#susukambing

297,031 posts

Loading...
Testimoni susu kambing wildan . . 💴HARGA . ✴ Asli / Coklat (500g) RM45 . ✴ Asli / Coklat (1kg) RM85 . ✴ Mama Premium RM79 . ✴ Adek Coklat / Strawberi / Vanila RM55 . 4⃣ *Postage PERCUMA** untuk pesanan melebihi RM90/parcel . *Tertakluk kepada terma dan syarat . Whatsapp: 0135064987 #susukambingwildan #susukambing #susukambingmalaysia - #regrann
Testimoni susu kambing wildan . . 💴HARGA . ✴ Asli / Coklat (500g) RM45 . ✴ Asli / Coklat (1kg) RM85 . ✴ Mama Premium RM79 . ✴ Adek Coklat / Strawberi / Vanila RM55 . 4⃣ *Postage PERCUMA** untuk pesanan melebihi RM90/parcel . *Tertakluk kepada terma dan syarat . Whatsapp: 0135064987 #susukambingwildan #susukambing #susukambingmalaysia - #regrann
🌼﷽ 🌼 . Repeat customer lagi, Handsome kak zura memang minum Umaima. Flavor Strawberry favourite dia. . Kak Zura selfpickup ya tuan puan. Jangna risau, Taknak COD, Boleh mai Perling ambil sendiri. Hee.. Thank You kak. . Semoga terus bermanfaat & Selamat berUMAIMA~ Jom dapatkan susu kambing Umaima sekarang! — Susu Kambing Umaima by @abby_abadi112 🥛 🌸Umaima Kids (RM45.90) 🌸Umaima Nutri C Plus (RM79.90) — Whatsapp ja kita, 013-7596066 (Click link di bio profile) COD boleh, Pos pun boleh 😘 — COD: 🚙All area JB 🚙Kempas 🚙Setia Tropika 🚙Skudai Takda list dalam COD? Whatsapp ja.Kita cuba bincang sampai jadi😘 . 📮Postage: Seluruh Malaysia❣️❣️ . #umaima #umaimajb #umaimajohor #umaimaskudai #agenumaimajb #agentumaimajb #umaimajohorbaru #umaimajohorbahru #susukambingumaima #sayaminumsayajual #umaimakids #umaimanutricplus #codjb #codjbarea #johorbaru #johorbahru #joho #jb #sayajual #susukambing #milkbooster #bazaronline #goatmilk
RepostBy @mysara_mm : "TESTIMONI UMAIMA PART 2 By @mysara_mm Alhamdulillah..after deliver baby Zuhaira ni, Dr cek xada jaundice..so, esok tu boleh kluar hospital dah=)..susu badan pon alhamdulillah byk..tp selepas 2hari kalau xsilap, nurse cek baby ada kuning sikit..tp xlama..3hari lps tu kuning baby hilang dah..yela..risaulah kan..ibu n ayah dua2 darah O..mmg berisiko tinggi utk baby ada jaundice.. . Rupa2nya..baby Zuhaira ni pon mcm ibu dia..liat nak minum susu..masa umur 1thn ke atas tu try la ajar minum susu formula yg ada kat pasaran..tp xminum jugak..rasa sikit lepas tu trus xnak..aduh, nak susu Umaima kids pulak ke?haha..botak la kepala ayah..hehe..so, ibu dia pon try la beli Umaima kids..yesss...dia minum wpon xbyk..ok lah tu kan dr xminum langsung sambil2 minum susu badan..kalau xmembuang je beli susu tu..mmg sampai sekarang susu yg beli tu terperap je dlm bekas tu..ko rasa?haha..kalau bab nak poo poo tu alhamdulillah senang je..sekarang ni, dah makin kerap pulak minum Umaima Kids..Jadi, trus decide nak jual Umaima Kids juga..sbb sy xkan jual kalau xguna n try dlu ssesuatu brg tu..yela kan..nak yakinkan org mcm mana kalau diri sendiri xguna..prinsip sy sng je, sy guna sy jual..♥ . P/s: Maaf la terlbih pnjg pulak post kali ni..just sharing..sharing is caring giteww..hehe #umaima #umaimaby @abby_abadi112 #testimoniumaima #susukambing #makanansunnah #susukambingsedap #umaimabyabbyabadi #codsetiu #codbesut #codjerteh #unisza #umaimaterengganu #cantikdarihati #collagen #makanansunnah #halalantoyyiba " (via #InstaRepost @AppsKottage )
RepostBy @kc_vtec : ""Assalammualaikum ❤ . Ada yang susah nak telan 'pil'? 😊 Sampai susah nak dapat khasiat vitamins sbb kita tak boleh nak istiqamah (most supplements kena telankan?) . Ada option macam tablet Umaima ni, settle issue tu, insyaAllah 😊. Tablet Umaima ni chewable based, rasa nya sedap sangat, jangan risau. Amalkan 1 biji sehari. . Belum habis sebotol insyaAllah dah nampak perubahan kpd tahap kesihatan & kecantikan kulit. . ✨🎇✨🎇✨🎇✨🎇✨🎇 Umaima Tablet Nutri C Plus Putih & Berseri2. Mudah dibawa kemana sahaja tanpa membebankan anda. Pastikan Original. Kesan 5 X ganda. . Kandungan : Pati susu kambing Berry Stemcell Apple stemcell Pati strawberry stemcell Pati marine collagen Vitamin C Vitamin E Pati gluthathione Serbuk mutiara . Khasiat : Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam Melicinkan wajah Memutihkan seluruh badan Menyeimbangkan berat badan Merawat jerawat dari dalam dan luar Mencantikkan bentuk badan Menaikkan seri wajah Awet muda Menghilangkan jeragat Memudarkan parut2 hitam Seimbangkan berat badan . Umaima Tablet hangat dipasaran! Sangat mengujakan. Jom berUmaima Tablet. . Whatsapp/Call 📲018-9581916 🚗COD Seluruh Kuala Terengganu 🚚Postage Seluruh Malaysia #umaima #UmaimabyAbbyAbadi #Susukambing #makanansunnah #unisza #umt #umaimakualaterengganu #codkualaterengganu #umaimaterengganu #kualanerus @abby_abadi112 #UmaimaCantikDariHati #ProdukIslam #bazarpaknil #kedaionline #Milkbooster " (via #InstaRepost @AppsKottage )
RepostBy @umaima_johorbahru : "﷽ 🌼# . Mommy to be nak try Umaima, Umaima memang recommended untuk ibu yang sedang hamil. In sha Allah akan memberi 1001 kebaikkan Untuk si ibu dan baby dalam perut. . Terima kasih Kak Suhaila, Nervous kita kena COD dalam balai polis, So minta adik Ca yg COD. HAHAHA. Ok tipu, kita tak free tu minta tolong adik. . Semoga bermanfaat & Selamat berUMAIMA~ Jom dapatkan susu kambing Umaima sekarang! — Susu Kambing Umaima by @abby_abadi112 🥛 🌸Umaima Kids (RM45.90) 🌸Umaima Nutri C Plus (RM79.90) — Whatsapp ja kita, 013-7596066 (Click link di bio profile) COD boleh, Pos pun boleh 😘 — COD: 🚙All area JB 🚙Kempas 🚙Setia Tropika 🚙Skudai Takda list dalam COD? Whatsapp ja.Kita cuba bincang sampai jadi😘 . 📮Postage: Seluruh Malaysia❣️❣️ . #umaima #umaimajb #umaimajohor #umaimaskudai #agenumaimajb #agentumaimajb #umaimajohorbaru #umaimajohorbahru #susukambingumaima #sayaminumsayajual #umaimakids #umaimanutricplus #codjb #codjbarea #johorbaru #johorbahru #joho #jb #sayajual #susukambing #milkbooster #bazaronline #goatmilk " (via #InstaRepost @AppsKottage )
