#tanjakmurah

3,137 posts

Loading...
Our beautiful customer wearing #lailabycc thank you @aerinloii . . homaigod hakak dah penat restock design yang ini. Memang terlajak laris! Mana tak nya, tiap kali restock je mesti bertahan 2-3hari je😩😩 pastu mesti sold out 😭 . PROMOSI DECEMBER CUTI SEKOLAH MASIH ADA SAYANG SAYANG🌹mana dapat dah design hot terlajak laris #lailabycc ni RM49 je. December ni sahaja 🌹 . . CEPAT! CEPAT! READY STOCK SUSUT SANGAT NI! Nanti januari harga dah naik😩😩 . . . . . . #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #muadelangor #sewadulanghantaran
Ada yang mencari ready stock??GOOD NEWS!!! . . SLIDE UNTUK TESTIMONI YA DEAR😘. . PAY RM10 ONLY FOR PRE-ORDER! HARGA CROWN JIKA PRE-ORDER RM50 SAHAJA! PRE-ORDER 4WEEKS 😘 . Nak cod pon boleh dear. AREA RAWANG ❀️. . ORIGINAL PRICE RM62 POSTAGE RM7. . VIVY TIARA click #vivybycc . . . READY STOCK! . . Available colour : silver, gold, red-gold . HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. CEPAT GRAB SEMENTARA ADA OFFER!🌹 . Exclusive design special ekslusif untuk si cantik manis yang nak design ala-ala british gituu. Design #vivybycc ni nampak mahal cantik terletak je atas kepala memang sesuai sangat lah! ❀️ . Kita ada special OFFER sempena cuti sekolah ni. Special untuk bride2 yang majlis hujung tahun ni. Crowncantik sayang anda semua😘. . . Apa lagi, click link on bio untuk order! Cepat ready stock ni limited 😭. . www.whatsapp.my/60145001459 #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #muadelangor #sewadulanghantaran
Ω‚ΩˆΩˆΩˆΩ„ Ψ§Ω„Ψ­Ω‚ΩŠΩ‚Ψ©πŸ˜‚ La chaine YouTube 😍 https://m.youtube.com/channel/UCyP0WAYdTWsLYNMNrCls4UQ/featured #tiktok #videoshow #moroccotravel #tangie5starbraidshop #maroc #tanjakmurah #photographe
HOT SELLING CROWN! . πŸ‘‘ AMORA TIARA #amorabycc πŸ™πŸ» please slide pic for detailing ya dear ❀️ for FEEDBACK visit @sugarcrown.my πŸ“ž whatsapp +601111019294 to place order . #crowncantikmurah #crowntunang #crownpengantin #crownnikah #crowntunangmurah #crowncantik #crowndinner #aksesoripengantin #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinnermurah #veiltunang #hantaran #goodiesmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamin
CROWN ADORA yang sweet ayu simple elegant dan dabomm ni boleh naikkan lagi seri pengantin! 😍 - kalau dah berkenan, ws +601111019294 sekarang! hari ni jugak! bak kata sajat : "CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT!!" πŸ˜† - slide untuk tengok pic bride !! nak lagi banyak FEEDBACK and TESTIMONI? klik #adorabyCC . siap ada video tau!! haaa curlasss diknon!! cantikkkk ke cantikkkk sangat?!! 😍
Terima kasih dari @the_tanjak_boy diatas kepercayaan yang diberikan .. β€œUcapan Selamat Pengantin Baru kepada @ainulamjad & Isteri tercinta πŸ€΅πŸ‘°πŸ» semoga kekal ke akhir hayat..Amin . . #tanjaksongket #tanjakmelayu #tanjakmahkotaalam #busanatradisional #tanjakpengantin #kraftanganmalaysia #tanjakmurah #ipoh #perak
. Berangkat ke Selakau & Kubu raya hari ini . terima kasih atas tempahan nya . #tanjakmurah #tanjak #tanjakpuakmelayu #puakmelayu #promotanjak
ΰΈ‚ΰΈ­ΰΈšΰΈ„ΰΈΈΰΈ“ΰΈ‘ΰΈ²ΰΈ .... @hidhir_mf @muay_fighter_studio #tengkolok #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjak #destar
Promo bulan desember..... . dengan harga hanya 130k / pcs . ongkir gratis ke seluruh kalimantan barat . info wa 083151607720 . #tanjakmurah #promotanjak #tanjakpuakmelayu #puakmelayu #tanjak
Ada yang mencari ready stock??GOOD NEWS!!! . . SLIDE UNTUK TESTIMONI YA DEAR😘. . PAY RM15 ONLY FOR PRE-ORDER! HARGA CROWN JIKA PRE-ORDER RM50 SAHAJA! PRE-ORDER 3WEEKS 😘 . Nak cod pon boleh dear. AREA RAWANG ❀️. . ORIGINAL PRICE RM55 POSTAGE RM7. . ADORA TIARA click #adorabycc . . READY STOCK! . . Available colour : silver . HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. CEPAT GRAB SEMENTARA ADA OFFER!🌹 . Exclusive design special ekslusif untuk si cantik manis yang nak design sweeeettt gituu. Design #adorabycc ni nampak mahal cantik terletak je atas kepala memang sesuai sangat lah! Cepat! Ready stock kita dah makin susut! Kalau habis kena pre-order😭😭😭 . Kita ada special OFFER sempena cuti sekolah ni. Special untuk bride2 yang majlis hujung tahun ni. Crowncantik sayang anda semua😘. . . Apa lagi, click link on bio untuk order! Cepat ready stock ni limited 😭. . www.whatsapp.my/60145001459 #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #muadelangor #sewadulanghantaran
