#taknakgemuk

78,672 posts

Loading...
Turun 5 kg terus pipi tembam jadi runcing ! . Ana happy sgtt bila semua baju dia dah muat pakai balik, sebelum ni dok heran tak la berat sgtt tapi habis semua baju jadi ketat, rasa tak selesa bila pakai . Fast Track Online Coaching . Pendaftaran Slot Intake Disember telah dibuka . Coach Sue 0192268955 . Klik link di bio utk detail program . #kurustanpaberlapar #kuruscepat #seluarbesar #tipskurus #tipssihat #makanansunnah #makanaktiga #kurusmudah #kurussenang #tudungbawal #BHonline #plussize #onlineshopping #naelofarhijab #jubahbesar #sayanakkurus #sayanaksihat #kurusdarirumah #kurusonline #hijabista #kurustanpasenaman #dietsihat #tipsdiet #melakapeople #putrajaya #tipkurus #taknakgemuk #selamattinggaldiet
.. Tetapi memang ada bukti yg menunjukkan bahawa orang yg kehilangan berat badan secara berterusan (antara ยฝ ke 1 kg per minggu) lebih berjaya mengekalkan berat badan. Kehilangan berat badan yg sihat bukan hanya mengenai "diet" atau "program". Ini mengenai gaya hidup yg berterusan yg merangkumi perubahan jangka panjang dlm tabiat makan & senaman atau aktiviti sihat harian. . Jadi, setelah anda mencapai berat badan yg ideal & sihat, dgn mengamalkan pemakanan & aktiviti fizikal yg sihat sepanjang hari dalam seminggu (kira-kira 60-90 minit, moderate intensity), anda lebih cenderung berjaya mengekalkan berat badan pada jangka masa panjang atau seumur hidup anda! . Dan paling penting apabila kita dapat kekalkan berat badan yg ideal, maka sudah tentu kesihatan kitapun semakin baik! ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š . Turun berat badan tak mudah, ianya memerlukan komitmen. Tetapi jika anda sudah bersedia untuk memulakannya, kami ada panduan, langkah demi langkah utk membantu anda dlm perjalanan utk dapatkan penurunan berat badan & kesihatan yg lebih baik. . ๐Ÿ“ Jom join "Fat Loss Challenge"! ๐Ÿ‘ Fokus dapatkan lemak yg ideal! ๐Ÿ“ฑ Buat secara online sahaja! ๐Ÿ’ช Support dari Coach di sepanjang program! ๐Ÿ‘ซ Pengambilan peserta sedang berlangsung & adalah terhad! . ๐Ÿ“ฒ Wasap untuk pendaftaran 0193543288 Coach Saf . #turunlemak #turunlemakbadan #perutkempis #nakslim #tipskurus #tipskuruscepat #infosihat #badansihat #makansihat #dietpuasa #badanbesar #turunberatbadan #turunberat #jomkurus #naksihat #dietsihat #kurussihat #tipsdiet #taknakgemuk #gemuk #kurus #nakkurus #jomkurus1malaysia #kurus1malaysia #bajubesar #herbalifemalaysia #nutrisi #kurusonline
[ TAG ke TEMEN KAMU ... ] โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € TAMBAH BERAT BADAN 5 - 15 KG DALAM 10 - 30 HARI, MAU??? ใ…คใ…ค โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € SOLUSI TERBAIK, Produk Herbal Revolusioner Berkualitas dan Bersertifikat Internasional. ใ…คใ…ค โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Ratusan Konsumen sudah merasakan manfaat Produk dan Metode Ampuh kami. โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Praktis , Aman Tanpa Efek Samping dan tidak ketergantungan. โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Tersertifikasi Halal, BPOM, Depkes, FDA, TGA, menjadi produk favorite di China dan dunia, menjadi produk farmasi di jajaran no.1 China. ใ…ค Sudah Banyak Artis, Model, Atlit Professional, ABG eksis yang menggunakan produk kami lho Dear. โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Kamu mau jadi bukti selanjutnya???๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž ใ…ค โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Follow us : ใ…คใ…ค @calciumterbaik.penggemuk @calciumterbaik.penggemuk โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– More info Hub. Admin di : โคตโคต โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ฒ TELP / WA 0811-2422-344 ๐Ÿ“ฒ BBM BRO234 ๐Ÿ“ฒ LINE ojp5062s (pakai @) โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € FAST RESPON & HAPPY SHOPING โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #penggemukbadanalami #penggemukbadanlaris #penggemukbadanjogja #jualpenggemukbadandimakassar #jualpenggemuktubuh #jualpenggemukpapua #bajugemuk #gemukinawesome #madugemukbadan #gemukideal #gemukalami #penggemukbadananak #penggemukbadansehat #penggemukbadandewasa #jualpenggemukdimedan #jualpenggemukmedan #jualpenggemukaman #gemukcepat #taknakgemuk #gemukindong
SAPA NAK SAYA BANTU ANDA BERUBAH MACAM SAYA??!!! Sememangnya untuk kurus memang akan kita tempuhi pelbagai halangan. . Semua orang yang berbadan besar nak kurus. Cuma halanagan dan cabaran yang mematahkan semangat tu. Tinggal lah hanya angan2. . โ€œONE DAY AKU NAK JADI MACAM DIAโ€ itu yang akan kita cakap bila tengok orang lain berubah. โ€œONE DAY ANDA TAK KAN DATANG KALAU ANDA TIDAK BERMULA SEKARANGโ€ . Perjalanan saya bermula 6 Ogos 2018 dengan berat 92kg. Siapa sangka saya mampu tempuhi bulan demi bulan. . SAMPAI SEKARANG SAYA MASIH DALAM PROGRAM DAN SAYA BERJAYA TURUN BERAT 20KG DALAM MASA 3 BULAN. . SIAPA SANGKAKAN. KALAU SAYA BOLEH, ANDA TENTU BOLEH. CABAR DIRI ANDA. KUATKAN SEMANGAT!! Untuk detail program just klik link kat bio sy ye. . ====================== . โ€œUntuk berubah jangan tunggu โ€˜NANTIโ€™ sebab โ€˜NANTIโ€™ belum tentu milik kitaโ€-syed amri โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ................................... Jangan lupa follow sy untuk lebih banyak tips @syed_amri93 @syed_amri93 @syed_amri93 ................................... Atau boleh klik link di bio saya. ................................... . #teamnickhinhussien #teamfadzil #teamatikahzakaria #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #sihatmalaysia #kalaubukankitasiapalagi #sayangidirimu #igshopmalaysia #igshopmurah #tv3 #bajubesar #seluarjeansmurah #motivasi #berubah #taknakgemuk #misimengecil #azamkurus2018 #azam #kelantan #kelantanese #kelantanfood
Bru minum 5 hari berat dah mula turun, badan dah rasa ringanโฃ๏ธ . . Nak order boleh wsap Nurul 0137471501 atau klik link dibio. Setiap pembelian ada buah tgn dari Nurul tau. Jgn risau tips dan panduan diberikanโค๏ธ. . . ๐ŸตLALEH Fiber Drink (RM39) -Kempiskan perut, detox, turunkan berat badan . . โ˜•๏ธKLUBNA Green Coffee (RM39) -Tingkatkan metabolisme, bakar lemak. -Kurangkan selera makan -Turunkan berat badan . . NAK KURUS??? .Ambil set LALEH minum malam, KLUBNA minum pagi. 15hari u gerenti senyum๐Ÿ˜˜ . . . JOMLAH KURUS.. sempat lgi nk kurus tahun ni๐Ÿ˜Š Wasap 013-7471501 atau klik link dekat bioโค๏ธ . . #medinadesire ย #kakicantiqtea ย #teammatahari ย #jk1m #berpantang ย #setpantang ย #tipskuruscepat ย #bengkung #bengkungibu ย #setberpantang ย #setbersalin #bengkungmoden ย #berpantang ย #perutbuncit ย #juskurus #buanglemak ย #carakurus ย #taknakgemuk ย  #buanglemakperut #turunberatbadan ย #kurusselamat ย  #carakurus ย #ibumenyusu #setkurusbajet ย #menudiet ย  #produkkurus ย #cabarankurus #gegarvaganza5
Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info @nutrifatjkt.co.id #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
PENYEBAB GEMUK BUKAN LEMAK, TAPI GULA & KARBO YANG BERLEBIHAN..๐Ÿ๐Ÿฐ๐Ÿง๐Ÿฆ๐Ÿซ . Fyi..gula ni banyak terdapat dalam makanan dan minuman kita. Jadi tips paling mujarab nak kurus, TOTALLY STOP MINUM & MAKAN YANG MANIS2 tu ye.. . #tipsJR #stokisJRselayang #sihatkurus #detoks #taknakgemuk
KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
Coach, perlu bersenam ker ? . Perlu dan tak perlu.. Ehh mcm maner tu ?? First sekali jika anda nak kurus ni , jaga atau kawal pemakanan anda. Yg ni sgt main peranan sebanyak 80% . Suri rumah yg jaga anak mengemas rumah tu bonus, dah kira bersenam dah tuu Mereka yg keje busy keluar masuk opis tu pun sama dah kira bersenam dah tuu . Memang sgt BETUL anda bole turun berat tanpa senaman berat. Jgn risauuu yg busy pun bole kurus ๐Ÿ˜‰ . Cabaran Turun Berat Badan Fast Track Online Coaching . Coach Sue 0192268955 Klik link di bio . #kurustanpaberlapar #kuruscepat #seluarbesar #tipskurus #tipssihat #makanansunnah #makanaktiga #kurusmudah #kurussenang #tudungbawal #BHonline #plussize #rapi #onlineshopping #naelofarhijab #jubahbesar #sayanakkurus #sayanaksihat #kurusdarirumah #kurusonline #hijabista #kurustanpasenaman #dietsihat #tipsdiet #melakapeople #putrajaya #tipkurus #taknakgemuk #dietselamat
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Ok..esok aku ada potluck kat opis..๐Ÿฐ๐Ÿ๐Ÿž Tapi takpe..pagi2 esok confirm telan #JuicyRaspberry dulu..hehe.. . So..uols yg takde #JR tu makan la berpada2 ye..iols kasi ingat je..๐Ÿ˜ . #stokisJRselayang #sihatdenganJR #taknakgemuk #kurussihat #bakarlemak
* Pendek kata, "no excuse diet" bila anda join SuriKurus coaching program sebab kita sediakan mealplan yg flexible & praktikal to suit lifestyle semua org.๐Ÿ˜ . PROGRAM KURUS 30 HARI๐Ÿ”ฅ โœ”๏ธ Turun 5-7kg & Shapeloss!! โœ”๏ธ Produk Herbalife & Coaching โœ”๏ธ Mealplan mudah & praktikal โœ”๏ธ Coaching Group yg supportive โœ”๏ธ Ilmu pemakanan โœ”๏ธ Food diary checking โœ”๏ธ Tips Kurus Sihat โœ”๏ธ EBook Resepi Sihat๐ŸŽ โœ”๏ธ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN! . SURIKURUS ONLINE COACHING ๐Ÿ“ฒ012 612 7762 . . . #ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #herbalifemelaka #tipskurus #kurus #diet #HerbalifeCoachMalaysia #coachkurus #coachperempuan
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
[ TAG ke TEMEN KAMU ... ] โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € WOW HEBOH !!! PRODUK PENGGEMUK BADAN TERDASYAT ABAD INI ๐Ÿ˜ฑ โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Sudah Banyak orang yang menjadi BUKTI dan SAKSI terlahir atas kedasyatan produk ini โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Terbukti Nyata dan Asli 100% tanpa rekayasa !! โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Buat kamu yg masih belum percaya, itu artinya kamu belum