#susahtidur

33,442 posts

Loading...
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Mayyababy cream untuk melegakan batuk selsema, tidur tak lena, gigitan serangga, kulit sensitif & kembung perut. Senang dengan 1 krim multifungsi. . Untuk order, klik link di Bio profile ye: 📲 http://www.wasap.my/+60174041879/mayyababy #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
Info lebih lengkap tentang Insomnia & Lavender Essential Oil klik link ini 👇 http://bit.ly/mengatasiInsomnia1 #essenzo #essential #oil #minyakatsiri #kesehatan #produkherbal #alami #aman #praktis #hemat #mudah #lavender #insomnia #susahtidur #sulittidur #sakitkepala #penyembuhanluka #stress #jerawat
Khasiat Lampu Garam Bukit Terapi Minda by Aura Rezeki 1. Menstabilkan & mempertingkatkan kualiti udara. Jadi kita akan sedut udara yang version tau. . . 2. Membantu mengurangkan sebahagian besar bakteria dalam udara. Ini memang banyak diakui pengguna, jarang dah kene demam dan selesema. . . 3. Mengurangkan tekanan serta keletihan kronik. Kita seharian letih dan kalau bekerja, balik memang boleh relax. . . 4. Menghilangkan pening & migraine. Ini jugak banyak diberitahu oleh kastemer, kurang sakit kepala. . . 5. Memberikan ketenangan di dalam kawasan rumah @ pejabat. Balik bersandar di sofa sambil pejam mata, pasang lampu ni memang heaven. . . 6. Menjadikan tidur anda lebih lena serta segar apabila bangun dari tidur. Tu sebab kami galakkan orang yang imsomnia untuk try. . . 7. Fikiran menjadi lebih fokus terutama bila melakukan ulangkaji (anak-anak). Bos kami memang pengguna lampu ni, idealistik dan boleh fokus❤️. . . 8. Membebaskan segala ancaman radiasi radioaktif yang dikeluarkan oleh peralatan letrik.. . . *Selamat digunakan di Tepi Katil, Pejabat, Bilik Bacaan, Ruang Rehat @ Ruang tamu . . #lampugarambukit #mandiangarambukit #terapi #spa #susahtidur #stress #pelajar #surirumah #bekerja #kecantikan #makeup #mua #pengantin #deko #dekorumah #aura #baby #bayi #bayimeragam #ibu #hamil .
MAYYABABY CREAM 5 IN 1 5 simptom dengan 1 solusi . 📌 Batuk, selsema 📌 Kembung perut, sembelit 📌 Tidur lena 📌 Kulit sensitif, ruam, ekzema 📌 Kesan gigitan serangga . 💥 KKM approved 💥 HALAL cert by JAKIM 💥 Diperbuat daripada bahan semulajadi 💥 Tiada bahan kimia merbahaya 💥 Sesuai untuk newborn hingg dewasa 💥 Krim bersifat water based Dm or klik whatsapp kat bio tau COD Jasin dan Melaka Tengah #mayyababycream #agentmayyababy #mayyababymelaka #agentmayyababymelaka #stokismayyababy #stokismayyababymelaka #kembungperut #susahtidur #ekzema #ruam #matapanda #gigitnyamuk #melaka #jasin #ayerkeroh #kotacemerlang #mitc #bukitkatil #susuibu #susuibumeriah #krimbaby #balmbaby
. . Jom ganti penggunaan gula kepada RCC Stevia . . Larutan Pemanis Semulajadi . . SIFAR KALORI. Lebih manis dan lebih sihat. . Khasiat Stevia telah diketahui ramai sejak kebelakangan ini. Ramai yang telah mengambil inisiatif untuk menggunakan Stevia sebagai ganti gula dalam pemakanan. . . Antara khasiat Stevia: . . ➡️Membantu kestabilan gula dalam darah . . ➡️Membantu kelancaran pembuangan air kecil . . ➡️Membantu membekalkan tenaga dalam badan . . ➡️Membantu mengatasi masalah sukar untuk tidur . . ➡️Membantu mengekalkan sistem penghadaman yang baik . . ➡️Membantu kestabilan berat badan . . Untuk pertanyaan atau order boleh tekan link di Bio. 😊 . . #jualonline #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #igshopmalaysia #produkkesihatan #diabetes #tipskurangkanberatbadan #susahtidur #jomsihat #diet #dietmalaysia #utm #ukm #uitm #usm #upm
. . Jom ganti penggunaan gula kepada RCC Stevia . . Larutan Pemanis Semulajadi . . SIFAR KALORI. Lebih manis dan lebih sihat. . Khasiat Stevia telah diketahui ramai sejak kebelakangan ini. Ramai yang telah mengambil inisiatif untuk menggunakan Stevia sebagai ganti gula dalam pemakanan. . . Antara khasiat Stevia: . . ➡️Membantu kestabilan gula dalam darah . . ➡️Membantu kelancaran pembuangan air kecil . . ➡️Membantu membekalkan tenaga dalam badan . . ➡️Membantu mengatasi masalah sukar untuk tidur . . ➡️Membantu mengekalkan sistem penghadaman yang baik . . ➡️Membantu kestabilan berat badan . . Untuk pertanyaan atau order boleh tekan link di Bio. 😊 . . #jualonline #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #igshopmalaysia #produkkesihatan #diabetes #tipskurangkanberatbadan #susahtidur #jomsihat #diet #dietmalaysia #utm #ukm #uitm #usm #upm
. . Jom ganti penggunaan gula kepada RCC Stevia . . Larutan Pemanis Semulajadi . . SIFAR KALORI. Lebih manis dan lebih sihat. . Khasiat Stevia telah diketahui ramai sejak kebelakangan ini. Ramai yang telah mengambil inisiatif untuk menggunakan Stevia sebagai ganti gula dalam pemakanan. . . Antara khasiat Stevia: . . ➡️Membantu kestabilan gula dalam darah . . ➡️Membantu kelancaran pembuangan air kecil . . ➡️Membantu membekalkan tenaga dalam badan . . ➡️Membantu mengatasi masalah sukar untuk tidur . . ➡️Membantu mengekalkan sistem penghadaman yang baik . . ➡️Membantu kestabilan berat badan . . Untuk pertanyaan atau order boleh tekan link di Bio. 😊 . . #jualonline #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #igshopmalaysia #produkkesihatan #diabetes #tipskurangkanberatbadan #susahtidur #jomsihat #diet #dietmalaysia #utm #ukm #uitm #usm #upm
