#syrialover

178 posts

Loading...
مرت ويمكن اغلب المرات موسيقا تعبر عنك أفضل من الكلمات 🎶 تصبحو ع احساس🎼 Syria-Lover 🎻 Maaya🎷 #music #piano #sad #alone #feelings #live #Syrialover #nighty #chat #winter #moon #عشاق_سوريا #تصبحو #شباب #صبايا #برد #مطر #ادمان #احساس #مشاركه #منشن #شات #تعارف #ليل #وحيدة #وحيد #سهران #حزين #سعيد #صمت
One day you'll just be a memory to some people. Do your best to be a good one. بيوم من الأيام راح تكون مجرد ذكرى لبعض الناس. حاول انك تكون ذكرى جميله. بشتقلك لا بقدر شوفك ولا بقدر احكيك.. بندهلك خلف الطرقات وخلف الشبابيك😣 #missing #miserable #hurt #brokenhearted #love #care #friends #sister #memory #mention #brother #father #sea #chat #Syrialover #شتاء #احبك #بحبك #سوريا #عشاق -سوريا #عيونك #صوتك #موسيقا #مزاج #قهوة #اشتقتلك #منشن #دردشة #محادثة Syria-Lover 💋 Maaya💙🍁
فرشتُ فوقَ ثراكِ الطاهـرِ الهدبـا فيا دمشـق… لماذا نبـدأ العتبـا؟ حبيبتي أنـت… فاستلقي كأغنيـةٍ على ذراعي، ولا تستوضحي السببا أنت النساء جميعاً.. ما من امـرأةٍ أحببت بعدك.. إلا خلتها كـذبا يا شام، إن جراحي لا ضفاف لها فمسحي عن جبيني الحزن والتعبا وأرجعيني إلى أسـوار مدرسـتي وأرجعي الحبر والطبشور والكتبا- نزار قباني @tourism_in_syria @syriatourism —————————————————— #syria #damascus #syriatouriam #damascustourism #syrialover #damascuslovers #damascus2018 #visitsyria #visitdamascus #livelovesyria #livelovedamascus #arabworld #visitthearabworld #livelovearabworld #arabworld2018 #livelovetravel #travelareoundtheworld #middleeasttourism #tourismintheMENA #MENA #arroundtheworldpix #arabworldpictures
•Camera: Nikon D5200 •Lens: Nikon 18-55mm . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . •TAGS: #nikoncamera #nikon #nikontop #nikonphoto #nikonphotographer #nikonphotograph #nikonphotography #Syria #syr #tartus #syriatag #church #jesuschrist #jesus #syrialover #syrian #photography #nikonlens #mirella #ilovesyria1 #ilovenikonph #nikond5200photography #nikond5200 📷 #nikon #syria_tag
#Syrialover #Damascuslove ❤💕 ✌️✌️❤✌️❤✌️
لأن وجهها يشبه دمشق: تحول حزنها لعشيق دائم و انتظارها خال من الزمن... #دمشق #سلام #سوريا #Damascus #Tunisian #Syrialover #Peace
I just heard what happened to #damascus and my heart goes out to everyone who is heart broken today 💔 For me Damascus is the real city that never sleeps, with the most charming, big hearted people, the oldest culture + best food ever - and this was always my favorite place 💛I hope I will get back one day- drinking tea and smoking shisha with the people I love 🙏 Six years of war showed me: Life is all about those little moments #bethankful #syrialover #hopeforhumanity #hopeneverdies
#clearanceSale . Meraikan 400k follower @tudunginner . 3 PCS RM100 3 PCS RM100 3 PCS RM100 《 FREE POSTAGE》 . Jimat kan? ^_^ Jom grab selagi stock masih ada . 014 2615265 014 2615265 014 2615265 014 2615265 . #schaMysarahCollection #trustedAgent #trustedSeller #instantShawlMurah #instantShawlLabuh #instantShawlCantik #syriaLover #instantShawlLover #gedungTudung #tudungMuslimah #tudungLabuh #tudungLover #bazaarOnline #bazaarPaknil #igShopMalaysia #visitMyIg
Alhamdulillah. Walaupun ku order 4 kayu tapi yang dapat 1 kayu je 😅😅 kena tunggu lagi uhuks... Apapun, Jangan lupa next week, 25 Julai kita ON TUDUNG SEKOLAH ya 😉😉 #dontsayakaktakpayung #tudungsekolahbudak #lycra #putihsucimurni #syrialover #darkturquoise #custommade #innerplainfull #black #nakedface #sewingismysuperpower #muslimahgorgeous
Dari 9.30am tunggu kedai bukak 😁😁 Tazabar nak UPDATE STOK WARNA yang available hari ni. Hari ni sarung SYRIA corak Che Ta yang Hot Selling 2 tahun lepas 😉😉 Hitam & Putih akan jadi warna yang sentiasa memenuhi almari hehehe Peminat Syria sep sket 🙋 #syrialover #syria #custommadesyria #yayamagicshawl #innerplainfull #blackandwhite
Selamat Berbuka Puasa 😊 Hari ni pakai Syria warna kemain memancor Hihihi... Amek mood bagi cargas sket. Ni lagi hijau dari Hijau Pucuk Pisang 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Sep 🙋 sket untuk semua Syria Lovers 😘😘😘😘😘 #yayamagicshawl #syrialover #hijaupucukpisang #cerlangweh #selamatberbukapuasa #stayweird
