#syrialover

172 posts

Loading...
โ€ขCamera: Nikon D5200 โ€ขLens: Nikon 18-55mm . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . โ€ขTAGS: #nikoncamera #nikon #nikontop #nikonphoto #nikonphotographer #nikonphotograph #nikonphotography #Syria #syr #tartus #syriatag #church #jesuschrist #jesus #syrialover #syrian #photography #nikonlens #mirella #ilovesyria1 #ilovenikonph #nikond5200photography #nikond5200 ๐Ÿ“ท #nikon #syria_tag
#Syrialover #Damascuslove โค๐Ÿ’• โœŒ๏ธโœŒ๏ธโคโœŒ๏ธโคโœŒ๏ธ
ุดูŽู€ุขู…ู ุŒ ู…ุง ุงู„ู…ุฌุฏูุŸุฃู†ุชู ุงู„ู…ุฌุฏู ู„ู… ูŠูŽุบูุจู๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡พโคโค #syrialover #ุณูˆุฑูŠุง โค
ู„ุฃู† ูˆุฌู‡ู‡ุง ูŠุดุจู‡ ุฏู…ุดู‚: ุชุญูˆู„ ุญุฒู†ู‡ุง ู„ุนุดูŠู‚ ุฏุงุฆู… ูˆ ุงู†ุชุธุงุฑู‡ุง ุฎุงู„ ู…ู† ุงู„ุฒู…ู†... #ุฏู…ุดู‚ #ุณู„ุงู… #ุณูˆุฑูŠุง #Damascus #Tunisian #Syrialover #Peace
I just heard what happened to #damascus and my heart goes out to everyone who is heart broken today ๐Ÿ’” For me Damascus is the real city that never sleeps, with the most charming, big hearted people, the oldest culture + best food ever - and this was always my favorite place ๐Ÿ’›I hope I will get back one day- drinking tea and smoking shisha with the people I love ๐Ÿ™ Six years of war showed me: Life is all about those little moments #bethankful #syrialover #hopeforhumanity #hopeneverdies
#clearanceSale . Meraikan 400k follower @tudunginner . 3 PCS RM100 3 PCS RM100 3 PCS RM100 ใ€Š FREE POSTAGEใ€‹ . Jimat kan? ^_^ Jom grab selagi stock masih ada . 014 2615265 014 2615265 014 2615265 014 2615265 . #schaMysarahCollection #trustedAgent #trustedSeller #instantShawlMurah #instantShawlLabuh #instantShawlCantik #syriaLover #instantShawlLover #gedungTudung #tudungMuslimah #tudungLabuh #tudungLover #bazaarOnline #bazaarPaknil #igShopMalaysia #visitMyIg
Alhamdulillah. Walaupun ku order 4 kayu tapi yang dapat 1 kayu je ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… kena tunggu lagi uhuks... Apapun, Jangan lupa next week, 25 Julai kita ON TUDUNG SEKOLAH ya ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #dontsayakaktakpayung #tudungsekolahbudak #lycra #putihsucimurni #syrialover #darkturquoise #custommade #innerplainfull #black #nakedface #sewingismysuperpower #muslimahgorgeous
Dari 9.30am tunggu kedai bukak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tazabar nak UPDATE STOK WARNA yang available hari ni. Hari ni sarung SYRIA corak Che Ta yang Hot Selling 2 tahun lepas ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Hitam & Putih akan jadi warna yang sentiasa memenuhi almari hehehe Peminat Syria sep sket ๐Ÿ™‹ #syrialover #syria #custommadesyria #yayamagicshawl #innerplainfull #blackandwhite
Selamat Berbuka Puasa ๐Ÿ˜Š Hari ni pakai Syria warna kemain memancor Hihihi... Amek mood bagi cargas sket. Ni lagi hijau dari Hijau Pucuk Pisang ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Sep ๐Ÿ™‹ sket untuk semua Syria Lovers ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #yayamagicshawl #syrialover #hijaupucukpisang #cerlangweh #selamatberbukapuasa #stayweird