HERBA TDR (gangguan susah tidur) Herbal Indo Utama Harga : Rp.60.000 Order 081234078286 Manfaat : mengatasi insomnia, memperbaiki kualitas tidur, mengobati epilepsi/ayan & kejang, melancarkan sirkulasi darah, menyegarkan badan #herbalindo #herbalindoutama #kapsulherbal #maduherbal #madumurni #habbatussauda #zaitun #minyakzaitun #solusisehat #alamindonesia #alami #solo #surakarta #herbal #istanaherbal #hidupsehat #obatampuh #tidur #epilepsi #ayan #kejang #insomnia #susahtidur
Khasiat Lampu Garam Bukit Terapi Minda by Aura Rezeki 1. Menstabilkan & mempertingkatkan kualiti udara. Jadi kita akan sedut udara yang version tau. . . 2. Membantu mengurangkan sebahagian besar bakteria dalam udara. Ini memang banyak diakui pengguna, jarang dah kene demam dan selesema. . . 3. Mengurangkan tekanan serta keletihan kronik. Kita seharian letih dan kalau bekerja, balik memang boleh relax. . . 4. Menghilangkan pening & migraine. Ini jugak banyak diberitahu oleh kastemer, kurang sakit kepala. . . 5. Memberikan ketenangan di dalam kawasan rumah @ pejabat. Balik bersandar di sofa sambil pejam mata, pasang lampu ni memang heaven. . . 6. Menjadikan tidur anda lebih lena serta segar apabila bangun dari tidur. Tu sebab kami galakkan orang yang imsomnia untuk try. . . 7. Fikiran menjadi lebih fokus terutama bila melakukan ulangkaji (anak-anak). Bos kami memang pengguna lampu ni, idealistik dan boleh fokus❤️. . . 8. Membebaskan segala ancaman radiasi radioaktif yang dikeluarkan oleh peralatan letrik.. . . *Selamat digunakan di Tepi Katil, Pejabat, Bilik Bacaan, Ruang Rehat @ Ruang tamu . . #lampugarambukit #mandiangarambukit #terapi #spa #susahtidur #stress #pelajar #surirumah #bekerja #kecantikan #makeup #mua #pengantin #deko #dekorumah #aura #baby #bayi #bayimeragam #ibu #hamil .
'ANAK BATUK BERKAHAK, BILA PERGI KLINIK, XDE UBAT PULAK UNTUK BABY BWH 2 TAHUN. BUNTUNYA NAK BUAT APA' Jom ikhtiar dgn Mayya Baby krim 5 in 1. 5 Fungsi Mayya Baby: 🌷 Melegakan batuk selsema 🌷Melegakan kembung perut 🌷Memberikan tidur yang lena 🌷Melegakan gatal ruam dan kulit sensitif 🌷Menghilangkan gigitan serangga Lulus KKM, Halal, natural produk, selamat digunakan dari newborn. Skrg kami ada PROMOSI YEAR END SALES! Komen nak untuk tahu harga YES. #mayyababy #mayyababykuantan #mayyakuantan #masterstokismayyababy #anakbatuk #stokismayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak
DUA SAIZ BERBEZA TAPI MANFAAT TETAP SAMA Minyak angin ratu ni ada 2 saiz tau sis. Yang kecik tu 10ml. Yang besar tu 50ml. . Yang kecik tu sesuai bawak gi jenjalan atau gi holiday. Senang nak selit dalam poket atau handbag. . Jangan risau nak letak dalam beg sis. Takkan tumpah punya. Sebab minyak ni jenis spray. So beg sis takkan ada kesan tumpahan minyak walau letak terbalik kedudukannya minyak ni. . Yang besar tu sesuailah letak kat rumah. Untuk kegunaan seisi keluarga. Spray nak urut badan ke, kaki ke atau sekadar nak sapu tempat yang lenguh. . Jelas ya? Minyak angin ni ada 2 saiz berbeza tapi manfaatnya tetap sama! . ❤ @ratuminyakangin . RM25(10ml) & RM85(50ml) COD Shah Alam 0122623977 #migrain #morningsickness #lenguh #senggugut #susahtidur #selesema #angindalambadan #minyakpenenang #minyakkayuputih #minyakorkid #minyakzaitun #minyakangin #ratuminyakangin
DUA SAIZ BERBEZA TAPI MANFAAT TETAP SAMA Minyak angin ratu ni ada 2 saiz tau sis. Yang kecik tu 10ml. Yang besar tu 50ml. . Yang kecik tu sesuai bawak gi jenjalan atau gi holiday. Senang nak selit dalam poket atau handbag. . Jangan risau nak letak dalam beg sis. Takkan tumpah punya. Sebab minyak ni jenis spray. So beg sis takkan ada kesan tumpahan minyak walau letak terbalik kedudukannya minyak ni. . Yang besar tu sesuailah letak kat rumah. Untuk kegunaan seisi keluarga. Spray nak urut badan ke, kaki ke atau sekadar nak sapu tempat yang lenguh. . Jelas ya? Minyak angin ni ada 2 saiz berbeza tapi manfaatnya tetap sama! . ❤ @ratuminyakangin . RM25(10ml) & RM85(50ml) COD Shah Alam 0122623977 #migrain #morningsickness #lenguh #senggugut #susahtidur #selesema #angindalambadan #minyakpenenang #minyakkayuputih #minyakorkid #minyakzaitun #minyakangin #ratuminyakangin
DUA SAIZ BERBEZA TAPI MANFAAT TETAP SAMA Minyak angin ratu ni ada 2 saiz tau sis. Yang kecik tu 10ml. Yang besar tu 50ml. . Yang kecik tu sesuai bawak gi jenjalan atau gi holiday. Senang nak selit dalam poket atau handbag. . Jangan risau nak letak dalam beg sis. Takkan tumpah punya. Sebab minyak ni jenis spray. So beg sis takkan ada kesan tumpahan minyak walau letak terbalik kedudukannya minyak ni. . Yang besar tu sesuailah letak kat rumah. Untuk kegunaan seisi keluarga. Spray nak urut badan ke, kaki ke atau sekadar nak sapu tempat yang lenguh. . Jelas ya? Minyak angin ni ada 2 saiz berbeza tapi manfaatnya tetap sama! . ❤ @ratuminyakangin . RM25(10ml) & RM85(50ml) COD Shah Alam 0122623977 #migrain #morningsickness #lenguh #senggugut #susahtidur #selesema #angindalambadan #minyakpenenang #minyakkayuputih #minyakorkid #minyakzaitun #minyakangin #ratuminyakangin