COBA ๐Ÿ˜† โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ACTION NOW Chat me ๐Ÿ˜‰ โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– More info Hub. Admin di : โคตโคต โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ฒ TELP / WA 0811-2422-344 ๐Ÿ“ฒ BBM BRO234 ๐Ÿ“ฒ LINE ojp5062s (pakai @) โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € FAST RESPON & HAPPY SHOPING โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ €โ € โ €โ € โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #penggemukbadanalami #penggemukbadanlaris #penggemukbadanjogja #jualpenggemukbadandimakassar #jualpenggemuktubuh #jualpenggemukpapua #bajugemuk #gemukisawesome #madugemukbadan #gemukideal #gemukalami #penggemukbadananak #penggemukbadansehat #penggemukbadandewasa #jualpenggemukdimedan #jualpenggemukmedan #jualpenggemukaman #gemukcepat #taknakgemuk #gemukindong
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Ada niiii.. Tengah makan pisang dgn peanut butter.. Fibreโœ” Protinโœ” Lemak baikโœ” . . Boleh je enjoy makan even dlm proses turunkan berat badan. Yg penting, ada ILMU dan tahu CARAnya. . . Fast Track Online Coaching. Coach sally, lost 12kg, a mom, 28 yo. ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž0136802039๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . . Daftar utk intake disember ni, spya korang tak payah sambung azam yg tertunda stp tahun. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ cara masak, menu sihat, snacking sihat yg pelbagai, video workout, pantauan berat & inch loss, topik harian dan mcm2 yg korg blh dpt. . #turunkanberat #tudungariani #taknakgemuk #tipskurus #tudungbawal #akasiatv3 #duckscarves #dietatkins #seriburindu #dietsecarasihat #dietmalaysia #dramasangat #kuruscepat #kurustanpasenaman #kuruslepasbersalin #kakidrama #lelakikirimantuhan #impiankurus #isteridalamsangkar #moodrepublik2018 #megadrama #makcikbawang #meloditv3 #fashionvalet #pehabesar #creacionbysitinurhaliza #cikgucantik #cakenis #carakurus #jubahsouq
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
๐Ÿ™‹ Hay kak ๐Ÿ˜ฅ Pingin punya badan berisi ideal? ๐ŸŒฟ Cari yang 100organic & terbukti tanpa ketergantungan? . . Udah banyak makan, minum susu tapi tetep kurus?? ๐Ÿ˜… Atau ga nambah2 BB krn FAKTOR KETURUNAN? atau pingin masuk jd angkatan/polisi tp BB ga ideal? . @inspirasi.sehat menyediakan SUPLEMEN PENGGEMUK BADAN juga loh.. solusi nya masalah kamu ๐Ÿƒ . Tentunya ini HERBAL tanpa efek samping dan ketergantungan โœ” . Minat punya badan IDEAL cek aja yuu IG nya ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ @inspirasi.sehat Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa ๐ŸŽ‰ . hubungi kontak: wa:081318565362 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap #telkomsel #telkomsel
BARU 7 HARI TAU. KALAU 17 HARI, BERAPA KG AGAKNYA LOSS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿคฉ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
Salah satu produk Best Seller @info.nutrifat SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Line : @nga3891o (Pakai use @) WA : 081513391682 #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #fff #jualobatpenggemuk #areagemuk #PenggemukBadan #lfl #penggemukherbal #penggemuk #gemukin .
