#teamdurian

1,024 posts

Loading...
After more than a week of smelling it in 85°+ weather, I can definitively confirm I’m not #teamdurian . #fruit #thailand #durian #itried
Masih belom gugur.... bertabah je laa dpt pegang jee.. #teammusangking #teamdurian #teamd24
JEMPUTAN KE MAJLIS KESYUKURAN (PERKAHWINAN) بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani. وَمِنْ ءَايَٰتِهِۦٓ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَٰجًۭا لِّتَسْكُنُوٓا۟ إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةًۭ وَرَحْمَةً ۚ إِنَّ فِى ذَٰلِكَ لآيَتٍ لِّقَوْمٍۢ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١﴾ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaannya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir (21). Surah Ar-Rum : 21 Assalamualaikum & Selamat Hari Raya. Setelah si dia mengatakan 'ya' tempoh hari (ig) maka dengan itu dijemput teman, rakan dan semua yang mengenali diri ini ke majlis perkahwinan kami seperti makluman berikut buat datin-datin dan datuk-datuk sekalian: . RAHIL IZZATI BINTI MOHD ASRI & MEGAT MOHD FITRI BIN MEGAT MAZLAN . 📅.TARIKH : 21 JUN 2018 (KHAMIS) 🏡.ALAMAT : LOT 601, KG TOK DOSAH, PERUPOK 16300 BACHOK, KELANTAN. 🕐.MASA : 12.00PM - 5.00PM . Semoga dengan kehadiran dan iringan doa daripada kalian akan menyerikan lagi majlis kami serta melimpahkan rahmat dan berkat ke atas majlis ini, in shaa Allah. Dengan tulus ikhlas. Niat suci. Cinta murni. Terima kasih.💕💕 . #JemputDatang #HariRaya #TeamKahwin #TeamDurian #TeamTempoyak #TeamBudu #Kahwin #Nikah #Sanding #Salam #AmpunMaaf
Nature beauty is what a Taurus Possess. Full of happiness when Taurus eat more durian 😬 #tauruswoman #tauruslife #teamtaurus #teamdurian #putyourhandsup 🖤
kamu yang mana? #TEAMKARI or #TEAMDURIAN ? WOI JAWAB GAK UDAH UP 5 KALI SEHARI NIH BURU GAK . . 📷 @berrykakkoii
Thanks sa pag adto #TeamDurian ❤️😍👏👍😊👏
Tin vào hẹn ước mai sau Tin rằng ta sẽ thành công 🔰 #teamdurian #9a1 #36
Lor 15, đợi chị :)))))) #teamdurian #durianlover
Durian 🤤🤤🤤😘😘😘 #teamdurian
#Repost @makan2mks_ (@get_repost ) ・・・ GIVEAWAY TIME 😍😍❤️❤️❤️ Biar kalian juga bisa coba kesegaran dari minuman enak ini, Ada 5 voucher FREE 1 REG CUP dari @jj.kitchen.mks buat 5 orang pemenang! . . . Syaratnya gampang sekali 👇🏻 1. Follow akun @makan2mks_ dan @jj.kitchen.mks 2. Like foto ini dan komen “kalian #teammangga #teambuahnaga #teamalpukat atau #teamdurian ” 3. Tag 3 teman kalian dipostingan ini *boleh komen sebanyak-banyaknya yang penting tag 3 teman berbeda 4. Like 3 postingan terakhir dari @makan2mks_ 5. Giveaway berlangsung sampai tanggal 26 mei 2018. Pemenang di umumkan hari sabtu malam. Stay tune! . . Ada 5 voucher masing-masing free 1 reg cup dengan pilihan mangga, alpukat, buah naga atau durian. Good luck guyss! Cuma komen bisa coba minuman kekinian ini 😎😎 . . 📍JJ Kitchen, Trans Studio Mall Lantai LG (samping hongtang dan think thai)
GIVEAWAY TIME 😍😍❤️❤️❤️ Biar kalian juga bisa coba kesegaran dari minuman enak ini, Ada 5 voucher FREE 1 REG CUP dari @jj.kitchen.mks buat 5 orang pemenang! . . . Syaratnya gampang sekali 👇🏻 1. Follow akun @makan2mks_ dan @jj.kitchen.mks 2. Like foto ini dan komen “kalian #teammangga #teambuahnaga #teamalpukat atau #teamdurian ” 3. Tag 3 teman kalian dipostingan ini *boleh komen sebanyak-banyaknya yang penting tag 3 teman berbeda 4. Like 3 postingan terakhir dari @makan2mks_ 5. Giveaway berlangsung sampai tanggal 26 mei 2018. Pemenang di umumkan hari sabtu malam. Stay tune! . . Ada 5 voucher masing-masing free 1 reg cup dengan pilihan mangga, alpukat, buah naga atau durian. Good luck guyss! Cuma komen bisa coba minuman kekinian ini 😎😎 . . 📍JJ Kitchen, Trans Studio Mall Lantai LG (samping hongtang dan think thai)
obsessed with the taste of this pancake durian from @pancakedurian.aromamedan 🤤🧡🧡🧡 are you #teamdurian ??? - #awkarin
Durian mochi anyone? I’m pretty neutral when it comes to durian since it just taste like onions. Having it inside mochi is pretty good with its creamy texture. When we go to dim sum, we try to see if they have durian mochi on the menu. Do you love or hate durian? #durian #durianmochi #mochi #dimsum #richmondmoments #richmondbc #yvr  #yvrfoodie  #yvrfood  #yvreats  #yvreat #nom  #instafood  #food  #foodie  #foods #foodstagram  #foodblogger #foodphotography  #foodpics  #foodpic
obsessed with the taste of this pancake durian from @pancakedurian.aromamedan 🤤🧡🧡🧡 are you #teamdurian ???