Khasiat Lampu Garam Bukit Terapi Minda by Aura Rezeki 1. Menstabilkan & mempertingkatkan kualiti udara. Jadi kita akan sedut udara yang version tau. . . 2. Membantu mengurangkan sebahagian besar bakteria dalam udara. Ini memang banyak diakui pengguna, jarang dah kene demam dan selesema. . . 3. Mengurangkan tekanan serta keletihan kronik. Kita seharian letih dan kalau bekerja, balik memang boleh relax. . . 4. Menghilangkan pening & migraine. Ini jugak banyak diberitahu oleh kastemer, kurang sakit kepala. . . 5. Memberikan ketenangan di dalam kawasan rumah @ pejabat. Balik bersandar di sofa sambil pejam mata, pasang lampu ni memang heaven. . . 6. Menjadikan tidur anda lebih lena serta segar apabila bangun dari tidur. Tu sebab kami galakkan orang yang imsomnia untuk try. . . 7. Fikiran menjadi lebih fokus terutama bila melakukan ulangkaji (anak-anak). Bos kami memang pengguna lampu ni, idealistik dan boleh fokus❤️. . . 8. Membebaskan segala ancaman radiasi radioaktif yang dikeluarkan oleh peralatan letrik.. . . *Selamat digunakan di Tepi Katil, Pejabat, Bilik Bacaan, Ruang Rehat @ Ruang tamu . . #lampugarambukit #mandiangarambukit #terapi #spa #susahtidur #stress #pelajar #surirumah #bekerja #kecantikan #makeup #mua #pengantin #deko #dekorumah #aura #baby #bayi #bayimeragam #ibu #hamil .
antara testimoni pengguna kami. Alhamdulillah MBC membantu kita sebagai ibu dalam merawat masalah anak-anak. 🤗 kita hanya ikhtiar selebihnya kita hanya berserah yang diatas 😍 . ada mommies yang anak ada masalah seperti diatas? jom ikhtiar dgn MBC ♥️ #testimonimayyababycream . 🎁🎁 Free Gift disetiap pembelian. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #sayajualbarangbaby #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #balmbaby #batukselesema #anakbatuk #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruam #anakekzema #gigitanserangga #tidurlena #demampanas #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #asthma #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababykotadamansara #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah
haaa, sape anak dia pernah mcm ni? biasalah kan bila anak dapat kaki. dia punya 'rajin' berjalan tu lain macam. dah tak fikir depan tu akan jatuh tergolek ke ape kan? 😅 jangan hadkan mereka. biarkan mereka belajar dan usaha mencuba sesuatu yang baru. tugas mommies pulak? haruslah standby emergency kit jika sesuatu berlaku. tak gitu? 🤭 . 🎁🎁 Free Gift disetiap pembelian. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #sayajualbarangbaby #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #balmbaby #batukselesema #anakbatuk #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruam #anakekzema #gigitanserangga #tidurlena #demampanas #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #asthma #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababykotadamansara #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah
Sering mengalami insomnia atau susah tidur ? Jangan dibiarkan!! Essenzo lavender solusinya Info lebih lengkap hub kami di Wa : 081226601040 Atau klik link di bio kami #susahtidur #susahtidurmalam #gangguantidur #insomnia #essenzo #esentialoils #obatherbal #tanpaefeksamping #terbuktiaman #tanpaketergantungan
Buat yang ngga bisa tidur kalo bukan di rumah sendiri atau kamu yang tidurnya ngga bisa lelap karena selalu resah dan gelisah? Coba deh tidurnya pake Bio Recovery, kayak yang saya punya ini.... Emang apaan tuh Bio Recovery? Ini sarung bantal yang ngga biasa, alias luar biasa. Bikin kualitas tidurmu bagus sehingga kesehatanmu juga tetap terjaga. Beli yuk... #sarungbantal #tidurnyenyak #insomnia #susahtidur
Khasiat Lampu Garam Bukit Terapi Minda by Aura Rezeki 1. Menstabilkan & mempertingkatkan kualiti udara. Jadi kita akan sedut udara yang version tau. . . 2. Membantu mengurangkan sebahagian besar bakteria dalam udara. Ini memang banyak diakui pengguna, jarang dah kene demam dan selesema. . . 3. Mengurangkan tekanan serta keletihan kronik. Kita seharian letih dan kalau bekerja, balik memang boleh relax. . . 4. Menghilangkan pening & migraine. Ini jugak banyak diberitahu oleh kastemer, kurang sakit kepala. . . 5. Memberikan ketenangan di dalam kawasan rumah @ pejabat. Balik bersandar di sofa sambil pejam mata, pasang lampu ni memang heaven. . . 6. Menjadikan tidur anda lebih lena serta segar apabila bangun dari tidur. Tu sebab kami galakkan orang yang imsomnia untuk try. . . 7. Fikiran menjadi lebih fokus terutama bila melakukan ulangkaji (anak-anak). Bos kami memang pengguna lampu ni, idealistik dan boleh fokus❤️. . . 8. Membebaskan segala ancaman radiasi radioaktif yang dikeluarkan oleh peralatan letrik.. . . *Selamat digunakan di Tepi Katil, Pejabat, Bilik Bacaan, Ruang Rehat @ Ruang tamu . . #lampugarambukit #mandiangarambukit #terapi #spa #susahtidur #stress #pelajar #surirumah #bekerja #kecantikan #makeup #mua #pengantin #deko #dekorumah #aura #baby #bayi #bayimeragam #ibu #hamil .
