#supplemen

50,558 posts

Loading...
Hari ini dunia medis sudah banyak yang menyarankan produk2 HDI pada pasiennya, karena HANYA PRODUK2 HDI yang sudah terdaftar di MIMS. Apakah MIMS itu? MIMS adalah sebuah perusahaan media kesehatan terkemuka dengan target pasar kesehatan global. Buku ini menjadi referensi dokter saat menulis resep kepada para pasiennya. Karena tidak setiap produk bisa masuk, mereka hanya memasukkan produk-produk premium dan telah teruji secara klinis aman dan terbukti khasiatnya. So jangan ragu lagi, tinggal ambil HP anda dan order ke 08158870988. #hdi #produkperlebahan #supplemen # supplemenalami #naturalsupplement #madu #madusehat #madualami #sehat #sehatalami #nutrisialami #mims #referensidokter
Words pizza always calm peoples and make them feels good... Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
This kids so genius... She understands earlier than me .. About making friends .. I agree with her.. 100 % Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
This is how much faith i have on humanity nowdays... Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Tips 💡 if u see me put on headphones and u wanna talk to me .. *DONT* Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Me @ age 20 ," i wanna work hard and in 5 years , im going to have my own house , stabil career & financial freedoms , married to beautiful women , having triplets & 3 cats. " 15 years later : all i can afford is pizza and diet coke 😂😂 Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach says😘," as an adults im free to go anywhere and do anything i want after work.. But , i just want to be home and sleeps.. 😂😂 Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
100% Supplement Original Berkualitas Hanya di INDOSTERO . Buruan order gannn, cuma di Indostero yang bisa konsul dan sharing seputar dunia Gym. Ditambah kualitas produk kami yang dijamin ga akan mengecewakan 😎😎😎 . Info Produk, Pemesanan, Konsultasi, Sharing, Testimoni, bahkan PROMO? . silahkan kontak kami Instagram : @indostero_ Tokopedia : indostero Line : indostero WhatsApp : 081806486589 . Indostero Do Better, Get Better 100% Original Product Only . #supplemen #supplemenmurah #supplemenoriginal #supplemenpromo #supplement #whey #preworkout #gainer #bcaa #amino #flexxlabs #mutant #xtend #cellucor #anagenxx #thecurse #rehab #c4 #decagenxx #dumbbells #instafit #instafitness #binaraga #workout #bicep #abs #sixpack #bodygoals2018 #bodygoals #indostero
100% Supplement Original Berkualitas Hanya di INDOSTERO . Buruan order gannn, cuma di Indostero yang bisa konsul dan sharing seputar dunia Gym. Ditambah kualitas produk kami yang dijamin ga akan mengecewakan 😎😎😎 . Info Produk, Pemesanan, Konsultasi, Sharing, Testimoni, bahkan PROMO? . silahkan kontak kami Instagram : @indostero_ Tokopedia : indostero Line : indostero WhatsApp : 081806486589 . Indostero Do Better, Get Better 100% Original Product Only . #supplemen #supplemenmurah #supplemenoriginal #supplemenpromo #supplement #whey #preworkout #gainer #bcaa #amino #flexxlabs #mutant #xtend #cellucor #anagenxx #thecurse #rehab #c4 #decagenxx #dumbbells #instafit #instafitness #binaraga #workout #bicep #abs #sixpack #bodygoals2018 #bodygoals #indostero
100% Supplement Original Berkualitas Hanya di INDOSTERO . Buruan order gannn, cuma di Indostero yang bisa konsul dan sharing seputar dunia Gym. Ditambah kualitas produk kami yang dijamin ga akan mengecewakan 😎😎😎 . Info Produk, Pemesanan, Konsultasi, Sharing, Testimoni, bahkan PROMO? . silahkan kontak kami Instagram : @indostero_ Tokopedia : indostero Line : indostero WhatsApp : 081806486589 . Indostero Do Better, Get Better 100% Original Product Only . #supplemen #supplemenmurah #supplemenoriginal #supplemenpromo #supplement #whey #preworkout #gainer #bcaa #amino #flexxlabs #mutant #xtend #cellucor #anagenxx #thecurse #rehab #c4 #decagenxx #dumbbells #instafit #instafitness #binaraga #workout #bicep #abs #sixpack #bodygoals2018 #bodygoals #indostero
This is what you get when you use Flexxlabs as your MAIN SUPPLEMENTATION!!😁 💪 Tunggu Apalagi? Ratusan Ribu Orang telah MEMBUKTIKANnya , SEKARANG GILIRAN ANDA! 😈 Tingkatkan Kualitas Hidup Anda Sekarang Juga, Transform Your Life with Flexxlabs! 😎 Info dan Pembelian Line: @flexxnusantara FAST RESPONSE Whatsapp: 085959298916/ 0877 1116 9323 Bbm: 5fba794d . www.flexxlabsasia.com . #health #fitnessmotivation #fitnessmodel #gymlife #lifestyle #nutrition #training #bodybuilding #bodybuilder #workout #lifting #jualsupplementfitness #lmen #instafit #strong #diet #flexxlabs #supplements #supplemen #binaragaindonesia #binaraga #otot #jualsupplementmurah #jualsupplementgym #fitnesslife #jualsuplemenfitness #instalike #instagood #binaraga
