#swissroll

110,599 posts

Loading...
Live stock update in KK CITY : 10 Onde Onde Rolls 15 Terang Bulan Rolls 15 Tiramisu #crycrysedap #crycrysedapKK #kk #kkcity #fromtawautotheworld #crycrysedapmonsters #swissrollcake #swissroll #ondeondecake #ondeondeswissroll
Matcha green tea Swiss roll and matcha green tea cheesecake.
Savory or sweet ???? Lunch @ripedeli @goodsideakl ☀️ Fresh pesto pasta salad, sweet mushroom tart and that swiss roll, definitely sings summer on a plate, strawberry, blueberry, raspberry, cherry, peach and passionfruit cream. My, oh mine!! #weekend #lunch #freshfood #freshfruit #eatseasonal #salad #tart #dessert #swissroll #ripedeli #goodsideakl #smalefarms #aucklandcity #newzealandeats #aucklandeats #northshoreeats #eateateatauckland
Merry Christmas and A Happy New Year to you🎅🤶 Since none of my family member is a fan of ganache of frosted cream, I came up with my own version of "naked" Christmas Yule Log Cake instead of the traditional ones🎄⛄☃️ This time around, I purposely left some bits and pieces of chocolate and Matcha in between batter for a more rustic tree-log look😜 😝😛 #christmascake #christmascakes #christmasbakes #cakes #cake #homebaking #hurricaneswissroll #swissroll #rollcake #spongecake
- Kuacii reboo rasa lebih enak dan gurih, tersedia rasa original dan milk .. Mormal 17.000 Promo 15.000 Ambil banyak ada diskon lagii dong... 🤗🤗🤗 - Tango coklat 10.000 - Bolu Swiss Roll yang lembut tersedia rasa coklat, strawberry dan Pandan 1 pack isi 20 pcs Normal 25.000 promo 20.000 🤗🤗 . . . . . #kuaci #kuacirebo #milk #original #tango #rollcake #bolu #swissroll
Good ‘ol fashion strawberry n cream sponge - swissroll with a twist #fresh #cream ##sweetness #dessert #swissroll #strawberry #strawberrycake #happy50thmonica @mo_ni_ca_saa ❤️
📣📣📣Peach with mango yogurt swiss roll 🍑🍰😋. #swissroll #peach #mangoyogurt #rollcake #smith_cake #labuan #malaysia
It's been a busy busy week!😳 Thanks everyone for the overwhelming support and feedback! We will continue on to work hard and improve ourselves further! 😘 Meanwhile, stay tuned to both our FB page and Instagram for more updates! 😉 💜💋💜💋 @yengs_home_bakery . . . #yengshomebakery #customerorder #thanksfororder #homemade #swissroll #patternedswissroll #yulelogcake
Christmas fika 🎅🏼🕯❤️ #gingerbread #swissroll #saffronbuns
#デザート 🍰 😃😊🙃 💟 「スイスロール」❄️ #クリーム #イチゴ 🍓 #コーヒー #dessert 🍰 #swissroll #strawberry #whippedcream #lowsugar #coffee ☕️ #delicious #美味しかった 😍😋✨🎶😆👏🏻
Ankette, yaklaşık olarak beş bin kişi tarif istemiş, ikiyüz küsür de böğürtlen 🍇 isteyen var 😊 Tarif onlar için de geliyor. Öncesinde birkaç da püf noktası; *Tarifte kek unu kullanılmış, bunun açılımı şu; nişasta ilave edilmiş un, unu hafifletmek adına. Bizde bu şekilde un olmadığı için, kendimiz yapacağız. *Tepsi ölçüsüne sadık kalın. *Ölçülerde gramajlar küsuratlı, yukarıya tamamlamayın lütfen. . . ✔Daha detaylı ve rahat okumak isterseniz, bloğumda tarif yayında. Profilimden, 'neomutfak.com' adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.✔ . . Malzemeler ODA ISISINDA OLACAK 8 kişilik 28 cm x 35 cm boyutlarında dikdörtgen tepsi 4 adet orta boy yumurta 33 gram sıvı yağ 40 gram süt 63 gram un 4 gram nişasta 1 tatlı kaşığı vanilya 80 gram pudra şekeri Arasına sürmek için marmelat Yapılışı Tepsiyi çok az tereyağı ile yağlayıp, kenarlarına da gelecek şekilde pişirme kağıdı serin. Fırını 180C’de ısıtmaya başlayın. Yumurta aklarını, sarısından -kesinlikle karıştırmadan- ayırın. Un, nişasta ve vanilyayı, tel elek ile 4-5 kez eleyin (kek unu elde etmek için) Sarıları, yağı, sütü, cam kasede, tel çırpıcı ile karıştırın. Ardından unu ekleyip, un parçaları kaybolana kadar karıştırın. Akları cam