Tantrum ialah merupakan kemarahan atau kekecewaan yang tidak dapat dikawal dan selalunya dialami oleh kanak-kanak seawal umur dua tahun. Pada kebiasaannya, kanak-kanak yang tantrum akan menangis berguling-guling siap seperti helikopter lagi dekat lantai dan berhenti sehinggalah mereka mendapatkan apa yang diinginkan. Ada jugak sesetengah ibu bapa yang memiliki anak yang berperangai sebegini sepertinya apabila berada di tempat awam sehingga membuatkan ibu bapa mereka mati akal untuk menangani masalah tersebut. Sebelum anak semakin teruk tantrumnya boleh lah ibu ayah mencuba dan berikhtiar mengunakan balm #calmtime #thestella #mommykina #tantrum #mengamuk #gelisah #kurangtidur #susahtidur #bergamot #limaupurut #releks #tenang
#BIOGLASSMCI UNTUK PENYAKIT BERAT ??? ⭕Bioglass untuk sembuhkan sakit kepala, #migrain . ⭕Bioglass untuk anak #demam , ⭕Bioglass untuk yg sering cuci darah, ⭕Bioglass untuk #Stroke , ⭕Bioglass untuk #asma , ⭕Bioglass untuk #ginjal , ⭕Bioglass untuk #batuk , #pilek ⭕Bioglass untuk #kanker , ⭕Bioglass untuk #kolesterol ⭕Bioglass untuk #perutkembung ⭕Bioglass untuk #Diare ⭕Bioglass untuk #Diabetes ⭕Bioglass untuk #Maag ⭕Bioglass untuk #SusahTidur Daaann masih baaaaaanyak lagi Manfaat Bioglass.. 💊💊 minum obat.. beda sakit beda juga obatnya ⭕⭕ punya bioglass.. beda sakit cukup 1 alatnya, masa pakai s.d 20 tahun Bioglass Penghasil PH air yg berkualitas.. Dengan kebaikan 14 mineral bumi yang bisa mengubah air biasa menjadi #HEXAGONAL ... Sangat baik untuk di minum sehari-hari... Info/order Willy WA : 0852 6223 8808
hai semua 😍bagi mommies yang berdekatan area Sg Besar, Sabak Bernam dan kawasan sekitar. mommies semua boleh walk in dan dapatkan Mayyababy Cream di butik @momcaremy butik baby yang serba lengkap dengan barang baby seawal newborn 😍👶🏻 . sambil-sambil beli barang baby mommies semua boleh grab sekali Mayyababy di sebelah kaunter bayaran! 🤗🤗 . p/s : SALE YES juga still on di butik @momcaremy ye 😍♥️ . Location : Belakang Arked Man Sg Besar, Selangor. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #sayajualbarangbaby #mayyababysgbesar #mayyababysekinchan #mayyababykualaselangor #balmbaby #batukselesema #anakbatuk #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruam #anakekzema #gigitanserangga #tidurlena #demampanas #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #asthma #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababysabakbernam #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah
antara testimoni pengguna kami. Alhamdulillah MBC membantu kita sebagai ibu dalam merawat masalah anak-anak. 🤗 kita hanya ikhtiar selebihnya kita hanya berserah yang diatas 😍 . ada mommies yang anak ada masalah seperti diatas? jom ikhtiar dgn MBC ♥️ #testimonimayyababycream . 🎁🎁 Free Gift disetiap pembelian. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #sayajualbarangbaby #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #balmbaby #batukselesema #anakbatuk #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruam #anakekzema #gigitanserangga #tidurlena #demampanas #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #asthma #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababykotadamansara #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah
apa yang best sgt untuk December ni? haa ni fae nak share 🤩 kalau dulu nak beli, tapi terlupa. kalau dulu nak beli, tapi rasa mahal. kalau dulu nak beli, tapi tak cukup budget. itu dulu. ni sekarang. fae nak bagi harga terlajak murah untuk mommies yang intai2 Mayyababy Cream ni haa 😍 YES SALE ni valid dari 1/12-31/12 sahaja tau! 1/1/2019 Harga adalah kembali normal. sape tak grab kali ni mu memang rugi! 😆 . 🎁🎁 Free Gift disetiap pembelian. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #sayajualbarangbaby #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #balmbaby #batukselesema #anakbatuk #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruam #anakekzema #gigitanserangga #tidurlena #demampanas #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #asthma #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababykotadamansara #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah
Good Morning uols... Dengan ini kita semakin hampir ke garis penamat sempena bulan promosi MAYYABABY CREAM! Cepat sikit grab sekotak sebelum harga kembali kepada asal. MAYYABABY CREAM adalah krim revolusi multifungsi yang direka khas untuk membatu meredakan masalah kesihatan umum bayi dan kanak-kanak. Ia berupaya untuk mengurangkan masalah seperti : 🌺 DEMAM 🌺 BATUK & SELESEMA 🌺 KEMBUNG PERUT & SEMBELIT 🌺 SUKAR TIDUR 🌺 MASALAH KULIT SENSITIF 🌺 RUAM & GATAL 🌺 GIGITAN SERANGGA 📬Postage : Seluruh Malaysia/Brunei/Singapore 🚘COD: Seberang Perai/BM/Butterworth/Seberang Jaya/Sungai Dua/Permatang Pauh #mayyababy #mayyababypenang #mayyababyseberangperai #anakbatuk #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak
Good Morning uols... Dengan ini kita semakin hampir ke garis penamat sempena bulan promosi MAYYABABY CREAM! Cepat sikit grab sekotak sebelum harga kembali kepada asal. MAYYABABY CREAM adalah krim revolusi multifungsi yang direka khas untuk membatu meredakan masalah kesihatan umum bayi dan kanak-kanak. Ia berupaya untuk mengurangkan masalah seperti : 🌺 DEMAM 🌺 BATUK & SELESEMA 🌺 KEMBUNG PERUT & SEMBELIT 🌺 SUKAR TIDUR 🌺 MASALAH KULIT SENSITIF 🌺 RUAM & GATAL 🌺 GIGITAN SERANGGA 📬Postage : Seluruh Malaysia/Brunei/Singapore 🚘COD: Seberang Perai/BM/Butterworth/Seberang Jaya/Sungai Dua/Permatang Pauh #mayyababy #mayyababypenang #mayyababyseberangperai #anakbatuk #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak
Good Morning uols... Dengan ini kita semakin hampir ke garis penamat sempena bulan promosi MAYYABABY CREAM! Cepat sikit grab sekotak sebelum harga kembali kepada asal. MAYYABABY CREAM adalah krim revolusi multifungsi yang direka khas untuk membatu meredakan masalah kesihatan umum bayi dan kanak-kanak. Ia berupaya untuk mengurangkan masalah seperti : 🌺 DEMAM 🌺 BATUK & SELESEMA 🌺 KEMBUNG PERUT & SEMBELIT 🌺 SUKAR TIDUR 🌺 MASALAH KULIT SENSITIF 🌺 RUAM & GATAL 🌺 GIGITAN SERANGGA 📬Postage : Seluruh Malaysia/Brunei/Singapore 🚘COD: Seberang Perai/BM/Butterworth/Seberang Jaya/Sungai Dua/Permatang Pauh #mayyababy #mayyababypenang #mayyababyseberangperai #anakbatuk #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak
Seronok Betul Bila Team Kami Dapat Feedback Seperti Ni Hampir Setiap Hari. Ada Yang Dapat Jodoh, Ada Yang Mula Tidur Lena, Ada Yang Dapat Kerja, Ada Yang Suami Makin Sayang, Anak Kurang Lasak Dan Macam Macam Feedback Yang Kami Terima. 😊😊 . Salah Seorang Customer Kami Ni Dah Hampir 3 Tahun Tak Naik Gaji. Hidup Pun Sentiasa Penuh Dengan Masalah. . Namun, Bila Jiwa Kita Semakin Tenang, Rezeki Mula Datang Mengetuk. ☺️ . Kami Di Sini Sentiasa Mendoakan Yang Terbaik Buat Semua Pengguna Minyak Aura 7 Cahaya. Kita Hanya Berusaha. Semuanya Berlaku Dengan Izin Allah SWT. . #mengurangkanstress #menghilangkanstress #menaikkanseriwajah #menaikkanseri #sihir #gangguan #susahtidurmalam #susahtidur #takbolehtidur #bertemujodoh #carijodoh #rezeki #menenangkan #menenangkanjiwa #jiwakosong #magnetrezeki #magnetjodoh #magnetrezekidanjodoh #tidurlena #tidurberkualiti #mandianaura #auradiri #aura7cahaya #aura7cahayacintahatiku #suamiisteribahagia #keluargabahagia #suamisayang
CARA BABY MUDAH TIDUR TASNEEM NATUREL 👉 SLEEP TIME 🌸BANTU ANAK TIDUR LENA 🌸BANTU ANAK SUPAYA MUDAH TIDUR 🌸BANTU ANAK BANGUN DALAM MOOD CERIA 🌸MEMBERI TIDUR BERKUALITI BALM INI MEMBANTU ANAK YANG SUSAH TIDUR. IA MENGANDUNGI ESSENTIAL OIL YANG DAPAT SEIMBANGKAN HORMON TIDUR DAN HORMON SEDAR. MALAH MEMBERIKAN TIDUR NYENYAK DAN BERKUALITI. SAPU DI KAKI, BELAKANG TELINGA, PERGELANGAN TANGAN DAN UBUN-UBUN. #TEAMMQ #TASNEEMNATUREL #TNXOH #OMARHANA #BEBASKIMIA #BALMTASNEEMNATUREL #BABYBALM #WANGI #NATURALBABYBALM #BARANGBABY #NATURALBABYCARE #BABYTIDURLENA #BALM #TIDURLENA #TIDURLEWAT #SELSEMA #SEMBELIT #SUSAHTIDUR #SUKARTIDUR #HFMD #CIRITBIRIT #RUAM #BATUK #DEMAM #ANAKMERAGAM #TANTRUM #CODBALING #TNAGENTBALING #TNAGENTKEDAH
CARA BAGI ANAK MUDAH TIDUR.. TASNEEM NATUREL 👉 SLEEP TIME 🌸BANTU ANAK TIDUR LENA 🌸BANTU ANAK SUPAYA MUDAH TIDUR 🌸BANTU ANAK BANGUN DALAM MOOD CERIA 🌸MEMBERI TIDUR BERKUALITI BALM INI MEMBANTU ANAK YANG SUSAH TIDUR. IA MENGANDUNGI ESSENTIAL OIL YANG DAPAT SEIMBANGKAN HORMON TIDUR DAN HORMON SEDAR. MALAH MEMBERIKAN TIDUR NYENYAK DAN BERKUALITI. SAPU DI KAKI, BELAKANG TELINGA, PERGELANGAN TANGAN DAN UBUN-UBUN. #TEAMMQ #TASNEEMNATUREL #TNXOH #OMARHANA #BEBASKIMIA #BALMTASNEEMNATUREL #BABYBALM #WANGI #NATURALBABYBALM #BARANGBABY #NATURALBABYCARE #BABYTIDURLENA #BALM #TIDURLENA #TIDURLEWAT #SELSEMA #SEMBELIT #SUSAHTIDUR #SUKARTIDUR #HFMD #CIRITBIRIT #RUAM #BATUK #DEMAM #ANAKMERAGAM #TANTRUM #CODBALING #TNAGENTBALING #TNAGENTKEDAH
