#tanjakmurah

3,007 posts

Loading...
FAV CHOICE for solemnization and engagement 😍 . This rosegold headpiece comes with a ribbon that can easily be adjusted according to your satisfaction. You can peel it off or attach it where ever you think suites you most . . πŸ‘‘ SILVER ROSE HEADPIECE #srbycc πŸ™πŸ» please slide for details πŸ‘° bride pic cc amytouch_official ❀️ for FEEDBACK visit @sugarcrown.my πŸ“ž whatsapp +601111019294 . #bajunikahmurah #bajutunangmurah #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor #muakuantan #muakl #sewadulanghantaran
Terimakasih kami ucapkan kepada Rizky Mubarok, Founder @mt.puisi telah menggunakan @tanjaksiak. Beliau sosok yang sangat luar biasa. Banyak kesempatan kami habiskan buat Ngopi (Ngobrol Perkara Iman) dengan beliau. Oh iya, Congrats Graduation, semoga Ilmunya bermanfaat bagi semesta alam. . . . . #tanjakmurah #tanjakbagus #tanjaksimpel #ikatkepalapria #ikatkepalamurah #panahtradisional #tanjaktanjungpinang #tanjakriau #tanjakbatam #tanjakmalaysia #tanjakurban #tanjaksongket #tanjakanakmuda #tanjakjeans #topitradisional #tanjakfullsongket #tanjakpontianak #tanjakpekanbaru #bisnisriau #bisnispku #bujangdarariau #oleholehriau #melayu #oleholehkepri #oleholehbatam #oleholehsiak #kedaimalay
since ramai yang cari crown headband SWEET SIMPLE dengan harga mampu milik, so kami RESTOCK 'tiga beradik' niiii. . design hot pantang ready stock je tak lama terus SOLD OUT tau. HOT SELLING sangat cuolls! . Memang sesuai untuk dinner, TUNANG, nikah, BRIDESMAID dan lain-lain! SLIDE untuk pic ya β€πŸ€— . paling penting, harga TAK sampai RM25 pun!! dah la cantik, tahan lama, murah! memang berbaloi baloi!! bayar hari ni, hari ni pos, esok lusa sampai depan rumah πŸ€—πŸ˜˜ #zeebyCC #pwbyCC #nanabyCC .
SAMPING PELBAGAI MAJLIS😍 Benang sulam tenun Bidang 36” & big saiz 2.5 mtrs Full with border/kaki & ada kepala . SPECIAL SALE NOW‼️ RM100 sahaja + Siap jahit + FREE POSTAGE . . Order/Pertanyaan, Screenshoot gambar sampin yg awak berminat. Kemudian click link whatsapp 0139250832 kat bio ig di atas. Jangan sesegan tau . . Whatsapp 0139250832 Whatsapp 0139250832 Whatsapp 0139250832 . . #sampin #samping #sampinterengganu #sampingsongket #songketdress #bajumelayumurah #bajumelayumoden #tanjakmelayu #tanjakmurah #sampingkanakkanak #sampingdewasa #sampingmurah #sayajualsamping #sampinnikah #sampinkahwin #sampingexclusive #sayajualsongket #songketbungatabur #songketbungatona #songkettenun #songketmurah #bajusongket #kainsongket #songketmeter #songketmeteran #songketbrunei #songketsingapore
SAMPING PELBAGAI MAJLIS😍 Benang sulam tenun Bidang 36” & big saiz 2.5 mtrs Full with border/kaki & ada kepala . SPECIAL SALE NOW‼️ RM100 sahaja + Siap jahit + FREE POSTAGE . . Order/Pertanyaan, Screenshoot gambar sampin yg awak berminat. Kemudian click link whatsapp 0139250832 kat bio ig di atas. Jangan sesegan tau . . Whatsapp 0139250832 Whatsapp 0139250832 Whatsapp 0139250832 . . #sampin #samping #sampinterengganu #sampingsongket #songketdress #bajumelayumurah #bajumelayumoden #tanjakmelayu #tanjakmurah #sampingkanakkanak #sampingdewasa #sampingmurah #sayajualsamping #sampinnikah #sampinkahwin #sampingexclusive #sayajualsongket #songketbungatabur #songketbungatona #songkettenun #songketmurah #bajusongket #kainsongket #songketmeter #songketmeteran #songketbrunei #songketsingapore
Set tanjak dan songket free sebai bahu. . Yang berminat langsug WA di 082285415295 atau tekan aja link chatnya di bio. . #tanjakriau #jualtanjak #tanjakmewah #tanjakmurah #tanjakmelayu #tanjakmelayuriau #tanjaksiak #melayubertanjak #pengantinmelayu #tanjakpengantin #tanjakpekanbaru #tengkolok #tengkolokpengantin #tengkolokmelayu
since ramai yang cari crown headband SWEET SIMPLE dengan harga mampu milik, so kami AKAN RESTOCK NANA HEADBAND #nanabyCC . design hot pantang ready stock je tak lama terus Sold out. Memang sesuai untuk dinner, TUNANG, nikah, BRIDESMAID dan lain-lain! . SLIDE untuk pic ya β€πŸ€— . paling penting, harga TAK sampai RM30 pun! dah la cantik, tahan lama,murah! memang berbaloi baloi! majlis bulan 11 keatas sangat-2 dialu alukan. jangan lambat lambat! kalau nak kita reply cepat, sila ws 01111019294 πŸ€—πŸ˜˜ #nanabyCC .