Throwback masa mula buat set Ibu dan Anak. Walaupun hanya Koleksi Syria tapi, sambutannya sangat hebat. Ramai peminat syria sebenarnya tapi susah nak dapat saiz yang labuh menutup dada dan sedondon dengan anak. Alhamdulillah. Magicshawl masih meneruskan koleksi sedondon Ibu dan Anak ini untuk tahun ke-3. In shaa Allah. Semoga terus mendapat sambutan dan tempat di hati peminat setia Syria hendaknya ~ 😉 Aaminn. INFO: SYRIA ialah gabungan 'Anak Tudung' & 'Tudung'. Dua helai yang yang tidak bercantum. Juga lebih mudah disebut 'Inner' & 'Outer'. Inner nya bersifat melekap dan kemas. Boleh disuai gaya dengan warna yang berbeza-beza mengikut keselesaan. Contohnya: Inner berwarna gelap, Outer berwarna lebih cerah. Atau sebaliknya. Atau sedondon. SYRIA bukan tudung dengan Soft Awning ya. Syria mesti dua helai Inner & Outer. Jangan tersilap ~ 😊😊 #syriaexpert #syrialover #syria #custommadesyria #muslimahgorgeous #tudungibudananak
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- ▪LABUH▪BERDAGU▪SOFT AWNING▪SOLAT READY▪ . 💟 material : DENIM 💟 FREE size 💟 size muka : 10.5 inch 💟 design : berdagu,soft awning 💟 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- ▪LABUH▪BERDAGU▪SOFT AWNING▪SOLAT READY▪ . 💟 material : DENIM 💟 FREE size 💟 size muka : 10.5 inch 💟 design : berdagu,soft awning 💟 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik #tudunglabuh #tudungpatuhsyariah #aurahcomplience . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- ▪LABUH▪BERDAGU▪SOFT AWNING▪SOLAT READY▪ . 💟 material : DENIM 💟 FREE size 💟 size muka : 10.5 inch 💟 design : berdagu,soft awning 💟 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- ▪LABUH▪BERDAGU▪SOFT AWNING▪SOLAT READY▪ . 💟 material : DENIM 💟 FREE size 💟 size muka : 10.5 inch 💟 design : berdagu,soft awning 💟 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- ▪LABUH▪BERDAGU▪SOFT AWNING▪SOLAT READY▪ . 💟 material : DENIM 💟 FREE size 💟 size muka : 10.5 inch 💟 design : berdagu,soft awning 💟 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- ▪LABUH▪BERDAGU▪SOFT AWNING▪SOLAT READY▪ . 💟 material : DENIM 💟 FREE size 💟 size muka : 10.5 inch 💟 design : berdagu,soft awning 💟 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- ▪LABUH▪BERDAGU▪SOFT AWNING▪SOLAT READY▪ . 💟 material : DENIM 💟 FREE size 💟 size muka : 10.5 inch 💟 design : berdagu,soft awning 💟 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- ▪LABUH▪BERDAGU▪SOFT AWNING▪SOLAT READY▪ . 💟 material : DENIM 💟 FREE size 💟 size muka : 10.5 inch 💟 design : berdagu,soft awning 💟 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
اللهم صيبا نافعا اللهم اجعلها سقيا رحمة لاسقيا عذاب #شتويه #شتا #الخير #الرحمة #الريف #سوريا كل _شي_عن_الشام #syrialover #syria #sy #winter #garden #trees #november #2015 #followme #photoofnovember
#EzRepost @fatemasheti with @ezinsaveapp للاشخاص يلي عم يسألوا وين صلاح الدين ويقولوا ياريته بزمانا ليش صلاح الدين كان لح يغتخر بناس متلنا قبل مانطلب ابطال متل صلاح الدين خلينا نصلح نفوسنا وولادنا ووقتها بدل صلاح الدين واحد بكون عنا ابطال كتير . من قدام الحميدية وتمثال صلاح الدين #كل_شي_عن_الشام #سوريا #سوق_الحميدية #تمثال_صلاح_الدين #syria #syrialover #sy #damascus #alhamideia #alhamidiyah #souq #salaheldin #statue #salahaldeen #greatday #clouds #winter #november #photoofnovember #picoftheday #pho #followme
للاشخاص يلي عم يسألوا وين صلاح الدين ويقولوا ياريته بزمانا ليش صلاح الدين كان لح يغتخر بناس متلنا قبل مانطلب ابطال متل صلاح الدين خلينا نصلح نفوسنا وولادنا ووقتها بدل صلاح الدين واحد بكون عنا ابطال كتير . من قدام الحميدية وتمثال صلاح الدين #كل_شي_عن_الشام #سوريا #سوق_الحميدية #تمثال_صلاح_الدين #syria #syrialover #sy #damascus #alhamideia #alhamidiyah #souq #salaheldin #statue #salahaldeen #greatday #clouds #winter #november #photoofnovember #picoftheday #pho #followme