ANAK SUKAR TIDUR..??! TASNEEM NATUREL 👉 SLEEP TIME 🌸BANTU ANAK TIDUR LENA 🌸BANTU ANAK SUPAYA MUDAH TIDUR 🌸BANTU ANAK BANGUN DALAM MOOD CERIA 🌸MEMBERI TIDUR BERKUALITI BALM INI MEMBANTU ANAK YANG SUSAH TIDUR. IA MENGANDUNGI ESSENTIAL OIL YANG DAPAT SEIMBANGKAN HORMON TIDUR DAN HORMON SEDAR. MALAH MEMBERIKAN TIDUR NYENYAK DAN BERKUALITI. SAPU DI KAKI, BELAKANG TELINGA, PERGELANGAN TANGAN DAN UBUN-UBUN. #TEAMMQ #TASNEEMNATUREL #TNXOH #OMARHANA #BEBASKIMIA #BALMTASNEEMNATUREL #BABYBALM #WANGI #NATURALBABYBALM #BARANGBABY #NATURALBABYCARE #BABYTIDURLENA #BALM #TIDURLENA #TIDURLEWAT #SELSEMA #SEMBELIT #SUSAHTIDUR #SUKARTIDUR #HFMD #CIRITBIRIT #RUAM #BATUK #DEMAM #ANAKMERAGAM #TANTRUM #CODBALING #TNAGENTBALING #TNAGENTKEDAH
All Your Dreams Can Come True If You Have The Courage To Pursue Them. ~Walt Disney~ Assalamualaikum. MORNING Beautiful Souls💕 Calit-calit Minyak Aura, Tenang Berganda, Happy Berganda, Syanteek Berganda🤩 Ingat TERAPI, Ingat Aura7CahayaBorneo.😉 • Mau Lebih Tenang, Lagi Happy? Fahami Science Of Life. JOM TERAPI😊 • #jiwakacau #sihir #susahtidur #carijodoh #rezeki #magnetrezeki #tidurlena #minyakaura #mandianaura #marah #suamiisteribahagia #keluargabahagia #cutisekolah #seriwajah #mandibunga #pengantin #senanghafal #polisevo2 #azizanosman #profmuhaya #kotakinabalu #sabah #terapijiwa #aura7cahaya #aura7cahayaborneo #kembalikancahayahidupmu #scienceoflife #bookslotterapiNOW
BAGUS TAPI MAHAL?? Yup, memang kadang2 rasa nk keluarkan rm59 untuk kesihatan anak tu mahal kan sis? Ketahui la sisturr sekalian, kalau la MAYYABABY ni dijual secara berasingan mengikut fungsi nya satu fungsi baru berharga rm11.80 Jauh lebih murah dari balm2 dan krim2 yg ada di luar sane tu. Cuma kami dah inovasi kannya untuk mudahkan sisturr semua. Beli seketul MAYYABABY tp dpt 5 fungsi. Ada 50ml thn 1-2 bulan. Expired dlm masa 2 tahun. Kalau seminggu sisturr menabung rm11.80 hujung bulan dah boleh dptkan seketul MAYYABABY utk si manja sisturr Malah sekarang kami tengah buat YES pulak. Berganda2 jimat dia sisturr. #masterstokismayyababy #sebabbaguslamahal Kredit: @⁨SýàřäfîñÀðilâh⁩ #mayyababy #mayyababybanting #mayyabanting #stokismayyababy #stokismayyababybanting #anakbatuk #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak
Assalamulaikum semua Dan selamat sejahtera..Kami nk Share something Untuk mommy-mommy ada baby Comel dann baby ada masalah seperti : ☘Demam, ☘Batuk berkahak ☘selsema, ☘Ekzema, ☘Kembung perut ☘Tidur Tidak lena ☘Kulit sensetif ☘Gatal ☘ruam ☘Gigitan serangga Jangan risau.. Kami Bole bantu Mommy.. *Mayya Baby Cream.* *_💯% Bahan Natural_* 🌿 Fungsi utk membantu merawat dan mengurangkan masalah bayi👶🏻 *Paling Best:* 🌱Water Base Cepat Meresap 🌱Berdaftar KKM &Halal 🌱Bersaiz Lebih Besar 50ml 🌱 *Bau Wangian Lemon* ❌ Tidak Panas ❌ Tidak Berminyak ❌ Tidak Melekit Sebelum kehabisan stok n harga promosi sehingga hujung tahun 2018 😱 😱 *cepat2 pm tepi* Wahsap / Call :- 0183651694 - 01128388021 . Cod : meru klang Dan sekitarnye 😘 Pos : seluruh Malaysia.. 😱 #mayyababy #mayyababyselangor #mayyaselangor #meruklang #shahalam #puncakalam #kapar #agentmayyababy #anakbatuk #stokismayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #anakkembungperut #sembelit #demamcampak #selsema #batukkahak #asma
Assalamulaikum semua Dan selamat sejahtera..Kami nk Share something Untuk mommy-mommy ada baby Comel dann baby ada masalah seperti : ☘Demam, ☘Batuk berkahak ☘selsema, ☘Ekzema, ☘Kembung perut ☘Tidur Tidak lena ☘Kulit sensetif ☘Gatal ☘ruam ☘Gigitan serangga Jangan risau.. Kami Bole bantu Mommy.. *Mayya Baby Cream.* *_💯% Bahan Natural_* 🌿 Fungsi utk membantu merawat dan mengurangkan masalah bayi👶🏻 *Paling Best:* 🌱Water Base Cepat Meresap 🌱Berdaftar KKM &Halal 🌱Bersaiz Lebih Besar 50ml 🌱 *Bau Wangian Lemon* ❌ Tidak Panas ❌ Tidak Berminyak ❌ Tidak Melekit Sebelum kehabisan stok n harga promosi sehingga hujung tahun 2018 😱 😱 *cepat2 pm tepi* Wahsap / Call :- 0183651694 - 01128388021 . Cod : meru klang Dan sekitarnye 😘 Pos : seluruh Malaysia.. 😱 #mayyababy #mayyababyselangor #mayyaselangor #meruklang #shahalam #puncakalam #kapar #agentmayyababy #anakbatuk #stokismayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #anakkembungperut #sembelit #demamcampak #selsema #batukkahak #asma