KISAH INSPIRASI BUAT MEREKA YANG NAK KURUS . KISAH CIKGU MAN!!! . Jom sama2 kita baca dan ambil manfaat darinya. . Ada yang tanya saya : Saya senam hari-hari ker...? Jawapan saya : Peringkat awal dulu masa berat masih 128kg saya hanya jaga pemakanan.Nak bawak badan pun tak larat.... Bila berat turun 10-20kg dah boleh slow jog, lutut masih sakit tapi kena lawan la...tapi kerja rumah semua saya buat, kemas rumah, vakum, cuci pinggan mangkuk,basuh sidai lipat baju, kemas almari, buang sawang....habis dalam dan luar rumah saya kerjakan asalkan berpeloh...paling saya suka iron baju....semua baju anak isteri saya iron sebab peluh menitik....heheh...best...! . Makin lama makin boleh pelbagaikan senaman. Saya start jogging, hiking, kayuh basikal, main apa saja sukan yang saya boleh join. Main memang saya tak pandai, objektif saya cari peloh jer...saya layan geng futsal, badminton, dodgeball dan macam-macam le.... Bila saya pergi event jumpa ramai orang yang turun berat dan ilmu senaman makin bertambah, saya mula kenal erobik, HIIT, T25, Body Combat, Insanity, P90X3 dan macam-macam lagi la... Saya memang nak kongsi dengan semua orang.Banyak perkara nak share.Maklumlah perjalanan saya turun 65kg berat badan adalah sesuatu yang di luar kotak pemikiran saya. Saya mampu lakukannya kerana ada kehendak, keazaman dan keinginan yang kuat untuk berubah... Kalau kita nak kita akan cari jalan, kalau kita tak kuat kita akan cari alasan. . ==================== . โ€œUntuk berubah jangan tunggu โ€˜NANTIโ€™ sebab โ€˜NANTIโ€™ belum tentu milik kitaโ€-syed amri โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ................................... Jangan lupa follow sy untuk lebih banyak tips @syed_amri93 @syed_amri93 @syed_amri93 ................................... Atau boleh klik link di bio saya. ................................... . #teamnickhinhussien #teamfadzil #teamatikahzakaria #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #sihatmalaysia #kalaubukankitasiapalagi #sayangidirimu #igshopmalaysia #igshopmurah #tv3 #bajubesar #seluarjeansmurah #motivasi #berubah #taknakgemuk #misimengecil #azamkurus2018 #azam #kelantan #kelantanese #kelantanfood
Mau tau cara menggemukkan badan secara alami. Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi. @nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede. Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ใ…ค ใ…คใ…ค Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by : - Meningkatkan Nafsu Makan - Membantu tubuh lebih berisi - Memperbaiki metabolisme tubuh - Penyerapan nutrisi lebih maksimal - Meningkatkan fungsi enzim pencernaan - Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan - Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami ใ…คใ…ค Konsultasi dan pemesanan WA: 081243008465 LINE :@vva0494e (pakai @ ya) #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap #telkomsel #telkomsel
Mau tau cara menggemukkan badan secara alami. Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi. @nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede. Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ใ…ค ใ…คใ…ค Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by : - Meningkatkan Nafsu Makan - Membantu tubuh lebih berisi - Memperbaiki metabolisme tubuh - Penyerapan nutrisi lebih maksimal - Meningkatkan fungsi enzim pencernaan - Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan - Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami ใ…คใ…ค Konsultasi dan pemesanan WA: 081243008465 LINE :@vva0494e (pakai @ ya) #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap #telkomsel #telkomsel
