#sunburn

1,593,478 posts

Loading...
Ada ke yang susah nak menghilangkan jerawat, masalah resdung, kegatalan di muka. Dengan penggunaan serum Miss-J, kesan penggunaan boleh nampak dalan satu malam, jerawat akan semakin mengecut. Antara kelebihan lain serum ni 💕 🌸 1) Mengeringkan & Menghilangkan Jerawat 🌸2) Membunuh Bakteria Miss-J 3) menolong mengurangkan resdung 4) Melicinkan kulit muka 5) Membunuh hama resdung Di muka 6) Mengurangkan kegatalan Di muka . Ramuan dalam Lamisa Anti Miss-J serum🐾 🌺 . ☘ Kulit Kayu Manis & Cengkih ( Jangan Risau 100% Organic🍀🌱🌿) . Ok serum ni 12ml dan boleh tahan sebulan dan sempena pelancaran produk baru ni skg ade promo harganya hanya RM20 tau. Jom cepat2 grab sekarang.😊💞 . . Boleh terus WhatsApp "LAMISA's skincare" ke 01121050826 Atau Boleh terus tekan link kat maklumat bio . 😊🌹
The sky takes on shades of orange during sunrise and sunset, the colour that gives you hope that the sun will set only to rise again. 🌥🌥🌥🌥🌥🌥🌥🌥🌥🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻#sunset #sun #sunburn #orange #blue #clouds #skies #mountains #hills #town #village #trees #plants #clourshades #colors #love #life #evening #fog #iphone . Follow me @deepanklixxphotography . @deepanklixx
. 初めて自分の後ろ姿みた 次は背中開きで見てみたい🧘🏿‍♀️ . トレーニングシューズが 週末限定で20%オフ👟 さらに 10%オフのクーポンコード 【mico10】 ですよん🚴🏿‍♀️💨💨💨 . . . . . #トレーニング #トレーニングウェア #ウエイトトレーニング #筋トレ #フィットネス #トレーニング女子 #筋トレ女子 #ボディメイク #肉体改造 #ジムコーデ #広背筋 #フィットネスモデル #ラットプルダウン #teamhirody #ryderwear #NPCJ #musclegirl #training #workout #instafit #fitnessgirl #fitlife #tanning #sunburn #gymlife #gymmotivation #instatraining #fitness #bodymake #bodychange
KSHMR ✔ 3 months late but meh xD To a fine evening 👌💯 #sunburn #kshmr #sunburnbangalore
'Suami isteri pun boleh guna set trial tau..jangan tak percaya plk'😎 . #Testimonisettrialnurraysa #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #resdung
Kalau nak tahu, salah tahu dri ramuan mk beauty scrub ni adalah madu asli... Patutlah manis je bau skrub, mcm nk mkn plak . . 100% selamat digunakan ok,so tk perlu risau . MK Beauty Scrub terbaik💕 Jom borak-borak dlu , DM atau klik je link wasapnkt website ok . #mkbeautyscrub #mkbeautyscrubpontian #skrubkunyitpontian #skrubkunyit #skrubkunyitviral #skrubkunyitmurah #jerawat #jeragat #parut #tonatidaksekata #kulitkusam #kulitberminyak #blackheads #whiteheads #sunburn
Popeye inspired Look on @maxschoen 📷 by @marcelnestler for @fgukmagazine 💪🏻
'Dah guna 7bln,muka nampak awek muda'.. . Wahh bestnya 😘 #Testimonisettrialnurraysa #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #tonatksekata
Alhamdulillah..serious sy cakap, profix memang menjadi. Jom la cuba! *Kegunaan:* UNTUK MUKA PECAH DAN BERLUBANG - SEBAB SIMPTOM RESDUNG - HORMON TAK STABIL - LIANG PORI TERBUKA Plus++ ✅-Parut Jerawat/Jerawat ✅-Parut Jeragat ✅-Berlubang ✅-Pori-Pori Terbuka ✅-Sunburn ✅-Resdung ✅-Blackhead/Whitehead ✅-ChikenPop ✅-Parut Kudis ✅-Jerawat pasir #profix #profixvitaminmuka #profixterbaik #profixrawatanmuka #rawatmuka #rawatanmukaberlubang #hanyadenganprofix #cantikhanyadenganprofix #bazaarpaknil #bazaar #klinikmuka #luluskkm #sayajualsayapakai #kulitjadisihat #mukabreakout #janganbiarmukabreakout #mukaberjerawat #parutberlubang #sunburn #blackhead #whitehead #mukaberminyak #mukataklicin #bolehhilanghanyadenganprofix #cantiksihathanyadenganprofix #qalish #qalishbeauty #qalishbeautycare #ayubyteam
