#teamfaisalalwie

5,867 posts

Loading...
TAKDE IDEA NAK BAGI HADIAH ??? . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
NAMA DALAM KALIGRAFI VIRAL!! 😘😘 . . NAK BUAT HADIAH SEMPENA APA?? . 🎁 hadiah birthday 🎁 hadiah majlis kahwin 🎁 hadiah ulangtahun perkahwinan 🎁 hadiah persaraan 🎁 hadiah cenderahati 🎁 hadiah perpisahan 🎁 hadiah anugerah istimewa 🎁 hiasan rumah 🎁 hiasan office . . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
NAMA DALAM KALIGRAFI VIRAL!! 😘😘 . . NAK BUAT HADIAH SEMPENA APA?? . 🎁 hadiah birthday 🎁 hadiah majlis kahwin 🎁 hadiah ulangtahun perkahwinan 🎁 hadiah persaraan 🎁 hadiah cenderahati 🎁 hadiah perpisahan 🎁 hadiah anugerah istimewa 🎁 hiasan rumah 🎁 hiasan office . . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
TAKDE IDEA NAK BAGI HADIAH ??? . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
NAMA DALAM KALIGRAFI VIRAL!! 😘😘 . . NAK BUAT HADIAH SEMPENA APA?? . 🎁 hadiah birthday 🎁 hadiah majlis kahwin 🎁 hadiah ulangtahun perkahwinan 🎁 hadiah persaraan 🎁 hadiah cenderahati 🎁 hadiah perpisahan 🎁 hadiah anugerah istimewa 🎁 hiasan rumah 🎁 hiasan office . . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
NAMA DALAM KALIGRAFI VIRAL!! 😘😘 . . NAK BUAT HADIAH SEMPENA APA?? . 🎁 hadiah birthday 🎁 hadiah majlis kahwin 🎁 hadiah ulangtahun perkahwinan 🎁 hadiah persaraan 🎁 hadiah cenderahati 🎁 hadiah perpisahan 🎁 hadiah anugerah istimewa 🎁 hiasan rumah 🎁 hiasan office . . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
πŸ‘ˆ Swipe πŸ‘‰ For more background design DIGITAL PRINTING NAME ON CANVAS. #digitalprinting #gift #islamicart #calligraphylove #islamcalligraphy #love #weddinggift #promotion #sale #december #malaysia #teamfaisalalwie
❀ PROMOSI DIGITAL PRINTING NAME ON CANVAS ❀ Bulan DECEMBER 2018 kami adakan semula promosi untuk DIGITAL PRINTING NAME ON CANVAS. Harga asal RM230 *tanpa postage. Kali ini dengan harga RM190 *tanpa postage. Risau cepat rosak??? Haa jarang risau, kualiti canvas kami sangat padu, tahan lama, nak bersihkan..lap sahaja. Mudah sangat nak jaga. Design background pun banyak pilihan tau. Jangan tunggu lama2, promosi ni sampai 31 December shj. Boleh direct ws saya untuk pertanyaan dan juga tempahan. πŸ€— Boleh click pada link Whatsapp di Bio. #promotion #promosi #digitalprinting #namakaligrafi #hadiahkahwin #anniversary #december #kaligrafi #teamfaisalalwie #malaysia
Assalammualaikum & Good Morning πŸ™Œ Alhamdulillah still have a chance to be a better person. May Allah bless all of us πŸ’• #december #promotion #art #islamicart #painting #decorationideas #homedecoration #faisalalwieart #teamfaisalalwie
. Janganlah MALU untuk BERTAUBAT kerana BANYAK melakukan DOSA.. . Tetapi MALULAH untuk MELAKUKAN DOSA setelah BANYAK kali BERTAUBAT.. . -Buya Hamka- . . #astaghfirullah #taubat #ampunikamiyaAllah #istighfar #teefasharing #teefaartworkcollection #artwork #handmade #painting #exclusive #teamfaisalalwie #abstract #weddinganniversary #weddinggift #hadiahkahwin #homedecor #walldecor #hiasandindingmurah #dekorasi #interiordesign
YEAR END SALE ‼️ YEAR END SALE ‼️ . COMBO SET ☺️☺️☺️ . Dapat #DUA karya pada #SATU Harga . Material: F.A : *Canvas* MyKhart : *Vinyl* . . Boleh pilih design lain untuk MyKhart Collection . . 🎨Ready Stock 🎨All item is Last piece 🎨First come first serve . How to order? Send photo πŸ–ΌοΈ & Whatsapp 012-2570577 πŸ“² #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #promosi
YEAR END SALE ‼️ YEAR END SALE ‼️ . COMBO SET ☺️☺️☺️ . Dapat #DUA karya pada #SATU Harga . Material: F.A : *Canvas* MyKhart : *Vinyl* . . Boleh pilih design lain untuk MyKhart Collection . . 🎨Ready Stock 🎨All item is Last piece 🎨First come first serve . How to order? Send photo πŸ–ΌοΈ & Whatsapp 012-2570577 πŸ“² #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #promosi