SUSU KAMBING ETAWA BIGAOATS # SUSU KAMBING ETAWA SANGAT BAIK DIMINUM BAGI : 1. Keluhan penyakit pernapasan seperti Asma,TBC,Bronkitis,Infeksi paru-paru 2. Keluhan / gejala kekurangan darah (Anemia) dan wanita yang haid. 3. Membantu menguatkan tulang, gigi dan baik bagi penderita rematik serta mencegah kerapuhan tulang (Osteoporosis) 4. Keluhan sakit perut / pencernaan tidak lancar dan Asam Lambung berlebihan. 5. Menambah vitalitas dan daya tahan tubuh. 6. Membantu mengurangi keluhan yang diakibatkan sakit kanker. 7. Memulihkan kondisi tubuh orang yang baru sembuh dari sakit. 8. Memperbaiki kondisi jaringan lemak shg dapat menghaluskan kulit. 9. Meningkatkan daya tahan dan kekebalan tubuh terhadap berbagai penyakit. 10.Keluhan sakit ginjal,seperti Nephbrotic syndrom,infeksi ginjal,aram urat tinggi CARA KONSUMSI : 1. Untuk Terapi Penyembuhan Penyakit : Minum 3-4 kali sehari sebanyak 2 sdm, dengan ukuran gelas belimbing (200ml). Di minum pagi dan malam hari menjelang tidur. Seduh dengan air hangat. 2. Untuk Pencegahan dan menjaga kebugaran Tubuh : Minum 2 kali sehari sebanyak 2 sdm dengan ukuran gelas belimbing. Diminum waktu malam hari menjelang tidur. Seduh dengan air hangat. #SUSUKAMBINGETAWA #SUSUKAMBINGSEMARANG #SUSUKAMBINGETAWABIGOATS #GOMARSSEMARANG #Susukambing PESAN DI SINI 👇👇👇👇👇 ======================= 🇲🇨RUMAH HERBAL NABAWI🇲🇨 *Pusat Herbal Semarang* STORE: Jl.kedungmundu raya no.123 semarang (sebelah JNE PAKET/ ruko pegadaian ps. Kapling) HOTLINE: Admin fast respon =================== Wa/hp: 0856_4187_3044 (m3) Wa/hp: 0813_2850_7044 (simpati) BBM 1:DC77E5E7 BBM 2:D5E26451 BUKA: ==================== senin -sabtu :09.00-21.00 minggu :10.00-18.00 SOSIAL MEDIA: ============== IG:https://www.instagram.com/budiyono_iskandar/ IG:https://www.instagram.com/rumahherbalnabawi_semarang/ FB:https://www.facebook.com/budiyono.iskandar.5 Twitter :https://twitter.com/RHN_semarang/ Twitter :https://twitter.com/budiyono_86/ Google maps:ketik rumah herbal nabawi semarang www.rumahherbalnabawi. com Area Semarang: 🛵 kirim via paket /Go send/Go shop Gojek Luar Semarang: 🛵Kirim via paket JNE /JNT
SUSU KAMBING ETAWA BIGAOATS # SUSU KAMBING ETAWA SANGAT BAIK DIMINUM BAGI : 1. Keluhan penyakit pernapasan seperti Asma,TBC,Bronkitis,Infeksi paru-paru 2. Keluhan / gejala kekurangan darah (Anemia) dan wanita yang haid. 3. Membantu menguatkan tulang, gigi dan baik bagi penderita rematik serta mencegah kerapuhan tulang (Osteoporosis) 4. Keluhan sakit perut / pencernaan tidak lancar dan Asam Lambung berlebihan. 5. Menambah vitalitas dan daya tahan tubuh. 6. Membantu mengurangi keluhan yang diakibatkan sakit kanker. 7. Memulihkan kondisi tubuh orang yang baru sembuh dari sakit. 8. Memperbaiki kondisi jaringan lemak shg dapat menghaluskan kulit. 9. Meningkatkan daya tahan dan kekebalan tubuh terhadap berbagai penyakit. 10.Keluhan sakit ginjal,seperti Nephbrotic syndrom,infeksi ginjal,aram urat tinggi CARA KONSUMSI : 1. Untuk Terapi Penyembuhan Penyakit : Minum 3-4 kali sehari sebanyak 2 sdm, dengan ukuran gelas belimbing (200ml). Di minum pagi dan malam hari menjelang tidur. Seduh dengan air hangat. 2. Untuk Pencegahan dan menjaga kebugaran Tubuh : Minum 2 kali sehari sebanyak 2 sdm dengan ukuran gelas belimbing. Diminum waktu malam hari menjelang tidur. Seduh dengan air hangat. #SUSUKAMBINGETAWA #SUSUKAMBINGSEMARANG #SUSUKAMBINGETAWABIGOATS #GOMARSSEMARANG #Susukambing PESAN DI SINI 👇👇👇👇👇 ======================= 🇲🇨RUMAH HERBAL NABAWI🇲🇨 *Pusat Herbal Semarang* STORE: Jl.kedungmundu raya no.123 semarang (sebelah JNE PAKET/ ruko pegadaian ps. Kapling) HOTLINE: Admin fast respon =================== Wa/hp: 0856_4187_3044 (m3) Wa/hp: 0813_2850_7044 (simpati) BBM 1:DC77E5E7 BBM 2:D5E26451 BUKA: ==================== senin -sabtu :09.00-21.00 minggu :10.00-18.00 SOSIAL MEDIA: ============== IG:https://www.instagram.com/budiyono_iskandar/ IG:https://www.instagram.com/rumahherbalnabawi_semarang/ FB:https://www.facebook.com/budiyono.iskandar.5 Twitter :https://twitter.com/RHN_semarang/ Twitter :https://twitter.com/budiyono_86/ Google maps:ketik rumah herbal nabawi semarang www.rumahherbalnabawi. com Area Semarang: 🛵 kirim via paket /Go send/Go shop Gojek Luar Semarang: 🛵Kirim via paket JNE /JNT
Susu Maaez, Susu terbaik untuk kulit! Kebaikan Susu Maaez :- ✔ Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain ✔Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur ✔Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit. ✔Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar. ✔Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah. ✔Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. ✔Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. ✔Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. ✔Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi ✔Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu. ✔Mengurangkan masalah keguguran rambut ✔Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu ✔Menaikkan seri kulit wajah yang kusam ✔Meningkatkan kecerdasan minda #SusuMaaez #susumaaezoriginal #susumaaezmurah #susumaaezkuantan #susumaaezjohorbahru #johorean #johorbahru #susukambing #sarangburungwalet
BAJET SAYA RM 100 JE Macammana ye 😩 ADA KE SET IMANNI BAJET BAWAH RM 100? SET TAU BUKAN SINGLE ITEM Haaaaa... Meh sini aina layur kat uolls untuk yang ada bajet ciput tapi nak dapatkan Set ImanniSkinz ni SEMPENA YEAR END SALE (Y.E.S) Yang bermula dari 15 Hingga 30 NOVEMBER 2018 kami faham macam2 bajet nak kena asingkan terutama yang dah berkeluarga dan anak2 nak naik sekolah nanti Jom belek mana yang berkenan dihati tu So dengan bajet RM 100 kebawah pun dah boleh grab juga ye set ImanniSkinz Nanti dok rapat eh bisik mana nak 😉 Atau klik je 👇 📲 www.wasap.my/60147090717 #organicHabbatusSaudaBased #cantiksambilmerawat #sabarituindah #meletop #bvrc #cantikberhijab #usm #uitm #ukm #polisas #sldn #gegarvaganza #bazarpaknil #skincaremalaysia #inshaallahberkesan #bawalborongmurah #shawlborongmurah #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #moodrepublik #susukambing #naelofarhijab #vitamincrosehip #blousemurah #assalamualaikum #selamatmalam #syukuralhamdulillah #semogadimurahkanrezeki