repost via @instarepost20 from @saluteandco Assalamualaikum Kami Salute and Co mengalu alukan peniaga online kecil kecilan untuk menjadi family kami.. Item yang xde dalam list pon boleh dikemukakan.. Sewaan dengan harga yang berpatutan.. Tiada pengambilan komisen dari setiap barangan vendor..harga yang berpatutan! Boleh contact number di profile atau 017-7845681 😘 Butik @saluteandco Di 07-01 Jalan Dataran Larkin 2, Taman Dataran Larkin, Jb #vendorneed #vendorneeded #vendorjb #vendorjdt #vendormalaysia #vendorbaju #vendormakanan #sale #clearance #clearance #tudungsyria #syrialover #penghabisanstok #jubahbracelet #jubah #jubahmurah #dressbracelet #dress #bajuraya #bajumajlisperkahwinan #bajumajlisjamuan #sayajual #ainyschasignature #saluteandco #butiksaluteandco #larkin #larkins #larkinperdana #johorbahru #johor  #instarepost20
Assalamualaikum Kami Salute and Co mengalu alukan peniaga online kecil kecilan untuk menjadi family kami.. Item yang xde dalam list pon boleh dikemukakan.. Sewaan dengan harga yang berpatutan.. Tiada pengambilan komisen dari setiap barangan vendor..harga yang berpatutan! Boleh contact number di profile atau 017-7845681 😘 Assalamualaikum Kami Salute and Co mengalu alukan peniaga online kecil kecilan untuk menjadi family kami.. Item yang xde dalam list pon boleh dikemukakan.. Sewaan dengan harga yang berpatutan.. Tiada pengambilan komisen dari setiap barangan vendor..harga yang berpatutan! Boleh contact number di profile atau 017-7845681 😘 Butik @saluteandco Di 07-01 Jalan Dataran Larkin 2, Taman Dataran Larkin, Jb #vendorneed #vendorneeded #vendorjb #vendorjdt #vendormalaysia #vendorbaju #vendormakanan #sale #clearance #clearance #tudungsyria #syrialover #penghabisanstok #jubahbracelet #jubah #jubahmurah #dressbracelet #dress #bajuraya #bajumajlisperkahwinan #bajumajlisjamuan #sayajual #ainyschasignature #saluteandco #butiksaluteandco #larkin #larkins #larkinperdana #johorbahru #johor
Assalamualaikum Kami Salute and Co mengalu alukan peniaga online kecil kecilan untuk menjadi family kami.. Item yang xde dalam list pon boleh dikemukakan.. Sewaan dengan harga yang berpatutan.. Tiada pengambilan komisen dari setiap barangan vendor..harga yang berpatutan! Boleh contact number di profile atau 017-7845681 😘 Butik @saluteandco Di 07-01 Jalan Dataran Larkin 2, Taman Dataran Larkin, Jb #vendorneed #vendorneeded #vendorjb #vendorjdt #vendormalaysia #vendorbaju #vendormakanan #sale #clearance #clearance #tudungsyria #syrialover #penghabisanstok #jubahbracelet #jubah #jubahmurah #dressbracelet #dress #bajuraya #bajumajlisperkahwinan #bajumajlisjamuan #sayajual #ainyschasignature #saluteandco #butiksaluteandco #larkin #larkins #larkinperdana #johorbahru #johor
Hitam + lace merah Kombinasi yang cun.. merah dan hitam.. warna hitam warna selamat masukkan dengan semua warna baju.. . Inner ini boleh pakai 6 cara.. setiap hari boleh tukar gaya 😍😍 . Untuk belian 👉 whatupp ke 012 592 0994 #sayajualshawl #sayajualinner #syrialover #anaktudung #innersyria #innershawl #innermagiclace #innermagic #innermuncung #innermagicsuper6in1 #innermagicsuper
Tryna tk selfie wen ma nigga shw up behnd lyk; dun kill de' vibe woh! hehehe😅 #Saudiarabian #سلام #Syrialover #Instaselfie #imight #Alldaynigga #Frosh #Saturday #Greentop #Peace
Syria ameera .. syria dari material milk silk .. bila di pakai tak rasa panas dan amat2 selesa... syria ini ini tak jarang dan kain nya lembut sangat .. :) setiap pembelian syria akan mendapat free sehelai inner magic .. apa tunggu lagi jom pm ... ;) harga : rm30 . Untuk belian whatupp/telegram ke 012 5920994 . #sayajual #NDigReviews #innermagic #syria #syrialover #shawl #instashop #trustedseller #sayajualsyria #sayajualtudung Boleh follow ig kami di... @hanaothfashion
