipcream (3 warna yang cun melecun) ๐Ÿ’“ Eyeshadow (3 warna yang cun melecun) Dan ada lagi free + Eyebrow seharga Rm 49๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ + Eyeshadow brush + Pouch Harga terkini rm99 tidak termasuk caj pos. Mana kau mau cari??? All in one dalam 1 harga ๐Ÿ’“ Hanya di http//www.wasap.my/+60138989225/carya+cosmetics Quality dijamin ๐Ÿ’ฏ #flwarrios #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #teamikais #teamfl #sabahan #sumandak #kotakinabalu #kkcity #ainaserum #bizzybody #sephoramalaysia #makeuptutorial #makeupkit #makeupartist #makeupmurah #makeuallinone
next page →