Throwback masa mula buat set Ibu dan Anak. Walaupun hanya Koleksi Syria tapi, sambutannya sangat hebat. Ramai peminat syria sebenarnya tapi susah nak dapat saiz yang labuh menutup dada dan sedondon dengan anak. Alhamdulillah. Magicshawl masih meneruskan koleksi sedondon Ibu dan Anak ini untuk tahun ke-3. In shaa Allah. Semoga terus mendapat sambutan dan tempat di hati peminat setia Syria hendaknya ~ ๐Ÿ˜‰ Aaminn. INFO: SYRIA ialah gabungan 'Anak Tudung' & 'Tudung'. Dua helai yang yang tidak bercantum. Juga lebih mudah disebut 'Inner' & 'Outer'. Inner nya bersifat melekap dan kemas. Boleh disuai gaya dengan warna yang berbeza-beza mengikut keselesaan. Contohnya: Inner berwarna gelap, Outer berwarna lebih cerah. Atau sebaliknya. Atau sedondon. SYRIA bukan tudung dengan Soft Awning ya. Syria mesti dua helai Inner & Outer. Jangan tersilap ~ ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #syriaexpert #syrialover #syria #custommadesyria #muslimahgorgeous #tudungibudananak
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- โ–ชLABUHโ–ชBERDAGUโ–ชSOFT AWNINGโ–ชSOLAT READYโ–ช . ๐Ÿ’Ÿ material : DENIM ๐Ÿ’Ÿ FREE size ๐Ÿ’Ÿ size muka : 10.5 inch ๐Ÿ’Ÿ design : berdagu,soft awning ๐Ÿ’Ÿ 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- โ–ชLABUHโ–ชBERDAGUโ–ชSOFT AWNINGโ–ชSOLAT READYโ–ช . ๐Ÿ’Ÿ material : DENIM ๐Ÿ’Ÿ FREE size ๐Ÿ’Ÿ size muka : 10.5 inch ๐Ÿ’Ÿ design : berdagu,soft awning ๐Ÿ’Ÿ 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik #tudunglabuh #tudungpatuhsyariah #aurahcomplience . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- โ–ชLABUHโ–ชBERDAGUโ–ชSOFT AWNINGโ–ชSOLAT READYโ–ช . ๐Ÿ’Ÿ material : DENIM ๐Ÿ’Ÿ FREE size ๐Ÿ’Ÿ size muka : 10.5 inch ๐Ÿ’Ÿ design : berdagu,soft awning ๐Ÿ’Ÿ 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- โ–ชLABUHโ–ชBERDAGUโ–ชSOFT AWNINGโ–ชSOLAT READYโ–ช . ๐Ÿ’Ÿ material : DENIM ๐Ÿ’Ÿ FREE size ๐Ÿ’Ÿ size muka : 10.5 inch ๐Ÿ’Ÿ design : berdagu,soft awning ๐Ÿ’Ÿ 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- โ–ชLABUHโ–ชBERDAGUโ–ชSOFT AWNINGโ–ชSOLAT READYโ–ช . ๐Ÿ’Ÿ material : DENIM ๐Ÿ’Ÿ FREE size ๐Ÿ’Ÿ size muka : 10.5 inch ๐Ÿ’Ÿ design : berdagu,soft awning ๐Ÿ’Ÿ 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- โ–ชLABUHโ–ชBERDAGUโ–ชSOFT AWNINGโ–ชSOLAT READYโ–ช . ๐Ÿ’Ÿ material : DENIM ๐Ÿ’Ÿ FREE size ๐Ÿ’Ÿ size muka : 10.5 inch ๐Ÿ’Ÿ design : berdagu,soft awning ๐Ÿ’Ÿ 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- โ–ชLABUHโ–ชBERDAGUโ–ชSOFT AWNINGโ–ชSOLAT READYโ–ช . ๐Ÿ’Ÿ material : DENIM ๐Ÿ’Ÿ FREE size ๐Ÿ’Ÿ size muka : 10.5 inch ๐Ÿ’Ÿ design : berdagu,soft awning ๐Ÿ’Ÿ 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
SYRIA CLASSIC EVERGREEN ----------------------------- โ–ชLABUHโ–ชBERDAGUโ–ชSOFT AWNINGโ–ชSOLAT READYโ–ช . ๐Ÿ’Ÿ material : DENIM ๐Ÿ’Ÿ FREE size ๐Ÿ’Ÿ size muka : 10.5 inch ๐Ÿ’Ÿ design : berdagu,soft awning ๐Ÿ’Ÿ 7 pilihan warna menarik . Harga pengenalan : RM 55 Harga asal : RM 65 ** exclude postage ** . #tudunginner #tilovers #instantshawlmalaysia #instantshawl #shawlmurah #pemborongtudung #instantshawlmosscrepe #instantshawl2muka #instantshawllabuh #dao #ctdk #bazarpaknil #profmuhaya #vendorsungaibuloh #vendormasjidtanah #vendormelaka #vendorneeded #vendorwantedmelaka #masjidtanah #alorgajahmelaka #uitmsungaibuloh #uitmlendumelaka #damansaradamai #kotadamansara #bukitrahmanputra #peminatshawl #sayajualtudungmurah #syriamurah #syrialover #tudungsyriacantik . Whatsapp 0142615265 utk info lanjut