Majapahit nama negara, Tempat ratu raja jawa, Kalau diguna akal bicara, Kebudayaan Melayu subur semula. #tanjakmelayu #tanjak #tengkolok #tanjakmurah
Ada yang mencari ready stock??GOOD NEWS!!! . . SLIDE UNTUK TESTIMONI YA DEAR😘. . PAY RM10 ONLY FOR PRE-ORDER! HARGA CROWN JIKA PRE-ORDER RM30 SAHAJA! PRE-ORDER 3WEEKS 😘 . Nak cod pon boleh dear. AREA RAWANG ❀️. . ORIGINAL PRICE RM35 POSTAGE RM7. . BELLA TIARA click #bellabycc . . READY STOCK! . . Available colour : silver . HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. CEPAT GRAB SEMENTARA ADA OFFER!🌹 . Exclusive design untuk si cantik manis yang nak design simple gituu. Design #bellabycc ni cantik terletak je atas kepala memang sesuai sangat lah untuk nikah, tunang! ❀️ . Kita ada special OFFER sempena cuti sekolah ni. Special untuk bride2 yang majlis hujung tahun ni. Crowncantik sayang anda semua😘. . . Apa lagi, click link on bio untuk order! Cepat ready stock ni limited 😭. . www.whatsapp.my/60145001459 #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #muadelangor #sewadulanghantaran
β€œPermintaan khas pengantin dari tanjung malim β€œ dengan Ikatan tanjak β€œMahkota Alam” . . ..Tanjak β€œ Mahkota Alam β€œ merupakan salah satu tanjak yang berasal dari Negeri Perak.. Ia-nya juga tidak begitu dikenali dalam kalangan masyarakat masa kini.. #tanjak #tanjaksongket #tanjakperak #tanjakmurah #mahkotaalam #kraftanganmalaysia #busanatradisional #tanjakpengantin #ipoh
Tanjak ukuran anak-anak 50.000/pcs (tdk termasuk ongkir) Pemesanan via dm #tanjakmelayu #tanjakbengkalis #tanjakmurah #tanjakanak #bengkalishits #bengkalisku #melayuwedding #tanjakriau #tanjaksongket
Lipat tanjak melayu, yang butuh tanjak dengan kualitas yang bagus dan warna warna pilihan sesuai selera, ayo segera hub kita ya @edyofart Atau @adityaoi Dapatkan harga special penghujung tahun 2018 #tanjak #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjakpremium #tanjakriau #souvenir #instagram
Ada yang mencari ready stock??GOOD NEWS!!! . . SLIDE UNTUK TESTIMONI YA DEAR😘. . PAY RM15 ONLY FOR PRE-ORDER! HARGA CROWN JIKA PRE-ORDER RM55 SAHAJA! PRE-ORDER 3WEEKS 😘 . Nak cod pon boleh dear. AREA RAWANG ❀️. . ORIGINAL PRICE RM65 POSTAGE RM7. . HERMOSA TIARA click #hermosabycc . . READY STOCK! . . Available colour : silver . HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. CEPAT GRAB SEMENTARA ADA OFFER!🌹 . Exclusive design special ekslusif untuk si cantik manis yang nak design ala-ala british gituu. Design #hermosabycc ni nampak mahal cantik terletak je atas kepala memang sesuai sangat lah! ❀️ . Kita ada special OFFER sempena cuti sekolah ni. Special untuk bride2 yang majlis hujung tahun ni. Crowncantik sayang anda semua😘. . . Apa lagi, click link on bio untuk order! Cepat ready stock ni limited 😭. . www.whatsapp.my/60145001459 #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #muadelangor #sewadulanghantaran
Ada yang mencari ready stock??GOOD NEWS!!! . . READY STOCK . . SLIDE UNTUK TESTIMONI YA DEAR😘. . PAY RM10 ONLY FOR PRE-ORDER! HARGA CROWN JIKA PRE-ORDER RM35 SAHAJA! PRE-ORDER 4WEEKS 😘 . Nak cod pon boleh dear. AREA RAWANG ❀️. . ORIGINAL PRICE RM42 POSTAGE RM7. . TIA TIARA click #tiabycc . . Available colour : silver . HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. CEPAT GRAB SEMENTARA ADA OFFER!🌹 . Design special, simple, cute untuk si cantik manis yang nak design simple tapi elegant gituu. Design #tiabycc ni nampak cantik elegant terletak je atas kepala memang sesuai sangat lah! ❀️ . Kita ada special OFFER sempena cuti sekolah ni. Special untuk bride2 yang majlis hujung tahun ni. Crowncantik sayang anda semua😘. . . Apa lagi, click link on bio untuk order! Cepat ready stock ni limited 😭. . www.whatsapp.my/60145001459 #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #muadelangor #sewadulanghantaran