Mau tau cara menggemukkan badan secara alami. Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi. @nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede. Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ใ…ค ใ…คใ…ค Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by : - Meningkatkan Nafsu Makan - Membantu tubuh lebih berisi - Memperbaiki metabolisme tubuh - Penyerapan nutrisi lebih maksimal - Meningkatkan fungsi enzim pencernaan - Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan - Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami ใ…คใ…ค Konsultasi dan pemesanan WA: 081243008465 LINE :@vva0494e (pakai @ ya) #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap #telkomsel #telkomsel
Dah tak makan pastri, kek, pizza, roti, bun, sushi semua tuu , tp tak kurus2 punn . Lunch makan apa ? Nasi.. Okk..cuba check ada buat kesilapan mcm ni tak? Swipe โฉโฉ . Kongsikan yer! . Fast Track Online Coaching . Pendaftaran Slot Intake Disember telah dibuka . Coach Sue 0192268955 Klik link di bio for details . #kurustanpaberlapar #kuruscepat #seluarbesar #tipskurus #tipssihat #makanansunnah #makanaktiga #kurusmudah #kurussenang #tudungbawal #BHonline #plussize #onlineshopping #naelofarhijab #jubahbesar #sayanakkurus #sayanaksihat #kurusdarirumah #kurusonline #hijabista #kurustanpasenaman #dietsihat #tipsdiet #melakapeople #putrajaya #tipkurus #taknakgemuk #dietselamat
Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info @nutrifatjkt.co.id #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap
SR CHOCOLATE DRINK . . ๐ŸŒท Menyingkirkan lemak berlebihan. . ๐ŸŒท Membekalkan tenaga. . ๐ŸŒท Melancarkan pencernaan. . ๐ŸŒท Menghapuskan kegemukkan. . ๐ŸŒท Membantu masalah sembelit & selulit. . ๐ŸŒท Membantutkan selera makan berlebihan. . ๐ŸŒท Mengurangkan pembentukan glukosa dalam badan melalui mekanisma โ€œcarbo-blockerโ€œ. . ๐ŸŒท Meningkatkan metabolisma tubuh badan dan menolong membakar lemak-lemak tersembunyi. . ๐ŸŒท Memastikan tidak kembali gemuk selepas pengurangan berat badan. . ๐ŸŒท Membantu mengawal paras glukosa di dalam darah. . ๐ŸŒท Membekalkan tenaga dan khasiat mencukupi. . ๐ŸŒท Menganjalkan kulit. . . Ingredients Hoodia Sakura Extract Psyllium Husk White Kidney Beans Extract Garcinia Cambodia Green Coffee Extract . . RM89 sekotak (ada 15 sachet) 013 9884190 ๐Ÿ‘‰๐ŸปWhatsapp for fast reply ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž
MINUMAN CHOCOLATE BELGIUM KURUS PERTAMA DI MALAYSIA!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Dengan formulasi terkini dari Institut Penyelidikan Kyoto, Jepun yang dirumuskan khas untuk Slimrich, SR Chocolate Drink yang diperkayakan dengan Coklat Premium dari Belgium dan bahan-bahan aktif seperti Hoodia dan Ekstrak Sakura. . Dapat merealisasikan impian mendapatkan bentuk badan idaman dengan Hoodia, kekal bertenaga dan kulit lebih cerah dalam setiap sachet dengan ekstrak Sakura. . . Minum 3 sachet dah boleh turun 2 kilogram. 10 sachet 6 kilogram. . 15 sachet turun 10 kilogram. ramai customer telah berjaya kurus dengan SR Choc Drink ๐Ÿ˜‰ . . Korang tak suka telan pil boleh minum yg chocolate ni. . . Minum chocolate je boleh kurus gaiss. xyah susah susah telan pil. Choc drink sangat lazat, mengeyangkanโ—๏ธistimewanya boleh buat kita KURUS ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Dapatkan sekarang, hanya RM89 sekotak. Minum sekotak terus kurus.โค . For order kindly whatsApp 0139884190 0139884190 . . #srchocolatedrink #sayanakkurus #slimrich #cepatkurus #kurussihat
WOW ! TENGOK LAH POWER TAK POWER LA #klubnalaleh NIE ๐Ÿ˜๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