#EzRepost @fatemasheti with @ezinsaveapp ู„ู„ุงุดุฎุงุต ูŠู„ูŠ ุนู… ูŠุณุฃู„ูˆุง ูˆูŠู† ุตู„ุงุญ ุงู„ุฏูŠู† ูˆูŠู‚ูˆู„ูˆุง ูŠุงุฑูŠุชู‡ ุจุฒู…ุงู†ุง ู„ูŠุด ุตู„ุงุญ ุงู„ุฏูŠู† ูƒุงู† ู„ุญ ูŠุบุชุฎุฑ ุจู†ุงุณ ู…ุชู„ู†ุง ู‚ุจู„ ู…ุงู†ุทู„ุจ ุงุจุทุงู„ ู…ุชู„ ุตู„ุงุญ ุงู„ุฏูŠู† ุฎู„ูŠู†ุง ู†ุตู„ุญ ู†ููˆุณู†ุง ูˆูˆู„ุงุฏู†ุง ูˆูˆู‚ุชู‡ุง ุจุฏู„ ุตู„ุงุญ ุงู„ุฏูŠู† ูˆุงุญุฏ ุจูƒูˆู† ุนู†ุง ุงุจุทุงู„ ูƒุชูŠุฑ . ู…ู† ู‚ุฏุงู… ุงู„ุญู…ูŠุฏูŠุฉ ูˆุชู…ุซุงู„ ุตู„ุงุญ ุงู„ุฏูŠู† #ูƒู„_ุดูŠ_ุนู†_ุงู„ุดุงู… #ุณูˆุฑูŠุง #ุณูˆู‚_ุงู„ุญู…ูŠุฏูŠุฉ #ุชู…ุซุงู„_ุตู„ุงุญ_ุงู„ุฏูŠู† #syria #syrialover #sy #damascus #alhamideia #alhamidiyah #souq #salaheldin #statue #salahaldeen #greatday #clouds #winter #november #photoofnovember #picoftheday #pho #followme
When the winter is coming BACK ๐Ÿ˜ญ!! #latepost #datenight #allblack #filters #winteriscoming #cold #longhairdontcare #syrialover ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
repost via @instarepost20 from @saluteandco Assalamualaikum Kami Salute and Co mengalu alukan peniaga online kecil kecilan untuk menjadi family kami.. Item yang xde dalam list pon boleh dikemukakan.. Sewaan dengan harga yang berpatutan.. Tiada pengambilan komisen dari setiap barangan vendor..harga yang berpatutan! Boleh contact number di profile atau 017-7845681 ๐Ÿ˜˜ Butik @saluteandco Di 07-01 Jalan Dataran Larkin 2, Taman Dataran Larkin, Jb #vendorneed #vendorneeded #vendorjb #vendorjdt #vendormalaysia #vendorbaju #vendormakanan #sale #clearance #clearance #tudungsyria #syrialover #penghabisanstok #jubahbracelet #jubah #jubahmurah #dressbracelet #dress #bajuraya #bajumajlisperkahwinan #bajumajlisjamuan #sayajual #ainyschasignature #saluteandco #butiksaluteandco #larkin #larkins #larkinperdana #johorbahru #johor ย #instarepost20
Assalamualaikum Kami Salute and Co mengalu alukan peniaga online kecil kecilan untuk menjadi family kami.. Item yang xde dalam list pon boleh dikemukakan.. Sewaan dengan harga yang berpatutan.. Tiada pengambilan komisen dari setiap barangan vendor..harga yang berpatutan! Boleh contact number di profile atau 017-7845681 ๐Ÿ˜˜ Assalamualaikum Kami Salute and Co mengalu alukan peniaga online kecil kecilan untuk menjadi family kami.. Item yang xde dalam list pon boleh dikemukakan.. Sewaan dengan harga yang berpatutan.. Tiada pengambilan komisen dari setiap barangan vendor..harga yang berpatutan! Boleh contact number di profile atau 017-7845681 ๐Ÿ˜˜ Butik @saluteandco Di 07-01 Jalan Dataran Larkin 2, Taman Dataran Larkin, Jb #vendorneed #vendorneeded #vendorjb #vendorjdt #vendormalaysia #vendorbaju #vendormakanan #sale #clearance #clearance #tudungsyria #syrialover #penghabisanstok #jubahbracelet #jubah #jubahmurah #dressbracelet #dress #bajuraya #bajumajlisperkahwinan #bajumajlisjamuan #sayajual #ainyschasignature #saluteandco #butiksaluteandco #larkin #larkins #larkinperdana #johorbahru #johor
Assalamualaikum Kami Salute and Co mengalu alukan peniaga online kecil kecilan untuk menjadi family kami.. Item yang xde dalam list pon boleh dikemukakan.. Sewaan dengan harga yang berpatutan.. Tiada pengambilan komisen dari setiap barangan vendor..harga yang berpatutan! Boleh contact number di profile atau 017-7845681 ๐Ÿ˜˜ Butik @saluteandco Di 07-01 Jalan Dataran Larkin 2, Taman Dataran Larkin, Jb #vendorneed #vendorneeded #vendorjb #vendorjdt #vendormalaysia #vendorbaju #vendormakanan #sale #clearance #clearance #tudungsyria #syrialover #penghabisanstok #jubahbracelet #jubah #jubahmurah #dressbracelet #dress #bajuraya #bajumajlisperkahwinan #bajumajlisjamuan #sayajual #ainyschasignature #saluteandco #butiksaluteandco #larkin #larkins #larkinperdana #johorbahru #johor