A new show is added: Metalavond in Muziekcafé Lohengrin. Den Bosch prepare for some heavy music baby \m/ #ANNMYDICE #pandoraskey #sunburn #motherbass #muziekcafelohengrin #denbosch #metal #Metalband #metalevening #metalnight #metalmusic #brabantmetal #letsgetcrazy #baby #cute #bronkoe #LoveIt #music #bmth #bvb #kiss
when ur friend is fall in love with u...haahahahah joke . . . Spam ur love emoji♥♥♥ #friendsgoals #justajoke #throwback #loveufriendforeve #mukeburnterukbhaii #sunburn
THE PERFECT TWO 💕 . Set "Perfect Two" terdiri daripada VITAMIN C & VITAMIN E which is both ni memang boleh dikatakan favourite customer Nini tiap kali order. Yelaaaa, mana tak nya, Vitamin C sebotol boleh tahan 6 bulan dan Vitamin E pula tahan 4 bulan. . Dan... . Bukan boleh makan je, tapi dua-dua boleh buat sebagai MASKER! Best ke idokkk? 😌 . 1. VITAMIN C PLUS (tahan sehingga 6 bulan) . •Perlindungan daripada sinar UV •Mengurangkan kesan sunburn •Mengurangkan parut & masalah jerawat •Membantu prevent masalah jerawat degil . •Menjadikan tona kulit lebih sekata •Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka •Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau) •Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema •Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi •Mengurangkan kedutan & tanda penuaan •Kulit lebih glowing & radiant. . 2. VITAMIN E (tahan sehingga 4 bulan) . •Menjadikan anda tampak lebih muda, membantutkan penuaan sel oleh radikal bebas •Mengurangkan parut & masalah jerawat . •Mengatasi masalah whitehead & blackhead •Membantu mengurangkan eyebag •Mengawal masalah kulit berminyak •Mengatasi masalah jeragat •Melambatkan proses penuaan . Dalam pada consume secara makan, rajin-rajin uols boleh apply Vit C & Vit E as MASKER tau! 2 in 1 kan, MAKAN & SAPU MASKER😁 . More info, consultation & order, Nini Shaklee | 0108227403 . . #pontian #shakleepontian #pengedarshakleepontian #vitamincshaklee #vitamineshaklee #jerawat #sunburn #kulitcantik #parut #jeragat
❄️With the #cold #winter weather comes #dry #skin ❄️ Are you or your kids suffering from red, #chapped , #sensitive or #irritated skin? I can help! Soothe is the regimen for you! Rodan+Fields, Soothe helps repair the lipid barrier by building up the outer skin layers to keep out irritants and building up the skin’s moisture barrier. It also helps with #sunburn , skin irritations anywhere on the body, dry, chapped hands, #bugbites and a host of other skin irritations. WITH A 60 DAY MONEY BACK #GUARANTEE , WHAT DO YOU HAVE TO LOSE? Bradi tried The Soothe Regimen and this is what she had to say about her #results .... “I️ have VERY #sensitive #skin , and nothing was working. I spent loads of money of products that either made my skin worse, or didn't help at all. Rodan and Fields literally changed my life once I started using Soothe! I used to pile on the make up, because I was embarrassed by my skin. Now... I