MEMANG SEDAP SANGAT LALEH NIE, DAH LA SEDAP BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN PULAK โค๏ธ๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
Jangan tunggu lama lama, nanti lama lama menyesal tiada guna ๐ŸŽค๐ŸŽผ๐ŸŽงโค๏ธ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
Nak kan sesuatu mesti kena berusaha kan. Bukan senang nak senang, macam Aya memang target nak kurus & sihat sebelum 2019 ๐Ÿ™ˆ Tak seronok langsung bawa lemak nie ( naik tangga pun semput ๐Ÿ˜ญ) nak berlari lagi lah, sebab tu tak aktif macam zaman study. Balik kerja makan tidor haha, so bila jumpa #klubnalaleh nie lifestyle terus bertukar. Tak tahu pasaipa ( bila search #klubnalaleh nie bagi tenaga + boleh tolong kurangkan berat badan ๐Ÿ’ฆ ) dah lost 2KG dalam seminggu nie ๐ŸคŸ๐Ÿป . . Tak salah nak cuba, lagi pun halal & ๐Ÿ’ฏ lulus KKM. Sampai bila nak overweight, nak la jugak tengok result BMI cantik. Perfect gituwww โค๏ธ๐Ÿ˜˜ . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
IBU YANG MENYUSU PUN BOLEH MINUM TAU. KEKAL KURUS & BERTENAGA ๐ŸŒŸ๐Ÿ˜˜ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
ALHAMDULLILAH, betul itu semua ketentuan Allah tapi kita sebagai manusia kena berusaha ๐Ÿ’ช๐Ÿป sekali cuba ha meletup result nya ( terus jadi mummy to be ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป) yang nak cuba jangan malu & segan nak order atau tanya apa apa dengan Aya okay ๐Ÿ˜‰๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
Ramai yang tanya semua orang boleh minum ke #klubnalaleh . So nie antara jawapannya ๐Ÿค— . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
Breakfast kopi #klubna memang sedap & mengenyangkan โ˜•๏ธ๐ŸŒŸ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
OMG, tengok kakak nurse kita nie ( actually kakak Aya nie ๐Ÿ™ˆ ) nampak runcing ha pipi & dagu dia ! Selagi belum cuba, belum tahu kan. Sekali cuba ha meletup result nya ( no more overweight ๐Ÿ‘ ) Jangan malu & segan nak order atau tanya apa dengan Aya okay ๐ŸŒŸ๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
10KG Oiii ! Bukan biasa biasa nie, Sekali minum #klubnalaleh ha meletup result nya โค๏ธ๐Ÿคฉ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
DARI XL KE M ๐Ÿคฉ๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
DUA TAHUN TAK PERIOD, LAMA TAU ๐Ÿ˜ฃ ALHAMDULLILAH, DENGAN KLUBNA&LALEH ALLAH PERMUDAHKAN โค๏ธ๐ŸŒŸ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
BARU 2 SACHET TAU, 1 SET ADA 15 SACHET ( CEPAT LA TERBAKAR LEMAK LEMAK JAHAT NIE ๐Ÿ”ฅ) . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
NAK KECIKKAN SAIZ MINUM LAH KLUBNA&LALEH, CONFIRM MENJADI ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
10KG HILANG ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿคฉ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
Tengok lah ingredients klubna ( patot lah buat kita sentiasa kenyang ๐Ÿ™Š) . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
Tengok lah ingredients laleh ( patot lah buat kita #detox ๐Ÿ™Š) . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
10KG HILANG, YEAYYYYY ๐ŸŒŸ๐Ÿคฉ . KLUBNA&LALEH . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . ๐Ÿkopi sedap level 5 bintang ๐Ÿkopi boleh lost seminggu 3-5kg ๐Ÿkopi memberi tenaga ๐Ÿkopi rasa kopi orang kaya ๐Ÿkopi rasa kenyang 48 jam ๐Ÿkopi menahan selera makan . HARGA:RM78.00/1SET (Harga tidak termasuk postage) . Postage=SM RM10/SS RM15 . SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT.JADI ANDA TIDAK AKAN RUGI MALAH SEMAKIN UNTUNG 3 DLM 1. . . #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #detox #klubnalalehpuchong
next page →