Feeling beautifulllllll ๐Ÿ˜ฑโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ @layal_bitar โค๏ธโค๏ธ #DC #roadtrip #loveher #mycousin #syriangirls #syrialover #forever #igfan #igers #igfun #igfames #instazise #bitchplease โœŒ๏ธโค๏ธ๐Ÿ’๐Ÿ’
Hitam + lace merah Kombinasi yang cun.. merah dan hitam.. warna hitam warna selamat masukkan dengan semua warna baju.. . Inner ini boleh pakai 6 cara.. setiap hari boleh tukar gaya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Untuk belian ๐Ÿ‘‰ whatupp ke 012 592 0994 #sayajualshawl #sayajualinner #syrialover #anaktudung #innersyria #innershawl #innermagiclace #innermagic #innermuncung #innermagicsuper6in1 #innermagicsuper
Tryna tk selfie wen ma nigga shw up behnd lyk; dun kill de' vibe woh! hehehe๐Ÿ˜… #Saudiarabian #ุณู„ุงู… #Syrialover #Instaselfie #imight #Alldaynigga #Frosh #Saturday #Greentop #Peace โœŒ
Syria ameera .. syria dari material milk silk .. bila di pakai tak rasa panas dan amat2 selesa... syria ini ini tak jarang dan kain nya lembut sangat .. :) setiap pembelian syria akan mendapat free sehelai inner magic .. apa tunggu lagi jom pm ... ;) harga : rm30 . Untuk belian whatupp/telegram ke 012 5920994 . #sayajual #NDigReviews #innermagic #syria #syrialover #shawl #instashop #trustedseller #sayajualsyria #sayajualtudung Boleh follow ig kami di... @hanaothfashion
Memperkenalkan tudung "SYRIA AMEERA" digabungkan dengan INNER MAGIC ORIGINAL.BERMOTIFKAN CORAK PARSLEY... sangat mudah nak pakai .. Hanya sarung sahaja.. Cepat dan mudah kan x perlu lama2 nak bersiap.. Jom pm lelaju yunk .. :) Harga : RM30/SET (PERCUMA INNER MAGIC) Saiz : M SAHAJA Panjang : 49 CM (Labuh dari dagu) Material : MILK SILK . Untuk belian whatupp/telegram ke 012 5920994 . #sayajual #NDigReviews #innermagic #syria #syrialover #shawl #instashop #trustedseller #sayajualsyria #sayajualtudung Boleh follow ig kami di... @hanaothfashion
Memperkenalkan tudung SYRIA AMEERA digabungkan dengan INNER MAGIC ORIGINAL.BERMOTIFKAN CORAK PARSLEY..tak panas,sejuk bila pakai.. mudah nak gayakan kan .. Hanya sarung sahaja.. Cepat dan mudah kan x perlu lama2 nak bersiap tak sampai 1 minit dah siap.. Harga : RM30/SET (PERCUMA INNER MAGIC) Saiz : M SAHAJA Panjang : 49 CM (Labuh dari dagu) Material : MILK SILK . Untuk belian ๐Ÿ‘‰whatupp ke 012 5920994 . #sayajual #NDigReviews #innermagic #syria #syrialover #shawl #instashop #trustedseller #sayajualsyria #sayajualtudung @hanaothfashion
#swapreviewbyTLB Assalamualaikum. . Nak jubah dress cantik cari kat @houseofamalina . Nak Design exclusive tudung syria lace cari @houseofamalina . Nak tgk testimonial best boleh hastag ke : ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . #HOAsyrialace - tdg syria. #HOAjubah - jubah dress. . Jom follow @houseofamalina @houseofamalina @houseofamalina . . #sayajual #syrialace #syrialover #tudungsyrialace #tudungsyria #lace #borderlace
Tudung Syria + Inner Sequin... One set RM28.. If nak beli asing sehelai RM15.. Honestly...col #electricblue mmg super!.. #kuning pun ada #maroon #hitam #turqoise .. If berminat pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #syria #syrialover #syrialycra #inner #innersequin #tudung #tudungkilat #innerkilat #hijab #hijabsita #instant
Tudung Syria Chiffon Manik.. Senang, selesa n labuh.. Sehelai RM25 sahaja termasuk postage!!.. Berminat pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #syria #syrialover #syriachiffon #tudung #tudungmanik #instant #hijab #hijabsita #jilbab #jilbabsyria #sayajual #murah #muslimah