forget to put make up because I'm so #confident . It's amazing what skin care can do for you.” We have some great deals when bundling Soothe with our Active Hydration Serum (this #serum is my favorite. I use this everyday. It keep my skin #moisturized and soft all day!) Now is the PERFECT time to get started! Check out the link below👇Because I love these products and know what they can do for your skin. I will reimburse ALL new Preferred Customers the one time fee. ALL Preferred Customers enjoy #freeshipping and 10% off today and all future orders over $80..... offer good now through Sunday the 21st at 12pm! https://stacyphillips.myrandf.com/ #lifechangingskincare #sootheregimen #dryskin #winterizeyourskin #rodanandfields #skincare #moneybackguarantee #stacyphillipsmyrandf #life #wellness #health #beauty #nc
Good night ladies..😴 . . Impikan kulit lincin, cantek & tanpa minyak?? Boleh rawat dengan sublock jojoba dari Arkay.. . . ✔Sesuai untuk yang mempunyai masalah kulit sensitive dan kulit berminyak.. . . Price: RM40 *include postage . . Nak order, boleh whatsap Cikda 😊👇 . 📲 017 4512538 📲 017 4512538 📲 017 4512538 . http://www.wasap.my/60174512538 . . #arkayessentialsmalaysia #arkay #arkayessentials #dealerarkay #dealerarkaypenang #dealerarkaymelaka #dealerarkaykelantan #stokisarkay #stokisarkaypenang #naturalskincare #bebasjerawat #nomakeup #nosles #cleanser #serum #nightcream #sunblock #skincareroutine #skincare #luluskkm #food #bebasjeragat #sunburn #kulitkusam #kulitberminyak #makeuplover #lemons #pores #oilyskin
Baru sehari pakai dh falling in love weii Sehari pakai jerawat dh mengecut, kalau hari2 pakai? Jerawat pun hilang,yg penting konsisten ok adik... . . Jom borak-borak dlu , DM atau klik je link wasapnkt website ok . #mkbeautyscrub #mkbeautyscrubpontian #skrubkunyitpontian #skrubkunyit #skrubkunyitviral #skrubkunyitmurah #jerawat #jeragat #parut #tonatidaksekata #kulitkusam #kulitberminyak #blackheads #whiteheads #sunburn
FLASH SALE untuk NIGHT CREAM SHESKINZ! . 5GRAM hanya RM28 FREE POS 15GRAM hanya RM53 FREE POS . NIGHT CREAM DARI SHESKINZ ✅mempunyai bau yang boleh buat anda relax,tenang ✅merawat kulit muka dari lapisan paling bawah ✅anti aging ✅sesuai untuk muka yang berjerawat batu,jerawat merah2 ,jerawat pasir serta muka rosak ✅sesuai untuk yang mempunyai resdung,ibu hamil serta kulit sensitif ✅memudarkan parut jerawat dan luka pada muka ✅mencerahkan kulit tanpa pengelupasan . Whtapp 019-6362176 atau klik link di bio akak untuk terus whtapp! . #sheskinzbynn #sheskinz #codampang #ampang #cod #freepostage #freegift #jerawat #parut #sunburn #codkl #codbangi #codgombak #codpj #codselangor #nomercury #halal #kkmapproved #sheskinzagent #sheskinzagentkl #sheskinzfamily #sheskinzteam #sheskinzkl #sheskinzagen #sheskinz_klteam #teamsheskinz_kl #adminteamsheskinz_kl #stokissheskinzkl #agendiperlukan #dsdiperlukan