Bismillah Product Knowledge ETTA GOAT MILK Kadar nutrisi dan khasiat susu kambing amatlah istimewa. Komposisi gizinya baik yang berupa protein, energi, maupun lemak, mendekati komposisi ASI. Susu Kambing Etawa adalah Susu kambing yang memiliki kandungan protein terbaik. Kandungan protein yang terkandung dalam susu kambing etawa hampir dapat disetarakan dengan Air Susu Ibu (ASI) dan lebih baik daripada telur. Susu kambing Etta Goat Milk sangat direkomendasikan untuk menambah kesehatan Ibu hamil, bayi hingga usia lanjut. Susu kambing Etta Goat Milk ini sangat bagus untuk ketahanan fisik bayi, sedangkan untuk orang dewasa susu etawa digunakan untuk penyembuhan berbagai penyakit, seperti asma, lever, kencing manis dan menjaga stamina. KEISTIMEWAAN ETTA GOAT MILK : Mempunyai sifat antiseptik alami yang dapat menekan pembiakan bakteri dalam tubuh, karena Flourin yang terkandung kadarnya 10-100 kali lebih besar dari pada susu sapi. Bersifat basa (Alkaline Food) sehingga aman bagi tubuh. Proteinnya lembut dan efek laktasenya ringan, sehingga tidak menyebabkan diare. Lemaknya mempunyai tekstur yang lembut, halus, dan lebih kecil dibandingkan dengan butiran lemak susu sapi atau susu lainya. Bersifat Homogen alami yang mempermudah untuk dicerna, sehingga menekan timbulnya reaksi alergi. Mudah dicerna oleh anak balita sampai orang tua. Kandungan vitamin B-1 lebih tinggi dibanding susu sapi. Baik sekali dikonsumsi anak-anak dan orang lanjut usia yang tidak dapat minum susu sapi karena gangguan pencernaan. Kode : Wilayah 1-2 : Rp 75.000 Isi : 10 sachet #ettagoatmilk #susukambing #HNIProdukHalal #hnihpai Yukk order... For order & join member : Dbakoel soeroboyo wa.me/6287897766076
Kebaikkan susu maaez 👍 . . Apakah fungsi Susu Maaez by Sofieya Beauty? - Susu Maaez membantu menghaluskan dan mencantikkan struktur kulit disamping membantu merawat masalah kulit seperti gatal-gatal, ekzema, psoriasis, kudis dan lain-lain masalah kulit. Ianya juga membantu memperbanyakkan susu badan dan memberikan tenaga. Susu ini juga bagus untuk kecerdasan minda. Adakah ibu mengandung boleh menggunakan produk ini? - Ibu mengandung boleh mengambil susu ini, malah susu ini dapat membantu mengatasi masalah kulit kusam akibat alahan dan juga dapat membekalkan tenaga. Adakah ibu menyusu boleh menggunakan produk ini? - Ibu menyusu juga boleh mengambil susu ini. Khasiatnya dapat dikongsi bersama si manja. Susu Maaez dapat membantu memperbanyakkan dan memekatkan susu badan. Bolehkah di ambil/makan bersama ubat/suplement yang lain? - Boleh, tiada masalah. Sebaiknya dijarakkan waktu pengambilan. Bolehkan susu ini diambil waktu period? - Boleh, tiada masalah. . . . #susumaaez #susukambing #susuuntukkulit #susutanpakolagen
🌼TESTIMONI HAMIL MYMILA🌼 . TTC selama 2 tahun. Alhamdulillah berkat doa & usaha mereka dengan Susu Kambing MyMila, Allah izinkan impian menjadi nyata. . Tahniah 🎉🎉🎉 . #baby #sihat #ihamil #ihamilpremium #ihamilmymila #sayajual #murah #subur #zuriat #ttc #trytoconceive #ikhtiarhamil #setsubur #produk #kesihatan #setsuburwanita #setsubursuamiisteri #pregnant #ibuhamil #wanitahamil #pregnancy #susukambing #susukambingmymila #kurma #madu #delima #produkkesihatan #produkkesuburan
Testimoni susu EGM untuk alergi susu formula sapi 😍😍😍😍😍 Mantapp bgt yaa hni Order yukk 08561443989 Dapatkan harga diskon bagi yg sdh member #egmhpai #egm #susukambingetawa #susukambing #susuformulabayi #sufor #alergi #alergisususapi
Sape kat cini nak kulit sihat cantik ? . Semua nak Kan? Idaman tauuuu Bukan apa. Bila da sihat .tak perlu nak makeup 10inci. Natural gittew 😍 . Tapi bukan semua orang sanggup perabih kuarkan modal untuk kulit Yang sihat Dan cantik. . Tak caya? . . Sis berapa harga susu maez ? Rmxx.xx dear . Krikk krikkk . Seee? Nak lawa tapiiii hang pk la sendiri. Hang ingat depa Yang lawa Tu free Ka? Modal besar tauuu . Nak senang minum ja Susu maaez. Kulit cantik. Khasiat Pon dapat 😘😋 . . Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang! . #nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #maaezwhitecoffee #susumaezselangor #susumaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #pudingmontok #cikgucikgi #susukecantikan #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #herv #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaezbrunei #susukambing #sususedap #susumaezklang #uitm #bcteammas #teammasryana
To all preggy mom. . . #susumaaezeeadystok #codklang . . Susu Maaez merupakan produk yang fokus untuk merawat dan mencantikkan kulit. Bagi sesiapa yang ada masalah kulit seperti kulit kering dan kasar, bersisik, gatal-gatal dan ekzema, disyorkan consume Susu Maaez ni. InsyaAllah kulit awak akan jadi lembut, halus, gebu dan bebas dari masalah kulit!. . Susu ini juga sangat bagus untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan seluruh isi keluarga sebab bahan kandungan Susu Maaez terdiri daripada makanan sunah sahaja seperti kismis, madu, kurma, habbatussauda, biji aprikot, sarang burung walit dan susu kambing (susu terbaik di dunia selepas susu ibu). . Okay dah tak sabar nak order? Meh Meh wassep kak mas lekas 011 55302595 . #teammasryana #kusam #parut #nakputih #ubatparut #ubatputih #putihgebu #kulitputih #jomflawless #jomcantik #kulitcantik #nakflawless #mukaglowing #nakputihmalaysia #nakcantik #susuuntukezkema #milkbooster #sofieyabeauty #sofieyabeautyhq #susuuntukkulitkering #susuhilangparut #susuuntukudis #susukambing #sususedap #susumaaez #bconfident #bconfidentadvance #cikgusekolah