Memperkenalkan tudung "SYRIA AMEERA" digabungkan dengan INNER MAGIC ORIGINAL.BERMOTIFKAN CORAK PARSLEY... sangat mudah nak pakai .. Hanya sarung sahaja.. Cepat dan mudah kan x perlu lama2 nak bersiap.. Jom pm lelaju yunk .. :) Harga : RM30/SET (PERCUMA INNER MAGIC) Saiz : M SAHAJA Panjang : 49 CM (Labuh dari dagu) Material : MILK SILK . Untuk belian whatupp/telegram ke 012 5920994 . #sayajual #NDigReviews #innermagic #syria #syrialover #shawl #instashop #trustedseller #sayajualsyria #sayajualtudung Boleh follow ig kami di... @hanaothfashion
Memperkenalkan tudung SYRIA AMEERA digabungkan dengan INNER MAGIC ORIGINAL.BERMOTIFKAN CORAK PARSLEY..tak panas,sejuk bila pakai.. mudah nak gayakan kan .. Hanya sarung sahaja.. Cepat dan mudah kan x perlu lama2 nak bersiap tak sampai 1 minit dah siap.. Harga : RM30/SET (PERCUMA INNER MAGIC) Saiz : M SAHAJA Panjang : 49 CM (Labuh dari dagu) Material : MILK SILK . Untuk belian 👉whatupp ke 012 5920994 . #sayajual #NDigReviews #innermagic #syria #syrialover #shawl #instashop #trustedseller #sayajualsyria #sayajualtudung @hanaothfashion
#swapreviewbyTLB Assalamualaikum. . Nak jubah dress cantik cari kat @houseofamalina . Nak Design exclusive tudung syria lace cari @houseofamalina . Nak tgk testimonial best boleh hastag ke : 😍😍. . #HOAsyrialace - tdg syria. #HOAjubah - jubah dress. . Jom follow @houseofamalina @houseofamalina @houseofamalina . . #sayajual #syrialace #syrialover #tudungsyrialace #tudungsyria #lace #borderlace
Tudung Syria Chiffon Manik.. Senang, selesa n labuh.. Sehelai RM25 sahaja termasuk postage!!.. Berminat pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 😘😘😘 #syria #syrialover #syriachiffon #tudung #tudungmanik #instant #hijab #hijabsita #jilbab #jilbabsyria #sayajual #murah #muslimah
Model kami Miss Tasha tampak anggun mengayakan koleksi tudung dari #jumeirahinspiredbyanie ... Btw tudung #syriachiffon nie kami jual murah jerssss... RM25 sehelai termasuk postage!!.. Ada 5 kaler yg menarik #merah #coklat #purple #darkpurple #fushia ... Berminat pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 😘😘😘 #syria #syrialover #syriachiffon #tudung #tudungmanik #murah #muslimah #hijab #hijabsita
Me wearing tudung syria chiffon manik... Senang jer nak pakai u... Sarung jer n siap!.. I nak jual RM25 jerss sehelai..plus postage lagi!!.. So kalau minat, pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 😘😘 #syria #syrialover #syriachiffon #sarungjer #instant #tudung #tudungsyria #hijab #hijabsita
By @ainyschasignature "To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Electric Blue color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Atau walk in @gorgeous_house76 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria " via @PhotoRepost_app
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Dark Olive Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Dark Choc Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Olive green Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Turquoise Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Light Brown Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Light purple Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Pink Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Purple Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Dark purple Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Grey Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Red Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Striking yellow Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Burgandy color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Dusty pink color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Pink color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Yellow color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Black color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Syria Iris 2 Layer Coco Brown color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau 😊😊😊 Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
next page →