Ada sesiapa yang tak reti nak bermekap tapi nak muka letups? Haaaa meh pakai foundation sheskinz ni.. confirm tak menyesal!!! . Harga mampu milik sangat, cuma rm29.90!!! Adik2 sekolah pon dok melaram, tak kan akak2 nak tengok saje?? . Meh whtapp 019-6362176 atau klik jer link dekat bio untuk terus whtpp.. pos, cod dan selfpickup setiap hari! . #sheskinzbynn #sheskinz #codampang #ampang #cod #freepostage #freegift #jerawat #parut #sunburn #codkl #codbangi #codgombak #codpj #codselangor #nomercury #halal #kkmapproved #sheskinzagent #sheskinzagentkl #sheskinzfamily #sheskinzteam #sheskinzkl #sheskinzagen #sheskinz_klteam #teamsheskinz_kl #adminteamsheskinz_kl #stokissheskinzkl #agendiperlukan #dsdiperlukan
Harmoni's Day Intense Moisture Cream Helps prevent sunburn and Soothes the skin. #DayIntenseMoisturecream #SUNCARE #skincare #sunburn #soothesskin #sunskin
COD Paradigm Mall again 😍 Adik ni grab sampai 2 pcs hehehehe 🙈 Thank youuu 😘 . . So, korang tunggu apa lagi? Jom dapatkan Bougas Beauty Serum sekarang ‼️ Aina baru restock dah kena restock lagi tauuuu 😭 Ramai book order 😭 . . Sebab apa cepat sold out? Ha sebab BBS ni best lahhh 😍 Ramai repeat order tauuuuu 😍 . . Jom try sekarang sebelum korang nangis stock asyik habis je hehehe 🙈 . . Boleh dm/whatsapp Aina okay untuk order. Aina cod depan mata korang lagi tau 😘☺️🚙 . . 🌹 1 pcs RM 75 🌹 2 pcs RM 69/each **harga belum termasuk delivery chg ataupun postage ye ☺️ . 011-2877 2388 011-2877 2388 011-2877 2388 . #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasbeautykotatinggi #agentkotatinggi #jerawat #parut #sunburn #bbslover #waterbased
i’m as black as ariff alr @noturiff 😩 ll 5D4N wif you guys was 🔥 ‼️ hope to keep in touch wif you guys YUSUF 💙 #obs2018 #yusuf #tanline #sunburn
Abu Dhabi sun is no joke 😂 #abudhabi #saadyatbeach #sunburn #suninjanuary
Assalamualaikum... 😚 Selamat malam semua, 🍇 Haa macam biasa uoollss 😃 sebelum tido meh kemam2 dulu #putihkorea 🤗 jangan jadi malas ye uolss 🙅 nak cantik knelah berusaha.. 👌 🍇 Mehh grab cepat #putihkorea sebelum terlambat... 😃😃😃 Btul2 jatuh cinta💞 klau dah cuba.. Tak percaya bole cuba dan jangan menyesal kalau tak cuba dari awal.. 👌 #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnilovers #sunburn #flawless #glowing #uum #ptss #unimap #teamputihkoreafiqah To order : 📲 - 019-5606291
🌈NEW POST🌈 This post is LONG overdue, given that I went to South Africa almost a full year ago. Even so, this trip changed me and I highlight a few ways that this country opened my eyes. 🚨Link in Bio🚨
|SMILE| . Ja, ich kann auch lächeln und Zähne zeigen.. manchmal passiert es auch. Hier hat @tahneechristin diesen überaus seltenen Moment eingefangen🤣 . Wünsche euch einen schönen Start ins Wochenende! ☺️ . #desert #lächeln #smile #sunburn #vitamind
THE PERFECT TWO 💕 . Set "Perfect Two" terdiri daripada VITAMIN C & VITAMIN E which is both ni memang boleh dikatakan favourite customer Nini tiap kali order. Yelaaaa, mana tak nya, Vitamin C sebotol boleh tahan 6 bulan dan Vitamin E pula tahan 4 bulan. . Dan... . Bukan boleh makan je, tapi dua-dua boleh buat sebagai MASKER! Best ke idokkk? 😌 . 1. VITAMIN C PLUS (tahan sehingga 6 bulan) . •Perlindungan daripada sinar UV •Mengurangkan kesan sunburn •Mengurangkan parut & masalah jerawat •Membantu prevent masalah jerawat degil . •Menjadikan tona kulit lebih sekata •Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka •Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau) •Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema •Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi •Mengurangkan kedutan & tanda penuaan •Kulit lebih glowing & radiant. . 