Awak ada masalah kulit? Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!. . Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ". . Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je. . Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, tia serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa. . Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja. . . #susumaaezklang #susumaaezreadystock #susumaaezcodklang #teammasryana #kusam #nakputih #ubatparut #princessbvrc #putihgebu #kulitputih #jomflawless #jomcantik #kulitcantik #nakflawless #mukaglowing #nakputihmalaysia #nakcantik #susuuntukezkema #SusuAnnurCoklat #sofieyabeauty #sofieyabeautyhq #susuuntukkulitkering #susuhilangparut #susuuntukulitcantik #susukambing #sususedap #susumaaez #bconfident #bconfidentadvance #cikgusekolah
Happy weekend peeps ❤ jgn lupa consume sahi sarang burung + krasa susu kambing untuk kelihatan muda,bermaya,cantik dan sihat😍xlupa juga cuci muka dgn sahi soap yg mengandungi sarang burung dan yam. . Whatsapp 0199837685 . #sahilovers #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #flawlessskin #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #teamsahiradhiah #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka
Nak cantik cerah. Mai la cube maaez white coffee. Bab ease memang tak mengecewakan tau. Don worry . Silap ribulan. 2 sachet sehari pon xcukup😂🤣😋😋 . Sedapppp uuuiiii . . Okay dah tak sabar nak order? Meh whatsapp kami 01155302595 . #jusprimadona #susumaaez #susukambing #susuuntukkulitcantik #susumaezori #uitmshahalam #uitmskudai #uitmmachang #uitmdihatiku #usm #uitmsegamat #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitm #susumaezbrunei #uitmterengganu #uitmpermatangpauh #uitmskudai #uitmjengka #uitmjasin #uitmmelaka #usmc #upm #um #upsi #teammasryana #princessbvrc
3 perisa pilihan untuk kekal awet muda. Kulit CANTIK Rugi la Yang Belum teraiiii . Mai pilih ikut tekak. Serious sedap Sis memang pantang nampak Susu ni. Pantang nampak nak bancuh😂 . Sekali teguk licing👍😋 . . Nak kulit CANTIK sihat natural gittew. Palau mekap ape pon senang je. Takyah tebal tebal. . Yang ade masalah kulit ni memang Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!. . Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ". . Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je. . Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, kak mas serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa. . Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja. . . Memang sesuai sebagai minuman kegemaran seisi keluarga. Tmbahan rsanya yg sedap lemak berkrim..hehee😍😍 . . . Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang! . #nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #susumaezsale #susumaezselangor #susumaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #pudingmontok #cikgucikgi #susukecantikan #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #herv #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaezbrunei #susukambing #sususedap #susu #uitm #bcteammas #teammasryana
Lawa Kan customer ni. mekaseh setiA dengan Susu maaez. . Mommies pantang ais? Jangan risau boleh diminum panas jugak tau😋😋 . . Nak kulit CANTIK sihat natural gittew. Palau mekap ape pon senang je. Takyah tebal tebal. . Yang ade masalah kulit ni memang Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!. . Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ". . Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je. . Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, kak mas serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa. . Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja. . . Memang sesuai sebagai minuman kegemaran seisi keluarga. Tmbahan rsanya yg sedap lemak berkrim..hehee😍😍 . . . Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang! . #nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #susumaezselangor #susumaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #pudingmontok #cikgucikgi #susukecantikan #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #herv #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaezbrunei #susukambing #sususedap #susu #uitm #bcteammas #teammasryana #susumaaezklang
#Repost @hasanah_kosmetik (@get_repost ) ・・・ Original Ready rasa original dan rasa coklat 1 box isi 10 sachet@20gr Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya? Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213) Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun. Manfaat Susu kambing Etawa - Membantu melancarkan sistem pencernaan - Membantu mengobati alergi pada kulit - Menambah stamina dan daya tahan tubuh - Dapat mencegah kerapuhan pada tulang - Melembutkan dan melembabkan kulit. - Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker) - Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma - Baik untuk ibu hamil dan menyusui - dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal. - penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh. Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol. Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. #susukambingetawa #susukambingetawamurah #susukambingetawaprovit #susukambingetawaorganik #susukambing #skygoat #skygoatoriginal #skygoatcoklat #skygoats #skygoatpropolis #skygoatmurah #noseup
Kelebihan SAHI Produk Tablet Sarang Burung . 📌Membantu merawat masalah jerawat dan jeragat 📌Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah 📌Memutih, Menghaluskan, Melembapkan dan Melicinkan kulit wajah 📌Memperbaiki tekstur kulit 📌Agen semulajadi pencerahan dan pemutihan 📌Berfungsi sebagai detox dengan melancarkan sistem penghadamanKaya dengan makanan sunnah 📌Membantu melancarkan sistem haid yang tidak teratur dan senggugut 📌Membantu memulihkan rekahan di tapak kaki 📌Dapat menghilangkan ruam-ruam di badan . *****Ws 0139127051***** VISIT IG : @sahi_umi93 . #sahisarangburung #krasasusukambing #sahisoap #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka
"KERJA KERAS MENGALAHKAN BAKAT, KETIKA BAKAT TIDAK BEKERJA KERAS...😎😎 #SusuKambing #KambingSanen #KambingSapera
Alhamdulillah 15 kotak masuk rekapan maning, semoga cocok order di lapak kami @etawa_indonesia. Thanks kak😉 BUDAYAKAN HIDUP SEHAT. SUSU SERBUK ETAWA BISA MENCEGAH BAHKAN MENGOBATI BANYAK PENYAKIT👈 . . . 👉KESEHATAN ANDA LEBIH BERHARGA DARI PADA KEKAYAAN ANDA, YUK PENUHI NUTRISI TUBUH ANDA👈 . . . Follow yuk... @etawa_indonesia Follow yuk... @etawa_indonesia . . SUSU Kambing Etawa Organik sangat baik diminum bagi anda yªήğ mengalami sakit ₰í bawah ini: -- Asma -- TBC -- Bronkitis -- Infeksi Paru-Paru -- Anemia -- Menguatkan Tulang, Gigi -- Rematik -- mencegah Osteoporosis -- sakit perut/asam lambung berlebihan -- Nambah Vitalitas tidak mudah capek -- mengurangi keluhan sakit kanker -- memulihkan kondisi tubuh -- menghaluskan kulit -- kebal terhadap penyakit -- Asam urat Tinggi -- Infeksi Ginjal -- keluhan sakit GINJAL seperti Nephbrotic Syndrom Harga √ Jawa & Bali || Rp. 25.000,~ Luar Jawa || Rp. 35.000,~ . . AGEN & GROSIR SILAHKAN MERAPAT, ADA HARGA KHUSUS🙏🏼 . . . LUAR JAWA FREE ONGKIR (MINIMAL 100 KOTAK) . . . Klik link : https://yuanetawa2305.blogspot.com FB || Bang Yuan Etawa FP || Distributor Susu Etawa IG || @etawa_indonesia PIN || YU4N23 Fast Respon pemesanan : Klik kesini 👉 http://bit.ly/bangyuanetawa Alamat Resmi : Dusun Kerjo Desa Mojorejo Kec. Kebonsari Kab. Madiun (Belakang Pon-Pes Babussalam Putra) . . . Sangat baik ₰í minum mulai dari BALITA sampai LANSIA. Kemasan 200gr/box Pemesanan Susu Kambing Bubuk: CALL/ SMS / WA /LINE : 085607908446 #distributorsusuetawa #distributorsusukambingetawa #distributorresmisusuetawa #distributorsusugomars #susubayialergi #susuetawamurni #susukambingmurah #salsamelk #susuetawa #pusatsusuetawa #susukambingetawabubuk #susuetawamurni #susukambing
Alhamdulillah masuk rekapan maning, pelanggan baru, semoga cocok order di lapak kami @etawa_indonesia. Thanks kak😉 BUDAYAKAN HIDUP SEHAT. SUSU SERBUK ETAWA BISA MENCEGAH BAHKAN MENGOBATI BANYAK PENYAKIT👈 . . . 👉KESEHATAN ANDA LEBIH BERHARGA DARI PADA KEKAYAAN ANDA, YUK PENUHI NUTRISI TUBUH ANDA👈 . . . Follow yuk... @etawa_indonesia Follow yuk... @etawa_indonesia . . SUSU Kambing Etawa Organik sangat baik diminum bagi anda yªήğ mengalami sakit ₰í bawah ini: -- Asma -- TBC -- Bronkitis -- Infeksi Paru-Paru -- Anemia -- Menguatkan Tulang, Gigi -- Rematik -- mencegah Osteoporosis -- sakit perut/asam lambung berlebihan -- Nambah Vitalitas tidak mudah capek -- mengurangi keluhan sakit kanker -- memulihkan kondisi tubuh -- menghaluskan kulit -- kebal terhadap penyakit -- Asam urat Tinggi -- Infeksi Ginjal -- keluhan sakit GINJAL seperti Nephbrotic Syndrom Harga √ Jawa & Bali || Rp. 25.000,~ Luar Jawa || Rp. 35.000,~ . . AGEN & GROSIR SILAHKAN MERAPAT, ADA HARGA KHUSUS🙏🏼 . . . LUAR JAWA FREE ONGKIR (MINIMAL 100 KOTAK) . . . Klik link : https://yuanetawa2305.blogspot.com FB || Bang Yuan Etawa FP || Distributor Susu Etawa IG || @etawa_indonesia PIN || YU4N23 Fast Respon pemesanan : Klik kesini 👉 http://bit.ly/bangyuanetawa Alamat Resmi : Dusun Kerjo Desa Mojorejo Kec. Kebonsari Kab. Madiun (Belakang Pon-Pes Babussalam Putra) . . . Sangat baik ₰í minum mulai dari BALITA sampai LANSIA. Kemasan 200gr/box Pemesanan Susu Kambing Bubuk: CALL/ SMS / WA /LINE : 085607908446 #distributorsusuetawa #distributorsusukambingetawa #distributorresmisusuetawa #distributorsusugomars #susubayialergi #susuetawamurni #susukambingmurah #salsamelk #susuetawa #pusatsusuetawa #susukambingetawabubuk #susuetawamurni #susukambing
SAHI Tablet Sarang Burung Pertama di Malaysia . Korang tau x Sahi merupakan satu produk tablet kunyahan yang berasaskan Sarang Burung dan Aloe Vera yang berperisa laici pertama di Malaysia . Tak perlu risau rasa kelat atau pahit sebab Sahi diperkenalkan dengan perisa Laici yang sweet manis-manis buah tau,just hisap @ kunyah shj . Bukan itu saja Sahi juga mengandungi bahan-bahan makanan sunnah seperti kurma, kismis, buah tin dan madu . Dalam masa yang sama ia masih mengekalkan khasiat-khasiat Sarang Burung untuk kecantikan dan kesihatan dalaman . Sesuai bg ibu mengandung 4 bulan ke atas Girls yg selalu senggugut time period Lelaki pn bole consume sahi bukan wanita je Remaja seawal 13 tahun dh bole ambil sahi Ibu menyusu,berpantang pn sangat sesuai Yg ada cyst n fibroid bole amalkan sahi sbb xde collagen ok WHATSAPP******* 0139127051***** for more details . Bole lawat ig @sahi_umi93 #sahisarangburung #krasasusukambing #sahisoap #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka
#Repost @cosmeticjakartas (@get_repost ) ・・・ L Rp19.000 / BOX #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #jualsusukambingetawa #naturgo #skygoatcoklat #skygoats #skygoatpropolis #skygoatoriginal #skygoatmurah #susukambingmurah #susukambing #skygoatjakarta #jualskygoatmurah #jualskygoat Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat) . . Original . . 1 box isi 10 sachet@20gr . Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya? Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213) Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun. . . Manfaat : Membantu melancarkan sistem pencernaan - Membantu mengobati alergi pada kulit - Menambah stamina dan daya tahan tubuh - Dapat mencegah kerapuhan pada tulang - Melembutkan dan melembabkan kulit. - Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker) - Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma - Baik untuk ibu hamil dan menyusui - dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal. - penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh. . . Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol. . . Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. . . . . .