This is what you get when you use Flexxlabs as your MAIN SUPPLEMENTATION!!😁 💪 Tunggu Apalagi? Ratusan Ribu Orang telah MEMBUKTIKANnya , SEKARANG GILIRAN ANDA! 😈 Tingkatkan Kualitas Hidup Anda Sekarang Juga, Transform Your Life with Flexxlabs! 😎 Info dan Pembelian Line: @flexxnusantara FAST RESPONSE Whatsapp: 085959298916/ 0877 1116 9323 Bbm: 5fba794d . www.flexxlabsasia.com . #health #fitnessmotivation #fitnessmodel #gymlife #lifestyle #nutrition #training #bodybuilding #bodybuilder #workout #lifting #jualsupplementfitness #lmen #instafit #strong #diet #flexxlabs #supplements #supplemen #binaragaindonesia #binaraga #otot #jualsupplementmurah #jualsupplementgym #fitnesslife #jualsuplemenfitness #instalike #instagood #binaraga
MAU ILANGIN NYERI SENDI dan LAINNYA? MUTANT REHAB AJA!! Only at NUSANABOLIC . Mutant Rehab/Glutamine merupakan salah satu jenis asam amino yang dibutuhkan tubuh dalam proses pembentukan massa otot. Jenis asam amino ini dapat diproduksi sendiri oleh tubuh. Tetapi ketika anda melakukan latihan yang keras, kadar glutamine didalam tubuh akan semakin berkurang. Sehingga akan membuat anda mudah lelah, kehilangan kekuatan dan pemulihan massa otot yang lama. Tubuh membutuhkan waktu kurang lebih 6 hari untuk bisa mengembalikan kadar glutamine kembali normal. Oleh karena itu anda membutuhkan suplemen glutamine tambahan supaya tubuh bisa memenuhi kebutuhan glutamine lagi. . Manfaat : . - Glutamine dapat membantu meningkatkan kemampuan sel didalam tubuh untuk mempercepat proses penyembuhan, terutama ketika otot cidera. Hal ini berhubungan dengan sistem kekebalan didalam tubuh. - Glutamine dapat membantu mengurangi efek penyusutan otot (katabolik) pada saat latihan beban. - Glutamine dapat membantu meningkatkan dan memperbaiki sistem pencernaan didalam tubuh karena bisa memberikan nutrisi penting untuk memperbaiki kinerja usus didalam tubuh. - Glutamine bisa digunakan untuk meningkatkan hormone pertumbuhan pada manusia. Dapat membantu menyembuhkan luka dengan lebih cepat - Glutamine bisa membantu meningkatkan dan membentuk massa otot dengan lebih cepat. Selain itu membantu meningkatkan nitrogen sehingga pertumbuhan massa otot bisa lebih cepat. . add WA, BBM, dan Line kami untuk berbagai SALE dan PROMO!! ° Line: @flexxnusantara Wa: 085959298961 / 087711169323 BBM: 5fba794d . www•nusanabolic•com . #health #fitnessmotivation #fitnessmodel #gymlife #lifestyle #nutrition #training #bodybuilding #bodybuilder #workout #lifting #jualsupplementfitness #lmen #instafit #strong #diet #flexxlabs #supplements #supplemen #binaragaindonesia #binaraga #otot #jualsupplementmurah #jualsupplementgym #fitnesslife #jualsuplemenfitness #instalike #instagood #binaraga
APA KELEBIHAN POLYPHENOL YANG TERDAPAT DALAM VIVIX? . 🍇 antioxidants yang neutralized free radicals and other oxidants 🍇 Menghalang pertumbuhan sel kanser dgn menghalang activity enzymes yg dpggil matrix metalloproteinase yg berfungsi membantu sel kanser menyerang sel normal 🍇Mengurangkan risiko serangan jantung (myocardial infaction) dengan mengurangkan atherosclerosis (perlekatan lemak di dinding salur darah ) 🍇 Melindungi jantung dan peredarah darah dengan membantu fungsi vascular endothelial tissue and inhibit platelet activation and aggregation 🍇 Mengurangkan risiko penyakit Alzheimer's dengan membantu stimulation of β-amyloid peptide clearance (perkumpulan β-amyloid peptide into senile (amyloid) plaques outside neurons adalah salah satu feature penyakit Alzheimer's) 🍇 Membantu pesakit kencing manis - polyphenol with resveratrol significantly lowered both fasting glucose and fasting insulin concentrations and improved measures of glycemic control (HbA1c level) and insulin sensitivity (HOMA-IR) 🍇 Membantu pesakit darah tinggi - taking polyphenol with resveratrol showed level of HDL-cholesterol was increased while the level of LDL-cholesterol and systolic blood pressure were significantly reduced 🍇awet muda - membantu membersihkan pollutants and other contaminants justeru menjadikan kulit lebih segar, sihat and more elastic, thus preventing new wrinkles and reducing the appearance of existing ones 🍇membantu menurunkan berat badan -Dieters use resveratrol for its purported ability to stimulate the SiRT1 gene into burning excess fat from the body . Untuk order VIVIX- whatsapp 0103687600 (click link whatsapp di bio) . #shaklee #supplemen #supplemenselamat #supplemenberkesan #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleecheras #shakleebandarsripermaisuri #healthybeautyIjjara #shakleesetcantik #shakleesethamil #shakleesetsubur #shakleesetkurus # #shakleecodkl #shakleecodcheras #vitaminibumengandung #setberpantang #masalahjerawat #masalahkulit #masalahberatbadan #espshaklee #herbalblendshaklee #organicproduct #vivixshaklee #vivixpromo #vivixmurah #testimonivivix