2. VITAMIN E (tahan sehingga 4 bulan) . •Menjadikan anda tampak lebih muda, membantutkan penuaan sel oleh radikal bebas •Mengurangkan parut & masalah jerawat . •Mengatasi masalah whitehead & blackhead •Membantu mengurangkan eyebag •Mengawal masalah kulit berminyak •Mengatasi masalah jeragat •Melambatkan proses penuaan . Dalam pada consume secara makan, rajin-rajin uols boleh apply Vit C & Vit E as MASKER tau! 2 in 1 kan, MAKAN & SAPU MASKER😁 . More info, consultation & order, Nini Shaklee | 0108227403 . . #pontian #shakleepontian #pengedarshakleepontian #vitamincshaklee #vitamineshaklee #jerawat #sunburn #kulitcantik #parut #jeragat
BOOSTER WHITENING ... JOM PLACE ORDER TODAY.. 🎄 . STOCK LAKU KERASSS !! . Before tido , kena lah makan sebiji #boosterwhiteningnshhazbeauty and minum air kosong banyakbanyak tau . Korang Nak putih sepantas injection? ✅ Bebas kimia . ✅ Tiada bhan campuran . ✅ Halal . ✅ Buatan malaysia ✅ TIdak ada kesan sampingan ✅Lulus kkm ✅ Digalakkan Untuk ibu menyusu Bayi . . ‼Masalah Resdung . ‼Jerawat Resdung satu muka . ‼Masalah Kulit gelap . ‼Masalah Jerawat . ‼Masalah Parut hitam . . 💄MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA DRPD KULIT ASAL .. . 💄Mkan 2 atau 3 capsules dh cerah, yg psti belum habis Satu botol dah ada kesan 👍🏻 . ✅ 1 Kapsul 💊Utk 4 hari tau. Xperlu mkn tiap hri sbb ubat nya mmg cepat ksan . 😻 . . 👇�👇�👇� Whatsapp 📱 014511160 #whitening #whiteningbooster #whiteningboosterpill #wb #shhazwhiteningbooster #putihsatubadan #putihkancelahan #sunburn #sayajual #sayaguna #bazarpaknilprodukkecantikkan #supplements #like4likes #spamforspamback #putihbersih #putihpinkish #boosterwhiteningshhazbeauty
קצת שטח לנפש (כן נשרפתי בשבוע גשום) #army #artillery #sunburn #לאנוראבתותחנים
Go fishing in 30°C they said 👌 #fishing #tassie #regrets #slipslopslap #neverheardofit #sunburn
TESTIMONI COLLAGEN SERUM . Jeragat! Kulit kusam! Sunburn! TIADA LAGI!!! . . *Aisyah | 001976* *Mary Jardin Trusted Agent* . #maryjardin #maryjardinagent #mjmeteam #emjempire #minimalistbeautymj #serum #collagen #sunblock #sunburn #naturalskincare #naturalproduct #promo #clearancesale
JERAWAT CEPAT MENGECUT. KULIT MUKA & LENGAN PUN DAH MAKIN CERAH. "Alhamdulillah. Jerawat cepat mengecut, kulit muka & lengan pun dah mkin cerah. Jerawat kalau naik pun cepat je mngecut. Alhamdulillah, . Utk gegurls & beboys yg ada masalah kulit tu. jom cepat2 grab pakej combo.. banyak free gift tauuu.. rugi nanti kalau tak beli😘 jomm ws/dm sis untuk beli sekarang !!! 💃🏻 www.wasap.my/60137614031 #dianz #dianzvitc #dianzvitamin #dianzlover #dianzcombo #dianzkekalcantik #dianznano #dianzpudarparut #dianzperfume #dianzvitamilk #hisaphisapteruscantik #hisaphisapteruscantikbersamadianz #jomputih #jomcantik #pudarparut #resdung #sunburn #nakcerah #whitening #cantik #exzema #masalahkulit #berjerawat #dianzproduk #dianzoriginal #parutdegil #parutwajah #paruthitam #parutmukadanbadan
next page →