Testi dr abang Heri Oktapianus Sinulingga dan Misnawati Sebayang Nano Mci Sudah beberapa minggu saya dan anak2 pake bantal Bio Recovery... tenyata kualitas tidur kita nyenyak banget, saya sendiri 2 sampe 3x kalo malam bolak balik kamar mandi, semenjak pake sarung bantal bio recovery dah gak pernah kekamar mandi ampe pagi, Begitu juga dengan abang Nathan tidurnya lelap banget dan gak suka kaget2 lagi dan di tarok deket bantal bio x juga,di dalam bantal imutnya si abang di dalam sudah di balut dengan bio recovery,berhubung gak suka pake bantal kalo tidur jadi di akalin supaya bisa di pake, Si kk nadine juga gak pernah lagi ngompol malam semenjak pake sarung bantal Bio Recovery dan tidurnya bisa nyenyak banget, terimakasih MCI 👍👍 Bagi yg belum punya wajib punya ini,rasakan sendiri manfaatnya More info chat me: Lisa yang wa. 0877 2390 7878 #produk #mci #biorecovery #biox #wajibpunya #insomnia #susahtidur #tidurberkualitas - #regrann
Alhamdulillah. mommy ni grab pakej combo terus 🤗 . ya Allah musim ke sekarang ni anak-anak batuk dan selesema. mostly mommies yang beli semua anak tgh batuk dan selesema. 😰 . tahniah mommy buat pilihan bijak. tak biarkan sakit anak berterusan even 'alaaa, selesema je' ingat! ☝🏻 disinilah punca bermula segalanya ! 😲 . 🎁🎁 Free Gift disetiap pembelian. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #sayajualbarangbaby #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #balmbaby #batukselesema #anakbatuk #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruam #anakekzema #gigitanserangga #tidurlena #demampanas #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #asthma #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababykotadamansara #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah
antara testimoni pengguna kami. Alhamdulillah MBC membantu kita sebagai ibu dalam merawat masalah anak-anak. 🤗 kita hanya ikhtiar selebihnya kita hanya berserah yang diatas 😍 . ada mommies yang anak ada masalah seperti diatas? jom ikhtiar dgn MBC ♥️ #testimonimayyababycream . 🎁🎁 Free Gift disetiap pembelian. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #sayajualbarangbaby #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #balmbaby #batukselesema #anakbatuk #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruam #anakekzema #gigitanserangga #tidurlena #demampanas #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #asthma #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababykotadamansara #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah
Kalau belum coba pasti tidak pernah merasakan manfaat dari BIOGLASS & PENDANT MCI , demam & susah tidur bablas deh dengan menggunakan BIOGLASS & PENDANT 💜❤🧡 Untuk yang suka banget konsumsi obat yuuukk mareeee ikhtiar dengan BIOGLASS & PENDANT MCI , menjaga ginjal kita dari obat² kimia. Salam Sehat ❤ More info & order 💁🏻Noviantini_mci 💞 Wa. 085733229605 #bioglassmci #pendantmci #kalungkesehatan #alatterapikesehatan #ikhtiar #betterlifewithmci #Insomnia #susahtidur #kekinian #lagiviral #hotnews #like4like #like4follow #viral #selebgram #cellebgram #trendingtopic #breakingnews #worldnews #instagood #instaworld #instanews
DIARE Pada Anak/Bayi #joysakit Klo di sini bahas GEJALA dan penyebab diare. Klo pengobatan di page #obatdiarejoy (blom diupload, soon soon) Last week Joy diare, Klo dari tabel ( swipe page 3) Joy termasuk tahap sedang Meski ga demam sama sekali, (maaf) joy mencret uda lbh dari 15x Dan tiap poo nangissssssss mulu. Hati tu sedinya minta ampun Blom lagi (maaf) bokongnya tu sampe merah, Merahnya superrr banget. Ada Kulitnya ngelupas putih. Luar biasa de heticnya. Tiap dibersiin (dicebokin) nangis sejadi2nya sambil teriak histeris. Klo uda seperti ini, cream diapers uda ga mempann ama sekali. Harus cream resep dokter (foto obat di page sebelah , klik #obatdiarejoy ) Bermula tanggal 23 Oktober 2017 malam jam 10, si Joy muntah-muntah jam 10-12 malam, jam 2 muntah lagi. Besoknya saya lsg bawa dokter. (Poo masi bagus). Lusa, poo nya mulai m*ncret. Karena ga berenti dan ditotal ada 15x poo, joy saya kasi kelapa hijau dan obat mencret. (Obat yg diberi dokter fotonya di page sebelah ya #obatdiarejoy Untunggnyaa Joy mau minum waktu diare ini, meski yang pasti berkurang seleranya. Tapi at least ada minuman masuk, makan super dikit. Saya uda ketar ketir. Klo ga mau makan minum mesti opname. Penyebab sakit diare ini, bisa dari makanan/minuman, atau kebiasaan masukin tangan ke mulut (joy lagi demen)giginya gatal kali ya.meski uda bolak balik dibilangin, sampai berbusa klo ada kesempatan juga mamaknya ga bisa apa2. Pokoknya klo anak suka masukin tangan.. sering2 dicuci aja buat antisipasi #anaktumbuhsehat #bayisakit #anaksakit #anakdiare #diare #mencret #anakmuntah #bayimuntah #muntah #penyakitbayi #penyakitanak #sesaknafas #susahtidur #biospraybionutricasli #gelap #sakitgigi #perokok #sakitbadan #jantung #tidurlena #sakitperut #guladarah #sakitjantung #kolestroltinggi #nyerisendi #jantungsehat #paruparu