APA KELEBIHAN POLYPHENOL YANG TERDAPAT DALAM VIVIX? . 🍇 antioxidants yang neutralized free radicals and other oxidants 🍇 Menghalang pertumbuhan sel kanser dgn menghalang activity enzymes yg dpggil matrix metalloproteinase yg berfungsi membantu sel kanser menyerang sel normal 🍇Mengurangkan risiko serangan jantung (myocardial infaction) dengan mengurangkan atherosclerosis (perlekatan lemak di dinding salur darah ) 🍇 Melindungi jantung dan peredarah darah dengan membantu fungsi vascular endothelial tissue and inhibit platelet activation and aggregation 🍇 Mengurangkan risiko penyakit Alzheimer's dengan membantu stimulation of β-amyloid peptide clearance (perkumpulan β-amyloid peptide into senile (amyloid) plaques outside neurons adalah salah satu feature penyakit Alzheimer's) 🍇 Membantu pesakit kencing manis - polyphenol with resveratrol significantly lowered both fasting glucose and fasting insulin concentrations and improved measures of glycemic control (HbA1c level) and insulin sensitivity (HOMA-IR) 🍇 Membantu pesakit darah tinggi - taking polyphenol with resveratrol showed level of HDL-cholesterol was increased while the level of LDL-cholesterol and systolic blood pressure were significantly reduced 🍇awet muda - membantu membersihkan pollutants and other contaminants justeru menjadikan kulit lebih segar, sihat and more elastic, thus preventing new wrinkles and reducing the appearance of existing ones 🍇membantu menurunkan berat badan -Dieters use resveratrol for its purported ability to stimulate the SiRT1 gene into burning excess fat from the body . Untuk order VIVIX- whatsapp 0103687600 (click link whatsapp di bio) . #shaklee #supplemen #supplemenselamat #supplemenberkesan #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleecheras #shakleebandarsripermaisuri #healthybeautyIjjara #shakleesetcantik #shakleesethamil #shakleesetsubur #shakleesetkurus # #shakleecodkl #shakleecodcheras #vitaminibumengandung #setberpantang #masalahjerawat #masalahkulit #masalahberatbadan #espshaklee #herbalblendshaklee #organicproduct #vivixshaklee #vivixpromo #vivixmurah #testimonivivix
Jom jadi sebahagian dari keluarga Shaklee saya.😊😀 Bestnya menjadi ahli shaklee kerana Shaklee mampu membawa anda ke arah income 3-4-5-6 angka setiap bulan. Percayalah, memang sudah ramai ahli Shaklee yang punya pendapatan sebanyak ini☺ Selain tu, apa lagi yang bakal anda dapat? 1. Boleh beli produk dengan harga ahli. Memang jauh juga beza harga ahli dan harga retail. Banyak penjimatan yang anda boleh dapat.😉 . 2. Nikmati offer bulanan Shaklee. Setiap bulan Shaklee akan membuat offer terhadap mana-mana produk terpilih,jadi memang jimatlah kalau anda beli denga harga ahli kan? 3. Kumpul points dan tunggu bonus anda tiba ~ setiap produk yg anda beli ada pointnya masing-masing. Contohnya anda memang sukakan Set 3M untuk milk booster. Point bagi produk ni pulak, memang agak besar. So alang-alang makan, boleh juga kumpul points. Bestnya menjadi ahli shaklee, beli dan makan vitamin tapi dapat balik duit, cash bonus! Menarik sangat!💪💪👍 pengedar shaklee anda www.wasap.my/60122668424 . #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #parttimejob #pengedarsahshaklee #sideincome #pengedarshaklee #uitmstudent #vitaminqiya
Anda mencari Pengedar Shaklee di Shah Alam dan Klang? . Anda ingin mencuba Produk Shaklee? . Anda berada di sekitar Shah Alam, Klang, dan kawasan-kawasan yang berhampiran?? . Saya boleh membantu anda.. . Saya Siti Rokiyah Saad merupakan Pengedar Shaklee (ready stock) di Shah Alam dan Klang Selangor. Bagi anda yang berada di sekitar Shah Alam dan Klang yang ingin mendapatkan produk Shaklee bolehlah menghubungi saya di talian 012-2668424. . Saya juga menjalankan khidmat penghantaran secara Cash On Delivery (COD) di sekitar area Shah Alam & Klang. Penghantaran secara pos melalui Gdex & pos laju juga disediakan bagi mereka yang berada di luar Shah Alam, Klang, seluruh Semenanjung Malaysia & juga di Sabah & Sarawak. . Kalau anda nak daftar ahli sebagai ahli shaklee untuk mendapatkan penjimatan sehingga 25%, anda boleh juga mendaftar terus dengan saya. Seterusnya jika anda berminat untuk Menjana Pendapatan Sampingan bersama bisnes Shaklee saya juga sedia membantu anda. . Saya dan keluarga merupakan pengamal produk Shaklee sudah 3 tahun…dan saya ingin berkongsi kepada anda semua tentang kebaikan produk Shaklee ini…InshaAllah… . Syukur..banyak perubahan dari segi kesihatan saya dan juga keluarga setelah mengambil produk Shaklee sebagai suplimen harian. . Bagi yang berminat..ingin tahu lebih lanjut tentang produk Shaklee… . Jangan segan-segan hubungi saya Pengedar Shaklee Shah Alam dan Klang untuk order dan sebarang pertanyaan.. . Konsultasi terbaik untuk anda semua… . Set-set terlaris yang disediakan : - SET HAMIL - SET BERSALIN / BERPANTANG - SET MENYUSU - MASALAH BERAT BADAN / KURUS - KESUBURAN - KEINTIMAN - ECZEMA - MASALAH KULIT - KECANTIKAN - ANAK KURANG SELERA MAKAN - KECERGASAN - KANAK-KANAK - DEWASA - WARGA TUA - UNTUK PELAJAR - UNTUK MINDA - SAKIT SENDI - AWET MUDA - DAN LAIN-LAIN LAGI… . Anda juga boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan.. . Pengedar Shaklee Anda..Mentor Bisnes Anda !!! . Siti Rokiyah Saad H/P No : 012-2668424 Shaklee ID : 1223125 IG : @qiyasaad . #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #uitmstudent #vitaminqiya