Model kami Miss Tasha tampak anggun mengayakan koleksi tudung dari #jumeirahinspiredbyanie ... Btw tudung #syriachiffon nie kami jual murah jerssss... RM25 sehelai termasuk postage!!.. Ada 5 kaler yg menarik #merah #coklat #purple #darkpurple #fushia ... Berminat pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #syria #syrialover #syriachiffon #tudung #tudungmanik #murah #muslimah #hijab #hijabsita
Me wearing tudung syria chiffon manik... Senang jer nak pakai u... Sarung jer n siap!.. I nak jual RM25 jerss sehelai..plus postage lagi!!.. So kalau minat, pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #syria #syrialover #syriachiffon #sarungjer #instant #tudung #tudungsyria #hijab #hijabsita
Syria Chiffon Manik... Malam nie nak offer.. RM25 sehelai termasuk postage!.. Nak borong pun boleh!.. Berminat pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 #syria #syrialover #syriachiffon #tudung #tudungsyria #instant #hijab #hijabsita #murah #sayajual
By @ainyschasignature "To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Electric Blue color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Atau walk in @gorgeous_house76 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria " via @PhotoRepost_app
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Dark Olive Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Dark Choc Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Olive green Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Turquoise Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Light Brown Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Light purple Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Pink Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Purple Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Dark purple Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Grey Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Red Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Striking yellow Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Burgandy color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Dusty pink color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Pink color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Yellow color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Electric Blue color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Atau walk in @gorgeous_house76 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Yellow mustard color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Black color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
To all Syria Lover . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Syria Iris 2 Layer Coco Brown color Rm 39/pcs Postage rm 6 *inner x termasuk tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Utk pertanyaan. Whatsapp 0177845681 / 0177018789 Tq.. #syrialover #syria2layer #tudungsyria
Tudung Syria + Inner Sequin.. Material Lycra yg berkualiti.. Offer price RM28 only postage.. If nak beli asing pun boleh.. Berminat pls whatsapp me #aniejoeyz @01112235808 #lycra #syria #innersequin #innerkilat #tudungsyria #tudungkilat #syrialover #hijab #hijabsita #sayajual
Alhamdulillah..stok naura instant shawl restock lagi..sangat mendapat sambutan.. bg yg belum berkesempatan membeli dengan stok hari tu grab cepat2ya..:-) we love u oulss :-) :-) #innermuncung #innermagic #shawlinstantnaura #syrialover #shawlbutterfly #shawlhalfmoonbutterfly #instantShawl
next page →