Susu Maaez sesuai juga untuk ibu mengandung. Selamat di ambil oleh ibu mengandung. Rasa susu yang sedap dan juga bnyak manfaat kepada ibu serta memberi tenaga berpanjangan kepada ibu hamil . Yang tak boleh mnum susu,jangan risau yea.kami ada kelurakan yang perisa coklat dan strawberi jugak tauu. Selamat mencuba . Nak order? Cepat whatsapp ke 0173228734 sekarang . #susumaaez #susukambing #putihgebu #jerawat #jeragat #sofieyabeautyhq #kulitcantik #pigmentasi #terapiinstagram #muamalaysia #maaezcoffee #maaezwhitecoffee #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #belleza #foundation #serum #kulitcerah #kulitputih
#Repost @hasanah_herball (@get_repost ) ・・・ #naturgo #madudiet Susu Kambing Etawa dengan Jahe Merah Susu Kambing Etawa AMH HARGA PER SASHET 1 BOX isi 10 Sashet Susu Kambing Etawa plus Jahe Merah hadir dalam bentuk sachet yang sangat praktis untuk memudahkan kita memenuhi nutrisi tubuh kapan dan dimanapun. Susu Kambing Etawa plus Jahe Merah memiliki beberapa manfaat untuk kesehatan tubuh, diantaranya ; - Kaya nutrisi dan baik untuk kesehatan tubuh. - Kaya vitamin B, membantu metabolisme tubuh menghasilkan energi. - Sumber kalsium, membantu meredakan rematik dan mencegah osteoporosis. - Mengandung jahe merah, menghangatkan dan menjaga daya tahan tubuh. - Cocok dikonsumsi bagi sekeluarga, juga bagi yang alergi susu sapi. Aturan konsumsi Susu Kambing Etawa plus Jahe Merah: 2 3 kali sehari untuk mendapatkan manfaat terbaik dari Susu Kambing Etawa plus Jahe Merah. Susu Kambing Etawa plus Jahe Merah AMH Produksi : PT.Anugerah Persada Alam Isi/berat : @24Gram /sachet . . #susukambingetawacairmurni #susukambingasli #susukambingoriginal #susukambingrrayyan #jualsusukambingetawa #susukambingorganik #susukambingetawamurah #susukambingcoklat #susukambingkurmamadumurah #susukambingmymila #susukambingkurmamaduplatinum #susukambingmimy #susukambingetawaasli #susukambingetawabubuk #susukambingmurah #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingkurma #susukambingetawa #susukambingetawamurni
#Repost @hasanah_herball (@get_repost ) ・・・ #Repost @hasanah_herball (@get_repost ) ・・・ #Repost @hasanah_herball (@get_repost ) ・・・ susu kambing gomars Susu kambing gomars bubuk organik kaya vit. A, B Mineral, Protein, Berbagai enzim & fluorine Isi : 200 gr #gomars #gomarssusu #susukambinggomars #susukambing #susukambinggmp #susukambinggmpori #gomarssusukambing #naturgo #madudiet
Mahukah ibu mencuba R-Rayyan untuk: 1. Bantu Atasi Sembelit Anak 2. Memastikan berat badan anak sesuai. 3. Tambah susu ibu dengan harga mampu. 4. Mendapatkan #susukambing yang mengikut spesifikasi keperluan nutrisi anak berdasarkan garis panduan KKM.
#Repost @naturalherbalandbeauty (@get_repost ) ・・・ Rp19.000 / BOX #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #skygoatvanilla #sususkygoat #jualsusukambingetawa #naturgo #skygoatcoklat #skygoats #skygoatpropolis #skygoatoriginal #skygoatmurah #susukambingmurah #susukambing #skygoatjakarta #jualskygoatmurah #jualskygoat Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat) . . Original . . 1 box isi 10 sachet@20gr . Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya? Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213) Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun. . . Manfaat : Membantu melancarkan sistem pencernaan - Membantu mengobati alergi pada kulit - Menambah stamina dan daya tahan tubuh - Dapat mencegah kerapuhan pada tulang - Melembutkan dan melembabkan kulit. - Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker) - Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma - Baik untuk ibu hamil dan menyusui - dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal. - penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh. . . Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol. . . Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. . .