: MBC - 6 main herbs 🍀 :: . 6 bahan utama yang terkandung dalam Mayya Baby Cream (MBC) 😀 . Ija suka bau dia wangi. Tapi jangan risau, MBC ni takde bahan pewangi tau. Semua natural je. . Nak share testimoni Dekma kena gigit nyamuk kampung 😀. Alhamdulillah 3 hari hilang dah bintat nyamuk. Kalau tak, nak dekat seminggu baru hilang. Maklum le, nyamuk kat kampung tu ganas sikit. Kalau dia gigit, kadang sampai berair & bengkak tau 😅 . Ija memang bawak kemana-mana MBC ni. Emergency kit if anything happens 😀 . Nak tau lebih lanjut, 📲0174041879 📲0174041879 📲0174041879 . 📲www.wasap.my/60174041879/mbc . atau klik je link kat profile 👆 . #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
: MBC - 6 main herbs 🍀 :: . 6 bahan utama yang terkandung dalam Mayya Baby Cream (MBC) 😀 . Ija suka bau dia wangi. Tapi jangan risau, MBC ni takde bahan pewangi tau. Semua natural je. . Nak share testimoni Dekma kena gigit nyamuk kampung 😀. Alhamdulillah 3 hari hilang dah bintat nyamuk. Kalau tak, nak dekat seminggu baru hilang. Maklum le, nyamuk kat kampung tu ganas sikit. Kalau dia gigit, kadang sampai berair & bengkak tau 😅 . Ija memang bawak kemana-mana MBC ni. Emergency kit if anything happens 😀 . Nak tau lebih lanjut, 📲0174041879 📲0174041879 📲0174041879 . 📲www.wasap.my/60174041879/mbc . atau klik je link kat profile 👆 . #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
: MBC - 6 main herbs 🍀 :: . 6 bahan utama yang terkandung dalam Mayya Baby Cream (MBC) 😀 . Ija suka bau dia wangi. Tapi jangan risau, MBC ni takde bahan pewangi tau. Semua natural je. . Nak share testimoni Dekma kena gigit nyamuk kampung 😀. Alhamdulillah 3 hari hilang dah bintat nyamuk. Kalau tak, nak dekat seminggu baru hilang. Maklum le, nyamuk kat kampung tu ganas sikit. Kalau dia gigit, kadang sampai berair & bengkak tau 😅 . Ija memang bawak kemana-mana MBC ni. Emergency kit if anything happens 😀 . Nak tau lebih lanjut, 📲0174041879 📲0174041879 📲0174041879 . 📲www.wasap.my/60174041879/mbc . atau klik je link kat profile 👆 . #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
: MBC - 6 main herbs 🍀 :: . 6 bahan utama yang terkandung dalam Mayya Baby Cream (MBC) 😀 . Ija suka bau dia wangi. Tapi jangan risau, MBC ni takde bahan pewangi tau. Semua natural je. . Nak share testimoni Dekma kena gigit nyamuk kampung 😀. Alhamdulillah 3 hari hilang dah bintat nyamuk. Kalau tak, nak dekat seminggu baru hilang. Maklum le, nyamuk kat kampung tu ganas sikit. Kalau dia gigit, kadang sampai berair & bengkak tau 😅 . Ija memang bawak kemana-mana MBC ni. Emergency kit if anything happens 😀 . Nak tau lebih lanjut, 📲0174041879 📲0174041879 📲0174041879 . 📲www.wasap.my/60174041879/mbc . atau klik je link kat profile 👆 . #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
: MBC - 6 main herbs 🍀 :: . 6 bahan utama yang terkandung dalam Mayya Baby Cream (MBC) 😀 . Ija suka bau dia wangi. Tapi jangan risau, MBC ni takde bahan pewangi tau. Semua natural je. . Nak share testimoni Dekma kena gigit nyamuk kampung 😀. Alhamdulillah 3 hari hilang dah bintat nyamuk. Kalau tak, nak dekat seminggu baru hilang. Maklum le, nyamuk kat kampung tu ganas sikit. Kalau dia gigit, kadang sampai berair & bengkak tau 😅 . Ija memang bawak kemana-mana MBC ni. Emergency kit if anything happens 😀 . Nak tau lebih lanjut, 📲0174041879 📲0174041879 📲0174041879 . 📲www.wasap.my/60174041879/mbc . atau klik je link kat profile 👆 . #mayyababy #mayyababyseberangjaya #mayyaseberangjaya #mayyababypantaibersih #bazaarpaknil #anakbatuk #ejenmayyababy #anakselsema #batukselsema #anaksusahtidur #susahtidur #insomnia #rawatruam #anakruam #gigitannyamuk #gigitanserangga #5in1 #colic #laraalana #ibuhamil #naturalproduk #anakkembungperut #sembelit #hfmd #demamcampak #selsema #batukkahak #demampanas
next page →