Comel sangat anak dari @gofalahmad mengenakan tanjak dari @tuahtanjakbyag.maulana Terimakasih bg sudah order untuk anaknya. . Buruaannn Yang berminat langsug WA aj di 082285415295 atau klik aja link WA di Bio. . #tanjakriau #jualtanjak #tanjakmewah #tanjakmurah #tanjakmelayu #tanjakmelayuriau #tanjaksiak #melayubertanjak #pengantinmelayu #tanjakpengantin #tanjakpekanbaru #tengkolok #tengkolokpengantin #tengkolokmelayu
hi uolls!! veil untuk tunang/AKAD NIKAH terlalu simple? veil plain? tak ada veil? 😱😱😱 tak kosong sangat ke nanti? tak risau nampak sama macam hari2 biasa or hari2 kerja ke.? . _____________ tak payah risau, SARUNG JE crown MARISSA atas kepala,terus BERSERI SERI 😍 . boleh pakai 2style!!! SLIDE untuk tengok bride pakai. cantikkkkk ke cantikk sangat? . material high quality crystal tahan lama dan shining! nak pakai pun MUDAH 2saat je dah siap! TAK PERLU PIN/Jarum uolss.. . kemas terletak!! nak bawa lari-lari untuk OUTDOOR PHOTOSHOOT pun takde hal lah! πŸ‘πŸ»πŸ€£ . ____________ . SLIDE post untuk VIDEO and details n klik #marissabyCC . FEEDBACKS gambar pengantin @sugarcrown.my ❀️ .
Tempahan dari andaman untuk pengantin..sekiranye sedara2 sekalian brminat dn ingin menempahnye bolh pm sy d talian 0176654456.sekian terima kasih:-) #tanjakmurah #silat #andamanmelaka
RAMAI tanya apa nama crown yang model minimalace pakai ni kan? haaaa...ni la CROWN DELISHA. hargaa? nak kita bagi promo tak? kalau TAK GRAB delisha crown ni,memang rugi sangat sebab harga kasih sayang nak bagi untuk crown tia kalau beli bulan september ni. WOWWW takk WOOWWW πŸ˜‹ . . sementara korang tengah ONZ berebut AKAD COLLECTION yang letops from minimalace ni, korang boleh la grab dulu mana2 crown yang korang dah berkenan tu sebelum SOLD OUT lagi πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . fast reply, whatsApp 014-8460868 ye !!!
#Repost @mt.puisi (@get_repost ) ・・・ Slide πŸ‘‰ Mereka semua sudah menggunakan tanjak dari brand @tanjaksiak , kamu kapan? Mendayung sampan pergi kehulu Singgah sekejap di kuala Apa tanda lelaki melayu Keris di pinggang tanjak di kepala Yuk cek dulu aja @tanjaksiak Yuk cek dulu aja @tanjaksiak Yuk cek dulu aja @tanjaksiak 17:17 | rindu tanjak #mtpuisi #tanjakmurah #tanjakbagus #tanjaksimpel #ikatkepalapria #ikatkepalamurah #panahtradisional #tanjaktanjungpinang #tanjakriau #tanjakbatam #tanjakmalaysia #tanjakurban #tanjaksongket #tanjakanakmuda #tanjakjeans #topitradisional #tanjakfullsongket #tanjakpontianak #tanjakpekanbaru #bisnisriau #bisnispku #bujangdarariau #oleholehriau #melayu #oleholehkepri #oleholehbatam #oleholehsiak #kedaimalay
❀️tengah cari crown untuk majlis bertandang /SANDING ke tuuu? tak tau nak pakai accessories yang mana? nak CROWN yang sederhana tinggi ..? VENICE #venicebyCC ni cantikkkk dan sesuai sangat untuk majlis SANDING /BERTANDANG etc. memang cantikkk terletakk ,masa shoot nanti pun selesa dan gamba kebabommm hehehehe. (SLIDE post untuk contoh gamba pengantin) . . ______________ . . dibuat dari batu crystal dan alloy tebal dan tahan lama jadi tak perlu risau boleh pakai banyak kali dan boleh pakai lama. nk share dgn sedara mara pun boleh. nak sewa pun boleh sayang!! available STOCK ya ! memang sesuai dengan kebanyakan warna tudung baju veil. mudah nak match❀️
Semoga tidak mengecewakan πŸ™‚ #tanjakriau #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjak
Simple sesuai request... #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjak #bengkalis