1) Sahi tablet SARANG BURUNG 2) Krasa SUSU KAMBING & SARANG BURUNG 3) Soap SARANG BURUNG & BENGKUANG (YAM) 📌Kenapa SAHI SOAP berbeza dengan sabun muka yang lain?? . Ini kerana hanya mengandungi SARANG BURUNG dan Bengkuang (yam) - bermakna kandungan sarang burung adalah tinggi untuk setiap bar . 👍 Kulit tidak kering lepas guna.. 👍 Tiada kolagen tambahan 👍 Membersihkan liang pori-pori.. 👍 Menghaluskan kulit wajah 👍 Membersihkan kulit dari kotoran selepas seharian di luar rumah 👍 Memperbaiki struktur kulit . 📌KRASA Gabungan SARANG BURUNG & SUSU KAMBING 😍😍serta tambahan kurma, madu, kismis, buah tin, habbatusauda, badam, tomato dan beberapa makanan terbaik dunia🌸 . Dirumus khas berperisa vanilla.. bau dan rasa yang sedap👍 . 👍 Hanya mengandungi SARANG . 📌SAHI sesuai untuk semua golongan, manfaatnya bukan untuk kulit semata-mata, malah banyak khasiat untuk badan, rambut kita☺️ . Ingat SAHI, ingat SARANG BURUNG ❤️ dirumuskan khas tanpa kolagen . SAHI KEEPS YOU HEALTHY & FLAWLESS . sarang burung pertama dalam bentuk tablet di Malaysia . Whatsapp 📞📲▪▪▪0139127051▪▪▪ . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #jerawat #jeragat #gebu #teamsahi #sahisoap
"Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbbb 😭 . Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻 . . BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . RM60 Ready stock COD charge ekot tempat . Click link biru dekat bio utk whatsapp 📲/ +60168000417 . . #boosterwhitening #serummurah #boosterwhiteningpremium #tatiskincare #kurungmoden #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #kurungmodenmurah #kebayamurah #whiteningbooster #beautysecret #dewyglow #collagen #kawaicollagen #pinklady #jamutunteja #vitaminc #diamondgoldskincare #bajuraya2018 #handbagmurahmalaysia #panamachallenge #ramenchallenge #kekechallenge #kikichallenge #lofarbag #lofarbagbysometime #safieyilias #susukambing #susukambingkurmamadu
"Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbbb 😭 . Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻 . . BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . RM60 Ready stock COD charge ekot tempat . Click link biru dekat bio utk whatsapp 📲/ +60168000417 . . #boosterwhitening #serummurah #boosterwhiteningpremium #tatiskincare #kurungmoden #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #kurungmodenmurah #kebayamurah #whiteningbooster #beautysecret #dewyglow #collagen #kawaicollagen #pinklady #jamutunteja #vitaminc #diamondgoldskincare #bajuraya2018 #handbagmurahmalaysia #panamachallenge #ramenchallenge #kekechallenge #kikichallenge #lofarbag #lofarbagbysometime #safieyilias #susukambing #susukambingkurmamadu
Bar Soap SARANG BURUNG pertama diMalaysia🥰 Antara khasiat SAHI Birdnest's Soap . . 🌹Sesuai untuk semua golongan 🌹Kulit tidak berasa tegang dan kering selepas digunakan. 🌹 Wangi 🌹 Lulus KKM.. 🌹Lebih 50% kandungan SARANG BURUNG. 🌹 Mengandungi SARANG BURUNG dan Bengkuang.. 🌹 Untuk mengekalkan kelembapan kulit 🌹 Membersihkan pori-pori 🌹 Menghaluskan kulit wajah 🌹 Memudarkan jeragat dan kulit kusam. 🌹 Menghilangkan jerawat dan bekas jerawat . . Nak tau banyak lagi khasiat SAHI SOAP.. Boleh hubungi #teamsahi .. hanya RM45 sahaja ❤ . . #agentsahipenang #teamsahizye #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #pencucimuka
🌼﷽ 🌼 . Mommy to be nak try Umaima, Umaima memang recommended untuk ibu yang sedang hamil. In sha Allah akan memberi 1001 kebaikkan Untuk si ibu dan baby dalam perut. . Terima kasih Kak Suhaila, Nervous kita kena COD dalam balai polis, So minta adik Ca yg COD. HAHAHA. Ok tipu, kita tak free tu minta tolong adik. . Semoga bermanfaat & Selamat berUMAIMA~ Jom dapatkan susu kambing Umaima sekarang! — Susu Kambing Umaima by @abby_abadi112 🥛 🌸Umaima Kids (RM45.90) 🌸Umaima Nutri C Plus (RM79.90) — Whatsapp ja kita, 013-7596066 (Click link di bio profile) COD boleh, Pos pun boleh 😘 — COD: 🚙All area JB 🚙Kempas 🚙Setia Tropika 🚙Skudai Takda list dalam COD? Whatsapp ja.Kita cuba bincang sampai jadi😘 . 📮Postage: Seluruh Malaysia❣️❣️ . #umaima #umaimajb #umaimajohor #umaimaskudai #agenumaimajb #agentumaimajb #umaimajohorbaru #umaimajohorbahru #susukambingumaima #sayaminumsayajual #umaimakids #umaimanutricplus #codjb #codjbarea #johorbaru #johorbahru #joho #jb #sayajual #susukambing #milkbooster #bazaronline #goatmilk
. Taukan daun bidara yg lagi hits itu Salah satu tanaman yg berada di surga yg disebutkan dalam AlQuran surat Al Waqiah . Ternyata banyak manfaatnya untuk kecantikan lho dan Fabil Skin mengolahnya jadi bahan kecantikan terbaik . Ini manfaat daun bidara ~ melindungi kulit dari sinar matahari ~ mengurangi jerawat ~ mempercepat penyembuhan luka ~ meremajakan kulit ~ bisa menghalau jin yg mau nempel di badanmu subhanallah . #Fabilskinherbal #jeniskulit #tipskecantikan #cantik #kulitsehat #habbatussauda #fabilfreshherbal #fabilskincare #sunnahherbal #madu #daunbidara #madu #zaitun #mentimun #fenugreek #susukambing #anggur #kosmetikherbal #glowing #herbal #kosmetikindonesia #perawatanmuka #facialwash #kosmetikhalal #halal #kosmetikaman #kosmetikalami #kosmetikislami #essense #toner #serumwajah
Korang nak tahu? . Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 7 hari ! . Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍 . Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan? . But don’t worry lah, Calla Beautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa kurang 7 hari ok?💃 . Korang nak ana bantu? . Jangan malu jangan segan, Terus whatsapp atau DM👻 . #susumaaez #susukambing #putihgebu #jerawat #jeragat #sofieyabeautyhq #kulitcantik #pigmentasi #terapiinstagram #muamalaysia #maaezcoffee #maaezwhitecoffee #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #belleza #foundation #serum #maaez #callabeautskinhq #callabeautskinofficial #callabeautskin #kulitcerah #kulitputih