kasede, köpürene kadar çırpmaya başlayın, köpürme başladığında, azar azar pudra şekerini ilave edip, sert, parlak bir hal alana kadar, aynı yönde çırpın. Akları, hamura, 3 seferde alttan üste doğru katlayarak, silikon spatula ile karıştırın. Homojen bir karışım olduğunda tepsiye eşit kalınlıkta olacak şekilde yaydırın. Tepsiyi 2-3 kez hafifçe, 1 cm yükseklikten bırakarak vurdurun Fırına koyup, 13-15 dk arası pişirin. Fırın performansları farklı olduğu için pişirme süresinde hamuru gözlemleyin. Çok fazla kızarmaması gerekiyor. Hazır olduğunda, fırından çıkarın, tepsiyi tezgah üzerinde 2-3 kez hafifçe vurun. Kağıdın kenarlarından tutarak, mutfak bezinin veya pişirme kağıdının üzerine ters çevirin. Kekin tabanındaki kağıdı dikkatlice çıkartıp, serdiğiniz bez yada kağıtla birlikte rulo yapın ve oda ısısında soğutun. Soğuyan hamuru dikkatlice açın, marmeladı sürüp yeniden rulo yapın. Üzerine pudra şekeri serperek servis edebilirsiniz. Tarif kaynağı #dingoozatfood #swissroll #swissrollcake
Day 2 of the 12 Recipes of Christmas!🎄🍞🥄 Naturally sweet, light, flavourful & distinctively festive our Cranberry Soda Bread🍞 is a mouth watering delight for the jolly season! #12RecipesOfChristmas #ConnachtGold #TheBakersChoice 👨‍🍳 . . . . #Treat #Treats #Bake #Baking #cake #bread #swissroll #butter #dairy #Connachtgold #coffee #tasty #taste #wkd #weekend #Friday #Festive #sweets #sweet #instafood #dessert #christmas #fridayfeeling #candy
🎄Tutto ciò che voglio per Natale è ... Dolcezza! 🍪🍰🎁 🎄All I want for Christmas is... Sweetness! 🍪🍰🎁 Biscotti Natalizi, Torte Mousse e Tronchetti #christmas #natale #nöel #bakery #bakeryhouse #cookies #mousse #swissroll
Tiramisu & Caramel with Walnut Swiss Roll !!!
Don’t miss out on these easy peasy Swiss rolls, if you follow all my instructions which you can find in my Christmas book celebrating Christmas “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” εκδόσεις Πατάκη P. 46 you’ll end up impressing everybody including yourself #celebratingchristmas #swissroll #raspberry #chantilly #delicious #recipe #annamariabarouh #recipefrommybook #χριστουγενναστοσπιτι #fantastic #homemade #sweets
For at least the last two weeks I've been dyin for jam roly poly thanks to Harry Redknapp 🐊🙈 tonight I'm havin it 😋👌🤣 #dinner #nofilterneeded #fuckit #itschristmas #tgif #swissroll #rasberry #jam #rolypoly #custard #comfortfood #weekendvibes #zerofucksgiven #imaceleb #harryredknapp
I love trying different desserts at different places and Theobroma is one of my favourites This time I tried Lemon swiss roll. This was something different from my usual chocolate flavoured desserts Loved it♥️ #desserts #desserttable #dessertporn #dessertpic #picoftheday #foodporn #foodphotography #foodie #foodstagram #food52 #foodblogger #foodblogfeed #foodblog #foodbloggers #instagram #instafood #dessertgram #dessertlover #desserttime #swissroll
A banoffee inspired Swiss roll. It was the first time I attempted to make it. I was amazed at how simple the recipe is. I need to work on my filling technique. I struggled with how much is enough? It has a caramel and fresh cream centre with sliced banana. #swissroll #banoffee #caramel #freshcream #banana #cake #cakesofinstagram #trynewthings #lovebaking #lovecake #lovedessert #practisingforapatisserie #myretirementplan #bakingpeoplehappy #cakeflowerartist #delicious
A follow-up on the persimmon story... I made a thick jam and spread it onto a light sponge with some cream. A dollop of fresh flesh on the side for colour and a fresh hint. My friends and my Polish plasterers who don’t speak Flemish approved! Mmmm is universal language!! Recipe on my website today! Link in profile! Happy weekend!