YEAR END SALE ‼️ YEAR END SALE ‼️ . COMBO SET ☺️☺️☺️ . Dapat #DUA karya pada #SATU Harga . Material: F.A : *Canvas* MyKhart : *Vinyl* . . Boleh pilih design lain untuk MyKhart Collection . . 🎨Ready Stock 🎨All item is Last piece 🎨First come first serve . How to order? Send photo πŸ–ΌοΈ & Whatsapp 012-2570577 πŸ“² #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #promosi
Combo Set Year & sales ‼️ Sehingga 31 Dec 18 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #promosi
*GOLDEN BLACK* Ar Rahman Ar Rahim 1.9 x 2.5 ft Normal Price _~RM860~_ NOW RM 6️⃣9️⃣0️⃣ only Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #promosi
πŸ“£πŸ“£END YEAR SALESπŸ“£πŸ“£ COMBO SET RM200++ BOLEH DAPAT 2 SET😱 Whatapps 017-6934979(athiqah) #teamfaisalalwie #senikaligrafi #hiasandinding #hiasankaligrafi #hiasanrumah #endyearsales
TAKDE IDEA NAK BAGI HADIAH ??? . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
TAKDE IDEA NAK BAGI HADIAH ??? . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
TAKDE IDEA NAK BAGI HADIAH ??? . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
TAKDE IDEA NAK BAGI HADIAH ??? . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
SEMPENA : HADIAH KAHWIN DESIGN : MERPATI MATERIAL : ARTCARD . . . . NAK BUAT HADIAH SEMPENA APA?? . 🎁 hadiah birthday 🎁 hadiah hari ibu 🎁 hadiah hari guru 🎁 hadiah majlis kahwin 🎁 hadiah ulangtahun perkahwinan 🎁 hadiah persaraan 🎁 hadiah cenderahati 🎁 hadiah perpisahan 🎁 hadiah anugerah istimewa 🎁 hiasan rumah 🎁 hiasan office . . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #makcun4 #wedding #akadnikah #pengantinmusimsalju #Nur #rahsiahatiperempuan #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
SEMPENA : HADIAH KAHWIN DESIGN : MERPATI MATERIAL : ARTCARD . . . . NAK BUAT HADIAH SEMPENA APA?? . 🎁 hadiah birthday 🎁 hadiah hari ibu 🎁 hadiah hari guru 🎁 hadiah majlis kahwin 🎁 hadiah ulangtahun perkahwinan 🎁 hadiah persaraan 🎁 hadiah cenderahati 🎁 hadiah perpisahan 🎁 hadiah anugerah istimewa 🎁 hiasan rumah 🎁 hiasan office . . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #makcun4 #wedding #akadnikah #pengantinmusimsalju #Nur #rahsiahatiperempuan #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
TAKDE IDEA NAK BAGI HADIAH ??? . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
Nama Dalam Kaligrafi sebagai Hadiah Kahwin yg simple dan meletopss . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang 😘😘 . . . #namadalamkligrafimurah #namadalamkaligrafi #kaligrafishahalam #kaligrafi #kaligrafiislam #hadiah #hadiahanniversarymurah #hadiahbirthdaymurah #hadiahkahwinmurah #hadiahtunang #cenderahati #weddinggift #teameffacalligraphy #teamfaisalalwie #EffaCalligraphy
Nama Dalam Kaligrafi sebagai Hadiah Kahwin yg simple dan meletopss . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang 😘😘 . . . #namadalamkligrafimurah #namadalamkaligrafi #kaligrafishahalam #kaligrafi #kaligrafiislam #hadiah #hadiahanniversarymurah #hadiahbirthdaymurah #hadiahkahwinmurah #hadiahtunang #cenderahati #weddinggift #teameffacalligraphy #teamfaisalalwie #EffaCalligraphy
Nama Dalam Kaligrafi sebagai Hadiah Kahwin yg simple dan meletopss . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang 😘😘 . . . #namadalamkligrafimurah #namadalamkaligrafi #kaligrafishahalam #kaligrafi #kaligrafiislam #hadiah #hadiahanniversarymurah #hadiahbirthdaymurah #hadiahkahwinmurah #hadiahtunang #cenderahati #weddinggift #teameffacalligraphy #teamfaisalalwie #EffaCalligraphy
Nama Dalam Kaligrafi sebagai Hadiah Kahwin yg simple dan meletopss . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang 😘😘 . . . #namadalamkligrafimurah #namadalamkaligrafi #kaligrafishahalam #kaligrafi #kaligrafiislam #hadiah #hadiahanniversarymurah #hadiahbirthdaymurah #hadiahkahwinmurah #hadiahtunang #cenderahati #weddinggift #teameffacalligraphy #teamfaisalalwie #EffaCalligraphy