Jom jadi sebahagian dari keluarga Shaklee saya.😊😀 Bestnya menjadi ahli shaklee kerana Shaklee mampu membawa anda ke arah income 3-4-5-6 angka setiap bulan. Percayalah, memang sudah ramai ahli Shaklee yang punya pendapatan sebanyak ini☺ Selain tu, apa lagi yang bakal anda dapat? 1. Boleh beli produk dengan harga ahli. Memang jauh juga beza harga ahli dan harga retail. Banyak penjimatan yang anda boleh dapat.😉 . 2. Nikmati offer bulanan Shaklee. Setiap bulan Shaklee akan membuat offer terhadap mana-mana produk terpilih,jadi memang jimatlah kalau anda beli denga harga ahli kan? 3. Kumpul points dan tunggu bonus anda tiba ~ setiap produk yg anda beli ada pointnya masing-masing. Contohnya anda memang sukakan Set 3M untuk milk booster. Point bagi produk ni pulak, memang agak besar. So alang-alang makan, boleh juga kumpul points. Bestnya menjadi ahli shaklee, beli dan makan vitamin tapi dapat balik duit, cash bonus! Menarik sangat!💪💪👍 pengedar shaklee anda www.wasap.my/60122668424 . #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #parttimejob #pengedarsahshaklee #sideincome #pengedarshaklee #uitmstudent #vitaminqiya
NUTRISI SEMASA HAMIL . Nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada : . ❁ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna ❁ Perkembangan fizikal bayi yang sihat ❁ Pencegahan baby dari mendapat jaundice . Dan macam2 lagi lah. Setiap kali pergi check up mesti ibu2 diingatkan mengenai hal ini kan. Ini menunjukkan pemakanan yang betul dan sihat yang cukup sangat penting semasa hamil. . Namun, kadang2 nutritions yang kita ambil tak cukup. Sebab kadang2 bukan faktor kita tak makan makanan berkhasiat, tapi mungkin kita kurang makan sebab kurang berselera, mabuk, loya, dan mungkin kita muntah2 dan sebagainya. . So kat sini Qiya nak cerita mengenai semua supplement untuk preggy mummy yang merangkumi semua vitamins yang diperlukan semasa preggy 😊 . Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan: . 1) Vita-Lea® Iron Formula 2) Sustained Release Vita-C 3) B-Complex 4) ESP 5) Ostematrix . And ada tambahan semasa masuk trimister kedua iaitu OMEGA GUARD. InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam PERKEMBANGAN MINDA BAYI supaya lebih active dan cepat belajar. Omega Guard juga dapat MENGAWAL KENAIKAN BERAT BADAN secara mendadak semasa hamil tau. . So untuk mummy to be di luar sana yang nak TERBAIK untuk your baby, especially for those yang ada masalah loya, mabuk dan simptom simptom normal ibu mengandung, Qiya recommended sangat this set for you. 😊 . Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi Qiya terus menerusi whatsapp ye inshallah kita akan suggest mana yang perlu untuk awak mengikut budget awak 😉 . Qiya 012-2668424 Your Shaklee Ind. Dist. . #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #uitmstudent #vitaminqiya #nutrisisemasahamil #vitaminsemasahamil #setkehamilanshaklee #vitaminibumengandung
Apa kelebihan ESP? . - kulit jadi lebih anjal dan gebu - banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang - pudarkan parut - mengawal pertumbuhan jerawat - menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut - mempertingkatkan fungsi hormon wanita - kulit jadi lebih tegang dan sihat - menghalang penyakit batu karang - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat - sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan - elakkan kencing manis - kuatkan ingatan memori - sembuhkan luka - melindungi dan menjaga rahim - menghalang sel kanser dari merosakkan arteri - mengurangkan risiko kanser payudara - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap . . Follow ig shaklee : . @qiyasaad @qiyasaad @qiyasaad . . Klik link Whatsapp di profile @qiyasaad . . Qiya 012-2668424 . #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #uitmstudent #vitaminqiya #carahilangkanjerawat #pakarkulit #tipshilangkanjerawat #vitamincshaklee #vitaminc #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #setjerawatshaklee #setckulitantikshaklee #setkulitflawless