افکار هر انسان ‌ میانگین افکار پنج نفری ست که بیشتر وقت خود را باآنها میگذراند، ‌خود را در محاصره ی افراد موفق قرار دهید ‌‌ ‌ ‌ 🙌❤️ سلام علیکم☺️ ‌ ‌ ‌تدارک فیلینگ دیدیم واسه یه کیک گَشَنگ ‌ ‌ ‌‌ #rollcake #swissroll #torta #strawberry #swissrollcake #chocolateroll #Cake #Flower #chocolate #mamanemahan_Macaron #macarons #macaronslover #macaronstowers @selfsweets_spb @selfsweets_spb @karleeskupcakes @247naijacakeaffairs #macarons #macaron #sweet #chocolate #macaronstagram #handmade #shotoniphone #macaronstowers #weddingsuprise ##Flower #mamanemahan_Macaron #Green #mamanemahan
HOLLY & JOLLY 💚❤️💚❤️💚❤️💚 #gingerbread #gingerbreadhouse #candycane #swissroll #halotop #cozy #hygge
Cheesetart, Choco mix Hazelnut pods & Rainbow Cheese roll . All in small pack💫
20181214_2@ saigon town dist.1 / cafe | ①②③coffee break, 1:30pm@ vi_du saigon. chiffon cake w/fruits n hot coffee. オマケしてくれて10万丼/487円.④⑤coffee break again, 2:30pm@ biker shield. càphê đá/iced coffee. 5万丼/244円.今日は昼を食べる気になれなくて…ケーキなら丁度良いw 真由さん @vidu_saigon にムダ話を付き合ってもらう.2区まで乗せてってあげられなくてスミマセン. [ 追記 ] 出掛ける直前だけど…隣のバイク配送会社は最近取り扱い量が増えて夜中もずっと荷物の仕分けをしてる.トラックも以前は4:00am頃だったのが2時3時にも来る.ライダーも増えて向かいの家の前にバイクを停めて荷物を積んでたり.まぁ何か言って来るなと思ってたら来たw haus前のスペースを貸して欲しいと…空いてるからね.実際鉄門を開けたままにしておくわけだから…ないだろ.一度okしたらどうなるか知ってる.セキュリティの問題あるし隣の家具屋もyesとは言わない.ところでライダーの一人は日本語ちゃんと喋れたよ. #dailylife #lunchtime #coffeetime #chiffoncake #swissroll #roulade #vidu_saigon #hondass50e #ss50x #honda67 #honda67vn #reaktanz #rmc #ge #garageequipments #saigon #town #bikershield #càphêđá
resep bolu gulung ekonomis @tintinrayner lapis gulung @dapur_lindawaty 😍 6 butir telur 90 gr gula pasir 1,5 sdt sp 70 gr tepung terigu 10 gr tepung maizena 10 gr susu bubuk 1/4 sdt vanila bubuk 120 gr butter (lelehkan) kocok semua bahan jadi satu( kecuali butter) sampai kental lalu masukan butter leleh aduk rata terakhir panggang di api 200’ #homemadecakes #tigerroll #swissroll #tiger #roll #latepost #homemade #tigerroll #rollcake #homemadecake #baking #bananachiffoncake #chiffoncakerecipe #chiffon #chiffoncake #bananabread #bananachiffon #doyanbaking #bananarepublic #homemade #homemadecake #pendopopali #pendopo #bolukukus #l4l #l4likes #likeforlikes #foodporn #instagood
resep bolu gulung ekonomis @tintinrayner lapis gulung @dapur_lindawaty 😍 6 butir telur 90 gr gula pasir 1,5 sdt sp 70 gr tepung terigu 10 gr tepung maizena 10 gr susu bubuk 1/4 sdt vanila bubuk 120 gr butter (lelehkan) kocok semua bahan jadi satu( kecuali butter) sampai kental lalu masukan butter leleh aduk rata terakhir panggang di api 200’ #homemadecakes #tigerroll #swissroll #tiger #roll #latepost #homemade #tigerroll #rollcake #homemadecake #baking #bananachiffoncake #chiffoncakerecipe #chiffon #chiffoncake #bananabread #bananachiffon #doyanbaking #bananarepublic #homemade #homemadecake #pendopopali #pendopo #bolukukus #l4l #l4likes #likeforlikes #foodporn #instagood