MUNIFHIJJAZ....MUNIFHIJJAZ....MUNIFHIJJAZ Hantaran kawin hari ini...bila Coklat Kurma Tiramisu bersatu dgn Better Honey Stick. Serasi dua sejoli ni Berminat utk jadi ejen?? Hubungi kami di talian: Hp: 0122832267 Ig: munif_cellmaxx_bangi_selangor www.wasap.my/60122832267 www.wasap.my/60122832267 www.wasap.my/60122832267 #munifhijjaz #almanna #RTD #goyangsejuk #stokisdiperlukan #bettercafearabicgumfroz #munifcoco #arabicgum #kopipalingsedap #rtd #kopibarliubitbitarabicgumgulaperang #pendapatantambahan #pendapatansampingan #janaincome #cocosedap #cocoviral #cocoarabicgum #bangi #selangor #putrajaya #madu #mandianbidara #almannadelima #delima #madustick #susukambing
Apakah kesehatan merupakan kebutuhan primer anda? Kalau iya,maka sdh semestinya anda jaga,cara menjaga nya yaitu dgn pola makan yg seimbang, istirahat yg cukup, olahraga yang teratur,minum air putih yang cukup ditambah dgn minum susu kambing Merapi. Informasi dan pemesanan: TELP/SMS/WA:085327888759 #susukambingetawa #susukambing #susukambingmurah #susukambingcoklat #susukambingettawa #susukambingbubuk #susukambingvanilla #susukambingstrawberry #susukambingmagelang #susukambingmerapi
Sakit lelah dapat berkurang dengan minum susu rizqi. . Kebaikan demi kebaikan kami terima dari testimonial pelanggan. . Ternyata #susurizqimamadil bukan biasa2. . #mamadilsriaman #mamadilsarawak #mamadilborneo #susurizqimamadilsarawak #eczema #asthma #skinproblems #susukambing #vanilla #chocolate #strawberry #milk #healthydrink
Lokasi COD hari ni Bandar Fajar Tawau Pembelian Lazz Asli 2 kotak Free cod..klik bio utk selit order ya gaiss.... #susukambinglazz #lazzasli #susukambing
[BAHAN2 YANG TERKANDUNG DI DALAM MINUMAN MEMOREEN CHOCO MALT] . . Jom kenali bahan2 yang terkandung dalam Memoreen Choco Malt😉😊 . .
📌BARU MINUM 1X, SEMBELIT ANAK DAH SETTLE❤ Jom dapatkan Susu Kambing MemoreenChoco Malt yang diformulasi dengan makanan terbaik dunia dan mampu memberi manfaat utk kanak2 dan golongan dewasa. . . Specialnya MemoreenChocoMalt berbanding jenama lain dlm pasaran kerana MemoreenChoco susu kambing pertama di Malaysia yg Bersifat ALKALI mengandungi lebih dari 84 Mineral yang diperlukan oleh tubuh badan dan juga boleh atasi masalah sembelit dan badan bertoksin. . MEMOREEN CHOCO susu kambing Alkali yg pertama di Malaysia yg mengandungi sejenis PREBIOTIK yang MEMBANTU merawat sembelit. . MEMOREEN CHOCO mengandungi PROBIOTIK yang dapat membantu meningkatkan imuniti anak anda dan meredakan batuk, kahak dan selsema dengan cepat. . MEMOREEN CHOCO mengandungi 10 bahan berkhasiat dan salah 1 darinya membantu menyelesaikan masalah sembelit dan penghadaman . . MEMOREEN CHOCO mengandungi DHA , ARA , bacopa, gingko, kismis , kurma membantu meningkatkan IQ anak anda selaras dengan tagline kami "SUPERFOOD MEMOREEN, KIDS IMMUNE BOOSTER". . MEMOREEN CHOCO mengandungi Garam Mineral, Vitamin C, magnesium, zat besi, Vit k, folat dan Robolflavin yg baik utk sistem saraf, otot dan imun sistem. LAGI BEST ! MEMOREEN CHOCO mempunyai rasa koko yang lain dari minum koko yang lain dipasaran. . Anda tak perlu RISAU sebab MemoreenChoco Sesuai seisi keluarga. . Nak jadi agen kami? Anda akan diguide dalam close group .. Atau nak jadi pelanggan kami ? . SATU KOTAK RM47 SAHAJA/25 GRAM/SACHET Berdaftar dgn KKM (No.KKM 240418/04/176 ) Rasa Coklat yg Mewah, Sedap . DM Or WASAP SEKARANG🏻 016 9076767 016 9076767 016 9076767
Buat kalian yang ga doyan susu, bisa coba olahan lain dari susu kambing etawa. -ES LILIN SUKA- Ada banyak varian rasanya . Manfaat Susu Kambing Ettawa : 1. Sangat baik untuk sistem pencernaan dan tubuh. 2. Sebagai alternatif terapi pengobatan gangguan pernafasan 3. Sebagai pelengkap asupan nutrisi dan gizi 4. Menjaga kesehatan tulang dan gigi serta mencegah osteoporosis 5. Manfaat susu kambing etawa bagi ibu hamil dan menyusui 6. Mengobati asma dan TBC. 7. Mengatasi tulang keropos 8. Menormalkan gula darah (diabetes) 9. Mencegah wajah berminyak 10. Mengobati asam lambung . Rp 2.000 . Mau pesan atau konsultasi? Hubungi 081392134250. Kami juga hadir di Shopee : amanah_mulya #susukambing #susukambingetawa #susububuk #susucair #susukambingenak #susukambingmurah #susukambingsragen #susukambingsolo #umkmsragen #sragen #solo #karanganyar #exploresragen #sehat
Mau sehat tanpa minum obat? Yuk minum susu kambing ettawa 'Go Goat'!! . Manfaat Susu Kambing Ettawa : 1. Sangat baik untuk sistem pencernaan dan tubuh. 2. Sebagai alternatif terapi pengobatan gangguan pernafasan 3. Sebagai pelengkap asupan nutrisi dan gizi 4. Menjaga kesehatan tulang dan gigi serta mencegah osteoporosis 5. Manfaat susu kambing etawa bagi ibu hamil dan menyusui 6. Mengobati asma dan TBC. 7. Mengatasi tulang keropos 8. Menormalkan gula darah (diabetes) 9. Mencegah wajah berminyak 10. Mengobati asam lambung 11. dsb. . . Sedia dalam bentuk susu murni dan susu bubuk. . Rp. 25.000,- Mau pesan atau konsultasi? Hubungi 081392134250. Kami juga hadir di Shopee : amanah_mulya #susukambing #susukambingetawa #susububuk #susucair #susukambingenak #susukambingmurah #susukambingsragen #susukambingsolo #umkmsragen #sragen #solo #karanganyar #exploresragen #sehat
next page →