Ada masalah KULIT BERMINYAK, BERPARUT, JERAWAT DEGIL, PORI TERBUKA dan lain2 lagi? Jangan risau, inshaaAllah saya boleh bantu 😊 Shaklee bukan sahaja selamat, malah NATURAL dan BOLEH TAHAN LAMA. Yang penting Produk Shaklee sangat BERKESAN! . - - Apa kelebihan ESP? - kulit jadi lebih anjal dan gebu - banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang - pudarkan parut - mengawal pertumbuhan jerawat - menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut - mempertingkatkan fungsi hormon wanita - kulit jadi lebih tegang dan sihat - menghalang penyakit batu karang - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat - sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan - elakkan kencing manis - kuatkan ingatan memori - sembuhkan luka - melindungi dan menjaga rahim - menghalang sel kanser dari merosakkan arteri - mengurangkan risiko kanser payudara - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap . . VITAMIN C - Perlindungan daripada sinar UV - Mengurangkan kesan "sunburn" - Membantu prevent masalah jerawat degil - Tona kulit menjadi lebih sekata - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka - Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) - Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema - Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Membantu menghasilkan kolagen dlm badan - Kulit lebih glowing dan radiant . . Follow ig shaklee : . @qiyasaad @qiyasaad @qiyasaad . . Klik link Whatsapp di profile @qiyasaad . . Qiya 012-2668424 . #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #uitmstudent #vitaminqiya #carahilangkanjerawat #pakarkulit #tipshilangkanjerawat #vitamincshaklee #vitaminc #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #setjerawatshaklee #setckulitantikshaklee #setkulitflawless
Awak-awak yang umurnya nak menjangkau ke 40an tu... hrmm kejap je kan dah masuk 40an kann. Kalau nak kekal bertenaga dan sihat, cam masa umo muda-muda dolu, boleh la terai PL Jus Plus Durian Belanda ye.💃 Khasiatnya kini lebih dihargai dengan 10 jenis ramuan iaitu durian belanda, goji, guarana, zaitun, tinn, madu asli, halia, manggis, kurma dan bidara. Makin hari, makin ramai yang jatuh centa pandang pertama dengan PL Jus Doyan Belanda ni. Mana taknya, harga memang mampu beli, kualitinya setaraf produk terkenal yang lain. Dah cuba sebotol kompom sure repeat order lagik dan lagik! 😍 Amalkan 2 sudu pagi dan 2 sudu malam. Korang akan rasai kehebatannya. Pastinya WOW !! 💪. Boleh amalkan sebagai supplement harian gitew. Bestkann? Kalau dah teruja nak cuba tu, klick je link WA kat komen tu, nanti kita sembang panjang .📱
📢Cepat korang....Dah ramai dah yang rembat set nih.Kalau tak dapat,minta maaf ye.huhu . 👇KISAH BENAR . 👉"Saya ni kategori orang yang tak suka makan sayur dan buah. Memang dari kecik selalu dimomokkan macam mana muka nak cantik tak makan sayur dan buah. . 👉Setelah grad dan bekerja macam-macam supplemen saya cuba tetapi langsung tak memberi kesan kepada saya. . 👉Sehingga lah saya berjumpa shaklee. 5 bulan konsisten alhamdulillah semakin menampakkan hasil. Kulit semakin cerah dan kesan jerawat semakin pudar. Syukur sangat! . . ❌NO CHEMICAL ❌LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST ❌PROVEN EFFECTIVE ❌NATURAL . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . . #shakleemalaysia #kulitcerah #kulitlicin #kulitflawless #skincare #setkecantikan #vitamineshaklee #vitamincshaklee #collagen #vivix #sayajual #sayajualmurah #kurusbajet #clearance #shakleemurah #vitamin #supplemen #esp #shakeefree #shakleepromo #dropshipmalaysia #agentwanted #agentshaklee #sideincome #jutawanshaklee
📢Cepat korang....Dah ramai dah yang rembat set nih.Kalau tak dapat,minta maaf ye.huhu . 👇KISAH BENAR . 👉"Saya ni kategori orang yang tak suka makan sayur dan buah. Memang dari kecik selalu dimomokkan macam mana muka nak cantik tak makan sayur dan buah. . 👉Setelah grad dan bekerja macam-macam supplemen saya cuba tetapi langsung tak memberi kesan kepada saya. . 👉Sehingga lah saya berjumpa shaklee. 5 bulan konsisten alhamdulillah semakin menampakkan hasil. Kulit semakin cerah dan kesan jerawat semakin pudar. Syukur sangat! . . ❌NO CHEMICAL ❌LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST ❌PROVEN EFFECTIVE ❌NATURAL . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . . #shakleemalaysia #kulitcerah #kulitlicin #kulitflawless #skincare #setkecantikan #vitamineshaklee #vitamincshaklee #collagen #vivix #sayajual #sayajualmurah #kurusbajet #clearance #shakleemurah #vitamin #supplemen #esp #shakeefree #shakleepromo #dropshipmalaysia #agentwanted #agentshaklee #sideincome #jutawanshaklee