kayak uda mao jualan haha...resep @tintinrayner bolugulung ekonomis dan @hestihhakim tigerroll🤪 Bahan Tiger : (source @hestihhakim ) - 8 kuning telur - 40 gr gula halus - 10 gr tepung maizena - 25 ml minyak sayur Cara membuat : Campur kuning telur dan gula, kocok 5 menit Tambahkan maizena aduk rata Tuang minyak aduk rata Tuang adonan ke dalam loyang 30*25 Panggang dalam oven bersuhu 200 C api atas sampai matang kalo untuk bolu gulung pakai resep andalan masing masing ya! klo saya pake resep bolu gulung ekonomis @tintinrayner 😍 6 butir telur 90 gr gula pasir 1,5 sdt sp 70 gr tepung terigu 10 gr tepung maizena 10 gr susu bubuk 1/4 sdt vanila bubuk 120 gr butter (lelehkan) kocok semua bahan jadi satu( kecuali butter) sampai kental lalu masukan butter leleh aduk rata terakhir panggang di api 200’ #homemadecakes #tigerroll #swissroll #tiger #roll #latepost #homemade #tigerroll #rollcake #homemadecake #baking #bananachiffoncake #chiffoncakerecipe #chiffon #chiffoncake #bananabread #bananachiffon #doyanbaking #bananarepublic #homemade #homemadecake #pendopopali #pendopo #bolukukus #l4l #l4likes #likeforlikes #foodporn #instagood
121218 Pesanan Black Layer Chesee Cake untuk besok pagi selesai😘 BLACK LAYER CHESEE CAKE Lokasi : Padang ☑️ Tekstur lembut dan enak ☑️ Packingan rapi dan higienis ☑️ Dibuat dengan bahan berkualitas ☑️ Asli homemade buatan sendiri . . ‼️ Any Question? Contact by DM‼️ . . #brownis #kuebrownis #jualkuebrownis #jualkuebrownispadang #jualbrownis #brownispadang #brownispanggang #jualkue #jualkuepadang #dapurkue #jualpiesusu #jualpiesusupadang #padangfoodgram #pfgmakanmakan #jualkueenak #kuepadang #blueberry #blurberrybrownis #brownisblueberry #browniskukus #swissroll #kueswissroll #jualswissroll #jualkueswissroll #juallapissurabaya #mangga #brownismangga #lapissurabaya #marmercake #browniskukusketanhitam
121218 Pesanan Black Layer Chesee Cake untuk besok pagi selesai😘 BLACK LAYER CHESEE CAKE Lokasi : Padang ☑️ Tekstur lembut dan enak ☑️ Packingan rapi dan higienis ☑️ Dibuat dengan bahan berkualitas ☑️ Asli homemade buatan sendiri . . ‼️ Any Question? Contact by DM‼️ . . #brownis #kuebrownis #jualkuebrownis #jualkuebrownispadang #jualbrownis #brownispadang #brownispanggang #jualkue #jualkuepadang #dapurkue #jualpiesusu #jualpiesusupadang #padangfoodgram #pfgmakanmakan #jualkueenak #kuepadang #blueberry #blurberrybrownis #brownisblueberry #browniskukus #swissroll #kueswissroll #jualswissroll #jualkueswissroll #juallapissurabaya #mangga #brownismangga #lapissurabaya #marmercake #browniskukusketanhitam
Pagi ini udah diantar semuanya. Makasih yang udah order😘 ditunggu ordernya lagi ya😘 MADE BY ORDER AND ALWAYS OPEN ORDER ANEKA KUE Lokasi : Padang ☑️ Tekstur lembut dan enak ☑️ Packingan rapi dan higienis ☑️ Dibuat dengan bahan berkualitas ☑️ Asli homemade buatan sendiri . . ‼️ Any Question? Contact by DM‼️ . . #brownis #kuebrownis #jualkuebrownis #jualkuebrownispadang #jualbrownis #brownispadang #brownispanggang #jualkue #jualkuepadang #dapurkue #jualpiesusu #jualpiesusupadang #padangfoodgram #pfgmakanmakan #jualkueenak #kuepadang #blueberry #blurberrybrownis #brownisblueberry #browniskukus #swissroll #kueswissroll #jualswissroll #jualkueswissroll #juallapissurabaya #brownismangga #lapissurabaya #pfgmakanmakan #blackforest #blackforestcake #blackforestroll
next page →