Alhamdulillah di percayai lagi untuk melengkapi pengantin pria di hari istimewa nya. Terimakasih @irma_suryani3197 dan suami atas kepercayaan tanjak dan songketnya bersama @tuahtanjakbyag.maulana semoga SAMAWA. . Yang berminat langsug WA aj di 082285415295 atau klik aja link di bio ya. . #tanjakriau #jualtanjak #tanjakmewah #tanjakmurah #tanjakmelayu #tanjakmelayuriau #tanjaksiak #melayubertanjak #pengantinmelayu #tanjakpengantin #tanjakpekanbaru #tengkolok #tengkolokpengantin #tengkolokmelayu
Alhamdulillah telah sampai di jakarta selatan. Terimakasih abg sudah order tanjaknya di @tuahtanjakbyag.maulana . Yang berminat langsug WA aj di 082285415295 atau klik aja link di bio ya. . #tanjakriau #jualtanjak #tanjakmewah #tanjakmurah #tanjakmelayu #tanjakmelayuriau #tanjaksiak #melayubertanjak #pengantinmelayu #tanjakpengantin #tanjakpekanbaru #tengkolok #tengkolokpengantin #tengkolokmelayu
Tengah buat persiapan untuk MAJLIS NIKAH/BERTUNANG ke tuuu? sekarang la masa yang sesuai untuk uolls dapatkan CROWN idaman uolls. - ❀️ budget bawah RM60? - JANGAN RISAU meh sis bantuu! crown #rossabycc ni TAK sampai RM60 pun uolls! - crown ROSSA niii memang jadi rebutan yang suka simple untuk sanding / nikah / tunang / dinner. - tak tinggi, simple dan design yang elegant. Bila dah pakai memang SWEET, TERLETAK, CANTIK MENARIK memang daaabommm 😍 - material berkualiti dan tahan lama. love ROSSA TIARA 😍 - whatsapp +601111019294 untuk dapatkan harga PROMOSI crowncantik idaman setiap wanita ni. sis nak pesan, kalau lambat order, memang melepas πŸ˜‹
Tanjak Songket Tersedia ukuran dewasa & anak-anak Minat, DMπŸ˜‰ #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjaksongket #tanjakharian #tanjakmodifikasi #melayu #riau #indonesia
Tanjak Songket Tersedia ukuran dewasa & anak-anak Minat, DMπŸ˜‰ #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjaksongket #tanjakharian #tanjakmodifikasi #melayu #riau #indonesia
Tanjak melayu harian Tersedia ukuran dewasa & anak-anak Minat, DMπŸ˜‰ #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjaksongket #tanjakharian #tanjakmodifikasi #melayu #riau #indonesia
haaaa...ni la CROWN TIA. hargaa? nak kita bagi promo tak? yang budget KURANG dari RM3* kalau TAK GRAB tia crown ni,memang rugi sangat sebab harga kasih sayang nak bagi untuk crown tia kalau beli sebelum 20november ni. WOWWW takk WOOWWW πŸ˜‹ . . korang boleh ws 014 846 0868 untuk order crown yang korang dah berkenan tu sebelum SOLD OUT lagi πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
FAV CHOICE for solemnization and engagement 😘 . πŸ‘‘ ROSEGOLD HEADPIECE #rgbycc πŸ™πŸ» please slide for details πŸ‘° fav for solemnization and engagement ❀️ for FEEDBACK visit @sugarcrown.my πŸ“ž whatsapp +601111019294 . This rosegold headpiece comes with a ribbon that can easily be adjusted according to your satisfaction. You can peel it off or attach it where ever you think suites you most . . #bajunikahmurah #bajutunangmurah #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #sewadulanghantaran
FAV CHOICE for solemnization and engagement 😍 . This rosegold headpiece comes with a ribbon that can easily be adjusted according to your satisfaction. You can peel it off or attach it where ever you think suites you most . . πŸ‘‘ SILVER ROSE HEADPIECE #srbycc πŸ™πŸ» please slide for details πŸ‘° bride pic cc amytouch_official ❀️ for FEEDBACK visit @sugarcrown.my πŸ“ž whatsapp +601111019294 . #bajunikahmurah #bajutunangmurah #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #sewadulanghantaran
SLIDE POST !!!!CANTIKKKK KE CANTIKKK SANGAT brides ni pakai CROWN dari cc??? πŸ˜πŸ‘°β€οΈβ€οΈβ€οΈ . . ___________________ . dgn harga mampu milik boleh dapat CROWN sweet, cantik, tahan lasak, ukiran kemas cantik terletak macam ni??? 😣 . . ____________________ . mana nk dapat yunk?? kat @crowncantik !!! @crowncantik @crowncantik @crowncantik ukiran kemas, batu crystal shining, even design yang simple boleh menambahkan lagi seri atas pelamin!! crown yang laku keras terlajakk curlass!!!! πŸ”₯ ws 014-8460868 cepat sebelum habes lagi. πŸ˜… . .
next page →