📢Cepat korang....Dah ramai dah yang rembat set nih.Kalau tak dapat,minta maaf ye.huhu . 👇KISAH BENAR . 👉"Saya ni kategori orang yang tak suka makan sayur dan buah. Memang dari kecik selalu dimomokkan macam mana muka nak cantik tak makan sayur dan buah. . 👉Setelah grad dan bekerja macam-macam supplemen saya cuba tetapi langsung tak memberi kesan kepada saya. . 👉Sehingga lah saya berjumpa shaklee. 5 bulan konsisten alhamdulillah semakin menampakkan hasil. Kulit semakin cerah dan kesan jerawat semakin pudar. Syukur sangat! . . ❌NO CHEMICAL ❌LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST ❌PROVEN EFFECTIVE ❌NATURAL . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . . #shakleemalaysia #kulitcerah #kulitlicin #kulitflawless #skincare #setkecantikan #vitamineshaklee #vitamincshaklee #collagen #vivix #sayajual #sayajualmurah #kurusbajet #clearance #shakleemurah #vitamin #supplemen #esp #shakeefree #shakleepromo #dropshipmalaysia #agentwanted #agentshaklee #sideincome #jutawanshaklee
Selamat Pagi Semua:-) TO ENSURE CONTINUOUS ENERGETIC LIFESTYLE...CONSUME MILK WITH VARIETY OF NUTRITIOUS INSIDE... . Speaking Pagi2😂 Jom Amalkan Minum Susu Rizqi Bukan 1,2 atau 3 Khasiatnya... TERBUKTI BERKESAN SESUAI UTK PELBAGAI PERINGKAT UMUR . JANGAN TUNGGU2 LAGI JOM HUBUNGI SAYA UNTUK KONSULTASI PERCUMA😉 . #terapiinstagram #susurizqi #susubernutrisi #susu #madulebah #kurma #strawberi #coklat #ekzema #jerawat #jeragat #kualakububharu #selangor #malaysia #sachet #easy #outfit #online #cod #eksklusif #supplemen #sihat #fit #coaching #birthday #bruneidarussalam #remaja #wargaemas #simplicity #simple
CONSISTENT . Di bagian ini lah banyak para pemula yang gagal. Konsisten gannn, beneran deh ga akan kecewa sama hasilnya ☺💪 Kalo udah jadi, pasti bakal senyum2 sendiri kalo inget dulu perjuangan buat mencapai body goals agan. Penasaran? Tanya aja sama para bodybuilder, pasti ceritanya seru2 dan menyakitkan hehe 😜 . Liat abang foto? Ga instant dia unyuk mencapai body perfect kaya gitu. Paham? Gaspol ga nih nge gym? Kuy lah gaannn.... . Info Produk, Pemesanan, Konsultasi, Sharing, Testimoni, bahkan PROMO? . silahkan kontak kami Instagram : @indostero_ Tokopedia : indostero Line : indostero WhatsApp : 081806486589 . Indostero Do Better, Get Better 100% Original Product Only . #supplement #supplementmurah #jualsupplemen #jualsupplement #preworkout #gainer #whey #bcaa #postworkoit #flexxlabs #instafit #fitness #fitnessfreak #workout #gymindo #binaraga #muscle #otot #gain #bicep #tricep #abs #sixpack #fatloss #gymtips #muscles #fit #healthylifestyle #supplemen #indostero
LIFT Gunakan fasilitas tempat gym agan sebaik mungkin sesuai program latihan agan. Jangan malu bertanya pada pihak pengelola maupun pengunjung lain yang sekiranya sudah berpengalaman gan. . Jangan sampe sia2 agan bayar mahal2 tapi gatau mau ngapain di dalem 😁 Mereka pasti dengan senang hati kok untuk membantu ☺ Pastikan jumlah beban dan repetisi sesuai dengan program agan. Agar hasil optimal 😎 . Info Produk, Pemesanan, Konsultasi, Sharing, Testimoni, bahkan PROMO? . silahkan kontak kami Instagram : @indostero_ Tokopedia : indostero Line : indostero WhatsApp : 081806486589 . Indostero Do Better, Get Better 100% Original Product Only . #supplement #supplementmurah #jualsupplemen #jualsupplement #preworkout #gainer #whey #bcaa #postworkoit #flexxlabs #instafit #fitness #fitnessfreak #workout #gymindo #binaraga #muscle #otot #gain #bicep #tricep #abs #sixpack #fatloss #gymtips #muscles #fit #healthylifestyle #supplemen #indostero
FOKUS Kesuksesan dalam bodybuilding berawal dari fokus gaan. Fokus akan tujuan bentuk tubuh, pola latihan, pola hidup yang teratur. Dijamin proses ga akan mengkhianati hasil dehhh 😄 . MAU CARA INSTANT? DIGAMBAR AJA GAN PAKE SPIDOL 😂😂 . Semuanya butuh proses dong agaan, ga mudah dan menyakitkan pastinya. Tapi makin sakit makin puas hasilnya dong 😎 . Info Produk, Pemesanan, Konsultasi, Sharing, Testimoni, bahkan PROMO? . silahkan kontak kami Instagram : @indostero_ Tokopedia : indostero Line : indostero WhatsApp : 081806486589 . Indostero Do Better, Get Better 100% Original Product Only . #supplement #supplementmurah #jualsupplemen #jualsupplement #preworkout #gainer #whey #bcaa #postworkoit #flexxlabs #instafit #fitness #fitnessfreak #workout #gymindo #binaraga #muscle #otot #gain #bicep #tricep #abs #sixpack #fatloss #gymtips #muscles #fit #healthylifestyle #supplemen #indostero
Testimoni Set Cantik Shaklee ----- Kulit lebih cerah, bebas jerawat, hilang parut, yang paling best nampak awet muda.😍 Set Cantik shaklee : . Esp - protein untuk mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata, menjadikan kulit kusam lebih bermaya glowing, menutup liang pori. . Vita C - bioflavoniods membantu tingkatkan & galakkan penghasilan collagen serta mencerahkan kulit wajah. . Alfalfa - membantu membuang toksin dalam badan. Membersihkan usus dan mencantikkan dalaman wanita.😊 . Info & order, Qiya +6012-2668424 . #SetCantikShaklee #TestimoniSetCantikShaklee #SetCantik #ESP #VitaC #alfalfa #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #uitmstudent #vitaminqiya