Slide πŸ‘‰ Mereka semua sudah menggunakan tanjak dari brand @tanjaksiak , kamu kapan? Mendayung sampan pergi kehulu Singgah sekejap di kuala Apa tanda lelaki melayu Keris di pinggang tanjak di kepala Yuk cek dulu aja @tanjaksiak Yuk cek dulu aja @tanjaksiak Yuk cek dulu aja @tanjaksiak 17:17 | rindu tanjak #mtpuisi #tanjakmurah #tanjakbagus #tanjaksimpel #ikatkepalapria #ikatkepalamurah #panahtradisional #tanjaktanjungpinang #tanjakriau #tanjakbatam #tanjakmalaysia #tanjakurban #tanjaksongket #tanjakanakmuda #tanjakjeans #topitradisional #tanjakfullsongket #tanjakpontianak #tanjakpekanbaru #bisnisriau #bisnispku #bujangdarariau #oleholehriau #melayu #oleholehkepri #oleholehbatam #oleholehsiak #kedaimalay
Tanjak tradisional. Menerima tempahan set pengantin. Untuk pemesanan atau tanya" whatsapp 08126639732 #tanjakakasa #tanjak #tanjaktanjungpinang #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjakkreasi #tempahan #pengantinmelayu #kepri #penyengat #tanjakbatam #tengkolok #headgear #malaysia
Trimekasih pak ibnu arifin dh beli tanjak pada kami. #tanjak #tanjakakasa #tanjakmelayu #tanjakmurah #penyengat
Fuhhh.. Songket tenun penuh camni tak mahal tapi result marvellous 😍 . πŸ‘ RM45 / meter πŸ‘ Bidang 45 . #bajusongketpengantin #tanjakmurah #songkettenunmurah #songkettenunpremium #songkettenun #songketpengantin #songketwedding
RAMAI NYAAA MAJLIS BULAN OCTOBER. esp 13/10 and 27/10 kan... 😫😭 sampai tak tido malam hakak seminggu dua ni sebabkan pack order uolls . FEEDBACK pun banyak tertangguh 😒 lepas tu RESTOCK yang baru sampai seminggu dh susut melampau. kalau korang lambat, memang tak dapat ! . . _______________ . . . kalau tengah survey crown silver color yang simple sweet rendah, sis suggest pilih crown MIA ni ! #miabyCC confirm tak menyesal! nak order whatsApp 0148460868. serious buyer only tau sbb lenguh jari ramai sgt order ehehehe . yang main2 tu jgn ws tau kerana masa kita begitu berharga untuk serious buyer 😁❀️
Set tanjak harian + kaen samping (UKURAN ANAK ANAK) Harga 170ribu #tanjakakasa #tanjak #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjakkepri #tanjakanak #penyengat
korang tolong letak caption ,boleh ? sis busy smpaikn feedback ada 1715lagi yg belum update kt @sugarcrown.my . adoiii tk smpt nk pikir caption πŸ˜‚πŸ€£
Comelnye anak bujang diatas ni😍 Tanjak harian ukuran anak-anak (menerima pesanan warna) Harga 50 rbu saja #tanjakakasa #tanjaktanjungpinang #tanjakmurah #tanjakmelayu #tanjak #kepulauanriau #kepri #tanjungpinang
Keterangan kat atasπŸ˜€ murah je Tanjak Tradisional 130rbu (menerima pesanan warna) #tanjakakasa #tanjaktanjungpinang #tanjakmurah #tanjakmelayu #tengkolok #tanjakkreasi #tanjungpinang #kepri
Cinderamata khas Kepri bisa buat oleh oleh kerajinan. Cantik dan mewah tau (menerima pesanan warna) HARGA 30RBU saja. #tanjakakasa #tanjak #tanjaktanjungpinang #oleholehtanjungpinang #oleholehkepri #cinderamata #cinderamatatanjungpinang #cinderamatakepri #cinderamatakhaskepri #tengkolok #tanjakmurah
Mana yang tak tahu nak pakai ape time nikah @ sanding, meh wasap +601116801487 . . . . CROWN ALISA ni salah satu best seller tau. Sebab high quality. Jamin puas hati. Harga pun mampu milik. ;) . . . πŸ“ž whatsapp +601116801487 . . . #bajunikahmurah #bajutunangmurah #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor
Cantikknya mia sara ni. Dari dia kecil lagi kita suka tengok dia. Sebab comel sangat. Sekarang dah cantik. Manisnya bertudung. Nampak princess sangat bila pakai crown. . . . Tengok, mia sara pakai crown HAIFA ni untuk birthday party. Cantik kan? Yang ada dinner hujung tahun ni, mari laa ws kita risik risik harga dan stok. Dah habis, jangan memyesal tau. . . πŸ“ž whatsapp +601116801487 . . . #bajunikahmurah #bajutunangmurah #crownmurah #crownmurahonline #sewacrown #crowncantik #crowncantikmurah #crowntunang #crowntunangmurah #diyveil #diypelamin #pelaminmini #pelaminmurah #veilmurah #tiarapengantin #bajubridesmaidmurah #crowndinner #veiltunang #veilnikahpreloved #preloveditemmurah #tanjakmurah #sewaveilmurah #pelaminbajet #minipelamincantik #muaselangor
next page →