❀ PROMOSI DIGITAL PRINTING NAME ON CANVAS ❀ Haaa hujung2 tahun ni mesti ramai yang kahwin kan...dah beli ke hadiah untuk family atau member yang kahwin? Kalau belum apa kata bagi hadiah nama kaligrafi berbentuk love ni...confirm memikat hati bila tengok. Nak buat hadiah anniversary pun cun jugaaaa 😍 Sekarang ni tengah ada PROMOSI sempena bulan DECEMBER ni. Harga asal RM230 tauu..Tapi sekarang dengan hanya RM190 (Tidak termasuk Postage) Terdapat pelbagai jenis design kami sediakan, boleh rambang mata tau.. Risau cepat rosak? Haa jarang risau, kualiti canvas kami sangat padu, tahan lama, nak bersihkan..lap sahaja. Mudah sangat nak jaga. Jangan tunggu lama2, promosi ni sampai 31 December shj. Boleh direct ws saya untuk pertanyaan dan juga tempahan. πŸ€— Boleh click pada link Whatsapp di Bio. #promotion #promosi #digitalprinting #namakaligrafi #hadiahkahwin #anniversary #december #kaligrafi #teamfaisalalwie #shahalam #malaysia
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang, serendah rm75 sahaja. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
Alhamdulillah rezeki harini.. Disebabkan ramai yg nk kahwin dapat la.. HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
Alhamdulillah rezeki harini.. Disebabkan ramai yg nk kahwin dapat la.. HOT SALES CANVAS DIGITAL PRINT.. Harga sangat2 mampu milik utk miliki canvas 😘😘 . . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
Assalammualaikum dan Selamat Pagi Maaf, min lama tak update. Doakan min dapat tempuhi final semester. In shaa Allah min akan update lebih kerap. #finalsemester #degreelife #willupdate #teamfaisalalwie #khatmodern #islamicart
Nama Dalam Kaligrafi sebagai Hadiah Kahwin yg meletopss 😍😍😍 . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
Nama Dalam Kaligrafi sebagai Hadiah Kahwin yg meletopss 😍😍😍 . . . Banyak lagi design lain, harga mengikut bajet korang.. Nak tahu meh wassap sis.. Sis bantu suggest harga yg kena ngn bajet korang. . . . CARA ORDER : πŸ“Έ screenshoot design contoh πŸ“² whatsapp kt no link dibio . . . #teameffa #teamfaisalalwie #lukisankaligrafi #promosikaligrafi #hadiah #hadiahkaligrafi #hadiahkahwin #hadiahbesday #cenderahati #ilhamdekorasi #EffaCalligraphy #TeamEffaCalligraphy #kufi #ramadhan #wedding #akadnikah #KaligrafiIndahUntukAnda #Khat #HadiahUnik #HadiahBirthday #namadalamkaligrafi #LukisanKaligrafi #SeniKhat #HiasanKaligrafi #HiasanRumah #HomeDeco
. Last Call !! . Let's Grab TODAY πŸ˜„ . . Whatsapp 0199556417 or click this link (http://teefahiasandindingkaligrafi.wasap.my/) . . #teefaartworkcollection #teamfaisalalwie #arabiccalligraphy #islamicwalldecor #walldecoration #homedecoration #dekorumah #dekorasi #hiasandinding #weddinggift #wedding #hantarankahwin #gift #cenderahati #corporateevent
πŸ“£πŸ“£SALESπŸ“£πŸ“£ AYAT KURSI Whatapps 0176934979 (athiqah) #teamfaisalalwie #digitalprinting #hiasandinding #hiasanrumah #hiaskaligrafi
πŸ“£πŸ“£SalesπŸ“£πŸ“£ 1000 DINAR Whatapps 017-6934979(athiqah) #teamfaisalalwie #digitalprinting #hiasandinding #hiasanrumah #hiasankaligrafi
πŸ“£πŸ“£SALESπŸ“£πŸ“£ AL-FATIHAH #teamfaisalalwie #digitalprinting #hiasanrumah #hiasankaligrafi #hiasandinding
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
Saleβ€ΌοΈπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Clearance stock Saiz 4x2ft Material Vinyl /strecher Calligraphy Art Exclude Postage Normal price RM 300 Now Rm 2️⃣0️⃣0️⃣ only Promosi sehingga 7 Dec 18 Berminat WhatsApp www.wasap.my/60122570577 #teamfaisalalwie #hiasandinding #seni #clearancestock #kaligrafi #deco #hadiah #hiasanrumah #hiasanoffice
next page →