Makan teratur. Tidur teratur. Minum cukup. Olahraga cukup. Amal banyak. Insya Allah selalu sehat... Teman-teman yang lagi sakit, semoga diberi kesembuhan & kesabaran. Aamiin . . . #sehat #diabetes #kesehatan #propolis #diet #dietplan #madu #asamurat #kolesterol #stamina #ori #original #premium #premiumquality #obatmaag #supplement #supplemen #amandel #britishpropolis #yogyakarta #jogja #indonesia #olahraga #Kesehatan #Kebugaran #BritishPropolis
Coach iverson supplement tips💡 Coach says😘," minum 40 g protein sebelum anda tidur meningkatkan pertumbuhan otot sebanyak 23%." Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach iverson nutrition tips 💡 Coach says😘," walau tak sexy mcm pistasio dan badam , kacang tanah penuh dgn niacin." Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach iverson training tips💡 Coach says😘,"tumpukan untuk jadi lebih kuat dengan latihan compound. 5 big moves kesukaan coach , squat , deadlift , bench press , bent over row dan overhead press." Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach iverson fits quote💕 *raikan kesukaran , sukai prosesnya* Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
21st september 2018✅ Friday💕 Back day. *strength sessions* As heavy as fuck. Deadlift 5x5 ✅ Lat pull down 5x5✅ Singel arm row 5x5✅ Shrug 5x8✅ Barbell curl 5x8 ✅ Rest 5 minutes after each sets. Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
MORNING SICKNESS MAGIC! . . "Masa mengandungkan anak pertama, alahan saya memang teruk, sampai muntah yang kuning tu, memang pahit sungguh. Alhamdulillah, anak kedua ni alahan sekejap je.. Selepas saya menggunakan 'Morning Sickness Magic' nie, alahan memang berkurang dan terus hilang! Yang lebih best lagi, pinggang dah tak sakit dan kebas-kebas kaki pun hilang, syukur.." Alhamdulillah, testimoni dari Pn Honey yang sangat gembira dengan Set Kehamilan Shaklee atau lebih glamer dengan nama 'Morning Sickness Magic'. Jika anda sedang hamil dan mengalami masalah alahan yang teruk, cubalah set kami, insyaAllah anda akan berasa perbezaannya! . Apa ada dalam set ni? . 1) B Complex Mengandungi B6 yang terkenal sebagai 'Morning Sickness Magic' Mengandungi 8 kumpulan vitamin B termasuk asid folic dan B12 yang membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah Jumlah asid folik yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural . 2) Ostematrix Merupakan kalsium terbaik di pasaran yang mengandungi Vitamin D yang mampu mengurangkan rasa loya Kalsium juga mampu mengurangkan keasidan dalam perut ibu dan seterusnya membantu mengurangkan rasa loya tersebut Bonus! Kalsium Shaklee mampu melawaskan sembelit, mengurangkan kebas-kebas kaki mahupun sakit pinggan ibu hamil . 3) Vitalea Multivitamin terbaik dengan kandungan zat besi Memberi tenaga pada ibu, supaya ibu kekal bertenaga sepanjang hari Jika anda mengalami masalah Hb rendah, vitalea boleh membantu . Jika anda sedang mengandung dan mengalami masalah alahan yang teruk, cubalah Set Morning Sickness Magic. InsyaAllah loya dan laahan yang teruk semakin berkurang. Bukan itu sahaja, badan anda akan kekal bertenaga, tak mudah letih, sembelit pun tiada, serta kebas kaki dan sakit pinggan pun berkurang! Bestkan? Satu produk tapi begitu banyak kelebihan.. . . . Qiya Pengedar Sah Shaklee 0122668424 . #ostematrix #ostematrixshaklee #vitaminbcomplex #vitalea #sembelit #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #uitmstudent #vitaminqiya
MANFAAT OSTEMATRIX SHAKLEE . Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat - Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) - Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas - Meringankan stress - Menstabilkan tekanan darah - Melegakan sakit ketika haidMembantu dalam masalah gastrik - Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi - Mengurangkan risiko praeklampsia - Membantu mengurangkan sakit belakang - Mengurangkan risiko osteoporosis - Membantu mengurangkan kebas dan sesemut - Membantu melegakan sembelit - Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah - Membantu masalah kolestrol - Menggalakkan kulit yang cantik - Melegakan sakit-sakit sendi - Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung - Membantu melembutkan najis -Membantu mengatasi migrain - Membantu masalah buasir . Qiya Pengedar Sah Shaklee 012-2668424 . www.wasap.my/60122668424 . #ostematrix #ostematrixshaklee #sembelit #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #uitmstudent #vitaminqiya
Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
Coach iverson 😘, 📲0️⃣1️⃣1️⃣1️⃣➖ 6️⃣2️⃣9️⃣4️⃣9️⃣4️⃣0️⃣ Your freindly neighbourhood trainer💪🏼/ 🍓dietitian , 💊supplement advisor & ✍fitness author.💕 📲 follow me on IG jojo_iverson #workout routine#fitness quote#workout plan#training tips#nutritions tips#supplemen tips#workout article#suggest supplement#sell supplement#online coaching.