Không biết qua mùa sầu riêng toaii tăng bao nhiu kí nữa 😭😭😭 #teamdurian #yumi
Nothing like a 5k first thing this morning!! I Absolutely love being part of the vcc team!! #vccfunrun #teamdurian @vistacommunityclinic @nmperett @amberann___
🇭🇰HKG: Only in Hong Kong would I be able to eat fresh durian for brekkie! 😄. It was super sweet and oh so creamy👌Who else is a durian lover??? . . 📸: Durian pieces #food #foodie #foodislife #foodies #instafood #instafoodie #foodgasm #omnomnom #getinmybelly #eeeeeats #foodphotography #foodblogger #foodpics #tasty #sweet #fruits #huffposttaste #delicious #buzzfeast #hk #kowlooncitydistrict
It’s not a fruit, it’s #durian #thailand #teamdurian #durianlover
I'm not saying i hate you; but if i had a durian fruit with me everytime i saw you, i'd smash your face with it. Every. single. time. Ouch. #teamdurian #durian #ilovedurian #malaysia #fruit #kinifood
#TEAMDURIAN 🤡  x #TEAMSTRAWBERRY 🤠 . Kamu team yang mana, guys? 😆 . 🔥VOTE 🔥team favorit kamu, untuk dapetin kesempatan menangin FREE ICE CREAM PUFF! . Caranya gimana? 1. COMMENT team favorit kamu (#teamdurian atau #teamstrawberry ). 2. Lalu #ilovehicpid 3. Jangan lupa mentioned minimal 5 temen kalian ya. Selesai dehhhhhh ✨😍 . • Syarat & Ketentuan • - Hanya team dengan VOTERS TERBANYAK yang dianggap menang. - Sebanyak 20 ORANG yang beruntung, akan dipilih dari team yang menang. - 20 orang yang beruntung berhak mendapatkan FREE ICE CREAM PUFF sesuai dengan rasa yang dipilih. Kompetisi terakhir tanggal 06/05/2018 setelah itu akan dipilih pemenangnya :) . Yuk ikutan dan ajak temen2 kamu juga yah 👍🏻 . STORES: Mall Of Indonesia (Pasar Moi depan Shigeru), PIK AVENUE (Foodtown Dotonbori), Lippo Mall Puri (Depan Breadlife) . #hokkaidoicecreampuff #hokkaidoicecream #ilovehicpid #ilovehicp #hokkaido #teamdurian #teamstrawberry
Are you #teamdurian ? 😝
Bile ko dpt geng mkn durian!!!! Abes wey durian aku 😂😂😂😂😂.... selama nie mkn sorg2 je... Skrg nie dh kna rebut plk!!! Dgn ank sendrik plk tuuuu... hahahaha.... sep skit #faiqnaufal 👶 ... . Mama dh ade #teamdurian 😍😍😍😍😍😍
this place is heaven. are you a #teamdurian ???
😁😁 mimpi apa gw, diajak tetangga makan duren bareng2 😁😁 #durian #makan #traktir #duren #green #teamdurian
This is Durian. It is fruit that smells very strong, tastes good, and has a texture similar to old lady pudding. You either love it or hate. No in between. Which side are you on? #teamdurian #durianfruit #whattimeisitwhatdayisit
#Repost @jerryedeer “ I’m not a fan of durian and I used to really dislike it. But this 猫山王 is damn bombzzzz 😋 Definitely coming back for more! #durianseason “ Yay, we’re glad you’re back to #teamdurian ! Hope you enjoyed your share of #猫山王 @jerryedeer and come back for more soon! x . . . #chongpangcity #chongpang #rediscoverchongpang #hdb #neighbourhood #hawkercentre #wetmarket #whattoeat #whattobuy #igeats #sgig #instasg #exploresg #discoversg #Yishun #amazingsingapore #fruits #durianfruit #durian #durians #duriancraze #durianlover #kingoffruits
I love the smell of it. Taste fire too. Never understood why people say it smells like gym socks. Lets argue! #hellachluy #durian #teamdurian #smellsgood #oldspiceneedstomakeadurianscenteddeoderant #healthy #kingoffruits
Nampaknya ahli #teamdurian semakin bertambah sampai dah boleh buat whatsapp group ni 😂 Tahniah! Sis cantik 😍 @thanujaananthan jom kita ramai kan lagi #teamdurian hehe
Fav durian ❤ laban suba maya dalam perut indai ya kuat mkai durian.. Diatowk anak suka mkai durian 💞 #TeamDurian #CintaHati #CarlosDominick 💓💓
Durian Roasted Milk Tea 🐥 (closest emoji to the drink colour) It's no April fools joke, @chatimecanada has a new drink and it's this Durian Roasted Milk Tea. Available from Apr 1 - 7 only, all the durian lovers out there have to try! I recommend getting 50% sugar and less ice. #chatimemoments #chatime #durian . . . . . #onmytable #torontoigers #foodietribe #styledemeats #foooodieee #bubbletea #starvingfoodseeker #tastethesix #kingoffruits #dailyfoodfeed #foodgawker #durianseason #exploretoronto #buzzfeedtasty #cravethe6ix #dessertTO #milktea #tablesituation #spoonfeed #teamdurian #durianlove #narcitytoronto #feedfeed @blogto @narcitycanada @tastetoronto
When in SE Asia, eat #durian ! To the unseasoned durian connoisseur, this thing will smell like a mixture of old refrigerator and farts. To us, its sweet custardy goodness and deserving of the title #KingofFruit ! 😋 #durianislife #foodporn #geylang #durian36 #fruit #jetsetwithjenandjay
next page →