PROMO SEPTEMBER 👏🏻👏🏻👏🏻 . Promo #ostematrix ni, memang ramai yang tertunggu-tunggu. Ramai yang excited 😍 . Selalunya, time promo macam ni laa ramai yang beli stok lebih. . Penting ke kalsium ni? . Okay, pernah tak korang kena cramp masa bersukan atau masa pregnant? Atau sakit senggugut dan sembelit? . Yes! Dengan pengambilan konsisten kalsium yang cukup, insyaAllah boleh bantu legakan semua masalah korang seperti di atas. . Fyi, mostly 99.9% mereka yang consume OSTEMATRIX ni dapat kesan yang positif selepas pengambilan secara konsisten setiap hari. . Tapi kenapa mesti konsisten ambil setiap hari? . Sebab badan kita perlukan pengambilan some amount of calcium setiap hari. . Kalau yang jenis memang minum susu setiap hari atau memang ada pengambilan makanan yang ada sumber kalsium yang cukup setiap hari, bagus! . Tapi kalau tidak, atau tak konsisten, korang memang wajib ambik OSTEMATRIX ni. . 1 tablet OSTEMATRIX = 250mg kalsium dan sebotol tu boleh tahan sebulan kalau disiplin konsisten ambil setiap hari. . So, start ambil sumber kalsium korang bermula sekarang untuk bebas dari dari segala masalah tadi. . Ibu pregnat, ibu berpantang dan ibu menyusu paling highly-recommended untuk amalkan pengambilan sumber kalsium OSTEMATRIX ni, sebab masa ni kita kongsi segalanya bersama baby. . So, takkan kita nak biarkan badan kita kurang kalsium kan? . #shakleebyqiya . Pengedar Sah Saklee: Qiya 📲 012-2668424 . #ostematrix #ostematrixshaklee #sembelit #shaklee #shakleeselangor #qiyasaaddotcom #qiyasaad #shakleebyqiya #beauty #supplemen #vitamin #healthy #uitmstudent #vitaminqiya
Rahasia Menggemukan Badan secara cepat dan alami ➡️ Segera konsultasikan dgn Admin Whatsapp : +62818-120984 Solusi buat kamu yang ingin : 🌿 Memiliki Gemuk Badan Ideal. 🌿 Tampil pede dengan Badan Berisi. 🌿 Mewujudkan Cita-Cita menjadi Polisi / Pramugari dan Pilot. 🌿 Mudah melamar pekerjaan yang butuh Standar Tubuh Ideal. 🌿 Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian Kenggulan Paket Penggemuknya : 🍊Menggemukan Badan secara Cepat, Sehat dan Alami. 🍎Memadatkan Tulang dan Meningkatkan Volume Otot agar Gemuknya Berisi bukan Melar. 🍊Terbuat dari Kalsium Organik. 🍎Mengandung Multivitamin Zinc, Vitamin D dan Berbagai Nutrisi untuk membantu memberikan Nutrisi pada Tubuh. 🍊Aman Tanpa Efek Samping sedikitpun ( BPOM dan Halal ). . . #Smartweight #Supplemen #Penggemuk #Muscle #Man #Sexy #Herbal #MOC #terbaik #couplegoals #couple #jaketan #onlineshopindonesia #bajuwanitamurah #bajukerja #tokomurah #cucigudang #belanjabaju #belanja #follower #followme #Like4Likes #regrann #Instadaily
Rahasia Menggemukan Badan secara cepat dan alami ➡️ Segera konsultasikan dgn Admin Whatsapp : +62818-120984 Solusi buat kamu yang ingin : 🌿 Memiliki Gemuk Badan Ideal. 🌿 Tampil pede dengan Badan Berisi. 🌿 Mewujudkan Cita-Cita menjadi Polisi / Pramugari dan Pilot. 🌿 Mudah melamar pekerjaan yang butuh Standar Tubuh Ideal. 🌿 Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian Kenggulan Paket Penggemuknya : 🍊Menggemukan Badan secara Cepat, Sehat dan Alami. 🍎Memadatkan Tulang dan Meningkatkan Volume Otot agar Gemuknya Berisi bukan Melar. 🍊Terbuat dari Kalsium Organik. 🍎Mengandung Multivitamin Zinc, Vitamin D dan Berbagai Nutrisi untuk membantu memberikan Nutrisi pada Tubuh. 🍊Aman Tanpa Efek Samping sedikitpun ( BPOM dan Halal ). . . #Smartweight #Supplemen #Penggemuk #Muscle #Man #Sexy #Herbal #MOC #terbaik #couplegoals #couple #jaketan #onlineshopindonesia #bajuwanitamurah #bajukerja #tokomurah #cucigudang #belanjabaju #belanja #follower #followme #Like4Likes #regrann #Instadaily
Rahasia Menggemukan Badan secara cepat dan alami ➡️ Segera konsultasikan dgn Admin Whatsapp : +62818-120984 Solusi buat kamu yang ingin : 🌿 Memiliki Gemuk Badan Ideal. 🌿 Tampil pede dengan Badan Berisi. 🌿 Mewujudkan Cita-Cita menjadi Polisi / Pramugari dan Pilot. 🌿 Mudah melamar pekerjaan yang butuh Standar Tubuh Ideal. 🌿 Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian Kenggulan Paket Penggemuknya : 🍊Menggemukan Badan secara Cepat, Sehat dan Alami. 🍎Memadatkan Tulang dan Meningkatkan Volume Otot agar Gemuknya Berisi bukan Melar. 🍊Terbuat dari Kalsium Organik. 🍎Mengandung Multivitamin Zinc, Vitamin D dan Berbagai Nutrisi untuk membantu memberikan Nutrisi pada Tubuh. 🍊Aman Tanpa Efek Samping sedikitpun ( BPOM dan Halal ). . . #Smartweight #Supplemen #Penggemuk #Muscle #Man #Sexy #Herbal #MOC #terbaik #couplegoals #couple #jaketan #onlineshopindonesia #bajuwanitamurah #bajukerja #tokomurah #cucigudang #belanjabaju #belanja #follower #followme #Like4Likes #regrann #Instadaily
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . . . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #boosterwhitening #aerilzafril #selangor #jubah #shawl #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah
next page →